Chan Vilas

1654774890

Ontdek enkele snelle manieren om IMAP OST-bestand te importeren naar O

MS Outlook is een van de meest gebruikte e-mailclients. Het is een geavanceerde en professionele tool. Het Microsoft-product heeft het vertrouwen gewonnen van bedrijven over de hele wereld door robuust gegevensbeheer en beveiliging te bieden. Als u Microsoft Outlook gebruikt, weet u wellicht dat het twee bestandsextensies ondersteunt. De ene is PST en de andere is OST. Deze bestanden kunnen e-mails, contacten, notities, berichten en dagboeken opslaan in submappen om gegevens te beheren. De geavanceerde zoekknop helpt om databases snel te filteren.

PST gebruikt POP-accounts om gegevens op te slaan. Het POP-protocol is een ouder e-mailprotocol. Het helpt om e-mails lokaal te downloaden en kan van de server worden verwijderd. Als uw MS Outlook POP gebruikt, worden de gegevens automatisch opgeslagen in de PST-bestandsextensie. OST maakt gebruik van IMAP Internet Message Protocol. Het is ook een zeer populair protocol dat wordt gebruikt door verschillende e-mailproviders zoals Exchange Accounts en Office 365. Als u het IMAP-protocol voor uw MS Outlook gebruikt, worden gegevens opgeslagen in de OST-bestandsextensie.

Download nu

Redenen om over te stappen van OST naar MS Outlook 2016 PST

Er zijn verschillende redenen die gebruikers aanmoedigen om over te schakelen van de OST-bestandsextensie naar MS Outlook PST. Hieronder staan ​​een paar redenen om PST boven OST te kiezen.

 • Als u een e-mail verwijdert uit een OST-bestand dat is geconfigureerd met Exchange Server, zal de verwijderde e-mail van OST automatisch dezelfde e-mail van de server verwijderen. In het geval van onbedoelde verwijdering of uw e-mails van OST kunnen ze voor altijd ontoegankelijk worden gemaakt.
 • Exchange-servers kunnen crashen door virusaanvallen, softwareproblemen of een slechte internetverbinding.
 • OST-bestanden kunnen corrupt raken als gebruikers IMAP proberen te openen op een ander systeem zonder IMAP-configuratie. Met de wijziging van de IMAP-locatie moeten gebruikers de locatie van het OST-bestand wijzigen.
 • PST-bestanden kunnen naar het lokale systeem worden verplaatst, terwijl OST-bestanden kunnen worden gesynchroniseerd met de server.
 • PST-bestanden kunnen automatisch worden geback-upt en hersteld, terwijl OST synchronisatie met de server vereist.

Oplossingen om te exporteren van IMAP OST naar MS Outlook 2016 PST

Ondanks de OST- en PST-bestandsextensies van MS Outlook ondersteunen ze elkaar niet. Gebruikers hebben geen rechtstreekse toegang tot OST-bestandsgegevens op PST. Conversie van OST naar Personal Storage Table is de enige manier. Handmatige en geautomatiseerde conversiefaciliteiten zijn beschikbaar. Handmatige conversie is geschikt als u beperkte bestanden hebt om te exporteren. Voor een groter aantal OST-bestanden is een geautomatiseerde conversie de beste oplossing.

Stap 1- Archiveer OST-databases naar PST - Handmatige conversie

Hieronder vindt u de te volgen stappen om OST-bestanden naar PST te archiveren.

 1. Open MS Outlook in de offline modus om het IMAP OST-bestand te openen.
 2. Ga naar het menu Bestand en kies Opties.
 3. Het opent het optievenster, ga naar de optie Geavanceerd en druk op Instellingen AutoArchiveren.
 4. Het opent het dialoogvenster AutoArchiveren. U kunt wijzigingen aanbrengen om recente bestanden te archiveren.
 5. Kies een uitvoerlocatie om het gearchiveerde PST-bestand op te slaan en druk op het tabblad OK.

Kopieer daarna het geëxporteerde bestand en sla het op naar het systeem waarop Outlook 2016 is geïnstalleerd. Om het recent gemaakte PST-bestand te verplaatsen, gebruikt u de Import/Export-functionaliteit van Outlook 2016.

