Què és un indicador MACD (convergència/divergència mitjana mòbil)

En aquesta publicació, aprendràs què és un indicador MACD (convergència/divergència mitjana mòbil)? Com utilitzar-lo en Crypto Trading?

En aquesta publicació, aprendràs què és un indicador MACD (convergència/divergència mitjana mòbil)? Com utilitzar-lo en Crypto Trading?

L'indicador de divergència de convergència mitjana mòbil (MACD) es refereix a un oscil·lador d'impuls utilitzat per a una estratègia comercial després de la tendència. Hi ha dues línies, una línia MACD i una línia de senyal. Quan la línia MACD creua per sobre de la línia de senyal, MACD indica una tendència alcista.

La línia MACD es calcula restant l'EMA de 26 períodes (mitjana mòbil exponencial) de l'EMA de 12 períodes. La línia de senyal, d'altra banda, és només una línia EMA de 9 períodes.

Tot i que la majoria dels indicadors tècnics només proporcionen una única informació sobre les dades històriques de preus, l'indicador MACD és un indicador versàtil 2 en 1 que mesura la direcció de la tendència i la força d'una tendència alhora.

En aquest article, estudiarem l'indicador MACD en detall i compartirem alguns consells sobre com es pot utilitzar MACD en el comerç de criptomonedes i com identificar possibles senyals de compra i venda de MACD.

Inventat per Gerald Appel 1979, MACD pot ajudar els inversors a calcular la direcció, la durada, la força i l'impuls del preu d'un actiu determinat.

Indicador MACD explicat en detall

MACD és un indicador d'impuls que segueix la tendència que forma part de la família d'indicadors tècnics d'oscil·ladors. Et permet:

 1. Avalueu la direcció de la tendència actual (alcista o baixista) i prediu cap a on és més probable que vagi el preu, en funció de la relació entre dues mitjanes mòbils.
 2. Mesureu la taxa de canvi dels preus de la criptomoneda, també és la velocitat de la tendència o el seu impuls. Les lectures d'impuls MACD són útils si, per exemple, els comerciants minoristes volen avaluar la força o la debilitat d'una tendència criptogràfica.

En un gràfic de preus, l'indicador MACD sembla un oscil·lador amb dues mitjanes mòbils, excepte sense límits específics com els oscil·ladors més comuns (estocàstic i RSI). Un histograma MACD addicional superposa les dues mitjanes mòbils, cosa que completa l'indicador. 

Per entendre què és MACD i com funciona, primer hem d'aprendre el significat de la mitjana mòbil (MA). Quan es parla de moviments de preus de criptomoneda, MA representa la línia d'un gràfic que mostra el valor mitjà de les dades recollides durant un període de temps definit. 

Els comerciants classifiquen les MA en dos tipus clau: mitjanes mòbils simples (SMA) que processen totes les dades d'entrada per igual i mitjanes mòbils exponencials (EMA) que atorguen més pes a les dades recents. MACD es basa en aquest últim, ja que proporcionen dades més rellevants per prendre decisions si val la pena comprar o vendre l'actiu.

Potser la millor característica de l'indicador MACD és la seva senzillesa, ja que els senyals que proporciona són evidents fins i tot per als novells. 

No obstant això, val la pena recordar que mai no s'ha de prendre la decisió de comprar o vendre alguna moneda específica basant-se només en un senyal. MACD pot ser una gran addició a altres senyals comercials com ara els indicadors estocàstics o RSI. Alguns detalls sobre RSI es donaran més endavant en aquesta guia. 

Com funciona MACD

Per entendre com utilitzar un indicador MACD, és important entendre'n els detalls en un gràfic. L'indicador MACD es compon de tres components clau:

 1. La línia MACD: la mitjana mòbil més ràpida (EMA a curt termini)

La fórmula de l'indicador MACD es calcula extraient una mitjana mòbil exponencial (EMA) a llarg termini de 26 dies d'una EMA a curt termini de 12 dies. Sol ser de color blau.

Línia MACD = (EMA de 12 dies menys EMA de 26 dies)

 1. La línia de senyal: la mitjana mòbil més lenta (EMA a llarg termini)

Es tracta d'una línia de 9 dies dissenyada per mostrar els girs de l'acció del preu, normalment pintada en vermell.

