Ambert Lency

Ambert Lency

1656465180

Sammenlign Binance vs. Coinbase | Hvilken kryptoudveksling er bedre

Binance og Coinbase skiller sig ud som de mest anvendte og populære kryptobørser på verdensplan. Begge børser har eksisteret i flere år. Coinbase blev etableret allerede i 2012, Binance i 2017 med meget forskellige tilgange. 

Coinbase er en USA-baseret børs designet til begyndere med en enkel grænseflade og begrænsede transaktionstyper. Binance har en stejl indlæringskurve, understøtter avancerede brugere og giver internationale forhandlere hundredvis af valutahandelsmuligheder.  

Selvom Binance-platformen er brugervenlig og tilbyder tre niveauer organiseret efter handelserfaring, er den ikke nær så nem at bruge, som Coinbase er. Binance.US-versionen er mindre robust med begrænsede muligheder og højere gebyrer. Men du kan ikke slå de lave omkostninger ved Binance kontra Coinbases høje priser.

Det er en udbredt opfattelse, at Coinbase er en mere ligetil platform at bruge. Hvordan sammenligner de sig, og er det rimeligt at tro, at Binance er godt for begyndere?

Vi vil forsøge at besvare disse og andre spørgsmål, fremhæve de vigtigste forskelle mellem de to børser og tilbyde læserne relevante retningslinjer for at fastslå, hvilken kryptobørsplatform der er bedst til deres handelsstrategi.

Binance

TILMELD DIG NU

Binance blev grundlagt i 2017 af Changpeng Zhao, også kendt som CZ, en kinesisk-canadisk virksomhedsleder, og tidligere en udvikler, der arbejdede på at skabe Blockchain.info og også fungerede som teknologichef for OkCoin, en anden kryptobørs.

Binance er i øjeblikket verdens største børs i forhold til den daglige handelsvolumen for kryptovalutaer. Det er faktisk Coinbases direkte konkurrent både med hensyn til handelsvolumener og markedsværdi. 

Binance er tilgængelig i mere end 180 lande verden over, selvom de var nødt til at oprette et separat firma, Binance.US, specifikt for brugere i USA på grund af landets mere byrdefulde lokale jurisdiktionsregler. 

Børsen har været udsat for adskillige regulatoriske handlinger i forskellige lande verden over, hovedsageligt på grund af anklager om hvidvaskproblemer. Virksomheden måtte flytte flere gange, før den endelig blev etableret og havde hovedkvarter på Caymanøerne.

Binance har fået et ry som en børs, der nogle gange har udført nogle forretningsaktiviteter, før de har bedt om tilladelse, hvilket har forårsaget yderligere regulatoriske problemer. At handle uden for mange begrænsninger favoriserer bestemt hurtigere innovation, hvilket børsen har vist gennem tiden og andre platforme. Det har dog også givet anledning til nærmere undersøgelse fra myndighedernes side. 

Kort efter lanceringen frigav Binance sin kryptovaluta, Binance Coin (BNB) er vokset til at blive en af ​​de fem bedste mønter efter markedsværdi. 

I 2020 lancerede børsen Binance Smart Chain (BSC), et blockchain-netværk bygget til at køre smarte kontraktbaserede decentrale applikationer (DApps) og giver brugerne mulighed for at administrere deres digitale aktiver på tværs af kæder. Binance Smart Chain understøttes af Coinbase Cloud, som tilbyder sikker læse-/skrive- og deltagelsesinfrastruktur til BSC, hvilket giver dem, der ønsker at bygge videre på kæden eller hjælpe med at sikre netværket.

Funktioner som Bitcoin-minedrift, decentraliseret finans (DeFi) og andre finansielle kryptotjenester har forseglet Binances succes gennem årene.

 • Vigtigste platformsfunktioner: Lave gebyrer, omfattende kortlægningsmuligheder og hundredvis af kryptovalutaer
 • Gebyrer: 0,10 % spot-handelsgebyrer, 4,5 % for køb med betalingskort
 • Antal understøttede kryptovalutaer: Mere end 500 for globale handlende på Binance og 80 for amerikanske investorer på Binance.US
 • Sikkerhedsfunktioner: To-faktor-godkendelse (2FA)-verifikation, Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC)-forsikrede saldi i amerikanske dollars (USD) for Binance.US, enhedsadministration, adressehvidliste, kølerum
 • Understøttede transaktionstyper: Limit-ordre, markedsordre, stop-limit-ordre, efterfølgende stopordre, post-kun-ordre, peer-to-peer-handel, marginhandel, en-annullerer-den-anden-ordre og mere
 • Maksimalt handelsbeløb: Grænserne varierer baseret på den købte kryptovaluta

Fordele

 • Over 500 kryptovalutaer til handel
 • En af de billigste platforme at bruge
 • Massivt udvalg af transaktionstyper

Ulemper

 • Amerikanske kunder kan ikke bruge Binance-platformen, og Binance.US-udvekslingen er meget begrænset
 • Det kan være overvældende, selv for erfarne brugere
 • Ingen indbygget digital tegnebog
 • I regulatoriske problemer i flere lande og under undersøgelse i USA

Møntbase

TILMELD DIG NU

Den USA-baserede platform var den første almindelige Bitcoin-børs, grundlagt af den tidligere Airbnb-ingeniør Brian Armstrong og den tidligere Goldman Sachs-handler Fred Ehrsam. Det blev lanceret i USA i juni 2012, tre år efter Bitcoin-hvidbogen blev kendt over hele verden. 

Til at begynde med var Bitcoin den eneste eksisterende kryptovaluta, der blev handlet på platformen, og for første gang var den tilgængelig til køb via bankoverførsler. 

Børsen modtog finansiering fra fremtrædende venturekapitalselskaber som Union Square Ventures og Andreessen Horowitz i de første par år. Det samarbejdede med Overstock, Expedia og Dell for at give dem mulighed for at acceptere Bitcoin-betalinger.

Coinbase har reelt to platforme, Coinbase og Coinbase Pro. Coinbase Pro er afledt af den tidligere platform kendt som GDAX (Global Digital Asset Exchange) og er rettet mod mere avancerede handlende. Den ligefremme Coinbase-platform er designet med nye kryptoinvestorer, der blot skal købe eller konvertere kryptovaluta. Det kan også bruges til uddannelsesformål.  

I april 2021 blev Coinbase Global det første cryptocurrency-selskab, der blev børsnoteret på Nasdaq-børsen via en direkte notering (investeringer tilbudt direkte til offentligheden uden involverede mæglere). Platformen har i øjeblikket cirka 73 millioner verificerede brugere, 10.000 institutioner og 185.000 økosystempartnere i over 100 lande, som stoler på, at Coinbase hurtigt og sikkert investerer i kryptovalutaer og bruger det som et udvekslingsmiddel.

