Utnyttelse i kryptohandel | Merknader ved kjøp av leveraged tokens

I dette innlegget vil du lære hva som er innflytelse i kryptohandel og ting du bør vite før du kjøper girede tokens

I kryptohandel refererer innflytelse til å bruke lånt kapital for å gjøre handler. Leverage trading kan forsterke kjøps- eller salgskraften din, slik at du kan handle større beløp. Så selv om startkapitalen din er liten, kan du bruke den som sikkerhet for å foreta girede handler. Selv om handel med belåning kan mangedoble den potensielle fortjenesten din, er den også utsatt for høy risiko – spesielt i det flyktige kryptomarkedet. Vær forsiktig når du bruker innflytelse for å handle krypto. Det kan føre til betydelige tap hvis markedet beveger seg mot din posisjon. 

Hva er innflytelse i kryptohandel?

Belåning refererer til å bruke lånt kapital til å handle kryptovalutaer eller andre finansielle eiendeler. Det forsterker kjøpe- eller salgskraften din, slik at du kan handle med mer kapital enn det du har i lommeboken for øyeblikket. Avhengig av kryptobørsen du handler på, kan du låne opptil 100 ganger kontosaldoen din.

Mengden av innflytelse er beskrevet som et forhold, for eksempel 1:5 (5x), 1:10 (10x), eller 1:20 (20x). Den viser hvor mange ganger startkapitalen din multipliseres. Tenk deg for eksempel at du har $100 på utvekslingskontoen din, men ønsker å åpne en posisjon verdt $1000 i bitcoin (BTC). Med en 10x innflytelse vil dine $100 ha samme kjøpekraft som $1000.

Du kan bruke innflytelse til å handle forskjellige kryptoderivater. De vanlige typene leveraged trading inkluderer marginhandel, gearede tokens og futureskontrakter.

Hvordan fungerer gearet handel?

Før du kan låne penger og begynne å handle med innflytelse, må du sette inn penger på handelskontoen din. Startkapitalen du stiller med er det vi kaller sikkerheten. Sikkerheten som kreves avhenger av innflytelsen du bruker og den totale verdien av posisjonen du ønsker å åpne (kjent som margin).

La oss si at du vil investere $1000 i Ethereum (ETH) med 10x innflytelse. Marginen som kreves vil være 1/10 av $1000, noe som betyr at du må ha $100 på kontoen din som sikkerhet for de lånte midlene. Hvis du bruker en 20x innflytelse, vil marginen din være enda lavere (1/20 av $1000 = $50). Men husk at jo høyere innflytelse, jo høyere er risikoen for å bli likvidert.

Bortsett fra det innledende margininnskuddet, må du også opprettholde en marginterskel for handlene dine. Når markedet beveger seg mot din posisjon, og marginen blir lavere enn vedlikeholdsterskelen, må du sette inn mer penger på kontoen din for å unngå å bli likvidert. Terskelen er også kjent som vedlikeholdsmarginen.

Belåning kan brukes på både lange og korte posisjoner. Å åpne en lang posisjon betyr at du forventer at prisen på en eiendel vil gå opp. Å åpne en shortposisjon betyr derimot at du tror at prisen på eiendelen vil falle. Selv om dette kan høres ut som vanlig spothandel, lar bruk av innflytelse deg kjøpe eller selge eiendeler kun basert på sikkerheten din og ikke på beholdningen din. Så selv om du ikke har en eiendel, kan du fortsatt låne den og selge (åpne en shortposisjon) hvis du tror markedet vil gå lavere.

Toppbørser for handel med token-mynter. Følg instruksjonene og tjen ubegrensede penger

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.ioCoinbase
 

Eksempel på en belånt lang posisjon 

Tenk deg at du vil åpne en lang posisjon på $10 000 verdt BTC med 10x innflytelse. Dette betyr at du vil bruke $1000 som sikkerhet. Hvis prisen på BTC går opp 20%, vil du tjene en nettofortjeneste på $2000 (minus gebyrer), som er mye høyere enn $200 du ville ha tjent hvis du handlet din $1000 kapital uten å bruke innflytelse.

Imidlertid, hvis BTC-prisen faller 20%, vil posisjonen din være ned $2000. Siden startkapitalen din (sikkerheten) bare er $1000, vil et fall på 20% føre til en avvikling (saldoen din går til null). Faktisk kan du bli likvidert selv om markedet bare faller 10%. Den nøyaktige likvidasjonsverdien vil avhenge av børsen du bruker. 

For å unngå å bli likvidert, må du legge til flere midler i lommeboken for å øke sikkerheten din. I de fleste tilfeller vil børsen sende deg en marginsamtale før likvidasjonen skjer (f.eks. en e-post som forteller deg å legge til flere midler).

Eksempel på en belånt shortposisjon 

Tenk deg nå at du vil åpne en kortposisjon på $10 000 på BTC med 10x innflytelse. I dette tilfellet vil du låne BTC fra noen andre og selge den til gjeldende markedspris. Sikkerheten din er $1 000, men siden du handler med 10x giring, kan du selge BTC til en verdi av $10 000.

Forutsatt at den nåværende BTC-prisen er $40 000, lånte du 0,25 BTC og solgte den. Hvis BTC-prisen faller 20% (ned til $32 000), kan du kjøpe tilbake 0,25 BTC med bare $8 000. Dette vil gi deg en nettofortjeneste på $2000 (minus gebyrer). 

Men hvis BTC stiger 20% til $48 000, trenger du en ekstra $2000 for å kjøpe tilbake 0,25 BTC. Posisjonen din vil bli avviklet ettersom kontosaldoen din bare har $1000. Igjen, for å unngå å bli likvidert, må du legge til flere midler i lommeboken for å øke sikkerheten din før likvidasjonsprisen er nådd.

Hvorfor bruke innflytelse for å handle krypto?

Som nevnt bruker tradere innflytelse for å øke sin posisjonsstørrelse og potensielle fortjeneste. Men som illustrert av eksemplene ovenfor, kan gearing trading også føre til mye høyere tap.

En annen grunn for handelsmenn til å bruke innflytelse er å øke likviditeten til kapitalen deres. For eksempel, i stedet for å ha en 2x belåningsposisjon på en enkelt børs, kan de bruke 4x belåning for å opprettholde samme posisjonsstørrelse med lavere sikkerhet. Dette vil tillate dem å bruke den andre delen av pengene sine på et annet sted (f.eks. handle en annen eiendel, satse, gi likviditet til desentraliserte børser (DEX), investere i NFT-er, etc.).

