Si të regjistroheni, blini dhe shisni në BitForex Exchange

Në këtë postim, do të mësoni se çfarë është BitForex Exchange, si të regjistroheni, blini dhe shesni në BitForex Exchange?

1. Çfarë është BitForex?

BitForex është një shkëmbim tregtar kriptosh i dedikuar për të ofruar një shkëmbim profesional të tregtimit të monedhave dixhitale. Ai ofron një gamë të gjerë shërbimesh duke përfshirë tregtimin e tokeneve, tregtimin e marzhit dhe derivatet që u shërbejnë tregtarëve fillestarë dhe profesionistë. BitForex aktualisht mbështet mbi 300 çifte kriptosh përmes partnerëve me likuiditet të lartë që mund të tregtohen përmes një platforme të qëndrueshme tregtare.

Emri i shkëmbimitBitForex
Fiat Gatewaypo
Çiftet e kriptove300+
Lloji i pagesesVetëm kripto
Tarifa e tregtimit0.1% / 0.1%
Porositë TP/SLNr
Aplikacioni celularpo

Ju duhet të tregtoni me BitForex nëse:

 • Jeni të lodhur duke paguar tarifa të tepërta tregtare në shkëmbimet e tjera të levave
 • Ju dëshironi të tregtoni mbi 300 çifte kriptomonedhash  me likuiditet të arsyeshëm
 • Ju pëlqen një platformë grafiku që është e përgjegjshme me mjete të avancuara tregtare
 • Ju pëlqen një shkëmbim me çifte tregtare spot dhe të përhershme
 • Ju jeni duke kërkuar për një shkëmbim global të kriptove
 • Ju pëlqen një shkëmbim me një aplikacion tregtar celular të përgjegjshëm

Si funksionon BitForex?

BitForex ofron produkte dhe shërbime të shumta për mbajtësit e llogarive të saj, duke përfshirë CApp Town, sektorin BF, EazySwap, BitForex MT5 dhe të tjerë që bëjnë tregtimin e monedhave me çdo problem. Sajti përdor sistemin e raportit të nivelit të marzhit duke ndihmuar në shmangien e likuidimit të pozicioneve të spikatura që kanë një ndikim të rëndësishëm në likuiditetin e biznesit për çdo llogari. Ofron marrëveshje tregtare me levë më të ulët për role më të spikatura. BitForex depoziton një pjesë të të gjithë aktivit të transaksionit dhe i jep pjesën e mbetur duke lejuar përdoruesin të marrë pozicione drejtuese pa rrezikuar paratë.

Megjithatë, për shkak se investitorët me investime të tilla janë vazhdimisht të ndjeshëm ndaj rrezikut të biznesit, kjo mund të rezultojë në një humbje.

2. Karakteristikat e BitForex Exchange

CApp Qyteti

CApp Town është një nga veçoritë e BitForex që lidh mbajtësit e llogarive të kriptomonedhave me një sërë aplikacionesh Blockchain. Financa (Matrixport, Paxful), argëtimi (Twitch) dhe informacioni janë disa nga fushat e aplikimit të disponueshme (CoinGecko). Në faqen e tyre të biznesit, përdoruesit mund të aplikojnë edhe për CApp-në e tyre.

Sektori BF

Sektori BitForex ose (BF) është zona DeFi e disponueshme në sit. Ky seksion tregon shenjat DeFi të disponueshme; klikimi në një çift tregtimi nën "Spot" do ta çojë përdoruesin në shkëmbimin e spotit nëse vendos në ndonjë nga argumentet e listuara.

EazySwap

EazySwap është një mekanizëm token i decentralizuar i bazuar në standardin ERC20. Nuk ka kosto gazi, pak rrëshqitje dhe përputhje të shpejtë në këtë shkëmbim, dhe ka mbi 980 argumente të veçantë ERC20 për të zgjedhur dhe për të tregtuar. Ofruesit e grupeve të likuiditetit shpërblehen me deri në 100% të kostove të tregtimit të grupit.

Aktualisht, vetëm monedhat ERC20 mbështeten në faqen e biznesit, por ata planifikojnë të shtojnë mbështetje për argumentet kryesore së shpejti. Ka më pak kritere të listimit në EazySwap sesa në DEX të tjera nëse përdoruesi dëshiron të listojë një shenjë.

Ethereum 2.0 Staking

Me Ethereum 2.0 Staking, përdoruesit mund të aksionojnë argumentet Ethereum në BitForex. Përdoruesit mund të fillojnë të bastojnë me aq pak sa 0,1 ETH dhe të mbajnë ose shkëmbejnë ETH të stakuara në çdo kohë. Faqja do të ofrojë stimuj për aksione dhe tarifa të platformës duke vendosur ETH në BitForex; ETH e vendosur do të bëhet ETH2, e cila do të jetë menjëherë e disponueshme për tregti.

3. Produkti dhe shërbimet e ofruara nga BitForex

Sipas rishikimit të BitForex, ka produkte të ndryshme të ofruara për përdoruesit e llogarisë BitForex. Disa nga këto janë përmendur më poshtë -

 • MetaTrader 5: BitForex përmban një platformë MetaTrader (MT5) që lejon përdoruesit e llogarisë të tregtojnë mallra tradicionale financiare me oferta dhe mundësi shtesë. Me këtë produkt, ata shpresojnë të zgjerojnë peizazhin ekonomik të sektorit BTC duke e bërë këtë. Kostot janë minimale dhe monedhat bazë për një llogari MT5 përfshijnë BTC, ETH, USDT dhe XRP.
 • Tregtia Sociale: Tregtimi Social, i quajtur gjithashtu Copy Trading, do të lidhë portofolin e portofoleve të përdoruesve të tjerë. Sidoqoftë, mund ta përdorni këtë veçori për tregtarët që përdorin llogarinë e faqes tregtare BitForex.
 • BitForex API: API-të e tjera përdorin modalitetin Post, ndërsa API e tyre Quote përdor modalitetin Get Mode. Adresat e serverit të kërkesës/qasjes së metodës, kredencialet e aksesit në API, koha e kërkesës dhe SignData duhet të nënshkruhen të gjitha për pyetjet API jashtë API-ve. Spot's API mbështet një gamë të gjerë të llojeve të të dhënave, duke përfshirë treguesin, thellësinë, anulimin e një porosie, simbolin, etj.
 • BitForex Turbo: Shumë nga projektet e IEO në vitet e fundit kanë vlerë monetare zero. Për fat të mirë, kjo faqe ofron një mundësi të artë për projektet e ardhshme të IEO me rritje zero potenciale në këtë industri kontraktuese. BitForex Turbo është një platformë listimi dhe është krijuar nga BitForex për listat premium IEO në të gjithë botën. Përdoruesit mund të shikojnë gjithashtu çiftet tregtare, shpërndarjen totale, kohën e fillimit/mbarimit, etj.
 • Spot: Ndërfaqja e përdoruesit për komunikimin në vend është mjaft e thjeshtë. Çiftet e tregtimit janë në të majtë, në mes është grafiku i çmimeve; libri i porosive është në të djathtë dhe opsionet e aksesit për blerjen dhe shitjen e aktiveve janë në fund.
 • Kontratat e përhershme: Ky produkt nga BritFex ka një ndërfaqe miqësore për përdoruesit. Ka informacion kontakti në anën e majtë të faqes së llogarisë; në të djathtë, libri i porosive, dhe në fund, ka pozicione me specifika si P&L dhe porositë e hapura. Kontrata e përhershme lejon levën deri në 100x.

