Cesar Hamill

Cesar Hamill

1653556800

Šta je Glassnode, korištenje Glassnode | On-chain Market Intelligence

U ovom postu ćete naučiti šta je Glassnode, kako koristiti Glassnode (in-chain marketinške informacije) za kripto trgovinu.

Šta je analiza na lancu?

To je proučavanje tokova kapitala koji se dešava na blockchainu i proučavanje mrežnih metrika blockchaina. Obično na tradicionalnim berzama dostupni su nam samo podaci o cijeni i količini. U blokčejnu se sve može pratiti tako da nam metrika na lancu može omogućiti da saznamo koliko puta su sredstva premještena ili isplaćena i koliki dio određenog novčića posjeduje određena adresa.

1. Šta je Glassnode?

Glassnode je platforma za kriptoanalizu koja generiše inteligentne podatke posmatrajući indikatore u lancu, odnosno informacije dobijene iz samih blok lanaca. Osnovana je u Njemačkoj 2018. godine sa sjedištem u Zugu u Švicarskoj.

Može se koristiti za dobijanje više informacija koje se generalno ne mogu dobiti iz redovnih grafikona u coinmarketcap-u ili prikazu trgovanja.

Glassnode je sveobuhvatan dobavljač podataka na lancu za oba sredstva sa metodama validacije dokaza o udjelu ili dokaza rada.

Evo prednosti i nedostataka Glassnodea.

Pros.

 • Ogroman broj metrika.
 • Tačni podaci na lancu.
 • Podržava mnoga sredstva.

Cons.

 • Nema listu za praćenje.
 • Nema upozorenja.

2. KARAKTERISTIKE GLASSNODE

2.1. Glassnode Academy

Glassnode akademija je obrazovna platforma za početnike i početnike da se upoznaju s dešavanjima u kripto svijetu. Nudi kvalitativno objašnjenje različitih metrika na lancu, kao i njihovih različitih funkcija i slučajeva upotrebe.

U ovom okruženju korisnici mogu lako pristupiti indikatorima kao što su omjer dobiti i gubitka, adrese i zalihe, OTC trgovine, podaci vezani za rudare, podaci berzi i tako dalje i koristiti ih za svoju analizu.

Vodič je dostupan na njihovoj web stranici o tome kako koristiti i razumjeti različite karte koje su dostupne i može se naći u odjeljku Akademija . Nisu sve dostupne karte besplatne za korištenje, a detalje o cijenama možete pronaći u odjeljku Cijene . Ali za prosječne investitore dostupni alati su dovoljno dobri. One koje su u sivoj boji su besplatne za korištenje, one u plavoj se ažuriraju sa zakašnjenjem, a crvene nisu dostupne besplatnom korisniku.

2.2. Glassnode Studio

Glassnode Studio djeluje kao srce ove moćne baze podataka. U ovom okruženju korisnici mogu lako pristupiti indikatorima kao što su omjer dobiti i gubitka, adrese i zalihe, OTC trgovine, podaci vezani za rudare, podaci berzi i tako dalje i koristiti ih za svoju analizu.

Još jedna važna karakteristika Glassnode Studija je pristup metrikama koje se odnose na roditeljske metrike. Na primjer, ako korisnik odabere metriku adrese, prikazat će se više od 30 novih metrika povezanih s opcijom adrese, kao što su adrese sa stanjem većim od 100.000 USD.

U odeljku Grafikoni u gornjem levom uglu imate padajući meni gde možete da izaberete sredstvo za analizu. Nakon što odaberete sredstvo, možete odabrati metriku za analizu Adrese, Indikatori, Na osnovu računa, Razmjene, Transakcije, Tržišta, Entiteti, Zalihe, UTXO, Naknade, Rudarstvo, Blokovi i distribucija . Svaka kategorija ima gomilu grafikona koji se mogu koristiti za dobijanje značajnih informacija.

ADRESA KATEGORIJA

 1. Broj novokreiranih adresa.
 2. Koliko je dostupnih adresa zapravo aktivno.
 3. Koliko adresa prima, šalje bitcoine na blockchain i ukupan broj adresa na blockchain mreži.
 4. Provjerite statistiku koliko adresa posjeduje koliko razlomaka ili cijelih brojeva bticoina.

KATEGORIJA INDIKATORA

Sa 41 indikatorom koji možete pogledati, na raspolaganju vam je vraški puno alata i siguran sam da ne biste analizirali bitcoin na takav način. Ima dosta toga da se igrate i steknete znanje.