Línia de senyal = EMA de 9 dies de la línia MACD

 1. L'histograma MACD fluctua per sobre i per sota d'una línia zero, cosa que ajuda a identificar lectures d'impuls alcista i baixista.

L'histograma és la diferència entre els dos primers elements (línia MACD menys línia de senyal). Quan MACD està per sobre de la línia de senyal, l'histograma és positiu i viceversa.

Per tant, per llegir correctament el senyal, cal comprovar el següent:

 1. Quan el MACD és positiu i l'histograma també augmenta, això serveix com a senyal d'augment de l'impuls. El preu tendeix a créixer en aquest cas, cosa que es pot interpretar com un senyal de "compra".
 2. Alternativament, quan el MACD disminueix juntament amb el valor de l'histograma, significa que el preu és probable que baixi i que l'actiu s'hauria de vendre.

A la següent secció, oferirem una explicació més detallada de com llegir els senyals MACD.

QUÈ MESURA MACD?

El MACD mesura l'impuls o la força de la tendència utilitzant la línia MACD i la línia zero com a punts de referència:

 • Quan la línia MACD creua PER SOBRE la línia zero, això indica una TENDÈNCIA ASCENSOR
 • Quan la línia MACD creua PER PER BAIX de la línia zero, això indica una TENDÈNCIA A LA BAIXA

A més, els senyals MACD de compra o venda d'ordres que es donen quan les dues línies MACD es creuen tal com es descriu a continuació:

 • Quan la línia MACD creua PER SOBRE la línia de senyal, els comerciants l'utilitzen com a indicació de COMPRA
 • Quan la línia MACD creua PER PER BAIX de la línia de senyal, els comerciants l'utilitzen com a indicació de VENDA

COM ES CALCULA EL MACD?

La majoria de plataformes de gràfics ofereixen l'indicador MACD i implementen aquest càlcul mitjançant els períodes predeterminats esmentats anteriorment. La fórmula següent desglossa els diferents components del MACD perquè sigui còmode per als comerciants d'aplicar-los.

Com s'ha esmentat anteriorment, l'histograma MACD representa la diferència entre les dues línies de mitjana mòbil. L'histograma fluctua dins i al voltant de la designació zero de l'indicador MACD. Quan la línia MACD està per sobre de la línia de senyal, l'histograma serà positiu. El contrari és cert quan la línia MACD es troba per sota del senyal, de manera que l'histograma es representarà per sota del zero com a valor negatiu. Un valor zero a l'histograma indica un encreuament de les dues línies de mitjana mòbil marcant així els senyals de compra/venda.

Com interpretar els senyals MACD 

El MACD pot ajudar els comerciants a trobar tres tipus principals de senyals:

 1. Encreuaments de línia de senyal,
 2. Encreuaments de línia zero; i
 3. Divergència.

Fem una ullada més de prop a com podeu detectar possibles senyals de compra i venda de MACD. 

 1. Encreuament de la línia de senyal

Aquest és el senyal més bàsic que podeu aprofitar. Com s'ha dit anteriorment, la línia de senyal mostra la mitjana mòbil (MA) de la línia MACD. Per això sempre queda enrere. Els encreuaments evidents d'aquestes dues línies signifiquen moviments potencialment forts. La posició d'aquestes línies mostra si un creuament és alcista o baixista:

 1. L'encreuament alcista es produeix quan l'EMA a curt termini es creua per sobre de l'EMA a llarg termini.
 2. El creuament baixista es produeix quan l'EMA a curt termini es creua per sota de l'EMA a llarg termini.

Per reforçar encara més el senyal, estigueu atents a la tendència general. Si es correspon amb l'encreuament, la fiabilitat d'aquest senyal serà més gran.

 1. Crossover de línia zero

Aquest senyal és similar a l'anterior. La diferència és que la línia MACD creua el nivell zero, en lloc de la línia de senyal. Quan es torna positiu, significa una tendència alcista. I viceversa: quan es creua la línia zero en direcció a la baixa i es torna negatiu, el MACD apunta a una tendència baixista.

Nota: com més lluny de la línia zero, més forta es fa la tendència.

Què és la divergència MACD?

