Marcus Flatley

Marcus Flatley

1654660860

Kako se registrirati, kupiti in prodati na LBank Exchange

V tej objavi boste izvedeli, kaj je LBank Exchange, kako se registrirati, kupiti in prodati na LBank Exchange?

1. Kaj je LBank Exchange?

LBank je borza kriptovalut s sedežem v Hongkongu, ustanovljena leta 2015. Superchains Network Technology Co. Ltd. je lastnik in upravlja platformo. Ponuja pare kripto trgovanja za 97 žetonov, zaradi česar je priljubljena alternativa. Ker se njegov sedež nahaja na Kitajskem, tekmuje z imeni, kot so KuCoin, Binance in Bit-Z. Poleg tega njegova lokacija omejuje izmenjavo pri sprejemanju uporabnikov iz nekaterih regij. Vendar je še vedno na voljo v 200 državah in zbere 4,8 milijona uporabnikov. Rešitve, kot so hitro ustvarjanje računa, mobilna aplikacija in izobraževalni viri, so idealne za začetnike.

Poleg tega ponuja napredna orodja za trgovanje, kot so kazalniki trgovanja in API-ji za izkušene stranke. Poleg tega uporabnikom omogoča uporabo dvofaktorske avtentikacije ob prijavi, hkrati pa zagotavlja hladne in vroče denarnice za shranjevanje za varnost sredstev. Platforma si zasluži pohvalo zaradi minimalnih provizij za trgovanje in stroškov dviga. Vendar pa mu manjka, ko gre za združljivost fiat valute, trgovanje z maržami in načine plačila.

Kljub temu preživetje na trgu kriptovalut več kot 5 let brez večjih kršitev varnosti kaže na sposobnost menjave LBank.

Uradna spletna stranhttps://www.lbank.info/
sedežHong Kong, Kitajska
Najdeno v2015
Domači žetonNobena
Kotirana kriptovaluta120+
Trgovalni pari180+
Podprte valute FiatUSD in kitajski juan
Podprte države200
Minimalni depozitN/A
Provizije za depoziteprost
Transakcijske provizije0,1 %
Provizije za dvigRazlikuje se v različnih kriptovalutah
Aplikacijada
Pomoč strankamPošta, pogosta vprašanja, uporabniški priročnik, center za pomoč in podpora za pošiljanje zahtevkov

Kako deluje borza LBank?

Čeprav LBank deluje na zelo konkurenčnem trgu, se njeno poslovanje ne razlikuje bistveno. Kot kriptoborza ponuja spletno platformo za trgovanje. Ima intuitiven vmesnik, ki uporabnikom ponuja preprosto izkušnjo.

Uporablja tudi kazalnike tehnične analize, da uporabnikom zagotovi najboljše priložnosti za trgovanje. Najpomembnejši kazalniki, ki jih uporablja LBank, so CCI, RSI, KDJ in MACD. Izkorišča takšne rešitve in izboljšuje svojo učinkovitost. Po ustvarjanju računa na platformi morajo uporabniki le nakazati sredstva. Po tem lahko uporabljajo orodja za nakup in prodajo kriptovalut.

Lastnosti menjalnice LBank

Kot pri večini pregledov menjalnic LBank, je tudi tukaj kratek seznam najpomembnejših funkcij, ki jih ponuja menjalnica kriptovalut LBank: -

 • Ker gre za platformo s sedežem na Kitajskem, je namenjena predvsem azijskemu trgu. Zagotavlja hitro ustvarjanje računa za nove uporabnike in ponuja izobraževalne vire, ki jim pomagajo začeti. Njegova mobilna aplikacija uporabnikom omogoča trgovanje od koder koli in kadar koli.
 • S svojim intuitivnim vmesnikom skrbi za začetnike, medtem ko izkušenim strankam pomaga z naprednimi kazalniki in trgovalnimi okni. Njegova obsežna podpora za kriptovalute in zadostna likvidnost sta razlog, zakaj je priljubljen tudi na zahodnem trgu. Platforma združuje funkcije, kot so dvofaktorska avtentikacija, zaščita SSL, denarnica za vročo shranjevanje in kripto denarnica brez povezave. Takšna orodja omogočajo ohranjanje optimalne varnosti.
 • LBank izkorišča temelje teh funkcij in ima minimalne provizije za trgovanje. Zaradi tega je idealna platforma tako za začetnike kot za veterane.

