Sammenligning av Binance vs. Bitfinex | Hvilken utveksling er bedre?

Sammenligning av Binance vs. Bitfinex | Hvilken utveksling er bedre?

Det er veldig viktig når du velger en megler som Binance-plattformen eller Bitfinex, du kan stole på pengene dine med dem. I dette innlegget viser vi hvordan Binance og Bitfinex skiller seg med hensyn til handelsgebyrer, uttaksgebyrer, innskuddsmetoder, støttede kryptoer, handelstyper, brukerscore og mer.

Hva er Binance, Bitfinex?

1. Binance :

REGISTRER DEG NÅ

Binance ble grunnlagt i 2017 av Changpeng Zhao, også kjent som CZ, en kinesisk-kanadisk bedriftsleder, og tidligere en utvikler som jobbet med å lage Blockchain.info og også fungerte som teknologisjef for OkCoin, en annen kryptobørs.

Binance er for tiden verdens største børs når det gjelder daglig handelsvolum for kryptovalutaer. Det er faktisk Coinbases direkte konkurrent både når det gjelder handelsvolum og markedsverdi. 

Binance er tilgjengelig i mer enn 180 land over hele verden, selv om de måtte opprette et eget selskap, Binance.US, spesielt for brukere i USA på grunn av landets mer tyngende lokale jurisdiksjonsbestemmelser. 

Børsen har møtt flere regulatoriske handlinger i forskjellige land over hele verden, hovedsakelig på grunn av anklager om hvitvaskingsproblemer. Selskapet måtte flytte flere ganger før det endelig ble etablert og hatt hovedkontor på Caymanøyene.

Binance har opparbeidet seg et rykte som en børs som noen ganger har utført noen forretningsaktiviteter før de har bedt om tillatelse, noe som har forårsaket ytterligere regulatoriske problemer. Å handle uten for mange begrensninger favoriserer absolutt raskere innovasjon, noe børsen har vist over tid og andre plattformer. Det har imidlertid også ført til nærmere gransking fra myndighetene. 

Rett etter lanseringen ga Binance ut sin kryptovaluta, Binance Coin (BNB) har vokst til å bli en av de fem beste myntene etter markedsverdi. 

I 2020 lanserte børsen Binance Smart Chain (BSC), et blokkjedenettverk bygget for å kjøre smarte kontraktbaserte desentraliserte applikasjoner (DApps) og lar brukere administrere sine digitale eiendeler på tvers av kjeder. Binance Smart Chain støttes av Coinbase Cloud, som tilbyr sikker lese-/skrive- og deltakelsesinfrastruktur for BSC, som styrker de som ønsker å bygge videre på kjeden eller bidra til å sikre nettverket.

Funksjoner som Bitcoin-gruvedrift, desentralisert finans (DeFi) og andre finansielle kryptotjenester har forseglet Binances suksess gjennom årene.

 • Hovedplattformfunksjoner: Lave avgifter, omfattende kartalternativer og hundrevis av kryptovalutaer
 • Gebyrer: 0,10 % spothandelsgebyrer, 4,5 % for kjøp av debetkort
 • Antall støttede kryptovalutaer: Mer enn 500 for globale tradere på Binance, og 80 for amerikanske investorer på Binance.US
 • Sikkerhetsfunksjoner: Tofaktorautentisering (2FA)-verifisering, Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC)-forsikrede saldo i amerikanske dollar (USD) for Binance.US, enhetsadministrasjon, adressehvitelisting, kjølelagring
 • Transaksjonstyper som støttes: Limit-ordre, markedsordre, stop-limit-ordre, etterfølgende stoppordre, post-bare ordre, peer-to-peer-handel, marginhandel, en-kansellerer-den-andre-ordre og mer
 • Maksimalt handelsbeløp: Grensene varierer basert på kryptovalutaen som er kjøpt

2. Bitfinex

Bitfinex er en stor kryptovalutabørs som støtter et stort økosystem av kryptovalutaprodukter og handelsalternativer, inkludert spothandel, marginkontoer, derivater, papirhandel og mer. Med en blanding av funksjoner som passer for både nybegynnere og erfarne kryptobrukere, tilbyr Bitfinex sannsynligvis alt du trenger for å administrere kryptovalutaen din på ett sted.

Bitfinex ble grunnlagt i 2012, noe som gjør det blant de eldste kryptobørsene som er tilgjengelige. Denne børsen er designet for profesjonelle og institusjonelle handelsmenn, og har noe av det høyeste BTC/USDT-volumet i bransjen, delvis takket være 100x innflytelse den tilbyr handelsmenn.  

REGISTRER DEG NÅ

Vurderer du å bruke Binance?

Hva er fordelene ved å bruke Binance?

 • Gir en plattform hvor du kan kjøpe og selge mer enn 100 digitale valutaer
 • Konkurransedyktige handelsgebyrer på 0,1 %
 • Ytterligere rabatter tilgjengelig for Binance-myntinnehavere
 • Du trenger ikke å oppgi dine personlige opplysninger eller bevis på ID for å registrere deg
 • Mobilhandelsapp også tilgjengelig

Hva er ulempene med å bruke Binance?

 • Du kan ikke kjøpe krypto med fiat-valuta
 • Brukergrensesnittet er litt overveldende for nybegynnere
 • Noen blandede anmeldelser av kundestøtteopplevelsen
 • En relativt ny børs sammenlignet med noen andre plattformer

Kom i gang med Binance

Tenker du på å bruke Bitfinex?

Hva er fordelene med å bruke Bitfinex?

 • Lar deg kjøpe og selge et bredt spekter av digitale valutaer
 • Fiat-til-krypto og krypto-til-krypto handel tilgjengelig
 • Utnytt handel på opptil 3,3:1 tilgjengelig
 • Mobil handelsapp tilgjengelig
 • Rimelig konkurransedyktige handelsavgifter
 • Hvis du er en storvolumshandler, kan du få tilgang til rabatterte avgifter

Hva er ulempene med å bruke Bitfinex?

 • Har blitt hacket tidligere
 • Brukergrensesnittet er ikke spesielt nybegynnervennlig
 • Må sette inn en egenkapital på 10 000 USD før du kan gjøre en handel
 • Bedre egnet for avanserte tradere, så nye kryptokjøpere må kanskje vurdere andre plattformer

Kom i gang med Bitfinex

Her er en grundig sammenligning mellom Binance og Bitfinex. 

Det som er viktig å huske før du velger en utveksling er å gjøre din egen forskning. Sammenlign innskuddsmetoder, støttede valutaer, avgifter, sikkerhetsnivå, kundestøtte og andre funksjoner før du bestemmer deg for hvilken kryptobørs som passer perfekt for dine handelsbehov.

Hvordan sammenligner de seg?

 BinanceBitfinex
plasseringDistribuertHong Kong
Støtter fiat-valutaer?USD, AUD, GBP, EUR, RUB, TRY, NGN, UAH, PHP, CZK og 20+ merUSD, EUR, GBP, JPY
Utvalg av støttede kryptovalutaer?371 kryptovalutaer206 kryptovalutaer
Futures:JaJa
Derivater:JaJa
Marginhandel:opptil 20xopptil 10x
Innskuddsgebyrer:NeiNei (bare for FIAT)
Handelsgebyrer:0,012 % - 0,10 %

0,10 %–0,20 %

 

Uttaksgebyrer:jaja
KundeserviceOnline hjelpesenter, e-post, sosiale medierOnline hjelpesenter, e-post, sosiale medier
BrukervennlighetMiddelsMiddels til avansert
  
Kun krypto-til-krypto-handelTilbyr både fiat-til-krypto- og krypto-til-krypto-handel
Brukergrensesnitt enkelt å navigereUtvalg av avanserte handelsalternativer tilgjengelig
Tilbyr også avansert handelsvisningGrensesnittet vil ta en stund før nye brukere blir vant til
  
BrukergrensesnittLitt forvirrende for nybegynnereBedre egnet for folk med litt erfaring med handel med krypto
Oppsett for nye brukereNye brukere må oppgi:Nye brukere må oppgi:
  
EpostadresseEpostadresse
  
 For å gjøre et fiat-innskudd må du også oppgi:
  
 Ditt bostedsland
 Telefonnummeret ditt
 Bostedsadressen din
 To former for offentlig utstedt ID
 En kontoutskrift
 Adresse bevis
 En signert erklæring
  
Støttede landGlobalGlobalt (med noen unntak, for eksempel USA)

Kort sammenligning

1. Provisjon og gebyrer

Det er ekstremt viktig å kjenne handels- og provisjonsavgiftene dine med Binance vs Bitfinex. For flertallet av Binance 52 finansielle instrumenter og Bitfinex 55 tilgjengelige finansielle instrumenter.

Prisen du blir presentert for vil ta hensyn til gebyret megleren tar. For eksempel hvis en finansiell eiendel er på 79,6. Du må kanskje betale 79 for å delta. Derfor vil du starte med et lite tap med både Binance og Bitfinex. Jo større gebyret er, desto større problem er dette. Mest alarmerende, selv om noen finansielle eiendeler oppstår en belastning for deg å holde på eiendelen over natten eller over helgen. Dette er vanligvis sant med råvarer og aksjer som du bruker innflytelse på. Vennligst sjekk hva gebyrene dine er med Binance og Bitfinex før du investerer fordi det er avgjørende at du vet nøyaktig hva du betaler.

