Michael Bonne

Michael Bonne

1653740041

Hur konverterar man PST till MBOX-format?

PST och MBOX är två olika filformat som används av e-postklienter för att lagra sina e-postarkiv. Tyvärr finns det inget direkt sätt att konvertera Outlook PST-filer till MBOX-format utan verktyg från tredje part. Men genom att använda andra manuella tekniker kan vi enkelt konvertera PST till MBOX filtyp. Det är en enkel och säker metod. Du måste dock göra en ansträngning och tid för att göra PST-konverteringen till MBOX. Genom att konvertera PST till MBOX-filtyp kan du enkelt komma åt PST-e-postmeddelanden från alla MBOX-stödda e-postplattformar. I det här avsnittet kan du se varje steg för steg för att skicka Outlook-e-postmeddelanden till filtypen MBOX.

Ladda ner nu

Vilka är orsakerna till konvertering?

Nedan är det vanligaste skälet till att vi kommer att förklara varför du kan behöva konvertera Outlook PST-filer till MBOX-filformat. MBOX-filer stöds av olika e-postklienter som Apple Mail, Mozilla Thunderbird, Eudora, SeaMonkey, Spacebird och mer.

MS Outlook är dyrare efter en kort tid. Du måste köpa den licensierade versionen av MS Outlook. Många små organisationer och individer har problem med MS Outlook. Så de vill gå från PST till MBOX eftersom MBOX e-postklient är gratis. Och i vissa fall är PST-filer skadade och otillgängliga för MS Outlook och dess interna operativsystem är inte särskilt bra att reparera. Du bör lita på tredjepartsapplikationer. Därför, om filen är skadad en gång måste du vänta länge. Outlook kan bara fungera på Windows, och MBOX-filer kan fungera på vilket annat operativsystem som helst. Som Windows, macOS, Linux, etc.

Efter att ha lärt oss grundorsaken till denna migration, låt oss nu gå vidare och ta reda på dina vägar.

Kan vi konvertera PST-filerna manuellt till MBOX-format?

Ja, vi har en lösning för att konvertera PST-filer till MBOX-format manuellt. Men genom att följa den manuella konverteringsmetoden möter användare många problem. Men låt oss först gå igenom omvandlingsstegen

Steg 1- Öppna först ditt MS Outlook-program

Steg 2- Gå nu till Arkiv-menyn

Steg 3- Öppna guiden Importera/Exportera och välj alternativet Importera/Exportera.

Steg 4- Tryck sedan på alternativet "Importera från ett annat program eller fil" och högerklicka på alternativet "Nästa".

Steg 5- Välj sedan "Personlig mappfil (.pst)" och klicka sedan på knappen "Nästa".

Steg 6- För att hitta eller spara den migrerade PST-filen, klicka på alternativet Bläddra och välj hur du vill spara din migrerade PST-fil.

Steg 7- Klicka nu på nästa och tryck på knappen "Slutför".

En användare kan följa dessa steg om de vill konvertera sina PST-filer till MBOX-format manuellt. Men som vi sa står användarna inför många skyldigheter när de går igenom konverteringen av PST-filerna. Dessa nackdelar inkluderar;

Ingen garanterad noggrannhet
Chansen för dataförlust är större
Korruption kan finnas där
Säkerhet och säkerhet tillhandahålls inte av verktyget
Och många sådana typer av hinder möter användarna som använder detta Datavare PST till MBOX Converter Tool. Låt oss nu kolla in en pålitlig lösning för konvertering av PST-filer.

Konvertering med hjälp av tredjepartsverktyget

För att konvertera dina Outlook PST-filer på ett tillförlitligt sätt till MBOX-formatet måste användare följa konverteringsprocessen;

Steg 1- Installera först denna PST i MBOX-migreringsverktyget

Steg 2- Lägg nu till de Outlook PST-filer du behöver för att migrera

Steg 3- Få en förhandsvisning av alla dessa valda filer

Steg 4- Lägg nu till en plats för att spara de migrerade PST-filerna

Steg 5- Nu, slutligen, tryck på knappen "Konvertera nu".

