Marcus Flatley

Marcus Flatley

1653622860

Kaj je YouHodler | Kako uporabljati YouHodler | Kripto posojila

V tej objavi boste izvedeli, kaj je YouHodler | Kako uporabljati YouHodler.

1. Kaj je YouHodler

YouHodler je spletna izmenjava, zasnovana za podporo trgovanju s kriptovalutami in še več. YouHodler, opisan kot hibridna platforma CeDeFi, ponuja inovativne izdelke DeFi, ki se oddaljujejo od bolj tradicionalnih okvirjev za izmenjavo.

YouHodler, ustanovljen leta 2018 s sedežem v Švici in na Cipru, podpira trgovanje z največjimi kriptovalutami glede na tržno kapitalizacijo. YouHodler podpira tudi naslednje kriptovalute:

Tether, USDC, Pax Dollar, TrueUSD, DAI, HUSD, EURS, Uniswap, Compound, Maker, SushiSwap, yearn.finance, Synthetix, OmiseGo, Paxos Gold, Stellar, 0x, Bancor, Dash, Tron, EOS, Polygon, Aave, Žeton Huobi, Tezos, Žeton osnovne pozornosti in Augur. Platforma redno dodaja nove kovance v svoj portfelj, da bi povečala pokritost svojega kripto trga.

Medtem ko podpira trgovanje s kriptovalutami, ima YouHodler številne druge ključne ponudbe izdelkov. Sem spadajo kriptoposojila, obresti, več HODL in Turbocharge.

YouHodler je kot platforma za več izdelkov varen in reguliran. Predpisi vključujejo

 • Pooblastilo zastavljalnice #LEAE-PGG-EV-2020-0001 (Švica)
 • SRO Polyreg
 • Povezan z varuhom človekovih pravic za finančne storitve FINSOM.
 • Ciprska licenca (Cypress) – prijava v teku.

YouHodler je globalna platforma, ki podpira vse države, razen naslednjih:

Afganistan, Bangladeš, Kitajska, Kuba, Nemčija, Iran, Irak, Severna Koreja, Pakistan, Sudan, Južni Sudan, Sirija, Združene države Amerike, Mali zunanji otoki ZDA, Ameriški Deviški otoki.

Atributi platforme YouHodler

Ključni atributi platforme YouHodler vključujejo:

 • Podpira kripto in fiat depozite in dvige.
 • Kripto posojila: 90 % posojila glede na vrednost.
 • Pridobite do 12,3 % obresti za stabilne coine in do 8 % za druge kriptovalute.
 • Multi HODL: povečajte prihranke in ohranite dnevne obresti.
 • Turbocharge: kloniranje kripto zavarovanja za povečanje zaslužka
 • Zelo odzivna ekipa za podporo strankam
 • Globalna skupnost s strankami iz več kot 100 držav.
 • Aplikacija YouHodler Crypto Wallet uporabnikom omogoča shranjevanje, izmenjavo in porabo 7 stabilnih kovancev in 30 kriptovalut.
 • Kot regulirana borza ima YouHodler velik poudarek na varnosti.

Vrhunske ugodnosti

 • Zaslužite obresti za svojo kripto

Če imate kriptovaluto dolgoročno, je smiselno poiskati načine, kako zaslužiti obresti na svoja sredstva. YouHodler igra okoli 5 % obresti na alt kovance in okoli 12 % na stabilne coine, odvisno od valute. Obresti se zbirajo tedensko in se plačajo v isti valuti – ne morete vložiti Bitcoina in zaslužiti obresti v dolarjih. Sredstva lahko kadar koli dvignete.

Te obrestne mere se dobro primerjajo z drugimi kriptoposojilodajalci na trgu, vendar je pomembno, da nakupujete in pretehtate svoje možnosti. Na primer, z nekaterimi kriptovalutami lahko zaslužite tako, da jih vstavite (zvezujete, da je omrežje v bistvu bolj stabilno) ali zagotovite likvidnost (objavite svoje kovance na platformi za trgovanje, da bo trgovanje bolj tekoče). Vsaka možnost ima svoje prednosti in slabosti.

 • Posojite si za svojo kripto

Če imate kriptovaluto in potrebujete gotovino, vam YouHodler omogoča uporabo vaše kriptovalute kot zavarovanja. Ponuja visoke razmerje med posojilom in vrednostjo (LTV). LTV je odstotek zavarovanja, ki je na voljo za izposojo. (Na primer, če bi imel nekdo kriptovalute v vrednosti 1000 $ in je bil LTV 90 %, bi si lahko izposodil 900 $.)

Ker je to zavarovano posojilo, ni potrebe po preverjanju kreditne sposobnosti in se običajno odobri takoj. Vendar pa dobro premislite, preden vzamete kakršno koli posojilo - prihranite pri obrestih, če počakate, da lahko stroške plačate vnaprej.

 • Napredna orodja za trgovanje

YouHodler strankam omogoča, da kupujejo kriptovalute na finančni vzvod in uporabljajo druga napredna orodja za trgovanje. Na primer, lahko stavite na ceno kriptovalute, ki se dvigne ali zniža (»dolga« ali »kratka«). Svoje naložbe lahko turbopolnite tudi z uporabo izposojenega denarja, ki ga podrobneje obravnavamo v nadaljevanju.

 • Strogo poznajte svoje stranke (KYC) in postopke proti pranju denarja (AML).

To je lahko za ali proti, odvisno od vašega stališča. Če želite anonimno trgovati s kriptovalutami, YouHodler ni za vas. Po drugi strani pa, če želite zagotovilo, da vlagate v podjetje, ki se želi izogniti opranemu denarju, je to področje, ki ga YouHodler jemlje resno.

 • Dobra storitev za stranke

YouHodler na TrustPilot doseže 4,4 od 5 točk. Ocenjevalci hvalijo njihovo hitro storitev za stranke in visoke obrestne mere. Eno opozorilo: nekatere stranke so YouHodlerju dale slabe ocene, predvsem zaradi možnosti umika. Preden prenesete velike količine denarja v katero koli menjalnico kriptovalut, se prepričajte, kako jih znova vzeti.

Prednosti in slabosti

Prednosti

 • CeDeFi: Integracija virov cen Chainlink za povečanje zanesljivosti ključnih funkcij, vključno z izdajanjem posojil in likvidacijo nezavarovanih posojil.
 • Skladno in pregledno: YouHodler je reguliran in ima pregledno strukturo pristojbin.
 • Kripto in fiat depoziti in dvigi: Uporabniki lahko položijo in dvignejo tako kripto kot fiat valute.
 • Podpora strankam: Uporabniki se lahko prek klepeta obrnejo na odzivno ekipo za podporo strankam.
 • Ponudba več izdelkov: Uporabniki lahko zaslužijo obresti in najamejo posojila, zavarovana s kripto zavarovanjem, da povečajo zaslužek.
 • Varno in regulirano: Ima več licenc z velikim poudarkom na varnosti.
 • Podprte kriptovalute: 20 najboljših kriptovalut in še več.
 • Preverjanje: enostavna vključitev in prijaznost do uporabnika.

Druge pozitivne vključujejo

 • Partnerski program: Privlačne nagrade z izplačili v fiatih, kriptovalutih ali stabilnih coinih.
 • NFT: YouHodler uporabnikom omogoča tudi dostop do NFT.

Slabosti

 • Omejeno število podprtih kriptovalut. Vendar pa so na voljo največje kriptovalute po trgu in najbolj priljubljene. To bo sčasoma postalo manj težav, ko bo platforma povečala svojo kripto pokritost.
 • Brez demo računa. Vendar je po platformi enostavna navigacija, uporabnikom pa je na voljo odzivna ekipa za podporo strankam in izčrpen razdelek pomoči.

Kako deluje YouHodler

YouHodler ima mobilno aplikacijo in spletni vmesnik. Na spletnem mestu lahko zamenjate kriptovalute, zaslužite obresti in si izposodite denar.

Če želite začeti, naložite najmanj 100 USD v skrbniško denarnico in dokončajte njene postopke poznaj svojo stranko (KYC). Za polog fiat (tradicionalnega) denarja morajo uporabniki predložiti osebni dokument s fotografijo in dokazilo o naslovu.

Kot varčevalec ali trgovec

YouHodler strankam, ki niso iz ZDA, omogoča pasivni dohodek na svojih kripto imetjih. Varčevalci lahko zaslužijo nekaj najvišjih stopenj v panogi tako za kriptovalute kot za stabilne coine. Obresti se obračunavajo tedensko. Ideja je, da vas YouHodler nagradi za HODLing (kripto sleng za Holding On for Dear Life).

Hkrati YouHodler priporoča, da od 10 % do 20 % svojih naložb vložite v svoje visoko tvegano orodje MultiHODL. To orodje uporabljate za izposojo denarja in stavite, ali se bo vrednost določenih kriptovalut povečala ali zmanjšala. Svoje naložbe lahko izkoristite do 30-krat, s čimer povečate svoj potencialni dobiček – in raven tveganja.

YouHodler predlaga več načinov za zmanjšanje tveganja, vendar se morajo stranke zavedati, da so to trgovalna orodja, namenjena profesionalnim vlagateljem.

Kot posojilojemalec

Posojilojemalci lahko dajo kriptovalute kot zavarovanje, da dobijo posojila v dolarjih, evrih, funtih, švicarskih frankih, bitcoinih ali stabilnih coinih. Denar je mogoče naložiti na bančni račun, dvigniti na kreditno kartico ali uporabiti na borzi za nakup kriptovalut. Upoštevajte, da lahko pride do provizije za umik (pokrito spodaj).

YouHodler ponuja tri standardna posojila, vsako z drugačnim rokom in razmerjem med posojilom in vrednostjo (LTV). Določa tudi "mejo znižanja cene", to je, kako daleč lahko pade vrednost kripto zavarovanja, preden bo YouHodler prodal zavarovanje in zaprl posojilo. Kot lahko vidite v spodnji tabeli, pri 30-dnevnem posojilu z 90 % LTV ni veliko manevrskega prostora. Vendar YouHodler daje posojilojemalcem možnost, da po potrebi dodajo več zavarovanja.

Tukaj je opisano, kako se tri vrste posojil obnesejo pri posojilu 5.000 $, ki uporablja Bitcoin kot zavarovanje:

TRAJANJE POSOJILA30 DNI61 DNI180 DNI
LTV razmerje90 %70 %50 %
Omejitev znižanja cene5 %25 %40 %
Vrednost kripto zavarovanja5.555,56 $7.142,85 $10.000 $
Skupne pristojbine in obresti105 $160 $400 $
APR25,55 %19,14 %16,22 %

Vir podatkov: YouHodler. APR izračunal avtor.

Nekaj ​​dodatnih funkcij, na katere morate biti pozorni:

 • Posojilojemalci lahko že od samega začetka določijo bližnjo ceno – točko, na kateri želijo izkoristiti dobiček. Če vrednost njihovega kripto zavarovanja doseže to ceno, YouHodler samodejno proda zavarovanje, odplača posojilo in preostala sredstva položi na račun uporabnika.
 • Posojila je mogoče odplačati s kreditno kartico, kripto ali fiat denarjem, shranjenim na platformi, ali z bančnim nakazilom. Posojilojemalci lahko odplačajo posojilo tudi s prodajo kripto zavarovanja.
 • Posojilojemalci lahko podaljšajo rok posojila s plačilom obstoječih obresti in 1-odstotne storitvene provizije.
 • Funkcija "Zapri zdaj" omogoča posojilojemalcem predčasno odplačati posojilo s svojim zavarovanjem. To vključuje tudi 1-odstotno provizijo.

Turbopolnilnik in zadolževanje za nakup kriptovalut

YouHodler aktivno spodbuja uporabnike, da si izposodijo svoje kriptovalute kot zavarovanje in kupijo več kriptovalut. To je mamljivo. Toda izposojanje za nakup kakršne koli tvegane naložbe ni dobra ideja, saj lahko izgubite denar, če izgubi vrednost.

Recimo, da ste odložili 0,2 BTC na 30-dnevno posojilo pri 90 % LTV. Dobite 0,18 BTC, kar vam daje skupaj 0,38 BTC. Cena Bitcoin pade za 5%, kar sproži mejo znižanja cene. Vaš originalni Bitcoin se proda za pokritje vašega dolga in ostane vam 0,18 BTC. Pravkar ste izgubili 10% svojega prvotnega Bitcoina.

Funkcija Turbocharge YouHodler ustvari verigo posojil. Samodejno uporablja tradicionalno valuto, ki si jo izposodite, za nakup več kriptovalut, in to kripto uporablja kot zavarovanje za drugo posojilo. Svoje posojilo lahko turbopolnite od tri do desetkrat. Tega denarja ne prejmete, ker se vsako dodatno posojilo porabi za pomnoževanje vaše kriptovalute. Če se vrednost dvigne, zmagaš. Če se zniža, lahko izgubite prvotno zavarovanje in morebitne provizije, ostanejo pa vam preostala sredstva iz končnega posojila.

Najbolj zaskrbljujoče pri YouHodlerju je, da predstavlja tvegane naložbene strategije brez veliko informacij o vpletenih nevarnostih ali izobraževanja, ki uporabnikom pomaga pri obvladovanju teh tveganj. Ime podjetja nakazuje, da je to varno mesto za shranjevanje vaše kriptovalute, vendar vas funkcije Turbocharge in MultiHODL spodbujata, da z njimi tvegate.

Pregled pristojbin

Provizije za menjavo na YouHodlerju so v skladu z drugimi menjalnicami kriptovalut. Vendar bodite pozorni na stroške pologa in dviga denarja. Ugotovite, koliko obresti morate zaslužiti, da pokrijete, na primer, 70 USD provizije za dvig, preden položite denar.

Upoštevajte, da informacije na spletnem mestu YouHodler niso vedno dosledne. Uporabili smo cene iz denarnice, ki se vedno ne ujemajo s številkami na strani s pristojbinami.

Upoštevajte, da informacije na spletnem mestu YouHodler niso vedno dosledne. Te številke izhajajo iz transakcijskih strani denarnice Youhodler.com.

Polog

TRANSAKCIJAPRISTOJBE
SWIFT bančna nakaznica25 evrov ali 25 evrov
Kreditna kartica4,5 %
AdvCash računprvi %
Kripto in stabilni kovanciBrez stroškov

Vir podatkov: možnost pologa v denarnici YouHodler.com, julij 2021.

Upoštevajte, da informacije na spletnem mestu YouHodler niso vedno dosledne. Te številke izhajajo iz transakcijskih strani denarnice Youhodler.com.

Umik

TRANSAKCIJAMINIMALNOPRISTOJBE
SWIFT bančna nakaznica v USD70 $1,5 % ali 70 $, kar je večje
SWIFT bančna nakaznica v EUR500 evrov55 evrov
SEPA bančna nakaznica v EUR50 evrov5 evrov
Bančna nakaznica GBP500 funtov55 funtov
Kreditna kartica
(trenutno ni na voljo)
5 $ ali 5 EUR, če je na voljo3,5 %, ko je na voljo *
KriptoRazlikuje se glede na kriptoRazlikuje se glede na kripto

* Lahko se spremeni glede na državo. Vir podatkov: možnost dviga v denarnici YouHodler.com, julij 2021.

Provizije za menjavo

Provizije za pretvorbo fiata v kriptovaluto ali trgovanje s kriptovaluto se razlikujejo glede na transakcijo. Za pretvorbo 100 USD v Bitcoin (1%) je na primer pristojbina 1 USD. Za pretvorbo 0,02 BTC v Ethereum (0,2%) je treba plačati provizijo 0,000040 BTC.

Cene so primerljive z drugimi menjalnicami. Vendar pa lahko obdelava posla traja od pet do 30 minut, tečaj pa se lahko v tem času spremeni.

Če uporabljate funkcijo MultiHodl, plačate provizijo za izvor, urne stroške in 10-odstotni delež dobička, če zaslužite.

2. Registracija

Če želite odpreti račun, pojdite na domačo stran YouHodler in kliknite ikono »Začnite«, kot je prikazano spodaj:

Izpolnite zahtevane podatke. To vključuje državo prebivališča, e-pošto in geslo.

Strinjate se s prejemanjem posodobitev platforme YouHodler in potrjujete, da ste prebrali in se strinjate z obvestilom o zasebnosti, Ts in Cs, Dodatkom o obdelavi podatkov, Politiko AML/KYC, Pogoji storitev konverzije in Postopek za pritožbe ter kliknite »Prijava«.

Preverjanje

Če želite odkleniti Multi HODL, Turbocharge, posojila, prihranke in konverzije, boste morali preveriti svoj e-poštni naslov in svojo telefonsko številko.

Če želite dokončati osnovni postopek preverjanja, pojdite na stran svojega profila s klikom na ikono »Profil«, ki se nahaja na levi strani vaše strani YouHodler.

