Ambert Lency

Ambert Lency

1655501220

Sådan registreres, køber og sælger du på Phemex Exchange

I dette indlæg lærer du, hvad er Phemex Exchange | Hvordan registreres, købes og sælges på Phemex?

1. Hvad er Phemex?

Phemex er en kryptovaluta-derivathandelsbørs beliggende i Singapore, som blev grundlagt i 2019. Virksomheden bag Phemex ledes af 8 tidligere Morgan Stanley Executives, som har til formål at tilbyde den bedste gearingshandelsplatform for digitale aktiver. Udvekslingen giver enkeltpersoner mulighed for at handle evige kontrakter såsom BTCUSD, ETHUSD, XRPUSD, LTCUSD, XTZUSD og LINKUSD med op til 100x gearing.

Kryptovalutaplatformen giver enkeltpersoner over hele verden adgang til digitale valutaer gennem en brugervenlig, sikker og effektiv kryptohandelsbørs. Phemex er i øjeblikket rangeret som #38 for daglig handelsvolumen, hvilket er faldet fra vores første anmeldelse, da det blev rangeret som 6.

Denne cryptocurrency-børs passer godt til: Phemex er mere rettet mod erfarne investorer, der leder efter avancerede funktioner.

Fordele

 • Lave gebyrer
 • Højt vurderet mobilapp
 • Tillader "spot"-investering i realtid
 • Fiat-til-krypto-køb
 • Accepterer indskud i forskellige kryptovalutaer

Ulemper

 • Kompleks gebyrstruktur
 • Kræver tilbagetrækningsgebyrer for de fleste kryptoer
 • Minimum hævebeløb
 • Tilbyder i øjeblikket ikke udlånstjenester

1.1. Egenskaber og fordele

Phemex-brugere af platformen har adgang til flere innovative handelsfunktioner og finansielle værktøjer for at øge den potentielle profit ved handel med kryptovalutaer. Udvekslingen omfatter funktioner som:

 • Begyndervenlig kortlægning og tegnebogsgrænseflade
 • Ingen KYC til at begynde at handle
 • Spothandelsmarked med nul gebyrer
 • Derivatudveksling med gearing op til 100x og BTC- eller USD-afregning
 • Cryptocurrency-demokonto til handel med kryptovaluta uden risiko
 • Mobil app til at handle når som helst og hvor som helst
 • Generøst affiliate program, der belønner dig for at bringe brugere
 • Tjen op til 10 % i rente på USDT-indskud på en fleksibel eller fast opsparingskonto
 • 24/7 kundesupportteam

1.2. Top frynsegoder

 • Nul transaktionsgebyrer for premium-medlemmer

Betalte Premium-medlemmer nyder gratis transaktionsgebyrer på "spot"-handler i realtid. For klarhedens skyld er spothandel at købe eller sælge aktiver nu. Kontrakthandel er at acceptere at købe eller sælge et aktiv til en bestemt pris i fremtiden - også kendt som fremtidig handel.

Phemex Premium understøtter forskellige kryptoer, herunder:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • ChainLink (LINK)
 • Tether (USDT)

Premium-konti udløber ved udgangen af ​​deres løbetid. De kan ikke annulleres inden for dens gyldighedsperiode. Automatisk abonnementsfornyelse kan til enhver tid annulleres. Phemex tilbyder medlemskabsabonnementer på 30 dage ($9,99), tre måneder ($19,99) eller for et år ($69,99). Denne rabat på nultransaktionsgebyrer gælder ikke for andre handelsgebyrer eller tilbagetrækningsudgifter.

 • Phemex tilbyder gearet handel op til 100x

Phemex giver gearet handel op til 100 gange det beløb, du bidrager med. Gearingshandel (også kendt som marginhandel) er en metode, der involverer lånte midler fra børsen. Grunden til at handle via gearing er at øge profitpotentialet. Gearet handel giver dig mulighed for at handle og tjene penge ved at bruge meget større aktivbeløb end med personlige midler.

En anden fordel ved Phemex er, at du kan praktisere gearet handel på Phemex testnet-platformen ved at bruge falske midler til at lære. De mønter/tokens, der er tilgængelige for praksishandel, er BTC, ETH, XRP, LINK, Cardano (ADA) og USDT.

Phemex's henvisningsniveau på højere niveau, kaldet Phemex All-Star Program, kræver en separat, kort ansøgningsproces. Når de er blevet accepteret, tjener All-Star-tilknyttede selskaber permanent en 50% kommission på alle handelsgebyrer, der opkræves fra medlemmer i deres netværk. All-Star-medlemmer kan invitere nye All Stars til at deltage og opbygge netværk under dem. Det udløser en ekstra 10 % kommission fra deres nye All-Stars' henvisningsnetværk til din kommissionspulje.

Phemex tilbyder et 'All-Star-kommissionssystem' for at hjælpe All Stars med at spore deres fremskridt i detaljer. Phemex tilbyder mediematerialer af høj kvalitet for at hjælpe All Stars med at opnå bedre resultater. Derudover hjælper Phemex All Stars med at tiltrække nye brugere ved at tilbyde en ny brugerbonus på op til $100,

Phemex annoncerede for nylig salgsfremmende begrænsninger for, hvordan All-Star-deltagere kan opbygge deres henvisningsnetværk på Phemex. Overtrædelse af disse nye retningslinjer kan få dig smidt ud af programmet.

 • Optjen rente med faste og fleksible konti

Phemex har to måder at tjene renter på med dine ubrugte Bitcoin og Tether gemt på børsen.

Den første er produktet Flexible Saving. Dette giver brugerne mulighed for at tjene renter på kryptoer uden nogen langsigtede forpligtelser. Den bedste funktion er muligheden for at indbetale og hæve til enhver tid, mens du stadig oplever et godt afkast, mens midlerne opbevares. En bruger behøver kun at overføre penge fra deres Phemex spot-pung til deres Flexible Savings-konto. Så snart pengene ankommer, vil brugeren modtage den tilsvarende rente beregnet pr. dag. Det oprindelige indskud og renter kan til enhver tid trækkes tilbage.

Den anden metode er Phemex's Fixed Saving-produkt, som giver brugerne mulighed for at tjene højere renter på BTC og USDT investeret i en bestemt periode. Brugere skal abonnere på denne mulighed i en bestemt periode, før nogen indtjening kan indløses. Afkastet er højere og mere stabilt end Fleksibel opsparing. Tidlig udbetaling fra den faste opsparingskonto understøttes ikke i øjeblikket.

 • Konkurrencetilstand gamificerer investering for sjov og fortjeneste

Phemex-platformen har en funktion, der gør investering til en holdkonkurrence, der varer et bestemt tidsrum. Hold har ingen begrænsninger for maksimalt antal medlemmer, men skal have minimum 10 holdkammerater. Hvis et hold har mindre end 10 medlemmer på det tidspunkt, hvor konkurrencen starter, vil holdet blive opløst, og medlemmer vil blive tilfældigt tildelt andre hold, der opfylder kravene.

Når medlemsregistreringen åbner, kan Phemex-brugere tilmelde sig ethvert hold efter eget valg. En brugers BTC-handelskontos nettoværdi skal være mindst 0,005 BTC på registreringstidspunktet.

Når først konkurrencen begynder, hvis en brugers BTC-handelskontos nettoværdi er under 0,005 BTC, vil den indledende nettoværdi stadig blive beregnet som 0,005 BTC. Når du har tilmeldt dig et team, kan du ikke længere skifte hold.

Ifølge Phemex hjemmeside vil 78% af den endelige præmiepulje blive tildelt til at betale holdpriser. Hver kaptajn for et vindende hold vil modtage 40 % af deres holds pris. De 10 bedste holdmedlemmer fra hvert vindende hold deler 30 % af deres holds pris ligeligt. Alle andre teammedlemmer deler de resterende 30 %. Den seneste konkurrence løb fra den 21. juni til den 4. juli 2021. Der var ingen tegn på, hvornår den næste konkurrence ville begynde.

Phemex pung

Phemex-webstedet siger, at det har designet og implementeret et Hierarchical Deterministic Cold Wallet System. En kold wallet opbevarer kryptovalutaer uden for børsen, mens en hot wallet er på børsen og er modtagelig for tyveri. Phemex tildeler separate Cold Wallet-indbetalingsadresser til hver bruger. Alle indbetalingerne samles med jævne mellemrum i virksomhedens multisignature kolde pung via offline signatur.

Phemex behandler anmodninger om tilbagetrækning tre gange om dagen, og hver anmodning bliver nøje undersøgt af både operatører og grundlæggere.