Ideelt sett ønsker du å velge en megler som ikke tar så mye betalt for uttaksgebyrer. Dette er ganske enkelt fordi dette vil tære på fortjenesten din. Dette gjelder spesielt hvis du har et lavt budsjett og ikke har tenkt å investere så mye. Du vil at uttaksgebyret skal være mindre enn én prosent av det du tar ut, men mer ideelt sett et fast gebyr på rundt 5 USD. Din plassering eller bolig vil selvfølgelig ha innvirkning på dine potensielle Binance- og Bitfinex-avgifter. Sørg for at du gjør research og kontroller provisjonen og gebyrene med både Binance og Bitfinex før du investerer noe.

Noen meglere vil kreve inaktivitetsgebyrer. Som navnet antyder skjer dette når du har vært inaktiv på kontoen din i en viss periode.

Både Binance og Bitfinex krever inaktivitetsavgifter.

Du bør motta mange varsler som advarer deg om potensielle tidsfrister, og du kan ta en beslutning om å handle deretter, fortsette å bruke kontoen din eller stenge den. Vanligvis er gebyrene svært små, så det er ingen grunn til å bli skremt, spesielt når problemet er lett å unngå.

Når du setter inn penger til en megler som Binance eller Bitfinex, må du kanskje betale innskuddsgebyrer. Jo lavere jo bedre. Aller helst vil du selvfølgelig ikke måtte betale noe for dette. Hvis dette er tilfelle kan det være et stort problem. Konstante innskudd vil spise inn fortjenesten din, så dette vil ta litt vurdering før du registrerer deg.

La oss se hvordan Binance vs Bitfinex sammenligner side om side for provisjoner og gebyrer.

MeglerBinanceBitfinex
Min innskudd100100
Inaktivitetsgebyrer Nei
Uttaksgebyrer$25 - $35$10
InnskuddsgebyrerVariererVarierer

2. Antall valutaer

Når det gjelder plattformtilbud i form av tilgjengelige kryptovalutaer, har Binance større valg enn Bitfinex. Men du vil sannsynligvis finne nesten hvilken som helst mynt du leter etter på begge plattformene.

For øyeblikket er mer enn 200 digitale valutaer tilgjengelige på plattformene, og alle kan byttes mot minst bitcoin. I tillegg til dette brede utvalget av tilgjengelige kryptovalutaer, kan brukere også handle med fem store fiat-valutaer: dollar, euro, pund sterling, japansk yen og yuan.

3. Brukeropplevelse

Det er to grensesnittalternativer på Binance-nettstedet: Basic og Advanced. De to alternativene er sammenlignbare i kompleksitet. Men den avanserte har flere funksjoner og verktøy tilgjengelig for diagramanalyse. Begge alternativene inkluderer de vanlige diagrammene og tallene du finner på enhver anerkjent kryptovalutabørs.

Opprinnelig var Bitfinex en børs rettet mot profesjonelle handelsmenn – eller i det minste med litt kapital – siden det minimale innskuddet var $ 10 000. Men børsen ble tilgjengelig for publikum i 2018 ved å senke minimumsinnskuddsbeløpet til $ 20. Bitfinex har beholdt noe av arven fra handel for profesjonelle: Grensesnittet er ganske grunnleggende, men forblir intuitivt for nykommere.

Før du får tilgang til begge grensesnittene, må du opprette en konto:

Tross alt, en klassisk prosedyre gjort kjedelig av plattformens sikkerhetstiltak. Når kontoen din er åpen, må du klikke på en aktiveringslenke sendt på e-post. Deretter bør du gjøre det samme hver gang du vil koble til og til du har satt opp tofaktorautentisering.

Bitfinex tilbyr flere typer bestillinger, alt fra de mest klassiske til de mest avanserte:

Ved å bla gjennom hovedskjermen din får du tilgang til ordreboken for å overvåke trender og volumer på børsen.

Grensesnittet er derfor grunnleggende for Bitfinex, men perfekt funksjonelt og har blitt portert til IOS og Android. Mobilversjonen av begge sentralene er også fin, med rask responstid.

4. Mobilhandel

Å kunne handle på mobilen kan være veldig nyttig. Hvorfor er det sånn? Vel, aksjemarkedet ser markedsbevegelser hvert sekund, hvis du ikke er i nærheten av din stasjonære datamaskin vil du sannsynligvis være i nærheten og ha tilgang til telefonen. På denne måten vil du kunne utnytte alle mulighetene som byr seg. For eksempel kan en aksje flytte til et lavt nivå når du er ute. I dette tilfellet ville du ha gått glipp av noe fortjeneste.

Hvis du har en iPhone, trenger du en IOS Apple-mobilhandelsapp. Heldigvis er disse veldig vanlige, og hvis en megler har en applikasjon, er de nesten alltid tilgjengelige på en iPhone.

Tilsvarende hvis telefonen din krever en Android-app, er det greit å sjekke om megleren tilbyr en app som støtter Android-enheter.

Hvis du bruker Microsoft Windows-nettbrett eller -telefoner, må du også sjekke om Binance og Bitfinex har handelsapper som er kompatible.

5. Sikkerhet

Binance kryptoutvekslingsplattform skisserer ikke spesifikt sikkerhetspolicyer på nettstedet. Men det har vært et par tilfeller der teamet beviste sin dedikasjon til sikkerhetstiltak. Noen Binance-brukere ble ofre for et API-angrep. Da teamet la merke til mistenkelig aktivitet, fryste de kontoene, tilbakeførte byttene og returnerte pengene tilbake.

De to påfølgende hackene av Bitfinex-børsen fikk teamet til å forbedre sikkerheten. I følge informasjon lekket av børsen vil 99 % av brukernes midler bli oppbevart i kjølelager; resten ville være på børsen for å sikre likviditeten. Kaldelagringssystemer er låst av en multisignaturprotokoll. Disse er også fordelt på flere lokasjoner.

Som på de fleste børser har du tilgang til tofaktorautentiseringsfunksjoner og kan kryptere e-poster knyttet til kontoen din ved hjelp av en PGP-nøkkel. Du kan også sette opp et IP-adressefilter for å begrense enhetene som kan koble til. Bitfinex tilbyr deg til og med en veiledning for å tildele en statisk IP-adresse til enhetene dine.

6. Innskudd og uttak

Det er ingen innskuddsgrenser på Binance. Men uttaksgrensen er basert på verifiseringsnivået for kontoen din. Uten denne bekreftelsen er uttaksgrensen din 2 BTC per dag. Når du har sendt inn ID-verifisering, kan du ta ut 100 bitcoins per dag.

På Bitfinex er det tre måter å gjøre innskudd på: med kredittkort, bankoverføring eller med kryptovaluta.

Innskudd kan gjøres avhengig av porteføljene knyttet til kontoen din når den opprettes:

 • E-lommeboken, for å kjøpe og selge dine digitale valutaer,
 • Marginlommeboken, brukt for korte transaksjoner,
 • Og finansieringslommeboken brukes til å låne ut penger til aktører som ønsker å gjennomføre korte transaksjoner og for å samle inn renter.

Full verifisering låser opp fiat-innskudd samt noen ekstra fordeler som raskere transaksjoner.

For å få det fullstendige verifiseringsvisumet, må du oppgi følgende dokumenter, som må analyseres og deretter valideres av plattformen. Du må ta med et gyldig identitetsdokument, bevis på adresse fra mindre enn 6 måneder, en kontoutskrift fra mindre enn tre måneder og fylle ut KYC – Kjenn din kunde-skjema. – levert av plattformen.

Denne verifiseringsprosessen, spesielt grundig for en utveksling basert i et skatteparadis, kan avskrekke de av dere som verdsetter personvernet ditt, spesielt siden den gjennomsnittlige verifiseringstiden er én til to uker hvis alt går på skinner. I tillegg ble det registrert spesielt lange uttakstider av noen brukere som måtte vente syv dager til mer enn to uker på et uttak i fiat.

7. Støtte

Kundestøtte er viktig når du handler. Selv profesjonelle handelsmenn vil etter hvert trenge hjelp fra Binance eller Bitfinex-støtte. Dette gjelder spesielt for handelsmenn som starter fra en posisjon med lite kunnskap. Hvis du starter, vil du sørge for at Binance- og Bitfinex-støtten alltid er tilgjengelig når du trenger dem. Binance og Bitfinex kundestøtte er ikke bare nyttig. Det er avgjørende for din handelssuksess!

Binance vs Bitfinex Live Chat

Live chat er viktig av flere grunner. Dette er fordi når du støter på et problem, er det fint å vite at problemet har potensial til å løses der og da. Også å snakke med en person live er mye mindre frustrerende enn å snakke med noen i løpet av flere e-poster.

Binance tilbyr live chat mens Bitfinex ikke tilbyr live chat-støtte.

Både Binance og Bitfinex tilbyr livechat-støtte.

Når du handler med CFDer, aksjer, råvarer, valutaer, kryptovalutaer eller andre finansielle instrumenter med enten Binance eller Bitfinex, vil du finne e-poststøtte er også veldig nyttig. Noen ganger kan du ha et mer komplekst spørsmål som krever en spesifikk del av Binance- eller Bitfinex-støtteteamet for å gi et tilfredsstillende svar på. Det er her e-poststøtte med Binance og Bitfinex vil være nødvendig.

