Marcus Flatley

Marcus Flatley

1655176500

Strategiji trženja IEO in najboljših agencij za trženje kriptovalut

V tej objavi se boste naučili dokončnega vodnika po strategiji trženja IEO in najboljših agencij za trženje kriptovalut (IEO)

1. Kaj je začetna ponudba izmenjave (IEO)

ICO je najbolj priljubljen model zbiranja sredstev, ki mu sledita IEO in STO. Za izvedbo začetne borzne ponudbe se morate prepričati, da uporabljate ugledno platformo za izmenjavo kriptovalut.

To je kriptoborza, ki išče sredstva namesto dejanskega podjetja. Zato obstajajo določene obveznosti, ki se jih je treba držati. Še več, skrbni pregled je pomemben del postopka.

Če se odločite za ta model zbiranja sredstev, morate biti pripravljeni plačati pristojbino za kotacijo. Ta pristojbina velja za vse kripto-projekte, ki uporabljajo borze za zbiranje sredstev. Upoštevajte tudi, da začetna borzna ponudba ne izdaja žetonov javnosti.

V bistvu so IEO ugodni zaradi:

 1. Povečano zaupanje vlagateljev. Vlagatelji se ne ukvarjajo neposredno s projektno ekipo IEO, ampak z izmenjavo, ki jo naredi bolj verodostojno in varno v primeru, da se stvari zapletejo.
 2. Varnost za izdajatelje žetonov in vlagatelje. Izdajatelji žetonov prav tako pridobijo, saj platforme IEO upravljajo vse stvari, povezane s predpisi, kot so obvezna preverjanja KYC/AML za vsakega udeleženca.
 3. Postopek brez trenja. Platforme IEO zagotavljajo, da lahko skoraj vsakdo, ne glede na njihove izkušnje v kripto prostoru, zlahka prispeva.
 4. Zagotovljena menjava kotacije. Žetoni IEO so navedeni na borzi IEO kmalu po IEO.
 5. Odstranitev prevar. Projektne skupine IEO niso niti anonimne niti lažne, zato ne bodo izginile po zbiranju vaših sredstev.
 6. Koristi za projekte, kot so povečana tržna prizadevanja borze, večja verodostojnost, izpostavljenost in zanimanje za projekt.
 7. Prednosti za borze, vključno z novimi uporabniki, ki se prijavijo pri njih samo zaradi nakupa in trgovanja z žetoni IEO.
 8. Prednosti za imetnike žetonov za izmenjavo. Večina izmenjav uporablja IEO za dodajanje drugega primera uporabe za svoj domači žeton (če ga imajo), kar bo verjetno povečalo njegovo vrednost.

Vendar pa so IEO izpostavljeni tudi naslednjim tveganjem in pomislekom:

 1. Nejasni predpisi in omejitve. Številne države so izdale omejitve ali popolnoma prepovedale ICO, kar se lahko slabo odraža tudi na IEO. Čeprav gre za nekoliko drugačno zver, osnovna načela IEO ostajajo enaka.
 2. Vsi vlagatelji morajo upoštevati AML/KYC. Znano je, da je skupnost kriptovalut polna posameznikov, ki so obsedeni z zasebnostjo, zato je za nekatere prehod skozi postopek AML/KYC velik ne-ne.
 3. Tržna manipulacija in koncentracija kovancev. Večina žetonov IEO je skovana vnaprej, zato morate pred vlaganjem vedno znova preveriti dinamiko dodeljevanja in distribucije žetonov. Tako projektna skupina kot izmenjava IEO lahko zadržita nerazumno velik del žetonov zase, kar lahko povzroči kasnejše vmešavanje v cene. Poleg tega ni skrivnost, da velika večina borz sodeluje pri »trgovanju s pranjem«.
 4. Omejeno število vlagateljev. Vlagatelji so se veliko pritoževali, da vsem ne uspe kupiti žetonov med IEO.
 5. Boti. Obstaja skrb glede botov, ki jih je mogoče programirati za sodelovanje v IEO in premagati človeške vlagatelje.
 6. FOMO. Ne pozabite opraviti lastne raziskave in sami preučiti projekte in njihove ideje. Tako vodje projektov IEO kot platforme IEO imajo spodbudo, da ustvarijo čim več hype za prodajo vseh kovancev. Bodite prepričani, da preverite belo knjigo projekta, idejo in ali sploh potrebuje žeton.

Zakaj potrebujete trženje IEO?

Časi so se spremenili. Danes so vlagatelji v kripto modrejši kot prej. Bolj poznajo kriptoprostor. Zato jih prepričanje, da vlagajo v takšne projekte, zahteva več truda kot prej. Navesti morate več podrobnosti o vašem projektu, da si ga bodo lahko ogledali. Eden najboljših načinov za dosego tega je trženje.

Drugič, v vesolju je na tisoče kripto startupov. Zaradi tega se ne morete zanašati na izmenjave, ki vam bodo pomagale doseči cilj. To je zato, ker je na večini borz na stotine uvrščenih projektov. Posledično obstaja konkurenca za nekaj vlagateljev, ki so na voljo. Zaradi večjega števila projektov ne morete računati, da bo borza vsakega optimalno tržila.

Seveda bodo upravljali osnovne kampanje, kot je izgradnja skupnosti, povečanje verodostojnosti, prepoznavnosti in tržnega dosega. Ko pa gre za ustvarjanje temeljitih marketinških kampanj za vaš projekt, je odvisno od vas. Konec koncev, kdo bolje razume notranjost in izven vašega projekta kot vi? Kljub temu je vaše aktivno sodelovanje še vedno pomembno, tudi če za to najamete marketinško agencijo IEO.

Pomembni KPI-ji za sledenje

Preden pridemo do najboljših marketinških strategij IEO v letu 2022, so tukaj tržni cilji in ključni kazalniki uspešnosti, na katere morate biti pozorni:

 • Ustvarja promet za spletno mesto vašega projekta
 • Spodbuja ozaveščenost o izdelku
 • Ustvarja organski promet za vaš IEO na kripto borzah.
 • Zberete kripto zagovornike vašega projekta IEO. Vključevali bodo, ustvarjali in delili promocijsko vsebino, ki podpira vaš tečaj.
 • Ustvari aktivno in privlačno zvesto skupnost za vaš projekt, ne le skupino udeležencev airdrop ali bounty

Nasveti za učinkovito trženje IEO

Tudi če se zanašate na platforme tretjih oseb za izvajanje prodaje žetonov, je trženje še vedno pomembno. Namesto da bi se pri izvajanju osnovnega trženja preveč zanašali na borzo, jo lahko okrepite s svojimi strategijami. Z ustreznimi strategijami ima projekt IEO možnost, da bo uspešen.

 • Začnite zgodaj: ne čakajte, da se vaš projekt uvrsti na borzo, da začnete svoje akcije. Takoj, ko začnete razvijati svoj projekt, morate zagnati svoje kampanje. V idealnem primeru je najboljši čas za to pred uvedbo IEO.
 • Določite ciljne skupine: preden začnete tržiti, določite svoje občinstvo. Nato določite trg, kamor bo vaš izdelek ustrezal. Prepričajte se, da usmerjate svoja tržna prizadevanja tja, kjer se vaša ciljna publika druži.
 • Raziskave: Poleg iskanja ciljnega trga in občinstva raziščite in ugotovite, kakšne so njihove potrebe, pričakovanja in izzivi. To vam bo omogočilo vzpostavitev trdne marketinške kampanje. Poleg tega lahko raziskave izkoristite pri zagovarjanju registracije vašega projekta na določenih platformah za izmenjavo.

2. Top IEO marketinške strategije

2.1. IEO PR

Sodobni PR igra ključno vlogo pri promociji kripto projekta. Kljub temu še vedno potrebujete tradicionalni PR. Eden od načinov, kako lahko to dosežete, je vzpostavitev odnosov z novinarji in novinarji v vaši niši. Seveda lahko preprosto plačate kritje. Pomagalo bo pri prepoznavnosti blagovne znamke in prepoznavnosti.

Podobne rezultate lahko dosežete z uporabo storitev PR agencije. Razvili bodo prepričljivo zgodbo, ki bo promovirala vaš IEO na spletu. Poleg tega bodo pomagali pri distribuciji marketinške vsebine po različnih kanalih, ki so dom kripto navdušencev. PR agencije vam lahko pomagajo ciljati tako na sodobne kot na tradicionalne medije. Posledično ima vaše podjetje koristi od največje izpostavljenosti.

Tehnologija veriženja blokov je enaka v tej industriji. Toda tisto, kar zaznamuje razliko med blagovnimi znamkami ali projekti, je zadnja zgodba. Poudariti morate trud, ki je bil potreben za oblikovanje tega projekta, vključno s težavami. Ko imate prepričljivo zgodbo o blagovni znamki, vam ni treba kupovati zaupanja. V vaši skupnosti se bo razvijalo naravno.

Dobra PR agencija lahko sodeluje tudi pri uveljavitvi SEO elementov v vaših PR kampanjah. Z izvajanjem SEO praks, kot je uporaba priljubljenih ključnih besed, zunanje vsebine in interne vsebine, bo vaš projekt dosegel največjo vidljivost.

Poleg tega z uporabo SEO vaš projekt pridobi ugled avtoritete in ga pogosto omenjajo. Z najsodobnejšo strategijo, ki združuje najboljše prakse PR in SEO, bo vaš IEO imel koristi od večje izpostavljenosti. Ta objava je ključnega pomena, če želite, da je vaš IEO uspešen. Najem dobre PR agencije je zanesljiv način za zagotovitev, da bo vaš IEO uspešen.

Najpomembneje je, da morata biti začetek vašega projekta IEO in PR kampanje usklajen, da ustvarite največjo moč. Vse, kar potrebujete, je usklajevanje trženja in dober čas. Večjo prepoznavnost lahko ustvarite tudi tako, da svoj IEO navedete na icobench.com med drugimi kripto sledilci.

Seveda pa obstajajo bistveni dejavniki, ki vplivajo na uspešno kampanjo. Ti vključujejo obvladljiv proračun za trženje in plačane tiskovne oglase v primerjavi z brezplačnimi oglasi za tisk. Poleg tega lahko izkoristite odnose, ki jih ima PR agencija z vrhunskimi kripto mediji.

2.2. Trženje na družbenih omrežjih

Ko zaženete startup, ni boljše strategije kot trženje na družbenih omrežjih. Podjetjem ponuja priložnost, da pridobijo moč, tako da si ustvarijo ugled in zgradijo skupnost, ki jih podpira. Poleg tega lahko vaše podjetje doseže ciljne uporabnike. Z angažiranjem teh ljudi si lahko pridobite njihovo zaupanje in jih pridobite.

Ker so družbeni mediji globalno omrežje, lahko ciljate na ogromno občinstva. Kljub temu je pomembno, da se osredotočite na nekaj izbranih platform, ki so pomembne za vaš izdelek. Dober primer je govor o Bitcoin. Ta platforma je najboljša za kripto razvijalce, ki iščejo sodelovanje. Lahko objavljate svojo vsebino, komunicirate s ciljnimi uporabniki in od njih prejemate povratne informacije.

S pomočjo povratnih informacij lahko izboljšate strukturo svojega izdelka. Za podobno izkušnjo so Telegramovi forumi še ena dobra izbira. Skupnost je zelo angažirana in zanesljiva pri zagotavljanju povratnih informacij.

Druge platforme vključujejo Twitter, Instagram in Facebook. To so najboljši kanali za gradnjo skupnosti sledilcev za vaš startup. Ko komunicirate z občinstvom, naj bo pogovor neformalen. Ko pa ciljate na vlagatelje na LinkedInu, ohranite formalni ton.

Sodeč po navalu kripto vsebine na Quora, se je to izkazalo tudi za pomemben kanal družbenih medijev. Naučiti se morate, kako deluje, in tam začeti promovirati svoj projekt. Poleg objavljanja svoje vsebine lahko prispevate k temam v svoji niši, zlasti z odgovarjanjem na vprašanja.

Preprosto poiščite niti »blockchain« ali »cryptocurrency« in nato začnite zagotavljati povratne informacije ali odgovore. Ko začnete pritegniti pozornost občinstva, lahko hitro predstavite svoj izdelek. Ta pristop bo ustvaril promet in dober ugled za vaš IEO podvig.

Reddit je primeren kanal za vodenje vaših PR kampanj. Na tem kanalu bi morala biti najmanjša skrb pridobivanje sledilcev. Reddit je čudovit predvsem zato, ker ima funkcije, ki vam lahko pomagajo zgraditi podobo blagovne znamke in izstopati pred skupnostjo. Na LinkedInu lahko ciljate na vlagatelje v svoji niši s posebnimi oglasi.

Končno, Facebook je dom velikega števila kripto navdušencev in skupnosti. Žal kripto oglasi na tem kanalu niso dovoljeni. Vendar pa lahko še vedno tržite svoj podvig na druge načine. Kampanje Bounty in Airdrop so nekatere od marketinških tehnik, ki jih lahko uporabite za ta kanal.

2.3. Kotacija na več borzah

Eden od kritičnih dejavnikov, ki jih je treba upoštevati pri izbiri borze, je njena uvrstitev v kripto prostoru. Potrebujete vrhunske borze s solidnim deležem trga blockchain. Nekatere izmed najboljših menjalnic vključujejo Okex, Binance in Huobi. Objava vašega projekta na teh platformah mu pomaga pridobiti tudi zaupanje uporabnikov. Vendar, preden sploh pristopite do teh platform, potrebujete sredstva. Tako sredstva ne bodo pokrila le vaše pristojbine za kotacijo, temveč tudi operativne stroške projekta.

V idealnem primeru bi moral vaš dogodek IEO dopolnjevati vaša trenutna sredstva in ne služiti kot primarni projektni sklad. Če pa potrebujete pomoč pri zbiranju začetnih sredstev, lahko za to še vedno uporabite IEO. S tem skladom lahko zaženete proces ustvarjanja izdelkov in trženja.

Za uspešno delovanje te strategije boste potrebovali izmenjave stopnje 2. Poiščite tiste, ki zahtevajo plačilo v zameno za začetek dogodka IEO. Pogosto izmenjave stopnje 2 ne izvajajo preverjanja preteklosti kripto projektov. Zato jim vlagatelji ne zaupajo v celoti. Zaradi tega boste morali zagnati kampanje za krepitev zaupanja, ki prikazujejo vaš kripto-projekt kot zaupanja vreden. Samoumevno je, da boste potrebovali veliko naložbo za skupnost in marketinške kampanje.

Kot bonus lahko svoj IEO zaženete na več platformah hkrati, če ga vaš proračun podpira. To je najučinkovitejši način za pospešitev zbiranja sredstev in doseganje ciljne publike.

2.4. IEO vplivno trženje

Trženje vplivnih dejavnikov ima veliko vlogo pri uspehu promocijskih strategij IEO. Ko zaženete vrsto IEO kampanj, vam lahko pomaga izvajanje strategij družbenih medijev s pomočjo ustreznih vplivnežev. Kanali družbenih medijev, kot sta TikTok in YouTube, so najboljši izbor pri promociji IEO. Pomaga tudi, če marketinška vsebina prihaja od tretje osebe – vlagatelji jo menijo, da je bolj verodostojna.

Ker je sodelovanje s skupnostjo vlagateljev bistveno za vašo uvedbo IEO, je pomembno, da čim bolj pritegnete njihovo pozornost. Zato boste morali razmisliti o vrsti trženjske vsebine, ki jo boste uporabljali. Če na primer uporabljate TikTok za promocije, boste potrebovali humoristično in pristno vsebino.

Ker je TikTok posebej usmerjen v zabavo občinstva, mora biti ton katere koli vsebine, ki jo tam objavite, ležeren. Ko najamete ustreznega vplivneža, vam lahko pomaga pri prilagajanju vaše vsebine platformam, ki jih želite, da uporabljajo. Na ta način bodo zagotovili, da bo vaša kampanja dosegla izpostavljenost, všečke, komentarje, sledilce in delitve.

Včasih je uporaba spodbud za privabljanje vlagateljev ključ do uspešne promocije vašega žetona. V zameno za promocijo vašega projekta lahko ponudite kovance ali žetone iz svojega projekta. Za začetek lahko preizkusite AMA, Airdrops, tekmovanja, objave na blogih in nagradne akcije. To so učinkovite tehnike s potencialom za promocijo vašega projekta IEO potencialnim strankam.

Večjo prepoznavnost vaših projektov pridobijo s promocijskimi tehnikami, kot so nagradne kampanje, bližje se boste potencialnim vlagateljem. Številni kripto projekti verjamejo v moč, da postanejo virusni med kampanjami za ustvarjanje prometa, ki ga iščejo.

