Ambert Lency

Ambert Lency

1659790560

Hvad er CryptoCompare | Leverandør af kryptovaluta markedsdata

I denne artikel lærer du Hvad er CryptoCompare, hvordan man bruger CryptoCompare (udbyder af kryptovaluta markedsdata)

1. Hvad er CryptoCompare

CryptoCompare blev grundlagt i 2014. Det tilbyder købs- og salgspriser i realtid, kortlægger og analyserer markedet fra 170 globale kryptobørser, 5.300+ mønter og 240.000+ valutapar for at betjene kundernes behov.

Dette er et velrenommeret sted for investorer at deltage i diskussionen samt følge analysen af ​​de seneste trends på alle kryptovalutamarkeder online i realtid. CryptoCompare udvikler sig stadig og konstant takket være den positive feedback.

Du skal oprette en konto for at nyde alle funktionerne på CryptoCompare.

 • Gå til https://www.cryptocompare.com/
 • Klik på Tilmeld dig i øverste højre hjørne
 • Udfyld formularen med dit navn, e-mailadresse og adgangskode (eller brug google, facebook og twitter-konti)
 • Fuldfør registreringen med bekræftelseslinket sendt til din e-mail.

Efter at have bekræftet din e-mailadresse ved at klikke på linket i bekræftelses-e-mailen, vil du blive bedt om at logge ind for at få adgang til din konto.

Hvordan virker CryptoCompare?

CryptoCompare får sine oplysninger ved at aggregere og analysere tick-data fra større kryptovalutabørser. Derefter integrerer CryptoCompare forskellige datasæt for at skabe kryptovalutapriser. Resultatet er ikke kun prisen på Bitcoin, men et holistisk overblik over markedet.

CryptoCompare leverer også data på det granulære niveau, herunder handelsdata for kryptovaluta, ordrebogsdata, blockchain og historiske data, sociale data, rapporter og en række kryptovalutaindekser.

Topbørser til handel med token-mønter. Følg instruktionerne og tjen ubegrænsede penge

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.io


2. Platformfunktioner og brug 

CryptoCompare giver læsere en omfattende objektiv visning af analytiske diagrammer og trendmønter på verdens førende børser.

2.1. Marked:

Listen over cryptocurrency-udvekslinger er omfattende. Så meget, at du sandsynligvis kommer til at kede dig, før du scroller ned til bunden af ​​listen. Du vil være i stand til at finde alle de typiske oplysninger forbundet med hver børs som placering, gebyrer og tilgængelige mønter. 

De fleste brugere vil dog tjekke de brugerbaserede anmeldelser for at få en fornemmelse af de fordele og ulemper, som andre forhandlere oplever i øjeblikket.

5.300+ mønter: CryptoCompare understøtter stort set alle bemærkelsesværdige mønter i kryptosfæren. CryptoCompare understøtter 5.300+ mønter inklusive de store som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC)…. 

240.000+ valutapar: CryptoCompare sporer 240.000+ valutapar på markeder over hele verden.

Detaljeret information sammen med diagrammer, der viser aktuelle trends i kryptovaluta, udvekslingsvolumener, ICO-rapporter og links til de seneste nyheder fra kryptoverdenen. Det er muligt at gennemse tilgængelige kryptovalutapriser, men også deres placeringer baseret på afkastraten, ATH... 

CryptoCompares fantastiske filter kan vise dig:

Møntliste: Kryptovalutaer , DeFi, NFT

Toplister: CryptoCompare har flere 'toplister' på sin hjemmeside, hvor de har det bedste fra en bestemt kategori. De har for eksempel en liste over de bedste mønter, børser, ICO'er, mineplatforme, tegnebøger, kort og gambling platforme.

 • Minedrift: Hvis du er interesseret i cryptocurrency-minedrift, er denne sektion noget for dig. Cryptocurrency-minedrift er et stort område og er ikke for sarte sjæle. Alene af denne grund har mange nye entusiaster vendt sig til cloud mining som en måde at supplere deres indkomst på. Her kan du følge med i virksomhedsanalyser, kontraktoptioner, minepuljer og meget mere.
 • Tegnebøger: Tegnebogssektionen er mere eller mindre den samme som udvekslingssektionen, men ser ud til at anbefale løsninger, som teamet personligt bruger og/eller har tillid til. Desktop-, mobil- og hardwarepunganmeldelser er inkluderet her med en liste over understøttede mønter og forskellige sikkerhedsfunktioner.

Research: CryptoCompare udgiver periodisk højkvalitetsforskning, herunder udvekslingsanmeldelser, benchmarks og detaljerede vejledninger om specifikke mønter. Virksomhedens interne team af analytikere og dataforskere tilbyder objektiv indsigt i alle forskellige aspekter af den digitale aktivindustri.

 • Exchange Anmeldelser: CryptoCompare udgiver kryptoudvekslingsanmeldelser hver måned. Disse udvekslingsanmeldelser dækker de seneste opdateringer fra verden af ​​cryptocurrency-børser, inklusive månedlig handelsvolumen, unikke valutaparbevægelser, opdelinger af volumen børs-for-børs og mere. CryptoCompare gennemgår kun betroede børser, herunder børser, hvorfra CryptoCompare indsamler data.

RAPPORTER: Exchange Review, Exchange Benchmark, Anden forskning

GUIDES: Mønter, børser, minedrift, tegnebøger, hasardspil

2.2. Data

Historiske og realtids digitale aktivdata: 

CryptoCompares kernetjeneste er dens data. Virksomheden forsyner institutioner med definitive, realtids digitale aktivdata gennem sin API. Virksomhedens API- og WebSocket-løsninger tilbyder kryptodata i institutionel kvalitet til millioner af kunder verden over.

Skræddersyede løsninger til digitale aktivdatatjenester: 

CryptoCompare tilbyder skræddersyede, skræddersyede implementeringer, herunder virksomhedsdataadgangspakker og digitale aktivindekser, der tilgodeser organisationers unikke behov.

Historiske data og realtidsdata:

Fra markedsledende API- og websocket-løsninger til pålidelige suite af digitale aktivindekser, leverer CryptoCompare kryptovalutadata af institutionel kvalitet til millioner af kunder over hele verden.

CryptoCompare tilbyder en række standardsættende og meget tilpasselige digitale aktivindekser, der giver omfattende markedsværdiansættelsesbenchmarks, som finansielle investeringsprodukter kan baseres på.

2.3. Portefølje

Hvis du har været i krypto i et stykke tid, har du muligvis allerede hentet en app, der hjælper dig med at administrere din portefølje. Hvis ikke, har holdet gjort et fantastisk stykke arbejde med at give registrerede brugere en ret sexet porteføljetracker. Det kan dog tage et stykke tid, før du er i stand til at få dine Lambos på månen!


2.4. CryptoCompare API og prissætning

API:

CryptoCompares API-data er uden tvivl en af ​​deres bedste funktioner. API står for applikationsprogrammeringsgrænseflade og giver udviklere mulighed for at hente markedsdata fra en virksomhedsserver et sted online. Du kan allerede gøre dette med de fleste cryptocurrency-børser, men da CryptoCompare samler data på tværs af en lang række børser og markeder, giver dette nogle yderligere interessante datapunkter.

Den grundlæggende API-tjeneste er gratis, hvilket er fantastisk for alle, der ønsker at få fat i nogle data og mash-up deres egne applikationer. API'er er uden for rammerne af denne artikel, og du skal bruge noget programmeringsviden for at gøre fuld brug af dem. Uanset hvad, hold øjnene åbne for den næste generation af applikationer og brugergrænseflader, fordi API'er som disse vil blive brugt til at oprette dem. Dette vil gøre det meget nemmere for os ikke-så-teknisk tilbøjelige folk at holde kontakten med de seneste kryptotrends.

 • API GIVER ADGANG TIL: API returnerer den aktuelle pris på enhver kryptovaluta og alle handelsoplysninger (pris, vol, åben, høj, lav osv.) for de anmodede par. Vi leverer prisdata for 5.300+ mønter og 240.000+ valutapar.
 • Historiske data: Få daglige, time- og minuthistoriske data, daglige data til et givet tidsstempel, daglig gennemsnitspris baseret på time-vwap og samlet daglig og timeudvekslingsvolumen.
 • Toplister: Toplistens slutpunkter henter volumendata for topbørser for et valutapar, det fulde CryptoCompare Index (CCCAGG) data, topliste over mønter, topliste over handelspar og topmønter efter samlet volumen på tværs af alle markeder i de sidste 24 timer.
 • Streaming: Streaming-API'en returnerer alle kombinationer af subs og prisoplysninger for at vide, hvad der skal streames, og hvordan man forbinder til streamerne. Du kan også få alle de tilgængelige streamer-abonnementskanaler for de anmodede par.
 • Nyheder: Få nyhedsfeeds og artikler fra alle større kryptonyhedsudbydere, som CryptoCompare har integreret med. Du kan også hente en komplet liste over kategorier, en fantastisk måde at filtrere gennem nyhedsartiklerne.
 • Flere oplysninger: Der er meget mere, du kan gøre med vores API, og vi tilføjer løbende værdifulde slutpunkter. Hæderlige omtaler: liste over alle børser og handelspar, konstituerende børser for CryptoCompare Index (CCCAGG) og alle mønter på CryptoCompare-webstedet.

