Çfarë është Nomics | Platforma e Parashikimeve të Çmimeve të Kriptove

Pas lançimit të Studimit të Rastit të Mësimit të Makinerisë, dhjetëra mijëra tregtarë të kriptove janë futur për të mësuar më shumë rreth parashikimeve të çmimeve të kriptomonedhave bazuar në modelet e mësimit të makinerive.

E thënë thjesht, tregu i parashikimit të çmimeve po shpërthen. Disponueshmëria në rritje e të dhënave të tregut të kriptove dhe përparimet e fundit në mësimin e makinerive u ofron njerëzve mundësi të reja për të zhvilluar strategji novatore tregtare.

Në këtë artikull, do të mësoni se çfarë është Nomics | Si të përdorni Nomics | Platforma e parashikimeve të çmimeve të kriptove në 7 ditë (mundësuar nga Learning Machine)

1. Çfarë është Nomics?

Nomics Crypto është një ofrues i të dhënave të tregut të kriptomonedhave që ofron në kohë reale renditjen e kapave të tregut të kriptove, çmimet historike, grafikët, nivelet më të larta të të gjitha kohërave, të dhënat e furnizimit dhe më shumë për kriptovalutat kryesore si Bitcoin (BTC) dhe Ethereum.

Mjeti falas aktualisht rendit 100 nga kriptovalutat më të mira sipas kapitalit të tregut. Një nëngrup i inteligjencës artificiale, mësimi i makinerive përdor algoritme kompjuterike të kombinuara me hyrjet e të dhënave për të parashikuar ngjarjet e ardhshme. Është interesante që shërbimet e mësimit të makinerive duhet të përmirësohen duke pasur parasysh se si këto sisteme mësojnë nga të dhënat dhe parashikimet e kaluara.

Si të regjistroheni në Nomics

Duhet të krijoni një llogari për të shijuar të gjitha veçoritë në Nomics.

 • Shkoni te https://nomics.com/
 • Kliko Regjistrohu në këndin e sipërm djathtas
 • Plotësoni formularin me emrin, adresën e emailit dhe fjalëkalimin tuaj (ose duke përdorur llogaritë e Google)


Pasi të konfirmoni adresën tuaj të emailit duke klikuar lidhjen në emailin e konfirmimit, do t'ju kërkohet të identifikoheni për të hyrë në llogarinë tuaj.

2. Karakteristikat e mira të Nomics

Ka shumë veçori që kemi gjetur gjatë rishikimit tonë të Nomics dhe ne do të theksojmë veçoritë e platformës dhe do t'ju fillojmë me të.

2.1. Parashikimet e çmimeve

Parashikimet e Nomics përdorin modele të mësimit të makinerive me kujtesën afatgjatë (LSTM) me të dhëna të agreguara të shandanit OHLCV për të bërë parashikime. Këto parashikime 7-ditore përpiqen të parashikojnë çmimin e aktivit 7 ditë në të ardhmen nga 522 shkëmbime.

"LSTM-të janë relativisht të reja në hapësirën e mësimit të makinerive dhe të dhënat financiare janë jashtëzakonisht të vështira për t'u parashikuar, por ne ishim në gjendje të merrnim parashikime mjaft të arsyeshme dhe ne jemi plotësisht transparentë në lidhje me saktësinë e tyre historike," tha në një deklaratë CTO i Nomics, Nick Gauthier. .

Sigurisht, parashikimet e çmimeve në çdo treg, veçanërisht kripto, mund të jenë jashtëzakonisht të vështira për t'u përcaktuar.

Si punon

Nën kapuçin, mjeti fut "të dhëna të përgjithshme të çmimeve" nga shkëmbimet kryesore që Nomics fshin dhe pastron. Këto të dhëna më pas futen në një algoritëm të ndërtuar me qëllim për të nxjerrë parashikimet shtatë-ditore si në ndryshimin e çmimit spot ashtu edhe në përqindje nga çmimi aktual.