Da pa to dosežete, morate občinstvu dati prepričljiv razlog, da svoj projekt deli z drugimi. Podjetja z izrazito tehnologijo ali kreativnimi idejami, ki uporabnikom ponujajo določene prednosti ali rešitve, so daleč pred nami. Ti specifični projekti pogosto lažje vodijo uspešen začetek IEO.

Izbira pravega vplivneža je ključnega pomena za vaš kripto projekt. Pravo partnerstvo zagotavlja, da boste imeli učinkovito kampanjo vplivnežev, ki zagotavlja organski promet. S specializiranimi marketinškimi orodji lahko pridobite tudi podatke o potencialni stopnji zanimanja, ki jo lahko pričakujete od občinstva določenega vplivneža.

S tem lahko določite, na katere uporabnike je vredno ciljati med promocijskimi akcijami. Pomembno je tudi preveriti dosežke vplivneža. Ali njihovi podatki dokazujejo, da so pravi za vaš projekt? Najpomembneje pa je, ali jim je že prej uspelo promovirati podobne projekte?

Vrsta platforme, ki jo izberete za gostovanje vašega IEO, igra pomembno vlogo. Poveča možnosti, da vaš projekt doseže svoj cilj zbiranja sredstev. Glede na to se morate pri izbiri platforme IEO osredotočiti na naslednje dejavnike:

 • Močna tehnologija
 • Podpora za več kovancev
 • Varnost
 • Visoka likvidnost
 • Varnost
 • Enostavnost uporabe

Številne borze bodo zahtevale vnaprejšnjo pristojbino za kotacijo in delček zbranih sredstev med IEO. Druga možnost je, da namesto sredstev sprejmejo nekaj vaših žetonov. Pozitivno je, da ni standardnih postopkov, ki bi določali, koliko jih morate plačati. Z menjalno platformo se lahko vedno zasebno pogovorite, kar vam omogoča, da se pogajate za boljše cene.

Več o tem: Najboljši kripto influencerji na Twitterju, ki jim morate slediti

2.5. Optimizirano spletno mesto, prijazno do mobilnih naprav

Pozornost skupnosti je pomemben vidik trženja. Najučinkovitejši način, da pritegnete njihovo pozornost, je tako, da naredite pozitiven vtis. Močan vtis je mogoče ustvariti s pomočjo strokovno oblikovane spletne strani. Ne pozabite, da je vaše spletno mesto glavni vir informacij za vlagatelje. Verjetno je to prvo mesto, kjer bodo pristali, ko bodo naleteli na vaše trženjske oglase na drugih platformah.

Kot rečeno, potrebujete spletno stran, ki jasno in podrobno opisuje vaš projekt. Najpomembneje je, da si morate prizadevati preseči pričakovanja občinstva tako, da za svoj projekt ustvarite zgodbo, ki pritegne pozornost. Poleg tega poudarite, zakaj bi morali podpreti ta projekt ali vlagati v ta projekt. Ko sestavljate to zgodbo o blagovni znamki, poskrbite, da bo vaše spletno mesto varno, hitro in ima robustno strukturo.

Tukaj je nekaj bistvenih podrobnosti, ki bi jih moralo vsebovati vaše spletno mesto:

 • Mobilnim prijazno: 

Veliko ljudi uporablja mobilne naprave za spletno iskanje. Imajo boljšo hitrost obdelave in podpirajo vse vrste brskalnikov. Poleg tega jih lahko ljudje uporabljajo kjer koli. Iz teh razlogov mora vaše spletno mesto podpirati mobilne naprave, da ne izgubite potencialnih strank, ki uporabljajo to napravo.

 • hitro: 

Hitrost vašega spletnega mesta je pomembna tudi, ko gre za konverzijo obiskovalcev. Le nekaj obiskovalcev spletnega mesta se bo obdržalo, če vaše spletno mesto zaostaja pri nalaganju strani. Zato je pomembno biti pozoren na hitrost spletnega mesta. Pozorni morate biti tudi na vizualno stabilnost in odzivnost vašega spletnega mesta.

 • Jasna struktura: 

Ko oblikujete spletno mesto z jasno strukturo, lahko uporabniki zlahka najdejo vse, kar potrebujejo. Je enostavnejša za krmarjenje in ustreza vsem vrstam uporabnikov.

Poskrbite, da bo med vsebino, ki jo ponujate na svojem spletnem mestu, vključena kripto bela knjiga. To je bistvena zahteva in ena od stvari, ki jih bodo potencialni kupci iskali na vašem spletnem mestu.

2.6. sodelovanje skupnosti

Vključitev vaše ciljne publike je eden najučinkovitejših načinov za izboljšanje vaših prizadevanj IEO kampanje. Pravzaprav je to pomemben pristop, ki bi mu morali dati prednost. Sodelovanje s svojo ciljno publiko vam pomaga izvedeti več o svojih možnostih. S to strategijo lahko razumete, kdo so ljudje, na katere ciljate, in kakšni so njihovi interesi.

Če jih vključite, lahko prilagodite svoja tržna prizadevanja in razvijete močno povezavo z njimi. Kot bonus morate biti hitri, ko se odzovete na komentarje in poizvedbe skupnosti. Nazadnje bi morali zagotoviti redne posodobitve kot način, da jih ohranite.

2.7. Bel papir

Glede na raziskave uporabniki tehnologije menijo, da so bele knjige eno najmočnejših orodij pri odločanju o nakupu. Za tržnike je kripto bela knjiga vrhunsko orodje, ki zagotavlja več konverzij in prodaje. Tu so prednosti, ki jih imate z belo knjigo za vaš projekt IEO:

 • Ponudite svojim potencialnim strankam, kar želijo

Kripto vlagatelji so iskalci informacij. Pri končni odločitvi se zanašajo na podrobne informacije o izdelku. To je še bolj pomembno, če nameravajo vložiti v projekt za ustvarjanje dobička. Pogosto iščejo učinkovito rešitev za določene težave. Vendar pa zaradi časovne stiske sami ne morejo raziskovati.

Tukaj igra bela knjiga kritično vlogo. Dobro razvita bela knjiga poudarja izzive, ki jih rešuje vaš projekt, in vlagateljem razkrije, kaj naj pričakujejo. Kot rezultat, vlagatelj prejme vseobsegajoč paket, ki mu pomaga oblikovati odločitev. Z informacijami iz vaše bele knjige lahko sprejmejo bolj premišljeno odločitev – tisto, v katero so prepričani.

 • Stealth marketinška tehnika

Potencialne skupine ni lahko prepričati. Na srečo, če dobro izkoristite format bele knjige, lahko presežete njihovo protimarketinško obrambo. Dobro izdelana bela knjiga je močna prikrita marketinška strategija, ko iščete potencialne stranke. To je zato, ker bela knjiga ne izpade kot očitna prodajna vsebina. Namesto tega se osredotočajo na rešitve, ki jih ponuja projekt.

Seveda potencialni vedo, da je vaša bela knjiga marketinško orodje. Vendar so pripravljeni sklepati kompromise, dokler jim to pomaga pri sprejemanju informirane odločitve o projektu. S temi podatki zlahka utemeljijo svojo nakupno odločitev.

Strokovno napisana bela knjiga pomaga zmanjšati odpor kupcev. S to belo knjigo obstaja večja verjetnost, da bodo potencialne stranke sprejele vaše ideje.

Dodatne ugodnosti

 • Pomaga pri gradnji zaupanja in zvestobe
 • Pomaga pri gradnji kredibilnosti

Bela knjiga je nedvomno ena najbolj prepričljivih marketinških tehnik. Potrebovali boste osnutek obsežne bele knjige, ki sledi standardni postavitvi. Ta dokument mora obravnavati vse pomembne podrobnosti v zvezi z vašim projektom. Izpostaviti mora shemo žetonov, poslovno strategijo in kar je najpomembneje tehnologijo, ki jo uporabljate.

Poleg vlagateljev morate pri sestavljanju svoje bele knjige razmisliti o izmenjavah. Večina jih opravi skrbni pregled, preden vaš projekt uvrsti na svojo platformo. Zato mora biti struktura vašega projekta obetavna, prepričljiva in izvedljiva. Če želite potencialnim strankam predstaviti belo knjigo, boste potrebovali odzivno spletno mesto.

3. Najboljše marketinške agencije IEO:

Top 10 agencij za prvo izmenjavo, ki so v zadnjem času postale prepoznavne na trgu in kažejo, kako se med seboj razlikujejo.

3.1. Nosilec ICO

Ta agencija je znana po svojem strokovnem znanju pri ravnanju s sledilci (spletna mesta, ki navajajo prihajajočo prodajo žetonov) in je v zadnjih šestih mesecih podprla več kot 100 strank. Njegov nabor cenovnih načrtov je izjemno širok in vključuje ponudbe, osredotočene na SMM, SEO, trženje vplivnih ljudi itd.

Treba je opozoriti, da je veliko njegovih storitev nekoliko manj uporabnih za IEO kot za ICO, saj se potreba po privabljanju zunanjih vlagateljev znatno zmanjša, ko borza ponuja žetone.

Vendar pa bo zanimivo videti, kako bo nosilec ICO uporabljal svoje izkušnje z ICO na novem in razburljivem področju IEO.

Obiščite: https://icoholder.agency/

3.2. Crypterius

S svojim močnim sporočilom »Imate tehnologijo. Ostalo bomo naredili mi,« Crypterius opisuje, kaj dela najbolje – ponuja resnične rešitve na ključ, ki segajo vse od ustvarjanja kakovostnih belih knjig do izvajanja pravnih pregledov in gradnje podpore skupnosti.

Agencija je ena najstarejših na trgu in med svojimi preteklimi in sedanjimi strankami šteje na desetine odmevnih projektov, vključno s SONM, Datarius in TravelChain.

Crypterius je znan po svojem močnem tehničnem znanju na področju kriptovalute, zdaj pa je to strokovno znanje na voljo tudi strankam IEO z vsemi storitvami, ki so na voljo v angleščini, kitajščini, korejščini, nemščini, francoščini, japonščini in ruščini.

Obiščite: https://crypterius.com/

3.3. Agencija X10

To podjetje se je izkazalo za zelo uspešno na trgu promocije STO, zlasti na področju rasti hackinga in trženja na azijskih trgih (Koreja, Kitajska in Japonska).

Nekatere stranke STO in ICO agencije vključujejo Faceter (zbral več kot 28 milijonov dolarjev) in CGCX (zbral več kot 75.000 ETH). STO so zaradi obsežnih zakonskih zahtev znano zapletene zadeve, zato lahko pričakujemo, da bo imel X10 vse potrebno strokovno znanje za pripravo IEO. Njihove storitve za vdor v rast so še posebej privlačne.

Obiščite: https://x10.agency/

3.4. Genirium

Čeprav je ta agencija novinec, združuje izkušene strokovnjake s kripto trga z odličnimi povezavami v medijskem svetu. To pomeni, da lahko stranke Genirium pričakujejo, da bodo predstavljene tam, kjer drugi projekti niso.

Portfelj storitev podjetja vključuje več kot 20 ponudb, ki segajo od predstavitve naložb do pogajanj s svetovalci in poslovne analitike.

Agencija je ponosna tudi na svojo močno lastno razvojno ekipo, saj lahko ustvarijo zapletene pametne pogodbe in celo izdelajo prototipe MVP, kar lahko pride zelo prav pri izmenjavi, saj ima projekt z delujočim prototipom veliko več možnosti za pridobitev na seznamu.

Obiščite: https://genirium.com/

3.5. Skupina IBC

IBC podpira in svetuje projekte v več kot 30 državah ter ponuja celoten nabor marketinških, pravnih in kodirnih storitev IEO/ICO/STO. Agencija je specializirana za zasebno financiranje, saj pomaga projektom pri vzpostavljanju stika s posameznimi vlagatelji prek razstav, investicijskih večerij itd.

Sprva se morda zdi, da ima zasebno financiranje manjšo vlogo na trgu IEO kot pri ICO, saj lahko samo registrirane stranke borze, ki izvajajo IEO, celo kupijo žetone. Vendar ni razloga, zakaj zasebni vlagatelj ne bi mogel postati stranka borze za nakup določenih žetonov. To pomeni, da ima zasebno zbiranje sredstev IEO res močno prihodnost.


Obiščite: https://ibcgroup.io/

3.6. Prednostni žeton

Ta agencija je za svoje stranke ICO že zbrala več kot 200 milijonov dolarjev, zdaj pa se podaja v IEO. Priority Token se osredotoča na zbiranje sredstev med akreditiranimi vlagatelji – posamezniki, ki so bili certificirani kot vlagatelji v svojih jurisdikcijah na podlagi velikosti njihovega premoženja.

To je lahko koristno za projekte, ki želijo pritegniti podpornike iz držav, kjer lahko financirajo projekte blockchain samo pooblaščeni vlagatelji, kot so ZDA. 

Obiščite: https://ptoken.io/

3.7. GuerrillaBuzz

Gverilsko trženje je postalo precej popularna beseda, saj je občinstvo naveličano nasilnih trženjskih sporočil in je bolj nagnjeno k zaupanju medsebojnih pregledov na Bitointalku, mnenjem o Redditu in nasvetom o Quori. Prav to zagotavlja GuerrillaBuzz – inteligentne razprave na specializiranih forumih, 24/7 podpora Telegramu in aktiven Reddit. Na voljo so tudi blagovne znamke, oblikovanje spletnih strani in svetovalne storitve.

Podjetje se osredotoča na trženje in ne na rešitve na ključ, zato bi se morali za kakovostno pravno pomoč obrniti drugam. To je lahko slaba stran za projekte IEO, ki morajo izmenjavam zagotoviti veliko pravne dokumentacije.

Obiščite: https://guerrillabuzz.com/

Od leta 2021 dalje so borze, ki so uvedle lastne platforme IEO, od leta 2021:

IzmenjavaIEO platforma
BinanceBinance Launchpad
OKExOK Jumpstart
BittrexBittrex International IEO
HuobiHuobi Prime
BitMaxBitMax Launchpad
KuCoinKuCoin Spotlight
Gate.ioZagon Gate.io
Bitfinex & EhtfinexTokinex
IDAXIDAX Launchpad
ProbitProbit Launchpad
KoinealCoineal Launchpad
CoinbeneCoinbene MoonBase
BgogoBgogo Apollo
LATOKENLaunchpad LATOKEN
ExMarketsExMarkets Launchpad
BitForexBitForex Launchpad
COBINHOODPlatforma za ponudbo kovancev COBINHOOD
TekočinaTekoči trg ICO
ABCCABCC Launchpad
BiboxBibox Orbit
SAMOBISS Launchpad
ZBGZBG Launchpad
BWBW Launchpad
BithumbBithumb Launchpad
BitMartBitMart Launchpad
BitkerBitker Launchpad
CoinTigerCoinTiger IEO
HOTBITHOTBIT Launchpad
LBankLaunchpad LBank
DRIVE MarketsDRIVE Markets
BitmetaBitmeta
CoinisCoinis

Zaključek

Končno, IEO podjetnikom ponuja fantastično priložnost, da dobijo denar na pregleden, varen in pravočasen način. Da bi izkoristila ta potencial, morajo podjetja razviti močan načrt trženja IEO. Prav tako je ključnega pomena, da najamete podjetje za trženje IEO, ki vam bo pomagalo pri predstavitvi, uvrstitvi na seznam in promociji. Predvsem pa vam lahko izkušnje podjetja za trženje bitcoinov in močni odnosi z vlagatelji zagotovijo dostop do večjih virov financiranja in večjo prepoznavnost blagovne znamke.

Preberite več ☞  Raziščite kriptovaluto pred vlaganjem v 5 osnovnih korakih

Upam, da vam bo ta objava pomagala. Ne pozabite pustiti všečka, komentirati in deliti z drugimi. Hvala vam!

What is GEEK

Buddha Community

Marcus Flatley

Marcus Flatley

1655176500

Strategiji trženja IEO in najboljših agencij za trženje kriptovalut

V tej objavi se boste naučili dokončnega vodnika po strategiji trženja IEO in najboljših agencij za trženje kriptovalut (IEO)

1. Kaj je začetna ponudba izmenjave (IEO)

ICO je najbolj priljubljen model zbiranja sredstev, ki mu sledita IEO in STO. Za izvedbo začetne borzne ponudbe se morate prepričati, da uporabljate ugledno platformo za izmenjavo kriptovalut.

To je kriptoborza, ki išče sredstva namesto dejanskega podjetja. Zato obstajajo določene obveznosti, ki se jih je treba držati. Še več, skrbni pregled je pomemben del postopka.