Prissætning

CryptoCompare tilbyder refusion inden for 30 dage efter modtagelse af betaling. CryptoCompare tilbyder også en fair-use refusionspolitik: hvis du har brugt mindre end 10 % af din månedlige opkaldsgrænse, kan du ringe til CryptoCompares supportteam inden for 30 dage efter betaling, og virksomheden vil gennemgå din aktivitet for at afgøre, om du er berettiget til en fuld refusion.

CryptoCompare har fire forskellige prisniveauer, der henvender sig til forskellige typer brugere, inklusive alle følgende:

 • PERSONLIG (GRATIS): Gratis nøgle til personlige/ikke-kommercielle projekter eller kommercielle prøveformål
 • KOMMERCIEL ($79,99 PR. MÅNED BETALT ÅRLIGT / $95,99 PR. MÅNED BETALT MÅNEDLIG): Til små kommercielle projekter, der har brug for en grundlæggende kryptodataløsning
 • COMMERCIAL PRO ($199,99 PR. MÅNED BETALT ÅRLIGT / $239,99 PR. MÅNED BETALT MÅNEDLIG): For mellemstore organisationer og institutionelle kunder, der har brug for avancerede kryptodataløsninger
 • ENTERPRISE (BRUGERDEFINERET PRIS FOR VIRKSOMHEDSBRUGERE): Til store virksomhedsorganisationer og institutioner, der har brug for en fuldt tilpasselig kryptodataløsning med ubegrænset dataadgang

Fordele ved Crytocompare

 • Del en masse viden om minespørgsmål, mineudstyr, nye koncepter, markedsviden, … osv.
 • Opdater de seneste nyheder, følg trenden på markedet.
 • Giver indsigt i verdens førende digitale tegnebøger, opbevaringspunge og møntbørser.
 • Giver brugere mulighed for frit at dele personlige meninger om relaterede emner.
 • Giver brugerne mulighed for at integrere data og nyheder, der er mest relevante for deres websted.
 • Der er et stort antal handelspar og mange forskellige kryptovalutaer.

Ovenstående fordele gør, at CryptoCompare bliver en kommerciel informationsside for alle, der elsker og ønsker at lære om dette felt, kan ikke ignoreres.

Læs mere: Hvad er Blockchair | Universal Blockchain explorer og søgemaskine

Tak fordi du besøgte og læste denne artikel! Del gerne, hvis du kunne lide det!

What is GEEK

Buddha Community

Ambert Lency

Ambert Lency

1659790560

Hvad er CryptoCompare | Leverandør af kryptovaluta markedsdata

I denne artikel lærer du Hvad er CryptoCompare, hvordan man bruger CryptoCompare (udbyder af kryptovaluta markedsdata)

1. Hvad er CryptoCompare

CryptoCompare blev grundlagt i 2014. Det tilbyder købs- og salgspriser i realtid, kortlægger og analyserer markedet fra 170 globale kryptobørser, 5.300+ mønter og 240.000+ valutapar for at betjene kundernes behov.

Dette er et velrenommeret sted for investorer at deltage i diskussionen samt følge analysen af ​​de seneste trends på alle kryptovalutamarkeder online i realtid. CryptoCompare udvikler sig stadig og konstant takket være den positive feedback.

Du skal oprette en konto for at nyde alle funktionerne på CryptoCompare.

 • Gå til https://www.cryptocompare.com/
 • Klik på Tilmeld dig i øverste højre hjørne
 • Udfyld formularen med dit navn, e-mailadresse og adgangskode (eller brug google, facebook og twitter-konti)
 • Fuldfør registreringen med bekræftelseslinket sendt til din e-mail.

Efter at have bekræftet din e-mailadresse ved at klikke på linket i bekræftelses-e-mailen, vil du blive bedt om at logge ind for at få adgang til din konto.

Hvordan virker CryptoCompare?

CryptoCompare får sine oplysninger ved at aggregere og analysere tick-data fra større kryptovalutabørser. Derefter integrerer CryptoCompare forskellige datasæt for at skabe kryptovalutapriser. Resultatet er ikke kun prisen på Bitcoin, men et holistisk overblik over markedet.

CryptoCompare leverer også data på det granulære niveau, herunder handelsdata for kryptovaluta, ordrebogsdata, blockchain og historiske data, sociale data, rapporter og en række kryptovalutaindekser.

Topbørser til handel med token-mønter. Følg instruktionerne og tjen ubegrænsede penge

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.io


2. Platformfunktioner og brug 

CryptoCompare giver læsere en omfattende objektiv visning af analytiske diagrammer og trendmønter på verdens førende børser.

2.1. Marked:

Listen over cryptocurrency-udvekslinger er omfattende. Så meget, at du sandsynligvis kommer til at kede dig, før du scroller ned til bunden af ​​listen. Du vil være i stand til at finde alle de typiske oplysninger forbundet med hver børs som placering, gebyrer og tilgængelige mønter. 

De fleste brugere vil dog tjekke de brugerbaserede anmeldelser for at få en fornemmelse af de fordele og ulemper, som andre forhandlere oplever i øjeblikket.

5.300+ mønter: CryptoCompare understøtter stort set alle bemærkelsesværdige mønter i kryptosfæren. CryptoCompare understøtter 5.300+ mønter inklusive de store som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC)…. 

240.000+ valutapar: CryptoCompare sporer 240.000+ valutapar på markeder over hele verden.

Detaljeret information sammen med diagrammer, der viser aktuelle trends i kryptovaluta, udvekslingsvolumener, ICO-rapporter og links til de seneste nyheder fra kryptoverdenen. Det er muligt at gennemse tilgængelige kryptovalutapriser, men også deres placeringer baseret på afkastraten, ATH... 

CryptoCompares fantastiske filter kan vise dig:

Møntliste: Kryptovalutaer , DeFi, NFT

Toplister: CryptoCompare har flere 'toplister' på sin hjemmeside, hvor de har det bedste fra en bestemt kategori. De har for eksempel en liste over de bedste mønter, børser, ICO'er, mineplatforme, tegnebøger, kort og gambling platforme.

 • Minedrift: Hvis du er interesseret i cryptocurrency-minedrift, er denne sektion noget for dig. Cryptocurrency-minedrift er et stort område og er ikke for sarte sjæle. Alene af denne grund har mange nye entusiaster vendt sig til cloud mining som en måde at supplere deres indkomst på. Her kan du følge med i virksomhedsanalyser, kontraktoptioner, minepuljer og meget mere.
 • Tegnebøger: Tegnebogssektionen er mere eller mindre den samme som udvekslingssektionen, men ser ud til at anbefale løsninger, som teamet personligt bruger og/eller har tillid til. Desktop-, mobil- og hardwarepunganmeldelser er inkluderet her med en liste over understøttede mønter og forskellige sikkerhedsfunktioner.

Research: CryptoCompare udgiver periodisk højkvalitetsforskning, herunder udvekslingsanmeldelser, benchmarks og detaljerede vejledninger om specifikke mønter. Virksomhedens interne team af analytikere og dataforskere tilbyder objektiv indsigt i alle forskellige aspekter af den digitale aktivindustri.

 • Exchange Anmeldelser: CryptoCompare udgiver kryptoudvekslingsanmeldelser hver måned. Disse udvekslingsanmeldelser dækker de seneste opdateringer fra verden af ​​cryptocurrency-børser, inklusive månedlig handelsvolumen, unikke valutaparbevægelser, opdelinger af volumen børs-for-børs og mere. CryptoCompare gennemgår kun betroede børser, herunder børser, hvorfra CryptoCompare indsamler data.

RAPPORTER: Exchange Review, Exchange Benchmark, Anden forskning

GUIDES: Mønter, børser, minedrift, tegnebøger, hasardspil

2.2. Data

Historiske og realtids digitale aktivdata: 

CryptoCompares kernetjeneste er dens data. Virksomheden forsyner institutioner med definitive, realtids digitale aktivdata gennem sin API. Virksomhedens API- og WebSocket-løsninger tilbyder kryptodata i institutionel kvalitet til millioner af kunder verden over.

