Malachi tan

1646730525

Hoe DBX-bestanden naar PST-formaat te importeren?

Als u degene bent die op zoek is naar het importeren van de DBX-bestanden naar Outlook PST-formaat, dan vertrouwt u op het juiste platform. In dit platform zullen we de methode van importeren bespreken en zullen we de juiste manier kennen om de DBX-bestanden in het Outlook PST-formaat te importeren.

DBX is een bestandsindeling die door Outlook Express wordt gebruikt om al zijn gegevensobjecten op te slaan. Hoewel er op een aantal manieren voordelen zijn, waren e-mailcut en nieuws-desktop-e-mailclient ook beschikbaar als onderdeel van Microsoft Windows. Omdat het product niet meer leverbaar is, ontvangen de meeste gebruikers geen ondersteuning van Microsoft. Daarom willen ze een gratis manier om DBX-bestanden in Windows Outlook PST te importeren. Outlook is tegenwoordig een van de meest gebruikte desktop-e-mailclients.

Download nu

Hoe DBX-bestanden importeren naar Outlook PST?

Er zijn twee manieren om het DBX-bestand naar Windows Outlook PST te importeren. Afhankelijk van de Outlook Express en Outlook zijn e-mailclients echter in hetzelfde of een ander systeem geïntegreerd.

Gebruikers moeten hun Outlook Express DBX-bestanden importeren in Outlook PST-indeling, aangezien we allemaal weten dat Microsoft Outlook een van de betrouwbare platforms is om uw informatie veilig te bewaren.

De handmatige manier van importeren

Stap 1- Installeer en open eerst de MS Outlook-toepassing
Stap 2- Selecteer op het tabblad "Bestand" de optie "Importeren en exporteren"
[Het venster "Importeren en exporteren" verschijnt]
Stap 3- Kies nu de optie "Internet-e-mail en adres importeren" in de wizard Importeren en exporteren en klik op de knop Volgende
Stap 4- Kies nu de "Outlook Express" om de stappen te voltooien.
Stap 5- Open vervolgens de Outlook Import Tool
Stap 6- Kies de 'Outlook Express 4. x, 5. x, 6. x of Windows Mail' uit de Outlook Import

Deze importmethode is een beetje complexe methode die door elke gebruiker moet worden gevolgd. Het zal dus betrouwbaar zijn voor de gebruikers om een ​​applicatie van derden te kiezen. Laten we nu kijken naar het importeren van de DBX-bestanden naar PST-indeling via een app van derden.

Stap 1- Installeer en start eerst de applicatie
Stap 2- Selecteer nu de DBX-bestanden die u in het PST-formaat wilt importeren
Stap 3- Bekijk een voorbeeld van die bestanden
Stap 4- Voeg de locatie toe voor het opslaan van de geïmporteerde DBX-bestanden
Stap 5- Klik ten slotte op de knop "Nu importeren"

Nadat we ons het proces van het importeren van beide methoden hebben laten weten, gaan we nu kijken naar de beperkingen van zowel handmatige als professionele importmethoden.
Beperkingen van handmatige methode

• De handmatige methode is een complexe manier
• Resultaat is vertraagd
• Er wordt geen nauwkeurig resultaat toegekend
• Geen onafhankelijke applicatie

Beperkingen van professionele methode

• De professionele methode kent geen beperkingen

Enkele geweldige functies die worden geboden:

Compatibel: deze DBX naar PST Importer-toepassing is uitstekend compatibel. Gebruikers kunnen deze app in elk Windows-besturingssysteem gebruiken. Gebruikers kunnen de app gebruiken in Windows XP of zelfs op Vista.


Grafische gebruikersinterface: de applicatie biedt gebruikers een geweldige grafische gebruikersinterface, dus zelfs een niet-technische gebruiker kan de Outlook Express DBX-bestanden importeren naar Outlook PST-formaat.