Stap 2- Import/Exporteer PST naar Outlook 2016

 1. Open uw MS Outlook 2016 en klik op het tabblad Bestand
 2. Kies de optie Openen en exporteren en druk op het tabblad Importeren/Exporteren
 3. De wizard Importeren/Exporteren wordt geopend. Selecteer uit al uw gegeven opties de 'Importeren uit een ander programma of bestand' en druk op de knop Volgende
 4. Kies daarna de optie Outlook-gegevensbestand (.pst) en druk op de knop Volgende
 5. Navigeer door het recent gemaakte PST-bestand en kies de optie 'Duplicaten vervangen door geïmporteerde items' en druk op het tabblad Volgende
 6. Terwijl u het bestand selecteert, wordt het weergegeven in de sectie Outlook-gegevensbestand importeren. Vink de optie 'Items importeren in dezelfde map in' aan en druk op het tabblad Voltooien om het proces te beëindigen.

Dit is hoe de handmatige conversie-oplossing gegevens van OST naar Personal Storage Table zal overbrengen. Het proces is tijdrovend en vereist technische vaardigheid. Het conversieproces kan enige tijd duren als de bestandsgrootte groot is.

Geautomatiseerde conversieoplossing

De bovengenoemde handmatige aanpak is geschikt voor gebruikers die beperkte OST-bestanden hebben om naar PST te exporteren. Als je een heleboel OST-bestanden hebt en je wilt geen risico lopen op gegevensverlies, dan is conversie met een geautomatiseerde oplossing het beste idee om te overwegen. Spikevare OST naar PST Converter is een eenvoudige applicatie om gegevens over te dragen. Het hulpprogramma kan meerdere OST-bestanden naar PST exporteren, ongeacht de bestandsgrootte. Spikevare is een toonaangevende externe leverancier van MS Outlook-oplossingen en biedt al jaren een reeks tools.

Spikevare OST Converter is een alles-in-één keuze-app omdat het OST exporteert in Personal Storage, EML, EMLX, MBOX en HTML-bestandsextensie. Het is een compleet programma voor dataconversie. Het hulpprogramma is onafhankelijk voor de conversie van gegevens. Het vereist geen pre-installatie van MS Outlook.

What is GEEK

Buddha Community

Ontdek enkele snelle manieren om IMAP OST-bestand te importeren naar O

arnold palmer

1620400003

Hoe OST-bestanden naar het PST-formaat te converteren?

Gebruikers hebben twee manieren om de OST-bestanden handmatig of met behulp van de applicatie naar de Outlook PST-indeling te converteren. De handmatige conversie van de OST-bestanden kost veel tijd en ook de inspanningen van de gebruikers. Daarom moeten gebruikers een OST naar PST Converter-tool gebruiken. De Datavare OST naar PST-converter is de beste oplossing om de OST-bestanden naar het Outlook PST-formaat te converteren.

Om de conversie van de OST-bestanden uit te voeren, moeten gebruikers deze geweldige app downloaden. Deze app doet de taak op een efficiënte en moeiteloze manier. Gebruikers kunnen volledige OST-bestanden converteren met behulp van deze geweldige tool en met hoge snelheid. Volledige gegevens, inclusief notities, berichten, contacten en agenda’s, worden met behulp van deze geweldige tool geconverteerd naar het PST-formaat. Bovendien zijn gebruikers vrij om het geconverteerde bestand overal in uw lokale systeem op te slaan. Met deze zeer compatibele applicatie kunnen gebruikers deze OST naar PST-converter gemakkelijk gebruiken in elk van de Windows-besturingssystemen. Het is een zeer interactieve applicatie die zelfs een beginnende gebruiker kan gebruiken. De applicatie is een veilig en beveiligd platform voor alle gebruikers. De stappen die nodig zijn om het OST-bestand naar het PST-formaat te converteren, zijn eenvoudig te implementeren.

Users are free to save the file anywhere in their local system without facing any difficulty.

