Ruby Schmitt

Ruby Schmitt

1652211180

Πώς να εγγραφείτε, να αγοράσετε και να πουλήσετε στο CoinEx Exchange

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μάθετε τι είναι το CoinEx Exchange, Πώς να εγγραφείτε, να αγοράσετε και να πουλάτε στο CoinEx Exchange;

Τι είναι το CoinEx;

Το CoinEx είναι ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων και επίσης πάροχος υπηρεσιών που βασίζεται σε blockchains. Το CoinEx προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων για άτομα που είτε είναι επενδυτές είτε αρχίζουν να συναλλάσσονται. Η πλατφόρμα υποστηρίζει ένα επιβλητικό και ποικίλο φάσμα κρυπτονομισμάτων, μάρκες ή άλλα περιουσιακά στοιχεία. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν/πουλήσουν ή να ανταλλάξουν κρυπτονομίσματα μέσω μιας φιλικής προς τον χρήστη διεπαφής διαθέσιμης τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητές συσκευές (iOS Android).

Η εγγραφή στην πλατφόρμα είναι μια απλή διαδικασία και οι χρήστες μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα συναλλαγών αμέσως από τον λογαριασμό τους στο CoinEx. Κάθε διακριτικό που διατίθεται στην πλατφόρμα έχει πολλά ζεύγη συναλλαγών και πισίνες που αλλάζουν συνεχώς.

Πώς λειτουργεί το CoinEx;

Το CoinEx, ως ανταλλαγή, λειτουργεί ως πλατφόρμα που υποστηρίζει διάφορα περιουσιακά στοιχεία και συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Αυτές οι συναλλαγές συνοδεύονται από σχετική χρέωση. Ως πάροχος υπηρεσιών, οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία έχουν αντίστοιχες τιμές για αυτές που γίνονται έσοδα της εταιρείας. Μέσω των μεθόδων κατάθεσης, η πλατφόρμα έχει ένα ελάχιστο όριο για τον αριθμό των κρυπτο-περιουσιακών στοιχείων. Οι συναλλαγές μπορούν να χρησιμοποιούν δύο τρόπους 2FA, οι οποίοι μπορεί να είναι είτε μέσω email είτε μέσω SMS. Η πλατφόρμα ισχυρίζεται ότι ολοκληρώνει την παράδοση εντός 15 έως 30 λεπτών για αναλήψεις (5 έως 15 λεπτά για σχετικά μικρότερα ποσά).

Χαρακτηριστικά του CoinEx

Με βάση την κριτική μας CoinEx, η πλατφόρμα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών ως ανταλλαγή:-

 • Το CoinEx εμφανίζει γρήγορες και αξιόπιστες συναλλαγές που πραγματοποιούνται συνήθως μέσα σε λίγα λεπτά, αντί για κάποια άλλη ανταλλαγή του κλάδου που μπορεί να πάρει ακόμη και μέρες για τη μεταφορά.
 • Το CoinEx διαθέτει απρόσκοπτη διεπαφή χρήστη τόσο για υπολογιστές όσο και για κινητά τηλέφωνα.
 • Το CoinEx διαθέτει επίσης ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων που μπορεί να μεταφέρει γρήγορα περιουσιακά στοιχεία που διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο εντός του ψηφιακού οικοσυστήματος της εταιρείας.
 • Το CoinEx περιλαμβάνει επίσης διατάξεις εξόρυξης. Ωστόσο, τα γεγονότα εξόρυξης στην πλατφόρμα δεν είναι σε εξέλιξη και συμβαίνουν ανά διαστήματα.

Υπηρεσίες/Προϊόντα που προσφέρονται από την CoinEx

Σε αντίθεση με πολλά χρηματιστήρια, το CoinEx έχει κυρίως πέντε προϊόντα και υπηρεσίες που φέρνουν στην αγορά. Αυτά είναι:-

 • CoinEx Exchange.
 • CoinEx Smart αλυσίδα (ένα δημόσιο οικοσύστημα αλυσίδας)
 • OneSwap (πλατφόρμα ανταλλαγής στοιχείων κρυπτογράφησης)
 • ViaBTC Pool (πολυνόμισμα)
 • ViaWallet (ψηφιακό πορτοφόλι)

Αυτές οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί καλά σε ένα οικοσύστημα χωρίς προβλήματα για την εμπορία οποιουδήποτε νομίσματος. Αυτές οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μπορούν να πληρωθούν είτε από ψηφιακά στοιχεία είτε από δεκάδες νομίσματα fiat που υποστηρίζει το χρηματιστήριο. Κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα χρεώνει αντίστοιχες χρεώσεις από τους χρήστες, αν και ορισμένες από τις διαδικασίες είναι δωρεάν στην πλατφόρμα.

Υπέρ και κατά

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Αναθεώρηση CoinExΤο CoinEx έχει χαμηλές προμήθειες συναλλαγών σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια, μειώνονται περαιτέρω με τον υψηλό όγκο συναλλαγών. Αναθεώρηση CoinExΟι τρόποι πληρωμής περιλαμβάνουν τραπεζικά εμβάσματα και η VISA MASTERCARD δεν είναι διαθέσιμη για όλους τους παρόχους.
Αναθεώρηση CoinExΟι συνδυασμοί διαφόρων κρυπτονομισμάτων και ζευγών συναλλαγών fiat επιτρέπουν στα άτομα να επιλέξουν από μια μοναδική δέσμη. Αναθεώρηση CoinExΟρισμένες από τις προηγούμενες κριτικές χρηστών δεν ήταν ευχάριστες λόγω καθυστερημένων συναλλαγών, αν και αυτό δεν ήταν συχνή. 
Αναθεώρηση CoinExΤο χρηματιστήριο προσφέρει μεγάλες ομάδες ρευστότητας για κάθε κέρμα που υποστηρίζει και ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών που ζητείται είναι αρκετά υψηλός.  
Αναθεώρηση CoinExΜια τεράστια ποικιλία υπηρεσιών και λειτουργιών μπορεί να βελτιώσει την όλη εμπειρία της πλατφόρμας και τις συναλλαγές για οποιονδήποτε.  

Τέλη CoinEx

Οι χρεώσεις που χρεώνει η πλατφόρμα για διάφορες συναλλαγές μπορούν να θεωρηθούν μικρότερες από τον μέσο όρο του κλάδου. Ο μεγάλος όγκος των καθημερινών συναλλαγών επιτρέπει στην εταιρεία να παραμείνει ανταγωνιστική σε χαμηλές τιμές. Οι χρεώσεις ποικίλλουν ανάλογα με το αν ο χρήστης προσθέτει στη ρευστότητα ή αφαιρεί από αυτήν.

Κατά τη διεξαγωγή αυτής της αναθεώρησης CoinEx, παρατηρούμε ότι παρέχει εκπτώσεις στις χρεώσεις συναλλαγών μετά από ορισμένες βαθμίδες ιδιότητας μέλους με βάση τον συνολικό όγκο συναλλαγών του χρήστη (και οι εκπτώσεις εξαρτώνται επίσης από τις διακρατήσεις CET). Η χρέωση ανάληψης είναι διαφορετική για κάθε ζευγάρι και μπορεί να παραπεμφθεί από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Από την άλλη πλευρά, τα τέλη κατάθεσης είναι όλα απαλλαγμένα από τυχόν χρεώσεις. 

Πορτοφόλι CoinEx

Το ViaWallet είναι ένα από τα προϊόντα που κυκλοφόρησε από την CoinEx για να προσφέρει ένα ενσωματωμένο σύστημα για όλες τις απαιτήσεις των χρηστών. Το ViaWallet είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι πολλαπλών νομισμάτων που έχει κατασκευαστεί με παρόμοια διεπαφή με το ανταλλακτήριο CoinEx και έχει σχεδιαστεί με ορισμένα από τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Το πορτοφόλι διαθέτει επίσης αποκλειστικές εφαρμογές για φορητές συσκευές (πρώην iPhone). Το ViaWallet υποστηρίζει περισσότερα από 30 νομίσματα και πάνω από ένα εκατομμύριο μάρκες που βασίζονται σε blockchains BTC και ETH. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ViaWallet εάν προστεθούν καταχωρημένα νομίσματα στο παρκαδόρο μέσω της φόρμας επικοινωνίας τους.

Πορτοφόλι πολλαπλών κρυπτονομισμάτων από την CoinEx

Μέθοδος κατάθεσης και ανάληψης CoinEx

Με βάση πολλές διαδικτυακές κριτικές και την έρευνά μας, οι μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης υποστηρίζουν μόνο κρυπτονομίσματα. Οι καταθέσεις φέρεται να είναι άμεσες, ενώ η ανάληψη γίνεται με μερικές μεθόδους. Οι καταθέσεις μπορούν να γίνουν μέσω διαφόρων νομισμάτων που περιλαμβάνουν USD, GBP, INR κ.λπ.

Ωστόσο, αυτές οι καταθέσεις δεν υποστηρίζουν πάντα πιστωτικές κάρτες, οπότε οι χρήστες θα πρέπει να αγοράσουν άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία χρησιμοποιώντας περιουσιακά στοιχεία fiat και στη συνέχεια να τα ανταλλάξουν με κρυπτογράφηση. Εάν δεν τηρηθεί η ελάχιστη αξία για κατάθεση/ανάληψη και αποσταλούν τα χρήματα, οι χρήστες θα πρέπει να υποστούν ζημιές, καθώς τα χρήματα δεν επιστρέφονται και δεν έχουν καμία δυνατότητα ανάκτησης.

Αποδεκτή μέθοδος πληρωμής CoinEx

Ο τρόπος πληρωμής για τις περισσότερες από τις περιοχές και τα ζεύγη συναλλαγών είναι αποκλειστικά κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, ορισμένες από τις αγορές σε μερικές επιλεγμένες περιοχές μπορούν να γίνουν μέσω VISA και MASTERCARD.

Πώς να καταχωρήσετε έναν λογαριασμό στο CoinEx


Πώς να καταχωρήσετε έναν λογαριασμό CoinEx [PC] 

1. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του CoinEx  www.coinex.com και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο [ Εγγραφή ] στη δεξιά γωνία της επάνω πλευράς. 

(Λάβετε μπόνους καλωσορίσματος $10 μετά την εγγραφή του λογαριασμού)

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

2. Αφού ανοίξετε τη σελίδα εγγραφής, εισαγάγετε το [Email] σας, κάντε κλικ στο [Λήψη κωδικού] για να λάβετε [Κωδικός επαλήθευσης email] και συμπληρώστε τον. Στη συνέχεια ορίστε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στο [Διάβασα συμφωνημένο με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών ] αφού ολοκληρώσετε την ανάγνωσή του και κάντε κλικ στο [Εγγραφή].

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

Υπενθύμιση:  Η διεύθυνση email σας είναι σημαντικά συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας CoinEx, επομένως βεβαιωθείτε για την ασφάλεια αυτού του καταχωρημένου λογαριασμού email και ορίστε έναν ισχυρό και σύνθετο κωδικό πρόσβασης που θα αποτελείται από κεφαλαία και πεζά γράμματα, αριθμούς και σύμβολα). Τέλος, θυμηθείτε τους κωδικούς πρόσβασης για τον καταχωρημένο λογαριασμό email και το CoinEx και κρατήστε τους προσεκτικά.
3. Ακολουθώντας τα προηγούμενα βήματα, θα ολοκληρώσετε την εγγραφή του λογαριασμού σας.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Πώς να καταχωρήσετε έναν λογαριασμό CoinEx【Κινητό】


Εγγραφείτε μέσω της εφαρμογής CoinEx

1. Ανοίξτε την εφαρμογή CoinEx [ CoinEx App IOS ] ή [ CoinEx App Android ] που κατεβάσατε, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

2. Κάντε κλικ στο [Please sign in]

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

3. Επιλέξτε [ Εγγραφή ]

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

4. Εισαγάγετε [τη διεύθυνση email σας], πληκτρολογήστε τον κωδικό παραπομπής (προαιρετικό), Διαβάστε και αποδεχτείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, κάντε κλικ στο [Εγγραφή ]  για να επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

5. Σύρετε για να συμπληρώσετε το παζλ

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

ΕΓΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ COINEX Άνοιγμα δοκιμαστικού λογαριασμού


6. Ελέγξτε το email σας, Πληκτρολογήστε τον  κωδικό επαλήθευσης email που  στάλθηκε στη θυρίδα email σας.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

7. Ορίστε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στο [Επιβεβαίωση]. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές!

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Εγγραφή μέσω Mobile Web (H5)

1. Μπείτε  στο CoinEx.com  για να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του CoinEx. Κάντε κλικ στο [ Εγγραφή ] για να εγγραφείτε σελίδα.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

2. Μπορείτε να εγγραφείτε με μια διεύθυνση email:

   1. πληκτρολογήστε μια διεύθυνση email.
   2. Πατήστε [αποστολή Κωδικού] για να λάβετε τον κωδικό επαλήθευσης email στο email-box σας.
   3. Συμπληρώστε [Κωδικός επαλήθευσης email].
   4. Ρυθμίστε τον κωδικό πρόσβασής σας
   5. Εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας
   6. Εισαγάγετε τον κωδικό παραπομπής (προαιρετικό)
   7. Κάντε κλικ στο [Διάβασα συμφωνημένο με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών] αφού ολοκληρώσετε την ανάγνωσή του.
   8. Κάντε κλικ στο [Εγγραφή] για να ολοκληρώσετε την εγγραφή του λογαριασμού σας.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Κατεβάστε την εφαρμογή CoinEx


Κατεβάστε την εφαρμογή CoinEx για iOS

1. Συνδεθείτε με το Apple ID σας, ανοίξτε το App Store, αναζητήστε το "CoinEx" και πατήστε [GET] για να το κατεβάσετε. ή Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και μετά ανοίξτε τον στο τηλέφωνό σας:  https://www.coinex.com/mobile/download/inner


Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

2. Μετά την εγκατάσταση, επιστρέψτε στην αρχική σελίδα και πατήστε [CoinEx] για να ξεκινήσετε.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Κατεβάστε την εφαρμογή CoinEx για Android

1. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και μετά ανοίξτε τον στο τηλέφωνό σας:  https://www.coinex.com/mobile/download/inner
2. Κάντε κλικ στο [Λήψη].
Σημείωση :  (Θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε το "Να επιτρέπεται η εγκατάσταση apk από άγνωστους πόρους" στις ιδιωτικές σας ρυθμίσεις)
Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx
3. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη σας.
Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με την εγγραφή


Γιατί δεν μπορώ να λαμβάνω email;

Εάν δεν λάβατε το email σας, μπορείτε να δοκιμάσετε τα ακόλουθα βήματα:
1. Ελέγξτε εάν μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε email κανονικά στο Email Client σας.
2. Βεβαιωθείτε ότι η καταχωρισμένη διεύθυνση email σας είναι σωστή.
3. Ελέγξτε εάν ο εξοπλισμός για τη λήψη email και το δίκτυο λειτουργούν.
4. Δοκιμάστε να αναζητήσετε τα email σας σε Spam ή άλλους φακέλους.
5. Ρυθμίστε τη λίστα επιτρεπόμενων διευθύνσεων.
Μπορείτε να κάνετε κλικ στις μπλε λέξεις για να ελέγξετε: Πώς να ρυθμίσετε τη λίστα επιτρεπόμενων για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου CoinEx
Οι διευθύνσεις email που θα συμπεριληφθούν στη λίστα επιτρεπόμενων:

support@coinex.com
noreply@mail3.coinex.com
noreply@mail.coinex.com
noreply@news.coinex.com

Εάν καμία από τις παρεχόμενες λύσεις δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας, υποβάλετε ένα εισιτήριο για βοήθεια.


Γιατί δεν μπορώ να λάβω SMS;

Η συμφόρηση δικτύου του κινητού τηλεφώνου μπορεί να προκαλέσει το πρόβλημα, δοκιμάστε ξανά σε 10 λεπτά.
Ωστόσο, μπορείτε να προσπαθήσετε να λύσετε το πρόβλημα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: 
1. Βεβαιωθείτε ότι το σήμα του τηλεφώνου λειτουργεί καλά. Εάν όχι, μετακινηθείτε σε ένα μέρος όπου μπορείτε να λάβετε ένα καλό σήμα στο τηλέφωνό σας.
2. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία της μαύρης λίστας ή άλλους τρόπους αποκλεισμού SMS.
3. Αλλάξτε το τηλέφωνό σας σε Λειτουργία πτήσης, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τη Λειτουργία πτήσης. 
Εάν καμία από τις παρεχόμενες λύσεις δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας, υποβάλετε ένα εισιτήριο.


Πώς να κάνετε συναλλαγές κρυπτογράφησης στο CoinEx

1. Μεταβείτε στον ιστότοπο της  CoinEx www.coinex.com  και συνδεθείτε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο [Exchange] στην επάνω αριστερή γωνία.
Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

2. Πάρτε για παράδειγμα το CET/USDT. Θα χρειαστεί να πάτε στο [USDT] πρώτα αριστερά και μετά να επιλέξετε [CET].
Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

3. Αγοράστε CET/USDT


Αγοράστε CET/USDT


Limit Trading:

στην περιοχή αγοράς, επιλέξτε [Limit] και εισαγάγετε [Price] και [Amount]. Αφού επιβεβαιώσετε τις πληροφορίες, κάντε κλικ στο [Buy CET] για να κάνετε μια παραγγελία. 

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

Συναλλαγές στην αγορά:

στην περιοχή αγοράς, επιλέξτε [Market] και εισαγάγετε το [Amount] και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο [Buy CET] για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Συναλλαγές Stop-Limit:

στην περιοχή αγοράς, επιλέξτε [Stop-Limit], ορίστε την τιμή για το [Stop], [Limit] και το [Amount] και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο [Buy CET] για να υποβάλετε την παραγγελία.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

4. Πουλήστε CET/USDT


Πώληση CET/USDT


Limit Trading:

στην περιοχή πώλησης, επιλέξτε [Limit] και εισαγάγετε τα [Price] και [Amount]. Επιβεβαιώστε τις πληροφορίες και κάντε κλικ στο [Sell CET] για να κάνετε μια παραγγελία.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Συναλλαγές στην αγορά:

Στην περιοχή πώλησης, εισαγάγετε το [Ποσό] και κάντε κλικ στο [Sell CET] για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Συναλλαγές Stop-Limit:

Στην περιοχή πώλησης, επιλέξτε [Stop-Limit], εισαγάγετε τιμή [Stop], [Limit] price και [Amount] και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο [Sell CET] για να κάνετε μια παραγγελία.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

συμπέρασμα

Το CoinEx είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που είναι προσβάσιμο από τις περισσότερες γεωγραφικές περιοχές και προσφέρει μια ρευστή, απρόσκοπτη, φιλική πλατφόρμα για τα άτομα να κάνουν τη μεγαλύτερη ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων. Με ένα εξαιρετικά ικανό οικοσύστημα ψηφιακών πλατφορμών και υπηρεσιών, το CoinEx είναι ένας από τους γίγαντες στον τομέα των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. 

☞  ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ CoinEx

🔺ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Οι πληροφορίες της ανάρτησης δεν είναι οικονομικές συμβουλές, προορίζονται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους και ότι είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας.

Σας ευχαριστώ !

What is GEEK

Buddha Community

Ruby Schmitt

Ruby Schmitt

1652211180

Πώς να εγγραφείτε, να αγοράσετε και να πουλήσετε στο CoinEx Exchange

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μάθετε τι είναι το CoinEx Exchange, Πώς να εγγραφείτε, να αγοράσετε και να πουλάτε στο CoinEx Exchange;

Τι είναι το CoinEx;

Το CoinEx είναι ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων και επίσης πάροχος υπηρεσιών που βασίζεται σε blockchains. Το CoinEx προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων για άτομα που είτε είναι επενδυτές είτε αρχίζουν να συναλλάσσονται. Η πλατφόρμα υποστηρίζει ένα επιβλητικό και ποικίλο φάσμα κρυπτονομισμάτων, μάρκες ή άλλα περιουσιακά στοιχεία. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν/πουλήσουν ή να ανταλλάξουν κρυπτονομίσματα μέσω μιας φιλικής προς τον χρήστη διεπαφής διαθέσιμης τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητές συσκευές (iOS Android).

Η εγγραφή στην πλατφόρμα είναι μια απλή διαδικασία και οι χρήστες μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα συναλλαγών αμέσως από τον λογαριασμό τους στο CoinEx. Κάθε διακριτικό που διατίθεται στην πλατφόρμα έχει πολλά ζεύγη συναλλαγών και πισίνες που αλλάζουν συνεχώς.

Πώς λειτουργεί το CoinEx;

Το CoinEx, ως ανταλλαγή, λειτουργεί ως πλατφόρμα που υποστηρίζει διάφορα περιουσιακά στοιχεία και συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Αυτές οι συναλλαγές συνοδεύονται από σχετική χρέωση. Ως πάροχος υπηρεσιών, οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία έχουν αντίστοιχες τιμές για αυτές που γίνονται έσοδα της εταιρείας. Μέσω των μεθόδων κατάθεσης, η πλατφόρμα έχει ένα ελάχιστο όριο για τον αριθμό των κρυπτο-περιουσιακών στοιχείων. Οι συναλλαγές μπορούν να χρησιμοποιούν δύο τρόπους 2FA, οι οποίοι μπορεί να είναι είτε μέσω email είτε μέσω SMS. Η πλατφόρμα ισχυρίζεται ότι ολοκληρώνει την παράδοση εντός 15 έως 30 λεπτών για αναλήψεις (5 έως 15 λεπτά για σχετικά μικρότερα ποσά).

Χαρακτηριστικά του CoinEx

Με βάση την κριτική μας CoinEx, η πλατφόρμα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών ως ανταλλαγή:-

 • Το CoinEx εμφανίζει γρήγορες και αξιόπιστες συναλλαγές που πραγματοποιούνται συνήθως μέσα σε λίγα λεπτά, αντί για κάποια άλλη ανταλλαγή του κλάδου που μπορεί να πάρει ακόμη και μέρες για τη μεταφορά.
 • Το CoinEx διαθέτει απρόσκοπτη διεπαφή χρήστη τόσο για υπολογιστές όσο και για κινητά τηλέφωνα.
 • Το CoinEx διαθέτει επίσης ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων που μπορεί να μεταφέρει γρήγορα περιουσιακά στοιχεία που διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο εντός του ψηφιακού οικοσυστήματος της εταιρείας.
 • Το CoinEx περιλαμβάνει επίσης διατάξεις εξόρυξης. Ωστόσο, τα γεγονότα εξόρυξης στην πλατφόρμα δεν είναι σε εξέλιξη και συμβαίνουν ανά διαστήματα.

Υπηρεσίες/Προϊόντα που προσφέρονται από την CoinEx

Σε αντίθεση με πολλά χρηματιστήρια, το CoinEx έχει κυρίως πέντε προϊόντα και υπηρεσίες που φέρνουν στην αγορά. Αυτά είναι:-

 • CoinEx Exchange.
 • CoinEx Smart αλυσίδα (ένα δημόσιο οικοσύστημα αλυσίδας)
 • OneSwap (πλατφόρμα ανταλλαγής στοιχείων κρυπτογράφησης)
 • ViaBTC Pool (πολυνόμισμα)
 • ViaWallet (ψηφιακό πορτοφόλι)

Αυτές οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί καλά σε ένα οικοσύστημα χωρίς προβλήματα για την εμπορία οποιουδήποτε νομίσματος. Αυτές οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μπορούν να πληρωθούν είτε από ψηφιακά στοιχεία είτε από δεκάδες νομίσματα fiat που υποστηρίζει το χρηματιστήριο. Κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα χρεώνει αντίστοιχες χρεώσεις από τους χρήστες, αν και ορισμένες από τις διαδικασίες είναι δωρεάν στην πλατφόρμα.