Shembull : Parashikimet e çmimeve të BTC më 15/7/2022

Nomics gjurmon vëllimin e tregut për çdo aktiv në një numër shkëmbimesh, me të dhëna nga 243 shkëmbime që përdoren për të gjeneruar çmimin aktual të BTC. Nomics më pas zbaton llogaritjet e shpjeguara më sipër për të ndihmuar me parashikimet e përdorura në këtë faqe.

Përshkruani:

Çmimi i Bitcoin sot është 20,503 dollarë, që është rritur me 1% gjatë 24 orëve të fundit. Parashikimi 7-ditor i çmimit të Bitcoin nga Nomics është 21,146 dollarë / +3%; Norma jonë mesatare e gabimit 30-ditor është 8%. Kapaciteti i tregut të Bitcoin është 391.48 miliardë dollarë. Vëllimi 24 orësh i BTC është 58,11 miliardë dollarë. Ajo ka një nivel tregu prej 1 me një furnizim qarkullues prej 19.093.875 dhe furnizim maksimal prej 21.000.000. Bitcoin tregtohet në 243 shkëmbime, ku shkëmbimet kryesore janë Binance (24,00 miliardë dollarë), Bybit (7,04 miliardë dollarë) dhe FTX (3,90 miliardë dollarë). Bitcoin kishte një nivel më të lartë të të gjitha kohërave prej 67,599 dollarë 8 muaj më parë. Gjatë ditës së fundit, Bitcoin ka pasur 54% volum transparent dhe ka qenë duke u tregtuar në 91,268 tregje aktive me çiftet e tij të tregtimit me vëllimin më të lartë që janë USDT (39,44 miliardë dollarë), USD (8,05 miliardë dollarë) dhe BUSD (4,69 miliardë dollarë).

Imazhi: Parashikimi i çmimit të BTC në 2022

Si të merrni parashikime të çmimeve të kriptove

Parashikimet tona të çmimeve janë 100% falas dhe nuk kërkohet regjistrim. Thjesht vizitoni Nomics.com dhe ndiqni këto hapa:

 1. Klikoni Unlockbutonin në kolonën "Parashikimi 7D".
 2. Pranoni se parashikimet tona nuk janë këshilla investimi
 3. Për të dhënat e gabimeve historike, përdorni kutitë e informacionit
 4. Kënaquni


Le të zmadhojmë Bitcoin (BTC) për një vështrim më të afërt.

Për çdo kriptoaset në Nomics, modeli kthen një ndryshim të parashikuar në përqindje 7-ditore nga çmimi aktual, një çmim të parashikuar 7-ditor dhe gabimin mesatar 30-ditor të shprehur si përqindje.

Parashikimet janë gjithashtu të disponueshme në faqet individuale të kriptoaseteve, ku saktësia historike mund të gjurmohet duke lëvizur me mausin përgjatë grafikëve.

Rezultatet e botës reale nga kryerja e një studimi të bazuar në parashikimet e Nomics ML dhanë rezultate të jashtëzakonshme. Parashikimet ishin në gjendje të tejkalonin tregun me 4-5 herë. Rezultatet e botës reale nga studimi i rastit kanë qenë të jashtëzakonshme deri më tani dhe nuk duhen injoruar.


2.2. Çelësi API

Nomics besojnë se kemi krijuar API-në më të mirë të kriptomonedhës dhe bitcoin për qasjen programatike të çmimeve, tregjeve dhe të dhënave të kursit të këmbimit nga shkëmbimet si Binance , Gemini, Coinbase Pro/GDAX dhe Poloniex .

API ju lejon të krijoni: aplikacione celulare, grafikime, robotë tregtarë, teste të prapambetura të strategjisë, mjete për vlerësimin e portofolit, faqe interneti për çmimet


Nomics Cryptocurrency (Dhe Bitcoin) API të të dhënave të tregut ofron . . .