Stappen om de bestanden te converteren

Volg de onderstaande stappen om de OST-bestanden naar het PST-formaat te converteren:
Stap 1- Download de OST naar PST Converter-tool in uw Windows-besturingssysteem
Stap 2 - Start de app
Stap 3 - Voeg de OST-bestanden toe
Stap 4 - Bekijk een voorbeeld van de geselecteerde OST-bestanden
Stap 5 - Kies de locatie voor het opslaan van de geconverteerde bestanden
Stap 6 - Klik ten slotte op de knop “Nu converteren”. Daarom zijn dit enkele eenvoudige stappen waarmee een gebruiker zijn OST-bestanden gemakkelijk kan converteren naar het Outlook PST-formaat.

Kenmerken van de app

Laat het ons nu weten over enkele slimme functies van de applicatie die een gebruiker moet zien:

Converteer de OST-bestanden
De applicatie converteert de OST-bestanden eenvoudig en betrouwbaar naar het Outlook PST-formaat, zonder enige verplichting. Directe conversie van de OST-bestanden wordt gedaan door deze geweldige tool. Bovendien kunnen gebruikers de app in alle Windows-versies gebruiken, van de nieuwste tot de oudste versie van de app. De app converteert alle gegevens na het bekijken en scannen van de gegevens. De grootte van de OST-bestanden doet er niet toe tijdens het hele conversieproces.

Nauwkeurigheid
Met volledige nauwkeurigheid wordt een heel conversieproces door de app gedaan. Het maakt niet uit hoeveel nummerbestanden de gebruiker invoert, gebruikers mogen de bestanden op een vlekkeloze manier converteren. Alle OST-bestanden kunnen eenvoudig op een veilige en beveiligde manier worden geëxporteerd zonder enige vorm van gegevensverlies of gegevensbeschadiging.

Door de gebruiker opgegeven locatie
De geconverteerde OST-bestanden kunnen op elke plaats worden opgeslagen volgens de wens van de gebruikersspecifieke plaats. De applicatie biedt volledige flexibiliteit van de bestanden, zodat de gebruiker geen enkel probleem ondervindt bij het opslaan van het bestand.

Zeer compatibele app
Het is een zeer compatibele applicatie die in elke Windows-versie kan worden gebruikt. Van de oudste tot de nieuwste versie van Windows, de applicatie kan gemakkelijk en zonder problemen worden bediend. De compatibiliteit van de applicatie is ongeëvenaard ten opzichte van welke andere applicatie dan ook. Het gewenste resultaat wordt geleverd door de applicatie.

Slotverklaring

Download deze geweldige OST naar PST Converter voor het converteren van uw OST-bestanden naar het Outlook PST-formaat. De integriteit van de bestanden wordt gehandhaafd door de applicatie en de kwaliteit van de bestanden wordt behouden door de app. Met deze zeer compatibele applicatie krijgen gebruikers het resultaat zoals gewenst door de gebruikers. Bovendien moet u de demo-versie van de applicatie proberen om meer over de app te weten. De demo-versie van de applicatie is gratis voor alle gebruikers. Deze demo-versie van de applicatie geeft gebruikers de bevoegdheid om enkele OST-bestanden te converteren. Om het onbeperkte aantal bestanden te converteren, moet de gebruiker nu de gelicentieerde versie van de applicatie kopen.

Meer informatie:- https://www.datavare.com/nl/ost-naar-pst-converteren.html

#ost naar pst converter #ost naar pst omzetten #ost naar pst-exporteur #converteer ost-bestand naar pst-bestand #export ost-bestand naar pst-bestand #ost-bestand naar pst-bestandsconversie

joe biden

1619610476

Migreer OST-bestanden naar PST-formaat - Gratis methode om OST naar PST te herstellen

Iedereen kan nu zijn OST-bestanden zonder moeite met een enkele klik naar Outlook PST-indeling converteren. De conversie gebeurt in één keer op hoge snelheid. De conversie vereist een paar stappen om het bestand te converteren. Gebruikers hebben een aantal grote voordelen bij het gebruik van deze slimme converter. We zullen deze converter meer bespreken.