KATEGORIJA ZASNOVAN NA RAČUNU

Svi indikatori u ovoj kategoriji spadaju u premium kategoriju i ne mogu im pristupiti besplatni korisnik. Mislim da su to podaci koji se odnose na određene račune, tako da smatram da možete analizirati svoj račun.

KATEGORIJA RAZMJENA

U okviru ove kategorije prate se informacije o protoku bitcoina u i iz burzi kriptovaluta kao što su Coinbase, Binance, Kraken itd. Stanje na berzama i iznos koji se deponuje i povlači na i sa svih razmena zajedno.

KATEGORIJA TRANSAKCIJA

Sve informacije o transakcijama koje se dešavaju na bitcoin blockchainu mogu se pratiti. Broj transakcija i stopa po kojoj se transakcije dešavaju mogu se izmjeriti.

TRŽIŠNA KATEGORIJA

Podaci o trenutnom tržištu mogu se vidjeti kao tržišna kapitalizacija, cijena i vrijednost.

KATEGORIJA ENTITETA

Svi indikatori u ovoj kategoriji spadaju u premium kategoriju i ne mogu im pristupiti besplatni korisnik. Mislim da ima veze sa računima velikih subjekata (organizacija, kitova i institucionalnih investitora). 

 1. Ukupan broj entiteta Novi/Postojeći i onih koji su aktivni.
 2. Entiteti koji šalju i primaju bitcoine.
 3. Rast određenog entiteta i ukupan broj kitova.

KATEGORIJA NABAVKE

Dostupne su sve informacije o optjecajnoj ponudi bitcoina, količini novoskovanih kovanica, stopi inflacije bitcoina, dobiti/gubitku postojeće ponude bitcoina i hodl informacije.

UTXO KATEGORIJA

UTXO nije ništa drugo do nepotrošen iznos u bitcoin transakciji. Sve informacije o nepotrošenim transakcijama možete pronaći u ovoj kategoriji. Procenat, profit, obim, gubitak i broj se mogu analizirati.

KATEGORIJA NAKNADA

Naknada koju korisnici plaćaju rudarima za stavljanje transakcije u blok nije ništa drugo do transakcijske naknade. Ukupne naknade koje su plaćene mogu se analizirati. U slučaju Ethereuma plin se koristi za transakcije.

RUDARSKA KATEGORIJA

 1. Stopa težine slagalice koju rudari rješavaju za dodavanje transakcija u blok.
 2. Trenutni hash rate bitcoin mreže.
 3. Prihod rudara samo od transakcijskih naknada i ukupno sa nagradama.

BLOK KATEGORIJA

 1. Trenutna visina bloka koji se minira.
 2. Ukupan broj blokova koji su dodani u glavni blockchain.
 3. Srednje i srednje vrijeme između stvaranja dva bloka.

KATEGORIJA DISTRIBUCIJE

Kategorija Distribucija sadrži informacije samo o ERC-20 tokenima. Može se vizualizirati postotak ponude koja je zaključana u pametnim ugovorima, prvih 1% liste bogatih, distribucija ERC-20 tokena i koliko je token decentraliziran.

2.3. Glassnode insights

Stručni i tehnički članci i izvještaji o tržištu kriptovaluta koje je pripremio i objavio tim Glassnodea . Ovo je sjajan resurs za profesionalce na tržištu kriptovaluta da pročitaju stavove i uvide na Glassnode web stranicu o raznim temama. Sav sadržaj je takođe objavljen na engleskom, španskom, italijanskom, kineskom i japanskom jeziku.

Ova funkcija uključuje različite dijelove koji su:

 • Bilten – Šalje članke na e-poštu korisnika kandidata u određenim intervalima.
 • Uvidi – Na njemu su dostupni komentari i pogledi na web stranicu GlassNode o različitim događajima i temama na tržištu kriptovaluta.
 • Analize – Analitički izvještaji Glassnode tima objavljuju se profesionalno i uz najmanje greške za korisnike.
 • Izvještaji – Glassnode web stranica analizira dodatne članke o važnim događajima u vezi s kriptovalutama i njihovi rezultati se dostavljaju korisnicima u obliku izvještaja.
 • Proizvodi – Svi članci, izvještaji i uvidi Glassnode web stranice prikupljaju se na jednoj stranici za korisnike.
 • DeFi – Sadržaj vezan za decentraliziranu finansijsku industriju razvio je analitički i edukativni tim Glassnode web stranice i dostavljen korisnicima.


