Ambert Lency

Ambert Lency

1646755140

Hvad er KYC (Identity Verification) i kryptohandel

I dette indlæg lærer du om Hvad er KYC (Identity Verification) i Crypto Trading? Hvordan er det mere og mere vigtigt for Crypto?

Ligesom andre finansielle institutioner gør store kryptovalutaudvekslinger over hele kloden KYC eller identitetsbekræftelse obligatorisk, for at brugerne kan få uafbrudt adgang til deres tjenester. Hvorfor er KYC-verifikation nødvendig, hvordan gavner det cryptocurrency-handlere, og hvordan adskiller det sig fra anti-hvidvaskreglerne? Besejrer KYC-verifikation formålet med decentralisering i offentlige kryptovalutaer? Vi vil behandle disse spørgsmål og flere i denne artikel. 

Hvad er KYC eller identitetsbekræftelse?

KYC er et akronym for "kend din kunde" eller "kend din klient". Det refererer til verifikation af en kundes identitet, typisk af en finansiel institution. Identitetsbekræftelse kræver oplysninger, der kan bruges til – selvfølgelig – at bekræfte din identitet, såsom et gyldigt ID-kort, forbrugsregninger, der indeholder din hjemmeadresse, et pas osv. ID-dokumentkrav varierer fra institution til institution og endda fra region til region.

Kunder er typisk forpligtet til at indsende identitetsbekræftelse under kontoåbning og på tidspunkter, hvor der har været en ændring i brugerens personlige oplysninger. For eksempel, hvis du officielt ændrer dit navn et par måneder efter oprettelse af din konto, vil du blive bedt om at opdatere dine personlige oplysninger. 

Hvis du ikke fuldfører KYC-processen, kan du muligvis ikke få adgang til alle funktionerne på en cryptocurrency-børs. For eksempel giver Binance kunder mulighed for at oprette konti, bruge grundlæggende funktioner og udføre begrænsede transaktioner uden at indsende KYC-oplysninger. For at få fuld adgang og øge højere indbetalinger og udbetalingsgrænser skal kunderne gennemføre KYC-bekræftelsesprocessen. 

Hvad er den generelle KYC-proces?

Afhængigt af en virksomheds art kan KYC-processer variere, men generelt opfylder de lignende mål. KYC omfatter de grundlæggende funktioner såsom dataindsamling og verifikation. Det involverer også kundedue diligence og løbende overvågning. 

KYC-verifikation er normalt grupperet i tre dele og processer:

1. Kundeidentifikationsprogram (CIP)

Dette er den første og mest ligetil KYC-proces. Det involverer blot indsamling og verifikation af kundedata. For banker kommer denne fase normalt under tilmelding. For cryptocurrency-børser og andre mindre stive finansielle institutioner kommer det efter registrering. 

2. Customer Due Diligence (DD)

Efter at have bekræftet identiteten kan en virksomhed beslutte at grave dybere ved at udføre et baggrundstjek på kunden. Målet med baggrundstesten er at udføre en risikovurdering. Hvis kunden tidligere er blevet markeret for økonomisk bedrageri eller er under undersøgelse, vil den blive markeret under baggrundstjekket. 

3. Løbende overvågning 

Løbende overvågning sikrer, at KYC-oplysningerne er opdaterede og giver systemet mulighed for løbende at granske transaktioner, der kan virke mistænkelige. For en cryptocurrency-udveksling kan flere store transaktioner til et land, der er på den amerikanske terrorovervågningsliste, blive markeret. Afhængigt af undersøgelsen kan børsen suspendere kundens konto og indberette sagen til de nødvendige tilsyns- og retshåndhævende organer. 

Hvorfor er KYC obligatorisk for de fleste kryptoudvekslinger? 

Kend din kunde-bestemmelser (KYC) er obligatoriske for større cryptocurrency-udvekslinger, fordi det sikrer, at de overholder regulatoriske regler og love.

Målet med KYC er at dæmme op for ulovlige aktiviteter og at fremhæve mistænkelig adfærd så tidligt som muligt. Cryptocurrency-udvekslinger bruger disse data til at spore transaktionsmønstre for at sikre sikre og kompatible transaktioner. 

Uden KYC-verifikation kan en cryptocurrency-børs blive holdt ansvarlig, når en bruger slipper af sted med at begå en forbrydelse, fordi de undlod at udføre due diligence. Fremover foretrækker større børser at forblive kompatible med anti-hvidvaskning af penge (AML). 

KYC og AML, mens nogle gange er beslægtede, refererer dog ikke til det samme. 

Hvad er forskellen mellem KYC og AML?

At kende dine kundekrav er kun en del af et bredere paraplybegreb, der almindeligvis kaldes anti-hvidvaskning af penge (AML). AML omfatter en lang række regulatoriske processer designet til at bremse hvidvaskning af penge. Andre AML-processer omfatter softwarefiltrering, registreringshåndtering og kriminalisering. KYC er simpelthen en AML-proces, der involverer identitetsbekræftelse og forbedret due diligence. 

KYC, AML og alle andre processer, der er indført af regulatorer, gør det sværere for organiserede kriminelle og terrorister at skjule deres ulovlige aktiviteter. De vil ikke være i stand til at få midler erhvervet på ulovlig vis til at fremstå som legitime. Selvom dette er en fordel, er nogle medlemmer af cryptocurrency-fællesskabet uenige om, hvorvidt børser skal gøre KYC-overholdelse obligatorisk. Argumentet er, at KYC- og AML-regler er imod begrebet decentralisering. 

Hvordan påvirker KYC decentralisering og anonymitet?