 • Tregtime dhe porosi në shkëmbimet kryesore të kriptomonedhave (duke përfshirë të dhënat historike të tregtisë) pas një API
 • Kapaciteti agregat historik i tregut të kriptomonedhave që nga janari i vitit 2013
 • Të dhënat Candle/OHLC për monedhat dhe shkëmbimet
 • Pothuajse vonesa në kohë reale
 • Të dhëna të papërpunuara tregtare pa boshllëqe
 • Çmimi, kapitali i tregut të kriptove, oferta dhe të dhëna të larta të të gjitha kohërave
 • Dokumentacioni i klasit botëror API dhe mostrat e kodit në Python, Javascript dhe Ruby
 • Garancitë për kohën e funksionimit dhe kohën e përgjigjes përmes marrëveshjeve të nivelit të shërbimit (SLA)
 • Koha e shpejtë e kthimit të mbështetjes së klientit
 • Sparkline, kursi i këmbimit, ATH dhe pikat përfundimtare të furnizimit

Merrni çelësin e API-së falas të Nomics Crypto

Shkoni te Detajet API, për të krijuar një çelës API. Kliko "Më dërgo çelësin tim falas API" :

Për të filluar konfigurimin e llogarisë tuaj Nomics Crypto, shkruani adresën tuaj të emailit dhe plotësoni detajet. Do të merrni çelësin API me 40 karaktere përmes emailit:


Shkëmbimet kryesore për tregtimin e monedhave simbolike. Ndiqni udhëzimet dhe fitoni para të pakufizuara

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.io


2.3. Shkëmbimet

Lista e 522 shkëmbimeve të kriptomonedhave është e gjerë. Ju do të jeni në gjendje të gjeni të gjitha informacionet tipike që lidhen me çdo shkëmbim, si vendndodhjen, tarifat dhe monedhat e disponueshme. 

Informacione të detajuara, së bashku me grafikët që tregojnë vëllimet aktuale të shkëmbimeve, lidhjet me lajmet më të fundit nga bota e kriptove. Është e mundur të shfletosh çmimet e disponueshme të kriptomonedhave, por edhe renditjen e tyre bazuar në normën e kthimit, ATH... 

 • Vend
 • Derivat
 • I centralizuar
 • I decentralizuar (DEX)


Si të përdor një API të shkëmbimit të kriptove?

Nomics ka zhvilluar një platformë të të dhënave të tregut të kriptove, duke u mundësuar pjesëmarrësve të tregut si investitorët, analistët dhe krijuesit e tregut që të kenë qasje llogaritëse në tregtinë e burimit parësor të pastër dhe të normalizuar dhe të dhënat e librit të porosive.

APi ofron akses të drejtpërdrejtë dhe të thjeshtë në të dhënat e çmimeve dhe kursit të këmbimit nga të gjitha shkëmbimet kryesore, duke përfshirë Binance , Gemini, Coinbase Pro/GDAX, Poloniex dhe të tjerë. Në vend që të integroni API-në e secilës platformë, mund të përpunoni gjithçka përmes Nomics API. API përdoret gjerësisht nga fondet mbrojtëse, kompanitë e tregtimit sasior, zhvilluesit e fintech dhe pjesëmarrësit e tjerë të tregut.

konkluzioni

Karakteristikat e mira të mësipërme bëjnë që Nomics të bëhet një faqe informacioni komerciale për të gjithë ata që duan dhe duan të mësojnë për këtë fushë nuk mund të injorohen. 

Lexo më shumë: Çfarë është IntoTheBlock | Si të përdorni IntoTheBlock | Analiza e të dhënave kripto

Faleminderit që vizituat dhe lexoni këtë artikull! Ju lutem shperndajeni nese ju pelqeu!