Υπέρ και κατά

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Αναθεώρηση CoinExΤο CoinEx έχει χαμηλές προμήθειες συναλλαγών σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια, μειώνονται περαιτέρω με τον υψηλό όγκο συναλλαγών. Αναθεώρηση CoinExΟι τρόποι πληρωμής περιλαμβάνουν τραπεζικά εμβάσματα και η VISA MASTERCARD δεν είναι διαθέσιμη για όλους τους παρόχους.
Αναθεώρηση CoinExΟι συνδυασμοί διαφόρων κρυπτονομισμάτων και ζευγών συναλλαγών fiat επιτρέπουν στα άτομα να επιλέξουν από μια μοναδική δέσμη. Αναθεώρηση CoinExΟρισμένες από τις προηγούμενες κριτικές χρηστών δεν ήταν ευχάριστες λόγω καθυστερημένων συναλλαγών, αν και αυτό δεν ήταν συχνή. 
Αναθεώρηση CoinExΤο χρηματιστήριο προσφέρει μεγάλες ομάδες ρευστότητας για κάθε κέρμα που υποστηρίζει και ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών που ζητείται είναι αρκετά υψηλός.  
Αναθεώρηση CoinExΜια τεράστια ποικιλία υπηρεσιών και λειτουργιών μπορεί να βελτιώσει την όλη εμπειρία της πλατφόρμας και τις συναλλαγές για οποιονδήποτε.  

Τέλη CoinEx

Οι χρεώσεις που χρεώνει η πλατφόρμα για διάφορες συναλλαγές μπορούν να θεωρηθούν μικρότερες από τον μέσο όρο του κλάδου. Ο μεγάλος όγκος των καθημερινών συναλλαγών επιτρέπει στην εταιρεία να παραμείνει ανταγωνιστική σε χαμηλές τιμές. Οι χρεώσεις ποικίλλουν ανάλογα με το αν ο χρήστης προσθέτει στη ρευστότητα ή αφαιρεί από αυτήν.

Κατά τη διεξαγωγή αυτής της αναθεώρησης CoinEx, παρατηρούμε ότι παρέχει εκπτώσεις στις χρεώσεις συναλλαγών μετά από ορισμένες βαθμίδες ιδιότητας μέλους με βάση τον συνολικό όγκο συναλλαγών του χρήστη (και οι εκπτώσεις εξαρτώνται επίσης από τις διακρατήσεις CET). Η χρέωση ανάληψης είναι διαφορετική για κάθε ζευγάρι και μπορεί να παραπεμφθεί από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Από την άλλη πλευρά, τα τέλη κατάθεσης είναι όλα απαλλαγμένα από τυχόν χρεώσεις. 

Πορτοφόλι CoinEx

Το ViaWallet είναι ένα από τα προϊόντα που κυκλοφόρησε από την CoinEx για να προσφέρει ένα ενσωματωμένο σύστημα για όλες τις απαιτήσεις των χρηστών. Το ViaWallet είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι πολλαπλών νομισμάτων που έχει κατασκευαστεί με παρόμοια διεπαφή με το ανταλλακτήριο CoinEx και έχει σχεδιαστεί με ορισμένα από τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Το πορτοφόλι διαθέτει επίσης αποκλειστικές εφαρμογές για φορητές συσκευές (πρώην iPhone). Το ViaWallet υποστηρίζει περισσότερα από 30 νομίσματα και πάνω από ένα εκατομμύριο μάρκες που βασίζονται σε blockchains BTC και ETH. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ViaWallet εάν προστεθούν καταχωρημένα νομίσματα στο παρκαδόρο μέσω της φόρμας επικοινωνίας τους.

Πορτοφόλι πολλαπλών κρυπτονομισμάτων από την CoinEx

Μέθοδος κατάθεσης και ανάληψης CoinEx

Με βάση πολλές διαδικτυακές κριτικές και την έρευνά μας, οι μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης υποστηρίζουν μόνο κρυπτονομίσματα. Οι καταθέσεις φέρεται να είναι άμεσες, ενώ η ανάληψη γίνεται με μερικές μεθόδους. Οι καταθέσεις μπορούν να γίνουν μέσω διαφόρων νομισμάτων που περιλαμβάνουν USD, GBP, INR κ.λπ.

Ωστόσο, αυτές οι καταθέσεις δεν υποστηρίζουν πάντα πιστωτικές κάρτες, οπότε οι χρήστες θα πρέπει να αγοράσουν άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία χρησιμοποιώντας περιουσιακά στοιχεία fiat και στη συνέχεια να τα ανταλλάξουν με κρυπτογράφηση. Εάν δεν τηρηθεί η ελάχιστη αξία για κατάθεση/ανάληψη και αποσταλούν τα χρήματα, οι χρήστες θα πρέπει να υποστούν ζημιές, καθώς τα χρήματα δεν επιστρέφονται και δεν έχουν καμία δυνατότητα ανάκτησης.

Αποδεκτή μέθοδος πληρωμής CoinEx

Ο τρόπος πληρωμής για τις περισσότερες από τις περιοχές και τα ζεύγη συναλλαγών είναι αποκλειστικά κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, ορισμένες από τις αγορές σε μερικές επιλεγμένες περιοχές μπορούν να γίνουν μέσω VISA και MASTERCARD.

Πώς να καταχωρήσετε έναν λογαριασμό στο CoinEx


Πώς να καταχωρήσετε έναν λογαριασμό CoinEx [PC] 

1. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του CoinEx  www.coinex.com και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο [ Εγγραφή ] στη δεξιά γωνία της επάνω πλευράς. 

(Λάβετε μπόνους καλωσορίσματος $10 μετά την εγγραφή του λογαριασμού)

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

2. Αφού ανοίξετε τη σελίδα εγγραφής, εισαγάγετε το [Email] σας, κάντε κλικ στο [Λήψη κωδικού] για να λάβετε [Κωδικός επαλήθευσης email] και συμπληρώστε τον. Στη συνέχεια ορίστε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στο [Διάβασα συμφωνημένο με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών ] αφού ολοκληρώσετε την ανάγνωσή του και κάντε κλικ στο [Εγγραφή].

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

Υπενθύμιση:  Η διεύθυνση email σας είναι σημαντικά συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας CoinEx, επομένως βεβαιωθείτε για την ασφάλεια αυτού του καταχωρημένου λογαριασμού email και ορίστε έναν ισχυρό και σύνθετο κωδικό πρόσβασης που θα αποτελείται από κεφαλαία και πεζά γράμματα, αριθμούς και σύμβολα). Τέλος, θυμηθείτε τους κωδικούς πρόσβασης για τον καταχωρημένο λογαριασμό email και το CoinEx και κρατήστε τους προσεκτικά.
3. Ακολουθώντας τα προηγούμενα βήματα, θα ολοκληρώσετε την εγγραφή του λογαριασμού σας.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Πώς να καταχωρήσετε έναν λογαριασμό CoinEx【Κινητό】


Εγγραφείτε μέσω της εφαρμογής CoinEx

1. Ανοίξτε την εφαρμογή CoinEx [ CoinEx App IOS ] ή [ CoinEx App Android ] που κατεβάσατε, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

2. Κάντε κλικ στο [Please sign in]

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

3. Επιλέξτε [ Εγγραφή ]

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

4. Εισαγάγετε [τη διεύθυνση email σας], πληκτρολογήστε τον κωδικό παραπομπής (προαιρετικό), Διαβάστε και αποδεχτείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, κάντε κλικ στο [Εγγραφή ]  για να επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

5. Σύρετε για να συμπληρώσετε το παζλ

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

ΕΓΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ COINEX Άνοιγμα δοκιμαστικού λογαριασμού


6. Ελέγξτε το email σας, Πληκτρολογήστε τον  κωδικό επαλήθευσης email που  στάλθηκε στη θυρίδα email σας.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

7. Ορίστε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στο [Επιβεβαίωση]. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές!

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Εγγραφή μέσω Mobile Web (H5)

1. Μπείτε  στο CoinEx.com  για να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του CoinEx. Κάντε κλικ στο [ Εγγραφή ] για να εγγραφείτε σελίδα.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

2. Μπορείτε να εγγραφείτε με μια διεύθυνση email:

   1. πληκτρολογήστε μια διεύθυνση email.
   2. Πατήστε [αποστολή Κωδικού] για να λάβετε τον κωδικό επαλήθευσης email στο email-box σας.
   3. Συμπληρώστε [Κωδικός επαλήθευσης email].
   4. Ρυθμίστε τον κωδικό πρόσβασής σας
   5. Εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας
   6. Εισαγάγετε τον κωδικό παραπομπής (προαιρετικό)
   7. Κάντε κλικ στο [Διάβασα συμφωνημένο με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών] αφού ολοκληρώσετε την ανάγνωσή του.
   8. Κάντε κλικ στο [Εγγραφή] για να ολοκληρώσετε την εγγραφή του λογαριασμού σας.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Κατεβάστε την εφαρμογή CoinEx


Κατεβάστε την εφαρμογή CoinEx για iOS

1. Συνδεθείτε με το Apple ID σας, ανοίξτε το App Store, αναζητήστε το "CoinEx" και πατήστε [GET] για να το κατεβάσετε. ή Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και μετά ανοίξτε τον στο τηλέφωνό σας:  https://www.coinex.com/mobile/download/inner


Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

2. Μετά την εγκατάσταση, επιστρέψτε στην αρχική σελίδα και πατήστε [CoinEx] για να ξεκινήσετε.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Κατεβάστε την εφαρμογή CoinEx για Android

1. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και μετά ανοίξτε τον στο τηλέφωνό σας:  https://www.coinex.com/mobile/download/inner
2. Κάντε κλικ στο [Λήψη].
Σημείωση :  (Θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε το "Να επιτρέπεται η εγκατάσταση apk από άγνωστους πόρους" στις ιδιωτικές σας ρυθμίσεις)
Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx
3. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη σας.
Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με την εγγραφή


Γιατί δεν μπορώ να λαμβάνω email;

Εάν δεν λάβατε το email σας, μπορείτε να δοκιμάσετε τα ακόλουθα βήματα:
1. Ελέγξτε εάν μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε email κανονικά στο Email Client σας.
2. Βεβαιωθείτε ότι η καταχωρισμένη διεύθυνση email σας είναι σωστή.
3. Ελέγξτε εάν ο εξοπλισμός για τη λήψη email και το δίκτυο λειτουργούν.
4. Δοκιμάστε να αναζητήσετε τα email σας σε Spam ή άλλους φακέλους.
5. Ρυθμίστε τη λίστα επιτρεπόμενων διευθύνσεων.
Μπορείτε να κάνετε κλικ στις μπλε λέξεις για να ελέγξετε: Πώς να ρυθμίσετε τη λίστα επιτρεπόμενων για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου CoinEx
Οι διευθύνσεις email που θα συμπεριληφθούν στη λίστα επιτρεπόμενων:

support@coinex.com
noreply@mail3.coinex.com
noreply@mail.coinex.com
noreply@news.coinex.com

Εάν καμία από τις παρεχόμενες λύσεις δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας, υποβάλετε ένα εισιτήριο για βοήθεια.


Γιατί δεν μπορώ να λάβω SMS;

Η συμφόρηση δικτύου του κινητού τηλεφώνου μπορεί να προκαλέσει το πρόβλημα, δοκιμάστε ξανά σε 10 λεπτά.
Ωστόσο, μπορείτε να προσπαθήσετε να λύσετε το πρόβλημα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: 
1. Βεβαιωθείτε ότι το σήμα του τηλεφώνου λειτουργεί καλά. Εάν όχι, μετακινηθείτε σε ένα μέρος όπου μπορείτε να λάβετε ένα καλό σήμα στο τηλέφωνό σας.
2. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία της μαύρης λίστας ή άλλους τρόπους αποκλεισμού SMS.
3. Αλλάξτε το τηλέφωνό σας σε Λειτουργία πτήσης, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τη Λειτουργία πτήσης. 
Εάν καμία από τις παρεχόμενες λύσεις δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας, υποβάλετε ένα εισιτήριο.


Πώς να κάνετε συναλλαγές κρυπτογράφησης στο CoinEx

1. Μεταβείτε στον ιστότοπο της  CoinEx www.coinex.com  και συνδεθείτε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο [Exchange] στην επάνω αριστερή γωνία.
Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

2. Πάρτε για παράδειγμα το CET/USDT. Θα χρειαστεί να πάτε στο [USDT] πρώτα αριστερά και μετά να επιλέξετε [CET].
Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

3. Αγοράστε CET/USDT


Αγοράστε CET/USDT


Limit Trading:

στην περιοχή αγοράς, επιλέξτε [Limit] και εισαγάγετε [Price] και [Amount]. Αφού επιβεβαιώσετε τις πληροφορίες, κάντε κλικ στο [Buy CET] για να κάνετε μια παραγγελία. 

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

Συναλλαγές στην αγορά:

στην περιοχή αγοράς, επιλέξτε [Market] και εισαγάγετε το [Amount] και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο [Buy CET] για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Συναλλαγές Stop-Limit:

στην περιοχή αγοράς, επιλέξτε [Stop-Limit], ορίστε την τιμή για το [Stop], [Limit] και το [Amount] και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο [Buy CET] για να υποβάλετε την παραγγελία.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

4. Πουλήστε CET/USDT


Πώληση CET/USDT


Limit Trading:

στην περιοχή πώλησης, επιλέξτε [Limit] και εισαγάγετε τα [Price] και [Amount]. Επιβεβαιώστε τις πληροφορίες και κάντε κλικ στο [Sell CET] για να κάνετε μια παραγγελία.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Συναλλαγές στην αγορά:

Στην περιοχή πώλησης, εισαγάγετε το [Ποσό] και κάντε κλικ στο [Sell CET] για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx


Συναλλαγές Stop-Limit:

Στην περιοχή πώλησης, επιλέξτε [Stop-Limit], εισαγάγετε τιμή [Stop], [Limit] price και [Amount] και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο [Sell CET] για να κάνετε μια παραγγελία.

Πώς να εγγραφείτε και να ανταλλάξετε το Crypto στο CoinEx

συμπέρασμα

Το CoinEx είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που είναι προσβάσιμο από τις περισσότερες γεωγραφικές περιοχές και προσφέρει μια ρευστή, απρόσκοπτη, φιλική πλατφόρμα για τα άτομα να κάνουν τη μεγαλύτερη ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων. Με ένα εξαιρετικά ικανό οικοσύστημα ψηφιακών πλατφορμών και υπηρεσιών, το CoinEx είναι ένας από τους γίγαντες στον τομέα των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. 

☞  ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ CoinEx

🔺ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Οι πληροφορίες της ανάρτησης δεν είναι οικονομικές συμβουλές, προορίζονται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους και ότι είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας.

Σας ευχαριστώ !

Ruby Schmitt

Ruby Schmitt

1652786880

Πώς να εγγραφείτε, να αγοράσετε και να πουλήσετε στο P2PB2B Exchange

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μάθετε τι είναι το P2PB2B Exchange, Πώς να εγγραφείτε, να αγοράσετε και να πουλήσετε στο P2PB2B Exchange;

1. Τι είναι το P2PB2B;

Η εταιρεία blockchain ιδρύθηκε και παρουσιάστηκε στην κοινότητα των κρυπτονομισμάτων το έτος 2018. Το P2PB2B δεν περιορίζεται μόνο στις συναλλαγές ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, αλλά επεκτείνεται και σε επιχειρηματικούς τομείς, όπως το πρόγραμμα Crypto Projects για έμπιστους συνεργάτες.

Η πρωτοβουλία μάρκετινγκ της πλατφόρμας blockchain παρέχει στους χρήστες διάφορες δυνατότητες, όπως συμβουλές ειδικών για διαφορετικούς τύπους εμπορικών δραστηριοτήτων. Βοηθά τους χρήστες με εργαλεία για να επωφεληθούν από τις προσεγγίσεις τους για να κλιμακώσουν τις ανταμοιβές που σπάνε ρεκόρ, να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και να διατηρήσουν τις αποτιμήσεις ρευστότητάς τους.

Ο ιστότοπος κρυπτονομισμάτων ενθαρρύνει την αγορά και την πώληση των πιο σημαντικών κρυπτονομισμάτων στον κόσμο της FinTech, όπου οι πελάτες μπορούν να αντιμετωπίσουν μια πληθώρα μικρών altcoin.

Διευκολύνει τις ανταλλαγές με τα διακριτικά δικαιωμάτων κρυπτογράφησης, όπως BTC, DASH, ETH, LTC, NEO και πολλά άλλα. Θα δοθεί περισσότερη διαθεσιμότητα και θα προστεθεί στον ιστότοπο.

[1] Εμπόριο: Ένα μέρος για να κάνετε εμπόριο.

[2] Launchpad: Το μέρος όπου πραγματοποιούνται τα προγράμματα εκκίνησης διακριτικών του έργου στο P2PB2B.

[3] IDO: Το IDO (ή Initial DEX Offering) είναι μια μορφή συγκέντρωσης κεφαλαίων μέσω της προσφοράς διακριτικών σε αποκεντρωμένες πλατφόρμες συναλλαγών.

[4] Καταχώριση: Ένα μέρος όπου τα έργα μπορούν να καταχωρήσουν τη λίστα διακριτικών τους στο P2PB2B.

[5] Δραστηριότητες: Το μέρος όπου πραγματοποιούνται προγράμματα Airdrop, Παραπομπή παιχνιδιών, διαγωνισμοί Trading…

[6] Οικονομικά: Ένα μέρος όπου οι χρήστες μπορούν να ποντάρουν μάρκες για να αποκομίσουν κέρδη.

[7] Ειδήσεις: Ένα μέρος για τη σύνθεση ειδήσεων, ανακοινώσεων, ενημερώσεων, καθώς και άρθρων πληροφοριών και γνώσεων σε κρυπτογράφηση.

[8] Γλώσσα εμφάνισης.

[9] Συνδεθείτε.

[10] Εγγραφή.

Ακριβώς παρακάτω είναι η τιμή ορισμένων περιουσιακών στοιχείων που υποστηρίζονται για διαπραγμάτευση στο P2PB2B, μπορείτε να κάνετε κλικ απευθείας στο στοιχείο που θέλετε να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή.

Πώς λειτουργεί το P2PB2B;

Το P2PB2B απασχολεί μόνο υψηλής κλίμακας εμπορικές δραστηριότητες. Η ταχύτητα της εταιρείας μπορεί να χειριστεί 10.000 ανταλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Η πλατφόρμα συναλλαγών P2PB2B μπορεί να κλιμακωθεί σε ομόλογα 1.000.000 TCP. Οι εντολές επαληθευμένης ταυτοποίησης KYC του χρηματιστηρίου προσφέρουν μια προσοδοφόρα προσφορά ενσωματώνοντας λειτουργίες που έχουν καθιερωθεί με AI που αυξάνουν τη δυναμική των συμμορφώσεων ασφαλείας. Επιπλέον, η ζωντανή υποστήριξη από την πλατφόρμα είναι ένα πρόσθετο σημείο μόχλευσης για τους χρήστες.

Γεγονότα και χαρακτηριστικά του P2PB2B

Περιπτώσεις υψηλής χρήσης: Το P2PB2B παρέχει ταχύτητα επεξεργασίας έως και 10.000 ανταλλαγών μέσα σε ένα δευτερόλεπτο και συνδέει πάνω από 1.000.000 TCP.

Υποστήριξη πελατών σε πολλές γλώσσες: Οι γλώσσες που εφαρμόζονται στον ιστότοπο για την ευκολία αλληλεπίδρασης για βοήθεια είναι τα Κινεζικά (Μανταρίνια), τα Αγγλικά, τα Γερμανικά, τα Ινδονησιακά, τα Ιαπωνικά, τα Κορεατικά, τα Ρωσικά και τα Ισπανικά. 

Πλήθος περιουσιακών στοιχείων Fiat Money και Crypto: Το P2PB2B κατέχει πάνω από 200 κρυπτονομίσματα και κεφάλαια fiat, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά BTC, ETH και USD.

Διεπαφή πελάτη με βάση τη ρευστότητα: Η εμπορική ιστοσελίδα έχει απασχόληση μιας σελίδας στη λειτουργικότητα της διεπαφής της, διευκολύνοντας τις ενεργές αλληλεπιδράσεις μέσω ενημερώσεων P2PB2B που είναι αποτελεσματικές στο περιεχόμενο.

Το P2PB2B ελέγχεται;

Ενώ συσχετίζεται με το P2PB2B, ο πελάτης είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνος για τη συμμόρφωση με τις κρίσεις που γίνονται εντός του ιστότοπου. Οι κανονισμοί της χώρας του πελάτη ισχύουν για τον ιστότοπο και πρέπει να συμμορφώνονται με αυτό.

Κάθε χώρα και η αντίστοιχη δικαιοδοσία έχουν λεπτομερείς κανονισμούς για τη FinTech που χρησιμοποιούνται για τη σχετική αξία του πελάτη σε όλες τις υπηρεσίες προϊόντων και το περιεχόμενο του ιστότοπου P2PB2B.

Εγγραφείτε τώρα

Το P2PB2B ελέγχεται;

Ενώ συσχετίζεται με το P2PB2B, ο πελάτης είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνος για τη συμμόρφωση με τις κρίσεις που γίνονται εντός του ιστότοπου. Οι κανονισμοί της χώρας του πελάτη ισχύουν για τον ιστότοπο και πρέπει να συμμορφώνονται με αυτό.

Κάθε χώρα και η αντίστοιχη δικαιοδοσία έχουν λεπτομερείς κανονισμούς για τη FinTech που χρησιμοποιούνται για τη σχετική αξία του πελάτη σε όλες τις υπηρεσίες προϊόντων και το περιεχόμενο του ιστότοπου P2PB2B.

Υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρονται από την P2PB2B

Airdrop και Exclusive Airdrops 

Οι επαληθευμένοι λογαριασμοί πελατών έχουν την προσφορά μιας κάρτας Airdrop όπου τα token του PACT πιστώνονται εντός 24 ωρών.

Τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το P2PB2B εγγυώνται πρόσβαση σε ανεξάρτητες αεροπορικές ρίψεις διάσημων περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης και κερδοφόρων μάρκες. Επιπλέον, παρέχει επίσης μια αποκλειστική εγκατάσταση πονταρίσματος PACT για αυτόματες ρίψεις αέρα.

Παιχνίδια παραπομπής

Οι ανταμοιβές κέρδους πιστώνονται σε πελάτες που προσκαλούν τους φίλους ή τους επιχειρηματικούς συνεργάτες τους στην προσφορά προϊόντων Referral Games.

Παιχνίδια παραπομπής από την P2PB2B

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του P2PB2B

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Τα εργαλεία P2PB2B εγγυώνται μια απλοποιημένη διεπαφή χρήστη που είναι αποτελεσματική για αρχάριους πελάτες και ωφελεί τους επενδυτές που έχουν παραπληροφορηθεί από την τεχνολογία για ευκαιρίες συναλλαγών.Οι πελάτες έχουν εντολή να καταθέσουν και να αποσύρουν περιουσιακά στοιχεία με τη διαδικασία συμμόρφωσης με το KYC.
Το P2PB2B έχει μια επιλογή για ορισμένες εξαιρετικά υψηλού επιπέδου αποτιμήσεις σε κερδοφόρα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης και εκδίδει το διακριτικό PACT για τους λογαριασμούς των πελατών.Ο ιστότοπος και οι επίσημες σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το LinkedIn, έχουν έλλειψη χρέους όσον αφορά τη σαφήνεια της συνολικής ομάδας P2PB2B.
Μια αξιόπιστη και υποστηρικτική ομάδα για την εξυπηρέτηση πελατών.Η ανασκόπηση P2PB2B στις διαδικτυακές πλατφόρμες αναλυτών συναλλαγών έχει αντίθετη στάση στην πλατφόρμα.
Το P2PB2B προσφέρει ένα πρόγραμμα εκκίνησης που παρέχει μια σειρά από ευκαιρίες στον επενδυτή να τον βοηθήσει στα νέα του επιχειρηματικά έργα.Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου δεν διαθέτει ενημερωμένα μέσα συναλλαγών.
Οι υπηρεσίες της πλατφόρμας παρέχουν μια επιλογή αγοράς και πώλησης για μια πλειάδα μικρών και μεγάλων κρυπτογράφησης.Η αποσύνδεση των εμπόρων υψηλής ειδίκευσης οφείλεται στις περιορισμένες επιχορηγήσεις εισδοχής κερδοφόρων οφελών, όπως η διαπραγμάτευση περιθωρίων και τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης.
Το P2PB2B έχει τη δυνατότητα μιας διαδικασίας συναλλαγής που μπορεί να φτάσει έως και 10.000 ανταλλαγές μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. 

