Ruby Schmitt

Ruby Schmitt

1660812720

Οι 10 κορυφαίες πλατφόρμες Crypto Airdrop για δωρεάν κέρδη

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι είναι το Crypto Airdrop, Διαφορετικοί τύποι Crypto, πώς να τα βρείτε και 10 κορυφαίες πλατφόρμες Crypto Airdrop

1. Τι είναι το Crypto Airdrop;

Το Crypto airdrop είναι μια στρατηγική μάρκετινγκ που υιοθετείται από νεοσύστατες εταιρείες κρυπτογράφησης για την προώθηση του έργου και του νέου τους διακριτικού. Περιλαμβάνει τη δωρεάν διανομή του εγγενούς κρυπτονομίσματος τους σε τρέχοντες ή δυνητικούς χρήστες. Μερικές φορές, οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν απλές προωθητικές ενέργειες προτού μπορέσουν να διεκδικήσουν, όπως να ακολουθήσουν τον λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του έργου και να μοιραστούν τις αναρτήσεις τους.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι airdrops και κάθε έργο κρυπτογράφησης έχει τις δικές του απαιτήσεις. Αλλά τα περισσότερα airdrops μοιράζονται τον ίδιο στόχο: αύξηση της ευαισθητοποίησης και του γενικού ενδιαφέροντος για το έργο. Ορισμένα γίνονται απευθείας στα πορτοφόλια των χρηστών, ενώ άλλα απαιτούν μη αυτόματη αξίωση.

Γιατί τα έργα κρυπτογράφησης εκτελούν airdrops;

Όπως αναφέρθηκε, τα έργα blockchain παρέχουν δωρεάν διακριτικά σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν ευρύτερη υιοθέτηση και να αναπτύξουν το δίκτυό τους. Ένας υψηλότερος αριθμός κατόχων θεωρείται συχνά ως θετική μέτρηση, γεγονός που καθιστά επίσης το έργο πιο αποκεντρωμένο από την άποψη της διακριτικής ιδιοκτησίας. Τα Crypto airdrops παρακινούν επίσης τους παραλήπτες να χρησιμοποιήσουν και να προωθήσουν το έργο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην καλλιέργεια μιας αρχικής βάσης χρηστών πριν από τη λίστα του έργου σε ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης.

Από την άλλη πλευρά, τα airdrops μπορεί επίσης να δώσουν μια εσφαλμένη εντύπωση ανάπτυξης. Επομένως, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη άλλους παράγοντες κατά την αξιολόγηση της υιοθεσίας. Για παράδειγμα, εάν εκατοντάδες χιλιάδες διευθύνσεις έχουν ένα συγκεκριμένο διακριτικό, αλλά κανείς δεν το χρησιμοποιεί πραγματικά, τότε το έργο είναι είτε απάτη είτε απλώς δεν κατάφερε να αιχμαλωτίσει την κοινότητα.

Πλεονεκτήματα

• Καθιστά απλό να ξεκινήσετε με τα κρυπτονομίσματα.

• Τα Crypto airdrops θα μπορούσαν να είναι ένας τρόπος ενίσχυσης του χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε ψηφιακά στοιχεία.

• Τα Airdrops είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους στόχους της εταιρείας και να αυξήσετε την ιδιοκτησία του εικονικού νομίσματος.

Μειονεκτήματα

• Τα Crypto airdrops μπορούν να είναι συστήματα αντλίας και απόρριψης. Δηλαδή, οι ιδιοκτήτες του κρυπτονομίσματος θα μπορούσαν να διογκώνουν τεχνητά την αξία του για να αποκομίσουν γρήγορο κέρδος.

• Κίνδυνος παροχής χρημάτων ή ευαίσθητων πληροφοριών σε μια δόλια πλατφόρμα.

• Η τιμή του κέρματος που έπεσε θα μπορούσε να πέσει πριν έχετε την ευκαιρία να πουλήσετε.

• Ορισμένα περιουσιακά στοιχεία που απορρίφθηκαν θα μπορούσαν εξίσου εύκολα να μην αξίζουν τίποτα.

Τύποι αεροπτώσεων

Όπως είδαμε, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να πραγματοποιήσετε ένα airdrop κρυπτονομισμάτων. Εκτός από το τυπικό airdrop που απλώς μεταφέρει κρυπτογράφηση σε πολλά πορτοφόλια, έχουμε μερικούς άλλους τύπους. Συνηθισμένα παραδείγματα περιλαμβάνουν bounty, αποκλειστικά και airdrops κατόχου.

 • Τυπικό Airdrop: Αυτός είναι ο τύπος airdrop που μόλις αναφέρθηκε, όπου οι χρήστες λαμβάνουν δωρεάν μάρκες μόνο για εγγραφή σε ένα ενημερωτικό δελτίο ή κάτι παρόμοιο.
 • Bounty airdrop: Ένα bounty airdrop απαιτεί από τους χρήστες να ολοκληρώσουν ορισμένες εργασίες, όπως η κοινή χρήση μιας ανάρτησης σχετικά με το έργο στο Twitter, η συμμετοχή στο επίσημο Telegram του έργου ή η δημιουργία μιας ανάρτησης και η επισήμανση μερικών φίλων στο Instagram. Για να διεκδικήσετε ένα bounty airdrop, πιθανότατα θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα με τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας και να παράσχετε απόδειξη ότι ολοκληρώσατε τις εργασίες.
 • Αποκλειστικό airdrop: Ένα αποκλειστικό airdrop στέλνει κρυπτογράφηση μόνο σε καθορισμένα πορτοφόλια. Συνήθως, οι αποδέκτες έχουν ένα καθιερωμένο ιστορικό με το έργο, όπως είναι ενεργό μέλος της κοινότητας ή πρώιμος υποστηρικτής του έργου.
 • Holder airdrop: Οι κάτοχοι airdrops διανέμουν δωρεάν κουπόνια σε εκείνους που διαθέτουν μια συγκεκριμένη ποσότητα ψηφιακών νομισμάτων στο πορτοφόλι τους. Η ομάδα του έργου συνήθως λαμβάνει ένα στιγμιότυπο των αποθεμάτων κρυπτογράφησης των χρηστών σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Εάν το υπόλοιπο του πορτοφολιού πληροί την ελάχιστη απαίτηση, οι παραλήπτες μπορούν να διεκδικήσουν δωρεάν μάρκες ανάλογα με τις διαθέσεις τους τη στιγμή της λήψης του στιγμιότυπου.
 • Hard Fork Airdrop: Αυτό είναι λίγο διαφορετικό. Όταν ένα νόμισμα διαχωρίζεται από το αρχικό του blockchain, δημιουργείται ένα νέο νόμισμα και όσοι κρατούσαν το αρχικό νόμισμα θα λάβουν ίση ποσότητα από τα νέα μάρκες στα πορτοφόλια τους. Το πιο γνωστό παράδειγμα αυτού θα ήταν το hard fork του Bitcoin Cash (BCH) που έλαβε χώρα το 2017: Οι χρήστες Bitcoin που κατείχαν BTC έλαβαν ίσο ποσό BCH αυτόματα.

Πώς να αποκτήσετε ένα crypto airdrop

 1. Πραγματοποίηση τακτικών αναζητήσεων στο διαδίκτυο για ευκαιρίες κρυπτογράφησης airdrop
 2. Ακολουθήστε τους airdrop aggregators και εγγραφείτε στον ιστότοπό τους για τα αποκλειστικά airdrops τους
 3. Εγγραφή σε νέες πλατφόρμες για να επωφεληθείτε από τυχόν τυπικά airdrops που προσφέρουν
 4. Κρατώντας ένα συγκεκριμένο διαφορετικό διακριτικό — έναν υποτύπο airdrops που αναφέρεται ως "κάτοχος airdrop".
 5. Παρακολούθηση επερχόμενων έργων για προετοιμασία για bounty airdrops
 6. Συμμετοχή σε ομάδα Telegram,
 7. Ακολουθώντας ορισμένους λογαριασμούς Twitter και retweet τα tweets τους

Πώς να αποφύγετε τις απάτες airdrop;

Σε άλλες περιπτώσεις, οι απατεώνες θα ανακοινώσουν ένα ψεύτικο airdrop που οδηγεί σε έναν ιστότοπο phishing. Θα σας ξεγελάσουν ώστε να συνδέσετε το πορτοφόλι σας σε έναν ιστότοπο που μοιάζει πολύ με τον αρχικό. Μόλις συνδέσετε το πορτοφόλι σας και υπογράψετε μια συναλλαγή, θα αφαιρεθούν άλλα διακριτικά από το πορτοφόλι σας. Αυτό συμβαίνει συχνά με ψεύτικους λογαριασμούς Twitter και Telegram που μοιάζουν πολύ με τους επίσημους.

Ορισμένες απάτες airdrop περιλαμβάνουν το να σας ζητούν να στείλετε κρυπτογράφηση σε μια άγνωστη διεύθυνση πορτοφολιού για να ξεκλειδώσετε τα δωρεάν διακριτικά σας σε αντάλλαγμα. Τα νόμιμα airdrops δεν θα ζητήσουν ποτέ τα χρήματα ή τη φράση σας. Να είστε προσεκτικοί με τα email airdrop ή τα άμεσα μηνύματα.

Για να αποφύγετε την απάτη, φροντίστε να κοιτάξετε στον επίσημο ιστότοπο του έργου και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης. Προσθέστε σελιδοδείκτες στους επίσημους συνδέσμους και ελέγξτε ξανά εάν πραγματοποιούν πραγματικά μια εκδήλωση airdrop. Εάν δεν γνωρίζετε τίποτα για το έργο, θα πρέπει να κάνετε επιπλέον έρευνα για να μάθετε τι λέει η κοινότητα κρυπτογράφησης. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αρκετές πληροφορίες, είναι μάλλον καλύτερο να αγνοήσετε απλώς το airdrop. 