Både Binance og Bitfinex tilbyr e-poststøtte.

Binance vs Bitfinex telefonstøtte

Selv om de fleste spørsmål kan løses med behov for en telefonsamtale, er det fint når vi faktisk kan forklare oss med et levende menneske på enten Binance eller Bitfinex. Vi kan komme rett på sak, og dette kan spare oss for mye tid og frustrasjon.

Konklusjon

Vi håper denne Binance Vs Bitfinex-guiden har hjulpet deg med å bestemme hvem som er best å handle uten Binance og Bitfinex.

Takk for at du leser!

Les mer: Beste kryptovaluta sentraliserte utvekslinger | Topp kryptobørser

What is GEEK

Buddha Community

Amara Sophi

Amara Sophi

1602666712

Binance Clone Script to Start a Crypto Exchange like Binance

Cryptocurrencies are the hot topic in recent days!! There are many startups and business entrepreneurs are emerging towards the crypto exchange solution business. There are many popular Cryptocurrency exchanges like Binance, LocalBitcoins, Coinbase, Paxful, Remitano, Wazirx, Poloniex etc, to buy and sell cryptocurrencies.

Binance exchange is the second largest decentralized crypto exchange/ trading platform. The Binance exchange platform offers multiple trading options and supports more than 45 cryptocurrencies like Bitcoin,Litecoin, USDT and more…

If you wish to create your own cryptocurrency exchange it is necessary to choose the best platform that is more suitable for your business.

To go head in the exchange script like Binance, obviously you need an expert advice to start your exchange/ trading business. You can easily launch your own platform in no time with an advanced Binance clone script.

**

Binance Clone Script **

Binance Clone Script means a complete and well developed ready-made Website Clone Script with highly customizable and cutting-edge technology stacks.

**Prominent Features in Binance Clone Script **

Buy/ Sell History
Live Trading Charts
Basic and Advanced Trading Interface For Traders
Advanced UI/UX Interface
Trusted Wallet Integration
Signup and Login Using The Mail Id
Admin Panel
Better Navigation Dashboard
Anti Phishing Code
Google Authentication
SMS Verification
Open Order Explicit History

Coinjoker is a Leading Cryptocurrency Exchange Clone Script provider that offers exclusive and adaptable ready-made Binance Clone Script at an affordable price with the above listing features and functionalities.

Get the best Crypto Exchange Platform scripts to launch your own exchange within 7 days!!

**Get a Detailed Insights about Binance Clone Script **>> https://www.cryptoexchangescript.com/contact-us

For queries feel free to contact our team experts,

Whatsapp ->> +91 9791703519

Skype->> live:support_60864

Telegram->> https://t.me/Coin_Joker

#binance-clone-script #binance-clone #binance-exchange-clone #binance-website-clone #binance-dex-clone #binance--clone-app

Sammenligning av Binance vs. Bitfinex | Hvilken utveksling er bedre?

Sammenligning av Binance vs. Bitfinex | Hvilken utveksling er bedre?

Det er veldig viktig når du velger en megler som Binance-plattformen eller Bitfinex, du kan stole på pengene dine med dem. I dette innlegget viser vi hvordan Binance og Bitfinex skiller seg med hensyn til handelsgebyrer, uttaksgebyrer, innskuddsmetoder, støttede kryptoer, handelstyper, brukerscore og mer.

Hva er Binance, Bitfinex?

1. Binance :

REGISTRER DEG NÅ

Binance ble grunnlagt i 2017 av Changpeng Zhao, også kjent som CZ, en kinesisk-kanadisk bedriftsleder, og tidligere en utvikler som jobbet med å lage Blockchain.info og også fungerte som teknologisjef for OkCoin, en annen kryptobørs.

Binance er for tiden verdens største børs når det gjelder daglig handelsvolum for kryptovalutaer. Det er faktisk Coinbases direkte konkurrent både når det gjelder handelsvolum og markedsverdi. 

Binance er tilgjengelig i mer enn 180 land over hele verden, selv om de måtte opprette et eget selskap, Binance.US, spesielt for brukere i USA på grunn av landets mer tyngende lokale jurisdiksjonsbestemmelser. 

Børsen har møtt flere regulatoriske handlinger i forskjellige land over hele verden, hovedsakelig på grunn av anklager om hvitvaskingsproblemer. Selskapet måtte flytte flere ganger før det endelig ble etablert og hatt hovedkontor på Caymanøyene.

Binance har opparbeidet seg et rykte som en børs som noen ganger har utført noen forretningsaktiviteter før de har bedt om tillatelse, noe som har forårsaket ytterligere regulatoriske problemer. Å handle uten for mange begrensninger favoriserer absolutt raskere innovasjon, noe børsen har vist over tid og andre plattformer. Det har imidlertid også ført til nærmere gransking fra myndighetene. 

Rett etter lanseringen ga Binance ut sin kryptovaluta, Binance Coin (BNB) har vokst til å bli en av de fem beste myntene etter markedsverdi. 

I 2020 lanserte børsen Binance Smart Chain (BSC), et blokkjedenettverk bygget for å kjøre smarte kontraktbaserte desentraliserte applikasjoner (DApps) og lar brukere administrere sine digitale eiendeler på tvers av kjeder. Binance Smart Chain støttes av Coinbase Cloud, som tilbyr sikker lese-/skrive- og deltakelsesinfrastruktur for BSC, som styrker de som ønsker å bygge videre på kjeden eller bidra til å sikre nettverket.

Funksjoner som Bitcoin-gruvedrift, desentralisert finans (DeFi) og andre finansielle kryptotjenester har forseglet Binances suksess gjennom årene.

 • Hovedplattformfunksjoner: Lave avgifter, omfattende kartalternativer og hundrevis av kryptovalutaer
 • Gebyrer: 0,10 % spothandelsgebyrer, 4,5 % for kjøp av debetkort
 • Antall støttede kryptovalutaer: Mer enn 500 for globale tradere på Binance, og 80 for amerikanske investorer på Binance.US
 • Sikkerhetsfunksjoner: Tofaktorautentisering (2FA)-verifisering, Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC)-forsikrede saldo i amerikanske dollar (USD) for Binance.US, enhetsadministrasjon, adressehvitelisting, kjølelagring
 • Transaksjonstyper som støttes: Limit-ordre, markedsordre, stop-limit-ordre, etterfølgende stoppordre, post-bare ordre, peer-to-peer-handel, marginhandel, en-kansellerer-den-andre-ordre og mer
 • Maksimalt handelsbeløp: Grensene varierer basert på kryptovalutaen som er kjøpt

2. Bitfinex

Bitfinex er en stor kryptovalutabørs som støtter et stort økosystem av kryptovalutaprodukter og handelsalternativer, inkludert spothandel, marginkontoer, derivater, papirhandel og mer. Med en blanding av funksjoner som passer for både nybegynnere og erfarne kryptobrukere, tilbyr Bitfinex sannsynligvis alt du trenger for å administrere kryptovalutaen din på ett sted.

Bitfinex ble grunnlagt i 2012, noe som gjør det blant de eldste kryptobørsene som er tilgjengelige. Denne børsen er designet for profesjonelle og institusjonelle handelsmenn, og har noe av det høyeste BTC/USDT-volumet i bransjen, delvis takket være 100x innflytelse den tilbyr handelsmenn.  

REGISTRER DEG NÅ

Vurderer du å bruke Binance?

Hva er fordelene ved å bruke Binance?

 • Gir en plattform hvor du kan kjøpe og selge mer enn 100 digitale valutaer
 • Konkurransedyktige handelsgebyrer på 0,1 %
 • Ytterligere rabatter tilgjengelig for Binance-myntinnehavere
 • Du trenger ikke å oppgi dine personlige opplysninger eller bevis på ID for å registrere deg
 • Mobilhandelsapp også tilgjengelig

Hva er ulempene med å bruke Binance?

 • Du kan ikke kjøpe krypto med fiat-valuta
 • Brukergrensesnittet er litt overveldende for nybegynnere
 • Noen blandede anmeldelser av kundestøtteopplevelsen
 • En relativt ny børs sammenlignet med noen andre plattformer

Kom i gang med Binance

Tenker du på å bruke Bitfinex?

Hva er fordelene med å bruke Bitfinex?

 • Lar deg kjøpe og selge et bredt spekter av digitale valutaer
 • Fiat-til-krypto og krypto-til-krypto handel tilgjengelig
 • Utnytt handel på opptil 3,3:1 tilgjengelig
 • Mobil handelsapp tilgjengelig
 • Rimelig konkurransedyktige handelsavgifter
 • Hvis du er en storvolumshandler, kan du få tilgang til rabatterte avgifter

Hva er ulempene med å bruke Bitfinex?

 • Har blitt hacket tidligere
 • Brukergrensesnittet er ikke spesielt nybegynnervennlig
 • Må sette inn en egenkapital på 10 000 USD før du kan gjøre en handel
 • Bedre egnet for avanserte tradere, så nye kryptokjøpere må kanskje vurdere andre plattformer

Kom i gang med Bitfinex

Her er en grundig sammenligning mellom Binance og Bitfinex. 