Skræddersyede løsninger til digitale aktivdatatjenester: 

CryptoCompare tilbyder skræddersyede, skræddersyede implementeringer, herunder virksomhedsdataadgangspakker og digitale aktivindekser, der tilgodeser organisationers unikke behov.

Historiske data og realtidsdata:

Fra markedsledende API- og websocket-løsninger til pålidelige suite af digitale aktivindekser, leverer CryptoCompare kryptovalutadata af institutionel kvalitet til millioner af kunder over hele verden.

CryptoCompare tilbyder en række standardsættende og meget tilpasselige digitale aktivindekser, der giver omfattende markedsværdiansættelsesbenchmarks, som finansielle investeringsprodukter kan baseres på.

2.3. Portefølje

Hvis du har været i krypto i et stykke tid, har du muligvis allerede hentet en app, der hjælper dig med at administrere din portefølje. Hvis ikke, har holdet gjort et fantastisk stykke arbejde med at give registrerede brugere en ret sexet porteføljetracker. Det kan dog tage et stykke tid, før du er i stand til at få dine Lambos på månen!


2.4. CryptoCompare API og prissætning

API:

CryptoCompares API-data er uden tvivl en af ​​deres bedste funktioner. API står for applikationsprogrammeringsgrænseflade og giver udviklere mulighed for at hente markedsdata fra en virksomhedsserver et sted online. Du kan allerede gøre dette med de fleste cryptocurrency-børser, men da CryptoCompare samler data på tværs af en lang række børser og markeder, giver dette nogle yderligere interessante datapunkter.

Den grundlæggende API-tjeneste er gratis, hvilket er fantastisk for alle, der ønsker at få fat i nogle data og mash-up deres egne applikationer. API'er er uden for rammerne af denne artikel, og du skal bruge noget programmeringsviden for at gøre fuld brug af dem. Uanset hvad, hold øjnene åbne for den næste generation af applikationer og brugergrænseflader, fordi API'er som disse vil blive brugt til at oprette dem. Dette vil gøre det meget nemmere for os ikke-så-teknisk tilbøjelige folk at holde kontakten med de seneste kryptotrends.

 • API GIVER ADGANG TIL: API returnerer den aktuelle pris på enhver kryptovaluta og alle handelsoplysninger (pris, vol, åben, høj, lav osv.) for de anmodede par. Vi leverer prisdata for 5.300+ mønter og 240.000+ valutapar.
 • Historiske data: Få daglige, time- og minuthistoriske data, daglige data til et givet tidsstempel, daglig gennemsnitspris baseret på time-vwap og samlet daglig og timeudvekslingsvolumen.
 • Toplister: Toplistens slutpunkter henter volumendata for topbørser for et valutapar, det fulde CryptoCompare Index (CCCAGG) data, topliste over mønter, topliste over handelspar og topmønter efter samlet volumen på tværs af alle markeder i de sidste 24 timer.
 • Streaming: Streaming-API'en returnerer alle kombinationer af subs og prisoplysninger for at vide, hvad der skal streames, og hvordan man forbinder til streamerne. Du kan også få alle de tilgængelige streamer-abonnementskanaler for de anmodede par.
 • Nyheder: Få nyhedsfeeds og artikler fra alle større kryptonyhedsudbydere, som CryptoCompare har integreret med. Du kan også hente en komplet liste over kategorier, en fantastisk måde at filtrere gennem nyhedsartiklerne.
 • Flere oplysninger: Der er meget mere, du kan gøre med vores API, og vi tilføjer løbende værdifulde slutpunkter. Hæderlige omtaler: liste over alle børser og handelspar, konstituerende børser for CryptoCompare Index (CCCAGG) og alle mønter på CryptoCompare-webstedet.

Prissætning

CryptoCompare tilbyder refusion inden for 30 dage efter modtagelse af betaling. CryptoCompare tilbyder også en fair-use refusionspolitik: hvis du har brugt mindre end 10 % af din månedlige opkaldsgrænse, kan du ringe til CryptoCompares supportteam inden for 30 dage efter betaling, og virksomheden vil gennemgå din aktivitet for at afgøre, om du er berettiget til en fuld refusion.

CryptoCompare har fire forskellige prisniveauer, der henvender sig til forskellige typer brugere, inklusive alle følgende:

 • PERSONLIG (GRATIS): Gratis nøgle til personlige/ikke-kommercielle projekter eller kommercielle prøveformål
 • KOMMERCIEL ($79,99 PR. MÅNED BETALT ÅRLIGT / $95,99 PR. MÅNED BETALT MÅNEDLIG): Til små kommercielle projekter, der har brug for en grundlæggende kryptodataløsning
 • COMMERCIAL PRO ($199,99 PR. MÅNED BETALT ÅRLIGT / $239,99 PR. MÅNED BETALT MÅNEDLIG): For mellemstore organisationer og institutionelle kunder, der har brug for avancerede kryptodataløsninger
 • ENTERPRISE (BRUGERDEFINERET PRIS FOR VIRKSOMHEDSBRUGERE): Til store virksomhedsorganisationer og institutioner, der har brug for en fuldt tilpasselig kryptodataløsning med ubegrænset dataadgang

Fordele ved Crytocompare

 • Del en masse viden om minespørgsmål, mineudstyr, nye koncepter, markedsviden, … osv.
 • Opdater de seneste nyheder, følg trenden på markedet.
 • Giver indsigt i verdens førende digitale tegnebøger, opbevaringspunge og møntbørser.
 • Giver brugere mulighed for frit at dele personlige meninger om relaterede emner.
 • Giver brugerne mulighed for at integrere data og nyheder, der er mest relevante for deres websted.
 • Der er et stort antal handelspar og mange forskellige kryptovalutaer.

Ovenstående fordele gør, at CryptoCompare bliver en kommerciel informationsside for alle, der elsker og ønsker at lære om dette felt, kan ikke ignoreres.

Læs mere: Hvad er Blockchair | Universal Blockchain explorer og søgemaskine

Tak fordi du besøgte og læste denne artikel! Del gerne, hvis du kunne lide det!

Hva er CryptoCompare | Leverandør av markedsdata for kryptovaluta

I denne artikkelen vil du lære hva CryptoCompare er, hvordan du bruker CryptoCompare (leverandør av kryptovaluta markedsdata).

1. Hva er CryptoCompare

CryptoCompare ble grunnlagt i 2014. Det tilbyr kjøps- og salgspriser i sanntid, kartlegger og analyserer markedet fra 170 globale kryptobørser, 5 300+ mynter og 240 000+ valutapar for å betjene kundenes behov.

Dette er et anerkjent sted for investorer å delta i diskusjonen samt følge analysen av de siste trendene på alle kryptovalutamarkeder online i sanntid. CryptoCompare er fortsatt i stadig utvikling takket være de positive tilbakemeldingene.

Du må opprette en konto for å nyte alle funksjonene på CryptoCompare.

 • Gå til https://www.cryptocompare.com/
 • Klikk på Registrer deg øverst til høyre
 • Fyll ut skjemaet med navn, e-postadresse og passord (eller bruk google, facebook og twitter-kontoer)
 • Fullfør registreringen med bekreftelseslenken sendt til e-posten din.

Etter å ha bekreftet e-postadressen din ved å klikke på lenken i e-postbekreftelsen, vil du bli bedt om å logge på for å få tilgang til kontoen din.

Hvordan fungerer CryptoCompare?

CryptoCompare får informasjonen sin ved å samle og analysere tick-data fra store kryptovalutabørser. Deretter integrerer CryptoCompare forskjellige datasett for å lage kryptovalutapriser. Resultatet er ikke bare prisen på Bitcoin, men en helhetlig oversikt over markedet.

CryptoCompare gir også data på granulært nivå, inkludert handelsdata for kryptovaluta, ordrebokdata, blokkjede og historiske data, sosiale data, rapporter og en pakke med kryptovalutaindekser.

Toppbørser for token-mynthandel. Følg instruksjonene og tjen ubegrensede penger

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.io


2. Plattformfunksjoner og bruk 

CryptoCompare gir lesere en omfattende objektiv oversikt over analytiske diagrammer og trendmynter på verdens ledende børser.

2.1. Marked:

Listen over kryptovalutabørser er omfattende. Så mye at du sannsynligvis vil kjede deg før du scroller ned til bunnen av listen. Du vil kunne finne all typisk informasjon knyttet til hver børs som plassering, avgifter og tilgjengelige mynter. 

De fleste brukere vil imidlertid sjekke ut de brukerbaserte anmeldelsene for å få en følelse av fordeler og ulemper som andre handelsmenn opplever for øyeblikket.

5300+ mynter: CryptoCompare støtter praktisk talt alle bemerkelsesverdige mynter i kryptosfæren. CryptoCompare støtter 5300+ mynter inkludert de store som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC)... 