En af de mest tiltalende funktioner ved kryptovalutaer og blockchain-teknologi er decentralisering. Det betyder, at ingen enkelt myndighed har den ultimative kontrol over systemet. I stedet for en enkelt database lagres transaktioner på disse blockchains på adskillige computere over hele kloden gennem peer-to-peer noder. Så KYC-krav gør cryptocurrency-udvekslinger ligner traditionelle finansielle institutioner ved at give magt til en centraliseret myndighed. 

For brugere, der er bekymret for anonymitets etos via decentraliseret blockchain, er det en høj pris at betale at miste anonymitet, især når de indsender deres KYC-oplysninger til centraliserede kryptovalutaudvekslinger. Mens cryptocurrency-udvekslinger lover at behandle brugernes private oplysninger med omhu, ønsker mange mennesker, der foretrækker at bevare anonymiteten, ikke at tage den chance. Denne frygt er ikke ubegrundet, da mange børser stadig ikke har robuste KYC-systemer til at sikre forbrugeroplysninger. 

Der har været rapporter om hackere, der har fået adgang til KYC-oplysninger fra kryptovaluta-brugere ved at drage fordel af smuthuller i udvekslingernes software. Binance er en af ​​de få børser med et sikkert og dedikeret system til KYC-dataindsamling og -styring. 

Binances ansvar og forpligtelser over for KYC

Binance er den største cryptocurrency-børs pr. markedsværdi i verden. Som sådan er børsen dedikeret til at opretholde KYC-overholdelse. KYC beskytter ikke kun udvekslingen, det giver også et ekstra lag af sikkerhed til hver brugers konto, samtidig med at de kan nyde ubegrænset brug af Binances tjenester. 

Fordele ved verifikation på Binance: Nyd opgraderede niveauer

En primær fordel ved KYC på Binance er, at brugere nyder en niveauopgradering med lavere gebyrer og højere udbetalingsgrænser. Mens ubekræftede brugere kun kan hæve maksimalt 0,06 BTC dagligt, kan de med verificerede konti hæve op til 100 BTC dagligt. 

Husk, at KYC primært er forbeholdt brugere, der vælger kredit- og betalingskorttransaktionsmulighederne. De, der ønsker at udføre betydelige transaktioner regelmæssigt, vil også drage fordel af at udfylde deres KYC på Binance. Folk, der ikke fuldfører deres verifikation, kan løbe ind i nogle problemer med at hæve penge fra deres Binance-konti. Så Binance opfordrer alle brugere til at gennemføre KYC-processen så hurtigt som muligt. 

🔺ANSVARSFRASKRIVELSE: Oplysningerne i indlægget er ikke økonomisk rådgivning, men er KUN beregnet til GENERELLE INFORMATIONSFORMÅL. Handel med kryptovaluta er MEGET risikabelt. Sørg for, at du forstår disse risici, og at du er ansvarlig for, hvad du gør med dine penge.

For eksempel

Sådan gennemfører du KYC på Binance Exchange

Identitetsbekræftelsesprocessen på Binance er ligetil. Trinene nedenfor viser dig, hvordan du bekræfter din Binance-konto. 

1. Besøg Binance.com

Hvis du er ny bruger, skal du oprette en konto hos Binance. Hvis du er en eksisterende bruger, skal du blot logge ind med dine kontooplysninger. 

2. Start identitetsbekræftelsesprocessen 

Når du er logget ind, skal du vælge ikonet [Brugercenter] (billedet) i øverste højre hjørne af din skærm. Klik derefter på [Identifikation] for at fortsætte til næste trin. Eller få adgang til siden for identitetsbekræftelse her .

3. Bekræft din konto

 

Klik på [Get Verified] for at begynde bekræftelsesprocessen. Bemærk, at de nødvendige identitetsbekræftelsesdokumenter varierer afhængigt af din nationalitet. Så efter at have valgt din nationalitet, upload dine påkrævede ID-dokumenter, som kan omfatte et offentligt udstedt ID, juridisk navn, hjemmeadresse, billed-id, postnummer og/eller andre nødvendige detaljer.

4. Fuldfør identitetsbekræftelsesprocessen

Bekræft, at alle de indsendte oplysninger er nøjagtige for at sikre, at din bekræftelse er accepteret. Fuldfør processen og fortsæt til handel. Alternativt kan du vælge en avanceret verifikationsmetode efter at have gennemført grundlæggende verifikation. 

Binance har tre verifikationsniveauer: Verified, Verified Plus og Enterprise Verification. Se venligst følgende diagram for at få et eksempel på de personlige oplysninger, der kræves, og kontofunktioner, som hvert bekræftelsesniveau låser op. Bemærk venligst: følgende oplysninger varierer fra land til land.

    
 VerificeretVerified PlusVirksomhedsbekræftelse
Information påkrævet

Personlig information

Offentligt udstedt ID

Ansigtsgenkendelse

 

Personlig information

Offentligt udstedt ID

Ansigtsgenkendelse

Bevis for adresse

 

Alle personlige oplysninger fra Verified Plus-laget kræves
Funktioner

$50K daglige Fiat-indskuds- og udbetalingsgrænser

Ubegrænset Krypto-indskudsgrænse100 BTC Daglig Crypto-udbetalingsgrænse

Ubegrænset P2P-transaktionsgrænse

Adgang til udvalgte Binance-produkter, herunder Launchpad, OTC, Binance Card og mere

$200.000 daglige Fiat-indskuds- og udbetalingsgrænser

Ubegrænset Krypto-indskudsgrænse100 BTC Daglig Crypto-udbetalingsgrænse

Ubegrænset P2P-transaktionsgrænse

Adgang til de fleste Binance-produkter, inklusive Binance Launchpad, OTC, Binance Card og mere

 

$200.000 daglige Fiat-indskuds- og udbetalingsgrænser

Ubegrænset daglig grænse for kryptotilbagetrækning

Adgang til hele pakken af ​​Binance-produkter

Indsendelse af alle dine oplysninger til bekræftelse bør ikke tage mere end 20 minutter. Derefter skal du vente på, at din bekræftelse bliver behandlet. 