Hvordan håndtere risikoer med gired trading?

Handel med høy innflytelse kan kreve mindre kapital til å begynne med, men det øker sjansene for avvikling. Hvis innflytelsen din er for høy, kan selv en prisbevegelse på 1 % føre til store tap. Jo høyere innflytelse, desto mindre vil volatilitetstoleransen din være. Å bruke lavere innflytelse gir deg større feilmargin for å handle. Dette er grunnen til at Binance og andre kryptobørser har begrenset maksimal innflytelse tilgjengelig for nye brukere.

Risikostyringsstrategier som stop-loss og take-profit-ordrer hjelper til med å minimere tap ved giret handel. Du kan bruke stop-loss-ordrer for automatisk å lukke posisjonen din til en bestemt pris, noe som er veldig nyttig når markedet beveger seg mot deg. Stop-loss-ordrer kan beskytte deg mot betydelige tap. Take-profit-ordrer er det motsatte; de lukkes automatisk når fortjenesten når en viss verdi. Dette lar deg sikre inntektene dine før markedsforholdene snur.

På dette tidspunktet bør det være klart for deg at gearing trading er et tveegget sverd som kan multiplisere både gevinster og tap eksponentielt. Det innebærer et høyt nivå av risiko, spesielt i det volatile kryptovalutamarkedet. Hos Binance oppfordrer vi deg til å handle ansvarlig ved å ta ansvar for dine handlinger. Vi tilbyr verktøy som anti-avhengighetsvarsel og avkjølingsperiodefunksjon for å hjelpe deg med å utøve kontroll over handlene dine. Du bør alltid utvise ekstrem forsiktighet, og ikke glem å DYOR for å forstå hvordan du bruker gearing riktig og planlegger handelsstrategiene dine.

Ting du bør vite før du kjøper gired tokens

1. Leveraged tokens rebalanserer for å opprettholde en målleverage

Hvert belånt token har en målbelåning, for eksempel tre ganger den underliggende eiendelen. For å opprettholde denne innflytelsen vil tokenet rebalanseres automatisk. Hvis det tjener penger, vil overskuddet bli reinvestert. Hvis den taper penger, vil den selge noe av sin posisjon.

Leveraged tokens rebalanserer vanligvis hver dag. Børsen som tilbyr tokenet kan også ha triggere som får den til å rebalanseres så snart som mulig i perioder med høy volatilitet.

Merk at belånte tokens med Binance-børsen fungerer litt annerledes. I stedet for en spesifikk målinnflytelse, har de et målinnflytelsesområde . For eksempel har noen Binance Leveraged Tokens et målinnflytelsesområde på 1,25 til fire ganger prisen på eiendelen.

2. De er populære for sin enkelhet

Marginhandel er vanligvis komplekst og krever aktiv styring fra investorens side. Leveraged tokens, derimot, er et enkelt alternativ som ikke krever at du gjør noe.

Det er ingen sikkerhet eller margin (penger lånt fra et meglerhus eller kryptobørs) å bekymre seg for. Risikoen for avvikling er svært lav på grunn av rebalansering. Selv om tokenet faller i verdi, vil det selge ut noe av sin posisjon, noe som gjør det usannsynlig at det vil bli utslettet.

3. De er utsatt for flyktighetsforfall

En av de største risikoene ved belånte tokens er volatilitetsforfall, eller den negative effekten av volatilitet på investeringen. Den beste måten å forstå dette konseptet på er med en sammenligning.

La oss si at du er interessert i å kjøpe Bitcoin , så du kjøper $100 av det. Etter en dag har prisen økt med 10 %, og investeringen din er verdt $110. Men dagen etter synker prisen med 10 %, noe som vil være et fall på 11 USD. Investeringen din vil være verdt $99.

Hva om du investerte $100 i et gired token som tredoblet Bitcoins avkastning? Det vil gjøre økningen på 10 % på dag én til en økning på 30 %, og bringe investeringen din opp til $130. Men det vil også resultere i et fall på 30 % på dag to, og koste deg $39 og gi deg $91. Et mindre tap på et vanlig kryptokjøp blir et mye større tap på et gired token.

Selv med mindre prisbevegelser frem og tilbake, tærer volatilitetsfallet på investeringen din.

4. Mange kryptobørser selger dem ikke

Å kjøpe belånte tokens kan være en prosess, spesielt for innbyggere i USA. De er kun oppført på utvalgte kryptovalutabørser , og noen av disse børsene lar deg ikke sette inn penger.

Så hvordan kan du kjøpe gired tokens? En populær metode er å bruke en annen kryptobørs som en "on-ramp" for å sette inn penger, og deretter overføre disse midlene til børsen som selger gired tokens. Slik vil dette fungere:

 1. Sett inn penger til en børs som tillater det
 2. Bruk disse midlene til å kjøpe en kryptovaluta du vil overføre. Stablecoins , for eksempel USD Coin (USDC), er et vanlig valg.
 3. Overfør kryptoen din til en børs med utlånte tokens, for eksempel KuCoin eller Gate.io.

Når det er gjort, kan du bytte kryptoen du overførte for utnyttede tokens.

5. Det er ekstra gebyrer

Volatilitetsfall er ett problem med å holde gired tokens. En annen er at de vanligvis har ekstra administrasjonsgebyrer. Her er administrasjonsgebyrer for to populære typer leveraged tokens:

 • Binance Leveraged Tokens har et daglig administrasjonsgebyr på 0,01 %.
 • FTX Leveraged Tokens har et daglig forvaltningsgebyr på 0,03 %.

De kan virke små fordi de er dagspriser, men tenk på hvor mye de vil koste deg i løpet av et år. Binance Leveraged Tokens vil koste 3,65 %, og FTX Leveraged Tokens vil løpe opp administrasjonsgebyrer på over 10 %.

6. De er kortsiktige investeringer for avanserte handelsmenn

På grunn av volatilitetsreduksjon og administrasjonsgebyrer, er ikke giragede tokens en langsiktig investering. Kryptovaluta er flyktig, så hvis du holder på belånte tokens, er det stor sjanse for å tape penger.

Dette er først og fremst investeringer å gjøre hvis du er sikker på at den underliggende kryptovalutaen snart vil stige eller falle i pris. Ved å kjøpe et gired token, kan du dramatisk øke fortjenesten din - forutsatt at du har rett i hvilken retning tokenet går.

Risikoen involvert betyr også at belånte tokens ikke er nybegynnervennlige. Du kan tape en betydelig del av investeringen din veldig raskt.

