Çfarë është DappRadar | Si të përdorni DappRadar | Dyqani Dapp i Botës

Në këtë artikull, do të mësoni se çfarë është DappRadar, Si të përdorni DappRadar (Zbuloni, gjurmoni dhe tregtoni gjithçka DeFi, NFT dhe Gaming) në Crypto dhe Defi.

1. Çfarë është DappRadar?

Cili pretendon të jetë dyqani numër një global NFT dhe DeFi DApp

E themeluar në vitin 2018 nga Skirmantas Januškas, DappRadar ofron të dhëna për aplikacione të tilla si aktiviteti i transaksioneve, vëllimi i tokenit dhe përdoruesit aktivë. 

DappRadar njihet si një kompani që mbledh dhe analizon informacione dhe të dhëna nga më shumë se 10,000 aplikacione të decentralizuara (dApps) në rreth 49 protokolle që kompania po monitoron në shumë blockchain si ETH, BSC, EOS, TRON, WAX, Steem, HIVE, etj. ofrojnë vlerësim gjithëpërfshirës NFT dhe menaxhim të portofolit dhe udhëheqin rrugën në udhëheqjen e të dhënave.

Me fjalë të tjera, DappRadar është një nga mjetet më të njohura të analizës së deponive në dispozicion sot. Duke vepruar si ndërmjetës, DappRadar ndihmon përdoruesit, studiuesit, analistët, gazetarët dhe investitorët e dApp të kenë akses lehtësisht në të dhënat e tregut dhe të marrin vendime të informuara, veprime të mençura.

Letra e bardhë DappRadar përshkruan misionin dhe veçoritë dalluese të projektit. 

Sipas gazetës, platforma “ka ndihmuar industrinë të rritet dhe të përparojë duke pioniere metrika të besueshme dhe të pavarura në zinxhir. Renditjet tona të DApp-it janë bërë qendra e industrisë së Web 3.0 dhe na kanë fituar miliona përdorues besnikë në hapësirën e blockchain gjatë viteve.

“Duke ndërtuar një dyqan DApp në shkallë të plotë në krye të renditjes dhe ofertave tona të të dhënave, DappRadar ka qenë në gjendje të zgjidhë sfidat e zbulimit të industrisë dhe blerjes së përdoruesve. Duke drejtuar më shumë se 4 milionë përdorues në dapps çdo muaj, DappRadar është bërë destinacioni kryesor i zbulimit të industrisë dhe ofruesi i trafikut të përdoruesve. Në anën e pasme të këtij suksesi, DappRadar po evoluon dhe po ripozicionohet si Dyqani DApp i Botës.

Përveç analizës së të dhënave, DappRadar gjithashtu u ofron përdoruesve një mjet të menaxhimit të portofolit që i ndihmon ata të gjurmojnë performancën e zotërimeve të tyre. 

Vizitoni faqen e internetit: https://dappradar.com/

2. Karakteristikat e mira të DappRadar

1. DappRadar është një motor kërkimi i decentralizuar i aplikacioneve që lejon përdoruesit të gjejnë dhe eksplorojnë dapps dhe kontratat inteligjente.

2. Platforma ofron informacion të detajuar për çdo program, duke përfshirë popullaritetin e tij, vlerësimet e përdoruesve dhe detajet teknike.

3. DappRadar ofron gjithashtu një shumëllojshmëri mjetesh dhe burimesh për të ndihmuar zhvilluesit të ndërtojnë dapps më të mirë.

Faqja përbëhet nga tre seksione kryesore:

2.1. Renditjet

Përdorni filtrat në anën e majtë të faqes për të rafinuar kërkimin tuaj për Dapp-et specifike ose shenjat e 49 protokolleve që kompania po monitoron në shumë zinxhirë bllokues si ETH, BSC, EOS, TRON, WAX, Steem, HIVE, etj. 


Do të merrni statistikat e rezultatit Crypto ( shembull: Uniswap V2 )

 • TVL
 • ATVL
 • MARKETCAP
 • ÇMIMI TOKEN
 • CAP/TVL

2.2. Portofoli

Pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj personale me Kuletat Dixhitale ose Email ose Rrjetet Sociale. Do të shihni portofolin tuaj personal, i cili përbëhet nga:

 • Shenjat në 3 Blockchain: Ethereum, BNB Chain, Polygon
 • Galeria NFT
 • Pamja financiare e NFT
 • Statistikat e përdorimit

Shkëmbimi i Tokenit në DappRadar u ofron përdoruesve mundësinë për të shkëmbyer argumentet e tyre kripto me çmimet më të mira të disponueshme të tregut. DappRadar përdor Protokollin 0x për të kërkuar mundësitë më të mira të mundshme tregtare për përdoruesit e tij në një shumëllojshmëri të gjerë shkëmbimesh të decentralizuara. Lejon përdoruesit të shkëmbejnë argumentet në Ethereum, Binance Smart Chain dhe Polygon.

Si të shkëmbeni argumentet?