2.4. Metric Catalog

Galssnode baza podataka sadrži veliki broj metrika razvijenih za analizu podataka na lancu. Za neke korisnike koji traže određenu metriku, pretraživanje u Glassnode Studiju može biti dugotrajno i teško. Iz tog razloga, Glassnode katalog metrike je razvijen tako da možete pristupiti željenoj metrici u najkraćem vremenu.

metrika je podijeljena u tri nivoa, sa detaljnijim informacijama kako napredujete do nivoa nivoa. Primjeri metrike ispod svakog nivoa su:

 • Nivo 1 : Aktivne adrese, visina bloka, adrese za slanje, veličina bloka, minirani blokovi, nepotrošeni rezultati transakcije (UTXO), novi depoziti, itd.
 • Nivo 2: Adrese sa specifičnim izvornim bilansima (npr. više od 1 BTC, itd.), DeFi Total Value Locked (TVL), Fjučers otvorenim kamatama, obimom fjučersa, bilansima razmjene, uništenim godinama novčića, živahnošću, itd.
 • Nivo 3: Adrese sa specifičnim stanjem u dolarima (npr. više od 10.000 dolara, itd.), zadržanim zalihama, adresama za povlačenje, stanjem rudara, novim entitetima, nepotrošenim zalihama rudara, SOPR (omjer potrošenog izlaznog profita) itd.

2.5. Više grafikona

Sa ovom funkcijom, korisnici mogu istovremeno gledati i čitati grafikone i metrike koje su im potrebne na personaliziranoj kontrolnoj tabli. Ovo svakom korisniku olakšava pristup bitnim podacima, a mogu i profesionalno i na prvi pogled upoređivati ​​podatke , što je za neke korisnike velika karakteristika Glassnode Studija .


2.6. TradingView integracija

To je beta program u kojem možete integrirati svoj TradingView pro uređivač grafikona sa svojim Glassnode studijom, otvarajući vrata daljnjim alatima i metrikama za uređivanje

2.7. Cijene

Na Glassnodeu postoje dva plaćena plana. Prvi je za 39 USD mjesečno (ili 29 USD ako plaćate godišnje), dok je drugi i najnapredniji za 799 USD mjesečno (ili 699 USD ako se plaća godišnje).

2.8. Poređenje kovanica

Ovdje možete kombinirati metriku za dvije ili više kripto imovine i kreirati višeslojni grafikon za njih

Uzimajući u obzir koliko je sredstava podržano i koliko je metrika dostupno za svaku od njih, Glassnode vam također omogućava da uporedite različite metrike za različite novčiće kako biste dobili slojevit grafikon koji sadrži obje metrike.

Upoređivanje grafikona će vam pomoći da zamijenite novčiće jer će vaša odluka biti zasnovana na znanju iz poređenja oba novčića sa preciznim metričkim podacima.

3. Najbolji indikatori na lancu u Glassnodeu

 • MVRV Ratio

MVRV koeficijent je omjer tržišne vrijednosti novčića i njegove ostvarene vrijednosti. To je vrijedan alat koji, u kombinaciji s drugim metrikama, može precizno predvidjeti vrhove i dna tržišta. 

Na primjer, kada je ova vrijednost visoka, to je indikacija da je novčić prekupljen, što ukazuje na potencijalni vrh na tržištu. S druge strane, kada je nizak, to može značiti da je novčić preprodan, što pokazuje moguće dno tržišta.

 • Dani novčića uništeni

Ova metrika mjeri aktivnost starijih investitora čiji su novčići već neko vrijeme mirovali. Dobiva se množenjem novčića koji su se iselili iz novčanika s brojem dana u kojima su ostali nepomični u novčaniku. Analiza ove metrike može otkriti kada se kitovi spremaju za prodaju, čime se inspirira period uzimanja profita.

 • LTH/STH odnos

Ovo je omjer dugoročnih posjednika novčića i njegovih kratkoročnih posjednika. Ova metrika nam pomaže da znamo ko tačno prodaje i ima li razloga za paniku ili ne.

 • Ostvarena dobit/gubitak

Ova metrika se koristi za određivanje da li kovanica još ima malo para u sebi nakon nedavnog rasta ili je možda došlo vrijeme da izađe s tržišta i uzme profit.