Για πρόσθετη προστασία, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα νέο πορτοφόλι και μια νέα διεύθυνση email αποκλειστικά για τη λήψη airdrops. Αυτό μπορεί να διασφαλίσει ότι τα χρήματα στο προσωπικό σας πορτοφόλι είναι ασφαλή από προσπάθειες phishing που σχετίζονται με το airdrop. Και το πιο σημαντικό, μην μοιράζεστε ποτέ τα ιδιωτικά σας κλειδιά με κανέναν.

Τα Crypto airdrops περιλαμβάνουν τους χρήστες που λαμβάνουν κάτι σχεδόν για τίποτα—μια διεύθυνση email ή κάποια προώθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά ενώ ορισμένοι παραλήπτες είχαν την τύχη να είναι οι πρώτοι κινητήρες σε ένα airdrop που είχε πραγματικά αξία, πολλοί άλλοι έχουν επίσης πέσει θύματα υψηλών υποσχέσεων για το «επόμενο μεγάλο πράγμα» στην κρυπτογράφηση.

Κορυφαίες ανταλλαγές για συναλλαγές νομισμάτων. Ακολουθήστε τις οδηγίες και κερδίστε απεριόριστα χρήματα

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.io


2. Κορυφαίες 10 πλατφόρμες Crypto Airdrop για δωρεάν κέρδη

Λόγω των κινδύνων που σχετίζονται με τα airdrops, είναι επιτακτική ανάγκη να βασίζεστε σε βιώσιμους ιστότοπους και κανάλια που έχουν τη φήμη ότι όχι μόνο μεταδίδουν τα πιο πρόσφατα airdrops αλλά και παρέχουν πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να σας βοηθήσουν να αναζητήσετε διακριτικά. 

Εμπιστοσύνη από τα στατιστικά στοιχεία στις πλατφόρμες

 • Η φήμη:

 Η φήμη είναι ένα σημαντικό κριτήριο που πρέπει να ερευνήσετε. Μπορείτε να προσδιορίσετε την τάση του ιστότοπου να μεταδίδει δόλια δώρα. Μπορείτε να ελέγξετε δημοφιλή φόρουμ κρυπτογράφησης και έναν ιστότοπο αμερόληπτης κριτικής όπως ο δικός μας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την ακεραιότητα των ιστότοπων airdrop.

 • Παρουσιάστε τις πιο πρόσφατες προσφορές: 

Θα πρέπει να επιλέξετε πλατφόρμες που γνωρίζουν τη σημασία της παροχής των πιο πρόσφατων airdrops στους χρήστες, που επαληθεύουν τις διαφορές μεταξύ της ώρας που εμφανίζονται τα airdrops στον ιστότοπο και της ημερομηνίας κατά την οποία οι startups ανακοίνωσαν επίσημα τα δώρα τους. Με αυτό, μπορείτε να μετρήσετε πόσο χρόνο χρειάζεται το κανάλι για να ενημερώσει τους χρήστες του για νέα airdrops.

 • Πληροφορίες σχετικά με τις νεοφυείς επιχειρήσεις:

Είναι επιτακτική ανάγκη να λαμβάνετε υπόψη μόνο τους ιστότοπους airdrop που προσφέρουν λεπτομέρειες για νεοφυείς επιχειρήσεις και τις περιπτώσεις χρήσης των διακριτικών τους, οι σύντομες επισκοπήσεις που συνοδεύουν αυτές τις ανακοινώσεις airdrops είναι το ιδανικό θεμέλιο για να βασίσετε την έρευνά σας.

Πρέπει να επιλέξετε κανάλια airdrop με εκτενείς λεπτομέρειες σχετικά με τα μέρη που συμμετέχουν στα δώρα και να παρέχετε συνδέσμους σε ιστότοπους και λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, όπου μπορείτε να επαληθεύσετε την αξιοπιστία τους.

 • Εμπειρία της Ιστοσελίδας

Για έναν ιστότοπο που περιέχει πολλές πληροφορίες και ενημερώνεται τακτικά, ο σχεδιασμός, η διάταξη και η υποδομή του θα πρέπει να επιτρέπουν την ομαλή πλοήγηση, να ενισχύουν την ταχύτητα φόρτωσης. Παρέχει γρήγορη και οπτικά ευχάριστη στους χρήστες του.

Οι 10 κορυφαίες πλατφόρμες Crypto Airdrop για δωρεάν κέρδη

 Ονομα ΠροτεινόμεναΔικτυακός τόπος
1CoinmarketcapΤο CoinMarketCap είναι γνωστό για την εμφάνιση των καλύτερων crypto airdrops. Υπάρχουν τρεις τύποι καμπανιών airdrop που αναφέρονται στο CoinMarketCap: ολοκληρωμένες airdrops, τρέχουσες airdrops και prospective airdrops.

Ενώ τα "εν εξελίξει airdrops" επιτρέπουν στους χρήστες να συμμετέχουν, τα airdrops στην κατηγορία "μέλλον" επιτρέπουν στους χρήστες να ειδοποιούνται όταν το airdrop βγαίνει ζωντανά. Απλώς προσθέστε το airdrop στη λίστα επιτρεπόμενων και θα ειδοποιηθείτε ώρες πριν βγει ζωντανά

Στις λίστες των καμπανιών airdrop του CoinMarketCap, θα βρείτε τρεις κατηγορίες: τερματισμένα airdrops, συνεχιζόμενα airdrops και μελλοντικά airdrops. Ενώ οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε "εν εξελίξει airdrops", τα airdrops στην κατηγορία "μέλλον" επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίζουν πότε το airdrop βγαίνει ζωντανά. Μπορείτε απλά να προσθέσετε στη λίστα επιτρεπόμενων το airdrop και
https://coinmarketcap.com/
2Airdrops.ioΤο Airdrops.io είναι ένας δωρεάν ιστότοπος που συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τα crypto airdrops. Είναι δωρεάν στη χρήση και δεν έχει καμία συμμετοχή στα έργα airdrop ή τη διανομή. 

Ο τομέας είναι 1 έτους και δύο μηνών, αλλά η δραστηριότητα του ιστότοπου ξεκίνησε μόλις τον Μάρτιο του 2018. Από τότε, περισσότεροι από 20 χιλιάδες λάτρεις του airdrop επισκέπτονται τον ιστότοπο κάθε μήνα. 

Ο ιστότοπος έχει τεράστιο όγκο airdrops στη σελίδα του. Και ενώ οι δημιουργοί του προσπαθούν να σας παρέχουν ακριβή δεδομένα που προσφέρονται, είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας πριν επενδύσετε σε οποιοδήποτε airdrop. 
https://airdrops.io/
3ICODropsΤο ICO Drops είναι μια ανεξάρτητη βάση δεδομένων αρχικής δημόσιας προσφοράς (ICO) ή πωλήσεων διακριτικών και δεν συνδέεται με κανένα έργο ή εταιρεία ICO. Μπορεί να ληφθούν τέλη από τη διαφήμιση ορισμένων πωλήσεων συμβολικών.

Με το ICO Drops, οι επενδυτές μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε έργα πριν αυτά κυκλοφορήσουν και εισαχθούν σε χρηματιστήρια.

Οι αρχικές δημόσιες προσφορές (ICO) και οι προσφορές αρχικών ανταλλαγών (IEO) παρατίθενται στις πτώσεις ICO σε τρεις κατηγορίες: Ενεργό ICO, Προσεχές ICO και Τελειωμένο ICO. Και κάθε ICO έχει πληροφορίες σχετικά με το έργο και τις αξιολογήσεις που συνδέονται με αυτό.
 
https://icodrops.com/
4AlertAirdopΜε το AlertAirdop, μπορείτε να λαμβάνετε δωρεάν νομίσματα σχεδόν σε καθημερινή βάση. Τα πολλά χαρακτηριστικά του διευκολύνουν πολύ τους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων να ακολουθήσουν.

Ακριβώς όπως το 99airdrops.com, αυτή η πλατφόρμα είναι επίσης καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη. Τα airdrops που εμφανίζονται στον ιστότοπο μπορούν να φιλτραριστούν με βάση τα τρέχοντα ή τρέχοντα γεγονότα σε αυτά που λήγουν σύντομα.

Πολύ περισσότερο, αυτή η πλατφόρμα κρυπτογράφησης airdrop έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες airdrop.
https://airdropalert.com/
5AirdropsterΟ κύριος σκοπός αυτής της πλατφόρμας είναι να ενημερώσει τους λάτρεις του airdrop το συντομότερο δυνατό για το δωρεάν διακριτικό.

Οι ειδοποιήσεις μέσω email είναι αρκετά ωφέλιμες καθώς μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα νέα airdrops που είναι διαθέσιμα στην αγορά μέσω email απευθείας στα εισερχόμενά σας. Το κύριο όραμά τους είναι να βοηθήσουν τον χρήστη να βρει την καλύτερη ποιότητα airdrop που διατίθεται στην αγορά.
https://airdropalert.com/
6AirdropMobΤο AirdropMob είναι γνωστό για την παροχή επαληθευμένων και νόμιμων airdrops και crypto bounties στους χρήστες του. Για κάποιους από εσάς που δεν ξέρετε τι είναι τα crypto bounties, επιτρέψτε μας να σας ξεπεράσουμε αυτό; Τα bounties είναι μια μικρή εργασία που εκτελείται επαναλαμβανόμενα, π.χ. ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπλήρωση φορμών και δημιουργία περιεχομένου.

