Ambert Lency

Ambert Lency

1661648400

Top 10 Crypto Airdrop-platforme til gratis indtjening

I denne artikel lærer du hvad er Crypto Airdrop, forskellige typer krypto, hvordan man finder dem og Top 10 Crypto Airdrop-platforme

1. Hvad er en Crypto Airdrop?

Crypto airdrop er en marketingstrategi, der er vedtaget af kryptostartups for at promovere projektet og deres nye token. Det involverer at distribuere deres oprindelige kryptovaluta til nuværende eller potentielle brugeres gratis. Nogle gange skal brugerne gennemføre simple salgsfremmende aktiviteter, før de kan gøre krav, såsom at følge projektets sociale mediekonto og dele deres opslag.

Der er forskellige typer airdrops, og hvert kryptoprojekt har sine egne krav. Men de fleste airdrops deler det samme mål: øge bevidstheden og den overordnede interesse for projektet. Nogle gøres direkte i brugernes tegnebøger, mens andre kræver et manuel krav.

Hvorfor udfører kryptoprojekter airdrops?

Som nævnt uddeler blockchain-projekter gratis tokens i et forsøg på at få bredere adoption og udvide deres netværk. Et højere antal indehavere ses ofte som en positiv metrik, hvilket også gør projektet mere decentraliseret med hensyn til token-ejerskab. Crypto airdrops motiverer også modtagere til at bruge og promovere projektet. Dette kan hjælpe med at dyrke en indledende brugerbase, før projektet lister sig på kryptobørser.

På den anden side kan luftdråber også give et falsk indtryk af vækst. Så det er vigtigt at overveje andre faktorer, når man vurderer adoption. For eksempel, hvis hundredtusindvis af adresser har et bestemt token, men ingen rigtig bruger det, så er projektet enten en fidus eller simpelthen ikke lykkedes med at fange fællesskabet.

Fordele

• Det gør det nemt at komme i gang med kryptovaluta.

• Crypto airdrops kunne være en måde at styrke sin kryptoportefølje uden at skulle købe digitale aktiver.

• Airdrops er en glimrende måde at øge bevidstheden om virksomhedens mål og øge ejerskabet af den virtuelle valuta.

Ulemper

• Crypto airdrops kan være pump-and-dump-ordninger. Det vil sige, at ejere af kryptovalutaen kunstigt kan puste dens værdi op for at opnå en hurtig fortjeneste.

• Risiko for at give penge eller følsomme oplysninger til en svigagtig platform.

• Prisen på den airdroppede mønt kan falde, før du har en chance for at sælge.

• Nogle airdroppede aktiver kunne lige så nemt være ingenting værd.

Typer af airdrop

Som vi har set, er der forskellige måder at udføre en cryptocurrency airdrop på. Udover standard airdrop, der blot overfører krypto til flere tegnebøger, har vi et par andre typer. Almindelige eksempler inkluderer bounty, eksklusive og holder airdrops.

 • Standard Airdrop: Dette er den type airdrop, der netop er nævnt, hvor brugere modtager gratis tokens blot for at tilmelde sig et nyhedsbrev eller noget lignende.
 • Bounty airdrop: En bounty airdrop kræver, at brugerne udfører visse opgaver, såsom at dele et opslag om projektet på Twitter, deltage i projektets officielle Telegram eller oprette et opslag og tagge et par venner på Instagram. For at gøre krav på en dusør airdrop vil du sandsynligvis blive bedt om at udfylde en formular med din tegnebogsadresse og fremlægge bevis for, at du har fuldført opgaverne.
 • Eksklusiv airdrop: En eksklusiv airdrop sender kun krypto til udpegede tegnebøger. Typisk har modtagerne en etableret historie med projektet, såsom at være et aktivt medlem af samfundet eller en tidlig støtte til projektet.
 • Holder airdrop: Holder airdrops distribuerer gratis tokens til dem, der har en vis mængde digitale valutaer i deres pung. Projektteamet tager normalt et øjebliksbillede af brugernes kryptobeholdning på en bestemt dato og klokkeslæt. Hvis tegnebogens saldo opfylder minimumskravet, kan modtagere gøre krav på gratis tokens i henhold til deres besiddelse på tidspunktet for øjebliksbilledet.
 • Hard Fork Airdrop: Denne er lidt anderledes. Når en mønt forgrener sig hårdt fra sin originale blockchain, skabes en ny mønt, og de, der havde den originale mønt, vil modtage en lige så stor mængde af de nye tokens i deres pung. Det mest kendte eksempel på dette ville være Bitcoin Cash (BCH) hårde gaffel, der fandt sted i 2017: Bitcoin-brugere, der havde BTC, modtog automatisk en tilsvarende mængde BCH.