 • Në varësi të argumenteve që përdoruesit duan të shkëmbejnë, ata së pari duhet të zgjedhin blockchain-in e duhur: Ethereum, BSC ose Polygon. Vini re se Metamask ose një portofol tjetër web3 duhet të kalohet gjithashtu në të njëjtin blockchain.
 • Përdoruesit më pas sigurojnë shenjën hyrëse nga portofoli i tyre në fushën e përzgjedhjes së sipërme dhe zgjedhin se cilën shenjë dëshirojnë të marrin në pjesën e poshtme.
 • Gjithashtu tregoni se sa dëshironi të shpenzoni. Sistemi automatikisht do të llogarisë atë që do të merrni.
 • Shenjat që përdoruesit duan të shpenzojnë nga portofoli i tyre, së pari do të duhet të miratohen, gjë që përfshin një transaksion të paguar. Pas konfirmimit të transaksionit të miratimit, Token Swap është gati të shkëmbejë argumentet.
 • Shtypni "Swap", pastaj gjithashtu "Konfirmo Swap". Përsëri, portofoli juaj web3 (dmth. Metamask) do të hapet për të konfirmuar transaksionin. Shenjat tuaja të reja do të shfaqen në portofolin tuaj menjëherë pas.


Ka fiat on-ramps që ju lejojnë të blini kriptovaluta duke përdorur për shembull një llogari bankare ose kartë krediti. Ju mund të rimbushni portofolin tuaj Ethereum duke përdorur platformën tonë fiat në platformë. Thjesht identifikohuni në DappRadar, lidhni portofolin tuaj web3 dhe më pas klikoni "butonin e llogarisë" në menynë e sipërme. Do të shfaqet një menu rënëse me opsionin "Blej Crypto" duke përdorur një kartë krediti me para fiat si dollarë, jen dhe euro.

Ekziston edhe mjeti NFT, i cili vlerëson vlerën e Cryptopunks (pjesë arti të krijuara në blockchain dhe të tregtuara për shuma të larta parash).

3. Paraqisni DApp tuaj (Zhvilluesit)

Ju mund ta paraqisni projektin tuaj në DappRadar duke ofruar sfond mbi projektin tuaj duke përfshirë një përshkrim të shkurtër dhe të plotë, URL të faqes në internet dhe logon. Kërkohet vetëm një nëngrup fushash, por ju inkurajoheni të plotësoni sa më shumë që të jetë e mundur.

Përmbajtja e kërkuar

Së paku, duhet të përfshini informacionin e mëposhtëm për të paraqitur projektin/DApp tuaj në DappRadar:

 • Emri Dapp
 • Logoja (250 x 250 pixel PNG ose JPG)
 • Kategoria
 • URL e faqes në internet
 • Përshkrim i shkurtër (160 karaktere ose më pak)
 • Përshkrimi i plotë

Si të dorëzoni DApp tuaj

Së pari, do t'ju duhet të krijoni një llogari DappRadar dhe të verifikoni emailin tuaj. Pasi të jeni gati me përmbajtjen e kërkuar, mund të shkoni te faqja Submit a DApp ku mund të ndërmerrni hapat e mëposhtëm:

 1. Shkruani emrin e projektit tuaj
 2. Ngarko logon e DApp-it tuaj (250 me 250 pixel PNG ose JPG, maksimumi 150 KB)
 3. Zgjidhni kategorinë përkatëse për DApp-në tuaj
 4. Përfshi URL-në për DApp-në tuaj
 5. Shkruani një përshkrim të shkurtër (160 karaktere ose më pak)
 6. Specifikoni protokollet ku është vendosur DApp juaj. Këtu mund të zgjidhni protokolle të shumta, të tilla si Moonbeam dhe Moonriver
 7. Pasi të keni zgjedhur të paktën një protokoll, do t'ju kërkohet të vendosni adresën(at) e kontratës së DApp tuaj për secilin protokoll
 8. Shkruani një përshkrim të plotë për DApp tuaj
 9. Opsionale, jepni lidhje të mediave sociale
 10. Është opsionale, por rekomandohet që të jepni pamjet e ekranit të DApp tuaj. Ju gjithashtu keni mundësinë e ofrimit të një URL të YouTube në një demonstrim të DApp tuaj
 11. Rishikoni termat dhe kushtet dhe shtypni Submit a app


Parashtresat shqyrtohen nga ekipi i DappRadar dhe do të publikohen nëse DApp vlerësohet i përshtatshëm për listim.

Qendra e mësimit DappRadar

Jepini dapit tuaj fillimin që i nevojitet dhe planifikoni suksesin që nga dita e parë. 


konkluzioni

Përdorimi i DappRadar është i lehtë. E ardhmja për platformat si DappRadar duket e ndritshme, pasi komuniteti rritet në ndikim dhe më shumë njerëz fillojnë të mësojnë për avantazhet dhe mundësitë e aplikacioneve të decentralizuara.

Vizitoni faqen e internetit: https://dappradar.com/

Shpresojmë, ky artikull do t'ju ndihmojë. Mos harroni të lini një like, koment dhe ta ndani me të tjerët. Faleminderit!

Lexo më shumë: Shkëmbimet më të mira të centralizuara të kriptomonedhave | Shkëmbimet kryesore të kriptove

What is GEEK

Buddha Community

Çfarë është DappRadar | Si të përdorni DappRadar | Dyqani Dapp i Botës

Në këtë artikull, do të mësoni se çfarë është DappRadar, Si të përdorni DappRadar (Zbuloni, gjurmoni dhe tregtoni gjithçka DeFi, NFT dhe Gaming) në Crypto dhe Defi.

1. Çfarë është DappRadar?

Cili pretendon të jetë dyqani numër një global NFT dhe DeFi DApp

E themeluar në vitin 2018 nga Skirmantas Januškas, DappRadar ofron të dhëna për aplikacione të tilla si aktiviteti i transaksioneve, vëllimi i tokenit dhe përdoruesit aktivë. 

