Ruby Schmitt

Ruby Schmitt

1656649260

Κορυφαία πλατφόρμα για αγορά και πώληση NFT που πρέπει να γνωρίζετε

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε λεπτομερώς τις κορυφαίες αγορές NFT, εξετάζοντας τις κορυφαίες πλατφόρμες NFT στον χώρο και θα σας δείξουμε πώς να αγοράσετε NFT σήμερα.

Η δημοτικότητα των NFT έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, με την αγορά να αγγίζει την αποτίμηση των 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τα περισσότερα NFT τείνουν να είναι ψηφιακά. Αυτό καθιστά ιδιαίτερα εύκολο για τους δημιουργούς να δώσουν στους υποστηρικτές τους κάτι σπάνιο και μοναδικό. Ορισμένα NFT, για παράδειγμα, είναι ψηφιακά έργα τέχνης και οι άνθρωποι συλλέγουν τώρα αυτά τα ψηφιακά έργα τέχνης, όπως οι συλλέκτες έχουν συλλέξει φυσικούς πίνακες για χρόνια. Και μερικά από αυτά τα NFT έχουν πάει για εξαιρετικές τιμές. Ένα έργο τέχνης NFT από έναν ψηφιακό καλλιτέχνη που ονομάζεται Beeple πωλήθηκε για 69 εκατομμύρια δολάρια στον οίκο Christie's. 

Μια πιο προσγειωμένη έκδοση ενός σύγχρονου ψηφιακού NFT είναι το CryptoKitties. Είναι ένα παιχνίδι blockchain Ethereum όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν, να πουλήσουν και να εκτρέφουν ψηφιακές «γάτες». Κάθε "γάτα" είναι μοναδική (όπως ακριβώς το κατοικίδιο ζώο σας).

Κατά κάποιο τρόπο, τα NFT είναι παρόμοια με τα Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα, εκτός φυσικά από το ότι είναι μη ανταλλάξιμα και μη διαιρούμενα. Τα πρώτα NFT ήταν μέρος του blockchain Ethereum, το οποίο αποθηκεύει επιπλέον ηλεκτρονικές πληροφορίες για να διακρίνει τη μοναδικότητά τους. Άλλα blockchain τώρα διευκολύνουν επίσης τα NTF. Λόγω της διαφορετικής τεχνολογίας blockchain πίσω από συγκεκριμένα NFT, δεν αγοράζουν και πωλούν όλες οι αγορές NFT όλα τα είδη NFT. Οι δημιουργοί συχνά επιλέγουν μια αγορά NFT με βάση το αν αυτή η αγορά υποστηρίζει ένα συγκεκριμένο πρότυπο διακριτικού NFC. Το Ethereum έχει κυκλοφορήσει δύο πρότυπα τώρα: ERC-721 και ERC-1155. Ο ανταγωνιστής, Binance, έκτοτε κυκλοφόρησε τα πρότυπα BEP-721 και BEP-1155. Τα δύο πρότυπα "1155" διαφέρουν από τα αρχικά πρότυπα "721" επειδή επιτρέπουν τη συγκέντρωση πολλών NFT και τη συναλλαγή μεταξύ τους.

Συμβουλές για την επιλογή μιας αγοράς NFT

Αρχικά, να θυμάστε ότι ένα NFT (μη ανταλλάξιμα διακριτικό) απλώς αντιπροσωπεύει την ιδιοκτησία ενός περιουσιακού στοιχείου. Πριν επιλέξετε μια αγορά NFT, θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε το είδος του ψηφιακού στοιχείου που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να δημιουργήσετε. Σχεδόν οτιδήποτε ψηφιακό -- ο γραπτός λόγος, τα βίντεο, τα βιντεοπαιχνίδια, η τέχνη, τα συλλεκτικά αντικείμενα κ.λπ. -- μπορεί να γίνει διακριτική σε μια αλυσίδα μπλοκ (όπως το Ethereum (CRYPTO:ETH), τα πιο συνηθισμένα NFT δικτύου blockchain) , οπότε το να περιορίσετε το ενδιαφέρον σας είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Ένα άλλο θέμα είναι ο τύπος των διακριτικών που υποστηρίζονται σε μια αγορά. Ορισμένα υποστηρίζουν μια μεγάλη ποικιλία από διακριτικά. Άλλες είναι κλειστές αγορές και χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο ιδιόκτητο διακριτικό. Όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό στο NFT marketplace, φροντίστε να χρηματοδοτήσετε το πορτοφόλι blockchain σας με το σωστό κρυπτογράφηση ή διακριτικό που απαιτείται για να συμμετάσχετε στη δραστηριότητα του ιστότοπου. Θα σας ζητηθεί να συνδέσετε το πορτοφόλι σας με την αγορά NFT μόλις ανοίξετε έναν λογαριασμό. Ελέγξτε επίσης για να δείτε τι είδους ασφάλεια έχει σε ισχύ η αγορά και εάν είχε προβλήματα στο παρελθόν.

Η σωστή νοοτροπία επένδυσης κρυπτονομισμάτων: Η επένδυση σε κρυπτογράφηση μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Πιστεύουμε ότι οι επενδυτές πρέπει να προσεγγίσουν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία όπως κάθε άλλη τεχνολογική επένδυση — με μακροπρόθεσμη νοοτροπία και προσδοκία σκαμπανεβάσεων. Ο ανόητος συνειδητοποιεί ότι μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες για επενδυτές. Συνιστούμε ενεργά επιλεγμένα κρυπτονομίσματα στην κοινότητά μας. Ωστόσο, ενθαρρύνουμε όλους να είναι καλά γνώστες πριν από την επένδυση για να κατανοήσουν τους πιθανούς κινδύνους και τα οφέλη.

Επένδυση σε NFTs

 • Οι αγορές NFT είναι ο δρόμος σας για να ξεκινήσετε να επενδύετε σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, συλλεκτικά αντικείμενα και τέχνη, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω. Φροντίστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες αγοράς και αποθήκευσης με βάση τον τύπο NFT που αναζητάτε και την κρυπτογράφηση που σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε για συναλλαγές.
 • Επίσης, να γνωρίζετε ότι πρόκειται για μια νέα βιομηχανία και είναι πολύ κερδοσκοπική. Ορισμένα NFT μπορεί να είναι υψηλότερα σε αξία, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση. Η αξία της ψηφιακής τέχνης και των συλλεκτικών αντικειμένων λειτουργεί σχεδόν το ίδιο με τη φυσική τέχνη και τα συλλεκτικά αντικείμενα: Η αξία είναι υποκειμενική και καθορίζεται από παράγοντες όπως η μοναδικότητα και η φήμη του καλλιτέχνη που την έφτιαξε. Κάντε μια αγορά -- εάν υπάρχει -- έχοντας κατά νου τη συνολική επενδυτική σας στρατηγική, την καθαρή θέση και τον επενδυτικό σας χρονικό ορίζοντα.

Αν θέλετε να εμπλακείτε στην αγορά NFT, επιλέξτε μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική πλατφόρμα και την καλύτερη αγορά NFT για τις επενδυτικές σας ανάγκες.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες αγορές NFT όπου μπορείτε να πουλήσετε και να αγοράσετε ψηφιακή τέχνη. Είτε αγοράζετε, είτε πουλάτε είτε απλώς είστε περίεργοι για το NFT, μία από αυτές τις αγορές θα πρέπει να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αφού, ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μια αγορά NFT αυτήν τη στιγμή, οποιοσδήποτε στον δημιουργικό κλάδο αυτή τη στιγμή θα πρέπει πιθανώς να γνωρίζει τι είναι και πώς λειτουργεί.

1. OpenSea

Η ευρύτερη και πιο καθιερωμένη αγορά NFT

Τύπος NFT: Τέχνη, μουσική, φωτογραφία, συλλεκτικά αντικείμενα, αθλήματα, εικονικοί κόσμοι και πολλά άλλα

Blockchain: Ethereum, Polygon, Klatyn

 • Καλύπτει όλους τους τύπους NFT
 • Δέχεται πάνω από 150 κρυπτονομίσματα
 • Τώρα χρησιμοποιεί επίσης την αλυσίδα μπλοκ Polygon

- Χρησιμοποιεί Ethereum, το οποίο έχει υψηλές χρεώσεις αερίου και άνθρακα

είναι μια από τις παλαιότερες και πιο χρησιμοποιούμενες αγορές NFT. Είναι επίσης ένα από τα ευρύτερα, φιλοξενώντας κάθε είδους NFT, από την τέχνη μέχρι τη μουσική, τη φωτογραφία και τα αθλητικά συλλεκτικά. Σκεφτείτε το OpenSea ως τον Αμαζόνιο των αγορών NFT. Πραγματικά διαθέτει τα πάντα. Αυτό υποστηρίζεται από την υποστήριξη περισσότερων από 150 κουπονιών πληρωμής κρυπτονομισμάτων. Το OpenSea είναι εύκολο στη χρήση και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό δωρεάν και να ξεκινήσετε να κόβετε, να πουλάτε και να περιηγείστε σε λίγα λεπτά. 

Επιπλέον, το OpenSea υπερηφανεύεται τώρα ότι είναι μια αγορά NFT χωρίς αέρια μέσω υποστήριξης cross-blockchain. Η αγορά υποστηρίζει πλέον το κρυπτονόμισμα Polygon, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να πληρώνετε τέλη όταν κάνετε συναλλαγές. 

Οι δημιουργοί μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους στοιχεία στο blockchain χρησιμοποιώντας το εργαλείο κοπής αντικειμένων του OpenSea. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια συλλογή και NFT δωρεάν, χωρίς να χρειάζεται ούτε μια γραμμή κώδικα. Εάν αναπτύσσετε το δικό σας έξυπνο συμβόλαιο για ένα παιχνίδι, ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα ή κάποιο άλλο έργο με μοναδικά ψηφιακά αντικείμενα στο blockchain, μπορείτε εύκολα να προστεθείτε στο OpenSea.

Εάν πουλάτε αντικείμενα στο OpenSea, μπορείτε να πουλήσετε ένα αντικείμενο σε σταθερή τιμή, να δημιουργήσετε μια λίστα τιμών σε φθίνουσα τιμή ή να κάνετε μια καταχώριση σε δημοπρασία.

☞ Επισκεφθείτε: https://opensea.io/

2. Binance NFT

Μία από τις μεγαλύτερες και απρόσμενες αγορές NFT

Τύπος NFT: Οποιοσδήποτε

Blockchain: BSC, ETH

 • Χαμηλές χρεώσεις, μόλις 1%
 • Μεγάλη και ασφαλής αγορά
 • Εξαργύρωση με Fiat

- Μη φιλικό προς τον καλλιτέχνη

Το Binance είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης και το Binance NFT του γίνεται μια από τις μεγαλύτερες αγορές NFT. Υποστηρίζεται επίσης από το δικό του blockchain. Για αυτούς τους λόγους, το Binance NFT θεωρείται μια από τις πιο ασφαλείς αγορές NFT για το μέλλον. 

Το μέγεθος και η κλίμακα του σημαίνουν ότι αυτή η αγορά μπορεί να προσφέρει αποκλειστικές συνεργασίες και εκδηλώσεις που άλλοι μπορεί να ζηλέψουν. Εάν έχετε διακριτικά Binance (BNB) η πρόσβαση στην αγορά είναι ακόμα πιο εύκολη και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ETH, BNB και BUSD για να υποβάλετε προσφορά. Μπορείτε να καταθέσετε ETH ή BSC NFT αν θέλετε να πουλήσετε.