Platforma mund të ketë përfitimet e saj, por ne nuk mund të shohim anët e saj negative. Prandaj, këtu është një tabelë e përmbledhur që tregon avantazhet dhe disavantazhet e saj. 

ProKundër
Tarifa të ulëta tregtare dhe likuiditet të lartëMungesa e transparencës 
Asnjë tarifë depozitePlatforma është në fazat e saj fillestare dhe pak më pak e popullarizuar
Grafikët e TradingView me mjete të avancuaraPërgjigja e shërbimit ndaj klientit është paksa e ngadaltë
Platforma mbështet mbi 163 kriptovaluta  
Çiftet e tregtimit në vend dhe të përhershëm 
Leva deri në 100x 
Ndërfaqja e përdoruesit intuitive dhe e thjeshtë 

Tarifat e BitForex

Tarifat e tregtimit të BitForex: Çdo tregti ndodh midis dy palëve: krijuesit, porosia e të cilit ekziston në librin e porosive përpara tregtisë, dhe marrësi, i cili vendos porosinë që përputhet (ose "merr") porosinë e krijuesit. Ky shkëmbim ngarkon marrësit 0.10% në tarifat e tregtimit si për marrësit ashtu edhe për prodhuesit. Prandaj, shkëmbimi ka atë që ne e quajmë "tarifa të sheshta". 0.10% është mjaft e ulët dhe dukshëm nën mesataren globale të industrisë (ndoshta 0.25%).

Tarifat e tërheqjes së BitForex: BitForex ngarkon një tarifë tërheqjeje që arrin në 0,0005 BTC kur tërhiqni BTC. Gjithashtu kjo është nën mesataren globale të industrisë. Mesatarja globale e industrisë është padyshim rreth 0.0008 BTC për tërheqje BTC.

Siguria

BitForex përdor një zgjidhje të portofolit harduerësh që ruan më shumë se 98% të fondeve të përdoruesve në një portofol offline, me shumë nënshkrime. Për të tërhequr fondet, disa anëtarë të ekipit të menaxhimit të shpërndarë globalisht kërkohet të miratojnë transaksionet.

Nëse një administrator komprometohet dhe detyrohet të hyjë në platformë, nuk do të mjaftonte vetëm për të filluar transferimin e fondeve. Ky nivel sigurie e bën pothuajse të pamundur aksesin në fondet e ruajtjes së ftohtë BitForex.

Portofoli i nxehtë përdoret vetëm kur fondet e nevojshme për të përmbushur tërheqjet në radhë. Sipas faqes së internetit, kjo është afërsisht 0.5% e totalit të fondeve.

Masat e tjera të sigurisë përfshijnë mbrojtjen DDOS dhe 2FA, ku përdoruesit rekomandohen të konfigurojnë 2FA përpara se të tërheqin fondet nga platforma. Kjo kërkon një  fjalëkalim DHE një telefon celular të regjistruar  për të vërtetuar llogarinë në hyrje dhe për të tërhequr fonde nga shkëmbimi.

4. Si të regjistroheni me BitForex?

Procesi për të filluar tregtimin me BitForex është i thjeshtë. Nuk ka nevojë të futni informacione të personelit të KYC të plotë për të filluar tregtimin. Thjesht ndiqni hapat në të djathtë për të filluar.

 1. Vizitoni faqen e  internetit të BitForex
 2. Regjistrohu dhe verifiko emailin
 3. Bleni ose transferoni Bitcoin (BTC)
 4. Filloni të tregtoni në BitForex

☞  Regjistrohu në BITFOREX

Si të depozitoni fonde në BitForex?

PrimeBit pranon depozita në mbi 163 kriptovaluta, duke përfshirë Bitcoin. Për të depozituar kriptomonedhën në BitForex, ndiqni këto hapa:

 1. Klikoni mbi "Aktivet" lart në këndin e sipërm djathtas për të shfaqur Portofolin tuaj
 2. Shkoni te 'Depozita' në menunë e majtë
 3. Zgjidhni monedhën kripto që dëshironi të depozitoni nga menyja rënëse
 4. Transferoni kriptomonedhën e zgjedhur nga portofoli juaj i harduerit duke përdorur adresën e treguar të portofolit


Si të blini Crypto me BitForex?

BitForex ofron mundësinë për përdoruesit që të blejnë menjëherë Bitcoin dhe kriptovaluta të tjera përmes platformës së tregtimit. Ju mund të blini kripto me një kartë krediti, e cila lehtësohet nga Simplex. Për të blerë crypto duke përdorur BitForex, ndiqni këto hapa:

 1. Klikoni mbi "Aktivet"  lart në këndin e sipërm djathtas për të shfaqur Portofolin tuaj
 2. Navigoni në fund ku thotë  "Blini Crypto me kartën tuaj të kreditit"  dhe kliko  "Bli tani"
 3. Zgjidhni monedhën kripto që dëshironi të depozitoni (BTC, ETH, LTC, BCH, XLM, USD ose EUR)
 4. Shkruani shumën e aktivit të mësipërm që dëshironi të blini
 5. Për të finalizuar pagesën, klikoni në  'Blerje'

Nëse preferoni të përdorni një shkëmbim fiat-to-crypto me të cilin jeni të kënaqur, mund ta bëni këtë dhe ta transferoni kripto-n e blerë në BitForex.

Si të tregtoni Tregun Crypto Spot BitForex?

Për të filluar tregtimin e tregut të kriptomonedhave në BitForex, ndiqni këto hapa:

 1. Financoni llogarinë tuaj BitForex
 2. Shkoni te  faqja e tregtimit 'Spot'  nga menyja e sipërme
 3. Zgjidhni çiftin që dëshironi të tregtoni
 4. Specifikoni madhësinë e porosisë dhe çmimin e porosisë
 5. Konfirmo porosinë. Pasi të ekzekutohet porosia, fondet tuaja do të kreditohen në portofolin tuaj të Exchange
 6. Porosia e ekzekutuar/anuluar do të zhvendoset në skedën "Historia e porosive".

Si të tregtoni BitForex Crypto Perpetual Futures?

Për të filluar tregtimin e të ardhmes së përhershme të kriptove në BitForex, ndiqni këto hapa:

 1. Financoni llogarinë tuaj BitForex
 2. Shkoni te  faqja e tregtimit 'Spot'  nga menyja e sipërme
 3. Zgjidhni çiftin që dëshironi të tregtoni
 4. Specifikoni madhësinë e porosisë dhe çmimin e porosisë
 5. Konfirmo porosinë. Pasi të ekzekutohet porosia, fondet tuaja do të kreditohen në portofolin tuaj të Exchange
 6. Porosia e ekzekutuar/anuluar do të zhvendoset në skedën "Historia e porosive".

Pyetjet e bëra më shpesh

A duhet të plotësoj verifikimin e identitetit?

Nuk ka detyrime për të përfunduar procedurat e KYC. Mund të filloni të tregtoni me Bitforex pa pasur një llogari të verifikuar.

A mund të përdorin tregtarët amerikanë BitForex?

Faqja e internetit e BitForex nuk thotë në mënyrë të qartë nëse tregtarët amerikanë mund të tregtojnë me Bitforex. Bitforex thotë se ka një politikë të qartë "Pa kufizime gjeografike". Sidoqoftë, sipas një teme të Reddit, njerëzit nga SHBA mund të regjistrohen dhe të blejnë asete kripto duke përdorur BitForex.

Sa kohë duhet për t'u verifikuar në BitForex?

