Ruby Schmitt

Ruby Schmitt

1643068080

NFT Virtual Real Estate στο Metaverse

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μάθετε Τι είναι το NFT Virtual Real Estate στο Metaverse; Πώς να αγοράσετε εικονικό ακίνητο NFT στο Metaverse;

Η εικονική γη NFT είναι μια ιδιόκτητη περιοχή ψηφιακής γης σε μια πλατφόρμα metaverse. Τα δημοφιλή έργα γης NFT περιλαμβάνουν τα Decentraland, The Sandbox και Axie Infinity. Τα NFT είναι κατάλληλα για να αντιπροσωπεύουν την ιδιοκτησία γης, καθώς το καθένα είναι μοναδικό και αποδεικνύει εύκολα την ψηφιακή ιδιοκτησία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γη NFT για διαφήμιση, κοινωνικοποίηση, παιχνίδια και εργασία, μεταξύ άλλων περιπτώσεων χρήσης.

Ο ιδιοκτήτης γης μπορεί κανονικά να χρησιμοποιήσει το οικόπεδό του για να φιλοξενήσει διαδικτυακές εμπειρίες, να εμφανίσει περιεχόμενο ή να κερδίσει οφέλη σε ένα παιχνίδι. Μεγάλες μάρκες και διασημότητες, συμπεριλαμβανομένων των Adidas και Snoop Dogg, αρχίζουν επίσης να επενδύουν και να χρησιμοποιούν τη γη NFT.

Η αξία ενός οικοπέδου επηρεάζεται από τη χρησιμότητα, το έργο και την κερδοσκοπία της αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε γη NFT από ένα έργο σε πώληση γης ή στη δευτερογενή αγορά μέσω ενός ανταλλακτηρίου NFT, όπως το Binance NFT Marketplace ή το OpenSea. Πριν από την αγορά, βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους και τις περιπτώσεις χρήσης της γης και του σχετικού έργου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως είναι καλύτερο να νοικιάσετε αντί να αγοράσετε μια γη NFT.

Εισαγωγή

Η ανάπτυξη του metaverse έχει δημιουργήσει γρήγορα ενδιαφέρουσες νέες περιπτώσεις χρήσης blockchain. Καθώς το 2020 ήταν μια τεράστια χρονιά για το metaverse και τα Non-Fungible Tokens (NFT), δεν είναι περίεργο που η εικονική γη έχει γίνει καυτό θέμα.

Ορισμένες πωλήσεις γης NFT έχουν φθάσει σε τιμές μεγαλύτερες από τις ιδιοκτησίες στον φυσικό κόσμο, καθιστώντας την έννοια δύσκολη για ορισμένους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πραγματικά πολλές ομοιότητες μεταξύ της γης NFT και της τυπικής ακίνητης περιουσίας. Αλλά ως ψηφιακό στοιχείο στο blockchain, το NFT land έχει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά προς εξερεύνηση.

Τι είναι το μετασύμπαντο;

Το metaverse είναι ένας διαδικτυακός, εικονικός κόσμος που θα συνδυάζει πολλαπλές πτυχές της ψηφιακής και της πραγματικής ζωής μας, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας, της κοινωνικοποίησης και της ψυχαγωγίας. Το 2021 πολλοί τεχνολογικοί γίγαντες, συμπεριλαμβανομένων των Meta (προηγουμένως Facebook), Microsoft και Epic Games, άρχισαν να αναπτύσσουν και να εξερευνούν το χώρο. Η τεχνολογία Blockchain διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στο μετασύμπαν, καθώς η ψηφιακή ιδιοκτησία, η ταυτότητα και οι οικονομίες είναι κεντρικές έννοιες. Για μια βαθύτερη εξήγηση, διαβάστε το εισαγωγικό μας άρθρο στο metaverse.

Τι είναι η εικονική γη NFT;

Όπως αναφέρθηκε, τα έργα metaverse είναι ψηφιακοί κόσμοι που οι χρήστες μπορούν συνήθως να εξερευνήσουν με 3D avatars. Το SecondLive, για παράδειγμα, παρέχει χώρους και χώρους για συναυλίες, συνέδρια και εκθέσεις. Ενώ έργα όπως το SecondLive δεν επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράσουν έναν μόνιμο χώρο εικονικής πραγματικότητας, άλλοι μετασύμπαν κόσμοι το κάνουν. Οι προγραμματιστές δημιουργούν μεγάλους χάρτες γης χωρισμένους σε μικρά αγροτεμάχια για να πουλήσουν στην αγορά.