Τέλη P2PB2B

Η P2PB2B έχει ξεκινήσει τις προμήθειες διαπραγμάτευσης για αγοραστές και κατασκευαστές σε 0,20% ο καθένας, αντίστοιχα. Σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς κρυπτονομισμάτων, τα τέλη συναλλαγών είναι συνήθως περίπου 0,25%, καθιστώντας τα τέλη οικονομική πίστωση για τους πελάτες.

Όσον αφορά τις χρεώσεις ανάληψης P2PB2B, ο ιστότοπος επιβάλλει 0,001 BTC για ανταλλαγές στο δίκτυο BTC. Εάν ο πελάτης χρησιμοποιεί πιστωτική κάρτα, τα τέλη συναλλαγών είναι 10 $, μια προμήθεια 5% από τη συναλλαγή. 
 

Μέθοδος κατάθεσης και ανάληψης P2PB2B

Σύμφωνα με την κριτική μας P2PB2B, ο ιστότοπος εγγυάται τραπεζικά εμβάσματα ως μία από τις μεθόδους κατάθεσης. Οι πελάτες μπορούν επίσης να καταθέσουν μέσω της πιστωτικής τους κάρτας. Κατά την απόκτηση καταθέσεων σε νομίσματα fiat, πραγματοποιείται συναλλαγή σε επίπεδο εισδοχής P2PB2B όπου οι νέοι επενδυτές κρυπτογράφησης μπορούν να λάβουν τα αρχικά τους μέτρα στον κερδοφόρο κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων.

Οι αναλήψεις γίνονται με τη συνήθη λειτουργία κρυπτογράφησης επιλέγοντας την επιθυμητή διεύθυνση κατάθεσης. Στη συνέχεια, το νόμισμα της επιλογής του πελάτη πρέπει να εισαχθεί στην οθόνη και το ποσό που πιστώθηκε δημιουργείται στο πορτοφόλι.
 

P2PB2B Αποδεκτός τρόπος πληρωμής

Για να αγοράσουν κρυπτογράφηση στον ιστότοπο, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν πιστωτικές κάρτες όπως VISA και MasterCard. Προστατεύεται από τους χάκερ από τις υπηρεσίες Simplex. Η χρέωση αποζημίωσης για τη χρήση πιστωτικών καρτών είναι μόνο 5% (ελάχιστη τιμή τιμής 10 $). Το πορτοφόλι του πελάτη πιστώνεται μέσω πιστωτικών καρτών εντός χρονικού πλαισίου από 10 έως 30 λεπτά.

Υποστηριζόμενες χώρες και νομίσματα P2PB2B

Όλες οι μεγάλες διεθνείς αγορές μπορούν να διαπραγματεύονται στο P2PB2B. Δυστυχώς, οι επενδυτές από χώρες όπως η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Κίνα, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν είτε μερικούς είτε πλήρεις περιορισμούς στις υπηρεσίες.

Όσον αφορά ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, τα εξέχοντα δίκτυα που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα είναι τα Bitcoin, Ethereum, Tether US, Binance Coin, Stellar, ChainLink, Tron, NEO, Ethereum Classic, NEM, Waves, Dogecoin, Maker, KyberNetwork, NeoGas , Golem, OmiseGo, Serum, Curve DAO Token, ZRX, Qtum, Tezos, Balancer, yearn.finance, Compound, BAND, Synthetix Network Token, Numeraire, Wrapped NXM, REN, Loopring, Tellor, AugurV2 και Litecoin. 

Εφαρμογή για κινητά P2PB2B

Μια δελεαστική ενσωματωμένη εφαρμογή P2PB2B κυκλοφόρησε σε πελάτες το 2019. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη στο Google Play για πελάτες Android και στο Apple Store για iOS. Η εφαρμογή είναι εξαρτημένη και αποθηκεύει κεφάλαια συναλλαγών σε πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης, προστατεύοντας τον εαυτό της από παράνομες εμπορικές πρακτικές.

Η εφαρμογή για κινητά έχει επιταχύνει τις συναλλαγές, όπως ενημερωμένες ταχύτητες επεξεργασίας 10.000 ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων ανά δευτερόλεπτο και δυνατότητες ταχείας ανάληψης βιβλίου παραγγελιών 1000.000 συνδέσεων TCP. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ότι η εφαρμογή είναι εξουσιοδοτημένη να διαχειρίζεται συναλλαγές κρυπτογράφησης στα εδάφη της ΕΕ. 

P2PB2B Ασφάλεια και Απόρρητο

Η πλατφόρμα συναλλαγών P2PB2B εκχωρείται με τη διατήρηση και τη διατήρηση του απορρήτου του πελάτη. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου, μαζί με τις διατυπώσεις των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας, συμβάλλει στην υπαγόρευση της συλλογής πληροφοριών, των λειτουργιών και της χρήσης των προσωπικών πληροφοριών του πελάτη.

Για να παραμείνουν μακριά από επιθέσεις χάκερ, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του P2PB2B αναλαμβάνουν μέτρα όπως η προστασία του 96% των κεφαλαίων κρυπτογράφησης του πελάτη σε κρύα πορτοφόλια. Επιπλέον, η πλατφόρμα έχει την προσοδοφόρα προσφορά της διευκόλυνσης του Τείχους προστασίας εφαρμογών Web (WAF) που βοηθά στον εντοπισμό και την πρόληψη όλων των παράνομων χτυπημάτων που μπορεί να προκύψουν από επιθέσεις χάκερ

Υποστήριξη πελατών P2PB2B

Σύμφωνα με την κριτική μας, η ομάδα υποστήριξης του P2PB2B λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Οι πελάτες μπορούν να στείλουν σχόλια μέσω email σε αυτήν τη διεύθυνση: telegram.me/P2PB2B_io ή μπορούν να επικοινωνήσουν με το επίσημο αναγνωριστικό email: support@P2PB2B.io.

Αφού ληφθούν οι προτάσεις και τα παράπονα, η ομάδα υποστήριξης πελατών επικοινωνεί με τον πελάτη και επιλύει τα προβλήματά του.

Τελική ετυμηγορία

Οι κριτικές των χρηστών εμπιστεύονται την πλατφόρμα συναλλαγών P2PB2B, παρόλο που είναι μια σχετικά μοντέρνα εταιρεία συναλλαγών στον τομέα της κρυπτογράφησης. Έχει καταφέρει να καθιερώσει και να κάνει ένα εξέχον όνομα για τον εαυτό της στην έκταση του ψηφιακού νομίσματος.

Τα υψηλής κλίμακας προσοδοφόρα χαρακτηριστικά του το καθιστούν μια ελκυστική και αξιόπιστη εμπορική εμπειρία για πελάτες που επιθυμούν να επενδύσουν σε κερδοφόρες αποδόσεις ψηφιακού διακριτικού.

2. Εγγραφείτε για λογαριασμό συναλλαγών στο P2PB2B‌

Προετοιμασία πριν από την αίτηση για P2PB2B‌

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Κάποια προσωπικά έγγραφα όπως ταυτότητα, άδεια, διαβατήριο…
 • Τηλέφωνο προεγκατεστημένη εφαρμογή Google Authenticator ή Authy.

Βήμα 1: Εγγραφείτε για λογαριασμό συναλλαγών στο P2PB2B‌

Για να εγγραφείτε στο P2PB2B‌, έχετε πρόσβαση: https://p2pb2b.io/

Πατήστε το κουμπί Εγγραφή στα δεξιά της οθόνης για εγγραφή.

Εδώ μπορείτε να εγγράψετε έναν λογαριασμό από:

 • Email : Η διεύθυνση email σας.
 • Κωδικός πρόσβασης : Ορισμός κωδικού πρόσβασης.
 • Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης: Προκειμένου να αποφευχθεί η σύγχυση του κωδικού πρόσβασης, το σύστημα απαιτεί να τον εισαγάγετε ξανά σωστά και συμβατό με τον κωδικό πρόσβασης που ορίστηκε παραπάνω.
 • Αναγνωριστικό παραπομπής (προαιρετικό): Αναγνωριστικό παραπομπής.

Αφού εισαγάγετε όλες τις πληροφορίες, πρέπει να επιλέξετε την τρέχουσα τοποθεσία σας. Στη συνέχεια, τσεκάρετε το πλαίσιο " Συμφωνώ να .." → Πατήστε " Εγγραφή ".

Αυτή τη στιγμή, το σύστημα θα στείλει στο email σας τον καταχωρημένο σύνδεσμο. Πρέπει να ελέγξετε το γραμματοκιβώτιό σας και να κάνετε κλικ στο "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ EMAIL" για να επιβεβαιώσετε και να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας

Βήμα 2: Επαλήθευση ταυτότητας – KYC

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να ξέρετε τι είναι το KYC; , KYC (Know Your Customer) είναι η διαδικασία συλλογής πληροφοριών αναγνώρισης που σχετίζονται με τον πελάτη μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας. Οι βασικές πληροφορίες που συνήθως συλλέγονται είναι μια φωτογραφία πορτρέτου, αριθμός ταυτότητας, διαβατήριο, διεύθυνση κ.λπ.

Ο σκοπός της διαδικασίας KYC είναι να αφαιρέσει άτομα χωρίς εξειδίκευση από τη χρήση μιας υπηρεσίας. Με διαφορετικές μονάδες, αυτά τα πρότυπα μπορεί να είναι διαφορετικά.

Μόλις συνδεθείτε, το P2PB2B θα σας προτείνει να κάνετε KYC τον λογαριασμό σας.

Ανάλογα με κάθε επιλογή, θα ακολουθήσετε τις οδηγίες, θα εισαγάγετε συγκεκριμένες πληροφορίες όπως:

 • Πιστοποιητικά: Δελτίο Ταυτότητας (Δελτίο Ταυτότητας), Διαβατήριο ή άλλα έγγραφα.
 • Αριθμός Ταυτότητας: Εισαγάγετε τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου σας.

Οι εικόνες λήψης περιλαμβάνουν:

 • Φωτογραφία ταυτότητας ή διαβατηρίου.
 • Φωτογραφίες πορτρέτου του αδελφού που περιλαμβάνονται με σχετικά έγγραφα

Αφού δώσετε πληροφορίες και φωτογραφίες, επιλέξτε Υποβολή .

Σε περίπτωση που κάνετε KYC τον παρακάτω λογαριασμό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο " Λογαριασμός " → Επαλήθευση KYC . Στη συνέχεια επαναλάβετε όλα τα παραπάνω βήματα.

Βήμα 3: Ενεργοποιήστε την ασφάλεια 2 βημάτων 2FA

Η ενεργοποίηση του κωδικού ασφαλείας δύο παραγόντων (2FA) θα συμβάλει στην αύξηση της ασφάλειας του λογαριασμού σας. Αυτός ο κωδικός θα χρησιμοποιείται κάθε φορά για σύνδεση λογαριασμού, ανάληψη, δημιουργία API κ.λπ. και μπορεί ελεύθερα να μεταβεί σε λειτουργία επαλήθευσης SMS (αντίστροφα).

Για να ενεργοποιήσετε το 2FA για τον λογαριασμό σας P2P2B, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Βήμα 1 : Μετά την επιτυχή εγγραφή ενός λογαριασμού, συνδέεστε στο πάτωμα για να προχωρήσετε με την ασφάλεια του λογαριασμού. Επιλέγετε " Λογαριασμός "για να εισέλθετε" Ρυθμίσεις " λογαριασμό.

Βήμα 2 : Επιλέγετε « Ασφάλεια ».

Βήμα 3: Για να εφαρμόσετε ασφάλεια 2 επιπέδων 2FA, πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής « Google Authenticator » από την πλατφόρμα Google Play για Android ή από την πλατφόρμα Appstore για iOS.

Βήμα 4: Σαρώνετε τον κωδικό QR του σαρωτή στην εφαρμογή που έχετε λάβει ή εισάγετε τον κωδικό κλειδιού με μη αυτόματο τρόπο. Μετά από αυτό, η εφαρμογή GA θα σας στείλει έναν 6ψήφιο Κωδικό, τον συμπληρώνετε και επιλέγετε « ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ » έχει ολοκληρωθεί.

Αποθηκεύστε όταν πηγαίνετε στο Βήμα 2, θα υπάρχει ένα κομμάτι αυτού του κωδικού στο Backup σε περίπτωση απώλειας του Authenticator.

Σημείωση: Θα πρέπει να αποθηκεύσετε αυτόν τον κωδικό προσεκτικά σε χαρτί, σε περίπτωση που χάσετε το τηλέφωνό σας ή αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα αργότερα, μπορείτε να τον επαναφέρετε και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας P2PB2B.

Οδηγίες για την κατάθεση και ανάληψη χρημάτων στο P2PB2B‌

Επαναφόρτιση

Στην κύρια διεπαφή, σύρετε το ποντίκι στη θέση Πορτοφόλι .

Εάν θέλετε να συμπληρώσετε, κάντε κλικ στην Κατάθεση και, στη συνέχεια, λάβετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού για ανανέωση. Αυτό το βήμα μπορείτε να το ανανεώσετε αγοράζοντας USDT, BTC ή ETH σε VND στο Binance ή στο Remitano. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε από αυτές τις 2 ανταλλαγές στο P2PB2B

Αποσύρουν χρήματα

Παρόμοια με την κατάθεση, για ανάληψη χρημάτων, κάντε κλικ στο Widthdraw και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού για ανάληψη χρημάτων.

Οδηγίες για συναλλαγές σε P2PB2B‌

Βήμα 1: Η πραγματοποίηση συναλλαγών ανταλλαγής P2PB2B είναι αρκετά απλή. Ακριβώς στην οριζόντια γραμμή μενού, επιλέξτε « Εμπόριο ».

Βήμα 2: Τώρα η οθόνη εμφανίζει τη διεπαφή όπως φαίνεται παραπάνω. Επιλέγετε το ζεύγος κουπονιών που θέλετε να ανταλλάξετε στην επάνω αριστερή γωνία. Η κάτω αριστερή γωνία της οθόνης είναι η ενότητα για την αγορά και την πώληση νομισμάτων.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς αποκτάτε το Crypto στο P2PB2B;

Για να αποκτήσει περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης όπως το BTC, ο πελάτης πρέπει να μεταβεί στην αρχική σελίδα και να επιλέξει την επιλογή «Εμπόριο», η οποία βρίσκεται στην αριστερή γωνία του ιστότοπου. Στη συνέχεια, ο πελάτης πρέπει να επιλέξει την επιλογή Market και να βρει το επιθυμητό δίκτυο ψηφιακών νομισμάτων που θέλει να αγοράσει. Για παράδειγμα, εάν είναι Bitcoin, τότε πρέπει να επιλεγεί το BTC. Η τιμή που πρέπει να επιτευχθεί προστίθεται στη στήλη. Ωστόσο, οι πελάτες δεν πρέπει να περάσουν το υπόλοιπο στο πορτοφόλι τους. Τέλος, η επιλογή Αγορά BTC ή το επιθυμητό crypto εξουσιοδοτείται και τα χρήματα πιστώνονται στον πελάτη. 

Είναι το P2PB2B ασφαλές;

Το P2PB2B φαίνεται ασφαλής επιλογή καθώς το KYC είναι υποχρεωτικό για την πραγματοποίηση καταθέσεων και αναλήψεων. Επιπλέον, προσφέρει στους χρήστες του μια δυνατότητα ασφαλείας ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το P2PB2B;

Για να επωφεληθεί η αποτελεσματική πρόσβαση των επενδυτών στο P2PB2B, ο χρήστης πρέπει να επιλέξει το κουμπί εγγραφής στην αρχική σελίδα του ιστότοπου συναλλαγών. Στη συνέχεια, ο πελάτης κατευθύνεται σε μια σελίδα όπου πρέπει να υποβάλει στοιχεία ταυτοποίησης, όπως διεύθυνση email, κωδικό πρόσβασης και κωδικό παραπομπής, εάν είναι διαθέσιμος στον πελάτη. Μετά τα υποχρεωτικά στοιχεία, ο πελάτης καλείται να επιλέξει εάν είναι κάτοικος Ηνωμένων Πολιτειών. Πρέπει να διαβάσετε τους όρους και τις υπηρεσίες της ανταλλαγής και να κάνετε κλικ στο κουμπί Εγγραφή. 

Υπάρχουν Όρια Μεταγραφών;

Τα όρια ποσού συναλλαγών ποικίλλουν για κάθε ανταλλαγή. Οι πελάτες πρέπει να ελέγχουν τους περιορισμούς ανταλλαγής στη σελίδα συναλλαγών κατά την επικύρωση της παραγγελίας.

☞  ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ P2PB2B ΤΩΡΑ

🔺ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Οι πληροφορίες της ανάρτησης δεν είναι οικονομικές συμβουλές, προορίζονται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους και ότι είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας.

Σας ευχαριστώ !

Ruby Schmitt

Ruby Schmitt

1651491540

Πώς να εγγραφείτε, να αγοράσετε και να πουλήσετε στο OKEx Exchange

Το OKEx είναι ένα από τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων που προέρχονται από την Κίνα. Ο προσανατολισμός της OKEx είναι να στοχεύει πελάτες που είναι επαγγελματίες έμποροι στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Καθημερινά η OKEx επεξεργάζεται περισσότερα από 900 εκατομμύρια USD συναλλαγών, πάντα στις 10 κορυφαίες ανταλλαγές βάσει προσαρμοσμένου όγκου στο Coinmarketcap .

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μάθετε τι είναι το OKEx Exchange, Πώς να εγγραφείτε, να αγοράσετε και να πουλάτε στο OKEx Exchange;

1. Τι είναι το OKEx;

Το OKex είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2014 στην Κίνα, από την Star Xu.

Ωστόσο, ακολουθώντας την ίδια μοίρα με άλλα χρηματιστήρια στην Κίνα όταν οι αρχές αύξησαν τη ρύθμιση των κρυπτονομισμάτων το 2018, το χρηματιστήριο OKEx μετέφερε την έδρα του στο νησιωτικό έθνος της Μάλτας. 

Η OKEx είναι θυγατρική υπό το ανταλλακτήριο OKCoin. Μπορείτε να καταλάβετε ότι η σχέση μεταξύ του OKCoin και του OKEx είναι παρόμοια με αυτή μεταξύ του Coinbase και του GDAX (μετονομάστηκε σε Coinbase Pro).

Από όσο γνωρίζω, το OKEx floor έχει επενδύσει εκατομμύρια δολάρια από ταμεία επιχειρηματικών κεφαλαίων.

Η OKEx κατατάσσεται επί του παρόντος στις 2 κορυφαίες αγορές με προσαρμοσμένο όγκο συναλλαγών έως και 980 εκατομμύρια USD ανά ημέρα ( σύμφωνα με στοιχεία της Coinmarketcap).

2. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 • Εκτεταμένη γκάμα επαγγελματικών επιλογών συναλλαγών, όπως συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης
 • Υποστήριξη Fiat σε κρυπτονομίσματα
 • Πλατφόρμα συναλλαγών υψηλού επιπέδου
 • Συναλλαγές μόχλευσης
 • Υποστηρίζεται εκτεταμένη γκάμα με περισσότερα από 100 κρυπτονομίσματα
 • Χαμηλά τέλη

Μειονεκτήματα

 • Προς το παρόν υποστηρίζεται μόνο το fiat CNY
 • Μικτές κριτικές για την εξυπηρέτηση πελατών
 • Ωστόσο, η εστίαση στην κινεζική αγορά θα πρέπει να αλλάξει με τις διεθνείς φιλοδοξίες επέκτασης

3. Πλατφόρμα ανταλλαγής 

Η πλατφόρμα ανταλλαγής OKex είναι διαθέσιμη τόσο στο πρόγραμμα περιήγησης όσο και με τη μορφή λογισμικού πελάτη για επιτραπέζιους υπολογιστές που κατεβαίνουν. Επειδή οι πλατφόρμες συναλλαγών είναι σχετικά βαριές, το λογισμικό με δυνατότητα λήψης που καταπονεί το μεγαλύτερο μέρος σημαίνει την αποφυγή του κινδύνου εμφάνισης δυσκολιών μνήμης και επεξεργασίας ενός προγράμματος περιήγησης και πιθανού παγώματος. Ο πιο επαγγελματικός χαρακτήρας της πλατφόρμας ανταλλαγής OKex σημαίνει επίσης ότι δημιουργεί μεγαλύτερη ζήτηση σε υλικό από το μέσο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων.

Η ίδια η πλατφόρμα ανταλλαγής είναι καλά σχεδιασμένη και μοιάζει με υψηλής ποιότητας παραδοσιακές πλατφόρμες συναλλαγών στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Ένα πακέτο χαρτογράφησης, που αναπτύχθηκε από τη μητρική εταιρεία και το αδελφό ανταλλακτήριο OKCoin, είναι επίσης ένα σημαντικό χαρακτηριστικό και θα εκτιμηθεί από οποιονδήποτε έχει εμπειρία συναλλαγών.

4. Χρηματιστήρια

Το ανταλλακτήριο OKex προσφέρει τις τυπικές συναλλαγές κρυπτονομισμάτων που είναι πιο συνηθισμένες για ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, καθώς και για συναλλαγές από fiat σε κρυπτονομίσματα. Προς το παρόν, δυστυχώς, το κινεζικό γουάν είναι το μόνο νόμισμα fiat που υποστηρίζεται. Το ανταλλακτήριο υποστηρίζει πάνω από εκατό κρυπτονομίσματα και μάρκες με την τακτική προσθήκη νέων επιλογών.

Η διαπραγμάτευση περιθωρίου παρέχεται επίσης στην πλατφόρμα και η μέγιστη διαθέσιμη μόχλευση 20:1 είναι η υψηλότερη από όλα τα κρυπτονομίσματα που ανταλλάσσονται ή από μεσίτες CFD. Λόγω της αστάθειας των τιμών τους, οι συναλλαγές περιθωρίου περιορίζονται γενικά στο 20:1 στις αγορές κρυπτονομισμάτων.

Η OKex προσφέρει επίσης συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για Bitcoin, Ethereum και EOS με διαθέσιμα εβδομαδιαία, δύο και μηνιαία συμβόλαια. Η διαπραγμάτευση μοχλευμένου περιθωρίου είναι επίσης διαθέσιμη για συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης.

Μια πρόσφατη προσθήκη στη σουίτα πρόσθετων λειτουργιών του χρηματιστηρίου ήταν η προσθήκη αλγοριθμικών εργαλείων συναλλαγών.

5. Τέλη

Οι προμήθειες συναλλαγών από κάτω είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα της OKex και το ανταλλακτήριο υπερηφανεύεται για ένα από τα χαμηλότερα στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Οι προμήθειες κλιμακώνονται με βάση τους μέσους όγκους συναλλαγών 30 ημερών, αλλά είναι χαμηλές ακόμη και στο ανώτερο άκρο τους. Οι υψηλότερες προμήθειες συναλλαγών που καταβάλλονται για λογαριασμούς χαμηλού όγκου είναι 0,15% προμήθεια κατασκευαστή και 0,2% προμήθεια αποδέκτη. Αυτό πέφτει τόσο χαμηλά όσο 0,02% και 0,05% για τις αμοιβές κατασκευαστών και παραληπτών αντίστοιχα.

6. Ασφάλεια και Δικαιοσύνη

Ως ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, που υποστηρίζεται από κάποιο σημαντικό κεφάλαιο, θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι η αρχιτεκτονική κυβερνοασφάλειας που υπάρχει στην OKex είναι σύμφωνη με τα καλύτερα πρότυπα στον κλάδο. Η ίδια η ανταλλαγή απαριθμεί το GSLB, τα κατανεμημένα συμπλέγματα διακομιστών και τα πορτοφόλια πολλαπλών υπογραφών ψυχρής αποθήκευσης μεταξύ των μέτρων ασφαλείας που ισχύουν.

Τον Οκτώβριο του 2017, ορισμένοι κάτοχοι λογαριασμών OKex παραπονέθηκαν ότι οι λογαριασμοί τους είχαν παραβιαστεί και ότι είχαν κλαπεί τα κρυπτονομίσματα. Η ανταλλαγή απέδωσε αυτό στην αποτυχία των ίδιων των κατόχων λογαριασμών να ασφαλίσουν τους λογαριασμούς τους και να κατέστησαν προσβάσιμους κωδικούς πρόσβασης και συνδέσεις. Οι προτάσεις ότι τα επίπεδα ασφάλειας του ίδιου του χρηματιστηρίου ήταν ανεπαρκή διαψεύστηκαν και εκδόθηκαν νέες οδηγίες για την ασφάλεια του λογαριασμού και του πορτοφολιού στους πελάτες.

