Ambert Lency

Ambert Lency

1659520140

Hvad er Coinigy | Alt-i-en porteføljemanager for krypto pung

I denne artikel lærer du, hvad er Coinigy? Sådan bruger du Coinigy (Alt-i-en porteføljemanager for krypto pung)

1. Hvad er Coinigy?

Coinigy er en alt-i-en handelsplatform, der har til formål at forenkle processen med at spore og handle med et bredt udvalg af mønter, der kan findes på flere børser.

Navn på kryptohandelsplatformCoinigy
HovedkvarterWisconsin, USA
År stiftet2014
Regulerende myndighedIngen
Email adresseIngen – kun online anmodningsformular
Internet sidehttps://www.coinigy.com/
Maksimal gearingGearing tilbydes ikke
Minimum indskudAbonnementsgebyr på enten $18,66 eller $99,99 afhængigt af hvilken pakke den erhvervsdrivende tager
IndbetalingsmulighederKredit-/betalingskort, PayPal, cryptocurrency – ved betaling af abonnementsgebyret
UdbetalingsmulighederIngen angivet
Platform typeUdveksling af kryptovaluta
PlatformsprogEngelsk – ingen andre sprog angivet
OS kompatibilitetWebbrowsere, Android og iOS
Kundesupport sprogEngelsk – ingen andre sprog angivet
Kundeservice åbningstider24 timer, syv dage om ugen

Coinigy forbinder faktisk til over 45 børser og 4000 forskellige markeder og valutapar via API og inkorporerer live valutakurser, datavisualisering og direkte blockchain-analyse. Platformen inkorporerer også diagrammer fra TradingView og giver en desktop- eller mobilapp og forskellige i browser-apps. Coinigy kan tilgås fra computere og mobile enheder gennem Coinigys iOS- og Android-mobilapps. Platformen tilbyder også et 24/7 udvekslings- og tegnebogsporteføljeovervågningsværktøj til brugere.

Hvad er fordelene ved at bruge Coinigy?

Coinigy skiller sig ud blandt sine konkurrenter på grund af følgende fordele:

 • Handelsplatformen leveret af Coinigy er webbaseret og sørger for en intuitiv grænseflade sammen med UI-design, der tiltrækker forskellige handlende med varierende færdighedsniveauer.
 • Coinigy-platformen giver mulighed for ensartet styring af porteføljer sammen med at levere kraftfuld og avanceret kortlægning og handel på forskellige konti gennem API-integration.
 • Coinigy-mobilappen giver også handlende mulighed for at administrere deres konti på Android- og iOS-enheder.
 • Coinigy tilbyder en række værktøjer, der består af over 70 tekniske indikatorer, der understøttes gennem real-time API, hvilket giver handlende mulighed for at drage fordel af live datafeeds.
 • Coinigy tilbyder også højfrekvente handelsværktøjer, adskillige web-, desktop- og mobilapps og plugins.
 • Coinigy understøtter handelsudførelse på over 45 børser, én altomfattende handelsplatform. Handlende kan nemt administrere og overvåge deres handelskonti og engagere sig i kortlægning, som er omfattende og avanceret.
 • Coinigy er hostet over hele verden på de datacentre, der leveres af Google, ud over at gøre brug af rammerne, der leveres af SocketCluster og andre mikrotjenester.
 • Gennem Coinigys handelsplatform har handlende øjeblikkelig adgang til realtids-API'er sammen med historiske data og live-data, som drives af Coinigys CryptoFeed.
 • Coinigy er på linje med KYC- og AML-processer og -procedurer og har AES 256-bit-kryptering på anmodninger sammen med overvågning af transaktioner og levering af adskillige andre sikkerhedsfunktioner.
 • Coinigy kundesupport har en omfattende FAQ-sektion, en online anmodningsformular, telefonnummer og live/instant chat-funktion, som kan bruges, hvis handlende har spørgsmål eller problemer.


Er Coinigy reguleret og sikkert?

Coinigy, som med de fleste cryptocurrency-handelsplatforme og -børser, er ikke reguleret, hvilket betyder, at handlende sætter deres lid til platformen, når handler udføres.

En af Coinigys sikreste funktioner er det faktum, at det er decentraliseret og ikke opbevarer klientmidler i et lager på stedet, hvilket gør det sværere for hackere at målrette mod platformen, da der ikke er ét indgangspunkt, der præsenterer sårbarhed som med centraliserede platforme.

Coinigy har en 'Kend din klient', eller KYC, og anti-hvidvaskning af penge, eller AML, politik og procedurer sammen med overvågning eller optælling af transaktioner i tilfælde af svigagtig aktivitet, der viser sig.

Når de handler gennem Coinigy, bruger handlende deres individuelle API-nøgle til eksisterende børskonti for at få adgang til dem gennem Coinigy handelsplatforme, og disse nøgler opbevares eller bruges ikke af Coinigy, kun af de handlende, der har dem.

Alle brugerdata på Coinigy er krypteret med AES-246bit-kryptering, og enhver brugerdata, som er følsom, returneres aldrig til klienten. Alle anmodninger gennem Coinigy verificeres gennem sikker SSL.

Derudover gør Coinigy også brug af multi-tiered serverarkitektur, som har komplekse legitimationsoplysninger og yderligere styrker serverens integritet. Andre måder, hvorpå Coinigy sikrer sikkerhed omfatter:

 • Brugeranmodninger filtreres og kontrolleres for XSS, CSRF, Clickjacking og sessionsefterligningsangreb.
 • Parametriserede forespørgsler til databasen er de eneste, der bruges.
 • Coinigy-adgangskoder kan være på op til 40 tegn, og adgangskoder skal være unikke, komplekse og indeholde en variation af alfanumeriske tegn sammen med symboler.
 • Tofaktorautentificering eller 2FA bruges gennem Google Authenticator.

Handlende skal være meget forsigtige, når de handler med kryptovalutaer gennem kryptovalutabørser og handelsplatforme, da manglen på regulering kan kompromittere klientmidler, da de ikke kan sikres.

Ud over dette, hvis der skulle være en begivenhed, kan cryptocurrency-handelsplatforme ikke garantere ydelse af kompensation, hvis der skulle være nogen skade eller tab, der stammer fra cyberangreb eller enhver anden begivenhed, som er uden for den erhvervsdrivendes og platformens kontrol.

Når de evaluerer cryptocurrency-handelsplatforme, skal handlende evaluere niveauet af klientfondssikkerhed, som disse platforme tilbyder, og i hvilket omfang cryptocurrency-handelsplatforme ofte kan blive ofre for cyberangrebsforsøg.

Hvordan virker Coinigy?

For det første er Coinigy en cryptocurrency-udvekslingsplatform, der kræver et månedligt abonnementsgebyr på $18,66, når du bruger dets tjenester.

Formålet bag Coinigy er at give en forenklet tilgang til sporing og handel med en bred vifte af mønter, som kan findes på flere andre børser.

Ved at inkorporere en række funktioner fjerner Coinigy den kompleksitet, der ofte er forbundet med styringen af ​​kryptovalutaporteføljer gennem en kombination af en række værktøjer, som kan findes på andre børser, til én brugervenlig platform.

Coinigy tilbyder omfattende kortlægning sammen med prisadvarsler, integration af apps og muligheden for at handle fra forskellige børskonti ved at linke dem gennem API, som er en del af den service, som Coinigy tilbyder.

Dette fjerner behovet for at logge ind på individuelle konti på flere børser for at administrere og overvåge beholdninger på disse børser.

Coinigy sørger for både begyndere og erfarne handlende, og målet bag dens driftsmodel er at tilbyde en one-stop-løsning for aktive kryptovalutahandlere.

Coinigy opbevarer ikke midler på stedet på platformen, hvilket giver ekstra sikkerhed for klientmidler, da platforme, der bruger centraliserede modeller, ofte er sårbare over for cyberangreb.

2. Sådan kommer du i gang med Coinigy

Besøg webstedet: https://www.coinigy.com/

Coinigy-webstedet giver dig mulighed for at registrere en konto ved at klikke på "Tilmeld" øverst til højre på siden.

2.1. Opret en konto

Du kan tilmelde dig ved at indtaste din e-mailadresse, adgangskode og adgangskodekonfiguration.

Efter at have bekræftet din e-mailadresse ved at klikke på linket i bekræftelses-e-mailen, vil du blive bedt om at logge ind for at få adgang til din konto.

2.2. Link Exchange-konti

Du kan linke din kompatible udvekslingskonto ved at klikke på knappen "Konti" øverst på siden. Dette giver dig mulighed for at vælge mellem en række udvekslinger og forbinde dine konti til Coinigy via API.

Herfra kan du klikke på knappen "Tilføj ny Exchange-konto" for at vælge dine foretrukne børser.

Når du har valgt din valgte udveksling, skal du indtaste dine API-nøgleoplysninger og derefter trykke på "Bekræft".

Du kan også vælge at spore enhver af dine tegnebogsadresser, og du skal blot tilføje den offentlige adressenøgle for at komme i gang.

3) Begynd at spore og handle med kryptovalutaer

Herfra kan du navigere i Coinigy-dashboardet og begynde at kortlægge og spore over 4000 forskellige handelspar og mønter på over 45 kompatible børser.

Topbørser til handel med token-mønter. Følg instruktionerne og tjen ubegrænsede penge

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.ioPhemex

3. Coinigy Platform funktioner 

Diagrammer: Dette er måske den bedste platform at bruge til at kortlægge kryptovalutaer på grund af integrationen af ​​TradingView-diagrammer og indikatorer. Faktisk er kortlægningen bedre end TradingView. Hvordan er det muligt? Fordi TradingView selv kun tilbyder et begrænset antal digitale valutaudvekslinger og par. Coinigys Cryptofeed giver adgang til 45-udvekslinger og over 4.000 kryptopar, som brugere kan anvende TradingViews tekniske analyseværktøjer til. Dette betyder, at brugere kan anvende tidsrammer fra sekunder til måneder ved hjælp af lysestager, søjler, linje- og Heikin Ashi-diagrammer, afhængigt af hvilket Coinigy-medlemskab du abonnerer på. Coinigy giver dataadgang, og TradingView leverer de tekniske analyseværktøjer, der kan anvendes til at fortolke dataene.  

Tekniske indikatorer: Ved at bruge de kraftfulde værktøjer fra TradingView kan brugere få adgang til over 70 indikatorer og strategier til at anvende på deres diagrammer. Fra prisindikatorer som simple glidende gennemsnit, Keltner-kanaler til Parabolic SAR, Stokastiske RSI og MACD momentum oscillatorer, har brugerne det fulde udvalg af værktøjer til deres rådighed. De tekniske analyseværktøjer til almindelige kryptomæglere er så mangelfulde, at det er beslægtet med at køre på en scooter sammenlignet med en drossel af en Ferrari med Coinigy. Det 30-dages gratis prøvemedlemskab giver adgang til disse værktøjer.

Magnettilstand: TradingView-brugere vil være bekendt med dette lille tip, men sørg for at slå "Magnettilstand" til på diagrammet, så tegninger automatisk klikker på de nøjagtige top og bund af lysestagerne. Hvis det ikke lykkes, kan du køre dig selv til vanvid og prøve at forbinde trendlinjer nøjagtigt. 