El senyal de divergència es produeix quan el preu de la criptomoneda es mou en una direcció, però l'indicador MACD es mou en la direcció oposada. La divergència MACD adverteix d'una inversió de tendència imminent o d'un potencial repunt o descens del preu de la criptomoneda.

Quan es negocien criptomonedes, podem distingir dos tipus de divergències:

 1. Divergència alcista del MACD : això succeeix quan el preu de la criptomoneda baixa més, però, al mateix temps, l'indicador MACD no confirma el preu i, en canvi, fa un mínim més alt. Això demostra que la tendència a la baixa està perdent impuls i que pot ser que hi hagi un repunt dels preus a la volta de la cantonada. Quan la divergència alcista del MACD es desenvolupa al final d'una tendència a la baixa, forma un senyal de compra de reversió ideal.
 2. Divergència a la baixa MACD : això passa quan el preu de la criptomoneda fa un màxim més alt, però, al mateix temps, l'indicador MACD no confirma el preu i, en canvi, fa un màxim més baix. Això demostra que la tendència alcista està perdent impuls i que pot ser que hi hagi una caiguda del preu de la criptomoneda a la volta de la cantonada. Quan la divergència baixista del MACD es desenvolupa al final d'una tendència alcista, forma un senyal de venda de reversió ideal.

Si la tendència a llarg termini és alcista, les divergències alcistes del MACD també poden ser un bon senyal, ja que apunten a una possible inversió de tendència. Tanmateix, en aquesta situació, aquest senyal no és tan fort i sempre s'ha de considerar en combinació amb altres factors, i viceversa.

Pujades o caigudes ràpides

Un senyal més que podeu aprofitar, amb l'ajuda de l'indicador MACD, és la rapidesa amb què pugen o baixen les línies MACD. Això passa quan l'EMA a curt termini augmenta o baixa més ràpidament que l'EMA a llarg termini. Al gràfic de preus, això es pot reconèixer fàcilment mesurant la distància entre les dues mitjanes mòbils MACD. Això significa que l'actiu està sobrevenda o sobrecomprada i que el seu preu tornarà aviat al seu estat normal.

Nota: com més gran sigui l'espai entre dues mitjanes mòbils MACD, més sobrevenda o sobrecompra serà una criptomoneda.

Configuració i configuració del MACD

El conjunt de paràmetres més popular utilitzat per configurar l'indicador MACD és el següent:

 • Ràpid: 12
 • Lent: 26
 • Senyal EMA: 9

Si utilitzeu MACD per a operacions a llarg termini, considereu establir les regles següents:

 1. Regla suplementària: MACD creua per sota de la línia de senyal.
 2. Regla suplementària: MACD creua per sota de la línia zero.
 3. Senyal de compra: MACD creua la línia de senyal i es mou cap amunt.

Per al comerç diari a curt termini, la configuració hauria de ser la següent:

 1. Regla suplementària: MACD creua per sobre de la línia de senyal.
 2. Regla suplementària: MACD creua per sobre de la línia zero.
 3. Senyal de venda: MACD creua la línia de senyal i es mou cap avall.

Els comerciants sofisticats creen els seus propis patrons, basats en les seves experiències individuals. Per exemple, un altre conjunt popular de paràmetres per al MACD és l'EMA de 5, 35 i 5 períodes, que es combina amb períodes setmanals o mensuals. Tanmateix, l'alt nivell de volatilitat al mercat de criptomonedes fa que el procés sigui molt més arriscat. Per tant, per als novells, es recomana seguir els paràmetres predeterminats.

Eviteu senyals MACD falsos

És important dir que MACD per si mateix no es pot considerar de cap manera una píndola màgica per augmentar els vostres beneficis, i segurament és una font poc fiable per prendre decisions quan es tracta fora del context general del mercat. Sovint pot atraure els comerciants amb senyals falsos d'una inversió de tendència.

Per exemple, el MACD sovint pot creuar per sobre de la línia de senyal i apuntar a un encreuament alcista, mentre que el preu de l'actiu es mou a la baixa. Aquest senyal es coneix com a "fals positiu". De la mateixa manera, quan MACD apunta a un creuament baixista mentre el preu encara augmenta, el senyal es considera un "fals negatiu".