Det er primært lykkedes Coinbase at holde sig på rette vej på den regulatoriske side. Kryptosamfundet har dog bredt kritiseret det for at arbejde tæt sammen med IRS og det tilsvarende kontor i andre lande for at afsløre personlige data til skattemæssige formål. 

 • Vigtigste platformsfunktioner: Intuitiv, begyndervenlig platform, der tilbyder grundlæggende transaktioner, en digital tegnebog og hævninger til PayPal
 • Gebyrer: 0,50% pr. handel, 3,99% for kreditkortkøb, 1,49% for Coinbase-pung eller bankkontokøb, og bankoverførsler er $10 for indbetaling og $25 for udbetaling
 • Antal understøttede kryptovalutaer: 107
 • Sikkerhedsfunktioner: 2FA-verifikation, forsikring for hot storage, hvis Coinbase bliver brudt, biometriske fingeraftrykslogin, kølerum, FDIC-forsikrede USD-saldi, AES-256-kryptering til digitale tegnebøger
 • Understøttede transaktionstyper: Køb, sælg, send, modtag og byt
 • Maksimalt handelsbeløb: Grænserne varierer afhængigt af din betalingsmetode og område
   

Fordele

 • Ekstremt brugervenlig platform
 • Velkendt og betroet af amerikanske regulatorer
 • Flere måder at købe kryptovaluta på

Ulemper

 • Dyre gebyrer for transaktioner og betalingsmetoder
 • Begrænsede avancerede muligheder for eksperthandlere
 • Færre transaktionstyper end andre platforme

Hvordan sammenligner de sig?

PlatformeBinanceMøntbase
Vigtigste platformsfunktionerLave gebyrer, omfattende kortlægningsmuligheder og hundredvis af kryptovalutaerIntuitiv, begyndervenlig platform, der tilbyder grundlæggende transaktioner, en digital tegnebog og hævninger til PayPal
Gebyrer0,10 % spot-handelsgebyrer, 4,5 % debetkortkøb0,50% pr. handel, 3,99% for kreditkortkøb, 1,49% for Coinbase-pung eller bankkontokøb, og bankoverførsler er $10 for indbetaling og $25 for udbetaling
Antal understøttede kryptovalutaerOver 500 for globale forhandlere på Binance. 60 tilgængelig for amerikanske investorer på Binance.US107
Sikkerhedsfunktioner2FA-verifikation, FDIC-forsikrede USD-saldi for Binance.US, enhedsadministration, adressehvidliste, kølerum2FA-verifikation, forsikring for hot storage, hvis Coinbase bliver brudt, biometriske fingeraftrykslogin, kølerum, FDIC-forsikrede USD-saldi, AES-256-kryptering til digitale tegnebøger
Understøttede typer af transaktionerLimit-ordre, markedsordre, stop-limit-ordre, efterfølgende stopordre, post-only-ordre, peer-to-peer-handel, marginhandel, en-annullerer-den-anden-ordre og mereKøb, sælg, send, modtag og byt
Maksimal handelsbeløbGrænserne varierer afhængigt af den købte kryptovalutaGrænserne varierer afhængigt af din betalingsmetode og område

1. Funktioner

Da platformene er beregnet til forskellige typer mennesker, vil du bemærke store forskelle i deres funktionssæt. Begge giver dog mobilapplikationer med overvågningslister eller live prissporing. Men lighederne stopper der. 

Med Binance får du følgende:

 • Et belønningscenter, der tilbyder udfordringer og giveaways som en måde at tjene cryptocurrency på
 • Avanceret kortlægning med hundredvis af indikatorer og overlejringer
 • Public Application Programming Interface (API) nøgler til integration af andre softwareværktøjer
 • Mere end 13 transaktionstyper på Binance
 • Muligheden for at bruge tredjeparts digitale tegnebog, Trust Wallet
 • Brugere i over 180 lande kan handle på Binance, men kun 43 stater kan bruge Binance.US, undtagen Connecticut, Hawaii, New York, Texas, Vermont, Idaho og Louisiana

Desuden kan amerikanske kunder ikke betale med kreditkort eller fuldføre marginhandler, hvorimod Coinbase understøtter kreditkortbetalinger, og du kan foretage marginhandler på Coinbase Pro. 

Sammenlignet med Binance tilbyder Coinbase flere funktioner for amerikanske indbyggere, men færre muligheder for internationale forhandlere. Funktionerne omfatter:

 • En sikker, selvstændig digital hot wallet, som du kan bruge med Coinbase og andre børser
 • Muligheden for at hæve penge til din PayPal-konto
 • Tilgængelig til brug i over 100 lande og 49 stater, uden handel tilladt for indbyggere på Hawaii
 • Et nyhedsbrev, der viser de seneste nyheder om kryptovaluta
 • Den valgfri Coinbase Pro-platform med begrænsede kortfunktioner, herunder muligheden for at spore eksponentielle glidende gennemsnit
 • Kan tjene cryptocurrency ved at se korte videoer

2. Gebyrer

Binance gebyrer er nogle af de laveste i branchen, hvorimod Coinbases priser er nogle af de højeste. Selvom USA-baserede brugere vil betale lidt mere på Binance.US, er det stadig meget billigere end at bruge Coinbase.

I gennemsnit betaler du 0,50 % pr. Coinbase-transaktion plus ekstra bekvemmelighedsgebyrer baseret på din betalingsmetode, så du kan betale op til 4 % pr. transaktion. Binance bruger en maker-taker-struktur med de samme gebyrer for både makers og takers. Gebyrdiagrammet kan være forvirrende for begyndere, men tilbyder langt lavere gebyrer, især for handlende med store mængder. Binance-brugere kan sænke omkostningerne ved at:

 • Køb af Binance (BNB) tokens for at betale gebyrer med 25 % rabat
 • Mulighed for at henvise venner til at tjene en rabat på handelsgebyrer
 • Forhandlere med store mængder kan øge niveauet for meget vigtige personer (VIP) rabatter
GebyrerBinanceMøntbase
bankkontoGratis uden for USA1,49 %
TegnebogN/A1,49 % 
Debet-/kreditkort4,5 %3,99 %
Automatiseret clearinghouse (ACH) overførselN/ALedig
Bankoverførsel$0$10 indbetaling, $25 tilbagetrækning
Kryptovaluta konverteringGratis, men Binance har et spænd over markedsprisen0,50 % til 2 %
Indkøb0,1 %0 % til 0,50 %
Handler0,1 %0,50 %
Andre gebyrer0,50 % øjeblikkeligt køb og salg gebyr$0,99 til $2,99 baseret på beløbet

3. Tegnebøger

Det anbefales ikke at efterlade kryptoaktiver på børser for begyndere og avancerede brugere, fordi enkeltserverplatforme er mere sårbare over for hackingangreb end distribuerede systemer. 