Sikkerhedssystem

Phemex implementerer sit system og sikrer sine maskiner på Amazon Web Service (AWS) Cloud. Phemex bruger flere firewalls til at adskille forskellige zoner og maskiner til forskellige handelsformål. Der er flere sikkerhedsniveauer og interne netværksadgangsstyringsprotokoller til at kontrollere tilgængeligheden af ​​en instans til en anden.

Brugerkontosikkerhed

Phemex bruger en to-faktor autentificeringsmekanisme til at beskytte alle brugerkonti. Når en bruger udfører kritiske handlinger såsom login, finansiering eller adgangskodeændringer, udløser systemet automatisk to-faktor-godkendelse. Dette tvinger brugeren til at udføre en sekundær godkendelse for at beskytte kontosikkerhed og sikkerhed.

1.3. Hvad er gebyrerne?

 • Spot Exchange

Phemex spotudveksling er tilgængelig for Premium- og Premium-prøvebrugere, som kan købe eller sælge krypto med nul gebyrer eller provisioner ved hjælp af webstedet eller appen. Dette er en af ​​de billigste måder at handle mellem digitale valutaer på. Forhandlere, der bruger en API-transaktion, vil blive pålagt et transaktionsgebyr på 0,1 %. Ud over nedenstående mønter: XTZ, LTC, ADA, TRX og ONT kommer snart handelspar uden gebyrer. Der er grænser, man skal være opmærksom på, hvilket er minimumsstørrelsen på USD 10.

AKTIVERMIN. BELØBMAKS. BELØB
BTC / USDT10 milliarder USD1000 BTC
ETH / USDT10 milliarder USD10000 ETH
XRP / USDT10 milliarder USD5000000 XRP
LINK / USDT10 milliarder USD5000000 LINK
 • Premium adgang

Phemex-brugere, der registrerer en konto, er berettiget til en 7-dages gratis prøveperiode på Premium-medlemskab. Phemex Premium-kontoen tilbyder yderligere funktioner, der ikke er tilgængelige på en gratis konto, såsom:

 • Handl krypto-spot-udvekslingen
 • NUL gebyrer  pålagt udførte ordrer på spotmarkedet
 • Avancerede ordrer til styring af risiko (dvs. betingede ordretyper) på spotmarkedet
 • Giv en 30-dages fuld Premium prøveperiode til venner og familie

Phemex Premium-konto er et betalt abonnement, der giver handlende mulighed for at købe og sælge kryptovalutaer på spotbørsen uden gebyrer. Phemex Premium-medlemsprisen starter fra:

 • 9,99 USD for en 30-dages periode
 • 19,99 USD for en 90-dages periode
 • 69,99 USD for en 1-årig periode

Brugere, der handler med store mængder eller ofte foretager handler ved hjælp af en spot-krypto-børs, vil drage fordel af at betale gebyrer på deres transaktioner, hvilket kan tære på din fortjeneste. Et medlemskab, der starter fra 0,19 USD per dag, er en fair pris og kan gøre en stor forskel for det samlede overskud og tab ved årets udgang.

Premium-kontoen udløber automatisk ved udgangen af ​​dens løbetid og kan ikke annulleres inden for dens gyldighedsperiode. Automatisk abonnementsfornyelse kan til enhver tid annulleres.

Ind- og udbetalingsgebyrer

Phemex opkræver ingen gebyrer for indskud eller udbetalinger til og fra sin handelskonto. En tilbagetrækning fra Phemex-pungen medfører standard blockchain-gebyr, der varierer afhængigt af kryptoaktivet og netværksbelastningen. For Bitcoin-udbetalinger er netværksgebyret 0,0005BTC, hvilket er rimeligt sammenlignet med andre børser for en standardbehandlingstid.

Phemex Tjen

For at konkurrere med handelsplatforme som Binance og Crypto.com har Phemex introduceret et Earn Program, der giver sine kunder mulighed for at tjene op til 10% APY gennem faste og fleksible sparemuligheder. I øjeblikket tilbyder børsen kun en opsparingskonto til USDT-punge.

Midlerne inden for en fleksibel løbetid kan nemt trækkes tilbage til enhver tid til brug på spotbørsen. Funktionen er en fantastisk måde at tjene renter på krypto, mens man venter på en handelsopsætning, men understøttelse af flere mønter skal tilføjes for at konkurrere med de større udlåns- og lånesider som BlockFi, Nexo og Hodlnaut, som tilbyder op til 12 % APY på USDT.

Hjemmesiden nævner ikke, om midlerne på en USDT-rentekonto er dækket af et forsikringsprogram.

2. Tilmeld dig en handelskonto på Phemex Exchange

Handel med krypto på Phemex-spotmarkederne har fordele: 

 • Crypto handles med realtidspriser til den nøjagtige spotværdi.
 • Spotpriser afspejler det underliggende kryptomarked.
 • Gebyrerne er ekstremt lave (0,1 % producent og 0,1 % takster).
 • Krypto indsættes på brugerens konto med det samme.
 • Crypto er 100% ejet af brugeren.
 • Crypto kan øjeblikkeligt trækkes tilbage til en anden tegnebog.
 • Brugere kan ikke miste mere end hvad de ejer, fordi der ikke er nogen løftestang.
 • Kræver ikke sikkerhedsstillelse.
 • Den nemmeste måde at lære kryptohandelsteknikker på.
 • Vælg mellem 50+ spotmarkedspar.

Brugergrænseflade

Brugergrænsefladen er et kritisk aspekt for kryptohandlere, der bruger teknisk analyse. Efter at have brugt Phemex-handelsplatformen var vi imponerede over diagramgrænsefladen og værktøjerne. Oplevelsen var enkel, glat og indeholder fremragende tekniske indikatorer og tegneværktøjer, som du ville forvente. Kortsoftwaren leveres af Tradingview, som de fleste kryptohandlere vil være bekendt med.

Til venstre kan brugere vælge og vælge et kryptopar at købe eller sælge. Når du vælger et par, vises ordreindtastningsvinduet nedenfor for at placere handler ved hjælp af spotbørs eller evigvarende kryptokontrakter. Der er flere ordretyper, der inkluderer:

 • Begrænse
 • Marked
 • Betinget (kun tilgængelig for Premium-brugere)

Ordrevinduets beløbsprocenter (f.eks. 25%, 50% og 100%) for at udfylde handelsvolumen i forhold til den tilgængelige handelskontosaldo. Dette er ret standard på tværs af størstedelen af ​​kryptovalutahandelsbørser. Ordrevinduet er lidt anderledes for kontraktmarkederne, som har en løftestangsskyder.

Til højre kan du se ordrebogen, som viser alle de priser, som folk er villige til at købe og sælge den valgte kryptovaluta for. Tallene i midten viser den sidste salgspris og den handlede mængde eller mængde på hvert prisniveau. Ved at klikke på en nylig handel, vil den udfylde ordreindtastningsformularen med den nøjagtige pris på parret. Dette sparer tid og forhindrer fejl, når du indtaster priserne manuelt.

For at begynde at handle med Phemex er registreringsprocessen meget ligetil og tager kun et par minutter. Det koster ikke noget at oprette en konto eller vedligeholde en tegnebog hos Phemex. Følg disse enkle trin for at komme i gang:

 1. Besøg webstedet https://www.phemex.com
 2. Klik på knappen 'Tilmeld' i øverste højre hjørne
 3. Indtast din e-mail og indstil en stærk adgangskode
 4. Bekræft din e-mailadresse ved hjælp af bekræftelseskoden
 5. Log ind på Phemex med dine nye legitimationsoplysninger

Registrer en konto for at begynde at handle på Phemex . Registrering er gratis, og du behøver kun at bekræfte din e-mail for at komme i gang. Nye brugere kan vinde op til $100 i velkomstbonusser. Når du har en konto, kan du generere en crypto wallet-adresse for at indbetale aktiver og begynde at handle.

Hvis du har krypto, kan du indbetale det til handel ved at gå til sektionen " Aktiver ". Tryk på " Deposit " ud for enhver krypto for at generere en indbetalingsadresse. Aktiver eller midler krediteres din Phemex-pung, når transaktionen er bekræftet.

Stadig forvirret over Spot Trading og Futures Trading? Læs Spot Market vs. Derivatives Market på Phemex Blog

Spot Wallet viser alle aktiver, en bruger ejer på Phemex. 

Hvis du ikke ejer krypto, kan du købe nogle med et kredit-/betalingskort eller via bankoverførsel. Naviger til den øverste venstre sektion under " Køb krypto " og vælg baseret på dine præferencer:

Det er nemt at købe krypto på Phemex

Det er nemt at købe krypto på Phemex via debet-/kreditkort eller bankoverførsel.

