Norbert  Ernser

Norbert Ernser

1648373880

Ce este Crypto Market Cap (capitalizarea pieței)?

În această postare, veți afla Ce este Crypto Market Cap (capitalizarea pieței)? 

în cripto este valoarea monetară a unui jeton sau monedă înmulțită cu suma monedei care se află în prezent în circulație. Capitalizarea de piață a jetonului evidențiază stabilitatea unui activ pe termen lung. În timp ce cripto-ul este incontestabil volatil, criptomonedele cu o capitalizare de piață mare indică de obicei că investițiile sunt mai stabile, deoarece criptomonedele cu plafon mai mici sunt mai susceptibile la sentimentul general al pieței. 

De ce contează capitalizarea pieței?

Pe piața criptomonedei, prețul singur poate fi un indicator înșelător atunci când vine vorba de determinarea potențialului și a valorii adevărate a unui proiect. Chiar și cea mai mare criptomonedă, Bitcoin, poate crește vertiginos sau poate scădea vertiginos pe baza unor factori precum entuziasmul publicului, schimbările rapide ale ofertei în circulație. o interdicție cripto în anumite țări. Evenimente precum acestea generează adesea un impact asupra imaginii de ansamblu a potențialului final al unui cripto. 

Ceea ce le place investitorilor înțeleși să vadă este o monedă sau un token care posedă o ofertă relativ scăzută, dar o valoare ridicată. Acestea fiind spuse, investitorii cripto folosesc capitalizarea pieței ca un indicator cheie pentru a compara valoarea criptomonedelor și pentru a determina creșterea potențială a acestora. În general, activele cu capitalizare de piață ridicată se traduc de obicei prin faptul că acel investitor este mai dispus să plătească pentru active.

De exemplu, atunci când entuziaștii cripto se referă la oferta totală a unei criptomonede, uneori folosesc termenul de aprovizionare complet diluată (FDV). O capitalizare de piață complet diluată este calculată pe baza valorii tuturor monedelor dintr-o criptomonedă, nu doar a celor aflate în circulație. Unul dintre motivele pentru care Bitcoin (BTC) continuă să se descurce bine este că oferta sa complet diluată este de doar 21 de milioane. În prezent, mai sunt peste două milioane din aceste monede care au rămas pentru a fi extrase, deoarece oferta totală circulantă de BTC este de peste 18 milioane. Drept urmare, BTC este unul dintre activele cu cele mai bune performanțe, determinat de deficitul și utilitatea sa. Când discutăm despre aprovizionarea unui jeton, este esențial să diferențiem dacă cineva folosește FDV sau furnizarea în circulație ca standard. Luarea în considerare a capitalizării pieței vă permite să vedeți imaginea macro pentru decizii de investiții mai informate.

Cum se calculează Market Cap?

Valoarea de piață a unei criptomonede este determinată de prețul curent înmulțit cu oferta circulantă:

Capitalizarea pieței = Prețul (de X ori) Oferta circulantă

Coinmarketcap este în prezent cel mai popular site web pentru a urmări capitalizarea de piață a criptomonedelor și pentru a obține o imagine de ansamblu asupra cât de populară este fiecare monedă. De asemenea, oferă cel mai popular indice cripto din lume pentru toate valorile financiare relevante pentru criptomonede.

Pe Coinmarketcap, toate prețurile sunt calculate prin media ponderată în funcție de volum a tuturor prețurilor de la diferite burse. Rețineți că este important să monitorizați oferta circulantă a unei criptomonede - nu oferta totală. La urma urmei, doar oferta circulantă este cu adevărat disponibilă pe piață în acest moment.

Cele mai bune schimburi pentru tranzacționarea cu token-monede. Urmați instrucțiunile și câștigați bani nelimitați

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.ioCoinbase

Identificarea unei cripte de dorit

O criptomonedă dezirabilă este una care convinge investitorii că viitorul său se va dovedi chiar mai bun decât graficele sale istorice. Așa cum aurul servește adesea drept standard pentru piața metalelor prețioase, comunitatea cripto tinde să privească Bitcoin ca purtător de standarde. Pe măsură ce valoarea a 1 BTC crește, la fel crește capitalizarea de piață a Bitcoin.