KYC er en afgørende proces for mange organisationer i krypto- og finanssektoren, der ønsker at forblive i overensstemmelse med AML-krav og -standarder. Disse finansielle bestemmelser hjælper med at skabe et sikkert og kriminalitetsfrit miljø, hvor virksomheder kan trives. Du kan muligvis ikke nyde fuld anonymitet under kryptovalutatransaktioner, men Binance og andre større børser forsøger at forblive KYC-kompatible for at beskytte deres brugere. Vær sikker på, alle brugerdata og personlige oplysninger, inklusive KYC-oplysninger, er krypteret både under lagring og under transport.

Efter du har verificeret din konto, er der to hovedmåder at købe kryptovalutaer på Binance ved hjælp af kontanter: Du kan købe krypto med kontanter fra Binance via bankoverførsel eller kortkanaler, eller købe krypto med kontanter fra andre sælgere på Binance P2P. 

Læs mere: Hvad er Binance Exchange | Sådan opretter du en konto på Binance (2022)

Jeg håber, at dette indlæg vil hjælpe dig. Glem ikke at efterlade et like, kommentere og dele det med andre. Tak skal du have!

What is GEEK

Buddha Community

Jammie Yost

Jammie Yost

1666196400

A Procedural Macro for Defining Nom Combinators in Simple DSL For Rust

nom-rule  

A procedural macro for defining nom combinators in simple DSL. Requires nom v5.0+.

Dependencies

[dependencies]
nom = "7"
nom-rule = "0.2"

Syntax

The procedural macro rule! provided by this crate is designed for the ease of writing grammar spec as well as to improve maintainability, it follows these simple rules:

 1. TOKEN: match the token by token kind. You should provide a parser to eat the next token if the token kind matched. it will get expanded into match_token(TOKEN).
 2. ";": match the token by token text. You should provide a parser to eat the next token if the token text matched. it will get expanded into match_text(";") in this example.
 3. #fn_name: an external nom parser function. In the example above, ident is a predefined parser for identifiers.
 4. a ~ b ~ c: a sequence of parsers to take one by one. It'll get expanded into nom::sequence::tuple.
 5. (...)+: one or more repeated patterns. It'll get expanded into nom::multi::many1.
 6. (...)*: zero or more repeated patterns. It'll get expanded into nom::multi::many0.
 7. (...)?: Optional parser. It'll get expanded into nom::combinator::opt.
 8. a | b | c: Choices between a, b, and c. It'll get expanded into nom::branch::alt.
 9. &a: Peek. It'll get expanded into nom::combinator::peek(a). Note that it doesn't consume the input.
 10. !a: Negative predicate. It'll get expanded into nom::combinator::not. Note that it doesn't consume the input.
 11. ^a: Cut parser. It'll get expanded into nom::combinator::cut.
 12. ... : "description": Context description for error reporting. It'll get expanded into nom::error::context.

Example

Define match_text parser and match_token parser for your custom token type. You can use nom::combinator::fail as match_token if your parser use &str or &[u8] as input because you won't match on token kinds.

#[derive(Clone, Debug, PartialEq)]
struct Token<'a> {
  kind: TokenKind,
  text: &'a str,
  span: Span,
}

#[derive(Clone, Copy, Debug, PartialEq)]
enum TokenKind {
  Whitespace,

  // Keywords
  CREATE,
  TABLE,

  // Symbols
  LParen,
  RParen,
  Semicolon,
  Comma,

  Ident,
}

fn match_text<'a, Error: ParseError<Input<'a>>>(
  text: &'a str,
) -> impl FnMut(Input<'a>) -> IResult<Input<'a>, &'a Token<'a>, Error> {
  move |i| satisfy(|token: &Token<'a>| token.text == text)(i)
}

fn match_token<'a, Error: ParseError<Input<'a>>>(
  kind: TokenKind,
) -> impl FnMut(Input<'a>) -> IResult<Input<'a>, &'a Token<'a>, Error> {
  move |i| satisfy(|token: &Token<'a>| token.kind == kind)(i)
}

Then give the two parser to nom_rule::rule! by wrapping it into a custom macro:

macro_rules! rule {
  ($($tt:tt)*) => { 
    nom_rule::rule!($crate::match_text, $crate::match_token, $($tt)*)
  }
}

To define a parser for the SQL of creating table:

let mut rule = rule!(
  CREATE ~ TABLE ~ #ident ~ ^"(" ~ (#ident ~ #ident ~ ","?)* ~ ")" ~ ";" : "CREATE TABLE statement"
);

It will get expanded into:

let mut rule = 
  nom::error::context(
    "CREATE TABLE statement",
    nom::sequence::tuple((
      (crate::match_token)(CREATE),
      (crate::match_token)(TABLE),
      ident,
      (nom::combinator::cut(crate::match_text)("(")),
      nom::multi::many0(nom::sequence::tuple((
        ident,
        ident,
        nom::combinator::opt((crate::match_text)(",")),
      ))),
      (crate::match_text)(")"),
      (crate::match_text)(";"),
    ))
  );

Auto Sequence (nightly only)

nom-rule is able to automatically insert ~ in the rule when necessary so that you get the example above working the same as the following:

let mut rule = rule!(
  CREATE TABLE #ident "(" (#ident #ident ","?)* ")" ";" : "CREATE TABLE statement"
);

To enable this feature, you need to use a nightly channel rust complier, and add this to the Cargo.toml:

nom-rule = { version = "0.2", features = ["auto-sequence"] }

Download Details:

Author: andylokandy
Source Code: https://github.com/andylokandy/nom-rule

License: MIT license

#rust 

Ambert Lency

Ambert Lency

1646755140

Hvad er KYC (Identity Verification) i kryptohandel

I dette indlæg lærer du om Hvad er KYC (Identity Verification) i Crypto Trading? Hvordan er det mere og mere vigtigt for Crypto?