Per no caure en aquesta trampa, els comerciants sempre haurien de buscar altres senyals de confluència. Idealment, almenys tres senyals diferents haurien de coincidir i anar seguits de notícies o rumors corresponents. Aleshores, podeu comprar o vendre un actiu criptogràfic seleccionat amb més confiança.

Indicador MACD vs. RSI

Un altre indicador que els comerciants solen utilitzar per millorar les seves estratègies és l'indicador de l'índex de força relativa, o RSI per abreviar. Tant MACD com RSI ajuden a avaluar l'impuls del mercat i la seva direcció general, però funcionen amb aspectes lleugerament diferents.

Per llegir correctament els senyals de l'indicador RSI, els comerciants miren els seus valors, que varien entre 0 i 100. Quan l'RSI està per sota de 30, això indica que el mercat està sobrevenda i que el preu d'un actiu aviat pot tornar a pujar. Quan l'RSI està per sobre dels 70, el mercat està sobrecomprat i s'espera que el preu disminueixi.

Mentre que MACD avalua la diferència entre dos EMA, RSI serveix per mesurar els canvis de preu en comparació amb les posicions més altes i més baixes recents. Tingueu en compte que, com que aquests dos indicadors se centren en factors diferents, els senyals de "compra" i "venda" que produeixen poden ser de vegades oposats.

MACD és una gran eina per a qualsevol comerciant, gràcies a la seva senzillesa i precisió, ja que agrupa l'impuls del mercat i la seva tendència en un sol indicador. Com a indicador tot en un, l'indicador MACD permet un gràfic menys desordenat i ofereix una visió molt millor de l'acció del preu. Mireu sempre altres senyals i no preneu mai les vostres decisions comercials mentre confieu únicament en els senyals MACD.

Espero que aquest post us ajudi. No oblideu deixar un m'agrada, comentar i compartir-lo amb els altres. Gràcies!

What is GEEK

Buddha Community

Rahim Makhani

Rahim Makhani

1616669264

On-Demand Mobile App Development Services in USA

Mobile apps are developing day-by-day and the usage of mobile apps is also increasing. There are many mobile app development company that are providing services for on-demand mobile app development services.

One of the leading mobile app development company in the USA is Nevina Infotech. It is the best known for providing on-demand app development services till now.

Our On-Demand Mobile App Development Services:-

iPhone App Development
Android App Development
iPad App Development
Game App Development
ionic App Development
Wearable App Development
Flutter App Development

#mobile app development company #mobile app development services #mobile application development services #mobile application development company #mobile app development company usa

Què és un indicador MACD (convergència/divergència mitjana mòbil)

En aquesta publicació, aprendràs què és un indicador MACD (convergència/divergència mitjana mòbil)? Com utilitzar-lo en Crypto Trading?

En aquesta publicació, aprendràs què és un indicador MACD (convergència/divergència mitjana mòbil)? Com utilitzar-lo en Crypto Trading?

L'indicador de divergència de convergència mitjana mòbil (MACD) es refereix a un oscil·lador d'impuls utilitzat per a una estratègia comercial després de la tendència. Hi ha dues línies, una línia MACD i una línia de senyal. Quan la línia MACD creua per sobre de la línia de senyal, MACD indica una tendència alcista.

La línia MACD es calcula restant l'EMA de 26 períodes (mitjana mòbil exponencial) de l'EMA de 12 períodes. La línia de senyal, d'altra banda, és només una línia EMA de 9 períodes.

Tot i que la majoria dels indicadors tècnics només proporcionen una única informació sobre les dades històriques de preus, l'indicador MACD és un indicador versàtil 2 en 1 que mesura la direcció de la tendència i la força d'una tendència alhora.

En aquest article, estudiarem l'indicador MACD en detall i compartirem alguns consells sobre com es pot utilitzar MACD en el comerç de criptomonedes i com identificar possibles senyals de compra i venda de MACD.

Inventat per Gerald Appel 1979, MACD pot ajudar els inversors a calcular la direcció, la durada, la força i l'impuls del preu d'un actiu determinat.