What is GEEK

Buddha Community

Çfarë është Nomics | Platforma e Parashikimeve të Çmimeve të Kriptove

Çfarë është Nomics | Platforma e Parashikimeve të Çmimeve të Kriptove

Pas lançimit të Studimit të Rastit të Mësimit të Makinerisë, dhjetëra mijëra tregtarë të kriptove janë futur për të mësuar më shumë rreth parashikimeve të çmimeve të kriptomonedhave bazuar në modelet e mësimit të makinerive.

E thënë thjesht, tregu i parashikimit të çmimeve po shpërthen. Disponueshmëria në rritje e të dhënave të tregut të kriptove dhe përparimet e fundit në mësimin e makinerive u ofron njerëzve mundësi të reja për të zhvilluar strategji novatore tregtare.

Në këtë artikull, do të mësoni se çfarë është Nomics | Si të përdorni Nomics | Platforma e parashikimeve të çmimeve të kriptove në 7 ditë (mundësuar nga Learning Machine)

1. Çfarë është Nomics?

Nomics Crypto është një ofrues i të dhënave të tregut të kriptomonedhave që ofron në kohë reale renditjen e kapave të tregut të kriptove, çmimet historike, grafikët, nivelet më të larta të të gjitha kohërave, të dhënat e furnizimit dhe më shumë për kriptovalutat kryesore si Bitcoin (BTC) dhe Ethereum.

Mjeti falas aktualisht rendit 100 nga kriptovalutat më të mira sipas kapitalit të tregut. Një nëngrup i inteligjencës artificiale, mësimi i makinerive përdor algoritme kompjuterike të kombinuara me hyrjet e të dhënave për të parashikuar ngjarjet e ardhshme. Është interesante që shërbimet e mësimit të makinerive duhet të përmirësohen duke pasur parasysh se si këto sisteme mësojnë nga të dhënat dhe parashikimet e kaluara.

Si të regjistroheni në Nomics

Duhet të krijoni një llogari për të shijuar të gjitha veçoritë në Nomics.

 • Shkoni te https://nomics.com/
 • Kliko Regjistrohu në këndin e sipërm djathtas
 • Plotësoni formularin me emrin, adresën e emailit dhe fjalëkalimin tuaj (ose duke përdorur llogaritë e Google)


Pasi të konfirmoni adresën tuaj të emailit duke klikuar lidhjen në emailin e konfirmimit, do t'ju kërkohet të identifikoheni për të hyrë në llogarinë tuaj.

2. Karakteristikat e mira të Nomics

Ka shumë veçori që kemi gjetur gjatë rishikimit tonë të Nomics dhe ne do të theksojmë veçoritë e platformës dhe do t'ju fillojmë me të.

2.1. Parashikimet e çmimeve

Parashikimet e Nomics përdorin modele të mësimit të makinerive me kujtesën afatgjatë (LSTM) me të dhëna të agreguara të shandanit OHLCV për të bërë parashikime. Këto parashikime 7-ditore përpiqen të parashikojnë çmimin e aktivit 7 ditë në të ardhmen nga 522 shkëmbime.

"LSTM-të janë relativisht të reja në hapësirën e mësimit të makinerive dhe të dhënat financiare janë jashtëzakonisht të vështira për t'u parashikuar, por ne ishim në gjendje të merrnim parashikime mjaft të arsyeshme dhe ne jemi plotësisht transparentë në lidhje me saktësinë e tyre historike," tha në një deklaratë CTO i Nomics, Nick Gauthier. .

Sigurisht, parashikimet e çmimeve në çdo treg, veçanërisht kripto, mund të jenë jashtëzakonisht të vështira për t'u përcaktuar.

Si punon

Nën kapuçin, mjeti fut "të dhëna të përgjithshme të çmimeve" nga shkëmbimet kryesore që Nomics fshin dhe pastron. Këto të dhëna më pas futen në një algoritëm të ndërtuar me qëllim për të nxjerrë parashikimet shtatë-ditore si në ndryshimin e çmimit spot ashtu edhe në përqindje nga çmimi aktual.

