Hva er YouHodler | Hvordan bruke YouHodler | Kryptolån

I dette innlegget lærer du Hva er YouHodler | Slik bruker du YouHodler.

1. Hva er YouHodler

YouHodler er en nettbørs designet for å støtte handel med kryptovalutaer og mer. Beskrevet som en hybrid CeDeFi-plattform, tilbyr YouHodler innovative DeFi-produkter som bryter bort fra mer tradisjonelle utvekslingsrammer.

YouHodler ble grunnlagt i 2018, med hovedkontor i Sveits og Kypros, og støtter handel med de største kryptoene etter markedsverdi. YouHodler støtter også følgende kryptoer:

Tether, USDC, Pax Dollar, TrueUSD, DAI, HUSD, EURS, Uniswap, Compound, Maker, SushiSwap, yearn.finance, Synthetix, OmiseGo, Paxos Gold, Stellar, 0x, Bancor, Dash, Tron, EOS, Polygon, Aave, Huobi Token, Tezos, Basic Attention Token og Augur. Plattformen legger imidlertid til nye mynter til porteføljen deres fortløpende for å øke kryptomarkedsdekningen.

Mens du støtter handel med krypto, har YouHodler en rekke andre nøkkelprodukttilbud. Disse inkluderer kryptolån, renter, multi HODL og Turbocharge.

Som en multiproduktplattform er YouHodler sikker og regulert. Forskrifter inkluderer

 • Pantelånerautorisasjon #LEAE-PGG-EV-2020-0001 (Sveits)
 • SRO Polyreg
 • Tilknyttet Finansombudsmannen FINSOM.
 • Kypros-lisens (Cypress) – søknad pågår.

YouHodler er en global plattform som støtter alle land med unntak av følgende:

Afghanistan, Bangladesh, Kina, Cuba, Tyskland, Iran, Irak, Nord-Korea, Pakistan, Sudan, Sør-Sudan, Syria, Amerikas forente stater, USAs mindre ytre øyer, De amerikanske jomfruøyene.

YouHodler-plattformattributter

Nøkkelegenskapene til YouHodler-plattformen inkluderer:

 • Støtter krypto- og fiat-innskudd og uttak.
 • Kryptolån: 90 % belåningsgrad.
 • Få opptil 12,3 % rente for stablecoins og opptil 8 % for annen krypto.
 • Multi HODL: Øk sparepengene og behold daglig rente.
 • Turbocharge: Kloning av kryptosikkerhet for å øke inntektene
 • Veldig responsivt kundestøtteteam
 • Globalt samfunn, med kunder fra over 100 land.
 • YouHodler Crypto Wallet App lar brukere lagre, bytte og bruke 7 stabile mynter og 30 krypto.
 • Som regulert sentral har YouHodler stor vekt på sikkerhet.

Toppfordeler

 • Tjen renter på din krypto

Hvis du holder kryptovaluta på lang sikt, er det fornuftig å se etter måter å tjene renter på eiendelene dine. YouHodler spiller rundt 5 % rente på alt-mynter og rundt 12 % på stablecoins, avhengig av valutaen. Renter øker ukentlig, og betales i samme valuta - du kan ikke sette inn Bitcoin og tjene renter i dollar. Du kan ta ut pengene dine når som helst.

Disse prisene kan sammenlignes med andre kryptolånere på markedet, men det er viktig å shoppe rundt og veie opp alternativene dine. For eksempel kan du tjene penger på enkelte kryptovalutaer ved å satse dem (binde dem opp for å i utgangspunktet gjøre nettverket mer stabilt), eller gi likviditet (forplikte myntene dine på en handelsplattform for å gjøre handel mer flytende). Hvert alternativ har sine fordeler og ulemper.

 • Lån mot din krypto

Hvis du har kryptovaluta og trenger kontanter, lar YouHodler deg bruke kryptovalutaen din som sikkerhet. Det tilbyr høye belåningsforhold (LTV). LTV er prosentandelen av sikkerhet som er tilgjengelig for å låne. (For eksempel, hvis noen hadde $1000 verdt i kryptovaluta og LTV var 90%, ville de kunne låne $900.)

Siden dette er et sikret lån, er det ikke behov for en kredittsjekk, og det blir vanligvis godkjent umiddelbart. Tenk deg imidlertid nøye om før du tar opp noe lån -- du sparer renter hvis du venter til du kan betale kostnadene på forhånd.

 • Avanserte handelsverktøy

YouHodler lar kunder kjøpe krypto på innflytelse og bruke andre avanserte handelsverktøy. For eksempel kan du satse på at prisen på en kryptovaluta går opp eller ned (går "lang" eller "kort"). Du kan også sette turbo på investeringene dine ved å bruke lånte penger, som vi dekker mer detaljert nedenfor.

 • Kjenn nøye kundene (KYC) og anti-hvitvaskingsprosesser (AML).

Dette kan være en fordel eller en ulempe, avhengig av ditt synspunkt. Hvis du ønsker å handle kryptovaluta anonymt, er ikke YouHodler noe for deg. På den annen side, hvis du vil ha trygghet om at du investerer med et selskap som ønsker å unngå hvitvasking av penger, er dette et område YouHodler tar på alvor.

 • God kundeservice

YouHodler får 4,4 av 5 på TrustPilot. Anmeldere roser deres raske kundeservice og høye renter. En advarsel: Noen kunder ga YouHodler dårlige anmeldelser, hovedsakelig for uttaksalternativene. Før du flytter store mengder penger til en hvilken som helst kryptovaluta-børs, sørg for at du er sikker på hvordan du tar dem ut igjen.

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • CeDeFi: Integrasjon av Chainlink Price Feeds for å øke påliteligheten til nøkkelfunksjoner, inkludert utstedelse av lån og avvikling av usikrede lån.
 • Overensstemmende og gjennomsiktig: YouHodler er en regulert og har en gjennomsiktig gebyrstruktur.
 • Krypto- og fiat-innskudd og uttak: Brukere kan sette inn og ta ut både krypto- og fiat-valutaer.
 • Kundestøtte: Brukere kan kontakte et responsivt kundestøtteteam via Chat.
 • Flere produkttilbud: Brukere kan tjene renter i tillegg til å ta opp lån med kryptosikkerhet for å øke inntektene.
 • Sikkert og regulert: Har flere lisenser, med høy vekt på sikkerhet.
 • Støttede kryptoer: Topp 20 kryptoer og mer.
 • Verifikasjon: Enkel onboarding og brukervennlighet.

Andre positive inkluderer

 • Tilknyttet program: Attraktive belønninger med utbetalinger i fiat-, krypto- eller stablecoins.
 • NFT-er: YouHodler gir også brukere tilgang til NFT-er.

Ulemper

 • Begrenset antall støttede kryptoer. De største kryptoene etter marked og mest populære er imidlertid tilgjengelige. Dette vil bli mindre av et problem over tid ettersom plattformen øker kryptodekningen.
 • Ingen demokonto. Plattformen er imidlertid enkel å navigere, og det er et responsivt kundestøtteteam og en omfattende hjelpeseksjon for å hjelpe brukere.

Hvordan YouHodler fungerer

YouHodler har en mobilapp og nettgrensesnitt. Du kan bytte kryptovalutaer på siden, tjene renter og låne penger.

For å komme i gang, sett inn minimum $100 i en depotlommebok og fullfør prosedyrene for kjenn din kunde (KYC). For å sette inn fiat (tradisjonelle) penger, må brukere oppgi bilde-ID og bevis på adresse.

Som sparer eller trader

YouHodler lar ikke-amerikanske kunder tjene passiv inntekt på sine kryptobeholdninger. Sparere kan tjene noen av de høyeste prisene i bransjen på både krypto- og stablecoins. Renter ukentlig. Tanken er at YouHodler belønner deg for HODLing (kryptoslang for Holding On for Dear Life).

Samtidig anbefaler YouHodler å plassere 10 % til 20 % av investeringene dine i sitt høyrisiko MultiHODL-verktøy. Du bruker dette verktøyet til å låne penger og satse på om verdien av spesifikke kryptovalutaer vil øke eller synke. Og du kan utnytte investeringene dine opptil 30 ganger, og øke potensiell fortjeneste – og risikonivået ditt.

YouHodler foreslår flere måter å redusere risikoen på, men kunder bør være klar over at dette er handelsverktøy rettet mot profesjonelle investorer.

Som låntaker

Låntakere kan legge ned krypto som sikkerhet for å få lån i dollar, euro, pund, sveitsiske franc, Bitcoin eller stablecoins. Pengene kan settes inn på en bankkonto, trekkes ut på kredittkort eller brukes på børsen til å kjøpe krypto. Husk at det kan være et uttaksgebyr (dekket nedenfor).

YouHodler tilbyr tre standardlån, hver med forskjellig løpetid og belåningsgrad (LTV). Den setter også en "pris ned grense", som er hvor langt verdien av kryptosikkerheten kan falle før YouHodler vil selge sikkerheten og stenge lånet. Som du kan se i tabellen nedenfor, er det ikke mye spillerom på et 30-dagers lån med 90 % LTV. YouHodler gir imidlertid låntakere muligheten til å legge til mer sikkerhet om nødvendig.

Slik fungerer de tre lånetypene på et lån på $5 000 som bruker Bitcoin som sikkerhet:

LÅNETID30 DAGER61 DAGER180 DAGER
LTV-forhold90 %70 %50 %
Pris ned grense5 %25 %40 %
Kryptosikkerhetsverdi$5 555,56$7 142,85$10 000
Totale gebyrer og renter$105$160$400
APR25,55 %19,14 %16,22 %

Datakilde: YouHodler. APR beregnet av forfatter.

Noen tilleggsfunksjoner å se opp for:

 • Låntakere kan sette en nærpris - punktet der de ønsker å ta fortjeneste - fra begynnelsen. Hvis verdien av deres kryptosikkerhet når denne prisen, selger YouHodler automatisk sikkerheten, tilbakebetaler lånet og setter inn de resterende midlene på brukerens konto.
 • Lån kan tilbakebetales med kredittkort, krypto- eller fiatpenger som er lagret på plattformen, eller ved bankoverføring. Låntakere kan også betale tilbake et lån ved å selge kryptosikkerheten.
 • Låntakere kan forlenge en låneperiode ved å betale de eksisterende rentekostnadene og et servicegebyr på 1 %.
 • "Lukk nå"-funksjonen lar låntakere betale tilbake lånet tidlig ved å bruke sikkerheten deres. Dette kommer også med et gebyr på 1%.

Turbolading og lån for å kjøpe krypto

YouHodler oppfordrer aktivt brukere til å låne med deres krypto som sikkerhet og kjøpe mer krypto. Det er fristende. Men å låne for å kjøpe en risikabel investering er ikke en god idé, for hvis den taper verdi, kan du tape pengene dine.

La oss si at du legger ned 0,2 BTC på 30-dagers lånet til 90 % LTV. Du får 0,18 BTC, noe som gir deg 0,38 BTC totalt. Prisen på Bitcoin faller med 5 %, og utløser grensen for prisnedgang. Din originale Bitcoin blir solgt for å dekke gjelden din, og du sitter igjen med 0,18 BTC. Du har nettopp mistet 10 % av din originale Bitcoin.

YouHodlers Turbocharge-funksjon lager en kjede av lån. Den bruker automatisk den tradisjonelle valutaen du låner for å kjøpe mer krypto, og bruker den kryptoen som sikkerhet mot et annet lån. Du kan lade lånet ditt mellom tre og ti ganger. Du mottar ikke noe av disse pengene, fordi hvert ekstra lån brukes til å multiplisere kryptoen du eier. Hvis verdien går opp, vinner du. Hvis det går ned, kan du miste den opprinnelige sikkerheten og eventuelle gebyrer, og du sitter igjen med eventuelle gjenværende midler fra det endelige lånet.

Det som er mest bekymringsfullt med YouHodler er at den presenterer risikable investeringsstrategier uten mye informasjon om farene involvert, eller utdanning for å hjelpe brukere med å håndtere disse risikoene. Firmanavnet antyder at dette er et trygt sted å oppbevare kryptoen din, men Turbocharge- og MultiHODL-funksjonene oppfordrer deg til å ta risiko med den.

Gebyroversikt

Byttegebyrene på YouHodler er på linje med andre kryptovalutabørser. Vær imidlertid oppmerksom på kostnadene for å sette inn og ta ut pengene dine. Finn ut hvor mye renter du må tjene for å dekke, for eksempel, et uttaksgebyr på $70 før du setter inn penger.

Vær oppmerksom på at informasjonen på YouHodlers nettside ikke alltid er konsistent. Vi har brukt prisene fra lommeboken som ikke alltid samsvarer med tallene på gebyrsiden.

Vær oppmerksom på at informasjonen på YouHodlers nettside ikke alltid er konsistent. Disse tallene kommer fra transaksjonssidene til en Youhodler.com-lommebok.

