Hva er IntoTheBlock | Slik bruker du IntoTheBlock | Analyse av krypto

Mange investorer liker å handle kryptovaluta fordi det er en ekstremt volatil eiendel. Hvis du kan time markedet riktig, kan handel med krypto gi deg mye høyere avkastning enn tradisjonelle investeringer.

I fullt alvor kan handel med kryptovaluta være risikabelt. Ja, det er sant - noen mennesker har tjent mye penger. Men noen mennesker har også tapt mye penger. En hovedårsak til dette er mangel på kunnskap.

Analyse av kryptovalutadata

Teknisk analyse kan være for komplisert for noen mennesker, og det er derfor det er grunnleggende analyse. Begge analysemetodene er viktige, men med Fundamental analyse kan folk enkelt få kryptoaktiva.

Fundamental analyse estimerer den iboende verdien av en eiendel ved å stole på data og analysere faktorer som kan påvirke prisen i fremtiden.

Fundamental analyse forteller deg hvilken kryptoaktiva du skal kjøpe. Teknisk analyse forteller deg til hvilken pris du skal kjøpe.

Begge er like viktige, men ikke mange er kjent med indikatorene som trengs for å trekke gode konklusjoner med fundamental analyse. 

IntoTheBlock er en av de beste plattformene for fundamental analyse i dag. I denne artikkelen lærer du hva er IntoTheBlock, hvordan du bruker IntoTheBlock (tilbyr sanntids retningsspådommer for de beste kryptoaktiva)

1. Hva er IntoTheBlock

IntoTheBlock er et datavitenskapsselskap som bruker banebrytende forskning innen AI for å levere handlingskraftig intelligens for kryptomarkedet. IntoTheBlock holistisk tilnærming dekker kryptoaktiva fra fire hovedperspektiver. Disse dykker ned i spot- og derivathandelsdata, samt markedssentiment for enhver kryptoaktiva.

IntoTheBlock er en analyseplattform som gir brukerne en 360 graders oversikt over markedet, med den hensikt å gi investorene all relevant informasjon og etterretning om kryptoaktiva og markedet.

På denne plattformen kan brukerne utforske et bredt spekter av indikatorer som bruker on-chain datasett for å avsløre fundamental analyse for over 500 kryptoaktiva.

Videre blir kunstig intelligens tatt i bruk for retningsbestemte prisprediksjoner når brukerne handler med de beste kryptoaktiva. Disse dype læringsteknikkene kan bidra til å oppdage intelligente signaler og innsikt om kryptorommet.

IntoTheBlock kan hjelpe brukerne med å bli kjent med systematiske strategier som opererer i sentraliserte børser samt det spirende økosystemet av deFi-rom og spesifiserte DeFi-protokoller.

Brukerne kan enkelt sammenligne spot, derivater så vel som handelsdata sammen med markedssentimentanalyse for Telegram og Twitter, inkludert beregninger for engasjement i utviklere og analyser av de mest relevante nyhetene rundt en kryptoaktiva.

FUNKSJONER

 • La robotene gjøre deg smartere til krypto – Maskinlæringsalgoritmene våre kombinerer hundrevis av faktorer for å trekke ut unik innsikt om kryptoaktivaporteføljen din.
 • Skapt av maskiner, forstått av mennesker – IntoTheBlock gir innsikt om kryptoaktiva som alle, ikke bare sofistikerte handelsmenn, kan forstå.
 • Du vet prisen, hva med alt annet – IntoTheBlock skaper et helhetlig syn på en kryptoaktiva ved å analysere hundrevis av faktorer i kjeden og utenfor kjeden.
 • Vi blir smartere hver dag – IntoTheBlock produserer jevnlig ny innsikt og indikatorer som avslører ny intelligens om kryptomarkeder.

Slik registrerer du deg på IntoTheBlock

Du må opprette en konto for å nyte alle funksjonene på IntoTheBlock.

 1. Gå til https://www.intotheblock.com/
 2. Klikk på Registrer deg øverst til høyre
 3. Velg IntoTheBlock og vent til siden lastes inn
 4. På neste side klikker du på Registrer deg på den øverste navigasjonslinjen
 5. Fyll ut skjemaet med navn, e-postadresse og passord
 6. Les vilkårene for bruk og personverninformasjon
 7. Klikk på Opprett en konto.
 8. Fullfør registreringen med bekreftelseslenken sendt til e-posten din.


Du er i en gratis prøveversjon om 7 dager!

2. Gode funksjoner i IntoTheBlock

Det er mange funksjoner vi fant under vår IntoTheBlock-gjennomgang, og vi skal fremheve plattformens funksjoner og komme i gang med.

2.1. Prisspådommer

IntoTheBlocks prisspådommer gir deg beskjed om hvor kryptoprisene forventes å bevege seg. Ved å bruke maskinlæring gir IntoTheBlocks modeller retningsbestemmelser for forventet gjennomsnittlig timepris for de beste kryptoaktiva. 

For øyeblikket har IntoTheBlock prediktive modeller for Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash og Dash.

 • Drevet av banebrytende datavitenskap: Dyplæringsbaserte prediktive modeller bygget i henhold til den nyeste forskningen fra ledende universiteter og teknologiselskaper.
 • Prediktive signaler basert på ulike markedsdatasett: Modeller trenes på spot-, blockchain- og derivatdatasett.
 • Robusthet og nøyaktighet: Modeller testes på nytt og blir regelmessig omskolert på store datasett for å sikre høye nivåer av nøyaktighet og tilpasse seg nye markedsforhold.
 • Åpenhet: Historiske resultater publiseres slik at brukere kan forstå graden av suksess/fiasko.

Eksempel: Bitcoin (BTC) Prisprediksjon


2.2. Blockchain Analytics :

IntoTheBlock gir en 360-visning av kryptomarkedene. Utforsk indikatorer som bruker onchain-datasett for å avsløre grunnleggende analyser for mer enn +1000 kryptoaktiva.

 Utforsk indikatorer som bruker onchain-datasett for å avsløre grunnleggende analyser for mer enn 500 kryptoaktiva.

 • Lønnsomhetsanalyse: Forstå lommebøker som tjener/taper penger i henhold til kostnadene de skaffet seg en kryptoaktiva for å forutse mulige støttepunkter og motstand.
 • Adresser og transaksjonsindikatorer: Analyser en kryptoaktivas vekst og momentum i henhold til nivået av adopsjon og aktivitet.
 • Utvekslingsstrømmer: Mål aktivitetsnivået inn/ut av de øverste sentraliserte børsene for å forutsi prissvingninger.
 • Investorprofilanalyse: Forstå sammensetningen av eierne til en kryptoaktiva når det gjelder konsentrasjon og beholdningsperiode.

Toppbørser for handel med token-mynter. Følg instruksjonene og tjen ubegrensede penger

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.io

2.3. Markedsanalyse

Aktivitetsindikatorer utenfor kjeden for kryptoaktiva. Sammenlign spot- og derivathandelsdata samt markedssentiment for enhver kryptoaktiva.

Spotbørsanalyse : Ordreboknivåindikatorer for å sammenligne de beste børsene i markedet.

Derivative Insights : Beregninger som åpen rente, volum og grunnlag for evigvarende bytteavtaler og futures for mer enn 32 derivatbørser.

Sosialt: Maskinlæringsdrevet sentimentanalyse for Telegram og Twitter sammen med utviklersamfunnsengasjementmålinger og analyse av de mest relevante nyhetene rundt en kryptoaktiva.

2.4. Defi Analytics

Det mest omfattende settet med DeFi Analytics

Detaljert analyse av individuelle DeFi-prosjekter: Du kan se indikatorer og beregninger for DeFi-mynter og tokens. 

Innsikt om de viktigste segmentene av DeFi-området: Beregninger på markedsnivå for utlån, DEXer, nettverk og andre segmenter av DeFi-økosystemet.


Interaktive verktøy: Foregående tapskalkulatorer for visse DEX-er og andre verktøy for DeFi-investorer.

2.5. Kapitalmarkedsinnsikt

IntoTheBlock Capital Market Insights gir over 80 analyser som sammenligner Bitcoin og Ethereum med det tradisjonelle kapitalmarkedet. Du kan filtrere markeder som følger:

 • Indekser: østlige, vestlige eller kryptorelaterte.
 • Aksjer: teknologi, finans, energi, kryptorelatert.
 • ETFer: teknologi, finans, energi.
 • Råvarer: edle metaller, industrielle metaller, energi.

Kapitalmarkedsinnsikt.

Det er også 7 indikatorer tilgjengelig for å sammenligne eiendeler som er:

 • Prisytelse: Denne indikatoren sammenligner prissvingningene mellom Bitcoin, Ethereum og de utvalgte kapitalmarkedsmidlene.
 • Korrelasjonsmatrisen: Korrelasjonsmatrisen gir et raskt innblikk i det statistiske forholdet mellom kryptopriser og tradisjonelle eiendeler for øyeblikket.
 • Historisk korrelasjon: Den historiske korrelasjonsindikatoren sporer korrelasjonskoeffisienten til prisen på krypto og tradisjonelle eiendeler over tid.
 • Sharpe-forhold: Sharpe-forholdet er en av de mest brukte beregningene i tradisjonell finans for å vurdere risiko-avkastningsytelsen.
 • Sortino-forhold: Sortino-forholdet er en annen svært brukt beregning i tradisjonell finans for å vurdere risiko-avkastningsytelsen.
 • Volatilitet: Denne indikatoren måler den rullende 30-dagers volatiliteten til krypto og tradisjonelle eiendeler over tid
 • Gjennomsnittlig bevegelse innen dagen: Den gjennomsnittlige bevegelsen på dagen viser volatilitet fra et annet perspektiv. Ved å vise gjennomsnittlig bevegelse for både krypto og tradisjonelle eiendeler, kan brukere observere hvordan avkastningen til disse har variert gjennom den valgte tidsrammen.

2.6. Utforsk alle indikatorer

Det mest omfattende biblioteket med avanserte kjede- og derivatdata på tvers av en rekke eiendeler (1000+ eiendeler)

Innehavere som tjener penger til gjeldende pris: Den viser hvor stor prosentandel av adressene som holder denne krypto-eiendelen som tjener penger (i pengene), går i balanse (på pengene) og taper penger (ut av pengene) gitt gjeldende markedspris.

Konsentrasjon av store eiere: Den aggregerer prosentandelen av sirkulerende forsyning som holdes av hvaler (adresser med over 1 % av forsyningen) og investorer (adresser med mellom 0,1 %-1 %).

