Cesar  Hamill

Cesar Hamill

1644508680

Forvaring vs. ikke-forvarende NFT-er i blokkjede | Hva er forskjellen

I dette innlegget vil vi diskutere hva som er forskjellen mellom forvaring vs. ikke-forvarende NFT-er i Blockchain og Defi.

Ikke-fungible tokens (NFT-er) er etterspurt over hele blokkjeden og DeFi-økosystemene. Det er mye informasjon om NFT-emnet allerede, men vi diskuterer ikke ofte forvaring. Hvem har egentlig full kontroll over NFT-en du nettopp har laget eller kjøpt? Det kan være at du har mindre varetekt over din NFT enn du tror.

Dette konseptet kan være kjent hvis du allerede har sett på lommebøker og kryptovalutaer. Faktisk er begge gyldige alternativer å ha forvaring av NFT-en din eller la noen andre holde den. Alt avhenger av hva du leter etter og hva slags ansvar du vil ha.

De viktigste måtene du vil møte depotbaserte og ikke-depotbaserte NFT-er på er når du velger en lommebok og plattformene du bruker til å handle eller opprette NFT-er.

Hva er en kryptolommebok?

En kryptolommebok er et viktig verktøy for å holde kryptovalutaer og samhandle med blokkjeder. Hvis du vil foreta transaksjoner og bruke desentraliserte applikasjoner (DApps) , trenger du en lommebok. Det er to hovedaspekter til enhver lommebok: en offentlig nøkkel og en privat nøkkel. 

Lommebokens offentlige nøkkel brukes til å generere adresser som du eller andre kan sende krypto til. Din private nøkkel, som du bør behandle som et konfidensielt passord, signerer transaksjoner og gir tilgang til midlene dine. Det er en rekke alternativer å velge mellom når du velger en kryptolommebok. Nøklene kan skrives ut på et stykke papir, åpnes via stasjonær lommebokprogramvare, eller finnes i maskinvarelommebokenheter.

Krypto-lommebøker trenger ikke bare å lagre kryptovalutaer heller. Avhengig av lommeboken du har, kan du også lagre NFT-er. Du har sannsynligvis brukt en kryptolommebok for å sende eller motta digitale eiendeler som Bitcoin (BTC), Ether (ETH) eller stablecoins. Men noen kryptolommebøker kan også lagre og overføre NFT-er, som er tokens utstedt på en blokkjede.

Hva er en depotbasert kryptolommebok?

En kryptolommebok gir deg ikke full kontroll over dine private nøkler. En tredjepart (som en leverandør av børser eller leverandør av lommebok) vil lagre eiendelene dine for deg. Du vil ikke kunne få tilgang til din private nøkkel selv, men dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Alt avhenger av dine behov.

På grunn av blokkjedeteknologiens desentralisering, kan du permanent miste tilgangen til lommeboken din hvis du mister din private nøkkel. Ved å ha en depot for din private nøkkel kan du overføre ansvaret over på dem. Selv om du glemmer utvekslingspassordet ditt, vil du sannsynligvis kunne komme tilbake til kontoen din ved hjelp av kundestøtte.

Men ikke glem at i dette tilfellet har en tredjepart forvaring over midlene dine. Din krypto vil bare være så sikker som depotmottakeren holder den. Derfor er det viktig å velge en pålitelig børs eller tjenesteleverandør.

Hva er en kryptolommebok uten forvaring?

En ikke-depotbasert kryptolommebok er en lommebok der kun innehaveren besitter og kontrollerer de private nøklene. For brukere som ønsker mer kontroll over pengene sine, er ikke-depotbaserte lommebøker det beste alternativet.