La 1 ianuarie 2015, prețul BTC se situa în jurul a 320 USD, iar capitalizarea pieței era de 4,32 miliarde USD. În doar cinci ani, ambele numere ar urma să crească, prețul crescând la 7.196 de dolari și capitalizarea pieței ajungând la peste 130 de miliarde de dolari. Astăzi, cifrele sunt de până la nouă ori mai mari peste 60.000 USD pentru 1 BTC. Indiferent de cât de atractiv poate fi un anumit proiect cripto – investitorilor le place să se gândească la cazurile de utilizare a diferitelor monede și jetoane – capitalizarea de piață a criptomonedei crește proporțional cu o ofertă destul de scăzută și o valoare ridicată pentru fiecare monedă. 

Pentru investitorii începători, simpla analiză a capitalizării pieței poate ajuta la evitarea celor mai comune capcane și la creșterea șanselor de succes. Deși cripto-influencerii ar trebui să fie întotdeauna priviți cu o doză sănătoasă de scepticism, există un motiv pentru care ei menționează atât de des capitalizarea pieței: este una dintre cele mai fiabile și utile date pe care se poate baza un investitor.

Clasificarea criptomonedelor

Desigur, nu toate capitalurile de piață sunt create egale. Ca și în cazul acțiunilor, limita pentru a se alătura capitalului de piață mare al criptomonedelor este în prezent de aproximativ 10 miliarde de dolari. Pentru cei obișnuiți să investească pe bursele obișnuite, achiziționarea de capitalizări mari este asemănătoare cu cumpărarea de acțiuni de top. Proiectele cu capitalizare medie sunt cele aflate în intervalul dintre o capitalizare de piață de 1 miliard USD și 10 miliarde USD. O desemnare cu capitalizare mică înseamnă că capitalizarea totală a pieței unei monede este în prezent mai mică de 1 miliard USD. Desigur, procesul pe care cineva îl folosește atunci când cumpără criptomonede este diferit, datorită volatilității sale. Criptomonedele pot crește și, de asemenea, se pot frământa, iar desemnarea capitalizării pieței unei monede nu este niciodată considerată finală. 

În cele din urmă, toate criptomonedele cu capitalizare mare au început ca la un moment dat ca capitalizări mici. O strategie de investiție inteligentă include întotdeauna o investigare a potențialului de creștere al unui proiect, iar monitorizarea capitalizării și clasificării de piață a acestuia este un pas integral. În lumea cripto, o mulțime de fondatori și lideri de gândire implicați au avut un efect asupra pieței. Există chiar și cazuri de mișcare a pieței din cauza tweet-urilor cuiva. Datele ar indica, totuși, că majoritatea oamenilor ar trebui să urmărească cifrele și capitalizarea pieței în loc să țină seama de sfaturile personajelor care ar fi putut sau nu să fi luat în considerare interesele publicului larg atunci când își împărtășesc opiniile despre anumite monede sau jetoane.

Cap mare 

Unele dintre cele mai cunoscute criptomonede cu capitalizare mare includ în prezent Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) și Binance Coin (BNB). Ripple (XRP) are o capitalizare de piață actuală de 50 de miliarde de dolari – și o capitalizare de piață complet diluată de peste 100 de miliarde de dolari. Acestea sunt monedele despre care oamenii vor auzi în mass-media mainstream și din rețelele centrate pe finanțele tradiționale. O monedă cu capitalizare mare este ca o celebritate care este un nume cunoscut. Trecerea în teritoriul de la large cap este un moment important pentru orice proiect.