Για να αντιπροσωπεύσουν τη μοναδική ιδιοκτησία της περιοχής, οι χρήστες αγοράζουν NFT που συνδέονται με ένα συγκεκριμένο οικόπεδο. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα οικόπεδα μέσω πώλησης γης απευθείας από το έργο ή στη δευτερογενή αγορά. Το τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε με τη γη NFT εξαρτάται από κάθε έργο.

Ποιες είναι οι περιπτώσεις χρήσης της γης metaverse;

Εκτός από εικασίες, οι ιδιοκτήτες γης μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον εικονικό τους χώρο σε διάφορες περιπτώσεις χρήσης:

1. Διαφήμιση - Εάν το οικόπεδό σας βρίσκεται σε δημοφιλή περιοχή ή περιοχή και προσελκύει πολλούς επισκέπτες, μπορείτε να χρεώσετε για διαφημιστικό χώρο. 

2. Κοινωνικοποίηση -Μπορείτε να φιλοξενήσετε εκδηλώσεις στην ψηφιακή σας χώρα, συμπεριλαμβανομένων συναυλιών, συνεδρίων και συναντήσεων με την κοινότητα.

3. Παιχνίδια - Η γη σας NFT μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βιντεοπαιχνίδι NFT. Για παράδειγμα, η γη στο Axie Infinity μπορεί να παρέχει επιπλέον πόρους, μάρκες, υλικά χειροτεχνίας.

4. Εργασία - Γη που μπορεί να εξερευνηθεί με τρισδιάστατο avatar μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εικονικός χώρος γραφείου ή για παροχή ψηφιακών υπηρεσιών. Η PwC Hong Kong θα χρησιμοποιήσει το The Sandbox land στις συμβουλευτικές υπηρεσίες Web 3.0.

Οι παγκόσμιες εταιρείες αγοράζουν γη metaverse;

Εξέχουσες προσωπικότητες και επωνυμίες έχουν ήδη αρχίσει να αγοράζουν γη στο metaverse. Για παράδειγμα, ο Snoop Dogg δημιουργεί το δικό του Snoop Dogg Metaverse Experience στο The Sandbox. Η Adidas αγόρασε επίσης χώρο στην πλατφόρμα για τη δική της εμπειρία μετατροπής στο AdiVerse . Εκτός από τη συμμετοχή στη διαφημιστική εκστρατεία του metaverse και του NFT, οι επωνυμίες και οι εταιρείες θα προσφέρουν στους χρήστες την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν μαζί τους αποκτώντας πρόσβαση σε υπηρεσίες, παιχνίδια και προϊόντα metaverse

Η γης NFT έχει κάνει ακόμη και το άλμα από ιδιώτες επενδυτές σε θεσμικούς επενδυτές. Για παράδειγμα, ο όμιλος Metaverse έχει γίνει πρωτοσέλιδο αγοράζοντας μεγάλες ποσότητες ψηφιακής ακίνητης περιουσίας, το οποίο θα εξετάσουμε αργότερα. Ο όμιλος έχει ουσιαστικά την έδρα του στην Crypto Valley της Decentraland. Η εταιρεία συμβούλων PwC αγόρασε επίσης οικόπεδα στην Decentraland τον Δεκέμβριο του 2021 ως μέρος των συμβουλευτικών υπηρεσιών web 3.0.

Τι επηρεάζει την τιμή της εικονικής γης NFT;

Η τιμή ενός οικοπέδου εικονικής γης καθορίζεται παρόμοια με άλλα μη ανταλλάξιμα μάρκες ή κρυπτονομίσματα. Υπάρχουν τρεις κύριοι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν:

1. Utility - Η εικονική γη διαφέρει από πολλά άλλα NFT καθώς συνήθως έχει ποικίλες περιπτώσεις χρήσης. Αυτά θα διαφέρουν ανάλογα με την πλατφόρμα στην οποία βρίσκονται. Για παράδειγμα, ψηφιακοί κόσμοι όπως η Decentraland επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν και να δημιουργούν στη γη τους.