Det som er viktig å huske før du velger en utveksling er å gjøre din egen forskning. Sammenlign innskuddsmetoder, støttede valutaer, avgifter, sikkerhetsnivå, kundestøtte og andre funksjoner før du bestemmer deg for hvilken kryptobørs som passer perfekt for dine handelsbehov.

Hvordan sammenligner de seg?

 BinanceBitfinex
plasseringDistribuertHong Kong
Støtter fiat-valutaer?USD, AUD, GBP, EUR, RUB, TRY, NGN, UAH, PHP, CZK og 20+ merUSD, EUR, GBP, JPY
Utvalg av støttede kryptovalutaer?371 kryptovalutaer206 kryptovalutaer
Futures:JaJa
Derivater:JaJa
Marginhandel:opptil 20xopptil 10x
Innskuddsgebyrer:NeiNei (bare for FIAT)
Handelsgebyrer:0,012 % - 0,10 %

0,10 %–0,20 %

 

Uttaksgebyrer:jaja
KundeserviceOnline hjelpesenter, e-post, sosiale medierOnline hjelpesenter, e-post, sosiale medier
BrukervennlighetMiddelsMiddels til avansert
  
Kun krypto-til-krypto-handelTilbyr både fiat-til-krypto- og krypto-til-krypto-handel
Brukergrensesnitt enkelt å navigereUtvalg av avanserte handelsalternativer tilgjengelig
Tilbyr også avansert handelsvisningGrensesnittet vil ta en stund før nye brukere blir vant til
  
BrukergrensesnittLitt forvirrende for nybegynnereBedre egnet for folk med litt erfaring med handel med krypto
Oppsett for nye brukereNye brukere må oppgi:Nye brukere må oppgi:
  
EpostadresseEpostadresse
  
 For å gjøre et fiat-innskudd må du også oppgi:
  
 Ditt bostedsland
 Telefonnummeret ditt
 Bostedsadressen din
 To former for offentlig utstedt ID
 En kontoutskrift
 Adresse bevis
 En signert erklæring
  
Støttede landGlobalGlobalt (med noen unntak, for eksempel USA)

Kort sammenligning

1. Provisjon og gebyrer

Det er ekstremt viktig å kjenne handels- og provisjonsavgiftene dine med Binance vs Bitfinex. For flertallet av Binance 52 finansielle instrumenter og Bitfinex 55 tilgjengelige finansielle instrumenter.

Prisen du blir presentert for vil ta hensyn til gebyret megleren tar. For eksempel hvis en finansiell eiendel er på 79,6. Du må kanskje betale 79 for å delta. Derfor vil du starte med et lite tap med både Binance og Bitfinex. Jo større gebyret er, desto større problem er dette. Mest alarmerende, selv om noen finansielle eiendeler oppstår en belastning for deg å holde på eiendelen over natten eller over helgen. Dette er vanligvis sant med råvarer og aksjer som du bruker innflytelse på. Vennligst sjekk hva gebyrene dine er med Binance og Bitfinex før du investerer fordi det er avgjørende at du vet nøyaktig hva du betaler.

Ideelt sett ønsker du å velge en megler som ikke tar så mye betalt for uttaksgebyrer. Dette er ganske enkelt fordi dette vil tære på fortjenesten din. Dette gjelder spesielt hvis du har et lavt budsjett og ikke har tenkt å investere så mye. Du vil at uttaksgebyret skal være mindre enn én prosent av det du tar ut, men mer ideelt sett et fast gebyr på rundt 5 USD. Din plassering eller bolig vil selvfølgelig ha innvirkning på dine potensielle Binance- og Bitfinex-avgifter. Sørg for at du gjør research og kontroller provisjonen og gebyrene med både Binance og Bitfinex før du investerer noe.

Noen meglere vil kreve inaktivitetsgebyrer. Som navnet antyder skjer dette når du har vært inaktiv på kontoen din i en viss periode.

Både Binance og Bitfinex krever inaktivitetsavgifter.

Du bør motta mange varsler som advarer deg om potensielle tidsfrister, og du kan ta en beslutning om å handle deretter, fortsette å bruke kontoen din eller stenge den. Vanligvis er gebyrene svært små, så det er ingen grunn til å bli skremt, spesielt når problemet er lett å unngå.

Når du setter inn penger til en megler som Binance eller Bitfinex, må du kanskje betale innskuddsgebyrer. Jo lavere jo bedre. Aller helst vil du selvfølgelig ikke måtte betale noe for dette. Hvis dette er tilfelle kan det være et stort problem. Konstante innskudd vil spise inn fortjenesten din, så dette vil ta litt vurdering før du registrerer deg.

La oss se hvordan Binance vs Bitfinex sammenligner side om side for provisjoner og gebyrer.

MeglerBinanceBitfinex
Min innskudd100100
Inaktivitetsgebyrer Nei
Uttaksgebyrer$25 - $35$10
InnskuddsgebyrerVariererVarierer

2. Antall valutaer

Når det gjelder plattformtilbud i form av tilgjengelige kryptovalutaer, har Binance større valg enn Bitfinex. Men du vil sannsynligvis finne nesten hvilken som helst mynt du leter etter på begge plattformene.

For øyeblikket er mer enn 200 digitale valutaer tilgjengelige på plattformene, og alle kan byttes mot minst bitcoin. I tillegg til dette brede utvalget av tilgjengelige kryptovalutaer, kan brukere også handle med fem store fiat-valutaer: dollar, euro, pund sterling, japansk yen og yuan.

3. Brukeropplevelse

Det er to grensesnittalternativer på Binance-nettstedet: Basic og Advanced. De to alternativene er sammenlignbare i kompleksitet. Men den avanserte har flere funksjoner og verktøy tilgjengelig for diagramanalyse. Begge alternativene inkluderer de vanlige diagrammene og tallene du finner på enhver anerkjent kryptovalutabørs.

Opprinnelig var Bitfinex en børs rettet mot profesjonelle handelsmenn – eller i det minste med litt kapital – siden det minimale innskuddet var $ 10 000. Men børsen ble tilgjengelig for publikum i 2018 ved å senke minimumsinnskuddsbeløpet til $ 20. Bitfinex har beholdt noe av arven fra handel for profesjonelle: Grensesnittet er ganske grunnleggende, men forblir intuitivt for nykommere.

Før du får tilgang til begge grensesnittene, må du opprette en konto:

Tross alt, en klassisk prosedyre gjort kjedelig av plattformens sikkerhetstiltak. Når kontoen din er åpen, må du klikke på en aktiveringslenke sendt på e-post. Deretter bør du gjøre det samme hver gang du vil koble til og til du har satt opp tofaktorautentisering.

Bitfinex tilbyr flere typer bestillinger, alt fra de mest klassiske til de mest avanserte:

Ved å bla gjennom hovedskjermen din får du tilgang til ordreboken for å overvåke trender og volumer på børsen.

Grensesnittet er derfor grunnleggende for Bitfinex, men perfekt funksjonelt og har blitt portert til IOS og Android. Mobilversjonen av begge sentralene er også fin, med rask responstid.

4. Mobilhandel

Å kunne handle på mobilen kan være veldig nyttig. Hvorfor er det sånn? Vel, aksjemarkedet ser markedsbevegelser hvert sekund, hvis du ikke er i nærheten av din stasjonære datamaskin vil du sannsynligvis være i nærheten og ha tilgang til telefonen. På denne måten vil du kunne utnytte alle mulighetene som byr seg. For eksempel kan en aksje flytte til et lavt nivå når du er ute. I dette tilfellet ville du ha gått glipp av noe fortjeneste.

Hvis du har en iPhone, trenger du en IOS Apple-mobilhandelsapp. Heldigvis er disse veldig vanlige, og hvis en megler har en applikasjon, er de nesten alltid tilgjengelige på en iPhone.

Tilsvarende hvis telefonen din krever en Android-app, er det greit å sjekke om megleren tilbyr en app som støtter Android-enheter.

Hvis du bruker Microsoft Windows-nettbrett eller -telefoner, må du også sjekke om Binance og Bitfinex har handelsapper som er kompatible.

5. Sikkerhet

Binance kryptoutvekslingsplattform skisserer ikke spesifikt sikkerhetspolicyer på nettstedet. Men det har vært et par tilfeller der teamet beviste sin dedikasjon til sikkerhetstiltak. Noen Binance-brukere ble ofre for et API-angrep. Da teamet la merke til mistenkelig aktivitet, fryste de kontoene, tilbakeførte byttene og returnerte pengene tilbake.

De to påfølgende hackene av Bitfinex-børsen fikk teamet til å forbedre sikkerheten. I følge informasjon lekket av børsen vil 99 % av brukernes midler bli oppbevart i kjølelager; resten ville være på børsen for å sikre likviditeten. Kaldelagringssystemer er låst av en multisignaturprotokoll. Disse er også fordelt på flere lokasjoner.

Som på de fleste børser har du tilgang til tofaktorautentiseringsfunksjoner og kan kryptere e-poster knyttet til kontoen din ved hjelp av en PGP-nøkkel. Du kan også sette opp et IP-adressefilter for å begrense enhetene som kan koble til. Bitfinex tilbyr deg til og med en veiledning for å tildele en statisk IP-adresse til enhetene dine.