Če se odločite za ta model zbiranja sredstev, morate biti pripravljeni plačati pristojbino za kotacijo. Ta pristojbina velja za vse kripto-projekte, ki uporabljajo borze za zbiranje sredstev. Upoštevajte tudi, da začetna borzna ponudba ne izdaja žetonov javnosti.

V bistvu so IEO ugodni zaradi:

 1. Povečano zaupanje vlagateljev. Vlagatelji se ne ukvarjajo neposredno s projektno ekipo IEO, ampak z izmenjavo, ki jo naredi bolj verodostojno in varno v primeru, da se stvari zapletejo.
 2. Varnost za izdajatelje žetonov in vlagatelje. Izdajatelji žetonov prav tako pridobijo, saj platforme IEO upravljajo vse stvari, povezane s predpisi, kot so obvezna preverjanja KYC/AML za vsakega udeleženca.
 3. Postopek brez trenja. Platforme IEO zagotavljajo, da lahko skoraj vsakdo, ne glede na njihove izkušnje v kripto prostoru, zlahka prispeva.
 4. Zagotovljena menjava kotacije. Žetoni IEO so navedeni na borzi IEO kmalu po IEO.
 5. Odstranitev prevar. Projektne skupine IEO niso niti anonimne niti lažne, zato ne bodo izginile po zbiranju vaših sredstev.
 6. Koristi za projekte, kot so povečana tržna prizadevanja borze, večja verodostojnost, izpostavljenost in zanimanje za projekt.
 7. Prednosti za borze, vključno z novimi uporabniki, ki se prijavijo pri njih samo zaradi nakupa in trgovanja z žetoni IEO.
 8. Prednosti za imetnike žetonov za izmenjavo. Večina izmenjav uporablja IEO za dodajanje drugega primera uporabe za svoj domači žeton (če ga imajo), kar bo verjetno povečalo njegovo vrednost.

Vendar pa so IEO izpostavljeni tudi naslednjim tveganjem in pomislekom:

 1. Nejasni predpisi in omejitve. Številne države so izdale omejitve ali popolnoma prepovedale ICO, kar se lahko slabo odraža tudi na IEO. Čeprav gre za nekoliko drugačno zver, osnovna načela IEO ostajajo enaka.
 2. Vsi vlagatelji morajo upoštevati AML/KYC. Znano je, da je skupnost kriptovalut polna posameznikov, ki so obsedeni z zasebnostjo, zato je za nekatere prehod skozi postopek AML/KYC velik ne-ne.
 3. Tržna manipulacija in koncentracija kovancev. Večina žetonov IEO je skovana vnaprej, zato morate pred vlaganjem vedno znova preveriti dinamiko dodeljevanja in distribucije žetonov. Tako projektna skupina kot izmenjava IEO lahko zadržita nerazumno velik del žetonov zase, kar lahko povzroči kasnejše vmešavanje v cene. Poleg tega ni skrivnost, da velika večina borz sodeluje pri »trgovanju s pranjem«.
 4. Omejeno število vlagateljev. Vlagatelji so se veliko pritoževali, da vsem ne uspe kupiti žetonov med IEO.
 5. Boti. Obstaja skrb glede botov, ki jih je mogoče programirati za sodelovanje v IEO in premagati človeške vlagatelje.
 6. FOMO. Ne pozabite opraviti lastne raziskave in sami preučiti projekte in njihove ideje. Tako vodje projektov IEO kot platforme IEO imajo spodbudo, da ustvarijo čim več hype za prodajo vseh kovancev. Bodite prepričani, da preverite belo knjigo projekta, idejo in ali sploh potrebuje žeton.

Zakaj potrebujete trženje IEO?

Časi so se spremenili. Danes so vlagatelji v kripto modrejši kot prej. Bolj poznajo kriptoprostor. Zato jih prepričanje, da vlagajo v takšne projekte, zahteva več truda kot prej. Navesti morate več podrobnosti o vašem projektu, da si ga bodo lahko ogledali. Eden najboljših načinov za dosego tega je trženje.

Drugič, v vesolju je na tisoče kripto startupov. Zaradi tega se ne morete zanašati na izmenjave, ki vam bodo pomagale doseči cilj. To je zato, ker je na večini borz na stotine uvrščenih projektov. Posledično obstaja konkurenca za nekaj vlagateljev, ki so na voljo. Zaradi večjega števila projektov ne morete računati, da bo borza vsakega optimalno tržila.

Seveda bodo upravljali osnovne kampanje, kot je izgradnja skupnosti, povečanje verodostojnosti, prepoznavnosti in tržnega dosega. Ko pa gre za ustvarjanje temeljitih marketinških kampanj za vaš projekt, je odvisno od vas. Konec koncev, kdo bolje razume notranjost in izven vašega projekta kot vi? Kljub temu je vaše aktivno sodelovanje še vedno pomembno, tudi če za to najamete marketinško agencijo IEO.

Pomembni KPI-ji za sledenje

Preden pridemo do najboljših marketinških strategij IEO v letu 2022, so tukaj tržni cilji in ključni kazalniki uspešnosti, na katere morate biti pozorni:

 • Ustvarja promet za spletno mesto vašega projekta
 • Spodbuja ozaveščenost o izdelku
 • Ustvarja organski promet za vaš IEO na kripto borzah.
 • Zberete kripto zagovornike vašega projekta IEO. Vključevali bodo, ustvarjali in delili promocijsko vsebino, ki podpira vaš tečaj.
 • Ustvari aktivno in privlačno zvesto skupnost za vaš projekt, ne le skupino udeležencev airdrop ali bounty

Nasveti za učinkovito trženje IEO

Tudi če se zanašate na platforme tretjih oseb za izvajanje prodaje žetonov, je trženje še vedno pomembno. Namesto da bi se pri izvajanju osnovnega trženja preveč zanašali na borzo, jo lahko okrepite s svojimi strategijami. Z ustreznimi strategijami ima projekt IEO možnost, da bo uspešen.

 • Začnite zgodaj: ne čakajte, da se vaš projekt uvrsti na borzo, da začnete svoje akcije. Takoj, ko začnete razvijati svoj projekt, morate zagnati svoje kampanje. V idealnem primeru je najboljši čas za to pred uvedbo IEO.
 • Določite ciljne skupine: preden začnete tržiti, določite svoje občinstvo. Nato določite trg, kamor bo vaš izdelek ustrezal. Prepričajte se, da usmerjate svoja tržna prizadevanja tja, kjer se vaša ciljna publika druži.
 • Raziskave: Poleg iskanja ciljnega trga in občinstva raziščite in ugotovite, kakšne so njihove potrebe, pričakovanja in izzivi. To vam bo omogočilo vzpostavitev trdne marketinške kampanje. Poleg tega lahko raziskave izkoristite pri zagovarjanju registracije vašega projekta na določenih platformah za izmenjavo.

2. Top IEO marketinške strategije

2.1. IEO PR

Sodobni PR igra ključno vlogo pri promociji kripto projekta. Kljub temu še vedno potrebujete tradicionalni PR. Eden od načinov, kako lahko to dosežete, je vzpostavitev odnosov z novinarji in novinarji v vaši niši. Seveda lahko preprosto plačate kritje. Pomagalo bo pri prepoznavnosti blagovne znamke in prepoznavnosti.

Podobne rezultate lahko dosežete z uporabo storitev PR agencije. Razvili bodo prepričljivo zgodbo, ki bo promovirala vaš IEO na spletu. Poleg tega bodo pomagali pri distribuciji marketinške vsebine po različnih kanalih, ki so dom kripto navdušencev. PR agencije vam lahko pomagajo ciljati tako na sodobne kot na tradicionalne medije. Posledično ima vaše podjetje koristi od največje izpostavljenosti.

Tehnologija veriženja blokov je enaka v tej industriji. Toda tisto, kar zaznamuje razliko med blagovnimi znamkami ali projekti, je zadnja zgodba. Poudariti morate trud, ki je bil potreben za oblikovanje tega projekta, vključno s težavami. Ko imate prepričljivo zgodbo o blagovni znamki, vam ni treba kupovati zaupanja. V vaši skupnosti se bo razvijalo naravno.

Dobra PR agencija lahko sodeluje tudi pri uveljavitvi SEO elementov v vaših PR kampanjah. Z izvajanjem SEO praks, kot je uporaba priljubljenih ključnih besed, zunanje vsebine in interne vsebine, bo vaš projekt dosegel največjo vidljivost.

Poleg tega z uporabo SEO vaš projekt pridobi ugled avtoritete in ga pogosto omenjajo. Z najsodobnejšo strategijo, ki združuje najboljše prakse PR in SEO, bo vaš IEO imel koristi od večje izpostavljenosti. Ta objava je ključnega pomena, če želite, da je vaš IEO uspešen. Najem dobre PR agencije je zanesljiv način za zagotovitev, da bo vaš IEO uspešen.

Najpomembneje je, da morata biti začetek vašega projekta IEO in PR kampanje usklajen, da ustvarite največjo moč. Vse, kar potrebujete, je usklajevanje trženja in dober čas. Večjo prepoznavnost lahko ustvarite tudi tako, da svoj IEO navedete na icobench.com med drugimi kripto sledilci.

Seveda pa obstajajo bistveni dejavniki, ki vplivajo na uspešno kampanjo. Ti vključujejo obvladljiv proračun za trženje in plačane tiskovne oglase v primerjavi z brezplačnimi oglasi za tisk. Poleg tega lahko izkoristite odnose, ki jih ima PR agencija z vrhunskimi kripto mediji.

2.2. Trženje na družbenih omrežjih

Ko zaženete startup, ni boljše strategije kot trženje na družbenih omrežjih. Podjetjem ponuja priložnost, da pridobijo moč, tako da si ustvarijo ugled in zgradijo skupnost, ki jih podpira. Poleg tega lahko vaše podjetje doseže ciljne uporabnike. Z angažiranjem teh ljudi si lahko pridobite njihovo zaupanje in jih pridobite.

Ker so družbeni mediji globalno omrežje, lahko ciljate na ogromno občinstva. Kljub temu je pomembno, da se osredotočite na nekaj izbranih platform, ki so pomembne za vaš izdelek. Dober primer je govor o Bitcoin. Ta platforma je najboljša za kripto razvijalce, ki iščejo sodelovanje. Lahko objavljate svojo vsebino, komunicirate s ciljnimi uporabniki in od njih prejemate povratne informacije.

S pomočjo povratnih informacij lahko izboljšate strukturo svojega izdelka. Za podobno izkušnjo so Telegramovi forumi še ena dobra izbira. Skupnost je zelo angažirana in zanesljiva pri zagotavljanju povratnih informacij.

Druge platforme vključujejo Twitter, Instagram in Facebook. To so najboljši kanali za gradnjo skupnosti sledilcev za vaš startup. Ko komunicirate z občinstvom, naj bo pogovor neformalen. Ko pa ciljate na vlagatelje na LinkedInu, ohranite formalni ton.

Sodeč po navalu kripto vsebine na Quora, se je to izkazalo tudi za pomemben kanal družbenih medijev. Naučiti se morate, kako deluje, in tam začeti promovirati svoj projekt. Poleg objavljanja svoje vsebine lahko prispevate k temam v svoji niši, zlasti z odgovarjanjem na vprašanja.

Preprosto poiščite niti »blockchain« ali »cryptocurrency« in nato začnite zagotavljati povratne informacije ali odgovore. Ko začnete pritegniti pozornost občinstva, lahko hitro predstavite svoj izdelek. Ta pristop bo ustvaril promet in dober ugled za vaš IEO podvig.

Reddit je primeren kanal za vodenje vaših PR kampanj. Na tem kanalu bi morala biti najmanjša skrb pridobivanje sledilcev. Reddit je čudovit predvsem zato, ker ima funkcije, ki vam lahko pomagajo zgraditi podobo blagovne znamke in izstopati pred skupnostjo. Na LinkedInu lahko ciljate na vlagatelje v svoji niši s posebnimi oglasi.

Končno, Facebook je dom velikega števila kripto navdušencev in skupnosti. Žal kripto oglasi na tem kanalu niso dovoljeni. Vendar pa lahko še vedno tržite svoj podvig na druge načine. Kampanje Bounty in Airdrop so nekatere od marketinških tehnik, ki jih lahko uporabite za ta kanal.

2.3. Kotacija na več borzah

Eden od kritičnih dejavnikov, ki jih je treba upoštevati pri izbiri borze, je njena uvrstitev v kripto prostoru. Potrebujete vrhunske borze s solidnim deležem trga blockchain. Nekatere izmed najboljših menjalnic vključujejo Okex, Binance in Huobi. Objava vašega projekta na teh platformah mu pomaga pridobiti tudi zaupanje uporabnikov. Vendar, preden sploh pristopite do teh platform, potrebujete sredstva. Tako sredstva ne bodo pokrila le vaše pristojbine za kotacijo, temveč tudi operativne stroške projekta.

V idealnem primeru bi moral vaš dogodek IEO dopolnjevati vaša trenutna sredstva in ne služiti kot primarni projektni sklad. Če pa potrebujete pomoč pri zbiranju začetnih sredstev, lahko za to še vedno uporabite IEO. S tem skladom lahko zaženete proces ustvarjanja izdelkov in trženja.

Za uspešno delovanje te strategije boste potrebovali izmenjave stopnje 2. Poiščite tiste, ki zahtevajo plačilo v zameno za začetek dogodka IEO. Pogosto izmenjave stopnje 2 ne izvajajo preverjanja preteklosti kripto projektov. Zato jim vlagatelji ne zaupajo v celoti. Zaradi tega boste morali zagnati kampanje za krepitev zaupanja, ki prikazujejo vaš kripto-projekt kot zaupanja vreden. Samoumevno je, da boste potrebovali veliko naložbo za skupnost in marketinške kampanje.

Kot bonus lahko svoj IEO zaženete na več platformah hkrati, če ga vaš proračun podpira. To je najučinkovitejši način za pospešitev zbiranja sredstev in doseganje ciljne publike.

2.4. IEO vplivno trženje

Trženje vplivnih dejavnikov ima veliko vlogo pri uspehu promocijskih strategij IEO. Ko zaženete vrsto IEO kampanj, vam lahko pomaga izvajanje strategij družbenih medijev s pomočjo ustreznih vplivnežev. Kanali družbenih medijev, kot sta TikTok in YouTube, so najboljši izbor pri promociji IEO. Pomaga tudi, če marketinška vsebina prihaja od tretje osebe – vlagatelji jo menijo, da je bolj verodostojna.

Ker je sodelovanje s skupnostjo vlagateljev bistveno za vašo uvedbo IEO, je pomembno, da čim bolj pritegnete njihovo pozornost. Zato boste morali razmisliti o vrsti trženjske vsebine, ki jo boste uporabljali. Če na primer uporabljate TikTok za promocije, boste potrebovali humoristično in pristno vsebino.

Ker je TikTok posebej usmerjen v zabavo občinstva, mora biti ton katere koli vsebine, ki jo tam objavite, ležeren. Ko najamete ustreznega vplivneža, vam lahko pomaga pri prilagajanju vaše vsebine platformam, ki jih želite, da uporabljajo. Na ta način bodo zagotovili, da bo vaša kampanja dosegla izpostavljenost, všečke, komentarje, sledilce in delitve.

Včasih je uporaba spodbud za privabljanje vlagateljev ključ do uspešne promocije vašega žetona. V zameno za promocijo vašega projekta lahko ponudite kovance ali žetone iz svojega projekta. Za začetek lahko preizkusite AMA, Airdrops, tekmovanja, objave na blogih in nagradne akcije. To so učinkovite tehnike s potencialom za promocijo vašega projekta IEO potencialnim strankam.

Večjo prepoznavnost vaših projektov pridobijo s promocijskimi tehnikami, kot so nagradne kampanje, bližje se boste potencialnim vlagateljem. Številni kripto projekti verjamejo v moč, da postanejo virusni med kampanjami za ustvarjanje prometa, ki ga iščejo.

Da pa to dosežete, morate občinstvu dati prepričljiv razlog, da svoj projekt deli z drugimi. Podjetja z izrazito tehnologijo ali kreativnimi idejami, ki uporabnikom ponujajo določene prednosti ali rešitve, so daleč pred nami. Ti specifični projekti pogosto lažje vodijo uspešen začetek IEO.

Izbira pravega vplivneža je ključnega pomena za vaš kripto projekt. Pravo partnerstvo zagotavlja, da boste imeli učinkovito kampanjo vplivnežev, ki zagotavlja organski promet. S specializiranimi marketinškimi orodji lahko pridobite tudi podatke o potencialni stopnji zanimanja, ki jo lahko pričakujete od občinstva določenega vplivneža.