7. Πώς να εγγραφείτε στο OKEx


7.1. Πώς να καταχωρήσετε έναν λογαριασμό OKEx στον Ιστό【PC】

Βήμα 1: Μεταβείτε στον ιστότοπο της OKEx και κάντε κλικ στο κουμπί "Εγγραφή" επάνω δεξιά.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Βήμα 2: Επιλέξτε τη μέθοδο εγγραφής που προτιμάτε - αριθμό τηλεφώνου ή email.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους

Εγγραφείτε με email

Θα σας ζητηθούν οι ακόλουθες πληροφορίες και κάντε κλικ στο "Εγγραφή".

 1. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 2. Κωδικός πρόσβασης.
 3. Κωδικός πρόσκλησης (μπορείτε να ζητήσετε έναν κωδικό πρόσκλησης από αυτόν που σας προσκάλεσε και να τον συμπληρώσετε. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμος κωδικός πρόσκλησης, είναι εντάξει να τον αφήσετε κενό.)

Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους


Εισαγάγετε τον κωδικό που έστειλε το OKEx στη διεύθυνση email σας.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε με επιτυχία.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Εγγραφή μέσω τηλεφώνου

Θα σας ζητηθούν οι ακόλουθες πληροφορίες και κάντε κλικ στο "Εγγραφή".

 1. Τηλέφωνο.
 2. Κωδικός πρόσβασης.
 3. Κωδικός πρόσκλησης (μπορείτε να ζητήσετε έναν κωδικό πρόσκλησης από αυτόν που σας προσκάλεσε και να τον συμπληρώσετε. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμος κωδικός πρόσκλησης, είναι εντάξει να τον αφήσετε κενό.)

Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους


Εισαγάγετε τον κωδικό που έστειλε το OKEx στο τηλέφωνό σας.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε με επιτυχία.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους

 

Πώς να εγγραφείτε με λογαριασμό Telegram

Επίσης, έχετε την επιλογή να ανοίξετε τον λογαριασμό σας με λογαριασμό Telegram και μπορείτε να το κάνετε αυτό με λίγα απλά βήματα:

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Telegram
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
2. Θα ανοίξει το παράθυρο σύνδεσης στο Telegram, όπου θα πρέπει να εισαγάγετε το τηλέφωνό σας που χρησιμοποιήσατε για εγγραφή στο Telegram.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
3. Το Telegram μόλις σας έστειλε ένα μήνυμα. Επιβεβαιώστε την πρόσβαση μέσω Telegram.

4. Μόλις αποδεχτείτε, η OKEx ζητά πρόσβαση σε: Το όνομα και τη φωτογραφία προφίλ σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή".
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Μετά από αυτό θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα στην πλατφόρμα OKEx.

Πώς να εγγραφείτε με έναν λογαριασμό Google

1. Για να εγγραφείτε με λογαριασμό Google, κάντε κλικ στο αντίστοιχο κουμπί στη φόρμα εγγραφής.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
2. Στο παράθυρο που ανοίγει πρόσφατα, πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου ή το email σας και κάντε κλικ στο «Επόμενο».
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
3. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας Google και κάντε κλικ στο «Επόμενο».
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Μετά από αυτό, ακολουθήστε τις οδηγίες που αποστέλλονται από την υπηρεσία στη διεύθυνση email σας.

Πώς να καταχωρήσετε έναν λογαριασμό OKEx στο τηλέφωνό σας【APP】

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή OKEx για κινητά και κάντε κλικ στο κουμπί "Εγγραφή".
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Βήμα 2: Κάντε κλικ στο «Δημιουργία λογαριασμού».
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Βήμα 3: Όταν βρίσκεστε στη σελίδα εγγραφής, Επιλέξτε τη μέθοδο εγγραφής που προτιμάτε - αριθμό τηλεφώνου ή email.

Κάντε κλικ στο "Τηλέφωνο" για να μεταβείτε στη σελίδα εγγραφής τηλεφώνου.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Κάντε κλικ στο "Email" για να μεταβείτε στη σελίδα εγγραφής email.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους

 

Πώς να εγκαταστήσετε το OKEx APP σε φορητές συσκευές (iOS/Android)


Για συσκευές iOS

Βήμα 1: Ανοίξτε το "App Store".

Βήμα 2: Εισαγάγετε "OKEx" στο πλαίσιο αναζήτησης και αναζητήστε.

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο κουμπί "Λήψη" της επίσημης εφαρμογής OKEx.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Βήμα 4: Περιμένετε υπομονετικά να ολοκληρωθεί η λήψη.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Μπορείτε να κάνετε κλικ στο «Άνοιγμα» ή να βρείτε την εφαρμογή OKEx στην αρχική οθόνη μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς τα κρυπτονομίσματα!
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους

 

Για συσκευές Android

Βήμα 1: Ανοίξτε το "Play Store".

Βήμα 2: Εισαγάγετε "OKEx" στο πλαίσιο αναζήτησης και αναζητήστε.

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο κουμπί "Εγκατάσταση" της επίσημης εφαρμογής OKEx.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Βήμα 4: Περιμένετε υπομονετικά να ολοκληρωθεί η λήψη.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Μπορείτε να κάνετε κλικ στο «Άνοιγμα» ή να βρείτε την εφαρμογή OKEx στην αρχική οθόνη μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς τα κρυπτονομίσματα!
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
 

8. Τρόπος επαλήθευσης λογαριασμού στο OKEx


Τι έγγραφα απαιτούνται;

Επίπεδο ένα - βασικό αναγνωριστικό

 • Στο πρώτο επίπεδο, οι χρήστες πρέπει να εισάγουν την εθνικότητα, το όνομα και τον αριθμό αναγνώρισης εγγράφου.


Επίπεδο δύο — ταυτότητα με φωτογραφία

 • Στο επίπεδο δύο, οι χρήστες πρέπει να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους με ταυτότητα με φωτογραφία. Επίσης απαιτείται να πραγματοποιούν επαλήθευση προσώπου μέσω του Netverify.


Επίπεδο τρία — αποποίηση ευθύνης

 • Αφού περάσουν τα δύο πρώτα επίπεδα, οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν την αποποίηση ευθύνης στην εφαρμογή ή την ιστοσελίδα του OKEx για κινητά για να ολοκληρώσουν το τρίτο επίπεδο επαλήθευσης ταυτότητας.

Πώς μπορώ να ολοκληρώσω το επίπεδο επαλήθευσης ταυτότητας 1;

Η OKEx σας ζητά να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας για να εκτελέσετε ορισμένες εργασίες στο χρηματιστήριο. Μπορεί να έχετε δει αυτή τη διαδικασία επαλήθευσης που αναφέρεται ως KYC (Γνωρίστε τον Πελάτη σας) και το κάνουμε αυτό για να διατηρήσουμε την ανταλλαγή ασφαλή από απάτες και άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Χωρίς επαλήθευση, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας για κατάθεση, αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη κεφαλαίων και οι συναλλαγές σας θα είναι περιορισμένες.

Το Επίπεδο 1 σας ζητά να επαληθεύσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μπορούμε να αυξήσουμε το ημερήσιο όριο ανάληψης στο ισοδύναμο των 200 BTC.

【PC】

Μεταβείτε στο εικονίδιο προφίλ λογαριασμού, που βρίσκεται στην επάνω γραμμή πλοήγησης. Κάντε κλικ στο εικονίδιο και επιλέξτε Επαλήθευση από το αναπτυσσόμενο μενού.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Επιλέξτε Individual account εάν πραγματοποιείτε συναλλαγές για προσωπικούς σας σκοπούς. Θα σας ζητηθεί κάποιος συνδυασμός των παρακάτω πληροφοριών, ανάλογα με τη χώρα σας:

 • Ιθαγένεια
 • Τύπος ταυτότητας
 • αριθμό ταυτότητας
 • Νομικό όνομα, μέσο και επίθετο

Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους


Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Εάν έχετε εισαγάγει έγκυρες πληροφορίες, η επαλήθευση θα πρέπει να γίνει αμέσως.

Επιλέξτε Εταιρικός λογαριασμός εάν πραγματοποιείτε συναλλαγές για λογαριασμό εταιρείας ή οργανισμού. Θα σας ζητηθεί κάποιος συνδυασμός των παρακάτω πληροφοριών, ανάλογα με τη χώρα σας:

 • Ιθαγένεια
 • Ονομα εταιρείας
 • Αριθμός Μητρώου Εταιρίας
 • Ημερομηνία ενσωματώσεως
 • Διεύθυνση και ταχυδρομικός κώδικας
 • Τεκμηρίωση συναίνεσης

Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους


Πληροφορίες σχετικά με τη νομική εκπροσώπηση, τους υπεύθυνους επεξεργασίας και τους εξουσιοδοτημένους χρήστες του λογαριασμού

【APP】

Στην εφαρμογή OKEx, αναζητήστε το εικονίδιο προφίλ στην κεφαλίδα της εφαρμογής. Πατήστε στο εικονίδιο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επαλήθευση από το μενού. Πατήστε Επαλήθευση και θα σας ζητηθεί κάποιος συνδυασμός των παρακάτω πληροφοριών, ανάλογα με τη χώρα σας:

 • Ιθαγένεια
 • Τύπος ταυτότητας
 • αριθμό ταυτότητας
 • Νομικό όνομα, μέσο και επίθετο

Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους


Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Εάν έχετε εισαγάγει σωστά τις πληροφορίες, η επαλήθευση θα πρέπει να είναι άμεση και θα δείτε μια ειδοποίηση ότι έχετε "Εγκριθεί" για ανάληψη.

Πώς μπορώ να ολοκληρώσω το επίπεδο επαλήθευσης ταυτότητας 2;

Το Επίπεδο 2 σας ζητά να επαληθεύσετε περαιτέρω την ταυτότητά σας με φωτογραφίες. Όταν έχετε επαληθεύσει, το ημερήσιο όριο ανάληψης αυξάνεται στο ισοδύναμο των 500 BTC.

Μεταβείτε στο εικονίδιο προφίλ λογαριασμού, που βρίσκεται στην επάνω γραμμή πλοήγησης. Κάντε κλικ στο εικονίδιο και επιλέξτε Επαλήθευση από το αναπτυσσόμενο μενού.

Θα πρέπει να δείτε μια κατάσταση "Επαληθευμένη" σημειωμένη δίπλα στο Επίπεδο 1. Εάν δεν το κάνετε, ολοκληρώστε πρώτα το Επίπεδο 1 πριν μεταβείτε στο επόμενο επίπεδο. Εάν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε τα ακόλουθα:

 • Φωτογραφίες από το μπροστινό και το πίσω μέρος του εγγράφου ταυτότητάς σας
 • Μια φωτογραφία του προσώπου σου

Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους


Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Όλες οι φωτογραφίες θα ληφθούν κατά τη στιγμή της επαλήθευσης, χρησιμοποιώντας την κάμερα web ή το κινητό σας τηλέφωνο. Δεν θα μπορείτε να ανεβάσετε υπάρχουσες φωτογραφίες.

Σε αντίθεση με το Επίπεδο 1, το Επίπεδο 2 χρειάζεται λίγο χρόνο για να επεξεργαστεί. Θα πρέπει να λάβετε τα αποτελέσματά σας εντός 3 ημερών. Εάν δεν έχετε ακούσει νέα μας αυτό το διάστημα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη στη διεύθυνση support@okex.com.

Στην εφαρμογή OKEx, αναζητήστε το εικονίδιο προφίλ στην κεφαλίδα της εφαρμογής. Πατήστε στο εικονίδιο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επαλήθευση από το μενού. Πατήστε Επαλήθευση στο Επίπεδο 2.

Το τηλέφωνό σας μπορεί να σας ζητήσει να δώσετε άδεια στην εφαρμογή για λήψη φωτογραφιών. Πατήστε «Να επιτρέπεται» για να συνεχίσετε. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να τραβήξετε φωτογραφίες από τα παρακάτω

 • Το μπροστινό και το πίσω μέρος του εγγράφου ταυτότητάς σας
 • Το πρόσωπό σου

Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους


Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Όλες οι φωτογραφίες θα ληφθούν κατά τη στιγμή της επαλήθευσης, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο. Δεν θα μπορείτε να ανεβάσετε υπάρχουσες φωτογραφίες.

Πώς να κάνετε κατάθεση στο OKEx


Πώς μπορώ να αγοράσω Crypto σε τοπικό νόμισμα;

Είναι εύκολο να αγοράσετε κρυπτογράφηση στο τοπικό σας νόμισμα με το OKEx. Μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας αυτά τα απλά βήματα:

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο OKEx και κάντε κλικ στο "Αγορά κρυπτογράφησης" στο επάνω μενού.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
2. Θα δείτε την καρτέλα Γρήγορη συναλλαγή με το διαδραστικό γραφικό στοιχείο Αγορά. Αρχικά, επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε την αγορά. Στη συνέχεια, επιλέξτε το crypto που θέλετε να αγοράσετε.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
3. Εισαγάγετε το ποσό του τοπικού νομίσματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την αγορά κρυπτογράφησης. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε πόσα κρυπτονομίσματα θέλετε να αγοράσετε και εμείς θα υπολογίσουμε πόσα θα χρειαστεί να πληρώσετε για αυτό.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
4. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής για την αγορά κρυπτογράφησης. Ανάλογα με την περιοχή σας, μπορεί να υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές για το πώς μπορείτε να αγοράσετε.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
5. Κάντε κλικ στην Αγορά για να δημιουργήσετε την παραγγελία αγοράς σας.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
6. Στην ενότητα Quick Trade θα δείτε όλες τις προσφορές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε κρυπτογράφηση. Η καλύτερη προσφορά επισημαίνεται και βασίζεται σε χρεώσεις, χρόνο παράδοσης και αξιολόγηση πωλητή. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή, κάντε κλικ στο κουμπί πληροφοριών.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
7. Κάντε κλικ στην Αγορά για να οριστικοποιήσετε την παραγγελία σας αφού επιλέξετε την καλύτερη προσφορά. Η OKEx χρησιμοποιεί τρίτους παρόχους για την αγορά κρυπτογράφησης. Θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο πωλητών για να ολοκληρώσετε την αγορά. Κάντε κλικ στην Πληρωμή με τον προμηθευτή για να αποχωρήσετε από το OKEx και να ολοκληρώσετε την αγορά σας.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
8. Θα ανακατευθυνθείτε στον ιστότοπο του παρόχου όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά. Μετά την επεξεργασία, είστε έτοιμοι να λάβετε κρυπτογράφηση στον λογαριασμό χρηματοδότησής σας.

Εισαγάγετε το ποσό του τοπικού νομίσματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε την αγορά στην ενότητα Πληρώνετε. Εάν θέλετε να αγοράσετε μια συγκεκριμένη ποσότητα κρυπτογράφησης, πληκτρολογήστε την στην ενότητα Λαμβάνετε.

9. Πώς να κάνετε κατάθεση κρυπτογράφησης

Βήμα 1: Μεταβείτε στην ενότητα Κατάθεση

Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο "Κατάθεση" ή μεταβείτε στο "Περιουσιακά στοιχεία" από την επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας του OKEx και κάντε κλικ στο "Κατάθεση", θα εμφανιστεί η σελίδα κατάθεσης.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Βήμα 2: Επιλογή κρυπτογράφησης για κατάθεση

Επιλέξτε την κρυπτογράφηση που θέλετε να καταθέσετε και το δίκτυο καταθέσεων της. Στο παράδειγμά μας, καταθέτουμε BTC. Κατά την κατάθεση BTC, μπορείτε να επιλέξετε «BTC-Bitcoin», «BTCK-ERC20», «BTC-Lightning» και «BTCK-OKExChain» ως δίκτυο καταθέσεων.

Αφού κάνετε την επιλογή σας, κάντε κλικ στο Continue .
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Οι χρήστες για πρώτη φορά ενδέχεται να δουν ένα αναδυόμενο παράθυρο που τους υπενθυμίζει να καταθέσουν μόνο το σχετικό περιουσιακό στοιχείο στη διεύθυνση που παρέχεται και ότι τα λάθη είναι μη αναστρέψιμα. Κάντε κλικ στο OK για να συνεχίσετε.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Βήμα 3: Επιλέξτε και επιβεβαιώστε τη διεύθυνση κατάθεσής σας

Αφού επιλέξετε το νόμισμα κατάθεσης, μπορείτε να επιλέξετε τον λογαριασμό που θα λάβετε τα χρήματα. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι Λογαριασμός Χρηματοδότησης και Λογαριασμός Συναλλαγών.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Αφού επιλέξετε τον λογαριασμό λήψης, επιλέξτε μια διεύθυνση κατάθεσης BTC από το αναπτυσσόμενο μενού ή κάντε κλικ στο Προσθήκη νέας διεύθυνσης για να συνεχίσετε.

Τώρα μπορείτε να καταθέσετε BTC στον λογαριασμό σας OKEx στέλνοντάς το στην επιλεγμένη διεύθυνση. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το ιστορικό των καταθέσεων σας στο κάτω μέρος της ενότητας "Κατάθεση".

Βήμα 1: Μεταβείτε στην ενότητα κατάθεσης

Αρχικά, πατήστε Στοιχεία στην κάτω γραμμή εργαλείων.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Στη συνέχεια, στην ενότητα "Επισκόπηση", πατήστε Κατάθεση.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Βήμα 2: Επιλέξτε ποιο κρυπτονόμισμα θα καταθέσετε

Στην οθόνη "Κατάθεση", αναζητήστε το κρυπτονόμισμα που θέλετε να καταθέσετε στο πεδίο στο επάνω μέρος. Μπορείτε επίσης να κάνετε κύλιση στη λίστα των διαθέσιμων στοιχείων. Για να συνεχίσετε, πατήστε το σχετικό στοιχείο.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Βήμα 3: Κάντε την κατάθεσή

σας Θα εμφανιστεί ένας κωδικός QR που αντιπροσωπεύει τη διεύθυνση του λογαριασμού σας OKEx και την ίδια διεύθυνση στην αρχική του μορφή στην επόμενη οθόνη.

Αντιγράψτε τη διεύθυνση κατάθεσης και επικολλήστε την στο πεδίο διεύθυνσης παραλήπτη του πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων από το οποίο θέλετε να στείλετε τα χρήματά σας. Εναλλακτικά, εάν το πορτοφόλι σας διαθέτει συσκευή ανάγνωσης κωδικών QR, μπορείτε απλώς να σαρώσετε τον κωδικό QR που παρέχεται.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Στη συνέχεια, εισαγάγετε το ποσό του κρυπτονομίσματος που θέλετε να καταθέσετε στο πορτοφόλι σας. Ελέγξτε ξανά τα στοιχεία που έχετε εισαγάγει — είναι πολύ σημαντικό να επιβεβαιώσετε ότι η διεύθυνση παραλήπτη — π.χ. η παραλαβή — που καταχωρίσατε είναι πανομοιότυπη με αυτή που παρέχεται στο OKEx. Η εισαγωγή λανθασμένης διεύθυνσης εδώ θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια χρημάτων.

Τέλος, πατήστε Επιβεβαίωση ή παρόμοιο στο πορτοφόλι σας για να ξεκινήσετε την κατάθεσή σας. Όταν το δίκτυο κρυπτονομισμάτων επιβεβαιώσει τη συναλλαγή, η κατάθεσή σας θα εμφανιστεί στον λογαριασμό σας OKEx.


10. Πώς να αγοράσετε Crypto χρησιμοποιώντας το OKEx P2P Trading

Για να χρησιμοποιήσετε την ενότητα συναλλαγών P2P στο OKEx, πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό επαληθευμένης ταυτότητας (γνωστός και ως KYC). Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ και να ακολουθήσετε το σεμινάριο μας.

Όσοι έχουν επαληθευμένο λογαριασμό μπορούν να συνδεθούν και να κάνουν κλικ στο Αγορά/Πώληση από το επάνω μενού. Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο P2P trade για να ανοίξετε την ενότητα συναλλαγών P2P.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Η ενότητα συναλλαγών P2P έχει πολλά φίλτρα διαθέσιμα για τους χρήστες να επιλέξουν τις προτιμήσεις τους. Μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας εάν θέλετε να αγοράσετε ένα κρυπτονόμισμα με fiat. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε τα κρυπτονομίσματα και τα νομίσματα fiat που προτιμάτε και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προαιρετικό φίλτρο μεθόδου πληρωμής για να επιλέξετε μια συγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Η συναλλαγή σας θα πρέπει να διεκπεραιωθεί εντός δεκαπέντε λεπτών. Παρακαλούμε μην ακυρώσετε την παραγγελία σας πρόωρα.

11. Πώς να κάνετε συναλλαγές κρυπτογράφησης στο OKEx

Spot Trading

 

Μεταφορά κρυπτογράφησης στον Spot λογαριασμό σας

Για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων στην αγορά Spot Trading, θα χρειαστεί πρώτα να μεταφέρετε τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία από τον «Λογαριασμό Χρηματοδότησης» στον «Λογαριασμό Spot». Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της επιλογής Μεταφορά, η οποία είναι προσβάσιμη από την αναπτυσσόμενη λίστα "Στοιχεία" στο επάνω μενού.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Η οθόνη "Μεταφορά" θα σας επιτρέψει να επιλέξετε το νόμισμα ή το κουπόνι που θέλετε, να δείτε το διαθέσιμο υπόλοιπό του και να μεταφέρετε όλο ή ένα συγκεκριμένο ποσό μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Για αυτό το παράδειγμα, αφού μετακινήσετε την επιθυμητή κρυπτογράφηση από τον "Λογαριασμό Χρηματοδότησης" στον "Λογαριασμό Spot", μπορείτε να προχωρήσετε στο "Spot Trading".

Προβολή της αγοράς Spot Trading

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην αγορά Spot Trading μεταβαίνοντας στο "Trade" στο επάνω μενού και, στη συνέχεια, επιλέγοντας Βασικές συναλλαγές .
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Η οθόνη Spot Trading εμφανίζει μια ποικιλία από χρήσιμες πληροφορίες για τους εμπόρους και σας επιτρέπει να επιλέξετε από τα πολυάριθμα ζεύγη αγοράς που είναι διαθέσιμα για διαπραγμάτευση. Για παράδειγμα, η παρακάτω εικόνα δείχνει την αγορά BTC/USDT, η οποία ανοίγει από προεπιλογή όταν ξεκινάτε το Spot Trading.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Το ζεύγος BTC/USDT υποδηλώνει ότι, σε αυτήν την αγορά, θα πραγματοποιείτε συναλλαγές μεταξύ BTC και USDT. Ο μεγάλος αριθμός που εμφανίζεται εδώ (δηλαδή, 49.239,1) αντιπροσωπεύει την τιμή ενός μεμονωμένου BTC σε όρους USDT και το κόκκινο χρώμα του δείχνει ότι αυτός ο αριθμός μειώθηκε πρόσφατα (σε αυτή την περίπτωση, κατά -2,44%).