Sådan får du en krypto-airdrop

 1. Udførelse af regelmæssige søgninger online efter muligheder for krypto-airdrop
 2. Følger airdrop-aggregatorer og tilmelder dig på deres hjemmeside for deres eksklusive airdrops
 3. Tilmelding til nye platforme for at drage fordel af alle standard airdrops, de tilbyder
 4. Holder en bestemt anden token - en undertype af airdrops, der omtales som "holder's airdrop".
 5. Overvågning af kommende projekter for at forberede sig på flydrop
 6. Deltager i en Telegram-gruppe,
 7. Følger visse Twitter-konti og retweeter deres tweets

Hvordan undgår man airdrop-svindel?

I andre tilfælde vil svindlere annoncere en falsk airdrop, der fører til et phishing-websted. De vil narre dig til at forbinde din tegnebog til en hjemmeside, der ligner den originale. Så snart du tilslutter din pung og underskriver en transaktion, vil du få andre tokens taget ud af din pung. Dette sker ofte med falske Twitter- og Telegram-konti, der ligner de officielle.

Nogle airdrop-svindel inkluderer at bede dig om at sende krypto til en ukendt tegnebogsadresse for at låse dine gratis tokens op til gengæld. Legitime airdrops vil aldrig bede om dine midler eller frøsætning. Vær forsigtig med airdrop-e-mails eller direkte beskeder.

For at undgå at blive snydt, skal du sørge for at kigge ind på projektets officielle hjemmeside og sociale mediekanaler. Tilføj bogmærke til de officielle links, og dobbelttjek, om de virkelig laver en airdrop-begivenhed. Hvis du ikke ved noget om projektet, bør du lave ekstra research for at finde ud af, hvad kryptofællesskabet siger. Hvis du ikke kan finde nok information, er det nok bedre bare at ignorere airdrop. 

For ekstra beskyttelse kan du oprette en ny tegnebog og ny e-mailadresse, der kun er dedikeret til at modtage airdrops. Dette kan sikre, at pengene i din personlige tegnebog er sikret mod airdrop-relaterede phishingforsøg. Og vigtigst af alt, del aldrig dine private nøgler med nogen.

Crypto airdrops involverer brugere, der modtager noget for stort set ingenting - en e-mailadresse eller en eller anden promovering på sociale medier. Men mens nogle modtagere har været så heldige at være de første i en airdrop, der faktisk havde værdi, er mange andre også blevet ofre for høje løfter om "den næste store ting" inden for krypto.

Topbørser til handel med token-mønter. Følg instruktionerne og tjen ubegrænsede penge

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.io


2. Top 10 Crypto Airdrop-platforme til gratis indtjening

På grund af de risici, der er forbundet med airdrops, er det bydende nødvendigt at stole på levedygtige websteder og kanaler, der har et ry for ikke kun at udsende de seneste airdrops, men også give information, som kan hjælpe dig med at finde tokens. 

Tillid fra statistik på platforme

 • Omdømmet:

 Omdømme er et vigtigt kriterium, som du bør undersøge. Du kommer til at bestemme hjemmesidens tilbøjelighed til at udsende svigagtige giveaways. Du kan tjekke populære kryptofora og et upartisk anmeldelseswebsted som vores for at få adgang til information om integriteten af ​​airdrop-websteder.

 • Vis de seneste tilbud: 

Du bør vælge platforme, der ved vigtigheden af ​​at levere de nyeste airdrops til brugere, som bekræfter forskellene mellem det tidspunkt, hvor airdrops er på webstedet og datoen, hvor startups officielt annoncerede deres giveaways. Med dette kan du måle, hvor lang tid det tager kanalen at opdatere sine brugere om nye airdrops.

 • Oplysninger om startups:

Det er bydende nødvendigt kun at overveje airdrop-websteder, der tilbyder detaljer om opstart og anvendelsesmuligheder for deres tokens, de korte oversigter, der ledsager disse airdrop-meddelelser, er det ideelle grundlag at basere din forskning på.

Du skal vælge airdrop-kanaler med omfattende detaljer om parterne involveret i giveaways og give links til websteder og sociale konti, hvor du kan bekræfte deres troværdighed.

 • Erfaring med hjemmesiden

For et websted, der rummer en masse information og opdaterer sig selv regelmæssigt, burde dets design, layout og infrastruktur tillade jævn navigation, øge indlæsningshastigheden. Give brugerne hurtigt og visuelt tiltalende.