Når du har indtastet det beløb, du har brug for, vil du blive omdirigeret til en anden side, hvor du kan udfylde dine kortoplysninger og tjekke ud.

Gennem vores partnerwebsteder kan du købe krypto uden gebyrer eller meget lave gebyrer. Hvis transaktionen lykkes, vil kryptoen automatisk blive indsat på din Phemex-konto.

Vælg et spotpar

Naviger til øverst til venstre på Phemex-hjemmesiden og vælg " Markeder ". Dette vil omdirigere dig til en side, der viser alle markeder, inklusive futures. Vælg "Spot" for at sikre dig, at du er på den rigtige side. Dette vil bringe de 100+ spotmarkeder frem, som Phemex har til rådighed for handel:

Phemex-markederne

Phemex markeders hjemmeside.

Herfra kan du trykke på knappen "Handel" ved siden af ​​enhver krypto, der er opført på spotsiden, for at blive ført til handelssiden, hvor du kan se diagrammer og indikatorer eller udføre handler.

Lav din første handel

Hvis du har midlerne til rådighed på din konto, kan du øjeblikkeligt foretage en spothandel og købe de aktiver, du har brug for, til den fulde spotværdi.

Som et eksempel vil vi bruge ETH/USDT- parret.

ETHUSDT spot par diagram

ETH/USDT spotpardiagram med ordreboksen.

Ethereum handles i øjeblikket til $2.592. På venstre side af skærmen finder du boksen "Afgiv ordre":

Phemex ordreboks til at købe og sælge krypto

Phemex ordreboks til at købe og sælge krypto.

Der er "Køb" og "Sælg" knapper, der skifter input. Parametrene nedenfor afspejler det faktum, at du ønsker at købe eller sælge krypto. Vælg en efter dine præferencer.

Under ordreknapperne er der tre valgfrie ordretyper:

 • Begrænset rækkefølge : Kryptoen købes eller sælges, når den når en bestemt pris.
 • Markedsordre : Kryptoen købes eller sælges øjeblikkeligt til den aktuelle pris.
 • Betinget ordre : En avanceret funktion, hvor flere betingelser skal være opfyldt for at krypto kan købes eller sælges.

Markedsordrer anbefales til begyndere, der foretager deres første handel. Til denne demonstration vil vi købe ETH til en værdi af $1.000 ved hjælp af USDT. Tryk på "Marked" og vælg derefter "USDT" ved siden af ​​"Beløb at bruge" og indtast $1.000:

Køber Ethereum til markedsprisen.

Køber Ethereum til markedsprisen. 

Tryk på "Køb ETH", og en bekræftelsesprompt vises:

Tryk på Køb ETH, og en bekræftelsesprompt vises

Tryk på "Bekræft", og systemet vil automatisk købe ETH til en værdi af $1.000. En bekræftelses-pop-up vises nederst til højre, der fortæller dig, at handlen blev udført:

ordre fuldt udfyldt

ETH vil nu være tilgængelig i din tegnebog under afsnittet " Aktiver ":

Hvis du vil handle det Ethereum for Bitcoin, kan du sælge det på markedet for USDT og købe Bitcoin. Gå tilbage til ETH/USDT- parret, skift mellem "Sælg" og "Marked":

sælge eth

Hvis du vælger "100%" fra skyderen, vil handelssystemet sælge hele din Ethereum-beholdning for USDT:

bekræfte eth sælge

Når transaktionen er udført, vil USDT blive indsat i din tegnebog:

Ved at bruge USDT kan du købe Bitcoin på BTC/USDT- parret. På samme måde kan du også bytte en af ​​50+ andre aktiver, der er tilgængelige på Phemex- spotmarkedet .

Limit-ordrer giver brugerne mulighed for at købe og sælge krypto, når det når en bestemt pris. Da Ethereum handles til $2.592 i øjeblikket, kunne vi indstille en nedre grænseordre, såsom til $2.000:

Begræns ordrer

"Grænseprisen USDT" er spotprisen, du ønsker at købe/sælge til for limitordren. "Beløbet at bruge" er, hvor meget du vil bruge på det tidspunkt, ordren udføres.

Tryk på "Køb ETH", og grænsehandlen starter. Status vises under diagrammet under "Aktive ordrer":

aktiv ordre

Bemærk : Brugeren vil ikke blive opkrævet, før Ethereum når denne grænsepris, og ordren er udfyldt. Annuller grænseordren, hvis du ombestemmer dig. Hvis du vil have limitordren udfyldt hurtigt, skal du vælge en limitpris tæt på den aktuelle spotpris.

Limitordrer er nyttige til at købe over eller under spotprisen. Da kryptohandlere bliver lært at "købe lavt og sælge højt", vil du sætte købsordrer under spotprisen og sælge ordrer over spotprisen.

☞  TILMELD DIG PÅ PHEMEX NU

Konklusion

Platformen inkluderer en banebrydende brugergrænseflade og avancerede risikostyringsværktøjer og tegneværktøjer, der er tilgængelige på desktop- og mobilappversioner.

Selvom der er en lille medlemspris, bør seriøse kryptohandlere overveje en opgradering til Premium-kontoen til spothandel. Dette kan potentielt øge din rentabilitet ved IKKE at pådrage sig handelsgebyrer og kan betale for et årligt abonnement mange gange. Besøg webstedet for at begynde at handle krypto med nul gebyrer.

Topbørser til handel med token-mønter. 

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.ioCoinbase

Jeg håber, at dette indlæg vil hjælpe dig. Glem ikke at efterlade et like, kommentere og dele det med andre. Tak skal du have!

What is GEEK

Buddha Community

Ambert Lency

Ambert Lency

1655501220

Sådan registreres, køber og sælger du på Phemex Exchange

I dette indlæg lærer du, hvad er Phemex Exchange | Hvordan registreres, købes og sælges på Phemex?

1. Hvad er Phemex?

Phemex er en kryptovaluta-derivathandelsbørs beliggende i Singapore, som blev grundlagt i 2019. Virksomheden bag Phemex ledes af 8 tidligere Morgan Stanley Executives, som har til formål at tilbyde den bedste gearingshandelsplatform for digitale aktiver. Udvekslingen giver enkeltpersoner mulighed for at handle evige kontrakter såsom BTCUSD, ETHUSD, XRPUSD, LTCUSD, XTZUSD og LINKUSD med op til 100x gearing.

Kryptovalutaplatformen giver enkeltpersoner over hele verden adgang til digitale valutaer gennem en brugervenlig, sikker og effektiv kryptohandelsbørs. Phemex er i øjeblikket rangeret som #38 for daglig handelsvolumen, hvilket er faldet fra vores første anmeldelse, da det blev rangeret som 6.

Denne cryptocurrency-børs passer godt til: Phemex er mere rettet mod erfarne investorer, der leder efter avancerede funktioner.

Fordele

 • Lave gebyrer
 • Højt vurderet mobilapp
 • Tillader "spot"-investering i realtid
 • Fiat-til-krypto-køb
 • Accepterer indskud i forskellige kryptovalutaer

Ulemper

 • Kompleks gebyrstruktur
 • Kræver tilbagetrækningsgebyrer for de fleste kryptoer
 • Minimum hævebeløb
 • Tilbyder i øjeblikket ikke udlånstjenester

1.1. Egenskaber og fordele

Phemex-brugere af platformen har adgang til flere innovative handelsfunktioner og finansielle værktøjer for at øge den potentielle profit ved handel med kryptovalutaer. Udvekslingen omfatter funktioner som:

 • Begyndervenlig kortlægning og tegnebogsgrænseflade
 • Ingen KYC til at begynde at handle
 • Spothandelsmarked med nul gebyrer
 • Derivatudveksling med gearing op til 100x og BTC- eller USD-afregning
 • Cryptocurrency-demokonto til handel med kryptovaluta uden risiko
 • Mobil app til at handle når som helst og hvor som helst
 • Generøst affiliate program, der belønner dig for at bringe brugere
 • Tjen op til 10 % i rente på USDT-indskud på en fleksibel eller fast opsparingskonto
 • 24/7 kundesupportteam

1.2. Top frynsegoder

 • Nul transaktionsgebyrer for premium-medlemmer

Betalte Premium-medlemmer nyder gratis transaktionsgebyrer på "spot"-handler i realtid. For klarhedens skyld er spothandel at købe eller sælge aktiver nu. Kontrakthandel er at acceptere at købe eller sælge et aktiv til en bestemt pris i fremtiden - også kendt som fremtidig handel.