Εάν η γη σας βρίσκεται σε δημοφιλή περιοχή ή δέχεται πολλούς επισκέπτες, θα μπορούσατε να χρεώσετε τη διαφήμιση. Η γη σας μπορεί επίσης να σας προσφέρει οφέλη σε ένα βιντεοπαιχνίδι blockchain. Θα μπορούσατε να έχετε βελτιωμένα μπόνους πονταρίσματος ή να ζήσετε μοναδικά γεγονότα εντός του παιχνιδιού, όπως στο Axie Infinity.

2. Η πλατφόρμα - Δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Decentraland, το The Sandbox ή το επερχόμενο My Neighbor Alice τείνουν να έχουν υψηλότερες τιμές για τη γη τους NFT. Αυτό οφείλεται στην προσφορά και τη ζήτηση της αγοράς. Η βάση χρηστών και το ενδιαφέρον αυτών των πλατφορμών είναι πολύ υψηλότερα από τα μικρότερα έργα.

3. Κερδοσκοπία - Οι μεγάλες πωλήσεις γης NFT στο παρελθόν έχουν οδηγήσει σε αυξανόμενο όγκο κερδοσκοπίας. Για παράδειγμα, η εταιρεία ακινήτων NFT Metaverse Group ξόδεψε περίπου 2,43 εκατομμύρια δολάρια τον Νοέμβριο του 2021 αγοράζοντας ένα αγροτεμάχιο 116 οικοπέδων στην Decentraland. Κάθε οικόπεδο είναι 16 τετραγωνικά μέτρα, δίνοντάς τους συνολική έκταση 1.856 τετραγωνικά μέτρα γης στην περιοχή Fashion Street.

Συμβουλές πριν αγοράσετε την πρώτη σας μετασύνδεση γης

Η αγορά γης NFT στο metaverse θα πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως κάθε άλλη επένδυση ή οικονομική συναλλαγή. Φροντίστε να κάνετε τη δική σας έρευνα και να λάβετε υπόψη τα παρακάτω σημεία:

1. Αγοράστε τη γη σας NFT από μια αξιόπιστη πηγή. Εάν αγοράσετε τη γη μέσω πώλησης ενός έργου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τον σωστό επίσημο σύνδεσμο. Εάν αγοράζετε γη από κάποιον άλλο, μην κάνετε ποτέ καμία μεταφορά απευθείας στο πορτοφόλι του. Θα πρέπει πάντα να πραγματοποιείτε την πώληση μέσω μιας αξιόπιστης, αξιόπιστης αγοράς ή ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Το Binance NFT Marketplace και το OpenSea είναι δύο πιθανές επιλογές, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.

2. Αποφασίστε εάν θέλετε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε τη γη σας NFT. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορεί να μην χρειαστεί να αγοράσετε ένα κομμάτι γης. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να φιλοξενήσετε μια μεμονωμένη εκδήλωση σε μια δημοφιλή περιοχή. Εάν η πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε υποστηρίζει ενοικιάσεις, τότε η τιμή που πληρώνετε εξαρτάται από την κίνηση του οικοπέδου, την εγγύτητα με άλλα σημαντικά οικόπεδα και το μέγεθός του.

3. Εξετάστε προσεκτικά το έργο της γης NFT. Το έργο που θα επιλέξετε θα καθορίσει τη χρησιμότητα και εν μέρει το κόστος του NFT. Εάν θέλετε να κάνετε εικασίες και να μεταπωλήσετε τη γη σας, δείτε τα βασικά στοιχεία του έργου, όπως η δημοτικότητα, ο αριθμός των χρηστών και η ομάδα. Εάν πρόκειται να πουλήσετε διαφημιστικό χώρο ή να συμμετάσχετε σε άλλη περίπτωση χρήσης, ερευνήστε ποιες πλατφόρμες metaverse ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες σας. Δεν θα πετύχουν όλα τα έργα NFT, επομένως φροντίστε να λάβετε υπόψη τον οικονομικό κίνδυνο πριν αγοράσετε γη NFT. Εάν αγοράσετε γη που δεν έχει καμία χρήση ή ζήτηση, μπορεί να καταλήξετε να την κρατήσετε για πάντα.