BitForex deklaron se verifikimi primar është i menjëhershëm dhe kërkon vetëm 10-30 sekonda për të përfunduar. Megjithatë, supozoni se aplikimet janë të paplota ose të dorëzuara gjatë periudhave me interes të rëndësishëm publik. Në këtë rast, mund të duhet pak më shumë për të përfunduar verifikimin.

Ku ndodhet BitForex?

Kompania BitForex ka selinë në Hong Kong dhe është e regjistruar në Republikën e Seychelles.

Çfarë është shenja BitForex BF?

Shenja BitForex BF është shenja origjinale e ekosistemit BitForex. BF është prova e pronësisë së platformës.

konkluzioni

Platforma është produkte interaktive, inkurajuese dhe inovative që nxisin përvojën tuaj tregtare. BitForex nuk është hakuar ende dhe po shkon fuqishëm. Platforma përshtatet vazhdimisht me tendencat e reja duke krijuar në të njëjtën kohë të sajën duke lançuar veçori dhe produkte dalluese.

What is GEEK

Buddha Community

Si të regjistroheni, blini dhe shisni në BitForex Exchange

Në këtë postim, do të mësoni se çfarë është BitForex Exchange, si të regjistroheni, blini dhe shesni në BitForex Exchange?

1. Çfarë është BitForex?

BitForex është një shkëmbim tregtar kriptosh i dedikuar për të ofruar një shkëmbim profesional të tregtimit të monedhave dixhitale. Ai ofron një gamë të gjerë shërbimesh duke përfshirë tregtimin e tokeneve, tregtimin e marzhit dhe derivatet që u shërbejnë tregtarëve fillestarë dhe profesionistë. BitForex aktualisht mbështet mbi 300 çifte kriptosh përmes partnerëve me likuiditet të lartë që mund të tregtohen përmes një platforme të qëndrueshme tregtare.

Emri i shkëmbimitBitForex
Fiat Gatewaypo
Çiftet e kriptove300+
Lloji i pagesesVetëm kripto
Tarifa e tregtimit0.1% / 0.1%
Porositë TP/SLNr
Aplikacioni celularpo

Ju duhet të tregtoni me BitForex nëse:

 • Jeni të lodhur duke paguar tarifa të tepërta tregtare në shkëmbimet e tjera të levave
 • Ju dëshironi të tregtoni mbi 300 çifte kriptomonedhash  me likuiditet të arsyeshëm
 • Ju pëlqen një platformë grafiku që është e përgjegjshme me mjete të avancuara tregtare
 • Ju pëlqen një shkëmbim me çifte tregtare spot dhe të përhershme
 • Ju jeni duke kërkuar për një shkëmbim global të kriptove
 • Ju pëlqen një shkëmbim me një aplikacion tregtar celular të përgjegjshëm

Si funksionon BitForex?

BitForex ofron produkte dhe shërbime të shumta për mbajtësit e llogarive të saj, duke përfshirë CApp Town, sektorin BF, EazySwap, BitForex MT5 dhe të tjerë që bëjnë tregtimin e monedhave me çdo problem. Sajti përdor sistemin e raportit të nivelit të marzhit duke ndihmuar në shmangien e likuidimit të pozicioneve të spikatura që kanë një ndikim të rëndësishëm në likuiditetin e biznesit për çdo llogari. Ofron marrëveshje tregtare me levë më të ulët për role më të spikatura. BitForex depoziton një pjesë të të gjithë aktivit të transaksionit dhe i jep pjesën e mbetur duke lejuar përdoruesin të marrë pozicione drejtuese pa rrezikuar paratë.

Megjithatë, për shkak se investitorët me investime të tilla janë vazhdimisht të ndjeshëm ndaj rrezikut të biznesit, kjo mund të rezultojë në një humbje.

2. Karakteristikat e BitForex Exchange

CApp Qyteti

CApp Town është një nga veçoritë e BitForex që lidh mbajtësit e llogarive të kriptomonedhave me një sërë aplikacionesh Blockchain. Financa (Matrixport, Paxful), argëtimi (Twitch) dhe informacioni janë disa nga fushat e aplikimit të disponueshme (CoinGecko). Në faqen e tyre të biznesit, përdoruesit mund të aplikojnë edhe për CApp-në e tyre.

Sektori BF

Sektori BitForex ose (BF) është zona DeFi e disponueshme në sit. Ky seksion tregon shenjat DeFi të disponueshme; klikimi në një çift tregtimi nën "Spot" do ta çojë përdoruesin në shkëmbimin e spotit nëse vendos në ndonjë nga argumentet e listuara.

EazySwap

EazySwap është një mekanizëm token i decentralizuar i bazuar në standardin ERC20. Nuk ka kosto gazi, pak rrëshqitje dhe përputhje të shpejtë në këtë shkëmbim, dhe ka mbi 980 argumente të veçantë ERC20 për të zgjedhur dhe për të tregtuar. Ofruesit e grupeve të likuiditetit shpërblehen me deri në 100% të kostove të tregtimit të grupit.

Aktualisht, vetëm monedhat ERC20 mbështeten në faqen e biznesit, por ata planifikojnë të shtojnë mbështetje për argumentet kryesore së shpejti. Ka më pak kritere të listimit në EazySwap sesa në DEX të tjera nëse përdoruesi dëshiron të listojë një shenjë.

Ethereum 2.0 Staking

Me Ethereum 2.0 Staking, përdoruesit mund të aksionojnë argumentet Ethereum në BitForex. Përdoruesit mund të fillojnë të bastojnë me aq pak sa 0,1 ETH dhe të mbajnë ose shkëmbejnë ETH të stakuara në çdo kohë. Faqja do të ofrojë stimuj për aksione dhe tarifa të platformës duke vendosur ETH në BitForex; ETH e vendosur do të bëhet ETH2, e cila do të jetë menjëherë e disponueshme për tregti.

3. Produkti dhe shërbimet e ofruara nga BitForex

Sipas rishikimit të BitForex, ka produkte të ndryshme të ofruara për përdoruesit e llogarisë BitForex. Disa nga këto janë përmendur më poshtë -

 • MetaTrader 5: BitForex përmban një platformë MetaTrader (MT5) që lejon përdoruesit e llogarisë të tregtojnë mallra tradicionale financiare me oferta dhe mundësi shtesë. Me këtë produkt, ata shpresojnë të zgjerojnë peizazhin ekonomik të sektorit BTC duke e bërë këtë. Kostot janë minimale dhe monedhat bazë për një llogari MT5 përfshijnë BTC, ETH, USDT dhe XRP.
 • Tregtia Sociale: Tregtimi Social, i quajtur gjithashtu Copy Trading, do të lidhë portofolin e portofoleve të përdoruesve të tjerë. Sidoqoftë, mund ta përdorni këtë veçori për tregtarët që përdorin llogarinë e faqes tregtare BitForex.
 • BitForex API: API-të e tjera përdorin modalitetin Post, ndërsa API e tyre Quote përdor modalitetin Get Mode. Adresat e serverit të kërkesës/qasjes së metodës, kredencialet e aksesit në API, koha e kërkesës dhe SignData duhet të nënshkruhen të gjitha për pyetjet API jashtë API-ve. Spot's API mbështet një gamë të gjerë të llojeve të të dhënave, duke përfshirë treguesin, thellësinë, anulimin e një porosie, simbolin, etj.
 • BitForex Turbo: Shumë nga projektet e IEO në vitet e fundit kanë vlerë monetare zero. Për fat të mirë, kjo faqe ofron një mundësi të artë për projektet e ardhshme të IEO me rritje zero potenciale në këtë industri kontraktuese. BitForex Turbo është një platformë listimi dhe është krijuar nga BitForex për listat premium IEO në të gjithë botën. Përdoruesit mund të shikojnë gjithashtu çiftet tregtare, shpërndarjen totale, kohën e fillimit/mbarimit, etj.
 • Spot: Ndërfaqja e përdoruesit për komunikimin në vend është mjaft e thjeshtë. Çiftet e tregtimit janë në të majtë, në mes është grafiku i çmimeve; libri i porosive është në të djathtë dhe opsionet e aksesit për blerjen dhe shitjen e aktiveve janë në fund.
 • Kontratat e përhershme: Ky produkt nga BritFex ka një ndërfaqe miqësore për përdoruesit. Ka informacion kontakti në anën e majtë të faqes së llogarisë; në të djathtë, libri i porosive, dhe në fund, ka pozicione me specifika si P&L dhe porositë e hapura. Kontrata e përhershme lejon levën deri në 100x.