Innskudd

TRANSAKSJONGEBYRER
SWIFT bankoverføring$25 eller 25 Euro
Kredittkort4,5 %
AdvCash-kontoførst%
Krypto og stablecoinsIngen kostnader

Datakilde: Innskuddsalternativ på YouHodler.com-lommebok, juli 2021.

Vær oppmerksom på at informasjonen på YouHodlers nettside ikke alltid er konsistent. Disse tallene kommer fra transaksjonssidene til en Youhodler.com-lommebok.

Uttak

TRANSAKSJONMINIMUMGEBYRER
SWIFT bankoverføring i USD$701,5 % eller $70, avhengig av hva som er størst
SWIFT bankoverføring i EUR500 euro55 euro
SEPA bankoverføring i EUR50 euro5 euro
GBP bankoverføring500 pund55 pund
Kredittkort
(utilgjengelig for øyeblikket)
$5 eller 5 EUR når tilgjengelig3,5 % når tilgjengelig *
KryptoVarierer etter kryptoVarierer etter krypto

* Kan endres etter land. Datakilde: Uttaksalternativ på YouHodler.com-lommeboken, juli 2021.

Byttegebyrer

Gebyrer for å konvertere fiat til krypto eller handle kryptovaluta varierer avhengig av transaksjonen. For eksempel er det en avgift på $1 for å konvertere $100 til Bitcoin (1%). Det er et gebyr på 0,000040 BTC for å konvertere 0,02 BTC til Ethereum (0,2%).

Prisene er sammenlignbare med andre børser. Imidlertid kan handelen ta mellom fem og 30 minutter å behandle, og kursen kan endres i løpet av den tiden.

Hvis du bruker MultiHodl-funksjonen, betaler du et oppstartsgebyr, timeavgifter og en 10 % fortjenesteandel hvis du tjener penger.

2. Registrering

For å åpne en konto, gå til YouHodler-hjemmesiden og klikk på "Kom i gang"-ikonet som vist nedenfor:

Fyll ut den forespurte informasjonen. Dette inkluderer bostedsland, e-post og passord.

Godta å motta YouHodler-plattformoppdateringer og erkjenne at du har lest og godtar personvernerklæringen, Ts og Cs, Data Processing Addendum, AML/KYC Policy, Vilkår for konverteringstjenester og klageprosess, og klikk deretter på "Registrer deg".

Bekreftelse

For å låse opp Multi HODL, Turbocharge, lån, sparing og konverteringer, må du bekrefte e-postadressen din og telefonnummeret ditt.

For å fullføre den grunnleggende bekreftelsesprosessen, gå til profilsiden din ved å klikke på "Profil"-ikonet på venstre side av YouHodler-siden.

 • Klikk på e-postikonet "Bekreft". Skriv inn bekreftelseskoden som er sendt til e-postadressen din.
 • Klikk på telefonikonet "Bekreft".
 • Skriv inn telefonnummeret ditt og klikk "Fortsett".
 • Du vil da motta en bekreftelseskode på SMS. Skriv inn den 6-sifrede koden for å fullføre telefonbekreftelsen.

Etter å ha fullført den grunnleggende verifiseringen, må brukerne fullføre kontoverifiseringsprosessen for å få tilgang til multiprodukttilbudene.

For å fullføre kontobekreftelsesprosessen, gå ganske enkelt til fortjenestesiden din:

Trinn 1: Signer kontrakt

 • Klikk på Bekreft-ikonet under Kontobekreftelse-delen.
 • Du må da signere en kontrakt. Klikk på "Start"-ikonet.
 • Angi om du er en amerikansk person ved å klikke "Ja" eller "Nei".
 • Skriv inn den forespurte personopplysningen, som inkluderer for- og etternavn, DoB og nasjonalitet. Klikk deretter "Fortsett".
 • Skriv inn hjemmeadressen din og klikk "Fortsett".
 • Angi om du er den eneste reelle eieren av eiendelene på din fremtidige konto ved å klikke "Ja" eller "Nei".
 • Se gjennom informasjonen i skjemaet for erklæring om identitet til fordelaktig eier, og klikk deretter på "Jeg godtar og signerer".

Trinn 2: Bekreft identitet

Klikk på "Start"-ikonet for å fullføre identitetsbekreftelsen.

 • Velg utstedelsesland og dokumenttype.
 • Deretter laster du opp eller fanger forsiden og baksiden av dokumentet når du blir bedt om det.
 • Når du er lastet opp, klikk på "Fortsett".
 • Du må da ta en selfie med identitetsdokumentet. Du kan enten laste opp eller ta opp.
 • Klikk deretter på "Send søknad".

Trinn 3: Bekreft adresse

Klikk på "Start"-ikonet for å fullføre adressebekreftelsen.

 • Velg dokumenttype og last opp dokumentet og trykk "fortsett".

Vær oppmerksom på at dokumentet skal utstedes innen de siste 3 månedene og må inneholde utstedelsesdato.

Etter fullføring og verifisering av trinn 3, vil brukere ha tilgang til YouHodlers komplette produktpakke, inkludert fiat-operasjoner.

Innskudd etter registrering

Når verifiseringsprosessen er fullført, må du nå gjøre et innskudd for å begynne å handle og gjøre full bruk av YouHodlers produkttilbud.

Brukere kan enten:

 • Innskudd YouHodler støttet krypto ved å fullføre en enkel lommebok-til-lommebok-overføring.
 • Kjøp krypto med kreditt-/debetkort.
 • Sett inn fiat-valutaer ved hjelp av en bankoverføring.

For å gjøre et kryptoinnskudd, gå til "Lommebøker"-siden.

 • Velg kryptoen du ønsker å sette inn og klikk på "Innskudd"-ikonet.
 • Alternativt, hvis lommeboken ikke vises, kan du legge til en støttet kryptolommebok ved å klikke på "Legg til lommebøker"-ikonet.
 • Skann enten QR-koden eller kopier og lim inn YouHodler-lommebokadressen til din eksterne lommebok.
 • Skriv inn mengden krypto du ønsker å overføre til din YouHodler-lommebok og fullfør overføringen.

Når pengene dine har nådd din YouHodler-lommebok, vil YouHodler varsle deg via SMS og e-post, og du kan deretter begynne å nyte YouHodlers fulle produktpakke.

Brukere kan også sette inn fiat-penger ved hjelp av bankoverføringer og kjøpe støttede kryptoer med kreditt-/debetkort. Se delen for fiat-valutainnskudd nedenfor for detaljer.

Støttede kryptovalutaer

YouHodler gir investorer og tradere tilgang til de mest populære kryptoene på markedet og også noen mindre kjente kryptoer.

Støttede kryptoer inkluderer, men er ikke begrenset til:

Tether, USDC, Pax Dollar, TrueUSD, DAI, Binance USD, HUSD, Bitcoin, EURS, Ethereum, Chainlink, Uniswap, Compound, Maker, SushiSwap, yearn.finance, Synthetix, OmiseGo, Paxos Gold, Dogecoin, Litecoin, Ripple, Stellar , 0x, Bancor, Binance Coin, Cardano, Dash, Tron, EOS, Polygon, Bitcoin Cash, Aave, Polkadot, Huobi Token, Tezos, Basic Attention Token og Augur.

For å bytte en krypto mot en annen krypto- eller fiatvaluta, gå til Wallets-siden.

 • Velg kryptoen du ønsker å bytte.
 • Klikk på "Exchange"-ikonet.
 • Angi beløpet du ønsker å veksle og velg målvalutaen fra rullegardinmenyen.
 • Bekreft at du har lest og godtar hvordan konvertering fungerer og vilkårene for konverteringstjenester.
 • Klikk deretter på Konverter-ikonet.

3. Detaljene

YouHodler støtter kjøp og salg av støttede kryptoer med krypto- og fiat-valutaer via utvekslingsplattformen.

I tillegg til å gi tradere en utvekslingsplattform, tilbyr YouHodler også brukere lån, renter og måter å øke kryptomarkedsdrevne avkastninger.

Utveksling

 • Via YouHodler-lommebøkene-siden kan brukere bytte allerede holdt eiendeler for krypto eller fiat.
 • Via lommeboksiden kan brukere også øke inntektene ved hjelp av Multi HODL-funksjonen. Her kan brukere velge sammenkoblinger og retning for å øke inntekten.
 • I tillegg til muligheten til å øke inntekten via Multi HODL-funksjonen, tilbyr YouHodler også brukere Lån og renteinntekter. Det er også en Turbocharge-funksjon for å forbedre kryptoinntektene.

Lån

 • YouHodler tilbyr brukere med lån for å dekke vanlige fiat-valutabehov. Kryptoholdere kan plassere allerede holdt krypto som sikkerhet for å få fiat-penger eller stablecoins. Ved tilbakebetaling av lånet returnerer YouHodler den holdt krypto til låntakeren.

Turbolader

 • Basert på en kaskade av låneprinsipper, kan kryptoinnehavere bruke krypto som sikkerhet for å få mer krypto og fordel i tilfelle ytterligere prisvekst. Dette er et ideelt produkt for kryptoholdere som forutser ytterligere prisvekst.

Diagrammer

 • YouHodler-plattformen gir brukere tilgang til diagrammer via lommeboksiden. Her kan brukere velge linje- eller lysestakediagrammer. Tidsintervaller på tilbudet inkluderer 1 minutt, 5 minutter, 30 minutter, 1 time og 4 timer, som vist nedenfor.

Historie

 • YouHodler-plattformen har en dedikert "Transaksjonshistorikk"-side som lar brukere se alle transaksjoner på tvers av plattformen.
 • Her har brukere også muligheten til å filtrere etter ressurs for å begrense søk.
 • I tillegg kan brukere se transaksjoner på aktivanivå ved å se hver enkelt lommebok.

Balanserer

 • Via Wallets-siden har brukere tilgang til individuelle lommeboksaldoer i enten EUR eller USD og også i aktivabasisvalutaen. På lommeboksiden får brukere også en totalverdi i EUR eller USD og prosentvis bevegelse av totalverdien.

4. Lommebøker

YouHodler har en dedikert lommebokside for å støtte krypto- og fiat-konverteringer samt innskudd og uttak. I tillegg har verifiserte brukere også muligheten til å øke eksponeringen ved å klikke på "Boost"-ikonet.

Brukere kan enkelt overføre YouHodler-støttede kryptoer mellom eksterne og YouHodler-lommebøker.

Brukere kan enkelt overføre YouHodler-støttede kryptoer mellom eksterne og YouHodler-lommebøker.

Via «Lommebøker»-siden:

 • Brukere kan sette inn og ta ut krypto- og fiat-valutaer.
 • Konverter allerede holdt fiat eller krypto.
 • Se individuelle lommeboksaldoer og totalsaldo.
 • Se prisbevegelser i løpet av dagen for en eiendel og se grunnleggende diagrammer.
 • Øk eksisterende kryptoer eller fiat ved å klikke på "Boost"-ikonet. Dette er en multiplikatorfunksjon som bruker en del av YouHodler-lommeboksaldoen. Dette er en rask tilgang til Multi HODL-funksjonen.

Vær oppmerksom på at for hver lommebok gir YouHodler individuelle kryptofiat-saldoer samt saldoer i USD-dollar. En totalsaldo er også tilgjengelig i EUR eller USD.

 

5. Innskudds- og uttaksalternativer

YouHodler muliggjør innskudd og uttak av krypto- og fiat-valutaer.

For investorer som ønsker å sette inn eller ta ut fiat eller kjøpe krypto med kreditt-/debetkort, må du fullføre kontoverifiseringsprosessen.

5.1. Kryptovalutaer

Brukere kan innskudd og uttak av YouHodler-støttede kryptoer.

For å gjøre kryptoinnskudd og -uttak, gå til «Lommebøker»-siden som vist nedenfor:

 • Innskudd

Velg kryptolommeboken som er oppført på "Lommebøker"-siden og klikk på innskuddsalternativet. For demonstrasjonsformål har vi valgt Bitcoin ("BTC").

Når du har valgt innskuddsalternativet, kopierer du lommebokadressen til din eksterne lommebok eller skanner QR-koden og fullfører overføringen.

Når din Bitcoin har nådd din YouHodler-lommebok, vil du motta en SMS og en e-postvarsling.

(For å unngå å gjøre feil ved å legge inn adressedetaljene, anbefales det at du skanner QR-koden for å overføre fra din eksterne lommebok til din YouHodler-lommebok).

 • Uttak

For uttak kan brukere ta ut krypto ved å overføre fra YouHodler-lommebøkene til eksterne kompatible lommebøker.

For å ta ut kryptoen din, velg lommeboken du ønsker å ta ut kryptoen din fra og klikk på "Ta ut"-ikonet.

 • Kopier og lim inn den eksterne lommebokadressen din og bekreft at du har dobbeltsjekket adressen.
 • Klikk på "Få e-postkode"-ikonet for å bekrefte uttak med e-post.
 • Skriv inn koden og klikk på "Ta ut".

5.2. Fiat-valutaer

 • Innskudd

For å sette inn fiat-valutaer, gå til lommeboksiden og velg fiat-valutaen du ønsker å sette inn.