Men, som nevnt før, er ansvaret for oppbevaring av nøkkelen i hendene på lommebokeieren. Hvis de mister nøklene og ikke husker sikkerhetskopifrasen, går lommeboken og dens midler tapt. Det er flere lommebøker som ikke er forvaring tilgjengelig som apper, kjørbare filer og nettleserutvidelser. Populære eksempler inkluderer Trust Wallet og MetaMask . Du kan også finne lommeboktjenester, som Tor.us, som lar brukere bruke sosiale pålogginger for å sikre nøklene sine, noe som gjør prosessen mer sikker og praktisk.

Hvilke lommebøker kan jeg bruke med NFT-er?

Du kan bruke både depot- og ikke-depot-lommebøker til å lagre kryptokunsten din eller andre NFT-er. Sørg imidlertid for at lommeboken du bruker støtter den typen NFT du vil beholde. NFT-er kan eksistere på forskjellige blokkkjeder, og selv på en individuell blokkjede kan det være forskjellige typer token-standarder. Hver standard har forskjellige egenskaper og regler som definerer hvordan tokens opprettes og brukes.

De vanligste token-standardene er:

Ethereum: ERC-721, ERC-1155

Binance Smart Chain: BEP-721, BEP-1155

Hvis du planlegger å lagre en NFT i enten en depot-lommebok (som på en kryptovalutabørs) eller en ikke-depot-lommebok, sjekk først NFTs token-standard. Med denne informasjonen, sørg for at lommeboken din støtter blokkjede- og tokenstandarden til din digitale kunst.

MetaMask, Trust Wallet og MathWallet er alle ikke-forvarende lommebøker som godtar de vanligste NFT-ene du sannsynligvis vil møte. Men når du samhandler med en sentralisert utveksling, bruker du en depotlommebok. Det beste alternativet ditt er å sjekke børsens FAQ eller nettsted for mer detaljert informasjon om NFT-ene de godtar.

Hvordan kjøper jeg en NFT med lommeboken min?

Hvordan du kjøper NFT-samleobjekter vil avhenge av to ting: typen lommebok og markedsplassen du vil bruke. Hvis du vil ha full kontroll over NFT-kjøpet ditt og vil lagre det i en ikke-depot-lommebok, må du bruke en desentralisert plattform, for eksempel Featured by Binance.

Desentraliserte plattformer (ikke-forvaring)

Hvis du har brukt Binance DEX før eller en annen desentralisert børs, er du kanskje allerede kjent med et ikke-depotsystem. En desentralisert utveksling krever ikke at du oppretter en konto eller registrerer deg. Du håndterer vanligvis også handler direkte mellom hver parts lommebøker.

NFT-markedsplasser (custodial)

En NFT-markedsplass fungerer som forvalter under kjøpsprosessen. Hvis du ønsker å by på en auksjon, må du sende midlene dine til plattformen for å holde dem i depot. Når du har kjøpt din NFT, kan du enten beholde den i deres depotlommebok eller trekke den tilbake til en annen lommebok.

Binance NFT Marketplace krever også at du overfører penger til deres depotlommebok for å kjøpe og by på NFT-er. Din Binance-konto må være "lastet" med krypto da nettsiden ikke vil samhandle direkte med eksterne lommebøker.

Hvordan lager eller selger jeg en NFT med lommeboken min?

Desentraliserte plattformer (ikke-forvaring)

Prosessen med å lage en NFT kalles minting. For å lage en NFT, må du koble til lommeboken og laste opp dine digitale eiendeler til en NFT-plattform, for eksempel Featured by Binance. Der kan du laste opp bilder, lyd- eller videofiler sammen med noen metadata (for å beskrive NFT-ene dine). Du har valget mellom å opprette individuelle NFT-er eller en samling, som består av en gruppe NFT-er.

Etter preging vil eiendelene dine lagres i kjeden og kan ikke endres. Hvis du ønsker det, kan du legge ut NFT-ene dine for salg. Utvalgt av Binance støtter for tiden to salgsmetoder for sin sekundære markedsplass: fastprissalg og engelsk auksjon.