Εξατομικεύουν χειροκίνητα όλα τα crypto airdrops. Αυτές οι πλατφόρμες παρέχουν επίσης πρόσβαση στον χρήστη τους για να αναφέρει airdrops με ελλιπείς πληροφορίες, φαίνονται ύποπτες και δεν αποδεικνύονται από τις κοινότητες. Το έργο blockchain ελέγχει χειροκίνητα όλα τα δεδομένα των φιλοξενούμενων airdrops πριν τα δημοσιεύσει στον ιστότοπο.

Διευκολύνουν τον χρήστη τους με μια ευρύτερη γκάμα διακριτικών. Ο ιστότοπος παρέχει μια χρήσιμη γραμμή αναζήτησης που επιτρέπει την επιλογή νομισμάτων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εταιρείας διακριτικών.
https://www.airdropsmob.com/
7AirdropBobΟ ιστότοπος AirdropBob είναι εύκολα κατανοητός και διαισθητικός. Τη στιγμή που ένας χρήστης αποφασίζει να επισκεφτεί τον ιστότοπο για πρώτη φορά, του παρέχεται αμέσως μια λίστα με airdrops κρυπτονομισμάτων.

Στο επάνω μέρος της σελίδας, θα μπορείτε να δείτε το λογότυπο του AirdropBob και δίπλα σε αυτό, θα μπορείτε να βρείτε τη γραμμή πλοήγησης.
https://www.airdropbob.com/
8Airdrop KingΤο Airdrop King παρέχει καλά ερευνημένα και λεπτομερή airdrops κρυπτονομισμάτων για τους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων, βοηθώντας τους να κερδίσουν χρήματα με ελάχιστη προσπάθεια. Σε αντίθεση με τα άλλα τρία, το Airdrop King κάνει το επιπλέον μίλι για να αξιολογήσει κάθε επιλογή και παρέχει αρκετές πληροφορίες για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε airdrop.

Το Airdrop King κατηγοριοποιεί τα airdrops σε New, Best Rated, High Values ​​και Ending Soon. Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε την αξία (εκτίμηση τιμής) κάθε airdrop που δημοσιεύεται στον ιστότοπο. Το Airdrop King σάς επιτρέπει επίσης να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του. 
https://airdropking.io/en/
9Airdrop KingΑυτή η πλατφόρμα παρέχει στους χρήστες τα καλά ερευνημένα και καλύτερα airdrops στην αγορά για να ανταμειφθούν και να κερδίσουν χρήματα από αυτά σε χρόνο μηδέν με λίγη προσπάθεια. 

Αξιολογούν κάθε airdrop που αναφέρεται στον ιστότοπό τους με οδηγίες για να το κάνουν όσο το δυνατόν πιο εύκολο για τον χρήστη.
https://airdropking.io/en/
10Coin AirdropΤο Coin Airdrop είναι ένας αποκλειστικός ιστότοπος που ενημερώνεται τακτικά για να παρέχει κορυφαίες ανακοινώσεις airdrop. Η καθαρή διεπαφή του παρέχει στους χρήστες όλα όσα χρειάζονται να γνωρίζουν για επερχόμενες εκδηλώσεις, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη διεκδίκηση airdrops.

Οι νέοι χρήστες των κρυπτονομισμάτων δεν μένουν πίσω, ο ιστότοπος όχι μόνο μοιράζεται ευκαιρίες airdrop αλλά εκπαιδεύει επίσης νέους χρήστες στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων επαρκείς γνώσεις που τους κάνει να φτάσουν τη διαφορά με τον υπόλοιπο κόσμο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η πλατφόρμα ανήκει και διευθύνεται από έναν λάτρη των κρυπτονομισμάτων γνωστός με το όνομα Midas. Μπορείτε να υποστηρίξετε αυτήν την πλατφόρμα εξορύσσοντας κρυπτονομίσματα για αυτούς με την υπολογιστική σας ισχύ.
https://coinairdrops.com/
11AirdropaddictΑυτή η πλατφόρμα περιλαμβάνει επίσης τη λίστα με τις κορυφαίες αξιόπιστες πλατφόρμες όπου είστε σίγουροι για ακριβείς εκδόσεις airdrop.

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί ένα σύστημα κατάταξης για να βαθμολογήσει τα κορυφαία airdrops και επίσης διαχωρίζει τα μη αξιόπιστα airdrops.

Είναι δύσκολο να χάσετε οποιοδήποτε συμβάν, καθώς το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης φέρνει στην αντίληψή σας πόσος χρόνος απομένει για να ξεκινήσετε.
 
https://airdropaddict.com/
1299AirdropsΕίτε είστε αρχάριος είτε ειδικός, αυτή η πλατφόρμα σας βοηθά με κάθε τρόπο που μπορεί. Εμφανίζει μόνο έγκυρα έργα αναλύοντας τις διαφορετικές πλατφόρμες όπως το Reddit και το Facebook για να διασφαλιστεί η αυθεντικότητα των airdrops.

Ο ιστότοπος προσφέρει μια ευρεία λίστα με airdrops μαζί με μελλοντικές προβλέψεις τιμών ανάλογα με τους διάφορους παράγοντες. Αυτή η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά 24 ώρες την ημέρα για διευκόλυνση των χρηστών της. Η διάταξη και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας τους είναι ελκυστικές και κατανοητές για αρχάριους.
https://99airdrops.com/


συμπέρασμα

Κάθε μέρα εκατοντάδες airdrops κάνουν το δρόμο τους στην αγορά κρυπτογράφησης και ο αριθμός αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα airdrops είναι επί του παρόντος οι εποικιστές τάσεων στην αγορά κρυπτονομισμάτων, αλλά καθώς η κοινότητα αυξάνεται όλο και περισσότερες απάτες και απάτες αυξάνονται.

Κατά τη γνώμη μου, τα airdrops είναι εδώ για να μείνουν στην αγορά και μπορούμε να ενθαρρύνουμε νέα και παραγωγικά airdrops με βάση το πόσο νόμιμες και αξιόπιστες είναι. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος. Στο τέλος, είναι απαραίτητο να κάνετε τη δική σας δουλειά για την έρευνα και την αποφυγή των έργων που είναι απάτη και δεν έχουν πραγματική εφαρμογή, δεν έχουν μέλη κ.λπ.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει. Μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα like, ένα σχόλιο και να το μοιραστείτε με άλλους. Ευχαριστώ!

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να κερδίσετε χρήματα με προγράμματα θυγατρικών ανταλλαγών κρυπτο

What is GEEK

Buddha Community

Aylin Hazel

Aylin Hazel

1648115675

Germany: 44% Will Invest in #Crypto and Join ‘The Future of Finance’

Germany was the first country to recognize #Bitcoins as “units of value” and that they could be classified as a “financial instrument.”

Legal regulation for the decentralized industry in Germany is ongoing. Now, 16% of the German population 18 to 60 are #crypto investors.

These people who own #cryptocurrencies or have traded cryptocurrencies in the past six months.

41% of these #crypto investors intend to increase the share of their investments in #crypto in the next six months. Another 13% of Germans are #crypto-curious.

They intend to invest in #cryptocurrencies too. Yet, only 23% of the #crypto-curious said they are highly likely to invest, with the rest remaining hesitant.

Ruby Schmitt

Ruby Schmitt

1660812720

Οι 10 κορυφαίες πλατφόρμες Crypto Airdrop για δωρεάν κέρδη

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι είναι το Crypto Airdrop, Διαφορετικοί τύποι Crypto, πώς να τα βρείτε και 10 κορυφαίες πλατφόρμες Crypto Airdrop

1. Τι είναι το Crypto Airdrop;

Το Crypto airdrop είναι μια στρατηγική μάρκετινγκ που υιοθετείται από νεοσύστατες εταιρείες κρυπτογράφησης για την προώθηση του έργου και του νέου τους διακριτικού. Περιλαμβάνει τη δωρεάν διανομή του εγγενούς κρυπτονομίσματος τους σε τρέχοντες ή δυνητικούς χρήστες. Μερικές φορές, οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν απλές προωθητικές ενέργειες προτού μπορέσουν να διεκδικήσουν, όπως να ακολουθήσουν τον λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του έργου και να μοιραστούν τις αναρτήσεις τους.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι airdrops και κάθε έργο κρυπτογράφησης έχει τις δικές του απαιτήσεις. Αλλά τα περισσότερα airdrops μοιράζονται τον ίδιο στόχο: αύξηση της ευαισθητοποίησης και του γενικού ενδιαφέροντος για το έργο. Ορισμένα γίνονται απευθείας στα πορτοφόλια των χρηστών, ενώ άλλα απαιτούν μη αυτόματη αξίωση.

Γιατί τα έργα κρυπτογράφησης εκτελούν airdrops;

Όπως αναφέρθηκε, τα έργα blockchain παρέχουν δωρεάν διακριτικά σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν ευρύτερη υιοθέτηση και να αναπτύξουν το δίκτυό τους. Ένας υψηλότερος αριθμός κατόχων θεωρείται συχνά ως θετική μέτρηση, γεγονός που καθιστά επίσης το έργο πιο αποκεντρωμένο από την άποψη της διακριτικής ιδιοκτησίας. Τα Crypto airdrops παρακινούν επίσης τους παραλήπτες να χρησιμοποιήσουν και να προωθήσουν το έργο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην καλλιέργεια μιας αρχικής βάσης χρηστών πριν από τη λίστα του έργου σε ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης.