Du kan legge til flere fiat-valuta-lommebøker ved å klikke på "+ Legg til lommebøker"-ikonet.

 • Klikk på innskuddsikonet.
 • Klikk deretter på:
  • "Bankoverførsel"-ikonet for bankoverføringer uten gebyrinnskudd. Overføringer kan ta opptil 3 virkedager.
  • Advcash (inkl. Bankkort)-ikon for umiddelbare betalinger. Det er et gebyr på 1 % for Advcash-innskudd.
 • For Advcash-betalinger, skriv inn beløpet du ønsker å sette inn og klikk "Fortsett".
 • Du vil deretter bli omdirigert til Advcash.com-siden for å fullføre opplysningene dine for å fullføre innskuddet.
 • I tillegg kan brukere sette inn med et hvilket som helst annet kredittkort, det er et depositum på 4,5 %.
 • Uttak

For å ta ut fiat, gå til lommeboksiden din og velg fiat-lommeboken du ønsker å gjøre et uttak fra.

 • Klikk på Uttak-ikonet.
 • Velg uttaksalternativet
  • Kredittkort – øyeblikkelig med gebyr på mellom 3% til 3,5% eller $1 til $5.
  • Bankoverførsel – Omtrent 24 timer, med et gebyr på 1,5 %. Det er et minimumsuttak på $70.
 • I tilfelle av bankoverføringer, skriv inn IBAN og kontonummer sammen med bankopplysningene dine og fullfør transaksjonen.

Vær oppmerksom på at bankbehandlingstider og gebyrer varierer avhengig av bankoverføringsmetode. Det er også minimumsuttak avhengig av valuta. Se nedenfor:

 • USD (SWIFT) – opptil 5 dager, med et gebyr på 1,5 % og et minimumsuttak på $70.
 • EUR (SEPA) – opptil 2 virkedager, med et gebyr på €5, og et minimumsuttak på €50.
 • EUR (SWIFT) – opptil 5 dager, med et gebyr på €55, og et minimumsuttak på €500.
 • GBP/CHF: Opptil 3 dager, med et gebyr på 0,15 % og minimumsuttak på £55 / CHF55.

6. Handelsplattform

Som tidligere diskutert, kan brukere bruke utvekslingsfunksjonen så vel som Turbocharge og Multi HODL for å få eksponering mot fiat- og kryptomarkedene.

Utvekslingen

YouHodler gir brukere tilgang til kryptomarkedene via YouHodler-børsen.

Her kan brukere bytte fiat for krypto, krypto for krypto eller krypto for fiat.

Bare gå til Wallets-siden og velg krypto eller fiat du ønsker å bytte, ved å klikke på Exchange-ikonet.

 • Skriv inn mengden krypto eller fiat du ønsker å konvertere.
 • Se gjennom gebyret, beløpet som skal konverteres og rate, og klikk deretter "Konverter".

Når du har lagt inn bestillingen, vil transaksjonen vises i lommebokloggen din og også på Transaksjonshistorikk-siden.

Turbolader

Gå til Turbocharge-siden og klikk deretter "+ Opprett ny turbo".

 • Velg sikkerhetsticker og skriv inn sikkerhetsbeløpet og velg deretter lånte ticker.
 • Velg deretter planen din. Enten 90 %/30 dager eller 70 %/61 dager.
 • Velg antall lån og se gjennom transaksjonsdetaljene.
 • Hvis du ønsker å sette en take-profitt, skriv inn sluttkurs.
 • Godta vilkårene og bekreft at du forstår hvordan Turbocharge fungerer, og klikk deretter "Turbocharge".

Multi HODL

YouHodlers Multi HODL er et verktøy for å multiplisere kryptoaktiva ved å bruke en del av YouHodler-lommeboksaldoen.

Her er fordelen at brukere kan holde de fleste midlene trygt i en lommebok samtidig som de tjener renter og bruker et beløp til å engasjere seg i handelsaktiviteter med høyt profittpotensial.

Plattformen bruker Multi HODL-eiendelene dine til å åpne det første lånet i en automatisert kjede av lån. Med de lånte midlene fra det første lånet, kjøper plattformen mer krypto og bruker det som sikkerhet for et andre lån i kjeden. Prosessen gjentar seg selv fra 2 til 50x avhengig av brukerens multiplikatornivå.

Slik bruker du Multi HODL-funksjonen:

 • Gå til Multi HODL-siden og velg sammenkoblingen du ønsker å bytte. (Du kan også gå til Wallets-siden og klikke på «Boost»-ikonet) .
 • Velg retningen du ønsker å handle, opp eller ned.
 • Velg kildesikkerheten din og angi beløpet.
 • Velg deretter multiplikatornivået.
 • Godta vilkårene og erkjenne at du vet hvordan multi HODL fungerer og har lest risikoavsløringen.
 • Klikk deretter på Start.
 • Det er også muligheter for å ta profitt og/eller stoppe tap for å håndtere risiko.

YouHodler er riktig for deg hvis:

 • Du er en ikke-amerikansk kunde som ønsker å tjene renter på kryptografen din.
 • Du er komfortabel med handelsverktøy med høyere risiko.
 • Du vil bruke kryptoen din som lånesikkerhet.

YouHodler er et spennende alternativ for brukere som ønsker å tjene renter på myntene sine og tjene 12 % rente per år. Den største fordelen med YouHodler er at myntene dine forblir dine i henhold til YouHodlers vilkår og betingelser. Plattformen tilbyr konkurransedyktige priser, som er en av hovedgrunnene til at du bør vurdere YouHolder når du tjener renter på myntene dine.

Hvis du leter etter en pålitelig plattform for å tjene interesse for kryptovalutaen din, er YouHodler et av de beste alternativene på markedet.

Toppbørser for handel med token-mynter. Følg instruksjonene og tjen ubegrensede penger

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.io

Takk for at du leser!

What is GEEK

Buddha Community

Hva er YouHodler | Hvordan bruke YouHodler | Kryptolån

I dette innlegget lærer du Hva er YouHodler | Slik bruker du YouHodler.

1. Hva er YouHodler

YouHodler er en nettbørs designet for å støtte handel med kryptovalutaer og mer. Beskrevet som en hybrid CeDeFi-plattform, tilbyr YouHodler innovative DeFi-produkter som bryter bort fra mer tradisjonelle utvekslingsrammer.

YouHodler ble grunnlagt i 2018, med hovedkontor i Sveits og Kypros, og støtter handel med de største kryptoene etter markedsverdi. YouHodler støtter også følgende kryptoer:

Tether, USDC, Pax Dollar, TrueUSD, DAI, HUSD, EURS, Uniswap, Compound, Maker, SushiSwap, yearn.finance, Synthetix, OmiseGo, Paxos Gold, Stellar, 0x, Bancor, Dash, Tron, EOS, Polygon, Aave, Huobi Token, Tezos, Basic Attention Token og Augur. Plattformen legger imidlertid til nye mynter til porteføljen deres fortløpende for å øke kryptomarkedsdekningen.

Mens du støtter handel med krypto, har YouHodler en rekke andre nøkkelprodukttilbud. Disse inkluderer kryptolån, renter, multi HODL og Turbocharge.

Som en multiproduktplattform er YouHodler sikker og regulert. Forskrifter inkluderer

 • Pantelånerautorisasjon #LEAE-PGG-EV-2020-0001 (Sveits)
 • SRO Polyreg
 • Tilknyttet Finansombudsmannen FINSOM.
 • Kypros-lisens (Cypress) – søknad pågår.

YouHodler er en global plattform som støtter alle land med unntak av følgende:

Afghanistan, Bangladesh, Kina, Cuba, Tyskland, Iran, Irak, Nord-Korea, Pakistan, Sudan, Sør-Sudan, Syria, Amerikas forente stater, USAs mindre ytre øyer, De amerikanske jomfruøyene.

YouHodler-plattformattributter

Nøkkelegenskapene til YouHodler-plattformen inkluderer:

 • Støtter krypto- og fiat-innskudd og uttak.
 • Kryptolån: 90 % belåningsgrad.
 • Få opptil 12,3 % rente for stablecoins og opptil 8 % for annen krypto.
 • Multi HODL: Øk sparepengene og behold daglig rente.
 • Turbocharge: Kloning av kryptosikkerhet for å øke inntektene
 • Veldig responsivt kundestøtteteam
 • Globalt samfunn, med kunder fra over 100 land.
 • YouHodler Crypto Wallet App lar brukere lagre, bytte og bruke 7 stabile mynter og 30 krypto.
 • Som regulert sentral har YouHodler stor vekt på sikkerhet.

Toppfordeler

 • Tjen renter på din krypto

Hvis du holder kryptovaluta på lang sikt, er det fornuftig å se etter måter å tjene renter på eiendelene dine. YouHodler spiller rundt 5 % rente på alt-mynter og rundt 12 % på stablecoins, avhengig av valutaen. Renter øker ukentlig, og betales i samme valuta - du kan ikke sette inn Bitcoin og tjene renter i dollar. Du kan ta ut pengene dine når som helst.

Disse prisene kan sammenlignes med andre kryptolånere på markedet, men det er viktig å shoppe rundt og veie opp alternativene dine. For eksempel kan du tjene penger på enkelte kryptovalutaer ved å satse dem (binde dem opp for å i utgangspunktet gjøre nettverket mer stabilt), eller gi likviditet (forplikte myntene dine på en handelsplattform for å gjøre handel mer flytende). Hvert alternativ har sine fordeler og ulemper.

 • Lån mot din krypto

Hvis du har kryptovaluta og trenger kontanter, lar YouHodler deg bruke kryptovalutaen din som sikkerhet. Det tilbyr høye belåningsforhold (LTV). LTV er prosentandelen av sikkerhet som er tilgjengelig for å låne. (For eksempel, hvis noen hadde $1000 verdt i kryptovaluta og LTV var 90%, ville de kunne låne $900.)

Siden dette er et sikret lån, er det ikke behov for en kredittsjekk, og det blir vanligvis godkjent umiddelbart. Tenk deg imidlertid nøye om før du tar opp noe lån -- du sparer renter hvis du venter til du kan betale kostnadene på forhånd.

 • Avanserte handelsverktøy

YouHodler lar kunder kjøpe krypto på innflytelse og bruke andre avanserte handelsverktøy. For eksempel kan du satse på at prisen på en kryptovaluta går opp eller ned (går "lang" eller "kort"). Du kan også sette turbo på investeringene dine ved å bruke lånte penger, som vi dekker mer detaljert nedenfor.

 • Kjenn nøye kundene (KYC) og anti-hvitvaskingsprosesser (AML).

Dette kan være en fordel eller en ulempe, avhengig av ditt synspunkt. Hvis du ønsker å handle kryptovaluta anonymt, er ikke YouHodler noe for deg. På den annen side, hvis du vil ha trygghet om at du investerer med et selskap som ønsker å unngå hvitvasking av penger, er dette et område YouHodler tar på alvor.

 • God kundeservice

YouHodler får 4,4 av 5 på TrustPilot. Anmeldere roser deres raske kundeservice og høye renter. En advarsel: Noen kunder ga YouHodler dårlige anmeldelser, hovedsakelig for uttaksalternativene. Før du flytter store mengder penger til en hvilken som helst kryptovaluta-børs, sørg for at du er sikker på hvordan du tar dem ut igjen.

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • CeDeFi: Integrasjon av Chainlink Price Feeds for å øke påliteligheten til nøkkelfunksjoner, inkludert utstedelse av lån og avvikling av usikrede lån.
 • Overensstemmende og gjennomsiktig: YouHodler er en regulert og har en gjennomsiktig gebyrstruktur.
 • Krypto- og fiat-innskudd og uttak: Brukere kan sette inn og ta ut både krypto- og fiat-valutaer.
 • Kundestøtte: Brukere kan kontakte et responsivt kundestøtteteam via Chat.
 • Flere produkttilbud: Brukere kan tjene renter i tillegg til å ta opp lån med kryptosikkerhet for å øke inntektene.
 • Sikkert og regulert: Har flere lisenser, med høy vekt på sikkerhet.
 • Støttede kryptoer: Topp 20 kryptoer og mer.
 • Verifikasjon: Enkel onboarding og brukervennlighet.

Andre positive inkluderer

 • Tilknyttet program: Attraktive belønninger med utbetalinger i fiat-, krypto- eller stablecoins.
 • NFT-er: YouHodler gir også brukere tilgang til NFT-er.

Ulemper

 • Begrenset antall støttede kryptoer. De største kryptoene etter marked og mest populære er imidlertid tilgjengelige. Dette vil bli mindre av et problem over tid ettersom plattformen øker kryptodekningen.
 • Ingen demokonto. Plattformen er imidlertid enkel å navigere, og det er et responsivt kundestøtteteam og en omfattende hjelpeseksjon for å hjelpe brukere.

Hvordan YouHodler fungerer

YouHodler har en mobilapp og nettgrensesnitt. Du kan bytte kryptovalutaer på siden, tjene renter og låne penger.