Priskorrelasjon med Bitcoin: Den 30-dagers statistiske korrelasjonen mellom prisen på Bitcoin og en spesifikk kryptoaktiva.

Innehavernes sammensetning etter tid holdt: Denne beregningen viser eierskapsfordelingen til en kryptoaktiva etter tid holdt. Alle adressene som holder denne eiendelen er klassifisert som enten en Hodler (holder denne kryptoen i over et år), en Cruiser (holder i mer enn en måned, men mindre enn ett år) eller en Trader (holder i mindre enn en måned).

Transaksjoner over 100 000 USD: Basert på IntoTheBlocks indikatorer for store transaksjoner, viser denne beregningen det totale volumet som er overført i transaksjoner på over 100 000 USD (hver) samt antallet transaksjoner som har overgått dette beløpet de siste 7 dagene.

Transaksjonsdemografi: Basert på øst vs vest-indikatoren viser denne prosentandelen av transaksjoner som finner sted på østlige handelstider (22.00 - 10.00 UTC), sammenlignet med de på vestlige handelstider (10.00 - 22.00 UTC) de siste 14 dagene .

Totale utvekslingstilløp: Denne beregningen samler det totale volumet av en kryptoaktiva som er deponert til topp sentraliserte børser i løpet av de siste 7 dagene, basert på IntoTheBlocks innstrømningsvolum.

Total utveksling av børser: Denne indikatoren viser det totale beløpet for en kryptoaktiva som er trukket fra topp sentraliserte børser i løpet av de siste 7 dagene, basert på IntoTheBlocks utstrømningsvolum.

Telegram Members Change: Den sporer den ukentlige endringen i antall medlemmer i en krypto-aktivas offisielle Telegram-gruppe.

Sammendrag: Et sammendrag som viser markedssentimentet som er resultatet av aggregeringen av de valgte indikatorene.

I The Money: Ved å bruke IntoTheBlocks In/Out of the Money-indikator, er vi i stand til å estimere volumet av tokens som er i pengene, eller tjene penger på en bestemt kryptoaktiva på et gitt prisnivå. Denne modellen følger det 7-dagers glidende gjennomsnittet i det totale forsyningsvolumet i pengene og sammenligner det med verdien fra forrige dag.

Konsentrasjon: Konsentrasjonssignalet måler daglige endringer i posisjonene til hvaler, adresser som har over 1 % av sirkulerende forsyning, og investorer, adresser som har mellom 0,1 % og 1 % av forsyningen. Hvis hvaler og investorer øker posisjonene sine, er det generelt bullish, selv om de spesifikke tersklene varierer etter kryptoaktiva.

Store transaksjoner: Basert på IntoTheBlocks store transaksjonsmetrikk, analyserer dette signalet endringer i antall transaksjoner på over $100 000, og fungerer som en proxy for institusjonelle investorers og høye nettoverdiers aktivitet. Modellen er optimalisert ved å spore konvergensen/divergensen mellom det 21-dagers eksponentielle glidende gjennomsnittet (EMA) og 30-dagers EMA for store transaksjoner.

Nettverksvekst: Dette signalet måler endringen i det totale antallet adresser for en bestemt kryptoaktiva. Spesifikt sporer den variasjonen i forhold til forrige ukes totale adresser, og optimaliserer tersklene som anses som bullish eller bearish for hver eiendel.

Smart pris: Dette signalet er en variant av ordrebokens midtpris, der kjøps- og salgspriser er vektet av deres omvendte volumer. Med andre ord multipliserer Smart Price-signalet budpris ganger volum ved forespørselen, summerer dette til salgsprisen ganger volumet ved budet, og deler alt dette med det samlede volumet av kjøp og salg.

Bud-Ask Volume Ubalanse: Dette signalet måler endringer i forskjellen i volumet til budprisen og volumet til salgsprisen.

Futures Market Momentum: Dette er en multivariat modell som analyserer fluktuasjoner i futures volum og åpne renter med hensyn til endringer i prisen. Signalet er basert på undersøkelser fra tradisjonelle markeder, hvor generelt økning i volum og åpen interesse sammen med prishandling tolkes som bullish validering av den nåværende trenden. Signalet analyserer alle potensielle scenarier i varianter av disse tre variablene og tildeler spesifikke bullish/bearish-terskler for hver støttet krypto-aktiva.

Global inn/ut av pengene: Global inn/ut av pengene (GIOM) klassifiserer adresser basert på om de tjener (i pengene), går i balanse (på pengene) eller taper penger (ut av pengene) på deres posisjoner til gjeldende pris. IntoTheBlock beregner en adresses gjennomsnittskostnad basert på den vektede gjennomsnittsprisen som den kjøpte eller mottok tokenene som for øyeblikket ligger på adressen. IntoTheBlock kategoriserer adresser og tokens tilsvarende for å få en samlet oversikt over lønnsomheten for en bestemt kryptoaktiva.

Inn/ut av pengene rundt prisen: IOMAP-indikatoren (In/Out of the Money Around Price) er en innzoomet versjon av GIOM som dekker de mest relevante klyngene innenfor 15 % av gjeldende pris i begge retninger. Ved å gjøre det, oppdager IOMAP viktige kjøps- og salgsområder som forventes å fungere som støtte og motstand.

Historisk inn/ut av pengene: Historisk inn/ut av pengene (HIOM) gir variasjonen av innehavernes fortjeneste over tid. Den viser prosentandelen av adresser som ville ha tjent penger eller tapt penger hvis de hadde solgt på et bestemt tidspunkt.

Break Even Price: Break Even Price-indikatoren ser på realiserte gevinster og tap basert på kjededata for adresser som for øyeblikket har kryptoaktiva. Ved å legge til dollarverdien av alle salg av hver adresse og trekke fra dollarverdien av alle kjøpene, klassifiserer IntoTheBlock adressene som har realisert fortjeneste og de som har realisert tap. Dette i motsetning til In/Out of the Money-indikatorene, som ser på urealiserte gevinster/tap.

Historisk break even-pris: Den historiske break even-prisindikatoren sporer antall adresser med realisert fortjeneste og tap og variasjonen over tid.

Antall store transaksjoner: IntoTheBlock merker som store transaksjoner de der et beløp større enn $100 000 USD ble overført. I dette tilfellet samler indikatoren for antall store transaksjoner det totale antallet transaksjoner som hadde en verdi større enn $100 000.

Stort transaksjonsvolum: IntoTheBlock merker som store transaksjoner de der et beløp større enn $100 000 USD ble overført. I dette tilfellet måler indikatoren for stort transaksjonsvolum det samlede beløpet i kryptotermer som overføres i slike transaksjoner.

Stort transaksjonsvolum i USD: IntoTheBlock merkes som store transaksjoner de der et beløp større enn $100 000 USD ble overført. I dette tilfellet måler indikatoren for stort transaksjonsvolum i USD det samlede dollarbeløpet som overføres i slike transaksjoner.

Bulls And Bears: Bulls and Bears-indikatoren sporer antall adresser som har kjøpt eller solgt mer enn 1 % av det totale volumet som handles på en gitt dag. IntoTheBlock kategoriserer de som kjøpte mer enn 1 % av det totale volumet som okser og de som solgte mer enn 1 % som bjørner.

Pris: Prisindikatoren sporer midtprisen på en kryptoaktiva blant toppbørser på en gitt dag. For å presisere er mellomkursen beregnet som sluttkurs pluss åpningskurs over to.

Gjennomsnittlig transaksjonsstørrelse: Indikatoren for gjennomsnittlig transaksjonsstørrelse måler den gjennomsnittlige transaksjonsverdien for en kryptoaktiva på en gitt dag. Denne beregningen beregnes i dollar ved å ta tidsstempler for hver transaksjon i kjeden og multiplisert med eiendelens pris på det tidspunktet, og deretter summere den totale dollarverdien og dele den med det totale antallet transaksjoner. I tillegg kan det også vises i kryptotermer.

Gjennomsnittlig saldo (i $): Indikatoren for gjennomsnittlig saldo (i $) beregner gjennomsnittsverdien en adresse har for en bestemt kryptoaktiva. IntoTheBlock måler dette ved å dele markedsverdien over det totale antallet adresser som holder denne kryptoaktivaen. Med andre ord ekskluderer den adresser med en balanse på null for å komme frem til gjennomsnittlig beholdning i kjeden.

Volatilitet: Volatilitetsindikatoren måler 30 eller 60-dagers variasjoner i pris for en bestemt kryptoaktiva. Dette beregnes som standardavviket til periodens daglige avkastning og annualisering av variasjonen. Siden kryptomarkedene er 24/7, tar annualiseringsformelen hensyn til 365 dager (i motsetning til de 252 handelsdagene som generelt er tilgjengelige i aksjemarkedene).

Korrelasjon til BTC: Korrelasjon til BTC-indikatoren måler priskorrelasjonen mellom en kryptoaktivas pris og Bitcoins pris. I statistikk er det kjent som korrelasjonskoeffisienten (r) og hos IntoTheBlock bruker vi den vanligste metoden Pearsons korrelasjon, som er i lineære regresjoner for å identifisere den statistiske sammenhengen mellom to variabler.

3. Er IntoTheBlock gratis?

IntoTheBlock tilbyr en freemium-tjeneste der du har lov til å bruke plattformen uten å betale først.

Men for å få tilgang til alle funksjoner, må brukere betale $10/md eller spare 17% når de velger å betale for et år. Abonnement tilgjengelig i fiat eller krypto

 • Unik innsikt for å ta bedre investeringsbeslutninger.
 • 50+ signaler og indikatorer for mer enn 800 kryptoaktiva
 • Et stadig voksende intelligensøkosystem med en maskinlærings første
  tilnærming til on-chain og utveksling av data

Er Intotheblock en app?

IntoTheBlock har ikke en app du kan installere på din mobile enhet eller laptop, men de har en nettapplikasjon. For å få tilgang til plattformen deres, bruk Chrome eller en annen nettleser du har.

4. Fordeler og ulemper med IntoTheBlock

Fordeler.

 • Lavpris abonnement.
 • 900+ støttede mynter og tokens.
 • sammenligne kryptoaktiva med tradisjonelle eiendeler.
 • live priser.

Ulemper.

 • Ingen gratis plan.

☞ Besøk: https://www.intotheblock.com/

Konklusjon

Fundamental analyse er veldig viktig i kryptorommet. Å forstå de underliggende faktorene som kan påvirke en kryptoaktiva du er interessert i, vil veilede beslutningene dine på lang sikt, og IntoTheBlock er en av de beste plattformene for fundamental analyse i dag.