Iedereen kan nu zijn OST-bestanden zonder moeite met een enkele klik naar Outlook PST-indeling converteren. De conversie gebeurt in één keer op hoge snelheid. De conversie vereist een paar stappen om het bestand te converteren. Gebruikers hebben een aantal grote voordelen bij het gebruik van deze slimme converter. We zullen deze converter meer bespreken.

Waarom deze slimme converter gebruiken?

De applicatie biedt een slimme conversiemethode zodat de gebruiker effectief kan werken. Laten we de punten bespreken die u de belangrijkste reden geven om deze slimme applicatie te gebruiken:

• Hoge verwerkingssnelheid
• Goede nauwkeurigheid
• Onafhankelijke applicatie
• Geschikt voor elke Windows-versie
• Converteert alleen gezonde OST-bestanden
• Breng volledige OST-gegevens over
• Geschikt voor elke Windows-versie
• Gemakkelijk te bedienen
• Eenvoudige gebruikersinterface

Dit zijn de voordelen die de applicatie zonder enig verlies biedt.

Hoe de OST-bestanden naar Outlook PST te converteren?

Om het OST-bestand naar het PST-formaat te converteren, moet de gebruiker enkele stappen volgen. Hieronder vindt u de stapsgewijze methode om OST-bestanden naar Outlook PST-indeling te converteren zonder gegevensverlies:

Stap 1- Installeer de applicatie op elke Windows-versie van de oudste naar de laatste
Stap 2 - Kies het OST-bestand dat u wilt converteren
Stap 3 - Kies nu de locatie waar u uw geconverteerde bestand wilt opslaan
Stap 4 - Druk op de knop “Nu converteren”

Het conversieproces zal starten en het resultaat zal in een oogwenk verschijnen.

Bekijk enkele van de kenmerken van de converter

Hier zijn enkele van de verbazingwekkende functies van deze slimme converter die de gebruikers zullen helpen bij het converteren van de bestanden.

100% nauwkeurige resultaten
Gebruikers brengen de bestanden nauwkeurig over zonder enige gegevensbeschadiging. Het conversieresultaat is allemaal nauwkeurig en daarom heeft de gebruiker geen problemen.

Conversie van gezonde bestanden
De applicatie ondersteunt alleen de conversie van gezonde bestanden zonder enige belemmering. Daarom wordt een gezonde conversie verleend door de aanvraag.

Hoge compatibiliteit
De applicatie converteert de gegevens met hoge snelheid. Het biedt een goede compatibele service, zodat de gebruiker geen problemen ondervindt tijdens het conversieproces.

Maatwerk opslaan van de gegevens
Gebruikers kunnen de gegevens altijd en overal opslaan met behulp van deze applicatie. De toepassing geeft geen dergelijke beperking voor het opslaan van een bestand.

Gebruikersselectieve conversie
Alleen de bestanden die de gebruiker wil converteren, worden probleemloos naar de gebruikers geconverteerd. De applicatie werkt effectief en levert dus foutloze resultaten op voor de gebruikers.

** Sta alleen de conversie van enkele bestanden toe**
De applicatie converteert alleen de OST-bestanden naar Outlook PST-indeling. Er worden geen andere bestandsindelingen geconverteerd door deze applicatie.

Laatste woorden

Gebruikers moeten de Datavare OST naar PST Importer downloaden om de OST-bestanden soepel te converteren. Deze slimme converter voldoet aan alle verwachtingen van de gebruikers en behoudt zo zijn integriteit en converteert het bestand effectief. Gebruikers kunnen de gratis versie van de applicatie installeren en een demo van de software nemen.

Meer informatie:- https://www.datavare.com/nl/ost-naar-pst-converteren.html

#ost naar pst converter #ost naar pst importeerprogramma #converteer ost naar pst #export ost naar pst #ost-bestand naar outlook pst #ost2pst

Hoe OST-bestanden naar het PST-formaat te converteren?