Deși piața criptomonedelor este încă considerată volatilă la acest nivel, investitorii tind să clasifice criptomonedele cu capitalizare mare ca fiind cu risc mai scăzut, deoarece sunt mai stabilite, având demonstrat o creștere durabilă și lichiditate. De asemenea, este puțin mai puțin probabil să scadă atât de dramatic, chiar și atunci când există un volum mare de investitori de pe piață care își retrag investițiile. Cu toate acestea, după cum poate să ateste oricine care a urmărit piețele cripto de peste un an, nimic în cripto nu este imposibil.

Limită medie (cu capitalizare medie)

Deși nu au atins încă pragul de 10 miliarde de dolari, aceste monede tind să fie în mișcare. Exemple de proiecte populare cu capitalizare medie includ Polygon (MATIC), Internet Computer (ICP), Axie Infinity (AXS), Stellar Lumen (XLM) și VeChain (VET). În momentul redactării acestui articol, Algorand (ALGO) a trecut pe teritoriul cu capitalizare mare. Deși proiectele cu capitalizare medie pot prezenta mai multe riscuri atunci când se investește, ele pot oferi și mai multe recompense pentru cei care intră devreme. La urma urmei, șansa de a cumpăra un BTC la 100 USD a venit și a dispărut. Cu toate acestea, pentru a folosi un alt exemplu, oportunitatea de a intra cu MANA este încă disponibilă. Prețul său atractiv (în prezent sub 3 USD), înmulțit cu oferta de circulație de aproximativ 18 miliarde, oferă o capitalizare de piață de aproximativ 5 miliarde USD.

Capă mică

Criptomonedele cu capital mai mic tind să atragă multe discuții online. Pentru cei care caută proiecte riscante, dar potențial profitabile pentru a le adăuga portofoliilor, cripto-urile cu capitalizare mică pot fi incredibil de atrăgătoare. În zilele noastre, multe dintre proiectele finanțelor descentralizate (DeFiDecentralized Finance (DeFi) preia conceptul descentralizat de blockchain și îl aplică în lumea finanțelor. Construiți...) proiecte care provoacă entuziasm sunt încă considerate cu capitalizare mică. Proiecte precum Nord Finance (NORD) se pot lăuda cu produse noi interesante, cum ar fi progresele în extragerea lichidității, dar multe dintre aceste cripto-uri cu capitalizare mică sunt încă relativ noi. În timp ce încă se dovedesc a fi cu capitalizare mică, investitorii își cunosc mai bine caracteristicile și ofertele.

Compararea valorilor Cryptos

Deoarece capitalizarea pieței fluctuează odată cu prețul unei cripto, este important să primiți actualizări la minut. Majoritatea agregatoarelor și schimburilor cripto oferă o actualizare în timp real a capitalizării pieței activelor, a prețului și a ofertei circulante. Deși fiecare investitor cripto are propriul mod de a urmări acești indicatori, există o multitudine de resurse disponibile online. Luarea în considerare a capitalizării bursiere este un semn distinctiv al investitorilor mai sofisticați.

Strategie de capitalizare de piață ponderată cripto

Pentru investitorii care doresc să adauge un alt element la strategiile lor de investiții, evaluările ponderate ale capitalizării pieței pot fi utile. De exemplu (folosind numere mici pentru a ușura calculul), dacă capitalizarea de piață a Crypto A este de 20 USD și capitalizarea de piață a Crypto B este de 80 USD, atunci suma ambelor capitalizări de piață este de 100 USD. O persoană care investește 100 USD ar putea aloca 20 USD din fondurile sale pentru Crypto A și 80 USD pentru Crypto B. Adoptată din lumea finanțelor centralizate (CeFi), strategia de capitalizare de piață ponderată favorizează, evident, investiția în monede care dețin o capitalizare de piață mai mare. Există unii care cred că aceste tactici nu funcționează la fel de bine în lumea cripto, precum în finanțele tradiționale, dar mulți alții aplică această strategie de investiție zilnic.

Ce ar putea afecta capitalizarea pieței?