Indicador MACD explicat en detall

MACD és un indicador d'impuls que segueix la tendència que forma part de la família d'indicadors tècnics d'oscil·ladors. Et permet:

 1. Avalueu la direcció de la tendència actual (alcista o baixista) i prediu cap a on és més probable que vagi el preu, en funció de la relació entre dues mitjanes mòbils.
 2. Mesureu la taxa de canvi dels preus de la criptomoneda, també és la velocitat de la tendència o el seu impuls. Les lectures d'impuls MACD són útils si, per exemple, els comerciants minoristes volen avaluar la força o la debilitat d'una tendència criptogràfica.

En un gràfic de preus, l'indicador MACD sembla un oscil·lador amb dues mitjanes mòbils, excepte sense límits específics com els oscil·ladors més comuns (estocàstic i RSI). Un histograma MACD addicional superposa les dues mitjanes mòbils, cosa que completa l'indicador. 

Per entendre què és MACD i com funciona, primer hem d'aprendre el significat de la mitjana mòbil (MA). Quan es parla de moviments de preus de criptomoneda, MA representa la línia d'un gràfic que mostra el valor mitjà de les dades recollides durant un període de temps definit. 

Els comerciants classifiquen les MA en dos tipus clau: mitjanes mòbils simples (SMA) que processen totes les dades d'entrada per igual i mitjanes mòbils exponencials (EMA) que atorguen més pes a les dades recents. MACD es basa en aquest últim, ja que proporcionen dades més rellevants per prendre decisions si val la pena comprar o vendre l'actiu.

Potser la millor característica de l'indicador MACD és la seva senzillesa, ja que els senyals que proporciona són evidents fins i tot per als novells. 

No obstant això, val la pena recordar que mai no s'ha de prendre la decisió de comprar o vendre alguna moneda específica basant-se només en un senyal. MACD pot ser una gran addició a altres senyals comercials com ara els indicadors estocàstics o RSI. Alguns detalls sobre RSI es donaran més endavant en aquesta guia. 

Com funciona MACD

Per entendre com utilitzar un indicador MACD, és important entendre'n els detalls en un gràfic. L'indicador MACD es compon de tres components clau:

 1. La línia MACD: la mitjana mòbil més ràpida (EMA a curt termini)

La fórmula de l'indicador MACD es calcula extraient una mitjana mòbil exponencial (EMA) a llarg termini de 26 dies d'una EMA a curt termini de 12 dies. Sol ser de color blau.

Línia MACD = (EMA de 12 dies menys EMA de 26 dies)

 1. La línia de senyal: la mitjana mòbil més lenta (EMA a llarg termini)

Es tracta d'una línia de 9 dies dissenyada per mostrar els girs de l'acció del preu, normalment pintada en vermell.

Línia de senyal = EMA de 9 dies de la línia MACD

 1. L'histograma MACD fluctua per sobre i per sota d'una línia zero, cosa que ajuda a identificar lectures d'impuls alcista i baixista.

L'histograma és la diferència entre els dos primers elements (línia MACD menys línia de senyal). Quan MACD està per sobre de la línia de senyal, l'histograma és positiu i viceversa.

Per tant, per llegir correctament el senyal, cal comprovar el següent:

 1. Quan el MACD és positiu i l'histograma també augmenta, això serveix com a senyal d'augment de l'impuls. El preu tendeix a créixer en aquest cas, cosa que es pot interpretar com un senyal de "compra".
 2. Alternativament, quan el MACD disminueix juntament amb el valor de l'histograma, significa que el preu és probable que baixi i que l'actiu s'hauria de vendre.

A la següent secció, oferirem una explicació més detallada de com llegir els senyals MACD.

QUÈ MESURA MACD?

El MACD mesura l'impuls o la força de la tendència utilitzant la línia MACD i la línia zero com a punts de referència:

 • Quan la línia MACD creua PER SOBRE la línia zero, això indica una TENDÈNCIA ASCENSOR
 • Quan la línia MACD creua PER PER BAIX de la línia zero, això indica una TENDÈNCIA A LA BAIXA

A més, els senyals MACD de compra o venda d'ordres que es donen quan les dues línies MACD es creuen tal com es descriu a continuació:

 • Quan la línia MACD creua PER SOBRE la línia de senyal, els comerciants l'utilitzen com a indicació de COMPRA
 • Quan la línia MACD creua PER PER BAIX de la línia de senyal, els comerciants l'utilitzen com a indicació de VENDA

COM ES CALCULA EL MACD?