Der findes forskellige typer af cryptocurrency-punge, og mange er hot wallets – i modsætning til kolde punge eller opbevaring – der virker, når de er forbundet til internettet. Internet-baserede tegnebøger er mere sårbare over for hackingangreb, og derfor bør brugere overveje den bedste beskyttelse af deres aktiver. 

Desuden er crypto exchange wallets depotbevarende, hvilket betyder, at børserne ejer depotet over deres kunders aktiver, hvilket kan være risikabelt, hvis børsen går konkurs eller pludselig lukker forretninger af forskellige årsager, som det tidligere skete med den canadiske børs Quadriga, f.eks. .

Med depotpunge har brugerne aldrig fuldstændig kontrol over deres kryptoaktiver, da børsen fungerer som en bank; ejerne er således ikke i besiddelse af de private nøgler til at kræve fuldt ejerskab.

På den anden side betyder det, at flytte aktiver ud af depotpungen, at ejerne skal tage det fulde ansvar for deres investeringer, og hvis de mister de private nøgler, kan de også miste adgangen til deres midler.

Coinbase og Binance har begge selvstændige crypto wallet-apps eller browserversioner. Trust Wallet blev erhvervet af Binance i 2018, og det er nu den officielle Binance-pung.

Det understøtter over 53 blockchains og over 1 million digitale aktiver, inklusive DApps og NFT'er.

Med over fem millioner brugere sikrer Trust Wallet aktiver med en PIN-kode, biometrisk adgang, krypteret nøgle samt en 12-ords gendannelsessætning. Det giver mulighed for at tjene renter på de lagrede kryptovalutaer og satse mønter, hvilket giver valutaindehavere en vis beslutningskraft på netværket ved at stemme og generere en indkomst. 

Coinbase Wallet giver brugerne mulighed for at gemme over 4000 kryptoaktiver på ét sted, inklusive kryptovalutaer, NFT'er og DApps. Den kan bruges både på mobil eller browser, og den skal beskytte digitale aktiver med brancheførende sikkerhed. 

Det sikrer aktiver med en adgangskode og biometriske adgangskontroller. Det giver også ekstra beskyttelse med en krypteret 12-ords gendannelsessætning, der giver adgang til tegnebogen. 

Ligesom deres standard handelsplatform-modstykke er Coinbase-pungen intuitiv og nem at bruge, mens Binance Trust Wallet er mindre ligetil, men tilbyder lavere gebyrer. 

4. Understøttede valutaer

Binance er kendt for sin massive altcoin-liste, med mere end 500 valgmuligheder tilgængelige for ikke-amerikanske brugere. Dog understøtter Binance.US-børsen kun 80 mønter. Coinbase tilbyder 107 handelsvalutaer på sin almindelige platform og 57 på Coinbase Pro-børsen.

Coinbase understøtter også fiat-valutaer, herunder USD, britiske pund (GBP) og euro (EUR), hvorimod Binance understøtter 18 fiat-valutaer, såsom USD, EUR, australske dollar (AUD), GBP, Hong Kong dollar (HKD), og indisk rupee (INR). Afhængigt af din placering tilbyder Binance 50 til 591 cryptocurrency-par, mens Coinbase understøtter 107 for brugere i USA. 

Følgende kryptovalutaer er på Binance, men ikke Coinbase: vechain (VET), harmony (ONE), vethor token (VTHO), dogecoin (DOGE) og qtum (QTUM). På Coinbase finder du indpakket bitcoin (WBTC), aave (AAVE), sushiswap (SUSHI) og celo (CGLD). Begge platforme understøtter populære og kommende valutaer såsom:

 • Dash (DASH)
 • Storj (STORJ)
 • Kosmos (ATOM)
 • Sammensat (COMP)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Cardano (ADA)

5. Sikkerhed

Kryptovalutaudvekslinger modtager ikke beskyttelse fra FDIC eller Securities Investor Protection Corp., som traditionelle kontanter og værdipapirer gør. Coinbase og Binance har deres egne tilgange til sikkerhed.

Coinbase's:

 • Coinbase holder 2% af kundemidler online og gemmer resten offline i det, der kaldes "kølerum" (en sikker eller på anden måde sikker offline placering).
 • Coinbase hævder, at al den digitale valuta, der opbevares på dens platform, er forsikret for særlige kriminelle omstændigheder, såsom individuelle kontobrud eller tyveri af Coinbase-medarbejdere.

Binances:

 • Binance.US har amerikanske dollarindskud på depotbankkonti, som typisk er forsikret af FDIC for op til $250.000 pr. kunde.
 • Til dato har Binance.US ikke rapporteret nogen sikkerhedsproblemer. Dens partner, Binance, har dog erkendt, at hackere i 2019 kompromitterede Binance-netværket og stjal 7.000 bitcoins. Berørte brugere blev refunderet af virksomheden.

6. Indsats belønninger sammenlignet 

Staking lader investorer tjene penge med deres krypto ved at bidrage til et bestemt aktivs proof-of-stake (PoS) netværk. Når brugere satser krypto, gør de den underliggende blockchain af dette aktiv mere sikker og mere effektiv, og til gengæld bliver de belønnet med flere aktiver fra netværket. 

Uden behov for at administrere private nøgler, handle eller udføre andre komplicerede opgaver, kan brugere simpelthen deltage i satsningsprojekter og tjene kryptovaluta nemt og sikkert ved at indsende en simpel anmodning.

Coinbase og Binance understøtter begge staking for flere kryptovalutaer og digitale aktiver. 

Møntbase:

Udover at tjene kryptovalutaer ved at se uddannelsesvideoer tilbyder Coinbase en indsatstjeneste for et begrænset antal kryptovalutaer, herunder ETH, Tezos (XTZ) og Algorand (ALGO).

Binance:

Binance tilbyder DeFi staking og låst staking. DeFi-stabling hjælper proxy-brugere med at deltage i relaterede decentraliserede projekter på en brugervenlig og ligetil måde. 

"Locked staking" refererer til processen med at låse digitale aktiver på en PoS blockchain i et bestemt tidsrum. Dette bidrager til netværket og giver også brugeren indsatsbelønninger.

Hvilken skal du vælge?

Der er ikke en bedre platform; det er hovedsageligt et spørgsmål om, hvad der er mere egnet for den nye bruger eller for enhver bruger, baseret på deres investeringsmål. 

De har begge fordele og ulemper, men hvis vi skulle definere de to børser i en nøddeskal, er Coinbase nemmere at bruge og ideel til begynderen, mens Binance er billigere og bedre egnet til den avancerede trader.

Der er dog meget mere at overveje, før du vælger platformen til at starte en rejse ind i kryptohandel og investering, og vi opfordrer dig til at læse videre for at finde ud af mere.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan fungerer Binance og Coinbase?