 • SOPR (Omjer profita potrošene proizvodnje)

To je još jedan tržišni indikator koji pokazuje odnos dobiti i gubitka kovanica premještenih sa svojih adresa

 • Omjer zaliha i protoka

Odnos zaliha i protoka novčića je omjer nove ponude i postojeće ponude. Obično se koristi za predviđanje cijene valute i pokazao se kao jedan od najpreciznijih metoda za to.

 • Omjeri volatilnosti

Indeks volatilnosti Bitcoina dostupan je samo onima koji su se pretplatili na napredni plan. Njime se mjeri volatilnost bitcoina kako bi se odredile cijene poravnanja za fjučerse promjenljivosti bitcoina.

 • NVT (omjer mrežne vrijednosti i transakcije)

To je indikator koji utvrđuje odnos između obima transfera kovanice i njegove tržišne kapitalizacije. Pomaže u određivanju da li je valuta precijenjena ili podcijenjena.

 • Trake

Traka za poteškoće Bitcoin je grafik koji prikazuje poteškoće rudarenja Bitcoina. Koristi se da se zna kada je najbolje kupiti Bitcoin

 • Stablecoin Supply

Ovaj indikator je također važan jer pokazuje da li/kada su ljudi spremni kupiti kriptovalute sa stabilnim coinima.

Zaključak

Nema sumnje da je Glassnode jedan od najsveobuhvatnijih alata za analizu podataka za kriptovalute. Ima praktički sve što trebate znati za donošenje logičnih trgovačkih odluka. Nadamo se da vam je ovaj članak pokazao da li je za vas ili ne. 

Na kraju, rado bismo razgovarali s vama u komentarima, pa nam recite što mislite o ovoj Glassnode recenziji?

Pročitajte više: Šta je Messari | Kako koristiti Messari | Crypto Data Aggregator

Hvala ti!

What is GEEK

Buddha Community

Aria Lee

Aria Lee

1609507876

25 Best Digital Marketers In India | Best Digital Marketing Experts In India

The demand for digital marketing is increasing. This in turn is increasing the demand for digital marketing experts in India. There are many digital marketers in India.
This blog post lists the best 25 digital marketing experts in India who have outstanding work in the digital marketing field.

But, according to the 25** best digital marketing experts**, there exists a simple way to find out what is working in this market.

Today, I do not think any business can survive without digital marketing. You know that digital marketing talent is rare. You should check the results of our digital marketing talent survey. Here, we have compiled a list of 25 best digital marketers in India.

1. SEO Vaibhav Sharma

Vaibhav Sharma (Born 28-07-1998), better known as SEO Vaibhav Sharma, Youngest Digital Marketing Expert and Blogger and youtube personality since 2017. Work As Freelancer SEO Expert | SMO Expert | PPC Expert. He Is Also Known for his hard & Smart work in the Digital Marketing Industry.
They served their digital marketing services for international and also domestic clients and they all are happy with them.
Vaibhav Sharma is Google Certified Digital Marketer and he helps businesses to achieve their goals.
Experties In: Local SEO, Lead Generation, Branding, etc…

You can contact Vaibhav Sharma through mail: vaibhavsharmaseo@gmail.com
Website: https://seovaibhavsharma.com

2. Sorav Jain

After embarking on the SEO journey in his early 17s, Sorav Jain made significant contributions to the digital marketing industry. He is the CEO of Echo, a self-funded firm that provides world-class social media and digital marketing expertise.

Website: https://www.soravjain.com/

3. Mridul Kabra

By graduating as an architect, he is the first student of Malaviya National Institute of Technology to become a teacher and digital marketing expert. He is also working as google certified Digital Marketer expertise in lead generation.

4. Jitendra Vaswani

Jitendra Vaswani is a professional digital marketer and blogger, currently based out of India. His blog, BloggersIdeas, is one of the top ranking blogs on blogging and digital marketing in the country. He is also a top digital marketing consultant in India, a public speaker and has spoken at events, colleges and forums in India, blogging, personal branding and keynote making online.

5. Prateek Shah

Prateek is a best digital marketing trainer with Google India and head trainer of AIMA (All India Management Association). Apart from managing social media campaigns for various brands, he launched India’s first student social network ‘Asset Ambassador’.

He founded Digital Defined in October 2015, with the aim of creating a platform for digital marketing professionals and enthusiasts. It is a digital marketing hub for communicating, contributing and collaborating digital marketing ideas and receiving all marketing questions.