Så snart salget er fullført, vil NFT-ene dine bli distribuert til kjøperne. Inntektene fra salget vil bli overført fra kjøpernes lommebøker til din. Prosessen er automatisert og sikret av reglene for smarte kontrakter.

NFT-markedsplasser (custodial)

For å selge din NFT på en depotmarkedsplass, må du sette den inn på plattformen du bruker. Sørg for at plattformen godtar typen NFT du ønsker å selge. Hvis du ikke er forsiktig her, kan du enkelt miste NFT-ene dine ved å sende dem til en inkompatibel plattform. Hver markedsplass vil ha forskjellige alternativer for salg, for eksempel fastprissalg eller auksjoner.

Når du har solgt NFT-en din, vil markedsplassen automatisk overføre den til den nye eieren. Pengene dine sendes enten direkte til den eksterne lommeboken din eller blir liggende på plattformen slik at du kan ta ut dem.

Fordeler og ulemper med en forvaringsbasert NFT-tjeneste

En forvaringstjeneste gir en enkel måte å matche NFT-kjøpere og -selgere som er enkel å bruke for nykommere. Det er ingen grunn til å bekymre deg for å miste nøkkelen din, noe som er en lettelse selv for mer erfarne brukere. Grensesnitt er generelt brukervennlige, og hele prosessen er mer tilgivende når det kommer til å gjøre feil. Hvis det oppstår et problem, bør plattformen ha støtte på plass for å hjelpe.

Men for mange krypto-entusiaster som verdsetter desentralisering, er det en stor ulempe å ikke kontrollere eiendelene dine direkte. KYC-sjekker er også standard på enkelte NFT-tjenester som krever ditt navn, adresse og ID. Når dataene dine er lagret, er det alltid en risiko for at de kan bli stjålet eller krenket. Det er heller ikke ukjent at det finnes hacks av forvaringstjenester.

Fordeler og ulemper med en ikke-forvarende NFT-tjeneste

Ikke-forvarende NFT-plattformer gir mye større kontroll gjennom hele transaksjonsprosessen. Å handle NFT-er direkte fra lommeboken uten en mellommann gir billigere avgifter og mer privatliv. Disse faktorene er imidlertid mer avhengig av nettverket du bruker. Hvis du verdsetter personvern, er det ikke behov for KYC-sjekker slik at du kan handle anonymt. Alt du trenger er en lommebok for å komme i gang.

Det er noen få ulemper med ikke-forvaringskontroll. For nye brukere som ikke er så kjent med lommebøker, kan ikke-depot-alternativer være mindre brukervennlige og praktiske enn depot. Heldigvis gjør imidlertid tjenesteleverandører som Tor.us dapps mye enklere å bruke.

Fra juni 2021 har ikke-depotbørser en tendens til å ha lavere likviditet og volum enn depotbørser – bortsett fra store aktører som Uniswap. Men når det gjelder NFT-er, er industrien fortsatt i veldig tidlige stadier, noe som gjør det vanskelig å måle. Likevel avhenger likviditeten av brukerbase og handelsvolum, og det er en god sjanse for at ikke-depottjenester vil vokse ut av depottjenester i nær fremtid. Det er også prosjekter som jobber på tvers av plattformer, ikke-depotbaserte markedsplasser som sannsynligvis vil forhindre likviditetsproblemer.

Forvaring vs. ikke-forvarende NFT-er på et øyeblikk

 Forvaring NFT-tjenesteIkke-forvarende NFT-tjeneste
Privat nøkkelTredjeparts eierskapLommebokholder eierskap
tilgjengelighetRegistrerte kontoerTilgjengelig for alle
Transaksjons kostnaderVanligvis høyereVanligvis lavere
SikkerhetVanligvis lavereVanligvis høyere
BrukerstøtteVanligvis høyereVanligvis lavere
nøkkelJaNei

Avhengig av hva du ser etter, har både frihetsberøvelse og ikke-forvaring sine fordeler. En ikke-forvarende NFT-plattform som Featured By Binance er et godt valg for alle som verdsetter autonomi og sikkerhet.