Top 10 Crypto Airdrop-platforme til gratis indtjening

 Navn UdvalgteInternet side
1CoinmarketcapCoinMarketCap er kendt for at vise de bedste krypto-airdrops. Der er tre typer airdrop-kampagner opført på CoinMarketCap: gennemførte airdrops, aktuelle airdrops og potentielle airdrops.

Mens "igangværende airdrops" tillader brugere at deltage, giver airdrops i "fremtidig"-kategorien brugere mulighed for at få besked, når airdrop går live. Du skal blot tilføje airdrop til din hvidliste, og du vil blive underrettet timer før det går live

. På CoinMarketCaps lister over airdrop-kampagner finder du tre kategorier: afsluttede airdrop, igangværende airdrop og fremtidige airdrop. Mens brugere kan deltage i "igangværende airdrops", giver airdropsene i kategorien "fremtidig" brugerne mulighed for at vide, hvornår airdrop går live. Du kan blot hvidliste airdrop, og du
https://coinmarketcap.com/
2Airdrops.ioAirdrops.io er et gratis websted, der indsamler information om krypto-airdrops. Det er gratis at bruge og har ingen involvering i airdrop-projekter eller distribution overhovedet. 

Domænet er 1 år og to måneder gammelt, men sidens aktivitet begyndte først i marts 2018. Siden da har mere end 20.000 airdrop-entusiaster besøgt hjemmesiden hver måned. 

Hjemmesiden har en enorm mængde af airdrops på sin side. Og selvom dets skabere bestræber sig på at give dig nøjagtige data på tilbud, er det vigtigt, at du gør din research, før du investerer i nogen airdrop. 
https://airdrops.io/
3ICODropsICO Drops er en uafhængig initial public offering (ICO) eller token-salgsdatabase og er ikke tilknyttet noget ICO-projekt eller -virksomhed. Gebyrer kan opnås ved at annoncere for visse tokensalg.

Med ICO Drops kan investorer få adgang til projekter, før de lanceres og noteres på børser.

Indledende offentlige tilbud (ICO'er) og indledende børstilbud (IEO'er) er noteret på ICO-dråber i tre kategorier: Active ICO, Upcoming ICO og Ended ICO. Og hver ICO har oplysninger om projektet og vurderinger knyttet til dem.
 
https://icodrops.com/
4AlertAirdopMed AlertAirdop kan du få gratis mønter næsten på daglig basis. Dens mange funktioner gør det meget nemmere for cryptocurrency-entusiaster at følge.

Ligesom 99airdrops.com er denne platform også godt designet og arrangeret. Airdropsene på webstedet kan filtreres baseret på aktuelle eller igangværende begivenheder til dem, der snart slutter.

Meget mere, denne krypto-airdrop-platform har langt flere funktioner sammenlignet med andre airdrop-platforme.
https://airdropalert.com/
5AirdropsterHovedformålet med denne platform er at underrette airdrop-entusiaster så hurtigt som muligt om det gratis token.

Deres e-mail-advarsler er ret gavnlige, da du kan få advarsler om de nye airdrops, der er tilgængelige på markedet, via e-mail direkte i din indbakke. Deres primære vision er at hjælpe brugeren med at finde den bedste kvalitet airdrop tilgængelig på markedet.
https://airdropalert.com/
6AirdropMobAirdropMob er velkendt for at give sine brugere verificerede og legitime airdrops og crypto bounties. For nogle af jer, der ikke ved, hvilke krypto-gaver er, lad os få dig igennem dette? Bounties er en lille opgave, der udføres gentagne gange, dvs. opslag på sociale medier, udfyldelse af formularer og indhold.

De tilpasser manuelt alle krypto-airdrops. Disse platforme giver også adgang til deres brugere til at rapportere airdrops med ufuldstændig information, ser mistænkelig ud og er ikke bevist af fællesskaberne. Blockchain-projektet kontrollerer manuelt alle data for de hostede airdrops, før de offentliggøres på webstedet.

De letter deres bruger med et bredere udvalg af tokens. Hjemmesiden giver en nyttig søgelinje, der muliggør udvælgelse af mønter i henhold til kravene fra token-virksomheden.
https://www.airdropsmob.com/
7AirdropBobAirdropBob-webstedet er let at forstå og intuitivt. I det øjeblik en bruger beslutter sig for at besøge hjemmesiden for allerførste gang, får de øjeblikkeligt en liste over cryptocurrency airdrops.