Ligesom andre finansielle institutioner gør store kryptovalutaudvekslinger over hele kloden KYC eller identitetsbekræftelse obligatorisk, for at brugerne kan få uafbrudt adgang til deres tjenester. Hvorfor er KYC-verifikation nødvendig, hvordan gavner det cryptocurrency-handlere, og hvordan adskiller det sig fra anti-hvidvaskreglerne? Besejrer KYC-verifikation formålet med decentralisering i offentlige kryptovalutaer? Vi vil behandle disse spørgsmål og flere i denne artikel. 

Hvad er KYC eller identitetsbekræftelse?

KYC er et akronym for "kend din kunde" eller "kend din klient". Det refererer til verifikation af en kundes identitet, typisk af en finansiel institution. Identitetsbekræftelse kræver oplysninger, der kan bruges til – selvfølgelig – at bekræfte din identitet, såsom et gyldigt ID-kort, forbrugsregninger, der indeholder din hjemmeadresse, et pas osv. ID-dokumentkrav varierer fra institution til institution og endda fra region til region.

Kunder er typisk forpligtet til at indsende identitetsbekræftelse under kontoåbning og på tidspunkter, hvor der har været en ændring i brugerens personlige oplysninger. For eksempel, hvis du officielt ændrer dit navn et par måneder efter oprettelse af din konto, vil du blive bedt om at opdatere dine personlige oplysninger. 

Hvis du ikke fuldfører KYC-processen, kan du muligvis ikke få adgang til alle funktionerne på en cryptocurrency-børs. For eksempel giver Binance kunder mulighed for at oprette konti, bruge grundlæggende funktioner og udføre begrænsede transaktioner uden at indsende KYC-oplysninger. For at få fuld adgang og øge højere indbetalinger og udbetalingsgrænser skal kunderne gennemføre KYC-bekræftelsesprocessen. 

Hvad er den generelle KYC-proces?

Afhængigt af en virksomheds art kan KYC-processer variere, men generelt opfylder de lignende mål. KYC omfatter de grundlæggende funktioner såsom dataindsamling og verifikation. Det involverer også kundedue diligence og løbende overvågning. 

KYC-verifikation er normalt grupperet i tre dele og processer:

1. Kundeidentifikationsprogram (CIP)

Dette er den første og mest ligetil KYC-proces. Det involverer blot indsamling og verifikation af kundedata. For banker kommer denne fase normalt under tilmelding. For cryptocurrency-børser og andre mindre stive finansielle institutioner kommer det efter registrering. 

2. Customer Due Diligence (DD)

Efter at have bekræftet identiteten kan en virksomhed beslutte at grave dybere ved at udføre et baggrundstjek på kunden. Målet med baggrundstesten er at udføre en risikovurdering. Hvis kunden tidligere er blevet markeret for økonomisk bedrageri eller er under undersøgelse, vil den blive markeret under baggrundstjekket. 

3. Løbende overvågning 

Løbende overvågning sikrer, at KYC-oplysningerne er opdaterede og giver systemet mulighed for løbende at granske transaktioner, der kan virke mistænkelige. For en cryptocurrency-udveksling kan flere store transaktioner til et land, der er på den amerikanske terrorovervågningsliste, blive markeret. Afhængigt af undersøgelsen kan børsen suspendere kundens konto og indberette sagen til de nødvendige tilsyns- og retshåndhævende organer. 

Hvorfor er KYC obligatorisk for de fleste kryptoudvekslinger? 

Kend din kunde-bestemmelser (KYC) er obligatoriske for større cryptocurrency-udvekslinger, fordi det sikrer, at de overholder regulatoriske regler og love.

Målet med KYC er at dæmme op for ulovlige aktiviteter og at fremhæve mistænkelig adfærd så tidligt som muligt. Cryptocurrency-udvekslinger bruger disse data til at spore transaktionsmønstre for at sikre sikre og kompatible transaktioner. 

Uden KYC-verifikation kan en cryptocurrency-børs blive holdt ansvarlig, når en bruger slipper af sted med at begå en forbrydelse, fordi de undlod at udføre due diligence. Fremover foretrækker større børser at forblive kompatible med anti-hvidvaskning af penge (AML). 

KYC og AML, mens nogle gange er beslægtede, refererer dog ikke til det samme. 

Hvad er forskellen mellem KYC og AML?

At kende dine kundekrav er kun en del af et bredere paraplybegreb, der almindeligvis kaldes anti-hvidvaskning af penge (AML). AML omfatter en lang række regulatoriske processer designet til at bremse hvidvaskning af penge. Andre AML-processer omfatter softwarefiltrering, registreringshåndtering og kriminalisering. KYC er simpelthen en AML-proces, der involverer identitetsbekræftelse og forbedret due diligence. 

KYC, AML og alle andre processer, der er indført af regulatorer, gør det sværere for organiserede kriminelle og terrorister at skjule deres ulovlige aktiviteter. De vil ikke være i stand til at få midler erhvervet på ulovlig vis til at fremstå som legitime. Selvom dette er en fordel, er nogle medlemmer af cryptocurrency-fællesskabet uenige om, hvorvidt børser skal gøre KYC-overholdelse obligatorisk. Argumentet er, at KYC- og AML-regler er imod begrebet decentralisering. 

Hvordan påvirker KYC decentralisering og anonymitet?