For å komme i gang, sett inn minimum $100 i en depotlommebok og fullfør prosedyrene for kjenn din kunde (KYC). For å sette inn fiat (tradisjonelle) penger, må brukere oppgi bilde-ID og bevis på adresse.

Som sparer eller trader

YouHodler lar ikke-amerikanske kunder tjene passiv inntekt på sine kryptobeholdninger. Sparere kan tjene noen av de høyeste prisene i bransjen på både krypto- og stablecoins. Renter ukentlig. Tanken er at YouHodler belønner deg for HODLing (kryptoslang for Holding On for Dear Life).

Samtidig anbefaler YouHodler å plassere 10 % til 20 % av investeringene dine i sitt høyrisiko MultiHODL-verktøy. Du bruker dette verktøyet til å låne penger og satse på om verdien av spesifikke kryptovalutaer vil øke eller synke. Og du kan utnytte investeringene dine opptil 30 ganger, og øke potensiell fortjeneste – og risikonivået ditt.

YouHodler foreslår flere måter å redusere risikoen på, men kunder bør være klar over at dette er handelsverktøy rettet mot profesjonelle investorer.

Som låntaker

Låntakere kan legge ned krypto som sikkerhet for å få lån i dollar, euro, pund, sveitsiske franc, Bitcoin eller stablecoins. Pengene kan settes inn på en bankkonto, trekkes ut på kredittkort eller brukes på børsen til å kjøpe krypto. Husk at det kan være et uttaksgebyr (dekket nedenfor).

YouHodler tilbyr tre standardlån, hver med forskjellig løpetid og belåningsgrad (LTV). Den setter også en "pris ned grense", som er hvor langt verdien av kryptosikkerheten kan falle før YouHodler vil selge sikkerheten og stenge lånet. Som du kan se i tabellen nedenfor, er det ikke mye spillerom på et 30-dagers lån med 90 % LTV. YouHodler gir imidlertid låntakere muligheten til å legge til mer sikkerhet om nødvendig.

Slik fungerer de tre lånetypene på et lån på $5 000 som bruker Bitcoin som sikkerhet:

LÅNETID30 DAGER61 DAGER180 DAGER
LTV-forhold90 %70 %50 %
Pris ned grense5 %25 %40 %
Kryptosikkerhetsverdi$5 555,56$7 142,85$10 000
Totale gebyrer og renter$105$160$400
APR25,55 %19,14 %16,22 %

Datakilde: YouHodler. APR beregnet av forfatter.

Noen tilleggsfunksjoner å se opp for:

 • Låntakere kan sette en nærpris - punktet der de ønsker å ta fortjeneste - fra begynnelsen. Hvis verdien av deres kryptosikkerhet når denne prisen, selger YouHodler automatisk sikkerheten, tilbakebetaler lånet og setter inn de resterende midlene på brukerens konto.
 • Lån kan tilbakebetales med kredittkort, krypto- eller fiatpenger som er lagret på plattformen, eller ved bankoverføring. Låntakere kan også betale tilbake et lån ved å selge kryptosikkerheten.
 • Låntakere kan forlenge en låneperiode ved å betale de eksisterende rentekostnadene og et servicegebyr på 1 %.
 • "Lukk nå"-funksjonen lar låntakere betale tilbake lånet tidlig ved å bruke sikkerheten deres. Dette kommer også med et gebyr på 1%.

Turbolading og lån for å kjøpe krypto

YouHodler oppfordrer aktivt brukere til å låne med deres krypto som sikkerhet og kjøpe mer krypto. Det er fristende. Men å låne for å kjøpe en risikabel investering er ikke en god idé, for hvis den taper verdi, kan du tape pengene dine.

La oss si at du legger ned 0,2 BTC på 30-dagers lånet til 90 % LTV. Du får 0,18 BTC, noe som gir deg 0,38 BTC totalt. Prisen på Bitcoin faller med 5 %, og utløser grensen for prisnedgang. Din originale Bitcoin blir solgt for å dekke gjelden din, og du sitter igjen med 0,18 BTC. Du har nettopp mistet 10 % av din originale Bitcoin.

YouHodlers Turbocharge-funksjon lager en kjede av lån. Den bruker automatisk den tradisjonelle valutaen du låner for å kjøpe mer krypto, og bruker den kryptoen som sikkerhet mot et annet lån. Du kan lade lånet ditt mellom tre og ti ganger. Du mottar ikke noe av disse pengene, fordi hvert ekstra lån brukes til å multiplisere kryptoen du eier. Hvis verdien går opp, vinner du. Hvis det går ned, kan du miste den opprinnelige sikkerheten og eventuelle gebyrer, og du sitter igjen med eventuelle gjenværende midler fra det endelige lånet.

Det som er mest bekymringsfullt med YouHodler er at den presenterer risikable investeringsstrategier uten mye informasjon om farene involvert, eller utdanning for å hjelpe brukere med å håndtere disse risikoene. Firmanavnet antyder at dette er et trygt sted å oppbevare kryptoen din, men Turbocharge- og MultiHODL-funksjonene oppfordrer deg til å ta risiko med den.

Gebyroversikt

Byttegebyrene på YouHodler er på linje med andre kryptovalutabørser. Vær imidlertid oppmerksom på kostnadene for å sette inn og ta ut pengene dine. Finn ut hvor mye renter du må tjene for å dekke, for eksempel, et uttaksgebyr på $70 før du setter inn penger.

Vær oppmerksom på at informasjonen på YouHodlers nettside ikke alltid er konsistent. Vi har brukt prisene fra lommeboken som ikke alltid samsvarer med tallene på gebyrsiden.

Vær oppmerksom på at informasjonen på YouHodlers nettside ikke alltid er konsistent. Disse tallene kommer fra transaksjonssidene til en Youhodler.com-lommebok.

Innskudd

TRANSAKSJONGEBYRER
SWIFT bankoverføring$25 eller 25 Euro
Kredittkort4,5 %
AdvCash-kontoførst%
Krypto og stablecoinsIngen kostnader

Datakilde: Innskuddsalternativ på YouHodler.com-lommebok, juli 2021.

Vær oppmerksom på at informasjonen på YouHodlers nettside ikke alltid er konsistent. Disse tallene kommer fra transaksjonssidene til en Youhodler.com-lommebok.

Uttak

TRANSAKSJONMINIMUMGEBYRER
SWIFT bankoverføring i USD$701,5 % eller $70, avhengig av hva som er størst
SWIFT bankoverføring i EUR500 euro55 euro
SEPA bankoverføring i EUR50 euro5 euro
GBP bankoverføring500 pund55 pund
Kredittkort
(utilgjengelig for øyeblikket)
$5 eller 5 EUR når tilgjengelig3,5 % når tilgjengelig *
KryptoVarierer etter kryptoVarierer etter krypto

* Kan endres etter land. Datakilde: Uttaksalternativ på YouHodler.com-lommeboken, juli 2021.

Byttegebyrer

Gebyrer for å konvertere fiat til krypto eller handle kryptovaluta varierer avhengig av transaksjonen. For eksempel er det en avgift på $1 for å konvertere $100 til Bitcoin (1%). Det er et gebyr på 0,000040 BTC for å konvertere 0,02 BTC til Ethereum (0,2%).

Prisene er sammenlignbare med andre børser. Imidlertid kan handelen ta mellom fem og 30 minutter å behandle, og kursen kan endres i løpet av den tiden.

Hvis du bruker MultiHodl-funksjonen, betaler du et oppstartsgebyr, timeavgifter og en 10 % fortjenesteandel hvis du tjener penger.

2. Registrering

For å åpne en konto, gå til YouHodler-hjemmesiden og klikk på "Kom i gang"-ikonet som vist nedenfor:

Fyll ut den forespurte informasjonen. Dette inkluderer bostedsland, e-post og passord.

Godta å motta YouHodler-plattformoppdateringer og erkjenne at du har lest og godtar personvernerklæringen, Ts og Cs, Data Processing Addendum, AML/KYC Policy, Vilkår for konverteringstjenester og klageprosess, og klikk deretter på "Registrer deg".

Bekreftelse

For å låse opp Multi HODL, Turbocharge, lån, sparing og konverteringer, må du bekrefte e-postadressen din og telefonnummeret ditt.

For å fullføre den grunnleggende bekreftelsesprosessen, gå til profilsiden din ved å klikke på "Profil"-ikonet på venstre side av YouHodler-siden.

 • Klikk på e-postikonet "Bekreft". Skriv inn bekreftelseskoden som er sendt til e-postadressen din.
 • Klikk på telefonikonet "Bekreft".
 • Skriv inn telefonnummeret ditt og klikk "Fortsett".
 • Du vil da motta en bekreftelseskode på SMS. Skriv inn den 6-sifrede koden for å fullføre telefonbekreftelsen.

Etter å ha fullført den grunnleggende verifiseringen, må brukerne fullføre kontoverifiseringsprosessen for å få tilgang til multiprodukttilbudene.

For å fullføre kontobekreftelsesprosessen, gå ganske enkelt til fortjenestesiden din:

Trinn 1: Signer kontrakt

 • Klikk på Bekreft-ikonet under Kontobekreftelse-delen.
 • Du må da signere en kontrakt. Klikk på "Start"-ikonet.
 • Angi om du er en amerikansk person ved å klikke "Ja" eller "Nei".
 • Skriv inn den forespurte personopplysningen, som inkluderer for- og etternavn, DoB og nasjonalitet. Klikk deretter "Fortsett".
 • Skriv inn hjemmeadressen din og klikk "Fortsett".
 • Angi om du er den eneste reelle eieren av eiendelene på din fremtidige konto ved å klikke "Ja" eller "Nei".
 • Se gjennom informasjonen i skjemaet for erklæring om identitet til fordelaktig eier, og klikk deretter på "Jeg godtar og signerer".

Trinn 2: Bekreft identitet

Klikk på "Start"-ikonet for å fullføre identitetsbekreftelsen.

 • Velg utstedelsesland og dokumenttype.
 • Deretter laster du opp eller fanger forsiden og baksiden av dokumentet når du blir bedt om det.
 • Når du er lastet opp, klikk på "Fortsett".
 • Du må da ta en selfie med identitetsdokumentet. Du kan enten laste opp eller ta opp.
 • Klikk deretter på "Send søknad".

Trinn 3: Bekreft adresse

Klikk på "Start"-ikonet for å fullføre adressebekreftelsen.

 • Velg dokumenttype og last opp dokumentet og trykk "fortsett".

Vær oppmerksom på at dokumentet skal utstedes innen de siste 3 månedene og må inneholde utstedelsesdato.

Etter fullføring og verifisering av trinn 3, vil brukere ha tilgang til YouHodlers komplette produktpakke, inkludert fiat-operasjoner.

Innskudd etter registrering

Når verifiseringsprosessen er fullført, må du nå gjøre et innskudd for å begynne å handle og gjøre full bruk av YouHodlers produkttilbud.

Brukere kan enten:

 • Innskudd YouHodler støttet krypto ved å fullføre en enkel lommebok-til-lommebok-overføring.
 • Kjøp krypto med kreditt-/debetkort.
 • Sett inn fiat-valutaer ved hjelp av en bankoverføring.

For å gjøre et kryptoinnskudd, gå til "Lommebøker"-siden.

 • Velg kryptoen du ønsker å sette inn og klikk på "Innskudd"-ikonet.
 • Alternativt, hvis lommeboken ikke vises, kan du legge til en støttet kryptolommebok ved å klikke på "Legg til lommebøker"-ikonet.
 • Skann enten QR-koden eller kopier og lim inn YouHodler-lommebokadressen til din eksterne lommebok.
 • Skriv inn mengden krypto du ønsker å overføre til din YouHodler-lommebok og fullfør overføringen.

Når pengene dine har nådd din YouHodler-lommebok, vil YouHodler varsle deg via SMS og e-post, og du kan deretter begynne å nyte YouHodlers fulle produktpakke.

Brukere kan også sette inn fiat-penger ved hjelp av bankoverføringer og kjøpe støttede kryptoer med kreditt-/debetkort. Se delen for fiat-valutainnskudd nedenfor for detaljer.

Støttede kryptovalutaer

YouHodler gir investorer og tradere tilgang til de mest populære kryptoene på markedet og også noen mindre kjente kryptoer.

Støttede kryptoer inkluderer, men er ikke begrenset til:

Tether, USDC, Pax Dollar, TrueUSD, DAI, Binance USD, HUSD, Bitcoin, EURS, Ethereum, Chainlink, Uniswap, Compound, Maker, SushiSwap, yearn.finance, Synthetix, OmiseGo, Paxos Gold, Dogecoin, Litecoin, Ripple, Stellar , 0x, Bancor, Binance Coin, Cardano, Dash, Tron, EOS, Polygon, Bitcoin Cash, Aave, Polkadot, Huobi Token, Tezos, Basic Attention Token og Augur.

For å bytte en krypto mot en annen krypto- eller fiatvaluta, gå til Wallets-siden.

