Çfarë është LookIntoBitcoin | Si të përdorni LookIntoBitcoin | Bitcoin

Në këtë postim, do të mësoni se çfarë është LookIntoBitcoin, Si të përdorni LookIntoBitcoin (Të bësh të dhënat e Bitcoin të aksesueshme për të gjithë) për tregtimin e kriptove.

1. Çfarë është LookIntoBitcoin?

Vizitoni faqen e internetit: https://www.lookintobitcoin.com/

Look Into Bitcoin është një faqe interneti pa kosto, me akses të hapur, që ofron grafikët e tregimit vizual për çmimin e Bitcoin. Ai i mundëson kujtdo, pavarësisht nga sfondi financiar, të kuptojë dinamikën e tregut të Bitcoin dhe ta përdorë atë njohuri për të ndihmuar investimin e tyre në Bitcoin.

Ekipi i Look Into Bitcoin tani ka lëshuar grafikun e ri të Bitcoin që synon të përmirësojë parashikimet e çmimeve të Bitcoin. Ata e kuptuan problemin që kanë shumë njerëz kur kërkojnë parashikimet e çmimeve të Bitcoin në internet. Rezultatet ishin zakonisht artikuj të vjetër lajmesh që ndanin mendimin e dikujt ose supozimin më të mirë se cili mund të jetë çmimi i ardhshëm i Bitcoin. Ekipi Look Into Bitcoin e zgjidhi këtë problem duke përdorur të dhënat aktuale të Bitcoin për të ndihmuar në parashikimin se ku mund të shkojë çmimi i ardhshëm i Bitcoin. Ata përdorën një sërë mjetesh të të dhënave onchain për të ndihmuar në parashikimin e çmimeve të mundshme në të ardhmen.

Ndërsa Look Into Bitcoin nuk ofron këshilla financiare, ata thjesht ofrojnë të dhëna për investitorët për të marrë vendimet e tyre, ata besojnë se një qasje e drejtuar nga të dhënat është shumë më e mirë sesa bazimi i vendimeve për investime nga artikujt e vjetër të lajmeve.

Ky grafik i parashikimit të çmimeve të Bitcoin është më i fundit në një mori shtesash të reja të vlefshme në sajt, duke e bërë atë vendin e duhur në kripto për çdo investitor të Bitcoin që kërkon të marrë një avantazh në treg.

Duke demokratizuar të dhënat për investimin në Bitcoin, faqja e internetit mund të sigurojë qartësi për investitorët e Bitcoin. Ata ofrojnë shumë grafiqe të tjera të drejtpërdrejta falas për kërkimin e Bitcoin, siç janë Stock to Flow dhe Indeksi i famshëm i Frikës dhe Lakmisë . Të gjitha grafikët e Bitcoin në faqe përditësohen çdo ditë, duke i lejuar abonentët t'i kontrollojnë ato në çdo moment dhe të qëndrojnë një hap përpara investitorëve të tjerë të Bitcoin.

Këtu janë të mirat dhe të këqijat e LookIntoBitcoin.

Pro

 • Një numër i madh metrikash të Bitcoin.
 • Të dhëna të sakta në zinxhir.

Kundër

 • Nuk ka një listë vëzhgimi.

Bitcoin është një klasë e re aktivesh, kështu që modelet e përcaktuara të vlerësimit nuk ekzistojnë ende për të. Ndërsa Bitcoin rritet, ne po eksplorojmë mënyra të reja për të kuptuar propozimin e vlerës së tij nga një perspektivë investimi. Look Into Bitcoin i bën të disponueshme publikisht mjete të tilla vlerësimi eksplorues, në mënyrë që çdokush të mund të përfitojë prej tyre.

2. Veçoritë e LookIntoBitcoin

Faqja përbëhet nga tre seksione kryesore:

1. Të mësuarit: 

E mini-kapituj arsimorë që u japin atyre të rinjve Bitcoin duke investuar një zhytje të thellë në konceptet kryesore rreth mjeteve të vlerësimit të Bitcoin.