DappRadar njihet si një kompani që mbledh dhe analizon informacione dhe të dhëna nga më shumë se 10,000 aplikacione të decentralizuara (dApps) në rreth 49 protokolle që kompania po monitoron në shumë blockchain si ETH, BSC, EOS, TRON, WAX, Steem, HIVE, etj. ofrojnë vlerësim gjithëpërfshirës NFT dhe menaxhim të portofolit dhe udhëheqin rrugën në udhëheqjen e të dhënave.

Me fjalë të tjera, DappRadar është një nga mjetet më të njohura të analizës së deponive në dispozicion sot. Duke vepruar si ndërmjetës, DappRadar ndihmon përdoruesit, studiuesit, analistët, gazetarët dhe investitorët e dApp të kenë akses lehtësisht në të dhënat e tregut dhe të marrin vendime të informuara, veprime të mençura.

Letra e bardhë DappRadar përshkruan misionin dhe veçoritë dalluese të projektit. 

Sipas gazetës, platforma “ka ndihmuar industrinë të rritet dhe të përparojë duke pioniere metrika të besueshme dhe të pavarura në zinxhir. Renditjet tona të DApp-it janë bërë qendra e industrisë së Web 3.0 dhe na kanë fituar miliona përdorues besnikë në hapësirën e blockchain gjatë viteve.

“Duke ndërtuar një dyqan DApp në shkallë të plotë në krye të renditjes dhe ofertave tona të të dhënave, DappRadar ka qenë në gjendje të zgjidhë sfidat e zbulimit të industrisë dhe blerjes së përdoruesve. Duke drejtuar më shumë se 4 milionë përdorues në dapps çdo muaj, DappRadar është bërë destinacioni kryesor i zbulimit të industrisë dhe ofruesi i trafikut të përdoruesve. Në anën e pasme të këtij suksesi, DappRadar po evoluon dhe po ripozicionohet si Dyqani DApp i Botës.

Përveç analizës së të dhënave, DappRadar gjithashtu u ofron përdoruesve një mjet të menaxhimit të portofolit që i ndihmon ata të gjurmojnë performancën e zotërimeve të tyre. 

Vizitoni faqen e internetit: https://dappradar.com/

2. Karakteristikat e mira të DappRadar

1. DappRadar është një motor kërkimi i decentralizuar i aplikacioneve që lejon përdoruesit të gjejnë dhe eksplorojnë dapps dhe kontratat inteligjente.

2. Platforma ofron informacion të detajuar për çdo program, duke përfshirë popullaritetin e tij, vlerësimet e përdoruesve dhe detajet teknike.

3. DappRadar ofron gjithashtu një shumëllojshmëri mjetesh dhe burimesh për të ndihmuar zhvilluesit të ndërtojnë dapps më të mirë.

Faqja përbëhet nga tre seksione kryesore:

2.1. Renditjet

Përdorni filtrat në anën e majtë të faqes për të rafinuar kërkimin tuaj për Dapp-et specifike ose shenjat e 49 protokolleve që kompania po monitoron në shumë zinxhirë bllokues si ETH, BSC, EOS, TRON, WAX, Steem, HIVE, etj. 


Do të merrni statistikat e rezultatit Crypto ( shembull: Uniswap V2 )

 • TVL
 • ATVL
 • MARKETCAP
 • ÇMIMI TOKEN
 • CAP/TVL

2.2. Portofoli

Pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj personale me Kuletat Dixhitale ose Email ose Rrjetet Sociale. Do të shihni portofolin tuaj personal, i cili përbëhet nga:

 • Shenjat në 3 Blockchain: Ethereum, BNB Chain, Polygon
 • Galeria NFT
 • Pamja financiare e NFT
 • Statistikat e përdorimit

Shkëmbimi i Tokenit në DappRadar u ofron përdoruesve mundësinë për të shkëmbyer argumentet e tyre kripto me çmimet më të mira të disponueshme të tregut. DappRadar përdor Protokollin 0x për të kërkuar mundësitë më të mira të mundshme tregtare për përdoruesit e tij në një shumëllojshmëri të gjerë shkëmbimesh të decentralizuara. Lejon përdoruesit të shkëmbejnë argumentet në Ethereum, Binance Smart Chain dhe Polygon.

Si të shkëmbeni argumentet?

 • Në varësi të argumenteve që përdoruesit duan të shkëmbejnë, ata së pari duhet të zgjedhin blockchain-in e duhur: Ethereum, BSC ose Polygon. Vini re se Metamask ose një portofol tjetër web3 duhet të kalohet gjithashtu në të njëjtin blockchain.
 • Përdoruesit më pas sigurojnë shenjën hyrëse nga portofoli i tyre në fushën e përzgjedhjes së sipërme dhe zgjedhin se cilën shenjë dëshirojnë të marrin në pjesën e poshtme.
 • Gjithashtu tregoni se sa dëshironi të shpenzoni. Sistemi automatikisht do të llogarisë atë që do të merrni.
 • Shenjat që përdoruesit duan të shpenzojnë nga portofoli i tyre, së pari do të duhet të miratohen, gjë që përfshin një transaksion të paguar. Pas konfirmimit të transaksionit të miratimit, Token Swap është gati të shkëmbejë argumentet.
 • Shtypni "Swap", pastaj gjithashtu "Konfirmo Swap". Përsëri, portofoli juaj web3 (dmth. Metamask) do të hapet për të konfirmuar transaksionin. Shenjat tuaja të reja do të shfaqen në portofolin tuaj menjëherë pas.