Det här är stegen som användarna ska följa för att konvertera sina Outlook PST-filer till MBOX-format. Inga risker för dataförlust står användarna inför när de utför konverteringen av PST-filerna.

Varför vi föredrar denna applikation

Vi föredrar att användare använder detta PST till MBOX Converter-verktyg som

Den är lätt att använda
Kan hanteras pålitligt
Det omedelbara resultatet tillhandahålls av appen
Inget fel möter användarna
God noggrannhet tillhandahålls
Detta är anledningarna till att vi föredrar att denna applikation använder det här verktyget.

Funktioner i appen

Här är några av funktionerna som tillhandahålls av detta PST till MBOX Converter-verktyg

Lätt att hantera; Detta PST till MBOX Converter-verktyg är ett avancerat och lätthanterligt program som en användare kan använda. En pålitlig plattform tillhandahålls av verktyget.
Säkerhet och trygghet; Genom att använda applikationen upprätthålls säkerheten och säkerheten för filerna som de är av verktyget. Det finns inga risker för dataförlust eller datakorruption av verktyget som använder verktyget.
Bulkkonvertering; Verktyget tillhandahåller mappen såväl som filläge så att användare kan konvertera enstaka eller flera filer enligt deras val med applikationen
Enkelt att spara; De konverterade PST-filerna kan enkelt sparas med bara ett klick med detta avancerade verktyg. Dessutom är det lättare för varje användare att följa konverteringsprocessen och spara sina konverterade filer.
Bra gränssnitt; Verktyget ger ett bra användargränssnitt så att varje användare kan använda applikationen och konvertera sina PST-filer till MBOX-format.
Och många fler sådana funktioner tillhandahålls av verktyget för enkel konvertering och bekvämlighet för användarna.

Sammanfattning

Användare kan ladda ner denna tredjepartsapplikation för att utföra konverteringen av Outlook PST-filer till MBOX-format. Användare kan prova den kostnadsfria demoversionen av verktyget för att veta om applikationen. Om användare är nöjda med den här demoversionen kan de köpa den licensierade versionen av verktyget.

Mer information:- https://www.datavare.com/software/pst-to-mbox-converter-expert.html


 

What is GEEK

Buddha Community

Hur konverterar man PST till MBOX-format?

joe biden

1621602191

Konvertera dina MBOX-filer till PST-format med hög hastighet

Ladda ner MBOX till PST-omvandlaren och konvertera MBOX-filer till PST-format. Med denna applikation konverteras filerna i snabb hastighet utan problem. För att veta om applikationen kan användaren installera demoversionen av denna applikation och så att de kan veta om applikationen och hur den fungerar. Med hög kompatibilitetshastighet konverterar applikationen alla MBOX-filer till PST-format.

Lär dig mer om hur applikationen fungerar

Denna avancerade applikation fungerar i en specifik ordning för att konvertera MBOX-filerna till PST-format. Nedan följer därför några av de punkter som berättar om applikationen och se om appen står i alla förväntningar hos användaren.
Användare kan konvertera MBOX-filer i bulk på ett smidigt sätt.
Med användarens angivna plats konverteras data snabbt.
En direkt konvertering tillhandahålls av applikationen.
På ett avancerat sätt görs omvandlingsprocessen.
Applikationen ger en snabb konvertering på bara ett klick
Applikationen fungerar på alla Windows-applikationer inklusive XP eller Vista.
Alla e-post MBOX-filer konverteras i den här smarta konverteraren.
Programmet sparar filen lokalt.

Därför tjänar applikationen dessa avancerade funktioner som stöder programvaran för att fungera på ett avancerat sätt.

Hur konverterar man MBOX-filer till PST?