S tem lahko določite, na katere uporabnike je vredno ciljati med promocijskimi akcijami. Pomembno je tudi preveriti dosežke vplivneža. Ali njihovi podatki dokazujejo, da so pravi za vaš projekt? Najpomembneje pa je, ali jim je že prej uspelo promovirati podobne projekte?

Vrsta platforme, ki jo izberete za gostovanje vašega IEO, igra pomembno vlogo. Poveča možnosti, da vaš projekt doseže svoj cilj zbiranja sredstev. Glede na to se morate pri izbiri platforme IEO osredotočiti na naslednje dejavnike:

 • Močna tehnologija
 • Podpora za več kovancev
 • Varnost
 • Visoka likvidnost
 • Varnost
 • Enostavnost uporabe

Številne borze bodo zahtevale vnaprejšnjo pristojbino za kotacijo in delček zbranih sredstev med IEO. Druga možnost je, da namesto sredstev sprejmejo nekaj vaših žetonov. Pozitivno je, da ni standardnih postopkov, ki bi določali, koliko jih morate plačati. Z menjalno platformo se lahko vedno zasebno pogovorite, kar vam omogoča, da se pogajate za boljše cene.

Več o tem: Najboljši kripto influencerji na Twitterju, ki jim morate slediti

2.5. Optimizirano spletno mesto, prijazno do mobilnih naprav

Pozornost skupnosti je pomemben vidik trženja. Najučinkovitejši način, da pritegnete njihovo pozornost, je tako, da naredite pozitiven vtis. Močan vtis je mogoče ustvariti s pomočjo strokovno oblikovane spletne strani. Ne pozabite, da je vaše spletno mesto glavni vir informacij za vlagatelje. Verjetno je to prvo mesto, kjer bodo pristali, ko bodo naleteli na vaše trženjske oglase na drugih platformah.

Kot rečeno, potrebujete spletno stran, ki jasno in podrobno opisuje vaš projekt. Najpomembneje je, da si morate prizadevati preseči pričakovanja občinstva tako, da za svoj projekt ustvarite zgodbo, ki pritegne pozornost. Poleg tega poudarite, zakaj bi morali podpreti ta projekt ali vlagati v ta projekt. Ko sestavljate to zgodbo o blagovni znamki, poskrbite, da bo vaše spletno mesto varno, hitro in ima robustno strukturo.

Tukaj je nekaj bistvenih podrobnosti, ki bi jih moralo vsebovati vaše spletno mesto:

 • Mobilnim prijazno: 

Veliko ljudi uporablja mobilne naprave za spletno iskanje. Imajo boljšo hitrost obdelave in podpirajo vse vrste brskalnikov. Poleg tega jih lahko ljudje uporabljajo kjer koli. Iz teh razlogov mora vaše spletno mesto podpirati mobilne naprave, da ne izgubite potencialnih strank, ki uporabljajo to napravo.

 • hitro: 

Hitrost vašega spletnega mesta je pomembna tudi, ko gre za konverzijo obiskovalcev. Le nekaj obiskovalcev spletnega mesta se bo obdržalo, če vaše spletno mesto zaostaja pri nalaganju strani. Zato je pomembno biti pozoren na hitrost spletnega mesta. Pozorni morate biti tudi na vizualno stabilnost in odzivnost vašega spletnega mesta.

 • Jasna struktura: 

Ko oblikujete spletno mesto z jasno strukturo, lahko uporabniki zlahka najdejo vse, kar potrebujejo. Je enostavnejša za krmarjenje in ustreza vsem vrstam uporabnikov.

Poskrbite, da bo med vsebino, ki jo ponujate na svojem spletnem mestu, vključena kripto bela knjiga. To je bistvena zahteva in ena od stvari, ki jih bodo potencialni kupci iskali na vašem spletnem mestu.

2.6. sodelovanje skupnosti

Vključitev vaše ciljne publike je eden najučinkovitejših načinov za izboljšanje vaših prizadevanj IEO kampanje. Pravzaprav je to pomemben pristop, ki bi mu morali dati prednost. Sodelovanje s svojo ciljno publiko vam pomaga izvedeti več o svojih možnostih. S to strategijo lahko razumete, kdo so ljudje, na katere ciljate, in kakšni so njihovi interesi.

Če jih vključite, lahko prilagodite svoja tržna prizadevanja in razvijete močno povezavo z njimi. Kot bonus morate biti hitri, ko se odzovete na komentarje in poizvedbe skupnosti. Nazadnje bi morali zagotoviti redne posodobitve kot način, da jih ohranite.

2.7. Bel papir

Glede na raziskave uporabniki tehnologije menijo, da so bele knjige eno najmočnejših orodij pri odločanju o nakupu. Za tržnike je kripto bela knjiga vrhunsko orodje, ki zagotavlja več konverzij in prodaje. Tu so prednosti, ki jih imate z belo knjigo za vaš projekt IEO:

 • Ponudite svojim potencialnim strankam, kar želijo

Kripto vlagatelji so iskalci informacij. Pri končni odločitvi se zanašajo na podrobne informacije o izdelku. To je še bolj pomembno, če nameravajo vložiti v projekt za ustvarjanje dobička. Pogosto iščejo učinkovito rešitev za določene težave. Vendar pa zaradi časovne stiske sami ne morejo raziskovati.

Tukaj igra bela knjiga kritično vlogo. Dobro razvita bela knjiga poudarja izzive, ki jih rešuje vaš projekt, in vlagateljem razkrije, kaj naj pričakujejo. Kot rezultat, vlagatelj prejme vseobsegajoč paket, ki mu pomaga oblikovati odločitev. Z informacijami iz vaše bele knjige lahko sprejmejo bolj premišljeno odločitev – tisto, v katero so prepričani.

 • Stealth marketinška tehnika

Potencialne skupine ni lahko prepričati. Na srečo, če dobro izkoristite format bele knjige, lahko presežete njihovo protimarketinško obrambo. Dobro izdelana bela knjiga je močna prikrita marketinška strategija, ko iščete potencialne stranke. To je zato, ker bela knjiga ne izpade kot očitna prodajna vsebina. Namesto tega se osredotočajo na rešitve, ki jih ponuja projekt.

Seveda potencialni vedo, da je vaša bela knjiga marketinško orodje. Vendar so pripravljeni sklepati kompromise, dokler jim to pomaga pri sprejemanju informirane odločitve o projektu. S temi podatki zlahka utemeljijo svojo nakupno odločitev.

Strokovno napisana bela knjiga pomaga zmanjšati odpor kupcev. S to belo knjigo obstaja večja verjetnost, da bodo potencialne stranke sprejele vaše ideje.

Dodatne ugodnosti

 • Pomaga pri gradnji zaupanja in zvestobe
 • Pomaga pri gradnji kredibilnosti

Bela knjiga je nedvomno ena najbolj prepričljivih marketinških tehnik. Potrebovali boste osnutek obsežne bele knjige, ki sledi standardni postavitvi. Ta dokument mora obravnavati vse pomembne podrobnosti v zvezi z vašim projektom. Izpostaviti mora shemo žetonov, poslovno strategijo in kar je najpomembneje tehnologijo, ki jo uporabljate.

Poleg vlagateljev morate pri sestavljanju svoje bele knjige razmisliti o izmenjavah. Večina jih opravi skrbni pregled, preden vaš projekt uvrsti na svojo platformo. Zato mora biti struktura vašega projekta obetavna, prepričljiva in izvedljiva. Če želite potencialnim strankam predstaviti belo knjigo, boste potrebovali odzivno spletno mesto.

3. Najboljše marketinške agencije IEO:

Top 10 agencij za prvo izmenjavo, ki so v zadnjem času postale prepoznavne na trgu in kažejo, kako se med seboj razlikujejo.

3.1. Nosilec ICO

Ta agencija je znana po svojem strokovnem znanju pri ravnanju s sledilci (spletna mesta, ki navajajo prihajajočo prodajo žetonov) in je v zadnjih šestih mesecih podprla več kot 100 strank. Njegov nabor cenovnih načrtov je izjemno širok in vključuje ponudbe, osredotočene na SMM, SEO, trženje vplivnih ljudi itd.

Treba je opozoriti, da je veliko njegovih storitev nekoliko manj uporabnih za IEO kot za ICO, saj se potreba po privabljanju zunanjih vlagateljev znatno zmanjša, ko borza ponuja žetone.

Vendar pa bo zanimivo videti, kako bo nosilec ICO uporabljal svoje izkušnje z ICO na novem in razburljivem področju IEO.

Obiščite: https://icoholder.agency/

3.2. Crypterius

S svojim močnim sporočilom »Imate tehnologijo. Ostalo bomo naredili mi,« Crypterius opisuje, kaj dela najbolje – ponuja resnične rešitve na ključ, ki segajo vse od ustvarjanja kakovostnih belih knjig do izvajanja pravnih pregledov in gradnje podpore skupnosti.

Agencija je ena najstarejših na trgu in med svojimi preteklimi in sedanjimi strankami šteje na desetine odmevnih projektov, vključno s SONM, Datarius in TravelChain.

Crypterius je znan po svojem močnem tehničnem znanju na področju kriptovalute, zdaj pa je to strokovno znanje na voljo tudi strankam IEO z vsemi storitvami, ki so na voljo v angleščini, kitajščini, korejščini, nemščini, francoščini, japonščini in ruščini.

Obiščite: https://crypterius.com/

3.3. Agencija X10

To podjetje se je izkazalo za zelo uspešno na trgu promocije STO, zlasti na področju rasti hackinga in trženja na azijskih trgih (Koreja, Kitajska in Japonska).

Nekatere stranke STO in ICO agencije vključujejo Faceter (zbral več kot 28 milijonov dolarjev) in CGCX (zbral več kot 75.000 ETH). STO so zaradi obsežnih zakonskih zahtev znano zapletene zadeve, zato lahko pričakujemo, da bo imel X10 vse potrebno strokovno znanje za pripravo IEO. Njihove storitve za vdor v rast so še posebej privlačne.

Obiščite: https://x10.agency/

3.4. Genirium

Čeprav je ta agencija novinec, združuje izkušene strokovnjake s kripto trga z odličnimi povezavami v medijskem svetu. To pomeni, da lahko stranke Genirium pričakujejo, da bodo predstavljene tam, kjer drugi projekti niso.

Portfelj storitev podjetja vključuje več kot 20 ponudb, ki segajo od predstavitve naložb do pogajanj s svetovalci in poslovne analitike.

Agencija je ponosna tudi na svojo močno lastno razvojno ekipo, saj lahko ustvarijo zapletene pametne pogodbe in celo izdelajo prototipe MVP, kar lahko pride zelo prav pri izmenjavi, saj ima projekt z delujočim prototipom veliko več možnosti za pridobitev na seznamu.

Obiščite: https://genirium.com/

3.5. Skupina IBC

IBC podpira in svetuje projekte v več kot 30 državah ter ponuja celoten nabor marketinških, pravnih in kodirnih storitev IEO/ICO/STO. Agencija je specializirana za zasebno financiranje, saj pomaga projektom pri vzpostavljanju stika s posameznimi vlagatelji prek razstav, investicijskih večerij itd.

Sprva se morda zdi, da ima zasebno financiranje manjšo vlogo na trgu IEO kot pri ICO, saj lahko samo registrirane stranke borze, ki izvajajo IEO, celo kupijo žetone. Vendar ni razloga, zakaj zasebni vlagatelj ne bi mogel postati stranka borze za nakup določenih žetonov. To pomeni, da ima zasebno zbiranje sredstev IEO res močno prihodnost.


Obiščite: https://ibcgroup.io/

3.6. Prednostni žeton

Ta agencija je za svoje stranke ICO že zbrala več kot 200 milijonov dolarjev, zdaj pa se podaja v IEO. Priority Token se osredotoča na zbiranje sredstev med akreditiranimi vlagatelji – posamezniki, ki so bili certificirani kot vlagatelji v svojih jurisdikcijah na podlagi velikosti njihovega premoženja.

To je lahko koristno za projekte, ki želijo pritegniti podpornike iz držav, kjer lahko financirajo projekte blockchain samo pooblaščeni vlagatelji, kot so ZDA. 

Obiščite: https://ptoken.io/

3.7. GuerrillaBuzz

Gverilsko trženje je postalo precej popularna beseda, saj je občinstvo naveličano nasilnih trženjskih sporočil in je bolj nagnjeno k zaupanju medsebojnih pregledov na Bitointalku, mnenjem o Redditu in nasvetom o Quori. Prav to zagotavlja GuerrillaBuzz – inteligentne razprave na specializiranih forumih, 24/7 podpora Telegramu in aktiven Reddit. Na voljo so tudi blagovne znamke, oblikovanje spletnih strani in svetovalne storitve.

Podjetje se osredotoča na trženje in ne na rešitve na ključ, zato bi se morali za kakovostno pravno pomoč obrniti drugam. To je lahko slaba stran za projekte IEO, ki morajo izmenjavam zagotoviti veliko pravne dokumentacije.

Obiščite: https://guerrillabuzz.com/

Od leta 2021 dalje so borze, ki so uvedle lastne platforme IEO, od leta 2021:

IzmenjavaIEO platforma
BinanceBinance Launchpad
OKExOK Jumpstart
BittrexBittrex International IEO
HuobiHuobi Prime
BitMaxBitMax Launchpad
KuCoinKuCoin Spotlight
Gate.ioZagon Gate.io
Bitfinex & EhtfinexTokinex
IDAXIDAX Launchpad
ProbitProbit Launchpad
KoinealCoineal Launchpad
CoinbeneCoinbene MoonBase
BgogoBgogo Apollo
LATOKENLaunchpad LATOKEN
ExMarketsExMarkets Launchpad
BitForexBitForex Launchpad
COBINHOODPlatforma za ponudbo kovancev COBINHOOD
TekočinaTekoči trg ICO
ABCCABCC Launchpad
BiboxBibox Orbit
SAMOBISS Launchpad
ZBGZBG Launchpad
BWBW Launchpad
BithumbBithumb Launchpad
BitMartBitMart Launchpad
BitkerBitker Launchpad
CoinTigerCoinTiger IEO
HOTBITHOTBIT Launchpad
LBankLaunchpad LBank
DRIVE MarketsDRIVE Markets
BitmetaBitmeta
CoinisCoinis

Zaključek

Končno, IEO podjetnikom ponuja fantastično priložnost, da dobijo denar na pregleden, varen in pravočasen način. Da bi izkoristila ta potencial, morajo podjetja razviti močan načrt trženja IEO. Prav tako je ključnega pomena, da najamete podjetje za trženje IEO, ki vam bo pomagalo pri predstavitvi, uvrstitvi na seznam in promociji. Predvsem pa vam lahko izkušnje podjetja za trženje bitcoinov in močni odnosi z vlagatelji zagotovijo dostop do večjih virov financiranja in večjo prepoznavnost blagovne znamke.

Preberite več ☞  Raziščite kriptovaluto pred vlaganjem v 5 osnovnih korakih

Upam, da vam bo ta objava pomagala. Ne pozabite pustiti všečka, komentirati in deliti z drugimi. Hvala vam!

Lisa joly

Lisa joly

1624237200

IDEAOLOGY IEO Launching Soon//Deep Drive // Is this Worth Investing in? // My Thoughts

Idealogy is building a safe and efficient environment for talented professionals and investors that want to support entrepreneurs and their ideas. Current solutions are expensive, slow, and centralized. With the Ideaology, everyone can collaborate, brainstorm, and fund under one thriving ecosystem that makes cooperation among development teams and investors as integrated as possible.
📺 The video in this post was made by Crypto expat
The origin of the article: https://www.youtube.com/watch?v=jUZpWkX6Qjk
🔺 DISCLAIMER: The article is for information sharing. The content of this video is solely the opinions of the speaker who is not a licensed financial advisor or registered investment advisor. Not investment advice or legal advice.
Cryptocurrency trading is VERY risky. Make sure you understand these risks and that you are responsible for what you do with your money
🔥 If you’re a beginner. I believe the article below will be useful to you ☞ What You Should Know Before Investing in Cryptocurrency - For Beginner
⭐ ⭐ ⭐The project is of interest to the community. Join to Get free ‘GEEK coin’ (GEEKCASH coin)!
☞ **-----CLICK HERE-----**⭐ ⭐ ⭐
Thanks for visiting and watching! Please don’t forget to leave a like, comment and share!

#bitcoin #blockchain #ieo #deep drive #ideaology ieo launching soon//deep drive // is this worth investing in? // my thoughts #ideaology ieo

Cesar Hamill

Cesar Hamill

1656089520

Najbolje IEO marketinške agencije za kriptovalute

U ovom postu ćete naučiti Definitivni vodič za IEO marketinšku strategiju i najbolje marketinške agencije za kriptovalute (IEO)

1. Šta je početna ponuda razmjene (IEO)

ICO je najpopularniji model prikupljanja sredstava iza kojeg slijede IEO i STO. Da biste izvršili početnu ponudu razmjene, morate biti sigurni da koristite renomiranu platformu za razmjenu kriptovaluta.