Shembull : Parashikimet e çmimeve të BTC më 15/7/2022

Nomics gjurmon vëllimin e tregut për çdo aktiv në një numër shkëmbimesh, me të dhëna nga 243 shkëmbime që përdoren për të gjeneruar çmimin aktual të BTC. Nomics më pas zbaton llogaritjet e shpjeguara më sipër për të ndihmuar me parashikimet e përdorura në këtë faqe.

Përshkruani:

Çmimi i Bitcoin sot është 20,503 dollarë, që është rritur me 1% gjatë 24 orëve të fundit. Parashikimi 7-ditor i çmimit të Bitcoin nga Nomics është 21,146 dollarë / +3%; Norma jonë mesatare e gabimit 30-ditor është 8%. Kapaciteti i tregut të Bitcoin është 391.48 miliardë dollarë. Vëllimi 24 orësh i BTC është 58,11 miliardë dollarë. Ajo ka një nivel tregu prej 1 me një furnizim qarkullues prej 19.093.875 dhe furnizim maksimal prej 21.000.000. Bitcoin tregtohet në 243 shkëmbime, ku shkëmbimet kryesore janë Binance (24,00 miliardë dollarë), Bybit (7,04 miliardë dollarë) dhe FTX (3,90 miliardë dollarë). Bitcoin kishte një nivel më të lartë të të gjitha kohërave prej 67,599 dollarë 8 muaj më parë. Gjatë ditës së fundit, Bitcoin ka pasur 54% volum transparent dhe ka qenë duke u tregtuar në 91,268 tregje aktive me çiftet e tij të tregtimit me vëllimin më të lartë që janë USDT (39,44 miliardë dollarë), USD (8,05 miliardë dollarë) dhe BUSD (4,69 miliardë dollarë).

Imazhi: Parashikimi i çmimit të BTC në 2022

Si të merrni parashikime të çmimeve të kriptove

Parashikimet tona të çmimeve janë 100% falas dhe nuk kërkohet regjistrim. Thjesht vizitoni Nomics.com dhe ndiqni këto hapa:

 1. Klikoni Unlockbutonin në kolonën "Parashikimi 7D".
 2. Pranoni se parashikimet tona nuk janë këshilla investimi
 3. Për të dhënat e gabimeve historike, përdorni kutitë e informacionit
 4. Kënaquni


Le të zmadhojmë Bitcoin (BTC) për një vështrim më të afërt.

Për çdo kriptoaset në Nomics, modeli kthen një ndryshim të parashikuar në përqindje 7-ditore nga çmimi aktual, një çmim të parashikuar 7-ditor dhe gabimin mesatar 30-ditor të shprehur si përqindje.

Parashikimet janë gjithashtu të disponueshme në faqet individuale të kriptoaseteve, ku saktësia historike mund të gjurmohet duke lëvizur me mausin përgjatë grafikëve.

Rezultatet e botës reale nga kryerja e një studimi të bazuar në parashikimet e Nomics ML dhanë rezultate të jashtëzakonshme. Parashikimet ishin në gjendje të tejkalonin tregun me 4-5 herë. Rezultatet e botës reale nga studimi i rastit kanë qenë të jashtëzakonshme deri më tani dhe nuk duhen injoruar.


2.2. Çelësi API

Nomics besojnë se kemi krijuar API-në më të mirë të kriptomonedhës dhe bitcoin për qasjen programatike të çmimeve, tregjeve dhe të dhënave të kursit të këmbimit nga shkëmbimet si Binance , Gemini, Coinbase Pro/GDAX dhe Poloniex .

API ju lejon të krijoni: aplikacione celulare, grafikime, robotë tregtarë, teste të prapambetura të strategjisë, mjete për vlerësimin e portofolit, faqe interneti për çmimet


Nomics Cryptocurrency (Dhe Bitcoin) API të të dhënave të tregut ofron . . .