Από την άλλη πλευρά, τα airdrops μπορεί επίσης να δώσουν μια εσφαλμένη εντύπωση ανάπτυξης. Επομένως, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη άλλους παράγοντες κατά την αξιολόγηση της υιοθεσίας. Για παράδειγμα, εάν εκατοντάδες χιλιάδες διευθύνσεις έχουν ένα συγκεκριμένο διακριτικό, αλλά κανείς δεν το χρησιμοποιεί πραγματικά, τότε το έργο είναι είτε απάτη είτε απλώς δεν κατάφερε να αιχμαλωτίσει την κοινότητα.

Πλεονεκτήματα

• Καθιστά απλό να ξεκινήσετε με τα κρυπτονομίσματα.

• Τα Crypto airdrops θα μπορούσαν να είναι ένας τρόπος ενίσχυσης του χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε ψηφιακά στοιχεία.

• Τα Airdrops είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους στόχους της εταιρείας και να αυξήσετε την ιδιοκτησία του εικονικού νομίσματος.

Μειονεκτήματα

• Τα Crypto airdrops μπορούν να είναι συστήματα αντλίας και απόρριψης. Δηλαδή, οι ιδιοκτήτες του κρυπτονομίσματος θα μπορούσαν να διογκώνουν τεχνητά την αξία του για να αποκομίσουν γρήγορο κέρδος.

• Κίνδυνος παροχής χρημάτων ή ευαίσθητων πληροφοριών σε μια δόλια πλατφόρμα.

• Η τιμή του κέρματος που έπεσε θα μπορούσε να πέσει πριν έχετε την ευκαιρία να πουλήσετε.

• Ορισμένα περιουσιακά στοιχεία που απορρίφθηκαν θα μπορούσαν εξίσου εύκολα να μην αξίζουν τίποτα.

Τύποι αεροπτώσεων

Όπως είδαμε, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να πραγματοποιήσετε ένα airdrop κρυπτονομισμάτων. Εκτός από το τυπικό airdrop που απλώς μεταφέρει κρυπτογράφηση σε πολλά πορτοφόλια, έχουμε μερικούς άλλους τύπους. Συνηθισμένα παραδείγματα περιλαμβάνουν bounty, αποκλειστικά και airdrops κατόχου.

 • Τυπικό Airdrop: Αυτός είναι ο τύπος airdrop που μόλις αναφέρθηκε, όπου οι χρήστες λαμβάνουν δωρεάν μάρκες μόνο για εγγραφή σε ένα ενημερωτικό δελτίο ή κάτι παρόμοιο.
 • Bounty airdrop: Ένα bounty airdrop απαιτεί από τους χρήστες να ολοκληρώσουν ορισμένες εργασίες, όπως η κοινή χρήση μιας ανάρτησης σχετικά με το έργο στο Twitter, η συμμετοχή στο επίσημο Telegram του έργου ή η δημιουργία μιας ανάρτησης και η επισήμανση μερικών φίλων στο Instagram. Για να διεκδικήσετε ένα bounty airdrop, πιθανότατα θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα με τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας και να παράσχετε απόδειξη ότι ολοκληρώσατε τις εργασίες.
 • Αποκλειστικό airdrop: Ένα αποκλειστικό airdrop στέλνει κρυπτογράφηση μόνο σε καθορισμένα πορτοφόλια. Συνήθως, οι αποδέκτες έχουν ένα καθιερωμένο ιστορικό με το έργο, όπως είναι ενεργό μέλος της κοινότητας ή πρώιμος υποστηρικτής του έργου.
 • Holder airdrop: Οι κάτοχοι airdrops διανέμουν δωρεάν κουπόνια σε εκείνους που διαθέτουν μια συγκεκριμένη ποσότητα ψηφιακών νομισμάτων στο πορτοφόλι τους. Η ομάδα του έργου συνήθως λαμβάνει ένα στιγμιότυπο των αποθεμάτων κρυπτογράφησης των χρηστών σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Εάν το υπόλοιπο του πορτοφολιού πληροί την ελάχιστη απαίτηση, οι παραλήπτες μπορούν να διεκδικήσουν δωρεάν μάρκες ανάλογα με τις διαθέσεις τους τη στιγμή της λήψης του στιγμιότυπου.
 • Hard Fork Airdrop: Αυτό είναι λίγο διαφορετικό. Όταν ένα νόμισμα διαχωρίζεται από το αρχικό του blockchain, δημιουργείται ένα νέο νόμισμα και όσοι κρατούσαν το αρχικό νόμισμα θα λάβουν ίση ποσότητα από τα νέα μάρκες στα πορτοφόλια τους. Το πιο γνωστό παράδειγμα αυτού θα ήταν το hard fork του Bitcoin Cash (BCH) που έλαβε χώρα το 2017: Οι χρήστες Bitcoin που κατείχαν BTC έλαβαν ίσο ποσό BCH αυτόματα.

Πώς να αποκτήσετε ένα crypto airdrop

 1. Πραγματοποίηση τακτικών αναζητήσεων στο διαδίκτυο για ευκαιρίες κρυπτογράφησης airdrop
 2. Ακολουθήστε τους airdrop aggregators και εγγραφείτε στον ιστότοπό τους για τα αποκλειστικά airdrops τους
 3. Εγγραφή σε νέες πλατφόρμες για να επωφεληθείτε από τυχόν τυπικά airdrops που προσφέρουν
 4. Κρατώντας ένα συγκεκριμένο διαφορετικό διακριτικό — έναν υποτύπο airdrops που αναφέρεται ως "κάτοχος airdrop".
 5. Παρακολούθηση επερχόμενων έργων για προετοιμασία για bounty airdrops
 6. Συμμετοχή σε ομάδα Telegram,
 7. Ακολουθώντας ορισμένους λογαριασμούς Twitter και retweet τα tweets τους

Πώς να αποφύγετε τις απάτες airdrop;

Σε άλλες περιπτώσεις, οι απατεώνες θα ανακοινώσουν ένα ψεύτικο airdrop που οδηγεί σε έναν ιστότοπο phishing. Θα σας ξεγελάσουν ώστε να συνδέσετε το πορτοφόλι σας σε έναν ιστότοπο που μοιάζει πολύ με τον αρχικό. Μόλις συνδέσετε το πορτοφόλι σας και υπογράψετε μια συναλλαγή, θα αφαιρεθούν άλλα διακριτικά από το πορτοφόλι σας. Αυτό συμβαίνει συχνά με ψεύτικους λογαριασμούς Twitter και Telegram που μοιάζουν πολύ με τους επίσημους.

Ορισμένες απάτες airdrop περιλαμβάνουν το να σας ζητούν να στείλετε κρυπτογράφηση σε μια άγνωστη διεύθυνση πορτοφολιού για να ξεκλειδώσετε τα δωρεάν διακριτικά σας σε αντάλλαγμα. Τα νόμιμα airdrops δεν θα ζητήσουν ποτέ τα χρήματα ή τη φράση σας. Να είστε προσεκτικοί με τα email airdrop ή τα άμεσα μηνύματα.

Για να αποφύγετε την απάτη, φροντίστε να κοιτάξετε στον επίσημο ιστότοπο του έργου και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης. Προσθέστε σελιδοδείκτες στους επίσημους συνδέσμους και ελέγξτε ξανά εάν πραγματοποιούν πραγματικά μια εκδήλωση airdrop. Εάν δεν γνωρίζετε τίποτα για το έργο, θα πρέπει να κάνετε επιπλέον έρευνα για να μάθετε τι λέει η κοινότητα κρυπτογράφησης. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αρκετές πληροφορίες, είναι μάλλον καλύτερο να αγνοήσετε απλώς το airdrop. 

Για πρόσθετη προστασία, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα νέο πορτοφόλι και μια νέα διεύθυνση email αποκλειστικά για τη λήψη airdrops. Αυτό μπορεί να διασφαλίσει ότι τα χρήματα στο προσωπικό σας πορτοφόλι είναι ασφαλή από προσπάθειες phishing που σχετίζονται με το airdrop. Και το πιο σημαντικό, μην μοιράζεστε ποτέ τα ιδιωτικά σας κλειδιά με κανέναν.

Τα Crypto airdrops περιλαμβάνουν τους χρήστες που λαμβάνουν κάτι σχεδόν για τίποτα—μια διεύθυνση email ή κάποια προώθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά ενώ ορισμένοι παραλήπτες είχαν την τύχη να είναι οι πρώτοι κινητήρες σε ένα airdrop που είχε πραγματικά αξία, πολλοί άλλοι έχουν επίσης πέσει θύματα υψηλών υποσχέσεων για το «επόμενο μεγάλο πράγμα» στην κρυπτογράφηση.

Κορυφαίες ανταλλαγές για συναλλαγές νομισμάτων. Ακολουθήστε τις οδηγίες και κερδίστε απεριόριστα χρήματα

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.io


2. Κορυφαίες 10 πλατφόρμες Crypto Airdrop για δωρεάν κέρδη

Λόγω των κινδύνων που σχετίζονται με τα airdrops, είναι επιτακτική ανάγκη να βασίζεστε σε βιώσιμους ιστότοπους και κανάλια που έχουν τη φήμη ότι όχι μόνο μεταδίδουν τα πιο πρόσφατα airdrops αλλά και παρέχουν πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να σας βοηθήσουν να αναζητήσετε διακριτικά. 

Εμπιστοσύνη από τα στατιστικά στοιχεία στις πλατφόρμες

 • Η φήμη:

 Η φήμη είναι ένα σημαντικό κριτήριο που πρέπει να ερευνήσετε. Μπορείτε να προσδιορίσετε την τάση του ιστότοπου να μεταδίδει δόλια δώρα. Μπορείτε να ελέγξετε δημοφιλή φόρουμ κρυπτογράφησης και έναν ιστότοπο αμερόληπτης κριτικής όπως ο δικός μας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την ακεραιότητα των ιστότοπων airdrop.