En af de mest tiltalende funktioner ved kryptovalutaer og blockchain-teknologi er decentralisering. Det betyder, at ingen enkelt myndighed har den ultimative kontrol over systemet. I stedet for en enkelt database lagres transaktioner på disse blockchains på adskillige computere over hele kloden gennem peer-to-peer noder. Så KYC-krav gør cryptocurrency-udvekslinger ligner traditionelle finansielle institutioner ved at give magt til en centraliseret myndighed. 

For brugere, der er bekymret for anonymitets etos via decentraliseret blockchain, er det en høj pris at betale at miste anonymitet, især når de indsender deres KYC-oplysninger til centraliserede kryptovalutaudvekslinger. Mens cryptocurrency-udvekslinger lover at behandle brugernes private oplysninger med omhu, ønsker mange mennesker, der foretrækker at bevare anonymiteten, ikke at tage den chance. Denne frygt er ikke ubegrundet, da mange børser stadig ikke har robuste KYC-systemer til at sikre forbrugeroplysninger. 

Der har været rapporter om hackere, der har fået adgang til KYC-oplysninger fra kryptovaluta-brugere ved at drage fordel af smuthuller i udvekslingernes software. Binance er en af ​​de få børser med et sikkert og dedikeret system til KYC-dataindsamling og -styring. 

Binances ansvar og forpligtelser over for KYC

Binance er den største cryptocurrency-børs pr. markedsværdi i verden. Som sådan er børsen dedikeret til at opretholde KYC-overholdelse. KYC beskytter ikke kun udvekslingen, det giver også et ekstra lag af sikkerhed til hver brugers konto, samtidig med at de kan nyde ubegrænset brug af Binances tjenester. 

Fordele ved verifikation på Binance: Nyd opgraderede niveauer

En primær fordel ved KYC på Binance er, at brugere nyder en niveauopgradering med lavere gebyrer og højere udbetalingsgrænser. Mens ubekræftede brugere kun kan hæve maksimalt 0,06 BTC dagligt, kan de med verificerede konti hæve op til 100 BTC dagligt. 

Husk, at KYC primært er forbeholdt brugere, der vælger kredit- og betalingskorttransaktionsmulighederne. De, der ønsker at udføre betydelige transaktioner regelmæssigt, vil også drage fordel af at udfylde deres KYC på Binance. Folk, der ikke fuldfører deres verifikation, kan løbe ind i nogle problemer med at hæve penge fra deres Binance-konti. Så Binance opfordrer alle brugere til at gennemføre KYC-processen så hurtigt som muligt. 

🔺ANSVARSFRASKRIVELSE: Oplysningerne i indlægget er ikke økonomisk rådgivning, men er KUN beregnet til GENERELLE INFORMATIONSFORMÅL. Handel med kryptovaluta er MEGET risikabelt. Sørg for, at du forstår disse risici, og at du er ansvarlig for, hvad du gør med dine penge.

For eksempel

Sådan gennemfører du KYC på Binance Exchange

Identitetsbekræftelsesprocessen på Binance er ligetil. Trinene nedenfor viser dig, hvordan du bekræfter din Binance-konto. 

1. Besøg Binance.com

Hvis du er ny bruger, skal du oprette en konto hos Binance. Hvis du er en eksisterende bruger, skal du blot logge ind med dine kontooplysninger. 

2. Start identitetsbekræftelsesprocessen 

Når du er logget ind, skal du vælge ikonet [Brugercenter] (billedet) i øverste højre hjørne af din skærm. Klik derefter på [Identifikation] for at fortsætte til næste trin. Eller få adgang til siden for identitetsbekræftelse her .

3. Bekræft din konto

 

Klik på [Get Verified] for at begynde bekræftelsesprocessen. Bemærk, at de nødvendige identitetsbekræftelsesdokumenter varierer afhængigt af din nationalitet. Så efter at have valgt din nationalitet, upload dine påkrævede ID-dokumenter, som kan omfatte et offentligt udstedt ID, juridisk navn, hjemmeadresse, billed-id, postnummer og/eller andre nødvendige detaljer.

4. Fuldfør identitetsbekræftelsesprocessen

Bekræft, at alle de indsendte oplysninger er nøjagtige for at sikre, at din bekræftelse er accepteret. Fuldfør processen og fortsæt til handel. Alternativt kan du vælge en avanceret verifikationsmetode efter at have gennemført grundlæggende verifikation. 

Binance har tre verifikationsniveauer: Verified, Verified Plus og Enterprise Verification. Se venligst følgende diagram for at få et eksempel på de personlige oplysninger, der kræves, og kontofunktioner, som hvert bekræftelsesniveau låser op. Bemærk venligst: følgende oplysninger varierer fra land til land.

    
 VerificeretVerified PlusVirksomhedsbekræftelse
Information påkrævet

Personlig information

Offentligt udstedt ID

Ansigtsgenkendelse

 

Personlig information

Offentligt udstedt ID

Ansigtsgenkendelse

Bevis for adresse

 

Alle personlige oplysninger fra Verified Plus-laget kræves
Funktioner

$50K daglige Fiat-indskuds- og udbetalingsgrænser

Ubegrænset Krypto-indskudsgrænse100 BTC Daglig Crypto-udbetalingsgrænse

Ubegrænset P2P-transaktionsgrænse

Adgang til udvalgte Binance-produkter, herunder Launchpad, OTC, Binance Card og mere

$200.000 daglige Fiat-indskuds- og udbetalingsgrænser

Ubegrænset Krypto-indskudsgrænse100 BTC Daglig Crypto-udbetalingsgrænse

Ubegrænset P2P-transaktionsgrænse

Adgang til de fleste Binance-produkter, inklusive Binance Launchpad, OTC, Binance Card og mere

 

$200.000 daglige Fiat-indskuds- og udbetalingsgrænser

Ubegrænset daglig grænse for kryptotilbagetrækning

Adgang til hele pakken af ​​Binance-produkter

Indsendelse af alle dine oplysninger til bekræftelse bør ikke tage mere end 20 minutter. Derefter skal du vente på, at din bekræftelse bliver behandlet. 