Användare kan konvertera filen i några steg utan teknisk hjälp. Följ dessa steg för att konvertera din MBOX-fil till Outlook PST-format:
Steg 1 - Ladda ner MBOX till PST-omvandlaren
Steg 2- Starta omvandlaren
Steg 3- Välj de MBOX-filer du vill konvertera
Steg 4: Välj nu vilken typ du vill exportera filerna.
Steg 5- Välj den plats du vill spara filen
Steg 6- Högerklicka slutligen på knappen “Konvertera nu”.
Dessa steg kan utföras av alla nybörjare.

Några av attributen för denna smarta omvandlare

Låt oss diskutera de smarta funktionerna i denna omvandlare som ges nedan:

1. Konvertera eventuella MBOX-filer
Detta verktyg konverterar MBOX-filer av alla slag från Thunderbird till Apple Mail. Detta är en avancerad omvandlare.

2. Bulkkonvertering av MBOX-filer
Användare kan konvertera vilken mängd datafiler som helst utan hinder. Det spelar ingen roll vad som är storleken på MBOX-filen som konverteringen fortsätter.

3. Endast valda filer konverteras
Filerna som användaren väljer konverteras från MBOX-filer till Outlook PST-format. De konverterade resultaten är som användarna önskar.

4. Anpassad plats
Användaren kan spara filen var som helst där användaren vill att den ska sparas. På en lämplig plats sparas de konverterade uppgifterna.

5. Bra kompatibilitet
Användaren tillhandahåller ett användarvänligt gränssnitt som hjälper användaren att konvertera filerna smidigt utan hinder.

6. Utmärkt noggrannhet
Resultatet från ansökan är 100% korrekt. Kvaliteten på resultatet förblir felfri

Slutsats

Applikationen ger alla lämpliga resultat efter konverteringen. Med en hög kompatibilitetshastighet behandlas konverteringsuppgiften av applikationen utan något fel. Ladda ner **MBOX till PST-konverterings gratis **demoversion för att se att den fungerar.

Mer information:- https://www.datavare.com/software/mbox-to-pst-converter-expert.html

#mbox #mbox till pst konvertering #mbox till pst-omvandlare #mbox till pst-exportör #mbox till pst-importören #exportera mbox till pst

joe biden

1617946972

Konwerter MBOX do PST - Darmowy MBOX na PST do Konwersja pliku MBOX do Outlook PST

Pobierz MBOX do konwertera PST i przekonwertuj pliki MBOX na format PST. Dzięki tej aplikacji pliki są konwertowane z dużą prędkością bez żadnych problemów. Aby dowiedzieć się o aplikacji, użytkownik może zainstalować wersję demonstracyjną tej aplikacji i dowiedzieć się o aplikacji i jej działaniu. Dzięki dużej szybkości zgodności aplikacja konwertuje wszystkie pliki MBOX do formatu PST.

Przycisk pobierania

Dowiedz się o działaniu aplikacji

Ta zaawansowana aplikacja działa w określonej kolejności, aby konwertować pliki MBOX do formatu PST. Dlatego poniżej przedstawiamy kilka punktów, które mówią o aplikacji i sprawdzają, czy spełnia ona wszystkie oczekiwania użytkownika.

 • Użytkownicy mogą w płynny sposób zbiorczo konwertować pliki MBOX.
 • Dzięki lokalizacji określonej przez użytkownika dane są szybko konwertowane.
 • Aplikacja zapewnia bezpośrednią konwersję.
 • W zaawansowany sposób odbywa się proces konwersji.
 • Aplikacja zapewnia szybką konwersję za pomocą jednego kliknięcia
 • Aplikacja działa na dowolnej aplikacji Windows, w tym XP lub Vista.
 • Wszystkie pliki e-mail MBOX są konwertowane w tym inteligentnym konwerterze.
 • Aplikacja zapisuje plik lokalnie.
 • Dlatego aplikacja obsługuje te zaawansowane funkcje, które wspierają działanie oprogramowania w sposób zaawansowany.