Onafhankelijke app: zonder afhankelijk te zijn van een andere applicatie kunnen gebruikers deze DBX naar PST Importer-tool gebruiken. Het is een onafhankelijke applicatie die gemakkelijk uw Outlook Express DBX-bestanden kan importeren.


Geen beperkingen voor de grootte: gebruikers hebben geen enkele vorm van beperkingen voor de grootte tijdens het importeren van de Outlook Express DBX-bestanden. Zo kunnen Outlook Express DBX-bestanden van elk formaat eenvoudig door de gebruikers worden geïmporteerd


Bulk importeren van bestanden: de toepassing biedt een mapmodus zodat gebruikers een willekeurig aantal DBX-bestanden kunnen importeren. Onbeperkte selectie van de Outlook Express DBX-bestanden kan worden geselecteerd om te importeren in het Outlook PST-formaat.

Laatste woorden

Deze DBX naar PST Importer-toepassing is een geavanceerde tool die een gebruiker kan gebruiken. Gebruikers worden niet geconfronteerd met enige vorm van verplichtingen tijdens het importeren van de Outlook Express DBX-bestanden naar Outlook PST-indeling. Als gebruikers meer willen weten over de applicatie, moeten gebruikers de gratis demoversie van de tool proberen. Deze demoversie wordt gratis aangeboden en helpt gebruikers om een ​​stukje kennis over de tool op te doen.

What is GEEK

Buddha Community

Hoe DBX-bestanden naar PST-formaat te importeren?

Hoe OST-bestanden naar het PST-formaat te converteren?

Gebruikers hebben twee manieren om de OST-bestanden handmatig of met behulp van de applicatie naar de Outlook PST-indeling te converteren. De handmatige conversie van de OST-bestanden kost veel tijd en ook de inspanningen van de gebruikers. Daarom moeten gebruikers een OST naar PST Converter-tool gebruiken. De Datavare OST naar PST-converter is de beste oplossing om de OST-bestanden naar het Outlook PST-formaat te converteren.
Om de conversie van de OST-bestanden uit te voeren, moeten gebruikers deze geweldige app downloaden. Deze app doet de taak op een efficiënte en moeiteloze manier. Gebruikers kunnen volledige OST-bestanden converteren met behulp van deze geweldige tool en met hoge snelheid. Volledige gegevens, inclusief notities, berichten, contacten en agenda’s, worden met behulp van deze geweldige tool geconverteerd naar het PST-formaat. Bovendien zijn gebruikers vrij om het geconverteerde bestand overal in uw lokale systeem op te slaan. Met deze zeer compatibele applicatie kunnen gebruikers deze OST naar PST-converter gemakkelijk gebruiken in elk van de Windows-besturingssystemen. Het is een zeer interactieve applicatie die zelfs een beginnende gebruiker kan gebruiken. De applicatie is een veilig en beveiligd platform voor alle gebruikers. De stappen die nodig zijn om het OST-bestand naar het PST-formaat te converteren, zijn eenvoudig te implementeren.
Het staat gebruikers vrij om het bestand zonder problemen overal op hun lokale systeem op te slaan.

Stappen om de bestanden te converteren

Volg de onderstaande stappen om de OST-bestanden naar het PST-formaat te converteren:

Stap 1- Download de OST naar PST Converter-tool in uw Windows-besturingssysteem
Stap 2 - Start de app
Stap 3 - Voeg de OST-bestanden toe
Stap 4 - Bekijk een voorbeeld van de geselecteerde OST-bestanden
Stap 5 - Kies de locatie voor het opslaan van de geconverteerde bestanden
Stap 6 - Klik ten slotte op de knop “Nu converteren”. Daarom zijn dit enkele eenvoudige stappen waarmee een gebruiker zijn OST-bestanden gemakkelijk kan converteren naar het Outlook PST-formaat.