Εμπόριο

Επιλογή ζεύγους συναλλαγών
Χρησιμοποιήστε αυτό το μενού για να δείτε προσφορές για πολλά ζεύγη συναλλαγών και τύπους συμβολαίων, όπως spot, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, διαρκείς ανταλλαγές και δικαιώματα προαίρεσης.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Εναλλαγή λειτουργιών επιλογής
Πατήστε στο επισημασμένο εικονίδιο για εναλλαγή μεταξύ στοιχείων και επιλέξτε τον τύπο του οργάνου σας.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Επιλογή τύπου οργάνου
Μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα όργανα σε αυτό το μέρος του μενού. Ας επιλέξουμε το "Perpetual" για αυτήν την περιοδεία.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Επιλογή του υποκείμενου
Αφού επιλέξετε τον τύπο του οργάνου σας, μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε ποιον τύπο υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου κρυπτογράφησης θέλετε να ανταλλάξετε.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Αλλαγή λειτουργίας θέσης
Μπορείτε να επιλέξετε μια λειτουργία θέσης σταυρού ή απομονωμένου που καθορίζει τον τρόπο χρήσης του περιθωρίου θέσης σας. Σε cross mode, οι θέσεις του ίδιου νομίσματος διακανονισμού θα υπολογίζονται μαζί. Σε απομονωμένη λειτουργία, ο κίνδυνος θέσης υπολογίζεται ανεξάρτητα και δεν θα επηρεάσει περιουσιακά στοιχεία εκτός της θέσης σας.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Ορισμός stop loss και κέρδος
Ορίστε τα επίπεδα τιμών στα οποία θέλετε να ενεργοποιήσετε μια παραγγελία. Αυτό θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τον κίνδυνο και να διατηρήσετε το κεφάλαιό σας ασφαλές, διασφαλίζοντας ότι θα βγείτε από το εμπόριο ακριβώς στην τιμή που θέλετε. Διανομή περιουσιακών στοιχείων Παρακολούθηση
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους

παραγγελιών και περιουσιακών στοιχείων Αυτή είναι μια οπτική αναπαράσταση όλων των περιουσιακών στοιχείων που έχετε εξασφαλίσει. Οι θέσεις σαςΠώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους

Παρακολουθήστε τις ανοιχτές θέσεις σας και δείτε την υγεία των μεμονωμένων συναλλαγών σας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη θέση, να προσαρμόσετε τη μόχλευση, ακόμη και να προσθέσετε ζημιές στοπ και να λάβετε επίπεδα κέρδους.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Ανοιχτές παραγγελίες
Όλες οι εκκρεμείς συναλλαγές σας και οι παραγγελίες που δεν έχουν συμπληρωθεί πλήρως μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία πριν κλείσουν.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Ιστορικό παραγγελιών
Παρακολουθήστε τις ολοκληρωμένες συναλλαγές και τις προηγούμενες παραγγελίες για να δείτε την απόδοσή σας.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους

Ρυθμίσεις

Τύπος λογαριασμού
Μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο του λογαριασμού σας στις "Ρυθμίσεις" απευθείας από το περιβάλλον συναλλαγών.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Επιλογή του τύπου
του λογαριασμού σας Αλλάξτε τον τύπο του λογαριασμού σας μεταξύ spot, σταυρού ενός νομίσματος και πολλαπλών νομισμάτων.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Επιλογή του τύπου
του λογαριασμού σας Προσαρμόστε τη λειτουργία του λογαριασμού σας και τα δικαιώματα με βάση τις προτιμήσεις συναλλαγών σας.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Εναλλαγή μεταξύ διατάξεων
Προσαρμόστε τη διάταξη ώστε να ταιριάζει με το στυλ συναλλαγών σας. Μεταβείτε από το Παραδοσιακό στις Επιλογές για να εστιάσετε στις τοποθετήσεις και τις κλήσεις σας.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους

Εκτέλεση συναλλαγών στην αγορά spot

Μόλις επιλέξετε το επιθυμητό ζεύγος αγοράς και συναλλαγών, μπορείτε να εκτελέσετε μια συναλλαγή. Για αυτό το παράδειγμα, επιλέξαμε το ζεύγος ETH/USDT από την αγορά USDT.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει πώς, τη στιγμή της σύνταξης, 1 ETH διαπραγματευόταν για 4.306,28 USDT. Για να εκτελέσετε μια συναλλαγή αγοράς, θα πρέπει απλώς να εισαγάγετε το ποσό του ETH στο πεδίο "Ποσό (ETH)" στην αριστερή πλευρά των πληροφοριών τιμής και του γραφήματος.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Από προεπιλογή, ο "Τύπος παραγγελίας" θα οριστεί σε "Όριο", που σημαίνει ότι η παραγγελία σας θα εκτελεστεί στην τιμή που έχετε επιλέξει ή καλύτερα. Οι προχωρημένοι έμποροι μπορούν να αλλάξουν τον «Τύπο Παραγγελίας» ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Το πεδίο "Τιμή (USDT)" εμφανίζει επίσης αυτόματα την τελευταία τιμή διαπραγμάτευσης και μπορεί να αλλάξει. Εάν ορίσετε την επιθυμητή τιμή χαμηλότερη από την τιμή της αγοράς, η παραγγελία σας θα ενταχθεί σε άλλες στο Βιβλίο Παραγγελιών μέχρι να συμπληρωθεί.

Μπορείτε να δείτε το "Βιβλίο Παραγγελιών" στη δεξιά πλευρά, που αντιπροσωπεύει τη ρευστότητα της αγοράς τόσο από τους αγοραστές όσο και από τους πωλητές. Τα κόκκινα νούμερα υποδηλώνουν τιμές που οι πωλητές ζητούν τα αντίστοιχα ποσά τους σε ETH ενώ τα πράσινα νούμερα αντιπροσωπεύουν τιμές που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι αγοραστές για τα ποσά που επιθυμούν να αγοράσουν.

Αυτά τα στοιχεία ενοποιούνται ανά τιμή και δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα έναν μόνο αγοραστή ή πωλητή. Η τρέχουσα τιμή αγοράς αντιπροσωπεύει το σημείο όπου οι αιτήσεις και οι προσφορές (πωλητές και αγοραστές) συγκλίνουν στο Βιβλίο Παραγγελιών.

Μόλις αποφασίσετε για την τιμή που επιθυμείτε, εισαγάγετε την στο πεδίο "Τιμή (USDT)" ακολουθούμενο από το "Ποσό (ETH)" που θέλετε να αγοράσετε. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ο αριθμός "Σύνολο (USDT)" και μπορείτε να κάνετε κλικ στο Αγορά ETH για να υποβάλετε την παραγγελία σας, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε αρκετά χρήματα (USDT) στον λογαριασμό σας Spot Trading.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Οι παραγγελίες που υποβάλλονται παραμένουν ανοιχτές μέχρι να συμπληρωθούν ή να ακυρωθούν από εσάς. Μπορείτε να τις προβάλετε στην καρτέλα Ανοιχτές παραγγελίες στην ίδια σελίδα και να ελέγξετε παλαιότερες, συμπληρωμένες παραγγελίες στην καρτέλα Ιστορικό παραγγελιών. Και οι δύο αυτές καρτέλες παρέχουν επίσης χρήσιμες πληροφορίες, όπως το "Filled Ratio" και τη μέση συμπληρωμένη τιμή.

Μόλις συμπληρωθεί η παραγγελία σας από την αγορά, θα έχετε εκτελέσει με επιτυχία μια συναλλαγή κρυπτογράφησης στο OKEx.

Τα νομίσματα ή τα μάρκες που αποκτήθηκαν μέσω αυτής της συναλλαγής θα πρέπει τώρα να είναι διαθέσιμα σε εσάς στο υπόλοιπο "Spot Account" και μπορούν να μεταφερθούν σε άλλους λογαριασμούς ή στον λογαριασμό χρηματοδότησης προτού μπορέσετε να τα αποσύρετε χρησιμοποιώντας την επιλογή Ανάληψη από το αναπτυσσόμενο μενού "Assets" λίστα.

Spot Trading - Οδηγία τύπων παραγγελιών


1. Limit Order

Μια εντολή limit είναι μια εντολή αγοράς ή πώλησης ενός ποσού σε συγκεκριμένη τιμή ή καλύτερη. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας, το σύστημα θα το δημοσιεύσει στο βιβλίο παραγγελιών και θα το αντιστοιχίσει με τις διαθέσιμες παραγγελίες - στην καθορισμένη τιμή ή καλύτερη.

Περίπτωση 1: Υποθέτοντας ότι η τρέχουσα τιμή αγοράς BTC είναι 13.000 USDT, εάν ένας χρήστης θέλει να αγοράσει στα 12.900 USDT, μπορεί να επιλέξει τον τύπο παραγγελίας "Limit" και να ορίσει την τιμή αγοράς ως 12.900 USDT. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας, η παραγγελία θα εκπληρωθεί αυτόματα όταν η τιμή πέσει στα 12.900 USDT ή χαμηλότερα.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
2. Προηγμένη παραγγελία

ορίου Η προηγμένη παραγγελία ορίου προσφέρει 3 περισσότερες επιλογές παραγγελίας από μια κανονική οριακή παραγγελία, συμπεριλαμβανομένων των "Μόνο ανάρτηση", "Γέμισμα ή εξόντωση" και "Άμεση ή ακύρωση". Η κανονική εντολή ορίου έχει προεπιλεγεί ως "Καλή έως ακυρωμένη".

(1) Post Only: δεν απαιτεί ποτέ ρευστότητα και διασφαλίζει ότι ο χρήστης θα είναι διαπραγματευτής αγοράς. Εάν μια παραγγελία ορίου μόνο μετά την πάροδο του χρόνου θα προκαλέσει αντιστοίχιση με μια υπάρχουσα παραγγελία, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

(2) Συμπληρώστε ή σκοτώστε: διασφαλίζει ότι η παραγγελία εκτελείται ή ακυρώνεται πλήρως χωρίς μερική εκπλήρωση.

(3) Άμεση ή Ακύρωση: απαιτεί την άμεση εκτέλεση ολόκληρης ή μέρους της παραγγελίας και ακυρώνονται τυχόν μη συμπληρωμένα μέρη της παραγγελίας.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Παραδείγματα, εάν ένας χρήστης θέλει να αγοράσει BTC και το βιβλίο παραγγελιών εμφανίζεται ως εξής:
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
(1) Ο χρήστης θέλει να λάβει Χρέωση Δημιουργού, μπορεί να επιλέξει την επιλογή «Μόνο Δημοσίευση» κάτω από την Προηγμένη Παραγγελία ορίου. Εάν η τιμή αγοράς είναι 18.726 USDT, η παραγγελία δεν θα εκπληρωθεί, επομένως η παραγγελία θα υποβληθεί και ο χρήστης θα είναι ο κατασκευαστής. Εάν η τιμή αγοράς είναι 18.737,25 USDT, η παραγγελία θα εκτελεστεί με την πώληση στο βιβλίο παραγγελιών και ο χρήστης θα είναι ο παραλήπτης, τότε η παραγγελία θα ακυρωθεί αμέσως.

(2) Εάν ο χρήστης επιλέξει την επιλογή "Fill or Kill", ορίζει την τιμή αγοράς ως 18.745,75 USDT και το ποσό παραγγελίας ως 300 BTC, καθώς το συνολικό διαθέσιμο ποσό στο βιβλίο παραγγελιών είναι 266 BTC (1+1+8+100 +156), το ποσό της παραγγελίας δεν εκπληρώνεται (300-266=34 BTC) οπότε η παραγγελία θα ακυρωθεί πλήρως. Αλλά εάν το ποσό παραγγελίας είναι 266 ή μικρότερο από 266 BTC, η παραγγελία θα υποβληθεί και θα κατατεθεί.

(3) Ο χρήστης επέλεξε την επιλογή «Άμεση ή Ακύρωση», ορίζει την τιμή αγοράς ως 18.745,75 USDT και το ποσό παραγγελίας είναι 300 BTC, καθώς το συνολικό διαθέσιμο ποσό στο βιβλίο παραγγελιών είναι 266 BTC (1+1+8+100+ 156), 34 BTC (300-266) δεν θα εκπληρωθούν, επομένως η παραγγελία θα εκτελεστεί μόνο με 266 BTC και τα ανεκπλήρωτα 34 BTC θα ακυρωθούν.

3. Παραγγελία Αγοράς

Μια εντολή αγοράς είναι μια εντολή αγοράς ή πώλησης ενός ποσού αμέσως στην τρέχουσα αγοραία τιμή. Σημείωση: Η αξία της παραγγελίας τιμής ενιαίας αγοράς δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 100.000 USDT.

Περίπτωση 1:Υποθέτοντας ότι η τρέχουσα τιμή αγοράς BTC είναι 13.000 USDT, εάν ένας χρήστης θέλει να αγοράσει BTC αμέσως σε τιμή αγοράς, μπορεί να επιλέξει τον τύπο παραγγελίας "Market" και να ορίσει το ποσό αγοράς ως, για παράδειγμα, 20.000 USDT. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας, η παραγγελία θα εκπληρωθεί αμέσως, το μη συμπληρωμένο μέρος της παραγγελίας θα ακυρωθεί. Σε μια αγορά που κινείται γρήγορα, η τελική τιμή αγοράς αυτής της παραγγελίας μπορεί να μην είναι 13.000 USDT, αλλά η τιμή αγοράς σε πραγματικό χρόνο, η οποία μπορεί να είναι υψηλότερη από 13.000 USDT ή χαμηλότερη από 13.000 USDT.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
4. Διακοπή παραγγελίας

Η εντολή διακοπής είναι ένα είδος στρατηγικής συναλλαγών αλγορίθμου με την οποία οι χρήστες μπορούν να προκαθορίσουν την τιμή ενεργοποίησης και την τιμή παραγγελίας και η παραγγελία θα τοποθετηθεί αυτόματα με την προκαθορισμένη τιμή παραγγελίας μόλις η τιμή αγοράς φτάσει στην προκαθορισμένη τιμή ενεργοποίησης. Οι εντολές διακοπής μπορούν να χωριστούν σε εντολές υπό όρους και εντολές OCO. Μέσω παραγγελίας υπό όρους μπορούν να οριστούν μόνο οι ζημιές και μόνο το κέρδος. Η εντολή OCO μπορεί να ορίσει ταυτόχρονα stop-loss και take-profit, και όταν ενεργοποιηθεί το ένα, το άλλο θα είναι άκυρο. Η εντολή διακοπής θα παγώσει τα αντίστοιχα περιουσιακά στοιχεία εκ των προτέρων.

Περίπτωση 1: Διαταγή υπό όρους

Η τρέχουσα αγοραία τιμή του BTC είναι 9.700 (USDT) και ο χρήστης Α πιστεύει ότι η τιμή θα εμφανιστεί εάν μπορεί να συντρίψει την αντίσταση κάτω από τα 10.000 (USDT). Στη συνέχεια, ο χρήστης Α μπορεί να ορίσει buy-in όταν η τιμή φτάσει τα 10.000 (USDT) μέσω παραγγελίας υπό όρους. Βήματα ρύθμισης: επιλέξτε τον τύπο παραγγελίας [ Διακοπή παραγγελίας] -- [Υπό όρους] και ορίστε τις παραμέτρους σε τιμή ενεργοποίησης: 10.000 (USDT), τιμή παραγγελίας: 10.000 (USDT), Ποσό: 10 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο [Αγορά BTC] για να υποβάλετε το Σειρά. Η υπό όρους εντολή θα ενεργοποιηθεί όταν η τιμή αγοράς του BTC φτάσει τα 10.000 (USDT) και θα εμφανιστεί στο βιβλίο παραγγελιών ως οριακή εντολή με τιμή παραγγελίας 10.000 (USDT) και ποσό παραγγελίας 10 BTC.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Περίπτωση 2: Παραγγελίες OCO

Η τρέχουσα αγοραία τιμή του BTC είναι 9.500 (USDT). Ο χρήστης Β πιστεύει ότι η τιμή θα σχηματίσει αντίσταση στα 10.000 (USDT) και μια περαιτέρω πτωτική τάση θα συμβεί εάν η τιμή πέσει στα 9.000 (USDT), επομένως θέλει να κλειδώσει το κέρδος όταν η τιμή φτάσει τα 10.000 (USDT) και να σταματήσει οι απώλειες όταν η τιμή πέσει στα 9.000 (USDT). Τότε ο χρήστης Β μπορεί να πουλήσει το BTC του με παραγγελία OCO. Βήματα ρύθμισης: επιλέξτε τον τύπο παραγγελίας [ Διακοπή παραγγελίας] -- [OCO] και ορίστε τις παραμέτρους σε τιμή ενεργοποίησης TP: 10.000(USDT), Τιμή παραγγελίας TP:10.000(USDT), Τιμή ενεργοποίησης SL:9.000(USDT), παραγγελία SL τιμή: 9.000 (USDT), Ποσό: 10 και μετά κάντε κλικ στο [Sell BTC] για να υποβάλετε την παραγγελία. Το T/P θα ενεργοποιηθεί όταν η τιμή αγοράς του BTC φτάσει τα 10.000 (USDT) και θα εμφανιστεί στο βιβλίο παραγγελιών ως οριακή εντολή με τιμή παραγγελίας 10.000 (USDT) και ποσό παραγγελίας 10 BTC. Οι ρυθμίσεις S/L θα καταστούν άκυρες.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Σημείωση : Εάν υπάρχει τεράστια αστάθεια τιμών, η εντολή διακοπής ενδέχεται να μην εκπληρωθεί μετά την ενεργοποίηση.

5. Εντολή

ενεργοποίησης Η εντολή ενεργοποίησης είναι ένα σύνολο οδηγιών για την τοποθέτηση μιας εντολής συναλλαγής σε προκαθορισμένες παραμέτρους. Όταν η πιο πρόσφατη τιμή αγοράς φτάσει στην τιμή ενεργοποίησης, το σύστημα θα κάνει αυτόματα παραγγελία σύμφωνα με την προκαθορισμένη τιμή και ποσό.

Το Trigger Order δεν θα παγώσει τα αντίστοιχα περιουσιακά στοιχεία εκ των προτέρων. Όταν ενεργοποιείται μια Εντολή Έναρξης, εάν το υπόλοιπο του λογαριασμού χρήστη είναι χαμηλότερο από το ποσό της παραγγελίας, το σύστημα θα υποβάλει αυτόματα την παραγγελία σύμφωνα με το πραγματικό υπόλοιπο. Εάν το υπόλοιπο του λογαριασμού χρήστη είναι χαμηλότερο από το ελάχιστο ποσό συναλλαγών, δεν μπορεί να γίνει παραγγελία.

(1) Σκανδάλη - Όριο:Εάν ένας χρήστης τοποθετήσει μια εντολή διακοπής με την οριακή τιμή, όταν ενεργοποιηθεί η εντολή διακοπής, το σύστημα θα διαθέσει την παραγγελία στην αγορά με τη μορφή οριακής εντολής.

Περίπτωση 1 (Αγορά με Σκανδάλη - Όριο):

Το BTC είναι στα 6.600 USDT και ο χρήστης πιστεύει ότι εάν η τιμή πέσει στα 6.500 USDT, πέφτει περαιτέρω. Έτσι, ο χρήστης θέλει να αγοράσει BTC στα 6.450 USDT όταν η τιμή φτάσει τα 6.500 USDT. Όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα: επιλέξτε τον τύπο παραγγελίας "Παραγγελία ενεργοποίησης", ορίστε την τιμή ενεργοποίησης σε 6.500 USDT και την τιμή παραγγελίας ως 6.450 USDT με το ποσό των 10 BTC. Όταν η τιμή του BTC φτάσει τα 6.500 USDT ή χαμηλότερα, πληρούται η προϋπόθεση της τιμής ενεργοποίησης, η παραγγελία θα ενεργοποιηθεί και το σύστημα θα διαθέσει την παραγγελία στην αγορά με τη μορφή οριακής εντολής: η τιμή αγοράς είναι 6.450 USDT , και το ποσό αγοράς είναι 10 BTC. Σημείωση: Εάν το διαθέσιμο υπόλοιπο USDT από τους χρήστες είναι 1.000 USDT αυτήν τη στιγμή, επειδή τα 1.000 USDT δεν αρκούν για την αγορά του ποσού της παραγγελίας (10 BTC), το σύστημα θα θέσει την οριακή εντολή στην αγορά με το ποσό που μπορεί να αγοράσει 1.000 USDT,
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Περίπτωση 2 (Πώληση με Σκανδάλη - Όριο):

Το BTC είναι στα 6.600 USDT και ο χρήστης πιστεύει ότι η τιμή θα αυξηθεί περαιτέρω εάν φτάσει τα 6.800 USDT. Έτσι, ο χρήστης θέλει να πουλήσει 10 BTC στα 6.850 USDT όταν η τιμή φτάσει τα 6.800 USDT. Μπορεί να ανοίξει μια εντολή Trigger-Limit, όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα: όταν η τιμή φτάσει τα 6.800 USDT ή παραπάνω, η παραγγελία θα ενεργοποιηθεί και το σύστημα θα διαθέσει την παραγγελία στην αγορά με τη μορφή οριακής εντολής: η τιμή πώλησης είναι 6.850 USDT και το ποσό πώλησης είναι 10. Εάν ο χρήστης έχει μόνο 8 BTC υπόλοιπο αυτήν τη στιγμή, το οποίο είναι χαμηλότερο από το ποσό παραγγελίας (10 BTC), το σύστημα θα δημοσιεύσει αυτόματα μια παραγγελία 8 BTC στην αγορά . Εάν το υπόλοιπο των χρηστών είναι 0,0001 BTC, το οποίο είναι μικρότερο από το ελάχιστο ποσό συναλλαγών 0,001 BTC, η παραγγελία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Όταν χρησιμοποιείτε το Trigger - Limit, για να διασφαλίσετε ότι η παραγγελία μπορεί να εκπληρωθεί μετά την ενεργοποίηση, συνιστάται να ορίσετε την τιμή παραγγελίας και την τιμή ενεργοποίησης ως δύο τιμές κοντά η μία στην άλλη.

(2) Ενεργοποίηση - Αγορά: Εάν ένας χρήστης τοποθετήσει μια εντολή διακοπής με την τιμή αγοράς, όταν ενεργοποιηθεί η εντολή ενεργοποίησης, το σύστημα θα τοποθετήσει την παραγγελία στην αγορά με τη μορφή εντολής αγοράς, επιτρέποντας την ταχεία πλήρωση της παραγγελίας .

Περίπτωση 1 (Αγορά με έναυσμα - Αγορά):

Υποθέτοντας ότι η τρέχουσα τιμή BTC είναι 6.900 USDT, ο χρήστης θέλει να αγοράσει αμέσως BTC στην αγοραία τιμή όταν η τιμή BTC φτάσει τα 7.000 USDT και το ποσό αγοράς είναι 14.000 USDT. Όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα: επιλέξτε τον τύπο παραγγελίας "Παραγγελία ενεργοποίησης", ορίστε την τιμή ενεργοποίησης σε 7.000 USDT και ορίστε την τιμή παραγγελίας ως τιμή αγοράς με το ποσό των 14.000 USDT. Όταν η τιμή του BTC φτάσει τα 7.000 USDT ή φθάσει πάνω από τα 7.000 USDT, πληρούται η προϋπόθεση της τιμής ενεργοποίησης, οπότε ενεργοποιείται η παραγγελία και το σύστημα θα διαθέσει την παραγγελία στην αγορά με τη μορφή εντολής αγοράς: η τιμή αγοράς είναι η αγοραία τιμή και το ποσό αγοράς είναι 14.000 USDT. Σημείωση: Εάν το διαθέσιμο υπόλοιπο USDT από τους χρήστες είναι 10.000 USDT, το σύστημα θα τοποθετήσει την παραγγελία αγοράς στην αγορά με το ποσό αγοράς των 10.000 USDT ως 10, 000 USDT είναι μικρότερο από το ποσό παραγγελίας των 14.000 USDT. εάν το διαθέσιμο υπόλοιπο των χρηστών είναι 0 USDT αυτήν τη στιγμή, η παραγγελία δεν θα πραγματοποιηθεί.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Case 2(Sell with Trigger - Market):

Υποθέτοντας ότι η τρέχουσα τιμή BTC είναι 6.900 USDT, ο χρήστης θέλει να πουλήσει αμέσως BTC στην αγοραία τιμή όταν η τιμή BTC φτάσει τα 6.600 USDT και το ποσό πώλησης είναι 4 BTC. Όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα: Επιλέξτε τον τύπο παραγγελίας "Παραγγελία ενεργοποίησης", ορίστε την τιμή ενεργοποίησης σε 6.600 USDT και ορίστε την τιμή παραγγελίας ως τιμή αγοράς με το ποσό των 4 BTC. Όταν η τιμή του BTC φτάσει τα 6.600 USDT ή φτάσει κάτω από τα 6.600 USDT, πληρούται η προϋπόθεση της τιμής ενεργοποίησης, οπότε ενεργοποιείται η παραγγελία και το σύστημα θα βάλει την παραγγελία στην αγορά με τη μορφή εντολής αγοράς: η τιμή πώλησης είναι η τιμή αγοράς και το ποσό πώλησης είναι 4 BTC. Σημείωση: Εάν το διαθέσιμο υπόλοιπο BTC από τους χρήστες είναι 2 BTC, το σύστημα θα τοποθετήσει την εντολή αγοράς στην αγορά με το ποσό πώλησης των 2 BTC καθώς τα 2 BTC είναι μικρότερα από το ποσό παραγγελίας των 4 BTC.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
 


6. Trail Order

Οι παραγγελίες διαδρομής επιτρέπουν στον χρήστη να ορίσει εκ των προτέρων στρατηγική για σημαντικές αλλαγές στην αγορά. Όταν η τελευταία τιμή φτάσει τη μέγιστη (ή την ελάχιστη) τιμή αγοράς μετά την υποβολή της εντολής διαδρομής (1±ποσοστό επιστροφής κλήσης που καθορίζεται από τον χρήστη), αυτό ενεργοποιεί την παραγγελία που θα εκτελεστεί στην αγορά. Το ποσοστό επανάκλησης κυμαίνεται από 0,1% έως 5%.