Jak przekonwertować pliki MBOX na PST?

Użytkownicy mogą konwertować plik w kilku krokach bez pomocy technicznej. Wykonaj następujące kroki, aby przekonwertować plik MBOX do formatu PST programu Outlook:

Krok 1 - Pobierz konwerter MBOX na PST
Krok 2 - Uruchom konwerter
Krok 3 - Wybierz pliki MBOX, które chcesz przekonwertować
Krok 4 - Teraz wybierz typ, który chcesz wyeksportować pliki.
Krok 5 - Wybierz lokalizację, w której chcesz zapisać plik
Krok 6 - Na koniec kliknij prawym przyciskiem myszy przycisk „Konwertuj teraz”.

Te kroki może wykonać każdy początkujący użytkownik.

Niektóre z atrybutów tego inteligentnego konwertera

Omówmy inteligentne funkcje tego konwertera podane poniżej:

1. Konwertuj dowolne pliki MBOX
To narzędzie konwertuje pliki MBOX dowolnego typu z Thunderbirda do Apple Mail. To jest zaawansowany konwerter.
2. Masowa konwersja plików MBOX
Użytkownicy mogą konwertować dowolną ilość plików danych bez żadnych przeszkód. Konwersja przebiega bez względu na rozmiar pliku MBOX.
3. Konwertowane są tylko wybrane pliki
Pliki wybrane przez użytkownika są konwertowane z plików MBOX do formatu PST programu Outlook. Przekonwertowane wyniki są zgodne z oczekiwaniami użytkowników.
4. Indywidualna lokalizacja
Użytkownik może zapisać plik w dowolnym miejscu, w którym chce go zapisać. Konwertowane dane są zapisywane w odpowiednim miejscu.
5. Dobra kompatybilność
Użytkownik zapewnia przyjazny dla użytkownika interfejs, który pomaga użytkownikowi bezproblemowo konwertować pliki.
6. Doskonała dokładność
Wynik dostarczony przez aplikację jest w 100% dokładny. Jakość wyniku pozostaje bez zarzutu.

Wniosek

Aplikacja daje wszystkie odpowiednie wyniki po konwersji. Dzięki dużej szybkości zgodności zadanie konwersji jest przetwarzane przez aplikację bez żadnego błędu. Pobierz bezpłatną wersję demonstracyjną konwertera MBOX na PST, aby zobaczyć, jak działa.

#konwerter mbox na pst #mbox do eksportera pst #eksportuj mbox do pst #przekonwertować mbox na pst #importuj mbox do pst #mbox do importera pst

joe biden

1615787193

Kонвертер MBOX в PST - Бесплатный MBOX в PST для конвертации файла MBOX в файл PST

Descargue el MBOX al convertidor PST y convierta los archivos MBOX al formato PST. Con esta aplicación, los archivos se convierten a gran velocidad sin ningún problema. Para conocer la aplicación el usuario puede instalar la versión demo de esta aplicación y así conocer la aplicación y su funcionamiento. Con una alta velocidad de compatibilidad, la aplicación convierte todos los archivos MBOX en formato PST.

Conozca el funcionamiento de la aplicación.

Esta aplicación avanzada funciona en un orden específico para convertir los archivos MBOX a formato PST. Por lo tanto, a continuación se muestran algunos de los puntos que hablan sobre la aplicación y ver si la aplicación cumple con todas las expectativas del usuario.

 • Los usuarios pueden convertir archivos MBOX a granel y sin problemas.
 • Con la ubicación especificada por el usuario, los datos se convierten rápidamente.
 • La aplicación proporciona una conversión directa.
 • De forma avanzada, se realiza el proceso de conversión.
 • La aplicación proporciona una conversión rápida con solo un clic.
 • La aplicación funciona en cualquier aplicación de Windows, incluidos XP o Vista.
 • Cualquier archivo MBOX de correo electrónico se convierte en este convertidor inteligente.
 • La aplicación guarda el archivo localmente.