KYC er en afgørende proces for mange organisationer i krypto- og finanssektoren, der ønsker at forblive i overensstemmelse med AML-krav og -standarder. Disse finansielle bestemmelser hjælper med at skabe et sikkert og kriminalitetsfrit miljø, hvor virksomheder kan trives. Du kan muligvis ikke nyde fuld anonymitet under kryptovalutatransaktioner, men Binance og andre større børser forsøger at forblive KYC-kompatible for at beskytte deres brugere. Vær sikker på, alle brugerdata og personlige oplysninger, inklusive KYC-oplysninger, er krypteret både under lagring og under transport.

Efter du har verificeret din konto, er der to hovedmåder at købe kryptovalutaer på Binance ved hjælp af kontanter: Du kan købe krypto med kontanter fra Binance via bankoverførsel eller kortkanaler, eller købe krypto med kontanter fra andre sælgere på Binance P2P. 

Læs mere: Hvad er Binance Exchange | Sådan opretter du en konto på Binance (2022)

Jeg håber, at dette indlæg vil hjælpe dig. Glem ikke at efterlade et like, kommentere og dele det med andre. Tak skal du have!

Terry Tremblay

Terry Tremblay

1595875320

WTF is a Decentralized Identity?

Decentralised identity is the Sign In With Google equivalent for the physical world, except you are in control of your data.

Image Source : Dilbert Strip for October 2010

What is this Decentralised Identity?

To put it simply, just like cryptocurrency changed money to a completely digital form that lived on your mobile wallet, decentralised identity uses blockchain to store and share your identity. Its a little bit more complicated than just storing your driver’s license or passport as pdf, decentralised identity is a secure way to verify and share your identity.

So how does decentralised identity work? Decentralised identity models lets users share identity verifications over a blockchain network. The identity itself is not stored on the blockchain network, instead DID uses verification method that lets you verify a claim without actually sharing the identity. Your identity is with your control at all times and is never actually shared, eliminating most identity theft problems.

Source : GSMA Decentralised Identity

A did identifier looks like this did:example:123456789abcd , different networks can reserve did identifiers like domain names and can then be used to issue identities, so a DID issued by google could look like did:google:1234569abce and a DID issued by the US government could look like did:usgov:abcd1235 You can think of this like the SSN in the US or the PAN in India, it is one single identifier that lets you authenticate across all services, but unlike SSN/PAN nobody can misuse you identity in case of DID because the identifier itself has no meaning unless signed by your keys.

And these keys are never shared, they live inside your mobile device (or a secure server if you choose to) and will authenticate every request for identification. Some protocols also use a different temporary DID for all relationships, ie. the DID for your schoold and your office are two totally randomised values and ensures your DID is never compromised by any single service.

#blockchain #decentralization #identity #digital-identity-blockchain #blockchain-top-story #latest-tech-stories #did-w3c-cbdc #decentralized-identities

Hva er KYC (Identity Verification) i kryptohandel

I dette innlegget lærer du om Hva er KYC (Identity Verification) i kryptohandel? Hvordan er det stadig viktigere for krypto?

Som andre finansinstitusjoner, gjør store kryptovalutabørser over hele verden KYC, eller identitetsverifisering obligatorisk for at brukere skal få uavbrutt tilgang til tjenestene deres. Hvorfor er KYC-verifisering nødvendig, hvordan gagner det kryptovalutahandlere og hvordan skiller det seg fra anti-hvitvaskingsbestemmelser? Bekjemper KYC-verifisering formålet med desentralisering i offentlige kryptovalutaer? Vi vil ta opp disse spørsmålene og mer i denne artikkelen. 

Hva er KYC, eller identitetsbekreftelse?

KYC er et akronym for "kjenn kunden din", eller "kjenn din klient". Det refererer til verifisering av en kundes identitet, vanligvis av en finansinstitusjon. Identitetsverifisering krever informasjon som kan brukes til – selvfølgelig – å bekrefte identiteten din, som et gyldig ID-kort, strømregninger som inneholder hjemmeadressen din, et pass osv. Kravene til ID-dokumenter varierer fra institusjon til institusjon, og til og med region til region.

Kunder er vanligvis pålagt å sende inn identitetsverifiseringsdokumenter under kontoåpning og til tider når det har vært en endring i brukerens personopplysninger. For eksempel, hvis du offisielt endrer navnet ditt noen måneder etter at du har opprettet kontoen din, vil du bli bedt om å oppdatere din personlige informasjon. 

Hvis du ikke fullfører KYC-prosessen, kan det hende du ikke får tilgang til alle funksjonene på en kryptovalutabørs. For eksempel lar Binance kunder opprette kontoer, bruke grunnleggende funksjoner og utføre begrensede transaksjoner uten å sende inn KYC-informasjon. For å få full tilgang og øke høyere innskudds- og uttaksgrenser, må kundene fullføre KYC-verifiseringsprosessen. 

Hva er den generelle KYC-prosessen?

Avhengig av virksomhetens art, kan KYC-prosesser variere, men generelt oppfyller de lignende mål. KYC omfatter de grunnleggende funksjonene som datainnsamling og verifisering. Det innebærer også kundedue diligence og løpende overvåking. 