 • Tregtime dhe porosi në shkëmbimet kryesore të kriptomonedhave (duke përfshirë të dhënat historike të tregtisë) pas një API
 • Kapaciteti agregat historik i tregut të kriptomonedhave që nga janari i vitit 2013
 • Të dhënat Candle/OHLC për monedhat dhe shkëmbimet
 • Pothuajse vonesa në kohë reale
 • Të dhëna të papërpunuara tregtare pa boshllëqe
 • Çmimi, kapitali i tregut të kriptove, oferta dhe të dhëna të larta të të gjitha kohërave
 • Dokumentacioni i klasit botëror API dhe mostrat e kodit në Python, Javascript dhe Ruby
 • Garancitë për kohën e funksionimit dhe kohën e përgjigjes përmes marrëveshjeve të nivelit të shërbimit (SLA)
 • Koha e shpejtë e kthimit të mbështetjes së klientit
 • Sparkline, kursi i këmbimit, ATH dhe pikat përfundimtare të furnizimit

Merrni çelësin e API-së falas të Nomics Crypto

Shkoni te Detajet API, për të krijuar një çelës API. Kliko "Më dërgo çelësin tim falas API" :

Për të filluar konfigurimin e llogarisë tuaj Nomics Crypto, shkruani adresën tuaj të emailit dhe plotësoni detajet. Do të merrni çelësin API me 40 karaktere përmes emailit:


Shkëmbimet kryesore për tregtimin e monedhave simbolike. Ndiqni udhëzimet dhe fitoni para të pakufizuara

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.io


2.3. Shkëmbimet

Lista e 522 shkëmbimeve të kriptomonedhave është e gjerë. Ju do të jeni në gjendje të gjeni të gjitha informacionet tipike që lidhen me çdo shkëmbim, si vendndodhjen, tarifat dhe monedhat e disponueshme. 

Informacione të detajuara, së bashku me grafikët që tregojnë vëllimet aktuale të shkëmbimeve, lidhjet me lajmet më të fundit nga bota e kriptove. Është e mundur të shfletosh çmimet e disponueshme të kriptomonedhave, por edhe renditjen e tyre bazuar në normën e kthimit, ATH... 

 • Vend
 • Derivat
 • I centralizuar
 • I decentralizuar (DEX)


Si të përdor një API të shkëmbimit të kriptove?

Nomics ka zhvilluar një platformë të të dhënave të tregut të kriptove, duke u mundësuar pjesëmarrësve të tregut si investitorët, analistët dhe krijuesit e tregut që të kenë qasje llogaritëse në tregtinë e burimit parësor të pastër dhe të normalizuar dhe të dhënat e librit të porosive.

APi ofron akses të drejtpërdrejtë dhe të thjeshtë në të dhënat e çmimeve dhe kursit të këmbimit nga të gjitha shkëmbimet kryesore, duke përfshirë Binance , Gemini, Coinbase Pro/GDAX, Poloniex dhe të tjerë. Në vend që të integroni API-në e secilës platformë, mund të përpunoni gjithçka përmes Nomics API. API përdoret gjerësisht nga fondet mbrojtëse, kompanitë e tregtimit sasior, zhvilluesit e fintech dhe pjesëmarrësit e tjerë të tregut.

konkluzioni

Karakteristikat e mira të mësipërme bëjnë që Nomics të bëhet një faqe informacioni komerciale për të gjithë ata që duan dhe duan të mësojnë për këtë fushë nuk mund të injorohen. 

Lexo më shumë: Çfarë është IntoTheBlock | Si të përdorni IntoTheBlock | Analiza e të dhënave kripto

Faleminderit që vizituat dhe lexoni këtë artikull! Ju lutem shperndajeni nese ju pelqeu!

Desmond Ivana

1602569524

The E-Scooters Wave Is Coming: Steer Your Business To Success

E-scooters are becoming more and more familiar. The compactness, coupled with the skill of evading jam-packed traffics, makes the fast-paced world lean towards this micro-mobility innovation. Besides, with COVID-19 propelling the need for safety and privacy, you do not have drivers in an E-scooters ecosystem! With the system being entirely automated, people can smart-lock and unlock E-scooters without any hassle.

