Ambert Lency

Ambert Lency

1662023460

Top 100 Cryptocurrency investeringsfonde, du skal kende

I denne artikel vil du lære om, hvad en krypto-hedgefond er, hvordan du investerer den, og de Top 100 krypto-hedgefonde, du har brug for at vide.

Hvad er venturekapitalfonde?

Venturekapitalvirksomheder (VC) er investeringsforvaltningsselskaber, der er dedikeret til at finansiere lovende forretningsmuligheder for en bestemt mængde egenkapital. Med ekspertise i at opdage talentfulde iværksættere og udvikle forretningsinfrastruktur, indsamler VC'er ublu penge, oftest gennem private investorer.

Venturekapitalfirmaer spiller en væsentlig rolle som motorer til at forbinde ideer og forretningsmodeller med den nødvendige finansiering for at udvikle nye produkter og tjenester og nå nye målgrupper eller fællesskaber.

Typer af VC-finansiering

Selvom der er en vis variation i terminologien, genkender de fleste iværksættere og VC'er følgende opdeling i finansieringstyper og formål.

 • Pre-Seed: Indledende finansiering fra ikke-institutionelle investorer.
 • Seed : Første finansieringsfase, hvor en VC modtager en aktiepost.
 • Serie A : Udvidet udviklingsfinansiering for at styrke virksomhedens forretningsmodel.
 • Serie B : Yderligere finansiering for at skalere virksomhedsinfrastruktur og markedsrækkevidde.
 • Serie C : Dokumenteret track record retfærdiggør yderligere finansiering til fortsat vækst.
 • Serie D og E : Mindre hyppige og strategiske til at adressere forretningsvækstforløb.

Venturekapital vs Private Equity

Mens de fleste borgere, arbejdere og pensionister har en del af det offentlige aktiemarked, refererer private equity til aktieinvesteringer foretaget af privatpersoner og private equity-firmaer. Private equity styrer hele livscyklussen af ​​private aktiver, fra venturekapital og vækstkapital til styrede og gearede opkøb.

Venturekapital er en form for private equity med fokus på tidlige investeringsmuligheder; i mellemtiden er bemærkelsesværdige private equity-firmaer som Blackstone, KKR og Thoma Bravo kendt for opkøb efter børsnoteringen.

Hvordan fungerer VC-virksomheder?

VC-firmaer er ofte kommanditselskaber (LP) ledet af General Partners (GP'er) og består af et personale, der administrerer VC-fonden. Gennem et eksisterende eller nyt netværk af investorer kendt som Limited Partners (LP), kan VC-fonde rejse kapital til at investere i en generel eller domænespecifik portefølje af virksomheder.

 • At åbne døren for indflydelse udefra

Selvom finansiering lyder rart, kommer der mange startmareridt i tankerne. Når iværksættere accepterer VC-finansiering, opgiver de et vist niveau af kontrol over deres virksomheds nutid eller fremtid. Egenkapital er den mest åbenlyse omkostning at bære. Alligevel kan det med småt i VC-aftaler også betyde yderligere kontrol over en kommende bestyrelse, ledelse, forretningsmodel og mere.

VC'er er i sidste ende ansvarlige for deres praktiserende læger og LP'ers ønsker og er ikke bange for at træffe beslutninger til deres fordel. 

Der er et bredt spektrum af, hvor aktive partnere er i at vejlede eller administrere deres investeringer. Da VC'er ønsker, at deres investeringer skal lykkes, kan praktiske partnere spørge mange af deres investerede virksomheder. Stiftere og startup-ledere kan ofte mærke temperaturen og trykket stige.

Sådan får du en finansieringsrunde

At lande en finansieringsrunde er ingen nem opgave og kan tage måneder, hvis ikke år, at opnå.

Forretningsmodel:

Forretningsmodeller har længe været hjørnestenen i at profilere en virksomhed kommercielt. Ved at opregne grundlæggende forretningskomponenter som kernedrift, produkter og tjenester, finansiering og indtægtskilder kan startup-ledere kommunikere deres strategiske plan for lancering og vækst af en virksomhed i et enkelt dokument eller præsentation.

Virksomhedsdata:

Data er konge, og VC'er har kun en iværksætters ord at stole på uden dem. Med data, der giver indsigt i salg, KPI'er og vækstrater, kan startup-ledere begrunde deres finansiering med pålidelige datapunkter. Med en høj fejlrate er startups med eksisterende forretningsmålinger at citere i en overlegen position til at tjene penge.

Netværk:

Selvom en enestående forretningsmodel og data ikke kan skade, betyder de lidt uden adgang til potentiel finansiering. Lokale finansieringsmuligheder og acceleratorprogrammer er praktiske metoder til indledende finansiering for startups. Samtidig vil det at nå virksomheder som ovenstående betyde eksisterende forbindelser eller vedholdenhed oven i en jernbeklædt forretningsplan.

Med en omfattende VC-tilstedeværelse fordelt på Silicon Valley og New York er det ingen overraskelse, at iværksættere hælder til at starte deres virksomheder på disse steder. Med nærhed til flere finansieringspartnere er mulighederne for at nå og tjene finansiering mere tilgængelige.

Timing:

Timing er afgørende for markedssucces i det konkurrenceprægede landskab, især inden for det stadigt udviklende it-økosystem. Go-to-market-strategier er en væsentlig indikator for investeringspotentiale, og timingen af ​​en virksomheds finansieringsforslag eller lancering kan og gør forskellen. VC'er søger de mest innovative og nye muligheder med den sjældne mulighed for et unikt spin på traditionelle løsninger.

