HOE TE DOEN ALS IK GEEN VERBINDING KAN VERBINDEN MET DE NORTON-SERVER OP DE WEBBROWSER?

HOE TE DOEN ALS IK GEEN VERBINDING KAN VERBINDEN MET DE NORTON-SERVER OP DE WEBBROWSER?

Norton is wereldberoemde beveiligingssoftware die toegankelijk is en waarop u zich kunt abonneren door de officiële Norton-site te bezoeken via verschillende webbrowsers. Toegang tot de officiële website van Norton is eenvoudig, maar soms krijgt u...

Norton is wereldberoemde beveiligingssoftware die toegankelijk is en waarop u zich kunt abonneren door de officiële Norton-site te bezoeken via verschillende webbrowsers. Toegang tot de officiële website van Norton is eenvoudig, maar soms krijgt u een foutcode of kunt u geen verbinding maken met de Norton-server via uw webbrowser.

Volg de stappen van Norton Klantenservice Nederland om problemen op te lossen en probleemloos verbinding te maken met de Norton-server op de webbrowser.

TE DOEN STAPPEN ALS IK GEEN VERBINDING KAN VERBINDEN MET DE NORTON-SERVER IN DE WEBBROWSER

Stap 1: De servicestatus voor Norton controleren, aangezien de fout meestal wordt ervaren als gevolg van serverfouten aan de Norton-kant.

 1. Open een webbrowser en ga naar de statuspagina van Norton Service, bekijk de lijst met serverfouten op de pagina.
 2. Als er een serverfout wordt genoemd, bekijk dan de informatie erin en controleer of deze problemen op uw apparaat veroorzaakt.
 3. Als er een netwerkstoring is op Norton, wacht u maximaal 24 uur totdat Norton het probleem heeft opgelost.
 4. Probeer na 24 uur toegang te krijgen tot Norton.
 5. Ga verder met stap 2 als er geen netwerkstoring is aan de kant van Norton.

Stap 2:

 1. Sluit alle apps die momenteel op uw apparaat zijn geopend en start deze opnieuw op, want alleen opnieuw opstarten lost dergelijke problemen soms op.
 2. Controleer de internetverbinding voor het apparaat en zorg ervoor dat de internetverbinding het probleem niet veroorzaakt.
 3. Controleer de lijst met apps die op Norton zijn geïnstalleerd en zorg ervoor dat geen van deze in conflict is met Norton en problemen veroorzaakt.
 4. Werk de conflicterende apps bij of verwijder ze als updaten niet heeft geholpen.
 5. Zorg ervoor dat de extensies die in uw browser zijn toegevoegd niet verantwoordelijk zijn, schakel ze anders uit en probeer het opnieuw.

Stap 3: Soms doet zich een probleem voor wanneer u geen webbrowser gebruikt die compatibel is met Norton, configureer een compatibele browser met behulp van dit:

 1. Open het menu Start op uw Windows 10-apparaat en kies het tabblad INSTELLINGEN.
 2. Klik op de kop APPS en selecteer vervolgens de optie DEFAULT APPS.
 3. Ga naar het gedeelte Webbrowser en selecteer een webbrowser die compatibel is met Norton.
 4. Start nu de pc opnieuw op en probeer de Norton-site opnieuw te openen.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen om probleemloos via de webbrowser toegang te krijgen tot de Norton-website. Neem contact op met het Norton-telefoonnummer in het geval dat niets heeft geholpen voor een aanvullende gids voor probleemoplossing. U kunt ook chatten met ons Norton-team via Quick Chat voor onmiddellijke hulp.

norton klantenservice nederland norton klantenservice nummer norton klantenservice telefoonnummer bellen norton telefoonnummer contact norton

What is Geek Coin

What is GeekCash, Geek Token

Best Visual Studio Code Themes of 2021

Bootstrap 5 Tutorial - Bootstrap 5 Crash Course for Beginners

Nest.JS Tutorial for Beginners

Hello Vue 3: A First Look at Vue 3 and the Composition API

Bellen YouTube Telefoonnummer Nederland +31-102680141

Het uploaden van meer video's is niet alles om uw online aanwezigheid te verbeteren. Weet hoe u uw YouTube-abonnees kunt vergroten door het YouTube-telefoonnummer te bellen +31-102680141.

Norton.com/Setup, Norton Antivirus Download, Installation & Activation - Norton.com/Setup

Norton.com/setup provides you the best protection against cyber threats defending your computer against viruses, malware, and trojans. With its powerful features,Norton is one of the best providers of cyber security software. After you purchase the Norton product you need to activate and set up the Norton product through the Norton.com/setup.

Hoe notities over Avast-wachtwoorden op een Windows-pc toevoegen of beheren?

Avast Passwords is geweldige software om al uw wachtwoorden te beveiligen en te voorkomen dat ze in verkeerde handen vallen. U kunt sterke wachtwoorden maken met behulp van Avast Passwords en andere t...

Contact Tracing App: The Technology, Approach to fight COVID-19/Corona

A detailed article on how Contact Tracing Apps can stop the spread of COVID-19/Corona virus. It talks about how it works, benefits, scope, examples and more

Bellen Gmail Telefoonnummer Nederland +31-246690529 Dutch

Bellen Gmail Nummer +31-246690529 en contact met Gmail Klantenservice Nederland, 24hrs available Gmail Telefoonnummer Nederland voor gmail technical support Nederland.