Platforma mund të ketë përfitimet e saj, por ne nuk mund të shohim anët e saj negative. Prandaj, këtu është një tabelë e përmbledhur që tregon avantazhet dhe disavantazhet e saj. 

ProKundër
Tarifa të ulëta tregtare dhe likuiditet të lartëMungesa e transparencës 
Asnjë tarifë depozitePlatforma është në fazat e saj fillestare dhe pak më pak e popullarizuar
Grafikët e TradingView me mjete të avancuaraPërgjigja e shërbimit ndaj klientit është paksa e ngadaltë
Platforma mbështet mbi 163 kriptovaluta  
Çiftet e tregtimit në vend dhe të përhershëm 
Leva deri në 100x 
Ndërfaqja e përdoruesit intuitive dhe e thjeshtë 

Tarifat e BitForex

Tarifat e tregtimit të BitForex: Çdo tregti ndodh midis dy palëve: krijuesit, porosia e të cilit ekziston në librin e porosive përpara tregtisë, dhe marrësi, i cili vendos porosinë që përputhet (ose "merr") porosinë e krijuesit. Ky shkëmbim ngarkon marrësit 0.10% në tarifat e tregtimit si për marrësit ashtu edhe për prodhuesit. Prandaj, shkëmbimi ka atë që ne e quajmë "tarifa të sheshta". 0.10% është mjaft e ulët dhe dukshëm nën mesataren globale të industrisë (ndoshta 0.25%).

Tarifat e tërheqjes së BitForex: BitForex ngarkon një tarifë tërheqjeje që arrin në 0,0005 BTC kur tërhiqni BTC. Gjithashtu kjo është nën mesataren globale të industrisë. Mesatarja globale e industrisë është padyshim rreth 0.0008 BTC për tërheqje BTC.

Siguria

BitForex përdor një zgjidhje të portofolit harduerësh që ruan më shumë se 98% të fondeve të përdoruesve në një portofol offline, me shumë nënshkrime. Për të tërhequr fondet, disa anëtarë të ekipit të menaxhimit të shpërndarë globalisht kërkohet të miratojnë transaksionet.

Nëse një administrator komprometohet dhe detyrohet të hyjë në platformë, nuk do të mjaftonte vetëm për të filluar transferimin e fondeve. Ky nivel sigurie e bën pothuajse të pamundur aksesin në fondet e ruajtjes së ftohtë BitForex.

Portofoli i nxehtë përdoret vetëm kur fondet e nevojshme për të përmbushur tërheqjet në radhë. Sipas faqes së internetit, kjo është afërsisht 0.5% e totalit të fondeve.

Masat e tjera të sigurisë përfshijnë mbrojtjen DDOS dhe 2FA, ku përdoruesit rekomandohen të konfigurojnë 2FA përpara se të tërheqin fondet nga platforma. Kjo kërkon një  fjalëkalim DHE një telefon celular të regjistruar  për të vërtetuar llogarinë në hyrje dhe për të tërhequr fonde nga shkëmbimi.

4. Si të regjistroheni me BitForex?

Procesi për të filluar tregtimin me BitForex është i thjeshtë. Nuk ka nevojë të futni informacione të personelit të KYC të plotë për të filluar tregtimin. Thjesht ndiqni hapat në të djathtë për të filluar.

 1. Vizitoni faqen e  internetit të BitForex
 2. Regjistrohu dhe verifiko emailin
 3. Bleni ose transferoni Bitcoin (BTC)
 4. Filloni të tregtoni në BitForex

☞  Regjistrohu në BITFOREX

Si të depozitoni fonde në BitForex?

PrimeBit pranon depozita në mbi 163 kriptovaluta, duke përfshirë Bitcoin. Për të depozituar kriptomonedhën në BitForex, ndiqni këto hapa:

 1. Klikoni mbi "Aktivet" lart në këndin e sipërm djathtas për të shfaqur Portofolin tuaj
 2. Shkoni te 'Depozita' në menunë e majtë
 3. Zgjidhni monedhën kripto që dëshironi të depozitoni nga menyja rënëse
 4. Transferoni kriptomonedhën e zgjedhur nga portofoli juaj i harduerit duke përdorur adresën e treguar të portofolit


Si të blini Crypto me BitForex?

BitForex ofron mundësinë për përdoruesit që të blejnë menjëherë Bitcoin dhe kriptovaluta të tjera përmes platformës së tregtimit. Ju mund të blini kripto me një kartë krediti, e cila lehtësohet nga Simplex. Për të blerë crypto duke përdorur BitForex, ndiqni këto hapa:

 1. Klikoni mbi "Aktivet"  lart në këndin e sipërm djathtas për të shfaqur Portofolin tuaj
 2. Navigoni në fund ku thotë  "Blini Crypto me kartën tuaj të kreditit"  dhe kliko  "Bli tani"
 3. Zgjidhni monedhën kripto që dëshironi të depozitoni (BTC, ETH, LTC, BCH, XLM, USD ose EUR)
 4. Shkruani shumën e aktivit të mësipërm që dëshironi të blini
 5. Për të finalizuar pagesën, klikoni në  'Blerje'

Nëse preferoni të përdorni një shkëmbim fiat-to-crypto me të cilin jeni të kënaqur, mund ta bëni këtë dhe ta transferoni kripto-n e blerë në BitForex.

Si të tregtoni Tregun Crypto Spot BitForex?

Për të filluar tregtimin e tregut të kriptomonedhave në BitForex, ndiqni këto hapa:

 1. Financoni llogarinë tuaj BitForex
 2. Shkoni te  faqja e tregtimit 'Spot'  nga menyja e sipërme
 3. Zgjidhni çiftin që dëshironi të tregtoni
 4. Specifikoni madhësinë e porosisë dhe çmimin e porosisë
 5. Konfirmo porosinë. Pasi të ekzekutohet porosia, fondet tuaja do të kreditohen në portofolin tuaj të Exchange
 6. Porosia e ekzekutuar/anuluar do të zhvendoset në skedën "Historia e porosive".

Si të tregtoni BitForex Crypto Perpetual Futures?

Për të filluar tregtimin e të ardhmes së përhershme të kriptove në BitForex, ndiqni këto hapa:

 1. Financoni llogarinë tuaj BitForex
 2. Shkoni te  faqja e tregtimit 'Spot'  nga menyja e sipërme
 3. Zgjidhni çiftin që dëshironi të tregtoni
 4. Specifikoni madhësinë e porosisë dhe çmimin e porosisë
 5. Konfirmo porosinë. Pasi të ekzekutohet porosia, fondet tuaja do të kreditohen në portofolin tuaj të Exchange
 6. Porosia e ekzekutuar/anuluar do të zhvendoset në skedën "Historia e porosive".