Topbørser til handel med token-mønter. Følg instruktionerne og tjen ubegrænsede penge

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.io


Top 100 Crypto Venture Capital Funds

Lad os nu se nogle af de bemærkelsesværdige VC-fonde i cryptocurrency-industrien, der investerer i fremtiden: 

 NavnBeskrivelseLink
1Coinbase VenturesCoinbase Ventures er et amerikansk VC-firma, der blev grundlagt i 2018 og er i øjeblikket baseret i San Francisco, Californien, USA. Som investeringsarm af den digitale aktivbørs Coinbase bør det ikke komme som nogen overraskelse, at virksomheden er meget aktiv som en kryptostartup VC. 

Coinbase Ventures har foretaget i alt 130 investeringer i nye blockchain- og cryptocurrency-startups.
Internet side
2Binance Labs
Binance Labs tilhører Binance, endnu en berømt centraliseret udveksling. 

Binance Labs udnytter Binance DEX til at investere i nye kryptoprojekter, og dets portefølje inkluderer blandt andet andel i Terra, Moonbeam og Coin98.
Internet side
3Huobi CapitalHuobi Capital er Huobi Groups investeringsarm, der udelukkende fokuserer på ventures og projekter relateret til blockchain-teknologi, digital valuta og kryptoaktiver. Blockchain er ikke kun en innovativ teknologi, men også et forstyrrende værktøj til social transformation.Internet side
4Jump CryptoJump Crypto er investeringsarmen i Jump Trading, en anden kryptohandelsfond med kontorer i Europa, Asien og Nordamerika. Jump Crypto har aktier i Solana, Terra, Wormhole, Fantom og mange andre projekter.Internet side
5a16ZAndreessen Horowitz (a16z) er en USA-baseret venturekapital grundlagt i 2009 af to medstiftere, Marc Andreessen og Ben Horowitz, som tog fonden efter deres navn. I de tidlige dage investerede a16z beslutsomt i startups i de tidlige stadier med dristige teknologiideer.

Udover at investere i krypto i de sidste par år, omfatter a16z's investeringer spil, sociale medier, uddannelse, IT osv. I august 2021 blev a16z rapporteret at administrere $18,8 mia. i aktiver (ikke kun kryptoaktiver).
 
Internet side
6Alameda ResearchAlameda Research er en krypto-hedgefond grundlagt af FTX-grundlægger Sam Bankman-Fried og nu ledet af Sam Trabucco. Det har også aktier i de fleste vigtige blockchains og blockchain-baserede virksomheder. Internet side
7Genblock CapitalGenblock Capital har været involveret i blockchain-området siden begyndelsen af ​​2017 og er en VC-fond med fokus på decentral finansiering og metaverset. Nogle af dets vigtigste spilorienterede investeringer inkluderer Aurory, Efinity og Bloktopia.
 
Internet side
8Animoca BrandsAnimoca Brands er en af ​​de førende inden for metaverse VC-virksomheder og blev rangeret på Financial Times liste over højvækstvirksomheder i Asien-Stillehavsområdet i 2021. 

Det har investeringer i flere betydelige metaverse og NFT-relaterede projekter som The Sandbox, Axie Infinity, OpenSea, Dapper Labs og flere andre.
Internet side
93AC - Three Arrows CapitalThree Arrows Capital blev grundlagt i 2012 af Su Zhu og Kyle Davies og betragtes som en af ​​de bedste hedgefonde og markedsskabere i rummet. 3AC har aktier i flere store blockchains som Ethereum, Avalanche, Bitcoin, Polkadot, Terra, Solana og mange andre.

Det har også investeringer på tværs af flere DeFi- og GameFi-projekter som Axie Infinity, Aave og utallige andre. 3AC investerer også i aktiebaserede blockchain-projekter. Fonden har f.eks. aktier i BlockFi, Deribit og Starkware.
Internet side
10Galaxy Capital FundGalaxy Digital er en diversificeret finansiel service- og investeringsforvaltningsinnovator i sektoren for digitale aktiver, kryptovaluta og blockchain-teknologi.Internet side
11MetapurseMetapurse er en NFT-investeringsfond og produktionsstudie, der har specialiseret sig i at identificere projekter i tidlige stadier på tværs af blockchain-infrastruktur, finans, kunst, unikke samleobjekter og virtuel ejendom. Det har investeringer i Decentraland og Nifty Gateway.
 
Internet side
12ConsenSys VenturesFra nummer ti har vi ConsenSys Ventures baseret i San Francisco, Californien. ConsenSys Ventures blev grundlagt i 2016 og er investeringsarmen for blockchain-softwareteknologivirksomheden ConsenSys, det samme firma, der udviklede den populære Ethereum-baserede MetaMask-pung.

ConsenSys foretager 32 investeringer i blockchain-startups. 
Internet side
13MulticoinMulticoin er et "afhandlingsdrevet investeringsfirma, der investerer i kryptovalutaer, tokens og blockchain-virksomheder." Det er en krypto-native fond, der deltager i staking, likvideringer og andre kryptooperationer. Dens portefølje omfatter aktier i Audius, Arweave og Near Protocol.Internet side
14Solidity VenturesSolidity Ventures er et investeringsselskab, der investerer i en åben og decentral teknologiplatform.Internet side
15Coingecko VenturesCoinGecko Ventures er CoinGeckos venturearm, hvor vi investerer i banebrydende blockchain-virksomheder med store ambitioner om at bygge fremtidens finans.Internet side
16Polychain CapitalPolychain investerer i protokoller og virksomheder i blockchain-området, hvilket fremmer den globale adoption af kryptovalutaer.
 
Internet side
17Winklevoss CapitalMåske en af ​​de ældste i spillet, Winklevoss Capital er et amerikansk VC-firma, født af Winklevoss-brødrene i 2012. Mens firmaet hovedsageligt opererer fra sit New York-kontor i USA, leverer det seed-finansiering og infrastruktur til startups i de tidlige stadier.