6. Innskudd og uttak

Det er ingen innskuddsgrenser på Binance. Men uttaksgrensen er basert på verifiseringsnivået for kontoen din. Uten denne bekreftelsen er uttaksgrensen din 2 BTC per dag. Når du har sendt inn ID-verifisering, kan du ta ut 100 bitcoins per dag.

På Bitfinex er det tre måter å gjøre innskudd på: med kredittkort, bankoverføring eller med kryptovaluta.

Innskudd kan gjøres avhengig av porteføljene knyttet til kontoen din når den opprettes:

 • E-lommeboken, for å kjøpe og selge dine digitale valutaer,
 • Marginlommeboken, brukt for korte transaksjoner,
 • Og finansieringslommeboken brukes til å låne ut penger til aktører som ønsker å gjennomføre korte transaksjoner og for å samle inn renter.

Full verifisering låser opp fiat-innskudd samt noen ekstra fordeler som raskere transaksjoner.

For å få det fullstendige verifiseringsvisumet, må du oppgi følgende dokumenter, som må analyseres og deretter valideres av plattformen. Du må ta med et gyldig identitetsdokument, bevis på adresse fra mindre enn 6 måneder, en kontoutskrift fra mindre enn tre måneder og fylle ut KYC – Kjenn din kunde-skjema. – levert av plattformen.

Denne verifiseringsprosessen, spesielt grundig for en utveksling basert i et skatteparadis, kan avskrekke de av dere som verdsetter personvernet ditt, spesielt siden den gjennomsnittlige verifiseringstiden er én til to uker hvis alt går på skinner. I tillegg ble det registrert spesielt lange uttakstider av noen brukere som måtte vente syv dager til mer enn to uker på et uttak i fiat.

7. Støtte

Kundestøtte er viktig når du handler. Selv profesjonelle handelsmenn vil etter hvert trenge hjelp fra Binance eller Bitfinex-støtte. Dette gjelder spesielt for handelsmenn som starter fra en posisjon med lite kunnskap. Hvis du starter, vil du sørge for at Binance- og Bitfinex-støtten alltid er tilgjengelig når du trenger dem. Binance og Bitfinex kundestøtte er ikke bare nyttig. Det er avgjørende for din handelssuksess!

Binance vs Bitfinex Live Chat

Live chat er viktig av flere grunner. Dette er fordi når du støter på et problem, er det fint å vite at problemet har potensial til å løses der og da. Også å snakke med en person live er mye mindre frustrerende enn å snakke med noen i løpet av flere e-poster.

Binance tilbyr live chat mens Bitfinex ikke tilbyr live chat-støtte.

Både Binance og Bitfinex tilbyr livechat-støtte.

Når du handler med CFDer, aksjer, råvarer, valutaer, kryptovalutaer eller andre finansielle instrumenter med enten Binance eller Bitfinex, vil du finne e-poststøtte er også veldig nyttig. Noen ganger kan du ha et mer komplekst spørsmål som krever en spesifikk del av Binance- eller Bitfinex-støtteteamet for å gi et tilfredsstillende svar på. Det er her e-poststøtte med Binance og Bitfinex vil være nødvendig.

Både Binance og Bitfinex tilbyr e-poststøtte.

Binance vs Bitfinex telefonstøtte

Selv om de fleste spørsmål kan løses med behov for en telefonsamtale, er det fint når vi faktisk kan forklare oss med et levende menneske på enten Binance eller Bitfinex. Vi kan komme rett på sak, og dette kan spare oss for mye tid og frustrasjon.

Konklusjon

Vi håper denne Binance Vs Bitfinex-guiden har hjulpet deg med å bestemme hvem som er best å handle uten Binance og Bitfinex.

Takk for at du leser!

Les mer: Beste kryptovaluta sentraliserte utvekslinger | Topp kryptobørser

Sammenligning av Binance vs. Gemini | Hvilken utveksling er bedre?

Sammenligning av Binance vs. Gemini | Hvilken utveksling er bedre?

Gemini og Binance er to av de viktigste børsene du kanskje vurderer. 

Gemini kryptobørs tilbyr en full pakke med alternativer relatert til kryptomynter og digitale eiendeler, inkludert et kredittkort, mobilbetalingsevne og en NFT-markedsplass. 

Binance tilbyr lavere avgifter enn mange andre børser, selv om det ikke er tilgjengelig på Hawaii, Idaho, New York, Texas eller Vermont. Det er også et eget søsterselskap til Binance, den største kryptovaluta-børsen i verden – noe som gir den litt ekstra bagasje vi tror de fleste investorer bør ta en pass på. 

Binance

Binance, en av de største kryptovalutabørsene i verden, ble grunnlagt i Hong Kong i 2017 av Changpeng Zhao og Beijie Technology.

De har flyttet kontorene sine flere ganger, først fra Kina til Japan i 2017, så til Taiwan i 2018. Siden april 2018 har de hatt hovedkontor på Malta.

Binance har fått en god del regulatorisk gransking. De åpnet Binance.US, administrert av BAM Trading Services og basert i San Francisco, etter at Binance ble utestengt i 2019. Et eget selskap, Binance.US er for tiden en av de 10 beste børsene notert på Coinmarketcap.

REGISTRER DEG NÅ

FUNKSJONER

 • Krypto-støttede lån: LTV opp til 65 %, margin call er satt til 75 %, likvidasjon til 83 % LTV; Lånebetingelser kommer i 7, 14, 30, 90 og 180 perioder, uten straff for tidlig tilbakebetaling; ikke tilgjengelig i USA
 • Liquid Swap: Automated market-maker (AMM) plattform som gir mer stabile priser og lavere gebyrer for store transaksjoner
 • Smart Pool: Gjør det mulig for gruvearbeidere å tjene belønninger i forhold til deres deltakelse som en del av en større gruvegruppe
 • Brave Widget: Binance har gitt ut en widget som kan brukes til å handle kryptovaluta gjennom Brave, en nettleser som tar sikte på å beskytte brukerdata
 • P2P-handel: Lar brukere handle krypto seg imellom uten gebyrer; Brukere setter sine egne priser og venter på at andre brukere på P2P-plattformen skal oppfylle kjøps-/salgsordrer
 • NFT Trading: Støtter opprettelse, salg og kjøp av NFT-er, og du kan til og med vinne dem gjennom Mystery Box Playground; ikke tilgjengelig på Binance.US
 • Binance Futures: Lar brukere handle visse mynter med høye innflytelsesrater, opptil 125x
  • Kontofinansiering og saldobetalinger gjøres i Tether (USDT)
  • Handel med innflytelse medfører høy risiko

Gemini

Basert i NYC, er Gemini en sikkerhets- og compliance-minded kryptovalutabørs, samt en tillitsmann og en kvalifisert depotmottaker. De ble grunnlagt i 2014 og startet med å tilby sikker handel med Bitcoin. De har siden vokst til å støtte et rimelig utvalg av kryptomynter.

I 2016 ble de den første lisensierte Ethereum-børsen i USA, og den første lisensierte Zcash-børsen i 2018. De er regulert av New York State Department of Financial Services (NYSDFS).

REGISTRER DEG NÅ
 

FUNKSJONER

Gemini Clearing: Brukere kan gjøre opp kryptohandler utenfor børsen sikkert og trygt

Gemini ActiveTrader: En avansert versjon av handelsplattformen for seriøse brukere, som tilbyr en rekke handelsalternativer

Fordeler og ulemper

 GeminiBinance
FordelerBrukere kan handle alle de viktigste kryptovalutaene i tillegg til USDUtnytt opp til 1:100
 Anstendige handelsvolumLave handels- og ikke-handelsgebyrer
 Ingen restriksjoner på handelsstrategier13+ konto fiat-valutaer + 50 krypto
 Flott investeringsprogramDerivater, NFT, ETF er tilgjengelig
 Gemini Pay gjør det mulig å betale med krypto i butikkerIndikatorer er tilgjengelige
 Stor datasikkerhetPassiv inntekt med staking og gruvebasseng
 Fondsuttak går rasktSterk forskning
  Nær 400 støttede mynter
  Lave avgifter sammenlignet med Gemini og Coinbase
  Sterk OTC-portal, best for P2P-handel
  Lave avgifter sammenlignet med Gemini og Coinbase
UlemperUttak til debet-/kredittkort er ikke muligIngen tier-1-regulering
 Høye handelsgebyrerBegrensede handelsmidler sammenlignet med Binance International
 Begrenset utvalg av mynterIngen kampanjer
  Ikke tillatt i 6 amerikanske stater (New York, Texas, Louisiana, Hawaii, Idaho og Vermont)
  Kjøp av debetkort er ikke tillatt

Hvordan sammenligner de seg?

1. SIKKERHET

Med den virkelige trusselen fra hackere og tyver, og mangelen på mange av funksjonene som tilbys av tradisjonelle banker, er sikkerhet en veldig reell bekymring for kryptovalutahandlere. Her er noen av sikkerhetsfunksjonene som tilbys av Binance og Gemini.