Ka fiat on-ramps që ju lejojnë të blini kriptovaluta duke përdorur për shembull një llogari bankare ose kartë krediti. Ju mund të rimbushni portofolin tuaj Ethereum duke përdorur platformën tonë fiat në platformë. Thjesht identifikohuni në DappRadar, lidhni portofolin tuaj web3 dhe më pas klikoni "butonin e llogarisë" në menynë e sipërme. Do të shfaqet një menu rënëse me opsionin "Blej Crypto" duke përdorur një kartë krediti me para fiat si dollarë, jen dhe euro.

Ekziston edhe mjeti NFT, i cili vlerëson vlerën e Cryptopunks (pjesë arti të krijuara në blockchain dhe të tregtuara për shuma të larta parash).

3. Paraqisni DApp tuaj (Zhvilluesit)

Ju mund ta paraqisni projektin tuaj në DappRadar duke ofruar sfond mbi projektin tuaj duke përfshirë një përshkrim të shkurtër dhe të plotë, URL të faqes në internet dhe logon. Kërkohet vetëm një nëngrup fushash, por ju inkurajoheni të plotësoni sa më shumë që të jetë e mundur.

Përmbajtja e kërkuar

Së paku, duhet të përfshini informacionin e mëposhtëm për të paraqitur projektin/DApp tuaj në DappRadar:

 • Emri Dapp
 • Logoja (250 x 250 pixel PNG ose JPG)
 • Kategoria
 • URL e faqes në internet
 • Përshkrim i shkurtër (160 karaktere ose më pak)
 • Përshkrimi i plotë

Si të dorëzoni DApp tuaj

Së pari, do t'ju duhet të krijoni një llogari DappRadar dhe të verifikoni emailin tuaj. Pasi të jeni gati me përmbajtjen e kërkuar, mund të shkoni te faqja Submit a DApp ku mund të ndërmerrni hapat e mëposhtëm:

 1. Shkruani emrin e projektit tuaj
 2. Ngarko logon e DApp-it tuaj (250 me 250 pixel PNG ose JPG, maksimumi 150 KB)
 3. Zgjidhni kategorinë përkatëse për DApp-në tuaj
 4. Përfshi URL-në për DApp-në tuaj
 5. Shkruani një përshkrim të shkurtër (160 karaktere ose më pak)
 6. Specifikoni protokollet ku është vendosur DApp juaj. Këtu mund të zgjidhni protokolle të shumta, të tilla si Moonbeam dhe Moonriver
 7. Pasi të keni zgjedhur të paktën një protokoll, do t'ju kërkohet të vendosni adresën(at) e kontratës së DApp tuaj për secilin protokoll
 8. Shkruani një përshkrim të plotë për DApp tuaj
 9. Opsionale, jepni lidhje të mediave sociale
 10. Është opsionale, por rekomandohet që të jepni pamjet e ekranit të DApp tuaj. Ju gjithashtu keni mundësinë e ofrimit të një URL të YouTube në një demonstrim të DApp tuaj
 11. Rishikoni termat dhe kushtet dhe shtypni Submit a app


Parashtresat shqyrtohen nga ekipi i DappRadar dhe do të publikohen nëse DApp vlerësohet i përshtatshëm për listim.

Qendra e mësimit DappRadar

Jepini dapit tuaj fillimin që i nevojitet dhe planifikoni suksesin që nga dita e parë. 


konkluzioni

Përdorimi i DappRadar është i lehtë. E ardhmja për platformat si DappRadar duket e ndritshme, pasi komuniteti rritet në ndikim dhe më shumë njerëz fillojnë të mësojnë për avantazhet dhe mundësitë e aplikacioneve të decentralizuara.

Vizitoni faqen e internetit: https://dappradar.com/

Shpresojmë, ky artikull do t'ju ndihmojë. Mos harroni të lini një like, koment dhe ta ndani me të tjerët. Faleminderit!

Lexo më shumë: Shkëmbimet më të mira të centralizuara të kriptomonedhave | Shkëmbimet kryesore të kriptove

Mark Anderson

Mark Anderson

1616681478

DApps Development Platform kickstart your business development

We at Blockchain App Factory provide a DApps Development platform for users to connect developers directly with no middleman interaction to handle program and data changes. The DApp focuses on backend programming to run as a decentralized peer-to-peer (P2P) network. The DApp benefits from Zero downtime, secured privacy, complete data integrity, and resistance to censorship.

#dapps platform development #dapps platform development company #ethereum dapp development companies #ethereum dapps platform development company #dapps development company #how to build dapps

walter geed

1606449233

TRON Dapp Development Services Company | TRON Wallet Development

Shamlatech Provide TRON DApps best for your business needs.
TRON DApps with improvised and superfast transactions, high scalability, availability, and adaptability to be best suitable for your business.
This is image title

#tron dapp development services company #tron dapp development services #custom smart contracts on tron blockchain #tron dapp development company #tron dapp development #tron dapp developers

james right

james right

1606378840

DApp Development Company, Hire DApp Developers India

When we talk about a Decentralized Application or Dapp, the first thing that comes to our mind is the blockchain. That’s because the latter is the basis of all types of decentralized solutions. Also, when you apply any such solution in your business, you get to work on the open-source frameworks. The past few years have shown us a spike in Dapp development services and we are seeing a rise in the number of such services everywhere. With this solution, you are able to deliver the most effective outcomes for your enterprise.