 • Kliknite ikono e-pošte »Preveri«. Vnesite potrditveno kodo, ki je poslana na vaš e-poštni naslov.
 • Kliknite ikono telefona »Preveri«.
 • Vnesite svojo telefonsko številko in kliknite »Nadaljuj«.
 • Nato boste prek SMS sporočila prejeli potrditveno kodo. Vnesite 6-mestno kodo, da dokončate preverjanje telefona.

Po zaključku osnovnega preverjanja bodo morali uporabniki dokončati postopek preverjanja računa, da bodo imeli dostop do ponudbe več izdelkov.

Če želite dokončati postopek preverjanja računa, preprosto pojdite na stran z dobičkom:

1. korak: Podpišite pogodbo

 • Kliknite ikono Preveri pod razdelkom Preverjanje računa.
 • Nato boste morali podpisati pogodbo. Kliknite ikono »Start«.
 • Navedite, ali ste oseba iz ZDA, tako da kliknete »Da« ali »Ne«.
 • Vnesite zahtevane osebne podatke, ki vključujejo ime in priimek, DoB in državljanstvo. Nato kliknite »Nadaljuj«.
 • Vnesite svoj domači naslov in kliknite »Nadaljuj«.
 • Navedite, ali ste edini dejanski lastnik sredstev na vašem prihodnjem računu, tako da kliknete »Da« ali »Ne«.
 • Preglejte podatke v obrazcu Izjava o identiteti dejanskega lastnika in nato kliknite »Sprejmem in podpišem«.

2. korak: potrdite identiteto

Kliknite ikono »Start«, da dokončate potrditev identitete.

 • Izberite državo izdajatelja in vrsto dokumenta.
 • Nato naložite ali zajemite sprednjo in zadnjo stran dokumenta, kot ste pozvani.
 • Ko naložite, kliknite »Nadaljuj«.
 • Nato boste morali posneti selfie z osebnim dokumentom. Lahko naložite ali posnamete.
 • Nato kliknite »Pošlji prijavo«.

3. korak: potrdite naslov

Kliknite ikono »Start«, da dokončate preverjanje naslova.

 • Izberite vrsto dokumenta in naložite dokument ter pritisnite »nadaljuj«.

Upoštevajte, da mora biti dokument izdan v zadnjih 3 mesecih in mora vsebovati datum izdaje.

Po zaključku in preverjanju 3. koraka bodo uporabniki imeli dostop do celotnega nabora izdelkov YouHodler, vključno s fiat operacijami.

Polog po registraciji

Po zaključku postopka preverjanja boste morali zdaj položiti depozit, da začnete trgovati in v celoti izkoristiti ponudbo izdelkov YouHodler.

Uporabniki lahko bodisi:

 • Deposit YouHodler podpira kriptovalute tako, da dokončate preprost prenos iz denarnice v denarnico.
 • Nakup kriptovalute s kreditno/debetno kartico.
 • Položite fiat valute z bančnim nakazilom.

Če želite nakazati kriptovaluto, pojdite na stran »Denarnice«.

 • Izberite kriptovaluto, ki jo želite nakazati, in kliknite ikono »Polog«.
 • Če denarnica ni prikazana, lahko dodate podprto kripto denarnico s klikom na ikono »Dodaj denarnice«.
 • Skenirajte kodo QR ali kopirajte in prilepite naslov denarnice YouHodler v svojo zunanjo denarnico.
 • Vnesite količino kriptovalute, ki jo želite prenesti v svojo denarnico YouHodler, in dokončajte prenos.

Ko vaša sredstva prispejo v vašo denarnico YouHodler, vas bo YouHodler obvestil s SMS-om in e-pošto, nato pa lahko začnete uživati ​​v celotnem paketu izdelkov YouHodler.

Uporabniki lahko tudi nakažejo fiat denar z bančnimi nakazili in kupijo podprte kriptovalute s kreditno/debetno kartico. Za podrobnosti si oglejte spodnji razdelek o depozitu v fiat valuti.

Podprte kriptovalute

YouHodler daje vlagateljem in trgovcem dostop do najbolj priljubljenih kriptovalut na trgu in tudi do nekaterih manj znanih kriptovalut.

Podprte kriptovalute vključujejo, vendar niso omejene na:

Tether, USDC, Pax Dollar, TrueUSD, DAI, Binance USD, HUSD, Bitcoin, EURS, Ethereum, Chainlink, Uniswap, Compound, Maker, SushiSwap, yearn.finance, Synthetix, OmiseGo, Paxos Gold, Dogecoin, Litecoin, Ripple, Stellar , 0x, Bancor, Binance Coin, Cardano, Dash, Tron, EOS, Polygon, Bitcoin Cash, Aave, Polkadot, Huobi Token, Tezos, Osnovni žeton za pozornost in Augur.

Če želite zamenjati kripto za drugo kripto ali fiat valuto, pojdite na stran Denarnice.

 • Izberite kriptovaluto, ki jo želite zamenjati.
 • Kliknite ikono »Izmenjava«.
 • Vnesite znesek, ki ga želite zamenjati, in v spustnem meniju izberite ciljno valuto.
 • Potrjujete, da ste prebrali in se strinjate z načinom delovanja pretvorbe in pogoji storitev pretvorbe.
 • Nato kliknite ikono Pretvori.

3. Podrobnosti

YouHodler podpira nakup in prodajo podprtih kriptovalut s kripto in fiat valutami prek platforme za izmenjavo.

Poleg tega, da trgovcem ponuja platformo za izmenjavo, YouHodler uporabnikom ponuja tudi posojila, obresti in načine za povečanje donosov, ki jih poganja kripto trg.

Izmenjava

 • Preko strani denarnice YouHodler lahko uporabniki zamenjajo že posedovana sredstva za kriptovalute ali fiat.
 • Preko strani denarnice lahko uporabniki povečajo zaslužek tudi s funkcijo Multi HODL. Tukaj lahko uporabniki izberejo pare in smer za povečanje dohodka.
 • Poleg možnosti povečanja dohodka prek funkcije Multi HODL, YouHodler uporabnikom ponuja tudi posojila in prihodke od obresti. Obstaja tudi funkcija Turbocharge za povečanje kripto zaslužka.

Posojila

 • YouHodler uporabnikom ponuja posojila za zadovoljevanje običajnih potreb po fiat valuti. Imetniki kriptovalut lahko dajo kriptovalute v zavarovanje, da pridobijo fiat denar ali stabilne coine. Po odplačilu posojila YouHodler vrne kripto kreditojemalcu.

Turbopolnilnik

 • Na podlagi kaskade glavnice posojil lahko imetniki kriptovalut uporabljajo kriptovalute kot zavarovanje, da pridobijo več kriptovalut in koristijo v primeru nadaljnje rasti cen. To je idealen produkt imetnikov kriptovalut, ki predvidevajo nadaljnjo rast cen.

grafikoni

 • Platforma YouHodler uporabnikom omogoča dostop do grafikonov prek strani denarnice. Tukaj lahko uporabniki izberejo črtne ali svečnike. Ponujeni časovni intervali vključujejo 1 minuto, 5 minut, 30 minut, 1 uro in 4 ure, kot je prikazano spodaj.

Zgodovina

 • Platforma YouHodler ima posebno stran »Zgodovina transakcij«, ki uporabnikom omogoča ogled vseh transakcij na platformi.
 • Tu imajo uporabniki tudi možnost filtriranja po sredstvu, da zožijo iskanja.
 • Poleg tega si lahko uporabniki ogledajo transakcije na ravni sredstev z ogledom vsake posamezne denarnice.

Bilanca

 • Preko strani Denarnice imajo uporabniki dostop do posameznih sredstev v denarnici v EUR ali USD in tudi v osnovni valuti sredstev. Na strani denarnice je uporabnikom na voljo tudi skupna vrednost v EUR ali USD in odstotek gibanja skupne vrednosti.

4. Denarnice

YouHodler ima namensko stran z denarnicami, ki podpira pretvorbe kripto in fiat, pa tudi polog in dvig. Poleg tega imajo preverjeni uporabniki tudi možnost povečanja izpostavljenosti s klikom na ikono »Povečaj«.

Uporabniki lahko zlahka prenašajo kriptovalute, ki jih podpira YouHodler, med zunanjo denarnico in denarnico YouHodler.

Uporabniki lahko zlahka prenašajo kriptovalute, ki jih podpira YouHodler, med zunanjo denarnico in denarnico YouHodler.

Preko strani »Denarnice«:

 • Uporabniki lahko polagajo in dvigujejo kripto in fiat valute.
 • Pretvorite že posedovani fiat ali kriptovalute.
 • Oglejte si posamezna stanja v denarnici in skupno stanje.
 • Oglejte si gibanje cen znotraj dneva za sredstvo in si oglejte osnovne grafikone.
 • Povečajte obstoječe kriptovalute ali fiat s klikom na ikono »Povečaj«. To je funkcija množitelja, ki uporablja del stanja v denarnici YouHodler. To je hiter dostop do funkcije Multi HODL.

Upoštevajte, da YouHodler za vsako denarnico zagotavlja posamezna stanja kripto fiat in stanja v ameriških dolarjih. Celotno stanje je na voljo tudi v EUR ali USD.

 

5. Možnosti pologa in dviga

YouHodler omogoča polog in dvig kripto in fiat valut.

Za vlagatelje, ki želijo položiti ali dvigniti fiat ali kupiti kriptovalute s kreditno/debetno kartico, boste morali dokončati postopek preverjanja računa.

5.1. Kriptovalute

Uporabniki lahko položijo in dvignejo kriptovalute, ki jih podpira YouHodler.

Če želite narediti kriptovalute in dvige, pojdite na stran »Denarnice«, kot je prikazano spodaj:

 • Depoziti

Izberite kripto denarnico, navedeno na strani »Denarnice« in kliknite možnost nakazila. Za predstavitvene namene smo izbrali Bitcoin (»BTC«).

Ko izberete možnost depozita, kopirajte naslov denarnice v zunanjo denarnico ali skenirajte QR kodo in dokončajte prenos.

Ko vaš Bitcoin doseže vašo denarnico YouHodler, boste prejeli SMS in e-poštno obvestilo.

(Da bi se izognili napaki pri vnosu podatkov o naslovu, priporočamo, da skenirate QR kodo za prenos iz zunanje denarnice v denarnico YouHodler).

 • Dvigi

Za dvige lahko uporabniki dvignejo kriptovalute s prenosom iz denarnic YouHodler v zunanje združljive denarnice.

Če želite dvigniti svojo kripto, izberite denarnico, iz katere želite dvigniti svojo kripto, in kliknite ikono »Dvigni«.

 • Kopirajte in prilepite naslov zunanje denarnice ter potrdite, da ste naslov dvakrat preverili.
 • Kliknite ikono »Pridobi e-poštno kodo«, da potrdite umik z e-pošto.
 • Vnesite kodo in kliknite »Umakni«.

5.2. Fiat valute

 • Depoziti

Če želite nakazati fiat valute, pojdite na stran denarnice in izberite fiat valuto, ki jo želite nakazati.

Dodate lahko dodatne denarnice fiat valute s klikom na ikono »+ Dodaj denarnice«.

 • Kliknite na ikono depozita.
 • Nato kliknite na:
  • Ikona »Bank Wire« za bančna nakazila brez provizij. Prenosi lahko trajajo do 3 delovne dni.
  • Ikona Advcash (vključno z bančnimi karticami) za takojšnja plačila. Za depozite Advcash je 1% provizija.
 • Za plačila Advcash vnesite znesek, ki ga želite nakazati, in kliknite »Nadaljuj«.
 • Nato boste preusmerjeni na stran Advcash.com, da izpolnite svoje podatke, da dokončate nakazilo.
 • Poleg tega lahko uporabljate nakazilo s katero koli drugo kreditno kartico, pri čemer je 4,5-odstotna provizija za depozit.
 • Dvigi

Če želite dvigniti fiat, pojdite na stran z denarnicami in izberite fiat denarnico, iz katere želite dvigniti denar.

 • Kliknite ikono za dvig.
 • Izberite možnost umika
  • Kreditna kartica – takojšnja s provizijo med 3 % do 3,5 % ali 1 do 5 $.
  • Bančna nakaznica – približno 24 ur, s provizijo 1,5%. Minimalni dvig je 70 $.
 • V primeru dvigov na bančnem računu vnesite IBAN in številko računa skupaj s svojimi bančnimi podatki in dokončajte transakcijo.

Upoštevajte, da so časi in stroški bančne obdelave odvisni od načina bančnega nakazila. Obstajajo tudi minimalni dvigi, odvisno od valute. Glej spodaj:

 • USD (SWIFT) – do 5 dni, s provizijo 1,5% in minimalnim dvigom 70 USD.
 • EUR (SEPA) – do 2 delovna dneva, s provizijo 5 € in minimalnim dvigom 50 €.
 • EUR (SWIFT) – do 5 dni, s provizijo 55 € in minimalnim dvigom 500 €.
 • GBP/CHF: do 3 dni, s provizijo 0,15 % in minimalnim dvigom £55 / CHF55.

6. Platforma za trgovanje

Kot smo že omenili, lahko uporabniki uporabljajo funkcijo izmenjave, pa tudi Turbocharge in Multi HODL, da pridobijo izpostavljenost trgom fiat in kripto.

Izmenjava

YouHodler uporabnikom omogoča dostop do kriptotrgov prek borze YouHodler.

Tukaj lahko uporabniki zamenjajo fiat za kripto, kripto za kripto ali kripto za fiat.

Preprosto pojdite na stran Denarnice in izberite kripto ali fiat, ki ga želite zamenjati, tako da kliknete ikono Exchange.

 • Vnesite znesek kripto ali fiata, ki ga želite pretvoriti.
 • Preglejte pristojbino, znesek za pretvorbo in stopnjo ter kliknite »Pretvori«.

Ko oddate naročilo, se transakcija prikaže v zgodovini denarnice in tudi na strani Zgodovina transakcij.

Turbopolnilnik

Pojdite na stran Turbocharge in kliknite »+ Ustvari nov Turbo«.

 • Izberite svojo oznako zavarovanja in vnesite znesek zavarovanja ter nato izberite izposojeno kartico.
 • Nato izberite svoj načrt. Ali 90 %/30 dni ali 70 %/61 dni.
 • Izberite število posojil in preglejte podrobnosti transakcije.
 • Če želite nastaviti prevzemni dobiček, vnesite ceno zapiranja.
 • Strinjate se s pogoji in potrjujete, da razumete, kako deluje Turbocharge, nato kliknite »Turbocharge«.

Multi HODL

YouHodlerjev Multi HODL je orodje za pomnoževanje vaših kripto sredstev z uporabo dela vašega stanja v denarnici YouHodler.

Pri tem je prednost v tem, da lahko uporabniki večino sredstev varno hranijo v denarnici, hkrati pa zaslužijo obresti in uporabijo določen znesek za sodelovanje v trgovalnih dejavnostih z visokim potencialom dobička.

Platforma uporablja vaša sredstva Multi HODL za odpiranje prvega posojila v avtomatizirani verigi posojil. Z izposojenimi sredstvi iz prvega posojila platforma kupi več kriptovalut in jih uporabi kot zavarovanje za drugo posojilo v verigi. Postopek se ponovi od 2 do 50x, odvisno od ravni množitelja uporabnika.

Za uporabo funkcije Multi HODL:

 • Pojdite na stran Multi HODL in izberite par, s katerim želite trgovati. (Lahko greste tudi na stran Denarnice in kliknete ikono »Povečaj«) .
 • Izberite smer, v kateri želite trgovati, navzgor ali navzdol.
 • Izberite izvorno zavarovanje in vnesite znesek.
 • Nato izberite raven množitelja.
 • Strinjate se z določili in pogoji ter potrjujete, da veste, kako deluje multi HODL, in da ste prebrali razkritje tveganja.
 • Nato kliknite Start.
 • Obstajajo tudi možnosti za prevzem dobička in/ali zaustavitev izgube za obvladovanje tveganja.

YouHodler je pravi za vas, če:

 • Ste stranka zunaj ZDA, ki želi zaslužiti obresti za vašo kriptovaluto.
 • Udobni ste z orodji za trgovanje z večjim tveganjem.
 • Svojo kripto želite uporabiti kot zavarovanje za posojilo.

YouHodler je vznemirljiva možnost za uporabnike, ki želijo zaslužiti obresti za svoje kovance in zaslužiti 12 % obresti na leto. Glavna prednost YouHodlerja je, da vaši kovanci ostanejo vaši v skladu s pogoji in določili YouHodler. Platforma ponuja konkurenčne cene, kar je eden od glavnih razlogov, zakaj bi morali upoštevati YouHolder, ko zaslužite obresti na svoje kovance.