Binance:

 • To-fraksjonsautentisering: Hold ondsinnede aktører fra å logge på kontoen din
  • Støtter for øyeblikket 2FA vis SMS-melding og Google Authenticator, og Yubikey
 • Hviteliste for adresser: Spesifiser en liste over spesifikke kryptolommebøker som skal tillates
  • Uttak som er bekreftet på e-post
  • Hindrer noen fra å ta ut eiendelene dine uten din viten
 • Secure Asset Fund for Users (SAFU): Binance samler 10 % av transaksjonsgebyrene og overfører det til sitt sikkerhetsfond
  • Kan brukes til å betale tilbake investorer i tilfelle et hack
  • Brukt i 2019 for å betale brukere over 40 millioner dollar

Gemini:

 • Cold Storage: Brukerkrypto lagret offline i geografisk distribuert, luftgapet system
  • Krever flere ansatte for å operere
  • Den lille mengden krypto som holdes på nettet har beskyttelse av en FIPS 140-2 nivå 3 eller høyere og er forsikret
 • Tofaktorautentisering: Nødvendig for å logge på eller foreta uttak; Støtter WebAuthn maskinvaresikkerhetsnøkler
 • Address Allowlisting: Grenser hvor uttak er tillatt
 • Ratebegrensende: Forhindrer brute force-angrep
 • Kryptering: Beskytter personlig informasjon
 • Flere underskrivere: Nødvendig for å overføre krypto ut av kjølelageret
 • Kontrollerte fasiliteter: Gjenstander av verdi som private nøkler lagres ikke på selskapets kontorer

I tillegg til sikkerhetsfunksjonene deres, har Gemini en policy med ekstrem overholdelse av regelverk, og prøver å ligge i forkant av alle krav som statlige byråer måtte kreve av dem. Binance, på den annen side, har en historie med å søke veier fremover som kan sette dem under kontroll av regulatorer.

2. Sikkerhet og regulering

Når det gjelder regulering, er Gemini overlegen Binance fordi den er regulert av New York State Department of Financial Services (NYDFS). Gemini er også en av de beste børsene når det gjelder sikkerhet, på grunn av hvilken tjenestene deres brukes av mange store investorer (hvaler) fra USA. Binance og Binance US i dag er ikke regulerte kryptovalutabørser, selv om hver av dem jobber med å få en lisens. Men til fordel for Binance-børsen har hvert medlem et godt rykte og fravær av noen større hacks.

Regulator:GeminiBinance
SECNeiNei
FINRANei (i prosessen)Nei
SIPC-beskyttelseNeiNei
Andre regulatorerNew York State Department of Financial ServicesIkke regulert

3. Handelsbetingelser

Geminis grunnleggende handelsbetingelser er forskjellige fra Binance. Gemini har ingen marginhandel og et mindre utvalg av mynter støttes. Samtidig støtter Gemini og Binance US omtrent samme antall mynter.

HandelsbetingelserGeminiBinance
Minimum innskudd$1$10
HandelsplattformerNett, mobilWeb, mobil, desktop
Utnyttelse (spot)Ingen01:10
Antall markeder1121.668
Antall mynter90396
Antall handelskontoerførstførst
GrunnkontovalutaerUSD, EUR, GBP, HKD, SGD, AUD, CAD + 90 kryptoUSD, EUR, GBP +10 fiat-valutaer, 50+ kryptovalutaer

4. Handelsmidler

Hvis hovedmålet ditt er å handle Bitcoin, Ethereum og andre altcoins, kan Gemini være et godt valg for deg. Derimot, hvis du trenger et stort antall nye mynter, ville Binance være et bedre valg. Både Binance og Gemini har hver sin markedsplass for NFT-handel. Binance tilbyr evigvarende futureskontrakter, mens det ikke er futureshandel på Binance US. På den annen side samarbeider Gemini med offisielle og lisensierte derivatbørser som Cboe.

5. Gebyrer:

Gebyrene til Binance er betydelig lavere enn Geminis. TU brukte ActiveTrader-planen for sammenligning, men det er andre priser som tilbys på Gemini-børsen. Det er også verdt å vurdere at det er mulig å redusere provisjoner på Binance med ytterligere 25 % ved å betale dem i BNB (Binance-mynter). Alle tre børsene tilbyr betydelige rabatter for tradere med store handelsvolum.

Handelsgebyrer

GebyrerGemini Binance
Maks maker0,40 %0,1 %
Maks taker0,20 %0,1 %
Min maker0 %0,012 %
Min taker0,03 %0,024 %
Debet/kredittkort kjøpsgebyr3,49 %først%

Ikke-handelsgebyrer

GebyrtypeGeminiBinance
Kontogebyr0 %0 %
Innskuddsgebyr0 %, debetkortoverføring — 3,49 %0 %
Uttaksgebyr ved bankoverføring0 %1,5 USD
Gebyr for uttak av debet-/kredittkortIkke støttetførst%
Inaktivitetsgebyr0 %0 %

6. Marginsatser

Gemini-børsen mangler midlertidig muligheten til å handle på margin, mens på Binace er marginspill ganske lønnsomme sammenlignet med de fleste av konkurrentene.

TrekkGeminiBinance
BTCIkke støttet3,6 % årlig
USDTIkke støttet7,3 % årlig

7. Passive inntektsverktøy

Binance har et større utvalg av instrumenter for passiv investering. Binance- og Gemini-børser tilbyr innsats som hovedtypen passive investeringer, men Binance har et mye bedre utvalg av mynter for innsats og generelt høyere avkastning. I tillegg har Binance et eget gruvebasseng tilgjengelig for investering.

InvesteringsverktøyGeminiBinance
StakingJaJa
GruvebassengNeiJa
Administrerte kontoerNeiNei
MAM / PAMMNeiNei
AnnenNeiNei

8. Beste handelsplattform

Alle tre børsene tilbyr handelsplattformer med gode tekniske analysemuligheter og sterke sikkerhetstiltak. Hovedforskjellen mellom Binance og Gemini er den avanserte skrivebordsapplikasjonen, som mange proffer vil elske på grunn av dens overlegne funksjonalitet. Imidlertid vil de fleste handelsmenn ikke merke forskjellen.

 GeminiBinance
WebJaJa
SkrivebordNeiJa
Mobil (Android, iOS)JaJa

Handelsplattformer | Funksjoner

 GeminiBinance
SMS-basert 2 FAJaJa
App-basert 2 FAJaJa
Taleanrop 2 FANeiNei
SøkelinjeJaJa
FiltreJaJa

Teknisk analyse og kartleggingsverktøy

 GeminiBinance
IndikatorerJaJa
TegneverktøyJaJa
Historiske handlerJaJa
Live 2 sitaterNeiNei

Mobilhandel

FunksjonerGeminiBinance
iOS-versjonJaJa
Android-versjonJaJa
Apple Watch-appenNeiNei
Touch IDNeiJa
Face IDNeiJa

Typer bestillinger

 GeminiBinance
MarkedJaJa
GrenseJaJa
Forhindre tapJaJa
StoppgrenseJaJa
Etterfølgende stoppJaJa

9. Innskudd og uttak

Alle tre børsene er tilgjengelige for uttak via bankoverføring og elektroniske betalinger. Binance har imidlertid et bedre utvalg av metoder for innskudd og uttak, siden det også tilbyr alternativer som uttak til kredittkort og en rekke elektroniske betalingssystemer. Hos Binance er amerikansk uttak tilgjengelig ved bankoverføring og ved hjelp av kryptovalutaer.

 GeminiBinance
bankoverføringJaJa
Kreditt-/debetkortJa (bare innskudd)Ja
Elektroniske lommebøkerNeiJa
KryptoerJaJa

10. Forskning

Alle børser tilbyr kundene en rekke informasjons- og analytiske materialer. Binance har imidlertid et mye bedre utvalg av slike materialer. Børsen tilbyr avansert blokkjedeanalyse, ulike verktøy for selvevaluering av statistikk, en nyhetsfeed og egen markedsundersøkelse.

KildematerialerGeminiBinance
NyhetsfeedJaJa
Grunnleggende dataNeiJa
DiagramanalyseNeiJa
HandelsideerNeiNei
E-postrapporterJaJa

11. Utdanning og opplæring

Begge børsene tilbyr et bredt spekter av utdanningsmateriell, inkludert artikler om investeringer og teknologi, opplæringsvideoer og webinarer. Binance har et bredere utvalg av slikt materiale og støttes på flere språk, mens Gemini hovedsakelig er for det engelsktalende publikummet.

KilderGeminiBinance
Demo-konto/papirhandelNeiNei
KursNeiJa
ArtiklerJaJa
VideoerJaJa
WebinarerJaJa
BøkerNeiNei

12. Støtte

Alle tre sentraler opererer i en 24/7-modus og opprettholder kontakt med brukere gjennom nettprat, e-post og telefon. Binance har imidlertid en viktig fordel, siden støttepersonalet er flerspråklig. Binance US fungerer kun på engelsk og kommuniserer med brukere hovedsakelig via e-post og nettprat.

FunksjonerGeminiBinance
Arbeidsdager24H24H
E-postJaJa
TelefonJaJa
NettpratJaJa
AnnenNeiTelegram

Hvilken bør du velge?

Both Binance and Gemini have a lot to offer for new and experienced crypto traders, and you wouldn't be faulted for choosing either of them.

If price is your main determining factor, you'd be wise to choose Binance, as they will offer some of the best rates in the industry, barring commission-free exchanges. And their high liquidity ensures fewer trade-related price fluctuations.

Each exchange offers versions of the same useful features, such as staking, secure storage, and mobile pay, but users in the U.S. will find more of those features accessible on Gemini, while international traders may prefer Binance.