6. Deepak Kanakaraju

Deepak Kanakaraju is famous in the world of digital marketing as Digital Deepak. His blog digitaldeepak.com is an amazing resource for those who want to learn digital marketing.
Deepak loves bikes and started a blog on a motorcycle called BikeAdvice which got more than 1 lakh followers and 1 million plus page views per month. This was his debut in digital marketing.
Following this bike blog, Deepak worked in several companies and also spoke on digital marketing. The blog DigitalDeepak.com has been ranked as one of the top 10 digital marketing blogs in India.

7. Pradeep Chopra

Pradeep Chopra is an IIT Delhi pass out. He is one of the pioneers of digital marketing in India. Pradeep is the co-founder and CEO of Digital Vidya. He is an author on International Fence and Digital Marketing and Entrepreneurship.
Pradeep has organized several social media workshops in India at Singapore, Click Asia Summit, Tycon, Global Youth Marketing Force and NASSCOM India Leadership Force.
He has trained and mentored thousands of professionals and CEOs in digital marketing. Pradeep believes “Internet connectivity is more important than water supply”

8. Ankit Malik

Over 7 years of agency and in-house experience in digital marketing. Ankit Malik is capable of managing and executing projects of any size and budget. Ankit Malik owns brands like HBO India, Yatra, Lufthansa, Mercedes, Intel and many more. Ankit Malik is considered the best in the social media industry and was also nominated in the top 30 under 30 social media and brand markets in 2018. Ankit has previously worked with MRM MCCAN and India’s most luxury hospital Roswalk Healthcare. His expertise lies in the medical and entertainment section. Ankit also won the ‘Top 200 Movie Blogs 2018’ awarded by FeedSpot and is currently working with renowned brands in India and Canada.

9. Ananthanarayanan V

PGCPM from Indian Institute of Management in Indore in 2007. Also awarded the “Best Digital Advertising Professionals in India” from the CMO Council and World Advertising Congress from the fourth edition of “50 Best Digital Marketing Professionals, 2014” at the “Mobile and Digital Marketing Summit 2014” held at TAJ Scandal END, MUMBAI . 14 November 2014. The theme of the summit is “Real-time through mobile and digital media: real-time marketing and engagement”. Organization: He is the founder and CEO of TechDivine Creative Services based in Thane West, Mumbai, Maharashtra, India.

10. Himanshu Arora

The co-founder of Socialpanga, Himanshu Arora, believes in deep electronic marketing. Being an expert in designing, strategizing and implementing electronic marketing through various strategies and campaigns, he represents himself as a ‘marketing mafia’. He has worked with around 50 firms, including Coca-Cola, SAP, Google, Accenture, Horricks, and more. In addition, he has been selected as the Google Award for Google Product and Sales Award. Himanshu is a renowned speaker and has conducted more than 35 electronic advertising and marketing training sessions for notable firms such as Kodak, Nokia, Wipro, and many more.

11. Aditya Gupta

In 2011, he founded Social Samosa with Ankitagba. His plan was to become a hub for the Indian social media industry by satisfying all earlier knowledge gaps. In 2015, it was sold to confidential investors for an undisclosed sum. According to an ET report, a group of investors bought the company for Rs.2-3 Cr. Now, Ankit works at his digital communications agency Igenero. He founded the company in 2009 with the objective of providing solutions for branding, web-based products and digital strategy on one platform. He has worked with well-known companies.

12. Jainendra singh

He is a Google certified digital marketer in india. His extensive experience in strategic planning and business structure has helped billions of dollars of companies in many industries. For so many years, they have been occupied in measuring the ROI of digital media activities, lead generation and content delivery through popular social and bookmark channels.

13. Laxmipati bhat

With 25 years of experience in the world of marketing, he blends traditional advertising methods and new digital information in a great way. Currently, he is the head of business communications for Robosoft Technologies, a leading mobility solutions partner. He worked with a successful track record in business development in Mumbai, Bangladesh, Sri Lanka and Bangalore with demand for FMCG and service brands and leadership agency profit centers. He worked with P&G, BAT, GSK, Sara Lee, Wipro Consumer Care & Lighting and ITC Foods.