Prijavite se zdaj

Storitve, ki jih ponuja LBank Exchange

Noben pregled menjalnice LBank ne more biti popoln brez razlage njenih storitev, zato smo tukaj spodaj našteli storitve menjalnice LBank: -

 • Več platform za trgovanje: LBank ima tudi združljivost z več napravami. Uporabniki lahko do njega dostopajo tako na namiznih kot mobilnih napravah za kakovostne storitve trgovanja.
 • Napredna orodja: Platforma ima napredne kazalnike, kot so CCI, RSI, KDJ in MACD. Poleg tega lahko izkušeni uporabniki izkoristijo tudi njegovo premium trgovalno okno za napredno izkušnjo trgovanja.
 • Optimalna varnost: LBank je varna platforma za vsakogar s podporo SSL in 2FA. Poleg tega uporablja hladne in vroče denarnice za shranjevanje za zavarovanje premoženja uporabnikov.
 • Borza kriptovalut: Trgovanje s kriptovalutami je glavni razlog, zakaj postaja LBank vse bolj priljubljena. Uporabnikom omogoča nakup in prodajo številnih priljubljenih digitalnih valut po minimalnih cenah.
 • Izobraževalni viri: Na borzi so na voljo izobraževalni viri za novince. Zagotavlja informacije, potrebne za čim hitrejši in neopazen začetek.
 • Denarnice in naročila: Možnosti, kot so Spot, Quantitative, Finance in Futures denarnice, so na voljo tudi veteranskim trgovcem. Poleg tega lahko stranke uporabljajo mrežna, terminska in promptna naročila.
 • API-ji za trgovanje: stranke lahko kadar koli dostopajo tudi do API-jev za trgovanje za priložnosti zaslužka.


Provizije za menjavo LBank

Večina menjalnic kriptovalut uporabnikom zaračunava tri vrste provizij:

 • Provizije za trgovanje
 • Provizije za depozite
 • Provizije za dvig

Vendar pa kriptoborza LBank zaradi dodatnih funkcionalnosti zaračunava tudi provizije proizvajalcem in prevzemnikom. Kljub temu so njegovi stroški med najbolj konkurenčnimi možnostmi na trgu.

 • Provizije za trgovanje: LBank Exchange zaračuna pavšalno provizijo za trgovanje v višini 0,10 % za vsako trgovino, kar je minimalno v primerjavi z drugimi borzami. Poleg tega povprečne provizije za trg ostajajo pri 0,25 %, kar kaže na cenovno dostopnost LBank.
 • Provizije za depozit: Na platformi ni provizije za depozit. Uporabniki lahko izbirajo med kriptovalutami, e-denarnicami, MasterCard in bančnimi nakazili za nakazovanje sredstev.
 • Provizije za umik: Čeprav na borzi LBank ni neposrednih provizij za dvig, nastanejo stroški, ki jih nalagajo omrežja. Na primer, za dvige Ethereum je provizija 0,1 %.
 • Provizije izdelovalca in prevzemnika: Za izvršitev omejenega in tržnega naročila velja pavšalna provizija v višini 0,10 %. Dajatve se dobro ujemajo s povprečjem industrije. Vendar preverite to povezavo , če želite izvedeti vse podrobnosti o razporedu provizij LBank.

Prednosti in slabosti

Mnogi trgovci berejo ocene borze LBank, da bi razumeli njene prednosti in slabosti. Torej, tukaj je kratek pregled prednosti in slabosti, ki vam bo pomagal pri odločitvi:

PrednostiSlabosti
Enostaven za uporabo in razumevanjeNedostopno v mnogih državah
Idealno za azijske trgovcePočasna podpora strankam
Nizke provizije za trgovanje in brez provizij za dvigNi izvedljivo za angleško govoreče narode
Mobilna aplikacija na voljo Brez cTrader ali MetTrader
Napredna orodja za trgovanjeOmejeni načini plačila
Hitro ustvarjanje računa Neregulirano
Izobraževalni viri 
2FA denarnice in denarnice za hladno vročo shranjevanje 
Podpira 97 kripto žetonov 
Zadostna likvidnost  


2. Postopek prijave na borzo LBank

2.1. Kako se registrirati na LBank po e-pošti

1. Pojdite na lbank.info  in kliknite  [ Registracija ] .

01-PC-____.png

2. Na strani za registracijo vnesite svoj e-poštni naslov, ustvarite geslo za svoj račun in vnesite ID reference (če obstaja). Nato preberite in se strinjajte s pogoji storitve ter kliknite  [Prijava] .