Begge platforme fungerer som en online mæglervirksomhed for kryptovalutaer. Brugere indbetaler fiat-midler for at købe, sælge eller handle med digitale valutaer. Tilmeldingsprocessen er ens for begge, men internationale Binance-brugere behøver ikke at vise et billed-id for at bekræfte deres konto. Binance.US kræver dog et billed-id. 

Du vil oprette en konto i begge tilfælde, bekræfte din e-mail og tilføje penge fra en acceptabel metode. Når du er klar til at foretage en handel, går du til udvekslingsplatformen, opretter en ordre på den ønskede altcoin og følger trinene på skærmen. Børserne gemmer kryptovalutaen, indtil du flytter den til en digital bitcoin-pung, handler med den eller trækker den tilbage.

 • Er det sikkert at holde kryptovaluta i Binance- eller Coinbase-udvekslingerne?

Selvom Binance og Coinbase er blandt de bedste kryptobørser, opfordres brugerne til at gemme penge i en hardwarepung for langsigtet besparelse. Enhver valuta, der holdes online, kan være et mål for hackere, og de fleste børser har oplevet brud, inklusive Binance i 2019.6

Selvom Coinbase fortalte The New York Times, at det aldrig er blevet hacket, og at kun 0,004 % af dets brugere oplevede kontoovertagelser i året, der sluttede april 2021, kan der ske fejl hos dig, hvilket bringer dine mønter i fare.7 

Både Binance og Coinbase forsikrer deres varmelager, men det kan være mere sikkert at bruge dit eget kølerum via en hardwarepung. En hardwarepung er en enhed, der ikke er forbundet til internettet, og du skal slutte den til din computer for at få adgang til din digitale valuta.

 • Hvem skal bruge Binance eller Coinbase?

Coinbase er perfekt til begyndere, der prioriterer bekvemmelighed og sikkerhed. Den brugervenlige platform er meget nem for næsten alle at bruge, og når du åbner applikationen, vil du se en ren grænseflade med minimale muligheder. Som en betroet, amerikansk-baseret børs passer den godt til brugere, der er på vagt over for at købe eller handle kryptovaluta. Du betaler dog en højere pris for bekvemme ind- og udbetalingsmuligheder. 

Binance er velegnet til erfarne investorer, der ønsker avancerede handelsmuligheder og masser af analyser til at understøtte deres strategibeslutninger. Nybegyndere vil opleve en indlæringskurve, men når du først lærer dig rundt, bliver det nemmere. Med lave gebyrer, over 500 kryptovalutaer og tilgængelighed i mere end 180 lande er Binance et fremragende valg for ikke-amerikanske indbyggere, der ønsker en sofistikeret platform.

Læs mere: Bedste centraliserede kryptovalutaudvekslinger | Top kryptoudvekslinger

Her er et kig på to veletablerede børser, Coinbase og Binance, og hvad du bør overveje for at hjælpe dig med at beslutte, hvilken der kan være bedre for dig.

Tak fordi du læste!

What is GEEK

Buddha Community

Amara Sophi

Amara Sophi

1602666712

Binance Clone Script to Start a Crypto Exchange like Binance

Cryptocurrencies are the hot topic in recent days!! There are many startups and business entrepreneurs are emerging towards the crypto exchange solution business. There are many popular Cryptocurrency exchanges like Binance, LocalBitcoins, Coinbase, Paxful, Remitano, Wazirx, Poloniex etc, to buy and sell cryptocurrencies.

Binance exchange is the second largest decentralized crypto exchange/ trading platform. The Binance exchange platform offers multiple trading options and supports more than 45 cryptocurrencies like Bitcoin,Litecoin, USDT and more…

If you wish to create your own cryptocurrency exchange it is necessary to choose the best platform that is more suitable for your business.

To go head in the exchange script like Binance, obviously you need an expert advice to start your exchange/ trading business. You can easily launch your own platform in no time with an advanced Binance clone script.

**

Binance Clone Script **

Binance Clone Script means a complete and well developed ready-made Website Clone Script with highly customizable and cutting-edge technology stacks.

**Prominent Features in Binance Clone Script **

Buy/ Sell History
Live Trading Charts
Basic and Advanced Trading Interface For Traders
Advanced UI/UX Interface
Trusted Wallet Integration
Signup and Login Using The Mail Id
Admin Panel
Better Navigation Dashboard
Anti Phishing Code
Google Authentication
SMS Verification
Open Order Explicit History

Coinjoker is a Leading Cryptocurrency Exchange Clone Script provider that offers exclusive and adaptable ready-made Binance Clone Script at an affordable price with the above listing features and functionalities.

Get the best Crypto Exchange Platform scripts to launch your own exchange within 7 days!!

**Get a Detailed Insights about Binance Clone Script **>> https://www.cryptoexchangescript.com/contact-us

For queries feel free to contact our team experts,

Whatsapp ->> +91 9791703519

Skype->> live:support_60864

Telegram->> https://t.me/Coin_Joker

#binance-clone-script #binance-clone #binance-exchange-clone #binance-website-clone #binance-dex-clone #binance--clone-app

Ambert Lency

Ambert Lency

1656465180

Sammenlign Binance vs. Coinbase | Hvilken kryptoudveksling er bedre

Binance og Coinbase skiller sig ud som de mest anvendte og populære kryptobørser på verdensplan. Begge børser har eksisteret i flere år. Coinbase blev etableret allerede i 2012, Binance i 2017 med meget forskellige tilgange. 

Coinbase er en USA-baseret børs designet til begyndere med en enkel grænseflade og begrænsede transaktionstyper. Binance har en stejl indlæringskurve, understøtter avancerede brugere og giver internationale forhandlere hundredvis af valutahandelsmuligheder.  

Selvom Binance-platformen er brugervenlig og tilbyder tre niveauer organiseret efter handelserfaring, er den ikke nær så nem at bruge, som Coinbase er. Binance.US-versionen er mindre robust med begrænsede muligheder og højere gebyrer. Men du kan ikke slå de lave omkostninger ved Binance kontra Coinbases høje priser.

Det er en udbredt opfattelse, at Coinbase er en mere ligetil platform at bruge. Hvordan sammenligner de sig, og er det rimeligt at tro, at Binance er godt for begyndere?

Vi vil forsøge at besvare disse og andre spørgsmål, fremhæve de vigtigste forskelle mellem de to børser og tilbyde læserne relevante retningslinjer for at fastslå, hvilken kryptobørsplatform der er bedst til deres handelsstrategi.

Binance

TILMELD DIG NU

Binance blev grundlagt i 2017 af Changpeng Zhao, også kendt som CZ, en kinesisk-canadisk virksomhedsleder, og tidligere en udvikler, der arbejdede på at skabe Blockchain.info og også fungerede som teknologichef for OkCoin, en anden kryptobørs.