Øverst på siden vil du kunne se logoet for AirdropBob, og ved siden af ​​det vil du kunne finde navigationslinjen.
https://www.airdropbob.com/
8Airdrop KingAirdrop King leverer velundersøgte og detaljerede cryptocurrency airdrops til krypto-entusiaster, hvilket hjælper dem med at tjene penge med minimal indsats. I modsætning til de tre andre går Airdrop King den ekstra mil for at vurdere hver mulighed og giver nok information til at hjælpe dig med at få det bedste ud af enhver airdrop.

Airdrop King kategoriserer airdropsene i Ny, Bedst vurderet, Høje værdier og Slutter snart. Du kan nemt få øje på værdien (prisestimat) af hver airdrop offentliggjort på webstedet. Airdrop King lader dig også abonnere på dets nyhedsbrev. 
https://airdropking.io/en/
9Airdrop KingDenne platform giver brugerne de velundersøgte og bedste airdrops på markedet for at blive belønnet og tjene penge på dem på ingen tid med en lille indsats. 

De bedømmer hver airdrop, der er anført på deres hjemmeside, med instruktioner for at gøre det så nemt for brugeren som muligt.
https://airdropking.io/en/
10Coin AirdropCoin Airdrop er et dedikeret websted, der regelmæssigt opdateres for at give top-airdrop-meddelelser. Dens rene grænseflade giver brugerne alt, hvad de har brug for at vide om kommende begivenheder og også oplysninger om krav om airdrops.

Nye brugere til kryptovalutaer bliver ikke efterladt, siden deler ikke kun airdrop-muligheder, men uddanner også nye brugere til kryptovalutaverdenen tilstrækkelig viden, der får dem til at indhente resten af ​​verden så hurtigt som muligt.

Platformen ejes og drives af en cryptocurrency-entusiast kendt under navnet Midas. Du kan understøtte denne platform ved at udvinde kryptovaluta for dem med din computerkraft.
https://coinairdrops.com/
11AirdropaddictDenne platform indgår også på listen over de mest betroede platforme, hvor du er sikker på præcise airdrop-udgivelser.

Platformen bruger et rangordningssystem til at bedømme de bedste luftdråber og adskiller også de upålidelige luftdråber.

Det er svært at gå glip af enhver begivenhed, da nedtællingstimeren gør dig opmærksom på, hvor lang tid der er tilbage til at starte.
 
https://airdropaddict.com/
1299AirdropsEnten er du nybegynder eller ekspert, denne platform hjælper dig på alle måder, den kan. Det viser kun gyldige projekter ved at analysere de forskellige platforme som Reddit og Facebook for at sikre ægtheden af ​​luftdråberne.

Hjemmesiden tilbyder en bred liste over airdrops sammen med deres fremtidige prisprognoser afhængigt af de forskellige faktorer. Denne platform er udelukkende tilgængelig 24 timer i døgnet for sine brugere at lette. Layoutet og designet af deres hjemmeside er tiltalende og let at forstå for nybegyndere.
https://99airdrops.com/


Konklusion

Hver dag finder hundredvis af luftdråber deres vej på kryptomarkedet, og antallet stiger dag for dag. Der er ingen tvivl om, at airdrops i øjeblikket er trendbosætterne på kryptomarkedet, men efterhånden som samfundet vokser, stiger mere og mere svindel og svindel.

Efter min mening er airdrops kommet for at blive på markedet, og vi kan tilskynde til nye og produktive airdrops baseret på hvor legitime og pålidelige de er. Dette er en enestående måde. I sidste ende er det nødvendigt at gøre dit eget arbejde med at undersøge og undgå de projekter, der er fidus og ikke har nogen implementering i den virkelige verden, ingen medlemmer osv.

Forhåbentlig vil denne artikel hjælpe dig. Glem ikke at efterlade et like, kommentere og dele det med andre. Tak skal du have!

Læs mere: Hvordan man tjener penge med affiliate programmer for kryptoudveksling

What is GEEK

Buddha Community

Hire Top Cross-Platform Mobile App Developers in USA

Looking for dedicated & highly skilled Cross-Platform mobile app developers for your app development project? We at AppClues Infotech have the best team of Cross-Platform mobile app developers that help to designing & developing powerful cross-platform apps with the latest trends & features.

For more info:
Website: https://www.appcluesinfotech.com/
Email: info@appcluesinfotech.com
Call: +1-978-309-9910

#cross platform mobile app development company #cross platform mobile app development company #cross platform mobile app development company #top cross platform app development company #top cross platform app development company #top cross platform app development company

Lokesh Kumar

1603438098

Top 10 Trending Technologies Must Learn in 2021 | igmGuru

Technology has taken a place of more productiveness and give the best to the world. In the current situation, everything is done through the technical process, you don’t have to bother about doing task, everything will be done automatically.This is an article which has some important technologies which are new in the market are explained according to the career preferences. So let’s have a look into the top trending technologies followed in 2021 and its impression in the coming future in the world.

