Eenvoudige procedure om OST-e-mails te importeren naar Office 365

Hier zullen we het hebben over het importeren van OST-gegevens naar het Office 365-cloudplatform. Als u van plan bent over te stappen naar Office 365, dan helpt deze blog u bij het migreren van OST-e-mails naar uw Office 365-account. Laat ons ook weten waarom OST naar Office 365 importeren?

Redenen om OST naar de Office 365-cloud te importeren

Het hebben van uw gegevens in de cloud heeft meerdere voordelen. U hebt universeel toegang tot uw gegevens via internetconnectiviteit. Gebruikers importeren OST-bestanden in het Office 365-cloudplatform, zodat ze altijd en overal toegankelijk zijn.

Download nu

Gebruikers kunnen overstappen van OST naar Office 365 vanwege organisatorische verschuiving, Exchange-crash, uitvaltijd voor Exchange-onderhoud en snelle toegang tot gegevens in een veilige omgeving.

Nu is de vraag hoe men gemakkelijk OST naar Office 365-account kan importeren. Laat ons het antwoord op deze vraag weten in de volgende sectie van dit bericht.

Hoe OST-gegevens importeren naar het Office 365-cloudplatform?

Er is geen directe methode om OST-e-mails naar de Office 365-cloud te importeren, dit kan worden gedaan door gegevens om te zetten in PST-bestandsindeling en deze vervolgens in Office 365 te importeren, maar dit proces wordt lang. Waarom kiest u niet voor een directe oplossing?

We bieden u één directe oplossing, namelijk Softaken Mail Importer Software. Het is een directe oplossing om probleemloos meerdere OST-bestanden tegelijk in een Office 365-account te importeren. Ook is de hele procedure voor het importeren van OST-e-mails naar Office 365-account te eenvoudig. Laat ons de procedure weten -

 1. Download en installeer Mail Importer Software.
 2. Selecteer het OST-formaat en laad enkele of meerdere OST-bestanden.
 3. Kies nu Office 365-account en voer de aanmeldingsgegevens in.
 4. Kies een nieuwe of bestaande map van het Office 365-account.
 5. Druk op de knop Nu uploaden en dit zal beginnen met het importeren van OST-bestandsitems in uw Office 365-account.

Belangrijkste hoogtepunten van OST naar Office 365 Importer -

 • Biedt u directe en veilige import van OST-gegevensitems in de Office 365-cloud.
 • U bent vrij om zowel enkele als meerdere OST-bestanden tegelijk naar uw Office 365-account te uploaden.
 • Het houdt alle bijlagen veilig tijdens het importeren van OST naar O365
 • Correct onderhoud van mapstructuur en e-mailopmaak
 • Geen Outlook-eis om OST-gegevens naar de Office 365-cloud te importeren
 • Exchange Server-verbinding is niet vereist om OST-e-mails naar O365 te importeren.
 • Ontvang een gratis demo van OST to O365 Importer voor evaluatie
 • OST-bestanden van alle grootte zijn acceptabel
 • Gemakkelijk te installeren op Windows 10 en lagere versies

Kan ik OST naar de Office 365-cloud importeren met de handmatige methode?

Nee, er is geen handmatige manier beschikbaar voor het importeren van OST-gegevens naar de Office 365-cloud. U krijgt ook geen directe oplossingen voor het importeren van OST-items in Office 365-account. Daarom hebben we na veel onderzoek deze software voor u ontwikkeld die vol zit met alle functies waarmee gebruikers OST-e-mails willen importeren naar de O365-cloud.

De software zorgt goed voor bijlagen tijdens het importeren van OST-e-mails in Office 365-cloud en biedt u een proefversie om deze te testen voordat u deze koopt.

Laatste woorden

Als u degene bent die een OST-bestand in uw Office 365-account wil openen, wat uw reden ook is, dan kunt u deze blog lezen en een moeiteloze en eenvoudige procedure krijgen voor het importeren van OST-bestanden in uw Office 365-account. Door OST naar Office 365 Importer-software van derden te gebruiken, bent u vrij om een ​​of meer OST-bestanden in één keer naar O365 te importeren. Er wordt ook aangeraden om voor de gratis versie te gaan om retourneringen te voorkomen. Voor elke vraag kunt u 24 * 7 contact opnemen met onze technische ondersteuning.

#softaken

Eenvoudige procedure om OST-e-mails te importeren naar Office 365
1.50 GEEK