 • Παρουσιάστε τις πιο πρόσφατες προσφορές: 

Θα πρέπει να επιλέξετε πλατφόρμες που γνωρίζουν τη σημασία της παροχής των πιο πρόσφατων airdrops στους χρήστες, που επαληθεύουν τις διαφορές μεταξύ της ώρας που εμφανίζονται τα airdrops στον ιστότοπο και της ημερομηνίας κατά την οποία οι startups ανακοίνωσαν επίσημα τα δώρα τους. Με αυτό, μπορείτε να μετρήσετε πόσο χρόνο χρειάζεται το κανάλι για να ενημερώσει τους χρήστες του για νέα airdrops.

 • Πληροφορίες σχετικά με τις νεοφυείς επιχειρήσεις:

Είναι επιτακτική ανάγκη να λαμβάνετε υπόψη μόνο τους ιστότοπους airdrop που προσφέρουν λεπτομέρειες για νεοφυείς επιχειρήσεις και τις περιπτώσεις χρήσης των διακριτικών τους, οι σύντομες επισκοπήσεις που συνοδεύουν αυτές τις ανακοινώσεις airdrops είναι το ιδανικό θεμέλιο για να βασίσετε την έρευνά σας.

Πρέπει να επιλέξετε κανάλια airdrop με εκτενείς λεπτομέρειες σχετικά με τα μέρη που συμμετέχουν στα δώρα και να παρέχετε συνδέσμους σε ιστότοπους και λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, όπου μπορείτε να επαληθεύσετε την αξιοπιστία τους.

 • Εμπειρία της Ιστοσελίδας

Για έναν ιστότοπο που περιέχει πολλές πληροφορίες και ενημερώνεται τακτικά, ο σχεδιασμός, η διάταξη και η υποδομή του θα πρέπει να επιτρέπουν την ομαλή πλοήγηση, να ενισχύουν την ταχύτητα φόρτωσης. Παρέχει γρήγορη και οπτικά ευχάριστη στους χρήστες του.

Οι 10 κορυφαίες πλατφόρμες Crypto Airdrop για δωρεάν κέρδη

 Ονομα ΠροτεινόμεναΔικτυακός τόπος
1CoinmarketcapΤο CoinMarketCap είναι γνωστό για την εμφάνιση των καλύτερων crypto airdrops. Υπάρχουν τρεις τύποι καμπανιών airdrop που αναφέρονται στο CoinMarketCap: ολοκληρωμένες airdrops, τρέχουσες airdrops και prospective airdrops.

Ενώ τα "εν εξελίξει airdrops" επιτρέπουν στους χρήστες να συμμετέχουν, τα airdrops στην κατηγορία "μέλλον" επιτρέπουν στους χρήστες να ειδοποιούνται όταν το airdrop βγαίνει ζωντανά. Απλώς προσθέστε το airdrop στη λίστα επιτρεπόμενων και θα ειδοποιηθείτε ώρες πριν βγει ζωντανά

Στις λίστες των καμπανιών airdrop του CoinMarketCap, θα βρείτε τρεις κατηγορίες: τερματισμένα airdrops, συνεχιζόμενα airdrops και μελλοντικά airdrops. Ενώ οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε "εν εξελίξει airdrops", τα airdrops στην κατηγορία "μέλλον" επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίζουν πότε το airdrop βγαίνει ζωντανά. Μπορείτε απλά να προσθέσετε στη λίστα επιτρεπόμενων το airdrop και
https://coinmarketcap.com/
2Airdrops.ioΤο Airdrops.io είναι ένας δωρεάν ιστότοπος που συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τα crypto airdrops. Είναι δωρεάν στη χρήση και δεν έχει καμία συμμετοχή στα έργα airdrop ή τη διανομή. 

Ο τομέας είναι 1 έτους και δύο μηνών, αλλά η δραστηριότητα του ιστότοπου ξεκίνησε μόλις τον Μάρτιο του 2018. Από τότε, περισσότεροι από 20 χιλιάδες λάτρεις του airdrop επισκέπτονται τον ιστότοπο κάθε μήνα. 

Ο ιστότοπος έχει τεράστιο όγκο airdrops στη σελίδα του. Και ενώ οι δημιουργοί του προσπαθούν να σας παρέχουν ακριβή δεδομένα που προσφέρονται, είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας πριν επενδύσετε σε οποιοδήποτε airdrop. 
https://airdrops.io/
3ICODropsΤο ICO Drops είναι μια ανεξάρτητη βάση δεδομένων αρχικής δημόσιας προσφοράς (ICO) ή πωλήσεων διακριτικών και δεν συνδέεται με κανένα έργο ή εταιρεία ICO. Μπορεί να ληφθούν τέλη από τη διαφήμιση ορισμένων πωλήσεων συμβολικών.

Με το ICO Drops, οι επενδυτές μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε έργα πριν αυτά κυκλοφορήσουν και εισαχθούν σε χρηματιστήρια.

Οι αρχικές δημόσιες προσφορές (ICO) και οι προσφορές αρχικών ανταλλαγών (IEO) παρατίθενται στις πτώσεις ICO σε τρεις κατηγορίες: Ενεργό ICO, Προσεχές ICO και Τελειωμένο ICO. Και κάθε ICO έχει πληροφορίες σχετικά με το έργο και τις αξιολογήσεις που συνδέονται με αυτό.
 
https://icodrops.com/
4AlertAirdopΜε το AlertAirdop, μπορείτε να λαμβάνετε δωρεάν νομίσματα σχεδόν σε καθημερινή βάση. Τα πολλά χαρακτηριστικά του διευκολύνουν πολύ τους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων να ακολουθήσουν.

Ακριβώς όπως το 99airdrops.com, αυτή η πλατφόρμα είναι επίσης καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη. Τα airdrops που εμφανίζονται στον ιστότοπο μπορούν να φιλτραριστούν με βάση τα τρέχοντα ή τρέχοντα γεγονότα σε αυτά που λήγουν σύντομα.

Πολύ περισσότερο, αυτή η πλατφόρμα κρυπτογράφησης airdrop έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες airdrop.
https://airdropalert.com/
5AirdropsterΟ κύριος σκοπός αυτής της πλατφόρμας είναι να ενημερώσει τους λάτρεις του airdrop το συντομότερο δυνατό για το δωρεάν διακριτικό.

Οι ειδοποιήσεις μέσω email είναι αρκετά ωφέλιμες καθώς μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα νέα airdrops που είναι διαθέσιμα στην αγορά μέσω email απευθείας στα εισερχόμενά σας. Το κύριο όραμά τους είναι να βοηθήσουν τον χρήστη να βρει την καλύτερη ποιότητα airdrop που διατίθεται στην αγορά.
https://airdropalert.com/
6AirdropMobΤο AirdropMob είναι γνωστό για την παροχή επαληθευμένων και νόμιμων airdrops και crypto bounties στους χρήστες του. Για κάποιους από εσάς που δεν ξέρετε τι είναι τα crypto bounties, επιτρέψτε μας να σας ξεπεράσουμε αυτό; Τα bounties είναι μια μικρή εργασία που εκτελείται επαναλαμβανόμενα, π.χ. ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπλήρωση φορμών και δημιουργία περιεχομένου.

Εξατομικεύουν χειροκίνητα όλα τα crypto airdrops. Αυτές οι πλατφόρμες παρέχουν επίσης πρόσβαση στον χρήστη τους για να αναφέρει airdrops με ελλιπείς πληροφορίες, φαίνονται ύποπτες και δεν αποδεικνύονται από τις κοινότητες. Το έργο blockchain ελέγχει χειροκίνητα όλα τα δεδομένα των φιλοξενούμενων airdrops πριν τα δημοσιεύσει στον ιστότοπο.

Διευκολύνουν τον χρήστη τους με μια ευρύτερη γκάμα διακριτικών. Ο ιστότοπος παρέχει μια χρήσιμη γραμμή αναζήτησης που επιτρέπει την επιλογή νομισμάτων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εταιρείας διακριτικών.
https://www.airdropsmob.com/
7AirdropBobΟ ιστότοπος AirdropBob είναι εύκολα κατανοητός και διαισθητικός. Τη στιγμή που ένας χρήστης αποφασίζει να επισκεφτεί τον ιστότοπο για πρώτη φορά, του παρέχεται αμέσως μια λίστα με airdrops κρυπτονομισμάτων.

Στο επάνω μέρος της σελίδας, θα μπορείτε να δείτε το λογότυπο του AirdropBob και δίπλα σε αυτό, θα μπορείτε να βρείτε τη γραμμή πλοήγησης.
https://www.airdropbob.com/
8Airdrop KingΤο Airdrop King παρέχει καλά ερευνημένα και λεπτομερή airdrops κρυπτονομισμάτων για τους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων, βοηθώντας τους να κερδίσουν χρήματα με ελάχιστη προσπάθεια. Σε αντίθεση με τα άλλα τρία, το Airdrop King κάνει το επιπλέον μίλι για να αξιολογήσει κάθε επιλογή και παρέχει αρκετές πληροφορίες για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε airdrop.

Το Airdrop King κατηγοριοποιεί τα airdrops σε New, Best Rated, High Values ​​και Ending Soon. Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε την αξία (εκτίμηση τιμής) κάθε airdrop που δημοσιεύεται στον ιστότοπο. Το Airdrop King σάς επιτρέπει επίσης να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του. 
https://airdropking.io/en/
9Airdrop KingΑυτή η πλατφόρμα παρέχει στους χρήστες τα καλά ερευνημένα και καλύτερα airdrops στην αγορά για να ανταμειφθούν και να κερδίσουν χρήματα από αυτά σε χρόνο μηδέν με λίγη προσπάθεια. 