Les mer: Hva er DappRadar | Slik bruker du DappRadar | Verdens Dapp Store

Forhåpentligvis vil denne artikkelen hjelpe deg. Ikke glem å legge igjen en like, kommentere og dele den med andre. Takk skal du ha!

What is GEEK

Buddha Community

Hva er IntoTheBlock | Slik bruker du IntoTheBlock | Analyse av krypto

Hva er IntoTheBlock | Slik bruker du IntoTheBlock | Analyse av krypto

Mange investorer liker å handle kryptovaluta fordi det er en ekstremt volatil eiendel. Hvis du kan time markedet riktig, kan handel med krypto gi deg mye høyere avkastning enn tradisjonelle investeringer.

I fullt alvor kan handel med kryptovaluta være risikabelt. Ja, det er sant - noen mennesker har tjent mye penger. Men noen mennesker har også tapt mye penger. En hovedårsak til dette er mangel på kunnskap.

Analyse av kryptovalutadata

Teknisk analyse kan være for komplisert for noen mennesker, og det er derfor det er grunnleggende analyse. Begge analysemetodene er viktige, men med Fundamental analyse kan folk enkelt få kryptoaktiva.

Fundamental analyse estimerer den iboende verdien av en eiendel ved å stole på data og analysere faktorer som kan påvirke prisen i fremtiden.

Fundamental analyse forteller deg hvilken kryptoaktiva du skal kjøpe. Teknisk analyse forteller deg til hvilken pris du skal kjøpe.

Begge er like viktige, men ikke mange er kjent med indikatorene som trengs for å trekke gode konklusjoner med fundamental analyse. 

IntoTheBlock er en av de beste plattformene for fundamental analyse i dag. I denne artikkelen lærer du hva er IntoTheBlock, hvordan du bruker IntoTheBlock (tilbyr sanntids retningsspådommer for de beste kryptoaktiva)

1. Hva er IntoTheBlock

IntoTheBlock er et datavitenskapsselskap som bruker banebrytende forskning innen AI for å levere handlingskraftig intelligens for kryptomarkedet. IntoTheBlock holistisk tilnærming dekker kryptoaktiva fra fire hovedperspektiver. Disse dykker ned i spot- og derivathandelsdata, samt markedssentiment for enhver kryptoaktiva.

IntoTheBlock er en analyseplattform som gir brukerne en 360 graders oversikt over markedet, med den hensikt å gi investorene all relevant informasjon og etterretning om kryptoaktiva og markedet.

På denne plattformen kan brukerne utforske et bredt spekter av indikatorer som bruker on-chain datasett for å avsløre fundamental analyse for over 500 kryptoaktiva.

Videre blir kunstig intelligens tatt i bruk for retningsbestemte prisprediksjoner når brukerne handler med de beste kryptoaktiva. Disse dype læringsteknikkene kan bidra til å oppdage intelligente signaler og innsikt om kryptorommet.

IntoTheBlock kan hjelpe brukerne med å bli kjent med systematiske strategier som opererer i sentraliserte børser samt det spirende økosystemet av deFi-rom og spesifiserte DeFi-protokoller.

Brukerne kan enkelt sammenligne spot, derivater så vel som handelsdata sammen med markedssentimentanalyse for Telegram og Twitter, inkludert beregninger for engasjement i utviklere og analyser av de mest relevante nyhetene rundt en kryptoaktiva.

FUNKSJONER

 • La robotene gjøre deg smartere til krypto – Maskinlæringsalgoritmene våre kombinerer hundrevis av faktorer for å trekke ut unik innsikt om kryptoaktivaporteføljen din.
 • Skapt av maskiner, forstått av mennesker – IntoTheBlock gir innsikt om kryptoaktiva som alle, ikke bare sofistikerte handelsmenn, kan forstå.
 • Du vet prisen, hva med alt annet – IntoTheBlock skaper et helhetlig syn på en kryptoaktiva ved å analysere hundrevis av faktorer i kjeden og utenfor kjeden.
 • Vi blir smartere hver dag – IntoTheBlock produserer jevnlig ny innsikt og indikatorer som avslører ny intelligens om kryptomarkeder.

Slik registrerer du deg på IntoTheBlock

Du må opprette en konto for å nyte alle funksjonene på IntoTheBlock.

 1. Gå til https://www.intotheblock.com/
 2. Klikk på Registrer deg øverst til høyre
 3. Velg IntoTheBlock og vent til siden lastes inn
 4. På neste side klikker du på Registrer deg på den øverste navigasjonslinjen
 5. Fyll ut skjemaet med navn, e-postadresse og passord
 6. Les vilkårene for bruk og personverninformasjon
 7. Klikk på Opprett en konto.
 8. Fullfør registreringen med bekreftelseslenken sendt til e-posten din.


Du er i en gratis prøveversjon om 7 dager!

2. Gode funksjoner i IntoTheBlock

Det er mange funksjoner vi fant under vår IntoTheBlock-gjennomgang, og vi skal fremheve plattformens funksjoner og komme i gang med.

2.1. Prisspådommer

IntoTheBlocks prisspådommer gir deg beskjed om hvor kryptoprisene forventes å bevege seg. Ved å bruke maskinlæring gir IntoTheBlocks modeller retningsbestemmelser for forventet gjennomsnittlig timepris for de beste kryptoaktiva. 

For øyeblikket har IntoTheBlock prediktive modeller for Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash og Dash.

 • Drevet av banebrytende datavitenskap: Dyplæringsbaserte prediktive modeller bygget i henhold til den nyeste forskningen fra ledende universiteter og teknologiselskaper.
 • Prediktive signaler basert på ulike markedsdatasett: Modeller trenes på spot-, blockchain- og derivatdatasett.
 • Robusthet og nøyaktighet: Modeller testes på nytt og blir regelmessig omskolert på store datasett for å sikre høye nivåer av nøyaktighet og tilpasse seg nye markedsforhold.
 • Åpenhet: Historiske resultater publiseres slik at brukere kan forstå graden av suksess/fiasko.

Eksempel: Bitcoin (BTC) Prisprediksjon


2.2. Blockchain Analytics :

IntoTheBlock gir en 360-visning av kryptomarkedene. Utforsk indikatorer som bruker onchain-datasett for å avsløre grunnleggende analyser for mer enn +1000 kryptoaktiva.

 Utforsk indikatorer som bruker onchain-datasett for å avsløre grunnleggende analyser for mer enn 500 kryptoaktiva.

 • Lønnsomhetsanalyse: Forstå lommebøker som tjener/taper penger i henhold til kostnadene de skaffet seg en kryptoaktiva for å forutse mulige støttepunkter og motstand.
 • Adresser og transaksjonsindikatorer: Analyser en kryptoaktivas vekst og momentum i henhold til nivået av adopsjon og aktivitet.
 • Utvekslingsstrømmer: Mål aktivitetsnivået inn/ut av de øverste sentraliserte børsene for å forutsi prissvingninger.
 • Investorprofilanalyse: Forstå sammensetningen av eierne til en kryptoaktiva når det gjelder konsentrasjon og beholdningsperiode.

Toppbørser for handel med token-mynter. Følg instruksjonene og tjen ubegrensede penger

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.io

2.3. Markedsanalyse

Aktivitetsindikatorer utenfor kjeden for kryptoaktiva. Sammenlign spot- og derivathandelsdata samt markedssentiment for enhver kryptoaktiva.

Spotbørsanalyse : Ordreboknivåindikatorer for å sammenligne de beste børsene i markedet.

Derivative Insights : Beregninger som åpen rente, volum og grunnlag for evigvarende bytteavtaler og futures for mer enn 32 derivatbørser.

Sosialt: Maskinlæringsdrevet sentimentanalyse for Telegram og Twitter sammen med utviklersamfunnsengasjementmålinger og analyse av de mest relevante nyhetene rundt en kryptoaktiva.

2.4. Defi Analytics

Det mest omfattende settet med DeFi Analytics

Detaljert analyse av individuelle DeFi-prosjekter: Du kan se indikatorer og beregninger for DeFi-mynter og tokens. 

Innsikt om de viktigste segmentene av DeFi-området: Beregninger på markedsnivå for utlån, DEXer, nettverk og andre segmenter av DeFi-økosystemet.


Interaktive verktøy: Foregående tapskalkulatorer for visse DEX-er og andre verktøy for DeFi-investorer.

2.5. Kapitalmarkedsinnsikt

IntoTheBlock Capital Market Insights gir over 80 analyser som sammenligner Bitcoin og Ethereum med det tradisjonelle kapitalmarkedet. Du kan filtrere markeder som følger:

 • Indekser: østlige, vestlige eller kryptorelaterte.
 • Aksjer: teknologi, finans, energi, kryptorelatert.
 • ETFer: teknologi, finans, energi.
 • Råvarer: edle metaller, industrielle metaller, energi.

Kapitalmarkedsinnsikt.

Det er også 7 indikatorer tilgjengelig for å sammenligne eiendeler som er:

 • Prisytelse: Denne indikatoren sammenligner prissvingningene mellom Bitcoin, Ethereum og de utvalgte kapitalmarkedsmidlene.
 • Korrelasjonsmatrisen: Korrelasjonsmatrisen gir et raskt innblikk i det statistiske forholdet mellom kryptopriser og tradisjonelle eiendeler for øyeblikket.
 • Historisk korrelasjon: Den historiske korrelasjonsindikatoren sporer korrelasjonskoeffisienten til prisen på krypto og tradisjonelle eiendeler over tid.
 • Sharpe-forhold: Sharpe-forholdet er en av de mest brukte beregningene i tradisjonell finans for å vurdere risiko-avkastningsytelsen.
 • Sortino-forhold: Sortino-forholdet er en annen svært brukt beregning i tradisjonell finans for å vurdere risiko-avkastningsytelsen.
 • Volatilitet: Denne indikatoren måler den rullende 30-dagers volatiliteten til krypto og tradisjonelle eiendeler over tid
 • Gjennomsnittlig bevegelse innen dagen: Den gjennomsnittlige bevegelsen på dagen viser volatilitet fra et annet perspektiv. Ved å vise gjennomsnittlig bevegelse for både krypto og tradisjonelle eiendeler, kan brukere observere hvordan avkastningen til disse har variert gjennom den valgte tidsrammen.