Phemex Premium understøtter forskellige kryptoer, herunder:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • ChainLink (LINK)
 • Tether (USDT)

Premium-konti udløber ved udgangen af ​​deres løbetid. De kan ikke annulleres inden for dens gyldighedsperiode. Automatisk abonnementsfornyelse kan til enhver tid annulleres. Phemex tilbyder medlemskabsabonnementer på 30 dage ($9,99), tre måneder ($19,99) eller for et år ($69,99). Denne rabat på nultransaktionsgebyrer gælder ikke for andre handelsgebyrer eller tilbagetrækningsudgifter.

 • Phemex tilbyder gearet handel op til 100x

Phemex giver gearet handel op til 100 gange det beløb, du bidrager med. Gearingshandel (også kendt som marginhandel) er en metode, der involverer lånte midler fra børsen. Grunden til at handle via gearing er at øge profitpotentialet. Gearet handel giver dig mulighed for at handle og tjene penge ved at bruge meget større aktivbeløb end med personlige midler.

En anden fordel ved Phemex er, at du kan praktisere gearet handel på Phemex testnet-platformen ved at bruge falske midler til at lære. De mønter/tokens, der er tilgængelige for praksishandel, er BTC, ETH, XRP, LINK, Cardano (ADA) og USDT.

Phemex's henvisningsniveau på højere niveau, kaldet Phemex All-Star Program, kræver en separat, kort ansøgningsproces. Når de er blevet accepteret, tjener All-Star-tilknyttede selskaber permanent en 50% kommission på alle handelsgebyrer, der opkræves fra medlemmer i deres netværk. All-Star-medlemmer kan invitere nye All Stars til at deltage og opbygge netværk under dem. Det udløser en ekstra 10 % kommission fra deres nye All-Stars' henvisningsnetværk til din kommissionspulje.

Phemex tilbyder et 'All-Star-kommissionssystem' for at hjælpe All Stars med at spore deres fremskridt i detaljer. Phemex tilbyder mediematerialer af høj kvalitet for at hjælpe All Stars med at opnå bedre resultater. Derudover hjælper Phemex All Stars med at tiltrække nye brugere ved at tilbyde en ny brugerbonus på op til $100,

Phemex annoncerede for nylig salgsfremmende begrænsninger for, hvordan All-Star-deltagere kan opbygge deres henvisningsnetværk på Phemex. Overtrædelse af disse nye retningslinjer kan få dig smidt ud af programmet.

 • Optjen rente med faste og fleksible konti

Phemex har to måder at tjene renter på med dine ubrugte Bitcoin og Tether gemt på børsen.

Den første er produktet Flexible Saving. Dette giver brugerne mulighed for at tjene renter på kryptoer uden nogen langsigtede forpligtelser. Den bedste funktion er muligheden for at indbetale og hæve til enhver tid, mens du stadig oplever et godt afkast, mens midlerne opbevares. En bruger behøver kun at overføre penge fra deres Phemex spot-pung til deres Flexible Savings-konto. Så snart pengene ankommer, vil brugeren modtage den tilsvarende rente beregnet pr. dag. Det oprindelige indskud og renter kan til enhver tid trækkes tilbage.

Den anden metode er Phemex's Fixed Saving-produkt, som giver brugerne mulighed for at tjene højere renter på BTC og USDT investeret i en bestemt periode. Brugere skal abonnere på denne mulighed i en bestemt periode, før nogen indtjening kan indløses. Afkastet er højere og mere stabilt end Fleksibel opsparing. Tidlig udbetaling fra den faste opsparingskonto understøttes ikke i øjeblikket.

 • Konkurrencetilstand gamificerer investering for sjov og fortjeneste

Phemex-platformen har en funktion, der gør investering til en holdkonkurrence, der varer et bestemt tidsrum. Hold har ingen begrænsninger for maksimalt antal medlemmer, men skal have minimum 10 holdkammerater. Hvis et hold har mindre end 10 medlemmer på det tidspunkt, hvor konkurrencen starter, vil holdet blive opløst, og medlemmer vil blive tilfældigt tildelt andre hold, der opfylder kravene.

Når medlemsregistreringen åbner, kan Phemex-brugere tilmelde sig ethvert hold efter eget valg. En brugers BTC-handelskontos nettoværdi skal være mindst 0,005 BTC på registreringstidspunktet.

Når først konkurrencen begynder, hvis en brugers BTC-handelskontos nettoværdi er under 0,005 BTC, vil den indledende nettoværdi stadig blive beregnet som 0,005 BTC. Når du har tilmeldt dig et team, kan du ikke længere skifte hold.

Ifølge Phemex hjemmeside vil 78% af den endelige præmiepulje blive tildelt til at betale holdpriser. Hver kaptajn for et vindende hold vil modtage 40 % af deres holds pris. De 10 bedste holdmedlemmer fra hvert vindende hold deler 30 % af deres holds pris ligeligt. Alle andre teammedlemmer deler de resterende 30 %. Den seneste konkurrence løb fra den 21. juni til den 4. juli 2021. Der var ingen tegn på, hvornår den næste konkurrence ville begynde.

Phemex pung

Phemex-webstedet siger, at det har designet og implementeret et Hierarchical Deterministic Cold Wallet System. En kold wallet opbevarer kryptovalutaer uden for børsen, mens en hot wallet er på børsen og er modtagelig for tyveri. Phemex tildeler separate Cold Wallet-indbetalingsadresser til hver bruger. Alle indbetalingerne samles med jævne mellemrum i virksomhedens multisignature kolde pung via offline signatur.

Phemex behandler anmodninger om tilbagetrækning tre gange om dagen, og hver anmodning bliver nøje undersøgt af både operatører og grundlæggere.

Sikkerhedssystem

Phemex implementerer sit system og sikrer sine maskiner på Amazon Web Service (AWS) Cloud. Phemex bruger flere firewalls til at adskille forskellige zoner og maskiner til forskellige handelsformål. Der er flere sikkerhedsniveauer og interne netværksadgangsstyringsprotokoller til at kontrollere tilgængeligheden af ​​en instans til en anden.

Brugerkontosikkerhed

Phemex bruger en to-faktor autentificeringsmekanisme til at beskytte alle brugerkonti. Når en bruger udfører kritiske handlinger såsom login, finansiering eller adgangskodeændringer, udløser systemet automatisk to-faktor-godkendelse. Dette tvinger brugeren til at udføre en sekundær godkendelse for at beskytte kontosikkerhed og sikkerhed.

1.3. Hvad er gebyrerne?

 • Spot Exchange

Phemex spotudveksling er tilgængelig for Premium- og Premium-prøvebrugere, som kan købe eller sælge krypto med nul gebyrer eller provisioner ved hjælp af webstedet eller appen. Dette er en af ​​de billigste måder at handle mellem digitale valutaer på. Forhandlere, der bruger en API-transaktion, vil blive pålagt et transaktionsgebyr på 0,1 %. Ud over nedenstående mønter: XTZ, LTC, ADA, TRX og ONT kommer snart handelspar uden gebyrer. Der er grænser, man skal være opmærksom på, hvilket er minimumsstørrelsen på USD 10.

AKTIVERMIN. BELØBMAKS. BELØB
BTC / USDT10 milliarder USD1000 BTC
ETH / USDT10 milliarder USD10000 ETH
XRP / USDT10 milliarder USD5000000 XRP
LINK / USDT10 milliarder USD5000000 LINK
 • Premium adgang

Phemex-brugere, der registrerer en konto, er berettiget til en 7-dages gratis prøveperiode på Premium-medlemskab. Phemex Premium-kontoen tilbyder yderligere funktioner, der ikke er tilgængelige på en gratis konto, såsom:

 • Handl krypto-spot-udvekslingen
 • NUL gebyrer  pålagt udførte ordrer på spotmarkedet
 • Avancerede ordrer til styring af risiko (dvs. betingede ordretyper) på spotmarkedet
 • Giv en 30-dages fuld Premium prøveperiode til venner og familie

Phemex Premium-konto er et betalt abonnement, der giver handlende mulighed for at købe og sælge kryptovalutaer på spotbørsen uden gebyrer. Phemex Premium-medlemsprisen starter fra:

 • 9,99 USD for en 30-dages periode
 • 19,99 USD for en 90-dages periode
 • 69,99 USD for en 1-årig periode

Brugere, der handler med store mængder eller ofte foretager handler ved hjælp af en spot-krypto-børs, vil drage fordel af at betale gebyrer på deres transaktioner, hvilket kan tære på din fortjeneste. Et medlemskab, der starter fra 0,19 USD per dag, er en fair pris og kan gøre en stor forskel for det samlede overskud og tab ved årets udgang.