Αξιολογούν κάθε airdrop που αναφέρεται στον ιστότοπό τους με οδηγίες για να το κάνουν όσο το δυνατόν πιο εύκολο για τον χρήστη.
https://airdropking.io/en/
10Coin AirdropΤο Coin Airdrop είναι ένας αποκλειστικός ιστότοπος που ενημερώνεται τακτικά για να παρέχει κορυφαίες ανακοινώσεις airdrop. Η καθαρή διεπαφή του παρέχει στους χρήστες όλα όσα χρειάζονται να γνωρίζουν για επερχόμενες εκδηλώσεις, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη διεκδίκηση airdrops.

Οι νέοι χρήστες των κρυπτονομισμάτων δεν μένουν πίσω, ο ιστότοπος όχι μόνο μοιράζεται ευκαιρίες airdrop αλλά εκπαιδεύει επίσης νέους χρήστες στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων επαρκείς γνώσεις που τους κάνει να φτάσουν τη διαφορά με τον υπόλοιπο κόσμο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η πλατφόρμα ανήκει και διευθύνεται από έναν λάτρη των κρυπτονομισμάτων γνωστός με το όνομα Midas. Μπορείτε να υποστηρίξετε αυτήν την πλατφόρμα εξορύσσοντας κρυπτονομίσματα για αυτούς με την υπολογιστική σας ισχύ.
https://coinairdrops.com/
11AirdropaddictΑυτή η πλατφόρμα περιλαμβάνει επίσης τη λίστα με τις κορυφαίες αξιόπιστες πλατφόρμες όπου είστε σίγουροι για ακριβείς εκδόσεις airdrop.

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί ένα σύστημα κατάταξης για να βαθμολογήσει τα κορυφαία airdrops και επίσης διαχωρίζει τα μη αξιόπιστα airdrops.

Είναι δύσκολο να χάσετε οποιοδήποτε συμβάν, καθώς το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης φέρνει στην αντίληψή σας πόσος χρόνος απομένει για να ξεκινήσετε.
 
https://airdropaddict.com/
1299AirdropsΕίτε είστε αρχάριος είτε ειδικός, αυτή η πλατφόρμα σας βοηθά με κάθε τρόπο που μπορεί. Εμφανίζει μόνο έγκυρα έργα αναλύοντας τις διαφορετικές πλατφόρμες όπως το Reddit και το Facebook για να διασφαλιστεί η αυθεντικότητα των airdrops.

Ο ιστότοπος προσφέρει μια ευρεία λίστα με airdrops μαζί με μελλοντικές προβλέψεις τιμών ανάλογα με τους διάφορους παράγοντες. Αυτή η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά 24 ώρες την ημέρα για διευκόλυνση των χρηστών της. Η διάταξη και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας τους είναι ελκυστικές και κατανοητές για αρχάριους.
https://99airdrops.com/


συμπέρασμα

Κάθε μέρα εκατοντάδες airdrops κάνουν το δρόμο τους στην αγορά κρυπτογράφησης και ο αριθμός αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα airdrops είναι επί του παρόντος οι εποικιστές τάσεων στην αγορά κρυπτονομισμάτων, αλλά καθώς η κοινότητα αυξάνεται όλο και περισσότερες απάτες και απάτες αυξάνονται.

Κατά τη γνώμη μου, τα airdrops είναι εδώ για να μείνουν στην αγορά και μπορούμε να ενθαρρύνουμε νέα και παραγωγικά airdrops με βάση το πόσο νόμιμες και αξιόπιστες είναι. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος. Στο τέλος, είναι απαραίτητο να κάνετε τη δική σας δουλειά για την έρευνα και την αποφυγή των έργων που είναι απάτη και δεν έχουν πραγματική εφαρμογή, δεν έχουν μέλη κ.λπ.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει. Μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα like, ένα σχόλιο και να το μοιραστείτε με άλλους. Ευχαριστώ!

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να κερδίσετε χρήματα με προγράμματα θυγατρικών ανταλλαγών κρυπτο

Connor Mills

Connor Mills

1670560264

Understanding Arrays in Python

Learn how to use Python arrays. Create arrays in Python using the array module. You'll see how to define them and the different methods commonly used for performing operations on them.
 

The artcile covers arrays that you create by importing the array module. We won't cover NumPy arrays here.

Table of Contents

 1. Introduction to Arrays
  1. The differences between Lists and Arrays
  2. When to use arrays
 2. How to use arrays
  1. Define arrays
  2. Find the length of arrays
  3. Array indexing
  4. Search through arrays
  5. Loop through arrays
  6. Slice an array
 3. Array methods for performing operations
  1. Change an existing value
  2. Add a new value
  3. Remove a value
 4. Conclusion

Let's get started!


What are Python Arrays?

Arrays are a fundamental data structure, and an important part of most programming languages. In Python, they are containers which are able to store more than one item at the same time.

Specifically, they are an ordered collection of elements with every value being of the same data type. That is the most important thing to remember about Python arrays - the fact that they can only hold a sequence of multiple items that are of the same type.

What's the Difference between Python Lists and Python Arrays?

Lists are one of the most common data structures in Python, and a core part of the language.

Lists and arrays behave similarly.

Just like arrays, lists are an ordered sequence of elements.

They are also mutable and not fixed in size, which means they can grow and shrink throughout the life of the program. Items can be added and removed, making them very flexible to work with.

However, lists and arrays are not the same thing.

Lists store items that are of various data types. This means that a list can contain integers, floating point numbers, strings, or any other Python data type, at the same time. That is not the case with arrays.

As mentioned in the section above, arrays store only items that are of the same single data type. There are arrays that contain only integers, or only floating point numbers, or only any other Python data type you want to use.

When to Use Python Arrays

Lists are built into the Python programming language, whereas arrays aren't. Arrays are not a built-in data structure, and therefore need to be imported via the array module in order to be used.

Arrays of the array module are a thin wrapper over C arrays, and are useful when you want to work with homogeneous data.

They are also more compact and take up less memory and space which makes them more size efficient compared to lists.

If you want to perform mathematical calculations, then you should use NumPy arrays by importing the NumPy package. Besides that, you should just use Python arrays when you really need to, as lists work in a similar way and are more flexible to work with.

How to Use Arrays in Python

In order to create Python arrays, you'll first have to import the array module which contains all the necassary functions.

There are three ways you can import the array module:

 1. By using import array at the top of the file. This includes the module array. You would then go on to create an array using array.array().
import array

#how you would create an array
array.array()
 1. Instead of having to type array.array() all the time, you could use import array as arr at the top of the file, instead of import array alone. You would then create an array by typing arr.array(). The arr acts as an alias name, with the array constructor then immediately following it.
import array as arr

#how you would create an array
arr.array()
 1. Lastly, you could also use from array import *, with * importing all the functionalities available. You would then create an array by writing the array() constructor alone.
from array import *

#how you would create an array
array()

How to Define Arrays in Python

Once you've imported the array module, you can then go on to define a Python array.

The general syntax for creating an array looks like this:

variable_name = array(typecode,[elements])

Let's break it down:

 • variable_name would be the name of the array.
 • The typecode specifies what kind of elements would be stored in the array. Whether it would be an array of integers, an array of floats or an array of any other Python data type. Remember that all elements should be of the same data type.
 • Inside square brackets you mention the elements that would be stored in the array, with each element being separated by a comma. You can also create an empty array by just writing variable_name = array(typecode) alone, without any elements.

Below is a typecode table, with the different typecodes that can be used with the different data types when defining Python arrays:

TYPECODEC TYPEPYTHON TYPESIZE
'b'signed charint1
'B'unsigned charint1
'u'wchar_tUnicode character2
'h'signed shortint2
'H'unsigned shortint2
'i'signed intint2
'I'unsigned intint2
'l'signed longint4
'L'unsigned longint4
'q'signed long longint8
'Q'unsigned long longint8
'f'floatfloat4
'd'doublefloat8

Tying everything together, here is an example of how you would define an array in Python:

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10,20,30])


print(numbers)

#output

#array('i', [10, 20, 30])

Let's break it down:

 • First we included the array module, in this case with import array as arr .
 • Then, we created a numbers array.
 • We used arr.array() because of import array as arr .
 • Inside the array() constructor, we first included i, for signed integer. Signed integer means that the array can include positive and negative values. Unsigned integer, with H for example, would mean that no negative values are allowed.
 • Lastly, we included the values to be stored in the array in square brackets.

Keep in mind that if you tried to include values that were not of i typecode, meaning they were not integer values, you would get an error:

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10.0,20,30])


print(numbers)

#output

#Traceback (most recent call last):
# File "/Users/dionysialemonaki/python_articles/demo.py", line 14, in <module>
#  numbers = arr.array('i',[10.0,20,30])
#TypeError: 'float' object cannot be interpreted as an integer

In the example above, I tried to include a floating point number in the array. I got an error because this is meant to be an integer array only.

Another way to create an array is the following:

from array import *

#an array of floating point values
numbers = array('d',[10.0,20.0,30.0])

print(numbers)

#output

#array('d', [10.0, 20.0, 30.0])

The example above imported the array module via from array import * and created an array numbers of float data type. This means that it holds only floating point numbers, which is specified with the 'd' typecode.

How to Find the Length of an Array in Python

To find out the exact number of elements contained in an array, use the built-in len() method.

It will return the integer number that is equal to the total number of elements in the array you specify.

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10,20,30])


print(len(numbers))

#output
# 3

In the example above, the array contained three elements – 10, 20, 30 – so the length of numbers is 3.

