Toms jerry

1625727435

Bellen Gmail Telefoonnummer Nederland +31-246690529 Dutch

Gmail is een populair e-mailuitwisselingsplatform waarmee geregistreerde gebruikers e-mails in verschillende talen kunnen uitwisselen voor een efficiƫnte informatiestroom. Als je e-mails in verschillende talen wilt uitwisselen of je Gmail-account in een andere taal wilt bekijken, lees dan deze handleiding voor informatie.

Heeft u vragen met een andere Gmail-instelling? Bel het telefoonnummer van onze Gmail-klantenservice voor snelle ondersteuning.

Volg de onderstaande stappen om de taalinstellingen voor uw Gmail-account op de pc te wijzigen.

STAPPEN OM DE TAALINSTELLINGEN VOOR UW GMAIL-ACCOUNT OP PC TE WIJZIGEN

Verander de taal die je gebruikt:

 1. Open Gmail-instellingen door rechtsboven op het GEAR-pictogram te klikken.
 2. Klik op het tabblad INSTELLINGEN en zorg ervoor dat het tabblad ALGEMEEN is geopend, anders klik op ALGEMEEN in het bovenste menupaneel.
 3. Ga nu vanuit het instellingenscherm naar het gedeelte TAAL.
 4. Klik op het DROP DOWN-vak naast het gedeelte Taal.
 5. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu, scrol omlaag en zoek de gewenste taal voor uw Gmail-account.
 6. Klik op de taal in het menu en scrol omlaag naar de onderkant van de instellingenpagina en klik op WIJZIGINGEN OPSLAAN.

Typ verschillende talen in Gmail: je kunt in verschillende talen typen en e-mails in die talen verzenden met behulp van deze tool.

 1. Open Gmail-instellingen met behulp van de bovenstaande stappen en ga naar het gedeelte TAAL onder Algemeen.
 2. Klik op de link ALLE TAALOPTIES TONEN onder de taalsectie.
 3. Vink hier het vakje aan naast ENABLE INPUT TOOLS.
 4. Wanneer een voorbeeldvenster wordt geopend, selecteert u de taal en het type toetsenbord dat u wilt gebruiken in het linkermenupaneel.
 5. Klik nu op OK, scrol omlaag naar de onderkant van het instellingenscherm en klik op WIJZIGINGEN OPSLAAN.
 6. Open nu Gmail Inbox en klik op het taalpictogram in het bovenste gedeelte naast instellingen om te schakelen tussen verschillende talen en typ ze in Gmail.

Heb je hulp nodig bij een andere Gmail-instelling? Bellen Gmail telefoonnummer en neem contact op met de meest ervaren klantenservicemedewerkers van Gmail in ons helpcentrum. We zullen uw problemen oplossen en zorgen voor snelle oplossingen voor problemen, dus bel, e-mail of chat nu met o