Če iščete zanesljivo platformo za pridobivanje obresti za svojo kriptovaluto, je YouHodler ena najboljših možnosti na trgu.

Najboljše borze za trgovanje z žetoni in kovanci. Sledite navodilom in zaslužite neomejeno

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.io

Hvala za branje!

What is GEEK

Buddha Community

Marcus Flatley

Marcus Flatley

1653622860

Kaj je YouHodler | Kako uporabljati YouHodler | Kripto posojila

V tej objavi boste izvedeli, kaj je YouHodler | Kako uporabljati YouHodler.

1. Kaj je YouHodler

YouHodler je spletna izmenjava, zasnovana za podporo trgovanju s kriptovalutami in še več. YouHodler, opisan kot hibridna platforma CeDeFi, ponuja inovativne izdelke DeFi, ki se oddaljujejo od bolj tradicionalnih okvirjev za izmenjavo.

YouHodler, ustanovljen leta 2018 s sedežem v Švici in na Cipru, podpira trgovanje z največjimi kriptovalutami glede na tržno kapitalizacijo. YouHodler podpira tudi naslednje kriptovalute:

Tether, USDC, Pax Dollar, TrueUSD, DAI, HUSD, EURS, Uniswap, Compound, Maker, SushiSwap, yearn.finance, Synthetix, OmiseGo, Paxos Gold, Stellar, 0x, Bancor, Dash, Tron, EOS, Polygon, Aave, Žeton Huobi, Tezos, Žeton osnovne pozornosti in Augur. Platforma redno dodaja nove kovance v svoj portfelj, da bi povečala pokritost svojega kripto trga.

Medtem ko podpira trgovanje s kriptovalutami, ima YouHodler številne druge ključne ponudbe izdelkov. Sem spadajo kriptoposojila, obresti, več HODL in Turbocharge.

YouHodler je kot platforma za več izdelkov varen in reguliran. Predpisi vključujejo

 • Pooblastilo zastavljalnice #LEAE-PGG-EV-2020-0001 (Švica)
 • SRO Polyreg
 • Povezan z varuhom človekovih pravic za finančne storitve FINSOM.
 • Ciprska licenca (Cypress) – prijava v teku.

YouHodler je globalna platforma, ki podpira vse države, razen naslednjih:

Afganistan, Bangladeš, Kitajska, Kuba, Nemčija, Iran, Irak, Severna Koreja, Pakistan, Sudan, Južni Sudan, Sirija, Združene države Amerike, Mali zunanji otoki ZDA, Ameriški Deviški otoki.

Atributi platforme YouHodler

Ključni atributi platforme YouHodler vključujejo:

 • Podpira kripto in fiat depozite in dvige.
 • Kripto posojila: 90 % posojila glede na vrednost.
 • Pridobite do 12,3 % obresti za stabilne coine in do 8 % za druge kriptovalute.
 • Multi HODL: povečajte prihranke in ohranite dnevne obresti.
 • Turbocharge: kloniranje kripto zavarovanja za povečanje zaslužka
 • Zelo odzivna ekipa za podporo strankam
 • Globalna skupnost s strankami iz več kot 100 držav.
 • Aplikacija YouHodler Crypto Wallet uporabnikom omogoča shranjevanje, izmenjavo in porabo 7 stabilnih kovancev in 30 kriptovalut.
 • Kot regulirana borza ima YouHodler velik poudarek na varnosti.

Vrhunske ugodnosti

 • Zaslužite obresti za svojo kripto

Če imate kriptovaluto dolgoročno, je smiselno poiskati načine, kako zaslužiti obresti na svoja sredstva. YouHodler igra okoli 5 % obresti na alt kovance in okoli 12 % na stabilne coine, odvisno od valute. Obresti se zbirajo tedensko in se plačajo v isti valuti – ne morete vložiti Bitcoina in zaslužiti obresti v dolarjih. Sredstva lahko kadar koli dvignete.

Te obrestne mere se dobro primerjajo z drugimi kriptoposojilodajalci na trgu, vendar je pomembno, da nakupujete in pretehtate svoje možnosti. Na primer, z nekaterimi kriptovalutami lahko zaslužite tako, da jih vstavite (zvezujete, da je omrežje v bistvu bolj stabilno) ali zagotovite likvidnost (objavite svoje kovance na platformi za trgovanje, da bo trgovanje bolj tekoče). Vsaka možnost ima svoje prednosti in slabosti.

 • Posojite si za svojo kripto

Če imate kriptovaluto in potrebujete gotovino, vam YouHodler omogoča uporabo vaše kriptovalute kot zavarovanja. Ponuja visoke razmerje med posojilom in vrednostjo (LTV). LTV je odstotek zavarovanja, ki je na voljo za izposojo. (Na primer, če bi imel nekdo kriptovalute v vrednosti 1000 $ in je bil LTV 90 %, bi si lahko izposodil 900 $.)

Ker je to zavarovano posojilo, ni potrebe po preverjanju kreditne sposobnosti in se običajno odobri takoj. Vendar pa dobro premislite, preden vzamete kakršno koli posojilo - prihranite pri obrestih, če počakate, da lahko stroške plačate vnaprej.

 • Napredna orodja za trgovanje

YouHodler strankam omogoča, da kupujejo kriptovalute na finančni vzvod in uporabljajo druga napredna orodja za trgovanje. Na primer, lahko stavite na ceno kriptovalute, ki se dvigne ali zniža (»dolga« ali »kratka«). Svoje naložbe lahko turbopolnite tudi z uporabo izposojenega denarja, ki ga podrobneje obravnavamo v nadaljevanju.

 • Strogo poznajte svoje stranke (KYC) in postopke proti pranju denarja (AML).

To je lahko za ali proti, odvisno od vašega stališča. Če želite anonimno trgovati s kriptovalutami, YouHodler ni za vas. Po drugi strani pa, če želite zagotovilo, da vlagate v podjetje, ki se želi izogniti opranemu denarju, je to področje, ki ga YouHodler jemlje resno.

 • Dobra storitev za stranke

YouHodler na TrustPilot doseže 4,4 od 5 točk. Ocenjevalci hvalijo njihovo hitro storitev za stranke in visoke obrestne mere. Eno opozorilo: nekatere stranke so YouHodlerju dale slabe ocene, predvsem zaradi možnosti umika. Preden prenesete velike količine denarja v katero koli menjalnico kriptovalut, se prepričajte, kako jih znova vzeti.

Prednosti in slabosti

Prednosti

 • CeDeFi: Integracija virov cen Chainlink za povečanje zanesljivosti ključnih funkcij, vključno z izdajanjem posojil in likvidacijo nezavarovanih posojil.
 • Skladno in pregledno: YouHodler je reguliran in ima pregledno strukturo pristojbin.
 • Kripto in fiat depoziti in dvigi: Uporabniki lahko položijo in dvignejo tako kripto kot fiat valute.
 • Podpora strankam: Uporabniki se lahko prek klepeta obrnejo na odzivno ekipo za podporo strankam.
 • Ponudba več izdelkov: Uporabniki lahko zaslužijo obresti in najamejo posojila, zavarovana s kripto zavarovanjem, da povečajo zaslužek.
 • Varno in regulirano: Ima več licenc z velikim poudarkom na varnosti.
 • Podprte kriptovalute: 20 najboljših kriptovalut in še več.
 • Preverjanje: enostavna vključitev in prijaznost do uporabnika.

Druge pozitivne vključujejo

 • Partnerski program: Privlačne nagrade z izplačili v fiatih, kriptovalutih ali stabilnih coinih.
 • NFT: YouHodler uporabnikom omogoča tudi dostop do NFT.

Slabosti

 • Omejeno število podprtih kriptovalut. Vendar pa so na voljo največje kriptovalute po trgu in najbolj priljubljene. To bo sčasoma postalo manj težav, ko bo platforma povečala svojo kripto pokritost.
 • Brez demo računa. Vendar je po platformi enostavna navigacija, uporabnikom pa je na voljo odzivna ekipa za podporo strankam in izčrpen razdelek pomoči.

Kako deluje YouHodler

YouHodler ima mobilno aplikacijo in spletni vmesnik. Na spletnem mestu lahko zamenjate kriptovalute, zaslužite obresti in si izposodite denar.

Če želite začeti, naložite najmanj 100 USD v skrbniško denarnico in dokončajte njene postopke poznaj svojo stranko (KYC). Za polog fiat (tradicionalnega) denarja morajo uporabniki predložiti osebni dokument s fotografijo in dokazilo o naslovu.

Kot varčevalec ali trgovec

YouHodler strankam, ki niso iz ZDA, omogoča pasivni dohodek na svojih kripto imetjih. Varčevalci lahko zaslužijo nekaj najvišjih stopenj v panogi tako za kriptovalute kot za stabilne coine. Obresti se obračunavajo tedensko. Ideja je, da vas YouHodler nagradi za HODLing (kripto sleng za Holding On for Dear Life).

Hkrati YouHodler priporoča, da od 10 % do 20 % svojih naložb vložite v svoje visoko tvegano orodje MultiHODL. To orodje uporabljate za izposojo denarja in stavite, ali se bo vrednost določenih kriptovalut povečala ali zmanjšala. Svoje naložbe lahko izkoristite do 30-krat, s čimer povečate svoj potencialni dobiček – in raven tveganja.

YouHodler predlaga več načinov za zmanjšanje tveganja, vendar se morajo stranke zavedati, da so to trgovalna orodja, namenjena profesionalnim vlagateljem.

Kot posojilojemalec

Posojilojemalci lahko dajo kriptovalute kot zavarovanje, da dobijo posojila v dolarjih, evrih, funtih, švicarskih frankih, bitcoinih ali stabilnih coinih. Denar je mogoče naložiti na bančni račun, dvigniti na kreditno kartico ali uporabiti na borzi za nakup kriptovalut. Upoštevajte, da lahko pride do provizije za umik (pokrito spodaj).

YouHodler ponuja tri standardna posojila, vsako z drugačnim rokom in razmerjem med posojilom in vrednostjo (LTV). Določa tudi "mejo znižanja cene", to je, kako daleč lahko pade vrednost kripto zavarovanja, preden bo YouHodler prodal zavarovanje in zaprl posojilo. Kot lahko vidite v spodnji tabeli, pri 30-dnevnem posojilu z 90 % LTV ni veliko manevrskega prostora. Vendar YouHodler daje posojilojemalcem možnost, da po potrebi dodajo več zavarovanja.

Tukaj je opisano, kako se tri vrste posojil obnesejo pri posojilu 5.000 $, ki uporablja Bitcoin kot zavarovanje:

TRAJANJE POSOJILA30 DNI61 DNI180 DNI
LTV razmerje90 %70 %50 %
Omejitev znižanja cene5 %25 %40 %
Vrednost kripto zavarovanja5.555,56 $7.142,85 $10.000 $
Skupne pristojbine in obresti105 $160 $400 $
APR25,55 %19,14 %16,22 %

Vir podatkov: YouHodler. APR izračunal avtor.

Nekaj ​​dodatnih funkcij, na katere morate biti pozorni:

 • Posojilojemalci lahko že od samega začetka določijo bližnjo ceno – točko, na kateri želijo izkoristiti dobiček. Če vrednost njihovega kripto zavarovanja doseže to ceno, YouHodler samodejno proda zavarovanje, odplača posojilo in preostala sredstva položi na račun uporabnika.
 • Posojila je mogoče odplačati s kreditno kartico, kripto ali fiat denarjem, shranjenim na platformi, ali z bančnim nakazilom. Posojilojemalci lahko odplačajo posojilo tudi s prodajo kripto zavarovanja.
 • Posojilojemalci lahko podaljšajo rok posojila s plačilom obstoječih obresti in 1-odstotne storitvene provizije.
 • Funkcija "Zapri zdaj" omogoča posojilojemalcem predčasno odplačati posojilo s svojim zavarovanjem. To vključuje tudi 1-odstotno provizijo.

Turbopolnilnik in zadolževanje za nakup kriptovalut

YouHodler aktivno spodbuja uporabnike, da si izposodijo svoje kriptovalute kot zavarovanje in kupijo več kriptovalut. To je mamljivo. Toda izposojanje za nakup kakršne koli tvegane naložbe ni dobra ideja, saj lahko izgubite denar, če izgubi vrednost.

Recimo, da ste odložili 0,2 BTC na 30-dnevno posojilo pri 90 % LTV. Dobite 0,18 BTC, kar vam daje skupaj 0,38 BTC. Cena Bitcoin pade za 5%, kar sproži mejo znižanja cene. Vaš originalni Bitcoin se proda za pokritje vašega dolga in ostane vam 0,18 BTC. Pravkar ste izgubili 10% svojega prvotnega Bitcoina.

Funkcija Turbocharge YouHodler ustvari verigo posojil. Samodejno uporablja tradicionalno valuto, ki si jo izposodite, za nakup več kriptovalut, in to kripto uporablja kot zavarovanje za drugo posojilo. Svoje posojilo lahko turbopolnite od tri do desetkrat. Tega denarja ne prejmete, ker se vsako dodatno posojilo porabi za pomnoževanje vaše kriptovalute. Če se vrednost dvigne, zmagaš. Če se zniža, lahko izgubite prvotno zavarovanje in morebitne provizije, ostanejo pa vam preostala sredstva iz končnega posojila.

Najbolj zaskrbljujoče pri YouHodlerju je, da predstavlja tvegane naložbene strategije brez veliko informacij o vpletenih nevarnostih ali izobraževanja, ki uporabnikom pomaga pri obvladovanju teh tveganj. Ime podjetja nakazuje, da je to varno mesto za shranjevanje vaše kriptovalute, vendar vas funkcije Turbocharge in MultiHODL spodbujata, da z njimi tvegate.

Pregled pristojbin

Provizije za menjavo na YouHodlerju so v skladu z drugimi menjalnicami kriptovalut. Vendar bodite pozorni na stroške pologa in dviga denarja. Ugotovite, koliko obresti morate zaslužiti, da pokrijete, na primer, 70 USD provizije za dvig, preden položite denar.

Upoštevajte, da informacije na spletnem mestu YouHodler niso vedno dosledne. Uporabili smo cene iz denarnice, ki se vedno ne ujemajo s številkami na strani s pristojbinami.

Upoštevajte, da informacije na spletnem mestu YouHodler niso vedno dosledne. Te številke izhajajo iz transakcijskih strani denarnice Youhodler.com.

Polog

TRANSAKCIJAPRISTOJBE
SWIFT bančna nakaznica25 evrov ali 25 evrov
Kreditna kartica4,5 %
AdvCash računprvi %
Kripto in stabilni kovanciBrez stroškov

Vir podatkov: možnost pologa v denarnici YouHodler.com, julij 2021.

Upoštevajte, da informacije na spletnem mestu YouHodler niso vedno dosledne. Te številke izhajajo iz transakcijskih strani denarnice Youhodler.com.

Umik

TRANSAKCIJAMINIMALNOPRISTOJBE
SWIFT bančna nakaznica v USD70 $1,5 % ali 70 $, kar je večje
SWIFT bančna nakaznica v EUR500 evrov55 evrov
SEPA bančna nakaznica v EUR50 evrov5 evrov
Bančna nakaznica GBP500 funtov55 funtov
Kreditna kartica
(trenutno ni na voljo)
5 $ ali 5 EUR, če je na voljo3,5 %, ko je na voljo *
KriptoRazlikuje se glede na kriptoRazlikuje se glede na kripto

* Lahko se spremeni glede na državo. Vir podatkov: možnost dviga v denarnici YouHodler.com, julij 2021.

Provizije za menjavo

Provizije za pretvorbo fiata v kriptovaluto ali trgovanje s kriptovaluto se razlikujejo glede na transakcijo. Za pretvorbo 100 USD v Bitcoin (1%) je na primer pristojbina 1 USD. Za pretvorbo 0,02 BTC v Ethereum (0,2%) je treba plačati provizijo 0,000040 BTC.

Cene so primerljive z drugimi menjalnicami. Vendar pa lahko obdelava posla traja od pet do 30 minut, tečaj pa se lahko v tem času spremeni.

Če uporabljate funkcijo MultiHodl, plačate provizijo za izvor, urne stroške in 10-odstotni delež dobička, če zaslužite.

2. Registracija

Če želite odpreti račun, pojdite na domačo stran YouHodler in kliknite ikono »Začnite«, kot je prikazano spodaj:

Izpolnite zahtevane podatke. To vključuje državo prebivališča, e-pošto in geslo.

Strinjate se s prejemanjem posodobitev platforme YouHodler in potrjujete, da ste prebrali in se strinjate z obvestilom o zasebnosti, Ts in Cs, Dodatkom o obdelavi podatkov, Politiko AML/KYC, Pogoji storitev konverzije in Postopek za pritožbe ter kliknite »Prijava«.