Factorii care afectează capitalizarea pieței sunt oferta și prețul. O creștere vertiginoasă a prețului face ca capitalizarea pieței să crească semnificativ. Cu toate acestea, având în vedere că oferta joacă întotdeauna o parte din ecuație, investitorii obțin o imagine mai clară a viitorului oricărei criptografii atunci când evită entuziasmul temporar față de prețuri și se uită la datele de capitalizare de piață.

Ca instrument de investiții, capitalizarea pieței poate fi extraordinar de utilă. Așa cum este cazul în orice demers de investiții, cei care doresc să participe la lumea cripto ar trebui să folosească date reale. Poate fi foarte tentant – în special cu criptomoneda – să iei decizii emoționale. Mass-media susține fiecare rundă de Bitcoin și alte monede alternative, dar tinde să nu acopere piețele ursuri prelungite cu aceeași nebunie. Un investitor cripto care este dispus să ia în considerare capitalizarea pieței folosește același principiu ca un pilot care își verifică panoul de instrumente la primul semn de necaz. În loc să intre în panică și să privească afară, acest pilot știe că verificarea celor mai actuale date îi va ajuta să ia decizii eficiente, astfel încât să poată ridica din nou spre cer.

Sper că această postare vă va ajuta. Nu uitați să lăsați un like, un comentariu și să îl distribuiți altora. Mulțumesc!

What is GEEK

Buddha Community

Aylin Hazel

Aylin Hazel

1648115675

Germany: 44% Will Invest in #Crypto and Join ‘The Future of Finance’

Germany was the first country to recognize #Bitcoins as “units of value” and that they could be classified as a “financial instrument.”

Legal regulation for the decentralized industry in Germany is ongoing. Now, 16% of the German population 18 to 60 are #crypto investors.

These people who own #cryptocurrencies or have traded cryptocurrencies in the past six months.

41% of these #crypto investors intend to increase the share of their investments in #crypto in the next six months. Another 13% of Germans are #crypto-curious.

They intend to invest in #cryptocurrencies too. Yet, only 23% of the #crypto-curious said they are highly likely to invest, with the rest remaining hesitant.

NFT Marketing Services | Non-fungible Token Marketing & Promotion Services

Every investor will be aware of Non-Fungible Tokens (NFTs) after it had made a storm in the cryptocurrency market recently. NFT marketplaces such as NBA Top Shot, OpenSea, and Rarible are the hub for large-scale trading of NFTs and quick execution of crypto transactions.

Entrepreneurs looking to capitalize on this growing trend can take a strong position in the industry by joining hands with an experienced Crypto marketing company. They will have a knowledgeable team of social media managers, community managers, content writers, content editors, and copywriters.

The various NFT marketing services offered are

Listing NFTs - The NFTs will be listed on the leading NFT marketplaces and cryptocurrency exchanges for sale to prospective crypto investors.
Top-notch market-making - The liquidity of the NFT is enhanced making it highly sellable for attracting a huge inflow of investments.
Social media engagement - A positive buzz for the Non-Fungible tokens is ensured by promoting its benefits actively on well-known social media platforms like Facebook, Instagram, and Twitter.
Online forum management - Active discussions about your NFT will be initiated on the popular cryptocurrency forums like Bitcointalk, CryptoTalk, and Altcoins Talks. This lifts the credibility of your crypto collectible.
Influencer marketing - Popular influencers with a large number of followers ensure maximum business traction for your NFT by showcasing its positives. Influencer marketing is done aggressively on platforms like LinkedIn and YouTube.
Email marketing - Crisp and engaging newsletters are shared with interested NFT investors as part of email marketing. Targeted marketing campaigns are conducted through Mailchimp.
Search Engine Optimization (SEO) - The NFT will be displayed at the top of Google and Bing search engine results when investors lookout for your digital collectibles.
Publishing paid advertisements - Paid ads are based on the Pay-Per-Click (PPC) model. Your NFT gets huge support from investors leading to greater demand for buying it. The brand value of the crypto collectibles is also boosted. Keyword targeting is done via Google Ads.
Maintaining friendly public relations - Public relations (PR) is taken care of by sharing press releases with famous industry sites like CoinDesk, Cointelegraph, Decrypt, and Yahoo Finance.
Telegram promotion - The prospective NFT investors are shared real-time alerts about sales, price changes, and special offers through the instant messaging Telegram app. Groups and channels will be created for publishing announcements frequently.