2.6. Utforsk alle indikatorer

Det mest omfattende biblioteket med avanserte kjede- og derivatdata på tvers av en rekke eiendeler (1000+ eiendeler)

Innehavere som tjener penger til gjeldende pris: Den viser hvor stor prosentandel av adressene som holder denne krypto-eiendelen som tjener penger (i pengene), går i balanse (på pengene) og taper penger (ut av pengene) gitt gjeldende markedspris.

Konsentrasjon av store eiere: Den aggregerer prosentandelen av sirkulerende forsyning som holdes av hvaler (adresser med over 1 % av forsyningen) og investorer (adresser med mellom 0,1 %-1 %).

Priskorrelasjon med Bitcoin: Den 30-dagers statistiske korrelasjonen mellom prisen på Bitcoin og en spesifikk kryptoaktiva.

Innehavernes sammensetning etter tid holdt: Denne beregningen viser eierskapsfordelingen til en kryptoaktiva etter tid holdt. Alle adressene som holder denne eiendelen er klassifisert som enten en Hodler (holder denne kryptoen i over et år), en Cruiser (holder i mer enn en måned, men mindre enn ett år) eller en Trader (holder i mindre enn en måned).

Transaksjoner over 100 000 USD: Basert på IntoTheBlocks indikatorer for store transaksjoner, viser denne beregningen det totale volumet som er overført i transaksjoner på over 100 000 USD (hver) samt antallet transaksjoner som har overgått dette beløpet de siste 7 dagene.

Transaksjonsdemografi: Basert på øst vs vest-indikatoren viser denne prosentandelen av transaksjoner som finner sted på østlige handelstider (22.00 - 10.00 UTC), sammenlignet med de på vestlige handelstider (10.00 - 22.00 UTC) de siste 14 dagene .

Totale utvekslingstilløp: Denne beregningen samler det totale volumet av en kryptoaktiva som er deponert til topp sentraliserte børser i løpet av de siste 7 dagene, basert på IntoTheBlocks innstrømningsvolum.

Total utveksling av børser: Denne indikatoren viser det totale beløpet for en kryptoaktiva som er trukket fra topp sentraliserte børser i løpet av de siste 7 dagene, basert på IntoTheBlocks utstrømningsvolum.

Telegram Members Change: Den sporer den ukentlige endringen i antall medlemmer i en krypto-aktivas offisielle Telegram-gruppe.

Sammendrag: Et sammendrag som viser markedssentimentet som er resultatet av aggregeringen av de valgte indikatorene.

I The Money: Ved å bruke IntoTheBlocks In/Out of the Money-indikator, er vi i stand til å estimere volumet av tokens som er i pengene, eller tjene penger på en bestemt kryptoaktiva på et gitt prisnivå. Denne modellen følger det 7-dagers glidende gjennomsnittet i det totale forsyningsvolumet i pengene og sammenligner det med verdien fra forrige dag.

Konsentrasjon: Konsentrasjonssignalet måler daglige endringer i posisjonene til hvaler, adresser som har over 1 % av sirkulerende forsyning, og investorer, adresser som har mellom 0,1 % og 1 % av forsyningen. Hvis hvaler og investorer øker posisjonene sine, er det generelt bullish, selv om de spesifikke tersklene varierer etter kryptoaktiva.

Store transaksjoner: Basert på IntoTheBlocks store transaksjonsmetrikk, analyserer dette signalet endringer i antall transaksjoner på over $100 000, og fungerer som en proxy for institusjonelle investorers og høye nettoverdiers aktivitet. Modellen er optimalisert ved å spore konvergensen/divergensen mellom det 21-dagers eksponentielle glidende gjennomsnittet (EMA) og 30-dagers EMA for store transaksjoner.

Nettverksvekst: Dette signalet måler endringen i det totale antallet adresser for en bestemt kryptoaktiva. Spesifikt sporer den variasjonen i forhold til forrige ukes totale adresser, og optimaliserer tersklene som anses som bullish eller bearish for hver eiendel.

Smart pris: Dette signalet er en variant av ordrebokens midtpris, der kjøps- og salgspriser er vektet av deres omvendte volumer. Med andre ord multipliserer Smart Price-signalet budpris ganger volum ved forespørselen, summerer dette til salgsprisen ganger volumet ved budet, og deler alt dette med det samlede volumet av kjøp og salg.

Bud-Ask Volume Ubalanse: Dette signalet måler endringer i forskjellen i volumet til budprisen og volumet til salgsprisen.

Futures Market Momentum: Dette er en multivariat modell som analyserer fluktuasjoner i futures volum og åpne renter med hensyn til endringer i prisen. Signalet er basert på undersøkelser fra tradisjonelle markeder, hvor generelt økning i volum og åpen interesse sammen med prishandling tolkes som bullish validering av den nåværende trenden. Signalet analyserer alle potensielle scenarier i varianter av disse tre variablene og tildeler spesifikke bullish/bearish-terskler for hver støttet krypto-aktiva.

Global inn/ut av pengene: Global inn/ut av pengene (GIOM) klassifiserer adresser basert på om de tjener (i pengene), går i balanse (på pengene) eller taper penger (ut av pengene) på deres posisjoner til gjeldende pris. IntoTheBlock beregner en adresses gjennomsnittskostnad basert på den vektede gjennomsnittsprisen som den kjøpte eller mottok tokenene som for øyeblikket ligger på adressen. IntoTheBlock kategoriserer adresser og tokens tilsvarende for å få en samlet oversikt over lønnsomheten for en bestemt kryptoaktiva.

Inn/ut av pengene rundt prisen: IOMAP-indikatoren (In/Out of the Money Around Price) er en innzoomet versjon av GIOM som dekker de mest relevante klyngene innenfor 15 % av gjeldende pris i begge retninger. Ved å gjøre det, oppdager IOMAP viktige kjøps- og salgsområder som forventes å fungere som støtte og motstand.

Historisk inn/ut av pengene: Historisk inn/ut av pengene (HIOM) gir variasjonen av innehavernes fortjeneste over tid. Den viser prosentandelen av adresser som ville ha tjent penger eller tapt penger hvis de hadde solgt på et bestemt tidspunkt.

Break Even Price: Break Even Price-indikatoren ser på realiserte gevinster og tap basert på kjededata for adresser som for øyeblikket har kryptoaktiva. Ved å legge til dollarverdien av alle salg av hver adresse og trekke fra dollarverdien av alle kjøpene, klassifiserer IntoTheBlock adressene som har realisert fortjeneste og de som har realisert tap. Dette i motsetning til In/Out of the Money-indikatorene, som ser på urealiserte gevinster/tap.

Historisk break even-pris: Den historiske break even-prisindikatoren sporer antall adresser med realisert fortjeneste og tap og variasjonen over tid.

Antall store transaksjoner: IntoTheBlock merker som store transaksjoner de der et beløp større enn $100 000 USD ble overført. I dette tilfellet samler indikatoren for antall store transaksjoner det totale antallet transaksjoner som hadde en verdi større enn $100 000.

Stort transaksjonsvolum: IntoTheBlock merker som store transaksjoner de der et beløp større enn $100 000 USD ble overført. I dette tilfellet måler indikatoren for stort transaksjonsvolum det samlede beløpet i kryptotermer som overføres i slike transaksjoner.

Stort transaksjonsvolum i USD: IntoTheBlock merkes som store transaksjoner de der et beløp større enn $100 000 USD ble overført. I dette tilfellet måler indikatoren for stort transaksjonsvolum i USD det samlede dollarbeløpet som overføres i slike transaksjoner.

Bulls And Bears: Bulls and Bears-indikatoren sporer antall adresser som har kjøpt eller solgt mer enn 1 % av det totale volumet som handles på en gitt dag. IntoTheBlock kategoriserer de som kjøpte mer enn 1 % av det totale volumet som okser og de som solgte mer enn 1 % som bjørner.

Pris: Prisindikatoren sporer midtprisen på en kryptoaktiva blant toppbørser på en gitt dag. For å presisere er mellomkursen beregnet som sluttkurs pluss åpningskurs over to.

Gjennomsnittlig transaksjonsstørrelse: Indikatoren for gjennomsnittlig transaksjonsstørrelse måler den gjennomsnittlige transaksjonsverdien for en kryptoaktiva på en gitt dag. Denne beregningen beregnes i dollar ved å ta tidsstempler for hver transaksjon i kjeden og multiplisert med eiendelens pris på det tidspunktet, og deretter summere den totale dollarverdien og dele den med det totale antallet transaksjoner. I tillegg kan det også vises i kryptotermer.

Gjennomsnittlig saldo (i $): Indikatoren for gjennomsnittlig saldo (i $) beregner gjennomsnittsverdien en adresse har for en bestemt kryptoaktiva. IntoTheBlock måler dette ved å dele markedsverdien over det totale antallet adresser som holder denne kryptoaktivaen. Med andre ord ekskluderer den adresser med en balanse på null for å komme frem til gjennomsnittlig beholdning i kjeden.

Volatilitet: Volatilitetsindikatoren måler 30 eller 60-dagers variasjoner i pris for en bestemt kryptoaktiva. Dette beregnes som standardavviket til periodens daglige avkastning og annualisering av variasjonen. Siden kryptomarkedene er 24/7, tar annualiseringsformelen hensyn til 365 dager (i motsetning til de 252 handelsdagene som generelt er tilgjengelige i aksjemarkedene).

Korrelasjon til BTC: Korrelasjon til BTC-indikatoren måler priskorrelasjonen mellom en kryptoaktivas pris og Bitcoins pris. I statistikk er det kjent som korrelasjonskoeffisienten (r) og hos IntoTheBlock bruker vi den vanligste metoden Pearsons korrelasjon, som er i lineære regresjoner for å identifisere den statistiske sammenhengen mellom to variabler.

3. Er IntoTheBlock gratis?

IntoTheBlock tilbyr en freemium-tjeneste der du har lov til å bruke plattformen uten å betale først.

Men for å få tilgang til alle funksjoner, må brukere betale $10/md eller spare 17% når de velger å betale for et år. Abonnement tilgjengelig i fiat eller krypto

 • Unik innsikt for å ta bedre investeringsbeslutninger.
 • 50+ signaler og indikatorer for mer enn 800 kryptoaktiva
 • Et stadig voksende intelligensøkosystem med en maskinlærings første
  tilnærming til on-chain og utveksling av data

Er Intotheblock en app?

IntoTheBlock har ikke en app du kan installere på din mobile enhet eller laptop, men de har en nettapplikasjon. For å få tilgang til plattformen deres, bruk Chrome eller en annen nettleser du har.