240 000+ valutapar: CryptoCompare sporer 240 000+ valutapar på markeder over hele verden.

Detaljert informasjon, sammen med diagrammer som viser gjeldende kryptovaluta-trender, utvekslingsvolum, ICO-rapporter og lenker til de siste nyhetene fra kryptoverdenen. Det er mulig å bla gjennom tilgjengelige kryptovalutapriser, men også deres rangeringer basert på avkastningsraten, ATH... 

CryptoCompares fantastiske filter kan vise deg:

Myntliste: Kryptovalutaer , DeFi, NFT

Topplister: CryptoCompare har flere "topplister" på sin nettside hvor de inneholder det beste fra en bestemt kategori. De har en liste over de beste myntene, børsene, ICO-er, gruveplattformer, lommebøker, kort og gamblingplattformer, for eksempel.

 • Gruvedrift: Hvis du er interessert i gruvedrift av kryptovaluta, er denne delen for deg. Gruvedrift av kryptovaluta er et stort felt og er ikke for sarte sjeler. Bare av denne grunn har mange nye entusiaster vendt seg til skygruvedrift som en måte å supplere inntekten på. Her kan du følge med på selskapsanalyser, kontraktsopsjoner, gruvebassenger og mer.
 • Lommebøker: Lommebokdelen er mer eller mindre den samme som børsdelen, men ser ut til å anbefale løsninger som teamet personlig bruker og/eller stoler på. Desktop-, mobil- og maskinvarelommebokanmeldelser er inkludert her med en liste over støttede mynter og ulike sikkerhetsfunksjoner.

Forskning: CryptoCompare utgir med jevne mellomrom høykvalitetsforskning, inkludert utvekslingsanmeldelser, benchmarks og detaljerte guider om spesifikke mynter. Selskapets interne team av analytikere og dataforskere tilbyr objektiv innsikt i alle ulike aspekter av den digitale aktivaindustrien.

 • Exchange-anmeldelser: CryptoCompare gir ut krypto-utvekslingsanmeldelser hver måned. Disse børsvurderingene dekker de siste oppdateringene fra verden av kryptovalutabørser, inkludert månedlig handelsvolum, unike valutaparbevegelser, volumsammenbrudd børs-for-børs og mer. CryptoCompare vurderer kun pålitelige børser, inkludert børser som CryptoCompare samler inn data fra.

RAPPORTER: Exchange Review, Exchange Benchmark, Other Research

VEILEDNINGER: Mynter, børser, gruvedrift, lommebøker, gambling

2.2. Data

Historiske og sanntids digitale aktivadata: 

CryptoCompares kjernetjeneste er dataene. Selskapet gir institusjoner definitive, sanntids digitale aktivadata gjennom API-en. Selskapets API- og WebSocket-løsninger tilbyr kryptodata av institusjonell kvalitet til millioner av kunder over hele verden.

Skreddersydde løsninger for digitale aktivadatatjenester: 

CryptoCompare tilbyr skreddersydde, skreddersydde implementeringer, inkludert datatilgangspakker for bedrifter og digitale aktivaindekser imøtekommet de unike behovene til organisasjoner.

Historiske og sanntidsdata:

Fra markedsledende API- og websocket-løsninger til pålitelige pakke med digitale aktivaindekser, gir CryptoCompare kryptovalutadata av institusjonell kvalitet til millioner av kunder over hele verden.

CryptoCompare tilbyr en pakke med standardsettende og svært tilpassbare digitale aktivaindekser som gir omfattende markedsverdimålinger som finansielle investeringsprodukter kan baseres på.

2.3. Portefølje

Hvis du har vært i krypto en stund, har du kanskje allerede plukket opp en app som hjelper deg med å administrere porteføljen din. Hvis ikke, har teamet gjort en fantastisk jobb med å gi registrerte brukere en ganske sexy porteføljesporing. Det kan imidlertid ta en stund før du kan få Lambos på månen!


2.4. CryptoCompare API og priser

API:

CryptoCompares API-data er uten tvil en av deres beste funksjoner. API står for applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt og lar utviklere hente markedsdata fra en bedriftsserver et sted på nettet. Du kan allerede gjøre dette med de fleste kryptovalutabørser, men siden CryptoCompare samler data på tvers av en lang rekke børser og markeder, gir dette noen ekstra interessante datapunkter.

Den grunnleggende API-tjenesten er gratis, noe som er flott for alle som ønsker å hente litt data og blande sine egne applikasjoner. APIer er utenfor rammen av denne artikkelen, og du trenger litt programmeringskunnskap for å få full bruk av dem. Uansett, hold øynene åpne for neste generasjon applikasjoner og brukergrensesnitt fordi APIer som disse vil bli brukt til å lage dem. Dette vil gjøre det mye enklere for oss som ikke er så teknisk tilbøyelige å holde kontakten med de siste kryptotrendene.

 • API GIR TILGANG TIL: API returnerer gjeldende pris for enhver kryptovaluta og all handelsinformasjon (pris, volum, åpen, høy, lav osv.) for de forespurte parene. Vi gir prisdata for 5 300+ mynter og 240 000+ valutapar.
 • Historiske data: Få daglige, time- og minutthistoriske data, daglige data til et gitt tidsstempel, daglig gjennomsnittspris basert på timebasert vwap og totalt daglig og timeutvekslingsvolum.
 • Topplister: Topplistens endepunkter henter volumdata for toppbørser for et valutapar, full CryptoCompare Index (CCCAGG) data, toppliste over mynter, toppliste over handelspar og toppmynter etter totalt volum på tvers av alle markeder i de siste 24 timer.
 • Streaming: Streaming API returnerer alle kombinasjonene av abonnementer og prisinformasjon for å vite hva som må streames og hvordan du kobler til streamerne. Du kan også få alle tilgjengelige streamer-abonnementskanaler for de forespurte parene.
 • Nyheter: Få nyhetsfeeds og artikler fra alle store kryptonyhetsleverandører som CryptoCompare har integrert med. Du kan også hente en fullstendig liste over kategorier, en fin måte å filtrere gjennom nyhetsartiklene.
 • Mer informasjon: Det er mye mer du kan gjøre med vår API, og vi legger kontinuerlig til verdifulle endepunkter. Hederlige omtaler: liste over alle børser og handelspar, konstituerende børser for CryptoCompare Index (CCCAGG) og alle mynter på CryptoCompare-nettstedet.

Prissetting

CryptoCompare tilbyr refusjon innen 30 dager etter mottak av betaling. CryptoCompare tilbyr også en refusjonspolicy for rettferdig bruk: hvis du har brukt mindre enn 10 % av den månedlige samtalegrensen din, kan du ringe CryptoCompares supportteam innen 30 dager etter betaling, og selskapet vil vurdere aktiviteten din for å avgjøre om du er kvalifisert for en full refusjon.

CryptoCompare har fire forskjellige prisnivåer for forskjellige typer brukere, inkludert alt av følgende:

 • PERSONLIG (GRATIS): Gratis nøkkel for personlige/ikke-kommersielle prosjekter eller kommersielle prøveformål
 • KOMMERSIELL ($79,99 PER MÅNED BETALT ÅRLIG / $95,99 PER MÅNED BETALT MÅNEDLIG): For småskala kommersielle prosjekter som trenger en grunnleggende kryptodataløsning
 • COMMERCIAL PRO ($199,99 PER MÅNED BETALT ÅRLIG / $239,99 PER MÅNED BETALT MÅNEDLIG): For mellomstore organisasjoner og institusjonelle kunder som trenger avanserte kryptodataløsninger
 • ENTERPRISE (egendefinerte priser for bedriftsbrukere): For store bedriftsorganisasjoner og institusjoner som trenger en fullstendig tilpassbar kryptodataløsning med ubegrenset datatilgang

Fordeler med Crytocompare

 • Del mye kunnskap om gruvespørsmål, gruveutstyr, nye konsepter, markedskunnskap, ... etc.
 • Oppdater de siste nyhetene, følg med på trenden i markedet.
 • Gir innsikt i verdens ledende digitale lommebøker, lagringslommebøker og myntbørser.
 • Lar brukere fritt dele personlige meninger om relaterte problemer.
 • Lar brukere integrere data og nyheter som er mest relevante for nettstedet deres.
 • Det er et stort antall handelspar og mange forskjellige kryptovalutaer.

Fordelene ovenfor gjør at CryptoCompare blir en kommersiell informasjonsside for alle som elsker og ønsker å lære om dette feltet, kan ikke ignoreres.

Les mer: Topp krypto-påvirkere på TikTok du må følge

Takk for at du besøker og leser denne artikkelen! Del gjerne om du likte det!