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.binance.com/

3. Rarible

Η αγορά NFT για σπάνιες συλλογές μέσων και αθλητικών

Τύπος NFT: Τέχνη, φωτογραφία, παιχνίδια

Blockchain: Ethereum, Flow, Tezos

 • Επιλέξτε από τρία blockchain
 • κοινοτικής ιδιοκτησίας
 • Μπορεί να προσφέρει χαμηλές χρεώσεις άνθρακα και αερίου

- Μπορεί να κυριαρχείται από μεγάλες μάρκες

είναι μια αγορά NFT που έχει σχεδιαστεί για να πουλά τόσο μεμονωμένα έργα τέχνης όσο και συλλογές. Προσελκύει επωνυμίες αθλητικών, τυχερών παιχνιδιών και πολυμέσων, καθώς και καλλιτέχνες που κυκλοφορούν συλλογές έργων. Το Rarible ανήκει στην κοινότητα και προωθεί την αποκέντρωση. Χρησιμοποιεί το δικό του διακριτικό, το RARI, και οι χρήστες της πλατφόρμας συμμετέχουν με μέτρο και ψηφίζουν για τυχόν αναβαθμίσεις πλατφόρμας. Η Rarible συνεργάστηκε με ορισμένες μεγάλες επωνυμίες για να εξασφαλίσει τη δουλειά των καλλιτεχνών και να δημιουργήσει μοναδικά NFT, συμπεριλαμβανομένης της Adobe.

Εκτός από το Ethereum, το Rarible χρησιμοποιεί τις μπλοκ αλυσίδες Flow και Tezos. Όταν κόβετε το NFT σας, επιλέγετε ποιο διακριτικό θα χρησιμοποιήσετε και μπορείτε να μοιραστείτε τις επιλογές αναζήτησης με το OpenSea. Ποιο blockchain να επιλέξετε είναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση. Το Ethereum είναι το πιο χρησιμοποιούμενο για την κοπή NFT, αλλά το αποτύπωμα άνθρακα και τα τέλη αερίου είναι υψηλά. Τα τέλη φυσικού αερίου της Tezos είναι χαμηλά (περίπου 0,50 $), αλλά απευθύνονται σε καλλιτέχνες που κυκλοφορούν συλλογές. Το Flow χρησιμοποιεί αυτό που ονομάζεται «τεμπέλικο κόψιμο», που σημαίνει ότι οι δημιουργοί πληρώνουν σχεδόν μηδενικά τέλη συν ότι είναι ένα blockchain «απόδειξης στοιχήματος», προσφέροντας πολύ χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα από το Ethereum.

Η πλατφόρμα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα στοιχεία τέχνης. Οι δημιουργοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Rarible για να «κόψουν» νέα NFT για να πουλήσουν τις δημιουργίες τους, είτε πρόκειται για βιβλία, μουσικά άλμπουμ, ψηφιακή τέχνη ή ταινίες. Ο δημιουργός μπορεί ακόμη και να δείξει μια κλεφτή ματιά της δημιουργίας του σε όλους όσους έρχονται στο Rarible, αλλά περιορίζουν το πλήρες έργο στον αγοραστή.

Η Rarible αγοράζει και πουλάει NFT σε κατηγορίες όπως τέχνη, φωτογραφία, παιχνίδια, metaverses, μουσική, τομείς, μιμίδια και άλλα. 

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://rarible.com/

4. Nifty Gateway

Η αγορά NFT με μεγάλες πτώσεις

Τύπος NFT: Ψηφιακή τέχνη, επαληθευμένες και επιμελημένες σταγόνες

Blockchain: Ethereum, που υποστηρίζεται από τους Gemini

 • Μπορείτε να αγοράσετε με νόμισμα Fiat
 • Χρησιμοποιεί περιορισμένες Ανοιχτές Εκδόσεις

- Κυριαρχείται από διασημότητες NFT

Το Nifty Gateway είναι μια δημοφιλής αγορά NFT που έχει πουλήσει έργα τέχνης από ψηφιακούς καλλιτέχνες και διασημότητες όπως οι Beeple, Pak, Daniel Arsham και Grimes. Η πλατφόρμα διαχειρίζεται το Gemini, ένα ρυθμιζόμενο και ασφαλές ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης, και θεωρείται αγορά υψηλών προδιαγραφών λόγω της συνεργασίας του με δημοφιλείς δημιουργούς και επωνυμίες. 

Ένα από τα πράγματα που κάνουν το Nifty Gateway μοναδικό είναι ότι επιτρέπει στους δημιουργούς να λαμβάνουν ένα ποσοστό από τις πωλήσεις της δευτερογενούς αγοράς. Έτσι, όταν κάποιος αγοράσει το NFT σας, θα λάβετε μείωση από τις πωλήσεις. Επιπλέον, το Nifty Gateway έχει "ανοιχτές εκδόσεις", οι οποίες επιτρέπουν στους δημιουργούς να κόβουν απεριόριστες εκδόσεις των έργων τους για περιορισμένο χρονικό διάστημα. 

Επιπλέον, το Nifty Gateway διευκολύνει την πώληση NFT για τους δημιουργούς, χειριζόμενος όλες τις τεχνικές πτυχές που σχετίζονται με τη δημιουργία και την πώληση NFT παρέχοντάς σας τεχνική βοήθεια. Εάν τυχαίνει να είστε επίσης συλλέκτης, το Nifty Gateway σάς επιτρέπει να αγοράσετε άλλα NFT χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat. 

Σε αντίθεση με τις περισσότερες αγορές NFT, το Nifty Gateway φιλοξενεί τα NFT που αποκτά. Αυτό σημαίνει ότι τα NFT που πουλάτε ή αγοράζετε δεν αποθηκεύονται σε πορτοφόλι. Αντίθετα, βρίσκονται στην κατοχή των Nifty Gateway και Gemini και αποθηκεύονται στον λογαριασμό σας στο Nifty. 

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://niftygateway.com/

5. Μαγική Εδέμ

Η καλύτερη αγορά Solana NFT

Τύπος NFT: Ψηφιακή τέχνη, επαληθευμένες και επιμελημένες σταγόνες

Blockchain: Solana

 • Επικεντρώθηκε στη χρήση του Solana
 • Εξαιρετική επιλογή από μεγάλα ονόματα

- Χρησιμοποιεί μόνο Solana

Το Magic Eden είναι μια αγορά NFT της Solana που αυτοχαρακτηρίζεται ως «web3-first marketplace». Μέχρι σήμερα, έχει πάνω από 7.000 συλλογές και δευτερεύοντα όγκο συναλλαγών 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Εκτός από την αγορά NFT, το Magic Eden υποστηρίζει επίσης δημιουργούς παιχνιδιών και κυκλοφόρησε την Eden Games, έναν κόμβο για παιχνίδια NFT στο blockchain Solana. Προσφέρει επίσης συνεργασίες και αγορές λευκής ετικέτας, επιτρέποντας σε άλλους να δημιουργήσουν τις δικές τους αγορές. Ορισμένες αγορές NFT που υποστηρίζονται από το Magic Eden περιλαμβάνουν το Thugbird'z Thugstore και το Galactic Geckos NFT. 

Επιπλέον, το Magic Eden διαθέτει το Launchpad, την αποκλειστική του πλατφόρμα κοπής. Παρέχει στους δημιουργούς πρόσβαση σε απρόσκοπτη κοπή που συνοδεύεται από αποκλειστική υποστήριξη ανάπτυξης. Οι δημιουργοί μπορούν να ξεκινήσουν τη κοπή με τέσσερα απλά βήματα:

 • Επισκεφθείτε την επιφάνεια εκκίνησης.
 • Συνδέστε το πορτοφόλι Solana σας.
 • Περιμένετε την αντίστροφη μέτρηση για το κοινό ή την προπώληση του νομισματοκοπείου.
 • Ξεκινήστε το κόψιμο μετά την αντίστροφη μέτρηση.

Το Magic Eden δίνει επίσης στους καλλιτέχνες μια άλλη επιλογή για κοπή. Μπορείτε να κόψετε το NFT σας στον ιστότοπο μιας συλλογής NFT στην πλατφόρμα Magic Eden. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να εγγραφείτε στον διακομιστή Discord μιας συλλογής.  

Επειδή είναι χτισμένο στο blockchain Solana, το Magic Eden επιτρέπει στους χρήστες μόνο να χρησιμοποιούν πορτοφόλια Solana όπως το πορτοφόλι Phantom.

☞ Επισκεφτείτε: https://magiceden.io/

6. SuperRare

Η πλατφόρμα NFT με αίσθηση γκαλερί τέχνης

Τύπος NFT: Ψηφιακή τέχνη

Blockchain: Ethereum

 • Επιμελημένο και σπάνιο έργο τέχνης
 • Έχει ωραία διάθεση γκαλερί
 • Φανταστικό ιστολόγιο σύνταξης

- Δέχεται χαμηλό αριθμό αιτούντων

Το SuperRare εστιάζει έντονα στο να είναι μια αγορά όπου οι άνθρωποι μπορούν να αγοράζουν και να πουλούν μοναδικά ψηφιακά έργα τέχνης μιας έκδοσης. Κάθε έργο τέχνης δημιουργείται αυθεντικά από έναν καλλιτέχνη στο δίκτυο και χαρακτηρίζεται ως ένα κρυπτοσυλλεκτικό ψηφιακό αντικείμενο που μπορείτε να κατέχετε και να ανταλλάξετε. Περιγράφουν τον εαυτό τους σαν το Instagram να συναντά τον Christie's, προσφέροντας έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με την τέχνη, τον πολιτισμό και τη συλλογή στο διαδίκτυο.

Κάθε έργο τέχνης στο SuperRare είναι ένα ψηφιακό συλλεκτικό υλικό – ένα ψηφιακό αντικείμενο που ασφαλίζεται με κρυπτογραφία και παρακολουθείται στο blockchain. Η SuperRare έχει δημιουργήσει ένα κοινωνικό δίκτυο στην κορυφή της αγοράς. Καθώς τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα έχουν ένα διαφανές αρχείο ιδιοκτησίας, είναι ιδανικά για ένα κοινωνικό περιβάλλον.

Όλες οι συναλλαγές γίνονται χρησιμοποιώντας αιθέρα, το εγγενές κρυπτονόμισμα του δικτύου Ethereum.

Αυτή τη στιγμή, η SuperRare συνεργάζεται με έναν μικρό αριθμό επιλεγμένων καλλιτεχνών. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φόρμα για να υποβάλετε το προφίλ καλλιτέχνη σας για να μπείτε στο ραντάρ του για την επερχόμενη πλήρη κυκλοφορία του.

☞ Επισκεφθείτε: https://superrare.com/

7. Async Art

Αυτή η αγορά NFT είναι ηγέτης στην προγραμματιζόμενη τέχνη

Τύπος NFT: Προγραμματιζόμενο εξάρτημα

Blockchain: Ethereum

 • Μελλοντική ψηφιακή τέχνη
 • Υποστηρίζει πολλούς δημιουργούς και κατόχους
 • Το Blueprints προσφέρει μια νέα ευκαιρία

- Απαιτούνται κάποιες προηγμένες γνώσεις NFT

Το Async Art είναι μια αγορά NFT γνωστή για την «προγραμματιζόμενη τέχνη». Κάθε έργο τέχνης αποτελείται από ένα Master και Layers. Τα Masters είναι ολόκληρο το NFT ενώ τα Layers είναι ξεχωριστά στοιχεία που συνθέτουν την τέχνη και μπορούν να τροποποιηθούν. Όλα είναι "Tokenized" που σημαίνει ότι διαφορετικοί καλλιτέχνες μπορούν να κατέχουν διαφορετικά επίπεδα και να συμβάλλουν στη μεταμόρφωση του έργου τέχνης. 