Kenmerken van de app

Laat het ons nu weten over enkele slimme functies van de applicatie die een gebruiker moet zien:

Converteer de OST-bestanden
De applicatie converteert de OST-bestanden eenvoudig en betrouwbaar naar het Outlook PST-formaat, zonder enige verplichting. Directe conversie van de OST-bestanden wordt gedaan door deze geweldige tool. Bovendien kunnen gebruikers de app in alle Windows-versies gebruiken, van de nieuwste tot de oudste versie van de app. De app converteert alle gegevens na het bekijken en scannen van de gegevens. De grootte van de OST-bestanden doet er niet toe tijdens het hele conversieproces
.
Nauwkeurigheid
Met volledige nauwkeurigheid wordt een heel conversieproces door de app gedaan. Het maakt niet uit hoeveel nummerbestanden de gebruiker invoert, gebruikers mogen de bestanden op een vlekkeloze manier converteren. Alle OST-bestanden kunnen eenvoudig op een veilige en beveiligde manier worden geëxporteerd zonder enige vorm van gegevensverlies of gegevensbeschadiging.

Door de gebruiker opgegeven locatie
De geconverteerde OST-bestanden kunnen op elke plaats worden opgeslagen volgens de wens van de gebruikersspecifieke plaats. De applicatie biedt volledige flexibiliteit van de bestanden, zodat de gebruiker geen enkel probleem ondervindt bij het opslaan van het bestand.

Zeer compatibele app
Het is een zeer compatibele applicatie die in elke Windows-versie kan worden gebruikt. Van de oudste tot de nieuwste versie van Windows, de applicatie kan gemakkelijk en zonder problemen worden bediend. De compatibiliteit van de applicatie is ongeëvenaard ten opzichte van welke andere applicatie dan ook. Het gewenste resultaat wordt geleverd door de applicatie.

Slotverklaring

Download deze geweldige Datavare OST naar PST omzetter voor het converteren van uw OST-bestanden naar het Outlook PST-formaat. De integriteit van de bestanden wordt gehandhaafd door de applicatie en de kwaliteit van de bestanden wordt behouden door de app. Met deze zeer compatibele applicatie krijgen gebruikers het resultaat zoals gewenst door de gebruikers. Bovendien moet u de demo-versie van de applicatie proberen om meer over de app te weten. De demo-versie van de applicatie is gratis voor alle gebruikers. Deze demo-versie van de applicatie geeft gebruikers de bevoegdheid om enkele OST-bestanden te converteren. Om het onbeperkte aantal bestanden te converteren, moet de gebruiker nu de gelicentieerde versie van de applicatie kopen.

Meer informatie:- https://www.datavare.com/nl/ost-naar-pst-converteren.html

#ost naar pst converter software #converteer ost naar pst #converteer ost naar outlook pst #ost naar pst conversie #ost naar pst-importeur #import ost naar pst

arnold palmer

1620400003

Hoe OST-bestanden naar het PST-formaat te converteren?

Gebruikers hebben twee manieren om de OST-bestanden handmatig of met behulp van de applicatie naar de Outlook PST-indeling te converteren. De handmatige conversie van de OST-bestanden kost veel tijd en ook de inspanningen van de gebruikers. Daarom moeten gebruikers een OST naar PST Converter-tool gebruiken. De Datavare OST naar PST-converter is de beste oplossing om de OST-bestanden naar het Outlook PST-formaat te converteren.

Om de conversie van de OST-bestanden uit te voeren, moeten gebruikers deze geweldige app downloaden. Deze app doet de taak op een efficiënte en moeiteloze manier. Gebruikers kunnen volledige OST-bestanden converteren met behulp van deze geweldige tool en met hoge snelheid. Volledige gegevens, inclusief notities, berichten, contacten en agenda’s, worden met behulp van deze geweldige tool geconverteerd naar het PST-formaat. Bovendien zijn gebruikers vrij om het geconverteerde bestand overal in uw lokale systeem op te slaan. Met deze zeer compatibele applicatie kunnen gebruikers deze OST naar PST-converter gemakkelijk gebruiken in elk van de Windows-besturingssystemen. Het is een zeer interactieve applicatie die zelfs een beginnende gebruiker kan gebruiken. De applicatie is een veilig en beveiligd platform voor alle gebruikers. De stappen die nodig zijn om het OST-bestand naar het PST-formaat te converteren, zijn eenvoudig te implementeren.