Various top manufacturers are spending quality hours exhaustively on their R&D to shift from fuel-led automobiles to electric power-generating vehicles. Although people hesitate to make investments when it comes to buying an e-vehicle, using such vehicles for commuting is no big deal. If you’re an entrepreneur aiming to launch an Uber for E-Scooters app, now is the time to roll up your sleeves as E-scooters are being legalized in numerous countries, including New York.

Now, let’s discuss the remunerative advantages of E-scooters and why entrepreneurs needn’t hesitate to initiate their E-scooter App development.

Lucrative Benefits of E-Scooters

Outplay traffic effortlessly: One of the main concerns of people worldwide is not reaching the destination on time due to prolonged traffic. With four-wheelers becoming more predominant, the situation is steeping towards the worsening phase. With its compact nature, E-scooters can help people sail past traffic without a sweat. This way, people conserve and utilize their time efficiently.

The environmental impact: As simple as it may sound, automobiles pollute the environment on a massive scale. It is high-time people raise their concerns against environmental degradation. E-scooters are the best alternatives from the environmental perspective. These scooters run on a 500W electric motor, eliminating any form of pollution.

Inexpensive in every aspect: The maintenance and fuel costs of automobiles is way too high as vehicles get older. However, with an E-scooter, all it takes is a rechargeable battery with less or no maintenance at all. Moreover, entrepreneurs get to enhance their profits seamlessly, even after providing economical rides to passengers. There’s only an initial investment cost that an entrepreneur needs to take care of.

The 5-Step Workflow of an E-Scooters App

While building a smartphone application, it is essential to focus on the platform’s workflow. An E-scooter app with a user-friendly architecture and immersive workflow can create an instant impact among the audience. Let’s discuss the simple yet intuitive 5-step workflow here,

 • Users register with the platform and locate E-scooters nearby by enabling their location preferences.

 • Users choose their best-suited E-scooters based on numerous metrics like pricing, battery capacity, ratings, etc.

 • Users unlock the vehicle by scanning the QR code. They initiate their trip and drive towards their destination.

 • Upon reaching the destination, users park the E-scooters securely and smart-lock the vehicle.

 • The app displays the total fare with a detailed breakdown. Users pay the amount via a multitude of payment gateways and share their experience in the form of ratings & reviews.

Features that make the E-Scooter app stand apart

Apps like Lime, Bird, etc., have already set a benchmark when it comes to the E-Scooter app market. You need USPs to lure customer attention. Some of the unique elements worth-considering include,

 • QR scanning - To initiate and terminate rides.

 • In-app wallet - To pay for rides effortlessly.

 • Multi-lingual support - To access the app in the customers’ preferred language.

 • Schedule bookings - To book rides well-in-advance.

 • In-app chat/call - To establish a connection between the support team and users.

 • VoIP-based Call masking - To mask users’ contact details.

 • Geofencing - To map virtual boundaries and keep an eye on E-scooters.

Capitalize on the growing market

Establishing your E-Scooters Rental app at the spur of the moment is highly essential if you wish to scale your business in the shortest possible time. Some of the reasons to initiate your app development right away include,

The unexplored market: The E-Scooter market is still in its nascent stages. Rolling out an app with the right feature-set and approach can help you yield unrestricted revenue.

Competitors are experiencing massive growth: Apps like Lime, Bird, etc., witness unprecedented growth in the past few years. Lime was valued at $2.4 billion in 2019. On the other hand, Bird has spread across 100 cities in Europe. With competitors reaping profits, it is high-time entrepreneurs needn’t hesitate to invest in this business opportunity.

The ‘E’ shift among customers: People are gradually moving towards e-vehicles as a measure to conserve time and environment. By rolling out an on-demand app for E-scooters that is economical, people will inevitably turn towards your platform for the daily commute.