Premium-kontoen udløber automatisk ved udgangen af ​​dens løbetid og kan ikke annulleres inden for dens gyldighedsperiode. Automatisk abonnementsfornyelse kan til enhver tid annulleres.

Ind- og udbetalingsgebyrer

Phemex opkræver ingen gebyrer for indskud eller udbetalinger til og fra sin handelskonto. En tilbagetrækning fra Phemex-pungen medfører standard blockchain-gebyr, der varierer afhængigt af kryptoaktivet og netværksbelastningen. For Bitcoin-udbetalinger er netværksgebyret 0,0005BTC, hvilket er rimeligt sammenlignet med andre børser for en standardbehandlingstid.

Phemex Tjen

For at konkurrere med handelsplatforme som Binance og Crypto.com har Phemex introduceret et Earn Program, der giver sine kunder mulighed for at tjene op til 10% APY gennem faste og fleksible sparemuligheder. I øjeblikket tilbyder børsen kun en opsparingskonto til USDT-punge.

Midlerne inden for en fleksibel løbetid kan nemt trækkes tilbage til enhver tid til brug på spotbørsen. Funktionen er en fantastisk måde at tjene renter på krypto, mens man venter på en handelsopsætning, men understøttelse af flere mønter skal tilføjes for at konkurrere med de større udlåns- og lånesider som BlockFi, Nexo og Hodlnaut, som tilbyder op til 12 % APY på USDT.

Hjemmesiden nævner ikke, om midlerne på en USDT-rentekonto er dækket af et forsikringsprogram.

2. Tilmeld dig en handelskonto på Phemex Exchange

Handel med krypto på Phemex-spotmarkederne har fordele: 

 • Crypto handles med realtidspriser til den nøjagtige spotværdi.
 • Spotpriser afspejler det underliggende kryptomarked.
 • Gebyrerne er ekstremt lave (0,1 % producent og 0,1 % takster).
 • Krypto indsættes på brugerens konto med det samme.
 • Crypto er 100% ejet af brugeren.
 • Crypto kan øjeblikkeligt trækkes tilbage til en anden tegnebog.
 • Brugere kan ikke miste mere end hvad de ejer, fordi der ikke er nogen løftestang.
 • Kræver ikke sikkerhedsstillelse.
 • Den nemmeste måde at lære kryptohandelsteknikker på.
 • Vælg mellem 50+ spotmarkedspar.

Brugergrænseflade

Brugergrænsefladen er et kritisk aspekt for kryptohandlere, der bruger teknisk analyse. Efter at have brugt Phemex-handelsplatformen var vi imponerede over diagramgrænsefladen og værktøjerne. Oplevelsen var enkel, glat og indeholder fremragende tekniske indikatorer og tegneværktøjer, som du ville forvente. Kortsoftwaren leveres af Tradingview, som de fleste kryptohandlere vil være bekendt med.

Til venstre kan brugere vælge og vælge et kryptopar at købe eller sælge. Når du vælger et par, vises ordreindtastningsvinduet nedenfor for at placere handler ved hjælp af spotbørs eller evigvarende kryptokontrakter. Der er flere ordretyper, der inkluderer:

 • Begrænse
 • Marked
 • Betinget (kun tilgængelig for Premium-brugere)

Ordrevinduets beløbsprocenter (f.eks. 25%, 50% og 100%) for at udfylde handelsvolumen i forhold til den tilgængelige handelskontosaldo. Dette er ret standard på tværs af størstedelen af ​​kryptovalutahandelsbørser. Ordrevinduet er lidt anderledes for kontraktmarkederne, som har en løftestangsskyder.

Til højre kan du se ordrebogen, som viser alle de priser, som folk er villige til at købe og sælge den valgte kryptovaluta for. Tallene i midten viser den sidste salgspris og den handlede mængde eller mængde på hvert prisniveau. Ved at klikke på en nylig handel, vil den udfylde ordreindtastningsformularen med den nøjagtige pris på parret. Dette sparer tid og forhindrer fejl, når du indtaster priserne manuelt.

For at begynde at handle med Phemex er registreringsprocessen meget ligetil og tager kun et par minutter. Det koster ikke noget at oprette en konto eller vedligeholde en tegnebog hos Phemex. Følg disse enkle trin for at komme i gang:

 1. Besøg webstedet https://www.phemex.com
 2. Klik på knappen 'Tilmeld' i øverste højre hjørne
 3. Indtast din e-mail og indstil en stærk adgangskode
 4. Bekræft din e-mailadresse ved hjælp af bekræftelseskoden
 5. Log ind på Phemex med dine nye legitimationsoplysninger

Registrer en konto for at begynde at handle på Phemex . Registrering er gratis, og du behøver kun at bekræfte din e-mail for at komme i gang. Nye brugere kan vinde op til $100 i velkomstbonusser. Når du har en konto, kan du generere en crypto wallet-adresse for at indbetale aktiver og begynde at handle.

Hvis du har krypto, kan du indbetale det til handel ved at gå til sektionen " Aktiver ". Tryk på " Deposit " ud for enhver krypto for at generere en indbetalingsadresse. Aktiver eller midler krediteres din Phemex-pung, når transaktionen er bekræftet.

Stadig forvirret over Spot Trading og Futures Trading? Læs Spot Market vs. Derivatives Market på Phemex Blog

Spot Wallet viser alle aktiver, en bruger ejer på Phemex. 

Hvis du ikke ejer krypto, kan du købe nogle med et kredit-/betalingskort eller via bankoverførsel. Naviger til den øverste venstre sektion under " Køb krypto " og vælg baseret på dine præferencer:

Det er nemt at købe krypto på Phemex

Det er nemt at købe krypto på Phemex via debet-/kreditkort eller bankoverførsel.

Når du har indtastet det beløb, du har brug for, vil du blive omdirigeret til en anden side, hvor du kan udfylde dine kortoplysninger og tjekke ud.

Gennem vores partnerwebsteder kan du købe krypto uden gebyrer eller meget lave gebyrer. Hvis transaktionen lykkes, vil kryptoen automatisk blive indsat på din Phemex-konto.

Vælg et spotpar

Naviger til øverst til venstre på Phemex-hjemmesiden og vælg " Markeder ". Dette vil omdirigere dig til en side, der viser alle markeder, inklusive futures. Vælg "Spot" for at sikre dig, at du er på den rigtige side. Dette vil bringe de 100+ spotmarkeder frem, som Phemex har til rådighed for handel:

Phemex-markederne

Phemex markeders hjemmeside.

Herfra kan du trykke på knappen "Handel" ved siden af ​​enhver krypto, der er opført på spotsiden, for at blive ført til handelssiden, hvor du kan se diagrammer og indikatorer eller udføre handler.

Lav din første handel

Hvis du har midlerne til rådighed på din konto, kan du øjeblikkeligt foretage en spothandel og købe de aktiver, du har brug for, til den fulde spotværdi.

Som et eksempel vil vi bruge ETH/USDT- parret.

ETHUSDT spot par diagram

ETH/USDT spotpardiagram med ordreboksen.

Ethereum handles i øjeblikket til $2.592. På venstre side af skærmen finder du boksen "Afgiv ordre":

Phemex ordreboks til at købe og sælge krypto

Phemex ordreboks til at købe og sælge krypto.

Der er "Køb" og "Sælg" knapper, der skifter input. Parametrene nedenfor afspejler det faktum, at du ønsker at købe eller sælge krypto. Vælg en efter dine præferencer.

Under ordreknapperne er der tre valgfrie ordretyper:

 • Begrænset rækkefølge : Kryptoen købes eller sælges, når den når en bestemt pris.
 • Markedsordre : Kryptoen købes eller sælges øjeblikkeligt til den aktuelle pris.
 • Betinget ordre : En avanceret funktion, hvor flere betingelser skal være opfyldt for at krypto kan købes eller sælges.

Markedsordrer anbefales til begyndere, der foretager deres første handel. Til denne demonstration vil vi købe ETH til en værdi af $1.000 ved hjælp af USDT. Tryk på "Marked" og vælg derefter "USDT" ved siden af ​​"Beløb at bruge" og indtast $1.000:

Køber Ethereum til markedsprisen.

Køber Ethereum til markedsprisen. 