For de fleste investorer er det bedre å kjøpe og holde kryptovalutaer. De er allerede volatile nok uten å legge til innflytelse som forsterker hver prisbevegelse. Hvis belånte tokens er noe du er interessert i, bruk god tid på å undersøke dem først og bare legg inn penger du ville vært komfortabel med å tape.

🔥 Hvis du er nybegynner. Jeg tror at artikkelen nedenfor vil være nyttig for deg ☞  Hva du bør vite før du investerer i kryptovaluta - for nybegynnere

Hvordan bruker jeg Margin Trading på Binance?

Du kan bruke innflytelse til å handle kryptovalutaer på kryptobørser som  Binance . Vi viser deg hvordan du kommer i gang med Margin Trading, men konseptet med innflytelse kan også finnes i andre typer handel. Før vi begynner, trenger du en Margin-konto. 

1. Gå til [Handel] - [ Margin ] fra den øverste navigasjonslinjen. 

2. Klikk på [BTC/USDT] for å søke etter paret du vil handle. Vi skal bruke BNB/USDT- paret.

3. Du må også overføre penger til Margin Wallet. Klikk på [Transfer Collaterals] under lysestakediagrammet.

4. Velg lommeboken for å overføre midler, destinasjonsmarginkontoen og mynten som skal overføres. Skriv inn beløpet og klikk på [Bekreft]. I dette eksemplet overfører vi 100 USDT til Cross Margin-kontoen.

5. Gå nå til boksen til høyre. Velg enten [Cross 3x] eller [Isolated 10x]. Margin i Cross Margin-modus deles mellom Margin-kontoene dine, mens marginen i Isolated Margin-modus er uavhengig for hvert handelspar. 

6. Velg [Kjøp] (lang) eller [Selg] (kort) og ordretypen, for eksempel en markedsordre. Klikk på [Lån] og du vil legge merke til at 100 USDT vi overførte til Cross Margin-kontoen nå multipliseres 3x til 300 USDT.

7. Du kan kjøpe BNB med innflytelse ved å angi beløpet på USDT med [Total], eller mengden BNB som skal kjøpes med [Amount]. Du kan også dra linjen nedenfor for å velge prosentandelen av tilgjengelig saldo som skal brukes. Du vil da se beløpet du låner for denne handelen. Klikk på [Margin Buy BNB] for å åpne posisjonen.

Merk at du ikke vil kunne bruke hele den tilgjengelige saldoen din, da du må betale et handelsgebyr. Systemet vil automatisk beholde handelsgebyrbeløpet avhengig av ditt VIP-nivå.

Utnyttelse lar deg enkelt komme i gang med en lavere startinvestering og potensialet til å gi høyere fortjeneste. Likevel kan innflytelse kombinert med markedsvolatilitet føre til at likvideringer skjer raskt, spesielt hvis du tar 100x innflytelse for å handle. Handle alltid med forsiktighet og vurder risikoene før du tar på deg giret handel. Du bør aldri handle midler du ikke har råd til å tape, spesielt når du bruker innflytelse.

Jeg håper dette innlegget vil hjelpe deg. Ikke glem å legge igjen en like, kommentere og dele den med andre. Takk skal du ha!

What is GEEK

Buddha Community

Utnyttelse i kryptohandel | Merknader ved kjøp av leveraged tokens

I dette innlegget vil du lære hva som er innflytelse i kryptohandel og ting du bør vite før du kjøper girede tokens

I kryptohandel refererer innflytelse til å bruke lånt kapital for å gjøre handler. Leverage trading kan forsterke kjøps- eller salgskraften din, slik at du kan handle større beløp. Så selv om startkapitalen din er liten, kan du bruke den som sikkerhet for å foreta girede handler. Selv om handel med belåning kan mangedoble den potensielle fortjenesten din, er den også utsatt for høy risiko – spesielt i det flyktige kryptomarkedet. Vær forsiktig når du bruker innflytelse for å handle krypto. Det kan føre til betydelige tap hvis markedet beveger seg mot din posisjon. 

Hva er innflytelse i kryptohandel?

Belåning refererer til å bruke lånt kapital til å handle kryptovalutaer eller andre finansielle eiendeler. Det forsterker kjøpe- eller salgskraften din, slik at du kan handle med mer kapital enn det du har i lommeboken for øyeblikket. Avhengig av kryptobørsen du handler på, kan du låne opptil 100 ganger kontosaldoen din.

Mengden av innflytelse er beskrevet som et forhold, for eksempel 1:5 (5x), 1:10 (10x), eller 1:20 (20x). Den viser hvor mange ganger startkapitalen din multipliseres. Tenk deg for eksempel at du har $100 på utvekslingskontoen din, men ønsker å åpne en posisjon verdt $1000 i bitcoin (BTC). Med en 10x innflytelse vil dine $100 ha samme kjøpekraft som $1000.

Du kan bruke innflytelse til å handle forskjellige kryptoderivater. De vanlige typene leveraged trading inkluderer marginhandel, gearede tokens og futureskontrakter.

Hvordan fungerer gearet handel?

Før du kan låne penger og begynne å handle med innflytelse, må du sette inn penger på handelskontoen din. Startkapitalen du stiller med er det vi kaller sikkerheten. Sikkerheten som kreves avhenger av innflytelsen du bruker og den totale verdien av posisjonen du ønsker å åpne (kjent som margin).

La oss si at du vil investere $1000 i Ethereum (ETH) med 10x innflytelse. Marginen som kreves vil være 1/10 av $1000, noe som betyr at du må ha $100 på kontoen din som sikkerhet for de lånte midlene. Hvis du bruker en 20x innflytelse, vil marginen din være enda lavere (1/20 av $1000 = $50). Men husk at jo høyere innflytelse, jo høyere er risikoen for å bli likvidert.

Bortsett fra det innledende margininnskuddet, må du også opprettholde en marginterskel for handlene dine. Når markedet beveger seg mot din posisjon, og marginen blir lavere enn vedlikeholdsterskelen, må du sette inn mer penger på kontoen din for å unngå å bli likvidert. Terskelen er også kjent som vedlikeholdsmarginen.

Belåning kan brukes på både lange og korte posisjoner. Å åpne en lang posisjon betyr at du forventer at prisen på en eiendel vil gå opp. Å åpne en shortposisjon betyr derimot at du tror at prisen på eiendelen vil falle. Selv om dette kan høres ut som vanlig spothandel, lar bruk av innflytelse deg kjøpe eller selge eiendeler kun basert på sikkerheten din og ikke på beholdningen din. Så selv om du ikke har en eiendel, kan du fortsatt låne den og selge (åpne en shortposisjon) hvis du tror markedet vil gå lavere.