Por lo tanto, la aplicación ofrece estas funciones avanzadas que permiten que el software funcione de manera avanzada.

¿Cómo convertir archivos MBOX a PST?

Los usuarios pueden convertir el archivo en unos pocos pasos sin asistencia técnica. Siga estos pasos para convertir su archivo MBOX al formato PST de Outlook:

Paso 1: descargue el convertidor MBOX a PST
Paso 2- Inicie el convertidor
Paso 3- Seleccione los archivos MBOX que desea convertir
Paso 4- Ahora, elija el tipo que desea exportar los archivos.
Paso 5- Elija la ubicación donde desea guardar el archivo
Paso 6- Finalmente, haga clic derecho en el botón “Convertir ahora”.

Estos pasos pueden ser realizados por cualquier usuario novato.

Algunos de los atributos de este convertidor inteligente

Analicemos las funciones inteligentes de este convertidor que se indican a continuación:

 1. Convierta cualquier archivo MBOX

Esta herramienta convierte archivos MBOX de cualquier tipo desde Thunderbird a Apple Mail. Este es un convertidor avanzado.

 1. Conversión masiva de archivos MBOX

Los usuarios pueden convertir cualquier cantidad de archivos de datos sin ningún obstáculo. No importa cuál sea el tamaño del archivo MBOX, la conversión procede.

 1. Solo se convierten los archivos seleccionados

Los archivos que selecciona el usuario se convierten de archivos MBOX al formato PST de Outlook. Los resultados convertidos son los deseados por los usuarios.

 1. Ubicación personalizada

El usuario puede guardar el archivo en cualquier ubicación donde el usuario quiera guardarlo. En una ubicación adecuada, se guardan los datos convertidos.

 1. Buena compatibilidad

El usuario proporciona una interfaz fácil de usar que ayuda al usuario a convertir los archivos sin problemas y sin ningún obstáculo.

 1. Excelente precisión

El resultado proporcionado por la aplicación es 100% exacto. La calidad del resultado sigue siendo impecable.

Conclusión

La aplicación da todos los resultados adecuados después de la conversión. Con una alta velocidad de compatibilidad, la tarea de conversión es procesada por la aplicación sin ningún error. Descargue la versión de demostración gratuita del convertidor MBOX a PST para ver si funciona.

Más información:- https://www.datavare.com/ru/конвертер-mbox-в-pst.html

#конвертер mbox в pst #mbox в импортер pst #преобразование mbox в pst #mbox в экспортер pst #конвертировать mbox в pst #импортировать mbox в pst

Konvertieren Sie Ihre MBOX-Dateien mit MBOX to PST Converter in das Outlook-Format?

Wählen Sie eine intelligente Methode zum Konvertieren Ihrer MBOX-Dateien in das Outlook-Format, indem Sie Datavare MBOX zu PST Konverter herunterladen. Der Konverter ist geeignet, um alle Ihre Aufgaben in gerade erst zu konvertieren. Diese Anwendung bietet einige erstaunliche Funktionen und Vorteile, die Ihren Konvertierungsprozess vereinfachen können. Die Software ist weit fortgeschritten, um alle Ihre Konvertierungsaufgaben fehlerfrei und ohne Hürden zu erledigen. Außerdem muss kein bestimmtes Windows installiert werden, um diese Anwendung zu installieren. Die Anwendung eignet sich gut für die Arbeit in jeder Windows-Version von der neuesten bis zur ältesten.