Αν είσαι αρχάριος. Πιστεύω ότι το παρακάτω άρθρο θα σας φανεί χρήσιμο ☞  Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα - Για αρχάριους

Πού να αγοράσετε γη στο Metaverse

Υπάρχουν δύο βασικές μέθοδοι για την αγορά γης Metaverse NFT. Μπορείτε να λάβετε μέρος σε μια πώληση γης και να την αγοράσετε απευθείας από το έργο ή μπορείτε να αγοράσετε γη από άλλους χρήστες μέσω μιας αγοράς.

Η πώληση γης NFT είναι ένας καλός τρόπος για να αγοράσετε τη γη σας σε χαμηλότερη τιμή από ό,τι στη δευτερογενή αγορά. Τα περισσότερα μεγάλα έργα μετατροπής με γη NFT έχουν αυξημένες τιμές, πράγμα που σημαίνει ότι η αγορά γης σε μια πώληση τείνει να είναι καλύτερη. Ορισμένα έργα πωλούν όλα τα οικόπεδά τους με μία κίνηση, ενώ άλλα τα πωλούν σε κύκλους. 

Το ανταλλακτήριο NFT είναι ο ασφαλέστερος και πιο αξιόπιστος τρόπος αγοράς γης στη δευτερογενή αγορά. Με αυτόν τον τρόπο, τόσο ο αγοραστής όσο και ο πωλητής προστατεύονται από ένα έξυπνο συμβόλαιο που διασφαλίζει ότι οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ομαλά και για τα δύο μέρη. Το Binance NFT Marketplace και το OpeaSea είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για χρήση. Το Binance NFT Marketplace υποστηρίζει το Ethereum και το Binance Smart Chain, ενώ το OpeanSea υποστηρίζει τα Ethereum, Polygon και Klaytn.

Πώς να αγοράσετε γη στο Metaverse;

Θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε ένα από τα σημαντικότερα κρυπτονομίσματα, συνήθως είτε Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), Binance (BNB)…

Θα χρησιμοποιήσουμε  το Binance Exchange  εδώ, καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης που δέχεται καταθέσεις fiat.

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία KYC. Θα σας ζητηθεί να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής. Εδώ μπορείτε είτε να επιλέξετε να παρέχετε μια πιστωτική/χρεωστική κάρτα είτε να χρησιμοποιήσετε τραπεζικό έμβασμα και να αγοράσετε ένα από τα σημαντικότερα κρυπτονομίσματα, συνήθως είτε Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), Binance (BNB)…

☞  ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ BINANCE

Οδηγός βήμα προς βήμα:  Τι είναι το Binance | Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Binance (Ενημερώθηκε το 2022)

Η αγορά γης NFT ακολουθεί την ίδια διαδικασία με την αγορά οποιουδήποτε άλλου NFT. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πορτοφόλι και λίγο κρυπτονόμισμα για να ξεκινήσετε. Όπως με κάθε επένδυση, φροντίστε να κάνετε τη δική σας έρευνα πριν αναλάβετε κινδύνους.

Βήμα 1: Επιλέξτε μια πλατφόρμα metaverse

Πριν αγοράσετε ακίνητο metaverse, πρέπει να επιλέξετε μια πλατφόρμα metaverse. Οι λόγοι για τους οποίους αγοράσατε τη γη θα επηρεάσουν το έργο που έχετε επιλέξει, το οποίο θα καλύψουμε αργότερα στην ενότητα με τις συμβουλές μας. Θα χρησιμοποιήσουμε το Sandbox στο Ethereum ως παράδειγμα για αυτό το σεμινάριο, αλλά το Decentraland είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή.

Βήμα 2: Ρυθμίστε το πορτοφόλι σας

Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι που θα σας δίνει πρόσβαση στα κρυπτονομίσματα που κατέχετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ένα κινητό είτε ένα πορτοφόλι που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, η χρήση ενός πορτοφολιού που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης θα έχει συνήθως λιγότερα προβλήματα.

Το MetaMask ή το Binance Chain Wallet είναι και οι δύο κατάλληλες επιλογές, καθώς υποστηρίζουν πολλαπλές αλυσίδες μπλοκ, αλλά ελέγχετε πάντα ότι το πορτοφόλι που χρησιμοποιείτε υποστηρίζει το blockchain της γης NFT.

Όταν ρυθμίζετε το πορτοφόλι σας, θα λάβετε μια σειρά λέξεων που είναι γνωστή ως η φράση σας. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος, καθώς έτσι θα μπορείτε να ανακτήσετε το πορτοφόλι σας εάν χάσετε την πρόσβαση. Καλύτερα να το αποθηκεύσετε κάπου που είναι πάντα εκτός σύνδεσης.