02-PC____.png

Opomba:

 • Vaše geslo mora biti kombinacija številk in črk. Vsebovati mora najmanj 8 znakov, eno VELIKO črko in eno številko.
 • Če ste bili napoteni, da se registrirate na LBank, tukaj izpolnite pravilen ID napotitve.

3. Izpolnite varnostno preverjanje.

03-____.png

4. Sistem bo na vaš e-poštni naslov poslal potrditveno kodo. Prosimo, vnesite potrditveno kodo v 30 minutah. Če e-poštnega sporočila ne najdete v mapi »Prejeto«, preverite tudi druge poštne mape ali kliknite  [Ponovno pošlji e-pošto]  za ponovno pošiljanje.

04-_____.png

5. Čestitamo, uspešno ste se registrirali na LBank.

05-____.png

6. Za izboljšanje varnosti računa kliknite  [Varnost]  , da omogočite dvofaktorsko preverjanje pristnosti

(2FA), vključno s preverjanjem po telefonu in Googlovim preverjanjem.

06-______.png

07-______.png

08-______.png

2.2. Kako se registrirati na LBank z mobilno številko

1. Pojdite na lbank.info  in kliknite  [ Registracija ]

01-PC-____.png

2. Kliknite  [Mobilni]  in vnesite številko mobilnega telefona in geslo za svoj račun ter ID napotitve (če obstaja). Preberite in se strinjajte s pogoji uporabe ter kliknite  [Prijava] .

02-PC____.png

Opomba:

 • Zaradi varnosti računa mora geslo vsebovati najmanj 8 znakov, vključno z 1 velikimi črkami in 1 številko.
 • Če vas je napotil prijatelj, vnesite ID napotitve svojega prijatelja. Ko se enkrat registrirate, napotnice ni mogoče spremeniti.

3. Izpolnite varnostno preverjanje.

03-____.png

4. Sistem bo poslal SMS kodo za preverjanje na vaš mobilni telefon. V 30 minutah vnesite 6-mestno potrditveno kodo. Če ga ne morete prejeti, kliknite  [Pošlji znova]  ali kliknite  [Poskusite glasovno preverjanje], da  namesto tega uporabite glasovno preverjanje.

04-_____.png

5. Čestitamo, uspešno ste se registrirali na LBank.

06-______.png

6. Za izboljšanje varnosti računa kliknite  [Pojdi na nadzorno ploščo]  , da omogočite dvofaktorsko preverjanje pristnosti (2FA), vključno s preverjanjem telefona in Googlovim preverjanjem.

07-______.png

08-______.png

2.3. Kako se registrirati v aplikaciji LBank

1. Odprite aplikacijo LBank in tapnite [ Prijava/Registracija ] .

_register_on_app_01-APP____.png

2. Tapnite  [ Registracija ] . Vnesite e-poštni naslov in geslo, ki ga boste uporabili za svoj račun, ter ID napotitve (če obstaja). Potrdite polje poleg  [Razumem pogoje uporabe LBank]  in tapnite  [->] .

_register_on_app_02-APP_____.png

Opomba:

 • Vaše geslo mora vsebovati vsaj 8 znakov, vključno z eno veliko črko in eno številko.
 • Če vas je prijatelj napotil k registraciji na LBank, obvezno izpolnite ID napotitve (neobvezno).

3. Povlecite drsnik, da dokončate uganko Varnostno preverjanje.

_register_on_app_03-APP____.png

_register_on_app_04-APP____.png

_register_on_app_05-APP____.png

_register_on_app_06-APP____.png

_register_on_app_07-APP_____.png

4. V vaš nabiralnik boste prejeli potrditveno e-pošto. Prosimo, vnesite potrditveno kodo v 10 minutah. Če e-pošte ne najdete, kliknite  [Pošlji kodo]  , da prejmete drugo e-pošto.

3. Kako začeti trgovati z borzo LBank?

LBank zagotavlja nemoten postopek trgovanja, ki se začne z ustvarjanjem računa. Uporabniki ga lahko ustvarijo tako na spletnem mestu kot v aplikaciji z minimalnimi informacijami. Po ustvarjanju računa morajo stranke izbrati ustrezen način nakazila. Stranke imajo možnost bančnega nakazila, e-denarnic, MasterCard in digitalnih sredstev. Postopek polaganja je hiter.