Users are free to save the file anywhere in their local system without facing any difficulty.

Stappen om de bestanden te converteren

Volg de onderstaande stappen om de OST-bestanden naar het PST-formaat te converteren:
Stap 1- Download de OST naar PST Converter-tool in uw Windows-besturingssysteem
Stap 2 - Start de app
Stap 3 - Voeg de OST-bestanden toe
Stap 4 - Bekijk een voorbeeld van de geselecteerde OST-bestanden
Stap 5 - Kies de locatie voor het opslaan van de geconverteerde bestanden
Stap 6 - Klik ten slotte op de knop “Nu converteren”. Daarom zijn dit enkele eenvoudige stappen waarmee een gebruiker zijn OST-bestanden gemakkelijk kan converteren naar het Outlook PST-formaat.

Kenmerken van de app

Laat het ons nu weten over enkele slimme functies van de applicatie die een gebruiker moet zien:

Converteer de OST-bestanden
De applicatie converteert de OST-bestanden eenvoudig en betrouwbaar naar het Outlook PST-formaat, zonder enige verplichting. Directe conversie van de OST-bestanden wordt gedaan door deze geweldige tool. Bovendien kunnen gebruikers de app in alle Windows-versies gebruiken, van de nieuwste tot de oudste versie van de app. De app converteert alle gegevens na het bekijken en scannen van de gegevens. De grootte van de OST-bestanden doet er niet toe tijdens het hele conversieproces.

Nauwkeurigheid
Met volledige nauwkeurigheid wordt een heel conversieproces door de app gedaan. Het maakt niet uit hoeveel nummerbestanden de gebruiker invoert, gebruikers mogen de bestanden op een vlekkeloze manier converteren. Alle OST-bestanden kunnen eenvoudig op een veilige en beveiligde manier worden geëxporteerd zonder enige vorm van gegevensverlies of gegevensbeschadiging.

Door de gebruiker opgegeven locatie
De geconverteerde OST-bestanden kunnen op elke plaats worden opgeslagen volgens de wens van de gebruikersspecifieke plaats. De applicatie biedt volledige flexibiliteit van de bestanden, zodat de gebruiker geen enkel probleem ondervindt bij het opslaan van het bestand.

Zeer compatibele app
Het is een zeer compatibele applicatie die in elke Windows-versie kan worden gebruikt. Van de oudste tot de nieuwste versie van Windows, de applicatie kan gemakkelijk en zonder problemen worden bediend. De compatibiliteit van de applicatie is ongeëvenaard ten opzichte van welke andere applicatie dan ook. Het gewenste resultaat wordt geleverd door de applicatie.

Slotverklaring

Download deze geweldige OST naar PST Converter voor het converteren van uw OST-bestanden naar het Outlook PST-formaat. De integriteit van de bestanden wordt gehandhaafd door de applicatie en de kwaliteit van de bestanden wordt behouden door de app. Met deze zeer compatibele applicatie krijgen gebruikers het resultaat zoals gewenst door de gebruikers. Bovendien moet u de demo-versie van de applicatie proberen om meer over de app te weten. De demo-versie van de applicatie is gratis voor alle gebruikers. Deze demo-versie van de applicatie geeft gebruikers de bevoegdheid om enkele OST-bestanden te converteren. Om het onbeperkte aantal bestanden te converteren, moet de gebruiker nu de gelicentieerde versie van de applicatie kopen.