 • Fillimi me Bitcoin: Çfarë është Bitcoin dhe pse duhet të konsideroni të zotëroni disa.
 • Rreth grafikëve të drejtpërdrejtë në këtë sajt: Si të përfitoni sa më shumë nga grafikët e drejtpërdrejtë të Bitcoin në këtë sajt.
 • Kuptoni bazat e Blockchain: Një përmbledhje dhe fjalor i thjeshtë i termave të blockchain.
 • Bitcoin Lightning Network: Një hyrje në Rrjetin Lightning në rritje të shpejtë, që mundëson pagesa të shpejta dhe të lira Bitcoin.
 • Taksa e kriptove: Gjithçka që duhet të dini: Si të depozitoni me lehtësi të gjitha taksat tuaja të kriptos.

2. Listat e drejtpërdrejta:

Grafikët e të dhënave të drejtpërdrejta eksploruese që përdorin analiza të ciklit të tregut ose në zinxhir. Ata u japin investitorëve të Bitcoin udhëzime të thjeshta për të identifikuar se ku Bitcoin është mbi ose nënvlerësuar nga një perspektivë historike.

Ndryshe nga shumë sajte të tjera, LookIntoBitcoin ofron të gjitha grafikët e Bitcoin falas me histori të plotë në zinxhir, plus informacione kyçe në mënyrë që të kuptoni se si funksionojnë ato në të vërtetë.

2.1. Grafikët e ciklit të tregut

 • Mjeti i investitorëve të Bitcoin: Shumëzuesi MA 2-vjeçar: Mjet investitor me afat të gjatë për të identifikuar periudhat e çmimeve nën/mbi shitur
 • Harta mesatare lëvizëse e nxehtësisë për 200 javë: Një sistem i thjeshtë i hartës së nxehtësisë i bazuar në lëvizjet e mesatares lëvizëse 200 javore.
 • Modeli stock-to-flow: Raporti i bitcoin-ve në qarkullim në raport me sasinë e bitcoin-ve të nxjerra në vit, dhe lidhja e këtij raporti me çmimin
 • Indeksi i frikës dhe lakmisë: mjeti i ndjenjës së tregut që mat frikën dhe lakminë e investitorëve me kalimin e kohës.
 • Treguesi i sipërm i ciklit Pi: Shumëfishat e mesatares lëvizëse dhe mesatares lëvizëse për të zgjedhur maksimumin e ciklit të tregut brenda 3 ditëve.
 • Shumëzuesi i raportit të artë: Përdor kurbën e adoptimit të rritjes së Bitcoin dhe ciklet e tregut për të identifikuar nivelet e larta të çmimeve brenda ciklit dhe të ciklit të plotë.
 • Ditët fitimprurëse të Bitcoin: Përqindja e ditëve në historinë e tregtuar të Bitcoin që ka qenë fitimprurëse për të mbajtur Bitcoin
 • Kurbat logaritmike të rritjes së Bitcoin: Kurbat logaritmike të rritjes së Bitcoin
 • Treguesi i grafikut të çmimeve të Bitcoin Rainbow: Përdor brezat me ngjyra të mbivendosura në një kurbë të rritjes së regjistrit për të theksuar fazat e tregut.
 • Puell Multiple: Marrëdhënia midis emetimit ditor të bitcoin dhe çmimit.