Toppbørser for handel med token-mynter. Følg instruksjonene og tjen ubegrensede penger

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.ioCoinbase
 

Eksempel på en belånt lang posisjon 

Tenk deg at du vil åpne en lang posisjon på $10 000 verdt BTC med 10x innflytelse. Dette betyr at du vil bruke $1000 som sikkerhet. Hvis prisen på BTC går opp 20%, vil du tjene en nettofortjeneste på $2000 (minus gebyrer), som er mye høyere enn $200 du ville ha tjent hvis du handlet din $1000 kapital uten å bruke innflytelse.

Imidlertid, hvis BTC-prisen faller 20%, vil posisjonen din være ned $2000. Siden startkapitalen din (sikkerheten) bare er $1000, vil et fall på 20% føre til en avvikling (saldoen din går til null). Faktisk kan du bli likvidert selv om markedet bare faller 10%. Den nøyaktige likvidasjonsverdien vil avhenge av børsen du bruker. 

For å unngå å bli likvidert, må du legge til flere midler i lommeboken for å øke sikkerheten din. I de fleste tilfeller vil børsen sende deg en marginsamtale før likvidasjonen skjer (f.eks. en e-post som forteller deg å legge til flere midler).

Eksempel på en belånt shortposisjon 

Tenk deg nå at du vil åpne en kortposisjon på $10 000 på BTC med 10x innflytelse. I dette tilfellet vil du låne BTC fra noen andre og selge den til gjeldende markedspris. Sikkerheten din er $1 000, men siden du handler med 10x giring, kan du selge BTC til en verdi av $10 000.

Forutsatt at den nåværende BTC-prisen er $40 000, lånte du 0,25 BTC og solgte den. Hvis BTC-prisen faller 20% (ned til $32 000), kan du kjøpe tilbake 0,25 BTC med bare $8 000. Dette vil gi deg en nettofortjeneste på $2000 (minus gebyrer). 

Men hvis BTC stiger 20% til $48 000, trenger du en ekstra $2000 for å kjøpe tilbake 0,25 BTC. Posisjonen din vil bli avviklet ettersom kontosaldoen din bare har $1000. Igjen, for å unngå å bli likvidert, må du legge til flere midler i lommeboken for å øke sikkerheten din før likvidasjonsprisen er nådd.

Hvorfor bruke innflytelse for å handle krypto?

Som nevnt bruker tradere innflytelse for å øke sin posisjonsstørrelse og potensielle fortjeneste. Men som illustrert av eksemplene ovenfor, kan gearing trading også føre til mye høyere tap.

En annen grunn for handelsmenn til å bruke innflytelse er å øke likviditeten til kapitalen deres. For eksempel, i stedet for å ha en 2x belåningsposisjon på en enkelt børs, kan de bruke 4x belåning for å opprettholde samme posisjonsstørrelse med lavere sikkerhet. Dette vil tillate dem å bruke den andre delen av pengene sine på et annet sted (f.eks. handle en annen eiendel, satse, gi likviditet til desentraliserte børser (DEX), investere i NFT-er, etc.).

Hvordan håndtere risikoer med gired trading?

Handel med høy innflytelse kan kreve mindre kapital til å begynne med, men det øker sjansene for avvikling. Hvis innflytelsen din er for høy, kan selv en prisbevegelse på 1 % føre til store tap. Jo høyere innflytelse, desto mindre vil volatilitetstoleransen din være. Å bruke lavere innflytelse gir deg større feilmargin for å handle. Dette er grunnen til at Binance og andre kryptobørser har begrenset maksimal innflytelse tilgjengelig for nye brukere.

Risikostyringsstrategier som stop-loss og take-profit-ordrer hjelper til med å minimere tap ved giret handel. Du kan bruke stop-loss-ordrer for automatisk å lukke posisjonen din til en bestemt pris, noe som er veldig nyttig når markedet beveger seg mot deg. Stop-loss-ordrer kan beskytte deg mot betydelige tap. Take-profit-ordrer er det motsatte; de lukkes automatisk når fortjenesten når en viss verdi. Dette lar deg sikre inntektene dine før markedsforholdene snur.

På dette tidspunktet bør det være klart for deg at gearing trading er et tveegget sverd som kan multiplisere både gevinster og tap eksponentielt. Det innebærer et høyt nivå av risiko, spesielt i det volatile kryptovalutamarkedet. Hos Binance oppfordrer vi deg til å handle ansvarlig ved å ta ansvar for dine handlinger. Vi tilbyr verktøy som anti-avhengighetsvarsel og avkjølingsperiodefunksjon for å hjelpe deg med å utøve kontroll over handlene dine. Du bør alltid utvise ekstrem forsiktighet, og ikke glem å DYOR for å forstå hvordan du bruker gearing riktig og planlegger handelsstrategiene dine.

Ting du bør vite før du kjøper gired tokens

1. Leveraged tokens rebalanserer for å opprettholde en målleverage

Hvert belånt token har en målbelåning, for eksempel tre ganger den underliggende eiendelen. For å opprettholde denne innflytelsen vil tokenet rebalanseres automatisk. Hvis det tjener penger, vil overskuddet bli reinvestert. Hvis den taper penger, vil den selge noe av sin posisjon.

Leveraged tokens rebalanserer vanligvis hver dag. Børsen som tilbyr tokenet kan også ha triggere som får den til å rebalanseres så snart som mulig i perioder med høy volatilitet.

Merk at belånte tokens med Binance-børsen fungerer litt annerledes. I stedet for en spesifikk målinnflytelse, har de et målinnflytelsesområde . For eksempel har noen Binance Leveraged Tokens et målinnflytelsesområde på 1,25 til fire ganger prisen på eiendelen.

2. De er populære for sin enkelhet

Marginhandel er vanligvis komplekst og krever aktiv styring fra investorens side. Leveraged tokens, derimot, er et enkelt alternativ som ikke krever at du gjør noe.

Det er ingen sikkerhet eller margin (penger lånt fra et meglerhus eller kryptobørs) å bekymre seg for. Risikoen for avvikling er svært lav på grunn av rebalansering. Selv om tokenet faller i verdi, vil det selge ut noe av sin posisjon, noe som gjør det usannsynlig at det vil bli utslettet.