And for those worried about the legal future of cryptocurrency, especially in the United States, Gemini will probably prove a safer choice.

SIGN UP NOW

Les mer: Sammenligning av Binance vs. Huobi | Hvilken utveksling er bedre?

Takk for at du besøker og leser denne artikkelen! Del gjerne om du likte det!

Sammenligning av Binance vs. Bybit | Hvilken utveksling er bedre?

Sammenligning av Binance vs. Bybit | Hvilken utveksling er bedre?


 
BinanceByBit
Handelsgebyrer0,1 % Maker | 0,1 % taker-0,025 % Maker | 0,075 % taker
Plattformfunksjoner20x utnyttelse, Futures, Spot Markets, Crypto Staking, NFT Marketplace50x utnyttelse, Futures, Spot Markets, Staking, IDO Launchpads
Tilgjengelige kryptoer300+200+
Grunnlagt år20162017
Tilgjengelig for USAJaNei
InnskuddsmetoderKryptovaluta, bankinnskudd, bankoverføring, debetkort eller kredittkort, PayPal og merKryptovaluta, debetkort eller kredittkort, bankoverføring, bankoverføring og mer
Besøk nettsidenBinanceBybit

Binance vs. Bybit Exchange Sammenlign | Hvilken er bedre, hvilken kryptoutveksling passer for deg?

Hva er Bybit?

Bybit er en kryptovaluta-derivatbørs med et bredt utvalg av avanserte handelsverktøy. Den har førsteklasses sikkerhet og en forpliktelse uten nedetid, men den er ikke tilgjengelig i USA Les hele Bybit-anmeldelsen vår for å finne ut om den passer for deg.

 • Opptil 100x innflytelse på krypto

Du kan handle kryptovalutaer på Bybit med opptil 100x innflytelse. Dette betyr at du kan bytte en posisjon på $10 000 fra en $100-investering. Erfarne handelsmenn kan tjene høye fortjenester på utnyttet handel ettersom det forstørrer de potensielle handelsbelønningene. Men det øker også risikoen.

Brukere kan gå long eller short på de 15 tilgjengelige valutaene (satse på henholdsvis at prisen stiger eller faller). Bybit tilbyr en rekke avanserte handelsalternativer.

 • Teknologi og verktøy skiller det fra hverandre

Bybit sier at den kan håndtere 100 000 transaksjoner per sekund, noe som er betydelig raskere enn konkurrentene. Den gjør alt for å unngå servernedetid, et problem mange børser står overfor når en endring i markedet presser mange mennesker til å handle på en gang.

Kartverktøyene er populære blant handelsmenn, da de har mye funksjonalitet og ekstra funksjoner. Du kan også laste ned data i ulike formater.

 • Risikofritt testnettmiljø

Bybit har en testnettside hvor nye tradere kan teste strategier og lære å bruke siden uten å bruke ekte penger. Hvis du er ny med derivater, er det en måte å bli vant til disse avanserte – og noen ganger komplekse – verktøyene.

Siden leveraged handel kan være ekstremt risikabelt, er det fornuftig å få tillit til testmiljøet før du risikerer dine hardt opptjente penger. Hvis du bestemmer deg for å handle på ekte, start i det små og sørg for at du forstår hvordan du kan minimere risiko.

 • Utdanningsressurser

Bybit har et imponerende utvalg av ressurser, nyheter og innsikt for tradere på alle nivåer. For eksempel forklarer "Bybit Learn" hvordan du bruker tekniske verktøy og forstår diagrammønstre. Den lærer brukere om desentralisert finans (DeFi) og har detaljert analyse av individuelle mynter. I tillegg er Bybit vertskap for undervisning på sosiale medier to ganger i uken.

Det er en god ting, siden futures og marginer er avanserte finansielle verktøy og du må ha en god forståelse før du bruker dem.

REGISTRER DEG NÅ

Denne kryptovaluta-derivatutvekslingen passer godt for: Ikke-amerikanske kryptovalutahandlere som ønsker å bruke margin og andre derivater.

Fordeler

 • Opptil 100x innflytelse på krypto
 • Avanserte verktøy støttet av god teknologi
 • Risikofritt testmiljø for å lære og eksperimentere
 • Utdanningsressurser

Ulemper

 • Ikke tilgjengelig i USA
 • Kryptoderivater er ekstremt risikable
 • Ikke egnet for spothandel
 • Kan dele dine data med tredjeparter for markedsføring

Hva er Binance?

Binance Exchange er en av de beste kryptovaluta-børsene i verden og tilbyr brukere de fleste kryptovaluta-handelsparene av enhver pålitelig børs, noe som resulterer i at Binance har det høyeste handelsvolumet av enhver kryptobørs.

Binance ble grunnlagt i 2017 av Changpeng Zhao, og ble raskt en ledende kryptovalutabørs og har sin egen krypto kalt Binance Coin (BNB). Binance tilbyr brukere måter å kjøpe kryptoaktiva direkte ved å bruke fiat-valutaer, kreditt-/debetkort og bankoverføringer. Binance kan nås via nettstedet, skrivebordet eller mobilappen.

 • Enkel registreringsprosess
 • De laveste transaksjonsgebyrene for enhver større børs
 • 175+ forskjellige digitale eiendeler tilgjengelig
 • Gratis innskudd

FINANSIERINGSMÅTER: Debet- og kredittkort, bankoverføring, ACH

KRYPTOVALUTA: 175+

LAND: 100+

REGISTRER DEG NÅ

Fordeler

 • Opptil 100x innflytelse på krypto
 • Hundrevis av handelspar og tilgjengelige kryptovalutaer
 • Lave handelsgebyrer
 • Kjøp krypto gjennom flere veier
 • Mobilapp
 • Brukere kan tjene opptil 10 % APY på sine beholdninger

Ulemper

 • Ikke tilgjengelig for amerikanske statsborgere
 • Høye uttaksgebyrer til eksterne lommebøker
 • Kan være overveldende for nye kryptobrukere

Her er en grundig sammenligning mellom Binance og Bybit. 

1. Handelsbetingelser

Før du registrerer deg på en av børsene, la oss legge de to plattformene bare foran deg . Dette krever at vi tar en titt på handelsbetingelsene som tilbys av både Binance og ByBit.

Under Binance kreves $1 som minimumsinnskudd. Innflytelsen den tilbyr på futures står på et forhold på 1:100. Du kan handle på 1 358 markeder. USD er ikke den eneste basiskontovalutaen. Trader kan basere sine kontoer i euro, pund og over 50 andre kryptovalutaer

Med ByBit må du også gjøre et minimumsinnskudd på $1. I likhet med Binance er innflytelsen den tilbyr på 1:100. ByBit lar også sine brukere handle opptil 257 markeder rundt om i verden. Plattformen tilbyr basiskontovalutaer kun i krypto.

HandelsbetingelserBinanceByBit
Minimum innskudd$1$1
HandelsplattformerBinanceByBit
Maks innflytelse (futures)1/1001/100
Antall markeder1.358257
Antall handelskontoerførstførst
GrunnkontovalutaerUSD, EUR, GBP +10 fiat-valutaer,Krypto
50+ kryptovalutaer

2. Nybegynnervennlighet

Binance er mer nybegynnervennlig enn Bybit for nybegynnere, selv om Bybit har kopiert oppsettet til Binances plattform noe og ligner noe på å navigere. Når det er sagt, har Binance mange flere kryptopar for brukere å velge mellom enn Bybit, og har mer brukervennlige kjøps- og salgsalternativer, noe som gjør det til et mer attraktivt alternativ for en nybegynner.

Ingen av plattformene er imidlertid helt nybegynnervennlige, og begge er mer egnet for tradere med i det minste litt erfaring.

3. Fremragende funksjoner

Både Binance og Bybit har en rekke overbevisende funksjoner som kan trekke deg til plattformene deres. Her er en titt på noen av de fremtredende:

BinanceByBit
Binance Visa-kort: Med Binance Visa-kort kan du konvertere og bruke kryptovalutaer hos mer enn 60 millioner forhandlere over hele verden. Bare overfør krypto fra Binance Spot Wallet til Funding Wallet, og du er klar til å begynne å bruke krypton din over hele verden.Bybit Defi Mining og Dual Asset Mining: Friksjonsfri rampe til defi-tjenester som lar brukere tjene renter på opptil 20 % for gruvedrift og over 200 % for gruvedrift med dobbelt aktiva.
Binance Liquid Swap: Liquid Swap er en likviditetspool utviklet basert på AMM-prinsippet (Automatic Market Maker). Den består av forskjellige likviditetspooler, og hver likviditetspool inneholder to digitale tokens eller fiat-eiendeler. Du kan gi likviditet i bassengene for å bli en likviditetsleverandør og tjene transaksjonsgebyrer og fleksibel rente.ByBit Fleksibel innsats: Fleksibel innsats lar deg satse tokens (BTC, ETH, USDT og USDC) og tjene garantert avkastning på samme type tokens med høy APY. Avkastningen vil automatisk settes inn på kontoen din hver dag, og du kan når som helst ta ut innsatsen.

4. Tilgjengelige kryptovalutaer

Bybit tilbyr et bredt utvalg av kryptovalutaer, med i underkant av 100 tilgjengelige for handel, men Binance er langt på vei det bedre alternativet, med over 175 tilgjengelige, og tonnevis flere handelsparalternativer enn Bybit har. Binance har også et bredere utvalg av aktiva tilgjengelig for derivater enn Bybit gjør.