 • Velg kryptoen du ønsker å bytte.
 • Klikk på "Exchange"-ikonet.
 • Angi beløpet du ønsker å veksle og velg målvalutaen fra rullegardinmenyen.
 • Bekreft at du har lest og godtar hvordan konvertering fungerer og vilkårene for konverteringstjenester.
 • Klikk deretter på Konverter-ikonet.

3. Detaljene

YouHodler støtter kjøp og salg av støttede kryptoer med krypto- og fiat-valutaer via utvekslingsplattformen.

I tillegg til å gi tradere en utvekslingsplattform, tilbyr YouHodler også brukere lån, renter og måter å øke kryptomarkedsdrevne avkastninger.

Utveksling

 • Via YouHodler-lommebøkene-siden kan brukere bytte allerede holdt eiendeler for krypto eller fiat.
 • Via lommeboksiden kan brukere også øke inntektene ved hjelp av Multi HODL-funksjonen. Her kan brukere velge sammenkoblinger og retning for å øke inntekten.
 • I tillegg til muligheten til å øke inntekten via Multi HODL-funksjonen, tilbyr YouHodler også brukere Lån og renteinntekter. Det er også en Turbocharge-funksjon for å forbedre kryptoinntektene.

Lån

 • YouHodler tilbyr brukere med lån for å dekke vanlige fiat-valutabehov. Kryptoholdere kan plassere allerede holdt krypto som sikkerhet for å få fiat-penger eller stablecoins. Ved tilbakebetaling av lånet returnerer YouHodler den holdt krypto til låntakeren.

Turbolader

 • Basert på en kaskade av låneprinsipper, kan kryptoinnehavere bruke krypto som sikkerhet for å få mer krypto og fordel i tilfelle ytterligere prisvekst. Dette er et ideelt produkt for kryptoholdere som forutser ytterligere prisvekst.

Diagrammer

 • YouHodler-plattformen gir brukere tilgang til diagrammer via lommeboksiden. Her kan brukere velge linje- eller lysestakediagrammer. Tidsintervaller på tilbudet inkluderer 1 minutt, 5 minutter, 30 minutter, 1 time og 4 timer, som vist nedenfor.

Historie

 • YouHodler-plattformen har en dedikert "Transaksjonshistorikk"-side som lar brukere se alle transaksjoner på tvers av plattformen.
 • Her har brukere også muligheten til å filtrere etter ressurs for å begrense søk.
 • I tillegg kan brukere se transaksjoner på aktivanivå ved å se hver enkelt lommebok.

Balanserer

 • Via Wallets-siden har brukere tilgang til individuelle lommeboksaldoer i enten EUR eller USD og også i aktivabasisvalutaen. På lommeboksiden får brukere også en totalverdi i EUR eller USD og prosentvis bevegelse av totalverdien.

4. Lommebøker

YouHodler har en dedikert lommebokside for å støtte krypto- og fiat-konverteringer samt innskudd og uttak. I tillegg har verifiserte brukere også muligheten til å øke eksponeringen ved å klikke på "Boost"-ikonet.

Brukere kan enkelt overføre YouHodler-støttede kryptoer mellom eksterne og YouHodler-lommebøker.

Brukere kan enkelt overføre YouHodler-støttede kryptoer mellom eksterne og YouHodler-lommebøker.

Via «Lommebøker»-siden:

 • Brukere kan sette inn og ta ut krypto- og fiat-valutaer.
 • Konverter allerede holdt fiat eller krypto.
 • Se individuelle lommeboksaldoer og totalsaldo.
 • Se prisbevegelser i løpet av dagen for en eiendel og se grunnleggende diagrammer.
 • Øk eksisterende kryptoer eller fiat ved å klikke på "Boost"-ikonet. Dette er en multiplikatorfunksjon som bruker en del av YouHodler-lommeboksaldoen. Dette er en rask tilgang til Multi HODL-funksjonen.

Vær oppmerksom på at for hver lommebok gir YouHodler individuelle kryptofiat-saldoer samt saldoer i USD-dollar. En totalsaldo er også tilgjengelig i EUR eller USD.

 

5. Innskudds- og uttaksalternativer

YouHodler muliggjør innskudd og uttak av krypto- og fiat-valutaer.

For investorer som ønsker å sette inn eller ta ut fiat eller kjøpe krypto med kreditt-/debetkort, må du fullføre kontoverifiseringsprosessen.

5.1. Kryptovalutaer

Brukere kan innskudd og uttak av YouHodler-støttede kryptoer.

For å gjøre kryptoinnskudd og -uttak, gå til «Lommebøker»-siden som vist nedenfor:

 • Innskudd

Velg kryptolommeboken som er oppført på "Lommebøker"-siden og klikk på innskuddsalternativet. For demonstrasjonsformål har vi valgt Bitcoin ("BTC").

Når du har valgt innskuddsalternativet, kopierer du lommebokadressen til din eksterne lommebok eller skanner QR-koden og fullfører overføringen.

Når din Bitcoin har nådd din YouHodler-lommebok, vil du motta en SMS og en e-postvarsling.

(For å unngå å gjøre feil ved å legge inn adressedetaljene, anbefales det at du skanner QR-koden for å overføre fra din eksterne lommebok til din YouHodler-lommebok).

 • Uttak

For uttak kan brukere ta ut krypto ved å overføre fra YouHodler-lommebøkene til eksterne kompatible lommebøker.

For å ta ut kryptoen din, velg lommeboken du ønsker å ta ut kryptoen din fra og klikk på "Ta ut"-ikonet.

 • Kopier og lim inn den eksterne lommebokadressen din og bekreft at du har dobbeltsjekket adressen.
 • Klikk på "Få e-postkode"-ikonet for å bekrefte uttak med e-post.
 • Skriv inn koden og klikk på "Ta ut".

5.2. Fiat-valutaer

 • Innskudd

For å sette inn fiat-valutaer, gå til lommeboksiden og velg fiat-valutaen du ønsker å sette inn.

Du kan legge til flere fiat-valuta-lommebøker ved å klikke på "+ Legg til lommebøker"-ikonet.

 • Klikk på innskuddsikonet.
 • Klikk deretter på:
  • "Bankoverførsel"-ikonet for bankoverføringer uten gebyrinnskudd. Overføringer kan ta opptil 3 virkedager.
  • Advcash (inkl. Bankkort)-ikon for umiddelbare betalinger. Det er et gebyr på 1 % for Advcash-innskudd.
 • For Advcash-betalinger, skriv inn beløpet du ønsker å sette inn og klikk "Fortsett".
 • Du vil deretter bli omdirigert til Advcash.com-siden for å fullføre opplysningene dine for å fullføre innskuddet.
 • I tillegg kan brukere sette inn med et hvilket som helst annet kredittkort, det er et depositum på 4,5 %.
 • Uttak

For å ta ut fiat, gå til lommeboksiden din og velg fiat-lommeboken du ønsker å gjøre et uttak fra.

 • Klikk på Uttak-ikonet.
 • Velg uttaksalternativet
  • Kredittkort – øyeblikkelig med gebyr på mellom 3% til 3,5% eller $1 til $5.
  • Bankoverførsel – Omtrent 24 timer, med et gebyr på 1,5 %. Det er et minimumsuttak på $70.
 • I tilfelle av bankoverføringer, skriv inn IBAN og kontonummer sammen med bankopplysningene dine og fullfør transaksjonen.

Vær oppmerksom på at bankbehandlingstider og gebyrer varierer avhengig av bankoverføringsmetode. Det er også minimumsuttak avhengig av valuta. Se nedenfor:

 • USD (SWIFT) – opptil 5 dager, med et gebyr på 1,5 % og et minimumsuttak på $70.
 • EUR (SEPA) – opptil 2 virkedager, med et gebyr på €5, og et minimumsuttak på €50.
 • EUR (SWIFT) – opptil 5 dager, med et gebyr på €55, og et minimumsuttak på €500.
 • GBP/CHF: Opptil 3 dager, med et gebyr på 0,15 % og minimumsuttak på £55 / CHF55.

6. Handelsplattform

Som tidligere diskutert, kan brukere bruke utvekslingsfunksjonen så vel som Turbocharge og Multi HODL for å få eksponering mot fiat- og kryptomarkedene.

Utvekslingen

YouHodler gir brukere tilgang til kryptomarkedene via YouHodler-børsen.

Her kan brukere bytte fiat for krypto, krypto for krypto eller krypto for fiat.

Bare gå til Wallets-siden og velg krypto eller fiat du ønsker å bytte, ved å klikke på Exchange-ikonet.

 • Skriv inn mengden krypto eller fiat du ønsker å konvertere.
 • Se gjennom gebyret, beløpet som skal konverteres og rate, og klikk deretter "Konverter".

Når du har lagt inn bestillingen, vil transaksjonen vises i lommebokloggen din og også på Transaksjonshistorikk-siden.

Turbolader

Gå til Turbocharge-siden og klikk deretter "+ Opprett ny turbo".

 • Velg sikkerhetsticker og skriv inn sikkerhetsbeløpet og velg deretter lånte ticker.
 • Velg deretter planen din. Enten 90 %/30 dager eller 70 %/61 dager.
 • Velg antall lån og se gjennom transaksjonsdetaljene.
 • Hvis du ønsker å sette en take-profitt, skriv inn sluttkurs.
 • Godta vilkårene og bekreft at du forstår hvordan Turbocharge fungerer, og klikk deretter "Turbocharge".

Multi HODL

YouHodlers Multi HODL er et verktøy for å multiplisere kryptoaktiva ved å bruke en del av YouHodler-lommeboksaldoen.

Her er fordelen at brukere kan holde de fleste midlene trygt i en lommebok samtidig som de tjener renter og bruker et beløp til å engasjere seg i handelsaktiviteter med høyt profittpotensial.

Plattformen bruker Multi HODL-eiendelene dine til å åpne det første lånet i en automatisert kjede av lån. Med de lånte midlene fra det første lånet, kjøper plattformen mer krypto og bruker det som sikkerhet for et andre lån i kjeden. Prosessen gjentar seg selv fra 2 til 50x avhengig av brukerens multiplikatornivå.

Slik bruker du Multi HODL-funksjonen:

 • Gå til Multi HODL-siden og velg sammenkoblingen du ønsker å bytte. (Du kan også gå til Wallets-siden og klikke på «Boost»-ikonet) .
 • Velg retningen du ønsker å handle, opp eller ned.
 • Velg kildesikkerheten din og angi beløpet.
 • Velg deretter multiplikatornivået.
 • Godta vilkårene og erkjenne at du vet hvordan multi HODL fungerer og har lest risikoavsløringen.
 • Klikk deretter på Start.
 • Det er også muligheter for å ta profitt og/eller stoppe tap for å håndtere risiko.

YouHodler er riktig for deg hvis:

 • Du er en ikke-amerikansk kunde som ønsker å tjene renter på kryptografen din.
 • Du er komfortabel med handelsverktøy med høyere risiko.
 • Du vil bruke kryptoen din som lånesikkerhet.

YouHodler er et spennende alternativ for brukere som ønsker å tjene renter på myntene sine og tjene 12 % rente per år. Den største fordelen med YouHodler er at myntene dine forblir dine i henhold til YouHodlers vilkår og betingelser. Plattformen tilbyr konkurransedyktige priser, som er en av hovedgrunnene til at du bør vurdere YouHolder når du tjener renter på myntene dine.

Hvis du leter etter en pålitelig plattform for å tjene interesse for kryptovalutaen din, er YouHodler et av de beste alternativene på markedet.

Toppbørser for handel med token-mynter. Følg instruksjonene og tjen ubegrensede penger

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.io

Takk for at du leser!

Hva er Chainplay | Hvordan bruke Chainplay

I dette innlegget lærer du Hva er Chainplay? Nettsted verdt å følge for Gamefi-fellesskapet - GameFi Aggregator Platform.

Gaming Finance-verdenen (GameFi) har fortsatt å utvikle seg helt siden fremveksten av desentralisert finans i spillmiljøet. GameFI tilbyr videospillspillere en enestående mulighet til å tjene ekte penger på videospillutnyttelsene deres.

Til tross for bransjens stadig økende popularitet, mangler GameFi imidlertid flere viktige ressurser for å gjøre det mer fordelaktig for brukerne. Massivt, men distribuert informasjonsvolum gjør det vanskelig å søke og oppdatere brukernes informasjon og tar mer tid.

Chainplay ble opprettet for å løse dette problemet ved å prioritere brukervennlighet. Chainplay er en informasjonsaggregator for gamefi-området der brukere kan lære om spilltittelrangeringer, finansieringsrunder, innsamlingsplattformer, guildprestasjoner og investorer. Alt kombinert til ett og tilgjengelig i Chainplay.

Hva er ChainPlay?

ChainPlay er en one-stop-hub for alt som er blockchain-spill. Plattformen er skreddersydd for å hjelpe kryptospillere med å få samlet informasjon fra mange områder av GameFi-markedet.