3. De er utsatt for flyktighetsforfall

En av de største risikoene ved belånte tokens er volatilitetsforfall, eller den negative effekten av volatilitet på investeringen. Den beste måten å forstå dette konseptet på er med en sammenligning.

La oss si at du er interessert i å kjøpe Bitcoin , så du kjøper $100 av det. Etter en dag har prisen økt med 10 %, og investeringen din er verdt $110. Men dagen etter synker prisen med 10 %, noe som vil være et fall på 11 USD. Investeringen din vil være verdt $99.

Hva om du investerte $100 i et gired token som tredoblet Bitcoins avkastning? Det vil gjøre økningen på 10 % på dag én til en økning på 30 %, og bringe investeringen din opp til $130. Men det vil også resultere i et fall på 30 % på dag to, og koste deg $39 og gi deg $91. Et mindre tap på et vanlig kryptokjøp blir et mye større tap på et gired token.

Selv med mindre prisbevegelser frem og tilbake, tærer volatilitetsfallet på investeringen din.

4. Mange kryptobørser selger dem ikke

Å kjøpe belånte tokens kan være en prosess, spesielt for innbyggere i USA. De er kun oppført på utvalgte kryptovalutabørser , og noen av disse børsene lar deg ikke sette inn penger.

Så hvordan kan du kjøpe gired tokens? En populær metode er å bruke en annen kryptobørs som en "on-ramp" for å sette inn penger, og deretter overføre disse midlene til børsen som selger gired tokens. Slik vil dette fungere:

 1. Sett inn penger til en børs som tillater det
 2. Bruk disse midlene til å kjøpe en kryptovaluta du vil overføre. Stablecoins , for eksempel USD Coin (USDC), er et vanlig valg.
 3. Overfør kryptoen din til en børs med utlånte tokens, for eksempel KuCoin eller Gate.io.

Når det er gjort, kan du bytte kryptoen du overførte for utnyttede tokens.

5. Det er ekstra gebyrer

Volatilitetsfall er ett problem med å holde gired tokens. En annen er at de vanligvis har ekstra administrasjonsgebyrer. Her er administrasjonsgebyrer for to populære typer leveraged tokens:

 • Binance Leveraged Tokens har et daglig administrasjonsgebyr på 0,01 %.
 • FTX Leveraged Tokens har et daglig forvaltningsgebyr på 0,03 %.

De kan virke små fordi de er dagspriser, men tenk på hvor mye de vil koste deg i løpet av et år. Binance Leveraged Tokens vil koste 3,65 %, og FTX Leveraged Tokens vil løpe opp administrasjonsgebyrer på over 10 %.

6. De er kortsiktige investeringer for avanserte handelsmenn

På grunn av volatilitetsreduksjon og administrasjonsgebyrer, er ikke giragede tokens en langsiktig investering. Kryptovaluta er flyktig, så hvis du holder på belånte tokens, er det stor sjanse for å tape penger.

Dette er først og fremst investeringer å gjøre hvis du er sikker på at den underliggende kryptovalutaen snart vil stige eller falle i pris. Ved å kjøpe et gired token, kan du dramatisk øke fortjenesten din - forutsatt at du har rett i hvilken retning tokenet går.

Risikoen involvert betyr også at belånte tokens ikke er nybegynnervennlige. Du kan tape en betydelig del av investeringen din veldig raskt.

For de fleste investorer er det bedre å kjøpe og holde kryptovalutaer. De er allerede volatile nok uten å legge til innflytelse som forsterker hver prisbevegelse. Hvis belånte tokens er noe du er interessert i, bruk god tid på å undersøke dem først og bare legg inn penger du ville vært komfortabel med å tape.

🔥 Hvis du er nybegynner. Jeg tror at artikkelen nedenfor vil være nyttig for deg ☞  Hva du bør vite før du investerer i kryptovaluta - for nybegynnere

Hvordan bruker jeg Margin Trading på Binance?

Du kan bruke innflytelse til å handle kryptovalutaer på kryptobørser som  Binance . Vi viser deg hvordan du kommer i gang med Margin Trading, men konseptet med innflytelse kan også finnes i andre typer handel. Før vi begynner, trenger du en Margin-konto. 

1. Gå til [Handel] - [ Margin ] fra den øverste navigasjonslinjen. 

2. Klikk på [BTC/USDT] for å søke etter paret du vil handle. Vi skal bruke BNB/USDT- paret.

3. Du må også overføre penger til Margin Wallet. Klikk på [Transfer Collaterals] under lysestakediagrammet.

4. Velg lommeboken for å overføre midler, destinasjonsmarginkontoen og mynten som skal overføres. Skriv inn beløpet og klikk på [Bekreft]. I dette eksemplet overfører vi 100 USDT til Cross Margin-kontoen.

5. Gå nå til boksen til høyre. Velg enten [Cross 3x] eller [Isolated 10x]. Margin i Cross Margin-modus deles mellom Margin-kontoene dine, mens marginen i Isolated Margin-modus er uavhengig for hvert handelspar. 

6. Velg [Kjøp] (lang) eller [Selg] (kort) og ordretypen, for eksempel en markedsordre. Klikk på [Lån] og du vil legge merke til at 100 USDT vi overførte til Cross Margin-kontoen nå multipliseres 3x til 300 USDT.

7. Du kan kjøpe BNB med innflytelse ved å angi beløpet på USDT med [Total], eller mengden BNB som skal kjøpes med [Amount]. Du kan også dra linjen nedenfor for å velge prosentandelen av tilgjengelig saldo som skal brukes. Du vil da se beløpet du låner for denne handelen. Klikk på [Margin Buy BNB] for å åpne posisjonen.

Merk at du ikke vil kunne bruke hele den tilgjengelige saldoen din, da du må betale et handelsgebyr. Systemet vil automatisk beholde handelsgebyrbeløpet avhengig av ditt VIP-nivå.

Utnyttelse lar deg enkelt komme i gang med en lavere startinvestering og potensialet til å gi høyere fortjeneste. Likevel kan innflytelse kombinert med markedsvolatilitet føre til at likvideringer skjer raskt, spesielt hvis du tar 100x innflytelse for å handle. Handle alltid med forsiktighet og vurder risikoene før du tar på deg giret handel. Du bør aldri handle midler du ikke har råd til å tape, spesielt når du bruker innflytelse.

Jeg håper dette innlegget vil hjelpe deg. Ikke glem å legge igjen en like, kommentere og dele den med andre. Takk skal du ha!

Royce Reinger

Royce Reinger

1658068560

WordsCounted: A Ruby Natural Language Processor

WordsCounted

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.