14. Prashant Naidu

Moving on to start LI with his wife, Prashant worked as a business analyst in Singapore, India and the UK for six years.
Prashant Naidu is the founder of a four-and-a-half-year-old young online publishing start-up that covers social media marketing stories beyond press releases. LI has been listed in the Top 10 Social Media Blogs 2013 by Social Media Examiner and Indi Blogger. They believe that high quality content always stays and pays

15. Rajat Jain

Rajat Jain is the founder and CEO of “Shoot Order”, a top-ranked digital marketing company with over 200 customers worldwide. Along with this, he is also considered as the best digital marketing consultant in India. Rajat also writes a blog called “SpeakRJ”, where he shares his marketing experiences and latest developments in the market.

16. Harsh Agarwal

Harsh Agarwal is a B.tech graduate and professional blogger. He has also worked at Convergys before becoming a full-time blogger. His blog “ShoutMeLoud” is a one-stop solution for every aspiring blogger out there. Blogging is a very important and important aspect of Digital Marketing. His expertise in blogging and contribution in this field is excellent.

17. Kunal Chaudhary

Kunal Chaudhary is the founder of Delhi School of Internet Marketing, a renowned digital marketing institute. He has 8+ years of digital marketing experience and has done internet marketing for top brands like Snapdeal, Myntra, Flipkart, FashionAndieu, Jabong etc. He is also a digital marketing specialist with over $ 2 million earned in revenue.

18. Rohit Onkar

Rohit Onkar is One of the best Digital Marketer, Business Leader and Trainer. Rohit has been able to successfully establish scale processes, manage cross-functional teams, increase the profitability of organizations and drive them to desired goals. He is the Head of Digital at Loylty Rewardz Mngt Pvt Ltd, where his role is to oversee daily digital marketing campaigns, set up large-scale processes, identify new monetization opportunities to create new revenue streams and drive daily campaign execution. Have to manage for. A cross-functional team. .

19. Anoop Mishra

Anoop Mishra is a digital marketing specialist. He is the co-founder of Prachar Mantra. Anoop has done BCA, MCA and MBA (Marketing)
He has helped many businesses do digital marketing effectively and efficiently. You can learn more about them at: https://www.anoopmishra.com

20. Suresh Babu

Suresh Babu is the founder and CEO of Web Marketing Academy. He is one of the best digital marketing trainers in India. Suresh holds an Executive MBA from IIMB.
He started his career as a lecturer for Hotel Management and Catering Science and today he is one of the best teachers of digital marketing.
Suresh is a visiting faculty and president at prominent universities like Christ University, Acharya B-School, Commits College, Manetti Community College. He also founded the online marketing enthusiast community, a community of passionate online marketing enthusiasts.

21. Arockiasamy Satya

This B2B marketing professional has contributed to transform the business through appropriate marketing and content strategy. He demonstrates expertise in the planning, construction, implementation, monitoring and analysis of marketing initiatives. When it comes to content writing, the different times with writing different marketing-related articles are true. The two most important business changes he made were in Brillio and Collabera. In addition, he has teamed up with Dell.

22. Chetan Deshpande

Chetan Deshpande is the CEO of Next Level Marketers. Next Level Marketers is a group of experts that takes your marketing and business development to the next level.
He has more than 10 years of experience in digital marketing and is a specialist in implementing and executing inbound marketing. Chetan is very active in the field of digital marketing and has also received many media coverage.

23. Prabhakar Alok

This youngest entrepreneur from Bihar, India, is a digital marketing expert and famous for trends in his city. Prabhakar Alok is the founder of 3 start-ups - DigiwaleBabu, My22yards and DigitalGucucool. Through this, he renders digital marketing services for start-ups across India. DigiwaleBabu is a marketing tool box that provides best-in-class services to its customers in all aspects of online marketing. Apart from being a Google certified digital marketer in India, Prabhakar Alok is a social activist and a star cricketer in his field.

24. Viren Patel

Viren Patel is a co-founder and mentor at Lavenir Institute of Professional Studies.
He has an MBA in Information Management from Somaiya Institute of Management and Research and has 10 years of experience in the web.
His institute Lavenir Institute of Professional Studies is training many people in digital marketing and growing at a great pace.

25. Ashok Lalla

Ashok Lalla is a best digital marketing expert in mumbai. He did his MBA in Marketing from JBIMS, Mumbai.
Ashok was Global Head - Digital Marketing at Infosys from 2012 to 2015. He has worked with many other large companies.
Ashok has a lot of knowledge and expertise in digital marketing. You can learn more about him - www.linkedin.com/in/ashoklalla

Conclusion:

This was a list of the best digital marketers in India I was able to come up with.
Digital marketing is a very dynamic field and to specialize in digital marketing, one has to keep himself updated with the latest trends in digital marketing.