Markedsdybde Niveau 2 Likviditetsvisning: Vinduet med bud og udbudsstørrelse giver også en afbildning af likviditet med røde og grønne dybdegrafer i baggrunden. Grundlæggende er det en kryptoversion af niveau 2, men baggrunden viser, at du var de store størrelser. Det giver et hurtigt og bekvemt overblik over likviditet og potentielle støtte- og modstandsprisniveauer. Men ligesom en niveau 2-skærm kan dybden forsvinde hurtigt, så det er vigtigt at have diagrammerne til at verificere faktiske tendenser. Ligesom et niveau 2-vindue kan du klikke på et prisniveau for at få bestillingsskærmen frem i forhold til den børs og konto, som din tegnebog er på.

Funktionalitet – Coinigy fungerer som en webbaseret platform og inkorporerer en intuitiv grænseflade og brugergrænseflade designet til at appellere til handlende på alle færdighedsniveauer. Platformen giver mulighed for konstant porteføljeovervågning, avanceret kortlægning og kontohandel via API-integration. Brugere kan også administrere deres konti via mobilappen, der er tilgængelig til både iOS og Android.

Vifte af værktøjer – Platformen omfatter over 70 tekniske indikatorer og understøttes af en realtids-API, der giver brugerne mulighed for at drage fordel af live datafeeds. Som et resultat inkorporerer Coinigy omfattende diagrammer, live valutakurser, højfrekvente handelsværktøjer og en række web-, desktop- og mobilapps, herunder CryptoTicker- og ArbMatrix-apps, samt et Google Datasheet-plugin. SMS, e-mail og prisadvarsler i browser er også tilgængelige, når du bruger platformen.

Exchange Integration – Coinigy forbinder til cirka 40 førende børser og giver brugerne mulighed for at spore over 4000 forskellige handelspar og mønter. Udover at overvåge saldi og engagere sig i omfattende kortlægninger, kan brugere også handle direkte fra deres konti via API-integration med børser som Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CCEx, CEX.io, Coinbase Pro, Huobi Pro, Kraken, Kucoin , Poloniex og Vaultoro.

Teknologi – Coinigy hostes globalt på Googles datacentre og gør også brug af SocketCluster-rammeværket til apps og mikrotjenester. Platformen giver øjeblikkelig adgang til realtids-API'er og historiske data, hvor livedata drives af Coinigy CryptoFeed. Derudover er alle brugerdata krypteret med AES 256-bit kryptering, og hver anmodning på Coinigy går gennem en verificeret og sikker (ORG) SSL.

Kundesupport – Brugerne er godt betjent og kan kontakte teamet døgnet rundt ved at indsende en anmodning i supportsektionen eller ved at deltage i en live chat inde fra deres konti. Hovedkontoret kan kontaktes på +1.414.301.2289 og teamet er også aktive på sociale medier og opretholder en aktiv Twitter-konto, og Facebook Teamet leverer også en FAQ-side som en del af Support-sektionen og videoressourcer via deres YouTube-kanal. Brugere kan også holde sig opdateret ved at følge den officielle blog.

COINIGY PENGEBOG

 • Coinigy leverer ikke en indbygget tegnebog, men rummer brugen af ​​alle handelskonti, forskellige tegnebøger og børser på én platform.
 • Handlende bliver nødt til at bruge deres egen tegnebog, når de tilmelder sig og gør brug af Coinigys tjenester. Når de vælger en tegnebog, skal handlende undersøge, evaluere og sammenligne forskellige tegnebøger for at finde den, der passer til deres behov og mål.
 • Der tilbydes forskellige punge, og at vælge den rigtige afhænger af personlige præferencer sammen med, hvad pungen rummer. Handlende bliver nødt til at sikre, at tegnebogen er kompatibel til brug med en række forskellige kryptovalutaer for at undgå problemer.
 • Handlende bliver også nødt til at evaluere sikkerhedsfunktionerne i forskellige tegnebøger, da de kan blive mål for cyberangreb, og det kan føre til betydeligt tab af midler.

COINIGY MOBIL-APP

 • Coinigy tilbyder brugen af ​​sin proprietære mobilapp, som er en af ​​de mest omfattende Bitcoin- og kryptovalutahandelsapplikationer, der også indeholder avancerede porteføljestyringsværktøjer.
 • Med mobilappen har handlende fuld adgang til alle deres børskonti og kan interagere med dem uden at skulle logge ud. Coinigy tilbyder også avancerede kortfunktioner, som kan bruges i appen.
 • Appen kan downloades og bruges på mobile enheder, der kører på enten Android- eller iOS-software.

UDVEJLING

 • Gearing er et nyttigt værktøj, der leveres af mæglere til handlende for at give dem mulighed for at åbne større positioner på trods af deres første indbetaling. Coinigy tilbyder i sine unikke operationer og tjenester ikke handlende med gearing på kryptovalutaer.
 • Dette er ofte tilfældet med de fleste cryptocurrency-platforme, da handel udføres direkte mellem købere og sælgere af cryptocurrency og udvekslinger sker på stedet til en forudbestemt pris, hvilket gør muligheden for gearing ugyldig.
 • Derudover, selvom det er nyttigt, involverer gearing en stor risiko, når den bruges forkert, da det kan føre til betydelige tab, der kan overstige den erhvervsdrivendes oprindelige indbetaling.

GEBYRER

 • Coinigy fungerer i henhold til en abonnementstjeneste, og handlende har to muligheder, når de tilmelder sig handelsplatformen, nemlig:
 • Pro Trader – som involverer et abonnement på $18,66 om måneden og giver handlende en række funktioner såsom ubegrænset handel uden gebyrer, 24/7 porteføljestyring, mobilappadgang og mere.
 • API Developer Pro - som kræver et månedligt abonnementsgebyr på $99,99, som tilbyder lignende funktioner som Pro Trader, men med en række mere.
 • Ud over abonnementsgebyrerne er der ingen ekstra gebyrer angivet, da handel gennem Coinigy ikke pådrager sig nogen transaktionsomkostninger, da disse er dækket af de abonnementsgebyrer, der betales ved tilmelding til at bruge Coinigys tjenester.

4. Coinigy fordele og ulemper

Fordele

 • Konsoliderer alle handelskonti, tegnebøger og børser til en one-stop platform
 • Integrerer de mest kraftfulde diagrammer og tekniske analyseværktøjer med TradingView
 • Problemfri adgang til 45 børser og over 4.000 digitale valutaer og par
 • Lavpris abonnementsbaseret, ikke handelsbilletbaseret som Multi Chart og Ninja Trader
 • Arbitrage muligheder kan handles
 • Hastighed og effektivitet øges

Ulemper

 • API-integration virker ikke for amerikanske beboere på visse børser som BitMex
 • Opsætning af API-link til handelskonti kan være tidskrævende

Konklusion

Platformen passer muligvis ikke til nogen med en "køb og hold" tilgang, da det omfattende udvalg af funktioner er rettet mod meget aktive handlende, der holder et vågent øje med deres porteføljer. Enhver, der er interesseret i at bruge en "one stop shop" handelsplatform, bør gøre brug af den 30 dages gratis prøveperiode, før de beslutter sig for, om de vil forpligte sig til en af ​​de betalte abonnementsplaner.

Forhåbentlig vil denne artikel hjælpe dig. Glem ikke at efterlade et like, kommentere og dele det med andre. Tak skal du have!

Læs mere: Hvad er CoinTracking | Sådan bruger du CoinTracking | Software til kryptoskat

What is GEEK

Buddha Community

Hvad er Coinigy | Alt-i-en porteføljemanager for krypto pung
Ambert Lency

Ambert Lency

1659520140

Hvad er Coinigy | Alt-i-en porteføljemanager for krypto pung

I denne artikel lærer du, hvad er Coinigy? Sådan bruger du Coinigy (Alt-i-en porteføljemanager for krypto pung)

1. Hvad er Coinigy?

Coinigy er en alt-i-en handelsplatform, der har til formål at forenkle processen med at spore og handle med et bredt udvalg af mønter, der kan findes på flere børser.

Navn på kryptohandelsplatformCoinigy
HovedkvarterWisconsin, USA
År stiftet2014
Regulerende myndighedIngen
Email adresseIngen – kun online anmodningsformular
Internet sidehttps://www.coinigy.com/
Maksimal gearingGearing tilbydes ikke
Minimum indskudAbonnementsgebyr på enten $18,66 eller $99,99 afhængigt af hvilken pakke den erhvervsdrivende tager
IndbetalingsmulighederKredit-/betalingskort, PayPal, cryptocurrency – ved betaling af abonnementsgebyret
UdbetalingsmulighederIngen angivet
Platform typeUdveksling af kryptovaluta
PlatformsprogEngelsk – ingen andre sprog angivet
OS kompatibilitetWebbrowsere, Android og iOS
Kundesupport sprogEngelsk – ingen andre sprog angivet
Kundeservice åbningstider24 timer, syv dage om ugen

Coinigy forbinder faktisk til over 45 børser og 4000 forskellige markeder og valutapar via API og inkorporerer live valutakurser, datavisualisering og direkte blockchain-analyse. Platformen inkorporerer også diagrammer fra TradingView og giver en desktop- eller mobilapp og forskellige i browser-apps. Coinigy kan tilgås fra computere og mobile enheder gennem Coinigys iOS- og Android-mobilapps. Platformen tilbyder også et 24/7 udvekslings- og tegnebogsporteføljeovervågningsværktøj til brugere.

Hvad er fordelene ved at bruge Coinigy?

Coinigy skiller sig ud blandt sine konkurrenter på grund af følgende fordele:

 • Handelsplatformen leveret af Coinigy er webbaseret og sørger for en intuitiv grænseflade sammen med UI-design, der tiltrækker forskellige handlende med varierende færdighedsniveauer.
 • Coinigy-platformen giver mulighed for ensartet styring af porteføljer sammen med at levere kraftfuld og avanceret kortlægning og handel på forskellige konti gennem API-integration.
 • Coinigy-mobilappen giver også handlende mulighed for at administrere deres konti på Android- og iOS-enheder.
 • Coinigy tilbyder en række værktøjer, der består af over 70 tekniske indikatorer, der understøttes gennem real-time API, hvilket giver handlende mulighed for at drage fordel af live datafeeds.
 • Coinigy tilbyder også højfrekvente handelsværktøjer, adskillige web-, desktop- og mobilapps og plugins.
 • Coinigy understøtter handelsudførelse på over 45 børser, én altomfattende handelsplatform. Handlende kan nemt administrere og overvåge deres handelskonti og engagere sig i kortlægning, som er omfattende og avanceret.
 • Coinigy er hostet over hele verden på de datacentre, der leveres af Google, ud over at gøre brug af rammerne, der leveres af SocketCluster og andre mikrotjenester.
 • Gennem Coinigys handelsplatform har handlende øjeblikkelig adgang til realtids-API'er sammen med historiske data og live-data, som drives af Coinigys CryptoFeed.
 • Coinigy er på linje med KYC- og AML-processer og -procedurer og har AES 256-bit-kryptering på anmodninger sammen med overvågning af transaktioner og levering af adskillige andre sikkerhedsfunktioner.
 • Coinigy kundesupport har en omfattende FAQ-sektion, en online anmodningsformular, telefonnummer og live/instant chat-funktion, som kan bruges, hvis handlende har spørgsmål eller problemer.


Er Coinigy reguleret og sikkert?