4. Fordeler og ulemper med IntoTheBlock

Fordeler.

 • Lavpris abonnement.
 • 900+ støttede mynter og tokens.
 • sammenligne kryptoaktiva med tradisjonelle eiendeler.
 • live priser.

Ulemper.

 • Ingen gratis plan.

☞ Besøk: https://www.intotheblock.com/

Konklusjon

Fundamental analyse er veldig viktig i kryptorommet. Å forstå de underliggende faktorene som kan påvirke en kryptoaktiva du er interessert i, vil veilede beslutningene dine på lang sikt, og IntoTheBlock er en av de beste plattformene for fundamental analyse i dag.

Les mer: Hva er DappRadar | Slik bruker du DappRadar | Verdens Dapp Store

Forhåpentligvis vil denne artikkelen hjelpe deg. Ikke glem å legge igjen en like, kommentere og dele den med andre. Takk skal du ha!

Hva er Dex GURU | Hva er DexGURU | Slik bruker du Dex GURU

I dette innlegget lærer du hva er Dex GURU, hvordan bruker du Dex GURU?

1. Hva er Dex Guru?

Dex Guru er en ikke-depotbasert kryptohandels- og analyseplattform laget med moderne handelsmenn i tankene. Den kombinerer blokkjedeanalyse og handelsfunksjoner. Dette betyr at du kan handle, analysere og spore forskjellige kryptovalutaer på samme plattform.

Du kan analysere og sammenligne bevegelsene til forskjellige kryptovalutaer med alle slags forskjellige indikatorer. Alt du kan finne på dashbordet til en moderne aksjemegler, kan du finne på Dex Guru.

Dex Guru-utviklerne gjorde en veldig god jobb med plattformen deres, den er utrolig brukervennlig med en fantastisk brukeropplevelse og grensesnitt.

DexGurus ambisjon er å utvikle seg til å bli en terminal som er klarert av ganske mange handelsmenn, slik som Bloomberg Terminal – gadgeten brukt av den rikeste fyren på planeten på én gang, Warren Buffet, for å handle og få informasjon og fakta. Men tilnærmingen vil være å utvikle seg til en dedikert terminal for DeFi-markedet i enhver kjede.

Hvis du er en avansert trader, vil du definitivt elske deres avanserte sanntidsgrafer med historiske data. På toppen av dem kan du tegne trendlinjer, bruke linjaler og i utgangspunktet alt du kan gjøre med avanserte verktøy for aksjemarkedsanalyse.

2. Nøkkelegenskaper til Dex Guru

Her er de tre nøkkelegenskapene som skiller Dex Guru fra direkte konkurrenter:

Intuitivt og nybegynnervennlig grensesnitt

Selv om Dex Guru har en mengde nyttig informasjon som ser ut til å være rotete i standardvisningen, hvis du inspiserer noen av de direkte konkurrentene, vil du innse at Dex Gurus grensesnitt er like intuitivt som de kommer. 

Ytterligere intuitive forbedringer er imidlertid ikke mulige, da de ville dumme innholdet ned og brukerne ville ende opp med å få en dårligere opplevelse.

Massevis av tilgjengelig informasjon

Dex Guru handelsplattform er fullpakket med informasjon i kjeden. Vi snakker ikke om spekulative ting her – vi snakker om pålitelig informasjon som er nesten øyeblikkelig og leveres rett til skjermen din.

Selv nybegynnere vil ikke trenge for mye tid for å tilpasse seg mengden tilgjengelig informasjon og prosessene for å samhandle med smarte kontrakter på offentlige kjeder. Erfarne handelsmenn vil sette pris på hver eneste bit av det og vil gjøre sitt beste for å finne ut hvordan de kan få mest mulig ut av alle disse dataene.

Sanntid og mye mer presise kostnader.

Fordi informasjonen og fakta på disse nettstedene vil vurdere den vanlige verdien av tokens på sentraliserte børser (CEXs) som Binance, selv om salgsprisen er illikvid.

Derfor, hvis tokenene du investerer i ikke er notert på CEX-børser eller salgsprisforholdet til tokenene du ønsker å investere i i særegne bassenger på grunn av den enorme variasjonen, er det helt sannsynlig å være avhengig av den umiddelbare informasjonen på DexGuru for å lage mye mer presise investeringer eller valg av handel med oppdatert informasjon fra ti til 18 sekunder.

Hurtig vekst

Bransjer har anerkjent Dex Gurus avanserte funksjoner og flommer over portene. Måned ut og måned inn blir Dex Gurus popularitet stadig sterkere. Vi har ikke nådd eksponentielle tall ennå, men jeg ville ikke bli overrasket om det skjer innen slutten av året.

Lommebokstøtte

For øyeblikket støtter Dex Guru de fleste (men ikke alle) populære lommebøker. Dette inkluderer:

 • Trezor & Ledger (begge via MetaMask)
 • MetaMask
 • WalletConnect (som inkluderer alle lommebøker som støttes av WalletConnect, for eksempel crypto.com Defi-lommeboken)
 • TrustWallet

Mange krypto-handelsplattformer støtter ikke mange lommebokalternativer. Dex Guru støtter de aller fleste populære lommebøker, spesielt med WalletConnect som du kan bruke til å inkludere andre lommebøker.

Selvfølgelig kan du bruke Dex Guru for analyse uten å koble til lommeboken, men du vil gå glipp av mange funksjoner som du bare kan få hvis du kobler til lommeboken:

 • Kjøp og salg av tokens direkte på plattformen
 • Prisvarsler og varsler
 • Legge til tokens til favorittlisten din

Sikkerhet

Dex Guru er en ikke-forvaringsplattform. Dette betyr at kryptovalutaene dine alltid er under din kontroll.

Det fungerer akkurat som de fleste andre desentraliserte applikasjoner, Dex Guru kan bare se din lommeboksaldo og aktivitet som Dex Guru bruker for å vise deg handlene dine.

Dette gjør Dex Guru utrolig sikker . Selv om plattformen deres på en eller annen måte ble hacket, ville ikke brukerne deres være i fare fordi hackerne ikke ville være i stand til å stjele balansen fra Dex Guru-brukere.

Gebyrer

Bortsett fra gassavgifter under handel, som du ikke kan unngå uansett, er det ingen gebyrer når du bruker Dex Guru.

Faktisk kjører Dex Guru utelukkende på donasjoner og muligens noen sponsoravtaler. Uansett, Dex Guru-brukere betaler ingen gebyrer i det hele tatt for å bruke plattformen.

I hovedsak er plattformen gratis og alle kan bruke den til å undersøke, spore, sammenligne og handle Crypto uten noen som helst avgifter.

3. Hvordan bruke Dex GURU

3.1. Koble til lommeboken

Noen av funksjonene våre er bare tilgjengelige når du kobler til en lommebok. Etter å ha koblet den til, vil du kunne lagre favoritttokenene dine og endre DexGuru-innstillingene.

DexGuru er en fullstendig ikke-depotbasert plattform, så eiendelene i lommeboken din er alltid under din kontroll.

På skrivebordet

Nettleserlommebøker som Metamask

Klikk på et lommebokikon øverst til høyre

Velg Metamask

Vi bruker signaturforespørsler for autentisering. Ved å signere beviser du at du har en privat nøkkel for en adresse.

Klar:

WalletConnect

Merk: For å bruke WalletConect må du deaktivere eller slette MetaMask-utvidelsen på skrivebordsnettleseren fordi den forårsaker konflikter med andre lommebokleverandører. Et annet alternativ er å bruke inkognitomodus.

Klikk på et lommebokikon øverst til høyre

Velg Walletconnect

Skann QR-koden fra skjermen med en WalletConnect-kompatibel lommebok, og bekreft en signaturforespørsel. Ved å signere beviser du at du har en privat nøkkel for en adresse.

?

Klar:

?

På mobil

Du må ha web3-lommebokappen installert på telefonen. Gå til lommebok-appen og se etter nettleseren der. Gå nå til dex.guru

Klikk på et lommebokikon øverst til høyre

Klikk på Metamask eller Trustwallet

Klar:

TrustWallet. Bytt nettverk

 

?

3.2. Kjøp og salg av tokens

1. Først må du koble til lommeboken.

2. Kontroller at lommeboken bruker riktig nettverk. Du kan se hvilket nettverk du er koblet til i øvre høyre hjørne ved siden av et lommebokikon.

DexGuru gjør det enkelt å identifisere tokens fra forskjellige nettverk. Vi bruker fargede sirkler rundt symbolets ikon. I eksemplet nedenfor er Binance Smart Chain-token pakket inn i den oransje sirkelen. For enkelhets skyld vises web3-lommebøker som er tilkoblet, i samme farge som sirklene rundt bestemte nettverk.

Merk: Du kan ikke bytte eiendeler fra forskjellige nettverk for hverandre. For eksempel kan du ikke bytte UNI(ERC20-token på Ethereum) for CAKE (BEP20-token på BSC). Imidlertid har mange Ethereum-baserte tokens festet versjoner på BSC, for eksempel ETH-BSC på et skjermbilde ovenfor.

3. Det er på tide å handle. For å kjøpe/selge et bestemt token, må du først velge det i Market Selector-området.

For både kjøps- og salgsalternativer kan du bare legge inn mengden eiendeler som skal tas fra lommeboken din – mengden tokens (mynter) du mottar etter at handelen beregnes automatisk.

Du kan endre hva slags digital eiendel du bruker til å kjøpe en bestemt token (den du valgte i Market Selector - området) og endre den digitale eiendelen du mottar når du selger den bestemte tokenen.

Hvis dette er første gang du foretar en transaksjon med et spesifikt token, må du fullføre en token-godkjenningstransaksjon. Du trenger bare å trykke på Godkjenn/Selg-knappen én gang.

Når du har godkjent token-forbruksgrensen i lommeboken din, vent på popup-vinduet for byttebekreftelse. Hvis mynten eller tokenet ikke trenger godkjenning fra lommeboken din, vil du se popup-vinduet for byttebekreftelse rett etter at du har trykket på kjøp/selg-knappen.

I popup-vinduet for byttebekreftelse kan du endre prisglidning, tipse til DexGuru og velge GAS-pris. Klikk på "Bekreft"-knappen når du er klar. Hvis du ikke klikker på "Bekreft"-knappen i løpet av de første 90 sekundene, lukkes popup-vinduet automatisk, og vi må oppdatere tilbudet ditt.