-- Oscar Wilde

WordsCounted is a Ruby NLP (natural language processor). WordsCounted lets you implement powerful tokensation strategies with a very flexible tokeniser class.

Features

 • Out of the box, get the following data from any string or readable file, or URL:
  • Token count and unique token count
  • Token densities, frequencies, and lengths
  • Char count and average chars per token
  • The longest tokens and their lengths
  • The most frequent tokens and their frequencies.
 • A flexible way to exclude tokens from the tokeniser. You can pass a string, regexp, symbol, lambda, or an array of any combination of those types for powerful tokenisation strategies.
 • Pass your own regexp rules to the tokeniser if you prefer. The default regexp filters special characters but keeps hyphens and apostrophes. It also plays nicely with diacritics (UTF and unicode characters): Bayrūt is treated as ["Bayrūt"] and not ["Bayr", "ū", "t"], for example.
 • Opens and reads files. Pass in a file path or a url instead of a string.

Installation

Add this line to your application's Gemfile:

gem 'words_counted'

And then execute:

$ bundle

Or install it yourself as:

$ gem install words_counted

Usage

Pass in a string or a file path, and an optional filter and/or regexp.

counter = WordsCounted.count(
 "We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars."
)

# Using a file
counter = WordsCounted.from_file("path/or/url/to/my/file.txt")

.count and .from_file are convenience methods that take an input, tokenise it, and return an instance of WordsCounted::Counter initialized with the tokens. The WordsCounted::Tokeniser and WordsCounted::Counter classes can be used alone, however.

API

WordsCounted

WordsCounted.count(input, options = {})

Tokenises input and initializes a WordsCounted::Counter object with the resulting tokens.

counter = WordsCounted.count("Hello Beirut!")

Accepts two options: exclude and regexp. See Excluding tokens from the analyser and Passing in a custom regexp respectively.

WordsCounted.from_file(path, options = {})

Reads and tokenises a file, and initializes a WordsCounted::Counter object with the resulting tokens.

counter = WordsCounted.from_file("hello_beirut.txt")

Accepts the same options as .count.

Tokeniser

The tokeniser allows you to tokenise text in a variety of ways. You can pass in your own rules for tokenisation, and apply a powerful filter with any combination of rules as long as they can boil down into a lambda.

Out of the box the tokeniser includes only alpha chars. Hyphenated tokens and tokens with apostrophes are considered a single token.

#tokenise([pattern: TOKEN_REGEXP, exclude: nil])

tokeniser = WordsCounted::Tokeniser.new("Hello Beirut!").tokenise

# With `exclude`
tokeniser = WordsCounted::Tokeniser.new("Hello Beirut!").tokenise(exclude: "hello")

# With `pattern`
tokeniser = WordsCounted::Tokeniser.new("I <3 Beirut!").tokenise(pattern: /[a-z]/i)

See Excluding tokens from the analyser and Passing in a custom regexp for more information.

Counter

The WordsCounted::Counter class allows you to collect various statistics from an array of tokens.

#token_count

Returns the token count of a given string.

counter.token_count #=> 15

#token_frequency

Returns a sorted (unstable) two-dimensional array where each element is a token and its frequency. The array is sorted by frequency in descending order.

counter.token_frequency

[
 ["the", 2],
 ["are", 2],
 ["we", 1],
 # ...
 ["all", 1]
]

#most_frequent_tokens

Returns a hash where each key-value pair is a token and its frequency.

counter.most_frequent_tokens

{ "are" => 2, "the" => 2 }

#token_lengths

Returns a sorted (unstable) two-dimentional array where each element contains a token and its length. The array is sorted by length in descending order.

counter.token_lengths

[
 ["looking", 7],
 ["gutter", 6],
 ["stars",  5],
 # ...
 ["in",   2]
]

#longest_tokens

Returns a hash where each key-value pair is a token and its length.

counter.longest_tokens

{ "looking" => 7 }

#token_density([ precision: 2 ])

Returns a sorted (unstable) two-dimentional array where each element contains a token and its density as a float, rounded to a precision of two. The array is sorted by density in descending order. It accepts a precision argument, which must be a float.

counter.token_density

[
 ["are",   0.13],
 ["the",   0.13],
 ["but",   0.07 ],
 # ...
 ["we",   0.07 ]
]

#char_count

Returns the char count of tokens.

counter.char_count #=> 76

#average_chars_per_token([ precision: 2 ])

Returns the average char count per token rounded to two decimal places. Accepts a precision argument which defaults to two. Precision must be a float.

counter.average_chars_per_token #=> 4

#uniq_token_count

Returns the number of unique tokens.

counter.uniq_token_count #=> 13

Excluding tokens from the tokeniser

You can exclude anything you want from the input by passing the exclude option. The exclude option accepts a variety of filters and is extremely flexible.

 1. A space-delimited string. The filter will normalise the string.
 2. A regular expression.
 3. A lambda.
 4. A symbol that names a predicate method. For example :odd?.
 5. An array of any combination of the above.
tokeniser =
 WordsCounted::Tokeniser.new(
  "Magnificent! That was magnificent, Trevor."
 )

# Using a string
tokeniser.tokenise(exclude: "was magnificent")
# => ["that", "trevor"]

# Using a regular expression
tokeniser.tokenise(exclude: /trevor/)
# => ["magnificent", "that", "was", "magnificent"]

# Using a lambda
tokeniser.tokenise(exclude: ->(t) { t.length < 4 })
# => ["magnificent", "that", "magnificent", "trevor"]

# Using symbol
tokeniser = WordsCounted::Tokeniser.new("Hello! محمد")
tokeniser.tokenise(exclude: :ascii_only?)
# => ["محمد"]

# Using an array
tokeniser = WordsCounted::Tokeniser.new(
 "Hello! اسماءنا هي محمد، كارولينا، سامي، وداني"
)
tokeniser.tokenise(
 exclude: [:ascii_only?, /محمد/, ->(t) { t.length > 6}, "و"]
)
# => ["هي", "سامي", "وداني"]

Passing in a custom regexp

The default regexp accounts for letters, hyphenated tokens, and apostrophes. This means twenty-one is treated as one token. So is Mohamad's.

/[\p{Alpha}\-']+/

You can pass your own criteria as a Ruby regular expression to split your string as desired.