La majoria de plataformes de gràfics ofereixen l'indicador MACD i implementen aquest càlcul mitjançant els períodes predeterminats esmentats anteriorment. La fórmula següent desglossa els diferents components del MACD perquè sigui còmode per als comerciants d'aplicar-los.

Com s'ha esmentat anteriorment, l'histograma MACD representa la diferència entre les dues línies de mitjana mòbil. L'histograma fluctua dins i al voltant de la designació zero de l'indicador MACD. Quan la línia MACD està per sobre de la línia de senyal, l'histograma serà positiu. El contrari és cert quan la línia MACD es troba per sota del senyal, de manera que l'histograma es representarà per sota del zero com a valor negatiu. Un valor zero a l'histograma indica un encreuament de les dues línies de mitjana mòbil marcant així els senyals de compra/venda.

Com interpretar els senyals MACD 

El MACD pot ajudar els comerciants a trobar tres tipus principals de senyals:

 1. Encreuaments de línia de senyal,
 2. Encreuaments de línia zero; i
 3. Divergència.

Fem una ullada més de prop a com podeu detectar possibles senyals de compra i venda de MACD. 

 1. Encreuament de la línia de senyal

Aquest és el senyal més bàsic que podeu aprofitar. Com s'ha dit anteriorment, la línia de senyal mostra la mitjana mòbil (MA) de la línia MACD. Per això sempre queda enrere. Els encreuaments evidents d'aquestes dues línies signifiquen moviments potencialment forts. La posició d'aquestes línies mostra si un creuament és alcista o baixista:

 1. L'encreuament alcista es produeix quan l'EMA a curt termini es creua per sobre de l'EMA a llarg termini.
 2. El creuament baixista es produeix quan l'EMA a curt termini es creua per sota de l'EMA a llarg termini.

Per reforçar encara més el senyal, estigueu atents a la tendència general. Si es correspon amb l'encreuament, la fiabilitat d'aquest senyal serà més gran.

 1. Crossover de línia zero

Aquest senyal és similar a l'anterior. La diferència és que la línia MACD creua el nivell zero, en lloc de la línia de senyal. Quan es torna positiu, significa una tendència alcista. I viceversa: quan es creua la línia zero en direcció a la baixa i es torna negatiu, el MACD apunta a una tendència baixista.

Nota: com més lluny de la línia zero, més forta es fa la tendència.

Què és la divergència MACD?

El senyal de divergència es produeix quan el preu de la criptomoneda es mou en una direcció, però l'indicador MACD es mou en la direcció oposada. La divergència MACD adverteix d'una inversió de tendència imminent o d'un potencial repunt o descens del preu de la criptomoneda.

Quan es negocien criptomonedes, podem distingir dos tipus de divergències:

 1. Divergència alcista del MACD : això succeeix quan el preu de la criptomoneda baixa més, però, al mateix temps, l'indicador MACD no confirma el preu i, en canvi, fa un mínim més alt. Això demostra que la tendència a la baixa està perdent impuls i que pot ser que hi hagi un repunt dels preus a la volta de la cantonada. Quan la divergència alcista del MACD es desenvolupa al final d'una tendència a la baixa, forma un senyal de compra de reversió ideal.
 2. Divergència a la baixa MACD : això passa quan el preu de la criptomoneda fa un màxim més alt, però, al mateix temps, l'indicador MACD no confirma el preu i, en canvi, fa un màxim més baix. Això demostra que la tendència alcista està perdent impuls i que pot ser que hi hagi una caiguda del preu de la criptomoneda a la volta de la cantonada. Quan la divergència baixista del MACD es desenvolupa al final d'una tendència alcista, forma un senyal de venda de reversió ideal.

Si la tendència a llarg termini és alcista, les divergències alcistes del MACD també poden ser un bon senyal, ja que apunten a una possible inversió de tendència. Tanmateix, en aquesta situació, aquest senyal no és tan fort i sempre s'ha de considerar en combinació amb altres factors, i viceversa.