Coinigy, som med de fleste cryptocurrency-handelsplatforme og -børser, er ikke reguleret, hvilket betyder, at handlende sætter deres lid til platformen, når handler udføres.

En af Coinigys sikreste funktioner er det faktum, at det er decentraliseret og ikke opbevarer klientmidler i et lager på stedet, hvilket gør det sværere for hackere at målrette mod platformen, da der ikke er ét indgangspunkt, der præsenterer sårbarhed som med centraliserede platforme.

Coinigy har en 'Kend din klient', eller KYC, og anti-hvidvaskning af penge, eller AML, politik og procedurer sammen med overvågning eller optælling af transaktioner i tilfælde af svigagtig aktivitet, der viser sig.

Når de handler gennem Coinigy, bruger handlende deres individuelle API-nøgle til eksisterende børskonti for at få adgang til dem gennem Coinigy handelsplatforme, og disse nøgler opbevares eller bruges ikke af Coinigy, kun af de handlende, der har dem.

Alle brugerdata på Coinigy er krypteret med AES-246bit-kryptering, og enhver brugerdata, som er følsom, returneres aldrig til klienten. Alle anmodninger gennem Coinigy verificeres gennem sikker SSL.

Derudover gør Coinigy også brug af multi-tiered serverarkitektur, som har komplekse legitimationsoplysninger og yderligere styrker serverens integritet. Andre måder, hvorpå Coinigy sikrer sikkerhed omfatter:

 • Brugeranmodninger filtreres og kontrolleres for XSS, CSRF, Clickjacking og sessionsefterligningsangreb.
 • Parametriserede forespørgsler til databasen er de eneste, der bruges.
 • Coinigy-adgangskoder kan være på op til 40 tegn, og adgangskoder skal være unikke, komplekse og indeholde en variation af alfanumeriske tegn sammen med symboler.
 • Tofaktorautentificering eller 2FA bruges gennem Google Authenticator.

Handlende skal være meget forsigtige, når de handler med kryptovalutaer gennem kryptovalutabørser og handelsplatforme, da manglen på regulering kan kompromittere klientmidler, da de ikke kan sikres.

Ud over dette, hvis der skulle være en begivenhed, kan cryptocurrency-handelsplatforme ikke garantere ydelse af kompensation, hvis der skulle være nogen skade eller tab, der stammer fra cyberangreb eller enhver anden begivenhed, som er uden for den erhvervsdrivendes og platformens kontrol.

Når de evaluerer cryptocurrency-handelsplatforme, skal handlende evaluere niveauet af klientfondssikkerhed, som disse platforme tilbyder, og i hvilket omfang cryptocurrency-handelsplatforme ofte kan blive ofre for cyberangrebsforsøg.

Hvordan virker Coinigy?

For det første er Coinigy en cryptocurrency-udvekslingsplatform, der kræver et månedligt abonnementsgebyr på $18,66, når du bruger dets tjenester.

Formålet bag Coinigy er at give en forenklet tilgang til sporing og handel med en bred vifte af mønter, som kan findes på flere andre børser.

Ved at inkorporere en række funktioner fjerner Coinigy den kompleksitet, der ofte er forbundet med styringen af ​​kryptovalutaporteføljer gennem en kombination af en række værktøjer, som kan findes på andre børser, til én brugervenlig platform.

Coinigy tilbyder omfattende kortlægning sammen med prisadvarsler, integration af apps og muligheden for at handle fra forskellige børskonti ved at linke dem gennem API, som er en del af den service, som Coinigy tilbyder.

Dette fjerner behovet for at logge ind på individuelle konti på flere børser for at administrere og overvåge beholdninger på disse børser.

Coinigy sørger for både begyndere og erfarne handlende, og målet bag dens driftsmodel er at tilbyde en one-stop-løsning for aktive kryptovalutahandlere.

Coinigy opbevarer ikke midler på stedet på platformen, hvilket giver ekstra sikkerhed for klientmidler, da platforme, der bruger centraliserede modeller, ofte er sårbare over for cyberangreb.

2. Sådan kommer du i gang med Coinigy

Besøg webstedet: https://www.coinigy.com/

Coinigy-webstedet giver dig mulighed for at registrere en konto ved at klikke på "Tilmeld" øverst til højre på siden.

2.1. Opret en konto

Du kan tilmelde dig ved at indtaste din e-mailadresse, adgangskode og adgangskodekonfiguration.

Efter at have bekræftet din e-mailadresse ved at klikke på linket i bekræftelses-e-mailen, vil du blive bedt om at logge ind for at få adgang til din konto.

2.2. Link Exchange-konti

Du kan linke din kompatible udvekslingskonto ved at klikke på knappen "Konti" øverst på siden. Dette giver dig mulighed for at vælge mellem en række udvekslinger og forbinde dine konti til Coinigy via API.

Herfra kan du klikke på knappen "Tilføj ny Exchange-konto" for at vælge dine foretrukne børser.

Når du har valgt din valgte udveksling, skal du indtaste dine API-nøgleoplysninger og derefter trykke på "Bekræft".

Du kan også vælge at spore enhver af dine tegnebogsadresser, og du skal blot tilføje den offentlige adressenøgle for at komme i gang.

3) Begynd at spore og handle med kryptovalutaer

Herfra kan du navigere i Coinigy-dashboardet og begynde at kortlægge og spore over 4000 forskellige handelspar og mønter på over 45 kompatible børser.

Topbørser til handel med token-mønter. Følg instruktionerne og tjen ubegrænsede penge

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.ioPhemex

3. Coinigy Platform funktioner 

Diagrammer: Dette er måske den bedste platform at bruge til at kortlægge kryptovalutaer på grund af integrationen af ​​TradingView-diagrammer og indikatorer. Faktisk er kortlægningen bedre end TradingView. Hvordan er det muligt? Fordi TradingView selv kun tilbyder et begrænset antal digitale valutaudvekslinger og par. Coinigys Cryptofeed giver adgang til 45-udvekslinger og over 4.000 kryptopar, som brugere kan anvende TradingViews tekniske analyseværktøjer til. Dette betyder, at brugere kan anvende tidsrammer fra sekunder til måneder ved hjælp af lysestager, søjler, linje- og Heikin Ashi-diagrammer, afhængigt af hvilket Coinigy-medlemskab du abonnerer på. Coinigy giver dataadgang, og TradingView leverer de tekniske analyseværktøjer, der kan anvendes til at fortolke dataene.  

Tekniske indikatorer: Ved at bruge de kraftfulde værktøjer fra TradingView kan brugere få adgang til over 70 indikatorer og strategier til at anvende på deres diagrammer. Fra prisindikatorer som simple glidende gennemsnit, Keltner-kanaler til Parabolic SAR, Stokastiske RSI og MACD momentum oscillatorer, har brugerne det fulde udvalg af værktøjer til deres rådighed. De tekniske analyseværktøjer til almindelige kryptomæglere er så mangelfulde, at det er beslægtet med at køre på en scooter sammenlignet med en drossel af en Ferrari med Coinigy. Det 30-dages gratis prøvemedlemskab giver adgang til disse værktøjer.

Magnettilstand: TradingView-brugere vil være bekendt med dette lille tip, men sørg for at slå "Magnettilstand" til på diagrammet, så tegninger automatisk klikker på de nøjagtige top og bund af lysestagerne. Hvis det ikke lykkes, kan du køre dig selv til vanvid og prøve at forbinde trendlinjer nøjagtigt. 

Markedsdybde Niveau 2 Likviditetsvisning: Vinduet med bud og udbudsstørrelse giver også en afbildning af likviditet med røde og grønne dybdegrafer i baggrunden. Grundlæggende er det en kryptoversion af niveau 2, men baggrunden viser, at du var de store størrelser. Det giver et hurtigt og bekvemt overblik over likviditet og potentielle støtte- og modstandsprisniveauer. Men ligesom en niveau 2-skærm kan dybden forsvinde hurtigt, så det er vigtigt at have diagrammerne til at verificere faktiske tendenser. Ligesom et niveau 2-vindue kan du klikke på et prisniveau for at få bestillingsskærmen frem i forhold til den børs og konto, som din tegnebog er på.

Funktionalitet – Coinigy fungerer som en webbaseret platform og inkorporerer en intuitiv grænseflade og brugergrænseflade designet til at appellere til handlende på alle færdighedsniveauer. Platformen giver mulighed for konstant porteføljeovervågning, avanceret kortlægning og kontohandel via API-integration. Brugere kan også administrere deres konti via mobilappen, der er tilgængelig til både iOS og Android.

Vifte af værktøjer – Platformen omfatter over 70 tekniske indikatorer og understøttes af en realtids-API, der giver brugerne mulighed for at drage fordel af live datafeeds. Som et resultat inkorporerer Coinigy omfattende diagrammer, live valutakurser, højfrekvente handelsværktøjer og en række web-, desktop- og mobilapps, herunder CryptoTicker- og ArbMatrix-apps, samt et Google Datasheet-plugin. SMS, e-mail og prisadvarsler i browser er også tilgængelige, når du bruger platformen.

Exchange Integration – Coinigy forbinder til cirka 40 førende børser og giver brugerne mulighed for at spore over 4000 forskellige handelspar og mønter. Udover at overvåge saldi og engagere sig i omfattende kortlægninger, kan brugere også handle direkte fra deres konti via API-integration med børser som Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CCEx, CEX.io, Coinbase Pro, Huobi Pro, Kraken, Kucoin , Poloniex og Vaultoro.

Teknologi – Coinigy hostes globalt på Googles datacentre og gør også brug af SocketCluster-rammeværket til apps og mikrotjenester. Platformen giver øjeblikkelig adgang til realtids-API'er og historiske data, hvor livedata drives af Coinigy CryptoFeed. Derudover er alle brugerdata krypteret med AES 256-bit kryptering, og hver anmodning på Coinigy går gennem en verificeret og sikker (ORG) SSL.

Kundesupport – Brugerne er godt betjent og kan kontakte teamet døgnet rundt ved at indsende en anmodning i supportsektionen eller ved at deltage i en live chat inde fra deres konti. Hovedkontoret kan kontaktes på +1.414.301.2289 og teamet er også aktive på sociale medier og opretholder en aktiv Twitter-konto, og Facebook Teamet leverer også en FAQ-side som en del af Support-sektionen og videoressourcer via deres YouTube-kanal. Brugere kan også holde sig opdateret ved at følge den officielle blog.

COINIGY PENGEBOG

 • Coinigy leverer ikke en indbygget tegnebog, men rummer brugen af ​​alle handelskonti, forskellige tegnebøger og børser på én platform.
 • Handlende bliver nødt til at bruge deres egen tegnebog, når de tilmelder sig og gør brug af Coinigys tjenester. Når de vælger en tegnebog, skal handlende undersøge, evaluere og sammenligne forskellige tegnebøger for at finde den, der passer til deres behov og mål.
 • Der tilbydes forskellige punge, og at vælge den rigtige afhænger af personlige præferencer sammen med, hvad pungen rummer. Handlende bliver nødt til at sikre, at tegnebogen er kompatibel til brug med en række forskellige kryptovalutaer for at undgå problemer.
 • Handlende bliver også nødt til at evaluere sikkerhedsfunktionerne i forskellige tegnebøger, da de kan blive mål for cyberangreb, og det kan føre til betydeligt tab af midler.