☞  MELD DEG PÅ BINANCE

For mindre erfarne brukere kan det være mer fornuftig å bruke en NFT-markedsplass og lommebok. Forvaringstjenester lar deg bruke mer tid på å samhandle og mindre tid på å lære å navigere rundt i lommebøker. I dette tilfellet er Binance NFT Marketplace et flott alternativ å vurdere.

Takk for at du leser!

What is GEEK

Buddha Community

samir G

1627843083

Start Your Gaming Action with peerless NFT Game Development Services

NFTs are becoming more popular in the gaming sector as the demand for unique in-game development increases. Professional NFT Game Development Services deliver a thrilling experience with crypto collectibles. As a professional NFT development company, TokyoTechie is the backbone behind various NFT projects. For more details visit us at TokyoTechie - https://bit.ly/3yglPQG

 

#NFT game development services #NFT gaming development solution #NFT Gaming Platform Solutions #NFT game development company

#NFT gaming software development #NFT gaming platform development services

NFT Marketplace Software Development Services 2021

NFT marketplace development

The NFT marketplace development is the current scenerio or trendsetter in the digital world. The value of Non Fungible Tokens (NFTs) has not dropped and is still significant and stable in the marketplace. The masssive increase in NFT token value has gained lot of users attraction to adopt this marketplace platform for its efficient features. It’s perfect and best time for investors to consider this blockchain based investment platform since the crypto market for NFT marketplaces is trending in recent times.

An Opensea and rarible similar platform with all technical features and functionalities is developed and given by professional experts. Connect with a leading blockchain company to raise the business standards and compete with others in the marketplace.

Development steps of NFT Marketplace Platform like OpenSea

NFT Marketplace like OpenSea are highly considered to be best for buy, sell and trade across the world in recent times. This OpenSea Clone Script offers a lot of unique digital items for users to trade and benefit from it.

  • The crypto users are attracted to this marketplace since they can tokenize their art, games, and real-world assets to Non Fungible Tokens (NFTs) and get more income in less time.
  • The main reason to select a marketplace like OpenSea is that it acts easily and quickly in transactions with less time and has more crypto value in the trade market.
  • The NFT marketplace platform like OpenSea provides different digital collectibles like domain names, art, games, etc.
  • An NFT marketplace like OpenSea always permits anyone to buy/sell NFTs.
  • The built quality of this marketplace platform is highly scalable , flexible and comes customizable according to crypto users requirements.
  • Opensea clone enables a multi-wallet payment gateway for the purchase of different NFTs & crypto digital tokens.

Creation of NFT Marketplace like Rarible

NFT Marketplace like Rarible are highly considered to be best NFT marketplace across the world in recent times. This OpenSea Clone Script offers a lot of unique digital items for users to trade and advantage from it. The NFT marketplace platform like Rarible has legal compliance in their whole functioning process and attractive crypto user interface (UI) to attract users towards this NFT marketplace platform.
NFT marketplace platform offers comprehensive service to buyers & sellers for developing this NFT marketplace well known worldwide.

An NFT marketplace platform like Rarible provides high-level security, fast transactions , immutability and fewer crypto transaction fees.
The creation of a marketplace platform or website like Rarible built using the latest blockchain technology stack software & highly skilled professional expert’s assistance.

The NFT marketplace website like Rarible is then tested under certain stages and made ready to start or launch for investors to skyrocket their desired business.
Investment towards a marketplace like Rarible has highly potential in cryptocurrency trading and a lot to provide cryptocurrency users since the token value is high volume for competing with others in the crypto based market.

Why BlockchainAppsdeveloper For NFT Marketplace Development?

BlockchainAppsDeveloper is the top leading NFT Marketplace Development Company, We offer ready-to-launch or start NFT Marketplace Development Services that help to build your own NFT Marketplace like Rarible, Opensea, Ghost market, etc.