Array Indexing and How to Access Individual Items in an Array in Python

Each item in an array has a specific address. Individual items are accessed by referencing their index number.

Indexing in Python, and in all programming languages and computing in general, starts at 0. It is important to remember that counting starts at 0 and not at 1.

To access an element, you first write the name of the array followed by square brackets. Inside the square brackets you include the item's index number.

The general syntax would look something like this:

array_name[index_value_of_item]

Here is how you would access each individual element in an array:

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10,20,30])

print(numbers[0]) # gets the 1st element
print(numbers[1]) # gets the 2nd element
print(numbers[2]) # gets the 3rd element

#output

#10
#20
#30

Remember that the index value of the last element of an array is always one less than the length of the array. Where n is the length of the array, n - 1 will be the index value of the last item.

Note that you can also access each individual element using negative indexing.

With negative indexing, the last element would have an index of -1, the second to last element would have an index of -2, and so on.

Here is how you would get each item in an array using that method:

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10,20,30])

print(numbers[-1]) #gets last item
print(numbers[-2]) #gets second to last item
print(numbers[-3]) #gets first item
 
#output

#30
#20
#10

How to Search Through an Array in Python

You can find out an element's index number by using the index() method.

You pass the value of the element being searched as the argument to the method, and the element's index number is returned.

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10,20,30])

#search for the index of the value 10
print(numbers.index(10))

#output

#0

If there is more than one element with the same value, the index of the first instance of the value will be returned:

import array as arr 


numbers = arr.array('i',[10,20,30,10,20,30])

#search for the index of the value 10
#will return the index number of the first instance of the value 10
print(numbers.index(10))

#output

#0

How to Loop through an Array in Python

You've seen how to access each individual element in an array and print it out on its own.

You've also seen how to print the array, using the print() method. That method gives the following result:

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10,20,30])

print(numbers)

#output

#array('i', [10, 20, 30])

What if you want to print each value one by one?

This is where a loop comes in handy. You can loop through the array and print out each value, one-by-one, with each loop iteration.

For this you can use a simple for loop:

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10,20,30])

for number in numbers:
  print(number)
  
#output
#10
#20
#30

You could also use the range() function, and pass the len() method as its parameter. This would give the same result as above:

import array as arr 

values = arr.array('i',[10,20,30])

#prints each individual value in the array
for value in range(len(values)):
  print(values[value])

#output

#10
#20
#30

How to Slice an Array in Python

To access a specific range of values inside the array, use the slicing operator, which is a colon :.

When using the slicing operator and you only include one value, the counting starts from 0 by default. It gets the first item, and goes up to but not including the index number you specify.


import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])

#get the values 10 and 20 only
print(numbers[:2]) #first to second position

#output

#array('i', [10, 20])

When you pass two numbers as arguments, you specify a range of numbers. In this case, the counting starts at the position of the first number in the range, and up to but not including the second one:

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])


#get the values 20 and 30 only
print(numbers[1:3]) #second to third position

#output

#rray('i', [20, 30])

Methods For Performing Operations on Arrays in Python

Arrays are mutable, which means they are changeable. You can change the value of the different items, add new ones, or remove any you don't want in your program anymore.

Let's see some of the most commonly used methods which are used for performing operations on arrays.

How to Change the Value of an Item in an Array

You can change the value of a specific element by speficying its position and assigning it a new value:

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])

#change the first element
#change it from having a value of 10 to having a value of 40
numbers[0] = 40

print(numbers)

#output

#array('i', [40, 20, 30])

How to Add a New Value to an Array

To add one single value at the end of an array, use the append() method:

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])

#add the integer 40 to the end of numbers
numbers.append(40)

print(numbers)

#output

#array('i', [10, 20, 30, 40])

Be aware that the new item you add needs to be the same data type as the rest of the items in the array.

Look what happens when I try to add a float to an array of integers:

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])

#add the integer 40 to the end of numbers
numbers.append(40.0)

print(numbers)

#output

#Traceback (most recent call last):
# File "/Users/dionysialemonaki/python_articles/demo.py", line 19, in <module>
#  numbers.append(40.0)
#TypeError: 'float' object cannot be interpreted as an integer

But what if you want to add more than one value to the end an array?

Use the extend() method, which takes an iterable (such as a list of items) as an argument. Again, make sure that the new items are all the same data type.

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])

#add the integers 40,50,60 to the end of numbers
#The numbers need to be enclosed in square brackets

numbers.extend([40,50,60])

print(numbers)

#output

#array('i', [10, 20, 30, 40, 50, 60])

And what if you don't want to add an item to the end of an array? Use the insert() method, to add an item at a specific position.

The insert() function takes two arguments: the index number of the position the new element will be inserted, and the value of the new element.

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])

#add the integer 40 in the first position
#remember indexing starts at 0

numbers.insert(0,40)

print(numbers)

#output

#array('i', [40, 10, 20, 30])

How to Remove a Value from an Array

To remove an element from an array, use the remove() method and include the value as an argument to the method.

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])

numbers.remove(10)

print(numbers)

#output

#array('i', [20, 30])

With remove(), only the first instance of the value you pass as an argument will be removed.

See what happens when there are more than one identical values:


import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30,10,20])

numbers.remove(10)

print(numbers)

#output

#array('i', [20, 30, 10, 20])

Only the first occurence of 10 is removed.

You can also use the pop() method, and specify the position of the element to be removed:

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30,10,20])

#remove the first instance of 10
numbers.pop(0)

print(numbers)

#output

#array('i', [20, 30, 10, 20])

Conclusion

And there you have it - you now know the basics of how to create arrays in Python using the array module. Hopefully you found this guide helpful.

You'll start from the basics and learn in an interacitve and beginner-friendly way. You'll also build five projects at the end to put into practice and help reinforce what you learned.

Thanks for reading and happy coding!

Original article source at https://www.freecodecamp.org

#python 

How to Create Arrays in Python

In this tutorial, you'll know the basics of how to create arrays in Python using the array module. Learn how to use Python arrays. You'll see how to define them and the different methods commonly used for performing operations on them.

This tutorialvideo on 'Arrays in Python' will help you establish a strong hold on all the fundamentals in python programming language. Below are the topics covered in this video:  
1:15 What is an array?
2:53 Is python list same as an array?
3:48  How to create arrays in python?
7:19 Accessing array elements
9:59 Basic array operations
        - 10:33  Finding the length of an array
        - 11:44  Adding Elements
        - 15:06  Removing elements
        - 18:32  Array concatenation
       - 20:59  Slicing
       - 23:26  Looping  


Python Array Tutorial – Define, Index, Methods

In this article, you'll learn how to use Python arrays. You'll see how to define them and the different methods commonly used for performing operations on them.

The artcile covers arrays that you create by importing the array module. We won't cover NumPy arrays here.

Table of Contents

 1. Introduction to Arrays
  1. The differences between Lists and Arrays
  2. When to use arrays
 2. How to use arrays
  1. Define arrays
  2. Find the length of arrays
  3. Array indexing
  4. Search through arrays
  5. Loop through arrays
  6. Slice an array
 3. Array methods for performing operations
  1. Change an existing value
  2. Add a new value
  3. Remove a value
 4. Conclusion

Let's get started!

What are Python Arrays?

Arrays are a fundamental data structure, and an important part of most programming languages. In Python, they are containers which are able to store more than one item at the same time.

Specifically, they are an ordered collection of elements with every value being of the same data type. That is the most important thing to remember about Python arrays - the fact that they can only hold a sequence of multiple items that are of the same type.

What's the Difference between Python Lists and Python Arrays?

Lists are one of the most common data structures in Python, and a core part of the language.

Lists and arrays behave similarly.

Just like arrays, lists are an ordered sequence of elements.

They are also mutable and not fixed in size, which means they can grow and shrink throughout the life of the program. Items can be added and removed, making them very flexible to work with.

However, lists and arrays are not the same thing.

Lists store items that are of various data types. This means that a list can contain integers, floating point numbers, strings, or any other Python data type, at the same time. That is not the case with arrays.

As mentioned in the section above, arrays store only items that are of the same single data type. There are arrays that contain only integers, or only floating point numbers, or only any other Python data type you want to use.

When to Use Python Arrays

Lists are built into the Python programming language, whereas arrays aren't. Arrays are not a built-in data structure, and therefore need to be imported via the array module in order to be used.

Arrays of the array module are a thin wrapper over C arrays, and are useful when you want to work with homogeneous data.

They are also more compact and take up less memory and space which makes them more size efficient compared to lists.

If you want to perform mathematical calculations, then you should use NumPy arrays by importing the NumPy package. Besides that, you should just use Python arrays when you really need to, as lists work in a similar way and are more flexible to work with.

How to Use Arrays in Python

In order to create Python arrays, you'll first have to import the array module which contains all the necassary functions.

There are three ways you can import the array module:

 • By using import array at the top of the file. This includes the module array. You would then go on to create an array using array.array().
import array

#how you would create an array
array.array()
 • Instead of having to type array.array() all the time, you could use import array as arr at the top of the file, instead of import array alone. You would then create an array by typing arr.array(). The arr acts as an alias name, with the array constructor then immediately following it.
import array as arr

#how you would create an array
arr.array()
 • Lastly, you could also use from array import *, with * importing all the functionalities available. You would then create an array by writing the array() constructor alone.
from array import *

#how you would create an array
array()

How to Define Arrays in Python

Once you've imported the array module, you can then go on to define a Python array.

The general syntax for creating an array looks like this:

variable_name = array(typecode,[elements])

Let's break it down:

 • variable_name would be the name of the array.
 • The typecode specifies what kind of elements would be stored in the array. Whether it would be an array of integers, an array of floats or an array of any other Python data type. Remember that all elements should be of the same data type.
 • Inside square brackets you mention the elements that would be stored in the array, with each element being separated by a comma. You can also create an empty array by just writing variable_name = array(typecode) alone, without any elements.