Όταν ενεργοποιείται μια παραγγελία Trail, εάν το υπόλοιπο του λογαριασμού χρήστη είναι χαμηλότερο από το ποσό της παραγγελίας, το σύστημα θα υποβάλει αυτόματα την παραγγελία σύμφωνα με το πραγματικό υπόλοιπο. Εάν το υπόλοιπο του λογαριασμού χρήστη είναι χαμηλότερο από το ελάχιστο ποσό συναλλαγών, δεν μπορεί να γίνει παραγγελία.

Περίπτωση 1:Η τρέχουσα τιμή του BTC είναι 19.000 USDT. Ο χρήστης πιστεύει ότι η αγορά BTC θα πέσει, αλλά θα ανακάμψει σε ένα συγκεκριμένο κατώτατο όριο τιμών. Εάν ο χρήστης θέλει να εκτελέσει μια εντολή αγοράς στην αγοραία τιμή όταν το ποσοστό ανάκαμψης υπερβαίνει το προκαθορισμένο "ποσοστό επανάκλησης", μπορεί να υποβάλει μια εντολή ιχνών ως εξής:
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Υποθέτοντας ότι η αγορά ταλαντεύεται ως εξής: Η

τιμή της αγοράς BTC πέφτει από 19.000 USDT και φτάνει στο χαμηλότερο σημείο στα 17.800 USDT, 17.800

Συνοπτικά, η παραγγελία διαδρομής θα αποστέλλεται μόνο υπό τις ακόλουθες συνθήκες:

Μια παραγγελία διαδρομής αγοράς θα τοποθετηθεί όταν τιμή ενεργοποίησης = χαμηλότερη τιμή και ποσοστό ανάκαμψης = ποσοστό επιστροφής κλήσης.

Μια εντολή πώλησης θα υποβληθεί όταν τιμή ενεργοποίησης = ποσοστό επιστροφής κλήσης.

7. Τάγμα παγόβουνου

Η παραγγελία iceberg είναι ένας αλγοριθμικός τύπος παραγγελίας που επιτρέπει στους χρήστες να αποφύγουν να κάνουν μια μεγάλη παραγγελία, αποφεύγοντας την ολίσθηση. Μια παραγγελία iceberg χωρίζει αυτόματα τη μεγάλη παραγγελία ενός χρήστη σε πολλές μικρότερες παραγγελίες. Αυτές οι παραγγελίες θα διατεθούν στην αγορά σύμφωνα με την πιο πρόσφατη τιμή προσφοράς και ζήτησης καθώς και με τις παραμέτρους που ορίζει ο χρήστης. Όταν μια από τις μικρότερες παραγγελίες έχει συμπληρωθεί πλήρως ή η τελευταία τιμή αγοράς έχει αποκλίνει σημαντικά από την τιμή της τρέχουσας παραγγελίας, μια νέα παραγγελία θα υποβληθεί αυτόματα.

Περίπτωση 1: Ένας χρήστης θα ήθελε να αγοράσει 1.000 BTC και δεν θέλει να αυξήσει το κόστος. Μπορεί να κάνει μια παραγγελία iceberg:
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Το σύστημα θα υποβάλει αυτόματα μια παραγγελία iceberg. Το ποσό κάθε παραγγελίας θα είναι 80% - 100% του ενιαίου μέσου ποσού. Η τιμή παραγγελίας θα είναι η τελευταία τιμή αγοράς* (1-διακύμανση τιμής). Η απόκλιση τιμής κυμαίνεται από 0,01% έως 1%. Μόλις συμπληρωθεί πλήρως η παραγγελία, θα γίνει νέα παραγγελία. Όταν η τελευταία τιμή αγοράς υπερβαίνει το 2* (διακύμανση παραγγελίας), η προηγούμενη παραγγελία θα ακυρωθεί και θα τοποθετηθεί νέα.

Όταν το ποσό που ανταλλάσσεται ισούται με το συνολικό ποσό παραγγελίας, το εμπόριο παγόβουνου έχει συμπληρωθεί. Όταν η τελευταία τιμή αγοράς υπερβαίνει την υψηλότερη τιμή αγοράς των 20.000 USDT, η παραγγελία iceberg θα σταματήσει προσωρινά. Αφού η τιμή πέσει στα 20.000 USDT, η παραγγελία παγόβουνου θα ξαναρχίσει.

8. Χρονοσταθμισμένη μέση τιμή (TWAP)

Χρονικά σταθμισμένη μέση τιμή ( TWAP) είναι η μέση τιμή ενός οργάνου για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Το TWAP είναι μια στρατηγική που θα επιχειρήσει να εκτελέσει μια παραγγελία που διαπραγματεύεται σε κομμάτια ποσότητας παραγγελίας σε τακτά χρονικά διαστήματα όπως καθορίζονται από τους χρήστες. Ο σκοπός του TWAP είναι να ελαχιστοποιήσει τον αντίκτυπο της αγοράς στις παραγγελίες καλαθιού.

Περίπτωση 1: Ο χρήστης θα ήθελε να αγοράσει 1000 BTC και να κάνει μια παραγγελία ως TWAP.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Υποθέτοντας το βιβλίο παραγγελιών ως εξής:
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Ο χρήστης όρισε τη Διακύμανση Τιμής ως 1%, η Μέγιστη Τιμή Ορίου Αγοράς ορίζεται επομένως ως 18.726,93 USDT * (1 + 1,00%) = 18.914,19 USDT. Στη συνέχεια, το σύστημα θα υπολόγιζε τις τρέχουσες συγκεντρωτικές ποσότητες πωλήσεων που καταχωρήθηκαν με τη σειρά με την οποία η τιμή είναι χαμηλότερη από την αναφερόμενη 8.914,19 USDT (που είναι 156+100+8+1+1=266). Στη συνέχεια, το σύστημα θα λάβει μια αναφορά στην αναλογία σάρωσης που ορίζει ο χρήστης, ώστε να προσδιορίσει το μέγεθος της παραγγελίας σε φέτες, σε αυτήν την περίπτωση, το οποίο είναι 13,3 BTC (266*5%). Η παραγγελία αγοράς με τεμαχισμένο όριο θα δημοσιευθεί σε 18914,19 USDT για 13,3 BTC. Όλες οι μη συμπληρωμένες ποσότητες παραγγελιών δεν θα καταχωρούνται ως παραγγελία σε εκκρεμότητα αλλά θα ακυρώνονται.

Η παραγγελία θα αποσταλεί εκ νέου σύμφωνα με χρονικά διαστήματα που ορίζει ο χρήστης με ενημερωμένη τιμή και ποσότητες. Σε περίπτωση που η τιμή παραγγελίας σε φέτες φτάσει το μέγιστο/ελάχιστο όριο τιμής που έχει ορίσει ο χρήστης, η παραγγελία θα αποσταλεί στη μέγιστη/ελάχιστη τιμή όπως ορίζεται. Η εν λόγω παραγγελία θα ακυρωθεί αυτόματα εάν δεν υπάρχει αντίστοιχη τιμή στην αγορά. Σε περίπτωση που οι ποσότητες παραγγελίας σε φέτες φτάσουν τη μέγιστη/ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας που ορίζει ο χρήστης, η παραγγελία θα αποσταλεί στην ποσότητα που ορίζει ο χρήστης ανάλογα.

Σημειώσεις : Η διακύμανση τιμής κυμαίνεται από 0,01% έως 1%, ο λόγος σάρωσης κυμαίνεται από 0,01% έως 100%, και το χρονικό διάστημα κυμαίνεται από 5 έως 120 δευτερόλεπτα.

Συναλλαγές ΣΜΕ

 

Τι είναι τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης; Πώς να τα ανταλλάξετε;

 

Τι είναι τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης;

Το συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης είναι μια συμφωνία για τη διαπραγμάτευση ενός συγκεκριμένου εμπορεύματος ή χρηματοοικονομικού μέσου σε προκαθορισμένη τιμή σε καθορισμένη στιγμή στο μέλλον.

Σε ένα συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης, και οι δύο αντισυμβαλλόμενοι έχουν τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους.

Για παράδειγμα: Και οι δύο αντισυμβαλλόμενοι συμφωνούν σε 10 συμβόλαια για την παράδοση σόγιας στην τιμή των 5000 $. Τότε ο αγοραστής έχει υποχρέωση και δικαίωμα να αγοράσει 10 τόνους σόγιας στην τιμή των 5000$ σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Ταυτόχρονα, ο πωλητής έχει υποχρέωση και δικαίωμα να πουλήσει 10 τόνους σόγιας στην τιμή των 5000$ την ίδια ημερομηνία. Η σύμβαση που αντιπροσωπεύει τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα και των δύο αντισυμβαλλομένων είναι συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης.

Αλλά τις περισσότερες φορές, οι επενδυτές δεν ζητούν φυσική παράδοση. Αντίθετα, πριν από τη λήξη της σύμβασης, η οποία είναι επίσης πριν από την ημέρα παράδοσης, οι επενδυτές θα κλείσουν τη θέση για να επωφεληθούν από τη διαφορά τιμής.

 

Πώς να διαπραγματευτείτε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης;

1. Σύμφωνα με την κίνηση των τιμών BTC, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να ανοίξει θέση long ή short διαφορετικών ημερομηνιών παράδοσης. Επί του παρόντος, η OKEx υποστηρίζει εβδομαδιαία, διμηνιαία, τριμηνιαία και διμηνιαία συμβόλαια.

2. Τα εβδομαδιαία συμβόλαια θα διευθετηθούν την επικείμενη Παρασκευή.

Τα συμβόλαια των δύο εβδομάδων θα διευθετηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Τα τριμηνιαία και διμηνιαία συμβόλαια θα διευθετηθούν την τελευταία Παρασκευή του Μαρτίου, Ιουνίου, Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου.

3. Ο χρήστης θα πρέπει να εισάγει την ποσότητα και την τιμή για να κάνει μια παραγγελία. Κατά τη δημιουργία μιας παραγγελίας, το απαιτούμενο περιθώριο είναι η αξία του συμπληρωμένου συμβολαίου σε ισοδύναμο BTC διαιρούμενο με τον πολλαπλασιαστή μόχλευσης. Η παραγγελία μπορεί να γίνει μόνο όταν το υπόλοιπο της καθαρής θέσης του λογαριασμού είναι μεγαλύτερο ή ίσο με το περιθώριο.

4. Κατά τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού μελλοντικής εκπλήρωσης, ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει τη λειτουργία περιθωρίου πριν από τις συναλλαγές. Οι διαφορετικοί τρόποι περιθωρίου έχουν διαφορετικούς τύπους περιθωρίου και συστήματα διαχείρισης κινδύνου. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τη λειτουργία περιθωρίου όταν δεν έχει ανοιχτή θέση και παραγγελία (περιθώριο όλων των συμβολαίων = μηδέν).

Στη λειτουργία cross-margin, οι κίνδυνοι και τα κέρδη όλων των θέσεων κατοχής θα μοιράζονται μαζί. Σε αυτή τη λειτουργία, η ελάχιστη αναλογία περιθωρίου για το άνοιγμα μιας θέσης είναι 100%.

Στη λειτουργία σταθερού περιθωρίου, τα περιθώρια και τα κέρδη κάθε θέσης θα απομονωθούν. Ο χρήστης μπορεί να ανοίξει μια θέση μόνο όταν το υπόλοιπο ιδίων κεφαλαίων είναι μεγαλύτερο από το αρχικό περιθώριο. Ωστόσο, το αρχικό περιθώριο για κάθε σύμβαση μπορεί να είναι διαφορετικό.

5. Μόλις συμπληρωθεί η παραγγελία, ο χρήστης θα κρατήσει τις αντίστοιχες θέσεις (μακριές ή σύντομες). Στη λειτουργία cross-margin, το υπόλοιπο μετοχικού κεφαλαίου του προθεσμιακού λογαριασμού πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το 10% των θέσεων διακράτησης για συμβόλαια μόχλευσης 10x. 20% για συμβόλαια μόχλευσης 20 φορές. Στη λειτουργία σταθερού περιθωρίου, το UPL ποικίλλει με βάση την τελευταία τιμή αγοράς, αλλά το περιθώριο παραμένει το ίδιο με το αρχικό περιθώριο. Μόλις ο λόγος περιθωρίου πέσει στο ή κάτω από το 10% (10x) / 20% (20x), το σύστημά μας θα αναλάβει και θα εξαναγκάσει να ρευστοποιήσει τις θέσεις.

6. Ο χρήστης μπορεί να ανοίξει περισσότερες ή να κλείσει θέσεις ανά πάσα στιγμή για να λάβει κέρδος / να σταματήσει τη ζημιά.

7. Την ημέρα παράδοσης, όλες οι ανοιχτές θέσεις θα κλείσουν σε τιμή αγοράς (USD). Το κέρδος/ζημία θα μεταφερθεί στον λογαριασμό μελλοντικής εκπλήρωσης στην ενότητα «Πραγματοποιημένα κέρδη».

8. Μετά την παράδοση, οι κοινωνικές ζημίες θα καλυφθούν αναλογικά από τους λογαριασμούς με τα πραγματοποιηθέντα κέρδη από την ίδια σύμβαση.

9. Μετά τον διακανονισμό, όλα τα πραγματοποιηθέντα κέρδη και ζημιές θα μεταφερθούν στο υπόλοιπο της καθαρής θέσης.

10. Λήγει η υφιστάμενη σύμβαση. Θα ξεκινήσουν νέες συμβάσεις.


Πώς διαχειρίζομαι τις ανοιχτές παραγγελίες μου; Πώς να ανοίξετε μια παραγγελία;

 

Πώς διαχειρίζομαι τις ανοιχτές παραγγελίες μου;

Όλες οι ανοιχτές παραγγελίες βρίσκονται στη σελίδα "Παραγγελίες" και μπορείτε πάντα να τις ακυρώσετε πριν συμπληρωθούν.

Το "Περιθώριο" περιλαμβάνει μόνο το περιθώριο που απαιτείται για συμβόλαια που δεν έχουν εκπληρωθεί. Ενώ η "Χρέωση" περιλαμβάνει μόνο την αμοιβή που χρεώνεται για συμπληρωμένες συμβάσεις.

 

Πώς να ανοίξετε μια παραγγελία;

Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους


α) Επιλέξτε τον τύπο λήξης: εβδομαδιαία, διμηνιαία, τριμηνιαία ή δύο τρίμηνα

β) Εισαγάγετε την τιμή (USD) και την ποσότητα (συμβόλαια). Το σύστημα θα υπολογίσει τον διαθέσιμο αριθμό συμβολαίων για άνοιγμα και τον δείκτη περιθωρίου μετά τη θέση ανοίγματος.

γ) Επιλέξτε τον τύπο εκτέλεσης (Open Long, Open Short, Close Long, Close Short) για να υποβάλετε την παραγγελία.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Σε λειτουργία cross-margin, μόχλευση 10x, μια παραγγελία μπορεί να ανοίξει μόνο όταν ο λόγος περιθωρίου είναι μεγαλύτερος ή ίσος με 90%. για μόχλευση 20x, μια παραγγελία μπορεί να ανοίξει μόνο όταν ο λόγος περιθωρίου είναι μεγαλύτερος ή ίσος με 80%. Στη λειτουργία σταθερού περιθωρίου, μια παραγγελία μπορεί να ανοίξει μόνο όταν το διαθέσιμο περιθώριο είναι μεγαλύτερο από το απαιτούμενο περιθώριο.

Open Long: Αγορά για να ανοίξετε τη θέση, θα ωφελήσετε εάν η τιμή αυξηθεί.

Κλείσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα:Πουλήστε για να κλείσετε τη θέση. Παίρνοντας την αντίπαλη θέση από τη θέση long που δεν είναι πλέον επιθυμητή.

Open Short: Πουλήστε για να ανοίξετε τη θέση, θα ωφελήσετε αν πέσει η τιμή.

Κλείσιμο Σύντομο: Αγορά για να κλείσετε τη θέση. Παίρνοντας την αντίπαλη θέση από τη θέση short που δεν είναι πλέον επιθυμητή.
 

Πώς να κάνετε ανάληψη στο OKEx


Πώς να αποσύρετε το Crypto

Βήμα 1: Μεταβείτε στην ενότητα ανάληψης

Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τα "Στοιχεία" για να ανοίξετε το μενού και κάντε κλικ στην Ανάληψη από την αναπτυσσόμενη λίστα.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Βήμα 2: Επιλέξτε κρυπτογράφηση για ανάληψη

Επιλέξτε κρυπτογράφηση που θέλετε να κάνετε ανάληψη από τον λογαριασμό σας OKEx χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού. Στο παράδειγμά μας, αποσύρουμε BTC. Οι επιλογές μεθόδου ανάληψης για το BTC είναι "On-chain" ή "Internal".

Τα υποστηριζόμενα δίκτυα ανάληψης είναι «BTC-Bitcoin», «BTC-Lightning», «BTCK-ERC20» και «BTCK-OKExChain». Για αυτό το παράδειγμα, επιλέξαμε BTC που αποσύρεται στην αλυσίδα μέσω του δικτύου BTC.

Κάντε κλικ στο Continue για να προχωρήσετε.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Βήμα 3: Εισαγάγετε και επιβεβαιώστε τα στοιχεία ανάληψης

Αφού επιλέξετε τη μέθοδο ανάληψης, εισαγάγετε τη διεύθυνση ανάληψης από το προβλεπόμενο πορτοφόλι παραλαβής και το ποσό που θέλετε να κάνετε ανάληψη. Μπορείτε επίσης να ονομάσετε τη διεύθυνση παραλαβής σας για να κάνετε τις μελλοντικές αναλήψεις πιο γρήγορες. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον λογαριασμό από τον οποίο θέλετε να κάνετε ανάληψη.

Αφού επιβεβαιώσετε τα στοιχεία ανάληψης, κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια .

Το επόμενο αναδυόμενο παράθυρο θα σας ζητήσει τον κωδικό πρόσβασης για τα Funds και, εάν ρυθμίσετε έναν, έναν "κωδικό SMS". Εισαγάγετε τα και κάντε κλικ στην Επιβεβαίωση για να υποβάλετε το αίτημα ανάληψης.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους

Βήμα 1: Μεταβείτε στην ενότητα "Ανάληψη"

Στη σελίδα "Επισκόπηση", πατήστε Ανάληψη.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Εάν είναι η πρώτη φορά που κάνετε ανάληψη χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, ενδέχεται να σας ζητηθεί να συνδέσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας ή την εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας και να ορίσετε έναν επιπλέον κωδικό πρόσβασης. Εάν ναι, πατήστε Σύνδεσμος για να ξεκινήσει η διαδικασία.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας OKEx με την εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας. Ολοκληρώστε την επαλήθευση μέσω email και εισαγάγετε τον εξαψήφιο κωδικό που εμφανίζεται στην εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας. Στη συνέχεια, ορίστε τον κωδικό πρόσβασης των κεφαλαίων σας για πρόσβαση στο πλήρες σύνολο δυνατοτήτων της εφαρμογής OKEx.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Βήμα 2: Επιλέξτε ποιο κρυπτονόμισμα θα αποσύρετε

Στην ενότητα "Ανάληψη", κάντε κύλιση προς τα κάτω ή αναζητήστε το κρυπτονόμισμα που θέλετε να αποσύρετε. Πατήστε το στοιχείο για να συνεχίσετε.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Βήμα 3: Εισαγάγετε τα στοιχεία ανάληψης

Συμπληρώστε τα στοιχεία της απόσυρσής σας. Θα χρειαστεί να εισαγάγετε την προβλεπόμενη διεύθυνση παραλαβής από το πορτοφόλι στο οποίο θέλετε να κάνετε ανάληψη και το ποσό που θέλετε να κάνετε ανάληψη.

Μπορείτε συνήθως να αφήσετε την προεπιλεγμένη χρέωση ανάληψης στο πεδίο "Τέλη". Ωστόσο, εάν η συναλλαγή σας είναι ιδιαίτερα επείγουσα, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αυξήσετε το τέλος.

Όταν εισαγάγετε τα στοιχεία σας, ελέγξτε ξανά τη διεύθυνση και πατήστε Υποβολή.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Στην επόμενη οθόνη, ολοκληρώστε τα πρόσθετα βήματα ασφαλείας εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασης και τους κωδικούς που ζητήσατε. Τέλος, πατήστε Επιβεβαίωση για να ξεκινήσετε το αίτημα ανάληψης.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Τα χρήματά σας θα πρέπει να εμφανίζονται στο πορτοφόλι λήψης μόλις το σχετικό blockchain επιβεβαιώσει τη συναλλαγή.

 

Πώς να πουλήσετε Crypto

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας OKEx και κάντε κλικ στο «Αγορά Crypto» στο επάνω μενού.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
2. Θα δείτε την καρτέλα Γρήγορη συναλλαγή με το διαδραστικό γραφικό στοιχείο Αγορά. Κάντε κλικ στο "ΠΩΛΗΣΗ"
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
3. Επιλέξτε κρυπτονομίσματα και USD από το αναπτυσσόμενο μενού και εισαγάγετε το ποσό που θέλετε σε οποιοδήποτε νόμισμα
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
4. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής από μια ποικιλία υποστηριζόμενων τρόπων πληρωμής που υποστηρίζονται από τους συνεργάτες μας
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
5. Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας το κρυπτονόμισμα θα μεταφερθεί αυτόματα στον λογαριασμό σας OKEx

13. Πώς να πουλήσετε Crypto χρησιμοποιώντας συναλλαγές OKEx P2P

 

Προκαταρκτικά βήματα πριν από τη χρήση του OKEx P2P trading

Για να χρησιμοποιήσετε την ενότητα συναλλαγών P2P στο OKEx, πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό επαληθευμένης ταυτότητας (γνωστός και ως KYC). Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ και να ακολουθήσετε το σεμινάριο μας.

Επιπλέον, θα χρειαστεί να εισαγάγετε τουλάχιστον έναν τρόπο λήψης πληρωμής στον λογαριασμό σας για να πουλήσετε κρυπτογράφηση και να λάβετε fiat ως αντάλλαγμα. Αυτό εξηγείται στο πρώτο βήμα παρακάτω.

Βήμα 1: Ρύθμιση λογαριασμού λήψης για συναλλαγές OKEx P2P

Όσοι έχουν επαληθευμένο λογαριασμό μπορούν να συνδεθούν και να κάνουν κλικ στο Αγορά/Πώληση από το επάνω μενού. Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο P2P trade για να ανοίξετε την ενότητα συναλλαγών P2P.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε κλικ στο Management και μετά στο Settingsγια να ξεκινήσετε τη ρύθμιση ενός λογαριασμού λήψης προτού μπορέσετε να εκτελέσετε μια μετατροπή κρυπτογράφησης σε fiat.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Στη σελίδα ρυθμίσεων, πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στην καρτέλα "Ρύθμιση πληρωμής" και να επιλέξετε "Λήψη λογαριασμού" πριν κάνετε κλικ στο +Προσθήκη περισσότερων.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Τώρα θα μπορείτε να προσθέσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ή οποιαδήποτε άλλη υποστηριζόμενη μέθοδο λήψης πληρωμών στον λογαριασμό σας. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας σε αυτό το παράθυρο, καθώς οποιαδήποτε μέθοδος πληρωμής συνδέετε με τον λογαριασμό σας OKEx πρέπει να ταιριάζει με το πραγματικό σας όνομα.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Μόλις προσθέσετε έναν λογαριασμό λήψης, θα ρυθμιστείτε να επιστρέψετε στην ενότητα P2P και να ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα όπως περιγράφονται παρακάτω.