GhostMarket Clone Script - GhostMarket Like NFT marketplace Development

OpenSea Clone Script - OpenSea Like NFT marketplace Development

Rarible Clone Script - Rarible LIke NFT marketplace Development

Top trending NFT game Clone scripts

Axie infinity clone script

zed run clone script

cryptokitties clone script

decentraland clone script

Binemon Clone Script

Polkawar clone script

Sorare clone script

gods unchained clone script

Tinyhero clone script

Splinterland clone script

#nft marketplace software development #nft marketplace development #nft marketplace like rarible #nft marketplace platform like opensea #nft

Cesar  Hamill

Cesar Hamill

1644508680

Forvaring vs. ikke-forvarende NFT-er i blokkjede | Hva er forskjellen

I dette innlegget vil vi diskutere hva som er forskjellen mellom forvaring vs. ikke-forvarende NFT-er i Blockchain og Defi.

Ikke-fungible tokens (NFT-er) er etterspurt over hele blokkjeden og DeFi-økosystemene. Det er mye informasjon om NFT-emnet allerede, men vi diskuterer ikke ofte forvaring. Hvem har egentlig full kontroll over NFT-en du nettopp har laget eller kjøpt? Det kan være at du har mindre varetekt over din NFT enn du tror.

Dette konseptet kan være kjent hvis du allerede har sett på lommebøker og kryptovalutaer. Faktisk er begge gyldige alternativer å ha forvaring av NFT-en din eller la noen andre holde den. Alt avhenger av hva du leter etter og hva slags ansvar du vil ha.

De viktigste måtene du vil møte depotbaserte og ikke-depotbaserte NFT-er på er når du velger en lommebok og plattformene du bruker til å handle eller opprette NFT-er.

Hva er en kryptolommebok?

En kryptolommebok er et viktig verktøy for å holde kryptovalutaer og samhandle med blokkjeder. Hvis du vil foreta transaksjoner og bruke desentraliserte applikasjoner (DApps) , trenger du en lommebok. Det er to hovedaspekter til enhver lommebok: en offentlig nøkkel og en privat nøkkel. 

Lommebokens offentlige nøkkel brukes til å generere adresser som du eller andre kan sende krypto til. Din private nøkkel, som du bør behandle som et konfidensielt passord, signerer transaksjoner og gir tilgang til midlene dine. Det er en rekke alternativer å velge mellom når du velger en kryptolommebok. Nøklene kan skrives ut på et stykke papir, åpnes via stasjonær lommebokprogramvare, eller finnes i maskinvarelommebokenheter.

Krypto-lommebøker trenger ikke bare å lagre kryptovalutaer heller. Avhengig av lommeboken du har, kan du også lagre NFT-er. Du har sannsynligvis brukt en kryptolommebok for å sende eller motta digitale eiendeler som Bitcoin (BTC), Ether (ETH) eller stablecoins. Men noen kryptolommebøker kan også lagre og overføre NFT-er, som er tokens utstedt på en blokkjede.

Hva er en depotbasert kryptolommebok?

En kryptolommebok gir deg ikke full kontroll over dine private nøkler. En tredjepart (som en leverandør av børser eller leverandør av lommebok) vil lagre eiendelene dine for deg. Du vil ikke kunne få tilgang til din private nøkkel selv, men dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Alt avhenger av dine behov.

På grunn av blokkjedeteknologiens desentralisering, kan du permanent miste tilgangen til lommeboken din hvis du mister din private nøkkel. Ved å ha en depot for din private nøkkel kan du overføre ansvaret over på dem. Selv om du glemmer utvekslingspassordet ditt, vil du sannsynligvis kunne komme tilbake til kontoen din ved hjelp av kundestøtte.

Men ikke glem at i dette tilfellet har en tredjepart forvaring over midlene dine. Din krypto vil bare være så sikker som depotmottakeren holder den. Derfor er det viktig å velge en pålitelig børs eller tjenesteleverandør.