Preverjanje

Če želite odkleniti Multi HODL, Turbocharge, posojila, prihranke in konverzije, boste morali preveriti svoj e-poštni naslov in svojo telefonsko številko.

Če želite dokončati osnovni postopek preverjanja, pojdite na stran svojega profila s klikom na ikono »Profil«, ki se nahaja na levi strani vaše strani YouHodler.

 • Kliknite ikono e-pošte »Preveri«. Vnesite potrditveno kodo, ki je poslana na vaš e-poštni naslov.
 • Kliknite ikono telefona »Preveri«.
 • Vnesite svojo telefonsko številko in kliknite »Nadaljuj«.
 • Nato boste prek SMS sporočila prejeli potrditveno kodo. Vnesite 6-mestno kodo, da dokončate preverjanje telefona.

Po zaključku osnovnega preverjanja bodo morali uporabniki dokončati postopek preverjanja računa, da bodo imeli dostop do ponudbe več izdelkov.

Če želite dokončati postopek preverjanja računa, preprosto pojdite na stran z dobičkom:

1. korak: Podpišite pogodbo

 • Kliknite ikono Preveri pod razdelkom Preverjanje računa.
 • Nato boste morali podpisati pogodbo. Kliknite ikono »Start«.
 • Navedite, ali ste oseba iz ZDA, tako da kliknete »Da« ali »Ne«.
 • Vnesite zahtevane osebne podatke, ki vključujejo ime in priimek, DoB in državljanstvo. Nato kliknite »Nadaljuj«.
 • Vnesite svoj domači naslov in kliknite »Nadaljuj«.
 • Navedite, ali ste edini dejanski lastnik sredstev na vašem prihodnjem računu, tako da kliknete »Da« ali »Ne«.
 • Preglejte podatke v obrazcu Izjava o identiteti dejanskega lastnika in nato kliknite »Sprejmem in podpišem«.

2. korak: potrdite identiteto

Kliknite ikono »Start«, da dokončate potrditev identitete.

 • Izberite državo izdajatelja in vrsto dokumenta.
 • Nato naložite ali zajemite sprednjo in zadnjo stran dokumenta, kot ste pozvani.
 • Ko naložite, kliknite »Nadaljuj«.
 • Nato boste morali posneti selfie z osebnim dokumentom. Lahko naložite ali posnamete.
 • Nato kliknite »Pošlji prijavo«.

3. korak: potrdite naslov

Kliknite ikono »Start«, da dokončate preverjanje naslova.

 • Izberite vrsto dokumenta in naložite dokument ter pritisnite »nadaljuj«.

Upoštevajte, da mora biti dokument izdan v zadnjih 3 mesecih in mora vsebovati datum izdaje.

Po zaključku in preverjanju 3. koraka bodo uporabniki imeli dostop do celotnega nabora izdelkov YouHodler, vključno s fiat operacijami.

Polog po registraciji

Po zaključku postopka preverjanja boste morali zdaj položiti depozit, da začnete trgovati in v celoti izkoristiti ponudbo izdelkov YouHodler.

Uporabniki lahko bodisi:

 • Deposit YouHodler podpira kriptovalute tako, da dokončate preprost prenos iz denarnice v denarnico.
 • Nakup kriptovalute s kreditno/debetno kartico.
 • Položite fiat valute z bančnim nakazilom.

Če želite nakazati kriptovaluto, pojdite na stran »Denarnice«.

 • Izberite kriptovaluto, ki jo želite nakazati, in kliknite ikono »Polog«.
 • Če denarnica ni prikazana, lahko dodate podprto kripto denarnico s klikom na ikono »Dodaj denarnice«.
 • Skenirajte kodo QR ali kopirajte in prilepite naslov denarnice YouHodler v svojo zunanjo denarnico.
 • Vnesite količino kriptovalute, ki jo želite prenesti v svojo denarnico YouHodler, in dokončajte prenos.

Ko vaša sredstva prispejo v vašo denarnico YouHodler, vas bo YouHodler obvestil s SMS-om in e-pošto, nato pa lahko začnete uživati ​​v celotnem paketu izdelkov YouHodler.

Uporabniki lahko tudi nakažejo fiat denar z bančnimi nakazili in kupijo podprte kriptovalute s kreditno/debetno kartico. Za podrobnosti si oglejte spodnji razdelek o depozitu v fiat valuti.

Podprte kriptovalute

YouHodler daje vlagateljem in trgovcem dostop do najbolj priljubljenih kriptovalut na trgu in tudi do nekaterih manj znanih kriptovalut.

Podprte kriptovalute vključujejo, vendar niso omejene na:

Tether, USDC, Pax Dollar, TrueUSD, DAI, Binance USD, HUSD, Bitcoin, EURS, Ethereum, Chainlink, Uniswap, Compound, Maker, SushiSwap, yearn.finance, Synthetix, OmiseGo, Paxos Gold, Dogecoin, Litecoin, Ripple, Stellar , 0x, Bancor, Binance Coin, Cardano, Dash, Tron, EOS, Polygon, Bitcoin Cash, Aave, Polkadot, Huobi Token, Tezos, Osnovni žeton za pozornost in Augur.

Če želite zamenjati kripto za drugo kripto ali fiat valuto, pojdite na stran Denarnice.

 • Izberite kriptovaluto, ki jo želite zamenjati.
 • Kliknite ikono »Izmenjava«.
 • Vnesite znesek, ki ga želite zamenjati, in v spustnem meniju izberite ciljno valuto.
 • Potrjujete, da ste prebrali in se strinjate z načinom delovanja pretvorbe in pogoji storitev pretvorbe.
 • Nato kliknite ikono Pretvori.

3. Podrobnosti

YouHodler podpira nakup in prodajo podprtih kriptovalut s kripto in fiat valutami prek platforme za izmenjavo.

Poleg tega, da trgovcem ponuja platformo za izmenjavo, YouHodler uporabnikom ponuja tudi posojila, obresti in načine za povečanje donosov, ki jih poganja kripto trg.

Izmenjava

 • Preko strani denarnice YouHodler lahko uporabniki zamenjajo že posedovana sredstva za kriptovalute ali fiat.
 • Preko strani denarnice lahko uporabniki povečajo zaslužek tudi s funkcijo Multi HODL. Tukaj lahko uporabniki izberejo pare in smer za povečanje dohodka.
 • Poleg možnosti povečanja dohodka prek funkcije Multi HODL, YouHodler uporabnikom ponuja tudi posojila in prihodke od obresti. Obstaja tudi funkcija Turbocharge za povečanje kripto zaslužka.

Posojila

 • YouHodler uporabnikom ponuja posojila za zadovoljevanje običajnih potreb po fiat valuti. Imetniki kriptovalut lahko dajo kriptovalute v zavarovanje, da pridobijo fiat denar ali stabilne coine. Po odplačilu posojila YouHodler vrne kripto kreditojemalcu.

Turbopolnilnik

 • Na podlagi kaskade glavnice posojil lahko imetniki kriptovalut uporabljajo kriptovalute kot zavarovanje, da pridobijo več kriptovalut in koristijo v primeru nadaljnje rasti cen. To je idealen produkt imetnikov kriptovalut, ki predvidevajo nadaljnjo rast cen.

grafikoni

 • Platforma YouHodler uporabnikom omogoča dostop do grafikonov prek strani denarnice. Tukaj lahko uporabniki izberejo črtne ali svečnike. Ponujeni časovni intervali vključujejo 1 minuto, 5 minut, 30 minut, 1 uro in 4 ure, kot je prikazano spodaj.

Zgodovina

 • Platforma YouHodler ima posebno stran »Zgodovina transakcij«, ki uporabnikom omogoča ogled vseh transakcij na platformi.
 • Tu imajo uporabniki tudi možnost filtriranja po sredstvu, da zožijo iskanja.
 • Poleg tega si lahko uporabniki ogledajo transakcije na ravni sredstev z ogledom vsake posamezne denarnice.

Bilanca

 • Preko strani Denarnice imajo uporabniki dostop do posameznih sredstev v denarnici v EUR ali USD in tudi v osnovni valuti sredstev. Na strani denarnice je uporabnikom na voljo tudi skupna vrednost v EUR ali USD in odstotek gibanja skupne vrednosti.

4. Denarnice

YouHodler ima namensko stran z denarnicami, ki podpira pretvorbe kripto in fiat, pa tudi polog in dvig. Poleg tega imajo preverjeni uporabniki tudi možnost povečanja izpostavljenosti s klikom na ikono »Povečaj«.

Uporabniki lahko zlahka prenašajo kriptovalute, ki jih podpira YouHodler, med zunanjo denarnico in denarnico YouHodler.

Uporabniki lahko zlahka prenašajo kriptovalute, ki jih podpira YouHodler, med zunanjo denarnico in denarnico YouHodler.

Preko strani »Denarnice«:

 • Uporabniki lahko polagajo in dvigujejo kripto in fiat valute.
 • Pretvorite že posedovani fiat ali kriptovalute.
 • Oglejte si posamezna stanja v denarnici in skupno stanje.
 • Oglejte si gibanje cen znotraj dneva za sredstvo in si oglejte osnovne grafikone.
 • Povečajte obstoječe kriptovalute ali fiat s klikom na ikono »Povečaj«. To je funkcija množitelja, ki uporablja del stanja v denarnici YouHodler. To je hiter dostop do funkcije Multi HODL.

Upoštevajte, da YouHodler za vsako denarnico zagotavlja posamezna stanja kripto fiat in stanja v ameriških dolarjih. Celotno stanje je na voljo tudi v EUR ali USD.

 

5. Možnosti pologa in dviga

YouHodler omogoča polog in dvig kripto in fiat valut.

Za vlagatelje, ki želijo položiti ali dvigniti fiat ali kupiti kriptovalute s kreditno/debetno kartico, boste morali dokončati postopek preverjanja računa.

5.1. Kriptovalute

Uporabniki lahko položijo in dvignejo kriptovalute, ki jih podpira YouHodler.

Če želite narediti kriptovalute in dvige, pojdite na stran »Denarnice«, kot je prikazano spodaj:

 • Depoziti

Izberite kripto denarnico, navedeno na strani »Denarnice« in kliknite možnost nakazila. Za predstavitvene namene smo izbrali Bitcoin (»BTC«).

Ko izberete možnost depozita, kopirajte naslov denarnice v zunanjo denarnico ali skenirajte QR kodo in dokončajte prenos.

Ko vaš Bitcoin doseže vašo denarnico YouHodler, boste prejeli SMS in e-poštno obvestilo.

(Da bi se izognili napaki pri vnosu podatkov o naslovu, priporočamo, da skenirate QR kodo za prenos iz zunanje denarnice v denarnico YouHodler).

 • Dvigi

Za dvige lahko uporabniki dvignejo kriptovalute s prenosom iz denarnic YouHodler v zunanje združljive denarnice.

Če želite dvigniti svojo kripto, izberite denarnico, iz katere želite dvigniti svojo kripto, in kliknite ikono »Dvigni«.

 • Kopirajte in prilepite naslov zunanje denarnice ter potrdite, da ste naslov dvakrat preverili.
 • Kliknite ikono »Pridobi e-poštno kodo«, da potrdite umik z e-pošto.
 • Vnesite kodo in kliknite »Umakni«.

5.2. Fiat valute

 • Depoziti

Če želite nakazati fiat valute, pojdite na stran denarnice in izberite fiat valuto, ki jo želite nakazati.

Dodate lahko dodatne denarnice fiat valute s klikom na ikono »+ Dodaj denarnice«.

 • Kliknite na ikono depozita.
 • Nato kliknite na:
  • Ikona »Bank Wire« za bančna nakazila brez provizij. Prenosi lahko trajajo do 3 delovne dni.
  • Ikona Advcash (vključno z bančnimi karticami) za takojšnja plačila. Za depozite Advcash je 1% provizija.
 • Za plačila Advcash vnesite znesek, ki ga želite nakazati, in kliknite »Nadaljuj«.
 • Nato boste preusmerjeni na stran Advcash.com, da izpolnite svoje podatke, da dokončate nakazilo.
 • Poleg tega lahko uporabljate nakazilo s katero koli drugo kreditno kartico, pri čemer je 4,5-odstotna provizija za depozit.
 • Dvigi

Če želite dvigniti fiat, pojdite na stran z denarnicami in izberite fiat denarnico, iz katere želite dvigniti denar.

 • Kliknite ikono za dvig.
 • Izberite možnost umika
  • Kreditna kartica – takojšnja s provizijo med 3 % do 3,5 % ali 1 do 5 $.
  • Bančna nakaznica – približno 24 ur, s provizijo 1,5%. Minimalni dvig je 70 $.
 • V primeru dvigov na bančnem računu vnesite IBAN in številko računa skupaj s svojimi bančnimi podatki in dokončajte transakcijo.

Upoštevajte, da so časi in stroški bančne obdelave odvisni od načina bančnega nakazila. Obstajajo tudi minimalni dvigi, odvisno od valute. Glej spodaj:

 • USD (SWIFT) – do 5 dni, s provizijo 1,5% in minimalnim dvigom 70 USD.
 • EUR (SEPA) – do 2 delovna dneva, s provizijo 5 € in minimalnim dvigom 50 €.
 • EUR (SWIFT) – do 5 dni, s provizijo 55 € in minimalnim dvigom 500 €.
 • GBP/CHF: do 3 dni, s provizijo 0,15 % in minimalnim dvigom £55 / CHF55.

6. Platforma za trgovanje

Kot smo že omenili, lahko uporabniki uporabljajo funkcijo izmenjave, pa tudi Turbocharge in Multi HODL, da pridobijo izpostavljenost trgom fiat in kripto.

Izmenjava

YouHodler uporabnikom omogoča dostop do kriptotrgov prek borze YouHodler.

Tukaj lahko uporabniki zamenjajo fiat za kripto, kripto za kripto ali kripto za fiat.

Preprosto pojdite na stran Denarnice in izberite kripto ali fiat, ki ga želite zamenjati, tako da kliknete ikono Exchange.

 • Vnesite znesek kripto ali fiata, ki ga želite pretvoriti.
 • Preglejte pristojbino, znesek za pretvorbo in stopnjo ter kliknite »Pretvori«.

Ko oddate naročilo, se transakcija prikaže v zgodovini denarnice in tudi na strani Zgodovina transakcij.

Turbopolnilnik

Pojdite na stran Turbocharge in kliknite »+ Ustvari nov Turbo«.

 • Izberite svojo oznako zavarovanja in vnesite znesek zavarovanja ter nato izberite izposojeno kartico.
 • Nato izberite svoj načrt. Ali 90 %/30 dni ali 70 %/61 dni.
 • Izberite število posojil in preglejte podrobnosti transakcije.
 • Če želite nastaviti prevzemni dobiček, vnesite ceno zapiranja.
 • Strinjate se s pogoji in potrjujete, da razumete, kako deluje Turbocharge, nato kliknite »Turbocharge«.

Multi HODL

YouHodlerjev Multi HODL je orodje za pomnoževanje vaših kripto sredstev z uporabo dela vašega stanja v denarnici YouHodler.

Pri tem je prednost v tem, da lahko uporabniki večino sredstev varno hranijo v denarnici, hkrati pa zaslužijo obresti in uporabijo določen znesek za sodelovanje v trgovalnih dejavnostih z visokim potencialom dobička.

Platforma uporablja vaša sredstva Multi HODL za odpiranje prvega posojila v avtomatizirani verigi posojil. Z izposojenimi sredstvi iz prvega posojila platforma kupi več kriptovalut in jih uporabi kot zavarovanje za drugo posojilo v verigi. Postopek se ponovi od 2 do 50x, odvisno od ravni množitelja uporabnika.

Za uporabo funkcije Multi HODL:

 • Pojdite na stran Multi HODL in izberite par, s katerim želite trgovati. (Lahko greste tudi na stran Denarnice in kliknete ikono »Povečaj«) .
 • Izberite smer, v kateri želite trgovati, navzgor ali navzdol.
 • Izberite izvorno zavarovanje in vnesite znesek.
 • Nato izberite raven množitelja.
 • Strinjate se z določili in pogoji ter potrjujete, da veste, kako deluje multi HODL, in da ste prebrali razkritje tveganja.
 • Nato kliknite Start.
 • Obstajajo tudi možnosti za prevzem dobička in/ali zaustavitev izgube za obvladovanje tveganja.

YouHodler je pravi za vas, če:

 • Ste stranka zunaj ZDA, ki želi zaslužiti obresti za vašo kriptovaluto.
 • Udobni ste z orodji za trgovanje z večjim tveganjem.
 • Svojo kripto želite uporabiti kot zavarovanje za posojilo.