 1. Data Science
  First in the list of newest technologies is surprisingly Data Science. Data Science is the automation that helps to be reasonable for complicated data. The data is produces in a very large amount every day by several companies which comprise sales data, customer profile information, server data, business data, and financial structures. Almost all of the data which is in the form of big data is very indeterminate. The character of a data scientist is to convert the indeterminate datasets into determinate datasets. Then these structured data will examine to recognize trends and patterns. These trends and patterns are beneficial to understand the company’s business performance, customer retention, and how they can be enhanced.

 2. DevOps
  Next one is DevOps, This technology is a mixture of two different things and they are development (Dev) and operations (Ops). This process and technology provide value to their customers in a continuous manner. This technology plays an important role in different aspects and they can be- IT operations, development, security, quality, and engineering to synchronize and cooperate to develop the best and more definitive products. By embracing a culture of DevOps with creative tools and techniques, because through that company will gain the capacity to preferable comeback to consumer requirement, expand the confidence in the request they construct, and accomplish business goals faster. This makes DevOps come into the top 10 trending technologies.

 3. Machine learning
  Next one is Machine learning which is constantly established in all the categories of companies or industries, generating a high command for skilled professionals. The machine learning retailing business is looking forward to enlarging to $8.81 billion by 2022. Machine learning practices is basically use for data mining, data analytics, and pattern recognition. In today’s scenario, Machine learning has its own reputed place in the industry. This makes machine learning come into the top 10 trending technologies. Get the best machine learning course and make yourself future-ready.

To want to know more click on Top 10 Trending Technologies in 2021

You may also read more blogs mentioned below

How to Become a Salesforce Developer

Python VS R Programming

The Scope of Hadoop and Big Data in 2021

#top trending technologies #top 10 trending technologies #top 10 trending technologies in 2021 #top trending technologies in 2021 #top 5 trending technologies in 2021 #top 5 trending technologies

Aylin Hazel

Aylin Hazel

1648115675

Germany: 44% Will Invest in #Crypto and Join ‘The Future of Finance’

Germany was the first country to recognize #Bitcoins as “units of value” and that they could be classified as a “financial instrument.”

Legal regulation for the decentralized industry in Germany is ongoing. Now, 16% of the German population 18 to 60 are #crypto investors.

These people who own #cryptocurrencies or have traded cryptocurrencies in the past six months.

41% of these #crypto investors intend to increase the share of their investments in #crypto in the next six months. Another 13% of Germans are #crypto-curious.

They intend to invest in #cryptocurrencies too. Yet, only 23% of the #crypto-curious said they are highly likely to invest, with the rest remaining hesitant.

Top Cross-Platform App Developers in USA

Are you looking for the best Cross-Platform app developers in USA? AppClues Infotech has the best expertise to create mobile app on Android & iOS platform. Get in touch with our team for the right Cross-Platform app development solution.

For more info:
Website: https://www.appcluesinfotech.com/
Email: info@appcluesinfotech.com
Call: +1-978-309-9910

#cross-platform app development #cross-platform framework development #cross-platform mobile app development #top cross platform app developers in usa #top cross platform app developers in usa #develop a cross-platform mobile app

Mike doctor

Mike doctor

1624293660

7 Top Crypto Stocks To Buy in 2021 (High Growth). DO NOT MISS!!!

In this video, I’m going through 7 TOP crypto stocks to buy today - I’ve done the research and these are my top picks if you are bullish on the crypto market!
📺 The video in this post was made by Charlie Chang
The origin of the article: https://www.youtube.com/watch?v=R4IjFe_Ge08
🔺 DISCLAIMER: The article is for information sharing. The content of this video is solely the opinions of the speaker who is not a licensed financial advisor or registered investment advisor. Not investment advice or legal advice.
Cryptocurrency trading is VERY risky. Make sure you understand these risks and that you are responsible for what you do with your money
🔥 If you’re a beginner. I believe the article below will be useful to you ☞ What You Should Know Before Investing in Cryptocurrency - For Beginner
⭐ ⭐ ⭐The project is of interest to the community. Join to Get free ‘GEEK coin’ (GEEKCASH coin)!
☞ **-----CLICK HERE-----**⭐ ⭐ ⭐
Thanks for visiting and watching! Please don’t forget to leave a like, comment and share!

#bitcoin #blockchain #top crypto stocks #op crypto stocks to buy in 2021 #7 top crypto stocks to buy in 2021 #crypto