Pyetjet e bëra më shpesh

A duhet të plotësoj verifikimin e identitetit?

Nuk ka detyrime për të përfunduar procedurat e KYC. Mund të filloni të tregtoni me Bitforex pa pasur një llogari të verifikuar.

A mund të përdorin tregtarët amerikanë BitForex?

Faqja e internetit e BitForex nuk thotë në mënyrë të qartë nëse tregtarët amerikanë mund të tregtojnë me Bitforex. Bitforex thotë se ka një politikë të qartë "Pa kufizime gjeografike". Sidoqoftë, sipas një teme të Reddit, njerëzit nga SHBA mund të regjistrohen dhe të blejnë asete kripto duke përdorur BitForex.

Sa kohë duhet për t'u verifikuar në BitForex?

BitForex deklaron se verifikimi primar është i menjëhershëm dhe kërkon vetëm 10-30 sekonda për të përfunduar. Megjithatë, supozoni se aplikimet janë të paplota ose të dorëzuara gjatë periudhave me interes të rëndësishëm publik. Në këtë rast, mund të duhet pak më shumë për të përfunduar verifikimin.

Ku ndodhet BitForex?

Kompania BitForex ka selinë në Hong Kong dhe është e regjistruar në Republikën e Seychelles.

Çfarë është shenja BitForex BF?

Shenja BitForex BF është shenja origjinale e ekosistemit BitForex. BF është prova e pronësisë së platformës.

konkluzioni

Platforma është produkte interaktive, inkurajuese dhe inovative që nxisin përvojën tuaj tregtare. BitForex nuk është hakuar ende dhe po shkon fuqishëm. Platforma përshtatet vazhdimisht me tendencat e reja duke krijuar në të njëjtën kohë të sajën duke lançuar veçori dhe produkte dalluese.

Akshara Singh

Akshara Singh

1622015491

Bitcoin Exchange script | Cryptocurrency Exchange Script | Free Live Demo @ Coinsclone

Hey peeps, Hope you all are safe & going well

Many entrepreneurs & startups are interested to start a crypto exchange platform by using a cryptocurrency exchange script, you know why??? Let me explain. Before that, you need to know what is a cryptocurrency exchange script???

What is Cryptocurrency Exchange Script???

Cryptocurrency Exchange Script is an upgrade version of all exchange platforms, it is also called ready-made script or software. By using the crypto exchange script you can launch your crypto trading platform instantly. It is one of the easiest and fastest ways to start your crypto exchange business. Also, it helps to launch your exchange platform within 7 days.

Benefits of Bitcoin Exchange Script:

 • Customizing options - They will help you to build your cryptocurrency exchange platform based on your business needs.
 • Monitor and Engage - You can easily monitor the work process
 • Beta module - You can test your exchange in the Beta module
 • Cost-effective - The development will be around $8k - $15k (It may be vary based on the requirement)
 • Time-Period - You can launch your exchange within 1 week

Best Trading & Security Features of Bitcoin Exchange Script:

 • Multi-language
 • IEO launchpad,
 • Crypto wallet,
 • Instant buying/selling cryptocurrencies
 • Staking and lending
 • Live trading charts with margin trading API and futures 125x trading
 • Stop limit order and stop-loss orders
 • Limit maker orders
 • Multi-cryptocurrencies Support
 • Referral options
 • Admin panel
 • Perpetual swaps
 • Advanced UI/UX
 • Security Features [HTTPs authentication, Biometric authentication, Jail login, Data encryption, Two-factor authentication, SQL injection prevention, Anti Denial of Service(DoS), Cross-Site Request Forgery(CSRF) protection, Server-Side Request Forgery(SSRF) protection, Escrow services, Anti Distributed Denial of Service]

The More Important one is “Where to get the best bitcoin exchange script?”

Where to get the best bitcoin exchange script?

No one couldn’t answer the question directly because a lot of software/script providers are available in the crypto market. Among them, finding the best script provider is not an easy task. You don’t worry about that. I will help you. I did some technical inspection to find the best bitcoin exchange script provider in the techie world. Speaking of which, one software provider, Coinsclone got my attention. They have successfully delivered 100+ secured bitcoin exchanges, wallets & payment gateways to their global clients. No doubt that their exchange software is 100% bug-free and it is tightly secured. They consider customer satisfaction as their priority and they are always ready to customize your exchange based on your desired business needs.

Of course, it kindles your business interest; but before leaping, you can check their free live demo at Bitcoin Exchange Script.

Are you interested in business with them, then connect their business experts directly via

Whatsapp/Telegram: +919500575285

Mail: hello@coinsclone.com

Skype: live:hello_20214

#bitcoin exchange script #cryptocurrency exchange script #crypto exchange script #bitcoin exchange script #bitcoin exchange clone script #crypto exchange clone script

Eva Watson

Eva Watson

1614930110

Cryptocurrency Exchange Development Company | Create Crypto Exchange | Antier Solutions

The cross-functional and cohesive team of Antier Solutions incorporates a technology-agnostic approach and modern agile methodology to deliver cryptocurrency exchange platform development services. The company emphasizes on diligent integration of world-class features in terms of security, UI/UX, functionality, and scalability on a single platform to deliver meaningful outcomes that provide an essential competitive edge. Our profound team of blockchain experts aligns forward-thinking solutions with a coherent roadmap to accelerate deployment. Antier fortifies crypto exchange development with its top-notch marketing techniques to nurture your venture and prepare it for long-term success.

For more information, call us: +91 98550 78699 (India), +1 (315) 825 4466 (US)

#cryptocurrency exchange development company #white label crypto exchange software #buy crypto exchange software #cryptocurrency exchange platform #cryptocurrency exchange software #starting a crypto exchange

aviana farren

aviana farren

1623742835

How To Overcome The Challenges Involved In Cryptocurrency Exchange Development?

Creating their own cryptocurrency exchange has become a common phenomenon among entrepreneurs in the cryptosphere in recent years. Cryptocurrency exchanges are the main driving force behind the crypto market volume growth over the past decade, and they have provided lucrative opportunities for many entrepreneurs around the world. Many entrepreneurs have become millionaires by launching their own cryptocurrency exchange, which is why the demand and competition around crypto exchanges have drastically increased in the last few years.

Even though starting your own cryptocurrency exchange is lucrative, there are also many challenges involved in the cryptocurrency exchange development process. Especially in this intensely competitive scenario, every aspect of your cryptocurrency exchange development plays a crucial role in determining the success and visibility of your exchange over your competitors. To ensure long-term sustainability and success for your exchange, it is essential that you identify the pain points involved with crypto exchange development, and learn how to convert the odds into your favor. So, let’s go ahead and take a look at some of the significant challenges involved in developing an exchange from scratch, and solutions that will help to overcome them.

Read More @ https://bit.ly/3vpK64S

#creating their own cryptocurrency exchange #cryptocurrency exchanges #cryptocurrency exchange development #cryptocurrency exchange development process #cryptocurrency exchange software development #crypto exchange software solutions

Si të regjistroheni, blini dhe shisni në Bitstamp Exchange

Në këtë postim, do të mësoni se çfarë është Bitstamp Exchange, Si të regjistroheni, blini dhe shesni në Bitstamp Exchange?

E themeluar në vitin 2011, Bitstamp është një nga shkëmbimet më të vjetra të kriptomonedhave në funksion. Sot, ai mbështet tregtarët që kërkojnë të blejnë dhe shesin një listë me 54 dhe duke numëruar kriptovalutat me tarifa konkurruese tregtare. Përdoruesit mund të zgjedhin të tregtojnë kripto me platformën e thjeshtë të tregtimit në internet të Bitstamp, platformën aktive të tregtimit ose aplikacionet celulare.