Etter å ha trykket på "Bekreft"-knappen, vil byttetransaksjonen i lommeboken din startes. Når du først har godkjent det, er det ingen vei tilbake. Ingen kan kansellere transaksjonen på dette tidspunktet.

3.3. Aktiver prisvarsler

For å aktivere varsler for et token, trenger du:

1. Koble til web3-lommeboken.

2. Legg til tokens til dine favoritter.

Trykk på en hjerteknapp for å legge til et token til dine favoritter.

3. Gå til Innstillinger.

4. Slå på varsler.

5. Still inn ønsket terskel i prosent.

I eksemplet nedenfor er terskelen satt til 10 %, noe som betyr at når prisen på et token endres mer enn 10 %, vil du motta en push-varsling. Terskelen du angir vil gjelde for alle tokens i dine favoritter.

6. Lagre endringene.

Merk: Hvis du bruker Brave-nettleseren, må du aktivere «Bruk Google-tjenester for push-meldinger» i delen Avanserte innstillinger for at varsler skal fungere.

3.4. Sjekk Wallet-saldoen

Alle transaksjoner og handlinger med lommeboken din på en blokkjede blir registrert; du kan sjekke dem ved å bruke en av blokkjedeutforskerne nedenfor.

Etherscan er en Block Explorer for Ethereum Network. BscScan er en Block Explorer for Binance Smart Chain. Polygonscan for Polygon Network. SnowTrace for Avalanche Network. FTMScan for Fantom Network. ArbiScan for Arbitrum Network. Optimistisk Ethereum Etherscan for Optimism Network. Celo Explorer for CELO Network.

Hvis du ikke ser eiendeler i lommeboken din, er det lurt å sjekke lommebokens adresse på en blockchain explorer. Bruk Etherscan for Ethereum-transaksjoner, BscScan for Binance Smart Chain-transaksjoner, og så videre. 

Kopier lommebokens offentlige adresse og søk etter den på en blokkjedeutforsker.

?

Etter å ha angitt den offentlige adressen din, vil du se ETH- eller BNB-saldoen din i opprinnelig verdi. Du vil også se alle oppdaterte transaksjoner som har skjedd med lommeboken din. For å se utvidede tokenbeholdninger, klikk på knappen ved siden av verdien av dine egendefinerte tokens.

?

Lommebøker som MetaMask viser en begrenset liste over standard token-saldoer, men viser ikke gjeldende saldoer for egendefinerte tokens. Du må legge til et egendefinert token i lommeboken manuelt. Alt du trenger er en Token Contract-adresse som du kan finne på Etherscan for ERC-20-tokens og BscScan for BEP-20-tokens. 

Gå til Token Holdings, finn tokenet du vil legge til lommeboken, og trykk på den. Kopier kontraktsadressen. Du må legge den til i lommeboken.

?

Hvis du bruker MetaMask, gå til dine eiendeler, bla ned og trykk "Legg til token"

Trykk på "Egendefinert token." Sørg for at du er koblet til riktig nettverk (ETH eller BSC).

?

Lim inn Token Contract-adressen. Tokensymbol og presisjonsdesimaler fylles automatisk.

 

Konklusjon

Dex Guru er en flott plattform for både nybegynnere og avanserte kryptohandlere som ønsker å sammenligne og spore forskjellige kryptovalutaer i sanntid samt bruke deres historiske data til å trekke sine egne konklusjoner.

Plattformen deres er utrolig sikker og er ikke-forvarende, så det er ingen risiko for å bli hacket og miste lommeboksaldoen din. På toppen av det er en av de beste tingene med Dex Guru at den kjører utelukkende på donasjoner og har absolutt ingen gebyrer. Du vil ikke miste noe av saldoen din på gebyrer når du handler Crypto på deres plattform.

Besøk nettstedet ☞  https://dex.guru/

🔺ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjonen i innlegget er ikke finansiell rådgivning, er ment BARE FOR GENERELL INFORMASJONSFORMÅL. Handel med kryptovaluta er VELDIG risikabelt. Sørg for at du forstår disse risikoene og at du er ansvarlig for hva du gjør med pengene dine.

🔥 Hvis du er nybegynner. Jeg tror at artikkelen nedenfor vil være nyttig for deg ☞  Undersøk kryptovaluta før du investerer i 5 grunnleggende trinn

Jeg håper dette innlegget vil hjelpe deg. Ikke glem å legge igjen en like, kommentere og dele den med andre. Takk skal du ha!

Hva er TokenView | Slik bruker du TokenView | Krypto Dataplattform

I denne artikkelen lærer du Hva er TokenView, hvordan du bruker TokenView (en multi-krypto blockchain-dataplattform).

Som den ledende leverandøren av blokkjedetjenester bygger Tokenview blockchain-infrastruktur gjennom sine tekniske fordeler og operasjonelle styrke og tilbyr one-stop blockchain-tjenester for å fremme utvikling og anvendelse av blockchain-teknologi.

Besøk nettstedet: https://tokenview.com/en/

Den største multi-krypto blokkjede-dataplattformen

Som den ledende leverandøren av blokkjedetjenester bygger Tokenview blockchain-infrastruktur gjennom sine tekniske fordeler og operasjonelle styrke og tilbyr one-stop blockchain-tjenester for å fremme utvikling og anvendelse av blockchain-teknologi.

Det er veldig praktisk å bruke også. Det er faktisk en butikk for all informasjon relatert til krypteringsvalutaer. Selv om det er mange utforskere tilgjengelig på markedet, er det ingen som kan konkurrere med Tokenview.

1. Blockchain Data Inquiry

Tokenview.com er en blokkjede-dataplattform som gir 120+ blokkjeder-hash-søk og smarte kontraktdetaljer mens de dekker alle kjededataene i det gjeldende blokkkjedefeltet. Tokenview integrerer allerede blokkutforskeren til BTC, ETH, USDT, TRON, BCH, BSV, DOGE, NEO, LTC, IOST, etc.

2. Rik | Hvalsporing | Coinflow | Markedsprognose

Basert på den grundige analysen av blokkjededataene, merker Tokenview hvaladressene og inn- og uttaksadresser til børser for å overvåke myntstrømmen til disse adressene i sanntid.

 • Den rike listen gir deg informasjon om myntdistribusjon
 • Hvalsporing kan overvåke myntstrømmen til hvaladresser.
 • Myntflyt kan målrette en adresse og få transaksjonsdetaljene, mens markedsprognose kan hjelpe til med å bedømme markedstrender.

3. API | Nodetjenester for utvikler

TokenView tilbyr blokkkjede API og nodetjenester for mer enn 100 bedrifter. Sanntidstilgang til blokkjededata gjennom en stabil og rask API kan unngå utgifter og kostnader ved nodesynkronisering og drift og vedlikehold, noe som gir en praktisk måte for kodere i blokkjedeindustrien. Tokenview gir de historiske dataene til mange blokkjeder og WalletService for børser, institusjoner og prosjekter.

TokenView har levert blockchain data API-tilpasning og nodebyggingstjenester for 10000+ bedrifter. Gjennom stabilt og raskt datagrensesnitt, sanntidstilgang til blokkjededata, kan vi hjelpe våre kunder med å spare kostnadene for nodeoppsett, blokkerer synkronisering, lagringsbeslag, drift og vedlikehold.

Det gir bekvemmeligheten for utvikling av relaterte blokkjedeapplikasjoner. For premiumkunder tilbyr Tokenview skreddersydde tjenester som historisk datainnhenting av offentlige kjeder, advarsler om mistenkelige overføringer for finansinstitusjoner og lommeboktjenester etc.

Blochchain Data APIer:

Multi-Crypto Blockchain Data API-er er blokkjededata-API-grensesnittene lansert av Tokenview, som gir strukturerte kjededata, lommeboktjeneste, stort overføringsvarsling, adresseovervåking og så videre.

Desentralisert lommebok

 • Henting av saldo og transaksjoner til en adresse
 • Signer transaksjonen og kringkast til nettverket
 • Spørr transaksjonsdetaljinformasjon, sjekk om bekreftet på kjeden

Desentralisert lommebok

 • Henting av saldo og transaksjoner til en adresse
 • Signer transaksjonen og kringkast til nettverket
 • Spørr transaksjonsdetaljinformasjon, sjekk om bekreftet på kjeden

Infura :

Blockchain Infura Services er en blockchain-nodetjeneste levert av Tokenview for blockchain-utviklere og Dapp-utviklere. For utviklere kan desentraliserte applikasjoner behandle informasjon på blokkjedenettverket uten å kjøre og vedlikeholde en node. 

Blockchain Infura Services er en blockchain-nodetjeneste levert av Tokenview for blockchain-utviklere og Dapp-utviklere. For utviklere kan desentraliserte applikasjoner behandle informasjon på blokkjedenettverket uten å kjøre og vedlikeholde en node.

Tjenesten er basert på en belastningsbalansert API-nodeklynge, som kan møte brukernes høyytelses- og samtidig behandlingsforespørsler. Utviklere kan sette opp 3 prosjekter gratis og sende inn 1 million forespørsler om dagen ved å bruke Infuras API-tjeneste. API-tilgangsstøtte for Conflux hovednettverk og testnettverk er nå åpnet på forhånd.

Dapp utvikling

 • Gi utviklere stabil og rask HTTPS- og WEBSOCKETS-tilgang til testnettverksnoder og hovednettverksnoder for å fullføre distribusjon, testing og lansering av smarte kontrakter. Levere forespørsler med høy ytelse og samtidighet for sluttbrukere.

Stabile mynt-APIer

Stabile mynter APIer er datagrensesnittet for preging, ødeleggelse, utstedelse, innløsning, frysing og oppfrysing av stabile mynter som USDT, USDC, HUSD, sUSD, TUSD, PAX, GUSD levert av Tokenview i forskjellige offentlige kjeder Omni, Ethereum og Tron.

Minting Alert

 • Få sanntids pregingvarsel via adresseabonnement

Indeksanalyse

 • Gjennom de historiske dataene om preging og utstedelse av stabile mynter, får du indeksen for total stabil myntsirkulasjon.

Adressesporing

Adressesporings-APIer brukes til å overvåke sanntidstransaksjonene til kryptoholdende brukere. Ved å oppgi det offentlige kjedenavnet, adresse-hash og token som skal overvåkes, kan du få den tilsvarende overføringen inn og overføre informasjon.

Adressesporings-APIer brukes til å overvåke sanntidstransaksjonene til kryptoholdende brukere. Ved å oppgi det offentlige kjedenavnet, adresse-hash og token som skal overvåkes, kan du få den tilsvarende overføringen inn og overføre ut informasjon, ta hensyn til fondsstrømmen til brukere og bidra til å forstå investeringstrenden til rike brukere.