Βήμα 2: Επιλέξτε τα κρυπτονομίσματα και τα νομίσματα fiat που προτιμάτε

Η ενότητα συναλλαγών P2P έχει πολλά φίλτρα διαθέσιμα για τους χρήστες να επιλέξουν τις προτιμήσεις τους. Μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας εάν θέλετε να αγοράσετε ένα κρυπτονόμισμα με fiat ή να πουλήσετε κρυπτονομίσματα για fiat. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε τα κρυπτονομίσματα και τα νομίσματα fiat που προτιμάτε και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προαιρετικό φίλτρο μεθόδου πληρωμής για να επιλέξετε μια συγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Σε αυτό το σεμινάριο, θα μετατρέψουμε την κρυπτογράφηση σε fiat πουλώντας USDT , επομένως θα επιλέξουμε την επιλογή πώλησης και θα χρησιμοποιήσουμε το USDT ως κρυπτονόμισμα και το PKR (ρουπία Πακιστάν) ως νόμισμα fiat, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Επί του παρόντος, τα υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα στο OKEx P2P περιλαμβάνουν USDT, BTC και ETH, ενώ τα νομίσματα fiat έχουν 28 επιλογές, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τα πιο δημοφιλή τοπικά νομίσματα από όλο τον κόσμο.

Βήμα 3: Επιλέξτε έναν διαφημιζόμενο από τις διαθέσιμες επιλογές

Προκειμένου να μετατρέψουμε το κρυπτογραφικό μας σε fiat, θα το πουλήσουμε σε έναν διαφημιζόμενο με ανοιχτή προσφορά. Η σελίδα συναλλαγών P2P παραθέτει όλους τους διαθέσιμους διαφημιστές που πληρούν τις προκαθορισμένες προϋποθέσεις μας — δηλαδή, πρόθυμοι να λάβουν το USDT μας και να πληρώσουν σε PKR fiat.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη πριν επιλέξουμε έναν διαφημιστή για τη συναλλαγή μας. Όλα αυτά επισημαίνονται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Η λίστα των διαφημιζόμενων συνοδεύεται από διάφορα στατιστικά στοιχεία και ετικέτες, όπως φαίνεται παραπάνω. Η επαληθευμένη ετικέτα, για παράδειγμα, είναι σημαντική επειδή σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος διαφημιζόμενος έχει πραγματοποιήσει επαλήθευση ταυτότητας και πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις για την απόκτηση του σήματος.

Ομοίως, τα στατιστικά στοιχεία κάθε διαφημιζόμενου εμφανίζονται κάτω από το όνομά του, αυτά περιλαμβάνουν τον αριθμό των συνολικών παραγγελιών που εκτελέστηκαν από τον συγκεκριμένο διαφημιζόμενο και το ποσοστό επιτυχούς ολοκλήρωσής τους. Θα πρέπει να προτιμώνται διαφημιζόμενοι με μεγάλο αριθμό παραγγελιών καθώς και καλό ποσοστό ολοκλήρωσης (που πλησιάζει το 100%).

Άλλοι παράγοντες περιλαμβάνουν τα όρια των διαφημιζόμενων, τα οποία σημειώνονται σε ξεχωριστή στήλη και δείχνουν τα ελάχιστα και τα μέγιστα ποσά που είναι διατεθειμένοι να ανταλλάξουν οι διαφημιστές.

Ενώ οι διαφημιστές ταξινομούνται με βάση την τιμή (με την υψηλότερη τιμή στην κορυφή), η απόφασή σας θα πρέπει να λάβει υπόψη όλους τους προαναφερθέντες παράγοντες, καθώς και τις υποστηριζόμενες μεθόδους πληρωμής. Στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, μπορούμε να δούμε ότι ορισμένοι διαφημιστές υποστηρίζουν πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων τραπεζικών μεταφορών καθώς και πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου, ενώ άλλοι υποστηρίζουν μόνο τραπεζικές μεταφορές.

Αφού επιλέξετε έναν κατάλληλο διαφημιζόμενο που πληροί τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο sell USDT για να προχωρήσετε με την παραγγελία.

Βήμα 4: Κάντε την παραγγελία σας P2P

Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με λεπτομέρειες σχετικά με τον διαφημιστή που επιλέξατε στο προηγούμενο βήμα, καθώς και πεδία που πρέπει να συμπληρώσετε για να υποβάλετε την παραγγελία σας P2P.

Εδώ θα εισαγάγετε το ποσό του USDT που θέλετε να πουλήσετε (το διαθέσιμο υπόλοιπο USDT εμφανίζεται κάτω από το πεδίο) και θα εμφανιστεί το ποσό του νομίσματος fiat που θα λάβετε ως αντάλλαγμα.

Αφού επαληθεύσετε όλες τις λεπτομέρειες και επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής, κάντε κλικ στο sell USDT για να συνεχίσετε.

Σημειώστε ότι μετά από αυτό το βήμα δεν θα μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία από την πλευρά σας.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Βήμα 5: Αναμονή πληρωμής από τον διαφημιστή

Αφού υποβάλετε την παραγγελία σας, στην επόμενη οθόνη θα εμφανιστούν πρόσθετα στοιχεία, όπως το όνομα του διαφημιστή (δηλαδή, το όνομα του πληρωτή), τα στοιχεία του λογαριασμού παραλαβής και οι πληροφορίες παρακολούθησης παραγγελίας, όπως ο αριθμός παραγγελίας και του χρόνου.

Θα δείτε επίσης ένα παράθυρο συνομιλίας στα δεξιά σας, που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τον διαφημιστή. Ωστόσο, δεδομένου ότι όλες οι λεπτομέρειες έχουν ήδη καθοριστεί, δεν χρειάζεται πολύς συντονισμός πέρα ​​από την επιβεβαίωση πληρωμής.

Οι περισσότεροι διαφημιστές θα σας στείλουν ένα στιγμιότυπο οθόνης της πληρωμής μέσω αυτής της συνομιλίας για να το επαληθεύσετε με τον λογαριασμό λήψης.

Υπάρχουν δύο στοιχεία σημείωσης εδώ, το πρώτο είναι το χρονόμετρο που ξεκινά στα 15 λεπτά και τελειώνει καθώς περιμένετε την πληρωμή από τον διαφημιστή. Εάν ο διαφημιστής δεν επιβεβαιώσει την πληρωμή εντός αυτού του χρονικού διαστήματος, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι το ανενεργό κουμπί που λέει "Απελευθέρωση της κρυπτογράφησης". Αυτό το κουμπί παραμένει ανενεργό έως ότου ο διαφημιστής επιβεβαιώσει ότι σας έχει πληρώσει.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Βήμα 6: Επιβεβαιώστε την παραλαβή πληρωμής και αποδέσμευση κρυπτογράφησης

Μόλις ο διαφημιζόμενος επιβεβαιώσει ότι πραγματοποίησε την πληρωμή στον λογαριασμό παραλαβής σας, θα ειδοποιηθείτε για την επαλήθευση και την αποδέσμευση της κρυπτογράφησης. Σε αυτό το σημείο, σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε τον λογαριασμό παραλαβής για το ποσό που περιμένατε καθώς και τα στοιχεία του πληρωτή.

Μόλις μείνετε ικανοποιημένοι, μπορείτε να κάνετε κλικ στο πλέον ενεργό κουμπί Αποδέσμευση της κρυπτογράφησης για να ολοκληρώσετε την παραγγελία.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Σε περίπτωση που δεν λάβετε έγκαιρα την πληρωμή, μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο Ένσταση για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη και να αναζητήσετε λύση.

Αφού απελευθερώσετε την κρυπτογράφηση, θα δείτε την επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της παραγγελίας και μπορείτε να κάνετε κλικ στο Asset Transfer για να παρακολουθήσετε τις λεπτομέρειες μεταφοράς.
Πώς να ξεκινήσετε το OKEx Trading το 2021: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για αρχάριους
Κανόνες συναλλαγών P2P για ακυρώσεις

Η υπηρεσία συναλλαγών OKEx P2P δίνει προτεραιότητα στην ευκολία και την ασφάλεια των χρηστών. Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που ισχύουν για τους αγοραστές και προστατεύουν τους πωλητές στην πλατφόρμα (επειδή οι πωλητές έχουν ήδη δεσμεύσει τα περιουσιακά τους στοιχεία σε δέσμευση όταν υποβάλλουν μια παραγγελία).

Αυτοί οι κανόνες ισχύουν για δύο κατηγορίες χρηστών: αυτούς που είναι νέοι (ολοκληρώθηκαν λιγότερες από τρεις παραγγελίες P2P) και εκείνοι που είναι παλιοί (ολοκληρώθηκαν τρεις ή περισσότερες παραγγελίες P2P). Οι νέοι χρήστες που ακυρώνουν πέντε παραγγελίες την ημέρα πριν από την πληρωμή ή τρεις παραγγελίες την ημέρα μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής, θα αντιμετωπίσουν περιορισμούς στην υπηρεσία. Εν τω μεταξύ, οι παλαιότεροι χρήστες θα ενεργοποιήσουν περιορισμούς εάν ακυρώσουν τρεις παραγγελίες την ίδια ημέρα πριν από την πληρωμή ή μία παραγγελία μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής.

Οι περιορισμοί υπηρεσίας κλιμακώνονται με τον αριθμό των ενεργειών σε μια ημέρα. Η πρώτη ενεργοποίηση έχει ως αποτέλεσμα 15 λεπτά απαγόρευση αγοράς μέσω συναλλαγών P2P, Γρήγορης Αγορά/Πώλησης, καθώς και από δημοσίευση ή τροποποίηση εντολών αγοράς. Πρόσθετοι ενεργοποιητές θα οδηγήσουν σε αποκλεισμό 1 ώρας, αποκλεισμό 4 ωρών και, στη συνέχεια, ο χρήστης θα αποκλειστεί για ολόκληρη την ημέρα.

Ελπίζω ότι αυτή η ανάρτηση θα σας βοηθήσει. Μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα like, ένα σχόλιο και να το μοιραστείτε με άλλους. Σας ευχαριστώ!

Ruby Schmitt

Ruby Schmitt

1651865280

Πώς να εγγραφείτε, να αγοράσετε και να πουλήσετε στο Gate Exchange

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μάθετε τι είναι το Gate Exchange, Πώς να εγγραφείτε, να αγοράσετε και να πουλάτε στο Gate Exchange;

Το Gate.io είναι ένα από τα παλαιότερα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης από την Κίνα που λειτουργεί από το 2013. Αφού μετονομάστηκε σε Gate.io το 2017, είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες κρυπτογράφησης με κορυφαία πλατφόρμα αρχικής προσφοράς ανταλλαγής (IEO). , πολυάριθμα κρυπτονομίσματα, συναλλαγές περιθωρίων με μόχλευση και άλλες προηγμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες όπως ο δανεισμός περιθωρίου ή ο δανεισμός.

Παρά το γεγονός ότι έχει μια ισχυρή μηχανή συναλλαγών, η διεπαφή της πλατφόρμας είναι κάπως γεμάτη καθώς γενικά δεν είναι το καλύτερο σημείο εκκίνησης για άπειρους επενδυτές.

Πλεονεκτήματα

 • Πάνω από 180 νομίσματα και σχεδόν 400 αγορές
 • Πολλά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της διαπραγμάτευσης περιθωρίου κέρδους με μόχλευση 10x.
 • Εξαιρετική πλατφόρμα IEO
 • Ικανή πλατφόρμα με εφαρμογές για κινητά
 • Καλή υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς καταθέσεις fiat
 • Ανεξέλεγκτη ανταλλαγή
 • Η ομάδα δεν είναι διαφανής
 • Η διεπαφή ανταλλαγής είναι κάπως ακατάστατη
 • Δεν συνιστάται για αρχάριους

Τέλη Gate.io

Όπως τα περισσότερα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση, το Gate.io χρεώνει κάπως ανταγωνιστικές χρεώσεις. Εάν επιλέξετε να κάνετε συναλλαγές στην πλατφόρμα, δεν θα πληρώσετε καμία προμήθεια για καταθέσεις, 0,2% προμήθεια spot και περιθωρίου συναλλαγών και μια μικρή χρέωση ανάληψης που αλλάζει ανά κρυπτονόμισμα που αποσύρεται.

Επιπλέον, το Gate.io ανταμείβει τους πιο ενεργούς εμπόρους του με χρήσιμες εκπτώσεις στις χρεώσεις συναλλαγών. Αυτό είναι το πρόγραμμα τελών έκπτωσης σε επίπεδα όγκου για εμπόρους που ανταλλάσσουν  3 BTC και περισσότερα  κρυπτονομίσματα μηνιαίως. Η έκπτωση ισχύει για την τυπική προμήθεια συναλλαγών 0,2%.
Αναθεώρηση Gate.io

Εκτός από την έκπτωση σε επίπεδο όγκου, το Gate.io προσφέρει επίσης έκπτωση στο πρόγραμμα Point για χρεώσεις συναλλαγών. Μπορείτε να λάβετε έκπτωση 1 USDT για κάθε πόντο που διαθέτετε. Οι πόντοι μπορούν να αγοραστούν μέσω της ενότητας πορτοφολιού χρηστών Gate.io χρησιμοποιώντας διακριτικά USDT.

Ισχύουν διαφορετικές χρεώσεις για τις συναλλαγές αορίστου συμβολαίου του Gate.io. Εδώ, το Gate.io παρέχει κίνητρα για τη δημιουργία αγορών με αρνητικό  -0,025% προμήθεια Maker  (που στην πραγματικότητα σας πληρώνει σε BTC) και χρεώνει μια  αμοιβή 0,075% Taker . Τα έξοδα μπορούν επίσης να καλυφθούν με τη χρήση Πόντων.

Συνολικά, το Gate.io πέφτει κάτω από το φθηνό τέλος σε σύγκριση με όλα τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Μπορεί να μην είναι πάντα το φθηνότερο, αλλά αποτελεί μια ασφαλή και ασφαλή ανταλλαγή για εμπόρους όλων των κοινωνικών στρωμάτων.

Εγγραφείτε για λογαριασμό συναλλαγών στο Gate.io

Αρχικά, αποκτάτε πρόσβαση στο ανταλλακτήριο Gate.io ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.gate.io/signup

Η προεπιλεγμένη διεπαφή είναι τα αγγλικά, αλλά μπορείτε να επιλέξετε τη βιετναμέζικη γλώσσα όπως φαίνεται παρακάτω για ευκολότερη λειτουργία.

Συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία ως εξής:

 • Η εθνικότητά σας: Ο όρος ορίστηκε αυτόματα σε "……".
 • Όνομα χρήστη: Το όνομα του αδελφού σας, που αποτελείται από γράμματα ή γράμματα και αριθμούς.
 • Κωδικός πρόσβασης σύνδεσης: Εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης τουλάχιστον 6 ψηφίων.
 • Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης σύνδεσης: Εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης παραπάνω.
 • Διεύθυνση email: Η διεύθυνση email σας.
 • Κωδικός πρόσβασης πληρωμής: Όπως είπα παραπάνω, αυτός είναι ο δεύτερος κωδικός πρόσβασής σας. Αυτός ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να είναι διαφορετικός από τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού.
 • Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης πληρωμής: Εισαγάγετε ξανά τον δεύτερο κωδικό πρόσβασης.
 • Αναγνωριστικό προσκεκλημένου: Αυτός είναι ο κωδικός πρόσκλησης σύμφωνα με το πρόγραμμα προμήθειας του ανταλλακτηρίου. Μπορείτε να το αφήσετε κενό.

☞  ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗΝ GATE.IO

Όπως ορισμένες άλλες ανταλλαγές όπως το Binance, το Gate.io διαθέτει ένα σύστημα CAPTCHA που κάνει τους χρήστες να τοποθετούν ένα «κομμάτι παζλ» στη θέση τους πριν μπορέσουν να συνδεθούν. Αφού περάσετε το CAPTCHA, θα σας σταλεί ένα email με έναν σύνδεσμο επιβεβαίωσης, στον λογαριασμό στον οποίο εγγραφήκατε. Κάντε κλικ σε αυτό για να ανακατευθυνθείτε στο Gate.io ως νέος χρήστης, όπου θα συνδεθείτε ξανά και θα δείτε τον πίνακα εργαλείων, αλλά αυτή τη φορά με το δικό σας όνομα χρήστη και τα στατιστικά λογαριασμού να καταλαμβάνουν τον χώρο που ήταν παλαιότερα η φόρμα σύνδεσης.

Κατάθεση Κεφαλαίων

Μόλις επιβεβαιώσετε το email σας και μπορέσετε να συνδεθείτε στο Gate.io, θα παρατηρήσετε ότι στο κάτω μέρος του πίνακα ελέγχου υπάρχουν δύο μηνύματα. Το ένα μήνυμα λέει, "Παρακαλώ καταχωρήστε το πραγματικό όνομα πριν συνεχίσετε" και το άλλο λέει "Πρέπει να ενεργοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης μίας χρήσης (TOTP) ή να προσθέσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας". Κανένα από αυτά δεν είναι αλήθεια, καθώς οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν κρυπτονομίσματα στα πορτοφόλια τους Gate.io χωρίς 2FA ή περαιτέρω επαλήθευση.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να προστατεύετε τον λογαριασμό σας όταν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε ανταλλαγή. Για να ρυθμίσετε το 2FA, κάντε κλικ στο Πορτοφόλι στο επάνω μέρος οποιασδήποτε σελίδας Gate.io. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κουμπί Κατάθεση στον πίνακα χρήστη του πίνακα ελέγχου σας. Η αριστερή πλευρά της σελίδας Πορτοφόλια παρέχει όλες τις επιλογές διαμόρφωσης λογαριασμού που είναι διαθέσιμες στους χρήστες του Gate.io, συμπεριλαμβανομένων περαιτέρω επαλήθευσης λογαριασμού και ρυθμίσεων 2FA.

Ανεξάρτητα από το αν έχετε περάσει από προηγμένη επαλήθευση ταυτότητας, έχετε δημιουργήσει 2FA ή έχετε χειριστεί καμία από αυτές τις πτυχές, η κατάθεση κρυπτονομισμάτων είναι μια απλή διαδικασία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για το σύστημα κλιμακωτών λογαριασμών που χρησιμοποιεί το Gate.io, οι χρήστες δεν προχωρούν μέσω επαλήθευσης αλλά μόνο μέσω του όγκου συναλλαγών. Επίσης, η επαλήθευση δεν επηρεάζει τη δυνατότητα κατάθεσης, το όριο κατάθεσης (απεριόριστο) ούτε το όριο ανάληψης (100.000 $ ημερησίως).

 1. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Πορτοφόλια στο επάνω μέρος της σελίδας Gate.io ή στον σύνδεσμο Κατάθεση στον πίνακα εργαλείων που εμφανίζει τις βασικές πληροφορίες χρήστη σας.
 2. Θα δείτε τη σελίδα Funds που αναφέρει κάθε πορτοφόλι που σχετίζεται με τα νομίσματα που αναφέρονται στο Gate.io.
 3. Ως ένα αυστηρά ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση, δεν υπάρχει πύλη fiat, πράγμα που σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να προσθέσετε κεφάλαια είναι να κάνετε κλικ στο Κατάθεση δίπλα στο σχετικό κρυπτονομίσματα.
 4. Το Gate.io θα σας ανακατευθύνει σε μια σελίδα που δημιουργεί μια διεύθυνση κατάθεσης για κάθε νόμισμα που θέλετε να καταθέσετε.
 5. Αντιγράψτε αυτήν τη διεύθυνση και επικολλήστε την στο πορτοφόλι από το οποίο κάνετε ανάληψη και, στη συνέχεια, περιμένετε να επιβεβαιώσει τη συναλλαγή το blockchain και να στείλει τα νομίσματα στο πορτοφόλι Gate.io.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Gate.io

☞  ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗΝ GATE.IO

Spot Trading

① Αγορές 

② 24ωρες στατιστικές συναλλαγών του ζεύγους 

③ Κηροπήγιο και εργαλεία τεχνικής ανάλυσης 

④ Κάντε κλικ στο "Cross Margin 3X" για να εισέλθετε στη σελίδα διαπραγμάτευσης σταυρωτού περιθωρίου αυτού του ζεύγους. Το "3X" υποδεικνύει ότι ο υψηλότερος λόγος μόχλευσης είναι 3. 

⑤ Κάντε κλικ στο "Isolated Margin 10X" για να εισέλθετε στη σελίδα συναλλαγών μεμονωμένου περιθωρίου αυτού του ζεύγους. Το "10X" υποδεικνύει ότι ο υψηλότερος λόγος μόχλευσης είναι 10. 

⑥ Κάντε κλικ στο "Perp" για να εισέλθετε στη σελίδα συναλλαγών συμβολαίου αυτού του ζεύγους. Το "20X" υποδεικνύει ότι ο υψηλότερος λόγος μόχλευσης είναι 20. 

⑦ Κάντε κλικ στο "ETF 3X" για να εισέλθετε στη σελίδα συναλλαγών μοχλευμένων κουπονιών αυτού του ζεύγους. Το "3X" υποδεικνύει ότι ο υψηλότερος λόγος μόχλευσης είναι 3. 

⑧ Κάντε κλικ στο "Liquidity Mining" για να ξεδιπλώσετε το μενού ρυθμίσεων εξόρυξης ρευστότητας.

⑨ Αλλάξτε το προεπιλεγμένο νόμισμα 

⑩ Στρατηγικές εντολές 

⑪ Αγορά και πώληση 

⑫ Παραγγελίες πώλησης

 ⑬ Παραγγελίες αγοράς 

⑭ Νεότερες συναλλαγές 

⑮ Κάντε κλικ για είσοδο στο chatroom

Τρόπος Διεξαγωγής Spot Trading (στον Ιστό)

Βήμα 1: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο "Spot Trading" κάτω από το "Trade" στην επάνω γραμμή πλοήγησης. Μπορείτε να επιλέξετε είτε "τυπική" ή "επαγγελματική" έκδοση. Αυτό το σεμινάριο χρησιμοποιεί την τυπική έκδοση.

img

Βήμα 2: Αναζητήστε και εισαγάγετε το ζεύγος που θέλετε να ανταλλάξετε.

img

Βήμα 3: Ορίστε τις τιμές αγοράς/πώλησης και το ποσό αγοράς/πώλησης (ή το σύνολο της ανταλλαγής). Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Αγορά"/"Πώληση".

(Σημείωση: Τα ποσοστά στο πλαίσιο "Ποσό" αναφέρονται σε ορισμένα ποσοστά του υπολοίπου του λογαριασμού.)img

Βήμα 4: Κάντε κλικ στις τελευταίες τιμές στο βιβλίο παραγγελιών για να ορίσετε εύκολα την τιμή αγοράς/πώλησης.

img

Βήμα 5: Επιβεβαιώστε την τιμή και το ποσό. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο «Υποβολή παραγγελίας».

img

Βήμα 6: Μετά την επιτυχή υποβολή μιας παραγγελίας, θα μπορείτε να τη δείτε στην ενότητα "Οι παραγγελίες μου" στο κάτω μέρος της σελίδας. Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε την παραγγελία εδώ κάνοντας κλικ στο "Ακύρωση".

img

Τρόπος Διεξαγωγής Spot Trading (σε APP)

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Gate.io για κινητά και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο "Εμπόριο" στην κάτω γραμμή πλοήγησης για να εισέλθετε στη σελίδα σημείων συναλλαγών.

① Επιλέξτε το ζεύγος που θέλετε να ανταλλάξετε 

② Ορίστε τις διαμορφώσεις παραγγελιών (τιμή και ποσό). 

③ Κάντε κλικ στις τελευταίες τιμές στο βιβλίο παραγγελιών για να ορίσετε εύκολα την τιμή αγοράς/πώλησης. 

④ Είσοδος στο διάγραμμα κηροπήγιο του επιλεγμένου ζεύγους.


 

Βήμα 2: Ελέγξτε προσεκτικά ότι η τιμή και το ποσό της παραγγελίας είναι σωστά και μετά κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση».

img

Βήμα 3: Μετά την επιτυχή υποβολή μιας παραγγελίας, θα μπορείτε να την προβάλετε στο "Παραγγελίες" στο κάτω μέρος της σελίδας.


 

Βήμα 4: Κάντε κλικ για να δείτε λεπτομέρειες οποιασδήποτε παραγγελίας στη λίστα. Προτού ολοκληρωθεί μια παραγγελία, ο χρήστης μπορεί να την ακυρώσει κάνοντας κλικ στο "Ακύρωση".