To je kripto berza koja traži sredstva umjesto stvarne kompanije. Dakle, postoje određene obaveze kojih se čovjek mora pridržavati. Štaviše, provođenje due diligence-a važan je dio procesa.

If you decide to use this fundraising model, then you need to be prepared to pay the listing fee. This fee applies to all crypto-projects that leverage exchanges for fundraising. Also note, that Initial Exchange Offering does not issue tokens to the public.

Essentially, IEOs are advantageous due to:

 1. Increased investor confidence. Investors do not deal with the IEO project team directly, but with the exchange which makes it more credible and secure in case things go south.
 2. Security for both token issuers and investors. Token issuers gain as well since IEO platforms manage all things related to regulations, such as mandatory KYC/AML checks for every participant.
 3. Frictionless process. IEO platforms ensure almost anyone, regardless of their experience in the crypto space, can easily contribute.
 4. Zagarantovana razmjena. IEO tokeni su izlistani na IEO berzi ubrzo nakon IEO.
 5. Uklanjanje prevara. IEO projektni timovi nisu anonimni niti lažni, tako da neće nestati nakon prikupljanja vaših sredstava.
 6. Prednosti za projekte, kao što su poboljšani marketinški napori berze, veći kredibilitet, izloženost i interesovanje za projekat.
 7. Prednosti za burze, uključujući nove korisnike koji se prijavljuju na njih samo radi kupovine i trgovine IEO tokenima.
 8. Prednosti za vlasnike tokena za razmjenu. Većina berzi koristi IEO za dodavanje drugog slučaja upotrebe za svoj izvorni token (ako ga imaju) što će verovatno povećati njegovu vrednost.

Međutim, IEO-i su također predmet sljedećih rizika i zabrinutosti:

 1. Nejasni propisi i ograničenja. Mnoge zemlje su izdale ograničenja ili potpuno zabranile ICO, što se može loše odraziti i na IEO. Iako je to malo drugačija zvijer, osnovni principi IEO-a ostaju isti.
 2. Svi investitori moraju poštovati AML/KYC. Poznato je da je zajednica kriptovaluta puna pojedinaca opsjednutih privatnošću, tako da prolazak kroz AML/KYC proceduru može biti veliki ne-ne za neke.
 3. Manipulacija tržištem i koncentracija kovanica. Većina IEO tokena je iskovana unaprijed, tako da uvijek trebate dvaput provjeriti dinamiku dodjele i distribucije tokena prije ulaganja. I projektni tim i IEO razmjena mogu zadržati nerazumno veliki dio tokena za sebe, što može rezultirati naknadnim miješanjem u cijene. Osim toga, nije tajna da ogromna većina berzi učestvuje u „trgovanju pranja“.
 4. Ograničen broj investitora. Bilo je mnogo pritužbi investitora da ne uspijevaju svi kupiti tokene tokom IEO-a.
 5. Botovi. Postoji zabrinutost u vezi sa botovima koji se mogu programirati da učestvuju u IEO-ima i pobeđuju ljudske investitore.
 6. FOMO. Ne zaboravite da sami istražite i ispitate projekte i njihove ideje. I IEO projekt menadžeri i IEO platforme imaju poticaj da stvore što je moguće više hypea za prodaju svih kovanica. Obavezno provjerite bijelu knjigu projekta, ideju i da li mu je uopće potreban token.

Zašto vam je potreban IEO marketing?

Vremena su se promenila. Ovih dana, kripto investitori su mudriji nego prije. Oni su više upoznati sa kripto prostorom. Kao takve, uvjeriti ih da ulažu u takve projekte zahtijeva više truda nego prije. Morate dati više detalja o svom projektu kako bi mogli razmisliti o tome da ga pogledaju. Jedan od najboljih načina da se to postigne je marketing.

Drugo, u svemiru postoje hiljade kripto startapa. Iz tog razloga, ne možete se oslanjati na razmjene koje će vam pomoći da postignete svoj cilj. To je zato što na većini berzi postoje stotine navedenih projekata. Kao rezultat toga, postoji konkurencija za nekoliko dostupnih investitora. Zbog većeg broja projekata, ne možete računati da će berza svaki optimalno plasirati.

Naravno, oni će upravljati osnovnim kampanjama poput izgradnje zajednice, povećanja kredibiliteta, vidljivosti i tržišnog dosega. Međutim, kada je u pitanju kreiranje temeljitih marketinških kampanja za vaš projekat, na vama je. Na kraju krajeva, ko bolje od vas razumije unutrašnjost vašeg projekta? Uzimajući to u obzir, čak i ako unajmite IEO marketinšku agenciju da to uradi, vaše aktivno učešće je i dalje važno.

Važni KPI-ji za praćenje

Prije nego što dođemo do najboljih IEO marketinških strategija u 2022., evo marketinških ciljeva i ključnih pokazatelja učinka na koje biste trebali paziti:

 • Generira promet za web lokaciju vašeg projekta
 • Promoviše svijest o proizvodu
 • Generira organski promet za vaš IEO na kripto berzama.
 • Skupite kripto zagovornike vašeg IEO projekta. Oni će uključiti, generirati i dijeliti promotivni sadržaj koji podržava vaš kurs.
 • Stvara aktivnu i privlačnu lojalnu zajednicu za vaš projekat, a ne samo grupu airdrop ili bounty učesnika

Savjeti za efikasan IEO marketing

Čak i kada se oslanjate na platforme trećih strana za pokretanje prodaje tokena, marketing je i dalje važan. Umjesto da se previše oslanjate na razmjenu za vođenje osnovnog marketinga, možete ga pojačati svojim strategijama. Uz odgovarajuće strategije, IEO projekat ima šanse da bude uspješan.

 • Počnite rano: Nemojte čekati da vaš projekat bude izlistan na berzi da biste započeli svoje kampanje. Čim počnete razvijati svoj projekat, trebali biste pokrenuti svoje kampanje. U idealnom slučaju, najbolje vrijeme za to je prije lansiranja IEO-a.
 • Identifikujte publiku: pre nego što počnete sa marketingom, identifikujte svoju publiku. Nakon toga odredite tržište na kojem će se vaš proizvod uklopiti. Uvjerite se da usmjeravate svoje marketinške napore tamo gdje se vaša ciljna publika druži.
 • Istraživanje: Osim pronalaženja ciljnog tržišta i publike, istražite i saznajte koje su njihove potrebe, očekivanja i izazovi. Ovo će vam omogućiti da postavite solidnu marketinšku kampanju. Osim toga, možete iskoristiti istraživanje kada branite registraciju vašeg projekta na određenim platformama za razmjenu.

2. Najbolje IEO marketinške strategije

2.1. IEO PR

Moderni PR igra ključnu ulogu u promociji kripto projekta. Uprkos tome, i dalje vam je potreban tradicionalni PR. Jedan od načina na koji to možete postići je uspostavljanje odnosa sa novinarima i novinarima u vašoj niši. Naravno, možete jednostavno platiti pokriće. To će pomoći u vidljivosti i svijesti o brendu.

Iskorištavanje usluga PR agencije može donijeti slične rezultate. Oni će razviti uvjerljivu priču koja će promovirati vaš IEO na mreži. Osim toga, pomoći će u distribuciji marketinškog sadržaja kroz različite kanale koji su dom kripto entuzijasta. PR agencije mogu vam pomoći da ciljate i moderne i tradicionalne medije. Kao rezultat, vaše poslovanje ima koristi od maksimalne izloženosti.

Blockchain tehnologija je ista u cijeloj ovoj industriji. Međutim, ono što označava razliku između brendova ili projekata je zadnja priča. Morate istaknuti trud koji je uložen da se dizajnira ovaj projekat, uključujući nevolje. Kada imate uvjerljivu priču o brendu, nema potrebe da kupujete povjerenje. To će se prirodno razviti u vašoj zajednici.

Dobra PR agencija takođe može igrati ulogu u uvođenju SEO elemenata u vaše PR kampanje. Implementacijom SEO praksi poput korištenja popularnih ključnih riječi, eksternog sadržaja i internog sadržaja, vaš projekat će postići maksimalnu vidljivost.

Osim toga, korištenjem SEO-a, vaš projekat razvija reputaciju autoriteta i često se spominje. Uz vrhunsku strategiju koja kombinuje najbolje PR i SEO prakse, vaš IEO će imati koristi od veće izloženosti. Ovaj publicitet je od vitalnog značaja ako želite da vaš IEO bude uspješan. Angažovanje dobre PR agencije je siguran način da osigurate da vaš IEO bude uspješan.

Ono što je najvažnije, lansiranje vašeg IEO projekta i PR kampanje moraju biti usklađeni kako bi se generirala maksimalna privlačnost. Sve što je potrebno je marketinška koordinacija i dobar tajming. Također možete generirati veću vidljivost navođenjem svog IEO-a na icobench.com među ostalim kripto trackerima.

Naravno, postoje bitni faktori koji igraju ulogu u uspješnoj kampanji. To uključuje upravljiv marketinški budžet i plaćene medijske oglase u odnosu na besplatne oglase za štampu. Osim toga, možete iskoristiti odnose koje PR agencija ima s vrhunskim kripto medijima.

2.2. Marketing na društvenim mrežama

Kada pokrećete startup, nema bolje strategije od marketinga na društvenim mrežama. Pruža preduzećima priliku da steknu prednost, izgradnjom reputacije i izgradnjom zajednice koja će ih podržati. Nadalje, vaše poslovanje može doseći ciljane korisnike. Angažiranjem ovih ljudi , možete pridobiti njihovo povjerenje i pridobiti ih.

Budući da su društveni mediji globalna mreža, možete ciljati ogroman broj publike. Ipak, važno je fokusirati se na nekoliko odabranih platformi koje su relevantne za vaš proizvod. Dobar primjer je razgovor o Bitcoinu. Ova platforma je najbolja za kripto programere koji traže angažman. Možete objavljivati ​​svoj sadržaj, komunicirati s ciljanim korisnicima i dobiti povratne informacije od njih.

Uz pomoć povratnih informacija možete poboljšati strukturu vašeg proizvoda. Za slično iskustvo, Telegram forumi su još jedan dobar izbor. Zajednica je vrlo angažirana i pouzdana u pružanju povratnih informacija.

Ostale platforme uključuju Twitter, Instagram i Facebook. Ovo su najbolji kanali za izgradnju zajednice pratilaca za vaš startup. Kada komunicirate sa publikom, održavajte razgovor neformalnim. Međutim, kada ciljate investitore na LinkedIn-u, zadržite formalni ton.

Sudeći po prilivu kripto sadržaja na Quora, ovo se također pokazalo kao suštinski kanal društvenih medija. Trebali biste naučiti kako to funkcionira i tamo početi promovirati svoj projekt. Osim objavljivanja svog sadržaja, možete doprinijeti temama u svojoj niši, posebno odgovaranjem na pitanja.

Jednostavno pretražite „blockchain“ ili „cryptocurrency“ teme, a zatim počnite davati povratne informacije ili odgovore. Kada počnete da privlačite pažnju publike, možete brzo predstaviti svoj proizvod. Ovaj pristup će generirati promet i dobru reputaciju za vaš IEO poduhvat.

Reddit je prikladan kanal za vođenje vaših PR kampanja. Na ovom kanalu, pridobijanje pratilaca bi trebalo da bude najmanja vaša briga. Reddit je prekrasan posebno zato što ima značajke koje vam mogu pomoći da izgradite imidž brenda i istaknete se ispred zajednice. Na LinkedInu možete ciljati investitore u svoju nišu pomoću određenih oglasa.

Konačno, Facebook je dom značajnog broja kripto entuzijasta i zajednica. Nažalost, kripto oglasi nisu dozvoljeni na ovom kanalu. Međutim, još uvijek možete plasirati svoj poduhvat na druge načine. Bounty i Airdrop kampanje su neke od marketinških tehnika koje možete iskoristiti za ovaj kanal.

2.3. Listing na više berzi

Jedan od kritičnih faktora koji treba uzeti u obzir pri odabiru burze je njen rang u kripto prostoru. Potrebne su vam vrhunske burze sa solidnim udjelom na blockchain tržištu. Neke od najboljih razmjena uključuju Okex, Binance i Huobi. Postavljanje vašeg projekta na ove platforme također pomaže da stekne povjerenje korisnika. Međutim, prije nego što uopće pristupite ovim platformama, potrebna su vam sredstva. Dakle, sredstva neće pokriti samo vašu naknadu za listing već i operativne troškove projekta.

U idealnom slučaju, vaš IEO događaj bi trebao dopuniti vaša trenutna sredstva, a ne služiti kao primarni projektni fond. Međutim, ako vam je potrebna pomoć u prikupljanju početnih sredstava, još uvijek možete koristiti IEO za to. Sa ovim fondom možete pokrenuti proces kreiranja proizvoda i marketing.

Da bi ova strategija uspješno funkcionirala, trebat će vam razmjena nivoa 2. Potražite one koji traže plaćanje u zamjenu za pokretanje IEO događaja. Često, tier-2 burze ne pokreću provjeru pozadine na kripto projektima. Stoga im investitori ne vjeruju u potpunosti. Iz tog razloga, morat ćete pokrenuti kampanje za izgradnju povjerenja koje prikazuju vaš kripto-projekat kao pouzdan. Podrazumijeva se da će vam trebati značajna ulaganja u društvene i marketinške kampanje.

Kao bonus, možete pokrenuti svoj IEO na više platformi istovremeno ako vaš budžet to može podržati. Ovo je najefikasniji način ubrzavanja prikupljanja sredstava i dosezanja vaše ciljne publike.

2.4. IEO uticajni marketing

Influencer marketing igra veliku ulogu u uspjehu IEO promotivnih strategija. Kada pokrećete niz IEO kampanja, izvršavanje vaših strategija društvenih medija uz pomoć relevantnih influencera može pomoći. Kanali na društvenim mrežama kao što su TikTok i YouTube su najbolji odabir kada promovirate IEO. Pomaže i ako marketinški sadržaj dolazi od treće strane – investitori ga smatraju vjerodostojnijim.

Budući da je angažman sa zajednicom investitora ključan za vaše lansiranje IEO-a, važno je da privučete njihovu pažnju što je više moguće. Stoga ćete morati razmotriti vrstu marketinškog sadržaja koji ćete koristiti. Na primjer, ako koristite TikTok za promocije, trebat će vam duhovit i autentičan sadržaj.

Budući da je TikTok posebno usmjeren na zabavu publike, ton bilo kojeg sadržaja koji tamo objavite mora biti neobavezan. Kada unajmite relevantnog influencera, on vam može pomoći u prilagođavanju vašeg sadržaja za platforme koje želite da koriste. Na ovaj način će osigurati da vaša kampanja dobije izloženost, lajkove, komentare, pratioce i dijeljenje.

Postoje trenuci kada je korištenje poticaja za privlačenje investitora ključ za uspješnu promociju vašeg tokena. Možete ponuditi novčiće ili žetone iz svog projekta u zamjenu za promociju vašeg projekta. Za početak možete isprobati AMA, Airdrops, takmičenja, objave na blogovima i nagradne kampanje. Ovo su efikasne tehnike sa potencijalom da promovišu vaš IEO projekat potencijalnim klijentima.

Što su vaši projekti vidljiviji promotivnim tehnikama kao što su Bounty kampanje, to ćete biti bliže potencijalnim investitorima. Mnogi kripto projekti vjeruju u moć postajanja viralnim tokom kampanja kako bi generirali promet koji traže.

Međutim, da biste to postigli, morate publici dati uvjerljiv razlog da podijeli svoj projekt s drugima. Kompanije s posebnom tehnologijom ili kreativnim idejama koje korisnicima nude određene pogodnosti ili rješenja su daleko ispred. Ovim specifičnim projektima je često lakše pokrenuti uspješno IEO lansiranje.

Odabir pravog influencera je od vitalnog značaja za vaš kripto projekat. Pravo partnerstvo garantuje da ćete imati efikasnu kampanju uticaja koja pruža organski saobraćaj. Uz specijalizirane marketinške alate, također možete dobiti podatke o potencijalnom nivou interesa koji možete očekivati ​​da dobijete od publike određenog influencera.

Na taj način možete odrediti koje korisnike vrijedi ciljati tokom promotivnih kampanja. Također je važno provjeriti rezultate uticaja. Da li njihovi podaci dokazuju da su pravi za vaš projekat? Ono što je najvažnije, da li su već uspjeli promovirati slične projekte?