Bitstamp, shkëmbimi më i madh i kriptomonedhave në Evropë, është një shkëmbim kriptomonedhash me bazë në Mbretërinë e Bashkuar që u themelua në vitin 2011. Aktualisht, ata kanë zyra kryesore globale në shumë qendra kryesore financiare, duke përfshirë MB, Shtetet e Bashkuara, Singaporin dhe Luksemburgun. BitStamp udhëhiqet nga CEO Julian Sawyer, një ish-bashkëthemelues CEO i Starling Bank, një bankë dixhitale në Mbretërinë e Bashkuar. Që nga fillimi i vitit 2022, Bitstamp ka më shumë se 4 milionë klientë në mbarë botën.

Bitsamp ofron shërbime shkëmbimi kripto-në-fiat dhe kripto-në-kripto, dhe mbështet mbi 50 kriptovaluta të disponueshme duke përfshirë BTC, Ether dhe të tjera. Përdoruesit mund të zgjedhin të tregtojnë kripto me platformën e thjeshtë të tregtimit në internet të Bitstamp, aplikacionet celulare ose platformën aktive të tregtimit. 

Si një përkrahës i përputhshmërisë dhe rregullimit, Bitstamp auditohet nga EY - një firmë kontabël 'Big Four'. Bitstamp thekson sigurinë dhe pretendon se ka ruajtje 'ushtarake' të aseteve. 

Sidoqoftë, pavarësisht nga niveli juaj i përvojës ose siguria e platformës, është e rëndësishme të jeni të kujdesshëm kur investoni në kripto. Duke mbajtur kripto në një shkëmbim si Bitstamp, ju jeni gjithmonë në rrezik që shkëmbimi të hakerohet. Bitstamp përjetoi një hak të tillë në vitin 2015, kur një skemë phishing rezultoi në vjedhjen e afro 19,000 BTC, me vlerë rreth 5.2 milionë dollarë në atë kohë. Ndërsa Bitstamp rimbursoi përdoruesit për çdo humbje dhe e përdori incidentin si një mundësi për të përmirësuar sigurinë, ngjarja shërben si një kujtesë e rëndësishme për investitorët për rëndësinë e ruajtjes së kriptove në 'portofolet e ftohta' të shkëputura nga interneti.

Më e mira për

 • Investitorët e kriptove të ndërgjegjshëm për tarifat
 • Fillestar deri tek tregtarët e avancuar

Pro

 • Platformë e lehtë për t'u përdorur: Bitstamp ofron një platformë të drejtpërdrejtë, miqësore për përdoruesit që e bën të lehtë blerjen dhe shitjen e kriptove.
 • Tarifat konkurruese: Tarifat e Bitstamp fillojnë me 0.5% dhe ulen me rritjen e vëllimit të tregtimit - nuk keni nevojë të përdorni një platformë të avancuar tregtare për të përfituar nga tarifat e ulëta.
 • Rekorde të forta: Bitstamp është një nga shkëmbimet më të vjetra, me mbi një dekadë përvojë në shkëmbimin e kriptomonedhave.

Kundër

 • Nuk ka veçori të tregtimit të marzhit ose huadhënies: ndryshe nga disa konkurrentë, Bitstamp nuk ofron veçori të tregtimit të marzhit ose huadhënies.
 • Lista e kufizuar e monedhave të mbështetura: Bitstamp mbështet vetëm 54 kriptovaluta, më pak se shumë shkëmbime të tjera kryesore.

Platforma Bitstamp

Platforma ofron më shumë se monedha të mjaftueshme për të kënaqur shumicën e fillestarëve, dhe struktura e saj e thjeshtuar dhe konkurruese e tarifave e bën atë një pikë më të lehtë hyrjeje për investitorët e rinj. Sidoqoftë, mungesa e tregtimit të marzhit të Bitstamp, veçoritë e huadhënies dhe përzgjedhja e kufizuar e kriptomonedhës janë të meta të dukshme që mund të zhgënjejnë tregtarët e avancuar. Për më tepër, ndryshe nga konkurrentët si Binance dhe Kucoin, Bitstamp ofron shpërblime të kufizuara të aksioneve që kufizojnë aftësinë e përdoruesve për të fituar shpërblime. 

Megjithëse Bitstamp nuk ofron opsione më të sofistikuara investimi, ai fokusohet në ofrimin e shërbimeve bazë në një mënyrë të drejtpërdrejtë. Këto përfshijnë katër lloje të ndryshme porosish dhe një platformë të lehtë për t'u përdorur për blerje të menjëhershme. Tregtarët mund të përdorin Bitstamp përmes tre platformave të ndryshme; Bitstamp.net, Bitstamp Tradeview dhe Bitstamp Mobile (tarifat e tregtimit janë të njëjta në të gjitha platformat, kështu që ju mund të zgjidhni cilëndo platformë me të cilën jeni më të kënaqur).

 1. Bitstamp.net – kjo platformë bazë tregtare u lejon përdoruesve të blejnë dhe shesin me porosi të menjëhershme, të tregut, të limitit dhe të ndalimit. Platforma qendrore përfshin një grafik bazë, oferta aktuale të blerjeve dhe shitjeve të pazgjidhura dhe një formular të thjeshtë blerjeje
 1. Tradeview – tregtarët e ndërmjetëm dhe të avancuar ka të ngjarë të përdorin këtë platformë për të aksesuar veçoritë më të avancuara të grafikut, një libër porosie të përditësuar drejtpërdrejt, formularët e shpejtë të tregtimit dhe një grafik të thellësisë.

Aplikacioni celular Bitstamp

Veçoritë e Bitstamp Mobile në pajisjet Android dhe IOS ofrohen në Google Play dhe App Store. Aplikacioni shërben si një dritare e shpejtë dhe e sigurt për të tregtuar lehtësisht dhe shpejt kriptomat. Në mënyrë efektive, aplikacioni celular ofron të gjitha veçoritë e platformës kryesore të bazuar në ueb Bitstamp në një përvojë tregtare me madhësi xhepi.

Shërbimi i klientit Bitstamp

Në përgjithësi, Bitstamp ofron mbështetje të dukshme për klientët. Shërbimi ndaj klientit është i disponueshëm 24/7 me email dhe ju mund të përdorni një linjë telefonike të mbështetjes për të aksesuar ndihmën telefonike për pyetje të menjëhershme. Ky nivel mbështetjeje është një pikë kryesore e shitjes së Bitstamp, kështu që nëse vlerësoni aksesin e agjentit mbështetës, mund t'i jepni Bitstamp një vështrim të dytë.

Me këtë thënë, Bitstamp nuk ofron mbështetje të bazuar në tekst. Ndryshe nga platformat e tjera, nuk ka bisedë të drejtpërdrejtë nëse keni një problem. Në përgjithësi, stafi mbështetës do t'ju kontaktojë me email në 24 deri në 72 orë. Sidoqoftë, ekziston një seksion i gjerë Ndihme ku mund të lexoni përgjigje për pyetjet e zakonshme në lidhje me veçoritë dhe proceset e Bitstamp. 