COINIGY MOBIL-APP

 • Coinigy tilbyder brugen af ​​sin proprietære mobilapp, som er en af ​​de mest omfattende Bitcoin- og kryptovalutahandelsapplikationer, der også indeholder avancerede porteføljestyringsværktøjer.
 • Med mobilappen har handlende fuld adgang til alle deres børskonti og kan interagere med dem uden at skulle logge ud. Coinigy tilbyder også avancerede kortfunktioner, som kan bruges i appen.
 • Appen kan downloades og bruges på mobile enheder, der kører på enten Android- eller iOS-software.

UDVEJLING

 • Gearing er et nyttigt værktøj, der leveres af mæglere til handlende for at give dem mulighed for at åbne større positioner på trods af deres første indbetaling. Coinigy tilbyder i sine unikke operationer og tjenester ikke handlende med gearing på kryptovalutaer.
 • Dette er ofte tilfældet med de fleste cryptocurrency-platforme, da handel udføres direkte mellem købere og sælgere af cryptocurrency og udvekslinger sker på stedet til en forudbestemt pris, hvilket gør muligheden for gearing ugyldig.
 • Derudover, selvom det er nyttigt, involverer gearing en stor risiko, når den bruges forkert, da det kan føre til betydelige tab, der kan overstige den erhvervsdrivendes oprindelige indbetaling.

GEBYRER

 • Coinigy fungerer i henhold til en abonnementstjeneste, og handlende har to muligheder, når de tilmelder sig handelsplatformen, nemlig:
 • Pro Trader – som involverer et abonnement på $18,66 om måneden og giver handlende en række funktioner såsom ubegrænset handel uden gebyrer, 24/7 porteføljestyring, mobilappadgang og mere.
 • API Developer Pro - som kræver et månedligt abonnementsgebyr på $99,99, som tilbyder lignende funktioner som Pro Trader, men med en række mere.
 • Ud over abonnementsgebyrerne er der ingen ekstra gebyrer angivet, da handel gennem Coinigy ikke pådrager sig nogen transaktionsomkostninger, da disse er dækket af de abonnementsgebyrer, der betales ved tilmelding til at bruge Coinigys tjenester.

4. Coinigy fordele og ulemper

Fordele

 • Konsoliderer alle handelskonti, tegnebøger og børser til en one-stop platform
 • Integrerer de mest kraftfulde diagrammer og tekniske analyseværktøjer med TradingView
 • Problemfri adgang til 45 børser og over 4.000 digitale valutaer og par
 • Lavpris abonnementsbaseret, ikke handelsbilletbaseret som Multi Chart og Ninja Trader
 • Arbitrage muligheder kan handles
 • Hastighed og effektivitet øges

Ulemper

 • API-integration virker ikke for amerikanske beboere på visse børser som BitMex
 • Opsætning af API-link til handelskonti kan være tidskrævende

Konklusion

Platformen passer muligvis ikke til nogen med en "køb og hold" tilgang, da det omfattende udvalg af funktioner er rettet mod meget aktive handlende, der holder et vågent øje med deres porteføljer. Enhver, der er interesseret i at bruge en "one stop shop" handelsplatform, bør gøre brug af den 30 dages gratis prøveperiode, før de beslutter sig for, om de vil forpligte sig til en af ​​de betalte abonnementsplaner.

Forhåbentlig vil denne artikel hjælpe dig. Glem ikke at efterlade et like, kommentere og dele det med andre. Tak skal du have!

Læs mere: Hvad er CoinTracking | Sådan bruger du CoinTracking | Software til kryptoskat

joe biden

1619242752

Convertisseur OST en PST - Gratuit OST en PST pour convertir un fichier OST à fichier PST

Les utilisateurs ont deux façons de convertir les fichiers OST au format Outlook PST manuellement ou à l’aide de l’application. La conversion manuelle des fichiers OST prend beaucoup de temps ainsi que les efforts des utilisateurs. Par conséquent, les utilisateurs doivent utiliser un outil de conversion OST en PST. Le Datavare convertisseur OST vers PST est la meilleure solution pour convertir les fichiers OST au format Outlook PST.

Pour effectuer la conversion des fichiers OST, les utilisateurs doivent télécharger cette application incroyable. Cette application effectue la tâche de manière efficace et sans effort. Les utilisateurs peuvent convertir des fichiers OST entiers à l’aide de cet outil étonnant et à une vitesse rapide. Des données entières, y compris des notes, des messages, des contacts et des calendriers, sont converties au format PST à l’aide de cet outil incroyable. De plus, les utilisateurs sont libres d’enregistrer le fichier converti n’importe où sur votre système local. Avec cette application hautement compatible, les utilisateurs peuvent facilement utiliser ce convertisseur OST vers PST dans n’importe quel système d’exploitation Windows. C’est une application hautement interactive que même un utilisateur novice peut utiliser. L’application est une plate-forme sûre et sécurisée pour tous les utilisateurs. Les étapes requises pour convertir le fichier OST au format PST sont simples à implémenter.
Les utilisateurs sont libres d’enregistrer le fichier n’importe où dans leur système local sans rencontrer aucune difficulté.

Étapes pour convertir les fichiers

Suivez les étapes ci-dessous pour convertir les fichiers OST au format PST:

Étape 1 - Téléchargez l’outil de conversion OST en PST dans votre système d’exploitation Windows
Étape 2 - Lancez l’application
Étape 3 - Ajoutez les fichiers OST
Étape 4 - Aperçu des fichiers OST sélectionnés
Étape 5 - Choisissez l’emplacement pour enregistrer les fichiers convertis
Étape 6 - Enfin, cliquez sur le bouton «Convertir maintenant». Par conséquent, voici quelques étapes simples avec lesquelles un utilisateur peut facilement convertir ses fichiers OST au format Outlook PST.

Fonctionnalités de l’application

Faites-nous maintenant part de certaines fonctionnalités intelligentes de l’application qu’un utilisateur doit voir:

Convertissez les fichiers OST
L’application convertit librement les fichiers OST au format Outlook PST facilement et de manière fiable sans aucune obligation. La conversion directe des fichiers OST est effectuée par cet outil étonnant. De plus, les utilisateurs peuvent utiliser l’application dans n’importe quelle version de Windows, de la dernière à la plus ancienne version de l’application. L’application convertit toutes les données après avoir prévisualisé et numérisé les données. La taille des fichiers OST n’a pas d’importance dans l’ensemble du processus de conversion.

Précision
Avec une précision totale, tout un processus de conversion est effectué par l’application. Peu importe qu’un utilisateur entre le nombre de fichiers qu’il saisit, les utilisateurs sont autorisés à convertir les fichiers de manière irréprochable. Tous les fichiers OST sont facilement exportés de manière sûre et sécurisée sans aucun type de perte de données ou de corruption de données.

Emplacement spécifié par l’utilisateur
Les fichiers OST convertis peuvent être enregistrés n’importe où selon le souhait de l’emplacement spécifique à l’utilisateur. Une flexibilité totale des fichiers est fournie par l’application afin que l’utilisateur ne soit confronté à aucun problème lors de l’enregistrement du fichier.

Application hautement compatible
C’est une application hautement compatible qui peut être utilisée dans n’importe quelle version de Windows. De la version la plus ancienne à la plus récente de Windows, l’application peut être facilement exploitée sans aucune difficulté. La compatibilité de l’application est inégalée par rapport à toute autre application. Le résultat souhaité est fourni par l’application.

Déclaration finale

Téléchargez cet incroyable convertisseur OST en PST pour convertir vos fichiers OST au format Outlook PST. L’intégrité des fichiers est maintenue par l’application et la qualité des fichiers est conservée par l’application. Avec cette application hautement compatible, les utilisateurs obtiennent le résultat souhaité par les utilisateurs. De plus, vous devriez essayer la version de démonstration de l’application pour en savoir plus sur l’application. La version de démonstration de l’application est gratuite pour tous les utilisateurs. Cette version de démonstration de l’application donne aux utilisateurs le droit de convertir quelques fichiers OST. Pour convertir les fichiers illimités, l’utilisateur doit acheter la version sous licence de l’application maintenant.

Plus d’informations:- https://www.datavare.com/fr/convertisseur-ost-à-pst.html

#convertisseur ost en pst #conversion ost en pst #ost à l'importateur pst #importer ost vers pst #convertir ost en pst #exporter ost vers pst

Ambert Lency

Ambert Lency

1648771320

Hvad er en kryptobetalinger | Hvad er en Crypto Payment Gateway?

I dette indlæg lærer du, hvad er kryptobetalinger, og hvordan fungerer det?

Hvad er kryptobetalinger?

Krypto-betalinger bliver mere og mere accepteret af detailhandlere, enkeltpersoner og virksomheder. Mens du kan overføre penge manuelt, giver betalingsgateways en enklere måde at acceptere kryptobetalinger på. Dette sparer dig for manuelt at kopiere adresser og lave fejl. Du kan også bruge et krypto-debet- eller kreditkort til at foretage fiat-betalinger med krypto, du har på en tilknyttet konto.

Krypto-betalinger giver en billig, hurtig og hurtig måde at overføre penge på. Der er ingen grund til at bruge lokale fiat-valutaer til internationale overførsler. En betalingstjeneste vil ofte være mere intuitiv end en pung og også have kundesupport. På den anden side giver en betalingsgateway mindre kontrol, kan opkræve gebyrer og tager længere tid at konfigurere end en standard tegnebog.

Du kan begynde at foretage kryptobetalinger ved at bruge Binance Pay. Tjenesten er tilgængelig for alle Binance-brugere med en kryptopung og opkræver ingen gebyrer. Når du er klar, kan du begynde at foretage betalinger til enhver anden Binance Pay-bruger eller understøttet forhandler. Du kan også bestille et gratis Binance-kort, hvis du foretrækker at betale med et kredit- eller betalingskort.

Selvom krypto er berømt for spekulation og investering, har det en anden brugssag: betalinger. Det er let at glemme, at folk bruger kryptovalutaer som BNB, BTC og BUSD til at overføre værdi. Store detailhandlere, såsom Microsoft og Starbucks, og små virksomheder er begyndt at acceptere kryptobetalinger for deres varer og tjenester. 

Dette gøres normalt via en betalingsgateway for at gøre processen enkel. Du kan endda bruge krypto til at betale for varer i fiat-valuta med et kryptokort. Så uanset om du vil betale en ven tilbage eller købe en vare, er der flere muligheder, der bruger blockchain-teknologi.

Hvordan fungerer kryptobetalinger?

På sit enkleste niveau overfører en kryptobetaling kryptovalutaer fra en pung til en anden. For at gøre dette manuelt skal du bruge modtagerens offentlige adresse. Ved hjælp af din pung kopierer du derefter adressen ind og sender pengene. Selvom dette lyder nemt, kan processen være vanskelig og skræmmende for nytilkomne. Det er ikke sjældent, at brugere laver irreversible fejl, såsom at sende den forkerte form for krypto til en bestemt adresse eller vælge det forkerte blockchain-netværk. Da der ikke er nogen måde at returnere en kryptotransaktion på, fører disse ofte til betydelige tab.