YouHodler je vznemirljiva možnost za uporabnike, ki želijo zaslužiti obresti za svoje kovance in zaslužiti 12 % obresti na leto. Glavna prednost YouHodlerja je, da vaši kovanci ostanejo vaši v skladu s pogoji in določili YouHodler. Platforma ponuja konkurenčne cene, kar je eden od glavnih razlogov, zakaj bi morali upoštevati YouHolder, ko zaslužite obresti na svoje kovance.

Če iščete zanesljivo platformo za pridobivanje obresti za svojo kriptovaluto, je YouHodler ena najboljših možnosti na trgu.

Najboljše borze za trgovanje z žetoni in kovanci. Sledite navodilom in zaslužite neomejeno

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.io

Hvala za branje!

Marcus Flatley

Marcus Flatley

1653036600

Kaj je Dex GURU | Kaj je DexGURU | Kako uporabljati Dex GURU

V tej objavi boste izvedeli, kaj je Dex GURU, kako uporabljati Dex GURU?

1. Kaj je Dex Guru?

Dex Guru je platforma za trgovanje s kriptovalutami in analiza brez skrbništva, narejena z mislijo na sodobne trgovce. Združuje analitiko blockchain in zmogljivosti trgovanja. To pomeni, da lahko trgujete, analizirate in spremljate različne kriptovalute na isti platformi.

Lahko analizirate in primerjate gibanje različnih kriptovalut z vsemi vrstami različnih kazalnikov. Vse, kar lahko najdete na nadzorni plošči sodobnega borznega posrednika, najdete na Dex Guru.

Razvijalci Dex Guru so opravili res dobro delo s svojo platformo, je neverjetno uporabniku prijazna z neverjetno uporabniško izkušnjo in vmesnikom.

Ambicija DexGuru je razviti v terminal, ki mu zaupa kar nekaj trgovcev, kot je Bloomberg Terminal – pripomoček, ki ga je naenkrat uporabil najbogatejši fant na planetu, Warren Buffet, za transakcije in pridobivanje njegovih informacij in dejstev. Toda pristop bo razvoj v namenski terminal za trg DeFi v kateri koli verigi.

Če ste napreden trgovec, vam bodo zagotovo všeč njihovi napredni grafi v realnem času z zgodovinskimi podatki. Na njih lahko narišete trendne črte, uporabite ravnila in v bistvu vse, kar lahko naredite z naprednimi orodji za analizo borz.

2. Ključne značilnosti Dex Guruja

Tu so tri ključne značilnosti, po katerih se Dex Guru loči od neposrednih konkurentov:

Intuitiven in začetnikom prijazen vmesnik

Čeprav ima Dex Guru obilico uporabnih informacij , ki se zdijo natrpane v privzetem pogledu, če pregledate nekatere njegove neposredne konkurente, boste ugotovili, da je vmesnik Dex Guruja tako intuitiven, kot so že prišli. 

Nadaljnje izboljšave intuitivnosti pa niso možne, saj bi vsebino zanemeli in bi imeli uporabniki slabšo izkušnjo.

Veliko razpoložljivih informacij

Trgovalna platforma Dex Guru je polna informacij v verigi. Tukaj ne govorimo o špekulativnih stvareh – govorimo o zanesljivih informacijah, ki so skoraj takojšnje in so dostavljene naravnost na vaš zaslon.

Tudi popolni začetniki ne bodo potrebovali preveč časa, da bi se ustrezno prilagodili količini razpoložljivih informacij in procesom interakcije s pametnimi pogodbami v javnih verigah. Izkušeni trgovci bodo cenili vse do zadnjega in se potrudili, da ugotovijo, kako kar najbolje izkoristiti vse te podatke.

V realnem času in veliko natančnejši stroški.

Ker bodo informacije in dejstva na teh spletnih mestih upoštevala skupno vrednost žetonov na centraliziranih borzah (CEX), kot je Binance, tudi če je prodajna cena nelikvidna.

Če torej žetoni, v katere vlagate, niso kotirani na borzah CEX ali razmerje med prodajnimi cenami žetonov, v katere želite vlagati v posebne skupine zaradi velikih variacij, je povsem verjetno odvisno od trenutnih informacij na DexGuru, veliko bolj natančne naložbe ali izbire trgovanja z najnovejšimi informacijami v razponu od deset do 18 sekund.

Hitra rast

Trgovine so prepoznale napredne funkcije Dex Guruja in preplavijo vrata. Priljubljenost Dex Guruja iz meseca v mesec narašča. Eksponentnih številk še nismo dosegli, vendar ne bi bil presenečen, če se bo to zgodilo do konca leta.

Podpora za denarnico

Trenutno Dex Guru podpira večino (vendar ne vseh) priljubljenih denarnic. To vključuje:

 • Trezor & Ledger (oba prek MetaMask)
 • MetaMask
 • WalletConnect (ki vključuje vse denarnice, ki jih podpira WalletConnect, kot je denarnica crypto.com Defi)
 • TrustWallet

Številne platforme za trgovanje s kripto ne podpirajo veliko možnosti denarnice. Dex Guru podpira veliko večino priljubljenih denarnic, zlasti z WalletConnect, ki ga lahko uporabite za vključitev drugih denarnic.

Seveda lahko za analizo uporabite Dex Guru, ne da bi povezali denarnico, vendar bi zamudili veliko funkcij, ki jih lahko dobite le, če povežete svojo denarnico:

 • Nakup in prodaja žetonov neposredno na platformi
 • Opozorila in obvestila o cenah
 • Dodajanje žetonov na vaš seznam priljubljenih

Varnost

Dex Guru je platforma brez skrbništva. To pomeni, da so vaše kriptovalute vedno pod vašim nadzorom.

Deluje tako kot večina drugih decentraliziranih aplikacij, Dex Guru si lahko ogleda samo stanje v denarnici in dejavnosti, ki jih Dex Guru uporablja za prikaz vaših poslov.

Zaradi tega je Dex Guru neverjetno varen . Tudi če bi bila njihova platforma nekako vdrta, njihovi uporabniki ne bi bili v nevarnosti, ker hekerji ne bi mogli ukrasti ravnotežja uporabnikom Dex Guruja.

Pristojbine

Poleg pristojbin za plin med trgovanjem, ki se jim tako ali tako ne morete izogniti, pri uporabi Dex Guru ni nobenih pristojbin.

Pravzaprav Dex Guru deluje izključno na podlagi donacij in morda nekaterih sponzorskih pogodb. Ne glede na to, uporabniki Dex Guru za uporabo platforme sploh ne plačujejo.

V bistvu je platforma brezplačna in jo lahko vsak uporablja za raziskovanje, sledenje, primerjavo in trgovanje s kriptovalutami brez kakršnih koli stroškov.

3. Kako uporabljati Dex GURU

3.1. Povežite svojo denarnico

Nekatere naše funkcije so na voljo šele, ko povežete denarnico. Ko ga povežete, boste lahko shranili svoje najljubše žetone in spremenili nastavitve DexGuru.

DexGuru je popolnoma neskrbniška platforma, tako da so sredstva v vaši denarnici vedno pod vašim nadzorom.

Na namizju

Denarnice brskalnika, kot je Metamask

Kliknite ikono denarnice v zgornjem desnem kotu

Izberite Metamask

Za preverjanje pristnosti uporabljamo zahteve za podpis. S podpisom dokazujete, da imate zasebni ključ za naslov.

Vse nastavljeno:

WalletConnect

Opomba: Če želite uporabljati WalletConect, morate onemogočiti ali izbrisati razširitev MetaMask v namiznem brskalniku, ker povzroča konflikte z drugimi ponudniki denarnice. Druga možnost je uporaba načina brez beleženja zgodovine.

Kliknite ikono denarnice v zgornjem desnem kotu

Izberite Walletconnect

Skenirajte kodo QR z zaslona z denarnico, ki je združljiva z WalletConnect, in potrdite zahtevo za podpis. S podpisom dokazujete, da imate zasebni ključ za naslov.

Vse nastavljeno:

Na mobilnem telefonu

V telefonu morate imeti nameščeno aplikacijo za denarnico web3. Pojdite v aplikacijo za denarnico in tam poiščite brskalnik. Zdaj pojdite na dex.guru

Kliknite ikono denarnice v zgornjem desnem kotu

Kliknite Metamask ali Trustwallet

Vse nastavljeno:

TrustWallet. Spremeni omrežje

 

3.​2. Nakup in prodaja žetonov

1. Najprej morate povezati svojo denarnico.

2. Preverite, ali vaša denarnica uporablja pravilno omrežje. V zgornjem desnem kotu poleg ikone denarnice lahko vidite, na katero omrežje ste povezani.

DexGuru olajša prepoznavanje žetonov iz različnih omrežij. Okoli ikone žetona uporabljamo barvne kroge. V spodnjem primeru je žeton Binance Smart Chain zavit v oranžni krog. Za vaše udobje so povezane denarnice web3 prikazane v isti barvi kot krogi okoli določenih omrežij.

Opomba: sredstev iz različnih omrežij ne morete menjati drug za drugega. Na primer, UNI (žeton ERC20 na Ethereumu) ne morete zamenjati za CAKE (žeton BEP20 na BSC). Vendar imajo številni žetoni, ki temeljijo na Ethereumu, vezane različice na BSC, na primer ETH-BSC na zgornjem posnetku zaslona.

3. Čas je za trgovanje. Če želite kupiti/prodati določen žeton, ga morate najprej izbrati v območju izbirnika trga.

Za možnosti nakupa in prodaje lahko vnesete samo količino sredstev, ki bodo vzeta iz vaše denarnice – znesek žetonov (kovancev), ki jih prejmete po trgovanju, se izračuna samodejno.

Spremenite lahko, kakšno digitalno sredstvo uporabljate za nakup določenega žetona (tisti, ki ste ga izbrali v območju izbirnika trga ) in spremenite digitalno sredstvo, ki ga prejmete, ko prodate določen žeton.

Če prvič izvajate transakcijo z določenim žetonom, boste morali dokončati transakcijo odobritve žetona. Gumb Odobri/Prodaj morate pritisniti samo enkrat.

Ko odobrite omejitev porabe žetonov v denarnici, počakajte na pojavno okno za potrditev zamenjave. Če kovanec ali žeton ne potrebujete odobritve iz vaše denarnice, se vam takoj po pritisku na gumb Nakup/Prodaj prikaže pojavno okno s potrditvijo zamenjave.

V pojavnem oknu za potrditev zamenjave lahko spremenite zdrs cene, namig na DexGuru in izberete ceno GAS. Ko ste pripravljeni, kliknite gumb »Potrdi«. Če v prvih 90 sekundah ne kliknete gumba »Potrdi«, se bo pojavno okno samodejno zaprlo in vašo ponudbo bomo morali osvežiti.

Po pritisku na gumb “Potrdi” se bo začela zamenjava v vaši denarnici. Ko ga enkrat odobriš, ni poti nazaj. Na tej točki transakcije nihče ne more preklicati.

3.3. Omogoči opozorila o cenah

Če želite omogočiti obvestila za žeton, potrebujete:

1. Povežite svojo denarnico web3.

2. Dodajte žetone med priljubljene.

Pritisnite srčni gumb, da dodate žeton med priljubljene.

3. Pojdite na Nastavitve.

4. Omogočite preklop obvestil.

5. Nastavite želeni prag v odstotkih.

V spodnjem primeru je prag nastavljen na 10 %, kar pomeni, da ko se cena žetona spremeni za več kot 10 %, boste prejeli potisno obvestilo. Prag, ki ga nastavite, bo veljal za vse žetone v vaših priljubljenih.

6. Shranite spremembe.

Opomba: če uporabljate brskalnik Brave, boste morali omogočiti »Uporabi Googlove storitve za potisna sporočila« v razdelku Napredne nastavitve, da bodo obvestila delovala.

3.4. Preverite stanje v Denarnici

Vse transakcije in dejanja z vašo denarnico v verigi blokov se beležijo; jih lahko preverite z enim od spodnjih raziskovalcev blockchain.

Etherscan je raziskovalec blokov za omrežje Ethereum. BscScan je raziskovalec blokov za pametno verigo Binance. Polygonscan za poligonsko omrežje. SnowTrace za Avalanche Network. FTMScan za omrežje Fantom. ArbiScan za Arbitrum Network. Optimistični Ethereum Etherscan za omrežje Optimism. Celo Explorer za omrežje CELO.

Če v denarnici ne vidite sredstev, je dobro, da preverite naslov denarnice v raziskovalcu blockchain. Uporabite Etherscan za transakcije Ethereum, BscScan za transakcije Binance Smart Chain itd. 

Kopirajte javni naslov denarnice in ga poiščite v raziskovalcu blockchain.

Ko vnesete svoj javni naslov, boste videli svoje stanje ETH ali BNB v izvorni vrednosti. Videli boste tudi vse posodobljene transakcije, ki so se zgodile z vašo denarnico. Za ogled razširjenih žetonov kliknite gumb poleg vrednosti vaših žetonov po meri.

Denarnice, kot je MetaMask, prikazujejo omejen seznam standardnih stanj žetonov, vendar ne prikazujejo trenutnega stanja za žetone po meri. V svojo denarnico morate ročno dodati žeton po meri. Vse, kar potrebujete, je naslov pogodbe o žetonu, ki ga najdete na Etherscan za žetone ERC-20 in BscScan za žetone BEP-20. 

Pojdite v svoje skladišče žetonov, poiščite žeton, ki ga želite dodati v svojo denarnico, in ga pritisnite. Kopirajte naslov pogodbe. Dodati ga boste morali v svojo denarnico.

Če uporabljate MetaMask, pojdite na svoja sredstva, se pomaknite navzdol in pritisnite »Dodaj žeton«

Pritisnite "Žeton po meri". Prepričajte se, da ste povezani s pravim omrežjem (ETH ali BSC).

Zdaj prilepite naslov pogodbe o žetonu. Simbol žetona in decimale natančnosti se izpolnijo samodejno.

 

Zaključek

Dex Guru je odlična platforma za začetnike in napredne kriptovalute, ki želijo primerjati in slediti različnim kriptovalutam v realnem času ter uporabiti svoje zgodovinske podatke za lastne zaključke.

Njihova platforma je neverjetno varna in ni skrbniška, tako da ni tveganja, da bi vas vdrli in izgubili stanje v denarnici. Poleg tega je ena najboljših stvari pri Dex Guruju ta, da deluje izključno na donacijah in nima popolnoma nobenih pristojbin. Pri trgovanju s kriptovalutami na njihovi platformi ne boste izgubili nobenega stanja pri provizijah.

Obiščite spletno stran ☞  https://dex.guru/

🔺 IZJAVA O ODGOVORNOSTI: Informacije v objavi niso finančni nasveti, ampak so namenjene SAMO ZA SPLOŠNE INFORMACIJE. Trgovanje s kriptovalutami je ZELO tvegano. Prepričajte se, da razumete ta tveganja in da ste odgovorni za to, kar počnete s svojim denarjem.

🔥 Če ste začetnik.  ☞  ☞ BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.ioCoinbase

Upam, da vam bo ta objava pomagala. Ne pozabite pustiti všečka, komentirati in deliti z drugimi. Hvala vam!

Marcus Flatley

Marcus Flatley

1658439840

Kaj je Coindar | Kako uporabljati Coindar | Upravljanje kripto koledar

Kaj je kripto koledar?

Kripto koledar je specializiran za to, da mora zadovoljiti potrebe uporabnikov, tako da jim omogoči, da prilagodijo svoj koledar z zagotavljanjem razvoja dogodkov, novic, ICO in dogodkov, ki so zanje najbolj ključni.

Glede na vse izpostavljene točke bi lahko koledar kriptovalut opredelili kot platformo, kjer lahko kripto udeleženci dostopajo do vseh informacij o prihodnjem in sedanjem dogajanju v kripto prostoru.

Čeprav ta definicija povzema širše funkcionalnosti tipičnega kripto koledarja, pa ne navaja natančno različnih razlogov, zakaj se ljudje odločajo za ta orodja.

V tem članku boste izvedeli, kaj je Coindar, kako uporabljati Coindar (platforma za upravljanje kripto koledarja)

1. Kaj je Coindar?

Coindar je spletni koledar dogodkov, ki uporabnikom omogoča sledenje in upravljanje dogodkov v kriptovalutah. Spletno mesto zbira informacije o kripto dogodkih iz različnih virov, vključno s socialnimi mediji, in ustvarja neposredno povezavo z razvijalci in socialnimi profili različnih projektov blockchain.

Koledar, ki temelji na namizju, omogoča uporabnikom priročno prikazovanje sestankov, dodajanje tehničnih posodobitev in poročanje o mejnikih, med drugimi nalogami, ki so večinoma objavljene iz uradnih virov.