2.2. Grafikët në zinxhir

 • Mjetet e parashikimit të çmimeve Të reja: Kapaku i lartë, Çmimi i terminalit, Delta Top, CVDD, Çmimi i balancuar
 • Vala 1Y+ HODL: Pamje e përqindjes së monedhave HODL'd në blockchain për më shumë se 1 vit.
 • MVRV Z-Score: Tërheq dallimet midis vlerës së tregut dhe vlerës së realizuar për të identifikuar nivelet e larta dhe të ulëta të ciklit të tregut.
 • Raporti RHODL: Treguesi në zinxhir duke përdorur raportin e realizuar HODL për të identifikuar majat e çmimeve të larta të ciklit.
 • Fitimi/Humbja neto e parealizuar (NUPL): Treguesi në zinxhir për fazat e tregut të ndjenjave të investitorëve
 • Rreziku i rezervës: Besimi afatgjatë i investitorëve të Bitcoin në lidhje me çmimin e Bitcoin.
 • AASI (Active Address Sentiment Indicator): Krahasimi i ndryshimit të çmimit me ndryshimin në numrin e adresave për të përcaktuar nëse Bitcoin është mbi/nënvlerësuar në afat të shkurtër.
 • Sinjali i avancuar NVT: Ky përshtatje i Sinjalit NVT shton brezat e devijimit standard për të identifikuar kur Bitcoin blihet ose mbishitet.
 • Valët HODL: Përqindja e bitcoin-ve që kanë lëvizur për herë të fundit në zinxhir brenda kornizave kohore specifike.
 • Hijet e balenave: Gjurmimi në zinxhir i monedhave të vjetra që lëvizin përsëri në sasi të mëdha.
 • Çmimi i realizuar: Baza e kostos totale të të gjithë bitcoin.


2.3. Grafikët e bilancit të adresave

 • Adresat aktive të Bitcoin: Numri i adresave aktive të Bitcoin.
 • Madhësitë e portofolit të Bitcoin: > 1 BTC: Grafik i drejtpërdrejtë që tregon numrin e adresave unike që mbajnë të paktën 1 BTC.
 • Madhësitë e portofolit Bitcoin: > 10 BTC: Grafik i drejtpërdrejtë që tregon numrin e adresave unike që mbajnë të paktën 10 BTC.
 • Madhësitë e portofolit të Bitcoin: > 100 BTC: Grafik i drejtpërdrejtë që tregon numrin e adresave unike që mbajnë të paktën 100 BTC.
 • Madhësitë e portofolit të Bitcoin: > 1,000 BTC: Grafik i drejtpërdrejtë që tregon numrin e adresave unike që mbajnë të paktën 1,000 BTC.

2.4. Grafikët e minierave

 • Shumëfishi i Puell: Marrëdhënia midis emetimit të përditshëm të bitcoin dhe çmimit.
 • Bitcoin Hashrate: Hashrati i rrjetit Bitcoin.
 • Treguesi Hash Ribbons: Treguesi Hash Ribbons: Thekson kapitullimin e minatorëve për të identifikuar uljet kryesore të çmimeve.

2.5. Grafikët e Rrjetit Lightning

 • Kapaciteti i Rrufesë së Bitcoin: Kapaciteti kumulativ i mbajtur nga të gjitha nyjet në Rrjetin Lightning.
 • Nyjet Bitcoin Lightning: Numri i përgjithshëm i nyjeve Bitcoin Lightning.

2.6. Grafikët e derivateve

 • Bitcoin Open InterestNew: Vlera e kontratave të hapura derivative.
 • Normat e financimit të Bitcoin E re: Normat e vazhdueshme të financimit të kontratës.

3. Alarmet e treguesve

Të lidhura me grafikët përkatës të mjeteve të vlerësimit, ato lejojnë investitorët të rilidhen me grafikët në periudha kritike në ciklet e çmimeve të Bitcoin.