4. Lommebok

Sikker, stabil og enkel å bruke. ViewToken integrerer lommebokfunksjoner inkludert BTC, ETH, USDT, TRON, BCH, BSV, ETH, LTC, DOGE, DASH, NEO og ERC20&NEP5-tokens. Sikkerhetsteknologi på banknivå med multiverifisering og multisignatur for å sikre sikkerheten til transaksjoner pluss populære funksjoner som markedsprognoser og medienyheter.

 • Dataene oppdateres raskt og dimensjonene er omfattende
 • Historisk prediksjon, bullish og bearish trend, K Line, markedsprognoser for 19 mainstream kryptovalutaer for å hjelpe deg med å kontrollere markedet.
 • Støtt mer enn 1000 typer kryptoaktiva som BTC, ETH, USDT, TRX, UGAS og ERC20 token, etc.
 • Sikkerhetsteknologi på banknivå med multippel verifisering og multisignatur for sikkerhet.

5. DApp-plattform

Med en omfattende DApp-butikk integrerer Tokenview ETH, TRON, EOS, ONT og NAS DApp-data med en manuell gjennomgang. 

Her kan du både finne de populære DAppene og sjekke dataene til hver DApp.

Prissetting

 • Startpris: $99 per 300 forespørsler
 • Gratis prøveversjon: Gratis prøveversjon tilgjengelig.

Språk

Tokenviews nettsted er tilgjengelig på 02 forskjellige språk som inkluderer følgende: engelsk og kinesisk.

Konklusjon

Med Tokenview er det ikke behov for ofte å bytte spørringer mellom forskjellige nettlesere. Tokenview vil sørge for at alle siste data angående krypteringsvaluta er oppdatert. Derfor bør du prøve tokenview for en sterkere brukeropplevelse.

Besøk: https://tokenview.com/en/

Jeg håper denne artikkelen vil hjelpe deg. Ikke glem å legge igjen en like, kommentere og dele den med andre. Takk skal du ha!

Les mer: Hva er BitinfoCharts | Hvordan bruke BitinfoCharts for å sjekke krypto

Hva er Coindar | Slik bruker du Coindar | Håndtering av kryptokalender

Hva er en kryptokalender?

At en kryptokalender spesialiserer seg på, må den imøtekomme brukernes behov ved å la dem tilpasse kalenderen sin ved å tilby utviklinger, nyheter, ICOer og hendelser som er mest avgjørende for dem.

I lys av alle poengene som ble reist, kan vi definere en kryptovaluta-kalender som en plattform der kryptodeltakere kan få tilgang til all informasjon om fremtidige og nåværende hendelser i kryptorommet.

Selv om denne definisjonen innkapsler de bredere funksjonene til en typisk kryptokalender, peker den imidlertid ikke på de forskjellige årsakene til at folk velger disse verktøyene.

I denne artikkelen lærer du Hva er Coindar, hvordan du bruker Coindar (Crypto Calendar Management Platform)

1. Hva er Coindar?

Coindar er en nettbasert hendelseskalender som lar brukere spore og administrere kryptovaluta-hendelser. Nettstedet samler informasjon om kryptohendelser fra ulike kilder, inkludert sosiale medier, og oppretter en direktelinje til utviklere og sosiale profiler av ulike blokkjedeprosjekter.

Den skrivebordsbaserte kalenderen lar brukere enkelt vise møter, legge til tekniske oppdateringer og rapportere milepæler, blant andre oppgaver som primært er publisert fra offisielle kilder.

Erfarne kryptoinvestorer vet at sosial lytting og aktivt engasjement og forbruk av riktig kryptorelatert informasjon er avgjørende for å ta bedre investeringsbeslutninger. Med Coindar kan investorer sette seg i forkant av hendelser som vanligvis påvirker verdien av kryptoer som halveringer, harde gafler og airdrops.

Til syvende og sist sørger Coindar for at kryptofølgere aldri går glipp av nyhetene og hendelsene i kryptoverdenen. 

Utvalgte

 • Kalender: Alle aktuelle hendelser av kryptovalutaer og søk på dem
 • Legg til arrangement: Bidra til utvikling av tjenesten
 • Favoritter: Begivenheter og favorittmynter
 • Varsler: Levering av varsler om nye hendelser av myntene dine ved hjelp av post, Telegram, Web Push
 • Listeovervåking: Nye myntoppføringer og handelspar på kryptovalutabørser

2. Slik registrerer du deg på Coindar

Du må opprette en konto for å nyte alle funksjonene på Coindar i 8 trinn enkelt

 1. Gå til https://coindar.org/
 2. Klikk på Logg på øverst til høyre
 • Dette vil vise fem påloggingsalternativer: Twitter, Facebook, Google, VK og Coindar
 1. Velg Coindar og vent til siden lastes
 2. På neste side klikker du på Registrer deg på den øverste navigasjonslinjen
 3. Fyll ut skjemaet med navn, e-postadresse og passord
 4. Fullfør captcha-verifiseringen
 5. Les vilkårene for bruk og personverninformasjon
 6. Klikk bli med nå .
 7. Fullfør registreringen med bekreftelseslenken sendt til e-posten din.

3. Online kalender sporer myntrelaterte utviklinger

Noen hendelser kan påvirke prisene på kryptovalutaer betydelig, noe som skaper muligheter for tradere i løkken til å tjene eller til og med kreve elektroniske kontanter. Disse inkluderer perioder med halveringer, harde gafler og airdrops.

Coindar tilbyr flere filtrerings- og sorteringsalternativer. Hendelser kan sorteres etter dato eller tidsperiode, men brukere kan også velge å vise bare de som er lagt til nylig eller bare de mest populære. Nettsiden viser for øyeblikket nesten 53443 hendelser, hvorav 65 har blitt lagt til i løpet av de siste 24 timene.

Hendelser kan filtreres etter tagger som kunngjøring, oppdatering, treff og merkevare. Du kan også velge de som er lagt til fra det som har blitt fastslått å være en pålitelig kilde, de som plattformen anser som viktige eller dine egne favoritter.

3.1. Hvordan legge til hendelser på Coindar.org

 • Gå til coindar
 • Klikk på Kalender på navigasjonslinjen øverst på hjemmesiden
 • Klikk på legg til hendelse
 • Fyll ut skjemaet med følgende detaljer
 • Navn på arrangementet,
 • Navnet på den representerte mynten
 • Den offisielle lenken for å bli med på arrangementet
 • Bildetekst og beskrivelse av arrangementet
 • Legg til relevante tagger
 • Still inn dato og klokkeslett for hendelsen
 • Fullfør captcha-verifiseringen
 • Se gjennom informasjonen og klikk på legg til hendelse

3.2. Coindar cashback og bonus

Coindar er tilknyttet noen av de største navnene i kryptoindustrien, inkludert Binance , Bybit .... Derfor vil du tjene cashback, en innskuddsbonus og en rabatt hvis du registrerer deg og setter inn med disse kryptosidene gjennom Coindars tilknyttede lenke. Følg disse trinnene for å tjene penger med Coindar:

 • Gå til Coindar
 • Rull til bunnteksten til nettstedet
 • Under delen med tittelen partnerskap velger du cashback
 • Bla gjennom listen over tilknyttede kryptosider på cashback-siden
 • Velg ønsket side og registrer deg på siden for å tjene rabatter og bonuser

Toppbørser for handel med token-mynter. Følg instruksjonene og tjen ubegrensede penger

BinanceFTXPoloniexBitfinexHuobiMXCByBitGate.ioPhemex

Vær oppmerksom på at verdien av bonuser og rabatter varierer fra et tilknyttet nettsted til det neste. Binance gir deg 10 % rabatt på gebyrer.

4. Fordeler og ulemper med Coindar

Fordeler

Fargerik UX:

 • En god brukeropplevelse er avgjørende for ethvert nettsted som seriøst ønsker å engasjere brukere med verdifull og pålitelig informasjon. Men det er vanskelig for nettsteder som Coindar å oppnå dette fordi grensesnittet deres består av diagrammer, grafer og analyser.
 • Imidlertid gjør Coindars enkle, interaktive og fargerike grensesnitt det enkelt for brukere å følge kryptohendelser, fordøye diagrammer og analysere kryptovalutaer. En funksjon som skiller seg ut er den permanente hvite bakgrunnen som gir klarhet og fjerner visuelle hindringer og rot. Kombinert med blandingen av blinkende røde og grønne tekster og figurer, nyter brukerne den visuelle vektleggingen av de essensielle detaljene på nettstedet, som trender, analyser og data.

Kryptokalender:

 • Coindars kalender hjelper deg med å komme i gang med kryptohendelser uten problemer, selv om du aldri har brukt noen programvare for hendelsesadministrasjon. Her er et eksempel fra nettsiden
 • "345 hendelser vil skje i fremtiden, 65 hendelser ble lagt til i løpet av de siste 24 timene, totalt lagt til 53443 hendelser for all tid."
 • På denne måten gir kalenderen deg et sammendrag av tidligere hendelser og heads-up for kommende kryptobegivenheter. Derfra kan du bla til hovedsiden for å se alle kommende arrangementer og merke timeplanen i kalenderen din.
 • Hvis du liker å bidra til krypto-relaterte samtaler på Twitter-plasser, vil du finne mange lignende arrangementer på Coindar-kalenderen.

Ingen nettstedviderekoblinger eller annonser:

 • Å surfe på kryptovaluta-hendelser på Coindar er fri for irriterende annonser og endeløse omdirigeringer. Dette viser at nettsiden er pålitelig da de ikke genererer inntekter fra annonser.

Mørk modus:

 • Den mørke modusen er uten tvil det vanligste visuelle temaet på alle mobile enheter i dag. På Coindar kan brukere som er mer komfortable med mørk modus for sitt nattvennlige utseende, øyebeskyttelse eller moderne stemning slå den på ved å klikke på pæreikonet øverst til høyre.

24 timers høy og lav profil:

 • Hvis du har fokus på en bestemt kryptovaluta, kan du spore endringene på Coindar.org. Bortsett fra data om estimert tak og volum, kan du også se hvordan myntens pris har endret seg innen 1 time, 24 timer eller 7 dager

Bekreftelsesmerke:

 • Coindar gjør det enkelt å vite hvilken informasjonskilde som er ekte blant mange kryptorelaterte nettsteder og sosiale medieplattformer. For å vise at en pålitelig kilde oppførte en kryptohendelse, viser Coindar et verifiseringsmerke ved siden av mynten. På den måten kan du legge planer om å delta på et arrangement eller til og med registrere deg for en airdrop, være trygg på at det ikke er en svindel.