Gebruikers hebben twee manieren om de OST-bestanden handmatig of met behulp van de applicatie naar de Outlook PST-indeling te converteren. De handmatige conversie van de OST-bestanden kost veel tijd en ook de inspanningen van de gebruikers. Daarom moeten gebruikers een OST naar PST Converter-tool gebruiken. De Datavare OST naar PST-converter is de beste oplossing om de OST-bestanden naar het Outlook PST-formaat te converteren.
Om de conversie van de OST-bestanden uit te voeren, moeten gebruikers deze geweldige app downloaden. Deze app doet de taak op een efficiënte en moeiteloze manier. Gebruikers kunnen volledige OST-bestanden converteren met behulp van deze geweldige tool en met hoge snelheid. Volledige gegevens, inclusief notities, berichten, contacten en agenda’s, worden met behulp van deze geweldige tool geconverteerd naar het PST-formaat. Bovendien zijn gebruikers vrij om het geconverteerde bestand overal in uw lokale systeem op te slaan. Met deze zeer compatibele applicatie kunnen gebruikers deze OST naar PST-converter gemakkelijk gebruiken in elk van de Windows-besturingssystemen. Het is een zeer interactieve applicatie die zelfs een beginnende gebruiker kan gebruiken. De applicatie is een veilig en beveiligd platform voor alle gebruikers. De stappen die nodig zijn om het OST-bestand naar het PST-formaat te converteren, zijn eenvoudig te implementeren.
Het staat gebruikers vrij om het bestand zonder problemen overal op hun lokale systeem op te slaan.

Stappen om de bestanden te converteren

Volg de onderstaande stappen om de OST-bestanden naar het PST-formaat te converteren:

Stap 1- Download de OST naar PST Converter-tool in uw Windows-besturingssysteem
Stap 2 - Start de app
Stap 3 - Voeg de OST-bestanden toe
Stap 4 - Bekijk een voorbeeld van de geselecteerde OST-bestanden
Stap 5 - Kies de locatie voor het opslaan van de geconverteerde bestanden
Stap 6 - Klik ten slotte op de knop “Nu converteren”. Daarom zijn dit enkele eenvoudige stappen waarmee een gebruiker zijn OST-bestanden gemakkelijk kan converteren naar het Outlook PST-formaat.

Kenmerken van de app

Laat het ons nu weten over enkele slimme functies van de applicatie die een gebruiker moet zien:

Converteer de OST-bestanden
De applicatie converteert de OST-bestanden eenvoudig en betrouwbaar naar het Outlook PST-formaat, zonder enige verplichting. Directe conversie van de OST-bestanden wordt gedaan door deze geweldige tool. Bovendien kunnen gebruikers de app in alle Windows-versies gebruiken, van de nieuwste tot de oudste versie van de app. De app converteert alle gegevens na het bekijken en scannen van de gegevens. De grootte van de OST-bestanden doet er niet toe tijdens het hele conversieproces
.
Nauwkeurigheid
Met volledige nauwkeurigheid wordt een heel conversieproces door de app gedaan. Het maakt niet uit hoeveel nummerbestanden de gebruiker invoert, gebruikers mogen de bestanden op een vlekkeloze manier converteren. Alle OST-bestanden kunnen eenvoudig op een veilige en beveiligde manier worden geëxporteerd zonder enige vorm van gegevensverlies of gegevensbeschadiging.

Door de gebruiker opgegeven locatie
De geconverteerde OST-bestanden kunnen op elke plaats worden opgeslagen volgens de wens van de gebruikersspecifieke plaats. De applicatie biedt volledige flexibiliteit van de bestanden, zodat de gebruiker geen enkel probleem ondervindt bij het opslaan van het bestand.

Zeer compatibele app
Het is een zeer compatibele applicatie die in elke Windows-versie kan worden gebruikt. Van de oudste tot de nieuwste versie van Windows, de applicatie kan gemakkelijk en zonder problemen worden bediend. De compatibiliteit van de applicatie is ongeëvenaard ten opzichte van welke andere applicatie dan ook. Het gewenste resultaat wordt geleverd door de applicatie.

Slotverklaring

Download deze geweldige Datavare OST naar PST omzetter voor het converteren van uw OST-bestanden naar het Outlook PST-formaat. De integriteit van de bestanden wordt gehandhaafd door de applicatie en de kwaliteit van de bestanden wordt behouden door de app. Met deze zeer compatibele applicatie krijgen gebruikers het resultaat zoals gewenst door de gebruikers. Bovendien moet u de demo-versie van de applicatie proberen om meer over de app te weten. De demo-versie van de applicatie is gratis voor alle gebruikers. Deze demo-versie van de applicatie geeft gebruikers de bevoegdheid om enkele OST-bestanden te converteren. Om het onbeperkte aantal bestanden te converteren, moet de gebruiker nu de gelicentieerde versie van de applicatie kopen.