Below is a typecode table, with the different typecodes that can be used with the different data types when defining Python arrays:

TYPECODEC TYPEPYTHON TYPESIZE
'b'signed charint1
'B'unsigned charint1
'u'wchar_tUnicode character2
'h'signed shortint2
'H'unsigned shortint2
'i'signed intint2
'I'unsigned intint2
'l'signed longint4
'L'unsigned longint4
'q'signed long longint8
'Q'unsigned long longint8
'f'floatfloat4
'd'doublefloat8

Tying everything together, here is an example of how you would define an array in Python:

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10,20,30])


print(numbers)

#output

#array('i', [10, 20, 30])

Let's break it down:

 • First we included the array module, in this case with import array as arr .
 • Then, we created a numbers array.
 • We used arr.array() because of import array as arr .
 • Inside the array() constructor, we first included i, for signed integer. Signed integer means that the array can include positive and negative values. Unsigned integer, with H for example, would mean that no negative values are allowed.
 • Lastly, we included the values to be stored in the array in square brackets.

Keep in mind that if you tried to include values that were not of i typecode, meaning they were not integer values, you would get an error:

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10.0,20,30])


print(numbers)

#output

#Traceback (most recent call last):
# File "/Users/dionysialemonaki/python_articles/demo.py", line 14, in <module>
#  numbers = arr.array('i',[10.0,20,30])
#TypeError: 'float' object cannot be interpreted as an integer

In the example above, I tried to include a floating point number in the array. I got an error because this is meant to be an integer array only.

Another way to create an array is the following:

from array import *

#an array of floating point values
numbers = array('d',[10.0,20.0,30.0])

print(numbers)

#output

#array('d', [10.0, 20.0, 30.0])

The example above imported the array module via from array import * and created an array numbers of float data type. This means that it holds only floating point numbers, which is specified with the 'd' typecode.

How to Find the Length of an Array in Python

To find out the exact number of elements contained in an array, use the built-in len() method.

It will return the integer number that is equal to the total number of elements in the array you specify.

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10,20,30])


print(len(numbers))

#output
# 3

In the example above, the array contained three elements – 10, 20, 30 – so the length of numbers is 3.

Array Indexing and How to Access Individual Items in an Array in Python

Each item in an array has a specific address. Individual items are accessed by referencing their index number.

Indexing in Python, and in all programming languages and computing in general, starts at 0. It is important to remember that counting starts at 0 and not at 1.

To access an element, you first write the name of the array followed by square brackets. Inside the square brackets you include the item's index number.

The general syntax would look something like this:

array_name[index_value_of_item]

Here is how you would access each individual element in an array:

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10,20,30])

print(numbers[0]) # gets the 1st element
print(numbers[1]) # gets the 2nd element
print(numbers[2]) # gets the 3rd element

#output

#10
#20
#30

Remember that the index value of the last element of an array is always one less than the length of the array. Where n is the length of the array, n - 1 will be the index value of the last item.

Note that you can also access each individual element using negative indexing.

With negative indexing, the last element would have an index of -1, the second to last element would have an index of -2, and so on.

Here is how you would get each item in an array using that method:

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10,20,30])

print(numbers[-1]) #gets last item
print(numbers[-2]) #gets second to last item
print(numbers[-3]) #gets first item
 
#output

#30
#20
#10

How to Search Through an Array in Python

You can find out an element's index number by using the index() method.

You pass the value of the element being searched as the argument to the method, and the element's index number is returned.

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10,20,30])

#search for the index of the value 10
print(numbers.index(10))

#output

#0

If there is more than one element with the same value, the index of the first instance of the value will be returned:

import array as arr 


numbers = arr.array('i',[10,20,30,10,20,30])

#search for the index of the value 10
#will return the index number of the first instance of the value 10
print(numbers.index(10))

#output

#0

How to Loop through an Array in Python

You've seen how to access each individual element in an array and print it out on its own.

You've also seen how to print the array, using the print() method. That method gives the following result:

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10,20,30])

print(numbers)

#output

#array('i', [10, 20, 30])

What if you want to print each value one by one?

This is where a loop comes in handy. You can loop through the array and print out each value, one-by-one, with each loop iteration.

For this you can use a simple for loop:

import array as arr 

numbers = arr.array('i',[10,20,30])

for number in numbers:
  print(number)
  
#output
#10
#20
#30

You could also use the range() function, and pass the len() method as its parameter. This would give the same result as above:

import array as arr 

values = arr.array('i',[10,20,30])

#prints each individual value in the array
for value in range(len(values)):
  print(values[value])

#output

#10
#20
#30

How to Slice an Array in Python

To access a specific range of values inside the array, use the slicing operator, which is a colon :.

When using the slicing operator and you only include one value, the counting starts from 0 by default. It gets the first item, and goes up to but not including the index number you specify.

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])

#get the values 10 and 20 only
print(numbers[:2]) #first to second position

#output

#array('i', [10, 20])

When you pass two numbers as arguments, you specify a range of numbers. In this case, the counting starts at the position of the first number in the range, and up to but not including the second one:

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])


#get the values 20 and 30 only
print(numbers[1:3]) #second to third position

#output

#rray('i', [20, 30])

Methods For Performing Operations on Arrays in Python

Arrays are mutable, which means they are changeable. You can change the value of the different items, add new ones, or remove any you don't want in your program anymore.

Let's see some of the most commonly used methods which are used for performing operations on arrays.

How to Change the Value of an Item in an Array

You can change the value of a specific element by speficying its position and assigning it a new value:

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])

#change the first element
#change it from having a value of 10 to having a value of 40
numbers[0] = 40

print(numbers)

#output

#array('i', [40, 20, 30])

How to Add a New Value to an Array

To add one single value at the end of an array, use the append() method:

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])

#add the integer 40 to the end of numbers
numbers.append(40)

print(numbers)

#output

#array('i', [10, 20, 30, 40])

Be aware that the new item you add needs to be the same data type as the rest of the items in the array.

Look what happens when I try to add a float to an array of integers:

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])

#add the integer 40 to the end of numbers
numbers.append(40.0)

print(numbers)

#output

#Traceback (most recent call last):
# File "/Users/dionysialemonaki/python_articles/demo.py", line 19, in <module>
#  numbers.append(40.0)
#TypeError: 'float' object cannot be interpreted as an integer

But what if you want to add more than one value to the end an array?

Use the extend() method, which takes an iterable (such as a list of items) as an argument. Again, make sure that the new items are all the same data type.

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])

#add the integers 40,50,60 to the end of numbers
#The numbers need to be enclosed in square brackets

numbers.extend([40,50,60])

print(numbers)

#output

#array('i', [10, 20, 30, 40, 50, 60])

And what if you don't want to add an item to the end of an array? Use the insert() method, to add an item at a specific position.

The insert() function takes two arguments: the index number of the position the new element will be inserted, and the value of the new element.

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])

#add the integer 40 in the first position
#remember indexing starts at 0

numbers.insert(0,40)

print(numbers)

#output

#array('i', [40, 10, 20, 30])

How to Remove a Value from an Array

To remove an element from an array, use the remove() method and include the value as an argument to the method.

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30])

numbers.remove(10)

print(numbers)

#output

#array('i', [20, 30])

With remove(), only the first instance of the value you pass as an argument will be removed.

See what happens when there are more than one identical values:

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30,10,20])

numbers.remove(10)

print(numbers)

#output

#array('i', [20, 30, 10, 20])

Only the first occurence of 10 is removed.

You can also use the pop() method, and specify the position of the element to be removed:

import array as arr 

#original array
numbers = arr.array('i',[10,20,30,10,20])

#remove the first instance of 10
numbers.pop(0)

print(numbers)

#output

#array('i', [20, 30, 10, 20])

Conclusion

And there you have it - you now know the basics of how to create arrays in Python using the array module. Hopefully you found this guide helpful.

Thanks for reading and happy coding!

#python #programming 

Abigail betty

Abigail betty

1624568400

🔴 Crypto Crash Intensifies | This Week in Crypto – May 24, 2021. JUST IN 3 MINUTES

Want to meet with Nate in person? Attend Bitcoin 2021 in Miami.
0:38 Black Wednesday in Crypto
1:00 Crypto Crash Leads to Issues on Exchanges
1:16 Insider Predicted Bitcoin Crash?
1:35 China Announces Limitations on BTC Mining
1:49 U.S. Treasury Limiting Crypto Privacy
2:12 Societe Generale Prefers Gold over Bitcoin
2:27 Millennials Prefers Doge over Bitcoin
2:46 Wells Fargo to Offer Crypto Investment
3:04 Cathie Wood Still Thinks BTC Could Reach $500K

📺 The video in this post was made by 99Bitcoins
The origin of the article: https://www.youtube.com/watch?v=n2Vv25nszVo
🔺 DISCLAIMER: The article is for information sharing. The content of this video is solely the opinions of the speaker who is not a licensed financial advisor or registered investment advisor. Not investment advice or legal advice.
Cryptocurrency trading is VERY risky. Make sure you understand these risks and that you are responsible for what you do with your money
🔥 If you’re a beginner. I believe the article below will be useful to you ☞ What You Should Know Before Investing in Cryptocurrency - For Beginner
⭐ ⭐ ⭐The project is of interest to the community. Join to Get free ‘GEEK coin’ (GEEKCASH coin)!
☞ **-----CLICK HERE-----**⭐ ⭐ ⭐
Thanks for visiting and watching! Please don’t forget to leave a like, comment and share!

#bitcoin #blockchain #crypto #crypto crash #this week in crypto #crypto crash intensifies