Çmimi Bitstamp

Tarifat e tregtimit në Bitstamp fillojnë me 0.5% për çiftet e rregullta tregtare. Kjo e vendos Bitstamp në të njëjtin nivel me shumë konkurrentë kryesorë. Ndërsa tarifat nuk janë më të lirat midis shkëmbimeve të kriptove, ato sigurisht nuk janë të paarsyeshme. Megjithatë, ndryshe nga shumë shkëmbime të tjera, Bitstamp ngarkon një përqindje tarife të sheshtë, pavarësisht nëse porosia juaj është krijuese (krijon likuiditet në bursë), marrës (ul likuiditetin) ose nëse porosia juaj është bërë duke përdorur funksionin e blerjes së menjëhershme.

Është e rëndësishme të theksohet se tarifat ulen nëse tregtoni më shumë se 10,000 dollarë në vëllim gjatë periudhës së mëparshme 30-ditore. Tregtimet me volum të lartë prej 20 miliardë dollarësh në muaj ose më shumë mund të rezultojnë në uljen e tarifave deri në 0%. 

Përveç tarifave të tregtimit, më poshtë është një tabelë që tregon kostot shtesë që lidhen me financimin dhe menaxhimin e llogarisë suaj:

Përfitimet e Bitstamp

Mënyrat kryesore në të cilat Bitstamp përfiton përdoruesin janë si më poshtë:

 1. Siguria e nivelit institucional –  98% e aseteve ruhen në mënyrë të sigurtë jashtë linje, të dhënat personale janë shumë të koduara dhe ka një theks në listën e bardhë dhe konfirmimet e transaksioneve.
 2. Besueshmëria e dëshmuar – shkëmbimi i bitcoin që nga viti 2011, mbështetje 24/7 dhe kohë pune lider në industri.
 3. Lehtësia e Tregtisë – ofrimi i opsioneve të depozitave të menjëhershme, paratë e menjëhershme në llogarinë tuaj bankare dhe një ndërfaqe intuitive.

Përvoja e përdoruesit Bitstamp

Ashtu si shumica e shkëmbimeve të kriptove, Bitstamp merr reagime të përziera nga përdoruesit aktualë dhe të kaluar. Kjo pritet pasi lloje të ndryshme përdoruesish vlerësojnë dhe kërkojnë tipare të ndryshme. Ankesat rreth Bitstamp kryesisht sillen rreth kohërave të ngadalta të tërheqjes, ndërveprimeve të dobëta të shërbimit ndaj klientit dhe mungesës së funksionalitetit të avancuar të tregtimit. 

Megjithatë, ndërsa veçoritë e Bitstamp mund të dizajnohen në një mënyrë të drejtpërdrejtë, shumë përdorues të rinj ende luftojnë për t'u marrë me kurbën e të mësuarit të kriptomonedhës kur fillojnë me Bitstamp. Thënë kështu, nuk i takon Bitstamp-it të mbajë dorën e secilit investitor. Secili përdorues ka përgjegjësinë të bëjë kërkimin e tij dhe të përfitojë nga burimet e të mësuarit në dispozicion të tij. 

Tarifat

Tarifat e tregtimit në Bitstamp fillojnë me 0.50% për tregti të rregullta për të gjitha çiftet. Ky çmim i drejtpërdrejtë është i barabartë me platformat pro të konkurrentëve kryesorë. Tarifat nuk janë më të lirat përreth, por sigurisht nuk janë më të shtrenjtat.

Tarifat ulen nëse tregtoni më shumë se 10,000 dollarë në vëllim gjatë periudhës së mëparshme 30 ditore. Tregtarët me volum të lartë mund të shohin uljen e tarifave deri në 0% në vëllime prej 20 miliardë dollarësh në muaj ose më shumë. 

Nëse përdorni Bitstamp për aksione, ai merr 15% të fitimeve tuaja, por nuk ngarkon asnjë tarifë tjetër. Përveç tarifave të tregtimit, mund të përballeni me këto kosto kur financoni dhe menaxhoni llogarinë tuaj:

Metoda e pagesësTarifa e Bitstamp 
Portofoli USDPa pagesë shtesë
Kartë debiti/krediti 5% 
Transferimi ACH Asnjë pagesë 
Transferta me tela 0.05% tarifë depozitimi, 0.1% tarifë tërheqjeje
Konvertimi i kriptove Mund të aplikohet
Blerjet 0.50% ose më pak 
Tregtare 0.50% ose më pak 
Çdo tarifë tjetër e përmendur Tarifat zbatohen kur tërheqni kriptomonedhën në një portofol të jashtëm

Siguria

Transaksionet e kriptomonedhave janë të njëanshme, kështu që nëse llogaria juaj hakohet ose shkelet, humbjet tuaja mund të mos rikuperohen. Kur përdorni Bitstamp ose ndonjë shkëmbim tjetër kriptomonedhe, është e rëndësishme të përdorni praktika të fuqishme sigurie, duke përfshirë një fjalëkalim unik dhe vërtetim me shumë faktorë, në mënyrë ideale duke përdorur një aplikacion vërtetues të palëve të treta.

Bitstamp përdor praktika të forta sigurie dhe ruan pjesën më të madhe të fondeve të klientit jashtë linje në ruajtje të ftohtë. Kur regjistroheni për një llogari të re, platforma ju lejon të konfiguroni dhe përdorni vërtetimin me shumë faktorë për siguri të shtuar.

Ashtu si me çdo shkëmbim tjetër të kriptove, është një ide e mirë të tregoni kujdes kur financoni llogarinë tuaj Bitstamp, tërheqni monedhën fiat ose kriptomonedhën dhe kur trajtoni çdo lloj mirëmbajtjeje llogarie.

Si të verifikoni llogarinë personale?

Llogaritë personale janë të destinuara vetëm për përdorim personal, jokomercial. Kjo do të thotë që të gjitha transferimet e kryera nga dhe në këtë lloj llogarie duhet të bëhen duke përdorur një llogari bankare të mbajtur në emrin e pronarit të llogarisë.

Hapja e një llogarie personale është e thjeshtë:

 1. Regjistroni llogarinë tuaj këtu , duke plotësuar formularin e regjistrimit të llogarisë .
 2. Pasi të jetë krijuar llogaria juaj, zgjidhni "Verifikimi i llogarisë personale" .
 3. Më pas vazhdoni me plotësimin e formularit të verifikimit dhe ngarkoni dokumentet e kërkuara.
 4. Pasi kërkesa juaj për verifikim të jetë miratuar, ju lutemi dorëzoni informacionin e kërkuar në këtë formular KYC . Plotësimi i këtij formulari mund të na ndihmojë të përpunojmë më shpejt depozitat dhe tërheqjet tuaja.

Ne bëjmë çdo përpjekje për të përpunuar të gjitha kërkesat e verifikimit në kohën më të shkurtër të mundshme. Ju do të merrni një email që ju njofton për rezultatin pasi të jetë bërë kjo.

Si mund të depozitoj fonde në llogarinë time Bitstamp?

Ju mund të depozitoni fonde në llogarinë tuaj nëpërmjet një transferte bankare, ose të blini kriptomonedhë direkt me një kartë krediti ose debiti.

Klientët amerikanë mund të përdorin gjithashtu ACH për të depozituar fonde në llogaritë e tyre.

Klientët e Eurozonës nga vendet e zgjedhura mund të përdorin gjithashtu Instant SEPA për të depozituar fonde në llogaritë e tyre.

SI TË DEPOZITOJ ME TRANSFER BANKAR?