Izkušeni vlagatelji v kriptovalute vedo, da so socialno poslušanje ter aktivno vključevanje in uživanje pravilnih informacij, povezanih s kriptovalutami, ključnega pomena za sprejemanje boljših naložbenih odločitev. S Coindarjem se lahko vlagatelji postavijo pred dogodke, ki običajno vplivajo na vrednost kriptovalut, kot so razpolovitve, trdi forki in airdrops.

Navsezadnje Coindar zagotavlja, da kripto sledilci nikoli ne zamudijo niti delčka novic in dogodkov v kripto svetu. 

Predstavljeno

 • Koledar: Vsi aktualni dogodki kriptovalut in iskanje po njih
 • Dodaj dogodek: Prispevajte k razvoju storitve
 • Priljubljene: dogodki in tečaji priljubljenih kovancev
 • Notifier: Dostava obvestil o novih dogodkih vaših kovancev z uporabo pošte, Telegrama, Web Push
 • Spremljanje kotacije : nove kotacije kovancev in trgovalni pari na borzah kriptovalut

2. Kako se prijaviti v Coindar

Ustvariti morate račun, če želite uživati ​​v vseh funkcijah na Coindarju v 8 preprostih korakih

 1. Pojdite na https://coindar.org/
 2. V zgornjem desnem kotu kliknite Prijava
 • To bo prikazalo pet možnosti prijave: Twitter, Facebook, Google, VK in Coindar
 1. Izberite Coindar in počakajte, da se stran naloži
 2. Na naslednji strani v zgornji vrstici za krmarjenje kliknite Prijava
 3. Izpolnite obrazec s svojim imenom, e-poštnim naslovom in geslom
 4. Dokončajte preverjanje captcha
 5. Preberite pogoje uporabe in informacije o zasebnosti
 6. Kliknite pridruži se zdaj .
 7. Dokončajte registracijo s potrditveno povezavo, poslano na vaš e-poštni naslov.

3. Spletni koledar spremlja razvoj dogodkov v zvezi s kovanci

Nekateri dogodki lahko pomembno vplivajo na cene kriptovalut in ustvarjajo priložnosti za trgovce v zanki, da dobijo ali celo zahtevajo elektronsko gotovino. Sem spadajo obdobja s prepolovitvami, trdimi forki in airdropsi.

Coindar ponuja več možnosti filtriranja in razvrščanja. Dogodke je mogoče razvrstiti po datumu ali časovnem obdobju, uporabniki pa se lahko tudi odločijo za prikaz samo tistih, ki so bili nedavno dodani, ali samo najbolj priljubljenih. Na spletni strani je trenutno prikazanih skoraj 53443 dogodkov, od tega jih je bilo 65 dodanih v zadnjih 24 urah.

Dogodke je mogoče filtrirati po oznakah, kot so najava, posodobitev, srečanje in blagovna znamka. Izberete lahko tudi tiste, ki so bili dodani iz vira, za katerega je bilo ugotovljeno, da je zanesljiv, tiste, za katere platforma meni, da so pomembni, ali vaše lastne priljubljene.

3.1. Kako dodati dogodke na Coindar.org

 • Pojdi na coindar
 • V navigacijski vrstici na vrhu domače strani kliknite Koledar
 • Kliknite dodaj dogodek
 • Izpolnite obrazec z naslednjimi podatki
 • Ime dogodka,
 • Ime predstavljenega kovanca
 • Uradna povezava za pridružitev dogodku
 • Napis in opis dogodka
 • Dodajte ustrezne oznake
 • Nastavite datum in uro dogodka
 • Dokončajte preverjanje captcha
 • Preglejte podatke in kliknite dodaj dogodek

3.2. Povračilo denarja in bonus Coindar

Coindar je povezan z nekaterimi največjimi imeni v kripto industriji, vključno z Binance , Bybit …. Zato boste zaslužili vračilo denarja, bonus za depozit in popust, če se registrirate in položite na ta kripto spletna mesta prek pridružene povezave Coindar. Če želite zaslužiti s Coindarjem, sledite tem korakom:

 • Pojdite na Coindar
 • Pomaknite se do noge spletnega mesta
 • V razdelku z naslovom partnerstvo izberite vračilo denarja
 • Brskajte po seznamu povezanih kripto spletnih mest na strani za vračilo denarja
 • Izberite želeno spletno mesto in se prijavite na spletno mesto, da si prislužite popuste in bonuse

Najboljše borze za trgovanje z žetoni in kovanci. Sledite navodilom in zaslužite neomejeno

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.ioPhemex

Upoštevajte, da se vrednost bonusov in popustov razlikuje od enega pridruženega mesta do drugega. Binance vam bo dal 10% popust na provizije.

4. Prednosti in slabosti Coindarja

Prednosti

Barvit UX:

 • Odlična uporabniška izkušnja je bistvenega pomena za vsako spletno mesto, ki resno želi pritegniti uporabnike z dragocenimi in zanesljivimi informacijami. Vendar je spletnim mestom, kot je Coindar, to težko doseči, ker je njihov vmesnik sestavljen iz grafikonov, grafov in analitike.
 • Vendar pa Coindarjev preprost, interaktiven in barvit vmesnik uporabnikom olajša spremljanje kripto dogodkov, pregledovanje grafikonov in analizo kriptovalut. Ena značilnost, ki izstopa, je trajno belo ozadje, ki doda jasnost in odstrani vizualne ovire in nered. V kombinaciji z mešanico utripajočih rdečih in zelenih besedil ter številk uporabniki uživajo v vizualnem poudarku bistvenih podrobnosti na spletnem mestu, kot so trendi, analitika in podatki.

Kripto koledar:

 • Coindarjev koledar vam pomaga začeti s kripto dogodki brez težav, tudi če še nikoli niste uporabljali programske opreme za upravljanje dogodkov. Tukaj je primer s spletne strani
 • "345 dogodkov se bo zgodilo v prihodnosti, 65 dogodkov je bilo dodanih v zadnjih 24 urah, skupno dodanih 53443 dogodkov za vse čase."
 • Na ta način vam koledar ponuja povzetek preteklih dogodkov in obvestila o prihajajočih kripto dogodkih. Od tam se lahko pomaknete na glavno stran in si ogledate vse prihajajoče dogodke ter označite urnik na koledarju.
 • Če radi sodelujete v pogovorih, povezanih s kriptovalutami, na Twitterju, boste na koledarju Coindarja našli veliko podobnih dogodkov.

Brez preusmeritev na spletno stran ali oglasov:

 • Brskanje po dogodkih kriptovalut na Coindarju je brez nadležnih oglasov in neskončnih preusmeritev. To kaže, da je spletno mesto zanesljivo, saj ne ustvarjajo prihodkov od oglasov.

Temni način:

 • Temni način je danes verjetno najpogostejša vizualna tema na vseh mobilnih napravah. Na Coindarju lahko uporabniki, ki jim temni način bolj ustreza zaradi nočnega videza, zaščite oči ali sodobnega vzdušja, tega vklopijo s klikom na ikono žarnice v zgornjem desnem kotu.

24-urni visok in nizek profil:

 • Če imate oko določeno kriptovaluto, lahko spremljate njene spremembe na Coindar.org. Poleg podatkov o ocenjeni omejitvi in ​​obsegu si lahko ogledate tudi, kako se je cena kovanca spremenila v 1 uri, 24 urah ali 7 dneh

Značka za preverjanje:

 • Coindar olajša ugotavljanje, kateri vir informacij je pristen med številnimi spletnimi mesti in platformami družbenih medijev, povezanih s kripto. Da pokaže, da je zanesljiv vir navedel kripto dogodek, Coindar poleg kovanca prikaže značko za preverjanje. Tako lahko načrtujete udeležbo na dogodku ali se celo prijavite na airdrop, bodite prepričani, da ne gre za prevaro.

Možnost naprednega filtra:

Za spletno mesto, ki profilira več kot 500 kriptovalut, je iskanje specifičnih podatkov o kovancu na Coindarju preprosto. Na domači strani boste našli tri osnovne možnosti za filtriranje rezultatov glede na nedavno dodane, priljubljene in podatke o dogodkih. A to še ni vse.

Za prikaz podatkov o dogodkih in analitike za določen kovanec lahko uporabite tudi možnosti filtra v levi vrstici. To vključuje

 • prilagojen datum dogodka
 • predstavljene oznake, kot so objave, ICO, nagrada, blagovna znamka, tekmovanje, konferenca itd.
 • Pokaži priljubljene dogodke, izbrane dogodke ali dogodke samo iz zanesljivih virov
 • Možnost generiranja podatkov za določen kovanec

Kanali skupnosti:

 • Coindar ima velik kanal skupnosti na Telegramu, Twitterju in Facebooku. Na Telegramu imajo tri skupine: splošno telegramsko skupino, uradni klepet in blog kanal. Torej, ne bodite zmedeni.

Konference:

 • Kriptokonference so odlična mesta, kjer strokovnjaki in vodilni v panogi napovedujejo kripto dogodke in delijo ideje vodstvenih idej. Coindar uporabnikom olajša pridružitev aktivnim in prihajajočim kriptokonferencam neposredno s spletnega mesta.

Gradnik spletnega mesta za namizje:

 • Pripomoček spletnega mesta Coindar vam omogoča, da pripeljete Coindar na svoje spletno mesto. Če ste lastnik ali upravljavec spletnega mesta, povezanega s kripto, in želite svoje občinstvo obravnavati s podatki v realnem času, vam ni treba napisati nobene vrstice kode ali plačati razvijalcu. Preprosto pojdite na Coindarjevo spletno stran pripomočkov in ustvarite kodo za določen kovanec, kot je Bitcoin; prilepite kodo na svoje spletno mesto, da začnete ustvarjati podatke na svojem spletnem mestu.

Varnost:

 • Coindar je zaščiten s certifikatom SSL, ki šifrira uporabniške poverilnice za prijavo in bančne podatke, da nepooblaščenim uporabnikom prepreči njihovo branje ali uporabo.
 • To je tisto, kar lahko rečemo o varnosti spletnega mesta. Vendar glede na dejstvo, da uporabnikom ni treba vnesti podatkov o kartici ali drugih občutljivih podatkov. Coindar velja za varno spletno mesto.

Dostop do več naprav:

 • Coindar je optimiziran za odzivno delovanje na več zaslonih in napravah, kot so iOS, Android, Windows, Mac in Linux.

Dostopnost:

 • Do Coindar.org lahko dostopate od koder koli na svetu brez VPN ali namenskega strežnika.

Slabosti

Podpira samo dva jezika:

 • Coindar je na voljo samo v angleškem in ruskem jeziku. Čeprav 52,48 % obiskovalcev Coindarja prihaja iz Rusije, Brazilije, Venezuele, Kazahstana in Ukrajine, bo preostala neangleško ali rusko govoreča populacija uporabnikov morda težko uporabljala spletno mesto.

Obiščite spletno stran: https://coindar.org/

Zaključek

Coindar je brezplačen koledar in platforma za upravljanje dogodkov, kjer kripto vlagatelji spremljajo dogajanje v kripto industriji. 

Če se želite vedno pojaviti na primernem kripto dogodku ob pravem času in na koncu sprejemati boljše naložbene odločitve, je Coindar za vas.

Preberite več: Uporaba CoinMarketCal kot profesionalec | Vodnik po CoinMarketCal

Upajmo, da vam bo ta članek pomagal. Ne pozabite pustiti všečka, komentirati in deliti z drugimi. Hvala vam!

Marcus Flatley

Marcus Flatley

1658007120

Kaj je Coinigy | Kako uporabljati Coinigy | Upravljanje kripto portfel

V tem članku boste izvedeli, kaj je Coinigy? Kako uporabljati Coinigy (vaše upravljanje portfelja kripto denarnice vse v enem)

1. Kaj je Coinigy?

Coinigy je trgovalna platforma vse v enem, katere cilj je poenostaviti postopek sledenja in trgovanja s širokim izborom kovancev, ki jih je mogoče najti na več borzah.

Ime platforme za kripto trgovanjeCoinigy
SedežWisconsin, ZDA
Leto ustanovitve2014
Regulativni organNoben
Email naslovBrez – samo spletni obrazec za zahtevo
Spletna stranhttps://www.coinigy.com/
Največji finančni vzvodVzvod ni na voljo
Minimalni depozitNaročnina v višini 18,66 USD ali 99,99 USD, odvisno od tega, kateri paket vzame trgovec
Možnosti depozitaKreditna/debetna kartica, PayPal, kriptovaluta – ob plačilu naročnine
Možnosti dvigaNi na voljo
Vrsta platformeMenjalnica kriptovalut
Jeziki platformeAngleščina – drugi jeziki niso navedeni
Združljivost OSSpletni brskalniki, Android in iOS
Jeziki podpore strankamAngleščina – drugi jeziki niso navedeni
Delovni čas storitve za stranke24 ur, sedem dni na teden

Coinigy se prek API-ja dejansko poveže z več kot 45 borzami in 4000 različnimi trgi in valutnimi pari ter vključuje menjalne tečaje v živo, vizualizacijo podatkov in neposredno analizo verige blokov. Platforma vključuje tudi grafikone TradingView in ponuja namizno ali mobilno aplikacijo ter različne aplikacije v brskalniku. Do Coinigy lahko dostopate iz računalnikov in mobilnih naprav prek mobilnih aplikacij Coinigy za iOS in Android. Platforma ponuja tudi orodje za spremljanje portfelja menjalnic in denarnic 24/7.

Kakšne so prednosti uporabe Coinigy?

Coinigy med svojimi konkurenti izstopa po naslednjih prednostih:

 • Trgovalna platforma, ki jo ponuja Coinigy, temelji na spletu in omogoča intuitiven vmesnik skupaj z zasnovo uporabniškega vmesnika, ki pritegne različne trgovce z različnimi stopnjami znanja.
 • Platforma Coinigy omogoča dosledno upravljanje portfeljev skupaj z zagotavljanjem močnih in naprednih grafikonov in trgovanja na različnih računih prek integracije API-ja.
 • Mobilna aplikacija Coinigy trgovcem omogoča tudi upravljanje svojih računov v napravah Android in iOS.
 • Coinigy ponuja vrsto orodij, sestavljenih iz več kot 70 tehničnih indikatorjev, ki so podprti prek API-ja v realnem času, kar trgovcem omogoča, da izkoristijo vire podatkov v živo.
 • Coinigy ponuja tudi visokofrekvenčna orodja za trgovanje, številne spletne, namizne in mobilne aplikacije ter vtičnike.
 • Coinigy podpira izvajanje trgovanja na več kot 45 borzah na eni vseobsegajoči platformi za trgovanje. Trgovci lahko preprosto upravljajo in spremljajo svoje trgovalne račune ter sodelujejo pri oblikovanju grafikonov, ki so celoviti in napredni.
 • Coinigy gostuje po vsem svetu v podatkovnih središčih, ki jih zagotavlja Google, poleg uporabe ogrodja, ki ga zagotavljajo SocketCluster in druge mikro storitve.
 • Prek trgovalne platforme Coinigy imajo trgovci takojšen dostop do API-jev v realnem času skupaj s preteklimi podatki in podatki v živo, ki jih poganja Coinigyjev CryptoFeed.
 • Coinigy je v skladu s procesi in postopki KYC in AML ter vključuje 256-bitno šifriranje AES na zahteve skupaj s spremljanjem transakcij in zagotavljanjem več drugih varnostnih funkcij.
 • Podpora strankam Coinigy vključuje obsežen razdelek s pogostimi vprašanji, spletni obrazec za zahtevek, telefonsko številko in funkcijo klepeta v živo/takojšnjega klepeta, ki se lahko uporabi, če imajo trgovci vprašanja ali težave.


Ali je Coinigy reguliran in varen?

Coinigy, tako kot večina platform in borz za trgovanje s kriptovalutami, ni reguliran, kar pomeni, da trgovci zaupajo platformi, ko se posli izvajajo.

Ena najvarnejših lastnosti Coinigyja je dejstvo, da je decentraliziran in ne hrani sredstev strank v shrambi na kraju samem, zaradi česar je hekerjem težje ciljati na platformo, saj ni ene vstopne točke, ki bi predstavljala ranljivost kot pri centraliziranih platformah.

Coinigy ima politiko in postopke »Spoznaj svojo stranko« ali KYC in proti pranju denarja ali AML, skupaj s spremljanjem ali seštevanjem transakcij v primeru goljufive dejavnosti, ki se pojavi.

Pri trgovanju prek Coinigy trgovci uporabljajo svoj individualni ključ API za obstoječe borzne račune, da pridobijo dostop do njih prek trgovalnih platform Coinigy, pri čemer teh ključev ne hrani in ne uporablja Coinigy, temveč samo trgovci, ki jih imajo.

Vsi uporabniški podatki na Coinigy so šifrirani z AES-246-bitno enkripcijo in vsi uporabniški podatki, ki so občutljivi, se nikoli ne vrnejo stranki. Vse zahteve prek Coinigyja so preverjene prek varnega SSL.