In addition, many of the digital marketing experts listed above provide free guidance to digital marketing enthusiasts. Students without any selfishness and helping the digital marketing community are impacting lives not only in India but around the world.
Obviously I have missed a lot of great minds that I do not know, and I am sorry to miss them!

If you know other great marketers in India, I love to know his name and his work in digital marketing. Leave them in the comments below!

#digital marketer #digital marketing expert #digital marketer in india #digital marketing expert in india #best digital marketer in india #best digital marketing expert in india

Dental SEO Marketing | Dentists SEO Marketing

Medibrandox is the largest company for marketing that provides SEO marketing for dentists and dental clinics and it is a practice of increasing website traffic of quality and quantity both. Dental SEO marketing works by optimizing your site for the search engine that helps to boost your website rank in Google as well as you get a lot of traffic of dentists related. If you are looking dental SEO marketing agency so you should go over the website.

#seo marketing for dentists #seo marketing dental clinics #dental seo marketing company #best dental seo marketing agency #seo marketing for dental clinic #dental seo marketing agency

Digital Marketing Company

Digital Marketing has the ability to reach a worldwide marketplace. You can save money and reach more clients for less money than traditional marketing techniques. Digital Marketing gives you the chance to know your audience and allow them to know your business personally which can help to create brand loyalty.

Looking for an opportunity to grow your business digitally? Contact Skenix Infotech now to know more about our pricing and services: https://www.skenix.com/digital-marketing/

#online marketing technique #online marketing #digital marketing services #digital marketing experts #digital marketing company in india #effective digital marketing

Manish Dwivedi

Manish Dwivedi

1611487062

SAM Web Studio Named Top eCommerce Marketing Companies of 2020 by DesignRush

SAM Web Studio named as a top leading E-commerce marketing company in India by Design rush in the list of best E-commerce companies of 2020. It is a very great moment for the SAM Web Studio to get featured on this list where large numbers of companies are trying to get a place. Design rush is one of the best service rating websites that provide the best information on marketing websites.
The founder of SAM Web Studio, Mr. Manish Dwivedi, say on this, It’s a very wonderful time for us that we have got another achievement that is recognized by one of the best platforms like Design Rush and featured in their list of top e-commerce marketing company of 2020. It is the result of our hard work and experience of our professional team that we are getting these amazing achievements. We always deliver work that our clients want and what is best for their business. We always work with unique ideas and according to the client’s requirement.”
SAM Web Studio offers top-notch quality E-commerce marketing services and they have helped many businesses across different types of niches such as medical healthcare, outsourcing company, and more. They have achieved multiple rankings and secured top positions for the best e-commerce service provider. They have established their name as one of the best e-commerce marketing companies across the globe. Their team works every time with some new and quality based ideas and that is one of the main reasons they are standing at this position.
About SAM Web Studio
SAM Web Studio is the best and leading ecommerce Website Development and Digital Marketing Company in India that also provides a set of professional services such as digital marketing services that helps not only in gaining traffic but also in getting conversions or sales that a business wants and it includes app store optimization, pay per click, advertising, Search Engine Optimization (SEO), content marketing, website designing, web development, graphic designing, and many other at the best cost.
If making your online business successful for a longer period is your main aim then shaking hands with the SAM Web Studio would be a great idea as they cover all the things that are required to make a business successful across the globe. Multiple brands and industries have achieved amazing results and maintaining a position in the competition. SAM Web Studio knows very well how to provide a business with a competitive edge that helps the brands to reach the top.

#ecommerce marketing #ecommerce marketing company #ecommerce marketing agency #best ecommerce marketing company #digital marketing #digital marketing services

Down with Business? Choose the Right Marketing Channel to Come Back

How to Select Right Marketing Channels for Your Business?

Here we present a well-researched report on selecting proper marketing channels to boost your business in 2020 and beyond. Today, an array of social media platforms offers customer-centric marketing services; nevertheless, you cannot have a round peg in a square hole. According to digital marketing experts, different social media platforms have different demographic or better call psychographic users. It will not be exaggerated to say that if you want to avoid unadorned and aimless marketing campaigns, hiring a professional digital marketing service provider will be a wise decision.

#digital marketing service provider #top digital marketing agencies #digital marketing experts #marketing trends #traditional marketing #right marketing channels