Why should we consider Dapp as a dynamic solution for every business?

There are many reasons to do, first of all, your business gets a firm solution for every issue whether it is payments or something else. By inducting this mechanism, you get better power and control both in your service. You provide a somewhat more effective solution to every solution that lasts for every long in every industry. Other than that, you get to have a scalable program that engulfs many things into one bundle. Once you implement it into your business, you have enough entities to support your initiative.

Hire Tron Dapp Developers

Having said that, it is a must that you give a more sophisticated output to all those units of company that depend on each other for optimum performance. You get more power to delve deeper into every concept so you never lose your data. In order to protect your precious information, you gotta have a protective shield around. When that begins to swell, you present your company with the most perpetual model. Even with a perfected structure, it is possible for you to lose track of one or two agents. It keeps you on the right track and gives you a certain level of leverage.

By orientating your enterprise with this mechanism, you enable it to create a system that always produces beneficial results. At the end of every procedure, you get to sustain all the ups and downs in the course of your business. The outlay of every product helps you get rid of all types of risks and it also lets you prepare for a volatile environment. All of this takes place in a very regulated environment, so you need to keep moving from one solution to another. If you cannot do that, you should prepare yourself for the ultimate fall of your venture.

What is the best way to introduce Dapp into your business?

For getting the best benefits out of this solution, it is necessary for you to get things done in a systematic manner. That begins right when you start to distribute the tasks to all the members of your team. At the time of starting this process, you need to get 100% sure of the efficiency and speed of your payment gateway. The methods of giving old or new tools to this program are equivalent to giving power to your dormant projects. That’s why it is very vital that you have a clear answer to every question that pops in the midst of development.

When you are looking for different strategies but you are not totally determined about the number of assets. Irrespective of the type of portfolio you own, you always get to have a more profound way of working with the team. The more you try this solution, the better outputs you receive and you never get stuck in the details. With many other tools and features, you get a proper structure of working that helps you evolve in the most stable way. This disposition helps get more certainty in the execution of tasks even in payments.

The amount of effort that you put into this work is commendable and it gets paid off with the success of your project. Whether you know it for sure or not, you need to help the other members of the network to get better responses. The creative aspects of this tool keep you always one step ahead, it also gives better prospects for good. It is possible that you have a dilemma in choosing between two applications, but you aid from external agents in that. This gives you better prospects in every business and helps you stand strong.

What is the right process to hire Dapp developers for my business?

There is no particular approach that we should adhere to, especially after seeing another company’s success story. However, you should have an impeccable plan to get things going in a particular direction. Before you change the effect of every business, you get to have a strong disposition that keeps you focused on achieving your goals. The strong stand towards the other solutions gives you a proper mechanism to safeguard the assets. And when you want to try something new, you can easily switch to other solutions and give your venture more time to adopt.

The whole thing is about making time in the process of development as well as making payments. Once you are sure about them, you have a big void to fill and things get properly explained. The stability of the ledger along with the capability of expansion prepares you for every solution. It also helps you reckon the power of blockchain without losing the data allotted in different blocks. We already know that all the information in this structure is inalterable and when this becomes more systematic, you get a perfect solution.

To get the best out of this technology, you must be prepared with a proper strategy and helpful tools. When it is time to give great results, you have to be ready for anything and should take the chances too. If you are taking the right approach, there is no risk of losing potential customers. On the other hand, you enable your company to achieve many feats that cannot be acquired otherwise. You get all of that just by making your business more sustainable with the distributed ledger. Your team gets ready for some extreme actions and gives you maximum efficacy by consuming more data or bandwidth.

This is also the best way to hire developers who could develop Dapp with the right standards of your industry. While doing that, they also make sure that nothing goes out of context and you have a suitable program that works for very long. When this process is taking place, you need to be more strategic so there are no mistakes and you have a clear benefit. There could be occasion hiccups but you get to be 100% sure about its ability at different fronts. All of this is only possible when you work with experts in this domain.

Coin Developer India is one of the few companies that never fail in exceeding your expectation when it comes to making the most of crypto-based solutions. We are experts who have been active in this niche for a very long time and we know how to fulfill the needs of the different businesses and industries. Before providing this solution to our clients, we make certain that it is crafted to perfection and there is no loophole in any segment. With our experts, it is possible to get this next-gen technology to accomplish the greatest feats.

Get a perfect Decentralized application for your company and make it great success in any industry. With the experts of Coin Developer India, you can make it possible.

Contact Details:

Call and Whatsapp : +91-7014607737
Email: cryptodeveloperjaipur@gmail.com
Telegram : @vipinshar

#dapp development services company #hire tron dapp developers #dapp development #dapp development services #decentralized application

Çfarë është Dex GURU | Çfarë është DexGURU | Si të përdorni Dex GURU

Në këtë postim, do të mësoni se çfarë është Dex GURU, Si të përdorni Dex GURU?

1. Çfarë është Dex Guru?

Dex Guru është një platformë jo-kujdestare e tregtimit dhe analizës së Crypto, e krijuar me tregtarët modernë në mendje. Ai kombinon analitikën e blockchain dhe aftësitë tregtare. Kjo do të thotë që ju mund të tregtoni, analizoni dhe gjurmoni kriptovaluta të ndryshme në të njëjtën platformë.