Po pologu lahko stranke trgujejo z več kot 95 kriptovalutami. Postopek je preprost, saj uporabniki potrebujejo le dostop do njegove spletne strani. Na domači strani je možnost nakupa z več možnostmi fiat valute. Ko vnesete znesek v ustrezni valuti, se lahko stranke preprosto dotaknejo možnosti Kupi zdaj. Zdaj stranke izberejo možnost plačila, če na računu ni sredstev. Takoj bo sprožil transakcijo, stranke pa bodo po njeni izvedbi prejele potrditev.

☞  PRIJAVITE SE NA LBANK ZDAJ

Zaključek

Na splošno LBank ponuja optimalna orodja tako za začetnike kot za izkušene trgovce. Njegovi izobraževalni viri in napredni kazalniki so dokaz te izjave. Njegova izjemna varnost zasenči omejeno podporo za plačilne metode LBanka. Platforma je cenovno ugodna z minimalnimi stroški. Tako lahko vsak trgovec dostopa do njega in takoj kupi/proda 120+ kriptovalut.

Najboljše borze za trgovanje z žetoni in kovanci. 

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.io

Upam, da vam bo ta objava pomagala. Ne pozabite pustiti všečka, komentirati in deliti z drugimi. Hvala vam!

What is GEEK

Buddha Community

Akshara Singh

Akshara Singh

1622015491

Bitcoin Exchange script | Cryptocurrency Exchange Script | Free Live Demo @ Coinsclone

Hey peeps, Hope you all are safe & going well

Many entrepreneurs & startups are interested to start a crypto exchange platform by using a cryptocurrency exchange script, you know why??? Let me explain. Before that, you need to know what is a cryptocurrency exchange script???

What is Cryptocurrency Exchange Script???

Cryptocurrency Exchange Script is an upgrade version of all exchange platforms, it is also called ready-made script or software. By using the crypto exchange script you can launch your crypto trading platform instantly. It is one of the easiest and fastest ways to start your crypto exchange business. Also, it helps to launch your exchange platform within 7 days.

Benefits of Bitcoin Exchange Script:

 • Customizing options - They will help you to build your cryptocurrency exchange platform based on your business needs.
 • Monitor and Engage - You can easily monitor the work process
 • Beta module - You can test your exchange in the Beta module
 • Cost-effective - The development will be around $8k - $15k (It may be vary based on the requirement)
 • Time-Period - You can launch your exchange within 1 week

Best Trading & Security Features of Bitcoin Exchange Script:

 • Multi-language
 • IEO launchpad,
 • Crypto wallet,
 • Instant buying/selling cryptocurrencies
 • Staking and lending
 • Live trading charts with margin trading API and futures 125x trading
 • Stop limit order and stop-loss orders
 • Limit maker orders
 • Multi-cryptocurrencies Support
 • Referral options
 • Admin panel
 • Perpetual swaps
 • Advanced UI/UX
 • Security Features [HTTPs authentication, Biometric authentication, Jail login, Data encryption, Two-factor authentication, SQL injection prevention, Anti Denial of Service(DoS), Cross-Site Request Forgery(CSRF) protection, Server-Side Request Forgery(SSRF) protection, Escrow services, Anti Distributed Denial of Service]

The More Important one is “Where to get the best bitcoin exchange script?”

Where to get the best bitcoin exchange script?

No one couldn’t answer the question directly because a lot of software/script providers are available in the crypto market. Among them, finding the best script provider is not an easy task. You don’t worry about that. I will help you. I did some technical inspection to find the best bitcoin exchange script provider in the techie world. Speaking of which, one software provider, Coinsclone got my attention. They have successfully delivered 100+ secured bitcoin exchanges, wallets & payment gateways to their global clients. No doubt that their exchange software is 100% bug-free and it is tightly secured. They consider customer satisfaction as their priority and they are always ready to customize your exchange based on your desired business needs.

Of course, it kindles your business interest; but before leaping, you can check their free live demo at Bitcoin Exchange Script.