Η προγραμματιζόμενη τέχνη βρίσκεται στην πρωτοπορία της ψηφιακής τέχνης. Επιτρέπει σε πολλούς δημιουργούς να αλλάξουν ένα έργο τέχνης με την πάροδο του χρόνου και είναι ένα είδος τέχνης NFT που δεν μπορεί να κοινοποιηθεί σε πιο παραδοσιακές πλατφόρμες γκαλερί όπως το SuperRare. Η Async Art κυκλοφόρησε επίσης το Blueprints, επιτρέποντας στους καλλιτέχνες να δημιουργούν δημιουργικά έργα σύμφωνα με τους Bored Apes.

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://async.art/

8. MakersPlace

Μια αγορά NFT που φιλοξενεί καταξιωμένους εκλεκτούς και σύγχρονους καλλιτέχνες.

Τύπος NFT: Εμπορική και καλών τεχνών

Blockchain: Ethereum

 • Αγοράστε NFT από καταξιωμένους καλλιτέχνες
 • Καλό μείγμα εντυπωσιακής τέχνης
 • Σπάνια και σπάνια NFT

- Μπορεί να είναι ακριβό

Το MakersPlace είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα αγορά NFT για πιο σοβαρή τέχνη. Εδώ μπορείτε να βρείτε καθιερωμένους καλλιτέχνες, γκαλερί και ιδρύματα που προσφέρουν NFT της δουλειάς τους, όπως ο Damien Hirst , ο οίκος δημοπρασιών Christie's και ο θρύλος των κόμικς Robert Liefeld. 

Οι καλλιτέχνες στο MakersPlace υπογράφουν ψηφιακά την τέχνη τους. που καταγράφεται στο blockchain. Μόνο ένας περιορισμένος αριθμός αυθεντικών εκδόσεων κόβεται δημιουργώντας σπανιότητα και οι αγοραστές αποκτούν την πλήρη κυριότητα του έργου τέχνης – ακόμα κι αν το έργο κατεβάσει και αντιγραφεί, δεν θα είναι αυθεντικό ούτε θα φέρει την ψηφιακή υπογραφή του καλλιτέχνη.

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://makersplace.com/

9. Νομισματοκοπείο

Ένας νέος που κάνει τη δημιουργία και την πώληση NFT πολύ εύκολη

Τύπος NFT: Τέχνη, μουσική, κινούμενα σχέδια, παιχνίδια, βίντεο, πολυμέσα

Blockchain: Ethereum, ImmutableX

 • Πολύ εύκολο στη χρήση
 • Ευρεία και ποικίλη επιλογή NFT
 • Δωρεάν μαθήματα Mintable University

- Η ποιότητα ποικίλλει πάρα πολύ


Το Mintable είναι μια αγορά NFT που είναι χτισμένη στο blockchain Ethereum. Επιτρέπει στους δημιουργούς να κόβουν τα NFT τους δωρεάν και σας διευκολύνει να πουλήσετε ή να δημοπρατήσετε τα έργα σας. Αν και είναι ακόμα σχετικά νέο στη βιομηχανία - ιδρύθηκε το 2018 - η Mintable υποστηρίζεται από έναν δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και επενδυτή Mark Cuban. 

Στο Mintable, διάφοροι χρήστες, όπως μουσικοί και animators, μπορούν να δημιουργούν, να διανέμουν, να αγοράζουν, να πουλούν και να εμπορεύονται τα ψηφιακά τους στοιχεία. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους δημιουργούς να χρησιμοποιούν έξυπνα συμβόλαια στο blockchain, ώστε να μπορούν να δημιουργούν ψηφιακά στοιχεία ακόμη και χωρίς να γνωρίζουν πώς να κωδικοποιούν. Επιτρέπει επίσης στους δημιουργούς να μετατρέψουν τα ψηφιακά τους αρχεία, όπως PDF και MP4, σε NFT που μπορούν να διαθέσουν μέσω του δικού τους καταστήματος Mintable.

Το Mintable είναι εύκολο στη χρήση και επιτρέπει στους δημιουργούς να κόβουν και να απαριθμούν αντικείμενα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία χωρίς αέριο της πλατφόρμας (αν κόβετε χρησιμοποιώντας το Immutable X). Αυτό που κάνει το Mintable τόσο ελκυστικό τόσο για δημιουργούς όσο και για συλλέκτες είναι η εντυπωσιακή συλλογή ψηφιακών στοιχείων που μπορεί να ποικίλλει από τέχνη μέχρι παιχνίδια. Αν είστε νέος στην πώληση NFT, επισκεφτείτε την Mintable Academy, η οποία καλύπτει θέματα όπως πώς να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα, πώς να πουλήσετε περισσότερα αντικείμενα και πώς να τα προωθήσετε.

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε πλήρως το Mintable, πρέπει να αγοράσετε πρώτα το Ethereum από ανταλλακτήρια όπως το Gemini και το Binance. Στη συνέχεια, πρέπει να συνδέσετε το πορτοφόλι σας, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα ψηφιακά σας στοιχεία και τα κρυπτονομίσματα, με το Mintable για να διευκολύνετε όλες τις συναλλαγές σας στην αγορά. Το Mintable υποστηρίζει το πορτοφόλι MetaMask. Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε, έχει σταματήσει να υποστηρίζει το Coinbase.

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://mintable.app/

10. Ινστιτούτο

Τύπος NFT: Συλλεκτικά, Ψηφιακή Μόδα, Generative, Genesis, NFTism, Pixel, Uncategorized, Utility, Virtual Worlds

Blockchain: Ethereum

Σε αντίθεση με τις περισσότερες αγορές NFT που ιδρύονται ή διευθύνονται από εταιρείες τεχνολογίας ή επιχειρηματίες, το Institut είναι μια πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί με μια οπτική «πρώτα η τέχνη», σύμφωνα με τον συνιδρυτή του Ινστιτούτου Joe Kennedy. Είναι μια κορυφαία πλατφόρμα NFT που χρησιμοποιεί νέες και αναδυόμενες τεχνολογίες όχι μόνο για να ενδυναμώσει τους καλλιτέχνες αλλά και για να ανοίξει τον κόσμο των NFT στους λάτρεις της σύγχρονης τέχνης. Στοχεύει επίσης να λειτουργήσει ως γέφυρα που συνδέει δύο διαφορετικές κοινότητες τέχνης: την παραδοσιακή και την ψηφιακή.

Σκεφτείτε το σαν μια διαδικτυακή γκαλερί σύγχρονης τέχνης, αλλά για NFT. Τα έργα τέχνης και οι καλλιτέχνες στην πλατφόρμα έχουν υψηλή επιμέλεια. Όμως, ενώ επί του παρόντος είναι ένα πρόγραμμα μόνο με πρόσκληση, το Institut ενθαρρύνει τους καλλιτέχνες να υποβάλουν τη δουλειά τους για κριτική. Εάν η υποβολή σας είναι επιτυχής, θα λάβετε μια πρόσκληση από την ομάδα του Ινστιτούτου.

Η πλατφόρμα φιλοξενεί ένα εκλεκτικό μείγμα διεθνών καλλιτεχνών. Το τρέχον ρόστερ του Ινστιτούτου περιλαμβάνει τους Adrian Schachter, Betty Leung και HUSH. 

Το Ινστιτούτο είναι ταυτόχρονα πλατφόρμα και αγορά NFT. Μπορεί να κόψει NFT για λογαριασμό του καλλιτέχνη και δίνει στους καλλιτέχνες πρόσβαση σε ένα πορτοφόλι του Ινστιτούτου που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αποθηκεύσουν τις δημιουργίες τους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ίδιο πορτοφόλι για να αγοράσετε άλλα NFT μέσω ζωντανών δημοπρασιών ή εκπτώσεων σε σταθερή τιμή.  

Ενώ είναι χτισμένο στο blockchain Ethereum, το Institut χρησιμοποιεί ένα υβριδικό σύστημα που εξαλείφει την ανάγκη για τέλη αερίου. Αυτό το ίδιο σύστημα επιτρέπει επίσης σε άλλους λάτρεις να αγοράζουν NFT ακόμη και χωρίς πορτοφόλι Metamask χρησιμοποιώντας τις διευθύνσεις email και τις πιστωτικές τους κάρτες. 

Οι καλλιτέχνες λαμβάνουν περικοπή 85% στις κύριες πωλήσεις και έως 10% για δευτερεύουσες πωλήσεις. 

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://institut.co/

11. Ζώρα

Τύπος NFT: Art, Συλλεκτικά

Blockchain: Ethereum

Η Zora ξεκίνησε ως αγορά NFT μόνο με προσκλήσεις. Ωστόσο, έκτοτε έχει γίνει μια ανοιχτή πλατφόρμα που επιτρέπει σε δημιουργούς, συλλέκτες και καλλιτέχνες να αγοράζουν και να πωλούν μια σειρά από τύπους NFT, συμπεριλαμβανομένων των έργων τέχνης, μουσικής και πολυμέσων. Λειτουργεί ως πρωτόκολλο μητρώου πολυμέσων που επιτρέπει στους δημιουργούς να δημοσιεύουν τα έργα τους, να κερδίζουν χρήματα από τα έσοδα από τις πωλήσεις και να επιτρέπουν σε άλλους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται τη δουλειά τους. 

Το μανιφέστο του Zora πιέζει για συνεργασία και την εφαρμογή της «Συλλογικής Δημιουργίας», όπου η πλατφόρμα και οι χρήστες της μπορούν να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν μια πιο διαφανή, προσβάσιμη και ιδιόκτητη υποδομή. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους η Zora το κάνει να συμβεί αυτό είναι δίνοντας στους δημιουργούς περισσότερα δικαιώματα ιδιοκτησίας και διασφαλίζοντας ότι θα αποζημιωθούν για τη δουλειά τους. Μπορείτε να έχετε διαρκείς προσφορές, οι οποίες επιτρέπουν σε άλλους χρήστες να υποβάλουν μια προσφορά για τα έργα σας χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε νόμισμα. Διαθέτει επίσης πρωτόκολλο μηδενικής χρέωσης, επομένως δεν θα χρεώνεστε όταν καταχωρείτε και πουλάτε τα NFT σας στην πλατφόρμα.

Το Zora έχει ένα μοναδικό πλαίσιο. Αντί να πουλάει αντίγραφα ψηφιακών αγαθών και να δημιουργεί τεχνητή σπανιότητα, ωθεί τους δημιουργούς να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο έργο που να είναι ανοιχτά προσβάσιμο σε άλλους χρήστες. Το ίδιο το κουπόνι μπορεί να μεταπωληθεί πολλές φορές και καθώς κερδίζει δημοτικότητα, οι συλλέκτες μπορούν να αγοράσουν το έργο απευθείας από τον καλλιτέχνη. Εάν καταφέρετε να πουλήσετε ένα NFT, έχετε μια περικοπή από κάθε πώληση. Εάν το διακριτικό σας γίνει πιο δημοφιλές, τότε έχετε περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσετε περισσότερα.

☞ Επισκεφθείτε: https://zora.co/

12. Decentraland

Τύπος NFT: Land, Estates, Avatar wearables, Συλλεκτικά

Blockchain: Ethereum, Polygon

Το Decentraland είναι ένας κόσμος VR ​​που δημιουργήθηκε στο blockchain Ethereum, το οποίο το βοηθά να γίνει μια ασφαλής και αξιόπιστη αγορά NFT. Επιτρέπει στους χρήστες να αποκτούν εικονικές ιδιοκτησίες και άλλα ψηφιακά στοιχεία, όπως wearables, έργα τέχνης, ακόμη και ονόματα, τα οποία αποθηκεύονται σε έξυπνα συμβόλαια στο blockchain Ethereum. 

Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να αγοράζετε ψηφιακά στοιχεία, το Decentraland σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας στοιχεία που μπορείτε να καταχωρήσετε στο Decentraland Marketplace. Διαθέτει ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο δόμησης μεταφοράς και απόθεσης που σας επιτρέπει να δημιουργείτε είδωλα και τρισδιάστατες σκηνές. 

Αυτό που κάνει το Decentraland να διαφέρει από άλλες αγορές είναι ότι τα διακριτικά του έχουν σχεδιαστεί για να έχουν την ίδια αξία και δυνατότητα μεταφοράς με αυτά των αντίστοιχων στον πραγματικό κόσμο. 

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://decentraland.org/

13. Μερίδα

Τύπος NFT: Digital Art, Digital Fashion, Generative Art, Meme, Photography

Blockchain: Ethereum, PRT

Το Portion είναι μια διαδικτυακή αγορά που συνδέει καλλιτέχνες και συλλέκτες μέσω της τεχνολογίας Blockchain για να πουλήσουν εύκολα, να επενδύσουν και να κατέχουν έργα τέχνης και συλλεκτικά αντικείμενα με απόλυτη διαφάνεια. Περιλαμβάνει την Κοινότητα Καλλιτεχνών, ένα παγκόσμιο δίκτυο αποκεντρωμένων καλλιτεχνών και δημιουργών.

Η μερίδα επιτρέπει σε οποιονδήποτε να είναι συλλέκτης. Μπορείτε να διαχειριστείτε τη φυσική και ψηφιακή συλλογή σας σε ένα μέρος, καθιστώντας εύκολη την ανταλλαγή κρυπτογράφησης με έργα τέχνης και συλλεκτικά αντικείμενα.

Τα Portion Tokens είναι περιουσιακά στοιχεία ERC-20 στο Ethereum Blockchain και υπάρχουν για να κυβερνούν και να ψηφίζουν αποκεντρικά το μέλλον της πλατφόρμας. Κυκλοφορούν νέα διακριτικά για εξόρυξη ρευστότητας, επιχορηγήσεις καλλιτεχνών, συνεργασίες και μελλοντικά μέλη της ομάδας. Τα New Portion Tokens διανέμονται επίσης όταν οι καλλιτέχνες δημιουργούν νέα NFT, αξίας 500 PRT το καθένα.

☞ Επισκεφθείτε: https://portion.io/

14. Marketplace Engine

Τύπος NFT: Παιχνίδια, Τέχνη, Συλλεκτικά, Μουσική, Αθλητισμός

Blockchain: Engine, EFI
 

Το Enjin Marketplace είναι ένας μηχανισμός με τον οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε και να ανταλλάξετε περιουσιακά στοιχεία blockchain. Είναι η επίσημη αγορά για NFT που βασίζονται στο Enjin. Μέχρι σήμερα, έχει επιτρέψει τη δαπάνη 43,8 εκατομμυρίων δολαρίων Enjin Coin σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, που αφορούν 2,1 δισεκατομμύρια NFT. Έχουν διαπραγματευτεί 832,7 χιλιάδες αντικείμενα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Enjin για να καταχωρήσετε και να αγοράσετε εύκολα είδη παιχνιδιών και συλλεκτικά αντικείμενα.

Η σελίδα "Έργα" περιλαμβάνει έργα blockchain που υποστηρίζονται από την Enjin, από συλλογές αντικειμένων παιχνιδιών όπως το Multiverse και παιχνίδια όπως το Age of Rust και το The Six Dragons μέχρι προγράμματα επιβράβευσης παιχνιδιών όπως τα Azure Heroes της Microsoft, συλλεκτικά αντικείμενα που δημιουργούνται από την κοινότητα και NFT από εταιρείες όπως η Binance και η Swissborg .

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://enjin.io/products/marketplace

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχει πολλή ορολογία που εμπλέκεται στον κόσμο των αγορών NFT και κάποια διαμάχη γύρω από τα ίδια τα NFT. Πολλές αγορές NFT προσπαθούν να κάνουν τις πλατφόρμες τους πιο εύχρηστες και μερικές ακόμη και τώρα παίρνουν χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες καθώς και πορτοφόλια κρυπτογράφησης, επομένως η δημιουργία, η πώληση και η αγορά NFT γίνεται ευκολότερη. Παρακάτω είναι οι απαντήσεις σε μερικές κοινές ερωτήσεις που εξακολουθούν να έχουν πολλοί νεοεισερχόμενοι στη σκηνή του NFT.

 • Μπορώ να αποφύγω τα τέλη φυσικού αερίου;

Ναι, ορισμένες αγορές NFT προσφέρουν κοπή χωρίς αέριο. Αυτά, συμπεριλαμβανομένων των OpenSea και Rarible. Αυτή η προσέγγιση ουσιαστικά τοποθετεί το τέλος φυσικού αερίου στον αγοραστή και όχι στον δημιουργό, επομένως θα εμφανίζεται στην πώληση (λίγο σαν τον ΦΠΑ ή τον φόρο καυσίμων που προστίθεται από ορισμένες αεροπορικές εταιρείες). Υπάρχουν μερικά blockchain που δεν έχουν τέλη αερίου ή τουλάχιστον χαμηλότερες χρεώσεις. Αυτά περιλαμβάνουν το Polygon στο Opensea ή το ImmutableX στο Mintable. Προτού κόψετε ή αγοράσετε ένα NFT, εξετάστε τις χρεώσεις και σε ποια αλυσίδα και διακριτικό χρησιμοποιούνται.

 • Χρειάζομαι κρυπτοπορτοφόλι;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα χρειαστεί να πληρώσετε σε κρυπτονομίσματα για να κόψετε ένα NFT ή να αγοράσετε ένα NFT. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότερες αγορές NFT απαιτούν από εσάς να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης για να κόψετε και να ανταλλάξετε NFT. Ένα κοινό είναι το MetaMask, αν και το Coinbase είναι ένα άλλο ασφαλές πορτοφόλι. Ορισμένες νεότερες αγορές NFT, όπως το Nifty Gateway, έχουν αρχίσει να επιτρέπουν τη χρήση πληρωμών σε νομίσματα της Fiat (δολάρια ΗΠΑ, κ.λπ.) μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε NFT.

 • Μπορεί κάτι να είναι NFT;

Ναί. Οποιοδήποτε είδος ψηφιακού αρχείου μπορεί να αποθηκευτεί ως NFT. Οι περισσότερες αγορές έχουν δημιουργηθεί για ψηφιακά έργα τέχνης, αλλά περισσότερες υποστηρίζουν πλέον βίντεο, στοιχεία παιχνιδιών και μουσική. Τα φυσικά αντικείμενα είναι πλέον ψηφιοποιημένα ως NFT, για παράδειγμα, γυμναστήρια Nike περιορισμένης έκδοσης. Αναμένετε να υπάρχουν NFT στον και μεταξύ του ψηφιακού και φυσικού χώρου στο μέλλον.

 • Είναι τα NFT αμφιλεγόμενα;

Ναί. Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το γεγονός ότι η κοπή Ethereum έχει υψηλό αποτύπωμα άνθρακα, αλλά ίσως όχι τόσο υψηλό όσο πιστεύουν ορισμένοι. Ωστόσο, όλοι παραδέχονται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα. Το Ethererum 2.0 θα πρέπει να λύσει αυτό το πρόβλημα και αναμένεται φέτος.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, αυτός ο οδηγός έχει συζητήσει τις κορυφαίες πλατφόρμες NFT που είναι διαθέσιμες στους επενδυτές σήμερα, επισημαίνοντας τα χαρακτηριστικά τους και εξερευνώντας διάφορους τύπους αγοράς. Το να αποφασίσετε πού να αγοράσετε μάρκες NFT για πρώτη φορά μπορεί να φαίνεται τρομακτικό – αν και εάν χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο, θα μπορείτε να εξορθολογίσετε σημαντικά τη διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα: Καλύτερες κεντρικές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων | Κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης

Ελπίζω ότι αυτή η ανάρτηση θα σας βοηθήσει. Μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα like, ένα σχόλιο και να το μοιραστείτε με άλλους. Ευχαριστώ!

What is GEEK

Buddha Community

samir G

1627843083

Start Your Gaming Action with peerless NFT Game Development Services

NFTs are becoming more popular in the gaming sector as the demand for unique in-game development increases. Professional NFT Game Development Services deliver a thrilling experience with crypto collectibles. As a professional NFT development company, TokyoTechie is the backbone behind various NFT projects. For more details visit us at TokyoTechie - https://bit.ly/3yglPQG

 

#NFT game development services #NFT gaming development solution #NFT Gaming Platform Solutions #NFT game development company

#NFT gaming software development #NFT gaming platform development services

NFT Marketplace Software Development Services 2021

NFT marketplace development

The NFT marketplace development is the current scenerio or trendsetter in the digital world. The value of Non Fungible Tokens (NFTs) has not dropped and is still significant and stable in the marketplace. The masssive increase in NFT token value has gained lot of users attraction to adopt this marketplace platform for its efficient features. It’s perfect and best time for investors to consider this blockchain based investment platform since the crypto market for NFT marketplaces is trending in recent times.

An Opensea and rarible similar platform with all technical features and functionalities is developed and given by professional experts. Connect with a leading blockchain company to raise the business standards and compete with others in the marketplace.

Development steps of NFT Marketplace Platform like OpenSea

NFT Marketplace like OpenSea are highly considered to be best for buy, sell and trade across the world in recent times. This OpenSea Clone Script offers a lot of unique digital items for users to trade and benefit from it.

 • The crypto users are attracted to this marketplace since they can tokenize their art, games, and real-world assets to Non Fungible Tokens (NFTs) and get more income in less time.
 • The main reason to select a marketplace like OpenSea is that it acts easily and quickly in transactions with less time and has more crypto value in the trade market.
 • The NFT marketplace platform like OpenSea provides different digital collectibles like domain names, art, games, etc.
 • An NFT marketplace like OpenSea always permits anyone to buy/sell NFTs.
 • The built quality of this marketplace platform is highly scalable , flexible and comes customizable according to crypto users requirements.
 • Opensea clone enables a multi-wallet payment gateway for the purchase of different NFTs & crypto digital tokens.

Creation of NFT Marketplace like Rarible

NFT Marketplace like Rarible are highly considered to be best NFT marketplace across the world in recent times. This OpenSea Clone Script offers a lot of unique digital items for users to trade and advantage from it. The NFT marketplace platform like Rarible has legal compliance in their whole functioning process and attractive crypto user interface (UI) to attract users towards this NFT marketplace platform.
NFT marketplace platform offers comprehensive service to buyers & sellers for developing this NFT marketplace well known worldwide.

An NFT marketplace platform like Rarible provides high-level security, fast transactions , immutability and fewer crypto transaction fees.
The creation of a marketplace platform or website like Rarible built using the latest blockchain technology stack software & highly skilled professional expert’s assistance.

The NFT marketplace website like Rarible is then tested under certain stages and made ready to start or launch for investors to skyrocket their desired business.
Investment towards a marketplace like Rarible has highly potential in cryptocurrency trading and a lot to provide cryptocurrency users since the token value is high volume for competing with others in the crypto based market.

Why BlockchainAppsdeveloper For NFT Marketplace Development?

BlockchainAppsDeveloper is the top leading NFT Marketplace Development Company, We offer ready-to-launch or start NFT Marketplace Development Services that help to build your own NFT Marketplace like Rarible, Opensea, Ghost market, etc.