KYC-verifisering er vanligvis gruppert i tre deler og prosesser:

1. Kundeidentifikasjonsprogram (CIP)

Dette er den første og mest enkle KYC-prosessen. Det innebærer ganske enkelt innsamling og verifisering av kundedata. For banker kommer dette stadiet vanligvis under registreringen. For kryptovalutabørser og andre mindre rigide finansinstitusjoner kommer det etter registrering. 

2. Customer Due Diligence (DD)

Etter å ha bekreftet identiteten, kan et selskap bestemme seg for å grave dypere ved å utføre en bakgrunnssjekk på kunden. Målet med bakgrunnstesten er å utføre en risikovurdering. Hvis kunden har blitt flagget for økonomisk svindel tidligere eller er under etterforskning, vil den bli flagget under bakgrunnssjekken. 

3. Løpende overvåking 

Løpende overvåking sikrer at KYC-informasjon er oppdatert og lar systemet kontinuerlig granske transaksjoner som kan virke mistenkelige. For en kryptovalutautveksling kan flere store transaksjoner til et land som er på den amerikanske terroristovervåkingslisten bli flagget ut. Avhengig av etterforskningen, kan børsen suspendere kundens konto og rapportere saken til de nødvendige regulerings- og rettshåndhevelsesorganene. 

Hvorfor er KYC obligatorisk for de fleste kryptoutvekslinger? 

Kjenn din kunde (KYC) forskrifter er obligatoriske for store kryptovalutabørser fordi det sikrer at de overholder regulatoriske regler og lover.

Målet med KYC er å dempe ulovlige aktiviteter og å synliggjøre mistenkelig oppførsel så tidlig som mulig. Kryptovalutautvekslinger bruker disse dataene til å spore transaksjonsmønstre for å sikre sikre og kompatible transaksjoner. 

Uten KYC-verifisering kan en kryptovaluta-børs bli holdt ansvarlig når en bruker slipper unna med å begå en forbrytelse fordi de ikke klarte å gjøre due diligence. Fra nå av foretrekker store børser å være i samsvar med anti-hvitvasking av penger (AML). 

KYC og AML, selv om de noen ganger er relatert, refererer imidlertid ikke til det samme. 

Hva er forskjellen mellom KYC og AML?

Å kjenne kundenes krav er bare en del av et bredere paraplybegrep som ofte kalles anti-hvitvasking (AML). AML inkluderer et stort spekter av regulatoriske prosesser designet for å dempe hvitvasking av penger. Andre AML-prosesser inkluderer programvarefiltrering, journalbehandling og kriminalisering. KYC er ganske enkelt en prosess med AML som involverer identitetsverifisering og forbedret due diligence. 

KYC, AML og alle andre prosesser iverksatt av regulatorer gjør det vanskeligere for organiserte kriminelle og terrorister å skjule sine ulovlige aktiviteter. De vil ikke være i stand til å få midler anskaffet på ulovlig vis til å virke legitime. Selv om dette er en fordel, er noen medlemmer av kryptovalutafellesskapet delt i hvorvidt børser bør gjøre KYC-overholdelse obligatorisk. Argumentet er at KYC- og AML-regelverket er imot begrepet desentralisering. 

Hvordan påvirker KYC desentralisering og anonymitet?

En av de mest tiltalende egenskapene til kryptovalutaer og blokkjedeteknologi er desentralisering. Hva dette betyr er at ingen enkelt myndighet har den ultimate kontroll over systemet. I stedet for en enkelt database, lagres transaksjoner på disse blokkjedene på en rekke datamaskiner over hele verden gjennom peer-to-peer-noder. Så KYC-krav gjør at kryptovalutautvekslinger ligner tradisjonelle finansinstitusjoner ved å gi makt til en sentralisert myndighet. 

For brukere som er opptatt av anonymitets etos via desentralisert blokkjede, er det å miste anonymitet en høy pris å betale, spesielt når de sender inn sine KYC-detaljer til sentraliserte kryptovalutabørser. Mens kryptovalutabørser lover å behandle brukernes private opplysninger med forsiktighet, vil mange som foretrekker å opprettholde anonymiteten ikke ta den sjansen. Denne frykten er ikke ubegrunnet siden mange børser fortsatt ikke har robuste KYC-systemer for å sikre forbrukerinformasjon. 

Det har vært rapporter om hackere som har fått tilgang til KYC-informasjonen til kryptovalutabrukere ved å utnytte smutthull i programvaren til børser. Binance er en av få børser med et sikkert og dedikert system for KYC-datainnsamling og -administrasjon. 

Binances ansvar og forpliktelser overfor KYC

Binance er den største kryptovalutabørsen per markedsverdi i verden. Som sådan er børsen dedikert til å opprettholde KYC-samsvar. KYC beskytter ikke bare børsen, den gir også et ekstra lag med sikkerhet til hver brukers konto samtidig som de kan nyte ubegrenset bruk av Binances tjenester. 

Fordeler med verifisering på Binance: Nyt oppgraderte nivåer

En primær fordel med KYC på Binance er at brukere nyter en nivåoppgradering med lavere avgifter og høyere uttaksgrenser. Mens ubekreftede brukere kun kan ta ut maksimalt 0,06 BTC daglig, kan de med verifiserte kontoer ta ut opptil 100 BTC daglig. 

Husk at KYC primært er reservert for brukere som velger kreditt- og debetkorttransaksjonsalternativene. De som ønsker å utføre betydelige transaksjoner regelmessig vil også ha nytte av å fullføre sin KYC på Binance. Folk som ikke fullfører verifiseringen, kan få problemer med å ta ut penger fra Binance-kontoene sine. Så, Binance oppfordrer alle brukere til å fullføre KYC-prosessen så snart som mulig. 