Βήμα 3: Συνδέστε το πορτοφόλι σας στην αγορά Sandbox

Στον χάρτη του The Sandbox, μπορείτε να δείτε οικόπεδα που είναι διαθέσιμα για προσφορά. Ορισμένα από αυτά μπορείτε να τα κάνετε απευθείας μέσω του The Sandbox marketplace, ενώ άλλα φιλοξενούνται σε εξωτερικά ανταλλακτήρια όπως το OpenSea. Ας δούμε ένα για το οποίο μπορούμε να υποβάλουμε προσφορά μέσω του The SandBox για να το διατηρήσουμε απλό.

Για να μπορέσετε να υποβάλετε προσφορά για οτιδήποτε, πρέπει να συνδέσετε το πορτοφόλι σας. Στον χάρτη του Sandbox, κάντε κλικ στο [Sign In] στην επάνω δεξιά γωνία. Βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι σας έχει επίσης ρυθμιστεί στο σωστό blockchain όπως το έργο, σε αυτήν την περίπτωση, το Ethereum.

 

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο [MetaMask].

Διαβάστε περισσότερα: Τι είναι το πορτοφόλι Metamask | Πώς να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι και να χρησιμοποιήσετε

Το MetaMask θα εμφανίσει ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητά να συνδεθείτε. Κάντε κλικ στο [Επόμενο].

Κάντε κλικ στο κουμπί [Σύνδεση] για να συνεχίσετε τη σύνδεση του πορτοφολιού σας.

Το Sandbox θα σας ζητήσει τώρα να προσθέσετε μια διεύθυνση email και να δημιουργήσετε ένα ψευδώνυμο. Κάντε κλικ στο [Συνέχεια] για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας. Μπορείτε επίσης να δώσετε οικειοθελώς έναν κωδικό πρόσβασης εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας SandBox.

Κάντε κλικ στο [Sign] στο αίτημα υπογραφής MetaMask για να ολοκληρώσετε τον λογαριασμό σας.

Μόλις συνδεθείτε με επιτυχία, θα δείτε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας και τη φωτογραφία προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου.

Βήμα 4: Αγοράστε SAND ή ETH στο Binance και μεταφέρετέ το στο πορτοφόλι σας

Για να αγοράσετε ή να υποβάλετε προσφορά στην ξηρά, θα χρειαστείτε είτε SAND είτε Ether (ETH) στο πορτοφόλι σας. Η αγορά ETH θα είναι πιθανότατα πιο χρήσιμη, καθώς οι περισσότερες πωλήσεις γης The Sandbox δέχονται μόνο ETH. Μπορείτε να αγοράσετε SAND ή ETH μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας με τον λογαριασμό σας Binance. 

Μόλις αγοράσετε την κρυπτογράφηση σας, θα πρέπει να τη μεταφέρετε στο κρυπτογραφικό σας πορτοφόλι. Αντιγράψτε τη δημόσια διεύθυνση από το κρυπτοπορτοφόλι σας και χρησιμοποιήστε αυτήν ως διεύθυνση ανάληψης. 

Βήμα 5: Επιλέξτε ένα αγροτεμάχιο LAND

Μπορείτε εύκολα να ταξινομήσετε τη διαθέσιμη γη για να υποβάλετε προσφορά ή να αγοράσετε στο The Sandbox με τα παρακάτω φίλτρα. Το μεγαλύτερο μέρος της γης The Sandbox έχει ήδη αγοραστεί, πράγμα που σημαίνει ότι συνήθως θα βρείτε γη διαθέσιμη μόνο στο OpenSea. Ωστόσο, μπορείτε να υποβάλετε προσφορές για αυτές τις εκπτώσεις μέσω του χάρτη The Sandbox. Ο χάρτης SandBox είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος για να επαληθεύσετε ότι αγοράζετε μια νόμιμη γραφική παράσταση NFT, καθώς οι σύνδεσμοι OpenSea είναι ενσωματωμένοι στη διεπαφή χρήστη.