 1. Hyni në llogarinë tuaj Bitstamp.
 2. Shkoni te Depozita.
 3. Zgjidhni Transfertë Bankare në menynë në të majtë.
 4. Zgjidhni monedhën që dëshironi të depozitoni dhe gjendjen në të cilën dëshironi ta kreditoni (nëse gjendja ndryshon nga monedha e depozituar, fondet do të konvertohen).
 5. Klikoni Depozitë.
 6. Do të shfaqen detajet tona bankare dhe numri i mesazhit tuaj personal – bëni një transfertë nga banka juaj dhe sigurohuni që të shkruani numrin tuaj të mesazhit personal si referencë për transferimin .

Ju lutemi vini re se thjesht hapja e një depozite në Bitstamp NUK DO të transferojë fondet tuaja. Ju duhet t'i transferoni ato vetë nga banka juaj.

A MUND TË DEPOZIROJ NGA NJË LLOGARË BANKARE QË NUK MBAHET NË EMRIN TIM?

Ne pranojmë vetëm depozita që vijnë nga llogaritë bankare që janë të regjistruara me të njëjtin emër si llogaria juaj Bitstamp. Nëse emrat nuk përputhen saktësisht, koha e përpunimit të depozitave mund të zgjatet dhe ne mund t'ju kërkojmë të jepni informacion shtesë.

 • Kushtojini vëmendje emrit të "nën llogarive" të bankës.
 • Nëse keni ndryshuar së fundi emrin ose mbiemrin tuaj dhe informacioni i llogarisë tuaj bankare është përditësuar, por llogaria juaj Bitstamp jo, ju lutemi përditësoni emrin tuaj në llogarinë tuaj Bitstamp. Ju mund ta bëni këtë duke kontaktuar ekipin tonë në support@bitstamp.net.

DEPOZITA NGA KONTROLLI I LLOGARIVE

Ju mund të depozitoni fonde nga një llogari rrjedhëse nëse ajo mbahet në emrin tuaj.

DEPOZITA NGA LLOGARITË E PËRBASHKËTA BANKARE

Ju mund të depozitoni nga një llogari e përbashkët bankare, por ne mund t'ju kërkojmë të jepni informacion shtesë përpara se të kreditojmë depozitën tuaj në llogarinë tuaj. Kjo mund të zgjasë kohën e përpunimit.

Ne ju sugjerojmë të depozitoni fonde nga një llogari bankare e mbajtur vetëm në emrin tuaj.

DEPOZITA NGA LLOGARITË BANKARE TË VETËM

Ju mund të depozitoni nga një llogari bankare e një pronari të vetëm, por ne mund t'ju kërkojmë të jepni informacion shtesë. Kjo mund të zgjasë kohën e përpunimit.

Ne ju sugjerojmë të depozitoni fonde nga llogaria juaj personale bankare, e cila mbahet vetëm në emrin tuaj.

DEPOZITA NGA PROCESORËT E PAGESAVE

Mund të depozitoni nga përpunuesit e pagesave. Megjithatë, ne mund t'ju kërkojmë të jepni informacion shtesë, i cili mund të zgjasë kohën e përpunimit. Ne gjithashtu rezervojmë të drejtën për të kthyer depozitën në çdo kohë pa specifikuar një arsye.

DEPOZITA NGA LLOGARITË E BANKAVE TË KORPORATAVE NË LLOGARITË PERSONALE BITSTAMP

Ne do të bllokojmë çdo depozitë nga llogaritë bankare të korporatave në një llogari personale Bitstamp.

LLOGARITË E TË TRETËVE ME AUTORIZIM

Ne nuk pranojmë depozita nga llogari të palëve të treta, edhe nëse jeni të autorizuar t'i përdorni ato.

KTHIMET DHE TARIFA E DEPOZITAVE

Çdo depozitë që ne bllokojmë dhe kthejmë shkakton shpenzime sipas planit tonë të tarifave (përpunim jo standard, kthim transferimi).

Si mund të blej kriptomonedhë me një kartë krediti ose debiti?

Blerjet me karta krediti dhe debiti janë një mënyrë e thjeshtë për të blerë në çast kripto. Nëse keni një kartë krediti ose debiti të markës Visa, Mastercard ose Maestro dhe nëse opsioni ynë i blerjes me kartë mbështetet në vendin tuaj, mund të bëni blerje me kartë këtu.

SI TË NISIM BLERJEN ME KARTELË?

 1. Shkoni në faqen e depozitave dhe zgjidhni blerjen me kartë nga menyja anësore.
 2. Zgjidhni cilën kriptomonedhë dëshironi të blini.
 3. Zgjidhni monedhën që do të përdorni për të paguar.
 4. Zgjidhni sa monedhë dëshironi të blini.
 5. Futni të dhënat e kartës suaj.
 6. Konfirmoni blerjen tuaj.

A ËSHTË BLYKUR ÇMIMI I MONEDHËS KUR KLIKOJ SHUMËN E DEPOZITËS SË DËSHIRË?

Shuma e monedhës së shfaqur, për shembull BTC, përfaqëson një përafrim të bazuar në çmimin e fundit të BTC. Kjo do të thotë që çmimi i BTC-së nuk bllokohet kur ju paraqisni një kërkesë për blerje dhe se BTC-ja juaj do të blihet me çmimin e tregut pasi pagesa juaj të jetë miratuar në fund të partnerit tonë.

SI TË BLEJ ME KARTË NË APLIKACION?

 1. Zgjidhni çiftin e dëshiruar të tregtimit në menunë zbritëse lart djathtas të aplikacionit
 2. Klikoni në "Tregtia"
 3. Zgjidhni "Bli me kartë"
 4. Futni shumën e dëshiruar
 5. Klikoni butonin "Blini paraprakisht" dhe konfirmoni blerjen tuaj

PSE MË KARKOVE MË SHUMË SE 5% TAKSË KUR BLEVA KRIPTOVALUTË ME KARTË?

Blerjet me kartë krediti mbartin një tarifë prej 5% nga ana jonë, megjithëse ofruesi i kartës suaj mund të ngarkojë tarifa shtesë. Ju lutemi vini re gjithashtu se ka një tarifë shtesë tregtare sipas vëllimit tuaj të tregtimit 30-ditor.

Ju mund t'i shikoni të gjitha tarifat e ngarkuara nga Bitstamp në orarin tonë të tarifave.

PSE NUK MUND TË SHTOJ NJË KARTË TË RE NË LLOGARINË TIME?

Dy karta mund të regjistrohen me një llogari Bitstamp. Nëse dëshironi të shtoni një kartë tjetër, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë në support@bitstamp.net ose hapni një biletë të re mbështetjeje.

Si të filloni tregtimin?

Pasi llogaria juaj të jetë verifikuar, do t'ju duhet të depozitoni fonde për të filluar tregtimin.

 • Transferoni fonde përmes metodës tuaj të preferuar të depozitimit.
 • Zgjidhni tregun e dëshiruar ose çiftin tregtar përmes Tregjeve
 • Zgjidhni opsionin Blej, specifikoni shumën e monedhës që dëshironi të shpenzoni dhe klikoni "Bli".

Kriptomonedhat e mbështetura në Bitstamp mund të blihen gjithashtu drejtpërdrejt, duke përdorur opsionin e depozitimit të kartës sonë të kreditit me kartën tuaj të kreditit/debitit Visa ose Mastercard.

☞  Regjistrohu NE BITSTAMP

🔺REFERIMI: Informacioni në postim nuk është këshillë financiare, është i destinuar VETËM PËR QËLLIM TË INFORMACIONIT TË PËRGJITHSHËM. Tregtimi i kriptomonedhës është shumë i rrezikshëm. Sigurohuni që i kuptoni këto rreziqe dhe se jeni përgjegjës për atë që bëni me paratë tuaja.

Faleminderit !