3.1. Sinjalizimet e menjëhershme të treguesve

Bëhuni i pari që dini kur grafikët e Bitcoin arrijnë nivelet kryesore duke marrë sinjalizime ekskluzive me email:

 • Mjeti i Investitorëve të Bitcoin
 • Harta e nxehtësisë mesatare në lëvizje për 200 javë
 • Bursa në rrjedhë e Bitcoin
 • MVRV Z-Score
 • Shumëzuesi i raportit të artë
 • Treguesi i sipërm i ciklit Pi
 • një GI Multiple
 • Kurbat logaritmike të rritjes
 • Fitimi/Humbja neto e parealizuar (NUPL)
 • AASI (Treguesi aktiv i ndjenjës së adresës)
 • Raporti RHODL
 • 1k kuleta
 • Indeksi i Frikës dhe Lakmisë
 • Hijet e balenave
 • Çmimi i realizuar
 • Treguesi i shiritave hash
 • Treguesi i grafikut të çmimeve të Ylberit

3.2. Buletinet mujore

Kuptoni se çfarë po ndodh realisht me Bitcoin.

Buletinet tona ju tregojnë se ku ndodhet Bitcoin brenda cikleve të tij të tregut dhe parashikojnë se ku mund të lëvizë çmimi më pas. Ato përmbajnë analiza makro duke përdorur të dhëna në zinxhir, analiza të ciklit, si dhe analiza tregtare, kështu që ju mund të ndani sinjalin nga zhurma.

3.3. Treguesit e Tregtisë Private

Shikoni nivelet kryesore të grafikut të Bitcoin në kohë reale. Merrni akses privat në 8 tregues të Tradingview nga Look Into Bitcoin. Treguesit aktualisht në dispozicion:

 • Mjeti i Investitorëve të Bitcoin
 • Stoku në rrjedhë
 • Oscilatori i divergjencës së aksioneve ndaj rrjedhës
 • Shumëzuesi i raportit të artë
 • Treguesi i sipërm i ciklit Pi
 • një GI Multiple
 • Harta e nxehtësisë 200WMA
 • Kurbat logaritmike të rritjes

Bashkohuni me mijëra investitorë që superfuqinë investimin e tyre me Look Into Bitcoin.

Shënim: Të gjitha referencat e çmimit/treguesit janë për mbyllje ditore, p.sh. mbyllja e çmimit/indikatorit nën/mbi një nivel specifik në afatin kohor ditor.

Pyetjet e bëra më shpesh

 • Sapo u pajtova në Look Into Bitcoin, si t'i aktivizoj veçoritë?

Pasi të jeni regjistruar, do të merrni një email mirëseardhjeje që shpjegon se si i përdorni të gjitha veçoritë.

 • Si mund ta di se për cilat grafikë do të marr sinjalizime treguese?

Lista e tabelave që anëtarët marrin sinjalizime është paraqitur më sipër. LookIntoBitcoin vazhdimisht shton në këto lista në mënyrë që anëtarët të marrin edhe më shumë vlerë me kalimin e kohës.

 • A mund ta anuloj planin tim në çdo kohë?

Po. Nëse paguani me kartë krediti, nuk do të tarifoheni nëse anuloni planin tuaj përpara ciklit të ardhshëm të faturimit. Nëse e anuloni gjatë periudhës së abonimit, do të vazhdoni të shijoni veçoritë e anëtarësimit deri në fund të periudhës së abonimit. Ju lutemi vini re se ne nuk bëjmë rimbursime.

 • Sa kohë duhet të pres përpara se të mund të kem akses në treguesit privatë të Tradingview?

Pasi të jeni regjistruar dhe të keni dhënë emrin e përdoruesit tuaj të Tradingview në emailin e mirëseardhjes, LookIntoBitcoin normalisht ju jep akses brenda 24 orëve. Në raste të rralla mund të jetë deri në 48 orë.

Vizitoni faqen e internetit: https://www.lookintobitcoin.com/

konkluzioni

“Ne besojmë se të gjithë, jo vetëm institucionet e mëdha financiare, duhet të kenë akses në të dhënat e Bitcoin. Look Into bitcoin ofron të dhëna për Bitcoin në një mënyrë vizualisht të lehtë për t'u kuptuar, në mënyrë që të mund të merrni një avantazh se ku mund të shkojë më pas çmimi i Bitcoin," ndau ekipi i Look Into Bitcoin.