I stedet for å undersøke hvert kryptospillprosjekt individuelt for å kjenne dets potensial, investeringsmuligheter og hendelser, konsoliderer ChainPlay og gir brukerne all denne informasjonen på én plattform. Denne aggregerte sanntidsinformasjonen sparer deg for tid og sikrer at du alltid holder deg kjent med hendelsene i spill-for å tjene spillplass.

Hvem bør bruke Chainplay?

Alle deltakere i kryptomarkedet og spesielt de som er interessert i gamefi-feltet fordi Chainplay tillater:

 • Overvåk myntpriser, gamefi-tokens med et enkelt, intuitivt grensesnitt.
 • Spor når som helst, hvor som helst og raskt
 • Få informasjon om mynter, IDO-prosjekter, airdrop-arrangementer du følger.

Her er noen fordeler med Chainplay som jeg finner nyttige for brukere:

 • Intuitivt grensesnitt, enkelt og lett å bruke med mange brødre.
 • Gi informasjon om mange børser, mange mynter.
 • Vis/minn informasjon, store hendelser av mynter visuelt.
 • Støtt en rekke kategorier, inkludert News, Guild, Event ... med mange filtre.

Gode ​​funksjoner i Chainplay

ChainPlays primære fokus er å debunke denne informasjonen og konsolidere den på én brukervennlig plattform. For å gjøre dette har informasjonsaggregatorportalen mange funksjoner. Nedenfor er noen av ChainPlays viktigste funksjoner og hva du kan bruke dem til.

1. Markedsverdirangering:

En av de viktigste detaljene du trenger på Blockchain-spill er ytelsen deres. Å vite hvor godt et spill gjør det, kan hjelpe en spiller eller investor å avgjøre om det er verdt tiden. 

ChainPlay gjør det mulig for brukere å se ytelsen til et blockchain-spillprosjekt ved å bruke markedsverdien. 

Med denne funksjonen kan brukere se transaksjonsvolumer og tokenpriser i sanntid. Markedsverdien kommer også med en sømløs grensesnittdesign som sikrer at brukerne får den beste opplevelsen.

 • Store markedsflyttere

Hvis alt du leter etter er informasjon om hvilke blokkjedeprosjekter som fikk eller mistet mest verdi i løpet av en bestemt tid, kan du bruke funksjonen for store markedsbevegelser for å filtrere ut resultater. 

Funksjonen viser kryptospill basert på verdien deres tokens har fått eller tapt. Den har også filtre som hjelper deg å observere disse verdiene per blokkjede, sjanger eller plattform. Du kan også justere funksjonen for å vise deg resultater for de siste 24 timene, en uke eller til og med 30 dager.

I tillegg kan brukere bruke filtre for å se kategoriene de ønsker. For eksempel etter sjangre, av Blockchain, etter Platform. Den vil vise deg alle prosjektene relatert til filteret valgt av brukeren.

2. Innsamling

Å vite hvor mye penger et bestemt spillprosjekt samlet inn og prosjektets Return on Investment (ROI) er også viktig når du velger et kryptospillprosjekt å være en del av. Du bør unngå eldre prosjekter med lav ROI eller få investorer fordi de ikke tilbyr mye i form av fortjeneste. Ved å bruke innsamlingsfunksjonen på Chain Play kan du raskt identifisere innsamlingsdatoer, det totale beløpet for finansiering et prosjekt har mottatt, og investorene som er involvert. 

Denne funksjonen er også nyttig for investorer fordi den hjelper dem å oppdage gjeldende markedstrender i kontantstrøm for venturekapitalfond. De kan også bruke den til å vurdere hvor mye kapital som nylig har blitt samlet inn i kryptospillmarkedene og den gjennomsnittlige innsamlingsstørrelsen for hvert spillprosjekt.

 • Investor

ChainPlay hjelper deg også med å holde oversikt over kryptospillinvestorer. Plattformen har en investorfunksjon som viser den nyeste informasjonen om investorer. Blant detaljene du kan finne er antall spillprosjekter investoren har, avkastningen på disse prosjektene, og hvilke investeringer som har gitt dem høyest avkastning.

 • Gaming IGO

I tillegg til å gi sanntidsinformasjon om kryptospill, tilbyr ChainPlay brukere et dypdykk i tidligere ytelser til kryptospillprosjekter som er oppført på plattformen. 

Du kan få sammendrag om ICO-er, IDO-er, IEO-er og IGO-er i kryptospill ved å bruke "Gaming IGO" Denne funksjonen er det du trenger for å finne ut alle de avgjørende detaljene om offentlig finansiering for et bestemt blokkjedespill.

 • Innsamlingsplattformer

Launchpads lar tilfeldige investorer delta i potensielle tidligfaseprosjekter som tidligere var reservert for storskala investorer. På den annen side bruker brukerne ofte lang tid på å bestemme seg for hvilken launcher som er best for dem.

For å forstå denne vanskeligheten, tilbyr Chainplay et verktøy som samler detaljert informasjon om alle spillstartfeltene. Brukere kan raskt søke etter gjeldende ROI, ATH ROI og viktigst av alt minimum inngangskostnad for å bli med i disse lanseringsfeltene.

3. Gaming Guild ytelse

Å finne et spilllaug som passer ens behov blir mer komplisert over tid på grunn av den enorme mengden informasjon om kryptospilling. Men, ChainPlay har en gaming guild-funksjon som forenkler forskningsprosessen for deg. Denne funksjonen viser all viktig informasjon du trenger for å slå deg ned på en gitt guild. 

Med denne funksjonen vil du finne detaljer om antall fellesskap en guild eier på discord, hvor mange spillprosjekter den har deltatt i, og markedsverdien også. Det er også andre viktige investeringsdetaljer som laugets takstrate som er indikert til overskuddsdelingsforholdet til dets lærde.

4. Begivenheter

Til slutt gir Chainplay brukere en kalender over kommende arrangementer, i tråd med Chainplays ønske om å være en informasjonsaggregator for spillfi-området. Det er her brukere kan spore salg av gamefi-tokener og unngå å gå glipp av lukrative investeringsmuligheter.

Hvordan legger jeg til et blokkjedespill på ChainPlay?

Hvis du er en utvikler og har designet et nytt kryptospill, kan du også legge det til ChainPlay for å gjøre det enklere for interesserte parter å finne informasjon om det. Her er en enkel trinn-for-trinn-prosess for å legge til et nytt spill på ChainPlay.

 1. Besøk ChainPlay-nettstedet.
 2. Klikk på Legg til et spill-knappen øverst til høyre på skjermen.
 3. Fyll inn detaljer om spillet, inkludert navnet, en kort beskrivelse av det, logoen, sjangeren, blokkjeden og plattformen det kjører på, og om det er en spill-å-tjene-tittel eller ikke.
 4. Send inn lenker til spillets nettside og Twitter-side. Andre valgfrie lenker du kan legge til er for spillets Discord-, Telegram-, Facebook-, YouTube-, Medium- og Reddit-sider.
 5. Last opp bilder i Galleri -feltet og en videokobling i Video -feltet.
 6. Legg til detaljer om spillets token, dens smarte kontraktsadresse og tokenomics
 7. Klikk på Send - knappen for å legge til det nye spillet ditt.

Konklusjon

ChainPlay er en one-stop-hub for blokkjedespillinformasjon. Portalen samler en enorm mengde informasjon i Gamefi-markedet. ChainPlays data spenner fra spillprosjektfinansiering, lanseringsplater og arrangementer. Som ChainPlay-bruker får du utforske alle disse ved hjelp av enkle funksjoner som passer for nybegynnere og de som allerede har en dyp forståelse av GameFi-markedet.

Chainplay er en ganske nyttig nettside for de som er spesielt interessert i GameFi. Chainplay gir mange fordeler som høy informasjonsintegrasjon, vakkert grensesnitt, enkelt, lett å bruke og kompatibelt med nye brukere.

Forhåpentligvis vil denne artikkelen hjelpe deg. Ikke glem å legge igjen en like, kommentere og dele den med andre. Takk skal du ha!

Les mer: Beste kryptovaluta sentraliserte utvekslinger | Topp kryptobørser

Hva er CryptoRank | Hvordan bruke CryptoRank

1. Hva er CryptoRank?

CryptoRank gir crowdsourcet og profesjonelt kuratert forskning, analyser og markedsbevegelsesnyheter for å hjelpe markedsdeltakere med å ta mer informerte handelsbeslutninger. Enten du leter etter settet med svært praktisk og innsiktsfull markedsinformasjon, markedsdata eller analyser, har vi verktøyene for å møte dine forretningsbehov.

Slik registrerer du deg på CryptoRank

Du må opprette en konto for å nyte alle funksjonene på CryptoRank i 8 trinn enkelt

 1. Gå til https://cryptorank.io
 2. Klikk på Logg på øverst til høyre (dette vil vise fem påloggingsalternativer: Facebook, Google, e-post)
 3. Velg CryptoRank og vent til siden lastes inn
 4. På neste side klikker du på Registrer deg på den øverste navigasjonslinjen
 5. Fyll ut skjemaet med navn, e-postadresse og passord
 6. Fullfør captcha-verifiseringen
 7. Les vilkårene for bruk og personverninformasjon
 8. Klikk på Opprett en konto.
 9. Fullfør registreringen med bekreftelseslenken sendt til e-posten din.


 

2. Gode funksjoner i CryptoRank

2.1. Kryptovalutakurser og diagrammer

Nye tokens legges raskt til ressursen med 16250 valutaer. Stor liste over tokens med brede filtreringsalternativer.

 • Topp 100 mynter
 • Opptreden
 • All Time High
 • Vinnere
 • Tapere
 • Trendende kryptoer
 • Nylig oppført
 • Alle Kategorier

For eksempel:

Du vil sjekke ytelsen til Metaverse-tokenene i april – mai 2022.

 1. Gå til ytelsesfanen https://cryptorank.io/performance
 2. Trykk på "Filter"-knappen
 3. Sett "Metaverse"-taggen

4. Trykk på "Egendefinert periode"-knappen

5. Sett perioden fra 1. april 2022 til 31. mai 2022

Nå kan du se prisendringen fra april til mai for Metaverse-tokens.


2.2. ICO/IEO analyse

 • ICO-metikk og detaljer
 • Nåværende og ATH gjennomsnittlig avkastning siden IEO (ROI) av Exchange Platforms i USD
 • ROI Analytics av ​​topp ICO-eksperter
 • ICO avanserte returer
 • Gjennomsnittlig avkastning av ICO-er etter sektor
 • Nåværende og ATH gjennomsnittlig avkastning siden IEO (ROI) av Exchange Platforms i USD


2.3. Statsvisualisering av kryptovalutamarkedet

Varmekart har forskjellige filtreringsalternativer som prosjektkategori, markedsverdi, tidsvalg (1000 indekskryptovalutaer kategorisert etter sektorer og bransjer)

2.4. Cryptocurrency Exchanges Rangering og utvekslingsdetaljer

Detaljer om børser og rangeringsinformasjon.


2.5. Prisdiagram

TradingView-diagrammer her på nettstedet for din dype analyse.

Toppbørser for handel med token-mynter. Følg instruksjonene og tjen ubegrensede penger

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.ioCoinbase

2.5. Varsler

Bruk varslingstjeneste for å få e-post- eller telegrammeldinger om mynter du ønsker.


Eksempel: BTC-varsler på 21.426 USDT, dato 7.7.2022
2.6. Midler

På hovedsiden Fond finner du en generell oversikt over VC-investorer hvor du kan spore ytelse og se viktige statistikker.

Eks: a16z

Klikk på favorittfondet ditt for å se enda flere analyser, for eksempel hovedinvesteringer, porteføljestørrelse, samt resultatmålinger for prosjekter det har investert i.

Du kan også ta en titt på de kommende prosjektene fra store VC-er, enkelt filtrere og sortere for å finne dataene du vil analysere!

Du kan nå se midler og støttespillere direkte på et prosjekts token-salgsside.

2.7. Crypto Portfolio Tracker

Du kan nå se og spore alle dine kryptoaktiva på ett enkelt sted. Bruke filtre slik at du raskt kan søke og filtrere eiendelene dine etter lommebok og nettverk.

Du kan også filtrere etter individuell token/mynt for å finne eiendelen du leter etter.

Tildeling: Fanen Tildeling lar deg se fordelingen av eiendelene dine.

2.8. Overvåkningsliste

Spor favorittmyntene dine

2.9. Cryptocurrency News Aggregator

Spor favorittnyhetene dine på ett sted.


2.10. Cryptorank API

Cryptorank API gir faktiske og historiske data om kryptovalutaer og kryptoutvekslinger ☞ https://api.cryptorank.io/docs/

Hvis du vil teste det bare gi oss en e-post: info@cryptorank.io           

Konklusjon

Cryptorank er en flott plattform for å gi høykvalitetsdata og analyser på et stort utvalg kryptoprosjekter og mynter. Forhåpentligvis vil denne artikkelen hjelpe deg. Ikke glem å legge igjen en like, kommentere og dele den med andre. Takk skal du ha!