GhostMarket Clone Script - GhostMarket Like NFT marketplace Development

OpenSea Clone Script - OpenSea Like NFT marketplace Development

Rarible Clone Script - Rarible LIke NFT marketplace Development

Top trending NFT game Clone scripts

Axie infinity clone script

zed run clone script

cryptokitties clone script

decentraland clone script

Binemon Clone Script

Polkawar clone script

Sorare clone script

gods unchained clone script

Tinyhero clone script

Splinterland clone script

#nft marketplace software development #nft marketplace development #nft marketplace like rarible #nft marketplace platform like opensea #nft

Ruby Schmitt

Ruby Schmitt

1656649260

Κορυφαία πλατφόρμα για αγορά και πώληση NFT που πρέπει να γνωρίζετε

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε λεπτομερώς τις κορυφαίες αγορές NFT, εξετάζοντας τις κορυφαίες πλατφόρμες NFT στον χώρο και θα σας δείξουμε πώς να αγοράσετε NFT σήμερα.

Η δημοτικότητα των NFT έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, με την αγορά να αγγίζει την αποτίμηση των 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τα περισσότερα NFT τείνουν να είναι ψηφιακά. Αυτό καθιστά ιδιαίτερα εύκολο για τους δημιουργούς να δώσουν στους υποστηρικτές τους κάτι σπάνιο και μοναδικό. Ορισμένα NFT, για παράδειγμα, είναι ψηφιακά έργα τέχνης και οι άνθρωποι συλλέγουν τώρα αυτά τα ψηφιακά έργα τέχνης, όπως οι συλλέκτες έχουν συλλέξει φυσικούς πίνακες για χρόνια. Και μερικά από αυτά τα NFT έχουν πάει για εξαιρετικές τιμές. Ένα έργο τέχνης NFT από έναν ψηφιακό καλλιτέχνη που ονομάζεται Beeple πωλήθηκε για 69 εκατομμύρια δολάρια στον οίκο Christie's. 

Μια πιο προσγειωμένη έκδοση ενός σύγχρονου ψηφιακού NFT είναι το CryptoKitties. Είναι ένα παιχνίδι blockchain Ethereum όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν, να πουλήσουν και να εκτρέφουν ψηφιακές «γάτες». Κάθε "γάτα" είναι μοναδική (όπως ακριβώς το κατοικίδιο ζώο σας).

Κατά κάποιο τρόπο, τα NFT είναι παρόμοια με τα Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα, εκτός φυσικά από το ότι είναι μη ανταλλάξιμα και μη διαιρούμενα. Τα πρώτα NFT ήταν μέρος του blockchain Ethereum, το οποίο αποθηκεύει επιπλέον ηλεκτρονικές πληροφορίες για να διακρίνει τη μοναδικότητά τους. Άλλα blockchain τώρα διευκολύνουν επίσης τα NTF. Λόγω της διαφορετικής τεχνολογίας blockchain πίσω από συγκεκριμένα NFT, δεν αγοράζουν και πωλούν όλες οι αγορές NFT όλα τα είδη NFT. Οι δημιουργοί συχνά επιλέγουν μια αγορά NFT με βάση το αν αυτή η αγορά υποστηρίζει ένα συγκεκριμένο πρότυπο διακριτικού NFC. Το Ethereum έχει κυκλοφορήσει δύο πρότυπα τώρα: ERC-721 και ERC-1155. Ο ανταγωνιστής, Binance, έκτοτε κυκλοφόρησε τα πρότυπα BEP-721 και BEP-1155. Τα δύο πρότυπα "1155" διαφέρουν από τα αρχικά πρότυπα "721" επειδή επιτρέπουν τη συγκέντρωση πολλών NFT και τη συναλλαγή μεταξύ τους.

Συμβουλές για την επιλογή μιας αγοράς NFT

Αρχικά, να θυμάστε ότι ένα NFT (μη ανταλλάξιμα διακριτικό) απλώς αντιπροσωπεύει την ιδιοκτησία ενός περιουσιακού στοιχείου. Πριν επιλέξετε μια αγορά NFT, θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε το είδος του ψηφιακού στοιχείου που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να δημιουργήσετε. Σχεδόν οτιδήποτε ψηφιακό -- ο γραπτός λόγος, τα βίντεο, τα βιντεοπαιχνίδια, η τέχνη, τα συλλεκτικά αντικείμενα κ.λπ. -- μπορεί να γίνει διακριτική σε μια αλυσίδα μπλοκ (όπως το Ethereum (CRYPTO:ETH), τα πιο συνηθισμένα NFT δικτύου blockchain) , οπότε το να περιορίσετε το ενδιαφέρον σας είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Ένα άλλο θέμα είναι ο τύπος των διακριτικών που υποστηρίζονται σε μια αγορά. Ορισμένα υποστηρίζουν μια μεγάλη ποικιλία από διακριτικά. Άλλες είναι κλειστές αγορές και χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο ιδιόκτητο διακριτικό. Όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό στο NFT marketplace, φροντίστε να χρηματοδοτήσετε το πορτοφόλι blockchain σας με το σωστό κρυπτογράφηση ή διακριτικό που απαιτείται για να συμμετάσχετε στη δραστηριότητα του ιστότοπου. Θα σας ζητηθεί να συνδέσετε το πορτοφόλι σας με την αγορά NFT μόλις ανοίξετε έναν λογαριασμό. Ελέγξτε επίσης για να δείτε τι είδους ασφάλεια έχει σε ισχύ η αγορά και εάν είχε προβλήματα στο παρελθόν.

Η σωστή νοοτροπία επένδυσης κρυπτονομισμάτων: Η επένδυση σε κρυπτογράφηση μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Πιστεύουμε ότι οι επενδυτές πρέπει να προσεγγίσουν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία όπως κάθε άλλη τεχνολογική επένδυση — με μακροπρόθεσμη νοοτροπία και προσδοκία σκαμπανεβάσεων. Ο ανόητος συνειδητοποιεί ότι μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες για επενδυτές. Συνιστούμε ενεργά επιλεγμένα κρυπτονομίσματα στην κοινότητά μας. Ωστόσο, ενθαρρύνουμε όλους να είναι καλά γνώστες πριν από την επένδυση για να κατανοήσουν τους πιθανούς κινδύνους και τα οφέλη.

Επένδυση σε NFTs

 • Οι αγορές NFT είναι ο δρόμος σας για να ξεκινήσετε να επενδύετε σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, συλλεκτικά αντικείμενα και τέχνη, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω. Φροντίστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες αγοράς και αποθήκευσης με βάση τον τύπο NFT που αναζητάτε και την κρυπτογράφηση που σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε για συναλλαγές.
 • Επίσης, να γνωρίζετε ότι πρόκειται για μια νέα βιομηχανία και είναι πολύ κερδοσκοπική. Ορισμένα NFT μπορεί να είναι υψηλότερα σε αξία, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση. Η αξία της ψηφιακής τέχνης και των συλλεκτικών αντικειμένων λειτουργεί σχεδόν το ίδιο με τη φυσική τέχνη και τα συλλεκτικά αντικείμενα: Η αξία είναι υποκειμενική και καθορίζεται από παράγοντες όπως η μοναδικότητα και η φήμη του καλλιτέχνη που την έφτιαξε. Κάντε μια αγορά -- εάν υπάρχει -- έχοντας κατά νου τη συνολική επενδυτική σας στρατηγική, την καθαρή θέση και τον επενδυτικό σας χρονικό ορίζοντα.

Αν θέλετε να εμπλακείτε στην αγορά NFT, επιλέξτε μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική πλατφόρμα και την καλύτερη αγορά NFT για τις επενδυτικές σας ανάγκες.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες αγορές NFT όπου μπορείτε να πουλήσετε και να αγοράσετε ψηφιακή τέχνη. Είτε αγοράζετε, είτε πουλάτε είτε απλώς είστε περίεργοι για το NFT, μία από αυτές τις αγορές θα πρέπει να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αφού, ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μια αγορά NFT αυτήν τη στιγμή, οποιοσδήποτε στον δημιουργικό κλάδο αυτή τη στιγμή θα πρέπει πιθανώς να γνωρίζει τι είναι και πώς λειτουργεί.

1. OpenSea

Η ευρύτερη και πιο καθιερωμένη αγορά NFT

Τύπος NFT: Τέχνη, μουσική, φωτογραφία, συλλεκτικά αντικείμενα, αθλήματα, εικονικοί κόσμοι και πολλά άλλα

Blockchain: Ethereum, Polygon, Klatyn

 • Καλύπτει όλους τους τύπους NFT
 • Δέχεται πάνω από 150 κρυπτονομίσματα
 • Τώρα χρησιμοποιεί επίσης την αλυσίδα μπλοκ Polygon

- Χρησιμοποιεί Ethereum, το οποίο έχει υψηλές χρεώσεις αερίου και άνθρακα

είναι μια από τις παλαιότερες και πιο χρησιμοποιούμενες αγορές NFT. Είναι επίσης ένα από τα ευρύτερα, φιλοξενώντας κάθε είδους NFT, από την τέχνη μέχρι τη μουσική, τη φωτογραφία και τα αθλητικά συλλεκτικά. Σκεφτείτε το OpenSea ως τον Αμαζόνιο των αγορών NFT. Πραγματικά διαθέτει τα πάντα. Αυτό υποστηρίζεται από την υποστήριξη περισσότερων από 150 κουπονιών πληρωμής κρυπτονομισμάτων. Το OpenSea είναι εύκολο στη χρήση και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό δωρεάν και να ξεκινήσετε να κόβετε, να πουλάτε και να περιηγείστε σε λίγα λεπτά. 

Επιπλέον, το OpenSea υπερηφανεύεται τώρα ότι είναι μια αγορά NFT χωρίς αέρια μέσω υποστήριξης cross-blockchain. Η αγορά υποστηρίζει πλέον το κρυπτονόμισμα Polygon, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να πληρώνετε τέλη όταν κάνετε συναλλαγές. 

Οι δημιουργοί μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους στοιχεία στο blockchain χρησιμοποιώντας το εργαλείο κοπής αντικειμένων του OpenSea. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια συλλογή και NFT δωρεάν, χωρίς να χρειάζεται ούτε μια γραμμή κώδικα. Εάν αναπτύσσετε το δικό σας έξυπνο συμβόλαιο για ένα παιχνίδι, ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα ή κάποιο άλλο έργο με μοναδικά ψηφιακά αντικείμενα στο blockchain, μπορείτε εύκολα να προστεθείτε στο OpenSea.

Εάν πουλάτε αντικείμενα στο OpenSea, μπορείτε να πουλήσετε ένα αντικείμενο σε σταθερή τιμή, να δημιουργήσετε μια λίστα τιμών σε φθίνουσα τιμή ή να κάνετε μια καταχώριση σε δημοπρασία.

☞ Επισκεφθείτε: https://opensea.io/

2. Binance NFT

Μία από τις μεγαλύτερες και απρόσμενες αγορές NFT

Τύπος NFT: Οποιοσδήποτε

Blockchain: BSC, ETH

 • Χαμηλές χρεώσεις, μόλις 1%
 • Μεγάλη και ασφαλής αγορά
 • Εξαργύρωση με Fiat

- Μη φιλικό προς τον καλλιτέχνη

Το Binance είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης και το Binance NFT του γίνεται μια από τις μεγαλύτερες αγορές NFT. Υποστηρίζεται επίσης από το δικό του blockchain. Για αυτούς τους λόγους, το Binance NFT θεωρείται μια από τις πιο ασφαλείς αγορές NFT για το μέλλον. 