For at hjælpe med at gøre processen idiotsikker har kryptotjenesteudbydere som Binance skabt mere intuitive kryptobetalingsmetoder. Disse gateways gør en kompliceret proces til en, der kan udføres på få sekunder. De nøjagtige trin varierer afhængigt af betalingsbehandleren, men den sædvanlige metode er som følger:

1. En kunde beslutter sig for at betale for en vare eller tjenesteydelse, eller nogen vil betale en ven.

2. Modtageren opretter en digital faktura, der skal betales ved hjælp af deres betalingsgateway. Dette er normalt en QR-kode, der indeholder den modtagende tegnebogsadresse og det nødvendige beløb. For eksempel vil køb af et $10 (US-dollar) måltid kræve $10 af en specifik kryptovaluta til den aktuelle markedskurs.

3. Betaleren scanner QR-koden med appen og bekræfter betalingen. 

4. Kryptoen overføres til betalingsmodtagers konto eller digitale tegnebog.

Hele denne proces kan fuldføres med blot et par klik. Det er også sikrere og mere bekvemt end at forsøge at udføre alle trin manuelt.

Læs mere: Hvad er en Crypto Airdrop | Sådan finder du dem

Kryptokort til betalinger

En anden mulighed for kryptobetalinger er at bruge et krypto-linket kredit- eller betalingskort. På denne måde kan du foretage betalinger ved hjælp af kryptovalutaer, selvom betalingsmodtageren kun accepterer fiat. For at bruge et kryptokort skal du opbevare mønter og tokens hos din kortudbyder. Når du køber noget, sælger cryptocurrency-børsen dine digitale aktiver for den nødvendige fiat og sender dette til betalingsmodtageren. I nogle tilfælde kan det også være, at du afbetaler din månedlige kredit ved hjælp af krypto. De nøjagtige vilkår vil ændre sig afhængigt af udstederen eller den finansielle institution.

Du kan bruge kryptokort flere steder end kryptobetalingsgateways. Det er dog sværere at betale en ven direkte, medmindre de kan acceptere kortbetaling. Hvis betalingsmodtageren ønsker at blive betalt i krypto, er et kort heller ikke egnet. Både Visa og Mastercard tilbyder i øjeblikket kryptokortmuligheder gennem forskellige finansielle tjenesteudbydere.

Hvad er fordelene ved kryptobetalinger?

At betale nogen i krypto har fordele selv uden at bruge en betalingsgateway eller kryptokort. Når det kombineres med et betalingssystem, har oplevelsen det bedste fra to verdener:

1. Bitcoin (BTC) og andre kryptovalutaer kan bruges i næsten alle lande. Dette sparer dig for at konvertere til den lokale fiat-valuta , når du foretager internationale betalinger.

2. Afhængigt af kryptobetalingsudbyderen kan dine transaktioner gå igennem næsten øjeblikkeligt. Dette sker typisk, når I begge bruger den samme tjeneste. Selvom din transaktion ikke er øjeblikkelig, kan den ofte være hurtigere end en bankkontooverførsel og billigere med færre transaktionsgebyrer.

3. En kryptobetalingstjeneste vil have et kundesupportteam til at hjælpe dig med eventuelle tekniske problemer. Dette er normalt ikke tilfældet, når du overfører penge manuelt med en kryptopung.

4. En kryptobetalings-gateway er, for mange nytilkomne, nemmere at bruge end selv at opsætte og administrere en pung.

Hvad er ulemperne ved cryptocurrency-betalinger?

Selvom fordelene er lette at se, kan erfarne brugere finde nogle begrænsninger, når de foretager kryptobetalinger:

1. Du har mindre kontrol end selv at sætte en pung op. Mange mennesker foretrækker den traditionelle oplevelse af at have fuld forældremyndighed over deres krypto. En betalingsgateway tilføjer effektivt en mellemmand i processen.

2. Kryptopriser kan opleve høj volatilitet, hvis du ikke bruger en stablecoin. Dette kan gøre det svært for betalingsmodtageren at planlægge sin økonomi præcist.

3. Du skal muligvis gennemgå en længere tilmeldingsproces med KYC- og AML-tjek. Selvom disse holder folk sikre, er det en større indsats end at skabe en tegnebog selv. 

4. Nogle betalingsnetværk vil opkræve gebyrer for den service, de tilbyder.

5. At acceptere krypto som betalingsmetode er stadig ikke almindeligt accepteret.

Læs mere: Hvad er KYC (Identity Verification) i Crypto Trading

Hvad er en Cryptocurrency Payment Gateway?

En cryptocurrency betalingsgateway er en betalingsprocessor for digitale valutaer, svarende til betalingsprocessorer, gateways og bankkreditkort. Kryptovaluta-gateways giver dig mulighed for at acceptere digitale betalinger og modtage fiat-valuta med det samme i bytte.

Disse virksomheder fjerner enhver usikkerhed eller forbehold, du måtte have med kryptovaluta, og giver dig mulighed for at tilbyde flere betalingsmuligheder.

Det er vigtigt at bemærke, at betalingsgateways for digital valuta ikke er påkrævet. Det er helt acceptabelt at bruge din personlige tegnebog til at acceptere cryptocurrency-betalinger; dog tager gateways det ekstra arbejde med at udveksle kryptovaluta og administrere en tegnebog ud af dine hænder.

Hvordan fungerer en betalingsgateway for kryptovaluta?

Betalingsporte er virksomheder, der påtager sig den opfattede risiko ved cryptocurrency-betalinger ved at bruge deres tegnebog(e) til at lette transaktioner mellem handlende og deres kunder.

Betalingsflow

Med hensyn til trin udføres følgende arbejdsgang:

 1. Din kunde vælger at betale i kryptovaluta ved kassen (i butikken, på nettet eller i appen).
 2. De betaler dig et beløb svarende til den digitale valutas fair markedsværdi på transaktionstidspunktet.
 3. Kryptovaluta-betalingstjenesten konverterer øjeblikkeligt betalingen til den valuta, du vælger.
 4. Pengene tilføjes din konto hos udbyderen; den indsættes på din udpegede bankkonto i intervaller, som er fastsat i din servicekontrakt.

Processen er gennemsigtig for dig, fordi du ikke behøver at bekymre dig om kryptovalutaer; kun at din udbyder af kryptovaluta vil placere de relevante midler på din konto.

Sørg for at tjekke dit lands cryptocurrency-regler, før du opretter en konto med en gateway. Disse gateways kan fungere fra hvor som helst i verden, og mange lande er ved at udvikle nye love vedrørende brug af digital valuta.

Gebyrer:

Udbyderen bruger en cryptocurrency-pung for at lette overførslerne. Hvis denne valuta er designet med et betalingssystem, vil udbyderen pådrage sig gebyrer, der opkræves af valutanetværkets transaktionsvalidatorer.

Transaktionsvalidatorer verificerer blokke og transaktioner i blockchain - til gengæld for deres energiforbrug og regnekraft betales de i små trin i den kryptovalutatransaktion, de validerede.

Udbyderne videregiver disse gebyrer til dig og opkræver deres servicegebyrer, så de kan fortsætte driften og tilbyde deres tjenester.

Fordele og ulemper ved betalingsgateways

I sagens natur er kryptovaluta designet til at være decentraliseret og anonym. Systemet gør det nemt for to parter at foretage en udveksling. Nogle forhandlere er dog muligvis ikke komfortable med at acceptere betaling i digital valuta; de forstår måske ikke, hvordan noget af det fungerer, eller de er skeptiske over for systemet.

Af disse grunde er det vigtigt at kende fordelene og ulemperne ved betalingsgateways, så du kan beslutte, hvordan du vil acceptere digitale valutabetalinger.

Fordele

 • En betalingsgateway fjerner anonymiteten for, hvem du har at gøre med, samtidig med at din kundes præference for det bevares.
 • Du har nogen at kontakte, hvis der er betalingsproblemer.
 • Du kan acceptere betalinger fra hvor som helst i verden, i enhver kryptovaluta din udbyder vil tage.
 • Du modtager pengene på kontoen hos din udbyder, som overfører dem til dig.
 • Du behøver ikke at bekymre dig om eller forsøge at forstå kryptovaluta.
 • Reducerer volatilitetsrisikoen – risikoen for at miste værdi, mens du venter på, at en transaktion bliver verificeret af kryptovalutaens netværk – ved at betale dig markedskursen for tokens på det tidspunkt, hvor transaktionen blev gennemført.

Ulemper

 • En betalingsgateway er en tredjepart, som kryptovalutaer oprindeligt blev designet til at omgå.
 • Du er nødt til at stole på udbyderens evne til at opretholde uafbrudte tjenester, fordi du muligvis modtager betalinger fra hele verden og i forskellige tidszoner.
 • Gateways er virksomheder, der leverer en service, så de vil markedsføre sig selv på en måde, der får det til at virke, som om du har brug for deres tjenester, når du realistisk set ikke har det.
 • Du betaler små transaktionsgebyrer, når du bruger din cryptocurrency-pung; du betaler mere, når du bruger en cryptocurrency betalingsgateway.
 • Hvis betalingsgatewayen er hacket, mister du alle midler, du har på din konto hos udbyderen, mens du venter på, at de bliver overført.

Endelige tanker om Cryptocurrency Gateways

At fjerne tredjeparter fra finansielle transaktioner er en af ​​de grundlæggende principper bag kryptovaluta. Selvom dette lyder godt for nogle, der omfavner forandring og forstår det, vil andre måske ikke acceptere det. Kryptovaluta er et nyt koncept, og det er svært at forstå i en verden, hvor der altid er blevet lagt ombyttelig værdi på materielle aktiver. Først for nylig er udviklede lande gået over til en finansiel model, hvor de fleste af deres transaktioner er kredit- og debetbaserede, hvor det er muligt aldrig at udveksle fysiske penge.

Det er naturligt at være skeptisk over for noget nyt, især når det involverer penge og økonomi. Cryptocurrency betalingsgateways er ikke obligatoriske eller nødvendige for at udføre digitale valutatransaktioner. Men de fjerner meget af den angst, forvirring, desinformation og spekulation, der kan komme fra en decentraliseret og ureguleret værdikilde.

Hvis du er virksomhedsejer og forstår, hvordan cryptocurrency fungerer, har du muligvis ingen forbehold for at acceptere det. Som følge heraf har du muligvis ikke brug for tjenester fra en gateway-udbyder. Men fordi mere end 99 % af den amerikanske økonomi består af små virksomheder, er det muligt, at ikke enhver virksomhedsejer vil forstå eller stole på kryptovaluta.1

Hvis dette er dig, kan en mellemmand hjælpe dig med at løse dine bekymringer ved at tilbyde en øjeblikkelig udveksling af fiat-valuta – som lader dig drive din virksomheds økonomi, som du ønsker, og samtidig give dine kunder de betalingsmuligheder, de vælger.

Hvad er Binance Pay?

Binance Pay er en kryptobetalingstjeneste, der tilbydes til alle Binance-brugere. Det tilbyder en grænseløs og kontaktløs måde at overføre og modtage kryptovalutaer hurtigt. For at sende krypto er alt, hvad du behøver, en persons e-mail, mobilnummer eller betalings-id. Du kan også oprette en QR-kode, der angiver et beløb, kryptovaluta og besked, der skal sendes til betaleren. Binance Pay har også en liste over købmandsforretninger, der accepterer betalinger gennem tjenesten.

Hvordan kan jeg bruge Binance Pay?