Winklevoss har foretaget i alt 123 investeringer i nye virksomheder. I virksomhedens handelshistorie har den trukket sig fra 23 af disse stillinger. '
Internet side
18Dragonfly CapitalEt grænseoverskridende cryptoasset-investeringsselskab. Dragonfly Capital Partners investerer i og støtter de lovende muligheder i kryptoaktivklassen.Internet side
19122 West122WEST er et venturekapitalfirma med fokus på tidlige internet- og softwareinvesteringer i San Francisco Bay Area.
 
Internet side
20Pantera CapitalPantera Capital blev oprindeligt grundlagt i 2003 som et kapitalforvaltningsselskab med base i Menlo Park, Californien. Det lancerede dog efterfølgende, hvad det hævdede at være den første investeringsfond med fokus på Bitcoin i 2013. 

Pantera Capital har administreret mindst fem investeringsfonde, investering 145 startups, hvoraf 15 har trukket sig ud af.
Internet side
21Pluto Digital VenturesPluto Digital PLC (Pluto) er en kryptoteknologi- og driftsvirksomhed, der gør Web 3.0 Decentralized Finance (DeFi) mere tilgængelig for alle.

Pluto gør DeFi tilgængelig for alle gennem produkter og tjenester skabt af Plutos softwareudvikling Labs-division, nye udbyttelandbrugsstrategier gennem Plutos Yield-division og samarbejder med nye DeFi-projekter og NFT-metaverset gennem Plutos Ventures-division.
Internet side
22RRE VenturesGrundlagt af Jim Robinson og Stuart Ellman i 1994, længe før lanceringen af ​​Bitcoin (den første almindelige kryptovaluta), er RRE Ventures et amerikansk VC-firma med hovedkontor i New York. 

Forud for sit indtog i kryptoaktivklasser og opstartsfinansiering var det amerikanske VC-firma kendt for at investere i en bred vifte af virksomheder, der opererede på tværs af forskellige nye sektorer, herunder software, internet, kommunikation, rumfart, robotteknologi, 3D-print og finansielle tjenester blandt andre .

Som en tophund i VC-branchen investerer RRE også på det tidlige seedstadium, serie A og serie B-runder. For nylig har firmaet foretaget en betydelig investering i kryptoområdet, der klassificerer det som en kryptostartup-venturekapital.

Siden starten har RRE Ventures administreret i alt ni investeringsfonde og har støttet i alt 567 projekter på tværs af forskellige faser. I øjeblikket har det næsten tre årtier gamle VC-firma med succes afsluttet i alt 111 projekter.
Internet side
23Boost VCBoost VC er et amerikansk venturekapitalfirma med erfaring i crypto startup VC. Virksomheden blev grundlagt i 2012 og har i øjeblikket hovedkvarter i San Mateo, Californien, USA. Virksomheden investerer i nye startups to gange om året og yder anden assistance såsom mentorordninger og kontorlokaler for at hjælpe disse virksomheder med at vokse.

Siden VC-firmaet blev grundlagt for 10 år siden, har det forvaltet en række investeringsfonde, hvilket har givet det mulighed for at foretage 253 investeringer i den tid. Af disse investeringer har selskabet på nuværende tidspunkt gået ud af 25 af disse investeringer.
Internet side
24Republic Labs CapitalRepublic Capital blev etableret i januar 2019. Er en investeringsrådgivning i vækststadiet med fokus på rentabilitet og robusthed. Republic Labs arbejder med enkeltpersoner med høj nettoværdi og familiekontorer for at syndikere investeringsmuligheder.Internet side
251 ConfirmationGrundlagt af Nick Tomaino og støttet af enkeltpersoner som Peter Thiel, Marc Andreessen og Mark Cuban og institutioner som Horsley Bridge og Runa Capital, er 1confirmation en venturefond, der støtter exceptionelle grundlæggere, der giver næring til decentraliseringen af ​​nettet og samfundet.Internet side
26MetaStable CapitalMetaStable Capital er et amerikansk investeringsfirma, der blev grundlagt i 2014 og er i øjeblikket baseret i San Francisco, Californien, USA. Virksomheden administrerer kryptoaktivfonde og søger at videreudvikle værdien og omdømmet af blockchain som et koncept over hele verden.

Siden virksomheden blev grundlagt for syv år siden, har den administreret en enkelt investeringsfond, og den har brugt pengene fra denne fond til at foretage 21 investeringer i blockchain- og cryptocurrency-startups. På nuværende tidspunkt har selskabet ikke foretaget en exit fra nogen af ​​sine investeringer.
 
Internet side
27Longhash VenturesLongHash Ventures er en global blockchain-accelerator og venturekapitalfond. Vi søger økonomisk afkast gennem ventureopbygning og investering i blockchain-start-ups på et tidligt stadium, med en mission om at aktivere Web 3.0 blockchain-økonomien.Internet side
28KR1KR1 er et VC-firma, der blev grundlagt i 2016 og er i øjeblikket baseret i Douglas på Isle of Man. Virksomheden har en bemærkelsesværdig tilstedeværelse i Europa, når det kommer til at investere i digitale aktiver og blockchain-netværk. Virksomheden har været kendt for sine tendenser til at investere i krypto-startups.