Toppbørser for handel med token-mynter. Følg instruksjonene og tjen ubegrensede penger

BinancePoloniexBitfinexHuobiMXCProBITGate.ioCoinbase

For eksempel

Hvordan fullføre KYC på Binance Exchange

Identitetsverifiseringsprosessen på Binance er enkel. Trinnene nedenfor viser deg hvordan du bekrefter Binance-kontoen din. 

1. Besøk Binance.com

Hvis du er en ny bruker, må du opprette en konto hos Binance. Hvis du er en eksisterende bruker, logger du bare på med kontoinformasjonen din. 

2. Start identitetsbekreftelsesprosessen 

Når du har logget på, velg [Brukersenter] -ikonet (bildet) øverst til høyre på skjermen. Klikk deretter på [Identifikasjon] for å fortsette til neste trinn. Eller gå til siden for identitetsbekreftelse her .

3. Bekreft kontoen din

 

Klikk på [Get Verified] for å starte bekreftelsesprosessen. Merk at identitetsbekreftelsesdokumentene som kreves varierer avhengig av nasjonalitet. Så, etter å ha valgt nasjonalitet, last opp de nødvendige ID-dokumentene dine, som kan inkludere en offentlig utstedt ID, juridisk navn, hjemmeadresse, bilde-ID, postnummer og/eller andre nødvendige detaljer.

4. Fullfør identitetsbekreftelsesprosessen

Bekreft at alle opplysningene som er sendt inn er nøyaktige for å sikre at bekreftelsen din er akseptert. Fullfør prosessen og fortsett til handel. Alternativt kan du velge avansert verifiseringsmetode etter å ha fullført grunnleggende verifisering. 

Binance har tre verifikasjonsnivåer: Verified, Verified Plus og Enterprise Verification. Vennligst se følgende diagram for en forhåndsvisning av den personlige informasjonen som kreves og kontofunksjonene som hvert verifiseringsnivå låser opp. Vennligst merk: følgende informasjon varierer fra land til land.

    
 VerifisertVerified PlusBedriftsbekreftelse
Informasjon påkrevet

Personlig informasjon

ID utstedt av myndighetene

Ansiktsgjenkjenning

 

Personlig informasjon

ID utstedt av myndighetene

Ansiktsgjenkjenning

Adresse bevis

 

All personlig informasjon fra Verified Plus-nivået kreves
Funksjoner

$50 000 daglige Fiat-innskudds- og uttaksgrenser

Ubegrenset kryptoinnskuddsgrense100 BTC daglig kryptouttaksgrense

Ubegrenset P2P-transaksjonsgrense

Tilgang til utvalgte Binance-produkter, inkludert Launchpad, OTC, Binance Card og mer

$200 000 daglige Fiat-innskudds- og uttaksgrenser

Ubegrenset kryptoinnskuddsgrense100 BTC daglig kryptouttaksgrense

Ubegrenset P2P-transaksjonsgrense

Tilgang til de fleste Binance-produkter, inkludert Binance Launchpad, OTC, Binance Card og mer

 

$200 000 daglige Fiat-innskudds- og uttaksgrenser

Ubegrenset daglig kryptouttaksgrense

Tilgang til hele pakken med Binance-produkter

Det bør ikke ta mer enn 20 minutter å sende inn alle opplysningene dine for bekreftelse. Etterpå må du vente på at bekreftelsen din blir behandlet. 

KYC er en avgjørende prosess for mange organisasjoner i krypto- og finanssektoren som ønsker å forbli i samsvar med AML-krav og -standarder. Disse økonomiske forskriftene bidrar til å gi et trygt og kriminalitetsfritt miljø for bedrifter å trives. Du kan kanskje ikke nyte full anonymitet under kryptovalutatransaksjoner, men Binance og andre store børser prøver å forbli KYC-kompatible for å beskytte brukerne sine. Du kan være trygg på at all brukerdata og personlig informasjon, inkludert KYC-informasjon, er kryptert både under lagring og overføring.

Etter at du har verifisert kontoen din, er det to hovedmåter å kjøpe kryptovalutaer på Binance med kontanter: du kan kjøpe krypto med kontanter fra Binance via bankoverføring eller kortkanaler, eller kjøpe krypto med kontanter fra andre selgere på Binance P2P. 

Les mer: Hva er Binance Exchange | Hvordan opprette en konto på Binance (2022)

🔺ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjonen i innlegget er ikke finansiell rådgivning, er ment BARE FOR GENERELL INFORMASJONSFORMÅL. Handel med kryptovaluta er VELDIG risikabelt. Sørg for at du forstår disse risikoene og at du er ansvarlig for hva du gjør med pengene dine.

Jeg håper dette innlegget vil hjelpe deg. Ikke glem å legge igjen en like, kommentere og dele den med andre. Takk skal du ha!

Aron Lemke

Aron Lemke

1621020360

How to Implement ASP.NET Core Identity Claims based Authorization

This is the second post in the series – ASP.NET Core Security. In my last post, I covered how to get started with ASP.NET Core Identity. In this article, we will learn about claims and how to implement ASP.NET Core Identity claims-based authorization.

What are the claims?

The identity of the user consists of a set of properties like Unique Id, Name, Email Id, Email Verified, etc and these properties are called claims. A claim set is a list of properties that belongs to the user. Claims contain information about the user that can be used to build a flexible authorization model. These claims get assigned to the user when a new user is created using the register link. A claim is typically like a key-value pair.

ASP.NET Core Identity by default comes with claims for a user and we can implement our own custom claims as well. There can be multiple claims of the same type.

Authorization using a claim can be implemented based on the value of the claim for that user. Access to protected resources can be determined by comparing the claims needed to access the resource with the claims available for the user.

#identity claims #microsoft identity authorization #security #aspdotnet core 3.1 #aspdotnet core identity