Hvis du allerede har en Binance-konto, skal du gå til fanen Binance Pay . Du vil derefter blive bedt om at oprette et kaldenavn til tjenesten, før du begynder at foretage og modtage betalinger.

☞  TILMELD DIG PÅ BINANCE

Fanen [Send] giver dig mulighed for at foretage en betaling ved hjælp af en e-mail, mobilnummer eller betalings-id. Fanen [Modtag] viser din personlige QR-kode plus muligheden for at tilpasse den til din specifikke transaktion. For mere detaljerede instruktioner, se vores Ofte stillede spørgsmål om, hvordan man sender kryptovaluta til en person med Binance Pay

Brug af et Binance-kort

Hvis du er interesseret i at bruge din krypto til at betale for daglige fiat-køb, er et kryptokort din bedste mulighed. Du kan tilmelde dig et gratis Binance Visa-kort med din Binance-konto, så længe du har gennemført de påkrævede KYC- og AML-checks. For at bruge det skal du blot overføre den krypto, du vil bruge på kortet, til din Funding Wallet. Når du foretager en kortbetaling, vil kryptoen blive solgt for den lokale valuta, du betaler i, og overført til leverandøren.

Lige siden det første berømte virkelige Bitcoin-pizzakøb for 10.000 BTC i 2010, har folk brugt krypto til at foretage betalinger. Over ti år senere er vi gået fra en manuel proces til integrerede digitale valuta-gateways, der tilbydes gennem FinTech-bank- og kryptotjenester. Hvis du selv vil begynde at eksperimentere med kryptobetalinger, så tjek med din kryptobørs for at se, hvilke tjenester de tilbyder.

Jeg håber, at dette indlæg vil hjælpe dig. Glem ikke at efterlade et like, kommentere og dele det med andre. Tak skal du have!

Ambert Lency

Ambert Lency

1642757700

Hvad er dominans i krypto | Hvad er Bitcoin-dominans

I dette indlæg lærer du hvad er dominans i krypto, hvad er bitcoin dominans? Hvordan det virker, og hvorfor det er vigtigt!

Med eksplosionen af ​​kryptovalutaer at investere i, leder handlende konstant efter nye værktøjer til at opdage trends inden for krypto. Bitcoin-dominansforholdet er et værktøj, som handlende for nylig har indarbejdet for at hjælpe dem med at se forskelle i generelle markedsforhold mellem Bitcoin og alle de andre mønter.

Når det bruges korrekt, kan Bitcoin (eller BTC) dominans hjælpe dig med at afgøre, om handel med altcoins er en stærkere trend end handel med Bitcoin. Udtrykkene "Bitcoin-dominans", "Bitcoin-dominansforhold" og "Bitcoin-dominansindeks" bruges ofte i flæng, ligesom "Bitcoin" og "BTC." I denne artikel vil vi diskutere, hvad Bitcoin-dominans er, samt hvilke faktorer, der påvirker forholdet og nogle strategier, du kan implementere, når du træffer dine kryptoinvesteringsbeslutninger.

Hvad er Bitcoin-dominans? 

Bitcoin-dominans er forholdet mellem markedsværdien Markedsværdien (eller markedsværdien) af en kryptovaluta er et mål for dens markedsværdi. Med andre ord, det... af Bitcoin til den samlede markedsværdi for hele kryptovalutamarkedet. Når vi sammenligner dette forhold med tendensen for Bitcoin selv, kan vi lære mere om, hvilke muligheder det nuværende markedsmiljø byder på.

For at få en bedre forståelse af, hvad Bitcoin-dominans er, skal handlende forstå, hvad markedsværdi er - og hvorfor det er vigtigt.

Det vigtigste ved Bitcoin Dominance er, at det kan hjælpe dig med at forstå, om altcoins er i en nedadgående eller optrend mod BTC.

 1. Når BTC Dominans stiger, mister alts i det hele taget værdi mod BTC.
 2. Når BTC-dominansen falder, får alts i det hele taget værdi i forhold til BTC.

Dette betyder i de fleste tilfælde, at du ønsker at være i Bitcoin (eller kontanter), når Bitcoin Dominance er i en optrend, og derefter vil være i alts (inklusive ETH, large caps, mid caps, low caps osv.), når Bitcoin Dominance er i en nedadgående trend.

I de fleste tilfælde sker en stejl og konsekvent nedadgående tendens i dominans på krypto-tyremarkeder, fordi intense bull-markeder har en tendens til at drive alt-kapitaliseringer højere end Bitcoin. Ligeledes er en tilbagetrækning af denne tendens typisk et tegn på et bjørnemarked.

Det er næsten så nemt. Selvfølgelig kan Bitcoin Dominans have forskellige implikationer på forskellige tidsrammer, og det er i sidste ende kun et værktøj i en traders værktøjssæt.

Kort sagt er det dog vigtigt at lære at læse Bitcoin-dominansdiagrammet. Heldigvis er det kun et klik væk hos TradingView. Dette er også kun én indikator. For at lave en nøjagtig forudsigelse af markedet , bør du altid lave din egen research og sørge for at give dig selv mange indikatorer, når det kommer til dine handelsvalg.

Nedenstående illustration af Bitcoin-dominans, der viser en korrelation til altsæson.

Hvad synes du om sammenhængen mellem bitcoin-dominans og altsæson, er det sandt? Giv denne artikel et klap 👏+ kommenter dit svar nedenfor!

Bitcoin Dominance Index leveres af CoinMarketCap og holder styr på Bitcoins samlede markedsværdi i forhold til den samlede markedsværdi for alle digitale aktiver.

Læs mere: Brug af CoinMarketCap som en professionel | En guide til Coinmarketcap (CMC)

Hvad er krypto-markedsværdi?

I tilfælde af en kryptovaluta som Bitcoin betyder markedsværdi ("market cap") den samlede værdi af alle de mønter, der hidtil er blevet udvundet. Markedsværdien beregnes ved at gange antallet af mønter i omløb med den aktuelle markedspris på en enkelt mønt.

For eksempel, fra november 2021, eksisterede der cirka 18,881 millioner bitcoins. Hvis prisen på Bitcoin handlede til $60.000, ville den samlede markedsværdi være 18.881 millioner x $60.000 = $1.133 billioner. Dette betyder, at den samlede værdi af Bitcoin-netværket er $1.133 billioner.

Tallet på 1.133 billioner dollars i sig selv har ikke så meget betydning, før du begynder at sammenligne det med andre markeder. For eksempel er den samlede anslåede værdi af guldmarkedet tæt på 10 billioner dollars. Det betyder, at Bitcoins værdi er omkring 11 % af guldets værdi. En investor kan derefter afgøre, om de føler, at Bitcoin-netværket vil være mere værd over tid, eller om det er ved at blive overvurderet.

En af fordelene ved kryptovalutaer er, at det er nemt at afgøre, hvor mange mønter der findes, samt prisen på disse mønter. Som et resultat er det ret nemt at finde og tegne grafen på et diagram at bestemme den samlede markedsværdi for hele kryptomarkedet.

Forholdet mellem Bitcoin-dominans og markedsværdi

Bitcoin-dominans bruger Bitcoins markedsværdi og den samlede markedsværdi for kryptovaluta i sin beregning.

Det er ligetil at bestemme og kortlægge begge de tal, der bruges i dette forhold. Nedenfor ser vi Bitcoin-markedsværdien (venstre diagram), den samlede kryptomarkedsværdi (midterste diagram) og Bitcoin-dominansen (højre diagram).

Generelt vil formen og retningen af ​​den samlede kryptomarkedsværdi følge Bitcoins. Dette skyldes delvist Bitcoins indflydelse over hele kryptomarkedet, da det er den første, største og mest anerkendte kryptovaluta.

Som kryptoinvestorer og -handlere tager vi det som givet, at de fleste mennesker i verden har ringe viden om bredden af ​​kryptomarkedet. Derfor kan de tro, at Bitcoin er den eneste kryptovaluta, der findes.

Som et resultat, hvis der er en appetit på at købe krypto, har Bitcoin og hele kryptomarkedet en tendens til at stige, hvilket driver begge markedsværdier højere. Hvis risikoaversion skulle ramme kryptomarkedet, ville de fleste store kryptovalutaer likvideres, hvilket reducerer den samlede markedsværdi.

Faktorer, der påvirker Bitcoin-dominans

I de tidlige dage af kryptovaluta ville Bitcoin-dominansen ligge på omkring 95 % eller mere, da der var meget få altcoins, der tiltrak investeringer. Men da andre altcoins begyndte at få interesse, faldt Bitcoins dominans. 

For eksempel, da ICO-dille (initial coin offering) boblede op i 2017, begyndte investeringerne i altcoins at vokse, og Bitcoin-dominansen faldt til et lavpunkt på 35%. Begyndende i 2018 steg Bitcoin-dominansen tilbage til et højt niveau på næsten 70 %, da mange af disse altcoins gik tabt.

Begyndende i 2021 begyndte Bitcoin-dominansen at falde igen, da en investering i altcoins steg med negative nyheder omkring Bitcoins energiforbrug og Kinas udryddelse af Bitcoin-minedrift, hvilket lagde et pres på investeringen.

Hvis vi nøje undersøger formlen, der skaber forholdet kendt som Bitcoin-dominans, finder vi disse to variable inkluderet i beregningen:

 • Markedsværdi af Bitcoin
 • Samlet markedsværdi for hele kryptovalutamarkedet

Dette er de to vigtigste påvirkninger, der flytter Bitcoin-dominansforholdet.

Bitcoins udsving i pris

Bitcoins markedsværdi er tælleren for Bitcoins dominansforhold. Da antallet af bitcoins i omløb er ret stabilt og ikke vil vokse meget, er den største indflydelse på Bitcoins markedsværdi dens pris.

Forholdet mellem Bitcoins pris og markedsværdi kan ses i diagrammet ovenfor. Bemærk, at markedsværdien nøje følger og ligner bevægelsen i Bitcoins pris. Efterhånden som Bitcoins pristendenser er højere, har dets markedsværdi en tendens til at trende højere forholdsmæssigt.

Men bare fordi Bitcoins markedsværdi trender højere, betyder det ikke, at Bitcoin-dominansen er stigende. Bitcoins markedsværdi er kun tælleren for forholdet. Den hastighed, hvormed Bitcoins markedsværdi bevæger sig, sammenlignes med forholdets næststørste influencer: altcoin-markedsværdien.

Altcoins-udsving i markedsværdi

Nævneren af ​​forholdet er den samlede markedsværdi for alle kryptovalutaer. Dette tal er lidt vanskeligere at beregne på grund af det store antal tilgængelige kryptovalutaer. I øjeblikket er der mere end 12.000 kryptoer, hvilket er et stort antal at spore. Heldigvis udfører flere hjemmesider automatisk denne beregning.

Der er tidspunkter, hvor prisen på Bitcoin trender højere, hvilket øger Bitcoins markedsværdi betydeligt. Ligeledes er der andre tidspunkter, hvor investeringer i altcoins trender højere hurtigere end i Bitcoin.

På skemaet ovenfor kan du se, hvordan den første trend til venstre (i sort) er meget større og stærkere end Bitcoins tilsvarende stigning i markedsværdi til højre. Dette tyder på, at altcoins' kollektive evaluering stiger hurtigere end værdiansættelsen af ​​Bitcoin, hvilket antyder, at altcoins i høj grad påvirker den samlede markedsværdi.