Ju mund të analizoni dhe krahasoni lëvizjet e kriptomonedhave të ndryshme me të gjitha llojet e treguesve të ndryshëm. Gjithçka që mund të gjeni në një tabelë të një agjenti modern burse, mund ta gjeni në Dex Guru.

Zhvilluesit e Dex Guru bënë një punë vërtet të mirë me platformën e tyre, është jashtëzakonisht miqësore me përdoruesit me një përvojë dhe ndërfaqe të mrekullueshme të përdoruesit.

Ambicia e DexGuru është të zhvillohet në një terminal të besuar nga shumë tregtarë, si Terminali i Bloomberg - vegël e përdorur nga njeriu më i pasur në planet në një kohë, Warren Buffet, për të kryer transaksione dhe për të marrë informacionin dhe faktet e tij. Por qasja do të jetë zhvillimi në një terminal të përkushtuar për tregun DeFi në çdo zinxhir.

Nëse jeni një tregtar i avancuar, patjetër që do t'ju pëlqejnë grafikët e tyre të avancuar në kohë reale me të dhëna historike. Në krye të tyre, ju mund të vizatoni linja trendi, të përdorni vizore dhe në thelb gjithçka që mund të bëni me mjete të avancuara të analizës së tregut të aksioneve.

2. Karakteristikat kryesore të Dex Guru

Këtu janë tre karakteristikat kryesore që e dallojnë Dex Guru nga konkurrentët e drejtpërdrejtë:

Ndërfaqe intuitive dhe miqësore për fillestarët

Edhe pse Dex Guru përmban një bollëk informacionesh të dobishme që duket se janë të rrëmujshme në pamjen e paracaktuar, nëse inspektoni disa nga konkurrentët e tij të drejtpërdrejtë, do të kuptoni se ndërfaqja e Dex Guru është aq intuitive sa ato vijnë. 

Megjithatë, përmirësime të mëtejshme të intuitivitetit nuk janë të mundshme, pasi ato do ta ulnin përmbajtjen dhe përdoruesit do të përfundonin me një përvojë inferiore.

Shumë informacion në dispozicion

Platforma tregtare Dex Guru është e mbushur me informacione në zinxhir. Këtu nuk po flasim për gjëra spekulative – po flasim për informacione të besueshme që janë pothuajse të menjëhershme dhe shpërndahen direkt në ekranin tuaj.

Edhe fillestarët e plotë nuk do të kenë nevojë për shumë kohë për t'u përshtatur siç duhet me sasinë e informacionit të disponueshëm dhe proceset e ndërveprimit me kontratat inteligjente në zinxhirët publikë. Tregtarët me përvojë do të vlerësojnë çdo pjesë të fundit të tij dhe do të bëjnë çmos për të kuptuar se si të përfitojnë sa më shumë nga të gjitha ato të dhëna.

Kosto në kohë reale dhe shumë më të sakta.

Sepse informacioni dhe faktet në këto faqe interneti do të marrin në konsideratë vlerën e zakonshme të argumenteve në shkëmbimet e centralizuara (CEX) si Binance, edhe nëse çmimi i shitjes është jolikuid.

Prandaj, nëse argumentet në të cilat investoni nuk janë të listuara në shkëmbimet CEX ose raporti i çmimit të shitjes së argumenteve ku dëshironi të investoni në pishina të veçanta për shkak të variacionit të madh, është plotësisht e mundshme që të varet nga informacioni i menjëhershëm në DexGuru për të bërë investime shumë më të sakta ose zgjedhje tregtimi me informacione të përditësuara që variojnë nga dhjetë deri në 18 sekonda.

Rritja e Shpejtë

Tregtarët kanë njohur veçoritë e avancuara të Dex Guru dhe po vërshojnë portat. Muaj pas muaji, popullariteti i Dex Guru vazhdon të rritet më i fortë. Nuk kemi arritur ende shifra eksponenciale, por nuk do të habitesha nëse kjo ndodh deri në fund të vitit.

Mbështetja e portofolit

Për momentin, Dex Guru mbështet shumicën (por jo të gjitha) kuletat e njohura. Kjo perfshin:

 • Trezor & Ledger (të dyja përmes MetaMask)
 • MetaMask
 • WalletConnect (i cili përfshin të gjitha kuletat e mbështetura nga WalletConnect siç është portofoli crypto.com Defi)
 • TrustWallet

Shumë platforma tregtare Crypto nuk mbështesin shumë opsione të portofolit. Dex Guru mbështet shumicën dërrmuese të kuletave të njohura, veçanërisht me WalletConnect të cilin mund ta përdorni për të përfshirë kuletat e tjera.

Sigurisht, ju mund të përdorni Dex Guru për analiza pa e lidhur portofolin tuaj, por do të humbisni shumë veçori që mund t'i merrni vetëm nëse lidhni portofolin tuaj:

 • Blerja dhe shitja e argumenteve direkt në platformë
 • Sinjalizime dhe njoftime për çmimet
 • Shtimi i argumenteve në listën tuaj të preferuar

Siguria

Dex Guru është një platformë jo-kujdestare. Kjo do të thotë që kriptovalutat tuaja janë gjithmonë nën kontrollin tuaj.

Ai funksionon ashtu si shumica e aplikacioneve të tjera të decentralizuara, Dex Guru mund të shikojë vetëm bilancin dhe aktivitetin e portofolit tuaj që përdor Dex Guru për t'ju treguar tregtitë tuaja.