Tryk på "Køb ETH", og en bekræftelsesprompt vises:

Tryk på Køb ETH, og en bekræftelsesprompt vises

Tryk på "Bekræft", og systemet vil automatisk købe ETH til en værdi af $1.000. En bekræftelses-pop-up vises nederst til højre, der fortæller dig, at handlen blev udført:

ordre fuldt udfyldt

ETH vil nu være tilgængelig i din tegnebog under afsnittet " Aktiver ":

Hvis du vil handle det Ethereum for Bitcoin, kan du sælge det på markedet for USDT og købe Bitcoin. Gå tilbage til ETH/USDT- parret, skift mellem "Sælg" og "Marked":

sælge eth

Hvis du vælger "100%" fra skyderen, vil handelssystemet sælge hele din Ethereum-beholdning for USDT:

bekræfte eth sælge

Når transaktionen er udført, vil USDT blive indsat i din tegnebog:

Ved at bruge USDT kan du købe Bitcoin på BTC/USDT- parret. På samme måde kan du også bytte en af ​​50+ andre aktiver, der er tilgængelige på Phemex- spotmarkedet .

Limit-ordrer giver brugerne mulighed for at købe og sælge krypto, når det når en bestemt pris. Da Ethereum handles til $2.592 i øjeblikket, kunne vi indstille en nedre grænseordre, såsom til $2.000:

Begræns ordrer

"Grænseprisen USDT" er spotprisen, du ønsker at købe/sælge til for limitordren. "Beløbet at bruge" er, hvor meget du vil bruge på det tidspunkt, ordren udføres.

Tryk på "Køb ETH", og grænsehandlen starter. Status vises under diagrammet under "Aktive ordrer":

aktiv ordre

Bemærk : Brugeren vil ikke blive opkrævet, før Ethereum når denne grænsepris, og ordren er udfyldt. Annuller grænseordren, hvis du ombestemmer dig. Hvis du vil have limitordren udfyldt hurtigt, skal du vælge en limitpris tæt på den aktuelle spotpris.

Limitordrer er nyttige til at købe over eller under spotprisen. Da kryptohandlere bliver lært at "købe lavt og sælge højt", vil du sætte købsordrer under spotprisen og sælge ordrer over spotprisen.

☞  TILMELD DIG PÅ PHEMEX NU

Konklusion

Platformen inkluderer en banebrydende brugergrænseflade og avancerede risikostyringsværktøjer og tegneværktøjer, der er tilgængelige på desktop- og mobilappversioner.

Selvom der er en lille medlemspris, bør seriøse kryptohandlere overveje en opgradering til Premium-kontoen til spothandel. Dette kan potentielt øge din rentabilitet ved IKKE at pådrage sig handelsgebyrer og kan betale for et årligt abonnement mange gange. Besøg webstedet for at begynde at handle krypto med nul gebyrer.

Topbørser til handel med token-mønter. 

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.ioCoinbase

Jeg håber, at dette indlæg vil hjælpe dig. Glem ikke at efterlade et like, kommentere og dele det med andre. Tak skal du have!

Akshara Singh

Akshara Singh

1622015491

Bitcoin Exchange script | Cryptocurrency Exchange Script | Free Live Demo @ Coinsclone

Hey peeps, Hope you all are safe & going well

Many entrepreneurs & startups are interested to start a crypto exchange platform by using a cryptocurrency exchange script, you know why??? Let me explain. Before that, you need to know what is a cryptocurrency exchange script???

What is Cryptocurrency Exchange Script???

Cryptocurrency Exchange Script is an upgrade version of all exchange platforms, it is also called ready-made script or software. By using the crypto exchange script you can launch your crypto trading platform instantly. It is one of the easiest and fastest ways to start your crypto exchange business. Also, it helps to launch your exchange platform within 7 days.

Benefits of Bitcoin Exchange Script:

 • Customizing options - They will help you to build your cryptocurrency exchange platform based on your business needs.
 • Monitor and Engage - You can easily monitor the work process
 • Beta module - You can test your exchange in the Beta module
 • Cost-effective - The development will be around $8k - $15k (It may be vary based on the requirement)
 • Time-Period - You can launch your exchange within 1 week

Best Trading & Security Features of Bitcoin Exchange Script:

 • Multi-language
 • IEO launchpad,
 • Crypto wallet,
 • Instant buying/selling cryptocurrencies
 • Staking and lending
 • Live trading charts with margin trading API and futures 125x trading
 • Stop limit order and stop-loss orders
 • Limit maker orders
 • Multi-cryptocurrencies Support
 • Referral options
 • Admin panel
 • Perpetual swaps
 • Advanced UI/UX
 • Security Features [HTTPs authentication, Biometric authentication, Jail login, Data encryption, Two-factor authentication, SQL injection prevention, Anti Denial of Service(DoS), Cross-Site Request Forgery(CSRF) protection, Server-Side Request Forgery(SSRF) protection, Escrow services, Anti Distributed Denial of Service]

The More Important one is “Where to get the best bitcoin exchange script?”

Where to get the best bitcoin exchange script?

No one couldn’t answer the question directly because a lot of software/script providers are available in the crypto market. Among them, finding the best script provider is not an easy task. You don’t worry about that. I will help you. I did some technical inspection to find the best bitcoin exchange script provider in the techie world. Speaking of which, one software provider, Coinsclone got my attention. They have successfully delivered 100+ secured bitcoin exchanges, wallets & payment gateways to their global clients. No doubt that their exchange software is 100% bug-free and it is tightly secured. They consider customer satisfaction as their priority and they are always ready to customize your exchange based on your desired business needs.

Of course, it kindles your business interest; but before leaping, you can check their free live demo at Bitcoin Exchange Script.

Are you interested in business with them, then connect their business experts directly via

Whatsapp/Telegram: +919500575285

Mail: hello@coinsclone.com

Skype: live:hello_20214

#bitcoin exchange script #cryptocurrency exchange script #crypto exchange script #bitcoin exchange script #bitcoin exchange clone script #crypto exchange clone script

Eva Watson

Eva Watson

1614930110

Cryptocurrency Exchange Development Company | Create Crypto Exchange | Antier Solutions

The cross-functional and cohesive team of Antier Solutions incorporates a technology-agnostic approach and modern agile methodology to deliver cryptocurrency exchange platform development services. The company emphasizes on diligent integration of world-class features in terms of security, UI/UX, functionality, and scalability on a single platform to deliver meaningful outcomes that provide an essential competitive edge. Our profound team of blockchain experts aligns forward-thinking solutions with a coherent roadmap to accelerate deployment. Antier fortifies crypto exchange development with its top-notch marketing techniques to nurture your venture and prepare it for long-term success.

For more information, call us: +91 98550 78699 (India), +1 (315) 825 4466 (US)

#cryptocurrency exchange development company #white label crypto exchange software #buy crypto exchange software #cryptocurrency exchange platform #cryptocurrency exchange software #starting a crypto exchange

aviana farren

aviana farren

1623742835

How To Overcome The Challenges Involved In Cryptocurrency Exchange Development?

Creating their own cryptocurrency exchange has become a common phenomenon among entrepreneurs in the cryptosphere in recent years. Cryptocurrency exchanges are the main driving force behind the crypto market volume growth over the past decade, and they have provided lucrative opportunities for many entrepreneurs around the world. Many entrepreneurs have become millionaires by launching their own cryptocurrency exchange, which is why the demand and competition around crypto exchanges have drastically increased in the last few years.

Even though starting your own cryptocurrency exchange is lucrative, there are also many challenges involved in the cryptocurrency exchange development process. Especially in this intensely competitive scenario, every aspect of your cryptocurrency exchange development plays a crucial role in determining the success and visibility of your exchange over your competitors. To ensure long-term sustainability and success for your exchange, it is essential that you identify the pain points involved with crypto exchange development, and learn how to convert the odds into your favor. So, let’s go ahead and take a look at some of the significant challenges involved in developing an exchange from scratch, and solutions that will help to overcome them.

Read More @ https://bit.ly/3vpK64S

#creating their own cryptocurrency exchange #cryptocurrency exchanges #cryptocurrency exchange development #cryptocurrency exchange development process #cryptocurrency exchange software development #crypto exchange software solutions

Ambert Lency

Ambert Lency

1652566140

Sådan registrerer du, køber og sælger på Poloniex Exchange

I dette indlæg lærer du, hvad er Poloniex Exchange, hvordan man registrerer, køber og sælger på Poloniex Exchange?

Selvudråbt "legendarisk udveksling af kryptoaktiver", Poloniex er ikke så populær som den bare skal være længere, men den tilbyder stadig kvalitetsservice, når det kommer til handel med bitcoin og altcoins. Det tilbyder de laveste gebyrer i branchen og beder kun om din e-mail under registrering, da identitetsbekræftelse er 100 % valgfri.

Den halter dog bagefter andre børser med hensyn til kundeservice og har oplevet et sikkerhedsbrud tilbage i 2014. Efter at have skiftet ejere i 2019 er børsen flyttet til Seychellerne og indført en mere åben, løst reguleret tilgang, som gør det muligt at tilbyde en bredere række tjenester, understøtte flere kryptovalutaer og gradvist komme tilbage mod at være en vigtig del af cryptoverses infrastruktur.