Poleg tega Coinigy uporablja tudi večnivojsko strežniško arhitekturo, ki ima zapletene poverilnice in dodatno krepi celovitost strežnika. Drugi načini, na katere Coinigy zagotavlja varnost, vključujejo:

 • Uporabniške zahteve so filtrirane in preverjene za XSS, CSRF, Clickjacking in napade z lažnim predstavljanjem seje.
 • Uporabljene so samo parametrizirane poizvedbe v bazo podatkov.
 • Gesla Coinigy so lahko dolga do 40 znakov, gesla pa morajo biti edinstvena, zapletena in vsebovati različne alfanumerične znake skupaj s simboli.
 • Prek Google Authenticatorja se uporablja dvofaktorska avtentikacija ali 2FA.

Trgovci morajo biti pri trgovanju s kriptovalutami prek borz kriptovalut in platforme za trgovanje zelo previdni, saj lahko pomanjkanje predpisov ogrozi sredstva strank, saj jih ni mogoče zavarovati.

Poleg tega, če pride do dogodka, platforme za trgovanje s kriptovalutami ne morejo zagotoviti zagotavljanja odškodnine, če pride do kakršne koli škode ali izgube, ki izhaja iz kibernetskih napadov ali katerega koli drugega dogodka, ki je izven nadzora trgovca in platforme.

Pri ocenjevanju platform za trgovanje s kriptovalutami morajo trgovci oceniti raven varnosti sredstev strank, ki jo ponujajo te platforme, in v kolikšni meri lahko platforme za trgovanje s kriptovalutami pogosto postanejo žrtve poskusov kibernetskih napadov.

Kako deluje Coinigy?

Prvič, Coinigy je platforma za izmenjavo kriptovalut, ki zahteva mesečno naročnino v višini 18,66 USD pri uporabi svojih storitev.

Namen Coinigyja je zagotoviti poenostavljen pristop k sledenju in trgovanju s široko paleto kovancev, ki jih je mogoče najti na številnih drugih borzah.

Z vključitvijo vrste funkcij Coinigy odpravi zapletenost, ki je pogosto povezana z upravljanjem portfeljev kriptovalut, s kombinacijo različnih orodij, ki jih je mogoče najti na drugih borzah, v eno uporabniku prijazno platformo.

Coinigy ponuja celovite grafikone skupaj z opozorili o cenah, integracijo aplikacij in možnostjo trgovanja z različnih borznih računov tako, da jih povežete prek API-ja, ki je del storitve, ki jo ponuja Coinigy.

To odpravlja potrebo po prijavi v posamezne račune na več borzah za upravljanje in spremljanje deležev na teh borzah.

Coinigy ponuja tako začetnike kot izkušene trgovce, cilj njegovega modela delovanja pa je zagotoviti rešitev na enem mestu za aktivne trgovce s kriptovalutami.

Coinigy ne hrani sredstev v shrambi na kraju samem na platformi, kar zagotavlja dodatno varnost za sredstva strank, saj so platforme, ki uporabljajo centralizirane modele, pogosto ranljive za kibernetske napade.

2. Kako začeti uporabljati Coinigy

Obiščite spletno mesto: https://www.coinigy.com/

Spletno mesto Coinigy vam omogoča registracijo računa s klikom na »Prijava« v zgornjem desnem kotu strani.

2.1. Ustvari račun

Prijavite se lahko tako, da vnesete svoj elektronski naslov, geslo in potrdilo o geslu.

Ko potrdite svoj e-poštni naslov s klikom na povezavo v potrditvenem e-poštnem sporočilu, se boste morali prijaviti za dostop do svojega računa.

2.2. Računi izmenjave povezav

Svoj združljiv račun za izmenjavo lahko povežete s klikom na gumb »Računi« na vrhu strani. To vam bo omogočilo, da izbirate med številnimi izmenjavami in povežete svoje račune s Coinigy prek API-ja.

Tukaj lahko kliknete gumb »Dodaj nov račun za izmenjavo«, da izberete želene izmenjave.

Ko izberete izbrano izmenjavo, boste morali vnesti podatke o ključu API in nato pritisniti »Potrdi«.

Izberete lahko tudi sledenje kateremu koli naslovu vaše denarnice in preprosto morate dodati ključ javnega naslova, da lahko začnete.

3) Začnite slediti in trgovati s kriptovalutami

Od tu lahko krmarite po nadzorni plošči Coinigy ter začnete načrtovati in spremljati več kot 4000 različnih trgovalnih parov in kovancev na več kot 45 združljivih borzah.

Najboljše borze za trgovanje z žetoni in kovanci. Sledite navodilom in zaslužite neomejeno

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.ioPhemex

3. Funkcije platforme Coinigy 

Grafikoni: to je morda najboljša platforma za izdelavo grafikonov kriptovalut zaradi integracije grafikonov in indikatorjev TradingView. Pravzaprav je grafikon boljši od TradingView. Kako je to mogoče? Ker sam TradingView ponuja le omejeno število menjalnic in parov digitalnih valut. Coinigyjev Cryptofeed omogoča dostop do 45 borz in več kot 4000 kripto parov, za katere lahko uporabniki uporabijo orodja za tehnično analizo TradingView. To pomeni, da lahko uporabniki uporabijo časovne okvire od sekund do mesecev z uporabo svečnikov, palic, črt in grafikonov Heikin Ashi, odvisno od tega, na katero članstvo Coinigy ste naročeni. Coinigy zagotavlja dostop do podatkov, TradingView pa orodja za tehnično analizo, ki jih je mogoče uporabiti za interpretacijo podatkov.  

Tehnični kazalniki: z uporabo zmogljivih orodij TradingView lahko uporabniki dostopajo do več kot 70 indikatorjev in strategij, ki jih lahko uporabijo na svojih grafikonih. Od indikatorjev cen, kot so preprosta drseča povprečja, Keltnerjevi kanali do paraboličnega SAR, stohastičnega RSI in oscilatorjev zagona MACD, imajo uporabniki na voljo celotno paleto orodij. Orodja za tehnično analizo za običajne kripto posrednike so tako pomanjkljiva, da je to podobno vožnji s skuterjem v primerjavi z dušitvijo Ferrarija s Coinigyjem. 30-dnevno brezplačno preskusno članstvo omogoča dostop do teh orodij.

Magnetni način: uporabniki TradingView bodo seznanjeni s tem majhnim namigom, vendar se prepričajte, da ste vklopili »Magnetni način« na grafikonu, da se bodo risbe samodejno zaskočile na točne vrhove in dna svečnikov. Če vam to ne uspe, se lahko spravljate ob pamet, ko poskušate natančno povezati trendne črte. 

Pogled likvidnosti ravni 2 globine trga: Okno velikosti ponudbe in povpraševanja nudi tudi prikaz likvidnosti z rdečimi in zelenimi globinskimi grafi v ozadju. V bistvu gre za kripto različico ravni 2, vendar ozadje kaže, da ste bili veliki velikosti. Omogoča hiter in priročen vpogled v likvidnost ter potencialne ravni cen podpore in odpora. Vendar pa lahko tako kot pri zaslonu 2 globina hitro izgine, zato je pomembno, da imate grafikone za preverjanje dejanskih trendov. Tako kot pri oknu ravni 2 lahko kliknete raven cene, da prikažete zaslon z naročili glede na borzo in račun, na katerem je vaša denarnica.

Funkcionalnost – Coinigy deluje kot spletna platforma in vključuje intuitiven vmesnik in uporabniški vmesnik, zasnovan tako, da pritegne trgovce vseh ravni znanja. Platforma omogoča stalno spremljanje portfelja, napredne grafikone in trgovanje na računu prek integracije API-ja. Uporabniki lahko svoje račune upravljajo tudi prek mobilne aplikacije, ki je na voljo za iOS in Android.

Nabor orodij – Platforma vključuje več kot 70 tehničnih indikatorjev in je podprta z API-jem v realnem času, ki uporabnikom omogoča, da izkoristijo vire podatkov v živo. Posledično Coinigy vključuje obsežne grafikone, menjalne tečaje v živo, orodja za visokofrekvenčno trgovanje in številne spletne, namizne in mobilne aplikacije, vključno z aplikacijama CryptoTicker in ArbMatrix, ter vtičnik Google Datasheet. Ob uporabi platforme so na voljo tudi obvestila o cenah prek sporočil SMS, e-pošte in v brskalniku.

Integracija izmenjave – Coinigy se povezuje s približno 40 vodilnimi borzami in uporabnikom omogoča sledenje več kot 4000 različnim trgovalnim parom in kovancem. Poleg spremljanja stanja in vključevanja v izčrpne grafikone lahko uporabniki trgujejo tudi neposredno s svojih računov prek integracije API-ja z borzami, kot so Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CCEx, CEX.io, Coinbase Pro, Huobi Pro, Kraken, Kucoin , Poloniex in Vaultoro.

Tehnologija – Coinigy gostuje globalno v Googlovih podatkovnih centrih in uporablja tudi ogrodje SocketCluster za aplikacije in mikro storitve. Platforma omogoča takojšen dostop do API-jev v realnem času in zgodovinskih podatkov, s podatki v živo, ki jih poganja Coinigy CryptoFeed. Poleg tega so vsi uporabniški podatki šifrirani z 256-bitnim šifriranjem AES in vsaka zahteva na Coinigyju gre prek preverjenega in varnega (ORG) SSL.

Podpora strankam – uporabniki so dobro postreženi in lahko stopijo v stik z ekipo 24 ur na dan tako, da oddajo zahtevo v razdelku za podporo ali se vključijo v klepet v živo iz svojih računov. S sedežem je mogoče stopiti v stik na +1.414.301.2289, ekipa pa je aktivna tudi na družbenih omrežjih in vzdržuje aktiven račun Twitter in Facebook. Ekipa nudi tudi stran s pogostimi vprašanji kot del razdelka za podporo in video vire prek svojega kanala YouTube. Uporabniki se lahko obveščajo tudi tako, da spremljajo uradni blog.

DENARNICA COINIGY

 • Coinigy ne ponuja izvorne denarnice, ampak omogoča uporabo vseh trgovalnih računov, različnih denarnic in menjalnic na eni platformi.
 • Trgovci bodo morali pri prijavi in ​​uporabi storitev Coinigy uporabljati svojo denarnico. Pri izbiri denarnice bodo trgovci morali raziskati, oceniti in primerjati različne denarnice, da bi našli tisto, ki ustreza njihovim potrebam in ciljem.
 • Na voljo so različne denarnice in izbira prave je odvisna od osebnih preferenc skupaj s tem, kaj denarnica sprejme. Trgovci bodo morali zagotoviti, da je denarnica združljiva za uporabo z različnimi kriptovalutami, da bi se izognili težavam.
 • Trgovci bodo morali oceniti tudi varnostne funkcije različnih denarnic, saj lahko postanejo tarča kibernetskih napadov in lahko povzročijo znatno izgubo sredstev.

MOBILNA APLIKACIJA COINIGY

 • Coinigy ponuja uporabo svoje lastniške mobilne aplikacije, ki je ena najobsežnejših aplikacij za trgovanje z bitcoini in kriptovalutami, ki vsebuje tudi napredna orodja za upravljanje portfelja.
 • Z mobilno aplikacijo imajo trgovci popoln dostop do vseh svojih borznih računov in lahko komunicirajo z njimi, ne da bi se morali odjaviti. Coinigy ponuja tudi napredne funkcije grafikonov, ki jih je mogoče uporabiti v aplikaciji.
 • Aplikacijo je mogoče prenesti in uporabljati na mobilnih napravah, ki delujejo s programsko opremo Android ali iOS.

VZVOD

 • Vzvod je uporabno orodje, ki ga posredniki posredujejo trgovcem in jim omogočajo odpiranje večjih pozicij kljub njihovemu začetnemu depozitu. Coinigy v svojih edinstvenih operacijah in storitvah ne ponuja trgovcem s finančnim vzvodom na kriptovalutah.
 • To pogosto velja za večino platform za kriptovalute, saj se trgovanje izvaja neposredno med kupci in prodajalci kriptovalute, menjave pa potekajo na kraju samem po vnaprej določeni ceni, zaradi česar je možnost finančnega vzvoda nična.
 • Poleg tega finančni vzvod, čeprav uporaben, vključuje veliko tveganje, če se uporablja nepravilno, saj lahko povzroči znatne izgube, ki lahko presežejo začetni depozit trgovca.

PRISTOJBINE

 • Coinigy deluje v skladu z naročniško storitvijo in trgovci imajo ob vpisu v trgovalno platformo dve možnosti, in sicer:
 • Pro Trader – ki vključuje naročnino v višini 18,66 $ na mesec in ponuja trgovcem vrsto funkcij, kot so neomejeno trgovanje brez dodatnih provizij, 24/7 upravljanje portfelja, dostop do mobilnih aplikacij in več.
 • API Developer Pro – ki zahteva mesečno naročnino v višini 99,99 $, ki ponuja podobne funkcije kot Pro Trader, vendar z nizom več.
 • Razen naročnin ni navedenih nobenih dodatnih provizij, saj trgovanje prek Coinigy ne povzroča nobenih transakcijskih stroškov, saj so ti pokriti z naročninami, plačanimi ob prijavi za uporabo storitev Coinigy.

4. Prednosti in slabosti Coinigy

Prednosti

 • Združuje vse trgovalne račune, denarnice in menjalnice v platformo na enem mestu
 • Integrira najmočnejše grafikone in orodja za tehnično analizo s TradingView
 • Brezhiben dostop do 45 menjalnic in več kot 4000 digitalnih valut in parov
 • Nizkocenovna naročnina, ne pa trgovanje s vstopnicami, kot sta Multi Chart in Ninja Trader
 • Z arbitražnimi priložnostmi je mogoče trgovati
 • Hitrost in učinkovitost sta povečani

Slabosti

 • Integracija API-ja ne deluje za prebivalce ZDA na določenih borzah, kot je BitMex
 • Nastavitev povezave API do trgovalnih računov je lahko dolgotrajna

Zaključek

Platforma morda ne bo ustrezala nikomur s pristopom »kupi in zadrži«, saj je obsežen nabor funkcij namenjen zelo aktivnim trgovcem, ki budno spremljajo svoje portfelje. Vsi, ki jih zanima uporaba trgovalne platforme »vse na enem mestu«, morajo izkoristiti 30-dnevno brezplačno preskusno različico, preden se odločijo, ali bodo izbrali enega od plačljivih naročnin.

Upajmo, da vam bo ta članek pomagal. Ne pozabite pustiti všečka, komentirati in deliti z drugimi. Hvala vam!

Preberite več: Kaj je BlockFi | Zaslužite obresti za Bitcoin in Ethereum

Marcus Flatley

Marcus Flatley

1652638620

Kaj je LunarCrush | Kako uporabljati LunarCrush za kripto trgovanje

V tej objavi boste izvedeli, kaj je LunarCrush? Kako uporabljati LunarCrush? Izkoristite moč družbenih medijev za trgovanje s kriptovalutami

1. Kaj je LunarCrush?

Lunarcrush sta 12. junija 2018 ustanovila Joe Vezzani in Jon Fargo. Sprva je bil predstavljen v Costa Mesi v Kaliforniji, zdaj pa ima sedež na območju Greater Los Angelesa, West Coast, ZDA. Deluje tako, da analizira podatke iz različnih platform družbenih medijev, da razkrije možne vrhove, dna, črpalke, nihanja in odlagališča, preden se zgodijo.

 • Zagotavlja podrobne analitične podatke, ki trgovcem pomagajo pri sprejemanju logičnih trgovinskih odločitev.
 • Njegova orodja za socialno analitiko so med najboljšimi v kripto svetu.
 • Ima nekaj edinstvenih meritev za boljšo analizo.
 • Zagotavlja nagrade za interakcijo s platformo v obliki točk, ki jih lahko pretvorite v žetone LUNR, s katerimi se trguje.
 • Ima učinkovito mobilno aplikacijo, ki deluje na sistemih Android in iOS.
 • Ima učinkovite sisteme opozarjanja, ki delujejo zunaj aplikacije.
 • Vmesnik spletnega mesta je čist in prijazen do začetnikov.

PREDNOSTI

 • Zagotavlja podrobne analitične podatke, ki trgovcem pomagajo pri sprejemanju logičnih trgovinskih odločitev.
 • Njegova orodja za socialno analitiko so med najboljšimi v kripto svetu.
 • Ima nekaj edinstvenih meritev za boljšo analizo.
 • Zagotavlja nagrade za interakcijo s platformo v obliki točk, ki jih lahko pretvorite v žetone LUNR, s katerimi se trguje.
 • Ima učinkovito mobilno aplikacijo, ki deluje na sistemih Android in iOS.
 • Ima učinkovite sisteme opozarjanja, ki delujejo zunaj aplikacije.
 • Vmesnik spletnega mesta je čist in prijazen do začetnikov.