Binance er i øjeblikket verdens største børs i forhold til den daglige handelsvolumen for kryptovalutaer. Det er faktisk Coinbases direkte konkurrent både med hensyn til handelsvolumener og markedsværdi. 

Binance er tilgængelig i mere end 180 lande verden over, selvom de var nødt til at oprette et separat firma, Binance.US, specifikt for brugere i USA på grund af landets mere byrdefulde lokale jurisdiktionsregler. 

Børsen har været udsat for adskillige regulatoriske handlinger i forskellige lande verden over, hovedsageligt på grund af anklager om hvidvaskproblemer. Virksomheden måtte flytte flere gange, før den endelig blev etableret og havde hovedkvarter på Caymanøerne.

Binance har fået et ry som en børs, der nogle gange har udført nogle forretningsaktiviteter, før de har bedt om tilladelse, hvilket har forårsaget yderligere regulatoriske problemer. At handle uden for mange begrænsninger favoriserer bestemt hurtigere innovation, hvilket børsen har vist gennem tiden og andre platforme. Det har dog også givet anledning til nærmere undersøgelse fra myndighedernes side. 

Kort efter lanceringen frigav Binance sin kryptovaluta, Binance Coin (BNB) er vokset til at blive en af ​​de fem bedste mønter efter markedsværdi. 

I 2020 lancerede børsen Binance Smart Chain (BSC), et blockchain-netværk bygget til at køre smarte kontraktbaserede decentrale applikationer (DApps) og giver brugerne mulighed for at administrere deres digitale aktiver på tværs af kæder. Binance Smart Chain understøttes af Coinbase Cloud, som tilbyder sikker læse-/skrive- og deltagelsesinfrastruktur til BSC, hvilket giver dem, der ønsker at bygge videre på kæden eller hjælpe med at sikre netværket.

Funktioner som Bitcoin-minedrift, decentraliseret finans (DeFi) og andre finansielle kryptotjenester har forseglet Binances succes gennem årene.

 • Vigtigste platformsfunktioner: Lave gebyrer, omfattende kortlægningsmuligheder og hundredvis af kryptovalutaer
 • Gebyrer: 0,10 % spot-handelsgebyrer, 4,5 % for køb med betalingskort
 • Antal understøttede kryptovalutaer: Mere end 500 for globale handlende på Binance og 80 for amerikanske investorer på Binance.US
 • Sikkerhedsfunktioner: To-faktor-godkendelse (2FA)-verifikation, Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC)-forsikrede saldi i amerikanske dollars (USD) for Binance.US, enhedsadministration, adressehvidliste, kølerum
 • Understøttede transaktionstyper: Limit-ordre, markedsordre, stop-limit-ordre, efterfølgende stopordre, post-kun-ordre, peer-to-peer-handel, marginhandel, en-annullerer-den-anden-ordre og mere
 • Maksimalt handelsbeløb: Grænserne varierer baseret på den købte kryptovaluta

Fordele

 • Over 500 kryptovalutaer til handel
 • En af de billigste platforme at bruge
 • Massivt udvalg af transaktionstyper

Ulemper

 • Amerikanske kunder kan ikke bruge Binance-platformen, og Binance.US-udvekslingen er meget begrænset
 • Det kan være overvældende, selv for erfarne brugere
 • Ingen indbygget digital tegnebog
 • I regulatoriske problemer i flere lande og under undersøgelse i USA

Møntbase

TILMELD DIG NU

Den USA-baserede platform var den første almindelige Bitcoin-børs, grundlagt af den tidligere Airbnb-ingeniør Brian Armstrong og den tidligere Goldman Sachs-handler Fred Ehrsam. Det blev lanceret i USA i juni 2012, tre år efter Bitcoin-hvidbogen blev kendt over hele verden. 

Til at begynde med var Bitcoin den eneste eksisterende kryptovaluta, der blev handlet på platformen, og for første gang var den tilgængelig til køb via bankoverførsler. 

Børsen modtog finansiering fra fremtrædende venturekapitalselskaber som Union Square Ventures og Andreessen Horowitz i de første par år. Det samarbejdede med Overstock, Expedia og Dell for at give dem mulighed for at acceptere Bitcoin-betalinger.

Coinbase har reelt to platforme, Coinbase og Coinbase Pro. Coinbase Pro er afledt af den tidligere platform kendt som GDAX (Global Digital Asset Exchange) og er rettet mod mere avancerede handlende. Den ligefremme Coinbase-platform er designet med nye kryptoinvestorer, der blot skal købe eller konvertere kryptovaluta. Det kan også bruges til uddannelsesformål.  

I april 2021 blev Coinbase Global det første cryptocurrency-selskab, der blev børsnoteret på Nasdaq-børsen via en direkte notering (investeringer tilbudt direkte til offentligheden uden involverede mæglere). Platformen har i øjeblikket cirka 73 millioner verificerede brugere, 10.000 institutioner og 185.000 økosystempartnere i over 100 lande, som stoler på, at Coinbase hurtigt og sikkert investerer i kryptovalutaer og bruger det som et udvekslingsmiddel.

Det er primært lykkedes Coinbase at holde sig på rette vej på den regulatoriske side. Kryptosamfundet har dog bredt kritiseret det for at arbejde tæt sammen med IRS og det tilsvarende kontor i andre lande for at afsløre personlige data til skattemæssige formål. 

 • Vigtigste platformsfunktioner: Intuitiv, begyndervenlig platform, der tilbyder grundlæggende transaktioner, en digital tegnebog og hævninger til PayPal
 • Gebyrer: 0,50% pr. handel, 3,99% for kreditkortkøb, 1,49% for Coinbase-pung eller bankkontokøb, og bankoverførsler er $10 for indbetaling og $25 for udbetaling
 • Antal understøttede kryptovalutaer: 107
 • Sikkerhedsfunktioner: 2FA-verifikation, forsikring for hot storage, hvis Coinbase bliver brudt, biometriske fingeraftrykslogin, kølerum, FDIC-forsikrede USD-saldi, AES-256-kryptering til digitale tegnebøger
 • Understøttede transaktionstyper: Køb, sælg, send, modtag og byt
 • Maksimalt handelsbeløb: Grænserne varierer afhængigt af din betalingsmetode og område
   

Fordele

 • Ekstremt brugervenlig platform
 • Velkendt og betroet af amerikanske regulatorer
 • Flere måder at købe kryptovaluta på

Ulemper

 • Dyre gebyrer for transaktioner og betalingsmetoder
 • Begrænsede avancerede muligheder for eksperthandlere
 • Færre transaktionstyper end andre platforme

Hvordan sammenligner de sig?