Nuk ka dyshim se Glassnode është një nga mjetet më gjithëpërfshirëse të analizës së të dhënave për Bitcoin në dispozicion. Ai ka pothuajse gjithçka që ju duhet të dini për të marrë vendime logjike tregtare. 

Shpresojmë, ky artikull do t'ju ndihmojë. Mos harroni të lini një like, koment dhe ta ndani me të tjerët. Faleminderit!

Lexo më shumë: Shkëmbimet më të mira të centralizuara të kriptomonedhave | Shkëmbimet kryesore të kriptove

What is GEEK

Buddha Community

Most EXPLOSIVE Bitcoin Opportunity 2021 (In Depth Bitcoin Mining Analysis). (HOT NEWS!!)

Volcanoes! No, this isn’t a flashback to your eighth-grade science project. President of El Salvador, Nayib Bukele, is proposing harnessing the geothermal power of volcanoes to mine Bitcoin in his country.

Believe it or not, this idea isn’t just to make the news of El Salvador using Bitcoin as legal tender even more explosive than it already has been. It’s a truly sustainable energy source that El Salvador already uses, and it may be the key to unlocking a green future for mining Bitcoin.

0:00 Intro
0:52 El Salvador, Crypto, Geothermal Energy
3:07 Why Geothermal?
4:52 How much energy mining needs
6:35 Closing thoughts
📺 The video in this post was made by BitBoy Crypto
The origin of the article: https://www.youtube.com/watch?v=NXEGZB5RbDc
🔺 DISCLAIMER: The article is for information sharing. The content of this video is solely the opinions of the speaker who is not a licensed financial advisor or registered investment advisor. Not investment advice or legal advice.
Cryptocurrency trading is VERY risky. Make sure you understand these risks and that you are responsible for what you do with your money
🔥 If you’re a beginner. I believe the article below will be useful to you ☞ What You Should Know Before Investing in Cryptocurrency - For Beginner
⭐ ⭐ ⭐The project is of interest to the community. Join to Get free ‘GEEK coin’ (GEEKCASH coin)!
☞ **-----CLICK HERE-----**⭐ ⭐ ⭐
Thanks for visiting and watching! Please don’t forget to leave a like, comment and share!

#bitcoin #blockchain #most explosive bitcoin opportunity 2021 #depth bitcoin mining analysis #most explosive bitcoin opportunity 2021 (in depth bitcoin mining analysis) #bitcoin opportunity 2021

Fannie Zemlak

Fannie Zemlak

1596816000

Savage Bitcoiners Volume 1: Interview with Psychedelic Bart

Twitter social icon

Originally published on Citadel21.com April, 21 2020

NamePsychedelic Bart a.k.a. Psycho Bart

Country: United States

**How long have you been into Bitcoin and what got you interested? **

I’ve been into Bitcoin since 2013. I was initially drawn to BTC because I was a volatility junkie and I saw an opportunity to make more fiat. Over the years, I started to look into it more, take it seriously, and accumulate. Once you’ve figured out that Bitcoin is unstoppable, you’re deep in the rabbit hole.

How did you come up with your alias and why don’t you use your real name?

I came up with “Psychedelic Bart” because I grew up loving The Simpsons, Bart’s alter-ego El Barto, and Rob “Killer Acid” Corradetti’s artwork. I don’t use my real name because I value privacy.

Best Bitcoin experience and worst Bitcoin experience?

Best Bitcoin experience – befriending intelligent Bitcoiners over the years. It’s the best when you find people that are on the same wavelength as you. Worst Bitcoin experience – losing Bitcoin to trading shitcoins and leverage. I’ve learned my lesson.

What is the biggest fail you have ever seen in the Bitcoin world?