Are you interested in business with them, then connect their business experts directly via

Whatsapp/Telegram: +919500575285

Mail: hello@coinsclone.com

Skype: live:hello_20214

#bitcoin exchange script #cryptocurrency exchange script #crypto exchange script #bitcoin exchange script #bitcoin exchange clone script #crypto exchange clone script

Eva Watson

Eva Watson

1614930110

Cryptocurrency Exchange Development Company | Create Crypto Exchange | Antier Solutions

The cross-functional and cohesive team of Antier Solutions incorporates a technology-agnostic approach and modern agile methodology to deliver cryptocurrency exchange platform development services. The company emphasizes on diligent integration of world-class features in terms of security, UI/UX, functionality, and scalability on a single platform to deliver meaningful outcomes that provide an essential competitive edge. Our profound team of blockchain experts aligns forward-thinking solutions with a coherent roadmap to accelerate deployment. Antier fortifies crypto exchange development with its top-notch marketing techniques to nurture your venture and prepare it for long-term success.

For more information, call us: +91 98550 78699 (India), +1 (315) 825 4466 (US)

#cryptocurrency exchange development company #white label crypto exchange software #buy crypto exchange software #cryptocurrency exchange platform #cryptocurrency exchange software #starting a crypto exchange

aviana farren

aviana farren

1623742835

How To Overcome The Challenges Involved In Cryptocurrency Exchange Development?

Creating their own cryptocurrency exchange has become a common phenomenon among entrepreneurs in the cryptosphere in recent years. Cryptocurrency exchanges are the main driving force behind the crypto market volume growth over the past decade, and they have provided lucrative opportunities for many entrepreneurs around the world. Many entrepreneurs have become millionaires by launching their own cryptocurrency exchange, which is why the demand and competition around crypto exchanges have drastically increased in the last few years.

Even though starting your own cryptocurrency exchange is lucrative, there are also many challenges involved in the cryptocurrency exchange development process. Especially in this intensely competitive scenario, every aspect of your cryptocurrency exchange development plays a crucial role in determining the success and visibility of your exchange over your competitors. To ensure long-term sustainability and success for your exchange, it is essential that you identify the pain points involved with crypto exchange development, and learn how to convert the odds into your favor. So, let’s go ahead and take a look at some of the significant challenges involved in developing an exchange from scratch, and solutions that will help to overcome them.

Read More @ https://bit.ly/3vpK64S

#creating their own cryptocurrency exchange #cryptocurrency exchanges #cryptocurrency exchange development #cryptocurrency exchange development process #cryptocurrency exchange software development #crypto exchange software solutions

Marcus Flatley

Marcus Flatley

1654660860

Kako se registrirati, kupiti in prodati na LBank Exchange

V tej objavi boste izvedeli, kaj je LBank Exchange, kako se registrirati, kupiti in prodati na LBank Exchange?

1. Kaj je LBank Exchange?

LBank je borza kriptovalut s sedežem v Hongkongu, ustanovljena leta 2015. Superchains Network Technology Co. Ltd. je lastnik in upravlja platformo. Ponuja pare kripto trgovanja za 97 žetonov, zaradi česar je priljubljena alternativa. Ker se njegov sedež nahaja na Kitajskem, tekmuje z imeni, kot so KuCoin, Binance in Bit-Z. Poleg tega njegova lokacija omejuje izmenjavo pri sprejemanju uporabnikov iz nekaterih regij. Vendar je še vedno na voljo v 200 državah in zbere 4,8 milijona uporabnikov. Rešitve, kot so hitro ustvarjanje računa, mobilna aplikacija in izobraževalni viri, so idealne za začetnike.

Poleg tega ponuja napredna orodja za trgovanje, kot so kazalniki trgovanja in API-ji za izkušene stranke. Poleg tega uporabnikom omogoča uporabo dvofaktorske avtentikacije ob prijavi, hkrati pa zagotavlja hladne in vroče denarnice za shranjevanje za varnost sredstev. Platforma si zasluži pohvalo zaradi minimalnih provizij za trgovanje in stroškov dviga. Vendar pa mu manjka, ko gre za združljivost fiat valute, trgovanje z maržami in načine plačila.

Kljub temu preživetje na trgu kriptovalut več kot 5 let brez večjih kršitev varnosti kaže na sposobnost menjave LBank.

Uradna spletna stranhttps://www.lbank.info/
sedežHong Kong, Kitajska
Najdeno v2015
Domači žetonNobena
Kotirana kriptovaluta120+
Trgovalni pari180+
Podprte valute FiatUSD in kitajski juan
Podprte države200
Minimalni depozitN/A
Provizije za depoziteprost
Transakcijske provizije0,1 %
Provizije za dvigRazlikuje se v različnih kriptovalutah
Aplikacijada
Pomoč strankamPošta, pogosta vprašanja, uporabniški priročnik, center za pomoč in podpora za pošiljanje zahtevkov

Kako deluje borza LBank?