Ambert Lency

Ambert Lency

1658613840

Hvad er CryptoRank | Forskning og analyse af kryptovalutaer

I denne artikel lærer du Hvad er CryptoRank, hvordan man bruger CryptoRank (Forskning og analyse af kryptovalutaer)

1. Hvad er CryptoRank?

CryptoRank leverer crowdsourcet og professionelt kurateret forskning, analyse og markedsbevægende nyheder for at hjælpe markedsdeltagere med at træffe mere informerede handelsbeslutninger. Uanset om du leder efter et sæt meget praktiske og indsigtsfulde markedsoplysninger, markedsdata eller analyser, har vi værktøjerne til at imødekomme dine forretningsbehov.

Sådan tilmelder du dig CryptoRank

Du skal oprette en konto for at nyde alle funktionerne på CryptoRank i 8 trin nemt

 1. Gå til https://cryptorank.io
 2. Klik på Log ind i øverste højre hjørne (dette vil vise fem login-muligheder: Facebook, Google, E-mail)
 3. Vælg CryptoRank og vent på, at siden indlæses
 4. På næste side skal du klikke på Tilmeld dig på den øverste navigationslinje
 5. Udfyld formularen med dit navn, e-mailadresse og adgangskode
 6. Fuldfør captcha-bekræftelsen
 7. Læs vilkårene for brug og fortrolighedsoplysninger
 8. Klik på Opret en konto.
 9. Fuldfør registreringen med bekræftelseslinket sendt til din e-mail.


 

2. Gode funktioner i CryptoRank

2.1. Kryptovaluta kurser og diagrammer

Nye tokens tilføjes hurtigt til ressourcen med 16250 valutaer. Stor liste over tokens med brede filtreringsmuligheder.

 • Top 100 mønter
 • Ydeevne
 • All Time High
 • Vindere
 • Tabere
 • Trending Cryptos
 • For nylig opført
 • alle kategorier

For eksempel:

Du vil tjekke ydeevnen af ​​Metaverse-tokenserne i april - maj 2022.

 1. Gå til fanen ydeevne https://cryptorank.io/performance
 2. Tryk på knappen "Filter".
 3. Indstil "Metaverse"-tagget

4. Tryk på knappen "Brugerdefineret periode".

5. Indstil perioden fra 1. april 2022 til 31. maj 2022

Nu kan du se april-maj prisændringen for Metaverse Tokens.


2.2. ICO/IEO analyse

 • ICO metics og detaljer
 • Nuværende og ATH gennemsnitlige afkast siden IEO (ROI) af Exchange Platforms i USD
 • ROI Analytics af top ICO-eksperter
 • ICO avancerede afkast
 • Gennemsnitligt afkast af ICO'er efter sektor
 • Nuværende og ATH gennemsnitlige afkast siden IEO (ROI) af Exchange Platforms i USD


2.3. Cryptocurrency Market State Visualization

Heatmaps har forskellige filtreringsmuligheder såsom projektkategori, markedsværdi, tidsvalg (1000 indekskryptovalutaer kategoriseret efter sektorer og industrier)

2.4. Cryptocurrency Exchanges Ranking og udvekslingsdetaljer

Detaljer om børser og rangeringsoplysninger.


2.5. Prisdiagram

TradingView-diagrammer lige her på siden for din dybe analyse.

Topbørser til handel med token-mønter. Følg instruktionerne og tjen ubegrænsede penge

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.ioCoinbase

2.5. Advarsler

Brug advarselstjenesten til at få e-mail- eller telegrammeddelelser om mønter, du ønsker.


Eksempel: BTC-advarsler på 21.426 USDT, dato 7/7/2022
2.6. midler

På hovedsiden Fonde finder du en generel oversigt over VC-investorer, hvor du kan spore resultater og se større statistikker.

Eks: a16z

Klik på din yndlingsfond for at se endnu flere analyser, såsom hovedinvesteringer, porteføljestørrelse samt præstationsmålinger på projekter, den har investeret i.

Du kan også tage et kig på de kommende projekter fra store VC'er, bekvemt filtrere og sortere for at finde de data, du vil analysere!

Du kan nu se Funds and Backers direkte på et projekts token-salgsside.

2.7. Crypto Portfolio Tracker

Du kan nu se og spore alle dine kryptoaktiver på ét enkelt sted. Brug af filtre, så du hurtigt kan søge og filtrere dine aktiver efter tegnebog og netværk.

Du kan også filtrere efter individuel token/mønt for at finde det aktiv, du leder efter.

Allokering: Fanen Allokering giver dig mulighed for at se fordelingen af ​​dine aktiver.

2.8. Overvågningsliste

Spor dine yndlingsmønter

2.9. Cryptocurrency News Aggregator

Spor dine yndlingsnyheder ét sted.


2.10. Cryptorank API

Cryptorank API giver faktiske og historiske data om kryptovalutaer og kryptoudvekslinger ☞ https://api.cryptorank.io/docs/

Hvis du vil teste det, skal du bare give os en e-mail: info@cryptorank.io           

Konklusion

Cryptorank er en fantastisk platform til at levere data og analyser af høj kvalitet på et stort udvalg af kryptoprojekter og mønter. Forhåbentlig vil denne artikel hjælpe dig. Glem ikke at efterlade et like, kommentere og dele det med andre. Tak skal du have!

Læs mere: Hvad er Messari | Sådan bruges Messari | Crypto Data Aggregator

Ambert Lency

Ambert Lency

1642757700

Hvad er dominans i krypto | Hvad er Bitcoin-dominans

I dette indlæg lærer du hvad er dominans i krypto, hvad er bitcoin dominans? Hvordan det virker, og hvorfor det er vigtigt!

Med eksplosionen af ​​kryptovalutaer at investere i, leder handlende konstant efter nye værktøjer til at opdage trends inden for krypto. Bitcoin-dominansforholdet er et værktøj, som handlende for nylig har indarbejdet for at hjælpe dem med at se forskelle i generelle markedsforhold mellem Bitcoin og alle de andre mønter.

Når det bruges korrekt, kan Bitcoin (eller BTC) dominans hjælpe dig med at afgøre, om handel med altcoins er en stærkere trend end handel med Bitcoin. Udtrykkene "Bitcoin-dominans", "Bitcoin-dominansforhold" og "Bitcoin-dominansindeks" bruges ofte i flæng, ligesom "Bitcoin" og "BTC." I denne artikel vil vi diskutere, hvad Bitcoin-dominans er, samt hvilke faktorer, der påvirker forholdet og nogle strategier, du kan implementere, når du træffer dine kryptoinvesteringsbeslutninger.

Hvad er Bitcoin-dominans? 

Bitcoin-dominans er forholdet mellem markedsværdien Markedsværdien (eller markedsværdien) af en kryptovaluta er et mål for dens markedsværdi. Med andre ord, det... af Bitcoin til den samlede markedsværdi for hele kryptovalutamarkedet. Når vi sammenligner dette forhold med tendensen for Bitcoin selv, kan vi lære mere om, hvilke muligheder det nuværende markedsmiljø byder på.

For at få en bedre forståelse af, hvad Bitcoin-dominans er, skal handlende forstå, hvad markedsværdi er - og hvorfor det er vigtigt.

Det vigtigste ved Bitcoin Dominance er, at det kan hjælpe dig med at forstå, om altcoins er i en nedadgående eller optrend mod BTC.

 1. Når BTC Dominans stiger, mister alts i det hele taget værdi mod BTC.
 2. Når BTC-dominansen falder, får alts i det hele taget værdi i forhold til BTC.

Dette betyder i de fleste tilfælde, at du ønsker at være i Bitcoin (eller kontanter), når Bitcoin Dominance er i en optrend, og derefter vil være i alts (inklusive ETH, large caps, mid caps, low caps osv.), når Bitcoin Dominance er i en nedadgående trend.

I de fleste tilfælde sker en stejl og konsekvent nedadgående tendens i dominans på krypto-tyremarkeder, fordi intense bull-markeder har en tendens til at drive alt-kapitaliseringer højere end Bitcoin. Ligeledes er en tilbagetrækning af denne tendens typisk et tegn på et bjørnemarked.

Det er næsten så nemt. Selvfølgelig kan Bitcoin Dominans have forskellige implikationer på forskellige tidsrammer, og det er i sidste ende kun et værktøj i en traders værktøjssæt.

Kort sagt er det dog vigtigt at lære at læse Bitcoin-dominansdiagrammet. Heldigvis er det kun et klik væk hos TradingView. Dette er også kun én indikator. For at lave en nøjagtig forudsigelse af markedet , bør du altid lave din egen research og sørge for at give dig selv mange indikatorer, når det kommer til dine handelsvalg.