Meer informatie:- https://www.datavare.com/nl/ost-naar-pst-converteren.html

#ost naar pst converter software #converteer ost naar pst #converteer ost naar outlook pst #ost naar pst conversie #ost naar pst-importeur #import ost naar pst

joe biden

1619699338

Hoe converteert u uw OST-bestanden met hoge snelheid naar Outlook-indeling?

Gebruikers kunnen hun OST-bestanden converteren naar Outlook-indeling door de OST naar Outlook PST Converter te gebruiken voor een snelle conversie. De applicatie is goed geschikt om de conversietaak met een nauwkeurig resultaat uit te voeren. Volledige gegevens van OST-bestanden, inclusief agenda’s, notities, e-mails, berichten en contacten, worden door de converter geconverteerd naar de Outlook PST-indeling. De applicatie is goed geschikt voor alle gebruikers omdat de applicatie een slimme GUI-interface biedt en ook een gebruiksvriendelijke interface voor de gebruikers om het goed te laten presteren. Gebruikers kunnen zoveel OST-bestanden converteren als ze willen converteren.

Elke gebruiker kan de proefversie van de applicatie downloaden. De applicatie werkt op een bevredigende manier en levert zo het resultaat op volgens de verwachting van de gebruiker. Bovendien is de applicatie geschikt om in elk van de Windows-besturingssystemen te werken, ongeacht de versie die u gebruikt. Het is een zeer compatibele applicatie waarvan elke gebruiker droomt om te gebruiken. Gebruikers van elke achtergrond zullen de applicatie gemakkelijk gebruiken, aangezien de applicatie zo is ontworpen dat ze een zeer geschikte GUI-interface biedt. Bovendien is de applicatie een veilig en beveiligd platform dat wordt getest door hooggekwalificeerde professionals, zodat de applicatie voldoet aan alle eisen van de gebruikers.

Probeer deze onafhankelijke applicatie voor het converteren van uw OST-bestanden, om de applicatie te gebruiken is installatie van MS Outlook niet vereist.

Stappen voor conversie

Hieronder staan de stappen die worden gegeven om uw OST-bestanden naar Outlook PST-indeling te converteren met behulp van OST naar PST Converter.

Stap 1- Installeer de applicatie in het besturingssysteem van uw computer
Stap 2 - Start de applicatie
Stap 3 - Blader door de OST-bestanden die u wilt converteren
Stap 4- Kies het pad waarop u uw geconverteerde OST-bestanden wilt opslaan
Stap 5 - Klik op de knop “Nu converteren”

Met deze basisstappen kunt u uw OST-bestanden eenvoudig naar Outlook-formaat converteren zonder enige technische assistentie.
Als u een probleem tegenkomt, kunt u de momentopnamen zien van de stappen die door de toepassing worden geleverd. Deze snapshots zijn de stappen voor het converteren van uw OST-bestanden naar Outlook PST-indeling.

Kenmerken van de converter

Na al deze dingen. Laten we ons concentreren op de functies die deze applicatie veelzijdig en een geavanceerd platform maken.
Hieronder worden de features besproken:

Conversie van OST naar Outlook-indeling
De applicatie ondersteunt alleen de conversie van de OST-bestanden naar het Outlook-formaat. De applicatie is in staat om de OST-bestanden te converteren volgens de vereisten van de gebruiker. Tijdens het hele conversieproces worden geen bestanden beschadigd of beschadigd.

Hoge nauwkeurigheid
De applicatie levert een zeer nauwkeurig resultaat, zelfs als de gebruikers een hoeveelheid bestanden invoeren voor de conversie. De applicatie scant de bestanden zoals contacten, agenda’s, notities en berichten om de gebruiker een goed nauwkeurig resultaat te geven.