Kjo e bën Dex Guru tepër të sigurt . Edhe nëse platforma e tyre disi hakohej, përdoruesit e tyre nuk do të ishin në rrezik sepse hakerët nuk do të ishin në gjendje të vidhnin balancën nga përdoruesit e Dex Guru.

Tarifat

Përveç tarifave të gazit gjatë tregtimit, të cilat gjithsesi nuk mund t'i shmangni, nuk ka asnjë tarifë kur përdorni Dex Guru.

Në fakt, Dex Guru funksionon ekskluzivisht me donacione dhe ndoshta disa marrëveshje sponsorizimi. Pavarësisht, përdoruesit e Dex Guru nuk paguajnë asnjë tarifë për përdorimin e platformës.

Në thelb, platforma është falas dhe të gjithë mund ta përdorin atë për të hulumtuar, gjurmuar, krahasuar dhe tregtuar Crypto pa asnjë tarifë.

3. Si të përdorni Dex GURU

3.1. Lidhni portofolin tuaj

Disa nga veçoritë tona janë të disponueshme vetëm pasi të lidhni një portofol. Pasi ta lidhni, do të jeni në gjendje të ruani argumentet tuaja të preferuara dhe të ndryshoni cilësimet e DexGuru.

DexGuru është një platformë plotësisht jo-kujdestare, kështu që asetet në portofolin tuaj janë gjithmonë nën kontrollin tuaj.

Në desktop

Kuletat e shfletuesve si Metamask

Klikoni në një ikonë të portofolit në këndin e sipërm djathtas

Zgjidhni Metamask

Ne përdorim Kërkesat e Nënshkrimit për vërtetim. Duke e nënshkruar atë, ju vërtetoni se keni një çelës privat për një adresë.

Të vendosur të gjithë:

WalletConnect

Shënim: Për të përdorur WalletConect, duhet të çaktivizoni ose fshini shtesën MetaMask në shfletuesin e desktopit sepse shkakton konflikte me ofruesit e tjerë të portofolit. Një opsion tjetër është përdorimi i modalitetit "Incognito".

Klikoni në një ikonë të portofolit në këndin e sipërm djathtas

Zgjidhni Lidhja e portofolit

Skanoni kodin QR nga ekrani juaj me një portofol të pajtueshëm me WalletConnect dhe konfirmoni një Kërkesë nënshkrimi. Duke e nënshkruar atë, ju vërtetoni se keni një çelës privat për një adresë.

,

Të vendosur të gjithë:

,

Në telefon

Duhet të keni të instaluar në telefonin tuaj aplikacionin e portofolit web3. Shkoni te aplikacioni i portofolit tuaj dhe kërkoni shfletuesin atje. Tani shkoni te dex.guru

Klikoni në një ikonë të portofolit në këndin e sipërm djathtas

Klikoni në Metamask ose Trustwallet

Të vendosur të gjithë:

TrustWallet. Ndrysho rrjetin

 

,

3. 2. Blerja dhe Shitja e Tokeneve

1. Së pari, duhet të lidhni portofolin tuaj.

2. Sigurohuni që portofoli juaj po përdor rrjetin e duhur. Mund të shihni se me çfarë rrjeti jeni lidhur në këndin e sipërm djathtas pranë një ikone të portofolit.

DexGuru e bën të lehtë identifikimin e argumenteve nga rrjete të ndryshme. Ne përdorim rrathë me ngjyra rreth ikonës së shenjës. Në shembullin e mëposhtëm, kodi i Zinxhirit Smart Binance është i mbështjellë në rrethin portokalli. Për lehtësinë tuaj, kuletat web3 që janë të lidhura, shfaqen në të njëjtën ngjyrë si rrathët rreth rrjeteve specifike.

Shënim: Nuk mund të shkëmbeni asete nga rrjete të ndryshme me njëra-tjetrën. Për shembull, nuk mund ta shkëmbeni UNI (token ERC20 në Ethereum) me CAKE (token BEP20 në BSC). Sidoqoftë, shumë argumente të bazuara në Ethereum kanë versione të lidhura në BSC, për shembull, ETH-BSC në një pamje të mësipërme.

3. Është koha për të tregtuar. Për të blerë/shitur një token të caktuar, fillimisht duhet ta zgjidhni atë në zonën e Përzgjedhësit të Tregut.

Për të dy opsionet Bli dhe Shit, mund të futni vetëm shumën e aktiveve që do të merren nga portofoli juaj - sasia e argumenteve (monedhave) që merrni pasi tregtia llogaritet automatikisht.

Ju mund të ndryshoni llojin e aktivit dixhital që përdorni për të blerë një token specifik (atë që keni zgjedhur në zonën e Përzgjedhësit të Tregut ) dhe të ndryshoni aktivin dixhital që merrni kur shisni kodin e caktuar.

Nëse kjo është hera e parë që po bëni një transaksion me një shenjë specifike, do t'ju duhet të përfundoni një transaksion miratimi token. Duhet të shtypni vetëm një herë butonin "Aprovo/Shit".

Pasi të miratoni kufirin e shpenzimeve të tokenit në portofolin tuaj, prisni që dritarja kërcyese e Konfirmimit të shkëmbimit. Nëse monedha ose token nuk ka nevojë për miratim nga portofoli juaj, do t'ju shfaqet dritarja kërcyese e konfirmimit të shkëmbimit menjëherë pasi të keni shtypur butonin Blej/Shit.