Siden virksomheden blev etableret i 2016, har den foretaget i alt 29 investeringer i nye startups. Selskabet har på nuværende tidspunkt ikke foretaget en exit fra nogen af ​​disse investeringer.
Internet side
29Craft VenturesCraft Ventures er et amerikansk VC-firma, der blev grundlagt for fire år siden og i øjeblikket er baseret i San Francisco, Californien, USA. Virksomheden leverer tidligt stadie VC-finansiering til en række forskellige teknologistartups, herunder at levere kryptostartup VC. Disse midler har givet virksomheden mulighed for at foretage 158 investeringer i voksende startups. Internet side
30Amentum CapitalAmentum-fonden er en hybrid hedge/vc-virksomhed af blockchain-baserede, digitale aktiver og associerede virksomheder i økosystemet. Ud over standardinvesteringer er amentum-teamet tilgængeligt for projektrådgivningsmuligheder for visse teams, efter en fremragende track record med succesfuld rådgivning via generelle partnere.Internet side
31Arrington CapitalArrington XRP Capital er en multi-strategi hedgefond, der er specialiseret i tidlige ventures og de offentlige markeder. Arrington Algorand Growth Fund er en økosystemfond, der investerer og inkuberer projekter i Algorand-økosystemet. Arrington Moonbeam Growth Fund er en økosystemfond, der investerer og inkuberer projekter i Moonbeam-økosystemet.Internet side
32Digital Currency GroupDigital Currency Group er et amerikansk VC-firma, der blev grundlagt i 2011 og i øjeblikket er baseret i New York, USA. Der er ingen tvivl om virksomhedens status som en crypto startup VC, da den investerer og yder støtte til virksomheder inden for kryptovaluta og blockchain områder. Virksomheder kan drage fordel af dets omfattende netværk og adgang til branchespecifik support. I alt 235 investeringer og har desuden opkøbt yderligere to virksomheder. Internet side
33AstratumAstratum er en tværfaglig one-stop-shop, specialiseret i blockchain-baserede forretningsmodeller og registreret som GmbH (svarende til en LLC) i Baar, Schweiz (Cryptovalley).

Siden 2014 sin egen forskning i blockchain og kryptoøkonomi, som hjalp med at indsamle dyb indsigt i blockchain-projekter verden over. 
Internet side
34Fenbushi CapitalFenbushi Capital er det første og mest aktive blockchain-fokuserede venturekapitalfirma i Asien. Grundlagt i Shanghai i 2015 af veteraner på tværs af både blockchain og traditionelle finansielle industrier, har det til dato støttet over 60 førende projekter på tværs af 4 kontinenter, der udnytter blockchain-teknologi til at omforme utallige industrier såsom finans, sundhedspleje, forsyningskæde og forbrugsvarer. Internet side
358 Decimal Capital8 Decimal Capital er et amerikansk VC-firma, der blev grundlagt for fire år siden og i øjeblikket er baseret i San Francisco, Californien, USA. Virksomheden leverer crypto startup VC på tværs af en række forskellige finansieringsstadier og metoder, herunder ICO'er og deres ekspertsupport sikrer, at deres startups har den bedst mulige chance for at få succes.

Siden virksomheden blev stiftet for fire år siden, har den forvaltet en eneste investeringsfond. Brugen af ​​denne fond har givet selskabet mulighed for at foretage i alt 43 investeringer. 
Internet side
36Dekrypt CapitalDekrypt Capital er et amerikansk VC-firma, der blev grundlagt i 2017 og i øjeblikket er baseret i Berkeley, Californien, USA. Virksomheden fokuserer sin investeringsindsats på cryptocurrency-startups og yder tidlig finansiering for at hjælpe disse virksomheder med at vokse og nå deres fulde potentiale.

Denne fond har givet virksomheden mulighed for at foretage en serie på 12 investeringer i blockchain-startups. 
Internet side
37Polychain CapitalPolychain er en VC med fokus på blockchain-baserede digitale aktiver. 

Dets mest bemærkelsesværdige investeringer er i Acala, Celo og dYdX.
Internet side
38AU21 CapitalAU21 Capital blev grundlagt i 2017 og er et venturekapitalfirma med base i San Francisco, Californien. Firmaet søger at investere i virksomheder, der opererer i blockchain- og kunstig intelligens-sektoren.
 
Internet side
39Ascensive AssetsAscensive Assets er et venture-firma i startfasen, der investerer i blockchain-aktiverede virksomheder på tværs af hele spektret af web3.Internet side
40A195 CaptialA195 er et visionsdrevet firma, der leverer kapital globalt til tidlige stadier af blockchain, kryptovaluta og tokeniserede digitale aktiver.Internet side
41Alphabit FundAlphabit Fund er en aktivt forvaltet investeringsfond for kryptovalutaer og digitale aktiver. Dens mål er at slå Bitcoins ydeevne på et risikojusteret grundlag.
 
Internet side
42Blockchain CapitalBlockchain Capital er et førende venture-firma i blockchain-industrien. Har foretaget over 125 investeringer i virksomheder og protokoller i sektoren på tværs af forskellige stadier, geografier og aktivtyper.Internet side
43Blockwall CapitalBlockwall Capital er et afhandlingsdrevet, sektorfokuseret og uafhængigt blockchain-investeringsfirma, der finansierer udviklingen af ​​Web 3.0 og decentraliserede teknologier.Internet side
44X21 DigitalX21 Digital er et Blockchain-rådgivnings- og investeringsfirma dedikeret til at hjælpe primært blockchain-startups med at accelerere deres vækst og eksponering i branchen. Internet side
45BonFire VCBonfire Ventures fører seed-runder for talentfulde grundlæggere, der bygger den næste generation af softwaregiganter.Internet side
46White Star CapitalWhite Star Capital er en global multi-stage investeringsplatform bygget af et team af grundlæggere, investorer og operatører med en track record for at komme ind på kryptomarkeder.Internet side
47BlocktowerBlockTower er et institutionelt investeringsselskab, der anvender professionel handel, ventureinvesteringer, kreditgarantier og porteføljestyring til digitale og traditionelle aktiver.
 
Internet side
48Vandetta CapitalVendetta Capital har samlet et tværfagligt team, der har enorm erfaring, der spænder fra investering, porteføljestyring og kapitalmarkeder til marketing og blockchain-teknologi. 