Čeprav LBank deluje na zelo konkurenčnem trgu, se njeno poslovanje ne razlikuje bistveno. Kot kriptoborza ponuja spletno platformo za trgovanje. Ima intuitiven vmesnik, ki uporabnikom ponuja preprosto izkušnjo.

Uporablja tudi kazalnike tehnične analize, da uporabnikom zagotovi najboljše priložnosti za trgovanje. Najpomembnejši kazalniki, ki jih uporablja LBank, so CCI, RSI, KDJ in MACD. Izkorišča takšne rešitve in izboljšuje svojo učinkovitost. Po ustvarjanju računa na platformi morajo uporabniki le nakazati sredstva. Po tem lahko uporabljajo orodja za nakup in prodajo kriptovalut.

Lastnosti menjalnice LBank

Kot pri večini pregledov menjalnic LBank, je tudi tukaj kratek seznam najpomembnejših funkcij, ki jih ponuja menjalnica kriptovalut LBank: -

 • Ker gre za platformo s sedežem na Kitajskem, je namenjena predvsem azijskemu trgu. Zagotavlja hitro ustvarjanje računa za nove uporabnike in ponuja izobraževalne vire, ki jim pomagajo začeti. Njegova mobilna aplikacija uporabnikom omogoča trgovanje od koder koli in kadar koli.
 • S svojim intuitivnim vmesnikom skrbi za začetnike, medtem ko izkušenim strankam pomaga z naprednimi kazalniki in trgovalnimi okni. Njegova obsežna podpora za kriptovalute in zadostna likvidnost sta razlog, zakaj je priljubljen tudi na zahodnem trgu. Platforma združuje funkcije, kot so dvofaktorska avtentikacija, zaščita SSL, denarnica za vročo shranjevanje in kripto denarnica brez povezave. Takšna orodja omogočajo ohranjanje optimalne varnosti.
 • LBank izkorišča temelje teh funkcij in ima minimalne provizije za trgovanje. Zaradi tega je idealna platforma tako za začetnike kot za veterane.

Prijavite se zdaj

Storitve, ki jih ponuja LBank Exchange

Noben pregled menjalnice LBank ne more biti popoln brez razlage njenih storitev, zato smo tukaj spodaj našteli storitve menjalnice LBank: -

 • Več platform za trgovanje: LBank ima tudi združljivost z več napravami. Uporabniki lahko do njega dostopajo tako na namiznih kot mobilnih napravah za kakovostne storitve trgovanja.
 • Napredna orodja: Platforma ima napredne kazalnike, kot so CCI, RSI, KDJ in MACD. Poleg tega lahko izkušeni uporabniki izkoristijo tudi njegovo premium trgovalno okno za napredno izkušnjo trgovanja.
 • Optimalna varnost: LBank je varna platforma za vsakogar s podporo SSL in 2FA. Poleg tega uporablja hladne in vroče denarnice za shranjevanje za zavarovanje premoženja uporabnikov.
 • Borza kriptovalut: Trgovanje s kriptovalutami je glavni razlog, zakaj postaja LBank vse bolj priljubljena. Uporabnikom omogoča nakup in prodajo številnih priljubljenih digitalnih valut po minimalnih cenah.
 • Izobraževalni viri: Na borzi so na voljo izobraževalni viri za novince. Zagotavlja informacije, potrebne za čim hitrejši in neopazen začetek.
 • Denarnice in naročila: Možnosti, kot so Spot, Quantitative, Finance in Futures denarnice, so na voljo tudi veteranskim trgovcem. Poleg tega lahko stranke uporabljajo mrežna, terminska in promptna naročila.
 • API-ji za trgovanje: stranke lahko kadar koli dostopajo tudi do API-jev za trgovanje za priložnosti zaslužka.


Provizije za menjavo LBank

Večina menjalnic kriptovalut uporabnikom zaračunava tri vrste provizij:

 • Provizije za trgovanje
 • Provizije za depozite
 • Provizije za dvig

Vendar pa kriptoborza LBank zaradi dodatnih funkcionalnosti zaračunava tudi provizije proizvajalcem in prevzemnikom. Kljub temu so njegovi stroški med najbolj konkurenčnimi možnostmi na trgu.