Vrsta platforme koju odaberete da ugosti vaš IEO igra važnu ulogu. To povećava šanse da vaš projekat postigne svoj cilj prikupljanja sredstava. Rekavši to, trebali biste se fokusirati na sljedeće faktore kada birate IEO platformu:

 • Jaka tehnologija
 • Podrška za više novčića
 • Sigurnost
 • Visoka likvidnost
 • Sigurnost
 • Jednostavnost upotrebe

Mnoge berze će tražiti unapred naknadu za listing i delić prikupljenih sredstava tokom IEO. Alternativno, oni mogu prihvatiti neke od vaših tokena umjesto sredstava. Pozitivno je to što ne postoje standardne procedure koje određuju koliko im treba platiti. Uvijek možete imati privatnu diskusiju sa platformom za razmjenu, što vam omogućava da pregovarate o boljim cijenama.

2.5. Optimizirana stranica prilagođena mobilnim uređajima

Pažnja zajednice je vitalni aspekt marketinga. Najefikasniji način da privučete njihovu pažnju je ostavljanje pozitivnog utiska. Ostvarenje snažnog utiska moguće je uz pomoć profesionalno dizajnirane web stranice. Zapamtite, vaša web stranica je primarni izvor informacija za investitore. To je vjerovatno prvo mjesto na koje će doći nakon što naiđu na vaše marketinške oglase na drugim platformama.

S obzirom na to, potrebna vam je web stranica koja jasno opisuje vaš projekt u detalje. Ono što je najvažnije, trebali biste težiti tome da nadmašite očekivanja vaše publike tako što ćete izraditi priču koja će privući pažnju za svoj projekat. Nadalje, naglasite zašto bi trebali podržati ili investirati u ovaj projekat. Dok sastavljate ovu priču o brendu, pobrinite se da vaša stranica bude sigurna, brza i da ima robusnu strukturu.

Evo nekoliko bitnih detalja koje bi vaša web stranica trebala imati:

 • Pogodno za mobilne uređaje: 

Mnogi ljudi koriste mobilne uređaje za online pretraživanje. Imaju bolju brzinu obrade i podržavaju sve vrste pretraživača. Osim toga, ljudi ih mogu koristiti bilo gdje. Iz ovih razloga vaša stranica mora podržavati mobilne uređaje kako ne biste izgubili potencijalne klijente koji koriste ovaj uređaj.

 • brzo: 

Brzina vašeg sajta je takođe važna kada je u pitanju konverzija posetilaca. Samo nekoliko posjetitelja web stranice će ostati tu ako vaša stranica zaostaje pri učitavanju stranica. Stoga je važno obratiti pažnju na brzinu web lokacije. Također biste trebali obratiti pažnju na vizualnu stabilnost i odzivnost vaše stranice.

 • Jasna struktura: 

Kada dizajnirate web stranicu sa jasnom strukturom, korisnici mogu s lakoćom pronaći sve što im je potrebno. Lakša je za navigaciju i prilagođena je svim vrstama korisnika.

Trebali biste osigurati da se kripto bijeli papir nalazi među sadržajem koji pružate na svojoj web stranici. Ovo je bitan uslov i jedna od stvari koje će potencijalni klijenti tražiti na vašoj web lokaciji.

2.6. Uključivanje zajednice

Angažiranje vaše ciljne publike jedan je od najefikasnijih načina da poboljšate IEO kampanju. Zapravo, ovo je važan pristup kojem biste trebali dati prioritet. Angažiranje sa vašom ciljnom publikom pomaže vam da saznate više o vašim potencijalnim klijentima. Koristeći ovu strategiju, možete razumjeti ko su ljudi na koje ciljate i koja su njihova interesovanja.

Angažirajući ih, možete personalizirati svoje marketinške napore i razviti snažnu vezu s njima. Kao bonus, trebali biste biti brzi kada odgovarate na komentare i upite zajednice. Na kraju, trebali biste redovno ažurirati kao način da ih održite angažiranim.

2.7. Bijeli papir

Prema anketama, korisnici tehnologije smatraju bele knjige jednim od najmoćnijih alata prilikom donošenja odluke o kupovini. Za trgovce, kripto bijeli papir je vrhunski alat koji jamči veću konverziju i prodaju. Evo prednosti posedovanja bele knjige za vaš IEO projekat:

 • Ponudite svojim potencijalnim klijentima ono što žele

Kripto investitori su tragači za informacijama. Oni se oslanjaju na detaljne informacije o proizvodu kako bi doneli svoju konačnu odluku. Ovo je još važnije ako planiraju da ulože u projekat kako bi ostvarili profit. Često su u potrazi za efikasnim rješenjem za određene probleme. Međutim, zbog vremenskih ograničenja, oni ne mogu sami da istražuju.

Tu bela knjiga igra kritičnu ulogu. Dobro razvijena bela knjiga ističe izazove koje vaš projekat rešava i otkriva investitorima šta treba da očekuju. Kao rezultat toga, investitor dobija sveobuhvatan paket koji pomaže u oblikovanju njihove odluke. Uz informacije iz vaše bijele knjige, oni mogu donijeti informiraniju odluku – onu u koju su sigurni.

 • Stealth marketinška tehnika

Prospekte nije lako uvjeriti. Srećom, ako dobro iskoristite format bijelog papira, možete nadmašiti njihovu anti-marketinšku odbranu. Dobro izrađen whitepaper moćna je prikrivena marketinška strategija kada ste u potrazi za potencijalnim klijentima. To je zato što bela knjiga ne izgleda kao očigledan prodajni sadržaj. Umjesto toga, njihov fokus je na rješenjima koja projekt nudi.

Naravno, potencijalni klijenti znaju da je vaša bela knjiga marketinški alat. Međutim, spremni su na kompromis sve dok im to pomaže da donesu informiranu odluku o projektu. Ovim informacijama mogu lako opravdati svoju odluku o kupovini.

Profesionalno napisan whitepaper pomaže u smanjenju otpora kupaca. Sa ovom bijelom knjigom, postoji veća vjerovatnoća da će potencijalni klijenti prihvatiti vaše ideje.

Dodatne pogodnosti

 • Pomaže u izgradnji povjerenja i lojalnosti
 • Pomaže u izgradnji kredibiliteta

Bijela knjiga je nesumnjivo jedna od najuvjerljivijih marketinških tehnika. Trebat će vam nacrt sveobuhvatnog bijelog dokumenta koji slijedi standardni izgled. U ovom dokumentu se moraju razmatrati svi važni detalji u vezi sa vašim projektom. Trebalo bi naglasiti shemu tokena, poslovnu strategiju i što je najvažnije tehnologiju koju koristite.

Osim investitora, trebali biste razmotriti razmjenu kada sastavljate svoj whitepaper. Većina njih provodi due diligence prije nego što vaš projekat uvrsti na svoju platformu. Stoga, struktura vašeg projekta mora biti obećavajuća, uvjerljiva i izvodljiva. Da biste potencijalnim klijentima predstavili bijelu knjigu, trebat će vam responzivna stranica.

3. Najbolje IEO marketinške agencije:

Top 10 Initial Exchange Offering agencija koje su u posljednje vrijeme postale vidljive na tržištu i koje pokazuju po čemu se razlikuju jedna od druge.

3.1. ICO Holder

Ova agencija je poznata po svojoj stručnosti u rukovanju trekerima (web stranice na kojima se navode predstojeće prodaje tokena) i podržala je preko 100 klijenata u posljednjih šest mjeseci. Njegov raspon cjenovnih planova je izuzetno širok i uključuje ponude fokusirane na SMM, SEO, influencer marketing i tako dalje.

Treba napomenuti da su mnoge njegove usluge nešto manje primjenjive na IEO-e nego na ICO-e, budući da je potreba za privlačenjem vanjskih investitora značajno smanjena kada berza nudi tokene.

Međutim, bit će zanimljivo vidjeti kako ICO Holder koristi svoje iskustvo sa ICO-ima u novom i uzbudljivom polju IEO-a.

Posjetite: https://icoholder.agency/

3.2. Crypterius

Sa svojom snažnom porukom „Imate tehnologiju. Mi ćemo uraditi ostalo“, opisuje Crypterius ono što najbolje radi — nudeći prava rješenja po principu ključ u ruke koja idu sve od kreiranja kvalitetnih bijelih knjiga do provođenja pravnih pregleda i izgradnje podrške lokalne zajednice.

Agencija je jedna od najdugovječnijih na tržištu i broji desetke projekata visokog profila među svojim prošlim i sadašnjim klijentima, uključujući SONM, Datarius i TravelChain.

Crypterius je poznat po svojoj snažnoj tehničkoj stručnosti u svim stvarima kripto, a sada je ova stručnost dostupna i IEO klijentima, sa svim uslugama koje se nude na engleskom, kineskom, korejskom, njemačkom, francuskom, japanskom i ruskom.

Posjetite: https://crypterius.com/

3.3. Agencija X10

Ova kompanija se pokazala veoma uspešnom na tržištu promocije STO, posebno u oblasti hakiranja rasta i marketinga na azijskim tržištima (Koreja, Kina i Japan).

Neki od STO i ICO klijenata agencije uključuju Faceter (prikupljeno preko 28 miliona dolara) i CGCX (prikupljeno više od 75.000 ETH). STO su notorno složene stvari zbog obimnih zakonskih zahtjeva, tako da se može očekivati ​​da X10 ima svu neophodnu ekspertizu za pripremu IEO. Njihove usluge hakiranja rasta su posebno atraktivne.

Posjetite: https://x10.agency/

3.4. Genirium

Iako je ova agencija novopridošlica, okuplja iskusne profesionalce kripto tržišta sa odličnim vezama u svijetu medija. To znači da klijenti Geniriuma mogu očekivati ​​da će biti predstavljeni tamo gdje drugi projekti nisu.

Portfolio usluga kompanije uključuje preko 20 ponuda, od investicionih prezentacija do pregovora sa savetnicima i poslovne analitike.

Agencija je također ponosna na svoj snažan interni razvojni tim, jer oni mogu kreirati složene pametne ugovore, pa čak i izgraditi MVP prototipove, što može biti vrlo korisno kada se radi o razmjeni jer projekt s prototipom koji radi ima mnogo veće šanse da dobije na listi.

Posjetite: https://genirium.com/

3.5. IBC Group

IBC podržava i konsultuje projekte u preko 30 zemalja, nudeći čitav niz IEO/ICO/STO marketinških, pravnih i usluga kodiranja. Agencija je specijalizovana za privatno finansiranje, pomažući projektima da dođu u kontakt sa pojedinačnim investitorima putem gostovanja, investicionih večera i tako dalje.

U početku bi se moglo činiti da privatno finansiranje igra manju ulogu na IEO tržištu nego za ICO, budući da samo registrovani klijenti berze koja sprovodi IEO čak mogu kupiti tokene. Međutim, nema razloga zašto privatni investitor ne može postati klijent berze za kupovinu određenih tokena. To znači da bi privatno prikupljanje sredstava za IEO moglo zaista imati snažnu budućnost.


Posjetite: https://ibcgroup.io/

3.6. Prioritetni token

Ova agencija je već prikupila preko 200 miliona dolara za svoje ICO klijente, a sada se upušta u IEO. Priority Token se fokusira na prikupljanje sredstava među akreditovanim investitorima — pojedincima koji su certificirani kao investitori u svojim jurisdikcijama na osnovu veličine njihove imovine.

Ovo može biti korisno za projekte koji žele privući pristaše iz zemalja u kojima samo akreditirani investitori mogu financirati blockchain projekte, kao što su SAD. 

Posjetite: https://ptoken.io/

3.7. GuerrillaBuzz

Gerila marketing je postao poprilično popularna riječ, jer je publika umorna od nasilnih marketinških poruka i sklonija je vjerovati kolegama recenzijama na Bitointalku, mišljenjima na Redditu i savjetima datim na Quori. Upravo to pruža GuerrillaBuzz — inteligentne diskusije na specijalizovanim forumima, 24/7 Telegram podrška i aktivan Reddit. Brendiranje, dizajn web stranice i savjetodavne usluge su također tu.

Kompanija se fokusira na marketing, a ne na rješenja po principu ključ u ruke, tako da za kvalitetnu pravnu pomoć morate se obratiti negdje drugdje. Ovo bi moglo biti loša strana za IEO projekte, koji moraju obezbijediti mnogo pravne dokumentacije razmjeni.

Posjetite: https://guerrillabuzz.com/

Takođe, od 2021. Od 2021. godine, berze koje su pokrenule sopstvene IEO platforme su:

RazmjenaIEO platforma
BinanceBinance Launchpad
OKExOK Jumpstart
BittrexBittrex International IEO
HuobiHuobi Prime
BitMaxBitMax Launchpad
KuCoinKuCoin Spotlight
Gate.ioGate.io Startup
Bitfinex & EhtfinexTokinex
IDAXIDAX Launchpad
ProbitProbit Launchpad
CoinealCoineal Launchpad
CoinbeneCoinbene MoonBase
BgogoBgogo Apollo
LATOKENGOLD Launchpad
ExMarketsExMarkets Launchpad
BitForexBitForex Launchpad
COBINHOODCOBINHOOD platforma za ponudu novčića
TečnostLiquid ICO Market
ABCCABCC Launchpad
BiboxBibox Orbit
SAMOSAMO Launchpad
ZBGZBG Launchpad
BWBW Launchpad
BithumbBithumb Launchpad
BitMartBitMart Launchpad
BitkerBitker Launchpad
CoinTigerCoinTiger IEO
HOTBITHOTBIT Launchpad
LBankLBank Launchpad
DRIVE MarketsDRIVE Markets
BitmetaBitmeta
CoinisCoinis

Zaključak

Konačno, IEO pruža fantastičnu šansu preduzetnicima da dobiju novac na transparentan, siguran i blagovremen način. Da bi iskoristila ovaj potencijal, kompanije moraju razviti snažan IEO marketinški plan. Također je ključno unajmiti IEO marketinšku tvrtku da vam pomogne oko lansiranja, izlaska na listu i promocije. Iznad svega, iskustvo bitcoin marketinške firme i jaki odnosi s investitorima mogu vam omogućiti pristup većim fondovima financiranja i povećanu prepoznatljivost brenda.

Pročitajte više ☞  Istražite kriptovalute prije ulaganja u 5 osnovnih koraka

Nadam se da će vam ovaj post pomoći. Ne zaboravite ostaviti lajk, komentirati i podijeliti sa drugima. Hvala ti!

Marcus Flatley

Marcus Flatley

1655002980

Najboljše agencije za trženje kriptovalut STO

V tej objavi boste izvedeli 12 najboljših agencij za trženje kriptovalut STO | STO marketinške storitve

Varnostni žeton je del osnovnega sredstva, ki temelji na blockchainu. Ponudba varnostnih žetonov je naložbena strategija projekta, ki obsega prodajo tokeniziranih sredstev v zameno za financiranje STO. To vlagateljem daje posebne privilegije podjetja, kot so lastništvo, udeležba v dobičku, periodične dividende, lastniški kapital, glasovalne pravice in pravice do odkupa. Večina kripto kovancev, ki krožijo kot del rotacije ICO, so varnostni žetoni, čeprav jih nekatera podjetja označujejo kot uporabne žetone. 

Podobno se z varnostnimi žetoni ne trguje na rednih borzah žetonov, saj zanje veljajo strogi predpisi. So pa tudi zamenljivi žetoni, kot so ICO, zato imajo denarno vrednost. Varnostni žetoni so podobni borznim potrdilom. Podatki o lastništvu delnic so vključeni v potrdilo o lastništvu, medtem ko varnostni žetoni vsebujejo podobne informacije v blockchainu in kot žeton.

Komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC) potrjuje in ureja varnostne žetone. Skupaj s SEC so organi v ključnih državah, kot sta Švica in Združeno kraljestvo, izdali pravila, ki vzpostavljajo regulativne ponudbe reševanja. Zaradi dodatne varnosti in zaščite, ki jo zagotavljajo finančni predpisi, so STO postali izjemno priljubljeni med vlagatelji v teh državah.

Varnostni žetoni služijo kot naravna povezava med običajnimi financami in verigo blokov, kar obema bistveno koristi. Sredstva, dodeljena prek žetonov, že obstajajo na tradicionalnem trgu, vključno z največjimi gospodarstvi, kot so delnice in nepremičnine. STO so privlačni za vlagatelje zaradi svoje visoke likvidnosti. Stranke lahko hitreje dosežejo svoje cilje financiranja, če tržijo tokenizirane vrednostne papirje širšemu krogu akreditiranih vlagateljev.