Pujades o caigudes ràpides

Un senyal més que podeu aprofitar, amb l'ajuda de l'indicador MACD, és la rapidesa amb què pugen o baixen les línies MACD. Això passa quan l'EMA a curt termini augmenta o baixa més ràpidament que l'EMA a llarg termini. Al gràfic de preus, això es pot reconèixer fàcilment mesurant la distància entre les dues mitjanes mòbils MACD. Això significa que l'actiu està sobrevenda o sobrecomprada i que el seu preu tornarà aviat al seu estat normal.

Nota: com més gran sigui l'espai entre dues mitjanes mòbils MACD, més sobrevenda o sobrecompra serà una criptomoneda.

Configuració i configuració del MACD

El conjunt de paràmetres més popular utilitzat per configurar l'indicador MACD és el següent:

 • Ràpid: 12
 • Lent: 26
 • Senyal EMA: 9

Si utilitzeu MACD per a operacions a llarg termini, considereu establir les regles següents:

 1. Regla suplementària: MACD creua per sota de la línia de senyal.
 2. Regla suplementària: MACD creua per sota de la línia zero.
 3. Senyal de compra: MACD creua la línia de senyal i es mou cap amunt.

Per al comerç diari a curt termini, la configuració hauria de ser la següent:

 1. Regla suplementària: MACD creua per sobre de la línia de senyal.
 2. Regla suplementària: MACD creua per sobre de la línia zero.
 3. Senyal de venda: MACD creua la línia de senyal i es mou cap avall.

Els comerciants sofisticats creen els seus propis patrons, basats en les seves experiències individuals. Per exemple, un altre conjunt popular de paràmetres per al MACD és l'EMA de 5, 35 i 5 períodes, que es combina amb períodes setmanals o mensuals. Tanmateix, l'alt nivell de volatilitat al mercat de criptomonedes fa que el procés sigui molt més arriscat. Per tant, per als novells, es recomana seguir els paràmetres predeterminats.

Eviteu senyals MACD falsos

És important dir que MACD per si mateix no es pot considerar de cap manera una píndola màgica per augmentar els vostres beneficis, i segurament és una font poc fiable per prendre decisions quan es tracta fora del context general del mercat. Sovint pot atraure els comerciants amb senyals falsos d'una inversió de tendència.

Per exemple, el MACD sovint pot creuar per sobre de la línia de senyal i apuntar a un encreuament alcista, mentre que el preu de l'actiu es mou a la baixa. Aquest senyal es coneix com a "fals positiu". De la mateixa manera, quan MACD apunta a un creuament baixista mentre el preu encara augmenta, el senyal es considera un "fals negatiu".

Per no caure en aquesta trampa, els comerciants sempre haurien de buscar altres senyals de confluència. Idealment, almenys tres senyals diferents haurien de coincidir i anar seguits de notícies o rumors corresponents. Aleshores, podeu comprar o vendre un actiu criptogràfic seleccionat amb més confiança.

Indicador MACD vs. RSI

Un altre indicador que els comerciants solen utilitzar per millorar les seves estratègies és l'indicador de l'índex de força relativa, o RSI per abreviar. Tant MACD com RSI ajuden a avaluar l'impuls del mercat i la seva direcció general, però funcionen amb aspectes lleugerament diferents.

Per llegir correctament els senyals de l'indicador RSI, els comerciants miren els seus valors, que varien entre 0 i 100. Quan l'RSI està per sota de 30, això indica que el mercat està sobrevenda i que el preu d'un actiu aviat pot tornar a pujar. Quan l'RSI està per sobre dels 70, el mercat està sobrecomprat i s'espera que el preu disminueixi.

Mentre que MACD avalua la diferència entre dos EMA, RSI serveix per mesurar els canvis de preu en comparació amb les posicions més altes i més baixes recents. Tingueu en compte que, com que aquests dos indicadors se centren en factors diferents, els senyals de "compra" i "venda" que produeixen poden ser de vegades oposats.

MACD és una gran eina per a qualsevol comerciant, gràcies a la seva senzillesa i precisió, ja que agrupa l'impuls del mercat i la seva tendència en un sol indicador. Com a indicador tot en un, l'indicador MACD permet un gràfic menys desordenat i ofereix una visió molt millor de l'acció del preu. Mireu sempre altres senyals i no preneu mai les vostres decisions comercials mentre confieu únicament en els senyals MACD.