Fordele

 • Meget lave gebyrer
 • Bredt udvalg af understøttede kryptovalutaer
 • Marginhandelsstøtte
 • Margin udlånsstøtte
 • Kun e-mail er påkrævet for at handle

Ulemper

 • Ingen fiat-valutaer
 • Kundesupport kan være langsom
 • Er blevet hacket tidligere
 • Ureguleret udveksling

☞  TILMELD DIG PÅ POLONIEX

Poloniex anmeldelse: Nøglefunktioner

Poloniex er en centraliseret cryptocurrency-børs for både erfarne og amatører cryptocurrency-handlere. Det tilbyder en række kryptomarkeder, avancerede handelstyper samt marginhandel og kryptoudlån, hvilket gør det til et bekvemt sted for handlende fra alle samfundslag.

Nøglefunktionerne ved udvekslingen inkluderer:

 • Handl med 60+ kryptovalutaer , inklusive bitcoin (BTC), ethereum (ETH), litecoin (LTC), ripple (XRP), tron ​​(TRX), eos (EOS), monero (XMR) og mange flere.
 • Lave gebyrer.  Poloniex har de laveste handelsgebyrer blandt populære altcoin-børser.
 • Marginhandel.  Udover spothandel kan du også foretage handler med lav gebyrmargin med op til  2,5x gearing .
 • Poloniex margin udlån.  Du kan tjene passiv indkomst ved at låne dine kryptoaktiver med renter.
 • Poloni DEX og IEO launchpad.  Invester i de hotteste nye kryptoprojekter, og gør brug af Poloniex's decentraliserede modstykke  Poloni DEX .
 • Tilmeld dig og byt inden for få minutter.  Poloniex tvinger dig ikke til at bestå KYC (kend din kunde)-checks, så du kan tilmelde dig med din e-mail og begynde at handle med det samme. Hvis du ikke har nogen kryptovaluta endnu, kan du købe nogle med fiat ved hjælp af dens  Simplex-  integration, selvom denne operation kræver, at du bekræfter din identitet.

I 2020 understøtter Poloniex ikke fiat-handler og -indskud, og dets kundesupport-indsats er stadig meget lille. Efter flytningen til Seychellerne gennemgik kryptobørsen dog en række ændringer og er en af ​​de bedste altcoin-børser i dag med hensyn til platformens anvendelighed, gebyrer og ydeevne.

Poloniex verifikationsniveauer

Poloniex cryptocurrency exchange tilbyder to kontobekræftelsesniveauer: Niveau 1 og niveau 2.

 • Niveau 1:  Du opnår niveau 1-bekræftelse som standard, når du tilmelder dig Poloniex. Det giver mulighed for ubegrænset spothandel, indskud, pålægger en daglig hævningsgrænse på op til USD 20.000 og alle andre Poloniex-tjenester. Du vil dog ikke kunne få adgang til Poloniex-marginhandel og IEO  LaunchBase  og kan opleve problemer med kontogendannelse.
 • Niveau 2:  Få adgang til alle Poloniex-funktioner, inklusive op til  USD 750.000 pr. dag .

For niveau 1-bekræftelse behøver du kun at registrere dig på børsen med en gyldig
e-mailadresse. For niveau 2 skal du indsende følgende oplysninger og dokumenter:

 • Din boligadresse
 • Dit telefonnummer
 • Din fødselsdag
 • Dit ID, kørekort eller identitetskort
 • Bevis for adresse

Poloniex gebyrer

Når det kommer til handel, er Poloniex gebyrer blandt de laveste i branchen. Poloniex opkræver sine brugere for at placere spot- og marginhandler, såvel som cryptocurrency-tilbagetrækninger.

Poloniex handelsgebyrplanen er ret ligetil. Det gebyr, du betaler pr. handel, afhænger af, om du er på modtager- eller producentsiden af ​​handlen, såvel som dit 30-dages handelsvolumen. VIP-kunder, der falder ind under Poloniex Plus Silver, Gold eller market maker-niveauer, betaler 0 % for maker-handler og mindre end 0,04 % for udførte modtagerordrer.

MakergebyrTaker Gebyr30-dages handelsvolumen
0,090 %0,090 %Mindre end 50.000 USD
0,075 %0,075 %USD 50.000 - 1.000.000 VND
0,040 %0,070 %USD 1.000.000 - 10.000.000 VND
0,020 %0,065 %USD 10.000.000 - 50.000.000 VND
0,000 %0,060 %Mere end USD 50.000.000
0,000 %0,040 %Poloniex Plus sølv
0,000 %0,030 %Poloniex Plus guld
-0,020 %0,025 %Poloniex Market Maker

For sammenligningens skyld  tilbyder Kraken  et  producentgebyr på 0,16% og 0,26% takergebyr  for detailhandlere med lavt volumen, mens den mest populære altcoin-børs  Binance  tilbyder en basisrente på 0,1%  pr. handel for hver investor med lav volumen. Andre populære altcoin-børser, såsom  Coinbase ProBitfinex eller  Bittrex  , opkræver også meget mere pr. handel, når man sammenligner de mest grundlæggende kontoniveauer.

UdvekslingMaker gebyrTaker gebyrBesøg Exchange
Poloniex0,09 %0,09 %Besøg
HitBTC (uverificeret)0,1 %0,2 %Besøg
HitBTC (verificeret)0,07 %0,07 %Besøg
Binance0,1 %0,1 %Besøg
KuCoin0,1 %0,1 %Besøg
Bitfinex0,1 %0,2 %Besøg
Kraken0,16 %0,26 %Besøg
Gate.io0,2 %0,2 %Besøg
Bithoven0,2 %0,2 %Besøg
Bittrex0,2 %0,2 %Besøg
Coinbase Pro0,5 %0,5 %Besøg

Poloniex' handelsgebyrer er højere end  HitBTC 's, som opkræver så lidt som  0,07% . Denne sats gælder dog kun for verificerede kunder, mens uverificerede konti betaler et  producentgebyr på 0,1 % og et takstergebyr på 0,2 %  for hver handel, der udføres på HitBTC-børsen.

Som sådan er Poloniex den billigste løsning derude for brugere, der søger at bevare deres privatliv.

Den samme gebyrplan gælder for Poloniex marginhandel, da du betaler 0,09 % for hver udført marginhandel (plus marginfinansieringsgebyrer for handlende, der åbner gearede positioner).

Her er hvordan Poloniex rangerer blandt andre marginhandelsbørser.

UdvekslingUdnyttelseKryptovalutaerGebyrerLink
Poloniex2,5x220,09 %Handl nu
Prime XBT100x50,05 %Handl nu
BitMEX100x80,075 % - 0,25 %Handl nu
eToro2x150,75 % - 2,9 %Handl nu
Binance3x170,2 %Handl nu
Bithoven20x130,2 %Handl nu
Kraken5x80,01 - 0,02 % ++Handl nu
Gate.io10x430,075 %Handl nu
Bitfinex3,3x250,1 % - 0,2 %Handl nu

Hvad angår ind- og udbetalinger, opkræver Poloniex ikke nogen for indbetaling af kryptovaluta. Selvom ingen fiat-valuta kan indbetales, hæves eller købes på platformen, kan du stadig bruge fiat-pegged stablecoins i dine handler. Kunder vil blive opkrævet for hævninger, selvom disse er fastsat af netværket for hver kryptovaluta, der handles.

For eksempel koster bitcoin-hævninger  0,0005 BTC , hvilket gør Poloniex til en af ​​de allerbilligste børser til behandling af hævninger.

Her er en lille prøve med nogle af Poloniex tilbagetrækningsgebyrer for nogle af de bedste kryptovalutaer.

MøntUdbetalingsgebyr
Bitcoin (BTC)0,0005 BTC
 
Dogecoin (DOGE)20 DOGE
Ethereum (ETH)0,01 ETH
Dash (DASH)0,01 DASH
Litecoin (LTC)0,001 LTC
Tether (USDT)10 USDT (OMNI) / 1 USDT (ETH) / 0 USDT (TRX)
Monero (XMR)0,0001 XMR
Ripple (XRP)0,05 XRP
Tron (TRX)0,01 TRX

Sidst men ikke mindst har Poloniex en  margin udlåns-  og  lånefunktion  , som giver dig mulighed for at tjene  passiv indkomst  fra dine kryptoaktiver.

Alle marginlåntagere betaler renter til långivere baseret på det udlånte beløb. Långiver angiver typisk renten; så der er mange forskellige tilbud. Som långiver  betaler du et gebyr på 15 %  af optjente renter betalt af låntager.