Varnostni žetoni so tudi ekonomični. Pametne pogodbe omogočajo izdajanje varnostnih žetonov podpornikom v realnem času in varna avtomatska izplačila dividend, pri čemer prihranijo denar in trud. Predvsem pa STO spodbuja preglednost. Uporaba robustnih struktur upravljanja kovancev za pregledno izdajo varnostnih žetonov ščiti vlagatelje pred goljufijami in slabo izvedbo.

Tukaj so koraki, ki vključujejo trženje ponudbe varnostnih žetonov

 • 1. KORAK: Študija trga

Tržna študija vključuje temeljito razumevanje vaše ideje, opredelitev poslovnih kategorij, ki se uporabljajo, analizo konkurentov, obseg trga in projekcije dividend. To je temeljni in pomemben korak pri trženju vašega varnostnega žetona, brez ciljanja na pravi kup vlagateljev postane težko.

 • 2. KORAK: Priprava bele knjige in vodstveni projekt

Pripravljena je izčrpna bela knjiga, ki vsebuje vse podrobnosti in tržne meritve, povezane z varnostnim žetonom, in podrobno opisuje vašo idejo, ki stoji za tem. Nadalje je za predstavitev pripravljen povzetek z (Pitch deck), ki vsebuje posnetek ključnih meritev.

 • 3. KORAK: Tržna zavarovanja

Pitch Deck in bela knjiga ne zadostujeta za zbiranje sredstev od vlagateljev. Investirajte v dober video razlagalec vaše ideje/izdelka, slike, ki razlagajo več o vašem izdelku, vizijo rasti in širitve itd.

 • 4. KORAK: Ciljanje na vlagatelje in doseg

Obrnite se na zainteresirane vlagatelje prek različnih organskih ali plačanih medijev, menite, da je postopek časovno občutljiv, saj boste morali stopiti v stik z vlagatelji, odgovoriti na vsa njihova vprašanja o žetonu, preden se začne dogodek ponujanja žetonov.

Najboljše STO agencije:

1. Iskal

Searched deluje kot posrednik med razvojem spletnega mesta in vsebinskim trženjem v kriptovaluti. Je agencija za strategijo digitalne rasti, specializirana za spletni razvoj, vsebine in rezultate SEO ter korporativno komuniciranje. 

Iskani ustanovitelji so ekipa podjetnikov z velikim strokovnim znanjem pri gradnji startupov od samega začetka z uporabo naprednih tehnik digitalnega trženja in razvojnih veščin. Ti strokovnjaki so bili zadnji dve leti izključno predani obsežnemu sodelovanju z zagonskimi podjetji blockchain in jim svetovali, kako trajnostno ustvariti spletne blagovne znamke z dolgoročnimi načrti rasti.

Obiščite: https://searched.io/sto-marketing-agency/

2. Prednostni žeton

Priority Token ali Ptoken zagotavlja svetovalne storitve od konceptualizacije do odobritve po STO. Je eno največjih podjetij za svetovanje, trženje in zbiranje sredstev za kripto ponudbe na svetu.

Priority Token je skupina vlagateljev, tveganih kapitalistov in strokovnjakov za blockchain, ki sodelujejo kot mreža.

Poleg tradicionalnih trženjskih in pravnih storitev ponuja agencija edinstvene priložnosti za takojšnje zbiranje sredstev prek svoje obsežne globalne in azijske mreže vlagateljev. Ptoken ima izkušeno multinacionalno osebje s pisarnami v Singapurju, Moskvi, Londonu in Seulu.

Obiščite: https://ptoken.io/

3. Aplikacija

Applicature, ustanovljen leta 2011, je eno najstarejših marketinških podjetij na svetu, ki temelji na blockchainu. Prvotni fokus agencije je bil ustvarjanje novih tehnoloških rešitev. Ta cilj je podjetju pomagal pri vzpostavitvi odličnega položaja za pričakovano širitev kripto trga.

Applicature se osredotoča na pobude, povezane z blockchainom, kot so ustvarjanje pametnih pogodb, raziskave ter sprejemanje in spreminjanje blockchaina. Njegova ekipa strokovnjakov ocenjuje poslovne modele in podjetjem pomaga optimizirati svoje poslovanje v rastočem okolju blockchain. Za zagotavljanje varnosti in likvidnosti svojim strankam Applicature uporablja žeton ERC-20.

Obiščite: https://applicature.com/

4. Blokiraj Dvojčke

Block Gemini je skupina inženirjev in podpornikov veriženja blokov, ki skupaj sodelujejo pri tehnološkem preobratu, ki ga agencija rada imenuje "revolucija veriženja blokov".

Cilj Block Gemini je pomagati velikim organizacijam pri ustvarjanju decentraliziranih ekosistemov, v katerih lahko komunicirajo s svojimi strankami na različne načine.

Agencija ponuja popolnoma prilagodljivo platformo za množično prodajo z izdelki, podporo in rešitvami za spodbujanje rasti naložb v celotnem procesu zbiranja sredstev. Njegov STO Launchpad pokriva vse potrebne zahteve in materiale za kampanjo za nemoten in učinkovit začetek množične prodaje.

Obiščite: https://www.blockgemini.com/

5. Agencija X10

X10 je ugledna agencija za trženje kriptosredstev, ki podjetjem pomaga pri vseh vidikih procesa STO, od priprave bele knjige do vdora v globalno rast. X10 deluje na uporabnih in varnostnih žetonih (STO, ICO, IEO), borzah kriptovalut, blockchainu in fintech pobudah.

Agencija ponuja tudi upravljanje skupnosti 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar je temeljno za vsak kripto projekt. Zagotavlja tudi popolno PR in vplivno marketinško rešitev, ki ustvarja kakovostno vsebino in zagotavlja dosledno izpostavljenost trendovskim kripto in fintech medijskim kanalom.

Obiščite: https://x10.agency/

6. Ustvarjajte množice

Crowdcreate je kripto marketinška agencija svetovnega razreda in cenjeno podjetje za upravljanje in razvoj skupnosti. Do danes je Crowdcreate pomagal večini od 100 najboljših kriptopodvigov ustvariti nastajajočo skupnost vlagateljev in podpornikov, kar je povzročilo 100+ milijonov dolarjev zbranih sredstev v več kot 50 projektih.

Agencija upravlja eno najobsežnejših mrež vplivnih kriptovalut na družbenih medijih, programerjev in navdušenih kripto navdušencev v vseh večjih jezikih in časovnih pasovih.

Crowdcreate vam omogoča tudi neposreden dostop do nekaterih najbolj zanesljivih virov, kot so Cointelegraph, Crypto Daily, FXStreet, Smartereum in Tech Times.

Obiščite: https://crowdcreate.us/

7. Sparkchain

Sparkchain je specializiran za oživljanje močnih zgodb za podjetja, ki so osredotočena na tehnologijo in na inovacije, prek PR in integriranih marketinških kampanj. Družbeni razvoj, produkcija vsebin, programska distribucija, različne vrste plačljivih medijev in podatkovno vodena analitika so med številnimi storitvami agencije. Sparkchain vodilnim v verigi blokov in kriptovalut zagotavlja tudi celovite strateške komunikacijske in marketinške storitve.

Agencija sodeluje s podobno mislečimi podjetji, ki cenijo preglednost, učinkovitost in integriteto. Sparkchain je pred tem sodeloval z DFINITY, CoinDash, Blockchain Capital in Argon Group.

Obiščite: https://www.sparkchain.com/

8. Crypto Gang

Crypto Gang je premium agencija za blagovno znamko, ki sodeluje s tehnološkimi in blockchain podjetji. Strategija blagovne znamke, identifikacija blagovne znamke podjetja, oblikovanje in razvoj spletnih strani, bele knjige, predstavitveni paketi, programi za eno stran in drugi multimedijski elementi so med posebnostmi Crypto Gang.

Agencija je v zadnjih letih razvila več blagovnih znamk za svoje stranke, vključno s pobudami STO za startupe, podjetja in vlagatelje.

Obiščite: https://cryptogang.agency/

9. CubyCode

CubyCode je ekipa strokovnjakov, osredotočena na stranke, ki se ukvarja z ustvarjanjem, izboljšanjem in vzdrževanjem nagrajenih spletnih mest, aplikacij in digitalnih izkušenj. Podjetje pomaga podjetjem vseh velikosti in panog pri izdelavi standardov ISO in STO.

Najboljši razvijalci in inženirji CubyCode ustvarjajo inovativne rešitve aplikacij, ki pritegnejo uporabnike in povečajo prihodke.

CubyCode je zgradil ekipo Blockchain inženirjev, ki ustvarjajo in varujejo aplikacije z minimalnimi stroški. Ekipa zagotavlja razvoj aplikacij in ustvarjanje pametnih pogodb na več platformah vsako uro ali polni delovni čas.

Obiščite: https://www.cubycode.com/

10. Laboratoriji za veljavnost

Validity Labs s sedežem v Švici je podjetje za izobraževanje in usposabljanje, specializirano za pametne pogodbe.

Validity Labs je prvo evropsko komercialno podjetje za usposabljanje za pametne pogodbe, ki sodeluje z najsodobnejšimi akademskimi partnerji. Cilj je biti zaupanja vreden vir izobraževalnih dogodkov v Švici in sosednjih državah.

Poleg projektov, ki jih vodijo stranke, podjetje razvija izdelke in kreativne programske rešitve za STO in ICO pobude za zbiranje sredstev.

Obiščite: https://validitylabs.org/

11. Tovarna aplikacij Blockchain

Blockchain App Factory je pionir platforme za varnostne žetone. Agencija, ki je pred kratkim prešla na najnovejšo in varno metodo prodaje žetonov, ponuja najbolj celovito rešitev STO v panogi, od razvoja omrežja do trženja. Zagotavlja obilo znanja in izkušenj v poslovanju STO, zlasti v pravnih in marketinških vidikih ICO.

Blockchain App Factory ponuja portfelj storitev in je sodeloval z več uglednimi podjetji, kot sta Shell in McDonald's. Podjetje je že pred tem sodelovalo s CertiK in Bit Mart.

Obiščite: https://www.blockchainappfactory.com/

12. Blockchain Skripti

Blockchain Scripts ponuja proaktivne in učinkovite marketinške rešitve STO. Agencija zagotavlja nabor storitev, specifičnih za STO, vključno z bistvenimi elementi STO (pristajalne strani, bela knjiga) in PR s predstavitvijo medijev, ki obravnava vse kritične elemente v zvezi z STO ter je napisana in poslana vsem večjim medijem za kriptovalute.

Blockchain Scripts olajša upravljanje skupnosti, kjer ekipa pomaga podjetjem pri pridobivanju privlačnosti skupnosti z uporabo različnih strategij vključevanja skupnosti.

Poleg tega agencija ponuja objavo žetonov prek svojih partnerskih spletnih mest STO in ICO. Stranke imajo lahko varnostne žetone objavljene in ocenjene precej pred dogodki kriptovalute.

Obiščite: https://blockchainscripts.online/

Prihodnost STO

Naslednji korak v rasti zamenljivih digitalnih žetonov je ponudba varnostnih žetonov. Varnostni žetoni prekašajo ICO tako, da združujejo fleksibilnost tehnologije blockchain s skladnostjo z zakonodajo in poudarjajo preizkušene strategije za zmanjšanje tveganja. Ker se več oblasti ukvarja z industrijo bitcoinov, bodo varnostni žetoni veliki zmagovalci. Poleg tega obstaja potreba na trgu kriptovalut po blagu, ki privlači manj "tvegane" vlagatelje, ki želijo stabilnost in varnost. Podjetja, ki iščejo nove in inventivne načine pridobivanja sredstev, bi morala razmisliti o STO. Zaradi teh spremenljivk naj bi varnostni žetoni do leta 2030 prerasli v industrijo v vrednosti 162 bilijonov dolarjev.

Najboljše borze za trgovanje z žetoni in kovanci. Sledite navodilom in zaslužite neomejeno

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.io

Upam, da vam bo ta objava pomagala. Ne pozabite pustiti všečka, komentirati in deliti z drugimi. Hvala vam!

Castore DeRose

Castore DeRose

1654239760

Top IEO Cryptocurrency Marketing Agencies | IEO Marketing

In this post, you'll learn Definitive Guide to IEO Marketing Strategy and Top Cryptocurrency Marketing Agencies (IEO)

1. What is Initial Exchange Offering (IEO)

ICO is the most popular fundraising model followed closely behind by the IEO and STO. To conduct an Initial Exchange Offering, you need to make sure you’re using a reputable crypto exchange platform.

It’s the crypto exchange that looks for funds in place of the actual company. Therefore, there are certain obligations that one must adhere to. What’s more, conducting due diligence is an important part of the process.

If you decide to use this fundraising model, then you need to be prepared to pay the listing fee. This fee applies to all crypto-projects that leverage exchanges for fundraising. Also note, that Initial Exchange Offering does not issue tokens to the public.

Essentially, IEOs are advantageous due to:

 1. Increased investor confidence. Investors do not deal with the IEO project team directly, but with the exchange which makes it more credible and secure in case things go south.
 2. Security for both token issuers and investors. Token issuers gain as well since IEO platforms manage all things related to regulations, such as mandatory KYC/AML checks for every participant.
 3. Frictionless process. IEO platforms ensure almost anyone, regardless of their experience in the crypto space, can easily contribute.
 4. Guaranteed exchange listing. IEO tokens are listed on the IEO exchange soon after the IEO.
 5. Removal of scams. The IEO project teams are neither anonymous nor fake, so they won’t disappear after collecting your funds.
 6. Benefits for the projects, like enhanced marketing effort by the exchange, more credibility, exposure, and interest in the project.
 7. Benefits for the exchanges, including new users signing up with them only for the sake of purchasing and trading IEO tokens.
 8. Benefits for the exchange token holders. Most exchanges use IEOs to add another use case for their native token (if they have one) which is likely to raise its value.

However, IEOs are also the subjects to the following risks and concerns:

 1. Unclear regulations and restrictions. Many countries have issued restrictions or banned ICOs completely, which may reflect badly on IEOs, too. Although it is a slightly different beast, the core principles of an IEO remain the same.
 2. All investors must comply with AML/KYC. The cryptocurrency community is known to be full of privacy-obsessed individuals, so going through AML/KYC procedure may be a big no-no for some.
 3. Market manipulation and concentration of coins. Most IEO tokens are minted beforehand, so you should always double-check the dynamics of token allocation and distribution before investing. Both the project team and an IEO exchange may keep an unreasonably large portion of tokens to themselves, which may result in meddling with prices later on. Besides, it’s no secret that the vast majority of exchanges participate in “wash trading.”
 4. A limited number of investors. There has been many complains from investors that not everyone manages to purchase tokens during IEOs.
 5. Bots. There is a concern about bots that can be programmed to participate in IEOs and beat out human investors.
 6. FOMO. Remember to do your own research and examine the projects and their ideas yourself. Both IEO project managers and IEO platforms have the incentive to create as much hype as possible to sell all the coins. Be sure to check the project’s whitepaper, idea, and whether it even needs a token in the first place.

Why do you need IEO marketing?

Times have changed. These days, crypto investors are wiser than before. They are more familiar with the crypto space. As such, persuading them to invest in such projects requires more effort than before. You’ve got to provide more details about your project for them to consider looking at it. One of the best ways to achieve this is through marketing.

Secondly, there are thousands of crypto startups in the space. For this reason, you cannot depend on exchanges to help you reach your target. That’s because there are hundreds of listed projects on most exchanges. As a result, there’s competition for the few investors available. Due to the higher number of projects, you cannot count on the exchange to market each optimally.

Of course, they’ll manage the basic campaigns like community building, enhancing credibility, visibility, and market reach. However, when it comes to creating thorough marketing campaigns for your project, it’s up to you. After all, who understand the ins and out of your project better than you? Having said that, even if you hire an IEO marketing agency to do this, your active participation is still important.

Important KPIs to track

Before we get to the top IEO marketing strategies in 2022, here are the marketing goals and key performance indicators that you should keep an eye on:

 • Generates traffic for your project site
 • Promotes product awareness
 • Generates organic traffic for your IEO on the crypto exchanges.
 • Rallies crypto advocates for your IEO project. They will engage, generate, and share promotion content that supports your course.
 • Creates an active and engaging loyal community for your project, not just a group of airdrop or bounty participants

Tips for effective IEO marketing

Even when you rely on third-party platforms to run your token sales, marketing is still important. Instead of over-relying on the exchange to run basic marketing, you can boost it with your strategies. With proper strategies, an IEO project stands a chance of being successful.

 • Start early: Don’t wait until your project gets listed on the exchange to start your campaigns. As soon as you begin developing your project, you should launch your campaigns. Ideally, the best time to do this is before the IEO launch.
 • Identify audiences: Before you start marketing, identify your audience. Thereafter, determine the market where your product will fit. Make sure you’re directing your marketing efforts to where your target audience hangs out.
 • Research: In addition to finding the target market and audience, research and find out what their needs, expectations, and challenges are. This will allow you to set up a solid marketing campaign. Additionally, you can leverage the research when defending the registration of your project on certain exchange platforms.