Meer informatie:- https://www.datavare.com/nl/ost-naar-pst-converteren.html

#ost naar pst converter #ost naar pst omzetten #ost naar pst-exporteur #converteer ost-bestand naar pst-bestand #export ost-bestand naar pst-bestand #ost-bestand naar pst-bestandsconversie

joe biden

1619610476

Migreer OST-bestanden naar PST-formaat - Gratis methode om OST naar PST te herstellen

Iedereen kan nu zijn OST-bestanden zonder moeite met een enkele klik naar Outlook PST-indeling converteren. De conversie gebeurt in één keer op hoge snelheid. De conversie vereist een paar stappen om het bestand te converteren. Gebruikers hebben een aantal grote voordelen bij het gebruik van deze slimme converter. We zullen deze converter meer bespreken.

Iedereen kan nu zijn OST-bestanden zonder moeite met een enkele klik naar Outlook PST-indeling converteren. De conversie gebeurt in één keer op hoge snelheid. De conversie vereist een paar stappen om het bestand te converteren. Gebruikers hebben een aantal grote voordelen bij het gebruik van deze slimme converter. We zullen deze converter meer bespreken.

Waarom deze slimme converter gebruiken?

De applicatie biedt een slimme conversiemethode zodat de gebruiker effectief kan werken. Laten we de punten bespreken die u de belangrijkste reden geven om deze slimme applicatie te gebruiken:

• Hoge verwerkingssnelheid
• Goede nauwkeurigheid
• Onafhankelijke applicatie
• Geschikt voor elke Windows-versie
• Converteert alleen gezonde OST-bestanden
• Breng volledige OST-gegevens over
• Geschikt voor elke Windows-versie
• Gemakkelijk te bedienen
• Eenvoudige gebruikersinterface

Dit zijn de voordelen die de applicatie zonder enig verlies biedt.

Hoe de OST-bestanden naar Outlook PST te converteren?

Om het OST-bestand naar het PST-formaat te converteren, moet de gebruiker enkele stappen volgen. Hieronder vindt u de stapsgewijze methode om OST-bestanden naar Outlook PST-indeling te converteren zonder gegevensverlies:

Stap 1- Installeer de applicatie op elke Windows-versie van de oudste naar de laatste
Stap 2 - Kies het OST-bestand dat u wilt converteren
Stap 3 - Kies nu de locatie waar u uw geconverteerde bestand wilt opslaan
Stap 4 - Druk op de knop “Nu converteren”

Het conversieproces zal starten en het resultaat zal in een oogwenk verschijnen.

Bekijk enkele van de kenmerken van de converter

Hier zijn enkele van de verbazingwekkende functies van deze slimme converter die de gebruikers zullen helpen bij het converteren van de bestanden.

100% nauwkeurige resultaten
Gebruikers brengen de bestanden nauwkeurig over zonder enige gegevensbeschadiging. Het conversieresultaat is allemaal nauwkeurig en daarom heeft de gebruiker geen problemen.

Conversie van gezonde bestanden
De applicatie ondersteunt alleen de conversie van gezonde bestanden zonder enige belemmering. Daarom wordt een gezonde conversie verleend door de aanvraag.

Hoge compatibiliteit
De applicatie converteert de gegevens met hoge snelheid. Het biedt een goede compatibele service, zodat de gebruiker geen problemen ondervindt tijdens het conversieproces.

Maatwerk opslaan van de gegevens
Gebruikers kunnen de gegevens altijd en overal opslaan met behulp van deze applicatie. De toepassing geeft geen dergelijke beperking voor het opslaan van een bestand.

Gebruikersselectieve conversie
Alleen de bestanden die de gebruiker wil converteren, worden probleemloos naar de gebruikers geconverteerd. De applicatie werkt effectief en levert dus foutloze resultaten op voor de gebruikers.

** Sta alleen de conversie van enkele bestanden toe**
De applicatie converteert alleen de OST-bestanden naar Outlook PST-indeling. Er worden geen andere bestandsindelingen geconverteerd door deze applicatie.