Το μέγεθος και η κλίμακα του σημαίνουν ότι αυτή η αγορά μπορεί να προσφέρει αποκλειστικές συνεργασίες και εκδηλώσεις που άλλοι μπορεί να ζηλέψουν. Εάν έχετε διακριτικά Binance (BNB) η πρόσβαση στην αγορά είναι ακόμα πιο εύκολη και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ETH, BNB και BUSD για να υποβάλετε προσφορά. Μπορείτε να καταθέσετε ETH ή BSC NFT αν θέλετε να πουλήσετε.

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.binance.com/

3. Rarible

Η αγορά NFT για σπάνιες συλλογές μέσων και αθλητικών

Τύπος NFT: Τέχνη, φωτογραφία, παιχνίδια

Blockchain: Ethereum, Flow, Tezos

 • Επιλέξτε από τρία blockchain
 • κοινοτικής ιδιοκτησίας
 • Μπορεί να προσφέρει χαμηλές χρεώσεις άνθρακα και αερίου

- Μπορεί να κυριαρχείται από μεγάλες μάρκες

είναι μια αγορά NFT που έχει σχεδιαστεί για να πουλά τόσο μεμονωμένα έργα τέχνης όσο και συλλογές. Προσελκύει επωνυμίες αθλητικών, τυχερών παιχνιδιών και πολυμέσων, καθώς και καλλιτέχνες που κυκλοφορούν συλλογές έργων. Το Rarible ανήκει στην κοινότητα και προωθεί την αποκέντρωση. Χρησιμοποιεί το δικό του διακριτικό, το RARI, και οι χρήστες της πλατφόρμας συμμετέχουν με μέτρο και ψηφίζουν για τυχόν αναβαθμίσεις πλατφόρμας. Η Rarible συνεργάστηκε με ορισμένες μεγάλες επωνυμίες για να εξασφαλίσει τη δουλειά των καλλιτεχνών και να δημιουργήσει μοναδικά NFT, συμπεριλαμβανομένης της Adobe.

Εκτός από το Ethereum, το Rarible χρησιμοποιεί τις μπλοκ αλυσίδες Flow και Tezos. Όταν κόβετε το NFT σας, επιλέγετε ποιο διακριτικό θα χρησιμοποιήσετε και μπορείτε να μοιραστείτε τις επιλογές αναζήτησης με το OpenSea. Ποιο blockchain να επιλέξετε είναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση. Το Ethereum είναι το πιο χρησιμοποιούμενο για την κοπή NFT, αλλά το αποτύπωμα άνθρακα και τα τέλη αερίου είναι υψηλά. Τα τέλη φυσικού αερίου της Tezos είναι χαμηλά (περίπου 0,50 $), αλλά απευθύνονται σε καλλιτέχνες που κυκλοφορούν συλλογές. Το Flow χρησιμοποιεί αυτό που ονομάζεται «τεμπέλικο κόψιμο», που σημαίνει ότι οι δημιουργοί πληρώνουν σχεδόν μηδενικά τέλη συν ότι είναι ένα blockchain «απόδειξης στοιχήματος», προσφέροντας πολύ χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα από το Ethereum.

Η πλατφόρμα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα στοιχεία τέχνης. Οι δημιουργοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Rarible για να «κόψουν» νέα NFT για να πουλήσουν τις δημιουργίες τους, είτε πρόκειται για βιβλία, μουσικά άλμπουμ, ψηφιακή τέχνη ή ταινίες. Ο δημιουργός μπορεί ακόμη και να δείξει μια κλεφτή ματιά της δημιουργίας του σε όλους όσους έρχονται στο Rarible, αλλά περιορίζουν το πλήρες έργο στον αγοραστή.

Η Rarible αγοράζει και πουλάει NFT σε κατηγορίες όπως τέχνη, φωτογραφία, παιχνίδια, metaverses, μουσική, τομείς, μιμίδια και άλλα. 

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://rarible.com/

4. Nifty Gateway

Η αγορά NFT με μεγάλες πτώσεις

Τύπος NFT: Ψηφιακή τέχνη, επαληθευμένες και επιμελημένες σταγόνες

Blockchain: Ethereum, που υποστηρίζεται από τους Gemini

 • Μπορείτε να αγοράσετε με νόμισμα Fiat
 • Χρησιμοποιεί περιορισμένες Ανοιχτές Εκδόσεις

- Κυριαρχείται από διασημότητες NFT

Το Nifty Gateway είναι μια δημοφιλής αγορά NFT που έχει πουλήσει έργα τέχνης από ψηφιακούς καλλιτέχνες και διασημότητες όπως οι Beeple, Pak, Daniel Arsham και Grimes. Η πλατφόρμα διαχειρίζεται το Gemini, ένα ρυθμιζόμενο και ασφαλές ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης, και θεωρείται αγορά υψηλών προδιαγραφών λόγω της συνεργασίας του με δημοφιλείς δημιουργούς και επωνυμίες. 

Ένα από τα πράγματα που κάνουν το Nifty Gateway μοναδικό είναι ότι επιτρέπει στους δημιουργούς να λαμβάνουν ένα ποσοστό από τις πωλήσεις της δευτερογενούς αγοράς. Έτσι, όταν κάποιος αγοράσει το NFT σας, θα λάβετε μείωση από τις πωλήσεις. Επιπλέον, το Nifty Gateway έχει "ανοιχτές εκδόσεις", οι οποίες επιτρέπουν στους δημιουργούς να κόβουν απεριόριστες εκδόσεις των έργων τους για περιορισμένο χρονικό διάστημα. 

Επιπλέον, το Nifty Gateway διευκολύνει την πώληση NFT για τους δημιουργούς, χειριζόμενος όλες τις τεχνικές πτυχές που σχετίζονται με τη δημιουργία και την πώληση NFT παρέχοντάς σας τεχνική βοήθεια. Εάν τυχαίνει να είστε επίσης συλλέκτης, το Nifty Gateway σάς επιτρέπει να αγοράσετε άλλα NFT χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat. 

Σε αντίθεση με τις περισσότερες αγορές NFT, το Nifty Gateway φιλοξενεί τα NFT που αποκτά. Αυτό σημαίνει ότι τα NFT που πουλάτε ή αγοράζετε δεν αποθηκεύονται σε πορτοφόλι. Αντίθετα, βρίσκονται στην κατοχή των Nifty Gateway και Gemini και αποθηκεύονται στον λογαριασμό σας στο Nifty. 

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://niftygateway.com/

5. Μαγική Εδέμ

Η καλύτερη αγορά Solana NFT

Τύπος NFT: Ψηφιακή τέχνη, επαληθευμένες και επιμελημένες σταγόνες

Blockchain: Solana

 • Επικεντρώθηκε στη χρήση του Solana
 • Εξαιρετική επιλογή από μεγάλα ονόματα

- Χρησιμοποιεί μόνο Solana

Το Magic Eden είναι μια αγορά NFT της Solana που αυτοχαρακτηρίζεται ως «web3-first marketplace». Μέχρι σήμερα, έχει πάνω από 7.000 συλλογές και δευτερεύοντα όγκο συναλλαγών 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Εκτός από την αγορά NFT, το Magic Eden υποστηρίζει επίσης δημιουργούς παιχνιδιών και κυκλοφόρησε την Eden Games, έναν κόμβο για παιχνίδια NFT στο blockchain Solana. Προσφέρει επίσης συνεργασίες και αγορές λευκής ετικέτας, επιτρέποντας σε άλλους να δημιουργήσουν τις δικές τους αγορές. Ορισμένες αγορές NFT που υποστηρίζονται από το Magic Eden περιλαμβάνουν το Thugbird'z Thugstore και το Galactic Geckos NFT. 

Επιπλέον, το Magic Eden διαθέτει το Launchpad, την αποκλειστική του πλατφόρμα κοπής. Παρέχει στους δημιουργούς πρόσβαση σε απρόσκοπτη κοπή που συνοδεύεται από αποκλειστική υποστήριξη ανάπτυξης. Οι δημιουργοί μπορούν να ξεκινήσουν τη κοπή με τέσσερα απλά βήματα:

 • Επισκεφθείτε την επιφάνεια εκκίνησης.
 • Συνδέστε το πορτοφόλι Solana σας.
 • Περιμένετε την αντίστροφη μέτρηση για το κοινό ή την προπώληση του νομισματοκοπείου.
 • Ξεκινήστε το κόψιμο μετά την αντίστροφη μέτρηση.

Το Magic Eden δίνει επίσης στους καλλιτέχνες μια άλλη επιλογή για κοπή. Μπορείτε να κόψετε το NFT σας στον ιστότοπο μιας συλλογής NFT στην πλατφόρμα Magic Eden. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να εγγραφείτε στον διακομιστή Discord μιας συλλογής.  

Επειδή είναι χτισμένο στο blockchain Solana, το Magic Eden επιτρέπει στους χρήστες μόνο να χρησιμοποιούν πορτοφόλια Solana όπως το πορτοφόλι Phantom.

☞ Επισκεφτείτε: https://magiceden.io/

6. SuperRare

Η πλατφόρμα NFT με αίσθηση γκαλερί τέχνης

Τύπος NFT: Ψηφιακή τέχνη

Blockchain: Ethereum

 • Επιμελημένο και σπάνιο έργο τέχνης
 • Έχει ωραία διάθεση γκαλερί
 • Φανταστικό ιστολόγιο σύνταξης

- Δέχεται χαμηλό αριθμό αιτούντων

Το SuperRare εστιάζει έντονα στο να είναι μια αγορά όπου οι άνθρωποι μπορούν να αγοράζουν και να πουλούν μοναδικά ψηφιακά έργα τέχνης μιας έκδοσης. Κάθε έργο τέχνης δημιουργείται αυθεντικά από έναν καλλιτέχνη στο δίκτυο και χαρακτηρίζεται ως ένα κρυπτοσυλλεκτικό ψηφιακό αντικείμενο που μπορείτε να κατέχετε και να ανταλλάξετε. Περιγράφουν τον εαυτό τους σαν το Instagram να συναντά τον Christie's, προσφέροντας έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με την τέχνη, τον πολιτισμό και τη συλλογή στο διαδίκτυο.

Κάθε έργο τέχνης στο SuperRare είναι ένα ψηφιακό συλλεκτικό υλικό – ένα ψηφιακό αντικείμενο που ασφαλίζεται με κρυπτογραφία και παρακολουθείται στο blockchain. Η SuperRare έχει δημιουργήσει ένα κοινωνικό δίκτυο στην κορυφή της αγοράς. Καθώς τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα έχουν ένα διαφανές αρχείο ιδιοκτησίας, είναι ιδανικά για ένα κοινωνικό περιβάλλον.

Όλες οι συναλλαγές γίνονται χρησιμοποιώντας αιθέρα, το εγγενές κρυπτονόμισμα του δικτύου Ethereum.

Αυτή τη στιγμή, η SuperRare συνεργάζεται με έναν μικρό αριθμό επιλεγμένων καλλιτεχνών. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φόρμα για να υποβάλετε το προφίλ καλλιτέχνη σας για να μπείτε στο ραντάρ του για την επερχόμενη πλήρη κυκλοφορία του.