Sammenfattende er Poloniex-gebyrerne meget lave, da det kører en af ​​de billigste krypto-til-krypto-tjenester i branchen.

Tilmeld dig en handelskonto på Poloniex

Sådan registreres en Poloniex-konto [PC]

Trin 1:  Besøg  poloniex.com  og klik på  [ Tilmeld ]

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

Trin 2:  Du vil se Tilmeldingssiden

1. Indtast din e-mail-adresse
2. Indstil  en login-adgangskode
3. Bekræft din adgangskode
4. Hvis du er inviteret af andre, skal du indtaste  din henvisningskode . Hvis ikke, så spring blot dette afsnit over.
5. Klik for at bekræfte
6. Check Ved at tilmelde mig accepterer jeg, at jeg er 18 år eller ældre, ...
7. Klik på [Tilmeld]

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

Trin 3:  Tjek din e-mail, og klik derefter på [bekræft min e-mail]
Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

Tillykke,  nu er du færdig med at registrere din Poloniex-konto.
 

Sådan registreres en Poloniex-konto [Mobil]
 

Sådan registreres en Poloniex-konto [APP]

Trin 1:  Åbn den Poloniex App [ Poloniex App IOS ] eller [ Poloniex App Android ], du downloadede, klik på  [Settings] .

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex


Trin 2 : Klik  på [Tilmeld]

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex


Trin 3 : du vil se Tilmeldingssiden

1. Indtast din e-mail-adresse
2. Indstil  en login-adgangskode
3. Bekræft din adgangskode
4. Hvis du er inviteret af andre, skal du indtaste  din henvisningskode . Hvis ikke, så spring blot dette afsnit over.
5. Klik for at bekræfte
6. Check Ved at tilmelde mig accepterer jeg, at jeg er 18 år eller ældre, ...
7. Klik på [Tilmeld]

Sådan registreres og handles krypto i PoloniexSådan registreres og handles krypto i Poloniex

Trin 4:  Tjek din e-mail, og klik derefter på [bekræft min e-mail]
Sådan registreres og handles krypto i PoloniexSådan registreres og handles krypto i Poloniex

Tillykke,  nu er du færdig med at registrere din Poloniex-konto.

 

REGISTRER POLONIEX KONTO Åben demokonto

 

Tilmeld dig via mobilweb (H5)


Trin 1:  Åbn Poloniex.com  på din telefon, klik på  [ Kom i gang ]

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex


Trin 2 : du vil se Tilmeldingssiden

1. Indtast din e-mail-adresse
2. Indstil  en login-adgangskode
3. Bekræft din adgangskode
4. Hvis du er inviteret af andre, skal du indtaste  din henvisningskode . Hvis ikke, så spring blot dette afsnit over.
5. Klik for at bekræfte
6. Check Ved at tilmelde mig accepterer jeg, at jeg er 18 år eller ældre, ...
7. Klik på [Tilmeld]

Sådan registreres og handles krypto i PoloniexSådan registreres og handles krypto i Poloniex


Trin 3:  Tjek din e-mail, og klik derefter på [bekræft min e-mail]

Sådan registreres og handles krypto i PoloniexSådan registreres og handles krypto i Poloniex

Tillykke,  nu er du færdig med at registrere din Poloniex-konto.
 

Download Poloniex-appen


Download Poloniex App iOS

1. Log ind med dit Apple ID, åbn App Store.

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex


2. Vælg søgeikonet i nederste højre hjørne; eller Klik på dette link og åbnede det på din telefon:  https://www.poloniex.com/mobile/download/inner

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex


3. Indtast  [Poloniex]  i søgefeltet og tryk på  [søg]; Tryk  på [GET]  for at downloade den.

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex
 

Hent Poloniex app til Android

1. Åbn Google Play, indtast  [Poloniex]  i søgefeltet og tryk på  [søg] ; Eller klik på dette link og åbnede det på din telefon:  https://www.poloniex.com/mobile/download/inner
Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

2. Klik  på [Installer]  for at downloade det;

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

3. Vend tilbage til din startskærm og åbn din Poloniex-app for at  komme i gang .

Sådan handler du krypto i Poloniex

 

Sådan handler du krypto i Poloniex på pc

1. Besøg  Poloniex.com , vælg  [Log ind]
Sådan registreres og handles krypto i Poloniex


2. Klik på  [Handel]

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

3. Klik  på [Spot]
Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

4. Vælg et handelspar, du vil købe eller sælge. Tag BTC/USDT som et eksempel:
Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

5. Vælg [Køb] BTC/USDT som eksempel:

Klik på [Køb]

Klik på [Begræns]

Indtast  den pris  , du vil købe det token

Indtast  mængden  af ​​det token, du vil købe

Tjek Samlet beløb

Du kan vælge den procentdel af det samlede beløb, du har.

Klik på [Køb BTC]

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

6. Du kan gennemgå din ordre på  [Åbne ordrer]
Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

7. Hvis du vil annullere din ordre:

Klik på  [Annuller]

Klik  på [Ja, annuller køb]

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex
Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

 

Sådan handler du krypto i Poloniex på APP

1.  Åbn Poloniex-appen  på din telefon, og  log ind  på din Poloniex-konto. Klik derefter på  [Markets]

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex


2. Søg efter  et handelspar for at købe eller sælge på søgelinjen.
Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

Tag BTC/USDT som et eksempel:
Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

3. Klik på [Handel]
Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

4. . Tag køb af BTC/USDT som et eksempel:

Under Spot sektion:

Klik på [Begræns]

Indtast  den pris  , du vil købe det token

Indtast  mængden  af ​​det token, du vil købe. Du kan vælge den procentdel af det samlede beløb, du har.

Tjek Samlet beløb

Klik på [Køb BTC]


Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

5. Klik på [Bekræft køb] for at bekræfte dit køb
Sådan registreres og handles krypto i Poloniex


6. Du kan gennemgå din ordre . Klik på [Åbne ordrer og markedshandler]
Sådan registreres og handles krypto i Poloniex
Du kan se dine ordrer under  [Åbne ordrer] sektionen:
Sådan registreres og handles krypto i Poloniex
7. Hvis du vil annullere din ordre:

Klik på  [Annuller]

Klik derefter på  [Annuller køb]

Sådan registreres og handles krypto i Poloniex
Sådan registreres og handles krypto i Poloniex

Ofte stillede spørgsmål (FAQ) om handel:

Stop-Limit-ordrer forklaret

En stop-limit-ordre er en ordre om at afgive en almindelig købs- eller salgsordre (også kendt som en "limit-ordre"), når det højeste bud eller laveste udbud når en specificeret pris, kendt som "stop". Dette kan være nyttigt til at beskytte gevinster eller minimere tab.

Normalt vil en stop-limit-ordre blive eksekveret til en specificeret pris, eller bedre (dvs. højere eller lavere end den specificerede pris, afhængigt af om limit-ordren vedrører henholdsvis et købs- eller udbud), efter at en given stop-pris er nået. Når stop-prisen er nået, bliver stop-limit-ordren en limit-ordre til at købe eller sælge til limit-prisen eller bedre.

Grænseordrer forklaret

Du bør bruge limiterede ordrer, når du ikke har travlt med at købe eller sælge. I modsætning til markedsordrer bliver limitordrerne ikke eksekveret øjeblikkeligt, så du skal vente, indtil din udbuds-/budpris er nået. Limit-ordrer giver dig mulighed for at få bedre salgs- og købspriser, og de placeres normalt på store støtte- og modstandsniveauer. Du kan også opdele din købs-/salgsordre i mange mindre limit-ordrer, så du får en gennemsnitlig omkostningseffekt.

Hvornår skal jeg bruge en markedsordre?

Markedsordrer er praktiske i situationer, hvor det er vigtigere at få din ordre udfyldt end at få en bestemt pris. Det betyder, at du kun bør bruge markedsordrer, hvis du er villig til at betale højere priser og gebyrer forårsaget af glidningen. Med andre ord bør markedsordrer kun bruges, hvis du har travlt.

Nogle gange skal du købe/sælge hurtigst muligt. Så hvis du har brug for at komme ind i en handel med det samme eller komme ud af problemer, er det, når markedsordrer kommer til nytte.

Men hvis du lige kommer til krypto for første gang, og du bruger Bitcoin til at købe nogle altcoins, skal du undgå at bruge markedsordrer, fordi du vil betale meget mere, end du burde. I dette tilfælde skal du bruge grænseordrer.

☞  TILMELD DIG PÅ POLONIEX NU

Tak skal du have !