SLABOSTI

 • Uporabnikom ne dovoljuje urejanja grafikonov.
 • Pred dostopom do platforme ne zahteva gesel ali dvofaktorske avtentikacije. To vzbuja dvom o varnosti platforme.
 • Čeprav daje brezplačne točke za interakcijo s platformo, jih ne morete umakniti, dokler ne zberete vsaj 30 LUNR (za pridobitev te količine LUNR boste potrebovali več kot 2000 točk).

KAKO DELUJE LUNARCRUSH?

Nastavite svoj račun: Postopek se začne s klikom na gumb za prijavo/registracijo na spletnem mestu, kjer boste morali vnesti svoj e-poštni naslov in dokončati preverjanje captcha. Po tem je na vaš naveden e-poštni naslov poslano potrditveno sporočilo. Ko je vaš e-poštni naslov preverjen, ste preusmerjeni na nadzorno ploščo. To pomeni, da je bil vaš račun ustvarjen.

Ustvarite portfelj in dodajte kovance, ki jim želite slediti: To je naslednji korak, ki vam predstavlja priložnost, da zaslužite točke na platformi Lunarcrush. Če želite ustvariti portfelj, tapnite »Dodaj kriptovalute« na nadzorni plošči. Nato poiščite kovanec, ki ga želite dodati, in vnesite znesek, ki ga imate, in ceno, po kateri ste ga kupili. Samodejno prikaže trenutno vrednost vašega portfelja skupaj z drugimi meritvami. Prav tako vas nagradi s petimi točkami. 

Ustvarite prvo opozorilo za svoj najljubši kovanec: ta postopek je tudi enostaven. Izberete zavihek v svojem portfelju in odpre se okno, kjer vnesete kovanec, ki ga želite gledati, in način opozarjanja (ki vključuje opozorila aplikacij, e-pošto, SMS in Telegram). Izberete lahko tudi privzeto opozorilo ali ga konfigurirate iz nič. Ko naredite vse to, ste nagrajeni s petimi točkami. 

Poiščite najboljše vplivneže za svoj najljubši kovanec: Na domači strani vašega računa Lunarcrush kliknite »Vplivniki« in nato poiščite kovanec, ki mu želite slediti. Prikazal se bo seznam vplivnih družbenih medijev, filtriranih po najbolj vplivnih, najbolj angažiranih, večina sledilcev in večina objav. Tako boste lahko vedeli, kako izgleda družabno vzdušje vašega portfelja.

Povežite svoj račun Twitter: Ta zavihek boste videli na nadzorni plošči. Popelje vas do nastavitev računa vašega Lunarcrush računa z enim gumbom, ki poveže vaš Twitter z vašim profilom Lunarcrush. Nagrajeni ste tudi s petimi točkami.

Delajte z vidiki gamifyja v svojo korist: to je tudi še en pomemben vidik vaše izkušnje Lunarcrush, da iz vaše analize izvlečete najboljše. Ko komunicirate s platformo in opravljate naloge, zaslužite točke, ki jih lahko pretvorite v LUNR, domači žeton Lunarcrush.

LUNARCRUSH LASTNOSTI

CELOSTNA Armaturna plošča

To je prvi razdelek strani vašega računa. Ocenjuje vaš portfelj in je bolj kot prikazna tabla za vse bistvene meritve. Prikazuje obseg družabnosti, družbeno angažiranost, prevlado bitcoinov, deset najboljših kovancev, borze in vplivneže itd. Prikazuje tudi vaše najljubše kovance in kovance, ki so bili nedavno dodani na platformo.

OPOZORILA

To zagotavlja, da vam ni treba ves dan gledati grafikonov in meritev družbenih omrežij. Z nastavljenimi opozorili lahko živite svoje življenje, medtem ko ste še vedno v stiku z napredkom pri izbranem kovancu.

SCREENER

Ta funkcija postavi vse vaše zahtevane informacije o priljubljenem kovancu na eno stran, tako da si lahko z enim klikom ogledate tako tržno kot družbeno dejavnost kovanca. Tako lahko primerjate kovance z uporabo meritev, kot so njihova tržna kapitalizacija, družbeni obseg, družbena angažiranost itd.

KLJUČNE METRIKE

Za analizo učinkovitosti kovanca Lunarcrush uporablja standardne meritve, kot so volatilnost, družbeni obseg, družbena angažiranost, prevladujoči položaj BTC in Altcoinov, količina neželene pošte, skupne povezave itd. Uporablja tudi edinstvene meritve izključno za ekosistem Lunarcrush. Nekatere od teh meritev so:

 • LUNARCRUSH GALAXY SCORE: To uporablja meritve skupnosti, pridobljene iz družbenih medijev, za merjenje uspešnosti kovanca skozi čas.
 • REZULTAT KORELACIJE: Ta metrika meri sposobnost preživetja samega Lunarcrusha s primerjavo njegovih podatkov s podatki iz celega kriptosveta.
 • LUNARCRUSH ALTRANK: S to metriko primerjate uspešnost kovanca z zmogljivostjo celotnega prostora kriptovalut.

PORTFOL

Ta funkcija vam omogoča, da v svoje imetje dodate kovance in spremljate svoj dobiček skozi čas. Poleg tega si jih lahko ogledate v podrobnih grafikonih in spremljate njihovo uspešnost. Omogoča vam le en vnos na kovanec.

VIRI

S to funkcijo si lahko ogledate trenutni družbeni status kovancev na vseh področjih. Pomaga vam prehiteti družbene trende in sprejemati modre odločitve, ki bodo premagale trg

VPLIVENCI

Če že nekaj časa trgujete s kripto, se strinjate, da vplivneži vplivajo na kripto sfero. Če želite prehiteti trge, se morate osredotočiti na glavne vplivneže na vaš najljubši kovanec. Morda bo potreben samo en tvit, da poškodujete katero koli strategijo trgovanja, ki ste jo gradili. Lunarcrush poskrbi za vse to namesto vas.

PRIMERJAJ KOVANCE

Za primerjavo meritev dveh kovancev ni treba nenehno preklapljati med zavihki. Lunarcrush poskrbi za to namesto vas tako, da vaš zaslon razdeli na dva, vsakega za vsak kovanec, da olajša postopek.

Najboljše borze za trgovanje z žetoni in kovanci. Sledite navodilom in zaslužite neomejeno

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.ioCoinbase

2. Kako vam LunarCRUSH pomaga razumeti družbene meritve na trgih kriptovalut?

LunarCRUSH + strojno učenje = globoko čustvo

LunarCRUSH trenira algoritme strojnega učenja za zbiranje in dostop do podatkov za vrnitev občutka o teh podatkih. Nato stroje navzkrižno treniramo v neskončnem ciklu, ki omogoča najbolj natančno vračanje podatkov v najširšem naboru podatkov, ki je na voljo.

Svoje strojno učenje usposabljamo na podlagi podatkov, specifičnih za kripto. Ne uporabljamo standardnih algoritmov za obdelavo občutkov v naravnem jeziku, saj menimo, da ne dostopajo pravilno do jezika, ki se uporablja v skupnosti kriptovalut za izražanje čustev.

Razvrstitev sentimenta – kako je razvrščena čustva?

Ta ocena na lestvici od 1 do 5 predstavlja povprečno mnenje vseh ljudi, ki govorijo o kovancu na spletu, da bi predstavili splošno mnenje, ki se širi o kovancu.

 • 5 = zelo bikovsko
 • 4 = bikovsko
 • 3 = nevtralno
 • 2 = medvedje
 • 1 = Zelo medved

Jezik, ki se uporablja na trgu kriptovalut, se lahko včasih precej razlikuje od tradicionalnih borz.

Na primer: "Monero trenutno luni." Je bikovska izjava. Verjetno ne boste slišali analitika na CNBC, da bi rekel: "Duke Energy je moodon, ljudje!"

Bikovsko razpoloženje Tweet @Bitcoin na Twitterju

Pri LunarCRUSH uporabljamo strojno učenje za usposabljanje vsebine za bikovsko ali medvedsko. To nas razlikuje od naših konkurentov, ki uporabljajo knjižnice čustev, ki niso bile usposobljene za jezik, ki je specifičen za kripto.

Izračun družbene angažiranosti – Kako se izračuna družbena angažiranost?

Družbena angažiranost meri globino interakcije skupnosti na objavah v družbenih omrežjih. To je pomembna metrika, ki jo je treba upoštevati, ko poskušate ugotoviti, koliko sodelovanja ima skupnost okoli določenega kovanca. Vsa družabna angažiranost se izračuna na kovanec v več družbenih virih in izključuje vsiljeno pošto.

Obstaja šest elementov, ki vplivajo na to, kako se izračuna družbena angažiranost:

 • 1. Priljubljeni in všečki — število všečkov posamezne objave v družabnem omrežju, ki vsebuje ustrezen izraz. Všečki morajo prihajati iz posameznih uporabniških računov.
 • 2. Komentarji in odgovori — Število komentarjev iz ločenih družabnih računov znotraj objave, ki vsebuje ustrezen izraz.
 • 3. Ponovni tviti, citati in delitve – Deljenje edinstvenih objav v družabnih omrežjih, ki vsebujejo ustrezne izraze.
 • 4. Spremljevalci — Število sledilcev objave, ki vsebuje ustrezne izraze, iz katerih izhaja sodelovanje.
 • 5. URL-ji v skupni rabi — vsakič, ko je identificiran ustrezen URL deljen v ustreznih družabnih objavah, ki vsebujejo ustrezne izraze.
 • 6. Karma — Reddit Karma rezultat na posameznih objavah.

LunarCRUSH Galaxy Score™ — Kaj je Galaxy Score?

LunarCRUSH Galaxy Score™ je lastniška ocena, ki nenehno meri kriptovaluto s samim seboj glede na meritve skupnosti, ki jih pridobivamo iz celotnega spleta.

Cilj ocene je zagotoviti vodilni indikator, ki omogoča algoritemsko trgovanje za institucionalne vlagatelje.

Izračunavanje LunarCRUSH Galaxy Score™ — Kako se izračuna Galaxy Score?

Galaxy Score je kombinirano merilo kazalnikov kriptovalute, ki se uporablja za korelacijo in razumevanje splošnega zdravja, kakovosti in uspešnosti določenega projekta. Skratka, kaže, kako dobro deluje kovanec. Galaxy Score se lahko uporablja tudi kot signal, ko projekt vstopa na novo ozemlje, od zelo medvedjega do zelo bikovskega.

Skupna ocena združuje skupno oceno naslednjih štirih ključnih kazalnikov uspešnosti:

 • 1. Ocena cene — ocena, ki jo izpeljemo iz drsečega povprečja, ki daje kovancu nekakšen znak naraščajočega ali padajočega trenda, ki temelji izključno na tržni vrednosti.
 • 2. Socialno razpoloženje – odstotek/rezultat celotnega bikovskega ali medvedjega duha tega, kar ljudje govorijo na spletu
 • 3. Socialni vpliv – ocena obsega/interakcije/učinka družbenega delovanja, ki daje občutek velikosti trga ali zavedanja o kovancu
 • 4. Correlation Rank — algoritem, ki določa korelacijo naših družbenih podatkov s ceno/prostornino kovanca.

Izračun družbenega učinka – kako se izračuna družbeni učinek?

LunarCRUSH snema vse, kar se dogaja na družbenih omrežjih v javni in zasebni (plačljivi) domeni. Te podatke vzamemo in vam jih vrnemo kot preproste in razumljive meritve. Nekateri od teh podatkov so preprosto sestavljeni, da bi dobili predstavo o obsegu, medtem ko druge podatke poslušajo naši algoritmi strojnega učenja in umetne inteligence. Vrnemo vam podatke, ki temeljijo na tisočih urah strojnega usposabljanja, naučenih za iskanje vzorcev v čustvih.

 

Ocenjevanje družbenega vpliva – Kako LunarCRUSH izračuna družbeni vpliv?

Zbirka se začne s kripto specifičnimi tviti, ki temeljijo na prilagojenih kriterijih iskanja in filtriranja. Upoštevajo se družbeni vplivneži z najmanj 500 sledilci in vsaj minimalno angažiranostjo na svojih tvitih za izbrano časovno obdobje. Poleg tega se izvaja tudi filtriranje neželene pošte za zmanjšanje pošiljateljev neželene pošte in botov na lestvici vplivnežev.

Uvrstitve so organizirane po številu sledilcev, angažiranosti na tweetih (retweet/citat, všečki, odgovori) kot tudi po obsegu (številu tvitov). Te uvrstitve si lahko nato ogledate na celotnem kripto trgu (vsi kovanci) ali po katerem koli kovancu (tj. samo Bitcoin). Število sledilcev, angažiranosti in tvitov so povprečje in uvrstitev se dodeli posameznemu družbenemu računu. Ta logika je zelo podobna našim izračunom AltRank. Še naprej bomo spremljali in prilagajali naše algoritme, da bomo sčasoma izboljšali naše rezultate.

Kvantifikacija korelacijskih rangov – kako se izračuna korelacijski rang?

Preprosto merilo moči korelacije med našimi podatki in cenami kovancev skozi čas.

Želeli smo dodati poudarek na točkovanju, če se vsi naši kazalniki hkrati premikajo v isto smer. Na primer, pri Galaxy Score, če se naša ocena cene, ocena razpoloženja in ocena družbene angažiranosti povečujejo hkrati, se bo tudi korelacijski rezultat začel povečevati. Povsem enako velja, če se rezultati znižujejo.

Če se nobeden od naših točkovalnih mehanizmov ne premika skupaj v smeri, se bo korelacijski rezultat poravnal proti sredini ali 2,5.

Urejanje socialne neželene pošte – Kako LunarCRUSH določi, katera družabna vsebina je neželena pošta?

Neželeno pošto se določi z analizo dela vsebine za parametre, ki so nastavljeni z usposabljanjem algoritma strojnega učenja. Stroj najprej usposobi človek, ki zlahka prepozna tvit, ki je neželena pošta. In potem stroj to ponovi s hitrostjo, ki je človek nikoli ne doseže.

Vrednotenje ocene cene – kako se izračuna ocena cene?

Z oceno cene vzamemo tehnično iz tehnične analize. Naša ocena cene se samodejno prilagodi na podlagi testiranja za nazaj in najbolj donosna strategija trgovanja bo izpeljana s kombinacijo RSI, Bollingerjevih pasov, eksponentnih drsečih povprečij in to uporabi v skupnem rezultatu.

Ocena cene se nato oceni na podlagi naslednjega:

 • 1 = zelo medvedje
  2 = medvedje
  3 = nevtralno
  4 = bikovsko
  5 = zelo bikovsko

Sledite mojemu kripto portfelju v LunarCRUSH

Na nadzorno ploščo LunarCRUSH lahko vnesete svoje imetje kriptovalute. Priporočamo, da ob prvem obisku v svoj portfelj dodate svoje imetje in priljubljene kriptovalute. LunarCRUSH izve o vaših imetjih in vrne ustreznejše podatke, ko izvemo nekaj več o vašem slogu trgovanja.

Za zdaj menimo, da je najlažje ročno vnesti svoje posesti. Sporočite nam, če mislite drugače in želite, da ustvarimo izmenjavo integracij. Klepetajte ali kontaktirajte na@lunarcrush.com

Analiza obsega novic v LunarCRUSH

LunarCRUSH zbira najnovejše novice za podprte kovance. Obseg novic za publikacije ali zgodbe, napisane o izbranem kovancu v izbranem časovnem obdobju.

Analiza YouTubove vsebine v LunarCRUSH

LunarCRUSH zbira najnovejše videoposnetke YouTube za podprte kovance. Podatki o videoposnetku so povzeti iz YouTuba in navedeni na LunarCRUSH, odvisno od izbranega časovnega obdobja.

Analiza srednjega obsega objave v LunarCRUSH

LunarCRUSH zbira najnovejše srednje članke za podprte kovance. Podatki o srednjih objavah so izvlečeni iz Medium.com in navedeni na LunarCRUSH, odvisno od izbranega časovnega obdobja.

Analiza količine objav na Redditu v LunarCRUSH

LunarCRUSH zbira najnovejše objave na Redditu za podprte kovance. Podatki o vsebini Reddita so izvlečeni iz Reddit.com in navedeni na LunarCRUSH, odvisno od izbranega časovnega obdobja.

Analiza skupnih povezav v LunarCRUSH

LunarCRUSH zbira najnovejše skupne povezave za podprte kovance. Informacije o vsebini povezave v skupni rabi so postrgane in navedene na LunarCRUSH, odvisno od izbranega časovnega obdobja.

Hvala za obisk in branje tega članka! Prosim delite, če vam je bilo všeč!