PlatformeBinanceMøntbase
Vigtigste platformsfunktionerLave gebyrer, omfattende kortlægningsmuligheder og hundredvis af kryptovalutaerIntuitiv, begyndervenlig platform, der tilbyder grundlæggende transaktioner, en digital tegnebog og hævninger til PayPal
Gebyrer0,10 % spot-handelsgebyrer, 4,5 % debetkortkøb0,50% pr. handel, 3,99% for kreditkortkøb, 1,49% for Coinbase-pung eller bankkontokøb, og bankoverførsler er $10 for indbetaling og $25 for udbetaling
Antal understøttede kryptovalutaerOver 500 for globale forhandlere på Binance. 60 tilgængelig for amerikanske investorer på Binance.US107
Sikkerhedsfunktioner2FA-verifikation, FDIC-forsikrede USD-saldi for Binance.US, enhedsadministration, adressehvidliste, kølerum2FA-verifikation, forsikring for hot storage, hvis Coinbase bliver brudt, biometriske fingeraftrykslogin, kølerum, FDIC-forsikrede USD-saldi, AES-256-kryptering til digitale tegnebøger
Understøttede typer af transaktionerLimit-ordre, markedsordre, stop-limit-ordre, efterfølgende stopordre, post-only-ordre, peer-to-peer-handel, marginhandel, en-annullerer-den-anden-ordre og mereKøb, sælg, send, modtag og byt
Maksimal handelsbeløbGrænserne varierer afhængigt af den købte kryptovalutaGrænserne varierer afhængigt af din betalingsmetode og område

1. Funktioner

Da platformene er beregnet til forskellige typer mennesker, vil du bemærke store forskelle i deres funktionssæt. Begge giver dog mobilapplikationer med overvågningslister eller live prissporing. Men lighederne stopper der. 

Med Binance får du følgende:

 • Et belønningscenter, der tilbyder udfordringer og giveaways som en måde at tjene cryptocurrency på
 • Avanceret kortlægning med hundredvis af indikatorer og overlejringer
 • Public Application Programming Interface (API) nøgler til integration af andre softwareværktøjer
 • Mere end 13 transaktionstyper på Binance
 • Muligheden for at bruge tredjeparts digitale tegnebog, Trust Wallet
 • Brugere i over 180 lande kan handle på Binance, men kun 43 stater kan bruge Binance.US, undtagen Connecticut, Hawaii, New York, Texas, Vermont, Idaho og Louisiana

Desuden kan amerikanske kunder ikke betale med kreditkort eller fuldføre marginhandler, hvorimod Coinbase understøtter kreditkortbetalinger, og du kan foretage marginhandler på Coinbase Pro. 

Sammenlignet med Binance tilbyder Coinbase flere funktioner for amerikanske indbyggere, men færre muligheder for internationale forhandlere. Funktionerne omfatter:

 • En sikker, selvstændig digital hot wallet, som du kan bruge med Coinbase og andre børser
 • Muligheden for at hæve penge til din PayPal-konto
 • Tilgængelig til brug i over 100 lande og 49 stater, uden handel tilladt for indbyggere på Hawaii
 • Et nyhedsbrev, der viser de seneste nyheder om kryptovaluta
 • Den valgfri Coinbase Pro-platform med begrænsede kortfunktioner, herunder muligheden for at spore eksponentielle glidende gennemsnit
 • Kan tjene cryptocurrency ved at se korte videoer

2. Gebyrer

Binance gebyrer er nogle af de laveste i branchen, hvorimod Coinbases priser er nogle af de højeste. Selvom USA-baserede brugere vil betale lidt mere på Binance.US, er det stadig meget billigere end at bruge Coinbase.

I gennemsnit betaler du 0,50 % pr. Coinbase-transaktion plus ekstra bekvemmelighedsgebyrer baseret på din betalingsmetode, så du kan betale op til 4 % pr. transaktion. Binance bruger en maker-taker-struktur med de samme gebyrer for både makers og takers. Gebyrdiagrammet kan være forvirrende for begyndere, men tilbyder langt lavere gebyrer, især for handlende med store mængder. Binance-brugere kan sænke omkostningerne ved at:

 • Køb af Binance (BNB) tokens for at betale gebyrer med 25 % rabat
 • Mulighed for at henvise venner til at tjene en rabat på handelsgebyrer
 • Forhandlere med store mængder kan øge niveauet for meget vigtige personer (VIP) rabatter
GebyrerBinanceMøntbase
bankkontoGratis uden for USA1,49 %
TegnebogN/A1,49 % 
Debet-/kreditkort4,5 %3,99 %
Automatiseret clearinghouse (ACH) overførselN/ALedig
Bankoverførsel$0$10 indbetaling, $25 tilbagetrækning
Kryptovaluta konverteringGratis, men Binance har et spænd over markedsprisen0,50 % til 2 %
Indkøb0,1 %0 % til 0,50 %
Handler0,1 %0,50 %
Andre gebyrer0,50 % øjeblikkeligt køb og salg gebyr$0,99 til $2,99 baseret på beløbet

3. Tegnebøger

Det anbefales ikke at efterlade kryptoaktiver på børser for begyndere og avancerede brugere, fordi enkeltserverplatforme er mere sårbare over for hackingangreb end distribuerede systemer. 

Der findes forskellige typer af cryptocurrency-punge, og mange er hot wallets – i modsætning til kolde punge eller opbevaring – der virker, når de er forbundet til internettet. Internet-baserede tegnebøger er mere sårbare over for hackingangreb, og derfor bør brugere overveje den bedste beskyttelse af deres aktiver. 

Desuden er crypto exchange wallets depotbevarende, hvilket betyder, at børserne ejer depotet over deres kunders aktiver, hvilket kan være risikabelt, hvis børsen går konkurs eller pludselig lukker forretninger af forskellige årsager, som det tidligere skete med den canadiske børs Quadriga, f.eks. .

Med depotpunge har brugerne aldrig fuldstændig kontrol over deres kryptoaktiver, da børsen fungerer som en bank; ejerne er således ikke i besiddelse af de private nøgler til at kræve fuldt ejerskab.

På den anden side betyder det, at flytte aktiver ud af depotpungen, at ejerne skal tage det fulde ansvar for deres investeringer, og hvis de mister de private nøgler, kan de også miste adgangen til deres midler.

Coinbase og Binance har begge selvstændige crypto wallet-apps eller browserversioner. Trust Wallet blev erhvervet af Binance i 2018, og det er nu den officielle Binance-pung.

Det understøtter over 53 blockchains og over 1 million digitale aktiver, inklusive DApps og NFT'er.

Med over fem millioner brugere sikrer Trust Wallet aktiver med en PIN-kode, biometrisk adgang, krypteret nøgle samt en 12-ords gendannelsessætning. Det giver mulighed for at tjene renter på de lagrede kryptovalutaer og satse mønter, hvilket giver valutaindehavere en vis beslutningskraft på netværket ved at stemme og generere en indkomst. 