2. Top IEO marketing strategies

2.1. IEO PR

Modern PR plays a critical role in promoting the crypto project. Even so, you still need traditional PR. One way you can achieve this is by establishing relationships with reporters and journalists in your niche. Of course, you can simply pay for coverage. It will help with brand visibility and awareness.

Leveraging the services of a PR agency can deliver similar results. They’ll develop a compelling story that will promote your IEO online. Additionally, they’ll help with the distribution of marketing content across various channels that are home to crypto enthusiasts. PR agencies can help you target both modern and traditional media. As a result, your business benefits from maximum exposure.

Blockchain technology is the same across this industry. However, what marks the difference between brands or projects is the back story. You need to highlight the effort it took to design this project including the tribulations. When you have a compelling brand story, there’s no need to buy trust. It will develop in your community naturally.

A good PR agency can also play part in enacting the SEO elements in your PR campaigns. By implementing SEO practices like using popular keywords, external content, and internal content, your project will achieve maximum visibility.

Additionally, by employing SEO, your project develops a reputation as an authority and gets mentioned frequently. With a cutting-edge strategy that combines the best PR and SEO practices, your IEO will benefit from more exposure. This publicity is vital if you want your IEO to be successful. Hiring a good PR agency is a sure way of ensuring that your IEO is successful.

Most importantly, the launch of your IEO project and PR campaigns must be aligned to generate maximum traction. All it takes is marketing coordination and good timing. You can also generate more visibility by listing your IEO with icobench.com among other crypto trackers.

Of course, there are essential factors that play part in a successful campaign. These include a manageable marketing budget and paid press ads versus free press ads. Beyond that, you can take advantage of the relationships a PR agency has with top crypto media.

2.2. Social media marketing

When you’re launching a startup, there’s no better strategy than social media marketing. It provides businesses with a chance to gain traction, by building a reputation and a building a community to support them. Furthermore, your business can reach target users. By engaging these people, you can win their trust and get them on board.

Since social media is a global network, you can target massive numbers of audiences. Nevertheless, it’s important to focus on a chosen few platforms that are relevant to your product. A good example is Bitcoin talk. This platform is the best for crypto developers looking for engagement. You can post your content, interact with the target users, and get feedback from them.

With the help of feedback, you can improve the structure of your product. For a similar experience, Telegram forums are another good choice. The community is very engaging and reliable in providing feedback.

Other platforms include Twitter, Instagram, and Facebook. These are the best channels for building a community of followers for your startup. When communicating with the audience, keep the conversation informal. However, when you’re targeting investors on LinkedIn, maintain a formal tone.

Judging by the influx of crypto content on Quora, this has also proven to be an essential social media channel. You should learn how it works and begin promoting your project there. Besides posting your content, you can contribute to topics in your niche, especially by answering questions.

Simply search for “blockchain” or “cryptocurrency” threads and then start providing feedback or answers. Once you begin capturing the audience’s attention, you can swiftly introduce your product. This approach will generate traffic and a good reputation for your IEO venture.

Reddit is a suitable channel for running your PR campaigns. On this channel, gaining followers should be the least of your concerns. Reddit is wonderful specifically because it has features that can help you to build a brand image and stand out in front of the community. On LinkedIn, you can target investors in your niche with specific ads.

Finally, Facebook is home to a significant number of crypto enthusiasts and communities. Unfortunately, crypto ads are not allowed on this channel. However, you can still market your venture through other means. Bounty and Airdrop campaigns are some of the marketing techniques you can leverage for this channel.

2.3. Listing on multiple exchanges

One of the critical factors to consider when choosing an exchange is its rank in the crypto space. You need top exchanges with a solid share of the blockchain market. Some of the best exchanges include Okex, Binance, and Huobi. Listing your project on these platforms also helps it gain the trust of users. However, before you even approach these platforms, you need funds. Thus funds will not only cover your listing fee but also the operational cost of the project.

Ideally, your IEO event should supplement your current funds and not serve as the primary project fund. However, if you need help raising the starter funds, you can still use IEO for that. With this fund, you can launch the product creation process and marketing.

For this strategy to work successfully, you’ll need tier-2 exchanges. Look for those that ask for payment in return for launching an IEO event. Oftentimes, tier-2 exchanges don’t run a background check on crypto projects. Therefore, investors don’t trust them fully. For this reason, you’ll need to launch trust-building campaigns that portray your crypto-project as trustworthy. It goes without saying that you’ll need a significant investment for community and marketing campaigns.

As a bonus, you can launch your IEO on multiple platforms simultaneously if your budget can support it. This is the most efficient means of speeding up fundraising and reaching your target audience.

2.4. IEO influencer marketing

Influencer marketing plays a big role in the success of IEO promotional strategies. When you’re launching a series of IEO campaigns, executing your social media strategies with the help of relevant influencers can help.  Social media channels like TikTok and YouTube are the best picks when promoting an IEO. It also helps if the marketing content comes from a third party – investors consider it more credible.

Since engaging with the investor community is essential for your IEO launch, it’s important to capture their attention as much as possible. Thus, you’ll need to consider the type of marketing content you’ll be using. For instance, if you are using TikTok for promotions, you’ll need humorous and authentic content.

Since TikTok is geared specifically towards entertaining audiences, the tone of any content you post there must be casual. When you hire a relevant influencer, they can help with adapting your content for the platforms you want them to use. In this way, they’ll ensure your campaign gets exposure, likes, comments, followers, and shares.

There are times when using incentives to lure investors is the key to promoting your token successfully. You can offer coins or tokens from your project in exchange for them promoting your project. You can try out AMAs, Airdrops, contests, blog posts, and bounty campaigns for a start. These are effective techniques with the potential to promote your IEO project to prospects.

The more visibility your projects gain from promotional techniques like bounty campaigns, the closer you get to potential investors. Many crypto projects believe in the power of going viral during campaigns to generate the traffic they seek.

However, to achieve this, you must give the audience a compelling reason to share your project with others. Companies with distinct technology or creative ideas that offer certain benefits or solutions to users are far ahead. These specific projects often find it easier to run a successful IEO launch.

Choosing the right influencer is vital to your crypto project. The right partnership guarantees that you’ll have an effective influencer campaign that delivers organic traffic. With specialized marketing tools, you can also get data on the potential level of interest that you can expect to get from a specific influencer’s audience.

By doing this, you can determine which users are worth targeting during promotional campaigns. It’s also important to check the influencer’s track record. Does their data prove they are right for your project? Most importantly, have they succeeded in promoting similar projects before?

The type of platform you choose to host your IEO plays an important role. It enhances the chances of your project achieving its fundraising target. Having said that, you should focus on the following factors when choosing an IEO platform:

 • Strong Technology
 • Multi-coin support
 • Safety
 • High liquidity
 • Security
 • Ease of use

Many exchanges will ask for an upfront listing fee and a fraction of the raised funds during the IEO. Alternatively, they may accept some of your tokens instead of the funds. On the positive side, there are no standard procedures that determine what you should pay them. You can always have a private discussion with the exchange platform, allowing you to negotiate for better rates.

Learn more: Top Crypto Influencers on Twitter you Need to Follow

2.5. An optimized mobile-friendly site

The attention of the community is a vital aspect of marketing. The most effective way you can capture their attention is by making a positive impression. Creating a strong impression is possible with the help of a professionally designed website. Remember, your website is a primary source of information for investors. It’s probably the first place they’ll land after stumbling upon your marketing ads on other platforms.

That being said, you need a website that clearly describes your project in detail. Most importantly, you should aim at exceeding your audience’s expectations by crafting an attention-grabbing story for your project. Furthermore, highlight why they should support or invest in this project. As you draft this brand story, ensure that your site is secure, fast, and has a robust structure.

The following are a few essential details that your website should have:

 • Mobile-friendly: 

Many people use mobile devices for online searches. They have better processing speed and support all types of browsers. Additionally, people can use them anywhere. For these reasons, your site must support mobile devices so that you don’t lose potential clients using this device.

 • Fast: 

The speed of your site also matters when it comes to visitor conversion. Only a few website visitors will stick around if your site lags when loading pages. Thus, it’s important to pay attention to site speed. You should also pay attention to the visual stability and responsiveness of your site.

 • Clear structure: 

When you design a website with a clear structure, users can find everything they need with ease. It’s easier to navigate and accommodates all types of users.

You should make sure a crypto white paper features among the content you provide on your website. This is an essential requirement, and one of the things prospects will be looking for in your site.

2.6. Community involvement

Engaging your target audience is one of the most effective ways of improving your IEO campaign efforts. In fact, this is an important approach that you should prioritize. Engaging with your target audience helps you learn more about your prospects. Using this strategy, you can understand who the people you’re targeting are and what their interests are.

By engaging them, you can personalize your marketing efforts and develop a powerful connection with them. As a bonus, you should be prompt when responding to comments and queries from the community. Lastly, you should provide regular updates as a way to keep them engaged.

2.7. Whitepaper

According to surveys, tech users consider whitepapers to be one of the most powerful tools when making a purchase decision. To marketers, a crypto white paper is an ultimate tool that guarantees more conversion and sales. Here are the benefits of having a whitepaper for your IEO project:

 • Offer your prospects what they want

Crypto investors are seekers of information. They rely on detailed information about a product to make their final decision. This is even more important if they are planning to stake on a project to generate profits. Oftentimes, they are in search of an effective solution to specific problems. However, due to time constraints, they cannot do research by themselves.

That’s where a whitepaper plays a critical part. A well-developed white paper highlights the challenges your project is solving and reveals to investors what they should expect. As a result, the investor receives an all-inclusive package that helps shape their decision. With the information from your white paper, they can make a more informed decision – one that they’re confident in.

 • Stealth marketing technique

Prospects are not an easy group to convince. Luckily, if you leverage the whitepaper format well, you can outdo their anti-marketing defenses. A well-crafted whitepaper is a powerful stealth marketing strategy when you’re on the hunt for prospects. That’s because a whitepaper doesn’t come off as blatant sales content. Instead, their focus is on the solutions that the project offers.

Of course, the prospects know your whitepaper is a marketing tool. However, they are willing to compromise as long as it helps them make an informed decision about the project. With this information, they can easily justify their purchase decision.

A professionally written whitepaper helps reduce the buyer resistance. With this whitepaper, there’s a higher likelihood of prospects accepting your ideas.

Additional benefits

 • Helps with building trust and loyalty
 • Helps with building credibility

The whitepaper is undoubtedly one of the most persuasive marketing techniques. You’ll need a draft of a comprehensive whitepaper that follows the standard layout. This document must discuss all important details concerning your project.  It should highlight the token scheme, business strategy, and most importantly the technology you are using.

Besides investors, you should consider exchanges when drafting your whitepaper. Most of them run due diligence before listing your project on their platform. Therefore, your project structure must be promising, compelling, and feasible. To present the whitepaper to prospects, you’ll need a responsive site.

3. Top IEO Marketing Agencies:

Top 10 Initial Exchange Offering agencies that have gained visibility in the market lately and show how they differ from each other.

3.1. ICO Holder

This agency is known for its expertise in handling trackers (websites listing upcoming token sales) and has supported over 100 clients in the past six months. Its range of pricing plans is remarkably wide and includes offerings focused on SMM, SEO, influencer marketing, and so on.

It should be noted that many of its services are somewhat less applicable to IEOs than to ICOs, since the need for attracting outside investors is significantly reduced when it’s the exchange offering the tokens.

However, it will be interesting to see how ICO Holder uses its experience with ICOs in the new and exciting field of IEOs.

Visit: https://icoholder.agency/

3.2. Crypterius

With its strong message “You’ve got the tech. We’ll do the rest”, Crypterius describes what it does best — offering true turn-key solutions that go all the way from creating quality white papers to conducting legal reviews and building grassroot community support.

The agency is one of the longest-standing in the market and counts dozens of high-profile projects among its past and present clients, including SONM, Datarius, and TravelChain.

Crypterius is known for its strong technical expertise in all things crypto, and now this expertise is also available to IEO clients, with all services offered in English, Chinese, Korean, German, French, Japanese, and Russian.

Visit: https://crypterius.com/

3.3. X10 Agency

This company has proven highly successful in the STO promotion market, especially in the fields of growth hacking and marketing in the Asian markets (Korea, China, and Japan).

Some of the agency’s STO and ICO clients include Faceter (raised over $28 million) and CGCX (raised more than ETH 75,000). STOs are notoriously complex affairs due to the extensive legal requirements, so one can expect X10 to have all the necessary expertise for preparing an IEO. Their growth-hacking services are particularly attractive.

Visit: https://x10.agency/

3.4. Genirium

Though this agency is a newcomer, it brings together experienced professionals of the crypto market with excellent connections in the media world. This means that Genirium’s clients can expect to be featured where other projects haven’t.

The company’s service portfolio includes over 20 offerings, ranging from investment roadshows to negotiations with advisors and business analytics.

The agency is also proud of its strong in-house development team, as they can create complex smart contracts and even build MVP prototypes, which can come in very handy when dealing with exchanges because a project with a working prototype has much better chances of getting listed.

Visit: https://genirium.com/

3.5. IBC Group

IBC supports and consults projects in over 30 countries, offering a full range of IEO/ICO/STO marketing, legal, and coding services. The agency specializes in private funding, helping projects get in touch with individual investors via roadshows, investment dinners, and so forth.

At first it might seem like private funding plays a smaller role in the IEO market than for ICOs, since only registered clients of the exchange conducting the IEO can even purchase tokens. However, there is no reason why a private investor cannot become a client of an exchange to buy specific tokens. This means that private IEO fundraising might indeed have a strong future.


Visit: https://ibcgroup.io/

3.6. Priority Token

This agency has already raised over $200 million for its ICO clients, and now it’s venturing into IEOs. Priority Token focuses on raising funds among accredited investors — individuals who have been certified as investors in their jurisdictions based on the size of their assets.

This can be useful for projects looking to attract supporters from countries where only accredited investors are allowed to fund blockchain projects, such as the US. 

Visit: https://ptoken.io/

3.7. GuerrillaBuzz

Guerilla marketing has become quite a buzzword, as audiences are tired of pushy marketing messages and are more prone to trust peer reviews on Bitointalk, opinions on Reddit, and advice given on Quora. This is exactly what GuerrillaBuzz provides — intelligent discussions on specialized forums, 24/7 Telegram support, and an active Reddit. Branding, website design, and advisory services are all there, too.

The company focuses on marketing rather than turn-key solutions, so for quality legal assistance, you’d need to turn elsewhere. This might be a downside for IEO projects, which must provide a lot of legal documentation to exchanges.

Visit: https://guerrillabuzz.com/

Also, as of 2021 As of 2021, exchanges that have launched their own IEO platforms are:

ExchangeIEO Platform
BinanceBinance Launchpad
OKExOK Jumpstart
BittrexBittrex International IEO
HuobiHuobi Prime
BitMaxBitMax Launchpad
KuCoinKuCoin Spotlight
Gate.ioGate.io Startup
Bitfinex & EhtfinexTokinex
IDAXIDAX Launchpad
ProbitProbit Launchpad
CoinealCoineal Launchpad
CoinbeneCoinbene MoonBase
BgogoBgogo Apollo
LATOKENLATOKEN Launchpad
ExMarketsExMarkets Launchpad
BitForexBitForex Launchpad
COBINHOODCOBINHOOD Coin Offering Platform
LiquidLiquid ICO Market
ABCCABCC Launchpad
BiboxBibox Orbit
BISSBISS Launchpad
ZBGZBG Launchpad
BWBW Launchpad
BithumbBithumb Launchpad
BitMartBitMart Launchpad
BitkerBitker Launchpad
CoinTigerCoinTiger IEO
HOTBITHOTBIT Launchpad
LBankLBank Launchpad
DRIVE MarketsDRIVE Markets
BitmetaBitmeta
CoinisCoinis

Conclusion

Finally, IEO provides a fantastic chance for entrepreneurs to obtain money in a transparent, secure, and timely manner. To capitalise on this potential, businesses need develop a strong IEO marketing plan. It is also critical to hire an IEO marketing firm to help you with the launch, listing, and promotion. Above all, a bitcoin marketing firm’s experience and strong investor relationships may provide you with access to larger financing pools and increased brand recognition.

Read more ☞ Research Cryptocurrency Before Investing in 5 Basic Steps

I hope this post will help you. Don't forget to leave a like, comment and sharing it with others. Thank you!

#blockchain #bitcoin #crypto #ieo