Vendetta investerer i, leder og hjælper projekter med at accelerere udviklingen af ​​nye løsninger til at løse kernespørgsmålene skalerbarhed, privatliv og interoperabilitet for decentraliserede protokoller og applikationer.
Internet side
49Variant VCVariant er en tidlig fond, der investerer i web3.Internet side
50Bitscale CapitalBitscale Capital blev grundlagt i 2018 og er et venturekapitalfirma baseret i Schweiz. Firmaet søger at investere i virksomheder i seed-fase, tidlige og senere stadier. Firmaet foretrækker at investere i big data, kryptovaluta, cybersikkerhed, tingenes internet, fintech og teknologisektorerne.
 
Internet side
51CoinfundGrundlagt i 2015 og med hovedkontor i New York City og Miami, har CoinFund udviklet en kombineret venture-, væske- og kryptostrategi for at vokse med et stadigt skiftende økosystem. 

Denne multi-strategiske tilgang betyder, at CoinFund investerer i trends tidligt og i vigtige knudepunkter, da blockchain-teknologi konvergerer med den almindelige verden.
Internet side
52Union Square VenturesUnion Square Ventures er et afhandlingsdrevet venturekapitalfirma. Siden 2003 har jeg investeret i over 100 virksomheder, der bruger internettets magt til at omforme markeder.Internet side
53Bixin VenturesBixin Ventures investerer i tidlige infrastrukturprojekter, der dyrker og faciliterer massevedtagelse af åben finansiering gennem tilladelsesløse og decentraliserede netværk.Internet side
54CoinixCoinIX administrerer en portefølje af kryptovalutaer og aktiver. Investeringsfokus for ventureinvesteringer er Europa og med et stærkt fokus på virksomheder, der anvender distribuerede ledger-teknologier.Internet side
55TRGCTRGC er en digital aktivfond med fokus på investering Digital Assets, Web 3.0 og Blockchain Infrastructure. Evnen til at sætte værdi på et spirende økosystem af blockchain-protokoller og applikationslag præsenterer en eksponentiel investeringsmulighed, der ikke kommer særlig ofte. Internet side
56Continue CapitalContinue Capital udmærker sig i investeringer i digital valuta Startups, Private Equity og HFT-fonde, med fokus på strategiske sektorer, herunder Blockchain-industrien, innovativ videnskab og teknologier. Vi fortsætter med at investere i banebrydende teknologier. Internet side
57Collider VCCollider Ventures er en tidlig fase venturekapital blockchain & cryptocurrency fondInternet side
58TVP FundVenturekapitalfirma fra Austin, Texas, grundlagt i 2016. Er et Austin-baseret venturekapitalfirma, der fokuserer på at investere i højtekniske startups og startups i tidlige stadier i tre kerneteknologidomæner: Bitcoin-Native Technologies, Applied Artificial Intelligence og Sikkerhed og Privatlivsteknologier.Internet side
59Coinstone CapitalCoinstone Capital er et boutique-rådgivningsfirma for digitale aktiver.Internet side
60Signum CapitalSignum Capital er et Singapore-baseret firma, der udelukkende rådgiver i Blockchain-aktiverede virksomheder.Internet side
61Tally CapitalInvestering i broer, veje og tunneler i blockchain-økosystemet.Internet side
62Chainfund CapitalChainfund Capital er en Global FinTech-fond, der investerer i den næste generation af finansiel teknologi. Det har foretaget 30 investeringer i forskere, der tackler problemer på tværs af skalerbarhed, privatliv og formel verifikation. Chainfund støtter sine porteføljevirksomheder med et acceleratorprogram til at skalere deres teknologi til millioner af brugere.

Baseret i San Francisco, Californien.
Internet side
63SequoiaSequoia Capital er et amerikansk venturekapitalfirma. Firmaet har hovedkontor i Menlo Park, Californien og er specialiseret i investeringer i seed-stadier, tidlige stadier og vækststadier i private virksomheder på tværs af teknologisektorer.Internet side
64Castle Island VCDe er et venturekapitalfirma, der udelukkende fokuserer på offentlige blockchains. De investerer i infrastruktur- og applikationsvirksomheder, der vil gøre det muligt for disse transformative protokoller at drive tjenester til den næste milliard brugere.Internet side
65Dalma CapitalDalma Capital er en prisvindende global alternativ investeringsplatform, fondsforvalter og accelerator til alfagenerering med en iboende fordel i nye investeringsstrategier og -markeder.Internet side
66LD CapitalLD Capital er en af ​​Asiens tidligste organisationer, der fokuserer på værdiinvestering i blockchain-området. På grund af industrielle ressourcefordele og professionelle investeringsforskningshold har LD Capital successivt opdaget og investeret i projekter som Qtum, Vechain og Eos, som alle opnåede over 100 gange afkast.Internet side
67Sino Global CapitalSino Global Capital er et internationalt krypto-native venture-firma grundlagt i 2015. Sino leverer strategiske investeringer til klassens bedste virksomheder, der flytter blockchain og digitale aktivers økosystemer fremad og derefter hjælper dem med at trives på det asiatiske marked.Internet side
68DHVCDHVC er et venturekapitalfirma med base i Palo Alto, Californien. DHVC investerer i AI-, Bio-, Crypto- og Consumer-sektorerne. Internet side
69Slow VenturesSlow Ventures er en tidlig fase fokuseret venturekapitalvirksomhed fra Social Networking til Consumer Brands til SaaS og Crypto. Baseret fra San Francisco og Boston.Internet side
70DTC CapitalDTC Capital er en Fundamentals Crypto Investment Fund.Internet side
71DeFi CapitalDeFi Capital er en decentraliseret finans investeringsfond.Internet side
72SW CapitalSW Capital Pvt. Ltd er en finansiel virksomhed, etableret i 1995.Internet side
73Signia VenturesSignia Venture Partners er en tidlig fase fond dedikeret til at hjælpe passionerede iværksættere med at realisere deres vision og opbygge slagkraftige virksomheder i høj vækst. 