Αφού βρείτε κάποια γη που θέλετε να αγοράσετε, μπορείτε να κάνετε κλικ είτε στο κουμπί [Προσφορά] για να υποβάλετε μια προσφορά ή να την αγοράσετε σε σταθερή τιμή κάνοντας κλικ στο ποσό ETH. Ας δούμε πώς θα κάνουμε μια προσφορά κάνοντας κλικ στο [Προσφορά].

Θα δείτε τώρα ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας επιτρέψει να κάνετε μια προσφορά. Εισαγάγετε το ποσό της προσφοράς και κάντε κλικ στο [Place Bid] πριν επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή με το πορτοφόλι σας. Εάν ο πωλητής απορρίψει την προσφορά σας ή η πώληση λήξει, το crypto θα επιστραφεί πίσω στο πορτοφόλι σας.

Εάν κάνετε κλικ στη σταθερή τιμή, θα μεταφερθείτε στο OpenSea για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Θα χρειαστεί να συνδέσετε το πορτοφόλι σας στην αγορά για να μπορέσετε να αγοράσετε τη γη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το OpenSea για να κάνετε μια προσφορά, εάν δεν θέλετε να το κάνετε μέσω του The Sandbox.

Πώς να πουλήσετε γη στο Metaverse

Υπάρχουν συνήθως δύο επιλογές όταν πουλάτε το NFT Land. Μπορείτε να το πουλήσετε είτε μέσω της αγοράς του έργου metaverse είτε σε μια δευτερεύουσα αγορά. Με το Sandbox, μόνο αγορές τρίτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν επί του παρόντος για πωλήσεις. Στο μέλλον, οι ιδιοκτήτες γης θα μπορούν να πωλούν απευθείας μέσω του The Sandbox έναντι χρέωσης συναλλαγής 5% σε SAND. 

Εάν θέλετε να πουλήσετε τη γη σας στο OpenSea, απλώς μεταβείτε στο προφίλ σας και κάντε κλικ στο κουμπί [Sell] στο NFT σας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια σταθερή τιμή ή μια χρονομετρημένη δημοπρασία.

Πώς να νοικιάσετε γη στο Metaverse

Ορισμένα έργα, όπως το The Sandbox, θα προσφέρουν την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες γης να νοικιάσουν τη γη τους σε τρίτους. Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσημο σύστημα για να γίνει αυτό. Εάν αποφασίσετε να νοικιάσετε το οικόπεδο σε κάποιον, θα χρειαστεί να έρθετε σε μια ιδιωτική συμφωνία, καθιστώντας τη διαδικασία αρκετά επικίνδυνη. Κατά την ενοικίαση, δεν πρέπει ποτέ να μεταβιβάσετε την κυριότητα του NFT σας στον ενοικιαστή. Είναι ασφαλέστερο να περιμένετε να τεθεί σε λειτουργία ένα επίσημο, ασφαλές σύστημα ενοικίασης.

What is GEEK

Buddha Community

Bella Garvin

Bella Garvin

1624088381

Real Estate App Development I Real Estate Software Development USA

Orbit Edge is a top real-estate app development company that provides top-quality real estate software and app development solutions that facilitates the realtors, builder and other property brokers. Time-saving and cost-saving real estate software solutions help enterprises to sustain themselves in the real estate market.

#real estate app development company #real estate website development #real estate app development services #real estate app development #real estate software development company

Top Real Estate Industry Application Development Companies | TopDevelopers.co

Are you looking for Top Real Estate Mobile App Development Companies? We understand your concern with finding an efficient service provider and hence have collated a list of prominent Real Estate App Developers. As customers are getting accustomed to searching for real estate or construction projects online, having a mobile app for your real estate company or construction business is essential now. The professional App Development Companies, for the Real Estate industry, will help in building an app that will allow businesses to communicate with the customers directly and target their customers more accurately. The Real Estate App Developers and Service Providers will help you in increasing your market reach and in projecting a positive image of your brand amongst potential buyers. If you are a construction company, then the state-of-the-art application built by the Construction App Development Companies will help you in managing your project in a time-efficient and cost-effective manner. The construction app developers listed here are knowledgeable about a wide range of aspects of the construction industry which makes it easier for them to understand and build a construction app based on the requirements. While preparing this list we have kept the parameters of selection quite stringent, to ensure that the Real Estate App Development Companies that make it to this list are proven performers.
Explore the list of best real estate app development companies from TopDevelopers.co, a trusted source to help choose the right real estate app developer as per your requirements.