 • Provizije za trgovanje: LBank Exchange zaračuna pavšalno provizijo za trgovanje v višini 0,10 % za vsako trgovino, kar je minimalno v primerjavi z drugimi borzami. Poleg tega povprečne provizije za trg ostajajo pri 0,25 %, kar kaže na cenovno dostopnost LBank.
 • Provizije za depozit: Na platformi ni provizije za depozit. Uporabniki lahko izbirajo med kriptovalutami, e-denarnicami, MasterCard in bančnimi nakazili za nakazovanje sredstev.
 • Provizije za umik: Čeprav na borzi LBank ni neposrednih provizij za dvig, nastanejo stroški, ki jih nalagajo omrežja. Na primer, za dvige Ethereum je provizija 0,1 %.
 • Provizije izdelovalca in prevzemnika: Za izvršitev omejenega in tržnega naročila velja pavšalna provizija v višini 0,10 %. Dajatve se dobro ujemajo s povprečjem industrije. Vendar preverite to povezavo , če želite izvedeti vse podrobnosti o razporedu provizij LBank.

Prednosti in slabosti

Mnogi trgovci berejo ocene borze LBank, da bi razumeli njene prednosti in slabosti. Torej, tukaj je kratek pregled prednosti in slabosti, ki vam bo pomagal pri odločitvi:

PrednostiSlabosti
Enostaven za uporabo in razumevanjeNedostopno v mnogih državah
Idealno za azijske trgovcePočasna podpora strankam
Nizke provizije za trgovanje in brez provizij za dvigNi izvedljivo za angleško govoreče narode
Mobilna aplikacija na voljo Brez cTrader ali MetTrader
Napredna orodja za trgovanjeOmejeni načini plačila
Hitro ustvarjanje računa Neregulirano
Izobraževalni viri 
2FA denarnice in denarnice za hladno vročo shranjevanje 
Podpira 97 kripto žetonov 
Zadostna likvidnost  


2. Postopek prijave na borzo LBank

2.1. Kako se registrirati na LBank po e-pošti

1. Pojdite na lbank.info  in kliknite  [ Registracija ] .

01-PC-____.png

2. Na strani za registracijo vnesite svoj e-poštni naslov, ustvarite geslo za svoj račun in vnesite ID reference (če obstaja). Nato preberite in se strinjajte s pogoji storitve ter kliknite  [Prijava] .

02-PC____.png

Opomba:

 • Vaše geslo mora biti kombinacija številk in črk. Vsebovati mora najmanj 8 znakov, eno VELIKO črko in eno številko.
 • Če ste bili napoteni, da se registrirate na LBank, tukaj izpolnite pravilen ID napotitve.

3. Izpolnite varnostno preverjanje.

03-____.png

4. Sistem bo na vaš e-poštni naslov poslal potrditveno kodo. Prosimo, vnesite potrditveno kodo v 30 minutah. Če e-poštnega sporočila ne najdete v mapi »Prejeto«, preverite tudi druge poštne mape ali kliknite  [Ponovno pošlji e-pošto]  za ponovno pošiljanje.

04-_____.png

5. Čestitamo, uspešno ste se registrirali na LBank.

05-____.png

6. Za izboljšanje varnosti računa kliknite  [Varnost]  , da omogočite dvofaktorsko preverjanje pristnosti

(2FA), vključno s preverjanjem po telefonu in Googlovim preverjanjem.

06-______.png

07-______.png

08-______.png

2.2. Kako se registrirati na LBank z mobilno številko

1. Pojdite na lbank.info  in kliknite  [ Registracija ]

01-PC-____.png

2. Kliknite  [Mobilni]  in vnesite številko mobilnega telefona in geslo za svoj račun ter ID napotitve (če obstaja). Preberite in se strinjajte s pogoji uporabe ter kliknite  [Prijava] .

02-PC____.png

Opomba:

 • Zaradi varnosti računa mora geslo vsebovati najmanj 8 znakov, vključno z 1 velikimi črkami in 1 številko.
 • Če vas je napotil prijatelj, vnesite ID napotitve svojega prijatelja. Ko se enkrat registrirate, napotnice ni mogoče spremeniti.

3. Izpolnite varnostno preverjanje.

03-____.png

4. Sistem bo poslal SMS kodo za preverjanje na vaš mobilni telefon. V 30 minutah vnesite 6-mestno potrditveno kodo. Če ga ne morete prejeti, kliknite  [Pošlji znova]  ali kliknite  [Poskusite glasovno preverjanje], da  namesto tega uporabite glasovno preverjanje.