Nedenstående illustration af Bitcoin-dominans, der viser en korrelation til altsæson.

Hvad synes du om sammenhængen mellem bitcoin-dominans og altsæson, er det sandt? Giv denne artikel et klap 👏+ kommenter dit svar nedenfor!

Bitcoin Dominance Index leveres af CoinMarketCap og holder styr på Bitcoins samlede markedsværdi i forhold til den samlede markedsværdi for alle digitale aktiver.

Læs mere: Brug af CoinMarketCap som en professionel | En guide til Coinmarketcap (CMC)

Hvad er krypto-markedsværdi?

I tilfælde af en kryptovaluta som Bitcoin betyder markedsværdi ("market cap") den samlede værdi af alle de mønter, der hidtil er blevet udvundet. Markedsværdien beregnes ved at gange antallet af mønter i omløb med den aktuelle markedspris på en enkelt mønt.

For eksempel, fra november 2021, eksisterede der cirka 18,881 millioner bitcoins. Hvis prisen på Bitcoin handlede til $60.000, ville den samlede markedsværdi være 18.881 millioner x $60.000 = $1.133 billioner. Dette betyder, at den samlede værdi af Bitcoin-netværket er $1.133 billioner.

Tallet på 1.133 billioner dollars i sig selv har ikke så meget betydning, før du begynder at sammenligne det med andre markeder. For eksempel er den samlede anslåede værdi af guldmarkedet tæt på 10 billioner dollars. Det betyder, at Bitcoins værdi er omkring 11 % af guldets værdi. En investor kan derefter afgøre, om de føler, at Bitcoin-netværket vil være mere værd over tid, eller om det er ved at blive overvurderet.

En af fordelene ved kryptovalutaer er, at det er nemt at afgøre, hvor mange mønter der findes, samt prisen på disse mønter. Som et resultat er det ret nemt at finde og tegne grafen på et diagram at bestemme den samlede markedsværdi for hele kryptomarkedet.

Forholdet mellem Bitcoin-dominans og markedsværdi

Bitcoin-dominans bruger Bitcoins markedsværdi og den samlede markedsværdi for kryptovaluta i sin beregning.

Det er ligetil at bestemme og kortlægge begge de tal, der bruges i dette forhold. Nedenfor ser vi Bitcoin-markedsværdien (venstre diagram), den samlede kryptomarkedsværdi (midterste diagram) og Bitcoin-dominansen (højre diagram).

Generelt vil formen og retningen af ​​den samlede kryptomarkedsværdi følge Bitcoins. Dette skyldes delvist Bitcoins indflydelse over hele kryptomarkedet, da det er den første, største og mest anerkendte kryptovaluta.

Som kryptoinvestorer og -handlere tager vi det som givet, at de fleste mennesker i verden har ringe viden om bredden af ​​kryptomarkedet. Derfor kan de tro, at Bitcoin er den eneste kryptovaluta, der findes.

Som et resultat, hvis der er en appetit på at købe krypto, har Bitcoin og hele kryptomarkedet en tendens til at stige, hvilket driver begge markedsværdier højere. Hvis risikoaversion skulle ramme kryptomarkedet, ville de fleste store kryptovalutaer likvideres, hvilket reducerer den samlede markedsværdi.

Faktorer, der påvirker Bitcoin-dominans

I de tidlige dage af kryptovaluta ville Bitcoin-dominansen ligge på omkring 95 % eller mere, da der var meget få altcoins, der tiltrak investeringer. Men da andre altcoins begyndte at få interesse, faldt Bitcoins dominans. 

For eksempel, da ICO-dille (initial coin offering) boblede op i 2017, begyndte investeringerne i altcoins at vokse, og Bitcoin-dominansen faldt til et lavpunkt på 35%. Begyndende i 2018 steg Bitcoin-dominansen tilbage til et højt niveau på næsten 70 %, da mange af disse altcoins gik tabt.

Begyndende i 2021 begyndte Bitcoin-dominansen at falde igen, da en investering i altcoins steg med negative nyheder omkring Bitcoins energiforbrug og Kinas udryddelse af Bitcoin-minedrift, hvilket lagde et pres på investeringen.

Hvis vi nøje undersøger formlen, der skaber forholdet kendt som Bitcoin-dominans, finder vi disse to variable inkluderet i beregningen:

 • Markedsværdi af Bitcoin
 • Samlet markedsværdi for hele kryptovalutamarkedet

Dette er de to vigtigste påvirkninger, der flytter Bitcoin-dominansforholdet.

Bitcoins udsving i pris

Bitcoins markedsværdi er tælleren for Bitcoins dominansforhold. Da antallet af bitcoins i omløb er ret stabilt og ikke vil vokse meget, er den største indflydelse på Bitcoins markedsværdi dens pris.

Forholdet mellem Bitcoins pris og markedsværdi kan ses i diagrammet ovenfor. Bemærk, at markedsværdien nøje følger og ligner bevægelsen i Bitcoins pris. Efterhånden som Bitcoins pristendenser er højere, har dets markedsværdi en tendens til at trende højere forholdsmæssigt.

Men bare fordi Bitcoins markedsværdi trender højere, betyder det ikke, at Bitcoin-dominansen er stigende. Bitcoins markedsværdi er kun tælleren for forholdet. Den hastighed, hvormed Bitcoins markedsværdi bevæger sig, sammenlignes med forholdets næststørste influencer: altcoin-markedsværdien.

Altcoins-udsving i markedsværdi

Nævneren af ​​forholdet er den samlede markedsværdi for alle kryptovalutaer. Dette tal er lidt vanskeligere at beregne på grund af det store antal tilgængelige kryptovalutaer. I øjeblikket er der mere end 12.000 kryptoer, hvilket er et stort antal at spore. Heldigvis udfører flere hjemmesider automatisk denne beregning.

Der er tidspunkter, hvor prisen på Bitcoin trender højere, hvilket øger Bitcoins markedsværdi betydeligt. Ligeledes er der andre tidspunkter, hvor investeringer i altcoins trender højere hurtigere end i Bitcoin.

På skemaet ovenfor kan du se, hvordan den første trend til venstre (i sort) er meget større og stærkere end Bitcoins tilsvarende stigning i markedsværdi til højre. Dette tyder på, at altcoins' kollektive evaluering stiger hurtigere end værdiansættelsen af ​​Bitcoin, hvilket antyder, at altcoins i høj grad påvirker den samlede markedsværdi.

Derefter, efter en korrektion, fortsætter trenden til venstre (i blåt) højere i en hurtigere hastighed end Bitcoins markedsværdi (højre diagram). Som følge heraf er andelen af ​​den samlede værdiansættelse af kryptomarkedet, der kan henføres til Bitcoin, blevet udvandet og bliver mindre. 

Sådan handler du krypto ved hjælp af BTC-dominans

Der er mange måder at bruge BTC-dominans til din fordel. De to generelle sektorer inden for kryptovaluta er Bitcoin og altcoins. Vi kan bruge forholdet til at bestemme, hvilken af ​​disse to der er en stærkere trend at handle, og vi kan også forudse ekstreme aflæsninger og handle et pivot fra op- og nedture.

Strategi 1: Brug af BTC-dominans til at bestemme den stærkeste trend

Handlende kan bruge Bitcoin-dominansforholdet til at afgøre, om Bitcoin er den stærkeste trend, eller om investering i altcoins har større potentiale. BTC-dominansforholdet identificerer, hvilken tendens der kan overgå den anden, så en erhvervsdrivende kan positionere i overensstemmelse hermed.

Bestem først tendensen til BTC-dominans. Du kan bruge TradingViews diagram til at se indekset.

For det andet skal du bestemme pristendensen for Bitcoin i en lignende tidsramme.

Brug endelig denne tabel til at hjælpe dig med at bestemme en strategisk bias.

BTC DominansindeksBitcoins trendSignal
Forhold i optrendBitcoin i opgangKøb Bitcoin
Forhold i optrendBitcoin i nedadgående trendSælg altcoins
Raio i downtrendBitcoin i opgangKøb altcoins
Forhold i nedadgående trendBitcoin i nedadgående trendSælg Bitcoin

Når bias er etableret, kan du identificere handelsmuligheder ved hjælp af prishandling, lysestagemønstre og/eller andre tekniske indikatorer.

Strategi 2: Handel med ekstrem høj og lav aflæsning

Mellem 2018 og 2021 har Bitcoin-dominansen varieret fra et lavpunkt på 35% til et maksimum på 74%. Med universet af kryptovalutaer, der konstant udvider sig, er det usandsynligt, at værdien af ​​dette forhold vil stige meget over 74% i fremtiden. På den anden side tyder et dominansforhold under 35% på, at den samlede værdi af altcoins vokser hurtigt sammenlignet med Bitcoins.