Les mer: Hva er Messari | Slik bruker du Messari | Crypto Data Aggregator

Hva er LunarCrush | Hvordan bruke LunarCrush for kryptohandel

I dette innlegget lærer du hva er LunarCrush? Hvordan bruke LunarCrush? Utnytt kraften til sosiale medier for kryptohandel

1. Hva er LunarCrush?

Lunarcrush ble grunnlagt 12. juni 2018 av Joe Vezzani og Jon Fargo. Opprinnelig lansert i Costa Mesa, California, og har nå hovedkontor i Greater Los Angeles Area, West Coast, USA. Det fungerer ved å analysere data fra ulike sosiale medieplattformer for å avsløre mulige topper, bunner, pumper, svinger og dumper før de skjer.

 • Den gir detaljerte analytiske data for å hjelpe tradere med å ta logiske handelsbeslutninger.
 • Dens sosiale analyseverktøy er blant de beste i kryptoverdenen.
 • Den har noen unike beregninger for bedre analyse.
 • Det gir belønninger for å samhandle med plattformen i form av poeng som du kan konvertere til omsettelige LUNR-tokens.
 • Den har en effektiv mobilapplikasjon som kjører på Android- og iOS-systemer.
 • Den har effektive varslingssystemer som fungerer utenfor appen.
 • Nettstedets grensesnitt er rent og nybegynnervennlig.

PROS

 • Den gir detaljerte analytiske data for å hjelpe tradere med å ta logiske handelsbeslutninger.
 • Dens sosiale analyseverktøy er blant de beste i kryptoverdenen.
 • Den har noen unike beregninger for bedre analyse.
 • Det gir belønninger for å samhandle med plattformen i form av poeng som du kan konvertere til omsettelige LUNR-tokens.
 • Den har en effektiv mobilapplikasjon som kjører på Android- og iOS-systemer.
 • Den har effektive varslingssystemer som fungerer utenfor appen.
 • Nettstedets grensesnitt er rent og nybegynnervennlig.

ULEMPER

 • Den tillater ikke brukere å redigere diagrammer.
 • Den ber ikke om passord eller tofaktorautentisering før du får tilgang til plattformen. Dette sår tvil om sikkerheten til plattformen.
 • Selv om det gir gratispoeng for samhandling med plattformen, kan du ikke trekke det før du har samlet minst 30 LUNR (du trenger mer enn 2000 poeng for å få den mengden LUNR).

HVORDAN VIRKER LUNARCRRUSH?

Sett opp kontoen din: Prosessen starter med å klikke på logg inn/registrer-knappen på nettstedet, hvor du blir bedt om å skrive inn e-postadressen din og fullføre en captcha-verifisering. Etter det sendes en bekreftelses-e-post til den oppgitte e-postadressen. Når e-posten din er bekreftet, blir du ført inn i dashbordet. Det betyr at kontoen din er opprettet.

Lag en portefølje og legg til myntene du vil følge: Dette er neste trinn, og det gir deg muligheten til å tjene poeng på Lunarcrush-plattformen. For å opprette en portefølje, trykk på "Legg til kryptovalutabeholdning" på dashbordet. Søk deretter opp mynten du vil legge til og skriv inn beløpet du har og prisen du kjøpte den. Den viser automatisk den nåværende verdien av porteføljen din sammen med andre beregninger. Den belønner deg også med fem poeng. 

Lag ditt første varsel for favorittmynten din: Denne prosessen er også enkel. Du velger fanen på porteføljen din, og den åpner et vindu der du legger inn mynten du vil se og varslingsmetoden (som inkluderer appvarsler, e-poster, SMS og Telegram). Du kan også velge et standardvarsel eller konfigurere et fra bunnen av. Etter å ha gjort alt dette, blir du belønnet med fem poeng. 

Finn de beste påvirkerne for favorittmynten din: På hjemmesiden til Lunarcrush-kontoen din, klikk på "Influencers" og søk deretter etter mynten du vil spore. Det vil bringe opp en liste over sosiale medier-påvirkere filtrert etter mest innflytelsesrike, mest engasjement, flest følgere og de fleste innlegg. På den måten kan du vite hvordan den sosiale atmosfæren i porteføljen din ser ut.

Koble til Twitter-kontoen din: Du vil se denne fanen på dashbordet. Det tar deg til et klikk med én knapp på kontoinnstillingene til Lunarcrush-kontoen din som kobler Twitter med Lunarcrush-profilen din. Du blir også belønnet med fem poeng.

Arbeid med gamify-aspektene til din fordel: Dette er også et annet viktig aspekt ved Lunarcrush-opplevelsen din for å få det beste ut av analysen din. Når du samhandler med plattformen og fullfører oppgaver, tjener du poeng som du kan konvertere til LUNR, det opprinnelige tokenet til Lunarcrush.

LUNARCRRUSH FUNKSJONER

OMFATTENDE Dashboard

Dette er den første delen av kontosiden din. Den evaluerer porteføljen din og er mer et skjermbrett for alle viktige beregninger. Den viser sosialt volum, sosialt engasjement, bitcoin-dominans, topp ti mynter, børser og påvirkere, etc. Den viser også favorittmyntene og -myntene dine som nylig er lagt til plattformen.

VARSLER

Dette sikrer at du ikke trenger å se på diagrammer og sosiale beregninger hele dagen. Med varslene på plass kan du leve livet ditt mens du fortsatt holder kontakten med fremgangen på den valgte mynten.

SCREENER

Denne funksjonen legger all nødvendig informasjon om en favorittmynt på én side, slik at du med ett klikk kan få en oversikt over både markedet og den sosiale aktiviteten til en mynt. Dermed kan du sammenligne mynter ved å bruke beregninger som markedsverdi, sosialt volum, sosialt engasjement, etc.

NØKKELMETRIKK

Lunarcrush bruker standardverdier som volatilitet, sosialt volum, sosialt engasjement, BTC- og Altcoins-dominans, spamvolum, delte lenker, etc., for å analysere ytelsen til en mynt. Den bruker også unike beregninger som er eksklusive for Lunarcrush-økosystemet. Noen av disse beregningene er:

 • LUNARCRUSH GALAXY SCORE: Denne bruker fellesskapsmålinger hentet inn fra sosiale medier for å måle en mynts ytelse over tid.
 • Korrelasjonspoeng: Denne metrikken måler levedyktigheten til selve Lunarcrush ved å sammenligne dataene med data fra hele kryptoverdenen.
 • LUNARCRRUSH ALTRANK: Med denne beregningen sammenligner du ytelsen til en mynt med ytelsen til hele kryptovalutaområdet.

PORTEFØLJE

Denne funksjonen lar deg legge til mynter til beholdningen din og spore fortjenesten din over tid. Bortsett fra det kan du se dem i detaljerte diagrammer og spore ytelsen deres. Det tillater deg bare én oppføring per mynt.

FEDER

Med denne funksjonen kan du se gjeldende sosiale status for mynter over hele linja. Det hjelper deg å komme i forkant av den sosiale trenden og ta kloke beslutninger som vil slå markedet

PÅVIRKENDE

Hvis du har handlet krypto en stund, er du enig i at influencere påvirker kryptosfæren. Hvis du ønsker å komme i forkant av markedene, bør du få tak i de store influencerne på favorittmynten din. Det kan ta bare én tweet for å skade hvilken som helst handelsstrategi du har bygget. Lunarcrush tar seg av alt dette for deg.

SAMMENLIGN MYNTER

Du trenger ikke å fortsette å veksle mellom fanene for å sammenligne beregningene til to mynter. Lunarcrush tar seg av dette for deg ved å dele skjermen din i to, hver for hver mynt, for å gjøre prosessen enkel.

Toppbørser for handel med token-mynter. Følg instruksjonene og tjen ubegrensede penger

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.ioCoinbase

2. Hvordan hjelper LunarCRUSH deg med å forstå sosiale beregninger i kryptovalutamarkeder?

LunarCRUSH + Machine Learning = Deep Sentiment

LunarCRUSH trener maskinlæringsalgoritmer for å samle inn og få tilgang til data for å returnere sentimentet på disse dataene. Vi krysstrainer deretter maskinene i en uendelig syklus som gir den mest nøyaktige returen av data i det bredeste datasettet som er tilgjengelig.

Vi trener maskinlæringen vår basert på kryptospesifikke data. Vi bruker ikke standard sentimentalgoritmer for naturlig språkbehandling, da vi ikke tror de har riktig tilgang til språket som brukes i kryptovalutafellesskapet for å uttrykke følelser.

Sentimentrangering – Hvordan rangeres sentiment?

Denne poengsummen representerer på en skala fra 1–5 den gjennomsnittlige følelsen hos alle menneskene som snakker om en mynt på nettet for å representere den generelle følelsen som spres om en mynt.

 • 5 = Veldig bullish
 • 4 = Bullish
 • 3 = Nøytral
 • 2 = Bearish
 • 1 = Veldig bearish

Språket som brukes i kryptovalutamarkedet kan noen ganger avvike ganske mye fra tradisjonelle aksjemarkeder.

For eksempel: "Monero er i mooning for øyeblikket." Er en bullish uttalelse. Du vil sannsynligvis ikke høre en analytiker på CNBC si: "Duke Energy er mooning folkens!"

Bullish Sentiment Tweet av @Bitcoin på Twitter

Hos LunarCRUSH bruker vi maskinlæring for å trene innhold for hva det er Bullish eller Bearishness. Dette skiller oss fra konkurrentene våre som bruker sentimentbiblioteker som ikke er trent på kryptospesifikt språk.

Beregne sosialt engasjement — Hvordan beregnes sosialt engasjement?

Sosialt engasjement måler dybden av fellesskapsinteraksjon på tvers av sosiale innlegg. Det er en viktig beregning å se på når man prøver å finne ut hvor mye deltakelse samfunnet har rundt en bestemt mynt. Alt sosialt engasjement beregnes per mynt på tvers av flere sosiale kilder og ekskluderer spam.

Det er seks elementer som spiller inn i hvordan sosialt engasjement beregnes:

 • 1. Favoritter og liker – Antallet likes på et individuelt sosialt innlegg som inneholder et relevant begrep. Likes må komme fra individuelle brukerkontoer.
 • 2. Kommentarer og svar — Antall kommentarer fra separate sosiale kontoer i et innlegg som inneholder et relevant begrep.
 • 3. Retweets, sitater og delinger — Deling av unike sosiale innlegg som inneholder relevante termer.
 • 4. Følgere – Antall følgere på innlegget som inneholder relevante vilkår som engasjementet oppstår fra.
 • 5. Delte URLer — Hver gang en identifisert relevant URL deles i relevante sosiale innlegg som inneholder relevante termer.
 • 6. Karma — Reddit Karma-score på individuelle innlegg.

LunarCRUSH Galaxy Score™ — Hva er en Galaxy Score?

LunarCRUSH Galaxy Score™ er en proprietær poengsum som konstant måler en kryptovaluta mot seg selv med hensyn til fellesskapsmålene vi henter inn fra hele nettet.

Målet med poengsummen er å gi en ledende indikator som tillater algoritmisk handel for institusjonelle investorer.

Beregne LunarCRUSH Galaxy Score™ — Hvordan beregnes Galaxy Score?

Galaxy Score er et kombinert mål på kryptovalutaindikatorer som brukes til å korrelere og forstå den generelle helsen, kvaliteten og ytelsen til et spesifikt prosjekt. Kort sagt, det indikerer hvor godt en mynt gjør det. Galaxy Score kan også brukes som et signal når et prosjekt går inn i et nytt territorium, fra veldig bearish til veldig bullish.

Den samlede poengsummen kombinerer den totale poengsummen til følgende fire nøkkelresultatindikatorer:

 • 1. Prisscore — En poengsum vi henter fra et glidende gjennomsnitt som gir mynten en indikasjon på en oppadgående eller nedadgående trend utelukkende basert på markedsverdien.
 • 2. Sosial følelse – En prosentandel/poengsum av den generelle bullishness eller bearishness av hva folk sier på nettet
 • 3. Sosial påvirkning — En poengsum for volumet/interaksjonen/påvirkningen av sosial for å gi en følelse av størrelsen på markedet eller bevisstheten om mynten
 • 4. Korrelasjonsrangering — Algoritmen som bestemmer korrelasjonen mellom våre sosiale data og myntpris/volum.

Beregning av sosial innvirkning — Hvordan beregnes sosial innvirkning?

LunarCRUSH registrerer alt som skjer på sosiale medier i offentlige og private (betalte) domener. Vi tar disse dataene og returnerer dem til deg som enkle, lettfattelige beregninger. Noen av disse dataene summeres ganske enkelt for å gi deg en ide om volum, mens andre data blir lyttet til av våre maskinlærings- og kunstig intelligensalgoritmer. Vi returnerer deg dataene basert på tusenvis av timer med maskintrening lært for å finne mønstre i sentiment.

 

Vurdere sosial innflytelse — Hvordan beregner LunarCRUSH sosial innflytelse?

The collection begins with crypto-specific tweets based on tuned search and filtering criteria. Social influencers with a minimum of 500 followers and at least minimal engagement on their tweets for the time period selected are taken into account. Additionally, spam filtering also takes place to reduce spammers and bots from influencer rankings.