Hva er en kryptolommebok uten forvaring?

En ikke-depotbasert kryptolommebok er en lommebok der kun innehaveren besitter og kontrollerer de private nøklene. For brukere som ønsker mer kontroll over pengene sine, er ikke-depotbaserte lommebøker det beste alternativet.

Men, som nevnt før, er ansvaret for oppbevaring av nøkkelen i hendene på lommebokeieren. Hvis de mister nøklene og ikke husker sikkerhetskopifrasen, går lommeboken og dens midler tapt. Det er flere lommebøker som ikke er forvaring tilgjengelig som apper, kjørbare filer og nettleserutvidelser. Populære eksempler inkluderer Trust Wallet og MetaMask . Du kan også finne lommeboktjenester, som Tor.us, som lar brukere bruke sosiale pålogginger for å sikre nøklene sine, noe som gjør prosessen mer sikker og praktisk.

Hvilke lommebøker kan jeg bruke med NFT-er?

Du kan bruke både depot- og ikke-depot-lommebøker til å lagre kryptokunsten din eller andre NFT-er. Sørg imidlertid for at lommeboken du bruker støtter den typen NFT du vil beholde. NFT-er kan eksistere på forskjellige blokkkjeder, og selv på en individuell blokkjede kan det være forskjellige typer token-standarder. Hver standard har forskjellige egenskaper og regler som definerer hvordan tokens opprettes og brukes.

De vanligste token-standardene er:

Ethereum: ERC-721, ERC-1155

Binance Smart Chain: BEP-721, BEP-1155

Hvis du planlegger å lagre en NFT i enten en depot-lommebok (som på en kryptovalutabørs) eller en ikke-depot-lommebok, sjekk først NFTs token-standard. Med denne informasjonen, sørg for at lommeboken din støtter blokkjede- og tokenstandarden til din digitale kunst.

MetaMask, Trust Wallet og MathWallet er alle ikke-forvarende lommebøker som godtar de vanligste NFT-ene du sannsynligvis vil møte. Men når du samhandler med en sentralisert utveksling, bruker du en depotlommebok. Det beste alternativet ditt er å sjekke børsens FAQ eller nettsted for mer detaljert informasjon om NFT-ene de godtar.

Hvordan kjøper jeg en NFT med lommeboken min?

Hvordan du kjøper NFT-samleobjekter vil avhenge av to ting: typen lommebok og markedsplassen du vil bruke. Hvis du vil ha full kontroll over NFT-kjøpet ditt og vil lagre det i en ikke-depot-lommebok, må du bruke en desentralisert plattform, for eksempel Featured by Binance.

Desentraliserte plattformer (ikke-forvaring)

Hvis du har brukt Binance DEX før eller en annen desentralisert børs, er du kanskje allerede kjent med et ikke-depotsystem. En desentralisert utveksling krever ikke at du oppretter en konto eller registrerer deg. Du håndterer vanligvis også handler direkte mellom hver parts lommebøker.

NFT-markedsplasser (custodial)

En NFT-markedsplass fungerer som forvalter under kjøpsprosessen. Hvis du ønsker å by på en auksjon, må du sende midlene dine til plattformen for å holde dem i depot. Når du har kjøpt din NFT, kan du enten beholde den i deres depotlommebok eller trekke den tilbake til en annen lommebok.

Binance NFT Marketplace krever også at du overfører penger til deres depotlommebok for å kjøpe og by på NFT-er. Din Binance-konto må være "lastet" med krypto da nettsiden ikke vil samhandle direkte med eksterne lommebøker.

Hvordan lager eller selger jeg en NFT med lommeboken min?