Avansert filteralternativ:

For et nettsted som profilerer mer enn 500 kryptovalutaer er det enkelt å finne spesifikke data om en mynt på Coindar. På hjemmesiden finner du tre grunnleggende alternativer for å filtrere resultater i henhold til nylig lagt til, populær og hendelsesdata. Men det er ikke alt.

Du kan også bruke filteralternativene til venstre for å vise hendelsesdata og analyser for en bestemt mynt. Dette inkluderer

 • tilpasset arrangementsdato
 • fremhevede tagger som kunngjøringer, ICO, belønning, merkevare, konkurranse, konferanse, etc.
 • Vis favoritthendelser, utvalgte hendelser eller hendelser fra pålitelige kilder
 • Mulighet for å generere data for en spesifikk mynt

Fellesskapskanaler:

 • Coindar har en stor samfunnskanal på Telegram, Twitter og Facebook. På Telegram har de tre grupper: Den generelle telegramgruppen, den offisielle chatten og bloggkanalen. Så ikke bli forvirret.

Konferanser:

 • Kryptokonferanser er flotte steder hvor eksperter og bransjeledere forutsier kryptobegivenheter og deler tankelederskap. Coindar gjør det enkelt for brukere å bli med på aktive og kommende kryptokonferanser direkte fra nettsiden.

Nettsted-widget for skrivebordet:

 • Coindar-nettstedets widget lar deg bringe Coindar til nettstedet ditt. Hvis du eier eller administrerer et kryptorelatert nettsted og ønsker å behandle publikum med sanntidsdata, trenger du ikke å skrive noen kodelinje eller betale en utvikler. Bare gå over til Coindars nettside-widget-side og generer koden for en bestemt mynt som Bitcoin; lim inn koden på nettstedet ditt for å begynne å generere data på nettstedet ditt.

Sikkerhet:

 • Coindar er beskyttet av SSL-sertifisering, som krypterer en brukers påloggingsinformasjon og bankinformasjon for å hindre uautoriserte brukere i å lese eller bruke dem.
 • Det er så langt vi kan si om nettstedets sikkerhet. Men gitt det faktum at brukere ikke er pålagt å angi kortdetaljer eller andre sensitive detaljer. Coindar regnes som et trygt og sikkert nettsted.

Flere enheter tilgang:

 • Coindar er optimalisert for å fungere responsivt på tvers av flere skjermer og enheter som iOS, Android, Windows, Mac og Linux.

Tilgjengelighet:

 • Du kan få tilgang til Coindar.org fra hvor som helst i verden uten en VPN eller en dedikert server.

Ulemper

Støtter kun to språk:

 • Coindar er kun tilgjengelig på engelsk og russisk. Selv om 52,48 % av Coindars besøkende kommer fra Russland, Brasil, Venezuela, Kasakhstan og Ukraina, kan den gjenværende ikke-engelsk- eller russisktalende populasjonen av brukere finne det vanskelig å bruke nettstedet.

Besøk nettstedet: https://coindar.org/

Konklusjon

Coindar er en gratis kalender- og eventadministrasjonsplattform der kryptoinvestorer følger med på hva som skjer i kryptoindustrien. 

Hvis du alltid vil dukke opp på den passende kryptobegivenheten til rett tid og til slutt ta bedre investeringsbeslutninger, er Coindar noe for deg.

Les mer: Bruke CoinMarketCal som en proff | En guide til CoinMarketCal

Forhåpentligvis vil denne artikkelen hjelpe deg. Ikke glem å legge igjen en like, kommentere og dele den med andre. Takk skal du ha!

Hva er CoinCap | Slik bruker du CoinCap | Kryptopriser i sanntid

I denne artikkelen lærer du hva er CoinCap, hvordan du bruker CoinCap (det beste stedet for sanntids kryptopriser)

Hva er CoinCap?

CoinCap.io  er en bransjeledende, sanntids kryptovaluta og desentralisert finansmarkedsdataplattform tilgjengelig på nettet, iPhone og iOS-enheter. CoinCap lar brukere spore myntbeholdningen, sette push-varsler for å varsle dem om prisendringer, se myntmarkedsdata og handle hundrevis av digitale eiendeler i sanntid.

CoinCap har tradisjonelt blitt verdsatt av sin lojale brukerbase for sine dyptgående kryptovaluta- og DeFi-data uten den påtrengende markedsføringen og reklamen som vanligvis følger med slik fritt tilgjengelig informasjon.

Nå kan brukere også handle ETH, BEP-20 og tusenvis av ERC-20-mynter med et lignende lavt friksjonsnivå: de trenger ikke å opprette en brukerkonto, oppgi personlig identifiserbar informasjon eller være begrenset til proprietære teknologier.

Plattformen er kompatibel med de mest brukte web3-programvarelommebøker som MetaMask, Portis, Trust Wallet og WalletConnect, slik at brukere kan få tilgang til pengene sine via et bredt spekter av lommebokalternativer.

Funksjoner av CoinCap

 • CoinCap lar deg se en mynts statistikk som live pris, markedsverdi og 24-timers volum. I tillegg kan du legge til flere mynter i tre forskjellige "Altfolios". Din Altfolio vil gi deg live-verdien av alle dine beholdninger i hver.
 • Etter å ha prøvd appen la jeg merke til 1-3 sekunders forsinkelse når jeg endret innstillinger og byttet skjerm/fane. Når det gjelder brukervennlighet, fungerer appen veldig bra for det den er designet for.
 • Nedenfor er noen skjermbilder av CoinCap-appen – som viser eksempler på myntstatistikk og Altfolio-visninger.
 • Tilgjengelige lenker for å laste ned CoinCap-applikasjonen på Google Play og App Store

 

Hvordan fungerer Coincap?

Hjemmeskjermen har som standard mynter oppført i henhold til markedsverdien. Når du trykker på 'Pris etter markedsverdi'-knappen, avslører den en rullegardinmeny som har følgende data som du kan sortere: etter tilgjengelig forsyning, myntnavn, markedsverdi og %endring siste 24 timer, prosentvis endring etter markedsverdi, pris, pris etter markedsverdi og volumhandel på 24 timer.

Ved å klikke på individuelle tokens får du detaljer om den spesifikke myntens pris, den prosentvise endringen den siste måneden, og Kjøp og Selg-knappene. Kjøp-knappen for Bitcoin, for eksempel, leder deg til appbutikken og til 'Shapeshift'-appen.

Appen lar deg se prisen på spesifikke data og tid ved å flytte fingeren på grafen etter å ha gått inn på siden for en bestemt krypto. Når det gjelder nettstedet, viser museklikk grafen til den aktuelle kryptoen. Husk at du alltid kan sortere grafen i løpet av den siste måneden eller 24 timer.

Du kan legge til mynten i porteføljen av myntene du sporer ved å klikke på "Legg til i Altfolio"-knappen på CoinCap.io-appen.

Menypunktet er øverst til høyre. I dette tilfellet har du tilgang til «Søk/se mynter», «Mine altfolios», «Alert Manager» og «Innstillinger».

CoinCap.io "My Altfolio"-funksjonen lar deg ha 3 forskjellige Crypto-porteføljer, og det er mulig å velge tidsrammen for Altfolio fra én dag til "Alle."

'Alert Manager'-funksjonen hjelper deg med å lage et varsel for enhver mynt når den når et visst nivå, høyt eller lavt.

Fra "Innstillinger"-knappen kan du angi standardbruksvalutaen din til USD osv. og redigere passordet ditt, aktivere live prisoppdateringer, aktivere flash-prisoppdateringer, angi tilpassede Alfolio-navn

Praktisk og overbevisende

Med det slankeste grensesnittet på markedet, er CoinCap designet for å gi deg den mest umiddelbare og engasjerende visningen av kryptovalutamarkeder rundt om i verden. Det er enklere enn noen gang å sjekke pålitelige og gjennomsiktige data fra telefonen.

Med CoinCap kan du ikke bare se en rangering av alle kryptovalutaer etter markedsverdi eller handelsvolum, men også etter markedsstigning og -fall i sanntid.

Altfolios er den beste måten å spore kryptoporteføljens ytelse på tvers av alle lommebøker og børser. Med CoinCap er du i stand til å overvåke hele kryptoporteføljens ytelse uten risiko for varetekt på telefonen din. Skriv inn dine historiske kryptokjøp og -salg for å få en nøyaktig porteføljeoversikt.

Hovedskjermen

På hovedskjermen til appen vil du som standard ha en liste over kryptovalutaer i rekkefølge etter total markedsverdi. Du kan imidlertid også sortere mynter etter navn, pris, prosentvis endring, handelsvolum og tilbud.

Derfra, søk etter og klikk en hvilken som helst kryptovaluta for å legge den til i Altfolioen din. I tilfelle du allerede har lagt til mynten, vil du bli bedt om å trekke fra eller legge til din totale beholdning.


 

Altfolio

CoinCap refererer til sin kryptoporteføljesporer som en Altfolio. For å få tilgang til Altfolios, klikk på de tre stolpene øverst til høyre på startskjermen og klikk på "Mine Altfolios". Der kan du administrere tre separate Altfolios. I tillegg kan du redigere navnene på disse Altfolioene i appinnstillingene.

Fordeler og ulemper med CoinCap

Fordeler

 • Nettstedet er veldig informativt, og det kan stole på når det kommer til de siste nyhetene i kryptovalutamarkedet
 • Krypto-valutaene kan også rangeres i dollar og andre valutaer som AUD, CAD, EUR, GBP og en rekke andre
 • Hele informasjonen på CoinCaps nettside kan forstås ikke bare på engelsk, men på et par andre populære verdensspråk

Ulemper 

 • Det er ingen mulighet for filtrering av kryptovalutaene i henhold til ulike kategorier
 • Det er ingen prisgraf for ytterligere illustrasjon

Kryptovalutaer blir stadig mer populære år etter år, og å prøve lykken i denne handelen er noe mange vil si er verdt risikoen. Det er definitivt risiko forbundet, men med grundig forskning og erfaring kan du engasjere deg i en lønnsom virksomhet.

Jeg håper denne artikkelen vil hjelpe deg. Ikke glem å legge igjen en like, kommentere og dele den med andre. Takk skal du ha!