#real estate industry apps #construction app development companies #real estate industry application development companies #professional app development companies for real estate industry #best real estate app development companies & real estate app developers #top real estate mobile app development service providers

real estate app development

TechGropse one of Leading real estate app development company that provides a high-end property listing app helping real estate agents to engage more visitors and convert them to leads. Real estate app development by TechGropse team includes a whole line of features to real estate agents. If you’re looking for the right real estate app development company TechGropse is a one-stop solution.We have best real estate app developer.

# real estate app development #real estate app development company #real estate mobile app development #real estate app developer #real estate mobile app development company

Bella Garvin

Bella Garvin

1620112098

Top 10 Must-Have Features of Real-estate Mobile App

In order to create a high-quality and high-functioning mobile app above features should present in your real estate mobile app. Whether it is an Android or iOS real estate mobile app, it will provide convenience to users and allow them to search properties. To create a real estate app like Zillow all you need to consult with a real estate app development company or you can hire real estate app developers.

#real estate app development company #real estate website development #real estate app development services #real estate app development #real estate software development

Bella Garvin

Bella Garvin

1616404397

How to Create a Real Estate App like Zillow?

Whenever you will make a plan to buy or rent a house then at that time, will you go for a real estate agent or a real estate application? Of course, you will not give some extra amount of money to agents. The concept behind real estate app development is to provide ease of the searching properties. In the past, to buy or rent a property, people used to go for property agents, newspapers, magazines, advertisements and more.

After watching the marvelous success of real estate apps like Zillow in the market, People are busy in real estate app development and looking to invest in creating apps like Zillow. So, if you are thinking of creating a real estate app like Zillow then I am here with this amazing article where I will explain how to create a real estate app like Zillow.

Step by Step Guide to Create A Real Estate App

Substantiate Your Real Estate App Idea

We know that technology is changing at a fast pace and surely it is affecting the real estate industry also. But, when we think about this idea to create a real estate app then it may be a bit ridiculous, just because, most of the people do not use apps frequently to buy or sell a house. But, if you are a visionary leader then from future prospects, real estate app development idea is really a profitable business.

Better for Mobility

Youngsters are frequently using smartphones and the internet on a daily basis. It is easy for them to use a mobile app to avail any service online. A mobile app makes it possible to browse various properties at a time and they can get the number and location details immediately.

Location Centric

Behind the success of Zillow app, there is a most attractive feature that makes it easy to use is the geo-location feature. Wherever you go for real estate mobile app development services, you should ensure that your app contains geo-location features that makes it easy to track the location.

Type of App

When it comes to developing an app then there are two types of real estate apps first is agency apps and second is a third party model. Agency app is an app belonging to a specific real estate agency and a third party app works as a mediator between buyer and sellers.

Plan a Futuristic Key Features

Just like manners make a man perfect, same as key features makes an app perfect for the users. Here are some of the features that should be present in your app.

 • Login/Signup
 • View/edit profile
 • Filter and search
 • Mapview
 • Property details
 • Reviews and ratings
 • Image gallery
 • Social sharing and so on.

UI/UX Design of the Application

To gain more users on your real estate app, it is important to make it more attractive and easy to use. For this, the UI/UX of your application should be very good in terms of design, fonts, content, images and more. Application should give the best user-experience to retain them on your app. You should use clear images and videos, easy to understand menus, easy navigation patterns, and more.

Use the Best Tech Stack

Your app should support all the platforms including iOS, Android and Windows. Apart from this, for social sharing, you should integrate a feature like social media app integration. Push notifications, customization are some of the tech stacks that can make an app more attractive.

Monetize Your App

Whenever we start a business, it is important to understand what kind of sources can help make money from this business. There are a lot of ways to monetize your real estate app like Zillow.

 • Advertisements
 • Various fees
 • Premium subscriptions

Final Words

A mobile app for the real estate industry can be a good idea to get success in near future. There are thousands of applications and types available in the market such as Realtor and realty App, MLS listing app, land for sale app, apartment for rent app, house searching app and so on. So, If you have an idea to create a real estate app like Zillow using Android app development or iOS development services then Orbit Edge could be the best development partner for this project. Orbit Edge delivers best in class real estate app development services with extraordinary features. Orbit team not only develops a robust app but also helps to promote your application in the market.

#real estate app development company #real estate website development #real estate app development services #hire real estate app developers #real estate software development