Mt. Gox. I didn’t get Goxxed but too many Bitcoiners got rekt from the shitty exchange. Learn from this and HODL YOUR OWN BTC.

What do you think about the Bitcoin markets volatility this last year?

Meh. You have to get used to the volatility because Bitcoin is still a new asset or else you’ll never make it out alive.

What are your thoughts on the upcoming halving and how will it affect price?

Not priced in! Most people still have no clue what Bitcoin is and the power it has. Bitcoin will moon again – it was designed to.

What is the biggest threat of COVID to the economy?

Government overreach destroyed Main St. and many small businesses.

What are your thoughts about the US Federal Reserve injecting so much money into the economy because of COVID?

Bbrrrrrrrrrrr.

How do you think this affects Bitcoin?

Anyone with a clue knows that the Fed is addicted to printing money and they’re not going to stop. More people are beginning to learn that Bitcoin is the best hedge.

Why do you think some people, especially noobs gravitate to shitcoins?

False advertising and unit bias. Shitcoiners lie and most people (even the really smart ones) are turned off from Bitcoin’s price.

What do you think most shitcoiners miss about Bitcoin?

That Bitcoin is light years ahead of everything else. Most people fall for the shitcoins’ marketing gimmicks, but when you take the time and figure out what the truth is, you’ll go all into BTC.

What do you have to say to shitcoiners who claim Bitcoin will fail?

Shitcoiners talk out of their asses all the time. I love this legendary quote: “If you don’t believe me or don’t get it, I don’t have time to try to convince you, sorry” - Satoshi Nakamoto.

**Who is the biggest Bitcoin sell out that deserves to be put on blast? **

Trace Mayer. Imagine building your reputation for years, then ruining it in a span of weeks with Mimblewimble Coin and other nonsense.

**Who are some of the most hardcore Bitcoiners you know and why? **

The most hardcore Bitcoiners are the ones that build, code, and HODL. Nothing beats skin in the game. Big shoutout to the contributors who write and review code.

**What Bitcoin startups or companies are you most excited about? **

Too many LOL. Coinkite, BTCPay, Samourai, Wasabi, River Financial, Unchained Capital, Cash App, Swan Bitcoin, LN Strike, Lolli, Fold App, Blue Wallet, myNode, Casa, and much more.

**What are your goto Bitcoin storage options? **

Coldcard Wallet. I recommend using it with a long passphrase for most people, multisig for the advanced crowd.

Any tips you want to give to people new to Bitcoin?

HODL your own keys, get used to the volatility, and dollar cost average.

Name some of your favorite information sources and/or podcasts in the space.

Stephan Livera, Tales from the Crypt, John Vallis’s Rapid-Fire podcast, Fun with Bitcoin podcast, Bitcoin Pleb Talk podcast, bitcoin-only.com, and of course Bitcoin Twitter.

Any last words of wisdom?

Think for yourself and never give up your freedom.

For more Bitcoin Articles check out www.citadel21.com!

Pirate Beachbum_ has been into Bitcoin since 2014 and doesn’t consider himself anyone special. Over the years he has written dozens of articles about Bitcoin, and interviewed many of the top minds in the space. Most people know him from co-founding a rogue group of Bitcoiners, who call themselves the Bitcoin Taco Carnivore Plebs, with his good friend Hodlonaut._

#bitcoin #savage-bitcoiners #citadel21 #hackernoon-top-story #bitcoin-spotlight #bitcoin-maximalism #bitcoin-price #btc

Abigail betty

Abigail betty

1624323600

How to Buy Bitcoins in 2021? (4 different methods reviewed). DO NOT MISS!!!