Coinbase Wallet giver brugerne mulighed for at gemme over 4000 kryptoaktiver på ét sted, inklusive kryptovalutaer, NFT'er og DApps. Den kan bruges både på mobil eller browser, og den skal beskytte digitale aktiver med brancheførende sikkerhed. 

Det sikrer aktiver med en adgangskode og biometriske adgangskontroller. Det giver også ekstra beskyttelse med en krypteret 12-ords gendannelsessætning, der giver adgang til tegnebogen. 

Ligesom deres standard handelsplatform-modstykke er Coinbase-pungen intuitiv og nem at bruge, mens Binance Trust Wallet er mindre ligetil, men tilbyder lavere gebyrer. 

4. Understøttede valutaer

Binance er kendt for sin massive altcoin-liste, med mere end 500 valgmuligheder tilgængelige for ikke-amerikanske brugere. Dog understøtter Binance.US-børsen kun 80 mønter. Coinbase tilbyder 107 handelsvalutaer på sin almindelige platform og 57 på Coinbase Pro-børsen.

Coinbase understøtter også fiat-valutaer, herunder USD, britiske pund (GBP) og euro (EUR), hvorimod Binance understøtter 18 fiat-valutaer, såsom USD, EUR, australske dollar (AUD), GBP, Hong Kong dollar (HKD), og indisk rupee (INR). Afhængigt af din placering tilbyder Binance 50 til 591 cryptocurrency-par, mens Coinbase understøtter 107 for brugere i USA. 

Følgende kryptovalutaer er på Binance, men ikke Coinbase: vechain (VET), harmony (ONE), vethor token (VTHO), dogecoin (DOGE) og qtum (QTUM). På Coinbase finder du indpakket bitcoin (WBTC), aave (AAVE), sushiswap (SUSHI) og celo (CGLD). Begge platforme understøtter populære og kommende valutaer såsom:

 • Dash (DASH)
 • Storj (STORJ)
 • Kosmos (ATOM)
 • Sammensat (COMP)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Cardano (ADA)

5. Sikkerhed

Kryptovalutaudvekslinger modtager ikke beskyttelse fra FDIC eller Securities Investor Protection Corp., som traditionelle kontanter og værdipapirer gør. Coinbase og Binance har deres egne tilgange til sikkerhed.

Coinbase's:

 • Coinbase holder 2% af kundemidler online og gemmer resten offline i det, der kaldes "kølerum" (en sikker eller på anden måde sikker offline placering).
 • Coinbase hævder, at al den digitale valuta, der opbevares på dens platform, er forsikret for særlige kriminelle omstændigheder, såsom individuelle kontobrud eller tyveri af Coinbase-medarbejdere.

Binances:

 • Binance.US har amerikanske dollarindskud på depotbankkonti, som typisk er forsikret af FDIC for op til $250.000 pr. kunde.
 • Til dato har Binance.US ikke rapporteret nogen sikkerhedsproblemer. Dens partner, Binance, har dog erkendt, at hackere i 2019 kompromitterede Binance-netværket og stjal 7.000 bitcoins. Berørte brugere blev refunderet af virksomheden.

6. Indsats belønninger sammenlignet 

Staking lader investorer tjene penge med deres krypto ved at bidrage til et bestemt aktivs proof-of-stake (PoS) netværk. Når brugere satser krypto, gør de den underliggende blockchain af dette aktiv mere sikker og mere effektiv, og til gengæld bliver de belønnet med flere aktiver fra netværket. 

Uden behov for at administrere private nøgler, handle eller udføre andre komplicerede opgaver, kan brugere simpelthen deltage i satsningsprojekter og tjene kryptovaluta nemt og sikkert ved at indsende en simpel anmodning.

Coinbase og Binance understøtter begge staking for flere kryptovalutaer og digitale aktiver. 

Møntbase:

Udover at tjene kryptovalutaer ved at se uddannelsesvideoer tilbyder Coinbase en indsatstjeneste for et begrænset antal kryptovalutaer, herunder ETH, Tezos (XTZ) og Algorand (ALGO).

Binance:

Binance tilbyder DeFi staking og låst staking. DeFi-stabling hjælper proxy-brugere med at deltage i relaterede decentraliserede projekter på en brugervenlig og ligetil måde. 

"Locked staking" refererer til processen med at låse digitale aktiver på en PoS blockchain i et bestemt tidsrum. Dette bidrager til netværket og giver også brugeren indsatsbelønninger.

Hvilken skal du vælge?

Der er ikke en bedre platform; det er hovedsageligt et spørgsmål om, hvad der er mere egnet for den nye bruger eller for enhver bruger, baseret på deres investeringsmål. 

De har begge fordele og ulemper, men hvis vi skulle definere de to børser i en nøddeskal, er Coinbase nemmere at bruge og ideel til begynderen, mens Binance er billigere og bedre egnet til den avancerede trader.

Der er dog meget mere at overveje, før du vælger platformen til at starte en rejse ind i kryptohandel og investering, og vi opfordrer dig til at læse videre for at finde ud af mere.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan fungerer Binance og Coinbase?

Begge platforme fungerer som en online mæglervirksomhed for kryptovalutaer. Brugere indbetaler fiat-midler for at købe, sælge eller handle med digitale valutaer. Tilmeldingsprocessen er ens for begge, men internationale Binance-brugere behøver ikke at vise et billed-id for at bekræfte deres konto. Binance.US kræver dog et billed-id. 

Du vil oprette en konto i begge tilfælde, bekræfte din e-mail og tilføje penge fra en acceptabel metode. Når du er klar til at foretage en handel, går du til udvekslingsplatformen, opretter en ordre på den ønskede altcoin og følger trinene på skærmen. Børserne gemmer kryptovalutaen, indtil du flytter den til en digital bitcoin-pung, handler med den eller trækker den tilbage.

 • Er det sikkert at holde kryptovaluta i Binance- eller Coinbase-udvekslingerne?

Selvom Binance og Coinbase er blandt de bedste kryptobørser, opfordres brugerne til at gemme penge i en hardwarepung for langsigtet besparelse. Enhver valuta, der holdes online, kan være et mål for hackere, og de fleste børser har oplevet brud, inklusive Binance i 2019.6

Selvom Coinbase fortalte The New York Times, at det aldrig er blevet hacket, og at kun 0,004 % af dets brugere oplevede kontoovertagelser i året, der sluttede april 2021, kan der ske fejl hos dig, hvilket bringer dine mønter i fare.7 

Både Binance og Coinbase forsikrer deres varmelager, men det kan være mere sikkert at bruge dit eget kølerum via en hardwarepung. En hardwarepung er en enhed, der ikke er forbundet til internettet, og du skal slutte den til din computer for at få adgang til din digitale valuta.