Laatste woorden

Gebruikers moeten de Datavare OST naar PST Importer downloaden om de OST-bestanden soepel te converteren. Deze slimme converter voldoet aan alle verwachtingen van de gebruikers en behoudt zo zijn integriteit en converteert het bestand effectief. Gebruikers kunnen de gratis versie van de applicatie installeren en een demo van de software nemen.

Meer informatie:- https://www.datavare.com/nl/ost-naar-pst-converteren.html

#ost naar pst converter #ost naar pst importeerprogramma #converteer ost naar pst #export ost naar pst #ost-bestand naar outlook pst #ost2pst

joe biden

1619699338

Hoe converteert u uw OST-bestanden met hoge snelheid naar Outlook-indeling?

Gebruikers kunnen hun OST-bestanden converteren naar Outlook-indeling door de OST naar Outlook PST Converter te gebruiken voor een snelle conversie. De applicatie is goed geschikt om de conversietaak met een nauwkeurig resultaat uit te voeren. Volledige gegevens van OST-bestanden, inclusief agenda’s, notities, e-mails, berichten en contacten, worden door de converter geconverteerd naar de Outlook PST-indeling. De applicatie is goed geschikt voor alle gebruikers omdat de applicatie een slimme GUI-interface biedt en ook een gebruiksvriendelijke interface voor de gebruikers om het goed te laten presteren. Gebruikers kunnen zoveel OST-bestanden converteren als ze willen converteren.

Elke gebruiker kan de proefversie van de applicatie downloaden. De applicatie werkt op een bevredigende manier en levert zo het resultaat op volgens de verwachting van de gebruiker. Bovendien is de applicatie geschikt om in elk van de Windows-besturingssystemen te werken, ongeacht de versie die u gebruikt. Het is een zeer compatibele applicatie waarvan elke gebruiker droomt om te gebruiken. Gebruikers van elke achtergrond zullen de applicatie gemakkelijk gebruiken, aangezien de applicatie zo is ontworpen dat ze een zeer geschikte GUI-interface biedt. Bovendien is de applicatie een veilig en beveiligd platform dat wordt getest door hooggekwalificeerde professionals, zodat de applicatie voldoet aan alle eisen van de gebruikers.

Probeer deze onafhankelijke applicatie voor het converteren van uw OST-bestanden, om de applicatie te gebruiken is installatie van MS Outlook niet vereist.

Stappen voor conversie

Hieronder staan de stappen die worden gegeven om uw OST-bestanden naar Outlook PST-indeling te converteren met behulp van OST naar PST Converter.

Stap 1- Installeer de applicatie in het besturingssysteem van uw computer
Stap 2 - Start de applicatie
Stap 3 - Blader door de OST-bestanden die u wilt converteren
Stap 4- Kies het pad waarop u uw geconverteerde OST-bestanden wilt opslaan
Stap 5 - Klik op de knop “Nu converteren”

Met deze basisstappen kunt u uw OST-bestanden eenvoudig naar Outlook-formaat converteren zonder enige technische assistentie.
Als u een probleem tegenkomt, kunt u de momentopnamen zien van de stappen die door de toepassing worden geleverd. Deze snapshots zijn de stappen voor het converteren van uw OST-bestanden naar Outlook PST-indeling.

Kenmerken van de converter

Na al deze dingen. Laten we ons concentreren op de functies die deze applicatie veelzijdig en een geavanceerd platform maken.
Hieronder worden de features besproken:

Conversie van OST naar Outlook-indeling
De applicatie ondersteunt alleen de conversie van de OST-bestanden naar het Outlook-formaat. De applicatie is in staat om de OST-bestanden te converteren volgens de vereisten van de gebruiker. Tijdens het hele conversieproces worden geen bestanden beschadigd of beschadigd.

Hoge nauwkeurigheid
De applicatie levert een zeer nauwkeurig resultaat, zelfs als de gebruikers een hoeveelheid bestanden invoeren voor de conversie. De applicatie scant de bestanden zoals contacten, agenda’s, notities en berichten om de gebruiker een goed nauwkeurig resultaat te geven.