Espero que aquest post us ajudi. No oblideu deixar un m'agrada, comentar i compartir-lo amb els altres. Gràcies!

Harry Patel

Harry Patel

1607076347

Mobile Websites Development or Building Mobile App for Business?

What is more vital for a business, mobile website development or building a mobile app specifically designed and developed for particular businesses needs and requirements, and marketer trends. It is important to understand what are trends are going on in the market, and incorporating those trends in the digital products helps a lot in building a great relationship with our consumers.

Although there is confusion to choose which digital products would be a good fit for your business, according to my experience, I would suggest businesses to develop mobile websites, as they are more reliable and secured for their targeted audience, mobile apps are also a good medium of engaging with the targeting audience, but sometimes mobile’s notification, security guidelines irritate a lot to its users, and therefore several times this user uninstalls those mobile applications, which can be reduced if we use mobile websites, there are no such things, that can annoy users if they are on mobile websites.

Now as we know mobile websites perform well and appeal more to the targeted audience, how to find those leading mobile website development companies around us, like mobile website development Chicago, if your business is an operation in Chicago or neighbor regions, as I have been functioning as a mobile websites developer in the USA for 7 years, I am well aware of the local companies operations, and how and what approached they use in the mobile website development process.

Mobile website development is a wide topic to cover, though there are a few areas that many mobile website development firms ignore while developing these mobile websites for business, which I feel hold a major proportion in the development approach of mobile websites.

 • Consistency is Navigations
 • Weak Coding Foundation
 • Implementing Heavy Layouts

These 3 factors I feel the most ignored aspects of mobile website development for businesses, and more mobile website development firms don’t focus on these prospects and that leads to huge loss to those businesses mobile websites.

 • Consistency in Navigations

Several times because of workload and the near deadline mobile website designer ignores this vital part of building a mobile website, consistency in the navigational area are the reasons of not getting much engagement on your mobile website.

Because, if users would not be satisfied with the designs & the navigations, how they will operate and interact with a mobile website, as they don’t understand what buttons take you where.

 • Weak Coding Foundation

Development of mobile websites relies on coding structure and how they have been made for the users, if a mobile web developer have did an error while building the foundation of the coding structure, that error will enlarge at the end of the product summarizing part, and it will cost huge in the overall performance of a mobile web site.

As you know how much foundation is useful in anything, if the foundation was not done rightly, your product is going to fail measurably.

 • Implementing Heavy Layouts

Mobile web designers from companies or individual mobile web designers always did this simple mistake while designing a mobile website, they integrated heavy designing layouts in the simple backed developed mobile websites, and therefore their these experiments fail at a level, they would not able to resolve that issue.

furthermore, incorporating these types of layouts causes loading speed a lot, and that’s what makes this mobile website load slower, and it is not required, as mobile websites are meant to work faster than ordinary websites.

These are the major consideration a business should bear in mind while designing a mobile website for their business, as these hold much potential if your business will succeed online or not.

#mobile websites development or building mobile app for business? #mobile website development company chicago #mobile website development chicago company #mobile website development chicago

Jones Brianna

Jones Brianna

1614154249

List Of The Top Pittsburgh Mobile App Development Companies

https://clutch.co/app-developers/pittsburgh
Let’s look at the list of top list of the top Pittsburgh mobile app development companies which are known for providing top-notch services globally. They are great developers who provide quality services for all your needs.

#mobile app developers #mobile app development services #mobile app development #mobile app developers #mobile apps #mobile app development solutions

Jones Brianna

Jones Brianna

1608183156

Top 10 Mobile App Development Companies in India

https://yourstory.com/mystory/top-10-mobile-app-development-companies-in-india-djq13xfgd8

Here’s a rundown of Top 10 mobile app development companies in India, carefully evaluated on the various performance indicators based on proven track record and diversified portfolio, quality of end-product, experience, core technical expertise, project management strategy, adherence to timelines and budget, app prototyping and UI/UX design.

#mobile app development #mobile app development company #mobile app development services #mobile app developers #mobile app development solutions #mobile apps