Brenda dritares kërcyese të Konfirmimit të shkëmbimit, mund të ndryshoni rrëshqitjen e çmimit, të jepni këshillën në DexGuru dhe të zgjidhni çmimin e GAS. Klikoni butonin "Konfirmo" pasi të jeni gati. Nëse nuk klikoni butonin "Konfirmo" gjatë 90 sekondave të para, dritarja kërcyese do të mbyllet automatikisht dhe do të na duhet të rifreskojmë kuotën tuaj.

Pas shtypjes së butonit "Konfirmo", do të fillojë transaksioni i shkëmbimit në portofolin tuaj. Pasi ta aprovoni, nuk ka rrugë kthimi. Askush nuk mund ta anulojë transaksionin në këtë pikë.

3.3. Aktivizo sinjalizimet e çmimeve

Për të aktivizuar njoftimet për një shenjë, ju duhet:

1. Lidhni portofolin tuaj web3.

2. Shtoni argumente në të preferuarat tuaja.

Shtypni një buton zemre për të shtuar një shenjë në të preferuarat tuaja.

3. Shkoni te Cilësimet.

4. Aktivizo ndryshimin e njoftimeve.

5. Vendosni pragun e dëshiruar në përqindje.

Në shembullin më poshtë, pragu është vendosur në 10%, që do të thotë kur çmimi i një token ndryshon më shumë se 10%, ju do të merrni një njoftim shtytës. Pragu që vendosni do të zbatohet për të gjithë argumentet në të preferuarat tuaja.

6. Ruani ndryshimet tuaja.

Shënim: nëse jeni duke përdorur shfletuesin Brave, do t'ju duhet të aktivizoni "Përdor Shërbimet e Google për Push Messaging" në seksionin e Cilësimeve të Avancuara që njoftimet të funksionojnë.

3.4. Kontrolloni bilancin e portofolit

Të gjitha transaksionet dhe veprimet me portofolin tuaj në një blockchain regjistrohen; ju mund t'i kontrolloni ato duke përdorur një nga eksploruesit e blockchain më poshtë.

Etherscan është një Block Explorer për Rrjetin Ethereum. BscScan është një Block Explorer për Zinxhirin e zgjuar Binance. Polygonscan for Polygon Network. SnowTrace për Rrjetin e Ortekut. FTMScan për Rrjetin Fantom. ArbiScan për Rrjetin Arbitrum. Optimist Ethereum Etherscan for Optimism Network. Celo Explorer për rrjetin CELO.

Nëse nuk shihni asete në portofolin tuaj, është mirë të kontrolloni adresën e portofolit tuaj në një eksplorues blockchain. Përdorni Etherscan për transaksionet Ethereum, BscScan për transaksionet e Zinxhirit Smart Binance, e kështu me radhë. 

Kopjoni adresën publike të portofolit tuaj dhe kërkoni atë në një eksplorues blockchain.

,

Pasi të keni futur adresën tuaj publike, do të shihni bilancin tuaj ETH ose BNB në vlerën origjinale. Do të shihni gjithashtu të gjitha transaksionet e përditësuara që kanë ndodhur me portofolin tuaj. Për të parë Holdings Expanded Token, klikoni në butonin pranë vlerës së argumenteve tuaja të personalizuara.

,

Kuletat si MetaMask shfaqin një listë të kufizuar të bilanceve standarde të shenjave, por nuk shfaqin bilancet aktuale për argumentet e personalizuara. Duhet të shtoni manualisht një shenjë të personalizuar në portofolin tuaj. Gjithçka që ju nevojitet është një Adresë e Kontratës Token që mund ta gjeni në Etherscan për argumentet ERC-20 dhe BscScan për argumentet BEP-20. 

Shkoni te Token Holdings tuaj, gjeni tokenin që dëshironi të shtoni në portofolin tuaj dhe shtypni atë. Kopjoni adresën e kontratës. Ju do të duhet ta shtoni atë në portofolin tuaj.

,

Nëse jeni duke përdorur MetaMask, shkoni te Asetet tuaja, lëvizni poshtë dhe shtypni "Shto Token"

Shtypni "Token personal". Sigurohuni që jeni lidhur me rrjetin e duhur (ETH ose BSC).

,

Tani ngjitni Adresën e Kontratës Token. Simboli i shenjës dhe numrat dhjetorë të saktësisë do të plotësohen automatikisht.

 

konkluzioni

Dex Guru është një platformë e shkëlqyeshme për tregtarët fillestarë dhe të avancuar të Crypto-ve, të cilët duan të krahasojnë dhe gjurmojnë kriptovaluta të ndryshme në kohë reale, si dhe të përdorin të dhënat e tyre historike për të nxjerrë përfundimet e tyre.

Platforma e tyre është tepër e sigurt dhe nuk është e kujdesshme, kështu që nuk ka rrezik të hakohet dhe të humbasë bilancin e portofolit tuaj. Për më tepër, një nga gjërat më të mira për Dex Guru është se funksionon vetëm me donacione dhe nuk ka absolutisht asnjë tarifë. Ju nuk do të humbni asnjë nga bilanci juaj në tarifat kur tregtoni Crypto në platformën e tyre.

Vizitoni faqen e internetit ☞  https://dex.guru/

Shkëmbimet kryesore për tregtimin e monedhave simbolike. Ndiqni udhëzimet dhe fitoni para të pakufizuara

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.ioCoinbase

Shpresoj se ky postim do t'ju ndihmojë. Mos harroni të lini një like, koment dhe ta ndani me të tjerët. Faleminderit!