Here’s a quick guide for buying your first Bitcoin:
Step 1 – Get a Bitcoin wallet
Step 2 – Find your Bitcoin address
Step 3 – Go to Coinmama and choose the amount of Bitcoin to buy
Step 4 – Enter your Bitcoin address and payment information
That’s how to buy Bitcoins in a nutshell. For a detailed explanation watch the complete video, here’s what I’ll cover:

0:51 - Bitcoin wallets in a nutshell
1:47 - How many Bitcoins should you buy?
2:44 - Choosing a Bitcoin exchange
4:53 - Trading platforms vs. Brokers
6:20 - Registration + KYC
6:55 - Moving your Bitcoins from the exchange
7:44 - Bitcoin ATMs
8:31 - Buying from an individual
📺 The video in this post was made by 99Bitcoins
The origin of the article: https://www.youtube.com/watch?v=tuUO-Q4_b5c
🔺 DISCLAIMER: The article is for information sharing. The content of this video is solely the opinions of the speaker who is not a licensed financial advisor or registered investment advisor. Not investment advice or legal advice.
Cryptocurrency trading is VERY risky. Make sure you understand these risks and that you are responsible for what you do with your money
🔥 If you’re a beginner. I believe the article below will be useful to you ☞ What You Should Know Before Investing in Cryptocurrency - For Beginner
⭐ ⭐ ⭐The project is of interest to the community. Join to Get free ‘GEEK coin’ (GEEKCASH coin)!
☞ **-----CLICK HERE-----**⭐ ⭐ ⭐
Thanks for visiting and watching! Please don’t forget to leave a like, comment and share!

#bitcoin #blockchain #bitcoins #how to buy bitcoins in 2021 #buy bitcoins #how to buy bitcoins in 2021? (4 different methods reviewed)

Abigail betty

Abigail betty

1624395600

11 Ways to Earn Bitcoins & Make Money with Bitcoin (2021 updated)

While there are many ways you can make money with Bitcoin in the end there are no free meals. Earning Bitcoins online take time and money and most methods promising free Bitcoins will not be worth the time wasted on them.

Here are the different methods I cover in this video:

0:18 - Intro
1:21- Micro earnings
2:25 - Owning a Bitcoin faucet
3:11 - Signature campaigns
4:18 - Bitcoin trading
5:16 - Bitcoin affiliate programs
6:32 - Gambling (very high risk)
7:20 - Crypto blogging
8:26 - Offering crypto services
8:46 - Bitcoin mining
10:20 - Bitcoin lending platforms
11:14 - Coin doublers and HYIPs (avoid)
12:22 - Conclusion + flowchart

📺 The video in this post was made by 99Bitcoins
The origin of the article: https://www.youtube.com/watch?v=EoG482doRv0
🔺 DISCLAIMER: The article is for information sharing. The content of this video is solely the opinions of the speaker who is not a licensed financial advisor or registered investment advisor. Not investment advice or legal advice.
Cryptocurrency trading is VERY risky. Make sure you understand these risks and that you are responsible for what you do with your money
🔥 If you’re a beginner. I believe the article below will be useful to you ☞ What You Should Know Before Investing in Cryptocurrency - For Beginner
⭐ ⭐ ⭐The project is of interest to the community. Join to Get free ‘GEEK coin’ (GEEKCASH coin)!
☞ **-----CLICK HERE-----**⭐ ⭐ ⭐
Thanks for visiting and watching! Please don’t forget to leave a like, comment and share!

#bitcoin #blockchain #earn bitcoins #make money with bitcoin #11 ways to earn bitcoins & make money with bitcoin (2021 updated)

Mark Anderson

Mark Anderson

1616591309

Local Bitcoin Clone launch a trending business in crypto platform

The Blockchain App Factory offers a Local Bitcoin clone platform for its client with an impressive outcome that lures many users quickly. It allows the traders to buy and sell cryptocurrency for paying a particular party. This platform comes with peer-to-peer (P2P) with escrow for secure transactions, which helps in gaining trust and comfort with the feedback mechanism.

#local bitcoin clone script #buy & sell bitcoins with local currency #local bitcoin clone #best local bitcoin clone #local bitcoin exchange script #local bitcoin clone scripts