Darüber hinaus kann jeder Benutzer die Anwendung unabhängig von seinem Hintergrund verwenden. Selbst ein Anfänger kann die Anwendung dank der benutzerfreundlichen GUI-Oberfläche bequem verwenden. Die Anwendung hat die Tendenz, alle Ihre MBOX-Dateien mit nur wenigen Klicks ohne Unterbrechung in großen Mengen zu konvertieren. Die Anwendung funktioniert in jeder Windows-Version reibungslos. Es werden nur die von Ihnen eingegebenen MBOX-Dateien gescannt, um zu überprüfen, ob die Konvertierung sicher ist oder nicht beschädigt ist. Es erledigt einfach alle seine Aufgaben reibungslos und effizient.

Sie können die Testversion der Anwendung verwenden, die allen Benutzern kostenlos zur Verfügung steht.

Schritte der Umwandlung

Um die Konvertierungsaufgabe auszuführen, muss der Benutzer einige der Schritte ausführen. Diese Schritte können von jedem unerfahrenen Benutzer leicht ausgeführt werden. Befolgen Sie diese Schritte:

Schritt 1- Laden Sie die Anwendung herunter
Schritt 2: Starten Sie die Anwendung in Ihrem Windows-Betriebssystem
Schritt 3: Wählen Sie nun die MBOX-Dateien aus, die Sie konvertieren möchten
Schritt 4: Wählen Sie dann das Format aus, in das Sie Ihre MBOX-Dateien konvertieren möchten
Schritt 5- Wählen Sie zuletzt das Ziel aus, an dem Sie Ihre konvertierten MBOX-Dateien speichern möchten.
Schritt 6- Klicken Sie abschließend auf die Schaltfläche “Jetzt konvertieren”, um die Konvertierung abzuschließen

Mit diesen wenigen einfachen fünf bis sechs Schritten wird Ihre Konvertierungsaufgabe reibungslos abgeschlossen und die mühelose Konvertierung findet statt.

Merkmale des Konverters
Der Konverter verfügt über mehrere Funktionen, die es für alle Benutzer lohnenswert machen, ihn zu verwenden. Wir werden einige dieser Funktionen kennenlernen.

Konvertieren Sie nur MBOX-Dateien
Die Anwendung konvertiert nur Ihre MBOX-Dateien in das Outlook PST-Format. Es werden nur die MBOX-Dateien gescannt, die in Thunderbird oder Mac gespeichert sind.

Massenumwandlung
Jetzt haben Benutzer die Wahl, ihre einzelne MBOX-Datei oder mehrere MBOX-Dateien mit hoher Geschwindigkeit zu konvertieren. Die Anwendung unterstützt die Massenkonvertierung der Daten vollständig. Selbst wenn der Benutzer mehrere MBOX-Dateien zur Konvertierung bereitstellt, konvertiert die Anwendung ihre Daten reibungslos.

Selektive Konvertierung von MBOX-Dateien
Nur die von den Benutzern ausgewählten MBOX-Dateien werden nur von der Anwendung konvertiert. Benutzer haben die Möglichkeit, ihre einzelne MBOX-Datei oder mehrere MBOX-Dateien zu konvertieren. Die Anwendung unterstützt immer die selektive Dateikonvertierung. Darüber hinaus haben Benutzer die Möglichkeit, die Dateien zu durchsuchen, die sie konvertieren möchten.

Kundenspezifisches Speichern
Benutzer haben die Wahl, ihre konvertierten MBOX-Dateien an einem beliebigen Ort zu speichern, den sie in ihrem lokalen System speichern möchten. Die Anwendung bietet Ihnen die volle Berechtigung zum Speichern Ihrer konvertierten Daten. Benutzer können die konvertierten MBOX-Dateien im gespeicherten Ordner speichern oder einen neuen Ordner erstellen.

Hohe Kompatibilitätsgeschwindigkeit
Die Anwendung läuft reibungslos in jedem Ihrer Windows-Betriebssysteme und bietet Ihnen daher eine hohe Kompatibilitätsgeschwindigkeit. Es unterstützt jede Version der Outlook-Datei von Version 2019 bis 2003. Benutzer können den Namen des Ordners nach ihrer Wahl speichern.