Rangeringen er organisert etter antall følgere, engasjement på tweets (retweet/sitat, likes, svar) samt volum (antall tweets). Disse rangeringene kan deretter sees på tvers av hele kryptomarkedet (alle mynter) eller med hvilken som helst mynt (dvs. kun Bitcoin). Antall følgere, engasjementer og tweets er alle gjennomsnittlig og rangering gir til en individuell sosial konto. Denne logikken ligner mye på våre AltRank-beregninger. Vi vil fortsette å overvåke og justere algoritmene våre for å forbedre resultatene våre over tid.

Kvantifisere korrelasjonsrangeringer — Hvordan beregnes korrelasjonsrangering?

Rett og slett et mål på styrken til korrelasjonen mellom våre data og myntpriser over tid.

Vi ønsket å legge til en vekt på scoring hvis alle våre indikatorer beveger seg i samme retning på en gang. For eksempel, på Galaxy Score, hvis vår prispoengsum, sentimentpoeng og sosialengasjementpoeng alle øker samtidig, vil korrelasjonspoengene også begynne å øke. Det samme gjelder hvis poengsummen synker.

Hvis ingen av poengmekanismene våre beveger seg sammen i en retning, vil korrelasjonspoengsummen sette seg mot midten, eller 2,5.

Regulering av sosial spam – Hvordan bestemmer LunarCRUSH hvilket sosialt innhold som er spam?

Spam bestemmes ved å analysere innholdet for parametere satt gjennom opplæringen av maskinlæringsalgoritmen. Maskinen trenes først av et menneske, som lett kan gjenkjenne en tweet som er Spam. Og så replikerer maskinen det med en hastighet som aldri kan oppnås av et menneske.

Evaluering av prispoeng – Hvordan beregnes en prispoeng?

Med Price Score tar vi det tekniske ut av teknisk analyse. Prispoengsummen vår justeres automatisk basert på tilbaketesting, og den mest lønnsomme handelsstrategien vil bli utledet ved å kombinere RSI, Bollinger-bånd, eksponentielle bevegelige gjennomsnitt og bruke det i den totale poengsummen.

Prisscore blir deretter skåret basert på følgende:

 • 1 = Veldig bearish
  2 = Bearish
  3 = Nøytral
  4 = Bearish
  5 = Veldig bullish

Spor kryptoporteføljen min i LunarCRUSH

Du kan legge inn kryptovalutabeholdningen din i LunarCRUSH-dashbordet. Vi anbefaler å legge til dine beholdninger og favorittkryptovalutaer til porteføljen din ved ditt aller første besøk. LunarCRUSH lærer om beholdningene dine og returnerer mer relevante data når vi vet litt mer om handelsstilen din.

Foreløpig tror vi det er enklest å legge inn beholdningen manuelt. Gi oss beskjed hvis du mener noe annet og ønsker at vi lager utvekslingsintegrasjoner. Chat eller contact@lunarcrush.com

Analyserer nyhetsvolum i LunarCRUSH

LunarCRUSH samler den siste nyhetsartikkelen for støttede mynter. Nyhetsvolum for publikasjoner eller historier skrevet om mynten valgt innenfor den valgte tidsperioden.

Analyserer YouTube-innhold i LunarCRUSH

LunarCRUSH samler de siste YouTube-videoene for støttede mynter. Videoinformasjon hentes fra YouTube og vises på LunarCRUSH avhengig av valgt tidsperiode.

Analyserer middels postvolum i LunarCRUSH

LunarCRUSH samler de siste Medium Artiklene for støttede mynter. Medium post-informasjon hentes fra Medium.com og listes på LunarCRUSH avhengig av valgt tidsperiode.

Analyserer Reddit-postvolum i LunarCRUSH

LunarCRUSH samler de siste Reddit-innleggene for støttede mynter. Reddit-innholdsinformasjon hentes fra Reddit.com og vises på LunarCRUSH avhengig av valgt tidsperiode.

Analyserer delte lenker i LunarCRUSH

LunarCRUSH samler de siste delte lenkene for støttede mynter. Informasjon om delt lenkeinnhold skrapes og listes på LunarCRUSH avhengig av valgt tidsperiode.

Les mer: Bruke CoinGecko som en proff | En guide til CoinGecko for nybegynnere

Takk for at du besøker og leser denne artikkelen! Del gjerne om du likte det!

Hva er TRONSCAN | Hvordan bruke TRONSCAN | Nybegynnerguide

I dette innlegget lærer du hva TRONSCAN er og hvordan du bruker TRONSCAN

Hva er TRONSCAN?

TRONSCAN er den første TRON-baserte blokkjedeutforskeren, som lar brukere slå opp, bekrefte og validere transaksjoner på TRON blockchain. I mellomtiden har TRONSCAN ikke bare de grunnleggende funksjonene som en blokkjedeutforsker, som å slå opp transaksjoner, kontoer, blokker, noder, smarte kontrakter og kjededata, den støtter også token-oppretting, kontraktsdistribusjon, stemmegivning, etc.

TRON blockchain har en offentlig hovedbok, hvorfra TRONSCAN henter informasjon og viser dem på nettsiden vår. Det er vårt oppdrag å fremme åpenhet om blokkjeder ved å hente og søke i alle transaksjoner på TRON blokkjede på den mest transparente og tilgjengelige måten.

Hvordan bruke TRONSCAN

1. Hvordan lage en lommebok på TRONSCAN?

 • Trinn 1: [glossary_exclude]Åpne[/glossary_exclude] TRONSCAN og klikk på LOGG PÅ øverst til høyre, og klikk deretter på IMPORTER EN LOMBOK .
 • Trinn 2: Klikk OPPRETT LØBLEBOK .
 • Trinn 3: skriv inn passordet ditt.
 • Trinn 4: Klikk på LAST NED KRYPTERT NØKKEL . ( Merk: Passordet ditt krypterer den private nøkkelen, og begge er nødvendige for å få tilgang til lommeboken din )
 • Trinn 5: Lagre din private nøkkel ved å kopiere den til en lokal fil eller skrive ut en papirlommebok.
 • Trinn 6: Du vil kunne gå inn på kontoadministrasjonssiden når du er registrert.

2. Hvordan logger jeg på TRONSCAN med nøkkellagerfil?

 • Trinn 1: [glossary_exclude]Åpne[/glossary_exclude] TRONSCAN og klikk på LOGG PÅ øverst til høyre, og klikk deretter på IMPORTER EN LOMBOK .
 • Trinn 2: Klikk VELG FIL og åpne nøkkellagerfilen.
 • Trinn 3: Skriv inn passordet ditt for å låse opp nøkkellagerfilen.
 • Trinn 4: Du er pålogget når du ser popup-varselet om Lommebok ulåst.
 • Trinn 5: Klikk på WALLET > Konto for å gå inn på kontosiden din.
 • Trinn 6: Du vil se detaljene for kontoen din.

3. Hvordan logger jeg på TRONSCAN med privat nøkkel?

 • Trinn 1: [glossary_exclude]Åpne[/glossary_exclude] TRONSCAN og klikk på LOGG PÅ øverst til høyre, og klikk deretter på IMPORTER EN LOMBOK .
 • Trinn 2: Skriv inn din private nøkkel og klikk LOGG PÅ .
 • Trinn 3: Du vil se påloggingssuksess-varselet nederst i høyre hjørne.
 • Trinn 4: Klikk på WALLET > Konto for å gå inn på kontosiden din.
 • Trinn 5: Du vil se detaljene for kontoen din.

4. Hvordan sende tokens på TRONSCAN?

 • Trinn 1: Logg på TRONSCAN
 • Trinn 2: Klikk WALLET > SEND .
 • Trinn 3: Skriv inn nødvendig informasjon.
 • Trinn 4: Klikk SEND og bekreft deretter transaksjonen. ( Merk: Ytterligere bekreftelse kreves hvis du logger på med TronLink eller Ledger )
 • Trinn 5: Vellykket transaksjon.

5. Hvordan motta tokens på TRONSCAN?

 • Trinn 1: Logg på TRONSCAN
 • Trinn 2: Klikk WALLET > MOTTAK .
 • Trinn 3: Kopier adressen din eller lagre QR-koden, send dem til personene som skal sende tokens til deg.
 • Trinn 4: Du vil se detaljene for kontoen din.

6. Hvordan få båndbredde og energi?

 • Trinn 1: Åpne TRONSCAN og klikk på Logg inn i øvre høyre hjørne. ( Vi anbefaler at du logger inn med TronLink )
 • Trinn 2: Åpne lommeboken og klikk på Båndbredde eller Energi for å gå til kontosiden.
 • Trinn 3: Velg å fryse TRX på kontosiden for å få energi og båndbredde. ( Brukere kan også velge TronLending på hjemmesiden for å lease sin energi )

7. Hvordan stemme på superrepresentanter?

 • Trinn 1: Åpne TRONSCAN og klikk på Logg inn i øvre høyre hjørne.
 • Trinn 2: Klikk på KOMITÉ og klikk deretter på STEMMER for å gå til stemmesiden.
 • Trinn 3: På stemmesiden vil du se displayet som viser tiden frem til neste runde med avstemning, totalt antall stemmer og laget med flest rangeringer. Klikk på Klikk her for å starte stemmegivning -knappen for å starte stemmeprosessen.
 • Trinn 4: Velg den superrepresentantkandidaten du vil stemme på. For å legge til stemmer til denne SR, klikk på den grønne + -knappen for å legge til stemmer. Du kan legge til så mange eller så lite du vil. Trykk på den røde knappen for å fjerne stemmer.
 • Trinn 5: Når du har lagt inn så mange stemmer du ønsker for SR-kandidaten, klikker du på den grønne SEND STEMMER- knappen.
 • Trinn 6: Du vil bli varslet om at stemmen din var vellykket.

Merk: Stemmene dine trer i kraft når neste stemmesyklus starter. Du kan omfordele stemmene dine når som helst før neste stemmesyklus.

8. Hvordan frigjøre TRX?

 • Trinn 1: Åpne TRONSCAN og klikk på Logg inn i øvre høyre hjørne.
 • Trinn 2: Åpne lommeboken, gå inn på kontosiden din.
 • Trinn 3: Velg å oppheve frysingen av TRX på kontoen.

Merk: Nr. 1 TRX kan fryses opp når de har vært frosset i tre dager. Avhengig av ulike typer ressurser hentet fra frysing, kan TRX fryses opp i separate partier så lenge alle TRX som er frosset til samme formål har vært frosset i minst tre dager.

Nr. 2 Etter oppfrysing vil ressurser (TP, båndbredde/energi, etc) hentet fra frysing av TRX bli slettet.

Nr. 3 Etter opplåsing vil TP-er som har blitt brukt til å stemme også fjernes, og du må fryse TRX-en på nytt og få TP-en til å stemme på nytt for å sikre at stemmerettighetene dine ikke blir påvirket.

Transaksjon på Tron-kjeden

Akkurat som mange krypto-tokens allerede har desentraliserte lommeboksystemer for administrasjon og innsats av eiendeler, har TRON allerede utviklet et eget maskinvare-programvaresystem; TRONSCAN cum Ledger enhet.

TRONSCAN er den offisielle utforskeren av TRX offentlig smart kontrakt blokkjede. Som alle andre utforskere har den en lommebok for administrasjon av eiendeler og DApps for navigasjon på nettverket, og den administrerer smarte kontrakter på TRX-blokkjeden. 

Tron-kjeden er knyttet til TronWallet, som kan håndtere flere andre tokens. Så brukere som har kontoer på begge plattformene kan nyte balanserte tjenester.

Hvordan sende krypto ved hjelp av Tron Chain

Å åpne en TRONSCAN-konto er veldig enkelt. Du må opprette en lommebok på den kontoen før du åpner en konto. Kontoen som er opprettet gir økt kompatibilitet med TRONSCAN.


Du må opprette et passord og laste ned en privat kryptert nøkkel, som du får tilgang til lommeboken din med. Når disse er fullført, kan du starte transaksjoner på TRONSCAN.

Det er enkelt å utføre transaksjoner på TRONSCAN. Når du har logget på kontoen din, klikker du "Koble til lommebok" og deretter "Importer en lommebok", som vist nedenfor.


 


 

Du vil deretter klikke på 'Send' og en boks vil dukke opp som ber om detaljene for transaksjonen.

Når du har lagt inn detaljene riktig, kan du bekrefte transaksjonen.


Transaksjoner på TRONSCAN gjøres sikrere ved å anskaffe en Ledger, som i hovedsak er en maskinvareenhet koblet til TRONSCAN. Bruk av Ledger krever ytterligere bekreftelse mens du utfører transaksjoner, noe som øker sikkerheten til en konto.

Les mer: SolScan | Hvordan bruke SolScan. Solanas nybegynnerguide

Jeg håper dette innlegget vil hjelpe deg. Ikke glem å legge igjen en like, kommentere og dele den med andre. Takk skal du ha!