Πώς να δείτε το ιστορικό παραγγελιών

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Μεταβείτε στο "Order" - "Spot Orders".img

Επιλέξτε μεταξύ "Οι παραγγελίες μου" και "Οι συναλλαγές μου" (συμπληρωμένες παραγγελίες). Στη συνέχεια, επιλέξτε τον τύπο παραγγελίας, το ζεύγος και το χρονικό πλαίσιο. Κάντε κλικ στο "Φίλτρο" για να εφαρμόσετε φίλτρα και να ξεκινήσετε την αναζήτηση.img

Σημείωση:

1.Δεν υπάρχει χρονικό όριο για να παραμείνουν αποτελεσματικές οι εντολές. Γεμίζουν μόλις ταιριάζει η τιμή.

2. Μόνο όταν η τιμή αγοράς ταιριάζει με την καθορισμένη τιμή σας, η παραγγελία θα εκπληρωθεί. Εάν η τιμή αγοράς δεν ταιριάζει με την καθορισμένη τιμή, οι παραγγελίες θα συνεχίσουν να περιμένουν. Προτού συμπληρωθούν οι παραγγελίες, οι χρήστες μπορούν να τις ακυρώσουν ανά πάσα στιγμή, κάτι που δεν συνοδεύεται από έξοδα διεκπεραίωσης.

3.Μετά την ακύρωση της παραγγελίας, τα χρήματα θα επιστραφούν στον λογαριασμό σας. Η επιστροφή χρημάτων μπορεί να επιβεβαιωθεί στο ιστορικό υπολοίπου και συναλλαγών. Όταν η καθορισμένη τιμή αγοράς είναι υψηλότερη από την τιμή αγοράς, η εντολή ορίου θα διακανονιστεί στην τιμή αγοράς.

4.Όταν η καθορισμένη τιμή πώλησης είναι χαμηλότερη από την αγοραία τιμή, η οριακή εντολή θα διακανονιστεί στην τιμή της αγοράς.

Πώς να ελέγξετε το ιστορικό παραγγελιών στην εφαρμογή Gate.io για κινητά:

Ανοίξτε την εφαρμογή Gate.io και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο "Εμπόριο" στην κάτω γραμμή πλοήγησης. Στη συνέχεια επιλέξτε το ζεύγος.

img

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και μεταβείτε στην επιλογή "Παραγγελίες". Επιλέξτε "Limit Order" για να δείτε το ιστορικό παραγγελιών.

img

Αν ψάχνετε για ένα μεγαλύτερο σύνολο δεδομένων ιστορικού παραγγελιών, κάντε κλικ στο εικονίδιο "λογιστικό ρολόι".

img

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά αρχεία παραγγελιών στις "Παραγγελίες" και "ΙΣΤΟΡΙΚΟ". μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα (χρονοδιάγραμμα, αγορά, τύπος αγοράς/πώλησης) σε ολόκληρο το σύνολο δεδομένων για να επιλέξετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Στο "ΙΣΤΟΡΙΚΟ", μπορείτε να επιλέξετε εγγραφές παραγγελιών επιλέγοντας συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια. (Σημείωση: εάν υπάρχουν πάρα πολλές ακυρωμένες παραγγελίες, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την "Απόκρυψη ακυρωμένων παραγγελιών".)img

Πώς να δείτε το ιστορικό συναλλαγών

Πώς να ελέγξετε το ιστορικό συναλλαγών στον ιστότοπο Gate.io:

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Μεταβείτε στο "Order" - "Spot Orders".img

Κάντε κλικ στο "Ιστορικό συναλλαγών". Επιλέξτε την αγορά και το χρονικό πλαίσιο για να αναζητήσετε το ιστορικό συναλλαγών αυτής της αγοράς στο επιλεγμένο χρονικό πλαίσιο.img

Σημείωση: Κάντε κλικ στο κουμπί "λήψη" επάνω δεξιά για εξαγωγή ιστορικού συναλλαγών. Κάθε χρήστης μπορεί να κατεβάσει το ιστορικό συναλλαγών το πολύ 30 φορές την ημέρα.

Πώς να ελέγξετε το ιστορικό συναλλαγών στην εφαρμογή Gate.io για κινητά:

Ανοίξτε την εφαρμογή Gate.io και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο "Exchange" στην κάτω γραμμή πλοήγησης. Στη συνέχεια επιλέξτε το ζεύγος.

Κάντε κλικ στο "Συναλλαγές" - "Οι συναλλαγές μου" για να ελέγξετε το ιστορικό συναλλαγών του επιλεγμένου ζεύγους.

img

Κάντε κλικ στο εικονίδιο "λογιστικό ρολόι" στην αριστερή πλευρά της οθόνης για να δείτε παραγγελίες, ιστορικό παραγγελιών και ιστορικό συναλλαγών.
 

img

Στο "Ιστορικό συναλλαγών", μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα (χρονοδιάγραμμα, αγορά, τύπος αγοράς/πώλησης) σε ολόκληρο το σύνολο δεδομένων για να επιλέξετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

img

Το Gate.io διαπρέπει στο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη επιλογή κρυπτονομισμάτων και να τα κάνει προσβάσιμα σε ένα ευρύ κοινό των εμπόρων. Για μια ανταλλαγή που δεν απαιτεί πολλή επαλήθευση (και η ίδια δεν ρυθμίζεται), τα εργαλεία ασφαλείας του Gate.io και άλλες δυνατότητες συναλλαγών είναι προηγμένα. Οι βετεράνοι θα εκτιμήσουν επίσης την προσθήκη περιθωρίου για συναλλαγές, δανεισμό και δανεισμό καθώς και ειδικούς τύπους παραγγελιών που παρέχουν μεγαλύτερο έλεγχο στις συναλλαγές τους. Συνολικά, το χρηματιστήριο θα πρέπει να απευθύνεται σε εμπόρους με υψηλότερη διάθεση κινδύνου και ζήτηση για έκθεση σε altcoin.

☞  ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗΝ GATE.IO

🔺ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Οι πληροφορίες της ανάρτησης δεν είναι οικονομικές συμβουλές, προορίζονται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους και ότι είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας.

Σας ευχαριστώ !

Ruby Schmitt

Ruby Schmitt

1654294260

Πώς να εγγραφείτε, να αγοράσετε και να πουλήσετε στο LBank Exchange

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μάθετε τι είναι το LBank Exchange, Πώς να εγγραφείτε, να αγοράσετε και να πουλήσετε στο LBank Exchange;

1. Τι είναι το LBank Exchange;

Η LBank είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με έδρα το Χονγκ Κονγκ που ιδρύθηκε το 2015. Η Superchains Network Technology Co. Ltd. κατέχει και διαχειρίζεται την πλατφόρμα. Προσφέρει ζεύγη συναλλαγών κρυπτογράφησης για 97 μάρκες, καθιστώντας το μια δημοφιλή εναλλακτική λύση. Λόγω του ότι η έδρα της βρίσκεται στην Κίνα, ανταγωνίζεται ονόματα όπως KuCoin, Binance και Bit-Z. Επιπλέον, η τοποθεσία του περιορίζει το Exchange από το να δέχεται χρήστες από ορισμένες περιοχές. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο σε 200 χώρες, συγκεντρώνοντας 4,8 εκατομμύρια χρήστες. Λύσεις όπως η γρήγορη δημιουργία λογαριασμού, μια εφαρμογή για κινητά και εκπαιδευτικοί πόροι το καθιστούν ιδανικό για αρχάριους.

Επιπλέον, προσφέρει προηγμένα εργαλεία συναλλαγών, όπως δείκτες συναλλαγών και API για έμπειρους πελάτες. Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων κατά τη σύνδεση, παρέχοντας παράλληλα πορτοφόλια αποθήκευσης κρύου και ζεστού για την ασφάλεια των κεφαλαίων. Η πλατφόρμα αξίζει τον έπαινο της λόγω των ελάχιστων προμηθειών συναλλαγών και των χρεώσεων ανάληψης. Ωστόσο, στερείται όταν πρόκειται για συμβατότητα νομισμάτων fiat, συναλλαγές περιθωρίων και τρόπους πληρωμής.

Ωστόσο, η επιβίωση στην αγορά κρυπτονομισμάτων για 5+ χρόνια χωρίς καμία σημαντική παραβίαση ασφάλειας δείχνει την ικανότητα του ανταλλαγής LBank.

Επίσημη ιστοσελίδαhttps://www.lbank.info/
Κεντρικά γραφείαΧονγκ Κονγκ, Κίνα
Βρέθηκε στο2015
Native TokenΚανένας
Εισηγμένο κρυπτονόμισμα120+
Ζεύγη συναλλαγών180+
Υποστηριζόμενα νομίσματα FiatUSD και κινεζικό γουάν
Υποστηριζόμενες χώρες200
Ελάχιστη κατάθεσηN/A
Προμήθειες κατάθεσηςΕλεύθερος
Τέλη συναλλαγής0,1%
Τέλη ανάληψηςΔιαφέρει σε διαφορετικά κρυπτονομίσματα
ΕφαρμογήΝαί
Υποστήριξη πελατώνMail, FAQ, Οδηγός χρήστη, Κέντρο βοήθειας και Υποβολή αιτήματος υποστήριξης

Πώς λειτουργεί το LBank Exchange;

Ενώ η LBank δραστηριοποιείται σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά, οι δραστηριότητές της δεν διαφέρουν δραστικά. Ως ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης, παρέχει μια πλατφόρμα συναλλαγών που βασίζεται στο διαδίκτυο. Έρχεται με μια διαισθητική διεπαφή, προσφέροντας μια απλή εμπειρία στους χρήστες.

Χρησιμοποιεί επίσης δείκτες τεχνικής ανάλυσης για να παρέχει τις καλύτερες ευκαιρίες συναλλαγών στους χρήστες. Οι πιο αξιοσημείωτοι δείκτες που χρησιμοποιούνται από την LBank είναι οι CCI, RSI, KDJ και MACD. Αξιοποιεί τέτοιες λύσεις και βελτιώνει την απόδοσή του. Μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού στην πλατφόρμα, οι χρήστες πρέπει απλώς να καταθέσουν κεφάλαια. Μετά από αυτό, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία για να αγοράσουν και να πουλήσουν κρυπτονομίσματα.

Λειτουργίες ανταλλαγής LBank

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες κριτικές ανταλλαγής LBank, ακολουθεί μια γρήγορη μείωση των πιο αξιοσημείωτων δυνατοτήτων που προσφέρει η LBank ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων:-

 • Δεδομένου ότι είναι μια πλατφόρμα με βάση την Κίνα, στοχεύει κυρίως στην ασιατική αγορά. Παρέχει γρήγορη δημιουργία λογαριασμού για νέους χρήστες και προσφέρει εκπαιδευτικούς πόρους για να τους βοηθήσει να ξεκινήσουν. Η εφαρμογή του για κινητά επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.
 • Απευθύνεται σε αρχάριους με τη διαισθητική διεπαφή του, ενώ βοηθά έμπειρους πελάτες με προηγμένους δείκτες και παράθυρα συναλλαγών. Η εκτεταμένη υποστήριξη κρυπτονομισμάτων και η επαρκής ρευστότητα είναι ο λόγος που είναι επίσης δημοφιλής στη δυτική αγορά. Η πλατφόρμα ενσωματώνει λειτουργίες όπως έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, προστασία SSL, πορτοφόλι ζεστής αποθήκευσης και πορτοφόλι κρυπτογράφησης εκτός σύνδεσης. Τέτοια εργαλεία του επιτρέπουν να διατηρεί τη βέλτιστη ασφάλεια.
 • Η LBank κεφαλαιοποιεί τη βάση αυτών των χαρακτηριστικών και έχει ελάχιστες προμήθειες συναλλαγών. Εξαιτίας αυτού, είναι μια ιδανική πλατφόρμα τόσο για αρχάριους όσο και για βετεράνους.

Εγγραφείτε τώρα

Υπηρεσίες που προσφέρονται από το LBank Exchange

Καμία αναθεώρηση ανταλλαγής LBank δεν μπορεί να είναι πλήρης χωρίς να εξηγηθούν οι υπηρεσίες της, επομένως εδώ παρακάτω παραθέτουμε τις υπηρεσίες της ανταλλαγής LBank:-

 • Πολλαπλές πλατφόρμες συναλλαγών: Η LBank έχει επίσης συμβατότητα πολλαπλών συσκευών. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητά για ποιοτικές υπηρεσίες συναλλαγών.
 • Προηγμένα εργαλεία: Η πλατφόρμα διαθέτει προηγμένους δείκτες όπως CCI, RSI, KDJ και MACD. Επιπλέον, οι έμπειροι χρήστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το παράθυρο διαπραγμάτευσης premium για μια προηγμένη εμπειρία συναλλαγών.
 • Βέλτιστη ασφάλεια: Με SSL και 2FA που υποστηρίζουν τον ιστότοπό της, η LBank είναι μια ασφαλής πλατφόρμα για όλους. Επιπλέον, χρησιμοποιεί κρύα και ζεστά πορτοφόλια αποθήκευσης για την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων των χρηστών.
 • Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων: Οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η LBank αυξάνεται σε δημοτικότητα. Επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πουλούν πολλά δημοφιλή ψηφιακά νομίσματα σε ελάχιστες τιμές.
 • Εκπαιδευτικοί πόροι: Υπάρχουν διαθέσιμοι εκπαιδευτικοί πόροι στην ανταλλαγή για αρχάριους. Παρέχει τις πληροφορίες που απαιτούνται για να ξεκινήσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και απρόσκοπτα.
 • Πορτοφόλια και παραγγελίες: Επιλογές όπως το πορτοφόλι Spot, Quantitative, Finance και Futures είναι επίσης διαθέσιμες για βετεράνους εμπόρους. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν Grid, Futures και Spot Orders.
 • Trading API: Οι πελάτες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε API συναλλαγών για ευκαιρίες κέρδους ανά πάσα στιγμή.


Προμήθειες ανταλλαγής LBank

Τα περισσότερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων χρεώνουν τρεις τύπους χρεώσεων από τους χρήστες:

 • Αμοιβές Συναλλαγών
 • Προμήθειες κατάθεσης
 • Τέλη ανάληψης

Ωστόσο, το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης LBank χρεώνει επίσης τέλη κατασκευαστή και αποδέκτη λόγω των πρόσθετων λειτουργιών του. Παρόλα αυτά, οι χρεώσεις του είναι από τις πιο ανταγωνιστικές επιλογές της αγοράς.

 • Προμήθειες Συναλλαγών: Το LBank Exchange χρεώνει ένα πάγιο τέλος συναλλαγών 0,10% σε κάθε συναλλαγή, το οποίο είναι ελάχιστο σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια. Επιπλέον, οι μέσες προμήθειες για την αγορά παραμένουν στο 0,25%, δείχνοντας την προσιτότητα της LBank.
 • Προμήθειες κατάθεσης: Δεν υπάρχουν χρεώσεις κατάθεσης στην πλατφόρμα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από κρυπτονομίσματα, ηλεκτρονικά πορτοφόλια, MasterCard και τραπεζικά εμβάσματα για να καταθέσουν κεφάλαια.
 • Χρεώσεις ανάληψης: Αν και δεν υπάρχουν χρεώσεις απευθείας ανάληψης στο ανταλλακτήριο LBank, επιβαρύνονται με χρεώσεις που επιβάλλονται από τα δίκτυα. Για παράδειγμα, υπάρχει χρέωση 0,1% για αναλήψεις Ethereum.
 • Αμοιβές κατασκευαστή και παραλήπτη: Υπάρχει μια σταθερή χρέωση 0,10% τόσο για την εκτέλεση μιας παραγγελίας ορίου όσο και για την αγορά. Οι χρεώσεις ταιριάζουν καλά με τον μέσο όρο του κλάδου. Ωστόσο, ελέγξτε αυτόν τον σύνδεσμο για να μάθετε τις πλήρεις λεπτομέρειες του προγράμματος προμηθειών LBank.

Υπέρ και κατά

Πολλοί έμποροι τείνουν να διαβάζουν κριτικές ανταλλαγής LBank για να κατανοήσουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Έτσι, εδώ είναι μια γρήγορη επισκόπηση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε:

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Εύκολο στη χρήση και κατανόησηΑπρόσιτο σε πολλές χώρες
Ιδανικό για Ασιάτες εμπόρουςΑργή υποστήριξη πελατών
Χαμηλές προμήθειες συναλλαγών και χωρίς χρεώσεις απόσυρσηςΔεν είναι εφικτό για αγγλόφωνες χώρες
Διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά Χωρίς cTrader ή MetTrader
Προηγμένα εργαλεία συναλλαγώνΠεριορισμένοι τρόποι πληρωμής
Γρήγορη δημιουργία λογαριασμού Ανεξέλεγκτα
Εκπαιδευτικοί πόροι 
2FA και πορτοφόλια αποθήκευσης κρύου-ζεστά 
Υποστηρίζει 97 μάρκες κρυπτογράφησης 
Επαρκής ρευστότητα  


2. Διαδικασία εγγραφής LBank Exchange

2.1. Πώς να εγγραφείτε στο LBank μέσω email

1. Μεταβείτε στο lbank.info  και κάντε κλικ  στο [ Εγγραφή ] .

01-PC-____.png

2. Στη σελίδα εγγραφής, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας, δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας και εισαγάγετε το Αναγνωριστικό παραπομπής (αν υπάρχει). Στη συνέχεια, διαβάστε και αποδεχτείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και κάντε κλικ στο  [Εγγραφή] .

02-PC____.png

Σημείωση:

 • Ο κωδικός πρόσβασής σας πρέπει να είναι συνδυασμός αριθμών και γραμμάτων. Θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 8 χαρακτήρες, ένα ΚΕΦΑΛΑΙΟ γράμμα και έναν αριθμό.
 • Εάν σας έχουν παραπεμφθεί να εγγραφείτε στο LBank, φροντίστε να συμπληρώσετε το σωστό αναγνωριστικό παραπομπής εδώ.

3. Ολοκληρώστε την Επαλήθευση ασφαλείας.

03-____.png

4. Το σύστημα θα στείλει έναν κωδικό επαλήθευσης στο email σας. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης εντός 30 λεπτών. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενά σας, ελέγξτε και τους άλλους φακέλους αλληλογραφίας σας ή κάντε κλικ  στο [Επανάληψη αποστολής email]  για εκ νέου αποστολή.

04-_____.png

5. Συγχαρητήρια, εγγραφήκατε επιτυχώς στο LBank.

05-____.png

6. Για να βελτιώσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας, κάντε κλικ  στο [Ασφάλεια]  για να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων

(2FA), συμπεριλαμβανομένης της επαλήθευσης τηλεφώνου και της επαλήθευσης Google.

06-______.png

07-______.png

08-______.png

2.2. Πώς να εγγραφείτε στο LBank με τον αριθμό κινητού τηλεφώνου

1. Μεταβείτε στο lbank.info  και κάντε κλικ  στο [ Εγγραφή ]

01-PC-____.png

2. Κάντε κλικ  στο [Mobile]  και εισαγάγετε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και τον κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας και το Αναγνωριστικό παραπομπής (αν υπάρχει). Διαβάστε και αποδεχτείτε τους Όρους Χρήσης και κάντε κλικ στο  [Εγγραφή] .

02-PC____.png

Σημείωση:

 • Για την ασφάλεια του λογαριασμού, ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 8 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων 1 κεφαλαίων χαρακτήρων και 1 αριθμού.
 • Εάν έχετε παραπεμφθεί από φίλο, εισαγάγετε το αναγνωριστικό παραπομπής του φίλου σας. Αφού εγγραφείτε, η παραπομπή δεν μπορεί να αλλάξει.

3. Ολοκληρώστε την Επαλήθευση ασφαλείας.

03-____.png

4. Το σύστημα θα στείλει έναν κωδικό επαλήθευσης SMS στο κινητό σας τηλέφωνο. Εισαγάγετε τον 6ψήφιο κωδικό επαλήθευσης εντός 30 λεπτών. Εάν δεν μπορείτε να το λάβετε, κάντε κλικ στο  [Επανάληψη αποστολής]  ή κάντε κλικ  στο [Δοκιμάστε τη φωνητική επαλήθευση] για να  χρησιμοποιήσετε τη φωνητική επαλήθευση.

04-_____.png

5. Συγχαρητήρια, εγγραφήκατε επιτυχώς στο LBank.

06-______.png

6. Για να βελτιώσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας, κάντε κλικ  στο [Μετάβαση στον πίνακα ελέγχου]  για να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA), συμπεριλαμβανομένης της επαλήθευσης τηλεφώνου και της επαλήθευσης Google.

07-______.png

08-______.png

2.3. Πώς να εγγραφείτε στην εφαρμογή LBank

1. Ανοίξτε την εφαρμογή LBank και πατήστε [ Είσοδος/Εγγραφή ] .

_register_on_app_01-APP____.png

2. Πατήστε  [ Εγγραφή ] . Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης που θα χρησιμοποιήσετε για τον λογαριασμό σας και το αναγνωριστικό παραπομπής (αν υπάρχει). Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο  [Κατανοώ τους Όρους Χρήσης της LBank]  και πατήστε  [->] .

_register_on_app_02-APP_____.png

Σημείωση:

 • Ο κωδικός πρόσβασής σας πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 8 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένου ενός κεφαλαίου γράμματος και ενός αριθμού.
 • Εάν σας έχει παραπεμφθεί να εγγραφείτε στο LBank από φίλο, φροντίστε να συμπληρώσετε το Αναγνωριστικό παραπομπής (προαιρετικό).

3. Σύρετε το ρυθμιστικό για να ολοκληρώσετε το παζλ Επαλήθευση ασφαλείας.

_register_on_app_03-APP____.png

_register_on_app_04-APP____.png

_register_on_app_05-APP____.png

_register_on_app_06-APP____.png

_register_on_app_07-APP_____.png

4. Θα λάβετε ένα email επαλήθευσης στα εισερχόμενά σας. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης εντός 10 λεπτών. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το email, κάντε κλικ στο  [Αποστολή Κωδικού]  για να λάβετε ένα άλλο email.

3. Πώς να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με το Χρηματιστήριο LBank;

Η LBank παρέχει μια ομαλή διαδικασία συναλλαγών που ξεκινά με τη δημιουργία λογαριασμού. Οι χρήστες μπορούν να το δημιουργήσουν τόσο στον ιστότοπο όσο και στην εφαρμογή με ελάχιστες πληροφορίες. Μετά τη δημιουργία λογαριασμού, οι πελάτες πρέπει να επιλέξουν την κατάλληλη μέθοδο κατάθεσης. Οι πελάτες έχουν την επιλογή τραπεζικού εμβάσματος, ηλεκτρονικών πορτοφολιών, MasterCard και ψηφιακών στοιχείων. Η διαδικασία κατάθεσης είναι γρήγορη.

Μετά την κατάθεση, οι πελάτες μπορούν να συναλλάσσονται πάνω από 95+ κρυπτονομίσματα. Η διαδικασία είναι απλή καθώς οι χρήστες πρέπει απλώς να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό της. Υπάρχει μια επιλογή αγοράς στην αρχική σελίδα με πολλές επιλογές νομισμάτων fiat. Αφού εισαγάγετε το ποσό σε κατάλληλο νόμισμα, οι πελάτες μπορούν απλώς να πατήσουν την επιλογή Αγορά τώρα. Τώρα, οι πελάτες επιλέγουν την επιλογή πληρωμής εάν ο λογαριασμός δεν περιέχει χρήματα. Θα ξεκινήσει αμέσως τη συναλλαγή και οι πελάτες θα λάβουν μια επιβεβαίωση μετά την εκτέλεσή της.

☞  ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ LBANK ΤΩΡΑ

συμπέρασμα

Συνολικά, η LBank παρέχει τα βέλτιστα εργαλεία τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους εμπόρους. Οι εκπαιδευτικοί πόροι και οι προηγμένοι δείκτες του είναι μαρτυρίες της δήλωσης. Η εξαιρετική ασφάλειά του υπερτερεί της περιορισμένης υποστήριξης μεθόδων πληρωμής της LBank. Η πλατφόρμα είναι προσιτή με ελάχιστες χρεώσεις. Έτσι, οποιοσδήποτε έμπορος μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό για να αγοράσει/πουλήσει 120+ κρυπτονομίσματα άμεσα.

Κορυφαίες ανταλλαγές για συναλλαγές νομισμάτων. 

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.ioCoinbase

Ελπίζω ότι αυτή η ανάρτηση θα σας βοηθήσει. Μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα like, ένα σχόλιο και να το μοιραστείτε με άλλους. Σας ευχαριστώ!