Invester mellem 500.000 USD og 3 mio. USD for en indledende investering på tværs af en bred vifte af teknologivirksomheder, herunder inden for markedspladser, e-handel, spil, forbrugermobil, virtual reality, virksomhedsteknologi, big data og sikkerhed.
Internet side
74Delphi DigitalEt forskningsdrevet firma dedikeret til at fremme forståelsen og udviklingen af ​​det voksende marked for digitale aktiver.Internet side
75Divergence VCDivergence VC – Crypto Operator Fund.Internet side
76Electric CapitalElectric Capital er et kryptoaktiveringsforvaltningsfirma. Virksomheden investerer i tokens, der er programmerbare penge, og investerer i både likvide og illikvide tokens, der er nye lagre af værdi og rodfæstet i ny teknologi. Electric Capital er startet af teknologiiværksættere, ingeniører og succesrige investorer. 

De har investeret personligt i kryptovalutaer siden 2013 og troede tidligt på Bitcoin, Ethereum og Monero. Før Electric
Internet side
77EdenblockEden Block er et privat, uafhængigt, forskningscentreret investeringsmiddel dedikeret til at berige de miljøer, der udgør den nye iteration af internettet: web3.0. Fokuseret på Blockchain, kunstig intelligens og cybersikkerhed

Eden Block fortsætter med at støtte verdens mest formidable teams, og går i spidsen for konkret udvikling og grundlæggende forretningsapplikationer.
Internet side
78eFounderseFounders er et startup-studie. Siden 2011 lanceret 28 virksomheder, og har inspireret til nye måder at arbejde på. 

Sammen med iværksættere gør vi unikke ideer til succesrige virksomheder. Vores motto? Vi bygger fremtidens arbejde!
Internet side
79Signature VenturesSignature Ventures blev grundlagt i 2019 og er en venturekapitalfond med base i Berlin og München, Tyskland. Firmaet fokuserer på aktieinvesteringer i startups i de tidlige stadier. Firmaet følger en forskningsdrevet tilgang og har adgang til et omfattende økosystem, der forbinder vigtige Blockchain-industriaktører, VC'er, virksomheder og akademikere.
 
Internet side
80Scalar CapitalScalar Capital er en hedgefondsvirksomhed med speciale i kryptoaktiver. Virksomheden blev grundlagt i 2017 og har hovedkontor i San Francisco, Californien, USA.Internet side
81Fabric VenturesFabric er en venture-bidragyder, der bygger og bakker op om de dristigeste ideer i Web 3 for at skabe en mere retfærdig, produktiv og bæredygtig økonomi - en åben økonomi.Internet side
82Framework VenturesDe er et hold af teknologer, forskere og investorer, der køber aktiver af, som bygger til og som deltager i åbne kryptonetværk. 

I sin kerne er Framework en teknologivirksomhed, der bygger produkter og tjenester til at understøtte de åbne blockchain-netværk, som de investerer i. Framework blev startet i 2019.
Internet side
83Greenfield OneGreenfield One er et tidligt stadium af krypto- og blockchain-venturekapitalfirma. Langsigtede væddemål på tidlige udviklerteams, der bygger hen imod en åben, decentraliseret og mere robust arkitektur af morgendagens web.Internet side
84Robot VenturesRobot Ventures er en (præ-)seed investor i exceptionelle fintech- og blockchain-virksomheder ledet af grundlæggere med store ambitionerInternet side
85GBICGBIC (Global Blockchain Innovative Capital) er en multi-strategi kryptofond. En global fond, der fremmer udvikling, acceleration og lancering af blockchain-projekter.Internet side
86Hack VCHack VC er et tidligt venturekapitalfirma, der investerer i kryptovaluta, fintech og markedspladser. Virksomheden blev grundlagt i 2017 og har hovedkontor i San Francisco, Californien, USA.Internet side
87Hashkey CapitalHashkey de tilbyder investeringsmuligheder og løsninger til institutioner, familiekontorer, fonde og professionelle akkrediterede investorer på tværs af det digitale aktiv og blockchain-økosystemet.Internet side
88Petrock CapitalPetrock Capital er et venturefirma, der investerer i banebrydende blockchain-teknologier, lige fra banebrydende Web 3.0-infrastruktur til degenereret uortodokse koncepter.Internet side
89Ideo CoLabIDEO CoLab Ventures investerer i tidlige distribuerede webstartups og co-create med dem for at sende nye produkter og protokoller.Internet side
90Interchain VenturesInterchain Ventures arbejder i erhvervs- og investeringsbranchen. De er lavet af iværksættere, investorer og influencers, der investerer i kommende blockchain-teknologier. ​De leder konstant efter ambitiøse og visionære partnere med drive og fleksibilitet til at tage deres virksomhed til næste niveau. Investering i projekter, hvor tokenet har funktionelle hjælpeprogrammer i sit netværk.Internet side
91Jump TradingJump Crypto bygger mod den næste grænse inden for kryptoinfrastruktur.Internet side
92LemniscapLemniscap er et tidligt investeringsselskab med speciale i investeringer i nye kryptoaktiver.Internet side
93Prota VenturesVi er venturebyggere og investorer. Smedet fra årtiers forretningsidéer, validering og udførelse investerer vores team af erfarne operatører både tid og kapital i nye ventures.Internet side
94M31 CapitalM31 Capital er et private equity-investeringsselskab, der investerer i offentlige og private ejendomsmarkeder.Internet side
95Monday CapitalMonday Capital – En fond bygget af ingeniører. For ambitiøse stiftere, der elsker mandage, fordi de elsker det, de laver. Venturekapital med fokus på Blockchain, AI og VRInternet side
96Mosaic VenturesMosaic Ventures er et venturekapitalfirma i Silicon Valley-stil med base i London, fokuseret på serie A. De investerer en fond på 150 millioner dollars i at stifte teams, der grundlæggende omformer store markeder.Internet side
97Placeholder VCPlaceholder er et venturekapitalfirma, der investerer i åbne blockchain-netværk og Web3-tjenester.Internet side
98Mythos CapitalMythos Capital er et investeringsselskab, der besidder kryptoaktiver og servicerer kryptonetværk.Internet side
99Metacartel VentureMetaCartel er et økosystem af skabere og operatører, der bygger decentrale applikationer (DApps)Internet side
100Moonrock CapitalMoonrock Capital er et Blockchain-rådgivnings- og investeringspartnerskab baseret i London og Hamborg. Internet side
101Outlier VenturesAcceleration the Open Metaverse siden 2014. Vi investerer i skabere, der bygger "The Open Metaverse", en afhandling og en playbook, der skitserer fremtiden for frihed og retfærdig økonomi i digitale miljøer.Internet side
102Master VenturesMaster Ventures er et blockchain-fokuseret Venture Studio, der bygger den næste generation af infrastrukturvirksomheder for at drive blockchain-adoption.Internet side
103Nil FoundationNEO Global Capital er det strategiske investeringsmiddel NEO-fonden og en af ​​de største institutionelle ejere af kryptovalutaer. Det blev grundlagt i 2017 og er baseret i Singapore.Internet side
104Oyster VCOyster Ventures er et venturekapitalfirma, der investerer i usædvanlige teknologivirksomheder med nye grænser. De retter sig mod virksomheder, der bringer likviditet og effektivitet til forældede industrier, virksomheder, der muliggør globalisering, med gearing til massiv skalering. Det har også specialiseret sig i tidlige investeringer i startups inden for fintech, med fokus på blockchain, krypto, e-handel, markedsplads, kunstig intelligens, fintech, medieteknologi og SaaS-virksomheder.