Gebruikers hebben de conversie gespecificeerd
Alle geconverteerde OST-bestanden worden opgeslagen volgens de keuze van de gebruikers, wat betekent dat gebruikers de volledige bevoegdheid hebben om hun geconverteerde OST-bestanden overal op te slaan die ze willen opslaan. De gebruiker krijgt een functie voor het filteren van bestanden, zodat ze kunnen bladeren door het bestand dat ze willen converteren naar Outlook PST-indeling.

Besparing op maat
Gebruikers kunnen de bestanden opslaan waar ze maar willen, zonder problemen. De applicatie ondersteunt het opslaan van bestanden op maat. Het staat gebruikers vrij om de bestanden met een willekeurige naam op te slaan. de applicatie weerhoudt gebruikers er niet van om de Outlook PST-bestanden op te slaan.

Hoogwaardige compatibiliteit
De applicatie is zeer compatibel en kan in elke Windows-versie worden gebruikt. Het biedt flexibiliteit om de applicatie te gebruiken. De applicatie heeft ook toegang tot elke versie van de Outlook PST-bestanden. Het maakt niet uit welke Windows-versie u gebruikt, de applicatie zal in elk ervan prima werken.

Slotverklaring
Probeer deze geweldige Datavare OST naar PST omzetter die ervoor zorgt dat al uw OST-bestanden soepel worden geconverteerd zonder enig probleem. De applicatie is goed geschikt voor gebruik door elke gebruiker. Het is een slimme beslissing om deze applicatie uit te proberen.
U kunt de proefversie van de applicatie downloaden om meer over de app te weten te komen. Bovendien beveiligt de applicatie al uw informatie. Probeer deze applicatie nu!

Meer informatie:- https://www.datavare.com/nl/ost-naar-pst-converteren.html

#ost naar pst converter tool #ost-bestand naar outlook pst-converter #ost naar pst conversie #import ost naar pst #converteer ost naar pst #export ost naar pst

Chan Vilas

1654774890

Ontdek enkele snelle manieren om IMAP OST-bestand te importeren naar O

MS Outlook is een van de meest gebruikte e-mailclients. Het is een geavanceerde en professionele tool. Het Microsoft-product heeft het vertrouwen gewonnen van bedrijven over de hele wereld door robuust gegevensbeheer en beveiliging te bieden. Als u Microsoft Outlook gebruikt, weet u wellicht dat het twee bestandsextensies ondersteunt. De ene is PST en de andere is OST. Deze bestanden kunnen e-mails, contacten, notities, berichten en dagboeken opslaan in submappen om gegevens te beheren. De geavanceerde zoekknop helpt om databases snel te filteren.

PST gebruikt POP-accounts om gegevens op te slaan. Het POP-protocol is een ouder e-mailprotocol. Het helpt om e-mails lokaal te downloaden en kan van de server worden verwijderd. Als uw MS Outlook POP gebruikt, worden de gegevens automatisch opgeslagen in de PST-bestandsextensie. OST maakt gebruik van IMAP Internet Message Protocol. Het is ook een zeer populair protocol dat wordt gebruikt door verschillende e-mailproviders zoals Exchange Accounts en Office 365. Als u het IMAP-protocol voor uw MS Outlook gebruikt, worden gegevens opgeslagen in de OST-bestandsextensie.

Download nu

Redenen om over te stappen van OST naar MS Outlook 2016 PST

Er zijn verschillende redenen die gebruikers aanmoedigen om over te schakelen van de OST-bestandsextensie naar MS Outlook PST. Hieronder staan ​​een paar redenen om PST boven OST te kiezen.

 • Als u een e-mail verwijdert uit een OST-bestand dat is geconfigureerd met Exchange Server, zal de verwijderde e-mail van OST automatisch dezelfde e-mail van de server verwijderen. In het geval van onbedoelde verwijdering of uw e-mails van OST kunnen ze voor altijd ontoegankelijk worden gemaakt.
 • Exchange-servers kunnen crashen door virusaanvallen, softwareproblemen of een slechte internetverbinding.
 • OST-bestanden kunnen corrupt raken als gebruikers IMAP proberen te openen op een ander systeem zonder IMAP-configuratie. Met de wijziging van de IMAP-locatie moeten gebruikers de locatie van het OST-bestand wijzigen.
 • PST-bestanden kunnen naar het lokale systeem worden verplaatst, terwijl OST-bestanden kunnen worden gesynchroniseerd met de server.
 • PST-bestanden kunnen automatisch worden geback-upt en hersteld, terwijl OST synchronisatie met de server vereist.