Derefter, efter en korrektion, fortsætter trenden til venstre (i blåt) højere i en hurtigere hastighed end Bitcoins markedsværdi (højre diagram). Som følge heraf er andelen af ​​den samlede værdiansættelse af kryptomarkedet, der kan henføres til Bitcoin, blevet udvandet og bliver mindre. 

Sådan handler du krypto ved hjælp af BTC-dominans

Der er mange måder at bruge BTC-dominans til din fordel. De to generelle sektorer inden for kryptovaluta er Bitcoin og altcoins. Vi kan bruge forholdet til at bestemme, hvilken af ​​disse to der er en stærkere trend at handle, og vi kan også forudse ekstreme aflæsninger og handle et pivot fra op- og nedture.

Strategi 1: Brug af BTC-dominans til at bestemme den stærkeste trend

Handlende kan bruge Bitcoin-dominansforholdet til at afgøre, om Bitcoin er den stærkeste trend, eller om investering i altcoins har større potentiale. BTC-dominansforholdet identificerer, hvilken tendens der kan overgå den anden, så en erhvervsdrivende kan positionere i overensstemmelse hermed.

Bestem først tendensen til BTC-dominans. Du kan bruge TradingViews diagram til at se indekset.

For det andet skal du bestemme pristendensen for Bitcoin i en lignende tidsramme.

Brug endelig denne tabel til at hjælpe dig med at bestemme en strategisk bias.

BTC DominansindeksBitcoins trendSignal
Forhold i optrendBitcoin i opgangKøb Bitcoin
Forhold i optrendBitcoin i nedadgående trendSælg altcoins
Raio i downtrendBitcoin i opgangKøb altcoins
Forhold i nedadgående trendBitcoin i nedadgående trendSælg Bitcoin

Når bias er etableret, kan du identificere handelsmuligheder ved hjælp af prishandling, lysestagemønstre og/eller andre tekniske indikatorer.

Strategi 2: Handel med ekstrem høj og lav aflæsning

Mellem 2018 og 2021 har Bitcoin-dominansen varieret fra et lavpunkt på 35% til et maksimum på 74%. Med universet af kryptovalutaer, der konstant udvider sig, er det usandsynligt, at værdien af ​​dette forhold vil stige meget over 74% i fremtiden. På den anden side tyder et dominansforhold under 35% på, at den samlede værdi af altcoins vokser hurtigt sammenlignet med Bitcoins.

En anden strategi at overveje er handel med det passende marked, når forholdet når ekstremer. Når forholdet nærmer sig disse historiske niveauer, er en vending af forholdet i fare. Derfor, når forholdet når en ekstrem høj aflæsning, er markederne modne til, at forholdet falder. På den anden side kan en ekstrem lav læsning give efter for en stigning i Bitcoin-dominans.

Den simple grund til dette er, at investorer vil måle værdien af ​​en kryptovaluta baseret på dens jævnaldrende. Hvis investeringen har strømmet ind i altcoins i nogen tid, kan potentialet for værdistigning og værdi af Bitcoin være mere sandsynligt.

Handlende kan bruge nedenstående tabel som en guide til at bestemme, hvilke markeder der skal fokuseres på, når BTC-dominans er i risiko for en tilbageførsel.

BTC DominansindeksBitcoins trendSignal
Forhold på et historisk højt niveauBitcoin i opgangSælg Bitcoin
Forhold på et historisk højt niveauBitcoin i nedadgående trendKøb altcoins
Ratio på et historisk lavpunktBitcoin i opgangSælg altcoins
Ratio på et historisk lavpunktBitcoin i nedadgående trendKøb Bitcoin

Per definition er det sjældent, at Bitcoin-dominans vil nå disse historiske højder og nedture. Men når forholdet når ekstreme niveauer, kan det give nogle gode handelsmuligheder. Det er dog vigtigt at styre din risiko, fordi forholdet har været kendt for at bryde disse historiske niveauer.

Er Bitcoin-dominans en pålidelig indikator?

Kryptomarkeder er komplekse økosystemer. Derfor kan intet system forenkles ned til brugen af ​​én indikator. Bitcoin-dominans er blot en af ​​mange mulige målere, der beskriver det nuværende markedsmiljø.

Som følge heraf vil udelukkende at stole på Bitcoin-dominans som et indeks sandsynligvis føre til tab og/eller inkonsistente resultater.

En mangel er, at først for nylig er antallet af altcoins virkelig vokset, hvilket trækker dominansforholdet lavere. Derfor har vi ikke en stor mængde historiske data, som vi kan identificere tilbagevendende tendenser ud fra.

Derudover, hvis antallet af altcoins fortsætter med at udvide sig i fremtiden, så er det muligt, at forholdet ville blive mindre og mindre og nå nye lavpunkter. Hvis dette sker, er Bitcoin-dominansindekset muligvis ikke længere nyttigt.

Bitcoin-dominansforholdet er et fremragende værktøj til at hjælpe dig med at forstå tendenser inden for kryptomarkedet. Afhængigt af tendenserne inden for forholdet, og af Bitcoins pris, kan en trader afgøre, om den stærkere tendens er med altcoins eller Bitcoin.

Bitcoin dominans er ikke uden sine begrænsninger. Da kryptomarkedet er så nyt, er det muligt, at endnu flere altcoins vil komme online i de næste par år, hvilket gør indekset forældet. Men i det mindste for nu, kan det hjælpe handlende med at forstå kryptomarkedsforholdene bedre.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Oplysningerne i indlægget er ikke økonomisk rådgivning, men er KUN beregnet til GENERELLE INFORMATIONSFORMÅL. Handel med kryptovaluta er MEGET risikabelt. Sørg for, at du forstår disse risici, og at du er ansvarlig for, hvad du gør med dine penge.

🔥 Hvis du er nybegynder. Jeg tror, ​​at artiklen nedenfor vil være nyttig for dig ☞  Hvad du bør vide, før du investerer i kryptovaluta - for begyndere

Ambert Lency

Ambert Lency

1649734020

Hvad er On-Chain Data | Hvad er On-Chain Analyse | Krypto tutorial

I dette indlæg lærer du Hvad er On-chain Data? Hvad er On-Chain analyse. Hvorfor hjælper det handlende med kryptovaluta?

Hvad er On-chain Data?

On-chain data er data placeret på Blockchain, du kan forstå Blockchain som blockchains, der er kædet sammen og holder data. Disse data kan være:

 • Data om blokke (tid, gasgebyrer, minearbejdere, …).
 • Transaktionsdata (deltageres tegnebogsadresser, antal overførsler, hvilke tokens der overføres,...).
 • Handlinger til at interagere med Smart Contract (tilføje likviditet, deltage i administration,...).
 • Hver gang du udfører en handling på Blockchain, vil denne handling blive verificeret af noderne og vil blive opdateret til det overordnede Blockchain-netværk.

På samme tid, fordi Blockchains er et decentraliseret netværk, der opererer baseret på mange noder, ligesom Bitcoin har 11.558 noder, Ethereum har mere end 8.000 noder, data deles bredt, så ingen kan manipulere det. , kan ændre denne datakilde.

Så On-chain data er de mest ærlige og klare data.

Hvad er on-chain analyse?

On-chain-analyse er en forskningsstrategi, der udnytter information fundet på den offentlige blockchain til at hjælpe handlende med at forbedre deres kryptohandelsstrategier. On-chain-data inkluderer normalt information om alle transaktioner, der finder sted på et bestemt offentligt blockchain-netværk. For eksempel transaktionsdetaljer såsom afsendelse og modtagelse af adresser, overførte tokens eller valutaer, transaktionsbeløb, transaktionsgebyr og de resterende midler for en bestemt adresse. Den indeholder også blokdata såsom tidsstempler, minearbejdergebyrer, belønninger og den smarte kontraktkode.

Hvordan fungerer on-chain analyse?

Metrikkerne for on-chain analyse kan bredt klassificeres i tre kategorier - kryptomarkedsværdi, et aktivs HODL -  status og fremtidsudsigter for kryptovalutaen.

Markedsværdi:

Markedsværdien af ​​en kryptovaluta definerer nettoværdien af ​​blockchain-netværket. Den samlede værdi af et netværk er defineret som multiplikationen af ​​kryptoens pris med dets samlede cirkulerende udbud. Udover at bestemme netværkets nettoværdi, kan vi også bruge markedsværdi til at evaluere markedsstørrelsen, adoptionen og risiciene forbundet med kryptoaktivet.

Hold status:

Analytikere bruger en metrik kaldet HODL-bølgen til at bestemme trenden på markedet og alderen på den kryptovaluta, som brugeren har. HODL-bølgen fortæller analytikere, om handlende holder  aktivet eller sælger det hurtigt. Det bestemmer stemningen på markedet og HODLers perspektiv, dvs. om de føler, at prisen kan falde, eller hvis de forventer en stigning.

On-chain analytikere bruger også møntkoncentrationsmålinger til at bestemme koncentrationen af ​​"hvaler" og store investorer i netværket. For eksempel, hvis der er et aktiv, hvor nogle få adresser har en betydelig procentdel af tokenet, betyder det, at hvalerne og storskalainvestorer nemt kan manipulere markedet ved at dumpe tokens. Derfor er det meget afgørende at analysere koncentrationen af ​​store token-HODLere for at minimere kryptoinvesteringsrisici.

Fremtidsudsigter for en kryptovaluta:

For at forstå, om et kryptoaktiv vinder eller taber trækkraft blandt investorer, kan den fremtidige åbne interesse  analyseres. Også faktorer som korrelationen mellem tokenet og Bitcoins pris, såvel som den samlede valutaindstrømning og -udgang.

Åben investorinteresse i Bitcoin

At korrelere et tokens eller altcoins pris med Bitcoin minimerer risikoen for investorer, fordi det kan hjælpe dem med at reducere tab for kryptoer, der er stærkere relateret til Bitcoin-prisfald. Ydermere kan ind- og udstrømme af visse tokens eller mønter fra en børs (over bestemte tidsperioder) hjælpe on-chain analytikere med at evaluere aktivets adoptionsstatus, mens de fungerer som et alarmsignal for personer med høj nettoværdi og institutionelle handelsaktiviteter.

Betydningen af ​​On-chain dataanalyse

Ovenstående tre sætninger har bekræftet den meget vigtige rolle for On-chain data, når du analyserer On-chain data, vil du modtage følgende fordele:

Verificerede oplysninger:

 • On-chain data lyver ikke, så det vil give os den mest nøjagtige og objektive information, der sker på markedet.
 • Fordi Blockchain-teknologi er bygget op mod gennemsigtighed i information, er denne information desuden svær at trænge ind og ændre, så dette kan betragtes som den mest pålidelige informationskilde på markedet. .

Overvåg markedsadfærd i realtid:

 • On-chain data hjælper dig også med specifikt at spore opførsel af objekter på markedet. Dette er især vigtigt, når man overvåger aktiviteten af ​​hvaler, som besidder et væld af finansielle og informationsmæssige ressourcer til at manipulere markederne.
 • Derfor kan sporing af hvaler On-chain og handle rationelt hjælpe dig med at blive "vinder få" på markedet.

Hjælp med at forudsige og træffe investeringsbeslutninger:

Derudover hjælper dataanalyse dig også med at forudsige situationer og træffe rimelige investeringsbeslutninger.