For example, if you wanted to include numbers, you can override the regular expression:

counter = WordsCounted.count("Numbers 1, 2, and 3", pattern: /[\p{Alnum}\-']+/)
counter.tokens
#=> ["numbers", "1", "2", "and", "3"]

Opening and reading files

Use the from_file method to open files. from_file accepts the same options as .count. The file path can be a URL.

counter = WordsCounted.from_file("url/or/path/to/file.text")

Gotchas

A hyphen used in leu of an em or en dash will form part of the token. This affects the tokeniser algorithm.

counter = WordsCounted.count("How do you do?-you are well, I see.")
counter.token_frequency

[
 ["do",  2],
 ["how", 1],
 ["you", 1],
 ["-you", 1], # WTF, mate!
 ["are", 1],
 # ...
]

In this example -you and you are separate tokens. Also, the tokeniser does not include numbers by default. Remember that you can pass your own regular expression if the default behaviour does not fit your needs.

A note on case sensitivity

The program will normalise (downcase) all incoming strings for consistency and filters.

Roadmap

Ability to open URLs

def self.from_url
 # open url and send string here after removing html
end

Are you using WordsCounted to do something interesting? Please tell me about it.

Gem Version 

RubyDoc documentation.

Demo

Visit this website for one example of what you can do with WordsCounted.


Contributors

See contributors.

Contributing

 1. Fork it
 2. Create your feature branch (git checkout -b my-new-feature)
 3. Commit your changes (git commit -am 'Add some feature')
 4. Push to the branch (git push origin my-new-feature)
 5. Create new Pull Request

Author: Abitdodgy
Source Code: https://github.com/abitdodgy/words_counted 
License: MIT license

#ruby #nlp 

Words Counted: A Ruby Natural Language Processor.

WordsCounted

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.

-- Oscar Wilde

WordsCounted is a Ruby NLP (natural language processor). WordsCounted lets you implement powerful tokensation strategies with a very flexible tokeniser class.

Are you using WordsCounted to do something interesting? Please tell me about it.

 

Demo

Visit this website for one example of what you can do with WordsCounted.

Features

 • Out of the box, get the following data from any string or readable file, or URL:
  • Token count and unique token count
  • Token densities, frequencies, and lengths
  • Char count and average chars per token
  • The longest tokens and their lengths
  • The most frequent tokens and their frequencies.
 • A flexible way to exclude tokens from the tokeniser. You can pass a string, regexp, symbol, lambda, or an array of any combination of those types for powerful tokenisation strategies.
 • Pass your own regexp rules to the tokeniser if you prefer. The default regexp filters special characters but keeps hyphens and apostrophes. It also plays nicely with diacritics (UTF and unicode characters): Bayrūt is treated as ["Bayrūt"] and not ["Bayr", "ū", "t"], for example.
 • Opens and reads files. Pass in a file path or a url instead of a string.

Installation

Add this line to your application's Gemfile:

gem 'words_counted'

And then execute:

$ bundle

Or install it yourself as:

$ gem install words_counted

Usage

Pass in a string or a file path, and an optional filter and/or regexp.

counter = WordsCounted.count(
 "We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars."
)

# Using a file
counter = WordsCounted.from_file("path/or/url/to/my/file.txt")

.count and .from_file are convenience methods that take an input, tokenise it, and return an instance of WordsCounted::Counter initialized with the tokens. The WordsCounted::Tokeniser and WordsCounted::Counter classes can be used alone, however.

API

WordsCounted

WordsCounted.count(input, options = {})

Tokenises input and initializes a WordsCounted::Counter object with the resulting tokens.

counter = WordsCounted.count("Hello Beirut!")

Accepts two options: exclude and regexp. See Excluding tokens from the analyser and Passing in a custom regexp respectively.

WordsCounted.from_file(path, options = {})

Reads and tokenises a file, and initializes a WordsCounted::Counter object with the resulting tokens.

counter = WordsCounted.from_file("hello_beirut.txt")

Accepts the same options as .count.

Tokeniser

The tokeniser allows you to tokenise text in a variety of ways. You can pass in your own rules for tokenisation, and apply a powerful filter with any combination of rules as long as they can boil down into a lambda.

Out of the box the tokeniser includes only alpha chars. Hyphenated tokens and tokens with apostrophes are considered a single token.

#tokenise([pattern: TOKEN_REGEXP, exclude: nil])

tokeniser = WordsCounted::Tokeniser.new("Hello Beirut!").tokenise

# With `exclude`
tokeniser = WordsCounted::Tokeniser.new("Hello Beirut!").tokenise(exclude: "hello")

# With `pattern`
tokeniser = WordsCounted::Tokeniser.new("I <3 Beirut!").tokenise(pattern: /[a-z]/i)

See Excluding tokens from the analyser and Passing in a custom regexp for more information.

Counter

The WordsCounted::Counter class allows you to collect various statistics from an array of tokens.

#token_count

Returns the token count of a given string.

counter.token_count #=> 15

#token_frequency

Returns a sorted (unstable) two-dimensional array where each element is a token and its frequency. The array is sorted by frequency in descending order.

counter.token_frequency

[
 ["the", 2],
 ["are", 2],
 ["we", 1],
 # ...
 ["all", 1]
]

#most_frequent_tokens

Returns a hash where each key-value pair is a token and its frequency.

counter.most_frequent_tokens

{ "are" => 2, "the" => 2 }

#token_lengths

Returns a sorted (unstable) two-dimentional array where each element contains a token and its length. The array is sorted by length in descending order.

counter.token_lengths

[
 ["looking", 7],
 ["gutter", 6],
 ["stars",  5],
 # ...
 ["in",   2]
]

#longest_tokens

Returns a hash where each key-value pair is a token and its length.

counter.longest_tokens

{ "looking" => 7 }

#token_density([ precision: 2 ])

Returns a sorted (unstable) two-dimentional array where each element contains a token and its density as a float, rounded to a precision of two. The array is sorted by density in descending order. It accepts a precision argument, which must be a float.

counter.token_density

[
 ["are",   0.13],
 ["the",   0.13],
 ["but",   0.07 ],
 # ...
 ["we",   0.07 ]
]

#char_count

Returns the char count of tokens.

counter.char_count #=> 76

#average_chars_per_token([ precision: 2 ])

Returns the average char count per token rounded to two decimal places. Accepts a precision argument which defaults to two. Precision must be a float.

counter.average_chars_per_token #=> 4

#uniq_token_count

Returns the number of unique tokens.

counter.uniq_token_count #=> 13

Excluding tokens from the tokeniser

You can exclude anything you want from the input by passing the exclude option. The exclude option accepts a variety of filters and is extremely flexible.