Oplossingen om te exporteren van IMAP OST naar MS Outlook 2016 PST

Ondanks de OST- en PST-bestandsextensies van MS Outlook ondersteunen ze elkaar niet. Gebruikers hebben geen rechtstreekse toegang tot OST-bestandsgegevens op PST. Conversie van OST naar Personal Storage Table is de enige manier. Handmatige en geautomatiseerde conversiefaciliteiten zijn beschikbaar. Handmatige conversie is geschikt als u beperkte bestanden hebt om te exporteren. Voor een groter aantal OST-bestanden is een geautomatiseerde conversie de beste oplossing.

Stap 1- Archiveer OST-databases naar PST - Handmatige conversie

Hieronder vindt u de te volgen stappen om OST-bestanden naar PST te archiveren.

 1. Open MS Outlook in de offline modus om het IMAP OST-bestand te openen.
 2. Ga naar het menu Bestand en kies Opties.
 3. Het opent het optievenster, ga naar de optie Geavanceerd en druk op Instellingen AutoArchiveren.
 4. Het opent het dialoogvenster AutoArchiveren. U kunt wijzigingen aanbrengen om recente bestanden te archiveren.
 5. Kies een uitvoerlocatie om het gearchiveerde PST-bestand op te slaan en druk op het tabblad OK.

Kopieer daarna het geëxporteerde bestand en sla het op naar het systeem waarop Outlook 2016 is geïnstalleerd. Om het recent gemaakte PST-bestand te verplaatsen, gebruikt u de Import/Export-functionaliteit van Outlook 2016.

Stap 2- Import/Exporteer PST naar Outlook 2016

 1. Open uw MS Outlook 2016 en klik op het tabblad Bestand
 2. Kies de optie Openen en exporteren en druk op het tabblad Importeren/Exporteren
 3. De wizard Importeren/Exporteren wordt geopend. Selecteer uit al uw gegeven opties de 'Importeren uit een ander programma of bestand' en druk op de knop Volgende
 4. Kies daarna de optie Outlook-gegevensbestand (.pst) en druk op de knop Volgende
 5. Navigeer door het recent gemaakte PST-bestand en kies de optie 'Duplicaten vervangen door geïmporteerde items' en druk op het tabblad Volgende
 6. Terwijl u het bestand selecteert, wordt het weergegeven in de sectie Outlook-gegevensbestand importeren. Vink de optie 'Items importeren in dezelfde map in' aan en druk op het tabblad Voltooien om het proces te beëindigen.

Dit is hoe de handmatige conversie-oplossing gegevens van OST naar Personal Storage Table zal overbrengen. Het proces is tijdrovend en vereist technische vaardigheid. Het conversieproces kan enige tijd duren als de bestandsgrootte groot is.

Geautomatiseerde conversieoplossing

De bovengenoemde handmatige aanpak is geschikt voor gebruikers die beperkte OST-bestanden hebben om naar PST te exporteren. Als je een heleboel OST-bestanden hebt en je wilt geen risico lopen op gegevensverlies, dan is conversie met een geautomatiseerde oplossing het beste idee om te overwegen. Spikevare OST naar PST Converter is een eenvoudige applicatie om gegevens over te dragen. Het hulpprogramma kan meerdere OST-bestanden naar PST exporteren, ongeacht de bestandsgrootte. Spikevare is een toonaangevende externe leverancier van MS Outlook-oplossingen en biedt al jaren een reeks tools.

Spikevare OST Converter is een alles-in-één keuze-app omdat het OST exporteert in Personal Storage, EML, EMLX, MBOX en HTML-bestandsextensie. Het is een compleet programma voor dataconversie. Het hulpprogramma is onafhankelijk voor de conversie van gegevens. Het vereist geen pre-installatie van MS Outlook.