Oyster Ventures blev grundlagt i 2016 og har hovedkontor i San Francisco, Californien, USA.
Internet side

Resumé

I løbet af de sidste par år, efterhånden som krypto vandt mainstream-adoption, fortsatte venturekapitalinvesteringer i sektoren også med at stige til nye niveauer, hvor 7 % af al global VC-finansiering gik til krypto i 2022.

Læs mere: Hvordan man tjener penge med affiliate programmer for kryptoudveksling

Jeg håber, at denne artikel vil hjælpe dig. Glem ikke at efterlade et like, kommentere og dele det med andre. Tak skal du have!

What is GEEK

Buddha Community

Top 100 Cryptocurrency investeringsfonde, du skal kende
hasho gen

hasho gen

1605692123

Top Cryptocurrency 2020

Top Cryptocurrency 2020

Generally the cryptocurrency is broadly defined as virtual or digital money which takes the form of tokens or coins. In addition the field of cryptocurrencies has expanded dramatically since bitcoin was launched over a decade ago, and the next great digital token might be released, for all anyone in the crypto community knows.

Interestingly the Bitcoin continues to lead the pack of cryptocurrencies, in terms of market capitalization, user base, and familiarity. The virtual currencies such as Ethereum and XRP, which are being used more for enterprise solutions, have also become reputed. Mostly there are some altcoins are being endorsed for superior or advanced features vis-à-vis bitcoins. It is always discussed about Bitcoin trading platform.

It is enumerated that Ethereum and Litecoin are the most stable Bitcoin alternatives, but there are more than 4,400 cryptocurrencies traded today. Amazingly the Ethereum is a cryptocurrency that works similarly to Bitcoin. They also primarily utilize the same Blockchain system to track the currency’s value and owners around the globe. It was launched in 2015 which is the most successful alternative to Bitcoin. Also the popular Litecoin was released in October 2011 and effectively works on a nearly identical system to Bitcoin. It is another of the more stable and well-known cryptocurrencies.

You can also come across other currencies comprises Monero, Ripple, YbCoin, Dogecoin, Dash, MaidSafeCoin, Lisk, Storjcoin X, SiaCoin, and Counterparty, but they all hold a far lower market value than Bitcoin, Ethereum, and Litecoin.

Like similar with the stock market, users would require a crystal ball to answer this question for sure, but many skeptics say Bitcoin might be past its peak. There are immense fans of digital currencies say Bitcoin could go to $1 million within the next few years. The mass growth of Bitcoin trading platform has been rising.

If users are new to the trading game, cryptocurrencies are digital currencies that can be professionally used for some online money transfers and purchases and a few rare offline purchases. Eventually Bitcoin is the most noteworthy cryptocurrency, but it is not alone in this new global frontier.

Which is the best Cryptocurrency exchange software development company?

It is without any doubt the Hashogen Technologies is a popular motivated cryptocurrency exchange software development company with a team of skilful resources. Their key motto of us is to offer technology-driven services at an affordable cost without compromising the quality. One can also witness quality Bitcoin Exchange Script, Cryptocurrency Exchange script and Cryptocurrency exchange software from Hashogen Technologies.

Demo links: http://exchange.consummo.com/

Click here Get Knew About Hashogen >> https://www.hashogen.com
Contact Us Whatsapp: +91 9551963333
Telegram: https://t.me/hashogen
Skype: skype:live:.cid.8410342345cd3d09?chat
Email: hello@hashogen.com

#top cryptocurrency 2020 #top 10 cryptocurrency exchange #best top 10 cryptocurrency #cryptocurrencyexchange #cryptocurrency exchange software #trending

Mike doctor

Mike doctor

1624230000

TOP 10 Cryptocurrency to Buy in 2021 (HIGH GROWTH)

In this video, we’re going over the top 10 crypto to invest in for 2021! I’ll go through the extended price history, a brief overview of each coin, and cost analysis. These are the best crypto to buy now!
I’ve done the research, and unfortunately there are hundreds/thousands of bad coins out there. In my opinion, the crypto on this list are reputable, more popular, and better long time holds than many other coins out there. I’ll do a walkthrough of each cryptocurrency and go through the stats. Some of the coins on the list are popular ones liked Bitcoin and Ethereum, and others are much less common like Thorchain (RUNE).