Gebruikers hebben de conversie gespecificeerd
Alle geconverteerde OST-bestanden worden opgeslagen volgens de keuze van de gebruikers, wat betekent dat gebruikers de volledige bevoegdheid hebben om hun geconverteerde OST-bestanden overal op te slaan die ze willen opslaan. De gebruiker krijgt een functie voor het filteren van bestanden, zodat ze kunnen bladeren door het bestand dat ze willen converteren naar Outlook PST-indeling.

Besparing op maat
Gebruikers kunnen de bestanden opslaan waar ze maar willen, zonder problemen. De applicatie ondersteunt het opslaan van bestanden op maat. Het staat gebruikers vrij om de bestanden met een willekeurige naam op te slaan. de applicatie weerhoudt gebruikers er niet van om de Outlook PST-bestanden op te slaan.

Hoogwaardige compatibiliteit
De applicatie is zeer compatibel en kan in elke Windows-versie worden gebruikt. Het biedt flexibiliteit om de applicatie te gebruiken. De applicatie heeft ook toegang tot elke versie van de Outlook PST-bestanden. Het maakt niet uit welke Windows-versie u gebruikt, de applicatie zal in elk ervan prima werken.

Slotverklaring
Probeer deze geweldige Datavare OST naar PST omzetter die ervoor zorgt dat al uw OST-bestanden soepel worden geconverteerd zonder enig probleem. De applicatie is goed geschikt voor gebruik door elke gebruiker. Het is een slimme beslissing om deze applicatie uit te proberen.
U kunt de proefversie van de applicatie downloaden om meer over de app te weten te komen. Bovendien beveiligt de applicatie al uw informatie. Probeer deze applicatie nu!

Meer informatie:- https://www.datavare.com/nl/ost-naar-pst-converteren.html

#ost naar pst converter tool #ost-bestand naar outlook pst-converter #ost naar pst conversie #import ost naar pst #converteer ost naar pst #export ost naar pst

joe biden

1616399456

PST verschmelzen - Zusammenführen von PST-Dateien - Zusammenführen mehrerer Outlook PST

Führen Sie Ihre Outlook PST-Dateien mit nur wenigen Klicks mithilfe von Datavare Outlook PST Merger zusammen. Die Anwendung kann sowohl ANSI- als auch UNICODE-Dateien gleichzeitig zusammenführen. Die von Ihnen ausgewählten Dateien sind die einzigen, die zusammengeführt werden. Keine anderen Dateien werden von der Anwendung zusammengeführt. Große Outlook-Dateien werden ohne Hürde und mit 100% iger Genauigkeit zusammengeführt. Für jede PST-Datei erstellt die Anwendung einen separaten Ordner. Alle Daten wie E-Mails, Kontakte und Kalender werden von der Anwendung unverbindlich zusammengeführt. Benutzer können die Fusion problemlos in jeder ihrer Windows-Versionen verwenden.

Sie können die Testversion der Anwendung herunterladen und einige Outlook-Dateien zusammenführen. Auf diese Weise lernen Sie den Konverter kennen und können eventuelle Zweifel ausräumen. Der Zusammenführungsprozess wird von der Anwendung mit hoher Geschwindigkeit ausgeführt. Mit hoher Genauigkeit werden alle Ihre Outlook PST-Dateien unverbindlich zusammengeführt. Darüber hinaus bietet Ihnen die Anwendung bestimmte Vorteile. Ohne Zeit zu verlieren, führt die Anwendung Ihre PST-Dateien zusammen. Sie können die Anwendung in jeder Ihrer Windows-Versionen herunterladen. Laden Sie die Testversion der Anwendung herunter und gehen Sie die App jetzt durch.