☞ Επισκεφθείτε: https://superrare.com/

7. Async Art

Αυτή η αγορά NFT είναι ηγέτης στην προγραμματιζόμενη τέχνη

Τύπος NFT: Προγραμματιζόμενο εξάρτημα

Blockchain: Ethereum

 • Μελλοντική ψηφιακή τέχνη
 • Υποστηρίζει πολλούς δημιουργούς και κατόχους
 • Το Blueprints προσφέρει μια νέα ευκαιρία

- Απαιτούνται κάποιες προηγμένες γνώσεις NFT

Το Async Art είναι μια αγορά NFT γνωστή για την «προγραμματιζόμενη τέχνη». Κάθε έργο τέχνης αποτελείται από ένα Master και Layers. Τα Masters είναι ολόκληρο το NFT ενώ τα Layers είναι ξεχωριστά στοιχεία που συνθέτουν την τέχνη και μπορούν να τροποποιηθούν. Όλα είναι "Tokenized" που σημαίνει ότι διαφορετικοί καλλιτέχνες μπορούν να κατέχουν διαφορετικά επίπεδα και να συμβάλλουν στη μεταμόρφωση του έργου τέχνης. 

Η προγραμματιζόμενη τέχνη βρίσκεται στην πρωτοπορία της ψηφιακής τέχνης. Επιτρέπει σε πολλούς δημιουργούς να αλλάξουν ένα έργο τέχνης με την πάροδο του χρόνου και είναι ένα είδος τέχνης NFT που δεν μπορεί να κοινοποιηθεί σε πιο παραδοσιακές πλατφόρμες γκαλερί όπως το SuperRare. Η Async Art κυκλοφόρησε επίσης το Blueprints, επιτρέποντας στους καλλιτέχνες να δημιουργούν δημιουργικά έργα σύμφωνα με τους Bored Apes.

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://async.art/

8. MakersPlace

Μια αγορά NFT που φιλοξενεί καταξιωμένους εκλεκτούς και σύγχρονους καλλιτέχνες.

Τύπος NFT: Εμπορική και καλών τεχνών

Blockchain: Ethereum

 • Αγοράστε NFT από καταξιωμένους καλλιτέχνες
 • Καλό μείγμα εντυπωσιακής τέχνης
 • Σπάνια και σπάνια NFT

- Μπορεί να είναι ακριβό

Το MakersPlace είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα αγορά NFT για πιο σοβαρή τέχνη. Εδώ μπορείτε να βρείτε καθιερωμένους καλλιτέχνες, γκαλερί και ιδρύματα που προσφέρουν NFT της δουλειάς τους, όπως ο Damien Hirst , ο οίκος δημοπρασιών Christie's και ο θρύλος των κόμικς Robert Liefeld. 

Οι καλλιτέχνες στο MakersPlace υπογράφουν ψηφιακά την τέχνη τους. που καταγράφεται στο blockchain. Μόνο ένας περιορισμένος αριθμός αυθεντικών εκδόσεων κόβεται δημιουργώντας σπανιότητα και οι αγοραστές αποκτούν την πλήρη κυριότητα του έργου τέχνης – ακόμα κι αν το έργο κατεβάσει και αντιγραφεί, δεν θα είναι αυθεντικό ούτε θα φέρει την ψηφιακή υπογραφή του καλλιτέχνη.

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://makersplace.com/

9. Νομισματοκοπείο

Ένας νέος που κάνει τη δημιουργία και την πώληση NFT πολύ εύκολη

Τύπος NFT: Τέχνη, μουσική, κινούμενα σχέδια, παιχνίδια, βίντεο, πολυμέσα

Blockchain: Ethereum, ImmutableX

 • Πολύ εύκολο στη χρήση
 • Ευρεία και ποικίλη επιλογή NFT
 • Δωρεάν μαθήματα Mintable University

- Η ποιότητα ποικίλλει πάρα πολύ


Το Mintable είναι μια αγορά NFT που είναι χτισμένη στο blockchain Ethereum. Επιτρέπει στους δημιουργούς να κόβουν τα NFT τους δωρεάν και σας διευκολύνει να πουλήσετε ή να δημοπρατήσετε τα έργα σας. Αν και είναι ακόμα σχετικά νέο στη βιομηχανία - ιδρύθηκε το 2018 - η Mintable υποστηρίζεται από έναν δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και επενδυτή Mark Cuban. 

Στο Mintable, διάφοροι χρήστες, όπως μουσικοί και animators, μπορούν να δημιουργούν, να διανέμουν, να αγοράζουν, να πουλούν και να εμπορεύονται τα ψηφιακά τους στοιχεία. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους δημιουργούς να χρησιμοποιούν έξυπνα συμβόλαια στο blockchain, ώστε να μπορούν να δημιουργούν ψηφιακά στοιχεία ακόμη και χωρίς να γνωρίζουν πώς να κωδικοποιούν. Επιτρέπει επίσης στους δημιουργούς να μετατρέψουν τα ψηφιακά τους αρχεία, όπως PDF και MP4, σε NFT που μπορούν να διαθέσουν μέσω του δικού τους καταστήματος Mintable.

Το Mintable είναι εύκολο στη χρήση και επιτρέπει στους δημιουργούς να κόβουν και να απαριθμούν αντικείμενα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία χωρίς αέριο της πλατφόρμας (αν κόβετε χρησιμοποιώντας το Immutable X). Αυτό που κάνει το Mintable τόσο ελκυστικό τόσο για δημιουργούς όσο και για συλλέκτες είναι η εντυπωσιακή συλλογή ψηφιακών στοιχείων που μπορεί να ποικίλλει από τέχνη μέχρι παιχνίδια. Αν είστε νέος στην πώληση NFT, επισκεφτείτε την Mintable Academy, η οποία καλύπτει θέματα όπως πώς να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα, πώς να πουλήσετε περισσότερα αντικείμενα και πώς να τα προωθήσετε.

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε πλήρως το Mintable, πρέπει να αγοράσετε πρώτα το Ethereum από ανταλλακτήρια όπως το Gemini και το Binance. Στη συνέχεια, πρέπει να συνδέσετε το πορτοφόλι σας, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα ψηφιακά σας στοιχεία και τα κρυπτονομίσματα, με το Mintable για να διευκολύνετε όλες τις συναλλαγές σας στην αγορά. Το Mintable υποστηρίζει το πορτοφόλι MetaMask. Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε, έχει σταματήσει να υποστηρίζει το Coinbase.

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://mintable.app/

10. Ινστιτούτο

Τύπος NFT: Συλλεκτικά, Ψηφιακή Μόδα, Generative, Genesis, NFTism, Pixel, Uncategorized, Utility, Virtual Worlds

Blockchain: Ethereum

Σε αντίθεση με τις περισσότερες αγορές NFT που ιδρύονται ή διευθύνονται από εταιρείες τεχνολογίας ή επιχειρηματίες, το Institut είναι μια πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί με μια οπτική «πρώτα η τέχνη», σύμφωνα με τον συνιδρυτή του Ινστιτούτου Joe Kennedy. Είναι μια κορυφαία πλατφόρμα NFT που χρησιμοποιεί νέες και αναδυόμενες τεχνολογίες όχι μόνο για να ενδυναμώσει τους καλλιτέχνες αλλά και για να ανοίξει τον κόσμο των NFT στους λάτρεις της σύγχρονης τέχνης. Στοχεύει επίσης να λειτουργήσει ως γέφυρα που συνδέει δύο διαφορετικές κοινότητες τέχνης: την παραδοσιακή και την ψηφιακή.

Σκεφτείτε το σαν μια διαδικτυακή γκαλερί σύγχρονης τέχνης, αλλά για NFT. Τα έργα τέχνης και οι καλλιτέχνες στην πλατφόρμα έχουν υψηλή επιμέλεια. Όμως, ενώ επί του παρόντος είναι ένα πρόγραμμα μόνο με πρόσκληση, το Institut ενθαρρύνει τους καλλιτέχνες να υποβάλουν τη δουλειά τους για κριτική. Εάν η υποβολή σας είναι επιτυχής, θα λάβετε μια πρόσκληση από την ομάδα του Ινστιτούτου.

Η πλατφόρμα φιλοξενεί ένα εκλεκτικό μείγμα διεθνών καλλιτεχνών. Το τρέχον ρόστερ του Ινστιτούτου περιλαμβάνει τους Adrian Schachter, Betty Leung και HUSH. 

Το Ινστιτούτο είναι ταυτόχρονα πλατφόρμα και αγορά NFT. Μπορεί να κόψει NFT για λογαριασμό του καλλιτέχνη και δίνει στους καλλιτέχνες πρόσβαση σε ένα πορτοφόλι του Ινστιτούτου που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αποθηκεύσουν τις δημιουργίες τους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ίδιο πορτοφόλι για να αγοράσετε άλλα NFT μέσω ζωντανών δημοπρασιών ή εκπτώσεων σε σταθερή τιμή.  

Ενώ είναι χτισμένο στο blockchain Ethereum, το Institut χρησιμοποιεί ένα υβριδικό σύστημα που εξαλείφει την ανάγκη για τέλη αερίου. Αυτό το ίδιο σύστημα επιτρέπει επίσης σε άλλους λάτρεις να αγοράζουν NFT ακόμη και χωρίς πορτοφόλι Metamask χρησιμοποιώντας τις διευθύνσεις email και τις πιστωτικές τους κάρτες. 

Οι καλλιτέχνες λαμβάνουν περικοπή 85% στις κύριες πωλήσεις και έως 10% για δευτερεύουσες πωλήσεις. 

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://institut.co/

11. Ζώρα

Τύπος NFT: Art, Συλλεκτικά

Blockchain: Ethereum

Η Zora ξεκίνησε ως αγορά NFT μόνο με προσκλήσεις. Ωστόσο, έκτοτε έχει γίνει μια ανοιχτή πλατφόρμα που επιτρέπει σε δημιουργούς, συλλέκτες και καλλιτέχνες να αγοράζουν και να πωλούν μια σειρά από τύπους NFT, συμπεριλαμβανομένων των έργων τέχνης, μουσικής και πολυμέσων. Λειτουργεί ως πρωτόκολλο μητρώου πολυμέσων που επιτρέπει στους δημιουργούς να δημοσιεύουν τα έργα τους, να κερδίζουν χρήματα από τα έσοδα από τις πωλήσεις και να επιτρέπουν σε άλλους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται τη δουλειά τους. 

Το μανιφέστο του Zora πιέζει για συνεργασία και την εφαρμογή της «Συλλογικής Δημιουργίας», όπου η πλατφόρμα και οι χρήστες της μπορούν να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν μια πιο διαφανή, προσβάσιμη και ιδιόκτητη υποδομή. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους η Zora το κάνει να συμβεί αυτό είναι δίνοντας στους δημιουργούς περισσότερα δικαιώματα ιδιοκτησίας και διασφαλίζοντας ότι θα αποζημιωθούν για τη δουλειά τους. Μπορείτε να έχετε διαρκείς προσφορές, οι οποίες επιτρέπουν σε άλλους χρήστες να υποβάλουν μια προσφορά για τα έργα σας χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε νόμισμα. Διαθέτει επίσης πρωτόκολλο μηδενικής χρέωσης, επομένως δεν θα χρεώνεστε όταν καταχωρείτε και πουλάτε τα NFT σας στην πλατφόρμα.

Το Zora έχει ένα μοναδικό πλαίσιο. Αντί να πουλάει αντίγραφα ψηφιακών αγαθών και να δημιουργεί τεχνητή σπανιότητα, ωθεί τους δημιουργούς να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο έργο που να είναι ανοιχτά προσβάσιμο σε άλλους χρήστες. Το ίδιο το κουπόνι μπορεί να μεταπωληθεί πολλές φορές και καθώς κερδίζει δημοτικότητα, οι συλλέκτες μπορούν να αγοράσουν το έργο απευθείας από τον καλλιτέχνη. Εάν καταφέρετε να πουλήσετε ένα NFT, έχετε μια περικοπή από κάθε πώληση. Εάν το διακριτικό σας γίνει πιο δημοφιλές, τότε έχετε περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσετε περισσότερα.