 • Hvem skal bruge Binance eller Coinbase?

Coinbase er perfekt til begyndere, der prioriterer bekvemmelighed og sikkerhed. Den brugervenlige platform er meget nem for næsten alle at bruge, og når du åbner applikationen, vil du se en ren grænseflade med minimale muligheder. Som en betroet, amerikansk-baseret børs passer den godt til brugere, der er på vagt over for at købe eller handle kryptovaluta. Du betaler dog en højere pris for bekvemme ind- og udbetalingsmuligheder. 

Binance er velegnet til erfarne investorer, der ønsker avancerede handelsmuligheder og masser af analyser til at understøtte deres strategibeslutninger. Nybegyndere vil opleve en indlæringskurve, men når du først lærer dig rundt, bliver det nemmere. Med lave gebyrer, over 500 kryptovalutaer og tilgængelighed i mere end 180 lande er Binance et fremragende valg for ikke-amerikanske indbyggere, der ønsker en sofistikeret platform.

Læs mere: Bedste centraliserede kryptovalutaudvekslinger | Top kryptoudvekslinger

Her er et kig på to veletablerede børser, Coinbase og Binance, og hvad du bør overveje for at hjælpe dig med at beslutte, hvilken der kan være bedre for dig.

Tak fordi du læste!

Autumn Blick

Autumn Blick

1598839687

How native is React Native? | React Native vs Native App Development

If you are undertaking a mobile app development for your start-up or enterprise, you are likely wondering whether to use React Native. As a popular development framework, React Native helps you to develop near-native mobile apps. However, you are probably also wondering how close you can get to a native app by using React Native. How native is React Native?

In the article, we discuss the similarities between native mobile development and development using React Native. We also touch upon where they differ and how to bridge the gaps. Read on.

A brief introduction to React Native

Let’s briefly set the context first. We will briefly touch upon what React Native is and how it differs from earlier hybrid frameworks.

React Native is a popular JavaScript framework that Facebook has created. You can use this open-source framework to code natively rendering Android and iOS mobile apps. You can use it to develop web apps too.

Facebook has developed React Native based on React, its JavaScript library. The first release of React Native came in March 2015. At the time of writing this article, the latest stable release of React Native is 0.62.0, and it was released in March 2020.

Although relatively new, React Native has acquired a high degree of popularity. The “Stack Overflow Developer Survey 2019” report identifies it as the 8th most loved framework. Facebook, Walmart, and Bloomberg are some of the top companies that use React Native.

The popularity of React Native comes from its advantages. Some of its advantages are as follows:

 • Performance: It delivers optimal performance.
 • Cross-platform development: You can develop both Android and iOS apps with it. The reuse of code expedites development and reduces costs.
 • UI design: React Native enables you to design simple and responsive UI for your mobile app.
 • 3rd party plugins: This framework supports 3rd party plugins.
 • Developer community: A vibrant community of developers support React Native.

Why React Native is fundamentally different from earlier hybrid frameworks

Are you wondering whether React Native is just another of those hybrid frameworks like Ionic or Cordova? It’s not! React Native is fundamentally different from these earlier hybrid frameworks.

React Native is very close to native. Consider the following aspects as described on the React Native website:

 • Access to many native platforms features: The primitives of React Native render to native platform UI. This means that your React Native app will use many native platform APIs as native apps would do.
 • Near-native user experience: React Native provides several native components, and these are platform agnostic.
 • The ease of accessing native APIs: React Native uses a declarative UI paradigm. This enables React Native to interact easily with native platform APIs since React Native wraps existing native code.

Due to these factors, React Native offers many more advantages compared to those earlier hybrid frameworks. We now review them.

#android app #frontend #ios app #mobile app development #benefits of react native #is react native good for mobile app development #native vs #pros and cons of react native #react mobile development #react native development #react native experience #react native framework #react native ios vs android #react native pros and cons #react native vs android #react native vs native #react native vs native performance #react vs native #why react native #why use react native

Angelina roda

Angelina roda

1624919160

How to Send Crypto from Binance to Coinbase Pro | Quick & Easy!

In this video, we walk-through how to send crypto from Binance to Coinbase Pro in just a few, simple steps. You will learn how to send any cryptocurrency such as Bitcoin, Ethereum, Litecoin and more from the Binance exchange to Coinbase Pro!

📺 The video in this post was made by Will Walker
The origin of the article: https://www.youtube.com/watch?v=pcnHwafdDsQ
🔺 DISCLAIMER: The article is for information sharing. The content of this video is solely the opinions of the speaker who is not a licensed financial advisor or registered investment advisor. Not investment advice or legal advice.
Cryptocurrency trading is VERY risky. Make sure you understand these risks and that you are responsible for what you do with your money
🔥 If you’re a beginner. I believe the article below will be useful to you ☞ What You Should Know Before Investing in Cryptocurrency - For Beginner
⭐ ⭐ ⭐The project is of interest to the community. Join to Get free ‘GEEK coin’ (GEEKCASH coin)!
☞ **-----CLICK HERE-----**⭐ ⭐ ⭐
Thanks for visiting and watching! Please don’t forget to leave a like, comment and share!

#bitcoin #blockchain #crypto #binance #coinbase pro #how to send crypto from binance to coinbase pro

Binance VS Coinbase

Binance and Coinbase are two cryptocurrency platforms with very different approaches. Coinbase is a U.S.-based exchange designed for beginners with a simple interface and limited transaction types. Binance has a steep learning curve, supports advanced users, and provides international traders with hundreds of currency trading options.

Although the Binance platform is user-friendly and offers three levels organized according to trading experience, it isn’t nearly as easy to use as Coinbase is. The Binance.US version is less robust with limited options and higher fees. But, you can’t beat the low cost of Binance versus Coinbase’s high prices.
**
Binance Pros & Cons
Pros

Over 500 cryptocurrencies for trade
One of the cheapest platforms to use
Massive selection of transaction types

Cons
U.S. customers can’t use the Binance platform, and the Binance.US exchange is very limited
It can be overwhelming, even for experienced users
No built-in digital wallet

Coinbase Pros & Cons
Pros
Extremely user-friendly platform
Well-known and trusted by U.S. regulators
Multiple ways to purchase cryptocurrency

Cons

Expensive fees for transactions and payment methods
Limited advanced options for expert traders
Fewer transaction types than other platforms

Source: FinanceMagnets

Both Binance & Coinbase is the prominent exchange in the crypto space. These Two Exchanges have its own traders and uses different strategies. Now in 2020, Crypto Industry is in epic peak, My making use of Crypto Exchange Clone scripts like Binance Clone Script & Coinbase Clone Script , one can kick start their own bitcoin exchange instantly and easily.

#binance #coinbase