 1. A space-delimited string. The filter will normalise the string.
 2. A regular expression.
 3. A lambda.
 4. A symbol that names a predicate method. For example :odd?.
 5. An array of any combination of the above.
tokeniser =
 WordsCounted::Tokeniser.new(
  "Magnificent! That was magnificent, Trevor."
 )

# Using a string
tokeniser.tokenise(exclude: "was magnificent")
# => ["that", "trevor"]

# Using a regular expression
tokeniser.tokenise(exclude: /trevor/)
# => ["magnificent", "that", "was", "magnificent"]

# Using a lambda
tokeniser.tokenise(exclude: ->(t) { t.length < 4 })
# => ["magnificent", "that", "magnificent", "trevor"]

# Using symbol
tokeniser = WordsCounted::Tokeniser.new("Hello! محمد")
tokeniser.tokenise(exclude: :ascii_only?)
# => ["محمد"]

# Using an array
tokeniser = WordsCounted::Tokeniser.new(
 "Hello! اسماءنا هي محمد، كارولينا، سامي، وداني"
)
tokeniser.tokenise(
 exclude: [:ascii_only?, /محمد/, ->(t) { t.length > 6}, "و"]
)
# => ["هي", "سامي", "وداني"]

Passing in a custom regexp

The default regexp accounts for letters, hyphenated tokens, and apostrophes. This means twenty-one is treated as one token. So is Mohamad's.

/[\p{Alpha}\-']+/

You can pass your own criteria as a Ruby regular expression to split your string as desired.

For example, if you wanted to include numbers, you can override the regular expression:

counter = WordsCounted.count("Numbers 1, 2, and 3", pattern: /[\p{Alnum}\-']+/)
counter.tokens
#=> ["numbers", "1", "2", "and", "3"]

Opening and reading files

Use the from_file method to open files. from_file accepts the same options as .count. The file path can be a URL.

counter = WordsCounted.from_file("url/or/path/to/file.text")

Gotchas

A hyphen used in leu of an em or en dash will form part of the token. This affects the tokeniser algorithm.

counter = WordsCounted.count("How do you do?-you are well, I see.")
counter.token_frequency

[
 ["do",  2],
 ["how", 1],
 ["you", 1],
 ["-you", 1], # WTF, mate!
 ["are", 1],
 # ...
]

In this example -you and you are separate tokens. Also, the tokeniser does not include numbers by default. Remember that you can pass your own regular expression if the default behaviour does not fit your needs.

A note on case sensitivity

The program will normalise (downcase) all incoming strings for consistency and filters.

Roadmap

Ability to open URLs

def self.from_url
 # open url and send string here after removing html
end

Contributors

See contributors.

Contributing

 1. Fork it
 2. Create your feature branch (git checkout -b my-new-feature)
 3. Commit your changes (git commit -am 'Add some feature')
 4. Push to the branch (git push origin my-new-feature)
 5. Create new Pull Request

Author: abitdodgy
Source code: https://github.com/abitdodgy/words_counted
License: MIT license

#ruby  #ruby-on-rails 

aaron silva

aaron silva

1622197808

SafeMoon Clone | Create A DeFi Token Like SafeMoon | DeFi token like SafeMoon

SafeMoon is a decentralized finance (DeFi) token. This token consists of RFI tokenomics and auto-liquidity generating protocol. A DeFi token like SafeMoon has reached the mainstream standards under the Binance Smart Chain. Its success and popularity have been immense, thus, making the majority of the business firms adopt this style of cryptocurrency as an alternative.

A DeFi token like SafeMoon is almost similar to the other crypto-token, but the only difference being that it charges a 10% transaction fee from the users who sell their tokens, in which 5% of the fee is distributed to the remaining SafeMoon owners. This feature rewards the owners for holding onto their tokens.

Read More @ https://bit.ly/3oFbJoJ

#create a defi token like safemoon #defi token like safemoon #safemoon token #safemoon token clone #defi token

aaron silva

aaron silva

1621844791

SafeMoon Clone | SafeMoon Token Clone | SafeMoon Token Clone Development

The SafeMoon Token Clone Development is the new trendsetter in the digital world that brought significant changes to benefit the growth of investors’ business in a short period. The SafeMoon token clone is the most widely discussed topic among global users for its value soaring high in the marketplace. The SafeMoon token development is a combination of RFI tokenomics and the auto-liquidity generating process. The SafeMoon token is a replica of decentralized finance (DeFi) tokens that are highly scalable and implemented with tamper-proof security.

The SafeMoon tokens execute efficient functionalities like RFI Static Rewards, Automated Liquidity Provisions, and Automatic Token Burns. The SafeMoon token is considered the most advanced stable coin in the crypto market. It gained global audience attention for managing the stability of asset value without any fluctuations in the marketplace. The SafeMoon token clone is completely decentralized that eliminates the need for intermediaries and benefits the users with less transaction fee and wait time to overtake the traditional banking process.

Reasons to invest in SafeMoon Token Clone :

 • The SafeMoon token clone benefits the investors with Automated Liquidity Pool as a unique feature since it adds more revenue for their business growth in less time. The traders can experience instant trade round the clock for reaping profits with less investment towards the SafeMoon token.
 • It is integrated with high-end security protocols like two-factor authentication and signature process to prevent various hacks and vulnerable activities. The Smart Contract system in SafeMoon token development manages the overall operation of transactions without any delay,
 • The users can obtain a reward amount based on the volume of SafeMoon tokens traded in the marketplace. The efficient trading mechanism allows the users to trade the SafeMoon tokens at the best price for farming. The user can earn higher rewards based on the staking volume of tokens by users in the trade market.
 • It allows the token holders to gain complete ownership over their SafeMoon tokens after purchasing from DeFi exchanges. The SafeMoon community governs the token distribution, price fluctuations, staking, and every other token activity. The community boosts the value of SafeMoon tokens.
 • The Automated Burning tokens result in the community no longer having control over the SafeMoon tokens. Instead, the community can control the burn of the tokens efficiently for promoting its value in the marketplace. The transaction of SafeMoon tokens on the blockchain platform is fast, safe, and secure.

The SafeMoon Token Clone Development is a promising future for upcoming investors and startups to increase their business revenue in less time. The SafeMoon token clone has great demand in the real world among millions of users for its value in the market. Investors can contact leading Infinite Block Tech to gain proper assistance in developing a world-class SafeMoon token clone that increases the business growth in less time.

#safemoon token #safemoon token clone #safemoon token clone development #defi token