☞ Επισκεφθείτε: https://zora.co/

12. Decentraland

Τύπος NFT: Land, Estates, Avatar wearables, Συλλεκτικά

Blockchain: Ethereum, Polygon

Το Decentraland είναι ένας κόσμος VR ​​που δημιουργήθηκε στο blockchain Ethereum, το οποίο το βοηθά να γίνει μια ασφαλής και αξιόπιστη αγορά NFT. Επιτρέπει στους χρήστες να αποκτούν εικονικές ιδιοκτησίες και άλλα ψηφιακά στοιχεία, όπως wearables, έργα τέχνης, ακόμη και ονόματα, τα οποία αποθηκεύονται σε έξυπνα συμβόλαια στο blockchain Ethereum. 

Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να αγοράζετε ψηφιακά στοιχεία, το Decentraland σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας στοιχεία που μπορείτε να καταχωρήσετε στο Decentraland Marketplace. Διαθέτει ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο δόμησης μεταφοράς και απόθεσης που σας επιτρέπει να δημιουργείτε είδωλα και τρισδιάστατες σκηνές. 

Αυτό που κάνει το Decentraland να διαφέρει από άλλες αγορές είναι ότι τα διακριτικά του έχουν σχεδιαστεί για να έχουν την ίδια αξία και δυνατότητα μεταφοράς με αυτά των αντίστοιχων στον πραγματικό κόσμο. 

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://decentraland.org/

13. Μερίδα

Τύπος NFT: Digital Art, Digital Fashion, Generative Art, Meme, Photography

Blockchain: Ethereum, PRT

Το Portion είναι μια διαδικτυακή αγορά που συνδέει καλλιτέχνες και συλλέκτες μέσω της τεχνολογίας Blockchain για να πουλήσουν εύκολα, να επενδύσουν και να κατέχουν έργα τέχνης και συλλεκτικά αντικείμενα με απόλυτη διαφάνεια. Περιλαμβάνει την Κοινότητα Καλλιτεχνών, ένα παγκόσμιο δίκτυο αποκεντρωμένων καλλιτεχνών και δημιουργών.

Η μερίδα επιτρέπει σε οποιονδήποτε να είναι συλλέκτης. Μπορείτε να διαχειριστείτε τη φυσική και ψηφιακή συλλογή σας σε ένα μέρος, καθιστώντας εύκολη την ανταλλαγή κρυπτογράφησης με έργα τέχνης και συλλεκτικά αντικείμενα.

Τα Portion Tokens είναι περιουσιακά στοιχεία ERC-20 στο Ethereum Blockchain και υπάρχουν για να κυβερνούν και να ψηφίζουν αποκεντρικά το μέλλον της πλατφόρμας. Κυκλοφορούν νέα διακριτικά για εξόρυξη ρευστότητας, επιχορηγήσεις καλλιτεχνών, συνεργασίες και μελλοντικά μέλη της ομάδας. Τα New Portion Tokens διανέμονται επίσης όταν οι καλλιτέχνες δημιουργούν νέα NFT, αξίας 500 PRT το καθένα.

☞ Επισκεφθείτε: https://portion.io/

14. Marketplace Engine

Τύπος NFT: Παιχνίδια, Τέχνη, Συλλεκτικά, Μουσική, Αθλητισμός

Blockchain: Engine, EFI
 

Το Enjin Marketplace είναι ένας μηχανισμός με τον οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε και να ανταλλάξετε περιουσιακά στοιχεία blockchain. Είναι η επίσημη αγορά για NFT που βασίζονται στο Enjin. Μέχρι σήμερα, έχει επιτρέψει τη δαπάνη 43,8 εκατομμυρίων δολαρίων Enjin Coin σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, που αφορούν 2,1 δισεκατομμύρια NFT. Έχουν διαπραγματευτεί 832,7 χιλιάδες αντικείμενα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Enjin για να καταχωρήσετε και να αγοράσετε εύκολα είδη παιχνιδιών και συλλεκτικά αντικείμενα.

Η σελίδα "Έργα" περιλαμβάνει έργα blockchain που υποστηρίζονται από την Enjin, από συλλογές αντικειμένων παιχνιδιών όπως το Multiverse και παιχνίδια όπως το Age of Rust και το The Six Dragons μέχρι προγράμματα επιβράβευσης παιχνιδιών όπως τα Azure Heroes της Microsoft, συλλεκτικά αντικείμενα που δημιουργούνται από την κοινότητα και NFT από εταιρείες όπως η Binance και η Swissborg .

☞ Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://enjin.io/products/marketplace

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχει πολλή ορολογία που εμπλέκεται στον κόσμο των αγορών NFT και κάποια διαμάχη γύρω από τα ίδια τα NFT. Πολλές αγορές NFT προσπαθούν να κάνουν τις πλατφόρμες τους πιο εύχρηστες και μερικές ακόμη και τώρα παίρνουν χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες καθώς και πορτοφόλια κρυπτογράφησης, επομένως η δημιουργία, η πώληση και η αγορά NFT γίνεται ευκολότερη. Παρακάτω είναι οι απαντήσεις σε μερικές κοινές ερωτήσεις που εξακολουθούν να έχουν πολλοί νεοεισερχόμενοι στη σκηνή του NFT.

 • Μπορώ να αποφύγω τα τέλη φυσικού αερίου;

Ναι, ορισμένες αγορές NFT προσφέρουν κοπή χωρίς αέριο. Αυτά, συμπεριλαμβανομένων των OpenSea και Rarible. Αυτή η προσέγγιση ουσιαστικά τοποθετεί το τέλος φυσικού αερίου στον αγοραστή και όχι στον δημιουργό, επομένως θα εμφανίζεται στην πώληση (λίγο σαν τον ΦΠΑ ή τον φόρο καυσίμων που προστίθεται από ορισμένες αεροπορικές εταιρείες). Υπάρχουν μερικά blockchain που δεν έχουν τέλη αερίου ή τουλάχιστον χαμηλότερες χρεώσεις. Αυτά περιλαμβάνουν το Polygon στο Opensea ή το ImmutableX στο Mintable. Προτού κόψετε ή αγοράσετε ένα NFT, εξετάστε τις χρεώσεις και σε ποια αλυσίδα και διακριτικό χρησιμοποιούνται.

 • Χρειάζομαι κρυπτοπορτοφόλι;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα χρειαστεί να πληρώσετε σε κρυπτονομίσματα για να κόψετε ένα NFT ή να αγοράσετε ένα NFT. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότερες αγορές NFT απαιτούν από εσάς να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης για να κόψετε και να ανταλλάξετε NFT. Ένα κοινό είναι το MetaMask, αν και το Coinbase είναι ένα άλλο ασφαλές πορτοφόλι. Ορισμένες νεότερες αγορές NFT, όπως το Nifty Gateway, έχουν αρχίσει να επιτρέπουν τη χρήση πληρωμών σε νομίσματα της Fiat (δολάρια ΗΠΑ, κ.λπ.) μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε NFT.

 • Μπορεί κάτι να είναι NFT;

Ναί. Οποιοδήποτε είδος ψηφιακού αρχείου μπορεί να αποθηκευτεί ως NFT. Οι περισσότερες αγορές έχουν δημιουργηθεί για ψηφιακά έργα τέχνης, αλλά περισσότερες υποστηρίζουν πλέον βίντεο, στοιχεία παιχνιδιών και μουσική. Τα φυσικά αντικείμενα είναι πλέον ψηφιοποιημένα ως NFT, για παράδειγμα, γυμναστήρια Nike περιορισμένης έκδοσης. Αναμένετε να υπάρχουν NFT στον και μεταξύ του ψηφιακού και φυσικού χώρου στο μέλλον.

 • Είναι τα NFT αμφιλεγόμενα;

Ναί. Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το γεγονός ότι η κοπή Ethereum έχει υψηλό αποτύπωμα άνθρακα, αλλά ίσως όχι τόσο υψηλό όσο πιστεύουν ορισμένοι. Ωστόσο, όλοι παραδέχονται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα. Το Ethererum 2.0 θα πρέπει να λύσει αυτό το πρόβλημα και αναμένεται φέτος.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, αυτός ο οδηγός έχει συζητήσει τις κορυφαίες πλατφόρμες NFT που είναι διαθέσιμες στους επενδυτές σήμερα, επισημαίνοντας τα χαρακτηριστικά τους και εξερευνώντας διάφορους τύπους αγοράς. Το να αποφασίσετε πού να αγοράσετε μάρκες NFT για πρώτη φορά μπορεί να φαίνεται τρομακτικό – αν και εάν χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο, θα μπορείτε να εξορθολογίσετε σημαντικά τη διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα: Καλύτερες κεντρικές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων | Κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης

Ελπίζω ότι αυτή η ανάρτηση θα σας βοηθήσει. Μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα like, ένα σχόλιο και να το μοιραστείτε με άλλους. Ευχαριστώ!

Daisy pearl

Daisy pearl

1654232359

Here Is What The Best NFT Investors Do To Grow Their Money

The popularity of NFTs has reached across the country like a forest fire! There are fewer possibilities that a person is not aware of NFTs. 

NFT - The Future Of The Digital World!

The NFT industry is one of the most successful industries in this digital world. Nobody can predict the market volatility and investment in profitable tokens. However, there are a few tips that might help you to reduce the losses. Simultaneously, you can grow your profits like a pro!

Tip 1: Less is more

Instead of investing in many of them, it is good to invest in a few promising ones. Before investing, understand and study the market. You can also double-spend on the high-profit NFTs. 

Tip 2: Prevent before cure

Make sure you have a small capital aside. So, even if you have zero profit, it will not affect your daily lifestyle.

Tip 3: Re-invest

One of the best practices to grow your profits is to re-invest them in stable coins. Thus, you will gain returns due to the less volatile nature of the coins. 

Tip 4: Pre-Plan

Plan your investment strategy before taking a step further. Based on your investment capital, choose whether you’re going to invest in low-caps, mid-chips, or blue-chips.

Tip 5: Choose quality over quantity

It is good to invest in one quality project rather than investing in a bunch of projects. So, analyze the market and find the best yielding project to invest in.

Tip 6: Maintain liquidity

NFT markets will be volatile, so you have to ensure that the marketplace offers liquidity.

Tip 7: Take the risk

“If you are not willing to risk the usual, you will have to settle for the ordinary.” - Jim Rohn.

As Jim said, you should be able to take up risks to sustain the fluctuating market. Even if you lost some of your holdings, at least you will gain some knowledge about the market fluctuations.

Also Read : Top Reasons — Why NFT Projects Fail
 

Signing Off

NFT investment seems to carry a considerable weightage in the future. As futuristic projects like Metaverse are booming, the importance of NFT will grow gradually. 

To be a part of the NFT world, you might need the help of a good NFT marketplace development company. Blockchain Firm is a leading blockchain consulting services company with more than ample years of experience. Get in touch with us for your NFT development project!

Tags

                                                                                         Join us : Kryptonest

#blockchaintechnology #NFT #metaverse #NFT Marketplace #NFT development #NFT services #nftartist #nftcollectors

                 nft token development services and company, ERC721 token, NFT Wallet Development, NFT Platform development company 

aviana farren

aviana farren

1621238981

NFT Development Platform | NFT Development Solutions & Services | NFT Development Experts

Infinite Block Tech is a pioneer in the development of NFT related projects. Our NFT Development Experts would provide multifarious alternatives and solutions to make you unique in the market. They continuously monitor the market and get updated with up-to-the-minute concepts so as to assist you in the best possible path.

#nft development platform #nft #nft development solutions #nft development experts #nft development solutions & services