Desentraliserte plattformer (ikke-forvaring)

Prosessen med å lage en NFT kalles minting. For å lage en NFT, må du koble til lommeboken og laste opp dine digitale eiendeler til en NFT-plattform, for eksempel Featured by Binance. Der kan du laste opp bilder, lyd- eller videofiler sammen med noen metadata (for å beskrive NFT-ene dine). Du har valget mellom å opprette individuelle NFT-er eller en samling, som består av en gruppe NFT-er.

Etter preging vil eiendelene dine lagres i kjeden og kan ikke endres. Hvis du ønsker det, kan du legge ut NFT-ene dine for salg. Utvalgt av Binance støtter for tiden to salgsmetoder for sin sekundære markedsplass: fastprissalg og engelsk auksjon.

Så snart salget er fullført, vil NFT-ene dine bli distribuert til kjøperne. Inntektene fra salget vil bli overført fra kjøpernes lommebøker til din. Prosessen er automatisert og sikret av reglene for smarte kontrakter.

NFT-markedsplasser (custodial)

For å selge din NFT på en depotmarkedsplass, må du sette den inn på plattformen du bruker. Sørg for at plattformen godtar typen NFT du ønsker å selge. Hvis du ikke er forsiktig her, kan du enkelt miste NFT-ene dine ved å sende dem til en inkompatibel plattform. Hver markedsplass vil ha forskjellige alternativer for salg, for eksempel fastprissalg eller auksjoner.

Når du har solgt NFT-en din, vil markedsplassen automatisk overføre den til den nye eieren. Pengene dine sendes enten direkte til den eksterne lommeboken din eller blir liggende på plattformen slik at du kan ta ut dem.

Fordeler og ulemper med en forvaringsbasert NFT-tjeneste

En forvaringstjeneste gir en enkel måte å matche NFT-kjøpere og -selgere som er enkel å bruke for nykommere. Det er ingen grunn til å bekymre deg for å miste nøkkelen din, noe som er en lettelse selv for mer erfarne brukere. Grensesnitt er generelt brukervennlige, og hele prosessen er mer tilgivende når det kommer til å gjøre feil. Hvis det oppstår et problem, bør plattformen ha støtte på plass for å hjelpe.

Men for mange krypto-entusiaster som verdsetter desentralisering, er det en stor ulempe å ikke kontrollere eiendelene dine direkte. KYC-sjekker er også standard på enkelte NFT-tjenester som krever ditt navn, adresse og ID. Når dataene dine er lagret, er det alltid en risiko for at de kan bli stjålet eller krenket. Det er heller ikke ukjent at det finnes hacks av forvaringstjenester.

Fordeler og ulemper med en ikke-forvarende NFT-tjeneste

Ikke-forvarende NFT-plattformer gir mye større kontroll gjennom hele transaksjonsprosessen. Å handle NFT-er direkte fra lommeboken uten en mellommann gir billigere avgifter og mer privatliv. Disse faktorene er imidlertid mer avhengig av nettverket du bruker. Hvis du verdsetter personvern, er det ikke behov for KYC-sjekker slik at du kan handle anonymt. Alt du trenger er en lommebok for å komme i gang.

Det er noen få ulemper med ikke-forvaringskontroll. For nye brukere som ikke er så kjent med lommebøker, kan ikke-depot-alternativer være mindre brukervennlige og praktiske enn depot. Heldigvis gjør imidlertid tjenesteleverandører som Tor.us dapps mye enklere å bruke.

Fra juni 2021 har ikke-depotbørser en tendens til å ha lavere likviditet og volum enn depotbørser – bortsett fra store aktører som Uniswap. Men når det gjelder NFT-er, er industrien fortsatt i veldig tidlige stadier, noe som gjør det vanskelig å måle. Likevel avhenger likviditeten av brukerbase og handelsvolum, og det er en god sjanse for at ikke-depottjenester vil vokse ut av depottjenester i nær fremtid. Det er også prosjekter som jobber på tvers av plattformer, ikke-depotbaserte markedsplasser som sannsynligvis vil forhindre likviditetsproblemer.