Einige der wichtigsten Funktionen dieser App

Die Anwendung bietet viele Funktionen für das einfache Funktionieren der Anwendung. Jetzt werden wir einige dieser Funktionen durchgehen:

Mehrere Dateien werden zusammengeführt
Benutzer können mehrere Outlook-Dateien gleichzeitig zum Zusammenführen auswählen. Der Benutzer muss jedoch sicher sein, dass durch die Auswahl mehrerer Dateien zum Zusammenführen die Größe der zusammengeführten Datei möglicherweise nicht größer wird.

Hierarchisches Speichern
Die Anwendung speichert die Daten in hierarchischer Reihenfolge, da der Benutzer keine Schwierigkeiten hat, eine einzelne Datei zu finden.

Hohe Genauigkeit
Alle Dateien werden mit hoher Genauigkeit konvertiert. Daher hat der Benutzer keine Probleme mit den Daten. Die Anwendung führt keinen Datenverlust durch.

Ganze Daten zusammenführen
Wenn Sie eine große PST-Datei erstellen möchten, können Sie Ihre gesamten PST-Dateien zusammenführen. Jedes einzelne Detail wird von der Anwendung fehlerfrei zusammengeführt.

Ausgewählte Daten zusammenführen
Benutzer können die Daten auswählen, die sie zusammenführen möchten. Nur die Dateien, die ein Benutzer auswählt, werden von der Anwendung zusammengeführt.

Schritte, die befolgt werden müssen

Es ist ein Muss, einige Schritte zu befolgen, um Ihre PST-Dateien zusammenzuführen. Die Schritte sind einfach und leicht durchzuführen. Im Folgenden finden Sie eine schrittweise Anleitung zum Zusammenführen Ihrer Outlook-Datei:

Schritt 1- Installieren Sie die Anwendung auf Ihrem Windows-System
Schritt 2 - Durchsuchen Sie die Dateien, die Sie zusammenführen möchten
Schritt 3 - Wählen Sie die Option Zusammenführungstyp, unabhängig davon, ob Sie die Dateien in demselben Ordner zusammenführen oder einen separaten Ordner erstellen möchten
Schritt 4 - Wählen Sie das Ziel aus, um die zusammengeführten Dateien zu speichern
Schritt 5- Klicken Sie auf die Schaltfläche “Jetzt zusammenführen”

Das Zusammenführen von Outlook-Dateien dauert einige Minuten und das erforderliche Ergebnis ist genau und fehlerfrei. Diese Schritte können von jedem Benutzer ausgeführt werden, auch wenn sie keinen technischen Hintergrund haben.

Schlusserklärung

Laden Sie Outlook PST Merger herunter, um Ihre Dateien schnell zusammenzuführen. Die Anwendung ist sehr unterstützend und erweitert, daher werden alle Ihre Outlook-Dateien, unabhängig davon, ob sie groß sind, von der Anwendung auf genaue Weise zusammengeführt. Während des gesamten Zusammenführungsprozesses wird keine Datenbeschädigung verursacht. Die Daten werden konvertiert und in einer hierarchischen Reihenfolge gespeichert. Ohne die Qualität der Dateien zu beeinträchtigen, werden die PST-Dateien zusammengeführt. Benutzer können die Anwendung in jedem ihrer Windows-Betriebssysteme verwenden. Darüber hinaus ist die Anwendung vielseitig und zuverlässig. Selbst Benutzer ohne technischen Hintergrund können die Anwendung problemlos verwenden. Obwohl die Anwendung fortgeschritten ist, verfügt sie über eine intelligente GUI-Oberfläche, die den Konvertierungsprozess für die Benutzer erleichtert.

Laden Sie die kostenlose Testversion der Anwendung herunter, die allen Benutzern kostenlos zur Verfügung steht. Wenn Sie auf ein Problem stoßen, können Sie sich an die 24 * 7-Kundendienstnummer wenden.

More Info:- https://www.datavare.com/de/verschmelzung-mehrere-pst.html

##pst geht software ##pst-merge-tool ##pst geht #ausblick pst fusion #pst-fusionstool #pst-fusion