Conclusion

In this modern world, saving time and energy is the need of the hour. Add to that the indispensable role of conserving the environment. E-scooters cater to all these aspects comprehensively. Make the most out of the situation and have no second thoughts about initiating your E-Scooter app development.

#uber for e-scooters #e-scooter app development #e-scooter app #e-scooter rental app #uber like app for e-scooters #uber for e-scooters app

E-Learning App Development: Types, Cost & Features

The growth of the online modes for students has increased since the pandemic. This growth has been possible with the help of E-learning software systems. This software has shown a future with more opportunities, even in this pandemic. This market will grow to a high of 350 billion dollars by 2025. Due to this pandemic, most education organizations have shifted to online modes. So, naturally, this means the need for E-learning software systems will grow. So, do you have a complete idea for your E-learning applications and are planning to develop one for your organization? E-learning product development is not a very difficult process to handle. To make the process easier for you, we have added the types of e-learning apps, its features, benefits, development cost and much more in this blog. To read more click on the link.

#e-learning web portals #e-learning development companies #development of software for e-learning #e-learning web portalsmobile applications for e-learning #e-learning product development #app development

E-learning Software Services - SISGAIN

SISGAIN is one of the top e-Learning software companies in New York, USA. Develop Education Technology based, mobile application for e-learning from SISGAIN. We Develop User Friendly Education App and Provide e-learning web portals development Service. Get Free Quote, Instant Support & End to End Solution. SISGAIN has been developing educational software and provides e-learning application development services for US & UK clients. For more information call us at +18444455767 or email us at hello@sisgain.com

#learning development companies #development of software for e-learning #top e-learning software companies #e-learning web portals #mobile applications for e-learning #e-learning product development

jack richer

jack richer

1607506912

Uber for e-scooters- Create the perfect on demand rental Scooter service

Electric scooters are the trending news ever since they have been launched. Electric scooters, as we all know, have two or three wheels that operate using the electricity generated using the batteries.

Wondering how it has anything to do with the profit? According to the electric scooter market, the growth is expected to reach a CAGR of 8.5% in the span of 2019-2023.

The growth of it is totally dependent on the benefits it offers like Cost-effective, Highly sustainability, Easy accessibility, Reliability, Maintenance-free, etc. So, why can’t you have such a powerful yet simple on-demand electric scooter app?

What is an on-demand electric scooter app?

The app lets you rent an electric scooter when demanded. Examples of such apps are Lyft and Uber apps. They solve all the problems like maintenance, parking issues, and cost, etc, for the users.

To woo you more into the** on-demand e-scooter app development**, here are some benefits for you:

We have seen that the e-scooter market is growing, so start your app now and become more successful than having to compete in the market after being late.

Getting funded is a crucial part of the development. So bring out your app with a feature that is unique and doesn’t occur in any other similar apps. After deciding on the feature, start to get funded.

The revenue of the app is a question at hand for almost anyone, before developing it. Let’s take apps like Lime and Bird for example in the revenue calculation. According to an analysis, the e-scooter market earns for a ride. Whereas, Lime or Bird earns million as annual revenue. Earning in millions is not less and it should be clear to you now seeing the growth rate.

With the growing market, becoming a market leader is easy if you start with it now. In case you still have doubts, Lyft was launched after Uber but Lyft is gaining more traction and is growing faster.

Here are some features to make the app successful:

 • Search for nearby e-scooters
 • Unlock and Lock
 • Reservation using QR code
 • Smart lock, Pause, and End ride
 • Tracking real-time
 • Easy online payment
 • Notifications
  If you are certain about having an on-demand e-scooter app by now, then it’s not too late. Plan only the features, logos, and preferences, and our team Appdupe is here to help you with the launch since they have readymade solutions.

#uber for e-scooters app #on-demand e-scooter app development #e-scooter rental app #uber for e-scooter clone #uber-like app for e-scooter service