04-_____.png

5. Čestitamo, uspešno ste se registrirali na LBank.

06-______.png

6. Za izboljšanje varnosti računa kliknite  [Pojdi na nadzorno ploščo]  , da omogočite dvofaktorsko preverjanje pristnosti (2FA), vključno s preverjanjem telefona in Googlovim preverjanjem.

07-______.png

08-______.png

2.3. Kako se registrirati v aplikaciji LBank

1. Odprite aplikacijo LBank in tapnite [ Prijava/Registracija ] .

_register_on_app_01-APP____.png

2. Tapnite  [ Registracija ] . Vnesite e-poštni naslov in geslo, ki ga boste uporabili za svoj račun, ter ID napotitve (če obstaja). Potrdite polje poleg  [Razumem pogoje uporabe LBank]  in tapnite  [->] .

_register_on_app_02-APP_____.png

Opomba:

 • Vaše geslo mora vsebovati vsaj 8 znakov, vključno z eno veliko črko in eno številko.
 • Če vas je prijatelj napotil k registraciji na LBank, obvezno izpolnite ID napotitve (neobvezno).

3. Povlecite drsnik, da dokončate uganko Varnostno preverjanje.

_register_on_app_03-APP____.png

_register_on_app_04-APP____.png

_register_on_app_05-APP____.png

_register_on_app_06-APP____.png

_register_on_app_07-APP_____.png

4. V vaš nabiralnik boste prejeli potrditveno e-pošto. Prosimo, vnesite potrditveno kodo v 10 minutah. Če e-pošte ne najdete, kliknite  [Pošlji kodo]  , da prejmete drugo e-pošto.

3. Kako začeti trgovati z borzo LBank?

LBank zagotavlja nemoten postopek trgovanja, ki se začne z ustvarjanjem računa. Uporabniki ga lahko ustvarijo tako na spletnem mestu kot v aplikaciji z minimalnimi informacijami. Po ustvarjanju računa morajo stranke izbrati ustrezen način nakazila. Stranke imajo možnost bančnega nakazila, e-denarnic, MasterCard in digitalnih sredstev. Postopek polaganja je hiter.

Po pologu lahko stranke trgujejo z več kot 95 kriptovalutami. Postopek je preprost, saj uporabniki potrebujejo le dostop do njegove spletne strani. Na domači strani je možnost nakupa z več možnostmi fiat valute. Ko vnesete znesek v ustrezni valuti, se lahko stranke preprosto dotaknejo možnosti Kupi zdaj. Zdaj stranke izberejo možnost plačila, če na računu ni sredstev. Takoj bo sprožil transakcijo, stranke pa bodo po njeni izvedbi prejele potrditev.

☞  PRIJAVITE SE NA LBANK ZDAJ

Zaključek

Na splošno LBank ponuja optimalna orodja tako za začetnike kot za izkušene trgovce. Njegovi izobraževalni viri in napredni kazalniki so dokaz te izjave. Njegova izjemna varnost zasenči omejeno podporo za plačilne metode LBanka. Platforma je cenovno ugodna z minimalnimi stroški. Tako lahko vsak trgovec dostopa do njega in takoj kupi/proda 120+ kriptovalut.

Najboljše borze za trgovanje z žetoni in kovanci. 

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.io

Upam, da vam bo ta objava pomagala. Ne pozabite pustiti všečka, komentirati in deliti z drugimi. Hvala vam!

Eva Watson

Eva Watson

1615353436

Antier Solutions | The best crypto exchange software development company in the world

Antier Solutions is a leading crypto exchange software development company in the USA offering a comprehensive range of services to deliver the world’s best crypto exchange platform. Antier Solutions has a team of skilled blockchain developers who couple their expertise and knowledge to develop top-notch exchanges fortified with best-in-class features. At Antier Solutions, they deliver result-oriented services to deliver meaningful outcomes that help to increase investors’ interest and accomplish your business goals. For details, visit Antier Solutions.
Email: info@antiersolutions.com
For more information, call us: +91 98550 78699 (India), +1 (315) 825 4466 (US)

#crypto exchange software #crypto exchange development company #cryptocurrency exchange software #crypto exchange platform software #crypto exchange development #crypto exchange development company