En anden strategi at overveje er handel med det passende marked, når forholdet når ekstremer. Når forholdet nærmer sig disse historiske niveauer, er en vending af forholdet i fare. Derfor, når forholdet når en ekstrem høj aflæsning, er markederne modne til, at forholdet falder. På den anden side kan en ekstrem lav læsning give efter for en stigning i Bitcoin-dominans.

Den simple grund til dette er, at investorer vil måle værdien af ​​en kryptovaluta baseret på dens jævnaldrende. Hvis investeringen har strømmet ind i altcoins i nogen tid, kan potentialet for værdistigning og værdi af Bitcoin være mere sandsynligt.

Handlende kan bruge nedenstående tabel som en guide til at bestemme, hvilke markeder der skal fokuseres på, når BTC-dominans er i risiko for en tilbageførsel.

BTC DominansindeksBitcoins trendSignal
Forhold på et historisk højt niveauBitcoin i opgangSælg Bitcoin
Forhold på et historisk højt niveauBitcoin i nedadgående trendKøb altcoins
Ratio på et historisk lavpunktBitcoin i opgangSælg altcoins
Ratio på et historisk lavpunktBitcoin i nedadgående trendKøb Bitcoin

Per definition er det sjældent, at Bitcoin-dominans vil nå disse historiske højder og nedture. Men når forholdet når ekstreme niveauer, kan det give nogle gode handelsmuligheder. Det er dog vigtigt at styre din risiko, fordi forholdet har været kendt for at bryde disse historiske niveauer.

Er Bitcoin-dominans en pålidelig indikator?

Kryptomarkeder er komplekse økosystemer. Derfor kan intet system forenkles ned til brugen af ​​én indikator. Bitcoin-dominans er blot en af ​​mange mulige målere, der beskriver det nuværende markedsmiljø.

Som følge heraf vil udelukkende at stole på Bitcoin-dominans som et indeks sandsynligvis føre til tab og/eller inkonsistente resultater.

En mangel er, at først for nylig er antallet af altcoins virkelig vokset, hvilket trækker dominansforholdet lavere. Derfor har vi ikke en stor mængde historiske data, som vi kan identificere tilbagevendende tendenser ud fra.

Derudover, hvis antallet af altcoins fortsætter med at udvide sig i fremtiden, så er det muligt, at forholdet ville blive mindre og mindre og nå nye lavpunkter. Hvis dette sker, er Bitcoin-dominansindekset muligvis ikke længere nyttigt.

Bitcoin-dominansforholdet er et fremragende værktøj til at hjælpe dig med at forstå tendenser inden for kryptomarkedet. Afhængigt af tendenserne inden for forholdet, og af Bitcoins pris, kan en trader afgøre, om den stærkere tendens er med altcoins eller Bitcoin.

Bitcoin dominans er ikke uden sine begrænsninger. Da kryptomarkedet er så nyt, er det muligt, at endnu flere altcoins vil komme online i de næste par år, hvilket gør indekset forældet. Men i det mindste for nu, kan det hjælpe handlende med at forstå kryptomarkedsforholdene bedre.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Oplysningerne i indlægget er ikke økonomisk rådgivning, men er KUN beregnet til GENERELLE INFORMATIONSFORMÅL. Handel med kryptovaluta er MEGET risikabelt. Sørg for, at du forstår disse risici, og at du er ansvarlig for, hvad du gør med dine penge.

🔥 Hvis du er nybegynder. Jeg tror, ​​at artiklen nedenfor vil være nyttig for dig ☞  Hvad du bør vide, før du investerer i kryptovaluta - for begyndere

Ambert Lency

Ambert Lency

1647546780

Hvad er kryptoforvaring | Hvad er Cryptocurrency Custody Solutions

I dette indlæg lærer du om hvad er kryptodepot, hvad er kryptovalutadepotløsninger?

Digital transformation er broen, der forbinder os til en ny fremtidstid. Der var engang, hvor folk kommunikerede via mail, før folk havde smartphones. Inden for en kort periode har digitale fremskridt overtaget næsten alle aspekter af vores liv. Derfor er det ganske rimeligt at undre sig over mulighederne for at repræsentere virkelige aktiver i det digitale landskab. 

Et af de mest populære digitale aktiver, som har opnået betydelige niveauer af popularitet i nyere tid, refererer til kryptovalutaer. Den stigende opmærksomhed på kryptovalutaer har også trukket opmærksomheden mod kryptodepot og hvordan du udøver ejerskab af kryptoaktiver. Lad os finde ud af mere om opbevaring af kryptovalutaer eller løsninger til opbevaring af digitale aktiver og deres betydning på moderne markeder.

Er krypto værdifuldt?

I august 2021 var den samlede kapitalisering af kryptomarkedet over $2 billioner, hvilket tydeligt viser værdien af ​​krypto for verden. Anvendelser af digitale aktiver som kryptovalutaer påvirker konventionelle finansielle tjenester. Samtidig har krypto også sat skub i udbredelsen af ​​nye DeFi-løsninger og et fuldstændigt transformeret perspektiv på finans. 

Mens mange mennesker undrer sig over højdepunkterne ved krypto, såsom sikkerhed, gennemsigtighed og en ny form for finansiering, er det vigtigt at bemærke, at det er uhåndgribeligt. Derfor er mange mennesker forvirrede over cryptocurrency-depot uden nogen klarhed med hensyn til, hvor de kan opbevare den cryptocurrency, de har. Hvis du er Bitcoin-ejer, har du så de mønter, der repræsenterer værdien af ​​Bitcoins, som du kan opbevare i din fysiske tegnebog? 

Hvad er kryptoforvaring?

Væksten i kryptovaluta har været et formidabelt fænomen i nyere tid, især med yderligere vægt på tillid og sikkerhed. Derudover er efterspørgslen efter reguleringer og standardiserede operationer også stigende i kryptoøkosystemet. Indtil nu har centraliserede og decentraliserede børser sat fokus på rampelyset i diskussioner omkring crypto-depot og handel. 

Men tilgangene til opbevaring og håndtering af digitale aktiver såsom kryptovalutaer er blevet populære i nyere tid. Det er her, du vil støde på moderne crypto-depottjenester, som grundlæggende er uafhængige opbevarings- og sikkerhedssystemer til kryptovalutaer. 

Tjek også: Hvad er en Crypto Wallet | Alt du behøver at vide

Betydningen af ​​kryptovalutaforvaring

Den næste kritiske faktor i enhver diskussion omkring depotløsninger for krypto ville fokusere på dens betydning. Kryptodepotmarkedets størrelse er blevet forventet at vokse med en 21,5% CAGR for at nå $1,2 milliarder i 2026. Hvordan er depotløsninger et vigtigt aspekt for væksten af ​​kryptoøkosystemet? Et af de vigtigste svar på dette spørgsmål peger mod den voksende interesse fra finansielle institutioner, hedgefonde og enkeltpersoner med en høj nettoværdi i kryptovaluta.

Opbevaring af kryptovaluta kan tjene som vital støtte til at udvide deres kryptobeholdning. Omkring 150 aktive krypto-relaterede hedgefonde har allerede akkumuleret næsten 1 milliard dollars i værdi af aktiver under deres forvaltning. Imidlertid er omkring 52 % af hedgefondene, finansielle institutioner og enkeltpersoner med høj nettoformue afhængige af tjenester fra uafhængige depotløsninger. Derfor etablerer den voksende interesse fra institutionelle investorer i kryptoområdet behovet for institutionelle kryptodepotløsninger.

Forvaring i tilfælde af kryptoaktiver er et bredt begreb med tilgængeligheden af ​​mange løsninger. Du kan opdage mange unikke valg til opbevaring af kryptoaktiver og sikre alsidig adgang til dine kryptoaktiver. Derudover bør du også lægge mærke til værdien af ​​crypto-depotløsninger og de udfordringer, der er forbundet med dem. 

Forstå Cryptocurrency Custody

For at forstå "hvad er crypto-depot" i detaljer, skal du fokusere på et detaljeret indtryk af aktivdepot. I tilfælde af traditionelle finansielle markeder er depotbanker grundlæggende de institutioner, der tilbyder forskellige finansielle tjenester. Depotbankerne på traditionelle finansielle markeder skal dog primært fokusere på opbevaring af aktiver. 

Depotbankerne kan fungere som boks, der opbevarer investorernes aktiver i elektroniske og fysiske varianter og tager et gebyr for at opbevare dine aktiver. Derudover udnytter depotbankerne også deres markedserfaring til en effektiv og hurtigere afvikling af investorernes handler. I tilfælde af cryptocurrency-depot, vil du finde ligheder med depotbanker i det traditionelle finansielle landskab. Forvaring af krypto har dog nogle unikke detaljer, som du bør notere omhyggeligt. 