Crypto is definitely a risky investment so please invest at your own risk - I am not a financial advisor so this video should be taken for entertainment purposes only. Do your own due diligence before investing in anything - and I recommend doing an additional hour of research per coin or stock that you are considering.
📺 The video in this post was made by Charlie Chang
The origin of the article: https://www.youtube.com/watch?v=-zzQIeZkU6s
🔺 DISCLAIMER: The article is for information sharing. The content of this video is solely the opinions of the speaker who is not a licensed financial advisor or registered investment advisor. Not investment advice or legal advice.
Cryptocurrency trading is VERY risky. Make sure you understand these risks and that you are responsible for what you do with your money
🔥 If you’re a beginner. I believe the article below will be useful to you ☞ What You Should Know Before Investing in Cryptocurrency - For Beginner
⭐ ⭐ ⭐The project is of interest to the community. Join to Get free ‘GEEK coin’ (GEEKCASH coin)!
☞ **-----CLICK HERE-----**⭐ ⭐ ⭐
Thanks for visiting and watching! Please don’t forget to leave a like, comment and share!

#bitcoin #blockchain #cryptocurrency #top 10 cryptocurrency to buy in 2021 #top cryptocurrency to buy #top 10 cryptocurrency to buy in 2021 (high growth)

Amara Sophi

Amara Sophi

1593680226

Kickstart your Reliable Cryptocurrency Exchange Business in 2020!

If you have an idea to start your cryptocurrency exchange website with the most trendy and essential features choose the best cryptocurrency exchange soltuion like Coinjoker.

Coinjoker is the leading Cryptocurrency Exchange Development Company, that pioneer in developing a high-end cryptocurrency exchange/trading website platform with whitelabel Exchange Development solutions. This Whitelabel solution helps to start your own cryptocurrency exchange platform at cost-effective budget. You can also get topmost business modules like crypto wallet development, popular crypto exchange clone scripts, cryptocurrency mlm software development, smart contract development, crypto trading bot, Token development, Dapp Development and more.

Exclusive features of our Bitcoin Exchange Script

 • Customized Admin Panel
 • P2P Exchange
 • Easy & Secure Transaction
 • Multi-Trade Orders
 • Advanced Smart contract
 • Margin Trading & Lending
 • Merchant API Services
 • Two factor authentication
 • Multi-Signature Wallet

Whether If you want to build your exchange platform from scratch or to leverage white label exchange development solutions, we can help and assist you. Our customized crypto development solutions will accomplish your business goals and make a way for your long term success.

Check out here to know more >> https://www.cryptoexchangescript.com/

Or contact us through,

Whatsapp->> +91 9791703519
Telegram->> https://t.me/Coin_Joker
Skype->> live:support_60864
Email->> support@cryptoexchangescript.com

#cryptocurrency exchange script #cryptocurrency exchange software #cryptocurrency trading software #cryptocurrency trading script #cryptocurrency exchange website script #cryptocurrency trading website script

walter geed

1605848956

Best Cryptocurrency Development Company | Cryptocurrency Software Solutions

Shamlatech is the Best Cryptocurrency Development Company with customized solutions for you.
Best Cryptocurrency Development Company to provide you a highly Customized Cryptocurrency Software development and marketing Solutions.

#cryptocurrency software development company #custom cryptocurrency development #cryptocurrency development company #cryptocurrency development services #develop cryptocurrency

Lokesh Kumar

1603438098

Top 10 Trending Technologies Must Learn in 2021 | igmGuru

Technology has taken a place of more productiveness and give the best to the world. In the current situation, everything is done through the technical process, you don’t have to bother about doing task, everything will be done automatically.This is an article which has some important technologies which are new in the market are explained according to the career preferences. So let’s have a look into the top trending technologies followed in 2021 and its impression in the coming future in the world.

 1. Data Science
  First in the list of newest technologies is surprisingly Data Science. Data Science is the automation that helps to be reasonable for complicated data. The data is produces in a very large amount every day by several companies which comprise sales data, customer profile information, server data, business data, and financial structures. Almost all of the data which is in the form of big data is very indeterminate. The character of a data scientist is to convert the indeterminate datasets into determinate datasets. Then these structured data will examine to recognize trends and patterns. These trends and patterns are beneficial to understand the company’s business performance, customer retention, and how they can be enhanced.

 2. DevOps
  Next one is DevOps, This technology is a mixture of two different things and they are development (Dev) and operations (Ops). This process and technology provide value to their customers in a continuous manner. This technology plays an important role in different aspects and they can be- IT operations, development, security, quality, and engineering to synchronize and cooperate to develop the best and more definitive products. By embracing a culture of DevOps with creative tools and techniques, because through that company will gain the capacity to preferable comeback to consumer requirement, expand the confidence in the request they construct, and accomplish business goals faster. This makes DevOps come into the top 10 trending technologies.

 3. Machine learning
  Next one is Machine learning which is constantly established in all the categories of companies or industries, generating a high command for skilled professionals. The machine learning retailing business is looking forward to enlarging to $8.81 billion by 2022. Machine learning practices is basically use for data mining, data analytics, and pattern recognition. In today’s scenario, Machine learning has its own reputed place in the industry. This makes machine learning come into the top 10 trending technologies. Get the best machine learning course and make yourself future-ready.

To want to know more click on Top 10 Trending Technologies in 2021

You may also read more blogs mentioned below

How to Become a Salesforce Developer

Python VS R Programming

The Scope of Hadoop and Big Data in 2021

#top trending technologies #top 10 trending technologies #top 10 trending technologies in 2021 #top trending technologies in 2021 #top 5 trending technologies in 2021 #top 5 trending technologies