Gute Genauigkeit

Mit der Massenkonvertierung der MBOX-Dateien bietet die Anwendung eine gute Genauigkeit für die konvertierten MBOX-Dateien. Auf einwandfreie Weise konvertiert die Anwendung mühelos alle MBOX-Dateien mit 100% iger Genauigkeit. Alle Komponenten der Anwendung werden von der Anwendung wiederhergestellt.

Mehr Info;- https://www.datavare.com/de/mbox-nach-pst-konvertieren.html

#mbox #mbox zu pst konverter #konvertierung von mbox zu pst #exporteur mbox nach pst #importiere mbox nach pst #mbox zum pst importeur

joe biden

1618319098

OLM till PST Converter för att konvertera eller exportera Mac OLM till Outlook PST

Att konvertera OLM-filerna manuellt kräver mycket tid, för att spara tid och göra omvandlingen utan problem kan användare ladda ner denna OLM till PST-omvandlare och därmed spara sina ansträngningar. Denna OLM till PST-omvandlare kan konvertera vilken mängd OLM-filer som helst till PST-format utan storleksproblem. Ingen dataförlust eller felplacering görs under hela konverteringsprocessen.

Känn om den smarta omvandlaren

Denna fantastiska programvara har några fantastiska fördelar som gör den unik från alla andra OLM till PST-omvandlare. Några av punkterna nämns nedan som berättar om den här fantastiska programvaran.

 • All data inklusive kalender, anteckningar, e-postmeddelanden och många andra data konverteras till Outlook PST-format utan risk.
 • Förhandsgranskning av OLM-databasen produceras enkelt av denna smarta omvandlare
 • Hierarkin för mapparna är väl underhållna för effektiv konvertering
 • Med hjälp av den här fantastiska omvandlaren kan användaren konvertera vilken mängd OLM-filer som helst till PST-format utan problem eller dataförlust eller någon annan begränsning relaterad till storlek
 • Applikationen stöds väl av alla Windows-versioner
 • Användare kan konvertera alla valda objekt.
 • Kan konvertera så många filer utan att ens installera MS Outlook
 • Kan användas av både användare och företag.

Vet om aspekterna

Varje applikation du använder har några funktioner som berättar om programvaran. Kolla nu några av de fantastiska funktionerna i denna OLM till PST-omvandlare som ges nedan:

 1. Konvertera Mac Outlook-data
  Applikationen kan alla data som e-post, meddelanden, anteckningar och många fler utan avbrott från OLM till Outlook PST utan några hinder. Användare kan välja data som de vill konvertera eller så kan applikationen automatiskt konvertera data till Outlook PST-format.
 2. Full noggrannhet**
  Applikationen tillhandahåller konverteringsuppgiften på bara några minuter och med 100% noggrannhet utan dataförlust eller dataskada.
 3. Ett förhandsgranskningsalternativ gratis
  Omvandlaren ger ett förhandsgranskningsalternativ så att användare kan kontrollera de OLM-filer som de konverterar. Detta förhandsgranskningsalternativ är tillgängligt gratis. Användare kan kontrollera objekten igen med hjälp av detta smarta förhandsgranskningsalternativ.
 4. 100% kompatibilitet
  Applikationen är 100% kompatibel och så kan applikationen köras på alla Windowsoperativsystem inklusive XP eller Vista.

Avslutande uttalande

Applikationen är lämplig för alla användare inklusive hem- eller företagsarbete. Applikationen har hög kompatibilitetshastighet och ger ett 100% exakt resultat utan problem. En gratis Datavare OLM till PST-importör tillhandahålls också för användarna som tillhandahåller 10 artiklar per mapp för konvertering. Ladda ner den här smarta omvandlaren och spara din dyrbara tid.

Mer information:- https://www.datavare.com/software/olm-to-pst-converter.html

#olm till pst-omvandlare #olm till pst exportör #olm till pst importör #konvertera olm till pst #exportera olm till pst #importera olm till pst