Forvaring vs. ikke-forvarende NFT-er på et øyeblikk

 Forvaring NFT-tjenesteIkke-forvarende NFT-tjeneste
Privat nøkkelTredjeparts eierskapLommebokholder eierskap
tilgjengelighetRegistrerte kontoerTilgjengelig for alle
Transaksjons kostnaderVanligvis høyereVanligvis lavere
SikkerhetVanligvis lavereVanligvis høyere
BrukerstøtteVanligvis høyereVanligvis lavere
nøkkelJaNei

Avhengig av hva du ser etter, har både frihetsberøvelse og ikke-forvaring sine fordeler. En ikke-forvarende NFT-plattform som Featured By Binance er et godt valg for alle som verdsetter autonomi og sikkerhet.

☞  MELD DEG PÅ BINANCE

For mindre erfarne brukere kan det være mer fornuftig å bruke en NFT-markedsplass og lommebok. Forvaringstjenester lar deg bruke mer tid på å samhandle og mindre tid på å lære å navigere rundt i lommebøker. I dette tilfellet er Binance NFT Marketplace et flott alternativ å vurdere.

Takk for at du leser!

Daisy pearl

Daisy pearl

1654232359

Here Is What The Best NFT Investors Do To Grow Their Money

The popularity of NFTs has reached across the country like a forest fire! There are fewer possibilities that a person is not aware of NFTs. 

NFT - The Future Of The Digital World!

The NFT industry is one of the most successful industries in this digital world. Nobody can predict the market volatility and investment in profitable tokens. However, there are a few tips that might help you to reduce the losses. Simultaneously, you can grow your profits like a pro!

Tip 1: Less is more

Instead of investing in many of them, it is good to invest in a few promising ones. Before investing, understand and study the market. You can also double-spend on the high-profit NFTs. 

Tip 2: Prevent before cure

Make sure you have a small capital aside. So, even if you have zero profit, it will not affect your daily lifestyle.

Tip 3: Re-invest

One of the best practices to grow your profits is to re-invest them in stable coins. Thus, you will gain returns due to the less volatile nature of the coins. 

Tip 4: Pre-Plan

Plan your investment strategy before taking a step further. Based on your investment capital, choose whether you’re going to invest in low-caps, mid-chips, or blue-chips.

Tip 5: Choose quality over quantity

It is good to invest in one quality project rather than investing in a bunch of projects. So, analyze the market and find the best yielding project to invest in.

Tip 6: Maintain liquidity

NFT markets will be volatile, so you have to ensure that the marketplace offers liquidity.

Tip 7: Take the risk

“If you are not willing to risk the usual, you will have to settle for the ordinary.” - Jim Rohn.

As Jim said, you should be able to take up risks to sustain the fluctuating market. Even if you lost some of your holdings, at least you will gain some knowledge about the market fluctuations.

Also Read : Top Reasons — Why NFT Projects Fail
 

Signing Off

NFT investment seems to carry a considerable weightage in the future. As futuristic projects like Metaverse are booming, the importance of NFT will grow gradually. 

To be a part of the NFT world, you might need the help of a good NFT marketplace development company. Blockchain Firm is a leading blockchain consulting services company with more than ample years of experience. Get in touch with us for your NFT development project!

Tags

                                                                                         Join us : Kryptonest

#blockchaintechnology #NFT #metaverse #NFT Marketplace #NFT development #NFT services #nftartist #nftcollectors

                 nft token development services and company, ERC721 token, NFT Wallet Development, NFT Platform development company 

aviana farren

aviana farren

1621238981

NFT Development Platform | NFT Development Solutions & Services | NFT Development Experts

Infinite Block Tech is a pioneer in the development of NFT related projects. Our NFT Development Experts would provide multifarious alternatives and solutions to make you unique in the market. They continuously monitor the market and get updated with up-to-the-minute concepts so as to assist you in the best possible path.

#nft development platform #nft #nft development solutions #nft development experts #nft development solutions & services