Final Thoughts

A Crypto marketing company will efficiently pull in a large target audience for your NFT. Customized NFT marketing services are provided to achieve the desired results successfully. The performance of NFT marketing campaigns can be tracked regularly. It contributes to a greater return on investment and an increase in the number of leads.

#pr for nft #crypto marketing company #nft marketing company #best nft marketing agencies #nft marketing #nft marketing services

NFT Marketing Services | Non-fungible Token Marketing & Promotion Services

NFT Marketing services help in the seamless implementation of aggressive promotional campaigns across email, online crypto forums, and social media platforms. Various services like affiliate marketing, content marketing, influencer marketing, publishing of banner ads, and sharing press releases are provided.

A team of advertisement specialists, campaign managers, content writers, copy editors, graphic designers, photographers, SEO analysts, and videographers will conduct the NFT marketing campaigns successfully. They will track the performance of the promotional efforts in terms of clicks, impressions, traffic, and views.

Numerous platforms like Bitcointalk, CryptoTalk, Facebook, Instagram, LinkedIn, Quora, Reddit, and Twitter are utilized. This will maximize the positive buzz of the NFTs sold by different artists, content creators, designers, and musicians.

NFT Marketing services enhance the popularity of crypto collectibles across the crypto industry. It helps to attract more institutional and retail investors. This helps in achieving all the business goals of aspiring entrepreneurs successfully.

To know more about NFT Marketing Service Click Here.

#best nft marketing agencies #nft marketing services #nft marketing #crypto marketing company #non fungible token marketing company

NFT Marketing services | Increase the sales of NFTs with Crypto Marketing

Entrepreneurs must know about the overview of the significance of NFT marketing, the common NFT marketing services, the step-by-step process implemented for promoting crypto collectibles, and the future expectations that can be seen in NFT marketing.

To know more click here:>> NFT Marketing service company

#nft marketing #nft marketing services #best nft marketing agencies #crypto marketing company

David mr

David mr

1623632400

URGENT! WORST CRYPTO MARKET DUMP EVER AND 3 REASONS WHY!

URGENT: We are witnessing the WORST CRYPTO DUMP yet and have 3 reasons WHY this is happening and EXACTLY HOW TO TRADE IT!
Crypto Banter is a live streaming channel that brings you the hottest crypto news, market updates and fundamentals of the world of digital assets – “straight out of the bull’s mouth”!! Join the fastest growing crypto community to get notified on the most profitable trades and latest market news!
📺 The video in this post was made by Crypto Banter
The origin of the article: https://www.youtube.com/watch?v=1fbbLsSewdg
🔺 DISCLAIMER: The article is for information sharing. The content of this video is solely the opinions of the speaker who is not a licensed financial advisor or registered investment advisor. Not investment advice or legal advice.
Cryptocurrency trading is VERY risky. Make sure you understand these risks and that you are responsible for what you do with your money
🔥 If you’re a beginner. I believe the article below will be useful to you ☞ What You Should Know Before Investing in Cryptocurrency - For Beginner
⭐ ⭐ ⭐The project is of interest to the community. Join to Get free ‘GEEK coin’ (GEEKCASH coin)!
☞ **-----CLICK HERE-----**⭐ ⭐ ⭐
(There is no limit to the amount of credit you can earn through referrals)
Thanks for visiting and watching! Please don’t forget to leave a like, comment and share!

#bitcoin #blockchain #crypto #crypto market #worst crypto market dump ever and 3 reasons why