5. Registreringsprosess

Registreringsprosessen for Bybit og Binance er nesten identisk fordi ingen av dem krever at brukere utfører identitetsbekreftelse hvis de bare ønsker å sette inn og begynne å handle sine tidligere eide kryptoaktiva.

De krever begge at du utfører identitetsbekreftelse når du vil kjøpe digitale eiendeler med ditt fiat-alternativ gjennom en av deres fiat-gateway-partnere. Det er nå noen steder der Binance automatisk krever full identitetsbekreftelse.

6. Gebyrer

For å gjøre avgjørelsen din mye enklere, har vi sammenlignet de to utvekslingsplattformene ned til prisene de kommer til. Du vil være glad for å vite at handelsgebyrene er lave med Binance.

Maks maker og max takers avgifter som tilbys av både Binance og ByBit kommer til 0,1%. Binances min produsentavgift er langt lavere enn ByBits. ByBit tilbyr 0,1 % mens Binance tilbyr kun 0,012 % avgift. For en detaljert sammenligning av de to avgiftene, se tabellen nedenfor.

AvgiftBinanceByBit
Max Maker0,1 %0,1 %
Max Taker0,1 %0,1 %
Min Maker0,012 %0,1 %
Min Taker0,024 %0,1 %
Debet/kredittkort kjøpsgebyrførst%0 %

Futures handelsgebyrer:

Begge børsene lar brukere handle futures. Dette er en av deres mange likheter. Binances futures-handelsgebyrer viser seg imidlertid å være litt bedre enn ByBits. Ta en titt på tabellen nedenfor for en detaljert sammenligning av de to.

AvgiftBinanceByBit
Max Maker0,02 %-0,025 %
Max Taker0,04 %0,075 %
Min Maker0 %-0,025 %
Min Taker0 %0,075 %

Ikke-handelsgebyrer:

Binance fortsetter å tilby lavere gebyrer enn ByBit, selv for ikke-handelstransaksjoner. Det er ikke dermed sagt at ByBit har utpressende priser heller. For å sette det vi mener i sammenheng, har vi satt sammen en nyttig tabellguide knyttet til begge plattformens ikke-handelsgebyrer.

 BinanceByBit
Kontogebyr0 %0 %
Innskuddsgebyr0 %0 %
Bankoverføringsuttaksgebyr1,5 USD-
Gebyr for uttak av debet-/kredittkort0 %0 %
BTC-uttaksgebyr0,00010,0005
Inaktivitetsgebyr0 %0 %

7. Verktøy for passiv inntekt

Når det gjelder måter å tjene passiv inntekt på disse plattformene, er de begge likt. Begge tilbyr innsats- og gruvebassengmuligheter. Imidlertid tilbys ikke administrerte kontoer, MAM/PAMM og andre passive inntektsmetoder av begge.

Hvis passive inntektsmetoder vil avgjøre hvilken børs du velger fremfor den andre, vil du finne at de er jevnt matchet. Vurder sammenligningstabellen nedenfor.

8. Innskudd og uttak

Hvis du vurderer måter å få tilgang til pengene på, tilbyr Binance bedre hjelp enn ByBit, men bare én. Det vil si at Binance lar tradere få tilgang til pengene sine eller gjøre uttak via bankoverføring.

For en detaljert sammenligning av hvordan Binance eller ByBit lar sine tradere få tilgang til midler og gjøre innskudd, se tabellene nedenfor.

Innskudd:

 BinanceByBit
BankoverføringJaNei
Kreditt-/debetkortJaJa
Elektroniske lommebøkerJaJa
KryptoJaJa

Uttak:

 BinanceByBit
BankoverføringJaNei
Kreditt-/debetkortJaNei
Elektroniske lommebøkerJaNei
KryptoJaJa

9. Beste handelsplattform

Støtten gitt av en plattform kan ikke matche den andre. Hvis du leter etter den beste plattformen med hensyn til tilgjengelighet, går den kronen til Binance. I motsetning til ByBit var Binance et fullt støttende økosystem av plattformer. Traders kan logge på Binance via nettleser og mobil. Enda bedre, den er tilgjengelig på både Android og iOS.

I motsetning til dette tilbyr ByBit kun brukere tilgang via mobile nettapper. Dette har imidlertid ikke begrenset den økende bruken. ByBit forblir tilgjengelig på både Android og iOS.

En titt på traderstøtte avslører at begge plattformene er utmerkede valg, uten at den ene trumfer den andre. Både Binance og ByBit lar tradere få tilgang til markedsindikatorer, tegneverktøy, historiske handler og live sitater.

 Funksjoner:

 BinanceByBit
SMS-basert 2 FAJaNei
App-basert 2 FAJaJa
Taleanrop 2 FANeiNei
SøkelinjeJaJa
FiltreJaJa

Verktøy for teknisk analyse/kartlegging:

 BinanceByBit
IndikatorerJaJa
TegneverktøyJaJa
Historiske handlerJaJa
Live 2 sitaterJaJa

Mobilhandel:

FunksjonerBinanceByBit
iOS-versjonJaJa
Android-versjonJaJa
Apple Watch-appenNeiNei
Touch IDNeiNei
Face IDNeiNei

Typer bestillinger:

 BinanceByBit
MarkedJaJa
GrenseJaJa
Forhindre tapJaJa
StoppgrenseJaNei
Etterfølgende stoppJaNei

10. Forskning

 TypeBinanceByBit
NyhetsfeedJaJa
Grunnleggende dataJaJa
DiagramanalyseJaJa
HandelsideerNeiNei
E-postrapporterJaJa

11. Utdanning

TypeBinanceByBit
Demo-konto/PapirhandelNeiNei
KursJaNei
ArtiklerJaJa
VideoerJaJa
WebinarerJaNei
BøkerNeiNei

12. Støtte

 FunksjonerBinanceByBit
Arbeidsdager24 timer24 timer
E-postJaJa
TelefonJaNei
NettpratJaJa
AnnenTelegramTelegram

Konklusjon 

Binance og ByBit er to populære kryptovalutabørser. Hver av dem har sine fordeler og ulemper. Binance vil være det beste valget for tradere som ønsker å handle kryptovalutaer, inkludert de med lav popularitet. ByBit passer godt for tradere som foretrekker handel med derivater og som ville passet fint med et mindre utvalg kryptovalutaer.

REGISTRER DEG NÅ: Binance
REGISTRER DEG NÅ: Bybit

Les mer: Beste kryptovaluta sentraliserte utvekslinger | Topp kryptobørser

Takk for at du besøker og leser denne artikkelen! Del gjerne om du likte det!

Autumn Blick

Autumn Blick

1598839687

How native is React Native? | React Native vs Native App Development

If you are undertaking a mobile app development for your start-up or enterprise, you are likely wondering whether to use React Native. As a popular development framework, React Native helps you to develop near-native mobile apps. However, you are probably also wondering how close you can get to a native app by using React Native. How native is React Native?

In the article, we discuss the similarities between native mobile development and development using React Native. We also touch upon where they differ and how to bridge the gaps. Read on.

A brief introduction to React Native

Let’s briefly set the context first. We will briefly touch upon what React Native is and how it differs from earlier hybrid frameworks.

React Native is a popular JavaScript framework that Facebook has created. You can use this open-source framework to code natively rendering Android and iOS mobile apps. You can use it to develop web apps too.

Facebook has developed React Native based on React, its JavaScript library. The first release of React Native came in March 2015. At the time of writing this article, the latest stable release of React Native is 0.62.0, and it was released in March 2020.

Although relatively new, React Native has acquired a high degree of popularity. The “Stack Overflow Developer Survey 2019” report identifies it as the 8th most loved framework. Facebook, Walmart, and Bloomberg are some of the top companies that use React Native.

The popularity of React Native comes from its advantages. Some of its advantages are as follows:

 • Performance: It delivers optimal performance.
 • Cross-platform development: You can develop both Android and iOS apps with it. The reuse of code expedites development and reduces costs.
 • UI design: React Native enables you to design simple and responsive UI for your mobile app.
 • 3rd party plugins: This framework supports 3rd party plugins.
 • Developer community: A vibrant community of developers support React Native.

Why React Native is fundamentally different from earlier hybrid frameworks

Are you wondering whether React Native is just another of those hybrid frameworks like Ionic or Cordova? It’s not! React Native is fundamentally different from these earlier hybrid frameworks.

React Native is very close to native. Consider the following aspects as described on the React Native website:

 • Access to many native platforms features: The primitives of React Native render to native platform UI. This means that your React Native app will use many native platform APIs as native apps would do.
 • Near-native user experience: React Native provides several native components, and these are platform agnostic.
 • The ease of accessing native APIs: React Native uses a declarative UI paradigm. This enables React Native to interact easily with native platform APIs since React Native wraps existing native code.

Due to these factors, React Native offers many more advantages compared to those earlier hybrid frameworks. We now review them.

#android app #frontend #ios app #mobile app development #benefits of react native #is react native good for mobile app development #native vs #pros and cons of react native #react mobile development #react native development #react native experience #react native framework #react native ios vs android #react native pros and cons #react native vs android #react native vs native #react native vs native performance #react vs native #why react native #why use react native