Netværksaktiviteter går ofte forud for information om kommunikationskanaler. Så når du løbende opdaterer On-chain-oplysningerne, hjælper det dig også med at kunne forudse situationer, så du kan være et skridt foran fællesskabet.

For eksempel, i nogle tilfælde, hvor prisen falder, men de store tegnebøger ikke sælger og fortsætter med at købe, kan det være på tide at overveje at købe frem for at sælge i løs vægt.

For DeFi-platforme kan du også stole på On-chain-data om produkter til at evaluere projektydelsen og træffe beslutninger som f.eks.:

 • Hvis produktet tiltrækker en stor handelsvolumen såvel som mange brugere, er det sandsynligt, at projektets token vil have et højt potentiale for prisstigning.
 • Derudover, når produktets On-chain data er gode, er det også en mulighed for dig at tjene penge ved at interagere med Dapps selv.

Nogle bemærkninger ved analyse af On-chain-data

Som sådan giver On-chain data en masse fordele, men der er stadig nogle punkter at huske på, når du udfører On-chain dataanalyse som følger:

 • Kræver meget viden og erfaring: Jeg anser dette for at være et ret dybdegående værktøj, så det kræver, at brugerne har baggrundsviden samt multidimensionelle perspektiver for at kunne evaluere og forudsige præcist ud fra hinanden. indsamlede oplysninger.
 • Samling af flere informationskilder: På internettet er der i øjeblikket mange værktøjer, der leverer On-chain data, hvoraf nogle er unøjagtige. Derfor er du nødt til at sammenligne og kontrastere oplysninger fra mange kilder for at få den mest præcise vurdering.
 • Bemærkning til data fra projektets hjemmeside: Mange gange er de tal, projektet har givet, ikke helt nøjagtige (pga. mange typiske årsager som f.eks. markedsføring), så du skal også tjekke det tal. på Explorer of the Platform Blockchain (også kendt som Blockchain Explorer ) af den Dapp.
 • Regelmæssige opdateringer: Da markedsadfærden konstant ændrer sig, skal information også opdateres regelmæssigt for at kunne handle hurtigt.

Læs mere: Hvad er Transaction ID (TXID) på Blockchain

Hvordan bruger vi on-chain data?

Fordi kryptovaluta-  og blockchain-data er gennemsigtige, giver de en fantastisk mulighed for on-chain-analytikere til at danne mere omfattende billeder af kryptomarkedet baseret på konkrete data såvel som en fundamentals-drevet tilgang i stedet for blot at være drevet af hype .

Bitcoin/
 ├── Status/        // status of Bitcoin entity
 ├── Exchange-Flows/    // on-chain statistics of exchanges
 ├── Flow-Indicator/    // mpi, whale ratio and other flow indicators
 ├── Market-Indicator/   // stablecoin supply ratio and other market indicators
 ├── Network-Indicator/   // nvt, nvt-golden-cross and other network indicators
 ├── Miner-Flows/      // on-chain statistics of miners
 ├── Inter-Entity-Flows/  // on-chain statistics of flows between entities
 ├── Fund-Data/       // fund related data
 ├── Market-Data/      // price, capitalization
 └── Network-Data/     // general statistics of Bitcoin network
Ethereum/
 ├── Status/        // status of Ethereum entity
 ├── Exchange-Flows/    // on-chain statistics of exchanges
 ├── ETH2.0/        // Ethereum 2.0 statistics
 ├── Fund-Data/       // fund related data
 └── Market-Data/      // price, capitalization, market indicators
Stablecoin/
 ├── Status/        // status of stablecoin entity
 ├── Exchange-Flow/     // on-chain statistics of exchanges
 ├── Market-Data/      // price, capitalization, market indicators
 └── Network-Data/     // USDT, PAXOS, USDC, DAI, TUSD, SAI
ERC20/
 ├── Status/        // status of erc20 entity
 ├── Exchange-Flow/     // on-chain statistics of exchanges
 └── Market-Data/      // price


Forudsige fremtidige markedsbevægelser

Ved at vurdere investoradfærd og netværkets sundhed i realtid hjælper on-chain-analyse ikke kun handlende med at forbedre deres strategier, men lader dem også bedre forudsige fremtidige markedsbevægelser. For eksempel, ved at tage højde for antallet af aktive adresser  og antallet af transaktioner i en kryptovaluta, kan kryptohandlere forudsige, om interessen for den krypto vil stige eller falde. Hvis der er en kraftig stigning i antallet af aktive adresser og transaktioner, korrelerer det normalt med en stigende kryptovalutapris.

Undersøg investoradfærd

On-chain-metrics giver også detaljer om visse investorers adfærd. For eksempel kan on-chain analytikere undersøge, hvor lang tid en adresse ikke har flyttet en kryptovaluta og antallet af investorer, der holder kryptoen. Hvis antallet af investorer, der holder kryptoen, stiger, kan det betyde, at det cirkulerende udbud af kryptoen er lavere. On-chain analyse af denne situation fortæller os, at prisen på den kryptovaluta bør stige, hvis efterspørgslen er konstant. Desuden viser det også tillid til aktivets fremtidige ydeevne.

Hvordan kan On-chain Metrics hjælpe Crypto-traders?

Den største fordel ved on-chain-metrics er, at de belyser investoradfærd og netværkssundhed i realtid.

To vigtige on-chain-metrics at se er: antallet af aktive adresser og antallet af transaktioner, som er to proxyer for efterspørgslen efter (og brugen af) et blockchain-netværk. Når antallet af aktive adresser og transaktioner stiger kraftigt, korrelerer disse forhold normalt med en stigende pris.

Hurtig vækst i antallet af aktive adresser har understøttet bullish prishandling for LINK. Kilde: Santiment.

Mens simple proxyer stilles til rådighed af on-chain data, estimerer en masse metrics visse forhold for at give information om markedet og investorernes adfærd. For eksempel kan vi tænke på markedsværdi som deltagelse af alle handlende, mens realiseret kapitalisering kan opfattes som deltagelse af langsigtede investorer.

Når disse to metrics divergerer væsentligt, kan det tyde på et overophedet marked og stor afhængighed af kortsigtet spekulation. Med jævne mellemrum vokser og aftager forskellen mellem disse to metrikker, hvilket hjælper handlende med at finde optimale zoner at købe og sælge.

På samme måde kan vi også få indsigt i investoradfærd ved at undersøge, hvor lang tid en adresse ikke har flyttet bitcoins ved hjælp af UTXO-sættet og aggregere disse for at se, hvor mange investorer der holder. Hvis et stigende antal investorer HODLing, så kan vi antage, at det cirkulerende udbud er lavere, hvilket burde øge prisen, hvis efterspørgslen er konstant og også peger på tillid til aktivets fremtidige performance.

Forholdet mellem prisen på bitcoin og 1Y+ HODL-bølgen (kumulativ sum af alle UTXO'er ubevægede i et år eller længere). Kilde: LookIntoBitcoin.

Kort sagt giver on-chain-metrics et fascinerende indblik i realtidstilstanden for et blockchain-netværk. Ved at være opmærksomme på disse målinger kan handlende udnytte de muligheder, disse værktøjer giver, og forbedre deres analyse af markedet.

Indhentning af On-chain Data

Gør-det-selv tilgangen er den bedste måde at indsamle on-chain data for en kryptovaluta, hvilket betyder, at du skal køre en node.

Ved at køre en node gemmer og vedligeholder du selv en kopi af hovedbogen, samt sikrer dig, at dine transaktioner udsendes, tjekker indgående transaktioner videregivet af andre noder, og at konsensusreglerne bliver fulgt. Dette betyder, at du kan forespørge blockchain-data hurtigere end en tredjepart fra konsollen.

Analytiske websteder er et alternativ til at opnå on-chain analyser. Efterhånden som industrien er modnet, er der opstået et væld af data- og analyseplatforme for at betjene kryptovalutahandlere og investorer. Ofte bruges maskinlæring også til at identificere forskellige enheder, såsom minearbejdere eller børser.

Topbørser til handel med token-mønter. Følg instruktionerne og tjen ubegrænsede penge

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.ioCoinbase

Værktøjer til at understøtte On-chain dataanalyse

I dette afsnit vil jeg introducere dig til nogle værktøjer, der vil hjælpe dig, når du udfører On-chain analyse.

Til Macro On-chain Analysis 

Disse er værktøjer, der bringer information om hele markedet (eller i forhold til makro). On-chain data vil for det meste handle om Bitcoin, Ethereum og large-cap DeFi tokens - mønter, der har en enorm indflydelse på hele Crypto-markedet. Eller information om mængden af ​​Stablecoins på markedet.

Nogle af hjemmesiderne kan nævnes som:

Blokken: I Data-sektionen kan du få adgang til en masse data såsom Spot, Fremtidig transaktionsvolumen eller mængden af ​​Bitcoin, Ethereum, der går ind og ud af børser. Samt information om hvilke stablecoins der er på hvilken Blockchain, …

 • Crypto Quant: Et meget nyttigt værktøj til brug ved analyse af BTC eller ETH On-chain data. Hjemmesiden giver data lige fra grundlæggende BTC ind og ud af børser til dybdegående On-chain-metrics.
 • Glassnode : Giver en hel del information relateret til BTC On-chain data.
 • Whalebot Alert: Kanaltelegram, der advarer om hvalaktiviteter.
 • Og mange andre værktøjer såsom Whalemap Chart, Into the Block osv.

Nogle måder at bruge værktøjerne ovenfor, jeg kan foreslå dig, såsom:

 • Brug Crypto Quant til at overvåge BTC eller ETH Inflow Outflows og hold øje med store handler for at se, hvordan hvalerne klarer sig.
 • Mængden af ​​BTC på de nuværende børser er høj eller lav, hvis den er høj, vil det skabe et stort salgspres, som påvirker prisen negativt.
 • Værktøjet informerer om, hvor mange Stablecoins, der er præget, hvis mange Stablecoins er præget eller på børser, er det sandsynligt, at der er en enorm mængde penge til at presse prisen op.

Til On-chain mikroanalyse

Disse er On-chain-analyseværktøjer, der bruges, når du har brug for at observere data i mindre skala (f.eks. når du skal analysere On-chain-dataene for det pågældende projekt eller et token, der tilhører det samme projekt). et økosystem,...):

 • Projektets hjemmeside: Data kan hentes fra selve projektets hjemmeside. Men som jeg bemærkede ovenfor, skal du tjekke igen på Explorer for at genvalidere nøjagtigheden.
 • Blockchain Explorer: Dette er den mest nøjagtige kilde til information. Nogle opdagelsesrejsende kan nævnes som Etherscan, Bscscan, Explorer Solana,...
 • Token Terminal : Et værktøj, der giver en masse On-chain indikatorer relateret til projektet, også en pålidelig kilde, når du validerer data fra projektets hjemmeside.
 • Nansen : Hovedværktøjet, der fokuserer på On-chain-data for Tokens på Ethereum.
 • Dune Analytics: Giver en bred vifte af On-chain information. Dette er dog en platform, der indeholder mange værktøjer, som fællesskabet bidrager med, så du skal også verificere oplysningerne, når du bruger dem.

Og mange flere On-chain analyseværktøjer? Hjælp mig venligst i kommentarfeltet nedenfor.

Tak skal du have!