Institutionelle løsninger til kryptodepot har ligheder med depotbanker af traditionelle finansielle tjenester, omend med en fremtrædende forskel. Depotløsninger til krypto fokuserer primært på at tage ansvar for kundernes digitale aktiver og sikre dem. Hemmeligheden bag effektiv kryptolagring og -styring med depotløsninger er tydeligt indlysende i sikker nøglehåndtering. 

Arbejde med Crypto Custody

En anden vigtig faktor i enhver diskussion om kryptodepottjenester ville bringe fokus på, hvordan de fungerer. Crypto arbejder på grundlaget for blockchain, og som navnet antyder, er kryptografisk sikkerhed et grundlæggende aspekt af kryptovalutaer. Nøglestyring hjælper med kryptografisk sikkerhed af aktiver og tillader opbevaring af digitale tegnebøger gennem private nøgler. De institutionelle kryptodepotløsninger opbevarer dog de private nøgler til aktiver på vegne af ejeren. Depotløsningen til krypto sikrer, at enhver anden part ikke kunne få adgang til en brugers private nøgler. 

Sikkerheden af ​​ethvert aktiv er en vigtig bekymring for crypto-depot, da investorer fokuserer på sikkerhed, før de allokerer aktiver til depottjenester. På den anden side vil du finde mange iboende funktioner med cryptocurrency for at opnå sikkerheden. Først og fremmest kan du finde repræsentationer af kryptoaktiver på blockchain, som er umulige at ændre. Det næste kritiske aspekt i forvaring af kryptoaktiver refererer til adgang til kryptoaktiver gennem offentlige og private nøgler.       

Offentlige og private nøgler

Hvis du graver dybt ned i enhver form for populær kryptopung, så kan du finde ud af, hvordan de bruger nøglerne. Faktisk gemmer enhver løsning, der tilbyder dig opbevaring af kryptoaktiver, såsom en kryptopung, ikke din faktiske krypto. Tværtimod vil den kryptovaluta-depotløsning, du vælger, gemme de private nøgler for dig. Depotløsningerne såsom tegnebøger kan også hjælpe dig med at administrere din kryptovaluta effektivt med direkte adgang til dine private nøgler. 

 • Offentlige nøgler er dybest set en lang numerisk kode forbundet med en specifik tegnebog eller depotløsning. Den tjener som adresse på depotløsningen og bør parres med den rigtige private nøgle til at udføre transaktioner.
 • Private nøgler er på den anden side tilfældigt genererede binære tal, som kan hjælpe med kryptering og dekryptering af transaktioner. Den private nøgle hjælper med at låse op og bekræfte en transaktion.

Forskellige alternativer til kryptoforvaring

Med et detaljeret indtryk af det grundlæggende i forbindelse med opbevaring af kryptovalutaer og markedsstørrelsen for kryptodepot, er det nu rimeligt at fokusere på forskellige typer løsninger. Hvilke typer depotløsninger kan du bruge til kryptovalutaer? Her er de tre almindelige typer af kryptodepottjenester, du kan finde for individuelle såvel som institutionelle investorer. 

Selvforsorg

En af de førende muligheder for individuelle kryptodepotløsninger vil naturligvis henvise til selvdepotløsninger. Tag kontrol over dine kryptoaktiver med hardware, software eller papirpunge alt efter din bekvemmelighed. Selvdepotløsninger til krypto hjælper dig med at bruge hardware, software eller papir til at opbevare de private nøgler til dine kryptoaktiver. Fordelene ved selvdepotløsninger omfatter bedre sikkerhed og forbedret kontrol over dine aktiver. Du skal dog påtage dig ansvaret for dit aktiv sammen med sårbarhederne ved hacking og tab af aktiver. 

Udveksle tegnebøger

Den næste almindelige indgang blandt cryptocurrency-depotløsninger ville bringe udvekslingspunge ind i ligningen. Exchange wallets er dybest set de løsninger, hvor investor allokerer kontrol og styring af private og offentlige nøgler til børser. Investorer vil dog nyde problemfri adgang til deres offentlige og private nøgler gennem en online tegnebog. 

Sådanne typer af løsninger er velegnede til institutionel crypto-depot, hvor børsen tager ansvaret for at administrere private nøgler. Mens exchange wallets tilbyder betydelig enkelhed og nem adgang til håndtering af opbevaring af kryptoaktiver, udgør de også visse modpartsrisici. 

Tredjeparts depotforvalter

Den sidste type indrejse blandt kryptodepottjenester vil referere til tredjepartsdepoter. Tjenesteudbydere, der opbevarer digitale aktiver på vegne af kunder, kan nemt kvalificere sig som tredjepartsdepoter. Tredjeparts depotforvaltere tilbyder dog muligheden for at inkludere specialdefinerede funktioner og kontroller til at kontrollere styringen af ​​aktivet.

Tredjeparts depottjenester er ideelle til institutionel kryptodepot med exceptionel institutionel sikkerhed sammen med forsikring. Du kan finde den lovende værdi af standardisering med klart definerede regler og kontroller til styring af kryptoaktiver. Oven i det tilbyder tredjepartsdepoter også bedre fleksibilitet og sikkerhed, omend med en højere pris, der passer til institutioner. 

Opbevaring af nøgler

Som du tydeligt kan bemærke, gemmer de forskellige typer af cryptocurrency-depotløsninger investorernes private nøgler. Depotløsningerne giver sikkerhed for kryptoaktiver gennem sikker vedligeholdelse af investorernes private nøgler. Forvaltere kunne vælge varm opbevaring, kold opbevaring eller endda smarte kontrakt tegnebøger og multi-signatur tegnebøger til opbevaring af private nøgler. 

 • Hot storage er en metode til lagring af kryptoaktiver online, som tillader online depot for din krypto. Hot wallets kan hjælpe dig med at bruge en digital privat nøgle til at få adgang til et bestemt aktiv. De er dog ekstremt sårbare over for hackere.
 • En anden almindelig form for privat nøgleopbevaringsmekanisme i kryptodepottjenester omfatter kold opbevaring. Som navnet antyder, fokuserer kold opbevaring af private nøgler på offline opbevaring af private nøgler. Kølelager kræver en privat nøgle for at få adgang til den offline digitale tegnebog og reducere sikkerhedssårbarhederne.
 • En tegnebog med flere signaturer er et andet eksempel på en mekanisme til opbevaring af private nøgler i kryptodepotløsninger. Tegnebøgerne med flere signaturer kræver flere godkendelser for transaktioner ud over at tillade online-depot for kryptoaktiver. Flere brugere kunne få adgang til den decentraliserede tegnebog, hvilket indikerer en formidabel forbedring af løsninger til opbevaring af kryptovalutaer.
 • En smart kontrakt tegnebog ville også give en vital indikation af typerne af lagring af private nøgler i cryptocurrency depot-løsninger. Den smarte kontrakt-pung tilbyder opbevaring af smarte kontrakt-tokens sammen med bevis for ejerskab gennem online-depot. Smart kontrakt tegnebøger har også interessante detaljer som kontrol med kode, en privat nøgle og en hovedkonto.

Det grundlæggende i kryptodepot viser, hvordan det kan transformere de konventionelle præcedenser for styring af dine kryptoaktiver. Institutionelle investorer søger nye veje til at udvide deres kryptobeholdning, og depotløsninger tilbyder den ønskede støtte. Nye depotløsninger for kryptoaktiver giver nye muligheder for at reducere risikoen og komplikationerne forbundet med at administrere dine egne kryptoaktiver. Depotløsninger kan også give et ekstra lag af sikkerhed for dine kryptoaktiver. 

Faktisk er depotløsninger til krypto egnede alternativer til børser. Derfor kan opbevaring af kryptovaluta være en dybtgående drivkraft for kryptoadoption ved at give enkel og strømlinet opbevaring og administration af kryptoaktiver. Blockchain og krypto fortsætter med at transformere verden, og depotløsninger er et afgørende højdepunkt i det nye økosystem. Lær mere om depotløsninger og find det bedste valg til dine kryptobehov lige nu. 

Topbørser til handel med token-mønter. Følg instruktionerne og tjen ubegrænsede penge

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.ioCoinbase

🔺ANSVARSFRASKRIVELSE: Oplysningerne i indlægget er ikke økonomisk rådgivning, men er KUN beregnet til GENERELLE INFORMATIONSFORMÅL. Handel med kryptovaluta er MEGET risikabelt. Sørg for, at du forstår disse risici, og at du er ansvarlig for, hvad du gør med dine penge.

Jeg håber, at dette indlæg vil hjælpe dig. Glem ikke at efterlade et like, kommentere og dele det med andre. Tak skal du have!